ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

TOΥΣ ΥΜΝΗΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ...ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (video)

TOΥΣ ΥΜΝΗΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ...ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (video)
19/5/2012
O λαος του ΘΡΥΛΟΥ ειναι παντου ιδιος και απαραλλακτος...και ξερει να τιμαει τους ακατανομαστους πελατες παντα οπως τους αξιζει....
παρακολουθειστε τα βιντεο και...θα καταλαβετε...



ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ  ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!!!

ALEX WEB RADIO/TV

Everybody says OPA! (video)

Everybody says OPA! (video)

19/5/2012

Ο Ολυμπιακός λέει... οπα! (ΒΙΝΤΕΟ)Το περιοδικό "OPA" της ομογένειας στην Αυστραλία έφτιαξε ένα ωραίο βιντεάκι με παίκτες του Ολυμπιακού και διάφορους φιλάθλους στη μακρινή ήπειρο να λένε... όπα!

Aνταλλαγη εισιτήριων για τον τελικό της Δευτέρας

Aνταλλαγη εισιτήριων για τον τελικό της Δευτέρας

19/5/2012

Με επίσημη ανακοίνωση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως θα πρέπει να ανταλλάξουν τα αποκόμματα τους με νέα εισιτήρια διαφορετικού χρώματος από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας προκειμένου να μπορέσουν να παρακολουθήσουν τον πρώτο τελικό.
Νέα εισιτήρια για τον τελικό της Δευτέρας
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν στην κατοχή τους εισιτήριο του πρώτου τελικού των Πλέι Οφ της Α1, ότι την Κυριακή (20/5, 10.00 – 18.00) και τη Δευτέρα (21/5, 10.00 έως το τζάμπολ του αγώνα) θα πρέπει να ανταλλάξουν τα αποκόμματα τους με νέα εισιτήρια διαφορετικού χρώματος από τα εκδοτήρια του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας.
Η είσοδος στο ΣΕΦ δεν θα επιτραπεί σε κανένα φίλαθλο που δεν έχει στην κατοχή του το νέο εισιτήριο.
Παρακαλούμε τους φιλάθλους να προχωρήσουν στην ανταλλαγή των εισιτηρίων το συντομότερο δυνατό και να μην περιμένουν το τζάμπολ του αγώνα για τη δική τους καλύτερη εξυπηρέτηση».

ALEX WEB RADIO/TV

Καμία ξεκούραση για τους διεθνείς

Καμία ξεκούραση για τους διεθνείς

Στο ημίχρονο αποχώρησαν οι πέντε Έλληνας διεθνείς του Ολυμπιακού ώστε να επιστρέψουν στην πατρίδα και να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της Εθνικής για το EURO 2012.
Μπορεί η ποδοσφαιρική σεζόν 2011-2012 να ολοκληρώθηξκε για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, όμως πολλοί απ' αυτούς έχουν νέες υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους. Τρανό παράδειγμα οι Χοσέ Χολέμπας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Μανιάτης και Γιάννης Φετφατζίδης, οι οποίοι έχουν συμπεριεληφθεί στην αποστολή της Εθνικής Ελλάδας για το Euro 2012 του καλοκαιριού.
Οι πέντε προαναφερθέντες ταξίδεψαν κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην Αυστραλία για το φιλικό με την Melbourne Victory, όμως δεν θα επιστρέψουν με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Αθήνα.

Συγκεκριμένα, οι διεθνείς άσοι με την Ελλάδα αγωνίστηκαν στο πρώτο μέρος και στο ημίχρονο αποχώρησαν αμέσως με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, προκειμένου να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν στην χώρα μας.

Μην ξεχνάμε, πως η προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας για το Euro 2012, ξεκινά την Τρίτη (22/5), όταν και θα πετάξουν για την Αυστρία.

www.redplanet.gr/

Το πούλμαν στις φλόγες!

Το πούλμαν στις φλόγες! 

 19/5/2012

Αποκλειστικό: Το πούλμαν στις φλόγες! 

Το πούλμαν της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, που βρισκόταν στο Αργοστόλι για το Final 4 του Κυπέλλου, κάηκε ολοσχερώς τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όπως επιβεβαιώνει και η Πυροσβεστική της Κεφαλλονιάς άγνωστοι έκαψαν το όχημα το οποίο ήταν σταθμευμένο σε χώρο του ξενοδοχείου που διέμενε η αποστολή των "ερυθρολεύκων".

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει συλλέξει η Πυροσβεστική Αργοστολίου η επίθεση έγινε περίπου στις 3 τα ξημέρώματα του Σαββάτου. Η έρευνα για τα αίτια της πυρκαγιάς είναι σε εξέλιξη. Για έκρηξη που προήλθαν από μολότοφ κάνουν λόγο οι πρώτες πληροφορίες. Ζημιές υπέστη και ένα περιπολικό που βρισκόταν σταθμευμένο κοντά στο λεωφορείο.
www.sport-fm.gr/

Melbourne Victory - Ολυμπιακός 1-4

Melbourne Victory  - Ολυμπιακός 1-4

 19/5/2012


Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επικράτησε 4-1 στη Μελβούρνη της Βίκτορι, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους ομογενείς οπαδούς τους.
Φουστέρ, Φετφατζίδης και Ντιόγο σκόραραν για τους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ το τέταρτο τέρμα προήλθε από αυτογκόλ των γηπεδούχων. Ο Τόμπσον με εκτέλεση πέναλτι πέτυχε το μοναδικό τέρμα των Αυστραλών.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός έδειξε από νωρίς την ανωτερότητά του απέναντι στους Αυστραλούς. Το σκορ άνοιξε ο Νταβίντ Φουστέρ στο 10’ με ωραία ενέργεια.

Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε δεν επαναπαύτηκαν και θέλησαν να προσφέρουν θέαμα στους ομογενείς οπαδούς των Πειραιωτών. Στο 23’ ο Φετφατζίδης έγραψε το δικό του όνομα στο πίνακα των σκόρερ, ενώ δύο λεπτά αργότερα από την γρήγορη επίθεση των πρωταθλητών Ελλάδας ήρθε το τρίτο τέρμα τους.


Στο 28’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Άρτσι Τόμπσον. Δέκα λεπτά πριν από την ανάπαυλα ο Τόμας (τερματοφύλακας της Βίκτορι) διατήρησε το 1-3 στο ματς.

Στην επανάληψη, οι παίκτες της Βίκτορι μπήκαν με διάθεση να μειώσουν το σκορ, αφού έπαιξαν περισσότερο επιθετικά σε σχέση με το πρώτο μέρος της αναμέτρησης. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ολυμπιακός ισορρόπησε το παιχνίδι μετά την πίεση που άσκησαν οι Αυστραλοί.

Η εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου δεν είχε σχέση με εκείνη του πρώτου, αφού σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός πως οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές. Στο 88’ ο Ντιόγο με σουτ έγραψε το τελικό 1-4 και έγινε ένας από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης.

Συθεσεις των δυο ομαδων

Melbourne Victory (Ποστέκογλου): Τόμας, Φοσίνι, Τραορέ, Φράνιτς, Μπρόχαμ, Κεμπ, Τόμπσον, Ρόγιας, Φερέιρα, Ζέγκο, Όλσοπ.

Ολυμπιακός (Βαλβέρδε): Μέγιερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Φέισα, Φουστέρ, Μιραλάς, Φετφατζίδης και Τζεμπούρ.

ALEX WEB RADIO/TV


Κατέστρεψαν πούλμαν του Θρύλου!

Κατέστρεψαν πούλμαν του Θρύλου! 

19/5/2012

Έκαψαν το πούλμαν της ομάδας πόλο
Τα πράγματα έχουν τελείως ξεφύγει. Χαμός έγινε στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς, όπου έκαψαν το πούλμαν της ομάδας πόλο του Θρύλου.
Το πούλμαν ήταν σταθμευμένο έξω από το ξενοδοχείο όπου διαμένει η αποστολή των «ερυθρολεύκων» στην περιοχή Λάσση. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική της Κεφαλονιάς, η επίθεση έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Το πούλμαν βρέθηκε κατεστραμμένο το πρωί του Σαββάτου και οι αρχές του νησιού εκφράζουν την ανησυχία τους καθώς συνδέουν την επίθεση με εκείνη στο όχημα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού λίγο πριν από τον πρώτο τελικό στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό.

www.olympiacos24.gr/

Με το απόκομμα στο ΣΕΦ

Με το απόκομμα στο ΣΕΦ

Οι φίλαθλοι που είχαν μπει στο γήπεδο δεν θα χρειαστεί να κόψουν νέα εισιτήρια

Δεν θα χρειαστεί να προμηθευτούν νέα εισιτήρια οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη στο ΣΕΦ, όταν αναβλήθηκε ο πρώτος τελικός της Α1 κόντρα στον Παναθηναϊκό, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στο φαληρικό γήπεδο, τη Δευτέρα (21/5) επιδεικνύοντας το απόκομμά τους.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι δεν βρίσκονταν στο ΣΕΦ, ωστόσο είχαν προμηθευτεί το «μαγικό χαρτάκι», η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση για τον τρόπο που θα εισέλθουν στο φαληρικό γήπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr

Ο Τύπος της ομογένειας για το φιλικό του Ολυμπιακού

Ο Τύπος της ομογένειας για το φιλικό του Ολυμπιακού

19/5/2012

"Ολυμπιακέ μεγάλε και τρανέ καλωσόρισες στην Αυστραλία!", αναφέρει ο Τύπος της ομογένειας για την παρουσία των "ερυθρολεύκων" στην Μελβούρνη (photos)
"Έχουν υποδεχθεί την ομάδα πολύ ζεστά", σχολίασε ο Κούλης Δουρέκας στον Αντώνης Νικοπολίδη σε διαδικτυακή τους συζήτηση στο twitter.
Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφίας από τον Τύπο της ομογένειας και το πώς αντιμετωπίζει το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βίκτορι το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 12:30 ώρα Ελλάδας (19:30 τοπική).



