ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΣΕ FULL HD


Watch live streaming video from alexwebradio at livestream.com

Watch live streaming video from alexwebradio at livestream.com

Σε FULL HIGH DEFINITION εγινε η δευτερη τηλεοπτικη μεταδοση της ερυθρολευκης αθλητικης εκπομπης ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ και ο φιλοι που τη παρακολουθησαν με παρα πολλα μυνηματα τους στο live chat αλλα και στο FACE BOOK εστειλαν παρα πολλα μυνηματα εκφραζοντας την ικανοποηση τους για την αποδοση της εικονας αλλα και του ηχου .
O ALEX WEB RADIO/TV στην δευτερη τηλεοπτικη εκπομπη του καταφερε να τελειοπησει οσο γινοταν την εικονα σε FULL HD με τη νεα του καμερα και στην συνεχεια θα υπαρχουν πολλες ακομη βελτιωσεις οσον αφορα την ποιοτητα εικονας και ηχου αλλα και πολλων αλλων υπηρεσιων που θα εξυπηρετουν την καλυτερη επικοινωνια των φιλων του.
Οσοι φιλοι δεν μπορεσατε να τη παρακολουθησετε μπορειτε να την βλεπετε την επομενη ημερα σε μαγνητοσκοπηση απο το site του ALEX WEB RADIO/TV www.livestream.com/alexwebradio αλλα και απο το FACE BOOK οπουκαι θα μπορειτε να το κοινοποιειτε στο προφιλ το δικο σας η σε φιλου σας
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ALEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΑΚΙΝΟΣ-ΓΙΩΤΑ ΠΑΓΚΑΛΗ

ΝΟΠ - Ολυμπιακός 3-16

ΝΟΠ - Ολυμπιακός 3-16

 05 Νοεμβρίου 2010

Με το... δεξί μπήκε ο Ολυμπιακός στην φετινή Α1 πόλο, νικώντας εκτός έδρας το ΝΟΠ με 16-3. Την Τρίτη παίζει και πάλι στην Πάτρα με τη ΝΕΠ.
ΝΟΠ - Ολυμπιακός 3-16
"Πιστός" στο ραντεβού του με τις νίκες, ο Ολυμπιακός έκανε αυτό που γνωρίζει πολύ καλά, επικρατώντας στο ρελαντί το ΝΟΠ στην Πάτρα με 3-16 για την πρεμιέρα της Α1 πόλο των ανδρών. Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση, έδειξε ότι απέχει παρασάγγας από το σύνολο σχεδόν των αντιπάλων της και έκανε απλά το καθήκον του, συνεχίζοντας το νικηφόρο σερί των δυο προηγούμενων ετών.

Αναλάβετε τις ευθύνες σας άμεσα

Αναλάβετε τις ευθύνες σας άμεσα
05 Νοεμβρίου 2010
Πολλές φορές είναι αναγκαίο να φτάσει κανείς στον πάτο, προκειμένου να δοθεί το κατάλληλο σπρώξιμο, το οποίο θα οδηγήσει στην επιφάνεια... Έναν τέτοιο αγωνιστικό πάτο βιώνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος διαγράφει ως τώρα την χειρότερή του παρουσία σε επίπεδο πρωταθλήματος, δημιουργώντας... ρεκόρ χαμένων αγώνων στο ξεκίνημα της φετινής Α1 βόλεϊ ανδρών.
Αναλάβετε τις ευθύνες σας άμεσα
Η ομάδα του Φλάβιο Γκουλινέλι έχει τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς και βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, την ώρα που ο αιώνιος αντίπαλος έχει τρεις νίκες και βρίσκεται στην κορυφή. Ένας Παναθηναϊκός με χίλια μύρια προβλήματα, που έχασε το Σούπερ Καπ στην Σαντορίνη με κάτω τα χέρια, που δεν έκανε προπόνηση το απόγευμα της Πέμπτης και το πρωί της Παρασκευής ελέω οικονομικών προβλημάτων, αλλά που κατάφερε να ξεπεράσει τον σκόπελο των Απόλλωνα Καλαμαριάς-ΕΑΠ και Άρη. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση...

Οι «αλητείες» που έγιναν συνήθεια…..


Οι «αλητείες» που έγιναν συνήθεια…
5/11/2010
O «ΕΘΙΣΜΟΣ» ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ…Μπορεί εδώ και χρόνια η χώρα μας να αποτελεί τον παράδεισο της ατιμωρησίας ωστόσο κάποια πράγματα έχουν και όριο, το οποίο κάποιο το έχουν ξεπεράσει κατά πολύ και το κακό είναι πως επειδή κανείς δεν τους έβαλε στην θέση τους, εξακολουθούν να το κάνουν… Δηλαδή τι περιμένουν στην τελική; Να έχουμε νεκρό;

Δεν τιμωρείται ο Μπατίστ (video)

05/11/2010

Δεν τιμωρείται ο Μπατίστ

Ο Μάικ Μπατίστ πιθανότατα δεν αντιμετωπίζει κίνδυνο τιμωρίας για την αντιαθλητική ενέργεια του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Ολίμπια Λιουμπλιάνας, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Euroleague. Ο έμπειρος άσος των «πρασίνων» πάτησε στο κεφάλι τον Σάσα Οζμπολτ της σλοβενικής ομάδας, ο οποίος βρισκόταν πεσμένος στο παρκέ.


