ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛ ΤΗΣ SUPERLEAGUE

 ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ SUPERLEAGUE
 TO ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΚΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟ αεκακι ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΟ ΒΡΩΜΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ  ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΔΑΜΙΔΗ....
 ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ SL ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥ ΑΔΡΑΧΜΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΙΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑ ΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ...ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΦΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.....ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΑΣ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ...Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ.....ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.....
Ανακοίνωση
Χθες το απόγευμα γίναμε αποδέκτες πρόσκλησης για τακτικό συμβούλιο των μελών της Superleague την προσεχή Τρίτη 28/6 και προς έκπληξη μας, όχι για πρώτη φορά αλλά πιθανότατα για τελευταία αν δεν αλλάξουν οι αντιλήψεις και η αντιμετώπιση από το σύνολο του συνεταιρισμού, ενημερωθήκαμε ότι κεντρικά θέματα συζήτησης πέρα από τις πρόσφατες εξελίξεις στον χώρο του ποδοσφαίρου θα είναι η επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος και οι βελτιώσεις γηπέδων και αγωνιστικών χώρων.

Προφανώς ο Πρόεδρος της Superleague "κωφεύει στις σειρήνες" του διασυρμού του ελληνικού ποδοσφαίρου και αγνοεί επιδεικτικά την κοινή γνώμη αφορίζοντας το λαϊκό αίσθημα. Η σημερινή κρίση αποτελεί μια χρυσή ευκαιρία ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να σπάσει τα δεσμά της διαφθοράς και της βίας. Όποιος δεν συμμετάσχει στην κοινή αυτή προσπάθεια εξυγίανσης και ανοικοδόμησης του χώρου είναι σίγουρο πως θα απολαμβάνει στο εξής τη μοναξιά του και θα κριθεί από το σύνολο της κοινωνίας μας τουλάχιστον ύποπτος, αν όχι συνεργός σε ένα έγκλημα κατ' εξακολούθησιν.

Κατόπιν τούτων, ζητούμε η Συνέλευση της Τρίτης να χαρακτηριστεί ως έκτακτη, να πραγματοποιηθεί παρουσία των εκπροσώπων των ΜΜΕ και να έχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης τις πρόσφατες εξελίξεις. Σε αυτήν επιβάλλεται η δέσμευση όλων των μελών της Superleague πως θα συνδράμουν στο έργο των διωκτικών αρχών με σκοπό ο χώρος που υπηρετούμε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των υγιών φιλάθλων και να προσελκύσει νέους παράγοντες και επενδυτές με καθαρές θέσεις και αντιλήψεις.

Ζητάμε επίσης προς διευκόλυνση του σώματος τις παραίτησεις του Προέδρου και του Αντιπροέδρου της Superleague, αφού μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις με εμπλοκή των ονομάτων τους τίθεται θέμα ηθικής τάξεως. Διαβεβαιώνουμε άπαντες πως αν δεν υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους έως την Δευτέρα 27/6 και 24 ώρες πριν την έναρξη του συμβουλίου της Τρίτης θα αποχωρήσουμε από το διοικητικό συμβούλιο της Superleague, αφού δεν είμαστε διατεθειμένοι να συμμετέχουμε σε ένα "θέατρο σκιών", κοροϊδεύοντας τους Έλληνες φιλάθλους.

Στοιχεία-σοκ στη "Δίκη" τη Δευτέρα

Στοιχεία-σοκ στη "Δίκη" τη Δευτέρα

Νέες συνταρακτικές αποκαλύψεις για τα στημένα ματς και τα συμβόλαια θανάτου στο ελληνικό ποδόσφαιρο θα παρουσιάσει η τηλεοπτική "Δίκη", τη Δευτέρα, στις 22.00.
Στοιχεία-σοκ στη "Δίκη" τη Δευτέρα
Στο studio του Blue Sky θα βρίσκονται ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Ανδρ.Φάκος, ο καθηγητής εγκληματολογίας και πρώην πρόεδρος της ΔΕΑΒ Γ.Πανούσης, η "χρυσή" Ολυμπιονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο δικηγόρος Β.Καπερνάρος.