Και μία φώτο που ανέβασε ο Κούλης Δουρέκας με τον Βαλβέρδε:
Ερνεστο Βαλβερδε στο Etihad Stadium με τον κοσμο στις εξεδρες pic.twitter.com/G2tLyiaB
 
www.sport24.gr/

Pregame: Μπάγερν Μονάχου - Τσέλσι

Pregame: Μπάγερν Μονάχου - Τσέλσι

19/5/2012
Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόλις δύο φορές στο παρελθόν. Ηταν για τα προημιτελικά της διοργάνωσης τη σεζόν 2004/05, με τους λονδρέζους του Ζοσέ Μουρίνιο να επικρατούν 4-2 στο Στάμφορντ Μπριτζ και να παίρνουν τελικά την πρόκριση, παρά την ήττα με 3-2 από την Μπάγερν του Φέλιξ Μάγκατ στο Μόναχο.
Το ρεκόρ της Μπάγερν σε τελικούς Κυπέλλου ΠΡωταθλητριών είναι 4-4.
Κόντρα σε αγγλικούς συλλόγους, οι βαυαροί μετρούν μία κατάκτηση και δύο απώλειες. Αναλυτικά οι τελικοί:
1974, Βρυξέλλες: 4-0 vs της Ατλέτικο Μαδρίτης (επαναληπτικός μετά το 1-1) 1975, Παρίσι: 2-0 vs της Λιντς 1976, Γλασκώβη: 1-0 vs της Σεντ-Ετιέν 1982, Ρότερνταμ: 0-1 vs της Αστον Βίλα 1987, Βιέννη: 1-2 vs της Πόρτο 1999, Βαρκελώνη: 1-2 vs της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2001, Μιλάνο: 5-4 στα πέναλτι vs της Βαλένθια 2010, Μαδρίτη: 0-2 vs της Ιντερ
Από την άλλη, η Τσέλσι έχει φτάσει σε τελικό μόλις μία φορά στο παρελθόν. Ηταν το 2008 στη Μόσχα, όταν έχασε 5-6 στα πέναλτι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας και της παράτασης.
Σε περίπτωση νίκης, ο Γιουπ Χάινκες θα γίνει ο 19ος προπονητής με δύο κατακτήσεις Κυπέλλου Πρωταθλητριών και μόλις ο τέταρτος που το έχει καταφέρει με διαφορετικές ομάδες, μετά τους Ερνστ Χάπελ (Φέγενορντ 1970, Αμβούργο 1983), Οτμαρ Χίτζφελντ (Μπορούσια Ντόρτμουντ 1997, Μπάγερν 2001) και Ζοσέ Μουρίνιο (Πόρτο 2004, Ιντερ 2010).
Η Μπάγερν μετρά 14 νίκες στα τελευταία 15 εντός έδρας παιχνίδια της, ενώ κόντρα σε αγγλικές ομάδες στο Μόναχο έχει ρεκόρ 10-5-1, με την μοναδική ήττα να προέρχεται από τη Νόριτς, για το δεύτερο γύρο του UEFA Cup το 1993.
Ο φετινός είναι ο έκτος τελικός ανάμεσα σε ομάδες από την Αγγλία και τη Γερμανία, με τους βρετανούς να μετρούν πέντε νίκες! Οι προηγούμενοι τελικοί είναι οι εξής:
► 1975: Μπάγερν Μονάχου - Λιντς 2-0
► 1977: Λίβερπουλ - Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ 3-1
► 1980: Νότιγχαμ Φόρεστ - Αμβούργο 1-0
► 1982: Αστον Βίλα - Μπάγερν Μονάχου 1-0
► 1999: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπάγερν Μονάχου 2-1
Η Μπάγερν είναι μόλις η τέταρτη ομάδα που θα αγωνιστεί εντός έδρας σε τελικό Κυπέλλου Πρωταθλητριών, με την προϊστορία να είναι 2-1 υπέρ των γηπεδούχων. Αναλυτικά οι τελικοί:
1957, Σαντιάγκο Μπερναμπέου: Ρεάλ Μαδρίτης - Φιορεντίνα 2-0 1965, Σαν Σίρο: Ιντερ - Μπενφίκα 1-0 1984, Ολίμπικο: Ρόμα - Λίβερπουλ 1-1 (2-4 στα πέναλτι)
Στο παρελθόν, οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1968, Λονδίνο), Αγιαξ (1972, Ρότερνταμ), Λίβερπουλ (1978, Λονδίνο), Γιουβέντους (1996, Ρώμη) και Ντόρτμουντ (1997, Μόναχο) έχουν κερδίσει το Κύπελλο Πρωταθλητριών εντός συνόρων, χωρίς να αγωνίζονται στην έδρα τους.
Ενδιαφέροντα στοιχεία για την Μπάγερν:
♦ Ο Ζερόμ Μπόατενγκ είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει χάσει ούτε λεπτό φέτος, έχοντας αγωνιστεί και στα 1.110!
♦ Οι παίκτες της Μπάγερν έχουν υποπέσει σε 195 φάουλ και έχουν 28 παρατηρήσεις με κάρτα, τις περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα στη διοργάνωση.
♦ Ο Μάριο Γκόμεζ έχει σκοράρει 12 φορές και βρίσκεται στη δεύτερη θέση των σκόρερ, έχοντας δύο λιγότερα από τον Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα.
Μόνο ένας ακόμη παίκτης στην ιστορία έχει σκοράρει πάνω από 12 γκολ σε μία χρονιά, ο Ζοσέ Αλταφίνι με 14 τη σεζόν 1962/63!
♦ Ο Φρανκ Ριμπερί είναι στην κορυφή της λίστας με τις ασίστ με 5, μαζί με τους Μέσι, Κακά, Μπενζεμά και Γκαϊτάν.
♦ Ο Ριμπερί έχει κερδίσει 42 φάουλ στη διοργάνωση - τα περισσότερα από κάθε άλλο παίκτη.
♦ Οι Μπάντστούμπερ, Αλάμπα και Λουίζ Γκουστάβο δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό λόγω κίτρινων καρτών.
Ενδιαφέρονται στοιχεία για την Τσέλσι:
♦ Ο Πετρ Τσεχ είναι ο μοναδικός παίκτης που δεν έχει χάσει ούτε λεπτό φέτος, έχοντας αγωνιστεί και στα 1.110!
♦ Οι Τέρι, Ιβάνοβιτς, Ραμίρες και Ραούλ Μεϊρέλες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό λόγω καρτών.
♦ Ο Φλοράν Μαλουντά αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού την Κυριακή.
♦ Οι Νταβίντ Λουίζ και Γκάρι Κέιχιλ έχουν επίσης προβλήματα τραυματισμών στους οπίσθιους μηριαίους.
♦ Ο Τζον Ομπι Μίκελ δεν έχει αγωνιστεί μετά το πρόβλημα στο γόνατο που "κληρονόμησε" στον αγώνα με τη Λίβερπουλ στις 5 Μαϊου.



ALEX WEB RADIO/TV

500άρισε η αρχηγός (video)

500άρισε η αρχηγός (video) 

19/5/2012

Ιστορικό ρεκόρ από την Σταυρούλα Αντωνάκου
Η Σταυρούλα Αντωνάκου με το γκολ που πέτυχε σήμερα κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου έφτασε στα 500 στην καριέρα της στην Α πόλο γυναικών, ένα ρεκόρ που πολύ δύσκολα θα σπάσει.
Μετά το τέλος της άνετης νίκης του Θρύλου με 11-2 στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ της Α1 πόλο γυναικών κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου, η Σταυρούλα Αντωνάκου μίλησε στην κάμερα του olympiacos24 για το σπουδαίο ρεκόρ των 500 προσωπικών της γκολ.
Δείτε το video.

www.olympiacos24.gr/

Τετ α τετ Μαρινάκη-Πλατινί!

Τετ α τετ Μαρινάκη-Πλατινί!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, που βρίσκεται στο Μόναχο για τον τελικό του Champions League, συνομίλησε με τον Μισέλ Πλατινί.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, βρίσκεται στο Μόναχο για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Τσέλσι, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/5).
Στο πλαίσιο της καθιερωμένη δεξίωσης της UEFA, ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού συνομίλησε με τον πρόεδρο της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Μισέλ Πλατινί.

Ο Γάλλος πρόεδρος της UEFA έδωσε συγχαρητήρια στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, τόσο στο Champions όσο και στο Europa League.

Ο πρόεδρος του Θρύλου δεσμεύτηκε πως η ομάδα θα είναι εξίσου καλή και ανταγωνιστική και τη νέα αγωνιστική περίοδο στην Ευρώπη.

Παράλληλα, ο Μισέλ Πλατινί ρώτησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις εξελίξεις στο ποδόσφαιρο στη χώρα μας, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο, με τον Πειραιώτη εφοπλιστή να παρουσιάζεται βέβαιος πως ο ελληνικός λαός θα κάνει αυτό που πρέπει στις επικείμενες Εκλογές της 17ης Ιουνίου.

www.redplanet.gr/

"Μένει στην Όρντουσπορ ο Κούπερ"

"Μένει στην Όρντουσπορ ο Κούπερ"

Ο πρόεδρος της Όρντουσπορ δήλωσε πως ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την ομάδα και θα παραμείνει στην Τουρκία.
Ο Νεντίμ Τουρκμέν υπογράμμισε πως ο Αργεντινός προπονητής, που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας, θα παραμείνει στην ομάδα του και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
"Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, για την οποία οι οπαδοί θα είναι υπερήφανοι. Ο Κούπερ δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει. Θα μείνει μαζί μας και την επόμενη σεζόν", τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Όρντουσπορ.

O ALEX WEB RADIO/TV λεει...τετοια νεα να ακουω πρωι-πρωι...να χαιρομαι....
αυτα ειναι νεα...ακους εκει...το λαμογιο στον Ολυμπιακο...



ALEX WEB RADIO/TV

«Χτυπάει» Τσάβες!

«Χτυπάει» Τσάβες! 

19/5/2012

Πρόταση κοντά στα 3 εκατ. ευρώ έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός στην Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του Κριστιάν Τσάβες.

Το δημοσίευμα της «Dia» επικαλείται πληροφόρηση από τη διοίκηση των Γενοβέζων και υπάρχουν δηλώσεις του μάνατζερ του 26χρονου χαφ.

Συγκεκριμένα, ο Γκουστάβο Γκόνι τόνισε ότι «αν η Μπόκα πάρει αυτό το ποσό καθαρό, η μεταγραφή μπορεί να γίνει» και αναφέρει ότι ο πελάτης του επιθυμεί να αγωνιστεί σε κάποιο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Επίσης, η εφημερίδα γράφει ότι οι Αργεντινοί δεν θα είχαν πρόβλημα να παραχωρήσουν τον παίκτη, αφού θέλουν 2,5 εκατ. ευρώ για να πάρουν το υπόλοιπο 50% των δικαιωμάτων του Τσβίτανιτς από τον Αγιαξ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay από την Αργεντινή που έχουν ως βάση την Μπόκα Τζούνιορς, ο Αργεντινός μάνατζερ μετέφερε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ότι τα τρία εκατ. είναι το ποσό που θέλει ο σύλλογος του Μπουένος Αϊρες. Επίσης, υπάρχει καλό κλίμα ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Ο Τσάβες έχει χαρακτηριστεί από τον Δημήτρη Μπαρμπαλιά ως «κλώνος του Ιμπαγάσα», αφού έχει στοιχεία του συμπατριώτη του, ενώ ζει στη… σκιά του Χουάν Ρικέλμε. Τη φετινή σεζόν έπαιξε σε 19 ματς (14 στην Απερτούρα και 5 στο Κόπα Λιμπερταδόρες).

