ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο του Δαλούκα!

Εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο του Δαλούκα!

3/12/2011
Για δεύτερη φορά βρέθηκε στο "στόχαστρο" ο πρώην διεθνής διαιτητής, με τη BMW του να γίνεται στόχος δίπλα ακριβώς στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας!
Εκρηκτικός μηχανισμός στο αυτοκίνητο του Δαλούκα!
Η έκρηξη σημειώθηκε στις 4 τα χαράματα του Σαββάτου, με τον εκρηκτικό μηχανισμό να βρίσκεται στην πίσω πλευρά του αυτοκινήτου.
Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν να καταστραφεί το μεγαλύτερο μέρος του οχήματος και να σπάσουν τα τζάμια διπλανού καταστήματος, καθώς ήταν ισχυρή.
Στον τόπο της έκρηξης βρέθηκαν πυροτεχνουργοί της Αστυνομίας οι οποία συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία, ενώ πήραν υπολείμματα του μηχανισμού που εξετάζονται αν είναι ίδιου τύπου με αυτόν που τοποθετήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου Φιλάθλων της Νίκης Βόλου δύο ημέρες νωρίτερα.
Θυμίζουμε, άλλωστε, πως ο πρώην διεθνής διαιτητής είναι πλέον εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη Βόλου και οι αστυνομικές αρχές φοβούνται ότι μπορεί να υπάρχουν επιθέσεις από οπαδούς αντίπαλων ομάδων...

ALEX WEB RADIO/TV

Η ΑΕΚ 3-1 τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ 3-1 τον Ολυμπιακό

3/12/2011

Τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού στην 5η ημέρα του πρωταθλήματος της Α1. Η ομάδα του Τέλη Σωτήρχου έχασε με 3-1 από την ΑΕΚ εκτός έδρας κάνοντας και πάλι πολλά ατομικά λάθη.

Τα σετ: 25-14, 20-25, 25-19, 25-21
AEK (Απόστολος Οικονόμου): Ντόγκανιτς 15 (1 άσος, 13/23 επ., 33% υπ., 1 μπλοκ), Κις 23 (1 άσος, 20/48 επ., 2 μπλοκ), Τζανακάκη 3 (2/9 επ., 1 μπλοκ), Γκιουζέλη 6 (5/10 επ., 20% υπ., 1 μπλοκ), Μποροβίντσεκ 12 (1 άσος, 5/12 επ., 6 μπλοκ), Παπαφωτίου 6 (4 άσοι, 2 μπλοκ), Σάκκουλα (53% υπ.), Γκούζου, Παπαγεωργίου 2 (1 άοσς, 1/7 επ., 45% υπ.)
Ολυμπιακός (Τέλης Σωτήρχος): Κοσμά 12 (4 άσοι, 6/17 επ., 41% υπ., 2 μπλοκ), Σίμανιτς 13 (2 άσοι, 10/25 επ., 1 μπλοκ), Γιακουμή 11 (1 άσος, 6/10 επ., 4 μπλοκ), Καβαθά 9 (3/10 επ., 6 μπλοκ), Νοσέκοβα 15 (2 άσοι, 12/35 επ., 42% υπ., 1 μπλοκ), Χριστοδούλου 5 (4/7 επ., 1 μπλοκ), Μπουζουνιεράκη (λ, 48% υπ.), Κοκκινάκη.
 
www.thrylos.gr/

Νοκ άουτ ο «Κάνιο»

Νοκ άουτ ο «Κάνιο»

3/12/2011
Η κακοτυχία του Θρύλου δεν έχει τέλος... Ο Αριελ Ιμπαγάσα θ' απουσιάσει και από τον ευρωπαϊκό «τελικό» με την Άρσεναλ την Τρίτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπου η ομάδα θα παίξει για τη συνέχειά της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στη «Γηραιά Ήπειρο». Αυτό που φοβόντουσαν στο ιατρικό επιτελείο των πρωταθλητών με βάση την πρώτη εικόνα που είχαν από τον τραυματισμό του «Κάνιο» στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό επιβεβαιώθηκε από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε. Τ' αποτελέσματα έδειξαν μυική θλάση έσω προσθίου μηριαίου οπότε υπολογίζεται ότι τουλάχιστον για τις επόμενες 10 ημέρες ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του. Χωρίς αμφιβολία η συγκεκριμένη απώλεια φαίνεται πως θα είναι και η σημαντικότερη για τον Θρύλο απέναντι στους «κανονιέρηδες».
 
www.thrylos.gr/

Ισοπαλία στο ντέρμπι για Ντόρτμουντ (video)

Ισοπαλία στο ντέρμπι για Ντόρτμουντ (video)

3/12/2011
Αν και προηγήθηκε μέσα στο «Μπορούσια Παρκ» της Γκλάντμπαχ η Ντόρτμουντ έμεινε τελικά ισόπαλη 1-1 και μαζί με τη σημερινή της αντίπαλο παρέμεινε και στο -1 από την κορυφή και την Μπάγερν που την ίδια ώρα συνέτριβε με 4-1 την Βέρντερ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Οι πρωταθλητές κατάφεραν να προηγηθούν με κεφαλιά του Λεβαντόφσκι στο 40΄, με τον Χάνκε να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 72’. Ο Γιούργκεν Κλοπ παρέταξε την αντίπαλο του Θρύλου στο Τσάμπιονς Λιγκ με τους: Βάιντερφελερ, Πίστσεκ, Σαντάνα, Χιούμελς, Σμέλτσερ, Γκούντογκαν, Κελ, Γκέτσε (77’ Μπάριος), Καγκάβα (77’ Μπλατζικόφσκι), Γκρόσγκροϊτς (86’ Πέρισιτς) και Λεβαντόφσκι. Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τρίτη η Ντόρτμουντ υποδέχεται την Μαρσέιγ σε μια αναμέτρηση τελικό, εκτός εισαγωγικών, για το ευρωπαϊκό της μέλλον.

Δείτε τα γκολ

Γκλάντμπαχ - Ντόρτμουντ 1-1 by buitre9

www.thrylos.gr/

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα 11-7

Ολυμπιακός - Φιορεντίνα 11-7

Μεγάλη νίκη για τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη, τα οποία νίκησαν με 11-7 στον α' προημιτελικό του LEN Trophy την Φιορεντίνα στον Πειραιά.
Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της διοργάνωσης έκαναν οι ερυθρόλευκες, οι οποίες στις 17 Δεκεμβρίου καλούνται να υπερασπιστούν στην Ιταλία το σημερινό σκορ.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας, κόντρα σε μία σκληρή ομάδα, όπως η Φιορεντίνα κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκαν με σοβαρές απουσίες, όπως είναι αυτές των Ψούνη και Τσουρή στο τέλος πανηγύρισαν τη νίκη με διαφορά μάλιστα τεσσάρων τερμάτων.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη δεν μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα με αποτέλεσμα η Φιορεντίνα να νικάει στο πρώτο οκτάλεπτο με 4-3. Τον χορό των τερμάτων άνοιξε η Αντωνάκου για να ακολουθήσουν γκολ από τις Λιάπι (2 γκολ) και Λαβορίνι. Η Χιλ μείωσε σε 3-2, με την Γιάκι να κάνει το 4-2 και την Μανωλιουδάκη να γράφει το 4-3.

Μεγάλη εμφάνιση από τη νεαρή τερματοφύλακα, Χρυσή Διαμαντοπούλου, η οποία έσωσε ουκ ολίγες φορές την εστία του Ολυμπιακού, που κατάφερε να περάσει για δεύτερη φορά μπροστά στο σκορ με 6-5, στο γ' οκτάλεπτο με τέρμα που σημείωσε η Άλκηστη Αβραμίδου.

Στην συνέχεια οι Ιταλίδες έφεραν το ματς στα ίσα με τέρμα της Λάπι για να ακολουθήσει αντεπίθεση διαρκείας από της ερυθρόλευκες, οι οποίες με τις Μπαλωμενάκη και Μαυρέλου έκαναν το 8-6.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού κατάφεραν και διατήρησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι την λήξη του αγώνα, με την Μανωλιουδάκη να είναι αυτή που διαμόρφωσε το τελικό 11-7.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Αβραμίδου 2, Αντωνάκου 2, Μανωλιουδάκη 2, Μπαλωμενάκη, Χιλ, Μ.Πλευρίτου, Μαυρέλου, Κώτσια.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ (Ντε Μαγκίστρις): Λάπι 3, Λαβορίνι, Γιάκι, Μάσι, Σετόντσε.

www.redplanet.gr/

Νίκησαν τον Παναιτωλικό

Νίκησαν τον Παναιτωλικό

Ακόμα μία νίκη για την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία νίκησε την αντίστοιχη του Παναιτωλικού με 1-0, στο πρωτάθλημα της Superleague K20.
Από τρεις βαθμούς στο σακούλι της έβγαλε η ομάδα Νέων του Ολυμπικαού που νίκησε με 1-0 την Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα της Superleague K20.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε μόλις στο 4ο λεπτό ο Ιωαννίδης με κοντινή κεφαλιά. Στη συνέχεια, στο 52ο λεπτό του αγώνα ο Ρουγκάλας έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα "ερυθρόλευκα" τέρματα, αλλά το σουτ του τράνταξε το δοκάρι των φιλοξενούμενων, ενώ ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μπιχινάκη στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ευκαιρία που θα μπορούσε να δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στους Αγρινιώτες.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βλάχος, Σιώπης, Λυκογιάννης, Σούλης, Ρουγκάλας, Σταμογιάννος, Κοτσαρίδης, Σούκιας (72' Βραμέντζαλης), Ιωαννίδης, Λύρας, Διαμαντάκος.

www.redplanet.gr/

Γκετσεβίτσιους: "Να μην σκεφτόμασε το ματς με την Κάχα"

Γκετσεβίτσιους: "Να μην σκεφτόμασε το ματς με την Κάχα"

Ο Γκετσεβίτσιους τόνισε πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να ξεχάσουν το ματς με την Φενέρμπαχτσε και να μην σκέφτονται εκείνο με την Κάχα, παρά μόνο εκείνο κόντρα στον Άρη την Κυριακή (4/12).
Ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (8/12) θα υποδεχτεί την Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ και το ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τους ερυθρόλευκους, καθώς από το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα φανεί το κατά πόσο οι ερυθρόλευκοι έχουν ελπίδες για πρόκριση στο TOP-16 της Ευρωλίγκας.
Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, πάντως, στις δηλώσεις του τόνισε πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να ξεχάσουν το περασμένο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε, να μην σκέφτονται το ερχόμενο για την Ευρωλίγκα απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, αλλά να συγκεντρωθούν στο Κυριακάτικο (4/12, 17:00, ET-3) απέναντι στον Άρη στην Θεσσαλονίκη, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1.