Ο 34χρονορς φόργουορντ του «τριφυλλιού» ωστόσο, με υπόδειξη και του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη για την ενέργειά του αμέσως μετά, ενώ δεν έκρυψε και τη μετάνοια του για τη συμπεριφορά του και με δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Η άμεση παραδοχή του λάθους είχε ως αποτέλεσμα η «συγγνώμη» του να γίνει αποδεκτή από τους ιθύνοντες της σλοβενικής ομάδας, η οποία δεν σκοπεύει να ζητήσει τιμωρία του παίκτη. Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνθρωποι της Euroleague δεν πρόκειται να τιμωρήσουν τον Μπατίστ κάνοντας χρήση του βίντεο.

Να συνεχίσει να... μαγεύει!

Να συνεχίσει να... μαγεύει!


05/11/2010 


Παρόμοια εμφάνιση όπως στα ματς με ΑΕΚ και Μάλαγα, θέλει να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο το Σάββατο, εκτός έδρας (17:00 Live στο Red24.gr).

Οι "ερυθρόλευκοι" του Ντούσαν Ίβκοβιτς στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις "μάγεψαν" με τον τρόπο που έπαιζαν, ενώ παράλληλα εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και με την ευκολία που πήραν τις νίκες με ΑΕΚ και Μάλαγα για πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα αντίστοιχα.

Ο προπονητής των Πειραιωτών για τον αγώνα με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, δεν μπορεί να υπολογίζει τους τραυματίες Λουκά Μαυροκεφαλίδη και Ζόραν Έρτσεγκ.

Να γεμίσει με Σαρλερουά…

Να γεμίσει με Σαρλερουά…
5/11/2010
ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ…Σε ημέρα και ώρα που δίνουν την δυνατότητα στον κόσμο του Ολυμπιακού να γεμίσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας θα διεξαχθεί η αναμέτρηση με την Σαρλερουά. Η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα με την SPIROU CHARLEROI της Τετάρτης 10/11/2010 και ώρα 21:00 θα γίνεται από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Δευτέρα 08/11/2010 (από τις 10:00 μέχρι τις 18:00)
Τρίτη 09/11/2010 (από τις 10:00 μέχρι τις 18:00)
Τετάρτη 10/11/2010 (από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα)
Από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα αρχίσει η διάθεση την Παρασκευή 05/11/2010.

Τα εισιτήρια που έχουν δοθεί μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την ημέρα του αγώνα από τις 10:30 έως και την έναρξη του αγώνα.

Τιμές: 15€ - 20€ - 30 € - 40 €

Εκτός δράσης για δύο εβδομάδες

Εκτός δράσης για δύο εβδομάδες
  05 Νοεμβρίου 2010
Δύο εβδομάδες εκτός αγωνιστικής δράσης θα μείνει ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση για τον τραυματισμό του Αργεντινού μέσου, ο οποίος υπέστη μυϊκή ρήξη πρώτου βαθμού.
Εκτός δράσης για δύο εβδομάδες
Ο Αριέλ Ιμπαγάσα στάθηκε άτυχος, καθώς τραυματίστηκε στην πρωϊνή προπόνηση της Πέμπτης (4/11). Μία ημέρα αργότερα, ο Αργεντινός μπαλαδόρος υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση του ιατρικού επιτελείου της πειραϊκής ομάδας.

Τα είπαν Μαρινάκης-Κόκκαλης

Τα είπαν Μαρινάκης-Κόκκαλης
5/11/2010
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΔΡΩΝΣτα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας βρέθηκαν το πρωί Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης.Μεγαλομέτοχος και πρόεδρος όπως συνηθίζουν κατά καιρούς συνομίλησαν για όλα τα τρέχοντα θέματα της ομάδας.
Τα… ανοιχτά μέτωπα είναι συγκεκριμένα. Η ολοκλήρωση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου και κυρίως η Θρύλος ΑΕ.
Τα αγωνιστικά και η πορεία της ομάδας είχαν συζητηθεί στην πρόσφατη κοινή έξοδο των δύο ανδρών σε γνωστό εστιατόριο των Αθηνών, δύο μέρες πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η αποστολή του Πανιωνίου

Η αποστολή του Πανιωνίου
05 Νοεμβρίου 2010
Με μία πρωϊνή προπόνηση, που διεξήχθη στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, στο "Απήλιο", ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πανιωνίου για την εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (6/11, 19:30).
Η αποστολή του Πανιωνίου
Μετά το πέρας της προπόνησης, ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", Άκης Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την πειραϊκή ομάδα, την οποία συνθέτουν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

Μάχο, Παναγόπουλος, Σιόβας, Κοντοές, Λάτκα, Όμο, Βαρό, Κουμορτζί, Κούκετς, Γουνδουλάκης, Τσότσαλιτς, Αναστασόπουλος, Κολοβός, Σάμαρης, Χίκα, Σαλαλί, Ριέρα, Μπάλαμπαν.

Επιστρέφει ο Πάρντο

Επιστρέφει ο Πάρντο 
05 Νοεμβρίου 2010
Μετά το μικρό διάλειμμα με την Ηλιούπολη, ο Ούρκο Πάρντο αναμένεται να επιστρέψει κάτω από την εστία του Ολυμπιακού στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο.
Επιστρέφει ο Πάρντο
Ο 27χρονος τερματοφύλακας αναμένεται να πάρει ακόμα μία ευκαιρία από τον προπονητή του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος θέλει να τον τσεκάρει σε αρκετά ματς ακόμα προκειμένου να αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του.