Μετά τον Ολυμπιακό και η Ξάνθη διέψευδε χθες ότι έχει πρόταση για τους Παναγιώτη Βλαχοδήμο και Κώστα Βασιλακάκη, όμως όπως είναι γνωστό από την αρχή της εβδομάδας έχουν ξεκινήσει οι επαφές ανάμεσα στους δύο συλλόγους και οι συζητήσεις είναι ανοιχτές.

Από… Δευτέρα εξελίξεις

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα μπει στην τελική ευθεία το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ενδέχεται να σημειωθεί έκπληξη στη συγκεκριμένη υπόθεση και θα προκύψει κάποιο όνομα-έκπληξη για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Συγκεκριμένα, έχει γίνει γνωστό ότι υπάρχουν δυο-τρεις περιπτώσεις προπονητών που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα ονόματά τους και οι Πειραιώτες περιμένουν απαντήσεις για να προχωρήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι από την ισπανική αγορά υπάρχουν ο Μαρτίνεθ της Λεβάντε, ο Σαντοβάλ και ο Τζούκιτς, ενώ συζητήσεις φημολογείται πως έχουν γίνει και με τον Γαρίδο. Τέλος υπάρχει η λύση του Κούπερ και ένα σενάριο θέλει τους πρωταθλητές Ελλάδας να εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μπόλονι.

Αποθέωση στη Μελβούρνη

Στις 12:30 το μεσημέρι ώρα Ελλάδας ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει μπροστά στους ομογενείς της Αυστραλίας την Melbourne Victory, στο τελευταίο παιχνίδι της ομάδας τη φετινή σεζόν και του Ερνέστο Βαλβέρδε που κλείνει τη θητεία του.

Στην αποστολή μετέχουν οι Κάρολ, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Φέισα, Τζεμπούρ, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Ορμπάιθ, Τοροσίδης, Μέγερι, Μακούν, Ντιόγο, Ποτουρίδης, Αμπντούν, Δασκαλάκης και η προοπτική είναι να αγωνιστούν όλοι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο στις 7:30 το απόγευμα από το Novasports 2 και το Olympiacos TV (μέσω του σάιτ του συλλόγου, www.-olympiacos.org).

www.sport-fm.gr/

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΚΑΙ ΤΟ ΟΣΚΑΡ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΠΑΛΑΜΗΣ ΠΑΕΙ...


...σε αυτους τους "λιγους" αριθμητικα και ψυχικα που τολμησαν με την πραξη τους να στιγματισουν τον πιο μαγκιορικο και τον πιο φανταστικο οπαδικο λαο.Δεν με νοιαζει αν ηταν η οχι γαυροι...αν δεν ηταν τοτε πιστευω πως και αυτοι γνωριζουν ποσο γυναικωτοι και ποσο μα...κες ειναι.Αν παλι ηταν γαυροι καλυτερα να πανε να κρεμαστουν κατω απο καμια συκια σαν τον Ιουδα γιατι με αυτη την πραξη μονο κακο εκαναν στην ομαδα μας.

Στον Θανασαρα...τον "Σπαρτιατη" του στρουμφοχωριου και στον ανηψιο του τον Δημητρακη που ειχαν το θρασος να μιλησουν για αλητεια...αλλα μαλλον μαζι με το υψος παει και η μνημη...πολυ κοντη μνημη.Και ειμαι σιγουρος πως η ταχυτητα με την οποια αντεδρασαν για το γεγονος μονο υποψιες μου δημιουργει.

Στον Γ.Γ.Α. τον Μπιτσαξη...τοσο καιρο αφαντος,μαλλον σε κανα καρε θα ειχε ξεχαστει το αγορι αυτο.Μετα απο τοσο καιρο ανυπαρξιας αποφασισε να μας θυμισει για πιο λογο ο λαος του Θρυλου τον σιχαινεται...μας εξεπληξε παλι με τις "λυσεις" του...αι να χαθεις απο δω φελλε...το βραβειακι αυτο και πολυ σου ειναι.

Μαγκες το χθεσινο σκηνικο μονο σκοπιμοτητες μπορει να κρυβει με κυριο γνωμονα το κακο του Ολυμπιακου,βλεπετε πονεσε πολυ η παληκαρισια κατακτηση του τροπαιου στην Βασιλευουσα και επρεπε με καποιον τροπο να χτυπησουν τον μπασκετικο Ολυμπιακο...

ΛΟΙΠΟΝ...ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ...ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ...ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ...ΟΛΟΙ...ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΔΩΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ...ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΕΝΑΣ ΥΓΙΗΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Ο ALEX WEB RADIO/TV λεει... Ποιος εισαι συ ρε Θαναση που δεν αναλαμβανεις καμμια ευθυνη?

Ο ALEX WEB RADIO/TV λεει... Ποιος εισαι συ ρε Θαναση που δεν αναλαμβανεις καμμια ευθυνη?
18/5/2012
  Θανάσης...δεν αναλαμβανω καμμια ευθυνη...



giannakopoylos syskepsi telikoi a1 olympiakos panathinaikos
Εξερχόμενος από τη σύσκεψη της ΓΓΑ, για τους τελικούς της Α1 του μπάσκετ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος τόνισε ότι δεν πρόκειται να αναλάβει καμία ευθύνη για ασφαλή διεξαγωγή των αγώνων, αφήνοντας αιχμές για το νέο αθλητικό νόμο.





Ολα πλεον τα εχω δει συγγαυροι...ο Θανασακης δηλωσε πως δεν αναλαμβανει καμμια ευθυνη για οσα συμβουν στο ΟΑΚΑ στον δευτερο τελικο...γιατι ρε Θανασακη? εσενα δεν σε πιανει ο νομος? η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα αναλαμβανει ολη την ευθυνη αν βρεθουν 3-4 ανεγκεφαλοι και εσυ οχι για 10.000 ανεγκεφαλους οπως εσυ ο ιδιος δηλωσες? Δηλαφη αλλα μετρανε για σενα και αλλα για μας ετσι? και οπως ηταν αναμενομενο ο πιο παπαρας γγα του Ελληνικου αθλητισμου συμφωνησε...και ειπε...Μπιτσαξής: Κανένας αγώνας δεν θα ξεκινήσει αν οι ομάδες δεν έχουν δεσμευτεί για τα μέτρα ασφαλείας .Αν δηλαδη δεν αναλαβεις ευθυνη κυριε Θανασακη για οτι συμβει στο ΟΑΚΑ δεν θα γινουν οι τελικοι των πλευ-οφ? και λεω συμφωνησε ο Μπιτσαξης γιατι με το να βγαλεις εξω τους αντιπροσωπους των ομαδων στην συσκεψη για τα μετρα ασφαλειας ειναι σαν να συμφωνει μαζι σου Θανασακη οτι εσυ δεν αναλαμβανεις την ευθτνη για οσα συμβουν...δεν θαπρεπε δηλαδη ο βαζελο-γγα να σου πει Θανασακη ...ολοι εχετε τις ιδιες ευθυνες???αλλα οπως ηταν λογικο και αναμενομενο δεν το εκανε...
Οσον αφορα το χρονικο του συμβαντος εγω θα καταθεσω οτι ειδα και οτι συζητησα με φιλους στο ΣΕΦ...
Με το που κυκλοφορησε πρωτα η ειδηση για τρακαρισμα του πουλμαν και κατοπιν οτι πεταχτηκαν πετρες , η αντιδραση του κοσμου του Ολυμπιακου που περιμενε εναγωνιως να ερθεοι ο βαζελας και να τον νικησει τιμια και καθαρα οπως παντα, οχι μονο δεν απογοητευτηκε αλλα με τους πρωτους που τα εβαλε ηταν μην τυχον και το εκαναν καποιοι ανεγκεφαλοι δικοι μας και καταδικαζε το γεγονος αν οντως ειχε συμβει απο δικους μας λεγοντας συγκεκριμενα οχι ρε πουστη μου λες να εγινε καμμια μαλακια?
Κατοπιν ομως ,μετα απο το πρωτο σοκ και γνωριζοντας την ραδιουργια και την βρωμια του βαζελα , το οσκαρ που εχει παρει σε σκηνοθετημενα και στημενα γεγονοτα σκεφτοταν ο κοσμος του Ολυμπιακου και με μια φωνη ειπαν ...μπα...μαλλον στημενο ειναι...δεν μπορει δυο λεωφορεια με ΜΑΤ μπρος -πισω απο την αποστολη  και δεξια -αριστερα μοτοσυκλετιστες της Ελληνικης Αστυνομιας να συνοδευουν την αποστολη και 2 μηχανακια να καταφερνουν να κανουν τοση ζημια??λιγο παραξενο δεν ειναι? δεν βρεθηκε ουτε ενας μοτοσυκλετιστης αστυνομικος να κυνηγησει τα δυο μηχανακια? ΕΛΕΟΣ ΡΕ...Ουτε χαζος δεν το καταπινει...απλα ηθελαν να δημιουργησουν εντυπωσεις και το καταφεραν...εστω και για ενα 24ωρο...και πανω απολα να βοηθησουν στην αποφαση Μπιτσαξη ,να γινουν οι αγωνες με κοσμο αλλα... Κανένας αγώνας δεν θα ξεκινήσει αν οι ομάδες δεν έχουν δεσμευτεί για τα μέτρα ασφαλείας....ο Θανασακης δεν δεσμευτηκε ρε Μπιτσαξη γιατι να ξεκινησουν τοτε? γιατι δεν ελαβες υποψιν την δηλωση του?γιατι τον εβγαλες εξω και δεν του ειπες οτι ισχυει ο νομος το ιδιο για ολους? αρα...λειτουργουν δυο μετρα και δυο σταθμα κυριε ΓΓΑ....αλλα για εμας και αλλα για τον βαζελα...
Οσον αφορα τον ρολο της Αστυνομιας? εισαστε συνεργοι στο σκηνοθετημενο εργο που εστησε ο βαζελας...γιατι δεν επεσαν κεφαλια που η Αστυνομια εκατσε απραγη και δεν μπορεσε να σταματηση 2 μηχανακια? η ανικανη ειναι η συνενοχη...ετσι δεν παει???
Απαντηση καμμια και ουτε προκειται να δοθει ποτε...το εργο ομως θα εχει και συνεχεια...στο ΣΕΦ δεν προκειται να συμβει το παραμικρο γιατι πρωτα απο ολα δεν θελει να συμβει ο κοσμος του Ολυμπιακου....εμεις θελουμε να σας νικησουμε και να παρουμε το πρωτο παιχνιδι που ειναι και σημαντικο...οσον αφορα τι θα γινη στο ΟΑΚΑ..χαμος στο ισιωμα...εγω πιστευω πως θα δουμε πραγματα που εγιναν και στην Πολη και οπου κανενας δεν εχει επιληφθει επι τουτου...ουτε καν η EUROLEAGUE...δεν θαπρεπε να τιμωρηθει ο βαζελας για οσα επεισοδια δημιουργησε στην Πολη? και με μας που κυνηγουσαν τα γυναικοπαιδα οι βαζελοι και κρυφτηκαν στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ αλλα και με τους οπαδους της Γαλατα...
Και για να τελειωνουμε...ο νομος πρεπει να ισχυει για ολους το ιδιο...αλλιως ποτε δεν προκειτει ποτε αν αλλαξει τιποτε...τοτε να σταματησουμε να παιζουμε και μπασκετ να μην πηγαινει και ο κοσμος στο γηπεδο ουτε στις Ευρωπαικες διοργανωσεις ουτε πουθενα...επιτελους αναλαβετε πρωτα τις ευθυνες εσεις οι κρατικοι παραγοντες η Αστυνομια ας κανει επιτελους το καθηκον της και οχι υπερβαση αυτου πετωντας χημικα στο ΣΕΦ γιατι και αυτο παιζει να δουμε...και εσεις επιτελους ρε βαζελακια ελατε να παιξουμε ισος προς ισον...εσεις δεν μας ζαλιζετε τα ουμπαλα πως εισαστε καλυτεροι και μπουρου-μπουρου? ελατε λοιπον να μας το αποδειξετε στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ οχι ομως οταν αρχιζετε και παλι να χανετε να βαλετε μπρος την σκηνοθεσια επι παρκε με την στημενη διαιτησια...ξερου ηδη ποιος θα ειναι διαιτητης στο ΟΑΚΑ ...Ποιος αλλος? ο Τανατζης βεβαια...ο Κακος του...μπασκετ....
Θα κλεισω με αυτο...ΓΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕΦ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΤΕ ΤΟ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΗ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΑ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ...