Ο Λιθουανός σούτινγκ-γκαρντ, σχολίασε: "Πρέπει να ξεχάσουμε τη Φενέρμπαχτσε και να μη σκεφτόμαστε την Κάχα Λαμποράλ αν δεν θέλουμε να έχουμε πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν αλλά ανεβαίνει συνεχώς και σίγουρα ψάχνει μια μεγάλη νίκη που θα τους δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς".

 www.redplanet.gr/

Με Άντιτς αλλά δίχως Παπαδόπουλο με Άρη

Με Άντιτς αλλά δίχως Παπαδόπουλο με Άρη

Εκτός αποστολής έμειναν οι Παπαδόπουλος, Μάντζαρης και Χάουαρντ, αλλά στην 12άδα θα βρεθεί ο Άντιτς, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Κυριακή (4/12, 17:00, ET-3) τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.
Για την 7η αγωνιστική της Α1, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει το απόγευμα (17:00, ET-3) της Κυριακής (4/12) στη Θεσσαλονίκη τον Άρη, ο οποίος έχει, μόλις, μία νίκη στο πρωτάθλημα, με τους κιτρινόμαυρους του Βαγγέλη Αλεξανδρή να παρουσιάζονται αποδυναμωμένοι την τρέχουσα σεζόν.
Για την αναμέτρηση ο προπονητής των Πειραιωτών, Ντούσαν Ίβκοβιτς, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον τραυματία (πρόβλημα στο γόνατο) Λάζαρο Παπαδόπουλο, τον Βαγγέλη Μάντζαρη, τον Ματ Χάουαρντ, ο οποίος δείχνει να βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, αλλά και τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, ο οποίος είναι ανέτοιμος.

Στην 12άδα για το ματς κόντρα στον Άρη, όμως, θα βρίσκεται ο Σκοπιανός φόγουορντ-σέντερ του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς, ο οποίος δείχνει να έχει ξεπεράσει το αιμάτωμα που είχε στον σύνδεσμο του μεγάλου δαχτύλου στο δεξί του χέρι, τραύμα το οποίο "κληρονόμησε" στην Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε. Στην αποστολή, βέβαια, επέστρεψε και ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος φέτος έχει πάρει ελάχιστες ευκαιρίες από τον Σέρβο τεχνικό.

www.redplanet.gr/

Ενδιαφέρον για Ροσίτσκι

Ενδιαφέρον για Ροσίτσκι

Σύμφωνα με αγγλικό δημοσίευμα, ο Αρσέν Βενγκέρ σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Τσέχου μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ, Τόμας Ροσίτσκι.
Η αγγλική ιστοσελίδα, "Football Gossip", αναφέρει πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 31χρονου (5/10/1980) Τσέχου μεσοεπιθετικού της Άρσεναλ, Τόμας Ροσίτσκι.
Συγκεκριμένα, το εν λόγω σάιτ, φιλοξενεί δηλώσεις του προπονητή των "κανονιέρηδων, Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος μέσω των σχολίων του επιβεβαιώνει (!) πως ο Τόμας Ροσίτσκι αποτελεί μεταγραφικό στόχο των Πειραιωτών.

Το ρεπορτάζ του κειμένου κάνει λόγο πως για τον Τσέχο μεσοεπιθετικό ενδιαφέρεται η γερμανική Βόλφσμπουργκ και με βάση αυτή την φημολογία ο Γάλλος τεχνικός της Άρσεναλ ρωτήθηκε για το μέλλον του 31χρονου μεσοεπιθετικού.

Τότε, ο Αλσατός προπονητής τόνισε πως οι Πρωταθλητές Ελλάδας ενδιαφέρονται (!) για τον Τσέχο διεθνή ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον Αρσέν Βενγκέρ να επισημαίνει πως "είναι πολύ πιθανό ο Τόμας Ροσίτσκι να πάει στον Ολυμπιακό τον Γενάρη". 

www.redplanet.gr/

Τεσσάρα η Άρσεναλ

Τεσσάρα η Άρσεναλ

Με το εντυπωσιακό 4-0 νίκησε εκτός έδρας την Γουίγκαν, η Άρσεναλ πριν το ματς του Champions League με τον Ολυμπιακό (video).
Οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ έκαναν πάρτι στο σπίτι της Γουίγκαν.
Τον χορό των τερμάτων άνοιξε στο 28' ο Αρτέτα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Βερμάελεν διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του.

Στο 61' Ζερβινιό έκανε το 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 78' ο Φαν Πέρσι.

Μ' αυτή τη νίκη, η Άρσεναλ αναρριχήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογικής κατάταξης.

ΓΟΥΪΓΚΑΝ: Αλ Χαμπζί, Ρόνι Σταμ, Γκοουρί, Κάλντγουελ, Μέινορ Φιγκερόα, Ντέιβιντ Τζόουνς, Ντιαμέ (89' ΜακΆρθουρ), Τζόρντι Γκόμεθ (59' Κρουσάτ), Τζέιμς ΜακΚάρθι, Μόουζες, Σάμον (59' Ντι Σάντο).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Σστέζνι, Κοσιελνί, Μέρτεζακερ, Βερμάελεν, Αντρέ Σάντος, Σονγκ (80' Αρσάβιν), Αρτέτα, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ (80' Μπεναγιούν), Φαν Πέρσι, Ζερβινιό (80' Κοκελέν).

Δείτε τα γκολ της Άρσεναλ:

Wigan Athletic 0-4 Arsenal 03/12/2011 HD by Futbol2101
www.redplanet.gr

Δηλωσεις Μαρινάκη,Πάντελιτς,Τζιμπούρ,Ορμπάιθ

 Δηλωσεις Μαρινάκη,Πάντελιτς,Τζιμπούρ,Ορμπάιθ

3/12/2011

Μαρινάκης: "Θα κερδίσουμε την Άρσεναλ"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια τον Παναιτωλικό (2-0), ενώ εξέφρασε την σιγουρία του πως την Τρίτη (6/12) οι Πειραιώτες θα κερδίσουν την Άρσεναλ.
Κατά την αποχώρηση του από το "Γεώργιος Καραϊσκάκης",μετά το τέλος του αγώνα κατά τον οποίο οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν τον Παναιτωλικό με σκορ 2-0, ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πως ο Ολυμπιακός νίκησε δίκαια. Παράλληλα, εξέφρασε με αυτοπεποίθηση την σιγουριά του πως οι Πειραιώτες θα κερδίσουν την Άρσεναλ την Τρίτη (6/12) για το Champions League.
Ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ, σχολίασε: "Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός κέρδισε άξια και δίκαια. Θα μας αρκούσε βέβαια και το 1-0.

Πλέον, όλοι μας, έχουμε το μυαλό μας αποκλειστικά στον κρίσιμο αγώνα της Τρίτης απέναντι στην Άρσεναλ στο γήπεδο μας. Θα την κερδίσουμε. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε".

 

Πάντελιτς: "Μόνο νίκη με Άρσεναλ"

Ο Μάρκο Πάντελιτς τόνισε πως οι Πειραιώτες δεν έχουν στο μυαλό τους το δίλημμα Champions League ή Εuropa League, παρά μόνο τη νίκη κόντρα στην Άρσεναλ. Αναδείχτηκε σε MVP του ματς.
Ο Μάρκο Πάντελιτς αναδείχθηκε σε MVP της αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό (2-0), στην οποία άνοιξε το σκορ στο 61' με εκτέλεση πέναλτι. Ο Σέρβος σέντερ φορ ευχαρίστησε εκείνους που τον ανέδειξαν, ενώ στη συνέχεια μίλησε για το κρίσιμο παιχνίδι της Τρίτης (6/12) κόντρα στην Άρσεναλ. Ο 33χρονος επιθετικός επεσήμανε πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν στο μυαλό τους το δίλημμα Champions League ή Εuropa League, παρά μόνο τη νίκη επί της αγγλικής ομάδας.
Ο Μάρκο Πάντελιτς, σχολίασε: "Ευχαριστώ πολύ τους δημοσιογράφους που για δεύτερο συνεχόμενο ματς με ψήφισαν MVP του αγώνα. Ήταν ένα δύσκολο ματς, γιατί ο Παναιτωλικός διαθέτει πολύ καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο πιέσαμε, αλλά δεν είχαμε το γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το πέναλτι και το 1-0, όλα έγιναν πιο εύκολα.

Όσον αφορά  για το παιχνίδι με την Άρσεναλ, θα πρέπει να μαζέψουμε τις δυνάμεις μας και να ξεκουραστούμε, για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει την Τρίτη (6/12). Θα δώσουμε το 100% και με την βοήθεια του κόσμου πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Στο μυαλό μας δεν υπάρχει το δίλημμα για το αν πρέπει να προκριθούμε στους "16" του Champions League ή αν θα είναι προτιμότερο να λάβουμε μέρος στο Europa League.

Στόχος μας είναι μόνο η νίκη απέναντι στην Άρσεναλ ώστει να πάρουμε τους βαθμούς και να συνεχίσουμε στην Ευρώπη".

Τζιμπούρ: "Παρασυρθήκαμε στον ρυθμό του Παναιτωλικού"

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός στο διάστημα που δεν έπαιξε καλά παρασύρθηκε από τον ρυθμό του Παναιτωλικού, αλλά επεσήμανε πως το σημαντικό είναι πως η ομάδα κέρδισε.
Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος του Ολυμπιακού (αν και ήταν σε θέση οφσάιντ), Ραφίκ Τζεμπούρ, έκανε το δικό του -μικρό- σχόλιο για το ματς, στο οποίο οι Πειραιώτες κέρδισαν τον Παναιτωλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με σκορ 2-0.
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ, σχολίασε: "Κάποιες φορές είναιο δύσκολο να έχεις ρυθμό μέσα στο παιχνίδι. Σήμερα δεν είμασταν νευρικοί, απλά, παρασυρθήκαμε στον ρυθμό των αντιπάλων, στο διάστημα που δεν παίξαμε καλά. Το σημαντικό είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμους και δεν κάναμε τα ίδια λάθη που κάναμε με τον ΟΦΗ. Συνεχίζουμε".