Η ΠΑΕ ενημερώνει για τα εισιτήρια

Η ΠΑΕ ενημερώνει για τα εισιτήρια
  05 Νοεμβρίου 2010
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανιώνιο το Σάββατο (19:30) για την 9η αγωνιστική της Super League.
Η ΠΑΕ ενημερώνει για τα εισιτήρια
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει του αυριανού (Σάββατο 6/11) αγώνα του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της SUPER LEAGUE με τον Πανιώνιο, που θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» και θα αρχίσει στις 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος για τα εξής:

Σενάρια για Ρίος

Σενάρια για Ρίος 
  06 Νοεμβρίου 2010 0
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού φέρεται να βρίσκεται από τον Τύπο, ο Εγκίντιο Αρέβαλο Ρίος.
Σενάρια για Ρίος
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος", ο 28χρονος αμυντικός μέσος της Πενιαρόλ, ο οποίος είχε απασχολήσει έντονα το καλοκαίρι τους Πειραιώτες επανήλθε στο προσκήνιο για την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ντοκουμέντο: η Αστυνομία έγραψε την αλήθεια

Ντοκουμέντο: η Αστυνομία έγραψε την αλήθεια
Επιμέλεια: Ο Ερυθρός Κατάσκοπος
05 Νοεμβρίου 2010

Κάγκελα, πέτρες, μάρμαρα και λοστοί! 700 Παναθηναϊκοί στα επεισόδια. Ντοκουμέντο: η Αστυνομία έγραψε την αλήθεια, αλλά την "έγραψαν". Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αποκαλύπτει.
Ντοκουμέντο: η Αστυνομία έγραψε την αλήθεια
Μπορεί να προβάλλουν το θέμα μόνο εφημερίδες που πρόσκεινται στον Ολυμπιακό, αλλά πραγματικά πρόκειται για τεράστιο σκάνδαλο η ουσιαστικά αθώωση του Παναθηναϊκού από την αθλητική δικαιοσύνη παρά τα επεισόδια των οπαδών του στο ημίχρονο του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου στο ΟΑΚΑ.

Ντέταρι: "Δικό του το νταμπλ"

Ντέταρι: "Δικό του το νταμπλ"
  06 Νοεμβρίου 2010
Τον κόσμο του Ολυμπιακού, τους συμπατριώτες του Νέμεθ και Μέγερι και αρκετά από τα νέα αποκτήματα του Θρύλου, αποθέωσε με δηλώσεις του ο Λάγιος Ντέταρι.
Ντέταρι: "Δικό του το νταμπλ"
Μία από τις κορυφαίες μεταγραφές ποδοσφαιριστών που έγινε ποτέ στην χώρα μας και τον Ολυμπιακό, ο Λάγιος Ντέταρι μίλησε στον "Πρωταθλητή". Ο προπονητής της Vecses FC (Β' κατηγορία Ουγγαρίας) έχρισε την ομάδα του Πειραιά φαβορί, ενώ τόνισε πως για πάντα θα έχει στην καρδιά του τον Θρύλο.

Νέα «βόμβα» από ΣΔΟΕ!

Νέα «βόμβα» από ΣΔΟΕ! 

06/11/2010

Νέα «βόμβα» από ΣΔΟΕ!
Δοσοληψίες-μαμούθ ανακάλυψε το ΣΔΟΕ μεταξύ διαιτητή της Σούπερ Λίγκας από τη Βόρεια Ελλάδα και του γνωστού μάνατζερ που βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο των ερευνών του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay», στο στόχαστρο του ΣΔΟΕ βρίσκεται ένας διαιτητής από τους πίνακες της Σούπερ Λίγκας με απτά στοιχεία.

Όλοι μέλη !!!

Όλοι μέλη
 05 Νοεμβρίου 2010
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους του και τα μέλη του ότι το Σάββατο 6 Νοεμβρίου θα πραγματοποιούνται εγγραφές/ανανεώσεις μελών στο Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" πριν από τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Πανιώνιο και συγκεκριμένα από τις 16:00.
Όλοι μέλη
Τα δύο σημεία εγγραφής/ανανέωσης μέλους θα βρίσκονται στο Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και στο Red Store.

ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΕΡΙ...


ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΕΡΙ...

Πάει για νέο σερί! 
Τη νίκη με την οποία θα ξεκινήσει ένα νέο σερί επιτυχιών στο πρωτάθλημα θέλει ο Ολυμπιακός, στο αποψινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (19:30, ΝΕΤ / NovaΣΠΟΡ FM 94,6 / sport-fm.gr). Οι Πειραιώτες υποδέχονται τους «κυανέρυθρους», οι οποίοι την προηγούμενη αγωνιστική νίκησαν την ΑΕΚ και θα πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στο Φάληρο. Την ίδια ώρα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε «πονοκεφαλιάζει» για τις απουσίες του Ιμπαγάσα και του Ντουντού.

SUPER LEAGUE - Exit… ball!

Exit… ball! 

06/11/2010

Exit… ball!
Ψήφοι, άκυρα, «λευκά», ετεροδημότες…

Η Ελλάδα «στενάζει στις κάλπες», αλλά πριν -και μετά που θα- αποφασίσει σε ποιους θα αναθέσει τη σωτηρία της, ξέρει που θα βρει… διέξοδο από τα «θα»!

Σάββατο και Δευτέρα η μπάλα «τσουλάει» κανονικά στα γήπεδα της Superleague και το www.sport-fm.gr αποδεικνύει πως η εβδομαδιαία αναλυτική παρουσίαση της αγωνιστικής… «είναι δέσμευση»!

Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Πως λένε , πλέον, την Τζούλια στα σλοβένικα??? (video)

Πως λένε , πλέον, την Τζούλια στα σλοβένικα…;
5/11/2010
ΟΜΑΔΙΚΗ «ΑΠΟΛΑΥΣΗ» ΑΠΟ 15.000 ΣΛΟΒΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ STOZICE ARENA… Φαααααααααααααπ! Ένας τέτοιος ήχος ακούστηκε μετά από τέσσερα δεκάλεπτα αχαλίνωτου… μπάσκετ και πέντε λεπτά έξτρα απόλαυσης στην παράταση… Η φάπα , σύμφωνα με πληροφορίες, έπεσε σε σβέρκο στην Σλοβενία και το οστικό κύμα της έφτασε μέχρι την Ελλάδα! Σύμφωνα , πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πεντάστερος κονιάκ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ακόμα και με το πρώτο μισό της λέξης ΟΛΥΜΠΙΑ(ΚΟΣ)… Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι αναζητείται εταιρία χορηγός με πάνες για τον αγώνα με την ομάδα που φέρει ολόκληρο το όνομα και όχι το μισό όπως οι Σλοβένοι…

Αναβολή για το καλύτερο

Αναβολή για το καλύτερο
ΣΤΙΣ 19/11 Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ...Αναβλήθηκε και επίσημα η γενική συνέλευση της Παρασκευής στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό με θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ. Η διαδικασία μετατέθηκε για τις 19 Νοεμβρίου προκειμένου μέχρι τότε να παρουσιαστεί η νέα λύση για την επόμενη μέρα του Ολυμπιακού. Το προβάδισμα για την ανάληψη της προεδρίας έχει και πάλι ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Η τυπική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το Δ.Σ. του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. αποφάσισε, στη σημερινή του συνεδρίαση, την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των Μελών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. που ήταν προγραμματισμένη στις 5 Νοεμβρίου 2010 και την πραγματοποίησή της στις 19 Νοεμβρίου με τα ίδια θέματα».

Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό

Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό
Γιάννης Γιαννουδάκης 4/11/2010
ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ. 1-3 ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ…Όχι. Αυτός ΔΕΝ είναι ο περσινός πρωταθλητής. Ο Ολυμπιακός, για ακόμα ένα παιχνίδι παρουσίασε το κάκιστο πρόσωπο του, και απέναντι σε έναν Ηρακλή με προβλήματα απουσιών, γνώρισε την καθαρή ήττα με 1-3 σετ, παραμένοντας, έτσι, χωρίς πόντο, μετά από 3 αγωνιστικές! Σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της αναμέτρησης έπαιξαν τα, ούτε λίγο ούτε πολύ, 41 λάθη των «ερυθρόλευκων», αριθμός ο οποίος φανερώνει ανάγλυφα την τρικυμία που επικρατούσε στις τάξεις των Πειραιωτών.

Βαλβέρδε: "Νίκες και διήμερο ρεπό"

Βαλβέρδε: "Νίκες και διήμερο ρεπό"
05 Νοεμβρίου 2010
Έξτρα κίνητρο στους παίκτες του προσπάθησε να δώσει κατά την διάρκεια της τελευταίας προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενόψει των αναμετρήσεων με Πανιώνιο και Εργοτέλη.
Βαλβέρδε: "Νίκες και διήμερο ρεπό"
Ο τεχνικός των Πειραιωτών τους υποσχέθηκε πως αν καταφέρουν και υπερκεράσουν το εμπόδιο των επόμενων δύο αντιπάλων θα απολαύσουν διήμερο ρεπό.

Απαλλάχτηκε ο Τάσος Μητρόπουλος

Απαλλάχτηκε ο Τάσος Μητρόπουλος
  04 Νοεμβρίου 2010
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League δεν επέβαλε κάποια τιμωρία στον Γενικό Αρχηγό του Ολυμπιακού, Τάσο Μητρόπουλο, στον απόηχο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Απαλλάχτηκε ο Τάσος Μητρόπουλος
Η αρμόδια Επιτροπή της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος αποφάσισε να μην επιβάλει κάποια τιμωρία στον Τάσο Μητρόπουλο για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου (30/10), επειδή το συμβάν δεν καταγράφηκε από τον διαιτητή στο φύλλο αγώνα.

Έβγαλαν "λάδι" τον Παναθηναϊκό

Έβγαλαν "λάδι" τον Παναθηναϊκό
  04 Νοεμβρίου 2010
"Λάδι" έβγαλαν τον ΠΑΟ οι δικαστές για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, βάζοντάς του ένα απλό πρόστιμο 20.000 ευρώ. Δεν λήφθηκε καθόλου υπόψιν η έκθεση της αστυνομίας για τα επεισόδια.
Έβγαλαν "λάδι" τον Παναθηναϊκό
Αφού δεν του ζήτησαν και "συγγνώμη" που μεσημεριάτικα τον κάλεσαν σε απολογία, πάλι καλά... Η "ασυλία" και η μεροληπτική στάση έχει και τα όριά της και δυστυχώς είχαμε και πάλι "μια από τα ίδια". Η ομάδα που έχει μάθει μονίμως να πέφτει στα μαλακά και να αποτελεί το χαϊδεμένο παιδί των Αρχών, την γλίτωσε και πάλι για όλα όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Όλα κι όλα, 20.000 ευρώ θα πληρώσουν οι πράσινοι και αυτά θα αφορούν υβριστικά συνθήματα και γενικότερα την... συμπεριφορά των οπαδών τους. Για το ίδιο πράγμα τιμωρήθηκαν και οι Πειραιώτες με τον Άρη στο Φάληρο, όταν το μοναδικό μεμπτό ήταν η... φασαρία που έκανε ο κόσμος του Θρύλου με τις φωνές του σε όλη την διάρκεια του ματς.