 ALEX WEB RADIO/TV

Ημερομηνιες και ωρες των τελικων

 Ημερομηνιες και ωρες των τελικων
18/5/2012
Ο πρώτος τελικός ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό θα διεξαχθεί τη Δευτέρα (21/5) στο ΣΕΦ, όπως δήλωσε ο Πάνος Μπιτσαξής. Επίσημη ανακοίνωση θα βγει το Σάββατο (19/5), καθώς η Αστυνομία πρέπει να ολοκληρώσει το νέο σχέδιο για τα μέτρα ασφαλείας.
Την Δευτέρα 21 Μαΐου ξεκινάει η σειρά των τελικών του πρωταθλήματος της Α1, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό.
Επίσημη ανακοίνωση θα βγει το Σάββατο (19/5), καθώς η Αστυνομία πρέπει να ολοκληρώσει το νέο σχέδιο για τα μέτρα ασφαλείας. Η σειρά θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο. Παράλληλα ο γγΑ εξήγγειλε μέτρα όπως η εκκένωση γηπέδου και η οριστική διακοπή αγώνα με το παραμικρό επεισόδιο.

Η σειρά των τελικών θα διεξαχθεί στις εξής ημερομηνίες και πάντα με ώρα έναρξης στις 19:00:

Δευτέρα 21/5: ΣΕΦ

Πέμπτη 24/5: ΟΑΚΑ

Κυριακή 27/5: ΣΕΦ

Τετάρτη 30/5: ΟΑΚΑ (αν χρειαστεί)

Σάββατο 2/6: ΣΕΦ (αν χρειαστεί)

ALEX WEB RADIO/TV

Δευτέρα ξεκινούν οι τελικοί

Δευτέρα ξεκινούν οι τελικοί  

18/5/2012

Δευτέρα ξεκινούν οι τελικοί 
Την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι τελικοί της Α1 μπάσκετ, όπως αποφασίστηκε μετά από ευρεία σύσκεψη υπό τον γ.γ.Αθλητισμού.

Παρουσία θεατών θα διεξαχθούν οι αγώνες, όπως δήλωσε ο Πάνος Μπιτσαξής, ο οποίος όμως άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο σε περίπτωση επεισοδίων να ματαιωθεί οριστικά η σειρά!

Ομόφωνη η απόφαση από ΓΓΑ, ΕΟΚ, ΕΣΑΚΕ, ΕΛ.ΑΣ, μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου η Αστυνομία θα παρουσιάσει σχέδιο για την ομαλή διεξαγωγή των τελικών.

Στις 2 Ιουνίου θα ολοκληρωθούν οι τελικοί της Α1, εφόσον χρειαστεί και πέμπτο παιχνίδι.

Tο πρόγραμμα των τελικών έχει ως εξής:

Δευτέρα (21/5) ο 1ος τελικός στο ΣΕΦ, Πέμπτη (24/5) ο 2ος στο ΟΑΚΑ, ο 3ος την Κυριακή (27/5) και εφόσον χρειαστούν οι υπόλοιποι, ο 4ος τελικός την Τετάρτη (30/5) και ο 5ος το Σάββατο (2/6). Όλες οι αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 19:00.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά την απόφαση ο ΓΓΑ, Πάνος Μπιτσαξής

Για τις αποφάσεις που ελήφθησαν: «Οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι οι δυο καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Έχουν τιμήσει το ελληνικό μπάσκετ με μεγάλες χαρές και οκτώ ευρωπαϊκά κύπελλα συνολικά. Εκφράζω τη λύπη και την αποδοκιμασία μου γι’ αυτό που έγινε με το πούλμαν του Παναθηναϊκού, αλλά τέτοια περιστατικά δεν μπορούν να αμαυρώσουν την λαμπρή αγωνιστική πορεία των ομάδων.

Έγινε σήμερα μια σύσκεψη λεπτομερής και σε βάθος και εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι. Τα πλέι-οφ θα ξεκινήσουν κανονικά, με το πρώτο ματς να γίνεται τη Δευτέρα και το τελευταίο -εφόσον φτάσει μέχρι τέλους η σειρά- στις 2 Ιουνίου. Μέχρι αύριο το μεσημέρι θα έχει ολοκληρωθεί η εκπόνηση σχετικού σχεδίου της αστυνομίας για την ασφάλεια φιλάθλων και αθλητών. Κανένας αγώνας δεν θα ξεκινήσει, αν οι ομάδες δεν έχουν εγγυηθεί ότι θα τηρήσουν τα συμφωνηθέντα. Η ΕΟΚ, από την πλευρά της, δεσμεύτηκε ότι ο κανονισμός θα τηρηθεί στην ολότητά του και σε περίπτωση εκτρόπων, θα επιβάλλει διακοπή, εκκένωση του γηπέδου ή οποιαδήποτε άλλη συνέπεια προβλέπεται.

Η ΓΓΑ, σε συνεργασία και με την Αστυνομία, επιφυλάσσεται για νέες αποφάσεις ή οποιοδήποτε άλλο μέτρο -ακόμα και για τη διακοπή της σειράς- αν υπάρξουν άλλα παρόμοια περιστατικά. Παρακολουθούμε σε καθημερινή βάση τα τεκταινόμενα. Οι αποφάσεις που ελήφθησαν σήμερα ήταν ομόφωνες, βρήκαν σύμφωνους τόσο τους ΕΣΑΚΕ και ΕΟΚ, όσο και την Αστυνομία με τη ΓΓΑ και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά»
.

Για τα κρούσματα βίας γενικότερα: «Αντιμετωπίζουμε με μάχιμο τρόπο μια κατάσταση που υφίσταται. Έχουν διεξαχθεί φέτος εκατοντάδες παιχνίδια χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Δεν συμφωνώ με την έντεχνη και ισοπεδωτική μεγιστοποίηση καταστάσεων. Ήταν ένα περιστατικό με πέντε άτομα, την ίδια ώρα που εκατομμύρια φίλοι του μπάσκετ με σωστή προσέγγιση θέλουν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια. Δεν θα επιτρέψουμε να επιβληθεί ο χουλιγκανισμός των απολύτως ολίγων».

Για το ότι το πρώτο ματς θα γίνει Δευτέρα και όχι Κυριακή: «Ο πρώτος τελικός θα γίνει στο ΣΕΦ. Δεν τίθεται κανένα θέμα για το αντίθετο, ούτε αμφισβητείται το πλεονέκτημα έδρας. Δεν μπορεί η Αστυνομία να διαθέσει δυνάμεις -λόγω και του ποδοσφαιρικού ματς- γι’ αυτό θα παιχτεί τη Δευτέρα. Είναι δύσκολο λόγω της προπώλησης εισιτηρίων, αλλά ας περιμένουμε και το σχέδιο της Αστυνομίας».

Για το αν πρέπει να ληφθούν επιπλέον μέτρα πρόληψης: «Πρέπει να συλληφθούν αυτοί που το έκαναν. Μιλάμε για πρόληψη περιστατικών με πέντε άτομα από έναν παράδρομο; Όσο κι αν το θέλουμε όλοι, είναι δύσκολο. Από ‘κει και πέρα, οι παίκτες ήταν στο νοσοκομείο, δεν μπορούσε να γίνει παιχνίδι. Και φυσικά δεν μπορούσαμε να περιμένουμε αξονική τομογραφία για να το αποφασίσουμε. Παρακολουθούμε λεπτό προς λεπτό την κατάσταση και ελπίζουμε ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά».

Για το αν είναι αισιόδοξος ότι θα αποφευχθούν τα χειρότερα: «Είχαμε πρόσφατα τον τελικό Κυπέλλου με οπαδούς και των δυο ομάδων και εξελίχθηκε απόλυτα ομαλά. Έχουν γίνει, ξαναλέω, εκατοντάδες παιχνίδια χωρίς προβλήματα. Να μη μεγιστοποιούμε τα περιστατικά βίας. Η αναβολή του χθεσινού αγώνα οφείλεται σε 4-5 άτομα, αλλά έπρεπε να γίνει. Κάποιοι πιστεύουν ότι η Ελλάδα είναι ακυβέρνητη πολιτεία. Διαβεβαιώνω ότι δεν είναι και το κράτος ενεργεί για την αντιμετώπιση οποιωνδήποτε περιστατικών απαιτούν την επέμβασή του.