Ορμπάιθ: "Κέρδισε η ποιότητα μας"

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ τόνισε πως η ποιότητα που διαθέτει η ομάδα του Ολυμπιακού έδωσε τη νίκη στους ερυθρόλευκους, τονίζοντας πως από αυτές οι ερυθρόλευκοι παίρνουν αυτοπεποίθηση.
Ο Πάμπλο Ορμπάιθ αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, παίροντας την θέση του Γιάννη Ποτουρίδη στην ενδεκάδα, καθώς ο νεαρός αμυντικός δεν τα πήγε καλά στο πρώτο μέρος. Ο Ισπανός χαφ βοήθησε τους ερυθρόλευκους στην διάρκεια που αγωνίστηκε, με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή να τονίζει πως η ποιότητα των Πειραιωτών έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό επί του Παναιτωλικού με σκορ 2-0 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Ο Πάμπλο Ορμπάιθ, σχολίασε: "Η ομάδα συνεχίζει να δουλεύει και να προσπαθεί για το καλύτερο.  Αντιμετωπίσαμε μία δύσκολη ομάδα, αλλά καταφέραμε να την κερδίσουμε, χάρη στην αγωνιστική ποιότητα που διαθέτουμε. Οι νίκες μας βοηθάνε, τόσο ψυχολογικά, όσο και αγωνιστικά και παίρνουμε αυτοπεποίθηση από αυτές. Είμαστε ο Ολυμπιακός, κάνουμε πρωταθλητισμό και πρέπει να κερδίζουμε".


 www.redplanet.gr/

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στη νίκη με σκορ 2-0 επί του Παναιτωλικού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 12η αγωνιστική της Super League. Πολυτιμότερος ο Πάντελιτς.
Δίχως να καταπλήξει τα πλήθη ο Ολυμπιακός πήρε την πολυπόθητη νίκη κόντρα στο συγκρότημα του Μπάμπη Τεννέ.
Η κριτική των παικτών

Μέγκιερι: Σε μία φάση χρειάστηκε ο Ούγγρος και σ' αυτή δήλωσε “παρών”, όταν στο 26' απέκρουσε ωραία σουτ του Θεοδωρίδη και κράτησε ανέπαφη την εστία του.  

Μαρκάνο: Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα από την στιγμή που ο Παναιτωλικός κυρίως από τις πτέρυγες επιχειρούσε να απειλήσει. Προσπάθησε και πάλι να κατεβάσει κάποιες μπάλες από πίσω , άλλες με επιτυχία και άλλες πάλι όχι. Στην εκπνοή του αγώνα λίγο έλειψε να σκοράρει με κεφαλιά. Καλός ο Ισπανός.

Τοροσίδης: Παιχνίδι δίχως πολλές πρωτοβουλίες επιθετικά από τον αρχηγό, ο οποίος αμυντικά δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Ποτουρίδης: Αγωνίστηκε για δεύτερη φορά σερί ως αμυντικός μέσος. Ο νεαρός δεν βοήθησε ιδιαίτερα και δικαιολογημένα, καθώς έπαιξε σε μία θέση που δεν την γνωρίζει καλά. Στο 46' έδωσε την θέση του στον Ορμπάιθ, καθώς ο Βαλβέρδε ήθελε κάποιο παίκτη πιο δημιουργικό στο πλάι του Μανιάτη.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Δεν ήταν στα καλύτερα του. Στο πρώτο μέρος σε κάποιες φάσεις συνελήφθη απροετοίμαστος, αλλά στην συνέχεια ανέβασε την απόδοση του, παίζοντας πιο ψυχωμένα. 

Μανιάτης: Ήταν ανάμεσα στους λιγοστούς διακριθέντες. Ο Γιάννης Μανιάτης προσπάθησε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά και στο 55' λίγο έλειψε από δική του έμπνευση να σημειωθεί γκολ για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ιμπαγάσα: Βγήκε στο 41' με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο. Στο διάστημα που αγωνίστηκε είχε κάποιες εξαιρετικές εμπνεύσεις, οι οποίες, όμως δεν αξιοποιήθηκαν από τους συμπαίκτες του. Και πάλι αρκετά νεύρα από τον λάτιν χαφ, ο οποίος παραμένει ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στον δημιουργικό τομέα.

Χολέμπας: Θετικό πρόσημο για ακόμη μία φορά για τον Γερμανό, ο οποίος στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο τολμηρός και να ανέβαινε περισσότερο από τα αριστερά για να προκαλούνταν περισσότερα ρήγματα στην άμυνα του Παναιτωλικού.

Τζεμπούρ: Στην επανεμφάνιση του ο Αλγερινός, δεν φάνηκε σχεδόν καθόλου στο πρώτο μέρος, αγωνιζόμενος στις πτέρυγες (σ.σ.: κυρίως στα αριστερά). Στην επανάληψη, όμως, ως δεινός σκόρερ που είναι δεν άφησε να πάει χαμένη η ευκαιρία που του δόθηκε και με πλασέ βρήκε τα αντίπαλα δίχτυα.

Αμπντούν: Μπήκε ορεξάτος στον αγώνα, έχοντας κάποιες καλές ενέργειες και σέντρες στα πρώτα λεπτά του ματς. Στην συνέχεια, όμως, δεν απέφυγε τα λάθη. Στην επανάληψη ήταν στην φάση του πρώτου γκολ και κέρδισε το πέναλτι, ενώ στο τελευταίο τέταρτο έμεινε από δυνάμεις.

Πάντελιτς: Αρκετά ορεξάτος και μέσα σε σχεδόν όλες τις φάσεις του Ολυμπιακού. Σκόραρε και μοίρασε μία ασίστ. Θετικό το δείγμα γραφής από τον Σέρβο παρά το γεγονός ότι δεν τροφοδοτήθηκε ιδιαίτερα.

Φετφατζίδης: Μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, τέσσερα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Σε συνδυασμό με την παρουσία του Ορμπάιθ από το 46' βοήθησε αρκετά στον δημιουργικό τομέα, έχοντας κάποιες καλές ατομικές ενέργειες.

Ορμπάιθ: Με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν έβγαζε φάσεις και έχασε τον Ιμπαγάσα με τραυματισμό από νωρίς, η είσοδος του στο 46' ήταν απαραίτητη. Η μπαλιά του στο 71' στον Αμπντούν που χάλασε στην συνέχεια ο Πάντελίτς ήταν για σεμινάριο. Έπαιξε και για τον Ιμπαγάσα ο Βάσκος, ο οποίος επέστρεψε πολύ δυνατά στις υποχρεώσεις του με τον Θρύλο.

Μόνχε: Αντικατέστησε τον Τζεμπούρ στο 76'. Επιχείρησε να κάνει αισθητή την παρουσία του στα λιγοστά λεπτά που έπαιξε, κυνηγώντας κάποιες μπάλες. Ορεξάτος ο Αργεντινός, αλλά μέχρι εκεί. 

www.redplanet.gr/

Βαλβέρδε: "Ήταν οφσάιντ το γκολ του Τζεμπούρ"

Βαλβέρδε: "Ήταν οφσάιντ το γκολ του Τζεμπούρ"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχθηκε πως το δεύτερο γκολ του Τζεμπούρ ήταν οφσάιντ, εμφανίστηκε προβληματισμένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού και αποκάλυψε πως δεν έχει βρει τη λύση.
Ειλικρινής όπως τον έχουμε συνηθίσει εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Δήλωσε από μόνος του πως το γκολ του Τζεμπούρ ήταν οφσάιντ, παραδέχτηκε πως αυτή η εμφάνιση ήταν κάτω από τις δυνατότητες της ομάδας, ενώ όπως είπε αναζητεί λύσεις.
Ο Ισπανός προπονητής, στάθηκε επίσης και στο τομέα ψυχολογία, ενώ ξεκαθάρισε πως ο Αμπντούν δέχεται περισσότερη πίεση απ' ότι πρέπει από τον κόσμο, υπογραμμίζοντας πως τον προτιμά από επιθετικούς που δεν ακουμπούν την μπάλα. Τα τελευταία τα δήλωσε όταν ρωτήθηκε για το δίδυμο Πάντελιτς - Τζιμπούρ, απ' το οποίο δεν είναι ικανοποιημένος.

Για το γεγονός πως δεν επαναλήφθηκε η εμφάνιση με την Δόξα: "Ο αντίπαλος έπαιξε αρκετά καλά σε αντίθεση με εμάς που δεν παίξαμε καλά. Δυσκολευτήκαμε στη δημιουργία. Λίγες φορές πλησιάζαμε την περιοχή της και όταν το κάναμε δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες, σε αντίθεση μ' αυτό που καταφέρνουμε συνήθως. Οι αντίπαλοί μας έπαιξαν καλό παιχνίδι, ήταν καλή ομάδα και μας δυσκόλεψε. Παίξαμε πιο κάτω από τις δυνατότητες μας".

Για τους λόγους της δεύτερη κακής εμφάνισης σε μια εβδομάδα (Τρίπολη και σήμερα): "Θα ήθελα να το σκεφτώ για να πω τι φταίει. Μας λείπει η δημιουργία παιχνιδιού στο εσωτερικό της ομάδας και μας λείπει να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στο τελείωμα των φάσεων. Το να δημιουργούμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ. Αυτό έχει να κάνει με την έλλειψη παιχνδιού στο κέντρο. Έχουμε και κάποιες απουσίες λόγω τραυματισμών σ' αυτές τις θέσεις. Σήμερα περίμενα να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Και φυσικά είναι ο παράγοντας της ψυχολογίας. Είμαστε μια ομάδα που όταν το ματς δεν έχει γρήγορο ρυθμό δεν αποδίδουμε όπως θέλουμε και αυτό συμβαίνει πριν από μεγάλα παιχνίδια όπως με την Ντόρτμουντ και ένα άλλο που τώρα δεν θυμάμαι. Είμαστε ομάδα που πρέπει να μπαίνει με καλή ψυχολογία και υψηλό ρυθμό. Όταν παίζουμε με το 100% είμαστε μια καλή ομάδα, όταν δεν παίζουμε δεν είμαστε καλοί".

Για τις δηλώσεις του Τεννέ περί διαιτησίας: "Θα ήταν θυμωμένος γιατί το δεύτερο γκολ ήταν ξεκάθαρο οφσάιντ. Καταλαβαίνω το θυμό του γιατί το δεύτερο γκολ ήταν οφσάιντ, το πρώτο όμως ήταν καθαρό πέναλτι. Όσο για την κόκκινη,  θα μπορούσε να δώσει και την κίτρινη και κόκκινη. Πολλές φορές οι αποστάσεις είναι μικρές. Καταλαβαίνω το θυμό γιατί ήταν οφσάιντ το δεύτερο γκολ".