Η Χάποελ στο δρόμο του Θρύλου

Η Χάποελ στο δρόμο του Θρύλου

25/06/2011

Την Ισραηλινή  Χάποελ Κφαρ Σάμπαρ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο γύρο του Challenge Cup, όπως προέκυψε απο τη σημερινή κλήρωση.
Η κλήρωση έγινε στο Λουχεμβούργο και ο νικητής του ζευγαριού θα προκύψει μέσω διπλών αναμετρήσεων. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο Ισραήλ 13-15 Δεκεμβρίου και ο επαναληπτικός στην Ελλάδα 20-22 Δεκεμβρίου.

www.thrylos.gr/

Με Εκατερίνεμπουργκ τα κορίτσια στο βόλεϊ

Με Εκατερίνεμπουργκ τα κορίτσια στο βόλεϊ 25/06/2011

Η ρωσική Εκατερίνεμπουργκ κληρώθηκε να είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο CEV Cup των γυναικών στο βόλεϊ.

Οι πρώτοι αγώνες έχουν οριστεί για 29 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου και οι ρεβάνς στις 6-8 Δεκεμβρίου. Σε περίπτωση πρόκρισης στην επόμενη φάση, οι «ερυθρόλευκες» θα αγωνιστούν απέναντι στο νικητή του ζευγαριού Μπιέλσκο-Μπιάλα (Πολωνία) – Μπάνκασι Άνκαρα (Τουρκία)

www.thrylos.gr/

Στην Ελλάδα ο Καρεμπέ

Στην Ελλάδα ο Καρεμπέ
 
25/06/2011

Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Κριστιάν Καρεμπέ από χθες το βράδυ. Ο ερχομός του αγαπημένου Γάλλου όλων των Ολυμπιακών (και όχι μόνο) δεν έχει να κάνει με τον Ολυμπιακό. Ο Κριστιάν ήρθε στη χώρα μας με σκοπό να δώσει το παρόν στην τελετή έναρξης των Special Olympics και προτίθεται να φύγει αμέσως μετά. Σε επαφή που είχε με φίλο του εξέφραζε την ικανοποίησή του που είναι πάλι εδώ σε μια χώρα που αισθάνεται πολύ οικεία, ως μία ακόμη πατρίδα του.

 Ο Καρεμπέ ήταν ένας από τους καλύτερους ξένους που έχουν φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού και την έχουν τιμήσει όσο λίγοι. Και εξακολουθεί να τιμάει τον σύλλογο καθώς όπου σταθεί και όπου βρεθεί στο εξωτερικό μόνο καλά λόγια έχει να πει για τα όσα έζησε εδώ και για την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Αμοιβαία τα αισθήματα Κριστιάν.

Ο Μιχάλης Κουντούρης, μίλησε για όλα χτες στο live chat!

Ο Μιχάλης Κουντούρης, μίλησε για όλα χτες στο live chat!

