ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

“Ψαρούκλα” ο Κωνσταντινέας, σε άλλο γήπεδο οι βοηθοί…

“Ψαρούκλα” ο Κωνσταντινέας, σε άλλο γήπεδο οι βοηθοί…

15/10/2011
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣΟ Πέτρος Κωνσταντινέας σφύριξε απόψε το πρώτο μεγάλο του ματς και κατάφερε να αδικήσει, μαζί με τους βοηθούς του τον Ολυμπιακό που έχει δικαιολογημένα παράπονα!
Οι Αλεξέας και Καρσιώτης ήταν πραγματικά προκλητικοί, κόβοντας στο 1ο τον Αμπντούν με ανύπαρκτο οφσάιντ και γενικά έκαναν τα στραβά μάτια στο αντιαθλητικό ματς των κιτρινόμαυρων!
Ο Κωνσταντινέας προσπαθούσε συνεχώς να ανακόψει το ρυθμό του αγώνα, ενώ φάνηκε ότι είχε βάλει στο μάτι και τον Τζεμπούρ, αφού σφύριζε φάουλ σε κάθε προσπάθεια του Αλγερινού να ξεπεράσει τον Μανωλά. Στο δε γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ, η φάση ξεκινά από εγκληματικό τάκλιν με τα δύο πόδια του Κάλα στον Μοντέστο, αλλά ο διεθνής ρέφερι, όπως γράψαμε και στην κριτική του ματς, βρισκόταν αλλού…
Αναμφίβολα, πρόκειται για μια αποτυχημένη διαιτησία που είχε αρνητικές επιπτώσεις στον Ολυμπιακό….

www.olympiacos24.gr/

Οι Κάλα και Χοσέ Κάρλος την «έπεσαν» στον Ιμπαγάσα!

Οι Κάλα και Χοσέ Κάρλος την «έπεσαν» στον Ιμπαγάσα!

15/10/2011 
ΙΜΠΑΓΑΣΑΓιατί κάποιες αγάπες και ινδάλματα κρατούν μια ζωή.
Το σεβασμό τους στο απόλυτο ίνδαλμα που είχαν όταν ξεκίνησαν να παρακολουθούν ποδόσφαιρο συνάντησαν απόψε οι Ισπανοί Κάλα και Χοσέ Κάρλος της ΑΕΚ. Ο λόγος για τον Αριέλ Ιμπαγάσα, στον οποίο οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές πήγαν κατά την αποχώρηση των ομάδων στη φυσούνα του ΟΑΚΑ και ζήτησαν με λαχτάρα τη φανέλα του!

Αναμφίβολα μια κίνηση που δείχνει το τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος που έχει ο “Κάνιο”, ο οποίος προκαλεί δέος και στους αντιπάλους του!

www.olympiacos24.gr/

H κριτική των παικτών

H κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στην εκτός έδρας αναμέτρηση (15/10) με την ΑΕΚ (1-1) για την 6η αγωνιστική της Super League. Καλή εμφάνιση από τους Ορμπάιθ, Χολέμπας και Μιραλάς για τους Πειραιώτες, που δεν βρέθηκαν σε καλή βραδιά.
Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός, στο εκτός έδρας ντέρμπι με την ΑΕΚ για την 6η αγωνιστική της Super League. Οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν καλή απόδοση στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, με τους Ορμπάιθ, Μιραλάς, Χολέμπας και Μέλμπεργκ (στο δεύτερο ημίχρονο) συγκριτικά καλύτερους.
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού

Κοστάνσο: Πλην του γκολ που δέχτηκε και στο οποίο δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη, δεν πιέστηκε ιδιαίτερα στο υπόλοιπο ματς. Όσες φορές χρειάστηκε να επέμβει, ήταν πολύ σταθερός και φάνηκε να συνεννοείται καλύτερα με τους αμυντικούς του.


Μοδέστο: Στο πρώτο 45λεπτο ο Κορσικανός κοίταξε πρωτίστως τα ανασταλτικά του καθήκοντα και ελάχιστες φορές πήρε την πρωτοβουλία να επιτεθεί από την πλευρά του, καθώς ήταν φανερό πως δεν μπορούσε να συνεργαστεί με τον Αμπντούν. Στην επανάληψη η έξοδος του τραυματία Φουστέρ, έφερε τον Μοδέστο στο πλάι του Ορμπάιθ. Αμυντικά μόχθησε αρκετά αλλά στην κυκλοφορία της μπάλας, στον άξονα της μεσαίας γραμμής, δεν ικανοποίησε. Αποβλήθηκε στο 89'.


Μαρκάνο: Καλό ματς για τον Ισπανό στόπερ, με σωστές και καίριες επεμβάσεις στην άμυνα της ομάδας του. Δεν αντιμετώπισε προβλήματα με τους επιθετικούς της ΑΕΚ και είχε καλές μεταβιβάσεις στον χώρο του κέντρου και της επίθεσης.


Αβραάμ: Ξεκίνησε το ματς ως στόπερ και μετά το 46' συνέχισε σαν δεξιός μπακ. Έπρεπε να αντιδράσει καλύτερα στη φάση της ισοφάρισης της ΑΕΚ, αφού "έφαγε" πολύ εύκολα την προσποίηση του σκόρερ Λεονάρντο. Στην επανάληψη και στο δεξί άκρο της άμυνας κράτησε σωστά την θέση του ανασταλτικά, ενώ προσπάθησε να βοηθήσει στην επίθεση, χωρίς όμως ιδιαίτερη επιτυχία.


Χολέμπας: Αρκετά δραστήριος ο 27χρονος μπακ στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, κάλυψε ικανοποιητικά το αριστερό άκρο της άμυνας ενώ ανέβηκε και στο πλευρό του Μιραλάς, κερδίζοντας και 2 κίτρινες κάρτες από τους αντιπάλους του. Στην επανάληψη ήταν ακόμη καλύτερος και κατάφερε να εξουδετερώσει πλήρως τον πιο επικίνδυνο παίκτης της ΑΕΚ, Λεονάρντο.


Ορμπάιθ: Ο Βάσκος μέσος πρόσθεσε άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του και μοίραζε με ιδιαίτερη μαεστρία το παιχνίδι για την ομάδα του. Συγκριτικά ήταν ο καλύτερος από τους μέσους του Ολυμπιακού, πιθανότατα και του αγώνα.


Ιμπαγάσα: Ο "Κάνιο" ήταν εκτός ρυθμού σε όλο το πρώτο μέρος του αγώνα και μοιραία ο Ολυμπιακός είχε πρόβλημα στην δημιουργία παιχνιδιού. Ούτε στην επανάληψη κατάφερε να ανεβάσει την απόδοση του, κάτι που είχε αρνητικό αντίκτυπο σε όλη την ομάδα.


Αμπντούν: Στη μοναδική φάση που θα μπορούσε να απειλήσει άμεσα την εστία του Αραμπατζή, κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ (8') από τον επόπτη. Δεν συνεργάστηκε με τον Μοδέστο και σε κανένα σημείο της αναμέτρησης δεν προβλημάτισε την αντίπαλη άμυνα. Δικαίως αντικαταστάθηκε από τον Φετφατζίδη στο 64'.


Μιραλάς: Με δικό του εκπληκτικό γκολ, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο ΟΑΚΑ. Ο Βέλγος ήταν πολύ κινητικός σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αλλά είναι γεγονός πως δεν πήρε ανάλογες βοήθειες από τους συμπαίκτες του. Από τους διακριθέντες των ερυθρολεύκων.


Φουστέρ: Αγωνίστηκε στον γνωστό του ρόλο, πίσω από τον κλασσικό επιθετικό της ομάδας αλλά δεν κατάφερε κάτι αξιοσημείωτο στο διάστημα που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο. Αντικαταστάθηκε στο 46' από τον Μέλμπεργκ εξαιτίας ενοχλήσεων στα πλευρά από σύγκρουση με αντίπαλο.


Τζεμπούρ: Το πάλεψε ο Αλγερινός επιθετικός, έβγαινε δεξιά - αριστερά προκειμένου να δημιουργήσει χώρους στους συμπαίκτες του αλλά δεν κατάφερε πολλά, ενώ δεν βρέθηκε ποτέ σε θέση βολής. Κατώτερος των περιστάσεων ο Ραφίκ.

Μέλμπεργκ: Πήρε τη θέση του τραυματία Φουστέρ στην ανάπαυλα του αγώνα και έπαιξε στην φυσική του θέση μετατοπίζοντας τον Αβραάμ στο δεξί άκρο της άμυνας. Γνωστός "βράχος" στα μετόπισθεν, επιβλήθηκε των αντιπάλων του με ευκολία.

Φετφατζίδης: Πέρασε στην θέση του Αμπντούν στο 64' και αυτό που μένει από την παρουσία του είναι η εκπληκτική ντρίπλα που... ζάλισε τον Καράμπελα. Δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις περισσότερες προσπάθειες του.

Μακούν: Μπήκε αντί του Ιμπαγάσα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

www.redplanet.gr/

Φιλική ήττα για τις γυναίκες

15/10/11

Την ήττα με 2-1 σετ γνώρισαν οι γυναίκες του Ολυμπιακού από τις αντίστοιχες του Ηρακλή, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα των ανδρών κόντρα στην Καλαμαριά.

Τα σέτ: (17-25, 25-22, 26-24)

Ολυμπιακός: Χριστοδούλου, Σίμανιτς, Νοσέκοβα, Κοσμά, Γιακουμή, Καββαθά, Δηλαβέρη (λ), Μπίλλια, Μπουζουνιεράκη (λ)

www.thrylos.gr

«Δείξαμε πάθος»

15/10/11
Στον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν αυτός και οι συμπαίκτες του το ματς της πρεμιέρας με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στάθηκε ο Γιώργος Πετρέας. Ο διεθνής κεντρικός φόρεσε για πρώτη φορά σε επίσημο ματς τη φανέλα του Θρύλου και μίλησε για τις εντυπώσεις του.

«Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν κινδύνους και είχαμε ως στόχο να μην στραβοπατήσουμε όπως συνέβη για τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα τρία χρόνια। Δείξαμε πάθος και ήμασταν καλύτεροι από τα φιλικά παιχνίδια», είπε ο Πετρέας και πρόσθεσε: «Η παρουσία του Χιμένεθ μας απελευθέρωσε. Καλές οι προπονήσεις αλλά ήταν ώρα για δράση και είμαστε χαρούμενοι που οι φίλαθλοί μας έφυγαν ικανοποιημένοι και από το αποτέλεσμα αλλά και από τη γενικότερη εμφάνισή μας. Εδειξαν ότι θα είναι στο πλευρό μας και αυτό μας γεμίζει αισιοδοξία για τη συνέχεια».
www.thrylos.gr

«Φανταστικός κόσμος»

15/10/11
Ο Ρόναλντ Χιμένεθ ήλθε διψασμένος στον Θρύλο, όπως έδειξε στην πρεμιέρα του με την «ερυθρόλευκη». Ωστόσο ο Κολομβιανός στις δηλώσεις του δε στάθηκε καθόλου στη δική του παρουσία, όσο σ' αυτή του κόσμου μας.

«Ενιωσα καλά από τον πρώτο πόντο του παιχνιδιού και σε αυτό βοήθησαν όλοι οι συμπαίκτες μου που με βοήθησαν να εγκλιματιστώ γρήγορα και αγωνιστικά αλλά και ψυχολογικά στον Ολυμπιακό। Φανταστική η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χιμένεθ μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην πρεμιέρα της Α1 βόλεϊ.
www.thrylos.gr

Μην περιμένουμε τρελά πράγματα ακόμη

15/10/11
Το αυτονόητο είπε ο Γιάννης Καλμαζίδης μετά τη νίκη του Θρύλου επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς στην πρεμιέρα της Α1 βόλεϊ των ανδρών. Ο τεχνικός των νταμπλούχων έκανε λόγο για ικανοποίηση, αλλά όπως πρόσθεσε δεν πρέπει, σ' αυτή τη φάση, να περιμένουν τρελά πράγματα από την ομάδα.

«Σίγουρα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και μια θετική εμφάνιση. Μην περιμένουμε τρελά πράγματα...ακόμη. Ίσως λίγο να με προβληματίζει ο τρόπος που χάναμε τις διαφορές στα δύο πρώτα σετ, αλλά τέτοια εποχή γίνονται ατομικά λάθη που θα διορθωθούν με τον καιρό», τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Θρύλου.
Και κατέληξε: «Με την παρουσία και του Χιμένεθ η ομάδα είναι πλήρης και πιστεύω ότι σε κάθε παιχνίδι θα παρουσιάζεται βελτιωμένη। Ευχαριστούμε τον κόσμο για την δυναμική του παρουσία στο γήπεδο η οποία ήταν καταλυτική για να απελευθερωθούν οι παίκτες μας από το άγχος της πρεμιέρας».
www.thrylos.gr


Από εκεί που σταμάτησε

15/10/11
Από εκεί που σταμάτησε πέρυσι συνεχίζει και φέτος ο Θρύλος. Οι τρεμπλούχοι του Γιάννη Καλμαζίδη μπορεί να έχουν αλλάξει αρκετά όσον αφορά τα πρόσωπα που απαρτίζουν την ομάδα όμως η νοοτροπία παραμένει η ίδια. Νίκες και πάλι νίκες και στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος το θύμα ήταν ο Απόλλωνας Καλαμαριάς, τον οποίο κέρδισε ο Ολυμπιακός με 3-0.

Ο Γιάννης Καλμαζίδης ξεκίνησε τον αγώνα με τον Χιμένες, τον Πετρέα, τον Ανδρεάδη, τον Νοβότνι, τον Φιλίποφ, τον Πίντο και λίμπερο τον Σωτηρίου, αφού ο Παύλος Κουζούνης είναι τραυματίας. Μαζί με τον Κουζούνη, στα πιτς έχει μείνει και ο Ιωάννου, ο οποίος χρειάζεται ακόμα λίγο χρόνο για να επανέλθει.

Στο πρώτο σετ της αναμέτρησης ο Θρύλος ήταν πολύ καλός και με τους Πετρέα, Νοβότνι και Χιμένες έκανε το 1-0 με 25-22. Να σημειώσουμε ότι και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη, αφού χρειάζονται ακόμα χρόνο για να είναι έτοιμες και κυρίως ο Ολυμπιακός.

Στο δεύτερο σετ οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 11-10 τότε που ο Θρύλος πάτησε το γκάζι και με μπροστάρη τον Χιμένες και τον Πετρέα έκανε το 18-12 καθαρίζοντας και το δεύτερο σετ το οποίο τελείωσε 25-21.

Στο τρίτο σετ ο Γιάννης Καλμαζίδης ξεκίνησε με τους Κανέλλο, Κοκκινάκη αντί των Πετρέα, Ανδρεάδη ωστόσο ο Ολυμπιακός συνέχισε στον ίδιο ρυθμό. Προηγήθηκε γρήγορα με 8-4 και με σχετική ευκολία έφτασε στο 19-12 και τη νίκη, 25-17

Τα σετ: 25-22, 25-21, 25-17
Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Χιμένες 16 (14/23 επ., 2 μπλοκ), Πετρέας 16 (11/13 επ., 1 άσο, 4 μπλοκ), Φιλίποφ 3 (3 μπλοκ, Νοβότνι 6 (5/14 επ., 1 μπλοκ, 71% υπ. - 48% άριστες), Ανδρεάδης 2 (1/4 επ., 1 μπλοκ), Πίντο 3 (2/5 επ., 1 μπλοκ, 75% υπ. - 50% άριστες), Σωτηρίου -λ (67% υπ. - 33% άριστες) / Κοκκινάκης 7 (3/3 επ. 2 άσοι, 2 μπλοκ), Κανέλλος 5 (5/6 επ.)
Απόλλων Καλαμαριάς (Πάτρας): Πιπέργιας 2, Παπαδημητρίου 4 (3/12 επ।, 52% υπ. - 24% άριστες), Μπόγιοβιτς 6 (4/7 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ), Στίγγας 6 (5/10 επ., 1 μπλοκ), Τζελάτη 13 (12/28 επ., 1 μπλοκ), Μαυροβουνιώτης 6 (5/12 επ., 1 άσο), Μπαμπαλιούτας -λ 87% υπ. - 53% άριστες / Δημητριάδης, Ίλιτς, Δάνας, Πάντσιος
www.thrylos.gr

Μίλησαν Αγγελόπουλος-Λιανός

15/10/11
Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος και ο αντίστοιχος του Πανιωνίου,. Ηλίας Λιανός, βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι (12:00μμ, 15/10) στο ΣΕΦ για την φιλική αναμέτρηση των ομάδων τους. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο άντρες συζήτησαν για τα βασικά θέματα του μπάσκετ, παρά τη «σκληρή» γλώσσα που είχε χρησιμοποιήσει ο κ. Λιανός για τους «αιώνιους» στη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ, ό0σον αφορά τα τηλεοπτικά και το ποσό που πρέπει να πάρουν οι ομάδες.

Το αν αυτή η συνάντηση γίνει αφορμή ώστε οι μεγάλοι να... απλώσουν χείρα βοηθείας στους μικρότερους και το πρωτάθλημα να γίνει πιο ανταγωνιστικό, θα φανεί στο μέλλον।
www.thrylos.gr

Με το μυαλό στην Ευρώπη

ε το μυαλό στην Ευρώπη

15/10/2011 1
Σε ένα από τα χειρότερα ντέρμπι όλων των εποχών, ο Ολυμπιακός είχε το μυαλό στο ματς της Τετάρτης με την Ντόρτμουντ και δεν κατάφερε να νικήσει στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε με τη γκολάρα του Μιραλάς και την απάντηση του Λεονάρντο στο πρώτο ημίχρονο. Η ΑΕΚ ήταν ακίνδυνη, αλλά ο Θρύλος πήγε να πάρει το ματς στο ρελαντί και τελικά άφησε τους βαθμούς απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήθελε (τρομάρα του) και εκδίκηση για την εξάρα. Ο Ολυμπιακός δεν είχε αντίπαλο μόνο τον μέτριο εαυτό του αλλά και τη διαιτησία, καθώς οι δύο επόπτες έπαιζαν σαν στόπερ της ΑΕΚ σε όλο το ματς και στέρησαν τουλάχιστον τρεις επιθέσεις για γκολ.

Ο Κωνσταντινέας πήγε να δώσει προσωπική παράσταση με τις κάρτες που μοίρασε σε όλο το παιχνίδι, με συνέπεια στο τέλος να αποβληθούν ο Μάκος και ο Μοδέστο, αλλά αυτοί που στέρησαν από τον Ολυμπιακό τη δυνατότητα να πάρει το διπλό έστω κι αν δεν έπαιξε καλά ήταν ο Αλεξέας με τον Καρσιώτη. Μόλις στο 3 κόπηκε με ανύπαρκτο οφσάιντ ο Αμπντούν, ενώ σε άλλες τρεις περιπτώσεις ο Αμπντούν μία φορά και ο Τζεμπούρ άλλες δύο έφευγαν μόνοι τους προς την αντίπαλη περιοχή αλλά κόπηκαν με ανύπαρκτες υποδείξεις για φάουλ. Ο δε Αλεξέας άφησε από θέση οφσάιντ τον Γκουντγιόνσεν στη φάση του 45, όπου ο άτυχος Ισλανδός έσπασε το πόδι του πέφτοντας με δύναμη πάνω στον Κοστάντσο. Ο Κωνσταντινέας ήταν τόσο εμφανώς παρτάκιας για το ματς που έβγαζε κίτρινες και κόκκινες για ψύλλου πήδημα, δεν άφηνε το ματς να παιχτεί, ενώ απέβαλλε ον Τάσο Μητρόπουλο και τον γυμναστή του Ολυμπιακού από τον πάγκο!