Για την μη χρησιμοποίηση του Μοδέστο: "Ήταν ρίσκο ειδικά για τον Ποτουρίδη που δεν έχει ξαναπαίξει. Δεν έχει να κάνει με την κούραση, αλλά ήθελα να δοκιμάσω τον Ποτουρίδη σ' αυτή τη θέση και δεν ήθελα να ξεκινήσω τον Ορμπάιθ. Μην σταθείτε στο γεγονός πως είχαμε πρόβλημα στο κέντρο, γιατί σήμερα το πρόβλημα ήταν επίσης πως δεν δημιουργήσαμε και φάσεις για γκολ".

Για τις απουσίες των Φουστέρ, Γέστε, Μακούν, Ιμπαγάσα (που σήμερα βγήκε αλλαγή): "Κάτι θα πρέπει να βρω. Αυτή τη στιγμή δεν το ξέρω. Κάτι πρέπει να κάνω. Σοβαρά σας απαντώ. Δεν ξέρω τι θα κάνω. Απ' αυτή τη στιγμή και μετά, θα προσπαθήσω να το σκεφτούμε και να δούμε τι θα κάνουμε".

Για Πάντελιτς και Τζιμπούρ: "Ελπίζω και περιμένω αυτοί οι δύο παίκτες μαζί να δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες. Σήμερα ο κόσμος ήταν αρκετά πιεστικός με τον Αμπντούν και είχε πολύ μεγάλο άγχος για το παιχνίδι. Στο κάτω κάτω ο Αμπντούν δημιούργησε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο., ενώ κέρδισε το πέναλτι. Κάνει λάθη γιατί έχει πολλές προσπάθειες. Εγώ προτιμώ τέτοιους παίκτες, από έναν επιθετικό που θα ακουμπήσει μια φορά την μπάλα στο ματς.  Οι Πάντελιτς και Τζιμπούρ είναι μεγάλοι ποδοσφαιριστές και έχουν αποδείξει πως μπορούν να κάνουν περισσότερα από σήμερα".

Για τον Παναιτωλικό και το γεγονός πως παραδέχθηκε το οφσάιντ: "Μου άρεσε ο Παναιτωλικός. Είναι οργανωμένη ομάδα με γρήγορους ποδοσφαιριστές. Με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δεν έπαιζε τόσο γρήγορα όπως σήμερα. Ο Θεοδωρίδης είναι πολύ καλός παίκτης και γενικά είναι μια ομάδα που δείχνει καλά στοιχεία και παίκτες. Έπρεπε να σας εντυπωσιάσει αν δεν παραδεχόμουν πως ήταν οφσάιντ το δεύτερο γκολ. Για να δικαιολογήσω τον επόπτη πιστεύω πως νόμιζε πως η μπάλα προερχόταν από παίκτη του Παναιτωλικού. Έτσι εξηγείται πως αντέδρασε ο διαιτητής. Ήταν ένα λάθος".

Σε βίντεο η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε:
 

Συνέντευξη Τύπου Ερνέστο Βαλβέρδε by redplanetgr

www.redplanet.gr/

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-0

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 2-0

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναιτωλικό (2-0), χάρη στα γκολ των Πάντελιτς (61', πεν) και Τζεμπούρ (74'). Ανησυχία για το γεγονός πως αποχώρησε με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο ο Ιμπαγάσα (videos).
Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι στον Παναιτωλικό, αλλά κατάφερε πρώτα να "ξεκλειδώσει" την άμυνα των φιλοξενούμενων με την εκτέλεση πέναλτι του Πάντελιτς στο 61', ενώ "σφράγισε" την επικράτηση του με σκορ 2-0, χάρη στο γκολ του Ραφίκ Τζεμπούρ στο 74', για την 12η αγωνιστική της Superleague. Οι Πειραιώτες, πλέον, έφτασαν τους 24 βαθμούς στο πρωτάθλημα και πέρασαν τον Παναθηναϊκό (23β), με τους πράσινους να αντιμετωπίζουν την Κυριακή (4/12) τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Ανησυχία στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο για το γεγονός πως αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο ο Αριέλ Ιμπαγάσα με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παρέταξε τον Ολυμπιακό με διάταξη 4-4-1-1 στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μέγκιερι ήταν κάτω από τα δοκάρια, ο Τοροσίδης δεξιά στην άμυνα και ο Χολέμπας αριστερά. Μαρκάνο και Αβραάμ συνέθεσαν το δίδυμο των στόπερ, ενώ οι Μανιάτης - Ποτουρίδης ήταν οι δύο κεντρικοί χαφ. Ο Αμπντούν αγωνίστηκε στην δεξιά πτέρυγα, ο Τζεμπούρ στην αριστερή, με τον Ιμπαγάσα σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Πάντελιτς που ήταν ο κλασικός φουνταριστός.

Δυνατό ξεκίνημα αλλά χωρίς ουσία

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Ολυμπιακός είχε σαφή διάθεση να πιέσει τους φιλοξενούμενους και να επιβάλει τον ρυθμό του στο παιχνίδι. Η κεφαλιά του Τζεμπούρ στο 3' και το γύρισμα του Τοροσίδη στο 6' δεν ανησύχησαν τον Μπλάζιτς. Ο Χαριστέας στο 8' δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Μέγκιερι, ενώ το σουτ του Ιμπαγάσα έξω από την μεγάλη περιοχή του Παναιτωλικού ένα λεπτό αργότερα, πέρασε ψηλά άουτ. Ο Αμπντούν στο 12' "χόρεψε" τον Άντι, γύρισε την μπάλα στον Τζεμπούρ, αλλά ο Αλγερινός με προβολή δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και έχασε την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

Με την συμπλήρωση 20 λεπτών στον αγώνα, οι Πειραιώτες εξακολουθούσαν να έχουν το πάνω χέρι στον αγώνα αλλά οι Αγρινιώτες κρατούσαν το "0" στην άμυνα και προσπαθούσαν να γίνουν απειλητικοί στην κόντρα με τον ταχύτατο Καμαρά και ενίοτε ψάχνοντας το κεφάλι του Χαριστέα. Στο 22' οι Τοροσίδης - Αμπντούν άλλαξαν ωραία την μπάλα, ο τελευταίος έκανε την σέντρα αλλά η κεφαλιά του Μανιάτη κόντραρε στον Ντολεζάι, με τον παίκτη του Ολυμπιακού να διαμαρτύρεται στον ρέφερι για πέναλτι (η μπάλα φαίνεται να βρίσκει στο χέρι του Ούγγρου στόπερ).

Το "στοπ" του Μέγκιερι, νεύρα και "Φέτφα" στη θέση του "Κάνιο"

Στο 26' ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο γκολ, όταν από προσπάθεια του Καμαρά η μπάλα έφτασε στον Θεοδωρίδη έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ του αρχηγού των φιλοξενούμενων απέκρουσε σε κόρνερ, με ωραία επέμβαση, ο Μέγκιερι. Στο 35' "άναψαν τα αίματα", όταν ο Μπλάζιτς έπεσε στο έδαφος με αρκετή δόση υπερβολής σε διεκδίκηση της μπάλας από τον Ιμπαγάσα και στη μίνι σύρραξη που ακολούθησε μεταξύ των παικτών, ο "Κάνιο" είδε την κίτρινη κάρτα γιατί ζήτησε τον λόγο από τον πορτιέρο του Παναιτωλικού.

Ο Βαλβέρδε τέσσερα λεπτά πριν από την λήξη του πρώτου μέρους αντικατέστησε τον Ιμπαγάσα με τον Φετφατζίδη, λόγω ενοχλήσεων του Αργεντινού μέσου στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού. Στο 45' ο Θεοδωρίδης έριξε αγκωνιά στον Ποτουρίδη, γεγονός που έμεινε ατιμώρητο από τον Παπά που απλά σφύριξε το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Με Ορμπάιθ αλλά χωρίς ρυθμό στο ξεκίνημα του δεύτερου 45λέπτου

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Βαλβέρδε προχώρησε και σε δεύτερη αλλαγή, περνώντας τον Ορμπάιθ στην θέση του Ποτουρίδη, αλλάζοντας κατά 2/3 τους παίκτες που ξεκίνησαν στον άξονα της μεσαίας γραμμής στην ερυθρόλευκη ενδεκάδα. Η είσοδος του Βάσκου μέσου στην αναμέτρηση δεν καλυτέρευσε την εικόνα του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, καθώς οι Πειραιώτες αδυνατούσαν να κυκλοφορήσουν την μπάλα σωστά και να διασπάσουν την καλά οργανωμένη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Μάρκο ο... λυτρωτής

Στο 54' ο Μανιάτης βρέθηκε σε θέση μέσα δεξιά στην αντίπαλη άμυνα, πέρασε την μπάλα πάνω από τον Μπλάζιτς αλλά ο Ντολεζάι έδιωξε σε κόρνερ με το κεφάλι σχεδόν πάνω από τη γραμμή. Τρία λεπτά αργότερα η επέλαση του Φετφατζίδη και το σουτ που επιχείρησε από αριστερά ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός, κόντραρε στους αμυντικούς του Παναιτωλικού και η μπάλα πέρασε κόρνερ. Η πίεση του Ολυμπιακού καρποφόρησε στο 61', όταν σε γύρισμα του Χολέμπας από αριστερά και προς το δεύτερο δοκάρι των φιλοξενούμενων, η μπάλα έφτασε στον Αμπντούν ο οποίος ανατράπηκε από τον Ρότσα και ενώ βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Πέναλτι για τους γηπεδούχους και αποβολή για τον παίκτη του Παναιτωλικού. Ο Πάντελιτς εκτέλεσε την εσχάτη των ποινών, νίκησε τον Μπλάζιτς και έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό.

Οι Αγρινιώτες με 10 παίκτες στο ματς, δεν μπορούσαν να κάνουν και πολλά πράγματα, έτσι και η επόμενη μεγάλη ευκαιρία ανήκε στον Ολυμπιακό. Ο Ορμπάιθ στο 72' βρήκε με πάσα 30 μέτρων μόνο του μέσα στην αντίπαλη περιοχή τον Αμπντούν, αυτός γύρισε στον Πάντελιτς αλλά ο Σέρβος στράικερ καθυστέρησε και δεν μπόρεσε να διπλασιάσει τα προσωπικά του τέρματα αλλά και αυτά της ομάδας του.

Ότι δεν κατάφερε ο Μάρκο, μπόρεσε ο Τζεμπούρ δύο λεπτά μετά. Ο Αλγερινός επιθετικός έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού (από θέση οφσάιντ, δεχόμενος την ασίστ από τον Πάντελιτς) και με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπλάζιτς για το 2-0. Ο "τρομοκράτης" στο 76' άφησε την θέση του στον Μόνχε, προκειμένου να πάρει τις απαραίτητες ανάσες ενόψει Άρσεναλ.

