ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Basket League: Το προγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Basket League: Το προγραμμα της 8ης αγωνιστικής

30/11/2013
 
 Η όγδοη αγωνιστική της Α1 έχει… απ’ όλα. Ξεχωρίζει το Ολυμπιακός-Άρης, αλλά ενδιαφέρον υπάρχει παντού.
Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η Α1. Το Σάββατο σερβίρεται το κυρίως πιάτο της όγδοης αγωνιστικής με τη διεξαγωγή πέντε αγώνων.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη με στόχο το 17/17, αλλά αρκετές απουσίες, αφού θα λείψουν πέραν των Σίμονς και Μαυροειδή και οι τραυματίες Περπέρογλου και Πέτγουεϊ, ενώ ο Βασίλης Καββαδάς δεν αναμένεται να είναι στη δωδεκάδα έχοντας κάνει μόνο μία προπόνηση. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 19 σερί νίκες επί των «κίτρινων», που δεν τους έχει κερδίσει εδώ και πεντέμισι χρόνια.

Ο Κολοσσός με νέο προπονητή τον Δημήτρη Πρίφτη αλλά χωρίς τον τραυματία Προύιτ φιλοξενεί τη Νέα Κηφισιά στοχεύοντας στο τρίτο σερί ροζ φύλλο αγώνα στο πρώτο ματς στην ιστορία των δύο ομάδων σε επίπεδο Α1. Πριν τον αγώνα θα κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των πλημμυρών στο νησί.

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ανδρέα Μολφέτα θα κρατηθεί και στο κλειστό της Περιβόλας, όπου ο Απόλλων Πατρών φιλοξενεί τον Πανελευσινιακό, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από δύο σερί ήττες. Κεντρικό πρόσωπο είναι ο Λάρι Τέρνερ, που επιστρέφει στην αχαϊκή πρωτεύουσα ως αντίπαλος της παλιάς του ομάδας, η οποία πέρσι είχε πάρει και τα δύο παιχνίδια.

Ο Ίκαρος φιλοξενεί στη Χαλκίδα τον Πανιώνιο ενισχυμένος με τους Ρίτσαρντς και Μάσιτς. Οι «κυανέρυθροι» θα παίξουν χωρίς τον τραυματία Μπατή και πλέον χωρίς τον Καββαδά που αποχώρησε για τον Ολυμπιακό, αλλά έχουν σύμμαχο την παράδοση έχοντας κερδίσει τέσσερα από τα έξι παιχνίδια.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από δύο σερί ήττες στην Α1 φιλοξενώντας τον ΚΑΟΔ, που μετά το καλό του ξεκίνημα έχει δύο ήττες.

Την Κυριακή το Ρέθυμνο φιλοξενεί τα Τρίκαλα σε ένα επαρχιακό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που προέρχονται από μεγάλες νίκες απέναντι σε Απόλλωνα και ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει στα Ιλίσια τον Ηλυσιακό, πιθανότατα χωρίς τον Λάσμε που θα προφυλαχθεί.

Αναλυτικά η όγδοη αγωνιστική:

Σάββατο 30 Νοεμβρίου


16.00 Ολυμπιακός-Άρης (Δημόσια Τηλεόραση)
16.00 Κολοσσός Ρόδου-Νέα Κηφισιά
17.00 Απόλλων Πάτρας-Πανελευσινιακός
18.00 Ίκαρος Χαλκίδας-Πανιώνιος
19.00 ΠΑΟΚ-ΚΑΟΔ (Novasports 3)

Κυριακή 1 Δεκεμβριου

16.00 Ρέθυμνο-Τρίκαλα

Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου

17.00 Ηλυσιακός-Παναθηναϊκός (Novasports 1)

Η επόμενη αγωνιστική

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου

16:00 Άρης-Ηλυσιακός
19:15 Τρίκαλα-Απόλλων Πάτρας (Novasports 1)

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

16:00 ΚΑΟΔ-Ρέθυμνο
16:00 Νέα Κηφισιά-ΠΑΟΚ
16:00 Πανιώνιος-Κολοσσός Ρόδου
17:00 Πανελευσινιακός-Ολυμπιακός (Novasports 3)

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου

16:00 Παναθηναϊκός-Ίκαρος Χαλκίδας (Δημόσια Τηλεόραση)


ALEX WEB RADIO/TV

Super League:To προγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Super League:To προγραμμα της 13ης αγωνιστικής

30/11/2013
 Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρώτο «πιάτο» της 13ης αγωνιστικής, το οποίο… σερβίρεται σήμερα και ξεχωρίσει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού στην έδρα του Απόλλωνα Αθηνών.

Ματς για όλα τα γούστα

Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου βρίσκεται η Σούπερ Λίγκα, με την 13η αγωνιστική να περιλαμβάνεται ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στην έδρα του Απόλλωνα Αθηνών, με τους «πράσινους» να επιθυμούν να σημειώσουν την τρίτη σερί νίκη τους και τους γηπεδούχους να πάρουν το «τρίποντο» που θα αποτελέσει αφετηρία για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Νωρίτερα, στις 15:00, ο Αστέρας υποδέχεται στην Τρίπολη τον Παναιτωλικό. Οι Αρκάδες θέλουν να επιβεβαιώσουν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση κόντρα στους Αγρινιώτες, οι οποίοι έχουν αποδείξει πως δεν αποτελούν εύκολο αντίπαλο για οποιαδήποτε ομάδα.

Στις 17:15, ο Πλατανιά που «καίγεται» για νίκη αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο, με τον Νίκο Αναστόπουλο να επιθυμεί να δώσει απαντήσεις στους Περιστεριώτες.

Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Σάββατο, 30 Νοεμβρίου 2013


ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (15:00 NS2)
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (17:15 NS1)
ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30 NS2)

Κυριακή, 01 Δεκεμβρίου 2013

ΑΡΗΣ – ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (15:00 NS2)
ΒΕΡΟΙΑ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (17:15 NS3)
Ο.Φ.Η. - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (17:15 NS4)
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ (17:15 NS2)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (19:30 NS1)

Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ο.Κ. (19:30 NS1)

Η επόμενη (14η) αγωνιστική

Σάββατο, 07 Δεκεμβρίου 2013


ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ – ΑΡΗΣ (15:00 NS2)
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (17:15 NS1)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ (19:30 NS2)

Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2013

Π.Α.Ο.Κ. – ΑΠΟΛΛΩΝ (15:00 NS2)
SKODA ΞΑΝΘΗ – ΒΕΡΟΙΑ (17:15 NS2)
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - Ο.Φ.Η. (17:15 NS4)
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (17:15 NS7)
ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (19:30 NS1)

Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (19:30 NS1)

Ποινολόγιο

Οι παρακάτω παίκτες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής την 13η αγωνιστική:



Επίσης, οι παρακάτω αναφερόμενοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες σύμφωνα με το άρθρο 7, παράγ. 4 του Πειθαρχικού Κώδικα, κατά δήλωση των ομάδων τους θα εκτίσουν τις ποινές τους ως ακολούθως:





Χρησιμοι συνδεσμοι

Δειτε πληροφοριες για τις ομαδες της Super League εδω

Δειτε στατιστικα για τους παικτες εδω

Δειτε την αναλυτικη βαθμολογια εδω

Προϊστορία αναμετρήσεων

ΣΑΒΒΑΤΟ 30/11
ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 15:00 NS2
Εξαιρετική παράδοση και οι δυο! Από δυο νίκες η κάθε ομάδα στην έδρα της. Δηλαδή καμία ισοπαλία σε τέσσερις αναμετρήσεις. Μάλιστα οι δυο νίκες του Αστέρα ήρθαν στο γκολ (1-0, 2-1). Πρόπερσι το νικητήριο γκολ για τους Αρκάδες ήρθε με αυτογκόλ από τον Μπλάζιτς ο οποίος στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 17:15 NS1
Δυο μόλις παιχνίδια έχουμε μεταξύ των δυο ομάδων. Στην Κρήτη είχαμε ισοπαλία (0-0) και στο Περιστέρι νίκη για τον Ατρόμητο με σκορ 1-0. Το γκολ για τους περιστεριώτες πέτυχε ο Μπρίτο στο πρώτο ημίχρονο.
ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 19:30 NS2
Κυρίαρχος ο Παναθηναϊκός σε αναμετρήσεις με πολλά γκολ κιόλας. Ο Παναθηναϊκός μετρά 34 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στα τελευταία τρία ματς (εντός/εκτός) οι πράσινοι πέτυχαν 11 γκολ! Στην τελευταία εκτός έδρας νίκη του Παναθηναϊκού έπαιξε ως αντίπαλος το Γιόζεφ Βάντσικ. Στην τελευταία αναμέτρηση μεταξύ τους ο Λυμπερόπουλος πέτυχε τέσσερα γκολ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 1/12
ΑΡΗΣ - ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ 15:00 NS2
Μοιρασμένα τα πράγματα. Ο Άρης μετρά 1 νίκη, 1 νίκη ο Πανθρακικός, ενώ έχουμε και 1 ισοπαλία. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια (εντός/εκτός) ο Άρης μετρά μόλις μία νίκη και αυτή με σκορ 2-1. Πέρσι πάντως ο Πανθρακικός νίκησε με το βαρύ 4-0 τον Άρη στην έδρα του και στο Βικελίδης πήρε ισοπαλία (0-0). Κανείς από τους παίκτες που σκόραραν βέβαια δεν συνεχίζει στην ομάδα.
ΒΕΡΟΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 17:15 NS3
Καλή παράδοση για την Βέροια. Μετρά 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Πέρσι ο Λεβαδειακός έφυγε με το διπλό από την Βέροια, οπότε φέτος ίσως δούμε την Βέροια να επιστρέφει στις νίκες μετά από καιρό. Τα μεταξύ τους ματς πάντως έχουν πολλά γκολ, καμιά φορά over 3.5.
Ο.Φ.Η. - ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ 17:15 NS4
Δεν υπάρχει προϊστορία μεταξύ των δυο ομάδων.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ 17:15 NS2
Μοιρασμένα τα πράγματα. Ο Πανιώνιος μετρά 10 νίκες, 7 ματς ήρθαν ισόπαλα, ενώ 9 φορές έχει φύγει με το διπλό η Ξάνθη. Στα τελευταία έξι ματς η Ξάνθη μετρά 3 νίκες και 3 ισοπαλίες. Γενικότερα το "Χ" με γκολ/γκολ εμφανίζεται αρκετά συχνά. Πέρσι στην Νέα Σμύρνη είχαμε το εντυπωσιακό 3-3 με το σκορ να αλλάζει ανά πέντε λεπτά όταν έμπαινε γκολ!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 19:30 NS1
Το απόλυτο μετρά ο Ολυμπιακός εντός με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Οκτώ νίκες σε οκτώ ματς έχοντας δεχθεί μάλιστα μόλις τρία γκολ και έχοντας βάλει 17. Τα δυο τελευταία ματς στο "Καραϊσκάκης" ήρθαν με το ίδιο σκορ 3-0, ενώ το αμέσως προηγούμενο με σύνολο γκολ 3 (2-1). Στα τελευταία τρία ματς ο Ολυμπιακός έχει πετύχει από τρία γκολ (3-0, 2-3, 3-0).
ΔΕΥΤΕΡΑ 2/12
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - Π.Α.Ο.Κ.1 9:3  NS1
Μοιρασμένα τα πράγματα. 7 νίκες μετρά ο ΠΑΟΚ, 7 ματς ήρθαν ισόπαλα, ενώ 8 φορές έχει νικήσει ο ΠΑΣ. Στα τελευταία τέσσερα ματς ωστόσο ο ΠΑΟΚ μετρά 3 νίκες και 1 ισοπαλία. Το γκολ/γκολ εμφανίζεται αρκετά συχνά, ενώ ο ΠΑΟΚ όταν κερδίζει συνήθως το κάνει με τουλάχιστον δυο γκολ. Πέρσι ο ΠΑΣ νίκησε στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ στα Γιάννενα.