Ο Ολυμπιακός δεν μπήκε καλά στο ματς, αλλά προηγήθηκε με το εκπληκτικό γκολ του Μιραλάς που εξουδετέρωσε τον Μανωλά και σούταρε έξοχα στην εστία εκμεταλλευόμενος την ωραία ενέργεια του Τζεμπούρ. Ένα γκολ σπεσιαλιτέ του Βέλγου παικταρά στο 23.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς πήγαινε για άνετο διπλό, ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να κάνει το δεύτερο γκολ στο 35 και στο 37 με τον Αραμπατζή να προλαβαίνει τη σέντρα του Μοδέστο στον Τζεμπούρ και το σουτ του Αμπντούν από την υπέροχη σέντρα του Χολέμπας να κοντράρει. Η ΑΕΚ πήρε θάρρος και με τον Λεονάρντο ισοφάρισε στο 43 μετά από μπαράζ λαθών των παικτών του Ολυμπιακού στο κέντρο όπου έχασαν δύο φορές τις κόντρες από τον Κάλα, πριν η μπάλα πάει στον Βραζιλιάνο που απέφυγε τον Αβραάμ και εκτέλσε τον Κοστάντσο. Στη φάση αυτή πάντως υπάρχει ΞΕΚΑΘΑΡΟ φάουλ του Κάλα στον Μοδέστο με το τάκλιν του Ισπανού αντικανονικό με τα δύο πόδια. Αλλά ο Κωνσταντινέας ασχολιόταν πάλι με τα δικά του εκείνη την ώρα.

Ο Βαλβέρδε που έχασε με τραυματισμό τον Φουστέρ στο ημίχρονο, πέρασε τον Μοδέστο που είχε προβλήματα με τον Λεονάρντο στα χαφ και έφερε δεξί μπακ τον Αβραάμ, με τον Μέλμπεργκ στόπερ. Ο Ολυμπιακός επιθετικά δεν λειτούργησε καλά ούτε στο δεύτερο, καθώς ο Ιμπαγάσα ήταν σε κακή μέρα και η μπάλα δεν κυκλοφόρησε καλά. Ουσιαστικά η ομάδα δεν έκανε ούτε μία ευκαιρία στο δεύτερο μέρος.

Στο 87 αποβλήθηκε για διαμαρτυρία με δεύτερη κίτρινη ο Μάκος και την ώρα που ο Βαλβέρδε πήγε να βάλει τον Πάντελιτς για να πιέσει για τη νίκη, ήρθε η αποβολή του Μοδέστο που τσίμπησε στην πρόκληση του Κάλα και του τράβηξε το σορτσάκι ένα λεπτό αργότερα. Ο Κορσικανός είχε πάρει άδικα την πρώτη κίτρινη, αλλά σε εκείνο το σημείο στο φινάλε έπρεπε να είχε καθαρό μυαλό.

Με καλούς αλλά απομονωμένους τους Τζεμπούρ και Μιραλάς και με τους χαφ εκτός αγώνα δημιουργικά, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε και να χάσει το παιχνίδι αν η ΑΕΚ δεν τον φοβόταν τόσο πολύ. Ήταν φανερό ότι η ομάδα πήγε να πάρει το ματς όπως όπως, έχοντας το μυαλό της στη Ντόρτμουντ.

Από κει και πέρα, όλη η σκέψη πλέον πάει στο ματς με τους Γερμανούς κι εκεί όλοι περιμένουμε ότι ο Θρύλος θα είναι ξανά αποφασιστικός και ποιοτικός, κάτι που δεν είχε απόψε στο ΟΑΚΑ.

Εκτός από τον Μοδέστο που αποβλήθηκε και δεν θα παίξει με τον Πανιώνιο, πήρε κίτρινη ο Χολέμπας.

ΑΕΚ: Αραμπατζής, Γεωργέας (84 Κοντοές), Καράμπελας, Μανωλάς, Κάλα, Μάκος, Βάργκας, Λαγός, Λεονάρντο (76 Κάρλος), Γκουντγιόνσεν (46 Καφές), Λυμπερόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κοστάντσο, Μοδέστο, Χολέμπας, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα (90 Μακούν), Φουστέρ (46 Μέλμπεργκ), Αμπντούν (63 Φετφατζίδης), Μιραλάς, Τζεμπούρ

Τα γκολ των Μιραλάς και Λεονάρντο




www.thrylos.gr/

Έτοιμος για Μπιλμπάο

15/10/11

Αγώνας-προπόνηση για τον Ολυμπιακό στο φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο που έγινε στο ΣΕΦ το μεσημέρι του Σαββάτου, με τους «ερυθρόλευκους» να κερδίζουν με 83-57. Ο Ντούντα χρησιμοποίησε, παρουσία και του προέδρου, Παναγιώτη Αγγελόπουλου και τους 13 παίκτες που είχε στη διάθεσή του, δοκιμάζοντας αρκετά διαφορετικά σχήματα εν όψει της πρεμιέρας της Euroleague με την Μπιλμπάο την Παρασκευή (21/10) στην Ισπανία. Οι Κυπελλούχοι έπαιξαν εξαιρετική άμυνα σε όλη την αναμέτρηση και ο Ίβκοβιτς μοίρασε το χρόνο σε όλους τους παίκτες και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κανένας παίκτης του Θρύλου δεν ξεχώρισε αισθητά.

Τα δεκάλεπτα: 19-12, 37-24, 59-43, 83-57

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ίβκοβιτς): Χάινς 6 (2ρ. – 1ασ. – 1κλ.), Άντιτς 5 (4ρ. – 2κλ.), Σπανούλης 6 (4ρ. – 1ασ. – 1κλ.), Χάουαρντ 9 (4ρ. – 2κλ.), Κέσελ 8(2τρ. – 3ρ. – 1κλ.) Παπαδόπουλος 8 (3ρ. – 2ασ.), Γκετσεβίτσιους 13(3τρ. – 2ρ.), Γλυνιαδάκης 1 (1ασ.), Πρίντεζης 10 (3ρ. – 1ασ.), Παπανικολάου 9(5ρ.), Μάντζαρης (3ρ. – 2ασ. – 1κλ.), Σλούκας 6(2τρ. – 1ρ. – 2ασ. – 1κλ.), Κατσίβελης 2(1ρ.)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μπαρτζώκας): Ξανθόπουλος, Κις 12(2), Αθανασούλας, Ντίμπλερ, Μπατής 2, Γιάνκοβιτς 14, Καββαδάς 7, Ιωάννου, Σαρικόπουλος 14, Νατζφέι 8(2).

*Στο ΣΕΦ βρέθηκαν τόσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης Αγγελόπουλος όσο και ο αντίστοιχος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλίας Λιανός. Μαζί με τον ισχυρό άνδρα του «ερυθρόλευκου« μπάσκετ ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας.
www.thrylos.gr

ΔHΛΩΣΕΙΣ Ορμπάιθ,Βάργκας,Μώραλης,Μέλμπεργκ,Τζιμπούρ, Μαρκάνο, Kωστενογλου,Βαλβέρδε

 ΔHΛΩΣΕΙΣ Ορμπάιθ,Βάργκας,Μώραλης,Μέλμπεργκ,Τζιμπούρ,

 Μαρκάνο, Kωστενογλου,Βαλβέρδε,Κοστάντσο

 15/10/2011

Ορμπάιθ: Δίκαιο αποτέλεσμα

15/10/2011
Ο Πάμπλο Ορμπάιθ χαρακτήρισε δίκαιο αποτέλεσμα την ισοπαλία και στάθηκε στην έλλειψη ρυθμού που είχε η αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο έλειψε ο ρυθμός. Η μπάλα ήταν σχεδόν... ακίνητη και έτσι η ισοπαλία ήταν το πλέον δίκαιο αποτέλεσμα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού, δευτερόλεπτα μετά το τέλος του ματς στο ΟΑΚΑ.

Βάργκας «Ισορροπημένο παιχνίδι»

Ο Φαμπιάν  που αναδείχθηκε και ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης, δήλωσε πως ήταν ένα ισορροπημένο ματς, στο οποίο αν και η ΑΕΚ ήθελε τη νίκη, δεν κατάφερε να την πάρει.
«Θεωρώ πως έγινε ισορροπημένο παιχνίδι, θέλαμε πιο πολύ τη νίκη από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν τα καταφέραμε και τελικά μείναμε στην ισοπαλία. Μα βοήθησε πολύ που πιέζαμε ψηλά, καθώς μπλοκάραμε τον Ολυμπιακό και δεν τον αφήσαμε να κάνει παιχνίδι», είπε ο Βάργκας.

Μώραλης: Τώρα Ντόρτμουντ

Ο δ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, μίλησε με τη λήξη του ματς τονίζοντας πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, καθώς ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό και να κάνει το γνωστό παιχνίδι του.
«Ήρθαμε με σκοπό να κερδίσουμε να βρούμε ρυθμό που μας βολεύει δεν το καταφέραμε πήραμε μια ισοπαλία, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο το ματς είχε πολλά σφυρίγματα και πλέον στρεφόμαστε στη Ντόρτμουντ την Τετάρτη.
Τα σφυρίγματα σίγουρα δεν μας βοήθησαν γιατί είμαστε μια ομάδα που παίζει με ρυθμό. Ευχαριστούμε τον κ. Αδαμίδη για την φιλοξενία και στα μπουθ και γενικά και μακάρι  όλα τα ντέρμπι να γίνονται σε τέτοιο κλίμα», είπε ο κ. Μώραλης

Μέλμπεργκ: "Καθόλου καλοί"

Ο Σουηδός αμυντικός του Ολυμπιακού, Όλοφ Μέλμπεργκ, δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και σε δηλώσεις το αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ παραδέχθηκε ότι η ομάδα δεν απέδωσε καθόλου καλό ποδόσφαιρο.
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ δεν έψαξε δικαιολογίες για την κακή αγωνιστικά μέρα της ομάδας του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της Supeleague με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο Σουηδός είπε:

"Δεν αποτελεί δικαιολογία η διακοπή του πρωταθλήματος. Αυτή επηρεάζει μόνο τους διεθνείς παίκτες που έχουν αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες, αφού οι υπόλοιποι συνεχίζουν να προπονούνται σε κανονικούς ρυθμούς. Σίγουρα, ωστόσο, επηρεάζει την ομάδα αγωνιστικά.

Το σημερινό ματς ήταν ένα παιχνίδι με πολλή ένταση. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ούτε στο β' μέρος καταφέραμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας . Πιστεύω ότι με την Ντόρτμουντ θα είμαστε έτοιμοι, αφού είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε".