Η τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι σημειώθηκε στο 88', με τον Ορμπάιθ να σουτάρει δυνατά με το δεξί από τα 20 μέτρα, την μπάλα να κοντράρει και να περνάει λίγα εκατοστά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο κόρνερ που εκτελέστηκε, ο Μαρκάνο πήρε την κεφαλιά αλλά δεν βρήκε στόχο.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Παππά, βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με σκορ 2-0 και τους ερυθρόλευκους πλέον να στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο ματς της Τρίτης (6/12) με την Άρσεναλ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στην αυλαία της φάσης των ομίλων του Champions League. Με το τελικό αποτέλεσμα να ορίζει το μέλλον των ερυθρολεύκων στην φετινή ευρωπαϊκή τους περιπέτεια.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

 
Δείτε της καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης:

 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Μέγκιερι, Μαρκάνο, Τοροσίδης, Ποτουρίδης (46' Ορμπάιθ), Αβραάμ, Μανιάτης, Ιμπαγάσα (41' Φετφατζίδης), Τζεμπούρ (76' Μόνχε), Αμπντούν, Χολέμπας, Πάντελιτς.

Αναπληρωματικοί: Μοδέστο, Παπάζογλου, Φετφατζίδης, Χαβίτο, Κοστάνσο, Ορμπάιθ, Μόνχε.

Παναιτωλικός (Μπάμπης Τεννές): Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Άντι, Εντζεγκουέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Μπουμάλ, Ρότσα, Χαριστέας ( 69' Μουμίν), Θεοδωρίδης (81' Παλαιολόγος), Καμαρά.

Αναπληρωματικοί: Τζενάμο, Αναστασιάδης, Παλαιολόγος, Κούσας, Μουμίν, Καραμαλίκης, Μπελεβώνης.

Γήπεδο: "Γεώργιος Καραϊσκάκης"

Διαιτητής: Παππάς Ανδρέας (ΕΠΣ Αθηνών)

Βοηθοί: Γεωργαράκος Νικόλαος (ΕΠΣ Αθηνών), Μαγιάνης Χρήστος (ΕΠΣ Άρτας)

Τέταρτος Διαιτητής: Θάνος Δημήτριος (ΕΠΣ Γρεβενών)

Κίτρινες κάρτες: 23' Μπουμάλ, 33' Ντολεζάι, 35' Ιμπαγάσα, 66' Ορμπάιθ

Κόκκινες κάρτες:  61' Ρότσα

www.redplanet.gr/

Με την ΑΕΚ η ομάδα βόλεϊ γυναικών

Με την ΑΕΚ η ομάδα βόλεϊ γυναικών

2/12/2011
Ένα ακόμη ντέρμπι έχει μπροστά της η ομάδα βόλεϊ γυναικών καθώς για τη 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 θα αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο (20:00) την ΑΕΚ. Τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδελφείας θα διευθύνουν οι κ.κ. Κυριοπούλου και Μουλά.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις  της 5ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών:

Βριλησσίων, 18.00 ΦΟ Βριλησσίων - ΣΑΑΚ Ανατόλια (Παπαστάμος - Οικονόμου, Παρ. Καλογεροπούλου)
Κορυδαλλού, 19.00 Άρτεμις Κορυδαλλού - Πανιώνιος (Κομπούρας - Μουλά Ε., Παρ. Τριανταφύλλου)
Κυμίνων, 19.00 Μακεδόνες Αξιού - Ηρακλής Κηφ. (Γεωργιάδης Κ. - Τσοπάνογλου, Παρ. Βανδώρος)
Μετς, 20.15 Παναθηναϊκός - Πανελλήνιος (Προκοπίου - Μαρκάτσας, Παρ. Βλασσόπουλος)
 
www.thrylos.gr/

Νικη λυτρωσης για Μαρσειγ (video)


Νικη λυτρωσης για Μαρσειγ (video)

2/12/2011 
Η Μαρσέιγ κατάφερε να πάρει το τρίποντο στην έδρα της Καέν
Πέρασε αλώβητη από την έδρα της Καέν η Μαρσέιγ και το οφείλει στους αδερφούς Αγιού.
ΑΝΤΡΕ ΑΓΙΟΥΗ γαλλική ομάδα, που βρίσκεται στον όμιλο του Ολυμπιακού στο Champions League, προηγήθηκε στο 21' με τον Αντρέ Αγιού (έκτο φετινό του τέρμα).
Μόλις δύο λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας της Ολιμπίκ, Στιβ Μανταντά, ανέτρεψε τον Λίβιο Νάμπαντ και ο Πιέρ-Αλέν Φρο ισοφάρισε από την άσπρη βούλα.
Στο 52' ο Τζόρνταν Αγιού, όμως, χάρισε στην ομάδα του τη νίκη. Αυτό ήταν το δεύτερο σερί τρίποντο για τη Μαρσέιγ, που την προηγούμενη αγωνιστική είχαν πάρει το μεγάλο ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν στο «Βελοντρόμ» με 3-0.


ALEX WEB RADIO/TV

Προκλητική παρέμβαση Μπιτσαξή!

Προκλητική παρέμβαση Μπιτσαξή!

2/12/2011 
Ως πότε η παρεμβατικότητα Μπιτσαξή θα εκφράζει το μένος της κατά του συντεταγμένου ποδοσφαίρου και βέβαια, του Ολυμπιακού, με τα πρόσφατα συμβάντα;
Η κατάσταση ξεπερνά πλέον τα όρια της πρόκλησης, ειδικότερα μετά τις αποψινές δηλώσεις Μπιτσαξή!
ΜΠΙΤΣΑΞΗΣΤο είδαμε κι αυτό: Τον γ.γ. Αθλητισμού να παρεμβαίνει απροκάλυπτα και επιθετικά στις διεργασίες ενός ανεξάρτητου οργάνου, και συγκεκριμένα της ΚΕΔ, από τη στιγμή που αυτή αποφάσισε ομόφωνα την επαναφορά του Δημήτρη Καλόπουλου στους αντίστοιχους πίνακες διαιτητών της Λίγκας!
Ο κος Μπιτσαξής, καλός στη ρητορεία, δεν προσπάθησε να κρυφτεί και ουσιαστικά έδειξε για πολλοστή φορά τη σύμπλευση του με την…Παναθηναϊκή γραμμή!
Δε μπορεί ο κος Μπιτσαξής να σιωπά τόσο καιρό, όταν οι διαιτητές, τα όνοματα των οποίων είχαν επιστρέψει  σταδιακά στους πίνακες και τώρα, με αφορμή την επιστροφή Καλόπουλου, να βγαίνει ξανά στο προσκήνιο και να συντάσσεται με την επικοινωνιακή γραμμή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Αυτό το φαινόμενο είναι πιο πεντακάθαρο, και από τη γνωστή απορία με το τι κάνει νιαού-νιάου στα κεραμίδια!
Δε μπορεί ένας γ.γ. Αθλητισμού να περιμένει την..ενεργοποίηση του Παναθηναϊκού για να κοινοποιήσει – όλως τυχαίως ; – την ίδια τάση στις δηλώσεις του…παραείναι ταυτόσημο για να θεωρηθεί σύμπτωση!
Που πρέπει δηλαδή να πάμε; Στις εποχές 1967-74, όπου το ολοκληρωτικό καθεστώς “έλυνε και έραβε” στο χώρο του αθλητισμού; Ποιον απειλεί προειδοποιώντας ο κύριος Μπιτσαξής και κάτω από πιο Σύνταγμα συμπεριφέρεται έτσι; Από το Σύνταγμα που θεσπίστηκε κάτω υπό καθεστώς κοινοβουλευτικής δημοκρατίας ή από κάποιο άλλο που θυμίζει απόλυτα ελεγχόμενες διαδικασίες;
Κρατηθείτε, έχει κι άλλο: Ενώ δηλώνει έτοιμος να παραιτηθεί, ο κος Μπιτσαξής παρενέβη αρχικά στο θέμα της οργανωμένης εκδρομής των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, για να..λυγίσει στη συνέχεια υπό την τεράστια ένωση της δίκαιης φωνής των φίλων και της διοίκησης του Δαφνοστεφανωμένου. Μετά από την …άτακτη οπισθοχώρηση του, επανήλθε για να θυμίσει σε όλους μας τη γνωστή στάση του!
Εξέφρασε ακόμα και δυσάρεστη άποψη για την αντικατάσταση των ποδοσφαιρικών εισαγγελέων η οποία προήλθε μετά από ομόφωνες αποφάσεις των Διοικητικών Συμβουλίων της Superleague!
Ξέχασε ο κύριος Μπιτσαξής ότι η παραπομπή για το τελικό συμπέρασμα στην υπόθεση Καλόπουλου έγινε από τον κύριο Ανδρέα Φάκου, ο οποίος ανέθεσε στην ΚΕΔ να έχει την ύστατη ετυμηγορία για την υπόθεση; Αλλά βέβαια, ο κύριος Φάκος, όπως γνωρίζουν και οι πέτρες, ήταν προσωπική επιλογή του γ.γ. Αθλητισμού, ο οποίος τι φαίνεται τελικά να έχει ως έμμεσο στόχο:
Να χτυπήσει την εισροή κεφαλαίων με αποδέκτη το συντεταγμένο ποδόσφαιρο, ρίχνοντας έμμεσες απειλές περί μείωσης εσόδων από την πλευρά της ΟΠΑΠ Α.Ε.! Και εκεί λύνει και δένει ο κος Μπιτσαξής; Και εκεί μπορεί να βάλει το …χεράκι του; Μήπως …επιβάλλει και στους μετόχους της τι θα αποφασίσουν;
Ζούμε πραγματικά μια βίαιη παρεμβατικότητα στα δρώμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, με προκλητικές δηλώσεις από την πλευρά Μπιτσαξή, ενώ παράλληλα διακρίνεται με ευκρίνεια και ο …πανικός του εν λόγω κυρίου.
Εκεί θέλει να φτάσει το ποδόσφαιρο ο κύριος Μπιτσαξής: Στην υπεράσπιση του συμφέροντος …μίας ΠΑΕ και όχι όλων, στην ασταμάτητη στοχοποίηση του Ολυμπιακού μέσω εισαγγελικών κλήσεων, υπονοούμενων και λοιπών μεθόδων, τη στιγμή που ο θεσμικός του ρόλος θα έπρεπε να έχει βοηθητική και όχι εχθρική στάση. Αλλά, βλέπετε, τον κύριο Μπιτσαξή ενδιαφέρει, όπως φανερώνει με τις κινήσεις του, μία…επαγγελματική ομάδα και όχι η αρμονική συνεργασία συντεταγμένου ποδοσφαίρου και Ελληνικής Πολιτείας.