ALEX WEB RADIO/TV

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

30/11/2013

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα στην 13η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE

Ο καιρός σήμερα -Σάββατο 30/11/2013: Χιόνια

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι με ισχυρές βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα στο Ιόνιο τις απογευματινές ώρες. Από το μεσημέρι θα χιονίσει σε όλα τα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χωράς και της Πελοποννήσου και πιθανόν σε περιοχές της ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας με υψόμετρο πάνω από 700 μετρά. Διάλεξε την περιοχή που θες και δες τι καιρό θα κάνει.
Οι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα φτάσουν στο Ιόνιο τα 8 και σταδιακά τα 9 μποφόρ.

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα 


















ALEX WEB RADIO/TV

"Χειραγώγησα 15 αγώνες προκριματικών του Mundial"! (video)

"Χειραγώγησα 15 αγώνες προκριματικών του Mundial"! (video)

30/11/2013
"Χειραγώγησα 15 αγώνες προκριματικών του Mundial"! (vid)

Συνεχίζουν να προκαλούν σάλο οι αποκαλύψεις γύρω από το κύκλωμα που "έστηνε" αγώνες στην Αγγλία. Άνθρωπος μέσα από την σπείρα αναφέρει ότι είχε αγοράσει τουλάχιστον 15 αγώνες των προκριματικών του Μουντιάλ και πως ήλεγχε σχεδόν μια ολόκληρη αφρικανική ομάδα!
Η αποκάλυψη έγινε κατόπιν της σύλληψης του συγκεκριμένου μέλους της σπείρας, που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα.
Σύμφωνα με την "Daily Mirror", ο διάλογος, που εκτυλίσσεται και βρίσκεται στην κρυφά καταγεγραμμένη συνάντηση με τον χειραγωγό, έχει ως εξής:
- "Έχω ασχοληθεί με την Αυστραλία, την Σκωτία… την Ιρλανδία. Ευρώπη. Παγκόσμιο Κύπελλο. Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου"
- "Με τι από το Παγκόσμιο Κύπελλο";
- "Τουλάχιστον, τουλάχιστον 15…. Αγόρασα τα ματς".
Στο κύκλωμα, μάλιστα, εμπλέκεται και ατζέντης της FIFA. Με την πηγή να τονίζει ότι πρόκειται για τον άνθρωπο στον οποίο αναφέρεται το μέλος της σπείρας, που εμφανίζεται να μιλάει στο τέλος του επίμαχου video.
Συγκεκριμένα αναφέρει (02:50 του video): "Είναι πολύ καλός άνθρωπος. Το αφεντικό μου του είπε να ξοδέψει λεφτά και να πάρει την άδεια. Είμαστε πολύ κοντά, εγώ είμαι αυτός που του στέλνει χρήματα και εκείνος μπορεί να στήσει οποιοδήποτε ματς στον κόσμο. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την άδεια του και θα τον ρωτήσω αν είναι εντάξει να οργανώσουμε ένα διεθνές φιλικό με την ομάδα".

Football Match Fixing Claims


ALEX WEB RADIO/TV

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

30/11/2013

Ενημερωθείτε για τις αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται και τηλεοπτικά...
  14:00 OTE SPORT 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡΕΣΔΗΣ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

14:15 ΟΠΑΠ TV ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΚΩΤΙΑΣ ΦΟΛΚΕΡΚ-ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ

15:00 NOVASPORTS 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

16:30 OTE SPORT 4 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ

16:30 OTE SPORT 5 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ

16:30 OTE SPORT 3 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΑΪΝΤΖ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

17:00 OTE SPORT 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΡΝΤΙΦ-ΑΡΣΕΝΑΛ

17:00 OTE SPORT 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΛΤΣΕ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

17:15 NOVASPORTS 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

18:30 OTE SPORT 5 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / FOOTBALL LEAGUE ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ-ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

19:00 OTE SPORT 4 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΙΤΑΛΙΑ ΠΑΡΜΑ-ΜΠΟΛΟΝΙΑ

19:00 OTE SPORT 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΙΣΠΑΝΙΑ ΘΕΛΤΑ-ΑΛΜΕΡΙΑ

19:00 NOVASPORTS 3 ΜΠΑΣΚΕΤ Α1 ΠΑΟΚ - ΚΑΟ ΔΡΑΜΑΣ

19:30 NOVASPORTS 1 ΒΟΛΕΪ ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ - ΑΕΚ

19:30 NOVASPORTS 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

19:30 OTE SPORT 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΑΓΓΛΙΑ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

19:30 OTE SPORT 3 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΑΛΚΕ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ

21:00 OTE SPORT 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΙΣΠΑΝΙΑ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ

21:00 ACTION 24 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΒΕΛΓΙΟ ΒΑΑΣΛΑΝΤ ΜΠΕΒΕΡΕΝ-ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ

21:45 OTE SPORT 1 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΙΤΑΛΙΑ ΤΖΕΝΟΑ-ΤΟΡΙΝΟ

23:00 OTE SPORT 2 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ



ALEX WEB RADIO/TV

Ανακοίνωση:«Η Οriginal σέβεται τους νεκρούς»

Ανακοίνωση:«Η Οriginal σέβεται τους νεκρούς»

 30/11/2013
Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τη βεβήλωση του μνημείου της Θύρας 7 εξέδωσε η Οriginal, τονίζοντας πως αν αποδειχθεί ότι αυτός που το έκανε ανήκει στους οπαδούς της ΑΕΚ, θα απομονωθεί.
«Η Οriginal σέβεται τους νεκρούς»
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο μεγαλύτερος σύνδεσμος φιλάθλων της Ένωσης:

«Σχετικά με το περιστατικό στο μνημείο των θυμάτων της Θ 7 και για να σταματήσει κάθε περίεργη φημολογία , θέλουμε να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιες ενέργειες oι οποίες δεν έχουν καμία σχέση με τη νοοτροπία μας. Το μνημείο αυτό ως γνωστό έχει στηθεί στη μνήμη οπαδών, κάποιοι εκ των οποίων ήταν οπαδοί και της ΑΕΚ . Τις διαφορές μας με αντίπαλους οπαδούς τις λύνουμε εκεί που πρέπει και με τρόπους που όλοι ξέρουν καλά χρόνια τώρα . Αν και μόνο αποδειχθεί ότι κάποιος από αυτούς που το έκαναν ανήκει στους οπαδούς μας, εμείς θα τον απομονώσουμε και θα τον τιμωρήσουμε όπως του αξίζει, διότι η Οriginal ξέρει και να σέβεται και να τιμά».



ALEX WB RADIO/TV

Oλυμπιακος-Αρης σημερα στις 16:00 στο ΣΕΦ-Με τον κοσμο του ο Θρυλος

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει αήττητος στην Basket League ΟΠΑΠ και το Σάββατο (30/11) στις 16:00 φιλοξενεί τον Άρη στο ΣΕΦ, στο πρώτου φετινό παιχνίδι με την παρουσία κόσμου. Τηλεοπτική μετάδοση από τη Δημόσια Τηλεόραση. O Μάντζαρης αναφέρθηκε στην επιστροφή του κόσμου στο ΣΕΦ, αλλά και σε εκείνη του Αγγέλου.
Ο Ολυμπιακός το Σάββατο (30/11) το απόγευμα (16:00, ΔΤ) θα αντιμετωπίσει στον Πειραιά τον Άρη, για την 8η αγωνιστική της Basket League. Οι ερυθρόλευκοι, μετά την ολοκλήρωση της τιμωρίας τους, θα έχουν και πάλι τον κόσμο τους στο ΣΕΦ στο πρωτάθλημα, ενώ στο Νέο Φάληρο θα επιστρέψει ως αντίπαλος ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς στο έπος του 2012. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε και στα δύο γεγονότα στις δηλώσεις του.

Μάντζαρης: "Επιτέλους με τον κόσμο μας"

Ο γκαρντ των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μάντζαρης, αναφερόμενος στο παιχνίδι του Σαββάτου, σχολιάζει: "Μέσα σε λίγες ώρες καλούμαστε να δώσουμε ένα ακόμα δύσκολο ματς που έχει δυο χαρακτηριστικά.