Τζιμπούρ: Δεν είμαστε ικανοποιημένοι

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ στάθηκε στην έλλειψη πάθους από τοον ίδιο και τους συμπαίκτες του, ενώ τόνισε πως αν η εικόνα που παρουσιάσει η ομάδα είναι ίδια και την Τετάρτη, ο Ολυμπιακός δεν θα έχει καμία ελπίδα.
«Πιστεύω πως σήμερα θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα, κρατάμε την ισοπαλία, αλλά σίγουρα αυτό δεν μας ικανοποιεί.
Ξεκινήσαμε καλά, πήραμε το προβάδισμα από την ΑΕΚ αλλά το γεγονός πως μας ισοφάρισαν πριν το ημίχρονο τους έδωσε ψυχολογία και έκανε τα πράγματα πιο δύσκολα για μας. Μας έλειψε ίσως το πάθος σήμερα και αυτό η ΑΕΚ το είχε. Όσον αφορά το ματς της Τετάρτης, αν εμφανιστούμε όπως σήμερα δεν νομίζω πως μπορούμε να περιμένουμε κάτι, θα πρέπει να παρουσιαστούμε αρκετά βελτιωμένοι», είπε ο Τζιμπούρ.

Μαρκάνο: Δύσκολο παιχνίδι

 Ο αμυντικός των «ερυθρόλευκων», είπε αρχικά: «Ήταν δύσκολο ματς, με πολλά φάουλ και διακοπές και αυτό ευνόησε τους αντιπάλους μας. Δεν είχε να κάνει με τη διακοπή. Συμβαίνει σε πολλές ομάδες. Η ΑΕΚ είχε ετοιμάσει ένα πιο αργό παιχνίδι, με λιγότερο ποδόσφαιρο. Δεν πειράζει».
Αναφορικά με το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, ο Ισπανός αμυντικός τόνισε: «Θα είναι διαφορετικό το παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ. Θα τα δώσουμε όλα και είναι η τελευταία μας ευκαιρία για να συνεχίσουμε στη διοργάνωση».

Kωστενογλου «Μπορούσαμε κάτι καλύτερο»

Ο Νίκος Κωστένογλου μίλησε με τη λήξη του αγώνα τονίζοντας πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα του και θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο.
«Θεωρώ πως μας αδικεί το αποτέλεσμα ήμασταν καλά διαβασμένοι, ο Ολυμπιακός δεν μας έκανε ευκαιρία και θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει κάτι καλύτερο», είπε ο προπονητής της ΑΕΚ.


Βαλβέρδε: «Το παιχνίδι σταματούσε συνέχεια»

Στην απουσία ρυθμού στάθηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά δεν τη χρησιμοποίησε για να δικαιολογήσει τους παίχτες του
ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Ο Βάσκος τεχνικός, στην συνέντευξη τύπου μετά τη λήξη του αγώνα με την ΑΕΚ, δεν έψαξε για δικαιολογίες αλλά στάθηκε στις συχνές διακοπές του αγώνα.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων»: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε χαμηλό ρυθμό. Δεν θα περάσει στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς ήταν ένα παιχνίδι με λίγο ενδιαφέρον. Παρόλο που είχε δυο υπέροχα γκολ, είχε λίγες φάσεις».

«Στο πρώτο ημίχρονο που φτάσαμε και στο γκολ, ήμασταν αρκετά καλοί, είχαμε φάσεις. Στο δεύτερο η ΑΕΚ ξεκίνησε καλύτερα, καμία από τις δυο ομάδες δεν έκανε πολύ μεγάλες ευκαιρίες. Είχαμε πολλές διακοπές στο παιχνίδι, δεν υπήρχε συνέχεια και γενικώς δεν είχε πολλές ευκαιρίες. Όσο περνούσε ο χρόνος πιστεύαμε ότι είχαμε ανακτήσει τον έλεγχο αλλά στις λίγες ευκαιρίες που κάναμε δεν καταφέραμε κάτι».

«Δεν έχει καμία σχέση με την  Ντόρτμουντ. Η ΑΕΚ έπαιξε με μακρινές μπαλιές εμείς προσπαθούσαμε να κρατήσουμε τον έλεγχο. Δεν έχει καμία σχέση με την Ντόρτμουντ».
Όσον αφορά γιατί ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κάνει το παιχνίδι του δήλωσε: «Παίζει και ο αντίπαλος. Πρέπει να υπάρχει συνέχεια στο ποδόσφαιρο. Εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, σταματούσε συνέχεια. Εμείς δεν μπορούσαμε να αποκτήσουμε ρυθμό. Δεν είναι δικαιολογία, παίξαμε άσχημα, αν δεν μπορέσεις να βρεις ρυθμό και να μην έχεις τη μπάλα στα πόδια σου, δεν μπορείς να κάνεις το παιχνίδι σου».

Κοστάντσο: Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο

ΚΟΣΤΑΝΤΣΟΔίκαιο αποτέλεσμα χαρακτήρισε το 1-1 με την ΑΕΚ ο Φράνκο Κοστάντσο, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο αξιώσεων απόψε στο ΟΑΚΑ:
«Ήταν ένα ματς που και οι δύο ομάδες πάλεψαν για τη νίκη. Η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Και ο αντίπαλος προσπάθησε. Δεν παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο».
Για το σοβαρό τραυματισμό του Γκούντγιονσεν, ανέφερε: «Είναι κρίμα. Λυπάμαι πολύ. Ήταν μια φάση που και οι δύο χτυπήσαμε».

Για το αν προσαρμόζεται καλύτετρα, όσο περνάει ο χρόνος, υποστήριξε:
«Όλη η ομάδα γνωρίζεται καλύτερα. Οι αμυντικοί με τους μέσους. Υπάρχουν πράγματα να βελτιωθούν, υπάρχει χρόνος».

Για το αν θα βελτιωθεί ο Θρύλος στο παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, είπε:
«Όλοι αυτό θέλουμε, να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

ALEX WEB RADIO/TV

Οι αποφάσεις για Μπιλμπάο

ΙΒΚΟΒΙΤΣ
15/10/11

Ο «Ντούντα» θα κρίνει τι είναι καλύτερο για το ταξίδι και τον Λούκας

Η αναβολή της πρεμιέρας της Α1, ασφαλώς δεν χαροποίησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος τουλάχιστον είδε τους παίκτες του να «βγάζουν» μεγάλη ενέργεια στο φιλικό με τον Πανιώνιο και να φθάνουν εύκολα στην επικράτηση. Ωστόσο ο προπονητής του Ολυμπιακού, έχει ορισμένα σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσει εν' όψει του πρώτου αγώνα της Ευρωλίγκα με τη Μπιλμπάο και το επόμενο διήμερο καλείται να πάρει τις σχετικές αποφάσεις.

Όλα δείχνουν πως ο «Ντούντα» θα αφήσει εκτός αποστολής τον Κειλίν Λούκας, ο οποίος δεν αγωνίσθηκε στο φιλικό με την ομάδα της Νέας Σμύρνης. Ο Αμερικανός πλέι-μέικερ εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο πέλμα και με δεδομένο ότι έχει μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες, είναι δεδομένο πως δεν θα έχει καλό αγωνιστικό ρυθμό. Μόνο αν δείξει στη προπόνηση της Δευτέρας πως μπορεί να ακολουθήσει τους υπόλοιπους θα ακολουθήσει την ομάδα.

Ακόμα, βέβαια, δεν έχει οριστικοποιηθεί η μέρα αναχώρησης των «ερυθρόλευκων»। Εφ' όσον δεν αλλάξει κάτι στην 48ώρη απεργία της Τετάρτης και τη Πέμπτη, αναγκαστικά η ομάδα θα φύγει την Τρίτη. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα ταξιδέψει για το Μπιλμπάο, αλλά θα μείνει σε άλλη Ισπανική πόλη, ώστε να προπονηθεί μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα. Ο Ίβκοβιτς θα κάνει τις απαραίτητες συνεννοήσεις και θα αποφασίσει τι είναι καλύτερο για τον Ολυμπιακό.

www.olympiacos24.gr

Μαυροκεφαλίδης: «Από την πλευρά μου θα ήθελα να ξαναπαίξω στον Ολυμπιακό»

ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ
15/10/11

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, με δηλώσεις του σε αθλητική εφημερίδα.

Ο παίκτης της Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε ότι από την πλευρά υπάρχει 100% περίπτωση να γυρίσει.

Παράλληλα μίλησε για την αποχώρησή του από το Λιμάνι, για το γεγονός ότι δεν παίζει Ευρωλίγκα, γιατιςεπαφές του με τον Ολυμπιακό αλλά και για το κεφάλαιο Εθνική.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαυροκεφαλίδης στον «Πρωταθλητή»:

-την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό:«Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ που έφυγα. Έκανα το καλύτερο για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Ήταν η πιο δύσκολη επαγγελματική απόφαση ως τώρα στη ζωή μου. Το πάλευα μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο που είχα διορία από τη Σπαρτάκ για να μείνω στον Ολυμπιακό. Το οικονομικό είναι πολύ σημαντικό. Όχι το μόνο. Είχα πολύ καλύτερη πρόταση από τη Χίμκι, πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά για τα οποία υπέγραψα. Έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο ο Στέφανος Δέδας, ο συνεργάτης του Γιούρι Ζντοβτς και ο καλύτερός μου φίλος. Στην αρχή ήμουν σίγουρος ότι θα μείνω στον Ολυμπιακό και δεν σκεφτόμουν τίποτα. Μετά προέκυψε το θέμα με τους κύριους Αγγελόπουλους. Είδα ότι έφευγαν οι πρωτοκλασάτοι παίκτες κι αυτό με επηρέασε. Βέβαια, όταν ξεκαθάρισε κάπως η κατάσταση, μου έδειξαν ότι με εκτίμησαν κι αυτό δεν το ξεχνάω. Μετά έγιναν κάποια άλλα πράγματα που έπαιξαν τον τελικό ρόλο στην απόφασή μου».