Πρέπει να προκαταλάβουμε τους νεκρούς; Ελπίζω να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Αν κλιμακωθεί η βία και φτάσουμε εκεί, θα πάρουμε άλλες αποφάσεις. Το δεν παίρνω την ευθύνη δεν υπάρχει. Η ευθύνη υπάρχει και προκύπτει από τους κανονισμούς και τους νόμους».


www.sport-fm.gr/

Τα λεφτά δεν είναι λίγα, Κάρλο

Τα λεφτά δεν είναι λίγα, Κάρλο

18/5/2012
Τα λεφτά δεν είναι λίγα, Κάρλο
Έτοιμη να διαθέσει 200 εκατ. ευρώ στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαίρι παρουσιάζεται η Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Parisien» υποστηρίζει ότι οι πρωτευουσιάνοι φέρονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν δυναμικά στην ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας και την επόμενη σεζόν να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί εντός και εκτός συνόρων (του χρόνου θα συμμετάσχει στο Champions League).

Αρχικά ο Κάρλο Αντσελότι θα κληθεί να διαχειριστεί το ποσό των… 150 εκατ. ευρώ για να κάνει όσες προσθήκες χρειάζεται η Παρί και αν χρειαστεί κάπου να γίνει η υπέρβαση για να αποκτηθεί κάποιος σπουδαίος ποδοσφαιριστής, τότε το παραπάνω ποσό θα ανέλθει στα 200 εκατ. ευρώ!
www.sport-fm.gr

Πάει για τον τέταρτο Πολωνό η Ντόρτμουντ

Πάει για τον τέταρτο Πολωνό η Ντόρτμουντ

18/5/2012
Πάει για τον τέταρτο Πολωνό η Ντόρτμουντ

Να διευρύνει την πολωνική… παροικία θέλει η Ντόρτμουντ, η οποία -σύμφωνα με το «Kicker» κινείται για την απόκτηση του Ράφαλ Βόλφσκι, της Λέγκια Βαρσοβίας.

Ο 19χρονος μέσος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014, ωστόσο πρόκειται για μία «ενδιαφέρουσα περίπτωση», όπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής των νταμπλούχων Γερμανίας, Μίκαελ Ζορκ.

Εάν η Ντόρτμουντ αποκτήσει τον Βόλφσκι, τότε θα γίνει ο τέταρτος Πολωνός, μετά τους Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Γιάκουμπ Μπλαστσικόφσκι και Λούκας Πίστσεκ.

Τη φετινή χρονιά, ο 19χρονος μέσος είχε στο εγχώριο πρωτάθλημα, 21 συμμετοχές και έξι τέρματα.

www.sport-fm.gr

Απέλυσε Μπάλακοφ η «Λάουτερν»

Απέλυσε Μπάλακοφ η «Λάουτερν»

18/5/2012
Απέλυσε Μπάλακοφ η «Λάουτερν»

Μόλις 57 ημέρες άντεξε στον πάγκο της Καϊζερσλάουτερν ο Κράσιμιρ Μπάλακοφ.

Ο Βούλγαρος πρώην διεθνής μέσος κλήθηκε να αλλάξει τη μοίρα του ιστορικού συλλόγου, αλλά απέτυχε παταγωδώς και η ομάδα υποβιβάστηκε πρώτη και πολύ πριν την ολοκλήρωση της Bundesliga, δίχως να πετύχει νίκη επί των ημερών του.

Έτσι η διοίκηση αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία τους και να λύσει το συμβόλαιό του, που κανονικά έληγε το καλοκαίρι του 2013.

www.sport-fm.gr

«Εκκαθαρίσεις» στη Βόλφσμπουργκ

«Εκκαθαρίσεις» στη Βόλφσμπουργκ

18/5/2012
«Εκκαθαρίσεις» στη Βόλφσμπουργκ

Πήρε… σκούπα στη Βόλφσμπουργκ ο Φέλιξ Μάγκατ και ήδη τρεις παίκτες θεωρούνται παρελθόν για τους «λύκους». Τα συμβόλαια του 33χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού Κρις και του 35χρονου εξτρέμ Χασάν Σαλιχάμιτζιτς λήγουν και δεν θα ανανεωθούν, ενώ θα λυθεί εκείνο του 30χρονου μέσου Τόμας Χίτσλσπεργκερ, που δεσμευόταν μέχρι το 2014.

Παρά το μεγάλο μπάτζετ, η Βόλφσμπουργκ τερμάτισε μόλις όγδοη στην Bundesliga κι έμεινε εκτός Ευρώπης για την επόμενη περίοδο. Ο Φέλιξ Μάγκατ εξακολουθεί να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της διοίκησης και εκείνη του έχει δώσει την ελευθέρας να προχωρήσει στις κινήσεις που θεωρεί απαραίτητες για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας.

www.sport-fm.gr

«Μάχη» στο Μιλάνο για Σιλβέστρε

«Μάχη» στο Μιλάνο για Σιλβέστρε

18/5/2012
«Μάχη» στο Μιλάνο για Σιλβέστρε
Περισσότερες πιθανότητες έχει η Ίντερ απέναντι στη Μίλαν για την απόκτηση του Ματίας Σιλβέστρε, όπως δήλωσε ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio». Οι «νερατζούρι» ψάχνονται να πουλήσουν τον Λούσιο, ενώ οι «ροσονέρι» δεν ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Αλεσάντρο Νέστα και ο Αργεντινός αμυντικός της Παλέρμο είναι ψηλά στις λίστες των δύο ομάδων του Μιλάνου.

«Πριν από λίγες μέρες η Ίντερ κατέθεσε διερευνητική πρόταση. Επίσης, υπάρχει ενδιαφέρον από μία αγγλική ομάδα και έναν σύλλογο της Γερμανίας. Ωστόσο, δεν θέλει να πάει στη Μίλαν, επειδή δεν του αρέσει η πολιτική των “ροσονέρι” να αποδεσμεύουν ποδοσφαιριστές», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος της Παλέρμο και πρόσθεσε:

«Θα αποφασίσουμε από κοινού με τον Σιλβέστρε τις επόμενες μέρες. Είμαστε καλυμμένοι αρκετά καλά στην άμυνα, αλλά αν τον παραχωρήσουν θα χρειαστεί να τον αντικαταστήσουμε. Μου ζήτησε να μείνει και να του ανανεώσω το συμβόλαιο για ακόμη τρία χρόνια».
www.sport-fm.gr

Μοράτι: «Με τον Σνάιντερ το μέλλον της Ίντερ»

Μοράτι: «Με τον Σνάιντερ το μέλλον της Ίντερ»

18/5/2012
Μοράτι: «Με τον Σνάιντερ το μέλλον της Ίντερ»
Πάνω στον Γουέσλεϊ Σνάιντερ θα βασιστεί η Ίντερ την επόμενη σεζόν, όπως δήλωσε ο Μάσιμο Μοράτι στην επίσημη ιστοσελίδα της ιταλικής ομάδας. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός επρόκειτο να αποχωρήσει από την «νερατζούρι» το περασμένο καλοκαίρι, ενώ φέτος ο σύλλογος του Μιλάνου απέτυχε να προκριθεί στο Champions League της επόμενης σεζόν. Ωστόσο, ο πρόεδρος της Ίντερ τόνισε ότι η ομάδα μπορεί να στηριχθεί πάνω του τα επόμενα χρόνια.

«Καταλαβαίνουμε ότι ο Σνάιντερ μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στο μέλλον της Ίντερ. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Η Ίντερ χρειάζεται να δουλεύει για να αξιοποιεί στο έπακρο τους ποδοσφαιριστές που έχουμε, ενώ ψάχνουμε για άλλους που ταιριάζουν με τις ιδέες του προπονητή (Αντρέα Στραματσιόνι) και πολύ σημαντικοί για να παίξουν για αυτή την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του ιταλικού συλλόγου και πρόσθεσε:

«Πρόσφατα ο Λούσιο μας είχε πει ότι δεν είναι σίγουρος. Έτσι θα δούμε αν είναι καλύτερο για εκείνον να πάει σε άλλη ομάδα. Όσον αφορά τον Ντιέγκο Φορλάν, αρκετοί παίκτες είναι χαρούμενοι και θέλουν να μείνει στην Ίντερ, αλλά χρειάζεται να δούμε αν είναι καλύτερο για εκείνον να συνεχίσουν ή να παίξουν αλλού».

Καταλήγοντας, ο Μοράτι μίλησε για την απόφαση να αντικαταστήσει τον Κλαούντιο Ρανιέρι με τον Αντρέα Στραματσιόνι τον περασμένο Μάρτιο: «Αυτή ήταν μία απόφαση που πήρα, επειδή τον θεωρώ πολύ έξυπνο άνθρωπο και είχα την ανάγκη να “φρεσκάρω” τα πράγματα και να εφοδιάσει διαφορετικά την ομάδα. Για αυτό αποφάσισα κάτι που φαινόταν τρελό, αλλά στην πραγματικότητα ενέπνευσε την ομάδα».
www.sport-fm.gr

Καταγγελίες για εμπλοκή Κόντε σε στημένα!

Καταγγελίες για εμπλοκή Κόντε σε στημένα!

18/5/2012
Καταγγελίες για εμπλοκή Κόντε σε στημένα!

Η χαρά του Αντόνιο Κόντε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τη Γιουβέντους ίσως κρατήσει λίγο. Στην επιφάνεια ήρθαν καταγγελίες που έκανε ο τότε ποδοσφαιριστής της Σιένα, Φίλιπο Καρόμπιο, πως ο Ιταλός τεχνικός, που τότε εργαζόταν στην ομάδα της Τοσκάνης, είχε εμπλοκή όχι σε ένα, αλλά σε τουλάχιστον τρία «ύποπτα» παιχνίδια. Τα στοιχεία ήρθαν στην επιφάνεια από την κατάθεση του Ιταλού παίκτη στις εισαγγελικές αρχές.

Το πρώτο περιστατικό αφορά την εκτός έδρας αναμέτρηση της Σιένα με τη Νοβάρα στις 30 Απριλίου του 2011. Το παιχνίδι είχε λήξει 2-2 εξυπηρετώντας τα συμφέροντα και των δύο ομάδων. «Υπήρχε συμφωνία να τελειώσει το παιχνίδι ισόπαλο. Είχαμε συζητήσει στο μίτινγκ με τον προπονητή και ο ίδιος ο Κόντε μάς είπε πως θα ήταν ήσυχος, γιατί είχε ήδη συμφωνήσει με τη Νοβάρα να λήξει το παιχνίδι χωρίς νικητή», λέγεται πως έχει αναφέρει ο Καρόμπιο στην κατάθεσή του.