Το ένα έχει να κάνει με το γεγονός ότι επιτέλους θα έχουμε τον κόσμο μας στο ΣΕΦ σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος και το δεύτερο είναι ότι θα βρούμε απέναντι μας τον κόουτς Αγγέλου ο οποίος έχει βοηθήσει και μας τους παίκτες και την ομάδα να φτάσει στην κορυφή. Θα είναι ευχάριστο που θα τον βρούμε απέναντί μας. Είναι δεδομένο ότι εμείς δεν δικαιούμαστε να χαλαρώσουμε, ειδικά στο ελληνικό πρωτάθλημα που πρέπει να καλύψουμε και το -2.

Από την άλλη είναι λίγο δύσκολο με μια μόνο προπόνηση και σε λιγότερο από 48 ώρες ύστερα από το τελευταίο μας παιχνίδι, να είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Ο Άρης βελτιώνεται συνεχώς και θα έρθει στο ΣΕΦ χωρίς άγχος, κάτι που τον κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο".

Ο τεχνικός των κίτρινων Βαγγέλης Αγγέλου έκανε λόγω για χαρακτηριστικά του αγώνα που μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα του στη συνέχεια, σημειώνοντας: "Όπως το προηγούμενο παιχνίδι, έτσι περιμένουμε να αντιμετωπίσουμε και αυτό, με μεγάλη συγκέντρωση, καλύτερη αυτοπεποίθηση και καλύτερες επιλογές, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, το δυνατό σημείο του Ολυμπιακού, είναι η ταχύτητά του σε όλο το μήκος του γηπέδου και στο σετ παιχνίδι. Η δική μας προσαρμογή, ιδιαίτερα στα τελευταία δύο χαρακτηριστικά, είναι κάτι που το χρειαζόμαστε και θα μας βοηθήσει στη συνέχεια".

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Μποχωρίδης επεσήμανε: "Στο παιχνίδι του Σαββάτου, θα αντιμετωπίσουμε τους Πρωταθλητές Ευρώπης σε μία δυνατή έδρα. Εμείς αυτό που θέλουμε, πρωτίστως, είναι να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας και να βγάλουμε το καλύτερό μας εαυτό. Μέσα από αυτό το παιχνίδι, θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας και να διορθώσουμε τις αδυναμίες μας".


ALEX WEB RADIO/TV 

Ερασιτεχνης Ολυμπιακος:Επιστροφη στις νικες

Ερασιτεχνης Ολυμπιακος:Επιστροφη στις νικες

30/11/2013

Επέστρεψε... λαβωμένος ο Ολυμπιακός

 Στις νίκες στην Α1 βόλεϊ των ανδρών επέστρεψε ο Ολυμπιακός που επικράτησε σχετικά εύκολα 3-1 σετ του Παμβοχαϊκού, όμως είδε τους Κουρνέτα και Γιούρισιτς να αποχωρούν με τραυματισμό.

Επέστρεψε... λαβωμένος ο Ολυμπιακός!

«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στον Παμβοχαϊκό. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν εύκολα 3-1 σετ τον Παμβοχαϊκό για την όγδοη αγωνιστική της Volleyleague και επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα, με την πέμπτη εντός έδρας επιτυχία τους.

Ωστόσο, στο πρώτο σετ έχασαν με τράβηγμα στον προσαγωγό τον Κουρνέτα και στο δεύτερο τον Γιούρισιτς με διάστρεμμα. Και των δύο η κατάσταση θα εκτιμηθεί το Σάββατο, καθώς την Τρίτη ακολουθεί και το κρίσιμο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Νόλικο.

Έστω και προσωρινά, ο Ολυμπιακός ανέβηκε στη 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ η ομάδα του Καζάζη παραμένει στα χαμηλά στρώματα, με μόλις έξι πόντους.

Η διακύμανση
1ο σετ: 8-6, 16-10, 21-10, 25-16
2ο σετ: 8-7, 16-12, 19-21, 21-25,
3ο σετ: 8-5, 16-12, 21-15, 25-20
4ο σετ: 8-7, 16-13, 21-15, 25-16

Τα σετ: 3-1 (25-16, 21-25, 25-20, 25-16).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Καζάζης): Χριστοφιδέλης 8 (6/22 επ, 1 μπλοκ, 1 άσος, 41% υπ – 35% άριστες), Γιούρισιτς 5 (4/5 επ, 1 άσος), Καλντέιρα 22 (18/33, 1 μπλοκ, 3 άσοι, ^0% υπ – 36% άριστες), Γιορντάνοφ 17 (17/31 επ), Σμαραγδής 8 (3/8 επ, 3 μπλοκ, 2 άσοι), Κουρνέτας 1 (επίθεση) / Στεφάνου (79% υπ – 54% άριστες), Μαρούλης 2 (μπλοκ), Παπαδόπουλος 1 (1/3 επ), Κοκκινάκης 3 (2/3 επ, 1 μπλοκ), Σωτηρίου 1 (επίθεση).

ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Σ. Καζάζης): Καραγιάννης 3 (2/4 επ, 1 μπλοκ), Κράουσε 1 (1/3 επ), Παπαφόπουλος Π 1 (0/7 επ, 1 άσος, 35% υπ – 27% άριστες), Τζουστινιάνο 13 (12/28 επ, 1 μπλοκ, 46% υπ – 36% άριστες), Κανέλλος 10 (8/11 επ, 1 μπλοκ, 1 άσος), Ασπιώτης 6 (6/20 επ) / Κουζούνης (λ – 70% υπ, 70% άριστες), Δρογκάρης 2 (1 άσος, 1 μπλοκ), Μάρκου 3 (2/5 επ 1 μπλοκ), Ντουσάρμ 7 (7/26 επ), Παπαδόπουλος Χ 1 (1/4 επ).

«Μας αποδιοργάνωσαν οι τραυματισμοί»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Το σημερινό ματς ήταν ένα πολύ περίεργο παιχνίδι για την ομάδα μου. Το πρώτο σετ ήταν το καλύτερο από άποψη απόδοσης για την ομάδα μου την φετινή χρονιά, Δυστυχώς εκείνη την στιγμή είχαμε τον τραυματισμό δύο παιχτών την ώρα που έπαιζαν και οι δύο πολύ καλά. Ειδικά ο Κουρνέτας ήταν σε κακή κατάσταση και ο τραυματισμός του μας έβγαλε εκτός ρυθμού. Εκείνη την στιγμή πιεστήκαμε αρκετά από τον αντίπαλο μας και ειδικά στο δεύτερο σετ δεν έπρεπε να το χάσουμε, ήμασταν μπροστά στο σκορ και δεν υπήρχε λόγος να χαλαρώσουμε το σερβίς και να τους ξαναβάλουμε στο παιχνίδι. Στο τέλος ήμασταν σαφώς καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Αύριο θα έχουμε εικόνα από τους τραυματισμούς των Γιούρισιτς και Κουρνέτα».

Για το παιχνίδι με την Νόλικο δήλωσε: «Σίγουρα πρέπει να είμαστε βελτιωμένοι και κυρίως σε κάποια σημεία του παιχνιδιού να μην χάνουμε την αυτοπεποίθηση μας, κάτι που έγινε σήμερα. Δηλαδή δεν υπάρχει λόγος, ειδικά αν είσαι και μπροστά στο σκορ».

Νίκη στην πρεμιέρα για Ολυμπιακό

Με νίκη 13-10 επί της Σκιφ Μόσχας ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού για την πρώτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Νίκη στην πρεμιέρα για Ολυμπιακό
Με το δεξί ξεκίνησε στην φάση των ομίλων η γυναίκεια ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, που επικράτησε 13-10 της Σκιφ Μόσχας.

Οι «ερυθρόλευκες» είχαν από την αρχή των έλεγχο του αγώνα και δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού από τις Ρωσίδες.

Κορυφαία για την ομάδα του Χάρη Παυλίδη ήταν η φουνταριστή Μπάρμπαρα Μπούικα, η οποία πέτυχε έξι τέρματα και ήταν και η πρώτη σκόρερ του αγώνα.

Από την άλλη, για τη Σκιφ ήταν η Γκρίνεβα, που πέτυχε τέσσερα γκολ.


Οκτάλεπτα: 2-4, 1-3, 3-4, 4-2

ΣΚΙΦ ΜΟΣΧΑΣ: Γκρίνεβα 4, Μπογκντάνοβα 2, Μπορίσοβα 1, Μπακχραμέεβα 2, Τρόσκινα 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Μπούικα 6, Αβραμίδου 3, Πλευρίτου Ε. 2, Τετζαλίδου 1, Μανωλιουδάκη 1.



ALEX WEB RADIO/TV

Τα αποτελεσματα της Euroleague (videos)

Τα αποτελεσματα της Euroleague (videos)

30/11/2013

Οι αναμετρησεις της Πεμπτης

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν έγινε η τέταρτη ομάδα μετά τον Ολυμπιακό, τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και τη Ρεάλ που ''σφράγισε'' εισιτήριο για το TOP-16 μετά το 53-84 επί της Λιέτουβος Ρίτας, στο Βίλνιους!
Οι Ρώσοι του Ευγκένι Πασούτιν έκαναν το 3/3 μακριά από το Κράσνονταρ στη φετινή Euroleague αφού επικράτησαν με 53-84 της Λιέτουβος στη Λιθουανία κι έγιναν η πρώτη ομάδα από τον Δ' όμιλο που προκρίθηκε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


Highlights: Lietuvos rytas Vilnius-Lokomotiv... από Euroleague_Basketball

Ζιελόνα Γκόρα - Μάλαγα 67-84

Η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε εκτός έδρας της Ζιελόνα Γκόρα με 67-84 και απέκτησε προβάδισμα έναντι των Πολωνών στη μάχη για την πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague.
Η Ζιελόνα Γκόρα... έμεινε στο σπουδαίο ''διπλό'' επί της Μπάγερν κι έτσι η Μάλαγα πέτυχε τον απόλυτο αιφνιδιασμό στην Πολωνία με 67-84, κάνοντας έτσι σημαντικό βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση αφού ''έχει'' τους Πολωνούς σε περίπτωση ισοβαθμίας (σ.σ. επικράτησε 101-68 στο ματς του α' γύρου).