www.olympiacos24.gr/

Δηλωσεις Ποτουρίδη,Βαλβέρδε,Πάντελιτς

 Δηλωσεις Ποτουρίδη,Βαλβέρδε,Πάντελιτς

3/12/2011

Ποτουρίδης: "Δεν σκεφτόμαστε την Άρσεναλ"

Ο Γιάννης Ποτουρίδης σε δηλώσεις του τόνισε πως όλοι στην ομάδα θέλουν να κερδίσουν το ματς με τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με την Άρσεναλ. Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός υποστήριξε πως δεν υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και έθεσε ως απόλυτο στόχο την κατάκτηση του τίτλου.
Στο συνδρομητικό κανάλι μίλησε ο Γιάννης Ποτουρίδης και αναφέρθηκε τόσο στο παιχνίδι του Σαββάτου (3/12) με τον Παναιτωλικό, όσο και σε αυτό που ακολουθεί με την Άρσεναλ την Τρίτη (6/12) για το Champions League.
O αριστεροπόδαρος αμυντικός του Θρύλου τόνισε πως όλοι στην ομάδα θέλουν να κερδίσουν το ματς με τον Παναιτωλικό και στη συνέχεια θα ασχοληθούν με την Άρσεναλ, ενώ υποστήριξε πως δεν υπάρχει κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και έθεσε ως απόλυτο στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Ποτουρίδη στην κάμερα της Nova:

Η μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη επί της Δόξας μπορεί να βοηθήσει την ψυχολογία των παικτών του Ολυμπιακού ενόψει της συνέχειας;

"Φυσικά βοηθάει την ψυχολογία. Πιστεύω πως όλοι οι παίκτες έχουμε ανέβει. Πιστεύω πως θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε όλα τα παιχνίδια για να ξαναέρθουμε στην κορυφή".

Τι γνώμη έχεις για τον Παναιτωλικό;

"Βλέπουμε πως ο Παναιτωλικός παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο, εκτός και εντός έδρας. Είναι μία δύσκολη ομάδα. Πιστεύω πως αν μπούμε όπως στο παιχνίδι με τη Δόξα, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα".

Σε προβληματίζουν τα πολλά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη;

"Δεν πιστεύω πως υπάρχει προβληματισμός. Όλοι οι παίκτες έχουμε καλή φυσική κατάσταση. Παιχνίδια έχουν όλοι οι παίκτες. Δε θέλω να το ρίξω στην κούραση για τα χαμένα παιχνίδια. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πετυχαίνουμε το στόχο μας που είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα".

Μπορεί να σας αποπροσανατολίσει το γεγονός πως λίγα 24ωρα μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ακολουθεί το σπουδαίο ματς με την Άρσεναλ;

"Όπως έχουμε πει, πρώτος στόχος για εμάς είναι το πρωτάθλημα. Δε θέλουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι της Τρίτης που είναι με την Άρσεναλ. Να τελειώσουμε το σαββατιάτικο παιχνίδι, να κερδίσουμε και μετά να καθίσουμε να δούμε τα λάθη μας, να τα διορθώσουμε και να κοιτάξουμε το παιχνίδι της Τρίτης".

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα προς τον κόσμο για τη συνέχεια;

"Να μας στηρίζει, όπως μας στηρίζει. Βλέπουμε πως μας ακολουθεί παντού. Πιστεύω πως στα επόμενα ματς θα του δώσουμε μεγαλύτερη χαρά".

Βαλβέρδε: "Προσοχή στον Παναιτωλικό"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για την αναμέτρηση με τη Δόξα, το ματς του Σαββάτου (3/12) με τον Παναιτωλικό και την χρησιμοποίηση του Χαβίτο σε ρόλο δεξιού μπακ, επισημαίνοντας πως οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν περιθώριο για άλλες απώλειες στο πρωτάθλημα.
Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι και ήταν ξεκάθαρος πως οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης και στη συνέχεια θα υπάρχει χρόνος για να σκεφτούν την Άρσεναλ και το Champions League. Ο Βαλβέρδε αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας αλλά και την χρησιμοποίηση του Χαβίτο σε ρόλο δεξιού μπακ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε στην κάμερα της Nova:

Πόσο θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό στη συνέχεια, τα νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησε με τη Δόξα;

"Ναι, μας βοήθησε πολύ το γεγονός πως με τη Δόξα μπορέσαμε και χρησιμοποιήσαμε καινούργιους παίκτες, γιατί είδαμε πως στην Τρίπολη υπήρξε έλλειψη δυνάμεων σε αρκετούς απ' τους παίκτες μας. Το γεγονός πως μπορούμε να ξεκουράσουμε κάποιους μας κάνει καλό. Επίσης, μας βοηθάει πολύ η επιστροφή του Ιμπαγάσα".

Τί γνωρίζει για τον Παναιτωλικό;

"Ο Παναιτωλικός είναι μία ομάδα την οποία παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες. Ξέρουμε πως είναι ένας σύλλογος πολύ οργανωμένος. Θα έρθει στην έδρα μας και θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη. Είναι μία ομάδα που τα πηγαίνει καλά στη διάρκεια ενός αγώνα. Εμείς πρέπει να είμαστε δυνατοί".

Πόσο δύσκολο είναι για τον ίδιο να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του συγκεντρωμένους στο ματς με τον Παναιτωλικό, με το σκεπτικό πως λίγες ημέρες μέρες μετά διεξάγεται ένα πολύ σπουδαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Άρσεναλ;

"Δεν πρέπει να είναι καθόλου δύσκολο, γιατί είναι ένα παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ξέρουμε πως αυτή τη στιγμή δεν έχουμε άλλο περιθώριο για να χάσουμε βαθμούς στο πρωτάθλημα. Βρισκόμαστε σε μειονεκτική θέση. Ξέρουμε πως είναι πολύ ωραίο να παίξουμε το ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Άρσεναλ. Όμως το σημαντικό για εμάς είναι το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σ' αυτό το παιχνίδι".

Για τον Χαβίτο σε ρόλο δεξιού μπακ;

"Ο Χαβίτο είναι ένας παίκτης ο οποίος ξέρει πολύ καλά να αξιοποιεί τους κενούς χώρους. Ξέρει να τρέχει καλά όταν έχει περιθώριο μπροστά του. Εμείς είμαστε μία ομάδα η οποία παίζει με πολύ μικρές αποστάσεις, με πολύ μικρά κενά. Με τη Δόξα του δόθηκε μία ευκαιρία. Εκείνος την εκμεταλλεύτηκε πάρα πολύ καλά. Πέτυχε ένα πολύ ωραίο γκολ. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να μπορούμε να υπολογίζουμε σ' αυτόν".
  
Πάντελιτς: "Το μυαλό μας στο Πρωτάθλημα"
Ο Μάρκο Πάντελιτς εστίασε την προσοχή στη Super League ενόψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο (3/12, 19:30) για τη 12η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.
Παράλληλα, ο Σέρβος επιθετικός αναφέρθηκε στον περιορισμένο χρόνο συμμετοχής του τη φετινή σεζόν, ενώ έσταξε μέλι για τον λαό του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκο Πάντελιτς στην κάμερα της Nova:

Η νίκη επί της Δόξας, είναι για τον Ολυμπιακό μία νέα αρχή στο Πρωτάθλημα; Θα σας βοηθήσει ψυχολογικά ενόψει της συνέχειας του Πρωταθλήματος;

"Δεν πρέπει να στεκόμαστε σ' ένα παιχνίδι. Σίγουρα ο αγώνας με τη Δόξα θα μας βοηθήσει ψυχολογικά. Θα βοηθήσει και μερικούς νέους παίκτες που έψαχναν τον εαυτό τους τελευταίους τρεις - τέσσερις μήνες. Σίγουρα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα τόσο το τελευταίο παιχνίδι, όσο και τα προηγούμενα και να κοιτάξουμε τον αγώνα του Σαββάτου".

Τί γνωρίζεις για τον επόμενο αντίπαλό σας στο Πρωτάθλημα, τον Παναιτωλικό;

"Θα δούμε πριν απ' τον αγώνα τον αντίπαλό μας. Θέλουμε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για τον αγώνα του Σαββάτου".

Μπορεί να σας επηρεάσει το γεγονός πως λίγες ημέρες μετά ακολουθεί ο αγώνας με την Άρσεναλ;

"Δεν μπορεί και δεν πρέπει. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε στο Πρωτάθλημα. Να έχουμε το μυαλό μας στο Πρωτάθλημα. Είναι άλλο πράγμα το Champions League και οι αγώνες με αυτές τις μεγάλες ομάδες. Για να παίξουμε στο Champions League, πρέπει πρώτα να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Έτσι κάναμε τα προηγούμενα χρόνια και έτσι πρέπει να γίνει και φέτος".

Πάντως εσύ την επαφή σου με τα δίχτυα δεν την χάνεις, έτσι;

"Είναι δύσκολο όταν δεν παίζεις και όταν δεν έχεις αγώνες. Είναι δύσκολο. Φάνηκε στον αγώνα με τη Δόξα όπου δεν κατάφερα να βάλω γκολ μερικά σουτ. Κανονικά θα έμπαιναν τα γκολ. Όμως όταν δεν παίζεις είναι λίγο δύσκολο. Αλλά ακόμη έχω τη "μύτη" για να πετυχαίνω γκολ. Το είδαμε με τη Δόξα. Και πιστεύω να συνεχίσω έτσι για να βοηθήσω την ομάδα μου. Στο τέλος δεν μετράει ποιος βάζει το γκολ. Εκείνο που μετράει είναι να νικάει η ομάδα και να παίρνει τους βαθμούς. Γιατί αν δεν νικάει η ομάδα, τα γκολ είναι τίποτα".