-το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό: «Ποτέ μη λες ποτέ. Για το αν υπάρχει περίπτωση να ξαναπαίξω στην ομάδα, από την πλευρά μου ισχύει 100%. Αν κάποιος θύμωσε μαζί μου, λυπάμαι που πήγαν έτσι τα πράγματα. Τόσο εγώ, όσο και η ομάδα ξέρουμε τι έγινε και πώς τελείωσε το θέμα, γνωρίζουμε και οι δύο πλευρές τι έχει συμβεί».

-το γεγονός ότι η Σπαρτάκ Αγ. Πετρούπολης δεν συμμετέχει στην Ευρωλίγκα: «Με ενοχλεί λιγάκι που δεν παίζω Ευρωλίγκα. Το Eurocup είναι καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και η βαλτική λίγκα έχει πολλές καλές ομάδες. Είναι δυνατά πρωταθλήματα, αλλά όχι σαν την Ευρωλίγκα».

-τις επαφές με την παλιά του ομάδα: «Παρακολουθώ συνέχεια τα νέα του Ολυμπιακού και μιλάω με παιδιά από την ομάδα. Περιμένω να βάλω δορυφορικό πιάτο για να βλέπω Ολυμπιακό. Έβλεπα όλα τα φιλικά μέσω του διαδικτύου και διαβάζω πως είναι ευχαριστημένοι από τους μικρούς».

-το κεφάλαιο εθνική ομάδα: «Η Εθνική είναι ύψιστη τιμή για κάθε παίκτη। Ό,τι και να πω για αυτό το θέμα, σχολιάζεται αρνητικά. Δεν παύει για μένα να είναι μεγάλη τιμή να καλείσαι και να παίζεις στην ομάδα που εκπροσωπεί την πατρίδα σου. Πρώτη φορά στην καριέρα μου θα μπορούσα να παίξω σε μια μεγάλη διοργάνωση και από ό,τι κατάλαβα στις συζητήσεις που έγιναν, θα είχα σημαντικό ρόλο στην ομάδα. Είχα για πρώτη φορά μια τόσο μεγάλη ευκαιρία και όμως αρνήθηκα. Αυτό νομίζω ότι δείχνει πως είχα πρόβλημα… Μακάρι να περάσει ο χρόνος, να παίξω καλά φέτος και να με χρειαστεί η Εθνική ομάδα, ώστε να μπορέσω να τη βοηθήσω στο μέλλον. Εγώ θέλω. Αν θέλουν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι… Το αν θα κληθώ ή όχι δεν είναι πλέον στο χέρι μου».

www.olympiacos24.gr

Κάνει αγωγή ο Πατέρας

Κάνει αγωγή ο Πατέρας

15/10/2011
Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στην πλευρά του Νικόλα Πατέρα το δημοσίευμα της εφημερίδας «Real News» που τον εμπλέκει με την περσινή υπόθεση του ξυλοδαρμού του Κύρου Βασσάρα, μετά το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.
Κάνει αγωγή ο Πατέρας
ύμφωνα με πληροφορίες ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού την Δευτέρα θα καταθέσει μήνυση και αγωγή στον εκδότη της εφημερίδας για ψευδή και συκοφαντική δυσφήμηση.
Ο ντόρος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση τον έχει εκνευρίσει αφάνταστα, για αυτό και αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση…
Το Leoforos.gr επικοινώνησε με τον Διευθυντή της κρατικής Ασφάλειας, Γιάννη Δικόπουλο, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Από το υλικό που έχουμε συγκεντρώσει δεν προκύπτει καμία κατηγορία. Πλέον η υπόθεση έχει πάει στα χέρια του εισαγγελέα, ο οποίος θα κρίνει αν υπάρχουν κατηγορούμενοι. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα μας επιστραφεί ο φάκελος για να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καμία κατηγορία, για κανέναν».
Πηγή: leoforos.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Εμπλοκή Πατέρα στον ξυλοδαρμό Βασσάρα

Πρόβλημα με Φουστέρ


Πρόβλημα με Φουστέρ

15/10/2011
Αλλαγή ζήτησε να βγει ο Νταβίντ Φουστέρ, στο τέλος του α΄ημιχρόνου
ΦΟΥΣΤΕΡΟ Ισπανός του Θρύλου, διαμαρτυρήθηκε για πόνο στα πλευρά μετά από σύγκρουση με αντίπαλο παίχτη σε διεκδίκηση της μπάλας και ζήτησε να αντικατασταθεί.
Το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού θα εξετάσει τον Φουστέρ και θα αποφανθεί για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του.
Μάλιστα, σύσσωμη η ομάδα και ο κόσμος περιμένει με αγωνία το ιατρικό πόριμα, καθώς, από αυτόν τον τραυματισμό ,κρίνεται η παρουσία του Ισπανού στην επικείμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ντόρτμουντ, την Τετάρτη 19/10 για την 3η αγωνιστική του Champions League.

www.olympiacos24.gr/

ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΕΔΙΝΕ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ...(video)



 ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗ ΕΔΙΝΕ ΠΕΝΑΛΤΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕΑΣ...(video)
15/10/2011
Απαγορεύεται ο Ολυμπιακός να πάρει πέναλτι μέσα στο ΟΑΚΑ; Μάλλον ναι. Προφανώς απαγορεύεται ακόμα και να πεις ότι ο Ολυμπιακός θα έπρεπε να είχε πάρει πέναλτι. Στην φάση του 12' ο Ιμπαγάσα εκτελεί φάουλ, ο Μάκος κάνει κεφαλοκλείδωμα στον Χολέμπας και τον πετάει στο έδαφος, εντός περιοχής, όμως ο Κωνσταντινέας σφυρίζει αδιάφορα. Δηλαδή πρέπει να βγει αίμα; Το τράβηγμα και το σπρώξιμο του επιτιθέμενου δεν πιάνεται;




ALEX WEB RADIO/TV

Κάταγμα για τον Γκούντγιονσεν

Κάταγμα για τον Γκούντγιονσεν

15/10/2011 
ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝΟ Ισλανδός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, σε τετ-α-τετ που είχε με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Φράνκο Κοστάντσο, στο α' μέρος τραυματίστηκε στο πόδι.
Το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ, αναφέρει πως πρόκειται για καταγμα ποδοκνιμικής, γεγονός που καθιστά τον τραυματισμό του Γκούντγιονσεν αρκετά σοβαρό.

www.olympiacos24.gr/

Αποβολη Μητρόπουλου

Αποβολη Μητρόπουλου

 15/10/2011
Ο Τάσος Μητρόπουλος αποβλήθηκε κατά την διάρκεια του ντέρμπι με την ΑΕΚ από τον πάγκο του Ολυμπιακού, καθώς διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για ένα φάουλ.
Αποβλήθηκε ο Μητρόπουλος
Κατά την αποχώρησή του... και τι δεν άκουσε από τους αεκτζηδες

ALEX WEB RADIO/TV

Δημοσίευμα για εμπλοκή Πατέρα

Δημοσίευμα για εμπλοκή Πατέρα

15/10/2011
Δημοσίευμα για εμπλοκή Πατέρα
Τη δικογραφία της υπόθεσης ξυλοδαρμού του Κύρου Βασσάρα φέρνει στο φως η κυριακάτικη «Real News». Σύμφωνα με όσα αναφέρονται εκεί, υπάρχει τηλεφώνημα άγνωστου ατόμου στο Τμήμα Εκβιαστών που κατονομάζει ως υπαίτιο πρόσωπο που λειτουργούσε για λογαριασμό του Νικόλα Πατέρα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 30 Οκτωβρίου 2010, μετά τον αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, έξω από την οικία του πεθερού του πρώην διαιτητή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα -επικαλούμενη το διαβιβαστικό- οι ύποπτοι «κινήθηκαν ταχύτατα με μοτοσυκλέτες» στην περιοχή.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ

Στην ΕΤ1 ο Παναθηναϊκός!

 15/10/2011
Από την ΕΤ1 θα μεταδοθεί τελικά ο αγώνας του Παναθηναϊκού το μεσημέρι της Κυριακής, παρά τις απεργίες στην κρατική τηλεόραση.
Στην ΕΤ1 ο Παναθηναϊκός!
Αρχικά το ματς, που ξεκινάει στις 16.00 θα το έδειχνε η ΝΕΤ, ωστόσο σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση θα μεταδοθεί από την ΕΤ1, μετά από σχετική άδεια που δόθηκε.

 

Στιγμές και δηλώσεις απο τον αγώνα με τη Καλαμαριά! (VIDEO)

Στιγμές και δηλώσεις απο τον αγώνα με τη Καλαμαριά! (VIDEO)

15/10/2011 
ΠΕΤΡΕΑΣ ΠΙΝΤΟΣτιγμιότυπα απο τον αγώνα με την Καλαμαριά…





Δηλώσεις Γιώργου Πετρέα στο 
πρώτο του επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του Ολυμπιακού..




Δηλώσεις Μενέλαου Κοκκινάκη…




www.olympiacos24.gr

Άτυχοι οι Νέοι

Άτυχοι οι Νέοι

Η... τύχη γύρισε την πλάτη στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, η οποία ήρθε 1-1 με την ΑΕΚ στο Καπανδρίτι. Το γκολ πέτυχε ο Διαμαντάκος, ενώ ο Σούκιας είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις του αγώνα.
Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένη στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να είναι ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνδιού.
Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς πολλές μεγάλες φάσεις, με τον Βαλεριάνο στο 38' να κάνει ωραία προσπάθεια από αριστερά, αλλά η μπάλα να περνάει άουτ.

Στην επανάληψη ο Θρύλος μπήκε πιο δυνατά και στο 51' μετά από σέντρα του Λυκογιάννη ο Διαμαντάκος έγραψε το 1-0.

Οι γηπεδούχοι, όμως, απάντησαν άμεσα, καθώς 2 λεπτά αργότερα ο Κλωναρίδης με κεφαλιά μετά από κόρνερ έγραψε το 1-1.

Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πανηγυρίσει τη νίκη, αλλά το σουτ του Σούκια στο 90'+3' σταμάτησε στο δοκάρι.