Στο κενό η προσπάθεια για Κάκo-ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΔΕΚΤΗ !!!!!!!!

Στο κενό η προσπάθεια για Κάκο
04 Νοεμβρίου 2010
Η πρόταση του Ολυμπιακού προκειμένου ο Τάσος Κάκος να μη διευθύνει ξανά αγώνα της πειραϊκής ομάδας, έπεσε στο κενό.
Στο κενό η προσπάθεια για Κάκο
Ο Ολυμπιακός ζήτησε και την εξαίρεση του Τάσου Κάκου από τα παιχνίδια της πειραϊκής ομάδας, αλλά και την αφαίρεση του Κερκυραίου διαιτητή από τους πίνακες διαιτησίας, ωστόσο η ερυθρόλευκη προσπάθεια δεν έφερε αποτέλεσμα.

Όπως διέρρευσε από κύκλους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, την Πέμπτη (4/11), "κανένας δεν δικαιούται βάσει του κανονισμού να ζητήσει εξαίρεση διαιτητή από αγώνες της ομάδας του. Μόνο ο διαιτητής έχει το δικαίωμα να ζητήσει κώλυμα για αγώνες μίας ομάδας".

Οι 4 λύσεις Βαλβέρδε για τον Ιμπαγάσα

Οι 4 λύσεις Βαλβέρδε για τον Ιμπαγάσα
Ο Ερυθρός Κατάσκοπος
04 Νοεμβρίου 2010 19:33

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πονοκεφαλιάζει προκειμένου να βρει τον αντικαταστάτη του τραυματία Αριέλ Ιμπαγάσα και έχει στην σκέψη του τέσσερις λύσεις.
Οι 4 λύσεις Βαλβέρδε για τον Ιμπαγάσα
Σπάει το κεφάλι του από το μεσημέρι της Πέμπτης (4/11) ο Ερνέστο Βαλβέρδε για τον αντικαταστάτη του Αριέλ Ιμπαγάσα, που θα χάσει τουλάχιστον τα δύο επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού.

«Θα γίνεις μεγάλος παίκτης»!

«Θα γίνεις μεγάλος παίκτης»! 

05/11/2010

«Θα γίνεις μεγάλος παίκτης»!  
 
Κοντά στον Γιάννη Φετφατζίδη είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος κάλεσε τον νεαρό μεσοεπιθετικό στο γραφείο του και τού ζήτησε να ξεχάσει το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Όπως γράφει η εφημερίδα «Γαύρος», ο Ισπανός τεχνικός συμπεριφέρεται σαν πατέρας στον 20χρονο παίκτη, ο οποίος έδειξε αγχωμένος στο παιχνίδι με το «τριφύλλι».

Δεν θα μείνει ούτε ένα εισιτήριο...(video)

Δεν θα μείνει ούτε ένα εισιτήριο...
 Δημοσιεύθηκε: 04/11/2010

Δεν θα μείνει ούτε ένα εισιτήριο...

  04/11/2010

Ούτε ένα εισιτήριο δεν πρόκειται να μείνει για τον αγώνα του Σαββάτου του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο στο Καραϊσκάκη. Οι "ερυθρόλευκοι" μέχρι και την Πέμπτη είχαν πουλήσει περίπου 6.500 εισιτήρια και με την ζήτηση που υπάρχει από τους οπαδούς ο Ναός αναμένεται και πάλι γεμάτος.

Σε όλα τα εντός έδρας ματς ο κόσμος του Θρύλου ανταποκρίνεται και βρίσκεται κοντά στην ομάδα και η ατμόσφαιρα που δημιουργεί είναι απίστευτη και για αυτό δεν πρόκειται να περάσει κανείς από το Καραϊσκάκη.

EUROPA LEAGUE ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ OΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ (videos)


Οι μοναδικές ομάδες που συνεχίζουν να έχουν το απόλυτο με 4 νίκες σε ισάριθμα ματς, πέραν της Ζενίτ, είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία νίκησε με 3-1 την Παλέρμο και η Στουτγκάρδη, η οποία θριάμβευσε με 3-0 επί της Χετάφε μέσα στην Ισπανία.

EUROPA LEAGUE Και ο ΜΠΑΟΚ σκοτωσε το ...θεριο που λεγοταν ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ

 Και ο ΜΠΑΟΚ σκοτωσε το ...θεριο που λεγοταν ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ με ..κεφαλια του ...κοντου Βειρινια μεσα στην ισχυρη αμυνα της ( εδω γελαστε) και πηρε την νικη
Το γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 70' ήταν αρκετό ώστε να χαρίσει τη νίκη στον ΠΑΟΚ με 1-0 επί της Βιγιαρεάλ στη φλεγόμενη Τούμπα. Πλέον, ο "δικέφαλος" βρίσκεται στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου, ισόβαθμος με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Η τελευταία στιγμή που έκοψε την ανάσα στους φίλους του ΠΑΟΚ σημειώθηκε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με δράστη και πάλι τον Καθόρλα. Ο διεθνής Ισπανός έκανε ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά (ευτυχώς) η μπάλα πέρασε ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κρέσιτς.

Βαθμολογία 4ου ομίλου (σε 4 αγώνες)
1. ΠΑΟΚ 7 (3-2)
2. Ντινάμο Ζάγκρεμπ 7 (4-1)
3. Βιγιαρεάλ 6 (3-4)
4. Κλαμπ Μπριζ 2 (2-5)

EUROPA LEAGUE Αυτοκτονησε ο Αρουλης !!!