Το δεύτερο περιστατικό αφορά τον αγώνα της Σιένα με την Αλμπινολέφε στις 8 Ιανουαρίου του 2011 (2-1), όταν ο Κρίστιαν Στελίνι, τότε συνεργάτης του Κόντε στον πάγκο της Σιένα (αλλά και τώρα στη Γιουβέντους), είχε ζητήσει κάποιον για να επικοινωνήσει με τρίτους και να συμφωνήσει με την Αλμπινολέφε για να πάρει η ομάδα τους βαθμούς της νίκης. Στον αγώνα του δευτέρου γύρου με την Αλμπινολέφε στις 29 Μαΐου (1-0) με δύο παίκτες, τον Λουίτζι Σάλα και τον Ντάριο Πασόνι, καθώς και τον βοηθό προπονητή της Αλμπινολέφε, Μίρκο Πολόνι, και συμφωνήθηκε να τους δοθεί η νίκη. «Είναι σαφές πως η ομάδα γνώριζε τι γινόταν», αναφέρει ο Καρόμπιο «καρφώνοντας» τον Κόντε.

www.sport-fm.gr

Θέλει τον Γκατούζο η Μπόκα!

Θέλει τον Γκατούζο η Μπόκα!

18/5/2012
Θέλει τον Γκατούζο η Μπόκα!
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπόκα Τζούνιορς βρίσκεται ο Τζενάρο Γκατούζο, όπως επιβεβαίωσε ο Πάμπλο Μπούντα στο «Sky Sport Italia».

Ο Ιταλός χαφ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν και η Ρέιντζερς ήταν η πρώτη ομάδα που μπήκε στο κυνήγι της απόσπασης της υπογραφής του, όμως εισέπραξε την αρνητική του απάντηση.

Τώρα ο σύλλογος από την Αργεντινή κινείται για την υλοποίηση μίας σπουδαίας μεταγραφής και θα προσπαθήσει να παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον πρόζεκτ στον 34χρονο μέσο.

«Ο Γκατούζο είναι ένας ποδοσφαιριστής που πραγματικά μας αρέσει και οι πόρτες είναι πάντα ανοιχτές για κάποιον σαν εκείνον. Σήμερα βρίσκομαι στην Ιταλία, όπου έχω την ευκαιρία να διαμορφώσω τις σχέσεις με τις ιταλικές ομάδες. Γιατί να μην ενδιαφέρομαι για τον Γκατούζο;», τόνισε ο αθλητικός διευθυντής της Μπόκα.

Ο Ιταλός χαφ έπαιξε μόλις σε επτά ματς, αφού είχε πρόβλημα με το μάτι του και τώρα έχει δηλώσει πως αισθάνεται «ξανά ζωντανός».
www.sport-fm.gr

Κρούση «Μπάρτσα» για Μπέιλ

Κρούση «Μπάρτσα» για Μπέιλ

18/5/2012
Κρούση «Μπάρτσα» για Μπέιλ

Διερευνητική επαφή με την Τότεναμ για το ενδεχόμενο απόκτησης του Γκάρεθ Μπέιλ άρχισε η Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τη «Sport» της Βαρκελώνης. Οι «μπλαουγκράνα» παρακολουθούν εδώ και καιρό τον Ουαλό αριστερό μπακ-χαφ και εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνουν πρόταση.

Σύμφωνα με το καταλανικό δημοσίευμα, η «Μπάρτσα» μπορεί να προσφέρει 40 εκατ. ευρώ ή 30 εκατ. και σημαντικά μπόνους στην Τότεναμ. Πρόθεση των Λονδρέζων σε πρώτη φάση είναι να μην πουλήσουν τον παίκτη, ωστόσο με μία καλή πρόταση σίγουρα θα το συζητούσαν. Πιθανός ανταγωνισμός μπορεί να προκύψει για την Μπαρτσελόνα από τη Μάντσεστερ Σίτι, που δεν φείδεται χρημάτων, αλλά και τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο Μπέιλ λέγεται πως έχει… γυαλίσει στον Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο 23χρονος άσος, που δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2015, είχε φέτος 42 συμμετοχές και 13 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

www.sport-fm.gr

Προβληματισμός για Φαν Πέρσι

Προβληματισμός για Φαν Πέρσι

18/5/2012
Προβληματισμός για Φαν Πέρσι
«Σύννεφα» έχουν απλωθεί πάνω από το «Emirates» και δεν είναι …από τον καιρό. Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι αρνείται να μπει σε κύκλο διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση της Άρσεναλ για την ανανέωση του συμβολαίου του, αυξάνοντας τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τους «κανονιέρηδες»!

Όπως αποκαλύπτει αγγλική εφημερίδα, ο Ολλανδός άσος έχει τονίσει στο φιλικό του περιβάλλον ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει το συμβόλαιό του, τουλάχιστον άμεσα.

Η τρέχουσα συμφωνία κρατά τον αρχηγό της Άρσεναλ στο Λονδίνο έως το καλοκαίρι του 2013, με τον ίδιο να μπορεί από το Δεκέμβριο και μετά να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί, χωρίς οι «κανονιέρηδες» να αποζημιωθούν.

Από την πλευρά της, η Άρσεναλ κάνει τα πάντα για να πείσει τον Φαν Πέρσι να παραμείνει, πραγματοποιώντας μεταγραφές από νωρίς για να δείξει ότι θα είναι ανταγωνιστική την επόμενη σεζόν. Σύμφωνα με την «Daily Telegraogh», ο Ολλανδός επιθετικός συναντήθηκε με τον Αρσέν Βενγκέρ και τον Ιβάν Γαζίδης, για να συζητηθεί το θέμα της παραμονής του, με τον αρχηγό του συλλόγου να μην αφήνει περιθώρια για αισιοδοξία.

Όσον αφορά στον Βενγκέρ, ο Αλσατός τεχνικός θα προσπαθήσει να πείσει τη διοίκηση να μην μπει το όνομα του Φαν Πέρσι στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες, ακόμη και εάν ο ίδιος δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του. Με αυτόν τον τρόπο, ο προπονητής της Άρσεναλ ρισκάρει να τον χάσει χωρίς χρήματα. Υπενθυμίζεται ότι οι Λονδρέζοι έχασαν τους Σαμίρ Νασρί και Γκαέλ Κλισί το περασμένο καλοκαίρι, όταν οι δύο Γάλλοι αρνήθηκαν να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους και κατέληξαν στη Μάντσεστερ Σίτι.
www.sport-fm.gr

«Τα χρήματα δεν φέρνουν την επιτυχία»

«Τα χρήματα δεν φέρνουν την επιτυχία»

18/5/2012
«Τα χρήματα δεν φέρνουν την επιτυχία» Προειδοποίηση προς τους συλλόγους σχετικά με τα ποσά που ξοδεύουν απηύθυνε ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, ο οποίος εξέφρασε κι την ανησυχία του σχετικά με το τι θα απογίνει η Μάντσεστερ Σίτι εάν οι ιδιοκτήτες της αποφασίσουν να «εγκαταλείψουν» την ομάδα.


Στόχος της UEFA είναι το ποδόσφαιρο να παίζεται επί ίσοις όροις και να μειώσει τις αποκλίσεις των ομάδων ως προς το άνοιγμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Οι κανονισμοί του «Financial Fair Play» θα εφαρμοστούν προκείμενου να επιτευχθεί ο συγκεκριμένος στόχος.

Ο Πλατινί επιμένει πως τα χρήματα δε φέρνουν την επιτυχία και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον της Μάντσεστερ Σίτι.

«Πρέπει να προστατεύουμε τους συλλόγους, γιατί όσο οι ιδιοκτήτες εξοφλούν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις η ομάδα θα είναι σταθερή, αλλά εάν εγκαταλείψουν το σύλλογο, τότε τι θα απογίνει η Σίτι;».

Ο Γάλλος μίλησε και για τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και την Τσέλσι. Από τις δύο ομάδες συνολικά έχουν αποβληθεί εφτά παίκτες (Τέρι, Μπράνισλαβ, Ιβάνοβιτς, Ραμίρεζ και Μεϊρέλες για τους «μπλε» και Γκουστάβο, Αλάμπα, Μπάντστουμπερ για τους «Βαυαρούς» ). Με εξαίρεση τον Τέρι, οι υπόλοιποι θα χάσουν τον τελικό αφού συμπλήρωσαν το όριο των κίτρινων καρτών που επιφέρουν την αποβολή τους.

Η Ένωση Διεθνών Ποδοσφαιριστών ζήτησε από την UEFA να μπορέσουν οι παίκτες να συμμετάσχουν στον τελικό παρά τις κάρτες, το αίτημα όμως απορρίφθηκε. Ωστόσο ο Πλατινί διατίθεται να επανεξετάσει τους κανονισμούς μέσα στα επόμενα τρία χρόνια.

«Γιατί όχι; Είμαι απόλυτα ανοιχτός στο να συμμετέχει η καλύτερη ομάδα στον τελικό του Champions League. Το θέμα επιδέχεται συζήτηση και μπορεί να αποτελέσει τροφή για σκέψη», ήταν τα λόγια του.

www.sport-fm.gr

«Θέλω να μείνω»

«Θέλω να μείνω»

18/5/2012
«Θέλω να μείνω»
Μπορεί να έμεινε για πρώτη χρονιά χωρίς τίτλο από τότε που πήγε στο «Ολντ Τράφορντ». Μπορεί να μην πήρε τόσο χρόνο συμμετοχής όσο άλλες σεζόν. Ο λόγος για τον Γι-Σουνγκ Παρκ, που παρόλα αυτά επιθυμεί να συνεχίσει και μάλιστα να «κλείσει» την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Θέλω να συνεχίσω να ανήκω στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να τελειώσω εδώ την καριέρα μου» τόνισε. Το συμβόλαιο του Νοτιοκορεάτη μέσου λήγει στο τέλος της επόμενης σεζόν αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση για επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

«Αυτό που μπορεί να θέλω δεν ανταποκρίνεται πάντα στην πραγματικότητα. Χρειάζομαι σωματική και ψυχική ξεκούραση αυτή την στιγμή» δήλωσε και πρόσθεσε για την κακή χρονιά των «κόκκινων διαβόλων»:

«Δεν μου αρέσει να μένω στο παρελθόν, σκέφτομαι μόνο τι πρέπει να γίνει στο μέλλον».