Ένα λεπτό αργότερα, αποβλήθηκε ο Αρέστι της ΑΕΚ με δεύτερη κίτρινη. Ο Ολυμπιακός μ' αυτό το αποτέλεσμα παρέμεινε αήττητος στο πρωτάθλημα Κ20 της Super League, έχοντας 3 νίκες και μία ισοπαλία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ντανιέλ Μπατίστα): Μυλωνόπουλος, Τσουκαλάς, Εγγλέζου, Χέλγκασον, Μπουγαϊδης, Γαρουφαλιάς, Αργυρίου (68' Γρόντης), Ντούμπερετς (56' Αρέστι), Τσίτας, Κλωναρίδης, Παπαδημητρίου

Ολυμπιακός (Σίνισα Γκόγκιτς): Βλάχος, Σιώπης, Βαλεριάνος, Ρουγκαλάς, Σούλης, Σταμογιάννος, Βουτσιώτης, Κοτσαρίδης (70' Σούκιας), Διαμαντάκος, Γκόγκιτς, Λυκόγιαννης.

www.redplanet.gr/

Φέισα: «Θέλω να παίξω με τη Ντόρτμουντ»(video)

Φέισα: «Θέλω να παίξω με τη Ντόρτμουντ»(video)

15/10/2011
UntitledΣτο Red Store του γηπέδου Καραϊσκάκη βρέθηκε ο Λιούμπομιρ Φέισα.
Ο Σέρβος φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους φίλους του Ολυμπιακού, που ήταν αρκετοί στην μπουτίκ του Θρύλου στο Ναό, ενώ μοίρασε πολλά αυτόγραφα. To «olympiacos24.gr» ήταν εκεί.
O Φέισα, που είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί στο αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, αποχώρησε από το Red Store, θέλει να αγωνιστεί με την Ντόρτμουντ. «Σήμερα αισθάνομαι καλά, αλλά σε 2-3 μέρες θα ξέρουμε σίγουρα αν θα παίξω. Θέλω πολύ να αγωνιστώ και είμαι αισιόδοξος για τη νίκη. Παίζουμε στην έδρα μας και με τον κόσμο μας, που είναι ο δωδέκατος παίκτης», τόνισε ο 23χρονος άσος.


www.olympiacos24.gr/

Korean Grand Prix 2011: Στην pole position ο Lewis Hamilton (video)

Korean Grand Prix 2011: Στην pole position ο Lewis Hamilton (video)

15/10/2011
Korean Grand Prix 2011 Lewis HamiltonΟι άνθρωποι της McLaren χρειάστηκε να περιμένουν τον 16ο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος της Formula 1 προκειμένου να δουν έναν πιλότο τους στην pole position. Τελικά αυτός που τα κατάφερε ήταν ο Lewis Hamilton ο οποίος θα εκκινήσει από την πρώτη θέση στο Korean Grand Prix 2011, στην πίστα της Yeongam.
Από την δεύτερη θέση θα εκκινήσει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sebastian Vettel με Red Bull, ενώ από την τρίτη ο Jenson Button με McLaren. Ο Mark Webber με Red Bull θα δει τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από την τέταρτη θέση, ενώ τέλος ο Felipe Massa με Ferrari θα εκκινήσει από την πέμπτη θέση.
Αναλυτικά η σειρά εκκίνησης:
1. Hamilton, McLaren
2. Vettel, Red Bull
3. Button, McLaren
4. Webber, Red Bull
5. Massa, Ferrari
6. Alonso, Ferrari
7. Rosberg, Mercedes
8. Petrov, Renault
9. di Resta, Force India
10. Sutil, Force India
11. Alguersuari, Toro Rosso
12. Schumacher, Mercedes
13. Buemi, Toro Rosso
14. Kobayashi, Sauber
15. Senna, Renault
16. Maldonado, Williams
17. Perez, Sauber
18. Barrichello, Williams
19. Kovalainen, Lotus
20. Trulli, Lotus
21. Glock,Virgin
22. d’Ambrosio, Virgin
23. Liuzzi, HRT
24. Ricciardo, HRT
Δείτε σε video τον γύρο που χάρισε στον Lewis Hamilton την pole position



ΑLEX WEB RADIO/TV

Ποιους «τσέκαρε» ο Κοβάσεβιτς (video)

Ποιους «τσέκαρε» ο Κοβάσεβιτς (video)

15/10/2011
Ποιους «τσέκαρε» ο Κοβάσεβιτς (video)
Τον αγώνα της εθνικής Ελπίδων της Σερβίας απέναντι στη Σλοβενία παρακολούθησε από κοντά ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Σύμφωνα με όσα γράφει η «SportDay», ο τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης και υπεύθυνος ακαδημιών του Ολυμπιακού φέρεται να «τσέκαρε» τον τερματοφύλακα της Γκενκ Μπόγιαν Γιοργκάτσεβιτς και τον επιθετικό της Σιόν Ντράγκαν Μρντα από την ομάδα της πατρίδας του και τον μέσο της Ολίμπια Λουμπλιάνας Ντάρε Βρσιτς από τη Σλοβενία.

Ο Βρσιτς πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ ο Γιοργκάτσεβιτς φέρει ευθύνη για το τέρμα που δέχθηκε.

Δείτε τα στοιχεία και τα βίντεο των τριών παικτών που ξεχώρισε ο Κοβάσεβιτς

Μπόγιαν Γιοργκάτσεβιτς: Γεννημένος στις 12/02/1982 και αγωνίζεται στη Γκενκ. Το συμβόλαιό του λήγει στις 30/06/2013. Τη φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί σε 4 ματς στο βελγικό πρωτάθλημα, ενώ είναι επτά φορές διεθνής με την εθνική Σερβίας.



Ντράγκαν Μρντα: Γεννημένος στις 23/01/1984 και αγωνίζεται στη Σιόν. Το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούλιο του 2013. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 6 αγώνες και έχει πετύχει τρία γκολ, ενώ είναι 10 φορές διεθνής (έχει σημείωσε δύο τέρματα) με την εθνική Σερβίας.



Ντάρε Βρσιτς: Γεννημένος στις 26/09/1984 και αγωνίζεται στη Ολίμπια Λουμπλιάνας. Το συμβόλαιό του λήγει στις 31 Δεκεμβρίου 2013. Τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 19 ματς (6 στο Europa League και 13 στο σλοβένικο πρωτάθλημα) και έχει πετύχει 14 γκολ (έχει και τέσσερις ασίστ), ενώ είναι 10 φορές διεθνής με τη Σλοβενία (έχει σημειώσει τρία τέρματα).


www.sport-fm.gr/

ΠΛΑΝΗΤΗΣ PREMIER LEAGUE.ANAΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 8ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Το «Άνφιλντ» και οι άλλοι
15/10/2011
Το «Άνφιλντ» και οι άλλοι
Μετά από διακοπή δύο εβδομάδων λόγω εθνικών υποχρεώσεων, οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με το ντέρμπι του «Άνφιλντ» ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δεσπόζει.

Εντός έδρας αναμετρήσεις για τους υπόλοιπους διεκδικητές της κορυφής με την Μάντσεστερ Σίτι να φιλοξενεί την Άστον Βίλα και την Τσέλσι να υποδέχεται την Έβερτον.

Η Άρσεναλ φιλοξενεί στο «Έμιρεϊτς» την Σάντερλαντ, ενώ εκτός έδρας αποστολή έχει η Τότεναμ που θα δοκιμαστεί στην αφιλόξενη φέτος Νιούκαστλ.

Αναλυτικά το preview της 8ης αγωνιστικής

Λίβερπουλ-Μαν.Γιουνάιτεντ

Λίβερπουλ
Η φετινή πορεία της ομάδας μπορεί να μην είναι εκθαμβωτική αλλά σε σχέση με τις τελευταίες σεζόν είναι σίγουρα ικανοποιητική με την ομάδα να αποπνέει υγεία εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Οι «κόκκινοι» με τον Νταλγκλίς στον πάγκο από την προετοιμασία και όχι από τα μέσα τη σεζόν και με μία μεγάλη αλλαγή στο ρόστερ, μοιάζουν άλλη ομάδα σε σχέση με τον περασμένο Οκτώβρη. Στο βαθμολογικό πίνακα βρίσκεται στην πέμπτη θέση, έξι βαθμούς από την κορυφή και σκοπεύει να μειώσει τη διαφορά και μάλιστα άμεσα

Η επανεμφάνιση του Στίβεν Τζέραρντ που θα βρεθεί πιθανότατα στη βασική ενδεκάδα της ομάδας, κάτι που έχει να συμβεί από τον περασμένο Μάρτιο, είναι μάλλον γεγονός αρκετό από μόνο του να ξεσηκώσει τον κόσμο. Πέρα από αυτό όμως δεν υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα με τον Γκλεν Τζόνσον να έχει επιστρέψει και αυτός στην αγωνιστική δράση. Επιστροφή τέλος και για τον Ντάνιελ Άγκερ που γύρισε μετά από ένα μήνα.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Τρεις μεταγραφές έκανε ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και αποδεικνύονται και οι τρεις υπερπολύτιμες. Ο Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια, ο Άσλεϊ Γιανγκ στα αριστερά και ο Φιλ Τζόουνς να γεμίζει κάθε κενό στην άμυνα, αναγκάζοντας και τον Φάμπιο Καπέλο να τον φωνάξει στην εθνική Αγγλίας. Από εκεί και πέρα το ρόστερ είναι ίδιο και ο κορμός της ομάδας παραμένει ο περσινός. Στη βαθμολογία η κορυφή είναι και πάλι η θέση της, αλλά προς το παρόν ο θρόνος είναι διπλός για να χωρά και η Σίτι.

Ευχάριστα τα αγωνιστικά νέα και για τον τεχνικό της Γιουνάιτεντ με το ντέρμπι να χαρακτηρίζεται από τα πιο πλήρη των τελευταίων χρόνων. Μοναδική απουσία αυτή του Τομ Κλέβερλεϊ. Επέστρεψε όμως για πρώτη φορά φέτος ο Ράφαελ, επέστρεψε ο Βίντιτς μετά από 1,5 μήνα και ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους οι Φάμπιο, Γιανγκ και Εβρά.