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας ενόψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη;

"Όχι, θέλω να τους ευχαριστήσω. Πρώτα από όλα ήρθαν στην Τρίπολη. Ήταν ένας μεγάλος αριθμός οπαδών μας. Μας βοήθησαν πολύ. Όμως εμείς δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Τους ευχαριστώ που ήταν εκεί. Τους ευχαριστώ που μας στηρίζουν παντού στην Ευρώπη. Τους ευχαριστώ για όλα. Περιμένω να είναι και στη συνέχεια κοντά μας, πιο δυνατά. Να είμαστε όλοι μαζί. Γιατί μόνο αν είμαστε όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τους στόχους μας και στο Champions League και στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο".

www.redplanet.gr/

Με Ορμπάιθ κόντρα στον Παναιτωλικό

Με Ορμπάιθ κόντρα στον Παναιτωλικό

Ολοκληρώθηκε, με την προπόνηση της Παρασκευής (2/12), η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της Σαββατιάτικης (3/12, 19:30) αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Στην αποστολή κανονικά ο Ορμπάιθ, αποκλείστηκε ο Ζαραδούκας.
Με την προπόνηση των ερυθρολεύκων στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη το απόγευμα της Παρασκευής (2/12, 17:30), ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της Σαββατιάτικης (3/12, 19:30) αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.
Οι Φέισα, Φουστέρ και Μακούν συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ο Γέστε έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, ενώ ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γήπεδο με τρέξιμο αλλά και γυμναστήριο. Στην αποστολή που ανακοινώθηκε μετά το τέλος της προπόνησης συμπεριλήφθηκε ο Πάμπλο Ορμπάιθ που ξεπέρασε τον τραυματισμό του στους προσαγωγούς, όπως και ο Παπάζογλου που επανήλθε μετά την επέμβαση στον μηνίσκο. Αντίθετα στους 18 δεν θα βρίσκεται ο Ζαραδούκας.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Σάββατο 3/12, 19:30) αγώνα με τον Παναιτωλικό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Οι Φέισα, Μακούν και Φουστέρ συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Γέστε ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο. Ο Μέλμπεργκ ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο και πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε, ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:

Κοστάνσο, Μέγκιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα,, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Αμπντούν.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Φέισα, Μακούν, Γέστε, Φουστέρ, Μέλμπεργκ, Δασκαλάκης, Βαλεριάνος, Μιραλάς, Ζαραδούκας, θα προπονηθούν ή θα συνεχίσουν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, αύριο (3/12) στις 10:30".

www.redplanet.gr/

Η κλήρωση και το πρόγραμμα των ομίλων του Euro 2012 (video)


Η κλήρωση και το πρόγραμμα των ομίλων του Euro 2012 (video)

3/12/2011


Πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι της Τέχνης στο Κίεβο της Ουκρανίας η κλήρωση των ομίλων για την τελική φάση του Euro 2012 που θα διεξαχθεί από τις 8 Ιουνίου έως την 1η Ιουλίου 2012 στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας. Η Εθνική μας ομάδα κληρώθηκε στον A’ όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις Πολωνία, Τσεχία και Ρωσία στην πιο βατή ίσως κλήρωση που θα μπορούσε να έχει. Την Ελλάδα εκπροσώπησαν στην κλήρωση ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Fernando Santos (το σπάνιο χαμόγελό του έφτασε μέχρι την… Πορτογαλία), ο τεχνικός διευθυντής, Τάκης Φύσσας και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.
«Γκρουπ του… θανάτου» μπορεί να χαρακτηριστεί το 2ο με τη συμμετοχή της Ολλανδίας, της Γερμανίας, της Πορτογαλίας και της Δανίας. Οι αγώνες της φάσης των ομίλων θα διεξαχθούν από τις 8 έως τις 19 Ιουνίου, ενώ οι προημιτελικοί που θα ακολουθήσουν θα γίνουν σε Βαρσοβία (21/6), Γκντανσκ (22/6), Ντόνετσκ (23/6) και Κίεβο (24/6). Οι ημιτελικοί θα γίνουν στο Ντόνετσκ (27/6) και στη Βαρσοβία (28/6) και ο τελικός θα γίνει την Κυριακή 1η Ιουλίου στο Κίεβο.

Αναλυτικά η κλήρωση και οι όμιλοι του Euro 2012:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
Πολωνία
Ρωσία
Ελλάδα
Τσεχία
Β’ ΟΜΙΛΟΣ
Ολλανδία
Γερμανία
Πορτογαλία
Δανία
Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
Ισπανία
Ιταλία
Κροατία
Έιρε
Δ ΟΜΙΛΟΣ
Ουκρανία
Αγγλία
Σουηδία
Γαλλία
Αναλυτικά το πρόγραμμα του Euro 2012:
Α’ ΟΜΙΛΟΣ
08/06 19:00  Βαρσοβία       Πολωνία - Ελλάδα
08/06 21:45  Βρότσλαβ       Ρωσία - Τσεχία
12/06 19:00  Βρότσλαβ       Ελλάδα - Τσεχία
12/06 21:45  Βαρσοβία       Πολωνία - Ρωσία
16/06 21:45  Βρότσλαβ       Τσεχία - Πολωνία
16/06 21:45  Βαρσοβία       Ελλάδα - Ρωσία

Β’ ΟΜΙΛΟΣ
09/06 19:00  Καρκίβ         Ολλανδία - Δανία
09/06 21:45  Λβιβ          Γερμανία - Πορτογαλία
13/06 19:00  Λβιβ            Δανία - Πορτογαλία
13/06 21:45  Καρκίβ         Ολλανδία - Γερμανία
17/06 21:45  Καρκίβ         Πορτογαλία - Ολλανδία
17/06 21:45  Λβιβ            Δανία - Γερμανία

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ
10/06 19:00  Γκντανσκ        Ισπανία - Ιταλία
10/06 21:45  Πόζναν           Έιρε - Κροατία
14/06 19:00  Πόζναν           Ιταλία - Κροατία
14/06 21:45  Γκντανσκ        Ισπανία - Έιρε
18/06 21:45  Γκντανσκ        Κροατία - Ισπανία
18/06 21:45  Πόζναν           Ιταλία - Έιρε

Δ ΟΜΙΛΟΣ
11/06 19:00  Ντόνετσκ      Γαλλία - Αγγλία
11/06 21:45  Κίεβο            Ουκρανία - Σουηδία
15/06 19:00  Κίεβο            Σουηδία - Αγγλία
15/06 21:45  Ντόνετσκ      Ουκρανία - Γαλλία
19/06 21:45  Ντόνετσκ      Αγγλία - Ουκρανία
19/06 21:45  Κίεβο           Σουηδία - Γαλλία

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
(1) 21/06 21:45        Βαρσοβία       1ος Ομίλου A - 2ος Ομίλου B
(2) 22/06 21:45        Γκντανσκ        1ος Ομίλου B - 2ος Ομίλου A
(3) 23/06 21:45        Ντόνετσκ       1ος Ομίλου Γ - 2ος Ομίλου Δ
(4) 24/06 21:45        Κίεβο         1ος Ομίλου Δ - 2ος Ομίλου Γ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ
27/06 21:45  Ντόνετσκ       Νικητής Προημιτελικού 1- Νικητής Προημιτελικού 3
28/06 21:45  Βαρσοβία       Νικητής Προημιτελικού 2- Νικητής Προημιτελικού 4

ΤΕΛΙΚΟΣ
01/07 21:45  Κίεβο         Νικητής Ημιτελικού 1 - Νικητής Ημιτελικού 2
Απόσπασμα σε video από το φινάλε της κλήρωσης του Euro 2012:


Tο διαφημιστικό σποτ που ετοίμασε το ESPN για το Euro 2012:


ALEX WEB RADIO/TV

Ο ΟΤΕ πήρε NBA!

Ο ΟΤΕ πήρε NBA!

3/12/2011 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΟΤΕ απέκτησε μέρος των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του NBA και πιο συγκεκριμένα του κομματιού εκείνου που ανήκε στον ΣΚΑΙ και παλιότερα στην ΕΡΤ.

Έτσι, ο ΟΤΕ TV θα δείχνει ένα παιχνίδι κάθε αγωνιστική, το οποίο θα προβάλλεται την Κυριακή, ενώ πιθανότατα θα βγάλει και το NBA ACTION. Τέλος, ο ΟΤΕ πήρε το εορταστικό παιχνίδι των Χριστουγέννων, ενώ είναι άγνωστο αυτή την στιγμή αν θα δείχνει, παράλληλα με τη Nova που εξακολουθεί να κατέχει τον κύριο όγκο των δικαιωμάτων, το All Star game.

www.sport-fm.gr/

Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2011

Οποιος μπορεί να βοηθήσει


  Οποιος μπορεί να βοηθήσει

 2/12/2011

Ένα δικό μας παιδί, οΑλέξανδρος, αδερφός του προέδρου της ΘΥΡΑΣ 7 ΠΕΙΡΑΙΑ, έφυγε την Πέμπτη το βράδυ επειγόντως για Γερμανία, για μεταμόσχευση στο συκώτι του.
Οποιος μπορεί να βοηθήσειΟι προσπάθειες που κατεβλήθησαν από πολύ κόσμο, από τον Ολυμπιακό και το Υπουργείο Υγείας, τους οποίους η οικογένεια ευχαριστεί θερμά για την αεροδιακομιδή του παιδιού, ήταν πραγματικά απίστευτες, καθώς αν δεν ταξίδευε άμεσα, διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο η ζωή του.
Όπως όλοι καταλαβαίνετε το κόστος μιας τέτοιας επέμβασης είναι τεράστιο και η συμμετοχή όλων μας ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Ξέρουμε ότι είναι πολύ δύσκολοι καιροί, αλλά ακόμα και τα 10€, πιστέψτε μας, θα βοηθήσουν πολύ την κατάσταση.
Η ΖΩΗ ΚΑΙ Η ΥΓΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ!!!
Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΑ, ΚΑΘΩΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ.
Ο λογαριαμός κατάθεσης είναι:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : 623/601123-38
Ευχόμαστε ΟΛΟΙ ολόψυχα, να βρεθεί άμεσα το μόσχευμα και ευχαριστούμε εκ των προτέρων όλο τον κόσμο για την συμβολή του.