Ο Αρουλης εκανε πολλες ευκαιριες ...ειδε οτι δεν τα καταφερνε η Λεβερκουζεν να το βαλε..και...τοβαλε μονος του !!!
Στο πρώτο μέρος ήταν κυρίαρχος και ανάγκασε τους φιλάθλους της Λεβερκούζεν να αποδοκιμάσουν τους παίκτες του Χέινκες.

Αν ο Κάλβο είχε... τύχη βουνό στο 11' και ο Τόχα ήταν εύστοχος στο 44', τότε ο Άρης θα είχε φύγει από τη Γερμανία, έχοντας πετύχει μια σημαντική νίκη 31 χρόνια από τον θρίαμβο της Περούτζια από το πρώτο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η ελληνική ομάδα συνέχισε να είναι ανώτερη των γηπεδούχων, είχε τις φάσεις, με σημαντικότερη εκείνη του 51ου λεπτού. Ο Κόκε έβγαλε ωραία κάθετη για τον Χαβίτο που απέναντι στον Άντλερ δεν καταφέρνει να το νικήσει, ενώ στην συνέχεια το σουτ του Τόχα κατέληξε κόρνερ.

Οι "κιτρινόμαυροι", δεν το έβαλαν κάτω και παρά τη δυστοκία τους πατούσαν περιοχή συνέχεια, αλλά κάτι ο Άντλερ που ήταν σε εξαιρετική μέρα, κάτι η ανικανότητα στην τελική και φυσικά στο γκολ του Βιδάλ στο 90', ο Άρης έφυγε από τη Λεβερκούζεν, έχοντας στις αποσκευές του μόνο τα θετικά σχόλια.

Έτσι η βαθμολογία διαμορφώνεται ως εξής:

1) Λεβερκούζεν 8
2) Ατλέτικο Μαδρίτης 7
3) Άρης 4
4) Ρόζενμποργκ 3

EUROPA LEAGUE αεκακι μπορουσες...αν εκανε ακομη μια βουτια ο...Τζεμπουρ!!!!!!

Ισοπαλη η ΑΕΚ με την Αντερλεχτ οπου και προηγηθηκε με ...πετσινο πεναλτυ, και κανονικα θα επρεπε να ηταν κιτρινη καρτα στον Τζεμπουρ για...θεατρο
Φυσικά η ισοπαλία δεν ευνοεί την Ένωση, καθώς δεν κατάφερε να περάσει την Άντερλεχτ, με τις δύο ομάδες να έχουν από 4 βαθμούς, την Ζενίτ με 12 να έχει ξεφύγει και την Χάιντουκ να μένει στους 3.


AEK - Anderlecht 1-1
Ανέβηκε από pantrak1. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.
Όλα πλέον θα κριθούν στην Κροατία κόντρα στην Χάιντουκ, ενώ φυσικά θα περιμένει και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα.

Η βαθμολογία
1) Ζενίτ 12
2) Άντερλεχτ 4
3) ΑΕΚ 44) Χάιντουκ 3

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

AEL FC Arena…

AEL FC Arena… 

04/11/2010

AEL FC Arena…
Και το όνομα αυτού… «AEL FC Arena». Αυτό θα είναι το όνομα του νέου υπερσύγχρονου γηπέδου της Λάρισας, όπως προέκυψε μετά από ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν περίπου 7.000 φίλαθλοι, ενώ η ευρύτερη περιοχή θα ονομάζεται «Crimson Park» («βυσσινί πάρκο»). «Το όνειρο δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων της ΑΕΛ είναι πλέον πραγματικότητα. Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Κώστας Πηλαδάκης.

Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα Πηλαδάκη:

«Όταν το νέο γήπεδο της ΑΕΛ υπήρχε μόνο ως σκέψη στο μυαλό μου, ο χρόνος που το όνειρο αυτό θα γινόταν πραγματικότητα, φαινόταν μακρύς και δύσβατος. Να που βρισκόμαστε προ των πυλών ή μάλλον… εντός των πυλών ενός μοναδικού για τα ελληνικά δεδομένα εγχειρήματος και πράγματι δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι πέρασαν σχεδόν έξι χρόνια. Δεν χρειάζεται να πω ότι οι οικονομικές συνθήκες δεν έχουν απολύτως καμία σχέση, εν συγκρίσει με το 2005. Το ζείτε και το ζούμε καθημερινά. Σ’ αυτή τη διαδρομή, όμως, δεν μας σταμάτησε ούτε η γραφειοκρατία, ούτε οι «κούφιες» υποσχέσεις… αρμοδίων, ούτε καν η δυσμενής οικονομική συγκυρία. Κι αυτό αποτελεί απόδειξη ότι οι τίμιες προσπάθειες – τελικά - στηρίζονται και δεν θυσιάζονται στο βωμό της ισοπέδωσης «ξερών» και «χλωρών».

Έξωση στην ΑΕΚ

Έξωση στην ΑΕΚ 

04/11/2010

Έξωση στην ΑΕΚ
Σε αναζήτηση έδρας βρίσκεται η ΑΕΚ, αφού το Ειρηνοδικείο δικαίωσε την εταιρεία «Ολυμπιακά Ακίνητα» στη δικαστική διαμάχη της με την «Ένωση» και βγάζει την ομάδα από το κλειστό του Ελληνικού για χρέος 180.000 ευρώ. Στο κλειστό του Ελληνικού θα διεξαχθεί κανονικά το ματς του ερχόμενου Σαββάτου κόντρα στον Πανελλήνιο, αλλά θα είναι και το τελευταίο.

"Στον Ολυμπιακό απαγορεύεται η ήττα"!


"Στον Ολυμπιακό απαγορεύεται η ήττα"!