Νόριτς – Σουόνσι

Τόσο η Νόριτς, όσο και η Σουόνσι έχουν πρωταρχικό στόχο την παραμονή, αν και μέχρι στιγμής οι εμφανίσεις τους δημιουργούν ελπίδες για κάτι καλύτερο. Οι γηπεδούχοι προέρχονται ναι μεν από ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο τρόπος που αγωνίστηκαν οι παίκτες του Πολ Λάμπερτ ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός. Αντίθετα, η Σουόνσι ήταν η μεγάλη νικήτρια στην αναμέτρηση με την Στόουκ και θα ψάξει το πρώτο της «διπλό».

Ο Πολ Λάμπερτ είδε τη διακοπή για τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων ως το καλύτερο δώρο, αφού όλοι του οι παίκτες αποθεραπεύτηκαν και θα μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Αντίθετα, ο Μπρένταν Ρότζερς έχει μείνει μόνο με 2 κεντρικούς αμυντικούς (Μονκ, Γουίλιαμς), αφού και ο Βαγγέλης Μόρας δεν είναι απόλυτα έτοιμος.


ΚΠΡ - Μπλάκμπερν

Ο Νιλ Γουόρνοκ δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του, όταν έβλεπε την ομάδα του να δέχεται 6 γκολ από τη Φούλαμ, και ελπίζει ότι οι παίκτες του θα παρουσιάσουν το παλιό καλό πρόσωπο τους, που έφερε την ΚΠΡ στη μέση της βαθμολογίας. Από την άλλη, η νίκη της Μπλάκμπερν κόντρα στην Άρσεναλ δεν είχε συνέχεια, με τον Στιβ Κιν να κρατά με νύχια και με δόντια τη θέση του στην ομάδα. Ο τεχνικός των «ρόδων» σε κάθε παιχνίδι παίζει το κεφάλι του και ελπίζει σε ανάκαμψη.

Η συμμετοχή του Ματ Κόνολι θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Γουόρνοκ, ενώ ο Αρμάν Τραορέ έχει τεθεί και πάλι στη διάθεση του προπονητή του, αφού εξέτισε την ποινή του. Μοναδικές απουσίες αυτές το Κίερον Ντάιερ και του Ντάνι Γκάμπιντον. Από την πλευρά του ο Κιν μπορεί να υπολογίζει στον Πάντερσεν και στον Γκουντγουίλι, ενώ η συμμετοχή του Νταν θα αποφασιστεί το Σάββατο το πρωί.


Στόουκ - Φούλαμ

Στο «Μπριτάνια» έχει καταφέρει και έχει επικρατήσει της Λίβερπουλ, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ -όπως και η Τσέλσι- έφυγε με ισοπαλία. Η Στόουκ θέλει να πετύχει τη δεύτερη νίκη της μπροστά στο κοινό της, με την επιθετική της συγκομιδή, όμως, να είναι η χειρότερη στην Πρέμιερ. Από την άλλη, η Φούλαμ θα ψάξει το πρώτο της «διπλό» στο πρωτάθλημα, με την ψυχολογία να είναι στα ύψη, μετά το 6-0 επί της ΚΠΡ, πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Τόνι Πιούλις για να μάθει αν μπορεί να υπολογίζει στον Μάθιου Εθέρινγκτον, στον οποίο θα γίνει ένεση πριν τον αγώνα για τους πόνους που νιώθει στη μέση. Αντίθετα οι Τζόουνς, Πέναντ και Γουίλσον, αν και είναι αμφίβολοι, αναμένεται να τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους. Από την πλευρά του, ο Μάρτιν Γιολ είδε τον Κέριμ Φρέι να παραπονιέται για ενοχλήσεις στον αστράγαλο και δεν πρόκειται να ρισκάρει με τη συμμετοχή του, ενώ και ο Μπράιαν Ρουίς δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του. Εξακολουθεί να είναι εκτός ο Φίλιπ Σεντέρος, ενώ ο Άαρον Χιουζ επιστρέφει, μετά τα προβλήματα στους προσαγωγούς.


Μάν.Σίτι-Άστον Βίλα

Το αήττητό τους θέλουν να συνεχίσουν στο πρωτάθλημα Μάντσεστερ Σίτι και Άστον Βίλα. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι έχει κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με μόλις μία ισοπαλία και συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Άκρως ικανοποιητική κρίνεται και η συγκομιδή της Άστον Βίλα που μπορεί να μετρά μόλις δύο νίκες αλλά όλα τα υπόλοιπα ματς ήταν ισόπαλα, μη γνωρίζοντας ακόμη τι σημαίνει η λέξη ήττα. Κανείς δεν έχει παράπονο από την 7η θέση της βαθμολογίας. Απεναντίας.

Στα αγωνιστικά τώρα οι «πολίτες» θα έχουν τη μισή δύναμη πυρός στη διάθεσή τους με τον Μπαλοτέλι να ξεπερνά το πρόβλημα τραυματισμού και να παίρνει θέση στο πλευρό του Έντιν Τζέκο. Εκτός μάχης ο «άτακτος» Τέβες και ο τραυματίας Αγουέρο. Από την άλλη καμία απολύτως αλλαγή δεν χρειάζεται να κάνω στην ενδεκάδα ο Άλεξ ΜακΛις, αφού πέρα από το γνωστό πρόβλημα με τον Ντελφουνέσο, έχει τους αστέρες του στη διάθεσή του.


Γουίγκαν-Μπόλτον

Ντέρμπι ουραγών στο «DW Στέιντιουμ», με τη Γουίγκαν να θέλει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη και να υποδέχεται την τελευταία Μπόλτον. Προβλήματα και για τις δύο ομάδες, με την πρόσφατη προϊστορία να δείχνει ισοπαλία. Τα 3 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στο «DW» έχουν λήξει ισόπαλα, με τα 2 από αυτά να μην έχουν τέρματα, ενώ στα 8 από τα τελευταία 9 καμία ομάδα δεν έχει σκοράρει περισσότερα από 1 γκολ.

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεζ θέλει να δει τους παίκτες του να «ξεμπουκώνουν», αφού η Γουίγκαν έχει σκοράρει μόνο 5 φορές φέτος, έχοντας τη 2η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα. Ο Όουεν Κόιλ από την άλλη, θέλει να δει τους παίκτες του να …μαρκάρουν, αφού η Μπόλτον έχει τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, με 21 γκολ σε 7 αγώνες. Οι Γουόντερερς προέρχονται από συντριβή από την Τσέλσι, και όλοι στο σύλλογο ελπίζουν ότι τώρα που η ομάδα τελείωσε τους αγώνες της με τους «Big Five» (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι, Τσέλσι, Λίβερπουλ, Άρσεναλ) θα αρχίσει να παίρνει μπρος.

Ο Μαρτίνεζ είναι στην ευχάριστη θέση να έχει και πάλι τον Γόχουρι στη διάθεσή του, ενώ και ο Κρούσατ επιστρέφει. Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή του ΜακΚάρθι, ενώ εκτός αποστολής θα είναι ο Ούγκο Ρονταγιέγκα. Όσον αφορά στα αγωνιστικά των φιλοξενούμενων, ο Γιασκελάινεν θα επιστρέψει κάτω από τα δοκάρια, ενώ στη διάθεση του Κόιλ έχουν τεθεί και οι Κλάσνιτς, Κακουτά και Γουέδερ.


Τσέλσι - Έβερτον

Την τελευταία φορά που η Τσέλσι επικράτησε του συλλόγου από το Μερσεϊσαϊντ, ήταν στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, το 2009, σε ένα παιχνίδι μάλιστα που αν κοιτάξει κανείς τις συνθέσεις των δύο ομάδων, θα δει πως οι Λονδρέζοι μπορούν πολύ εύκολο να… θυμηθούν εκείνη την αναμέτρηση, με τους ίδιους ποδοσφαιριστές! Αν απορείτε, σας παραθέτουμε την ενδεκάδα των «μπλε», όπως ακριβώς είχε παρουσιαστεί σε εκείνον τον τελικό: Τσεχ, Μποσίνγκουα, Τέρι, Άλεξ, Άσλεϊ Κόουιλ, Λάμπαρντ, Εσιέν, Μίκελ, Μαλουντά, Ντρογκμπά και Ανελκά!

Η Έβερτον στις τελευταίες πέντε επισκέψεις της στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έχει καταφέρει να φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ στην περσινή συνάντηση των δύο συλλόγων στο Λονδίνο, για το Κύπελλο Αγγλίας, η ομάδα του Μόγιες ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε, αφήνοντας την Τσέλσι εκτός συνέχειας στη διαδικασία των πέναλτι.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Νταβίντ Λουίζ ενδεχομένως να πάρει ανάσες για τους Λονδρέζους, αφού αγωνίστηκε δύο ολόκληρα ενενηντάλεπτα με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας την τελευταία εβδομάδα. Ο Τόρες θα εκτίσει τη δεύτερη από τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του, ενώ ο Εσιέν απουσιάζει με πρόβλημα στο γόνατο. Για τα «ζαχαρωτά», η διαγραφή της κόκκινης κάρτα του Ρόντουελ από το παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, του δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώσει σήμερα 100 συμμετοχές με τη φανέλα της Έβερτον. Η κατάσταση του Τιμ Κέιχιλ θα εκτιμηθεί την τελευταία στιγμή έπειτα από τον τραυματισμό στον αστράγαλο που τον ανάγκασε να μείνει εκτός αποστολής για την εθνική ομάδα της Αυστραλίας, ενώ και ο Τζον Χάιτινχα είναι αμφίβολος έχοντας αποκομίσει πρόβλημα στο γόνατο από τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ολλανδίας.


Γουέστ Μπρομ – Γουλβς

Το ρεπορτάζ των δύο ομάδων περιλαμβάνει μόνο… προβλήματα. Οι «baggies» δεν έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το εμπόδιο των «λύκων» στο ανώτατο επίπεδο του αγγλικού πρωταθλήματος από το 1982. Επιπλέον, ο Ρόι Χότζον δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τους σημερινούς του αντιπάλους στις πέντε συναντήσεις τους και ο Πίτερ Οντεμβίγκι προκαλεί πρόβλημα στο σκοράρισμα λόγω του ότι μέχρι στιγμής δεν έχει βρει τον περσινό του καλό εαυτό.