 

Ερυθρός Αστέρας-Μακάμπι 76-78

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έμεινε στη σκιά της Λοκομοτίβ Κουμπάν, στην κορυφή της βαθμολογίας, μολονότι αποπειράθηκε να... αυτοκτονήσει στο Βελιγράδι (76-78 επί του Ερυθρού Αστέρα). Πρώτος σκόρερ του ματς, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης (22π.). Μοιραίος ο ΝτεΜάρκους Νέλσον.
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπερδεύτηκε, πίστεψε πως το ματς έχει λήξει στο 30' (46-62), με τον Ερυθρό Αστέρα να κάνει ό,τι ξέρει καλύτερα (αντεπίθεση), αλλά να λυγίζει στο φινάλε, όταν ο Νέλσον έπεσε πάνω στον Μαριάνοβιτς και έχασε την μπάλα. Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης ήταν ο πρώτος σκόρερ του ματς, με 22π. (9/10 διπ., 4/8 βολές), ενώ πήρε 3 ριμπ., έδωσε μια ασίστ και δεν έκανε λάθος σε 16.29''.

Ολυμπιακός - Γαλατάσαραϊ 72-54

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της Γαλατάσαραϊ με 72-54 στο ΣΕΦ, πέτυχε το 7/7 στην Euroleague και έκανε νέο ρεκόρ διαδοχικών νικών από το ξεκίνημα της σεζόν (17/17). Στα 3.08'' πριν τη λήξη, ξέσπασε άγριος καβγάς που στοίχισε την αποβολή των Μπέγκιτς, Μενσά Μπονσού και Πρίντεζη.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας της Γαλατάσαραϊ με 72-54. και σημείωσε την έβδομη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στην Euroleague.
Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα κατάφεραν να επιβάλουν το παιχνίδι τους μετά το πρώτο δεκάλεπτο και πήραν το θετικό αποτέλεσμα.



Μπάμπεργκ-Ρεάλ Μαδρίτης 69-89

Η Ρεάλ Μαδρίτης βελτίωσε το ρεκόρ της σε 16-0 (σε όλες τις διοργανώσεις), κατά την επίσκεψη της στο Μπάμπεργκ. Μετά το 69-72, στο 35.41'', σοβαρεύτηκε και... δεν δέχθηκε ούτε έναν ακόμα πόντο, έως το φινάλε (69-89).
Στην αρχή δεν είχαν όρεξη οι παίκτες του Πάμπλο Λάσο. Απέκτησαν, όταν η Μπάμπεργκ έφτασε στο 13-4. Και μετά το 49-60 του 30', οι Ισπανοί επέτρεψαν στους γηπεδούχους να πλησιάσουν στο 69-72 (35.41''). Αυτό ήταν το τετέλεσται, καθώς η Ρεάλ έκλεισε το ματς με σερί 17-0, επιβλήθηκε 69-89 και έκανε ένα ακόμα βήμα, για την κατοχύρωση της πρώτης θέσης του ομίλου της.

Ναντέρ - Παρτίζαν 62-61

Η Παρτίζαν έψαχνε κόντρα στη Ναντέρ την πρώτη νίκη μακριά από τη Hala Pionir μετά τις 17 Νοεμβρίου 2011. Θα χρειαστεί να κάνει κι άλλη... υπομονή αφού οι Γάλλοι επικράτησαν με 62-61 και παραμένουν σε τροχιά TOP-16.
Οι πρωταθλητές Γαλλίας ξεπέρασαν δύσκολα το εμπόδιο της Παρτίζαν με 62-61, έκαναν το 3-4 στον Α' όμιλο και συνεχίζουν να διεκδικούν με αξιώσεις την πρόκρισή τους στις 16 καλύτερες ομάδες της Euroleague.

Οι αναμετρησεις της Παρασκευης

Η Μπαρτσελόνα υποχρέωσε τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην πρώτη της ήττα (94-81) στην Euroleague, η ΤΣΣΚΑ προκρίθηκε στο TOP-16 μετά το 74-82 επί της Μπουντιβέλνικ ενώ ο Παναθηναϊκός δεν ολοκλήρωσε το come back και ηττήθηκε (79-77) από τη Λαμποράλ Κούτσα.

Οι ''μπλαουγκράνα'' έμειναν ζωντανοί στο κυνήγι της διεκδίκησης της πρώτης θέσης στον Α' όμιλο μετά το 94-81 επί της Φενέρμπαχστε/Ούλκερ, υποχρεώνοντας τους Τούρκους στην πρώτη τους ήττα στη φετινή Euroleague. 
Στην Ουκρανία, η ΤΣΣΚΑ επικράτησε της Μπουντιβέλνικ με 74-82, έφτασε τις τρεις συνεχόμενες νίκες στη regular season και εξασφάλισε την πρόκριση στο TOP-16 της Euroleague. Από την άλλη πλευρά, αυτή ήταν η τέταρτη συνεχόμενη ήττα των γηπεδούχων που ''έπεσαν'' στο 1-6 στον Α' όμιλο. Ο Κάιλ Χάινς σκόραρε τους 10 από τους 18 πόντους του στην τέταρτη περίοδο ενώ ο Μίλος Τεόντοσιτς πέτυχε οκτώ πόντους στα τελευταία 6' της αναμέτρησης με την Μπουντιβέλνικ!

Η Λαμποράλ Κούτσα νίκησε τον Παναθηναϊκό με 79-77, σκοράροντας με 90% στα τρίποντα (9/10) στο πρώτο ημίχρονο! Έτσι οι Βάσκοι πήραν άτυπη ρεβάνς για την ήττα στην Κύπρο κόντρα στον Παναθηναϊκό που γύρισε από το -21 (42-21) όμως ο Δημήτρης Διαμαντίδης αστόχησε στο τρίποντο στα 2'' πριν το τέλος κι έχασε έτσι την ευκαιρία να χαρίσει τη νίκη στους ''πράσινους''.
Στη Λιθουανία, η Ζαλγκίρις Κάουνας πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο με 73-71. Ο Τζάστιν Ντέντμοντ εξελίχτηκε σε... άνθρωπο της τελευταίας στιγμής για τους γηπεδούχους αφού πέτυχε το νικητήριο σουτ στα 3.9'' για τη λήξη!
Κατά τα άλλα, η Εφές Αναντολού συνέτριψε την Στρασμπούρ με 88-65, ''ανέβηκε'' στο 4-3 στον Β' όμιλο και θέλει νίκη επί της Μπάμπεργκ την επόμενη εβδομάδα ώστε να σφραγίσει και τυπικά την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες της Euroleague. Από την άλλη πλευρά, η Στρασμπούρ παραμένει με μόνο μια νίκη σε εφτά αγώνες κι έχει μόνο μαθηματικές ελπίδες πρόκρισης στο TOP-16. Ο Σκότι Χόπσον ήταν πρώτος σκόρερ των Τούρκων με 23 πόντους ενώ ο Τζαμόν Γκόρντον τελείωσε το ματς με 18 πόντους, 7 ασίστ και 5 κλεψίματα!



Στην Ιταλία, η Σιένα πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στη φετινή Euroleague μετά το 71-62 επί της Μπάγερν, διατηρώντας έτσι ζωντανές τις όποιες ελπίδες για πρόκριση στο TOP-16. Πάντως η Μοντεπάσκι ορικά δεν κάλυψε τη διαφορά της ήττας (89-79) στο Μόναχο κι έτσι οι Βαυαροί έχουν το πάνω χέρι σε περίπτωση ισοβαθμίας.



Τα καλύτερα της Euroleague

Δείτε σε VIDEO τις καλύτερες στιγμές από τις αναμετρήσεις της Πέμπτης (28/11) για την έβδομη αγωνιστική της Euroleague!
Το πρώτο μέρος της έβδομης αγωνιστικής της Euroleague ολοκληρώθηκε με τις ομάδες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης να προσφέρουν θέαμα για ακόμα μία φορά.

Regular Season Round 7: Thursday Recap από Euroleague_Basketball

Δείτε VIDEO από τις φάσεις των έξι αγώνων της 7ης αγωνιστικής:





ALEX WEB RADIO/TV

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

30/11/2013

Τότεναμ - ManUtd, Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας και Φέγενοορντ - Αϊντχόφεν είναι τα μεγάλα ματς του Σαββατοκύριακου στην Ευρώπη. Αναλυτικά το πρόγραμμα
Το ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας, ξεχωρίζει στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο.
Υπάρχουν όμως και δύο ακόμη σπουδαίες "μάχες", η μία στην Αγγλία με την Τότεναμ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (βαθμολογικά και το Τσέλσι - Σαουθάμπτον) και η άλλη στην Ολλανδία, με την Φέγενοορντ να φιλοξενεί την Αϊντχόφεν.
Από εκεί πέρα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν οι αναμετρήσεις, Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα, στην Ισπανία, και Παρί Σεν-Ζερμέν - Λιόν, στην Γαλλία.
Στην Σκωτία δεν διεξάγεται αγωνιστική για το πρωτάθλημα, αλλά ο τέταρτος γύρος του Scottish FA Cup (φάση των "32").

Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Premier League - 13η αγωνιστική



Σάββατο
Κάρντιφ - Άρσεναλ (17:00)
Νόριτς - Κρίσταλ Πάλας
Γουέστ Χαμ - Φούλαμ
Έβερτον - Στόουκ
Άστον Βίλα - Σάντερλαντ
Νιούκαστλ - Γουέστ Μπρομ (19:30)
Κυριακή
Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (14:00)
Χαλ - Λίβερπουλ (16:05)
Τσέλσι - Σαουθάμπτον (18:10)
Μάντσεστερ Σίτι - Σουόνσι

Serie A - 14η αγωνιστική


Σάββατο
Πάρμα - Μπολόνια (19:00)
Τζένοα - Τορίνο (21:45)
Κυριακή
Κατάνια - Μίλαν (13:00)
Αταλάντα - Ρόμα (16:00)
Κάλιαρι - Σασουόλο
Κιέβο - Λιβόρνο
Ίντερ - Σαμπντόρια
Γιουβέντους - Ουντινέζε (19:30)
Δευτέρα
Φιορεντίνα - Βερόνα (20:00)
Λάτσιο - Νάπολι (22:00)


Primera Division - 15η αγωνιστική



Παρασκευή
Χετάφε - Λεβάντε (21:00)
Βιγιαρεάλ - Μάλαγα (21:30)
Σάββατο
Έλτσε - Ατλέτικο (17:00)
Θέλτα - Αλμερία (19:00)
Ρεάλ - Βαγιαδολίδ (21:00)
Εσπανιόλ - Σοθιεδάδ (23:00)
Κυριακή
Μπέτις - Ράγιο Βαγιεκάνο (13:00)
Γρανάδα - Σεβίλλη (18:00)
Βαλένθια - Οσασούνα (20:00)
Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα (22:00)

Bundesliga - 14η αγωνιστική


Παρασκευή
Βόλφσμπουργκ - Αμβούργο (21:30)
Σάββατο
Μπάγερν - Μπράουνσβαϊγκ (16:30)
Λεβερκούζεν - Νυρεμβέργη
Χόφενχαϊμ - Βέρντερ
Μάιντς - Ντόρτμουντ
Χέρτα - Άουγκσμπουργκ
Σάλκε - Στουτγκάρδη (19:30)
Κυριακή
Ανόβερο - Φρανκφούρτη (16:30)
Γκλάντμπαχ - Φράιμπουργκ (18:30)


Ligue 1 - 15η αγωνιστική



Παρασκευή
Μαρσέιγ - Μονπελιέ (21:30)
Σάββατο
Μονακό - Ρεν (18:00)
Γκινγκάμπ - Ναντ (21:00)
Λοριάν - Νις
Σεντ-Ετιέν - Ρεμς
Τουλούζ - Σοσό
Βαλανσιέν - Λιλ
Κυριακή
Μπορντό - Αζαξιό (15:00)
Μπαστιά - Εβιάν (18:00)
Παρί Σεν-Ζερμέν - Λιόν (22:00)


Primeira Liga - 11η αγωνιστική



Παρασκευή
Μπράγκα - Ολιανένσε (22:15)
Σάββατο
Ακαντέμικα - Πόρτο (22:15)
Κυριακή
Αρόουκα - Μαρίτιμο (18:00)
Μπελενένσες - Ζιλ Βισέντε
Νασιονάλ - Σετούμπαλ
Ρίο Άβε - Μπενφίκα (19:45)
Σπόρτινγκ - Πάσος Φερέιρα (21:15)
Δευτέρα
Εστορίλ - Γκιμαράες (22:00)


Eredivisie - 15η αγωνιστική



Παρασκευή
Ρόντα - Τβέντε (21:00)
Σάββατο
Τσβόλε - Βάαλβαϊκ (19:45)
Χέρενφεν - Γκόου Αχέντ Ιγκλς (20:45)
Μπρέντα - Χρόνινχεν
Χεράκλες - Ουτρέχτη (21:45)
Κυριακή
Ντεν Χάαχ - Άγιαξ (13:30)
Φέγενοορντ - Αϊντχόφεν (15:30)
Φιτέσε - Κάμπουρ
Νάιμεχεν - Άλκμααρ (17:30)


SüperLig - 13η αγωνιστική



Παρασκευή
Σίβασπορ - Αντάλιασπορ (20:00)
Ελάζιγκσπορ - Μπούρσασπορ
Σάββατο
Κάισερισπορ - Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ (15:30)
Γκεντσλέρμπιρλιγί - Γκαζιάντεπσπορ (19:00)
Φενέρμπαχτσε - Μπεσίκτας (20:00)
Κυριακή
Τράμπζονσπορ - Ερτσίγεσπορ (15:30)
Εσκισέχιρσπορ - Καράμπιουκσπορ (19:00)
Κασίμπασα - Γαλατάσαράι
Δευτέρα
Κόνιασπορ - Ρίζεσπορ (20:00)


Jupiler League - 17η αγωνιστική



Σάββατο
Μπριζ - Οστάνδη (21:00)
Μέχελεν - Γάνδη
Μονς - Λόκερεν
Βάασλαντ-Μπέβερεν - Σαρλερουά
Κυριακή
Λιρς - Σταντάρ Λιέγης (15:30)
Άντερλεχτ - Σερκλ Μπριζ (19:00)
Γκενκ - Λόιβεν (21:30)
Κόρτραϊκ - Ζούλτε Βάρεχεμ


Κύπρος - 11η αγωνιστική



Σάββατο
Άρης - Ερμής (18:00)
Νέα Σαλαμίνα - Ανόρθωση (19:00)
Κυριακή
ΕΝΠ - Δόξα (17:00)
ΑΕΛ - Αλκή
Εθνικός - Ομόνοια (18:00)
Δευτέρα
ΑΠΟΕΛ - ΑΕ Κουκλιών (19:00)
ΑΕΚ - Απόλλων

*στην Σκωτία δεν διεξάγεται αγωνιστική, αλλά ο 4ος γύρος ("32") του Scottish FA Cup


ALEX WEB RADIO/TV

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κινδυνεύουν με αποκλεισμό από το πρωτάθλημα

30/11/2013

Κοινό μέτωπο Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ

Αγωγή ακυρώσεως κατά της απόφασης της Γ.Σ της Σούπερ Λίγκας που προβλέπει ποινές για δυσφημιστικά σχόλια κατέθεσαν από κοινού οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

Κοινό μέτωπο Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ!
Κατά της Σούπερ Λίγκας αποφάσισαν να κινηθούν δύο μέλη του συνεταιρισμού. Όπως έγινε γνωστό μέσω ανακοινώσεων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, οι δύο ομάδες αποφάσισαν να καταθέσουν αγωγή ακύρωσης πρόσφατης απόφασης της Σούπερ Λίγκας με την οποία προέβλεπε ποινές σε περίπτωση δυσφημιστικών σχολίων για το πρωτάθλημα ή τους χορηγούς-συνεργάτες του συνεταιρισμού.

Η αγωγή φέρνει… αποκλεισμό!

Νέοι… μπελάδες προέκυψαν στη Σούπερ Λίγκα, μετά την από κοινού αγωγή που κατέθεσαν οι ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ΠΑΟ.

Οι δύο ομάδες ζητούν την ακύρωση της ειδικής πειθαρχικής διάταξης, η οποία επιβάλλει χρηματική πειθαρχική ποινή σε βάρος ΠΑΕ, σε περίπτωση που η ίδια ή οποιοδήποτε πρόσωπο συνδεόμενο με αυτή, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, προβαίνει σε δυσφημιστική ή απαξιωτική πράξη σε βάρος της λίγκας, εφόσον έτσι κρίνει το Διοικητικό Συμβούλιό της.

Ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε η 6η Φεβρουαρίου 2014, αλλά φαίνεται πολύ… μακρινή. Μέχρι τότε αναμένονται αρκετά «επεισόδια», αφού πρόκειται για προσφυγή ομάδων στα πολιτικά δικαστήρια, κάτι που βάσει του καταστατικού της ΕΠΟ, αυτό δεν επιτρέπεται.

Μάλιστα, όπως αναφέρει η παράγραφος 2α του άρθρου 35 των Κανονισμών Αγώνων Ποδοσφαίρου, η ποινή που προβλέπεται σε τέτοια περίπτωση είναι: «Αποκλεισμός από την ημέρα άσκησης της προσφυγής και για όσο χρονικό διάστημα συνεχίζεται η παράβαση».

ALEX WEB RADIO/TV

Χειρουργήθηκε ο Μήτρογλου

Χειρουργήθηκε ο Μήτρογλου

30/11/2013
 Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε το βράδυ της Παρασκευής ο Κώστας Μήτρογλου, προκειμένου να υποβληθεί σε καθαρισμό του μηνίσκου του. Σε ένα μήνα έτοιμος ο σέντερ φορ του Ολυμπιακού.

Χειρουργήθηκε ο Μήτρογλου!
Την Παρασκευή το βράδυ χειρουργήθηκε ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός, ο οποίος χτύπησε στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν, την Τετάρτη, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και υποβλήθηκε σε έναν καθαρισμό στο γόνατό του, από τον γιατρό της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Θέο.

Η επέμβαση είχε απόλυτη επιτυχία και ο παίκτης, αναμένεται μέσα σε έναν μήνα να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και φυσικά να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Μίτσελ. Φυσικά θα ξεκινήσει άμεσα πρόγραμμα αποθεραπείας και ατομικών προπονήσεων.

Είναι δεδομένο όμως, πως θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της τελευταίας αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, με την Άντερλεχτ, όπου θα "παιχτεί" και η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.


ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Oλα τα αποτελεσματα του Europa League (videos)

 Oλα τα αποτελεσματα του Europa League (videos)

29/11/2013

 9+1 εισιτήρια για τους "32"

Φρανκφούρτη, Γκενκ, Σεβίλλη, Λιόν, Μπέτις, Τράμπζονσπορ, Λάτσιο, Ανζί και Άλκμααρ προκρίθηκαν στους "32" του Europa League μετά την 5η αγωνιστική, με τον... χορό βέβαια να έχει ανοίξει νωρίτερα ο ΠΑΟΚ. Νοκ-άουτ ο Απόλλων, ψάχνει θαύμα το ΑΠΟΕΛ
Στους "32" του Europa League προκρίθηκαν Φρανκφούρτη, Γκενκ, Σεβίλλη, Λιόν, Μπέτις, Τράμπζονσπορ, Λάτσιο, Ανζί, ΠΑΟΚ και Άλκμααρ.
Θυμίζουμε πως από την 4η αγωνιστική είχαν προκριθεί 8 ομάδες, οι οποίες είναι οι Βαλένθια, Λουντογκόρετς, Ζάλτσμπουργκ, Έσμπιεργκ, Ρουμπίν, Φιορεντίνα, Ντνίπρο και Τότεναμ.
Συνολικά 18 είναι ομάδες που έχουν περάσει, έτσι την τελευταία αγωνιστική μένουν ακόμη 6 εισιτήρια να δοθούν (θα έρθουν και άλλοι 8 από το Champions League).
Ο λόγος που η Σεβίλλη προκρίθηκε από απόψε (την ισοφάρισε σε 1-1 η Εστορίλ στο 90'), είναι πως αν και υπάρχει ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας με Φράιμπουργκ και Σλόβαν, η τελευταία σίγουρα σε αυτήν την ισοβαθμία δεν μπορεί να περάσει τους Ισπανούς.
Νοκ-άουτ ο Απόλλων, ψάχνει θαύμα το ΑΠΟΕΛ
Ο Απόλλων Λεμεσού αποκλείστηκε μετά την ήττα του με 2-4 στην Τραπεζούντα, ενώ το ΑΠΟΕΛ έμεινε στο 0-0 με την Μακάμπι Τελ-Αβίβ στην Κύπρο και ψάχνει ένα μικρό θαύμα για πρόκριση.
Συγκεκριμένα, έχει 3 βαθμούς λιγότερους από τους Ισραηλινούς, τους οποίους για να πιάσει στην 2η θέση πρέπει να νικήσει μέσα στην Φρανκφούρτη και η Μακάμπι να ηττηθεί στο Ισραήλ από την Μπορντό.
Και τα δύο ματς μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Μακάμπι ολοκληρώθηκαν χωρίς σκορ, έτσι θα μετρήσουν τα συνολικά τέρματα. Το ΑΠΟΕΛ έχει -3 και η Μακάμπι +1, διαφορά που πρέπει να καλυφθεί για περάσουν οι Κύπριοι.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:


1ος όμιλος
Κουμπάν Κρασνοντάρ - Ζανκτ Γκάλεν 4-0 (3' και 71' Μελγκαρέχο, 54' Ιγκνατίεβ, 90' Καμπορέ)
Σουόνσι - Βαλένθια 0-1 (20' Παρέχο)

2ος όμιλος
Τσερνομόρετς - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 2-1 (78' Αντόνοφ, 91' Ντιντένκο / 20' Μπετσίρα)
Λουντογκόρετς - Αϊντχόφεν 2-0 (38' και 79' Μπέζιακ)

3ος όμιλος
Έλφσμποργκ - Ζάλτσμπουργκ 0-1 (39' Μέλινγκερ)
Έσμπιεργκ - Σταντάρ Λιέγης 2-1 (18' και 79' Φαν Μπούρεν / 53' Ντε Καμάργκο)

4ος όμιλος
Ρουμπίν Καζάν - Μάριμπορ 1-1 (43' Νάτχο / 86' Μέζγκα)
Γουίγκαν - Ζούλτε Βάρεχεμ 1-2 (7' Μπάρνετ / 37' Τοργκάν Αζάρ, 88' Μαλαντά Ατζ)

5ος όμιλος
Ντνίπρο - Παντούρι 4-1 (12' Κάλινιτς, 56' Ζοζούλια, 86' Σακόβ, 89' Κραβτσένκο / 70' πέν. Ερίκ Περέιρα)
Πάσος Φερέιρα - Φιορεντίνα 0-0

6ος όμιλος
Μπορντό - Φρανκφούρτη 0-1 (83' Λάνιγκ)
ΑΠΟΕΛ - Μακάμπι Τελ-Αβίβ 0-0

7ος όμιλος
Γκενκ  - Ντινάμο Κιέβου 3-1 (17' πέν. Βόσεν, 37' Κουμόρτζι, 40' Ντε Κέλαρ / 9' Γιαρμόλενκο)
Ραπίντ Βιέννης - Τουν 2-1 (17' Μπόιντ, 64' Μπόσκοβιτς / 62' Σάντικ)

8ος όμιλος
Σεβίλλη - Εστορίλ 1-1 (7' Γκαμεϊρό / 90' Ρούμπεν Φερνάντες)
Σλόβαν Λίμπερετς - Φράιμπουργκ 1-2 (81' Ριμπάλκα / 23' Ματίας Γκίντερ, 73' Κοκελέν)

9ος όμιλος
Λιόν - Μπέτις 1-0 (66' Μπαφετιμπί Γκομίς)
Ριέκα - Γκιμαράες 0-0

10ος όμιλος
Τράμπζονσπορ - Απόλλων Λεμεσού 4-2 (23', 61' και 83' Ολτσάν Αντίν, 25' Αϊντογκντού / 68' Γκιέ Γκιέ, 80' πέν. Σανγκόι)
Λέγκια - Λάτσιο 0-2 (24' Μπράιαν Περέα, 57' Φελίπε Άντερσον)

11ος όμιλος
Ανζί - Σερίφ 1-1 (58' Επουρεάνου / 52' Ισά)
Τρόμσο - Τότεναμ 0-2 (63' αυτ. Τσαούσεβιτς, 76' Ντεμπελέ)

12ος όμιλος
Σαχτιόρ Καραγκάντι - ΠΑΟΚ 0-2 (54' αυτ. Τζίντιτς, 92' Κίτσιου)
Άλκμααρ - Μακάμπι Χάιφα 2-0 (37' Γκούντελ, 95' Γκούντμουντσον)

Οι συνθέσεις

1ος όμιλος

ΚΟΥΜΠΑΝ: Μπελένοβ, Μελγκαρέχο (78' Μπουένο), Άρμας, Ντεαλμπέρτ, Κολζόβ, Ποπόφ (76' Μπαλντέ), Σόσνιν, Καμπορέ, Ιγκνατίεβ (62' Χουμπούλοβ), Ζαβνέρτσικ, Τζιμπρίλ Σισέ.
ΖΑΝΚΤ ΓΚΑΛΕΝ: Λοπάρ, Μουτς, Μπεσλ (46' Ρούσο), Μάρτιν Στόκλασα, Λενιάνι, Νατέρ, Ντεμίρι, Ματίς (60' Αλασάν Κεϊτά), Βιτκιέβιες (72' Βίτριχ), Ρομπέρτο Ροντρίγκες, Καράνοβιτς.

ΣΟΥΟΝΣΙ: Τρέμελ, Ρανχέλ, Τσίκο, Τζόρντι Αμάτ, Τέιλορ, Μπρίτον, Σέλβεϊ, Ποθουέλο, Ντάιερ (67' Πάμπλο Ερνάντεθ), Λαμά (46' Τζόναθαν ντε Γκουζμάν), Μπονί (42' Άλβαρο Βάθκεθ).
ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Ντιέγκο Αλβες, Ζοάο Περέιρα, Βίκτορ Ρουίθ, Ματιέ, Γκουαρδάδο, Ντάνι Παρέχο, Οριόλ Ρομέου, Φεγκουλί (68' Πιάτι), Τζουάν Μπερνάτ, Κανάλες (85' Χάβι Φουέγο), Ζόνας (77' Έλντερ Ποστίγκα).

2ος όμιλος

ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ: Μπεζοτόσκι, Ζουμπέικο, Μπέργκερ, Φοντανέλο, Κούτας (28' Πριγιόμοβ), Κοβάλτσουκ, Μπόμπκο, Γκάι, Σίτο Ριέρα (46' Λέο Μάτος), Φρανκ Τζα Τζετζέ (74' Ντιντένκο), Αντόνοβ.
ΝΤ. ΖΑΓΚΡΕΜΠ: Ζελένικα, Ίβο Πίντο (46' Αντέμι), Σιμούνοβιτς, Άντι, Ρούμπεν Λίμα, Λέκο, Πάμιτς (76' Μπρόζοβιτς), Άντολιτς, Χαλίλοβιτς (65' Τζούνιορ Φερνάντες), Μπετσίρα, Άντε Ρουκάβινα.

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ: Στογιάνοφ, Ζούνιορ Καϊσάρα, Μπαρτ, Μότσι, Μίνεφ, Ζλατίνσκι, Ντιάκοφ (89' Φάμπιο Εσπίνιο), Αλεκσάντροφ, Μισιτζάν (92' Στογιάνοφ), Μαρσελίνιο, Μπέζιακ (82' Ζουνίνιο Κισαντά).
ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ: Ζουτ, Σαντιάγο Άριας, Μπρούμα, Ρεκίκ, Χέντριξ, Σχάαρς, Μάχερ, Τόιβονεν, Νάρσινχ (63' Γιόργκενσεν), Ντεπάι (81' Μπακαλί), Λοκάντια (75' Γιόζεφζουν).
*κόκκινη 55' Μπρούμα

3ος όμιλος

ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ: Στουρ-Έλεγκααρντ (46' Αμπάς Χασάν), Γιόχαν Λάρσον, Γιόνσον, Μόμπαεκ, Στέφαν Λάρσον (52' Χέντλουντ), Σβένσον, Χάουγκερ, Ισιζάκι, Ρόντεν (78' Κλάεσον), Χουλτ, Τζέιμς Κιν.
ΖΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκουλάσι, Σβέγκλερ, Σίμερ, Χίντερεγκεν, Ούλμερ, Ίλσανκερ, Κλάιν, Μέλινγκερ (70' Τάιγκλ), Μανέ (81' Αλάν), Βαλόν Μπερίσα (90' Ρέινα), Νίλσεν.

ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ: Ρένοβ, Άνκερσεν, Άσκου, Ντρόμπο-Άμπεμ, Κνούντσεν, Λουσένα (84' Παπ Πατέ Ντιούφ), Αντρέασεν (76' Χάνσεν), Άνκερσεν, Λινγκ (46' Νίλσεν), Μπακένγκα, Φαν Μπούρεν.
ΣΤΑΝΤΑΡ: Τουράμ, Σιμάν (56' Βενκόρ), Μπεν Χαΐμ, Αρσλάναγκιτς, Ιαντόλι, Ιμπραϊμά Σισέ, Εζτιούρκ, Μ'Ποκού, Μεχντί-Καρσελά (85' Μπιτόν), Γκουσανεϊχάντ (67' Μπατσουαΐ), Ντε Καμάργκο.