  04/11/2010

Τα χιλιόμετρα που χωρίζουν την Ελλάδα από την Ουρουγουάη είναι πάρα πολλά, αλλά πα΄ρα το συγκεκριμένο γεγονός ο Χούλιο Λοσάντα δεν ξεχνάει τον Ολυμπιακό!

Ο Λατινοαμερικάνος παλιός ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων", που παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον ΠΑΟ, συμφωνεί με τον Βαλβέρδε για τους επιθετικούς προσανατολισμούς της ομάδας!

Πρόβλημα για Παπάζογλου

Πρόβλημα για Παπάζογλου

04/11/2010 - 10:51


Πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Τάσος Παπάζογλου, που αγωνίζεται ως δανεικός στον Πανσερραϊκό.

Ο νεαρός αμυντικός θα κάνεις καθαρισμό στο γόνατό του καθώς ήρθε στην Αθήνα, εξετάστηκε από τον γιατρό των "ερυθρολεύκων" Νίκο Τζουρούδη και διαπιστώθηκε το πρόβλημα στον μηνίσκο του δεξιού του ποδιού.

Αν και δεν φαίνεται να έχουν πειραχτεί οι χιαστοί του θα εξεταστεί και αυτό το ενδεχόμενο. Η περίοδος που θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων αναμένεται να είναι περίπου ένας μήνας.

Διευκρινίσεις από Πάντελιτς!

Διευκρινίσεις από Πάντελιτς!
4/11/2010
Ο ΣΕΡΒΟΣ ΕΠΑΝΗΛΘΕ Ο ΣΕΡΒΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Με αφορμή σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, ο Μάρκο Πάντελιτς έκανε την ακόλουθη δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού:

Πλήγμα με Ιμπαγάσα

Πλήγμα με Ιμπαγάσα 

04/11/2010

Πλήγμα με Ιμπαγάσα  
 
Χάνει τον Αριέλ Ιμπαγάσα ο Ολυμπιακός! Ο Αργεντινός μέσος υπέστη θλάση στον αριστερό τετρακέφαλο στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης και θα απουσιάσει από τα προσεχή παιχνίδια των «ερυθρολεύκων».

NBA Οι νέοι είναι ωραίοι (video)

Οι νέοι είναι ωραίοι (video)

04/11/2010

Οι νέοι είναι ωραίοι (video)
Τρεις φάσεις από το νέο αίμα του ΝΒΑ ξεχωρίζουν στο Top 5 της ημέρας. Ο περσινός ρούκι της χρονιάς Ταϊρίκ Έβανς των Κινγκς σκοράρει με ένα… ζογκλερικό μπροστά από τον Πάου Γκασόλ, το νούμερο «1» του ντραφτ του 2009 Μπλέικ Γκρίφιν «κεραυνώνει» τη Θάντερ, ενώ ο Ντέρικ Φέιβορς των Νετς, εκ των φαβορί για το φετινό βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου, καρφώνει εντυπωσιακά σε αιφνιδιασμό.

Ολυμπιακός - Μάλαγα 93-66 (video)

Ολυμπιακός - Μάλαγα 93-66
03 Νοεμβρίου 2010 21:18
Ο Ολυμπιακός απέδωσε για 40 λεπτά καταπληκτικό μπάσκετ στο ΣΕΦ και διέλυσε τη Μάλαγα με 93-66, πετυχαίνοντας την δεύτερη νίκη του στην φετινή Ευρωλίγκα. Σούπερ οι Παπ και Μπουρούσης με 17π. ο καθένας, πολύ καλός και ο Σπανούλης με 16π. Δείτε το βίντεο του αγώνα, με τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση.

Ίβκοβιτς: "Παίξαμε ιδανικό μπάσκετ" (video)

Ίβκοβιτς: "Παίξαμε ιδανικό μπάσκετ"
Επιμέλεια: Νότης Ψιλόπουλος
  03 Νοεμβρίου 2010

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε στην συνέντευξη Τύπου ότι οι παίκτες του απέναντι στη Μάλαγα απέδωσαν ιδανικό μπάσκετ και έφτασαν στο εμφατικό 93-66. Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχτηκε ο Αΐτο Ρενέσες. Δείτε το βίντεο από την συνέντευξη Τύπου.
Ίβκοβιτς: "Παίξαμε ιδανικό μπάσκετ"
Ο Ολυμπιακός έκανε ένα εκπληκτικό ματς κόντρα στη Μάλαγα και επιβλήθηκε στο ΣΕΦ με 93-66 για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Οι ερυθρόλευκοι απέδωσαν στο μάξιμουμ κόντρα στους Ανδαλουσιάνους και δεν συνάντησαν την παραμικρή αντίσταση, επιβάλλοντας το ρυθμό τους και στα τέσσερα δεκάλεπτα.

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτώνΘοδωρής Παπαλουκάς: Η νίκη είναι αφιερωμένη στον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος συμπλήρωσε 200 συμμετοχές στην Euroleague. Ο Παπαλουκάς έπαιξε 16:16, πέτυχε 2 πόντους (1/1 δίποντο), μοιράζοντας τέσσερις ασίστ και κάνοντας δύο κλεψίματα. Δεν χρειάστηκε να κάνει το κάτι παραπάνω, βάσει της εξέλιξης του αγώνα, καθώς οι ερυθρόλευκοι επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους.