Για τη Γουλβς, τα παράπονα για αρκετές από τις διαιτητικές αποφάσεις στα παιχνίδια πρωταθλήματος δεν μπορούν να αποτελούν συνεχώς δικαιολογία, έχει κερδίσει μόνο μια φορά τη Γουέστ Μπρομ στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους, ενώ θα στερηθεί και τις πολύτιμες υπηρεσίες του Στίβεν Φλέτσερ που τραυματίστηκε στη γάμπα. Εκτός και ο Τζορτζ Ελοκόμπι, επιστροφή του Ρόναλντ Ζουμπάρ για πρώτη φορά μετά τον Φεβρουάριο!

Για τη Γουέστ Μπρομ, το πρόβλημα που ταλαιπωρεί τον Οντεμβίγκι στο πόδι δεν είναι τέτοιο που να του στερήσει τη συμμετοχή, αλλά ο Στίβεν Ριντ έχει τεθεί νοκ – άουτ, λόγω κατάγματος στο χέρι. Τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας, ενδεχομένως να πάρει ο Μπίλι Τζόουνς.


Άρσεναλ – Σάντερλαντ

Η αμέσως προηγούμενη επίσκεψη των «μαυρόγατων» στο «Έμιρεϊτς» ήταν η πιο… χαρούμενη ανάμνηση της Σάντερλαντ για τον Φεβρουάριο, τον Μάρτιο και τις αρχές Απριλίου, αφού το σύνολο του Στιβ Μπρους είχε πάρει τον μοναδικό του βαθμό σε διάστημα δυόμιση μηνών! Ακόμη κι έτσι όμως, κατάφερε στο φινάλε να τερματίσει στην καλύτερη θέση της τελευταίας δεκαετίας!

Το καλοκαίρι, ήταν γεμάτο υποσχέσεις, ωστόσο, κάτι τα αρνητικά αποτελέσματα, ο πρόωρος αποκλεισμός από το Λιγκ Καπ, η αποχώρηση του Γκιάν και πιο πρόσφατα η παραίτηση του Νάιαλ Κουίν από την προεδρία, έχουν δημιουργήσει μια ιδιαίτερα προβληματική κατάσταση.

Για… καλή τύχη όμως των «μαυρόγατων», έχουν πιθανότητες να επαναλάβουν την περσινή τους επιτυχία στην Άρσεναλ, πολύ απλά γιατί και οι «κανονιέρηδες» είναι ακόμη… αγνώριστοι. Παιδικά λάθη από την άμυνα, εύθραυστοι ποδοσφαιριστές σε στιγμές πίεσης, πολλά πειθαρχικά παραπτώματα και αποβολές και αποκορύφωμα όλων, η υπόθεση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός αρνείται να μπει σε διαδικασία διαπραγματεύσεων για την ανανέωση της συνεργασίας του με την Άρσεναλ, η Μάντσεστερ Σίτι παραμονεύει και μέσα σε όλα, είναι ο μοναδικός από τους ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν το ρόστερ αυτή τη στιγμή και έχει κατακτήσει τίτλο με την ομάδα!

Στα αγωνιστικά, για τους γηπεδούχους οι Τζουρού και Κοσιελνί επιστρέφουν στη διάθεση του Βενγκέρ, αλλά ο Σανιά που υπέστη κάταγμα στο δεξί πόδι στο ντέρμπι με την Τότεναμ, θα απουσιάσει τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο του 2012. Έτοιμος ο Ροσίτσκι που ξεπέρασε το πρόβλημα στους προσαγωγούς. Για τη Σάντερλαντ, ο Φιλ Μπάρντσλεϊ ολοκληρώνει την τιμωρία των τεσσάρων αγωνιστικών που τον βαραίνει, ενώ ο Νίκλας Μπέντνερ δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην ομάδα που ανήκει.


Νιούκαστλ – Τότεναμ

Οι «καρακάξες» τη φετινή σεζόν είναι πραγματικά χάρμα οφθαλμών! Η ενίσχυση του ρόστερ κατά τη θερινή μεταγραφική περίοδο, άσχετα αν αποχώρησαν οι στυλοβάτες Νόλαν και Μπάρτον, έπιασε τόπο και η ομάδα δείχνει εξαιρετικά δείγμα γραφής σε κάθε της παιχνίδι. Με τη σφιχτή αμυντική της λειτουργία που ο Πάρντιου βάζει σε προτεραιότητα και την αποτελεσματικότητα στην επίθεση, η Νιούκαστλ έχει παραμείνει αήττητη στις εφτά αγωνιστικές της Πρέμιερ Λιγκ μέχρι στιγμής, ενώ η Νότιγχαμ Φόρεστ είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να της παραβιάσει την εστία περισσότερες από μια φορά, έστω κι αν ήταν σε παιχνίδι για το Λιγκ Καπ!

Η Τότεναμ αναζητεί την πέμπτη σερί νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα και επισκέπτεται την έδρα της Νιούκαστλ με… απειλητικές διαθέσεις. Μπορεί να είχε ορισμένες… άσχημες αναμνήσεις από τις πρώτες αγωνιστικές του φετινού πρωταθλήματος, όπου υπέστη βαριές ήττες από τη Σίτι και τη Γιουνάιτεντ, ωστόσο, απέδειξε ότι στο Λονδίνο δεν αστειεύεται και το αντιλήφθηκαν καλύτερα από όλους οι Λίβερπουλ και Άρσεναλ που έπεσαν «θύματα» της φόρμας που διανύει η αρμάδα του Χάρι Ρέντναπ. Τα «σπιρούνια», θα πρέπει ωστόσο να πάνε κόντρα και με την παράδοση που θέλει τον λονδρέζικο σύλλογο να φεύγει χωρίς νίκη από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» στις τελευταίες πέντε επισκέψεις του!

Ο Άλαν Πάρντιου συμπεριλαμβάνει κανονικά τους Ντεμπά Μπα και Γιοάν Καμπάιγ στα πλάνα του παρά τους τραυματισμούς που υπέστησαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τις εθνικές ομάδες των χωρών τους, ενώ αμφίβολοι είναι οι Γκουτρί και Αμεόμπι! Για την Τότεναμ, νοκ – άουτ τέθηκαν οι Τσόρλουκα και Κράνιτσαρ, ενώ αμφίβολοι είναι οι Αντεμπαγιόρ (θλάση), Λένον (προσαγωγοί) και Σάντρο (γάμπα).


Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο 15/10 (17:00)

Λίβερπουλ-Μαν.Γιουνάιτεντ (14:45)
Νόριτς-Σουόνσι
ΚΠΡ-Μπλάκμπερν
Στόουκ-Φούλαμ
Μάν.Σίτι-Άστον Βίλα
Γουίγκαν-Μπόλτον
Τσέλσι-Έβερτον (19:30)

Κυριακή 16/10

Γουέστ Μπρομ-Γουλβς (14:00)
Άρσεναλ-Σάντερλαντ (15:30)
Νιούκαστλ-Τότεναμ (18:00)

www.sport-fm.gr

Ο SER 7 λεει.......ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ !

15/10/2011
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ
!



Θα ηθελα να γραψω δυο λογια για το ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ το Σωκρατη μας αλλα τι να μπορει αραγε να γραψει ενας γαυρος γι αυτον τον ανθρωπο που δυναμωσε τοσο τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ που αν αρχιζεις να γραφεις θα θες ολοκληρους τομους....
Ενας ανθρωπος που μιλαγε κυριως στην ψυχη και την καρδια του ΓΑΥΡΟΥ ακομα και με ενα χο χο χο ελεγε πολλα χωρις να λεει......
Το γηπεδο τα μελη το ρεντη οι παιχταραδες και ποσα πολλα ακομα που ξεχναω αυτη τη στιγμη δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που περασε στον καθε ΓΑΥΡΟ οτι ειναι δυνατος εχει εναν ανθρωπο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο τιμονι του που του ενεπνεε σιγουρια οτι κανενας δε θα μπορεσει ουτε στο ελαχιστο να τον φτασει.
Για μενα αυτος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ μεχρι στιγμης ηταν και ειναι (γιατι παντα θα ειναι) οτι καλυτερο μεχρι στιγμης ειχε ποτε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ και γι αυτο παντα θα τον θεωρω ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ γιατι μονο καλο προσφερε στο να μεγαλωνει ολο και καθε μερα αυτο το κατι μαγικο που κανενας και ποτε δε θα μπορεσει να εξηγησει τι ειναι για μας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Εγω το μονο που μπορω να του ευχηθω και να του πω να ειναι παντα καλα και ενα μεγαλο
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!

Γαλλικές σειρήνες για Μοδέστο

Γαλλικές σειρήνες για Μοδέστο

Την περίπτωση απόκτησης του Φρανσουά Μοδέστο εξετάζει η Μπορντό. Άνθρωπος τον "γιρονδίνων" θα βρεθεί σήμερα στο ΟΑΚΑ για να δει τον Κορσικανό στο ματς με την ΑΕΚ. Δείτε το trailer του RedPlanet.gr για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός.
Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Μοδέστο με τον Ολυμπιακό δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητες από ομάδες της Γαλλίας.
Στο πλαίσιο αυτό, η Μπορντό έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον πρώην άσο της Μονακό και επί τούτου, θα στείλει σήμερα "κατάσκοπο" για να δει εν δράσει στο ΟΑΚΑ, τον άσο των πρωταθλητών στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Το συμβόλαιο του έμπειρου αμυντικού έχει διάρκεια μέχρι το 2012, με τους πρωταθλητές να έχουν, όμως, οψιόν ανανέωσης σε περίπτωση που αποφασίσουν να τον κρατήσουν στο έμψυχο δυναμικό τους. 

Να σημειώσουμε ότι, καλοκαιρινά σενάρια ήθελαν τον Μοδέστο να βρίσκεται σε επαφές με την Μίλαν, η οποία ήθελε να τον αποκτήσει, αρκεί να μην αξίωνε ευρώ από τον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο, όμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί με τον παίκτη να παραμένει κάτοικος Πειραιά.

Δείτε το trailer του RedPlanet.gr για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός:

Aek - Osfp Redplanet.gr by redplanetgr

www.redplanet.gr/

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ
15/10/2011
Δειτε ποιες καιρικες συνθηκες θα επικρατουν το Σαββατοκυριακο στα Ελληνικα γηπεδα











ALEX WEB RADIO/TV