Ο 31χρονος μέσος αγωνίστηκε φέτος 28 φορές σε όλες τις διοργανώσεις πετυχαίνοντας τρία γκολ και μοιράζοντας έξι ασίστ.
www.sport-fm.gr

Διαψεύδει για Τσέλσι ο Καπέλο

Διαψεύδει για Τσέλσι ο Καπέλο

18/5/2012
Διαψεύδει για Τσέλσι ο Καπέλο
Κατηγορηματικά αρνείται την ύπαρξη συζητήσεων μεταξύ του Φάμπιο Καπέλο και της διοίκησης της Τσέλσι ο γιος του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος εκτελεί χρέη νομικού συμβούλου του πατέρα του. Κοντά σε ομάδα της Κίνας ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Αγγλίας.

Ο Πιερφιλικπίνο Καπέλο μίλησε στο «TuttoMercato» για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες, με τα αγγλικά Μέσα να θέλουν τον Φάμπιο Καπέλο στο στόχαστρο της Τσέλσι.

Η παραμονή του Ρομπέρτο Ντι Ματέο στον πάγκο της Τσέλσι μόνο σίγουρη δεν είναι και ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» προβάλει ως ένα από τα φαβορί.

«Δυστυχώς, όλα αυτά είναι κατασκευάσματα των εφημερίδων», δήλωσε χαρακτηριστικά ο γιος του Καπέλο για να αναφερθεί στη συνέχεια στο επαγγελματικό μέλλον του πατέρα του.

«Ο πατέρας μου ήταν ήδη κοντά στην Γκουάνζου, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρσέλο Λίπι. Δεν μπορώ να αποκλείσω τίποτα», κατέληξε ο Πιερφιλιπίνο Καπέλο.
www.sport-fm.gr

Πήγε Ισπανία η Γιουβέντους για Ιγκουαΐν

Πήγε Ισπανία η Γιουβέντους για Ιγκουαΐν

18/5/2012
Πήγε Ισπανία η Γιουβέντους για Ιγκουαΐν
Στη Μαδρίτη βρέθηκε χθες ο Φάμπιο Παρατίτσι, προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στη Γιουβέντους.

Ο αθλητικός διευθυντής των «μπιανκονέρι» μετέβη στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για να καταθέσει την τελική πρόταση της ιταλικής ομάδας για τον Αργεντινό επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης.

Στη συνάντηση του παράγοντα της «Γηραιάς Κυρίας» με τον πατέρα και τον αδερφό του διεθνούς στράικερ ειπώθηκε ότι ο Αντόνιο Κόντε έχει ψηλά τον παίκτη στις προτιμήσεις και τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν του ιταλικού συλλόγου, ο οποίος φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα και του χρόνου θα συμμετάσχει στο Champions League.

Για τον Ιγκουαΐν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Παρί Σεν Ζερμέν, όμως για τον 24χρονο φορ δείχνει καλύτερη η προοπτική της «Γιούβε» λόγω του ονόματος που έχει και του χρόνου συμμετοχής που αναμένεται να πάρει αν μετακομίσει στο Τορίνο.

Όσον αφορά το οικονομικό, στη Μαδρίτη αμείβεται ετησίως με 3,8 εκατ. ευρώ και οι Ιταλοί προτίθενται να διπλασιάσουν τις απολαβές του (τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ).

Υπενθυμίζεται, όμως, ότι πρόσφατα ο Ζοσέ Μουρίνιο είχε δηλώσει ότι όποια ομάδα επιθυμεί να αποκτήσει τον Αργεντινό χρειάζεται να διαθέσει 150 εκατ. ευρώ για να δώσει εκείνος τη θετική του απάντηση.

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Γιουβέντους δεν σκοπεύει να δώσει περισσότερα από 45 εκατ. ευρώ. διαφορετικά θα κινηθεί για τις εναλλακτικές λύσεις που έχει για την ενίσχυση της επίθεσής της (Φαν Πέρσι - Άρσεναλ και Λουίς Σουάρεζ - Λίβερπουλ).
www.sport-fm.gr

Ρονάλντο: «Δεν ξέρω αν θα μείνω για πάντα στη Ρεάλ»

Ρονάλντο: «Δεν ξέρω αν θα μείνω για πάντα στη Ρεάλ»

18/5/2012
Ρονάλντο: «Δεν ξέρω αν θα μείνω για πάντα στη Ρεάλ»
Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί στο μέλλον, όπως δήλωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο τηλεοπτικό δίκτυο «Sky Sports News».

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε ότι είναι χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως δεν ξέρει αν αισθάνεται ανάλογα σε ένα ή δύο χρόνια και αν έρθει κάποια πρόταση που θα θελήσει να δεχθεί την πρόκληση.

Ο σούπερ σταρ της «βασίλισσας» έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, όταν οι Ισπανοί έδωσαν 94 εκατ. ευρώ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το καλοκαίρι του 2009.

Ο διεθνής άσος έχει «βγάλει» τα λεφτά του, αφού μέσα σε τρία χρόνια έχει πετύχει 146 γκολ σε 144 ματς. Μάλιστα, τη φετινή σεζόν «μάτωσε» 60 φορές τα αντίπαλα δίχτυα, βοηθώντας την ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο να κατακτήσει το ισπανικό πρωτάθλημα και να φτάσει στα ημιτελικά του Champions League.

«Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω. Κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Είμαι χαρούμενος στη Μαδρίτης και βρίσκομαι σε έναν υπέροχο σύλλογο με φανταστικούς οπαδούς», ανέφερε αρχικά ο Ρονάλντο και πρόσθεσε:

«Όλα είναι πολύ καλά, αλλά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί στο μέλλον. Είμαι χαρούμενος εδώ, αλλά δεν μπορώ να ξέρω πως θα αισθάνομαι σε ένα ή δύο χρόνια. Το μυαλό ενός άνδρα είναι περίπλοκο, αλλά αυτή τη στιγμή είμαι πολύ χαρούμενος».
www.sport-fm.gr

Η αποθεραπεία του Ζαραδούκα συνεχίζεται

Η αποθεραπεία του Ζαραδούκα συνεχίζεται

Ο Γιάννης Ζαραδούκας συνεχίζει την αποθεραπεία του στο Μονακό, σε ειδικό κέντρο, και ο αμυντικός του Ολυμπιακού ανέβασε μία φωτογραφία του στο Facebook.
Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, Γιάννης Ζαραδούκας, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Μονακό στην Γαλλία, όπου και ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα αποθεραπείας του (ρήξη χιαστών) ώστε να επιστρέψει δυνατός στην αγωνιστική δράση.
Ο Γιάννης Ζαραδούκας βρίσκεται σε φουλ ρυθμούς αποθεραπείας και στο Μονακό βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη (15/5).

Υπολογίζεται πως σε περίπου ένα μήνα ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα είναι εντάξει και το πόδι του θα έχει δυναμώσει. Στη συνέχεια θα συμπεριεληφθεί στην προετοιμασία των Νταμπλούχων Ελλάδας και ο νέος προπονητής θα αποφασίσει την παραμονή του ή όχι στο ρόστερ.

Ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών, μάλιστα, στην προσωπική του σελίδα στο Facebook δημοσιοποίησε και μία φωτογραφία του, στην οποία κάνει αποθεραπεία, σε μία ειδική πισίνα.

www.redplanet.gr/

«Βλέπει» Ίσκο η Μπάρτσα

«Βλέπει» Ίσκο η Μπάρτσα

18/5/2012
«Βλέπει» Ίσκο η Μπάρτσα
Για ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ίσκο της Μάλαγα, κάνει λόγο η Mundo Deportivo. Σύμφωνα με πληροφορίες της καταλανικής εφημερίδας οι «μπλαουγκράνα» έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους «στόχαστρο» τον 20χρονο Ισπανό και επιθυμούν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο νεαρός μέσος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της φετινής Primera Division, καθώς συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε η ομάδα του να πάρει την τέταρτη θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League της επόμενης σεζόν.

Μετά από τις πολύ καλές εμφανίσεις του ο Ίσκο ανέβασε τις μετοχές του και πλέον έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ομάδων, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Mundo Deportivo.

Ωστόσο, εάν η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να ντύσει στα «μπλαουγκράνα» τον 20χρονο παίκτη της Μάλαγα, θα πρέπει να βάλει…βαθιά το χέρι στην τσέπη και να σπαταλήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, σύμφωνα πάντα με πηγές της καταλανικής εφημερίδας.
www.sport-fm.gr

Πρόταση σε… πρόεδρο από Ρεάλ

Πρόταση σε… πρόεδρο από Ρεάλ

18/5/2012
Πρόταση σε… πρόεδρο από Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει μόνο χρήματα και όνομα για να προσελκύει μεγάλους παίκτες και προπονητές. Πλέον απλώνει τα δίχτυα της και σε προέδρους. Σύμφωνα με το ραδιόφωνο της «Marca», ο πρόεδρος του συλλόγου, Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει να προσλάβει τον ομόλογό του της Λεβάντε, Κίκο Καταλάν, προκειμένου να του αναθέσει τη θέση του γενικού διευθυντή.

Ο στόχος της «βασίλισσας» θεωρείται από τους βασικούς… υπεύθυνους της εξαιρετικής πορείας της Λεβάντε, που από τα πρόθυρα της χρεοκοπίας βρέθηκε να τερματίζει στην έκτη θέση της Primera Division και να εξασφαλίζει την έξοδο στην Ευρώπη.

www.sport-fm.gr

Ερυθρόλευκες επισκέψεις

Ερυθρόλευκες επισκέψεις

Δύο αντιπροσωπείες με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν το ίδρυμα Love Care, το οποίο φιλοξενεί άτομα με ειδικές ανάγκες και το Alphington College στο οποίο φοιτούν εκατοντάδες Έλληνες.
"Γεμάτη" ημέρα και η Παρασκευή για τα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού στη Μελβούρνη. Συνεχίστηκαν και την Παρασκευή οι δραστηριότητες της ομάδας του Ολυμπιακού στην Αυστραλία, όπου βρίσκεται για το φιλικό παιχνίδι με τη Melbourne Victory το οποίο θα γίνει αύριο Σάββατο στις 19:30 (τοπική ώρα – 12:30 ώρα Ελλάδας).
Δύο πολυμελείς αντιπροσωπείες με ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ολυμπιακού επισκέφθηκαν το πρωί της Παρασκευής το ίδρυμα Love Care, το οποίο φιλοξενεί άτομα με ειδικές ανάγκες και το Alphington College στο οποίο φοιτούν εκατοντάδες Έλληνες.