Μπουρούσης: "Μετράνε οι νίκες" (video)

Μπουρούσης: "Μετράνε οι νίκες"
Επιμέλεια: Στέλιος Κυριάκογλου
  03 Νοεμβρίου 201

Το RedPlanet.gr βρέθηκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού λίγο μετά το τέλος τηςαναμέτρησης, δείτε σε βίντεο τις δηλώσεις των Μπουρούση και Νεστέροβιτς, για την εμφάνιση της ομάδας στο παιχνίδι με την Μάλαγα.
Μπουρούσης: "Μετράνε οι νίκες"
Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Μπουρούσης, ο οποίος με 17 πόντους έκανε τα πάντα για να συμβάλλει στην άνετη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάλαγα με 93-66 στο ΣΕΦ. Ο Καρδιτσιώτης σέντερ τόνισε ότι η ομάδα του νίκησε πολύ πιο εύκολα απ' ότι θα περίμενε και ο ίδιος, ενώ επισήμανε ότι περισσότερο μετράνε οι νίκες από τις εμφανίσεις.

Παπανικολάου: "Είμαι ακόμα στην αρχή"

Παπανικολάου: "Είμαι ακόμα στην αρχή"
03 Νοεμβρίου 2010
Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε μετά το τέλος του αγώνα στον φετινό νέο Ολυμπιακό και στην δική του παρουσία. Δείτε το βίντεο.
Παπανικολάου: "Είμαι ακόμα στην αρχή"
Ο Κώστας Παπανικολάου ήταν ίσως ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Μάλαγα στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, καθώς τελείωσε το ματς με 17 πόντους και πολύ καλά στατιστικά. Ο φόργουορντ των Πειραιωτών αποτελεί μια τεράστια επένδυση για τους Πειραιώτες, διότι πρόκειται για ένα παιδί με πολύ μεγάλες δυνατότητες.

Σύγχρονο, γρήγορο και ομαδικό μπάσκετ

Σύγχρονο, γρήγορο και ομαδικό μπάσκετ
Επιμέλεια: Νότης Ψιλόπουλος
04 Νοεμβρίου 2010

Ο Ολυμπιακός ήταν απολαυστικός κόντρα στην Μάλαγα, έπαιξε ένα σύγχρονο, γρήγορο και ομαδικό μπάσκετ, με την ομάδα να έχει την σφραγίδα του Ίβκοβιτς. Αυτός είναι ο νέος Θρύλος του "Ντούντα". Δείτε τα βίντεο με τις καλύτερες φάσεις από την αναμέτρηση.
Σύγχρονο, γρήγορο και ομαδικό μπάσκετ
O Oλυμπιακός το βράδυ της Τετάρτης (3/11) στο ΣΕΦ ισοπέδωσε την Μάλαγα (93-66), παίζοντας ένα σύγχρονο, γρήγορο και ομαδικό μπάσκετ, ό,τι ακριβώς δηλαδή ζητάει από τους παίκτες του ο προπονητής Ντούσαν Ίβκοβιτς. Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν άμυνα για σεμινάριο στο πρώτο ημίχρονο δεχόμενοι, μόλις, 25 πόντους, ενώ στην επίθεση έβγαζαν "φωτιές", πλησιάζοντας τους 100 πόντους στο τέλος του αγώνα. Οι Πειραιώτες "ξόρκισαν" για τα καλά το "φάντασμα" τους στο Μπάμπεργκ, παρουσιάζοντας μια άκρως θελκτική -απολαυστική- εικόνα στο παρκέ, εικόνα που έχει στο μυαλό του ο "Ντούντα" για τον νέο Θρύλο.

ΕUROPA LEAGUE - Η 4η αγωνιστική-ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

                                                                 EUROPA LEAGUE


                 

Η 4η αγωνιστική

Η αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Νάπολι στο "Άνφιλντ" ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.
Δεν αποκλείεται μάλιστα κάποιες ομάδες να εξασφαλίσουν από τώρα την πρόκριση, με τις Πόρτο, Στουτγκάρδη, Ζενίτ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Σπόρτινγκ Λισαβόνας να έχουν τρεις νίκες στις πρώτες τρεις αγωνιστικές.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Έφυγε σαν… Μουρίνιο, δείχνοντας τα τρία του… δάχτυλα! (video)

Έφυγε σαν… Μουρίνιο, δείχνοντας τα τρία του… δάχτυλα! (video)


Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκλεψε την παράσταση στο «Μεάτσα» καθώς χαιρέτησε τους οπαδούς της Μίλαν έχοντας υψωμένα τα τρία δάχτυλά του, υπενθυμίζοντάς τους το τρεμπλ που κατέκτησε πέρυσι με την Ίντερ !
Χάρη στο γκολ του Πέδρο Λεόν στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Ρεάλ κατάφερε να «αποδράσει» με 2-2 από το Μιλάνο, όμως αυτός δεν ήταν ο μοναδικός τρόπος με τον οποίο ο Ζοσέ Μουρίνιο πέτυχε να… εκνευρίσει τους οπαδούς της Μίλαν το βράδυ της Τετάρτης.

CHAMPIONS LEAGUE (32 video) ΟΛΑ ΤΑ ΓΚΟΛ !!!!!!!!

 CHAMPIONS LEAGUE

03/11/2010

Λεον-τόκαρδη
Με γκολ του Πέδρο Λεόν στο 94’ η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε ισοπαλία 2-2 στο «Σαν Σίρο» από τη Μίλαν, που πίστευε πως είχε κερδίσει με τα δύο γκολ του Πίπο Ιντζάγκι στο μεγάλο ντέρμπι του εβδόμου ομίλου του Champions League. Ρεκόρ εκτός έδρας νίκης στο Champions League από τη Μαρσέιγ, 7-0 τη Ζίλινα. Τριάντα δύο τέρματα ο εντυπωσιακός απολογισμός της ημέρας!