www.rednews.gr/

Πέρασε σαν σίφουνας από τη Θεσσαλονίκη

Πέρασε σαν σίφουνας από τη Θεσσαλονίκη

2/12/2011 
Από άλλον πλανήτη ο Ολυμπιακός κέρδισε σχετικά εύκολα τον Άρη στη Θεσσαλονίκη
ÊÏÊÊÉÍÁÊÇÓ ÍÏÂÏÔÍÉ ÐÅÔÑÅÁÓ ÖÉËÉÐÏÖ ÊÏÕÆÏÕÍÇÓ ×ÉÌÅÍÅÆΨεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε… Τόσο απλά ήταν τα πράγματα για τον Ολυμπιακό στο Αλεξάνδρειο που χρειάστηκε μιάμιση ώρα για να κερδίσει τον Άρη με 3-0 σετ .Οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν κορυφή φτάνοντας τους 15 βαθμούς, έναν πόντο πάνω από τον Ηρακλή, ο οποίος έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.
Οι παίκτες του Γιάννη Καλματζίδη έπιασαν σπουδαία απόδοση και επέβαλλαν το δικό τους νόμο στη Θεσσαλονίκη. Μόνο στο δεύτερο σετ πήγε να χαλάσει η συνταγή αλλά οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τον τρόπο να δείξουν ποιος είναι ο άρχοντας στον αγώνα.
Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Χιμένες ήταν εξαιρετικός, ο Νοβότνι αποτελεί σημαντική μονάδα, ενώ ο 18χρονος Κοκκινάκης έδειξε ότι έχει τα… κότσια για να πάρει τη θέση του Πίντο.
Με τον Φιλίποφ να μοιράζει καταπληκτικά το παιχνίδι, είτε με πρώτους χρόνους με τον Πετρέα –κυρίως- και τον Ανδρεάδη είτε με άψογες πάσες σε Νοβότνι και Χιμένες, δεν υπήρχε περίπτωση να μην εξασφαλίσουμε αυτή τη νίκη. Ειδικά στο τρίτο σετ, από ένα σημείο και μετά ο Ολυμπιακός μετέτρεψε τον αγώνα σε περίπατο. 
Τα σετ: 22-25, 24-26, 14-25
Άρης (Γιάτσης): Τερζής 1, Μπαρούτοφ 5 (5/13 επ.), Τακουρίδης 8 (5/11 επ., 3 μπλοκ), Κιόσης 6 (5/8 επ., 1 μπλοκ), Κυριακίδης 8 (6/16 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 61% υπ. – 32% άριστες), Ριζόπουλος 9 (8/14 επ.,1 μπλοκ, 68% υπ. – 47% άριστες), Σάμαρτζιτς 56% υπ.- 33% άριστες) / Παλέντζας 5 (5/12 επ.), Κυπριανός
Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Χιμένες 11 (11/21 επ.), Πετρέας 7 (4/6 επ., 2 μπλοκ), Φιλίποφ 3 (2 άσοι), Νοβότνι 14 (13/23 επ., 1 μπλοκ, 40% υπ.), Ανδρεάδης 5 (2/6 επ., 3 μπλοκ), Κοκκινάκης 5 (3/10 επ., 2 μπλοκ, 81% υπ. – 69% άριστες), Κουζούνης -λ (75% υπ. – 58% άριστες) / Κανέλλος 3 (2/3 επ., 1 μπλοκ), Σωτηρίου 2

www.olympiacos24.gr

Παρελθόν και τυπικά ο Πίντο

Παρελθόν και τυπικά ο Πίντο

2/12/2011
Το τυπικό μέρος του «διαζυγίου» του Θρύλου με τον Πίντο ολοκληρώθηκε σήμερα (02/12). Ο Βραζιλιάνος βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη και υπέγραψε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη.

Ο Πίντο είναι γεγονός ότι στα 5 παιχνίδια που αγωνίστηκε δεν κατάφερε ν' αποδείξει τις πολύ καλές συστάσεις που τον έφεραν στον Πειραιά. Όπως σας έχει ήδη γράψει το thrylos.gr τεχνικό επιτελείο και διοίκηση βρίσκονται σε διαρκή συνεργασία και αναζήτηση του Βραζιλιάνου ακραίου, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν βιάζονται και ιδιαίτερα αφού περιμένουν τις εορτές για να βρουν την καλύτερη δυνατή λύση.
 
www.thrylos.gr/

Ετοιμάζει Ζαραδούκα

Ετοιμάζει Ζαραδούκα

Το κατώφλι της ενδεκάδας αναμένεται να περάσει για πρώτη φορά ο Γιάννης Ζαραδούκας στον αγώνα με τον Παναιτωλικό. Και πάλι βασικός ο Φρανθίσκο Χαβίτο. Δείτε τις σκέψεις του Βαλβέρδε για το αρχικό σχήμα.
Οι διαδοχικές αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, αναγκάζουν τον Ερνέστο Βαλβέρδε να κάνει το απαραίτητο ροτέσιον, έτσι ώστε, να δώσει τις απαραίτητες ανάσες σε εκείνους που έχουν τραβήξει το περισσότερο κουπί από την αρχή της σεζόν.
Στον αγώνα με την Δόξα Δράμας, ο Βάσκος τεχνικός κράτησε στο πάγκο τους Βασίλη Τοροσίδη, Ραφίκ Τζεμπούρ και Φρανσουά Μοδέστο, προκειμένου να τους ξεκουράσει ενόψει της συνέχειας.

Κόντρα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό δεν θα παίξει ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον Χοσέ Χολέμπας.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους αντικαταστάτες τους, αυτοί θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι Φρανθίσκο Χαβίτο και Γιάννης Ζαραδούκας.

Ο Ισπανός, ο οποίος κόντρα στους "μαύρους αετούς" έπαιξε ως δεξί μπακ, αυτή την φορά αναμένεται να αγωνιστεί πιο μπροστά και συγκεκριμένα ως δεξί χαφ με τον Τζαμέλ Αμπντούν να μετακομίζει στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής, τον Γιάννη Φετφατζίδη να παραμένει ως συνδετικός κρίκος του κέντρου με την επίθεση και τον Μάρκο Πάντελιτς να είναι και πάλι στην κορυφή.

Στην άμυνα και συγκεκριμένα στο αριστερό της άκρο, αντί του Χολέμπας θα ξεκινήσει ο Γιάννης Ζαραδούκας. Αυτό αναμένεται να είναι το ντεμπούτου του 26χρονου με την φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς έως τώρα δεν είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί σε κάποιο παιχνίδι του πρωταθλήματος.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Νικαιώτης ακραίος μπακ θα προσπαθήσει να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, έτσι ώστε, να πείσει τον προπονητή του, ότι αξίζει να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στο μέλλον.

Από 'κει και πέρα, ενδιαφέρον έχει να δούμε, ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί του Βαλβέρδε στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στο τελευταίο ματς ξεκίνησαν οι Μανιάτης και Ιμπαγάσα, ωστόσο είναι δεδομένο πως ο Βάσκος θα ήθελε να είχε περισσότερες λύσεις, έτσι ώστε, να ξεκουράσει τον πρώτο και να μην πιέσει τον "Κάνιο", ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό.

Φαβορί για την μία θέση δείχνει να είναι ο Μοδέστο με τον προπονητή του Ολυμπιακού να μην έχει καταλήξει στον παρτενέρ του.

Στην άμυνα, εκτός από τον Ζαραδούκα αναμένεται να δούμε και πάλι τους Αβραάμ και Μαρκάνο, ενώ στα δεξιά λογικά θα επιστρέψει ο Βασίλης Τοροσίδης. 

www.redplanet.gr/

Η αποστολή του Παναιτωλικού

Η αποστολή του Παναιτωλικού

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον Σαββατιάτικο (19:30, NS1) αγώνα πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό. Δείτε την αποστολή της ομάδας του Αγρινίου.
Τις υπηρεσίες του Μπαμόγκο θα στερηθεί ο προπονητής των νεοφώτιστων Μπάμπης Τενές, καθώς ο παίκτης είναι τιμωρημένος.
Στον αντίποδα κανονικά υπολογίζει στον Γιώργο Θεοδωρίδη, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα.

Αναλυτικά ο Τεννές θα πάρει μαζί του στον Πειραιά τους ακόλουθους παίκτες: Τζενάμο, Κουτρομάνος, Αναστασιάδης, Κούσας, Μουμίν, Μπελεβώνης, Ρότσα, Θεοδωρίδης, Μπουμάλ, Μεζάκ, Παλαιολόγος, Χαριστέας, Ετζενγκέλε, Ντολεζάι, Μητρόπουλος, Καραμαλίκης, Μπλάζιτς, Σιόντης, Άντι, Καμαρά.

www.redplanet.gr/

Μπλέξιμο στον όμιλο του Ολυμπιακού

Μπλέξιμο στον όμιλο του Ολυμπιακού

Η νίκη της Κανού επί της Κάχα Λαμποράλ στο γκρουπ του Ολυμπιακού έβαλε "φωτιά" στον όμιλο, καθώς όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και για τις έξι ομάδες. Στην πέμπτη θέση οι Πειραιώτες.
Μπλέξιμο στο γκρουπ του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα, καθώς ύστερα από τα τελευταία αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής, ο όμιλος θα έχει εξέλιξη θρίλερ στις εναπομείναντες τρεις.
Συγκεκριμένα, η Κάχα έχασε στην Ιταλία από την Καντού με σκορ 71-68, ενώ η Μπιλμπάο κέρδισε στην Ισπανία την Νανσί με σκορ 97-85.

Σε συνδυασμό και με την ήττα του Ολυμπιακού στην Κωνσταντινούπολη από την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (86-70), πλέον, όλες οι ομάδες είναι ακόμη πιο κοντά στην βαθμολογία στον όμιλο και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και για τους έξι συλλόγους.

Από το να περάσουν στο TOP-16 της Ευρωλίγκας, έως και στο να αποκλειστούν από την επόμενη φάση, με τις Φενέρμπαχτσε, Κάχα και Καντού, πλέον, να έχουν θετικό πρόσημο με 4 νίκες και 3 ήττες.

Ιδιαίτερη σημαντική η επόμενη αγωνιστική για τους Πειραιώτες, καθώς στις 8 Δεκεμβρίου θα αντιμετωπίσουν την Κάχα Λαμποράλ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Στο συγκεκριμένο ματς οι ερυθρόλευκοι θα επιδιώξουν τόσο τη νίκη, όσο και την διαφορά (ώστε να έχουν το αβαντάζ σε ενδεχόμενο ισοβαθμίας), κάτι το οποίο δεν θα είναι δύσκολο να επιτευχθεί, καθώς στην Ισπανία είχαν χάσει μόλις με ένα καλάθι (81-79).

Ακόμα όλα είναι ρευστά, όμως με μία πρώτη ψύχραιμη ματιά οι "ερυθρόλευκοι" χρειάζονται τρεις νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης για να κρατούν την τύχη τους στα χέρια τους και να μην χρειαστεί να βγάλουν κομπιουτεράκια.

Ο όμιλος του Ολυμπιακού έως και την 7η αγωνιστική:

1. Φενερμπαχτσέ 559-549 (4-3)

2. Κάχα Λαμποράλ 558-549 (4-3)

3. Καντού 520-511 (4-3)

4. Μπιλμπάο 555-546 (3-4)

5. Ολυμπιακός 533-540 (3-4)

6. Νανσί 561-591 (3-4)

8η αγωνιστική:

Μπιλμπάο - Καντού
Νανσί - Φενέρμπαχτσε
Ολυμπιακός - Κάχα Λαμποράλ

9η αγωνιστική:

Κάχα - Νανσί
Φενέρμπαχτσε - Μπιλμπάο
Ολυμπιακός - Καντού

10η αγωνιστική:

Μπιλμπάο - Κάχα
Νανσί - Ολυμπιακός
Καντού - Φενέρμπαχτσε

 www.redplanet.gr