Τόσο κατά την επίσκεψή τους στο ίδρυμα Love Care, όσο και στο Alphington College οι παίκτες της ομάδας έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους εκατοντάδες Έλληνες και Αυστραλούς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές.

Το απόγευμα (17:00) πραγματοποιήθηκε χωρίς προβλήματα η τελευταία, πριν από τον αυριανό αγώνα, προπόνηση των ποδοσφαιριστών μας στο γήπεδο της Μελβούρνης όπου θα διεξαχθεί το παιχνίδι.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι περίπου 400 Έλληνες ομογενείς που βρέθηκαν στο γήπεδο είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή και τα μέλη του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας. Φωτογραφήθηκαν μαζί τους και πήραν αυτόγραφα.

Οι στιγμές ήταν μοναδικές και ταυτόχρονα συγκινητικές, καθώς οι Έλληνες ομογενείς αποθέωσαν τους "ερυθρόλευκους", δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι η αγάπη τους για την ομάδα είναι και παραμένει τόσο μεγάλη όσο η απόσταση που τους χωρίζει από την πατρίδα.

 www.redplanet.gr/

Ο νικητής τα παίρνει όλα

Ο νικητής τα παίρνει όλα 

18/5/2012

Ο νικητής τα παίρνει όλα
Oι ABBA τραγουδούσαν στις μέρες δόξας τους «the winner takes it all», δηλαδή «ο νικητής τα παίρνει όλα». Η αλήθεια είναι πως το πάλαι ποτέ Κύπελλο Πρωταθλητριών, που αποκαλούμε εδώ και μία 20ετία Champions League και το οποίο διεκδικούν αύριο εδώ στο Μόναχο η Μπάγερν και η Τσέλσι, γιγάντωσε όχι μόνο χάρη στις ομάδες που έκαναν δυναστεία και έγραψαν το όνομά τους στο τρόπαιο, αλλά και επειδή κάποιοι μεγάλοι χαμένοι έδωσαν λάμψη στους νικητές με τη δική τους παρουσία.

Η Μπάγερν πάει για το πέμπτο της Κύπελλο, που θα της δώσει το δικαίωμα να ράψει ένα ακόμη άστρο στη φανέλα, αλλά για την Τσέλσι, στο τέλος ενός μεγάλου κύκλου που άρχισε το 2003 με συνεχείς παρουσίες στον θεσμό, είναι αναγκαίο να πάρει το τρόπαιο για πρώτη φορά. Και αυτό γιατί μόνο έτσι θα μείνει στο τουρνουά και του χρόνου, αφού μία ήττα της θα σημάνει το τέλος του σερί και του χρόνου θα τη στείλει στο Γιουρόπα Λιγκ, αφού δεν κατάφερε να μπει στην πρώτη τετράδα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Η Μπάγερν έχει μία... περίεργη προϊστορία, αφού είναι εκείνη που έχει εμποδίσει τις πιο πολλές από τις σταχτοπούτες να γίνουν πριγκίπισσες στο παρελθόν νικώντας τη Σεντ Ετιέν, τη Λιντς, την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Βαλένθια! Μόνο η Σταντ Ρέμς (που έχασε δύο τελικούς από τη Ρεάλ) δεν έπεσε πάνω στην Μπάγερν, αλλά το παράδοξο είναι πως ο τωρινός τεχνικός της, ο Γιουπ Χάινκες, που έχει ήδη κατακτήσει το Κύπελλο με τη Ρεάλ το 1998 (πριν απομακρυνθεί αναιτιολόγητα αμέσως μετά) και μπορεί αύριο να γίνει μόλις ο τέταρτος που θα παίρνει το τρόπαιο με δύο διαφορετικές ομάδες μετά τον Χάπελ, τον Χίτσφελντ και τον Μουρίνιο, πολλές φορές ως παίκτης έβρισκε την Μπάγερν εμπόδιο!

Η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ που αγωνιζόταν ο Χάινκες είχε μία εκπληκτική ομάδα, με άξονα τον φαντεζίστα Γκίντερ Νέτσερ, τον μακράν δημιουργικότερο χαφ που έβγαλε το γερμανικό ποδόσφαιρο και την είχε δημιουργήσει ο προπονητής που ακόμη και σήμερα είναι η έμπνευσή του, ο αείμνηστος Χένες Βαϊσβάιλερ, που την ανέβασε από τη δεύτερη κατηγορία στην Μπουντεσλίγκα το 1965. Τα επόμενα 15 χρόνια μαζί με την Μπάγερν θα καθόριζαν την ιστορία του γερμανικού ποδοσφαίρου και η Γκλάντμπαχ θα έπαιζε σε πέντε ευρωπαϊκούς τελικούς, κατακτώντας δύο ΟΥΕΦΑ ποτέ όμως το Πρωταθλητριών!

Η Τσέλσι δεν θα ήθελε να τη θυμούνται στο μέλλον όπως την Γκλάντμπαχ, τη Σεντ Ετιέν, τη Βαλένθια ή τη Σταντ Ρέμς που ενώ έφτασαν στην πηγή δεν ήπιαν ποτέ το νέκταρ της επιτυχίας. Οι «μπλε» θα ήθελαν επίσης να βάλουν ένα τέλος και στην κακή παράδοση του Λονδίνου, που είναι μία από τις τέσσερις μεγάλες πρωτεύουσες (Παρίσι, Μόσχα και Βερολίνο οι άλλες τρεις) που δεν είδαν ομάδα τους μέχρι σήμερα να σηκώνει το Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Τσέλσι του Αμπράμοβιτς έπαιξε και στον τελικό της Μόσχας το 2008, όταν έχασε από τη Γιουνάιτεντ στα πέναλτι, αλλά η φετινή χρονιά που είχε πάμπολλα προβλήματα μοιάζει πια με τέλος εποχής και είναι βέβαιο πως τυχόν ήττα θα φέρει αλυσιδωτές αντιδράσεις και πάρα πολλές αλλαγές στον σύλλογο του δυτικού Λονδίνου!

Η χρονιά φέτος της Τσέλσι μοιάζει πολύ με το κύκνειο άσμα της μεγάλης Λιντς Γιουνάιτεντ, της πιο αδικημένης ομάδας πιθανόν που δεν έγινε ποτέ πρωταθλήτρια Ευρώπης. Τα «παγώνια» για δέκα χρόνια, από το 1965 που πρωτόπαιξαν στην Ευρώπη μέχρι τον μοναδικό τελικό που έμελλε να φτάσουν το 1975 στο Παρίσι, ήταν εξαιρετικά, κατακτώντας το Κύπελλο Διεθνών Εκθέσεων (το σημερινό Γιουρόπα Λιγκ) δύο φορές το '68 και το '71, πήραν το πρωτάθλημα το 1969 αλλά σταμάτησαν στη Σέλτικ στα ημιτελικά του Πρωταθλητριών και γενικά προσπαθούσαν να ξαναβγούν στο πιο σπουδαίο Κύπελλο, αλλά τότε έβγαινε μόνο ο πρώτος!

Το 1971 και το 1972 η Λιντς έχασε δύο τίτλους στο νήμα και το 1973 πλησίασε σ' ένα τρεμπλ, αλλά μέσα σε δέκα μέρες τα πάντα τελείωσαν δραματικά. Μάλιστα, στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων στη Θεσσαλονίκη, απέναντι στη Μίλαν, η διαιτησία του Χρήστου Μίχα ήταν ο κύριος λόγος της ήττας με 1-0. Ολοι εκείνη την εποχή επιθυμούσαν την αναμέτρηση της Λιντς με τον Αγιαξ, που κυριαρχούσε στο ευρωπαϊκό στερέωμα, αλλά αυτό δεν έμελλε να συμβεί. Το 1974, στην τελευταία χρονιά του Ντον Ρέβι στον πάγκο, η Λιντς έμεινε για 29 ματς αήττητη και πήρε τελικά το πρωτάθλημα.

Στη δεύτερη όμως τα χρόνια είχαν περάσει. Ο Μπίλι Μπρέμνερ, ο Αλαν Κλαρκ, ο Πίτερ Λόριμερ, ο Εντι Γκρέι, ο Νόρμαν Χάντερ και ο Τζόνι Τζάιλς ήταν αρκετά μεγάλοι πια. Μετά το πολύ σύντομο πέρασμα, που κράτησε μόλις 44 μέρες, του Μπράιαν Κλαφ από το «Ελαντ Ρόουντ», ένας παλιός αρχηγός της εθνικής Αγγλίας, που εκείνη την εποχή ήταν ραδιοσχολιαστής, ο Τζίμι Αρμφιλντ, ανέλαβε τον δύσκολο ρόλο της μετα-Ρέβι εποχής και οδήγησε την ομάδα με μερικά καταπληκτικά ματς που έκαναν όλες οι ξεγραμμένες από τον Κλαφ παλιοκαραβάνες και έχετε την εικόνα που μοιάζει πολύ με την τωρινή Τσέλσι.

Βάλτε τον Βίλας-Μπόας στη θέση του Κλαφ, τον Ντι Ματέο στη θέση του Αρμφιλντ και έχετε παράλληλες εικόνες με τους παλιούς παίκτες να παίρνουν επική πρόκριση και τώρα με την Μπαρτσελόνα όπως και το 1975! Τότε το σκορ στη ρεβάνς ήταν 1-1 με την ομάδα του Κρόιφ να βομβαρδίζει τη Λιντς που άντεξε (σύμπτωση) με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του κεντρικού αμυντικού Γκόρντον Μακουίν, όπως έγινε και τώρα με τον Τέρι!

Στον τελικό, πάντως, πριν από 37 χρόνια, οι Αγγλοι βρήκαν αντίπαλο, εκτός από την τεράστια Μπάγερν του Μπεκενμπάουερ του Χένες, του Μάγερ και του Μίλερ, τον Γάλλο διαιτητή Κιταμπτζιάν. Ενα καθαρό πέναλτι στον Κλαρκ δεν δόθηκε και ένα γκολ του Λόριμερ που ακυρώθηκε κακώς ως οφσάιντ γύρισαν την πλάστιγγα και οι Βαυαροί με την πείρα τους νίκησαν 2-0.

Τι θα συμβεί αύριο κανείς δεν το ξέρει, αλλά και για τους δύο είναι μία στιγμή που δεν ξέρεις πότε (και αν) θα ξανάρθει! Για την Μπάγερν λόγω της συγκυρίας να αγωνίζεται στη φυσική της έδρα και για την Τσέλσι επειδή αυτή η χρυσή γενιά της που την καθιέρωσε στην ελίτ δεν θα έχει πια ποτέ άλλη ευκαιρία να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

www.sport-fm.gr/a