4ος όμιλος

ΡΟΥΜΠΙΝ (3-6-1): Ριζικόβ, Σαρόνοβ, Μαρκάνο, Μαβινγκά, Νάτχο, Κούλικ, Ερεμένκο (74' Μ'Βιλά), Κίσλιακ, Τορμπίνσκι, Ριαζάντσεβ (60' Ροντόν), Προυντίκοβ (61' Μουχαμέτσιν).
ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Γιάσμιν Χαντάνοβιτς, Ραΐτσεβιτς, Άργκους, Βίλερ, Μέρτελ (77' Τσβιγιάνοβιτς), Φιλίποβιτς, Ντερβίσεβιτς (64' Τσρνιτς), Μέζγκα, Μπόχαρ (83' Ζάχοβιτς), Φάγιτς.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Νίκολς, Μπόις, Ρόνιε, Μπάρνετ, Κρέινι, ΜακΆρθουρ (90' Χολτ), ΜακΚαν, ΜακΜάναμαν (84' Εσπινόσα), ΜακΚλιν, Τζόρντι Γκόμεθ (64' Φορτουνέ), Πάουελ.
ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΧΕΜ: Μποσού, Ντα Φάου, Ντ'Χάνε, Κόλπαρτ, Ντουπλάς, Σκούλασον (80' Ν'Ντιάγ), Μαλαντά Ατζ, Κουμς (90' Ραφαέλ Κάσερες), Κοντέ (73' Σιλά), Τοργκάν Αζάρ, Αμπιμπού.

5ος όμιλος

ΝΤΝΙΠΡΟ: Μπόικο, Κουλάκοβ, Μάντζιουκ, Τσεμπεριάτσκο (64' Σβάτοκ), Βλαντ, Κραβτσένκο, Πολιτίλο, Μπρούνο Γκάμα (46' Μπλιζνιτσένκο), Κομπανχίτζε, Κάλινιτς (62' Σαχόβ), Ζοζούλια.
ΠΑΝΤΟΥΡΙ: Πέδρο Μινιότε, Πλεάσκα, Χρίστου, Ράντα, Μομτσίλοβιτς, Μπρίφελντ, Κριστέα (60' Αλέξ), Μπουλέικα (81' Πιτσιάν), Τσιούτσουρ (57' Ντιστέφανο), Ερίκ ντε Ολιβέιρα, Άντροβιτς.

ΠΑΣΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ: Αντόνιο Φελίπε, Τόνι, Ρικάρντο, Τιάγκο Βαλέντε, Έλντερ Λόπες, Φιλίπε Ανουνσιασάο, Σερί (92' Ρομέου), Μανουέλ Ζοζέ, Μπεμπέ (59' Ουρτάδο), Ρούμπεν Ριμπέιρο (71' Σέρζιο Ολιβέιρα).
ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μουνούα, Ρονκάγλια, Τόμοβιτς, Κόμπερ, Μάρκος Αλόνσο, Μπάκιτς (46' Νταβίντ Πισάρο), Αμπροζίνι (62' Κουαδράδο), Ακουιλάνι, Ίλιτσιτς (74' Ιακοβένκο), Ματίας Φερνάντες, Ρίντερ Μάτος.

6ος όμιλος

ΜΠΟΡΝΤΟ: Καρασό, Φομπέρ, Ενρίκε, Πλανούς (46' Σερτίκ), Πουντζέ, Σανέ, Σεβέ, Μορίς-Μπελέ (65' Ζουσιέ), Ρολάν, Αμπντού Τραορέ (75' Ομπράνιακ), Ντιαμπατέ.
ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗ: Τραπ, Γιουνγκ, Σαμπράνο, Κεμπφ, Οσίπκα, Σβέγκλερ, Ρόντε (67' Λάνιγκ), Μπαρνέτα, Φλουμ, Κάντλετς (80' Λάκιτς), Χοσέλου (46' Σρεκ).

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Μάριο Σέρζιο, Μπόρδα, Μαρσέλο Ολιβέιρα, Έλντερ Καμπράλ, Βινίσιους, Νούνο Μοράις, Σολωμού (46' Αλεξάνδρου), Χαραλαμπίδης (75' Σέρινταν), Αλωνεύτης, Μαντούκα (62' Εσμαέλ Γκονσάλβες).
ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ: Χουάν Πάμπλο, Γέινι, Τίμπι, Κάρλος Γκαρθία, Μπεν Χαρούς, Έινμπιντερ, Ράντι (86' Άλμπερμαν), Μίτροβιτς, Ιτζχάκι (81' Άλτμαν), Μπεν Χαϊμ, Πρίτσα (68' Ντάμπουρ).

7ος όμιλος

ΓΚΕΝΚ: Κέτελες, Νγκόνγκσα (53' Σίμαϊς), Μποτζί, Κουλιμπαλί, Τσιμανγκά, Χάιλαντ, Κουμόρτζι (87' Χέρκενς), Μπούφελ, Γκοριούς, Καμούς (18' Ντε Κέλαρ), Βόσεν.
ΝΤ. ΚΙΕΒΟΥ: Κόβαλ, Χούσιεβ, Χατσερίντι, Ντράγκοβιτς, Τρεμουλινάς, Σιντόρτσουκ, Μιγκέλ Βελόζο, Λενς (55' Μπεζούς), Γιαρμόλενκο, Μπελχαντά (72' Μακαρένκο), Ιντέγε Μπράουν.

ΡΑΠΙΝΤ: Νοβότα, Τρίμελ, Σόνλαϊτνερ, Ντίμπον, Σράμερ, Πέτσος, Μπόσκοβιτς (65' Μπέχρεντ), Ζάμπιτσερ (80' Σάουμπ), Χόφμαν (86' Σταρκλ), Μπούργκσταλερ, Μπόιντ.
ΤΟΥΝ: Φεβρ, Λίτι, Ράινμαν (46' Σένκελ), Σουλμόνι, Σιρίντζι, Χέντιγκερ, Σίγκφριντ, Τζούφι (59' Σάντικ), Νέλσον Φερέιρα (59' Χοσέφ Μαρτίνες), Βίτνερ, Σνόιβλι.

8ος όμιλος

ΣΕΒΙΛΛΗ: Χάβι Βάρας, Κόκε, Χουάν Κάλα, Φάσιο, Αλμπέρτο Μορένο, Κριστόφορο, Μ'Μπιά (61' Ιμπόρα), Ράκιτιτς, ΧΑ Ρέγιες (81' Σαμπέριο), Περότι (67' Βιτόλο), Γκαμεϊρό.
ΕΣΤΟΡΙΛ: Βάγκνερ, Μάνο, Ταβάρες, Ρούμπεν, Μπαμπάνκο, Φιλίπε Γκονσάλβες (62' Γκαλβάο), Γκονσάλο, Εβάντρο (76' Μπαλμπόα), Καρλίτος, Σεμπά (83' Μπρούνο Λόπες), Λουίς Λεάλ.

ΣΛΟΒΑΝ: Κόβαρ, Κούσνιρ (72' Πιμπάρα), Κόβατς, Κέλιτς, Φλάισμαν, Σάκεϊ, Ριμπάλκα, Παβέλκα, Σούραλ (77' Καλιτβίντσεβ), Ντελάρζ (72' Φρίντεκ jr), Ραμπούσιτς.
ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ: Μπάουμαν, Σοργκ, Ντιαν, Κρμας, Κρίστιαν Γκίντερ, Ματίας Γκίντερ (89' Τιμ Άλμπουτατ), Κοκελέν, Λορεντζόνι (91' Χεν), Ζέλσον Φερνάντες, Κερκ (60' Φράις), Χάνκε.

9ος όμιλος

ΛΙΟΝ: Βερκούτρ, Μιγκέλ Λόπες, Μπίσεβατς, Ουμτιτί (88' Μπακαρί Κονέ), Μπεντιμό, Γκοναλόν, Μαλμπράνκ, Φοφανά, Γκρενιέ (60' Γκουρκούφ), Λακαζέτ, Μπριάν (45' Μπαφετιμπί Γκομίς).
ΜΠΕΤΙΣ: Άντερσεν, Χουανφράν, Παουλάο, Τζόρντι Φιγκέρας, Νάτσο, Νόνο (80' Τσάβι Τόρες), Λορένσο Ρέγιες, Βερντού, Μαμπουατί (64' Στάινχεφερ), Σάλβα Σεβίγια (74' Πεπέλου Βιντάλ), Τσούλι.

ΡΙΕΚΑ: Βάργκιτς, Τόμετσακ, Κνέζεβιτς, Μάριτς, Μπέρτοσα, Μάλες, Μότσινιτς, Κβρζιτς, Αλισπάχιτς (80' Μπρέζοβετς), Κράμαριτς (71' Σάρμπινι), Μπένκο (86' Κρστάνοβιτς).
ΓΚΙΜΑΡΑΕΣ: Ντόουγκλας Ζεζούς, Ζοάο Αμορίμ, Πάουλο Ολιβέιρα, Μπα, Άντι, Λεονέλ Ολίμπιο, Αντρέ Αντρέ, Μπαριέντος (78' Φρνάντο Ρούσι), Τομανέ, Μααζού, Αντρέ Σάντος (68' Μάρκο Ματίας).

10ος όμιλος

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: Κιβράκ, Μποζίνγκουα, Γιουμλού, Μπαμπά, Κελές, Ζοκορά, Αϊντογκντού (74' Αλανζίνιο), Αντίν, Κόλμαν, Μαλουντά (92' Εζντεμίρ), Πάουλο Ενρίκε (64' Γιάνκο).
ΑΠΟΛΛΩΝ Λ.: Χίντι, Νταναλάε, Μαρκής, Χαραλάμπους, Βασιλείου, Κυριάκου (60' Σανγκόι), Μάρκος Γκουλόν, Γκριγκόριε (67' Μεριέμ), Κωνσταντίνου, Ρομπέρ, Ρομπέρτο (60' Γκιέ Γκιέ).

ΛΕΓΚΙΑ: Κούτσιακ, Μπερεσίνσκι, Ρέζνιτσακ, Γιοντλόβιετς, Βαβζίνιακ, Βρντόλιακ, Φούρμαν (64' Αστίθ), Έλιο Πίντο (46' Όγιαμα), Ράντοβιτς, Μπρζίσκι, Ντβαλισβίλι (75' Μικίτα).
ΛΑΤΣΙΟ: Μπερίσα, Άλβαρο Γκονσάλες (81' Λούλιτς), Σιανί, Ράντου, Καβάντα, Λούκας Μπίγλια, Τσάνα, Ερνάνες, Φελίπε Άντερσον (77' Φλόκαρι), Μπαλντ Κεϊτά (73' Ονάζι), Μπράιαν Περέα.

11ος όμιλος

ΑΝΖΙ: Μιχαΐλ Κερζακόβ, Αγκαλάροβ, Αντελέγε, Εβέρτον, Γκριγκαλάβα, Αχμέντοβ, Επουρεάνου (58' Μκρτσιαν), Σομπόλεβ (83' Εστσένκο), Μπουρμίστροβ, Σερντέροβ (57' Σολομάτιν).
ΣΕΡΙΦ: Τόμιτς, Μπαλιμά, Σάμαρτζιτς, Μετουά, Παγ, Μογιάλ, Καντού, Στανόγιεβιτς (76' Ζούλιαμ), Ρικαρντίνιο, Ενρίκε Λουβανόρ, Ισά.
*κόκκινη 93' Ρικαρντίνιο

ΤΡΟΜΣΟ: Λέκστρεμ, Φράντσεν (68' Νόρμπιε), Φόγιουτ, Τσαούσεβιτς, Κρίστιανσεν, Γιόχανσεν, Μπέντικσεν (77' Χέλμκε), Άντερσεν, Ντράγκε, Μόλντσκρεντ (71' Έσπεγιορντ), Οντράσεκ.
ΤΟΤΕΝΑΜ: Φρίντελ, Νότον, Ντόσον, Κίρικες, Φράιερς (71' Βερτόνχεν), Ετιέν Καπού, Ντεμπελέ, Σαντλί (72' Χόλτμπι), Τάουνσεντ, Σίγκουρντσον (78' Λαμέλα), Σολδάδο.

12ος όμιλος

ΣΑΧΤΙΟΡ (5-4-1): Μόκιν, Σίμτσεβιτς, Μάλι, Τζίντιτς, Ταράσοβ, Ποριβάεβ (83' Μπαϊζάνοβ), Βίσιους, Κάνιας, Φινοντσένκο, Γκαζαριάν (66' Λούνιν), Χιζνιτσένκο (76' Ζενκόβιτς).
ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Λίνο, Τζιόλης, Λάζαρ, Νίνης (84' Σαλπιγγίδης), Λούκας Πέρεθ (93' Νέτσιντ), Στοχ (78' Βούκιτς), Αθανασιάδης.

ΑΛΚΜΑΑΡ: Εστέμπαν Αλβαράδο, Ματίας Γιόχανσον, Χούβελεουβ, Βάιτενς, Φίρχεφερ, Σέλσο Ορτίς, Γκούντελ, Μάρτενς, Μπίρενς (68' Βίκτορ Ελμ), Γκούντμουντσον, Άρον Γιόχανσον (81' Άβντιτς).
ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΪΦΑ: Σαράνοβ, Γκαμπάι, Τσότσαλιτς, Κέιναν, Ταβάθα, Γιαντίν (79' Γκουστάβο Μποκόλι), Αμπουκαράτ, Ρουμπέν Ράγιος, Βερέντ (62' Αζουλάι), Αμπουχατζίρα (70' Ντλόβου), Τουργκεμάν.

Οι βαθμολογίες

1ος όμιλος

1. Βαλένθια 12 (11-6)
2. Σουόνσι 8 (6-3)
3. Κουμπάν Κρασνοντάρ 5 (6-6)
4. Ζανκτ Γκάλεν 3 (5-13)

2ος όμιλος

1. Λουντογκόρετς 13 (9-1)
2. Αϊντχόφεν 7 (4-4)
3. Τσερνομόρετς 7 (5-6)
4. Ντίναμο Ζάγκρεμπ 1 (2-9)

3ος όμιλος

1. Ζάλτσμπουργκ 15 (12-3)
2. Έσμπιεργκ 12 (8-5)
3. Σταντάρ Λιέγης 1 (5-10)
4. Έλφσμποργκ 1 (2-9)

4ος όμιλος

1. Ρουμπίν Καζάν 11 (12-4)
2. Ζούλτε Βάρεχεμ 7 (4-8)
3. Γουίγκαν 5 (5-5)
4. Μάριμπορ 4 (7-11)

5ος όμιλος

1. Φιορεντίνα 13 (10-2)
2. Ντνίπρο 12 (10-3)
3. Παντούρι 1 (3-11)
4. Πάσος Φερέιρα 2 (1-8)

6ος όμιλος

1. Φρανκφούρτη 12 (11-4)
2. Μακάμπι Τελ-Αβίβ 8 (6-5)
3. ΑΠΟΕΛ 5 (3-6)
4. Μπορντό 3 (4-9)

7ος όμιλος

1. Γκενκ 11 (9-5)
2. Ντινάμο Κιέβου 7 (8-6)
3. Ραπίντ Βιέννης 6 (7-7)
4. Τουν 3 (3-9)

8ος όμιλος

1. Σεβίλλη 9 (7-4)
2. Φράιμπουργκ 6 (5-6)
3. Σλόβαν Λίμπερετς 6 (7-7)
4. Εστορίλ 3 (4-6)

9ος όμιλος

1. Λιόν 9 (4-2)
2. Μπέτις 8 (3-2)
3. Γκιμαράες 5 (5-3)
4. Ριέκα 3 (2-7)

10ος όμιλος

1. Τράμπζονσπορ 13 (13-6)
2. Λάτσιο 11 (8-4)
3. Απόλλων Λεμεσού 4 (5-8)
4. Λέγκια 0 (0-8)

11ος όμιλος

1. Τότεναμ 15 (11-1)
2. Ανζί 8 (3-3)
3. Σερίφ 3 (3-6)
4. Τρόμσο 1 (1-8)

12ος όμιλος

1. ΠΑΟΚ 11 (8-4)
2. Άλκμααρ 11 (6-2)
3. Σαχτιόρ Καραγκάντι 2 (4-8)
4. Μακάμπι Χάιφα 2 (4-8)


Σκόρερς


5 γκολ
Τζερμέιν Ντεφόου (Τότεναμ)
Ολτσάν Αντίν (Τράμπζονσπορ)

4 γκολ
Χόναταν Σοριάνο (Ζάλτσμπουργκ)
Σέρτζο Φλόκαρι (Λάτσιο)
Αλάν (Ζάλτσμπουργκ)
Αντρέι Γιαρμόλενκο (Ντινάμο Κιέβου)

3 γκολ
Ζοφρέ Μουζανζί Μπιά (Σταντάρ)
Ρόμαν Μπεζιακ (Λουντογκόρετς)
Μπαράκ Ιτζχάκι (Χαποέλ Τελ-Αβίβ)
Μικ φαν Μπούρεν (Έσμπιεργκ)
Ρίντερ Μάτος (Φιορεντίνα)
Γιόχαν Γκούντμουντσον (Άλκμααρ)
Νικ Πάουελ (Γουίγκαν)
Γκαστόν Σανγκόι (Απόλλων)
Τέρενς Μπόιντ (Ραπίντ)
Ζουλιέν Γκοριούς (Γκενκ)

Δειτε ολα τα γκολ και τα gighlights των αναμετρησεων

1ος όμιλος

Σουόνσι - Βαλένθια 0-1

All Goals Swansea City 0-1 Valencia 
 

2ος όμιλος

Λουντογκόρετς - Αϊντχόφεν 2-0


All Goals Ludogorets 2-0 PSV

Τσερνομόρετς - Ντίναμο Ζάγκρεμπ 2-1

All Goals Ch. Odessa 2-1 Dinamo Zagreb

3ος όμιλος

Έλφσμποργκ - Ζάλτσμπουργκ 0-1

All Goals Elfsborg 0-1 Salzburg 
 Έσμπιεργκ - Σταντάρ Λιέγης 2-1

All Goals Esbjerg 2-1 Standard Liege

4ος όμιλος

Γουίγκαν - Ζούλτε Βάρεχεμ 1-2

All Goals Wigan Athletic 1-2 Zulte-Waregem 

Ρουμπίν Καζάν - Μάριμπορ 1-1

All Goals - Rubin Kazan 1-1 Maribor (28-11...
 

5ος όμιλος

Ντνίπρο - Παντούρι 4-1

All Goals Dnipro 4-1 Pandurii 

6ος όμιλος

Μπορντό - Φρανκφούρτη 0-1

All Goals Bordeaux 0-1 Frankfurt 

7ος όμιλος

Γκενκ - Ντινάμο Κιέβου 3-1

GENK-DINAMO KIEV 3-1 (28/11/2013) 

8ος όμιλος

Σεβίλλη - Εστορίλ 1-1


SIVIGLIA-ESTORIL 1-1 (28/11/2013) 
 Σλόβαν Λίμπερετς - Φράιμπουργκ 1-2

SLOVAN LIBEREC-FRIBURGO 1-2 

9ος όμιλος

Λιόν - Μπέτις 1-0

LIONE-BETIS SIVIGLIA 1-0 

10ος όμιλος

Τράμπζονσπορ - Απόλλων Λεμεσού 4-2

TRABZONSPOR-APOLLON LIMASSOL 4-2 
 Λέγκια - Λάτσιο 0-2

All Goals Legia 0-2 Lazio 

11ος όμιλος

Τρόμσο - Τότεναμ 0-2

All Goals Tromso 0-2 Tottenham (28-11-2013...
 Ανζί - Σερίφ 1-1

All Golas Anzhi 1-1 Sheriff (28-11-2013
 

12ος όμιλος

Σαχτιόρ Καραγκάντι - ΠΑΟΚ 0-2

Σαχτάρ Καραγκάντι - ΠΑΟΚ 0-2 


ALEX WEB RADIO/TV