25 Ιουνίου, 2011 
791905Το Olympiacos24.gr εχτές, είχε την χαρά και τη τιμή να φιλοξενήσει ζωντανά τον άνθρωπου που θα βάλει το εγώ του, κάτω απ’ οτιδήποτε άλλο για να σώσει τον Ερασιτέχνη.
Για περίπου 2 ώρες, ο κόσμος που είχε έρθει στη ζωντανή συνομιλία, ρωτούσε σε ρυθμό πολυβόλου.  Ας θυμηθούμε τις θέσεις που πήρε αλλά και τις απόψεις του  για τα όσα ρωτήθηκε ο Μιχάλης Κουντούρης.
Το πρώτο μήνυμα, έδινε δύναμη στον νέο πρόεδρο του Ερασιτέχνη και του ευχόταν καλό   κουράγιο με τον ίδιο ν’ απαντάει σε αισιόδοξο τόνο:
Ευχαριστώ  Γιάννη.. Όλος  ο  κόσμος  κοντά στον Ερασιτέχνη για τη πραγματική  σωτηρία του και πιστεύω  ότι  αυτή  τη φορά  θα βγούμε απ το αδιέξοδο μια και καλή!
Η πρώτη ερώτηση που έγινε στον κ. Κουντούρη, δε θα μπορούσε φυσικά παρά να ήταν το φλέγον θέμα των ημερών με τα στημένα. Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η γνώμη του, απάντησε.
Προφανώς εννοείς τα τελευταία γεγονότα στο ποδόσφαιρο. Θα μπορούσα να σας πω, ότι δε θέλω να μιλήσω και ας αφήσουμε τη δικαιοσύνη να κρίνει, αλλά είναι ολοφάνερο πλέον γι  άλλη μια φορά, ότι ο στόχος είναι επιλεκτικός.. πάντα ο Ολυμπιακός και ο πρόεδρος του.  Δε μας αγγίζουν αυτές τις «λάσπες» και θα επιστραφούν γι άλλη μια φορά..
Ενώ αμέσως μετά ένας «αγανακτισμένος» φίλαθλος του Ολυμπιακού ξέσπασε, ο κ. Κουντούρης του απάντησε.
Ψυχραιμία παιδιά.. δεν έχουν άλλο τρόπο να πολεμήσουν τον Ολυμπιακό, παρά μόνο με σκευωρία και προσπάθεια ισοπέδωσης με ότι έχει να κάνει με το αγωνιστικό κομμάτι που είναι και το ουσιαστικότερο.
Ενώ σε ερώτηση γιατί κάποιοι «άλλοι» που θα έπρεπε να έχουν κληθεί από τη δικαιοσύνη, είναι εξαφανισμένοι είπε:
Γι αυτό είπα ότι δεν έχουμε εμπιστοσύνη πλέον στους θεσμικούς φορείς και σε όλους αυτούς που διαλαλούν ότι θέλουν να ξεβρομίσει το ποδόσφαιρο. Ας καλέσουν όλες τους εμπλεκόμενους λοιπόν για να μην υπάρχουν αυτές οι σκιές..
..για να συμπληρώσει πιο κάτω σε κάποιον άλλο φιλο,
αυτό λέει όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού, ας μας αποδείξει η κυρία εισαγγελέας ότι κάνει σωστά τη δουλειά της και ο κόσμος να πιστέψει ότι υπάρχει ισονομία στο Ελληνικό κράτος.. εκτός αν υπάρχει άλλος λόγος που δε τους καλεί.
Ενώ απάντησε και στα όσα καταλογίζουν στον πρόεδρο του Ολυμπιακού,
εγώ θεωρώ γελοιότητες όλα αυτά που καταλογίζουν στον πρόεδρο του Ολυμπιακού, τα έχουμε ξαναζήσει και ένα έχω να πω..ότι δε τιμωρούνται και δεν υποβιβάζονται ομάδες με γελοιότητες.
Ενώ πήρε θέση και για την περίπτωση του Γιάννη Μπουρούση,
Η δική μου άποψη στο θέμα Μπουρούση, ειναι οτι η υποκλοπή των προσωπικών δεδομένων ενός ανθρώπου προς την οικογένεια του και τη δουλειά του, έχει επισκιάσει κάθε τι άλλο δήθεν παράνομο.
Ενώ σε παρατήρηση κάποιου φίλου ότι κακώς δημοσιοποιήθηκαν οι κουβέντες τους για τους προέδρους, απάντησε,
Το είπα παραπάνω αυτό, το θεωρώ μεγάλη αλητεία. Ο Μπουρούσης  πρέπει να τους κάνει μήνυση και αγωγή

Ερωτήσεις φυσικά του έγιναν και για τον Ερασιτέχνη με τον κ. Κουντούρη να απαντά.
Όσον αφορά το ποιοι έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Ερασιτέχνη,
έχουν  όλα τα μέλη του Ολυμπιακού που έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους στον Ερασιτέχνη τον τελευταίο χρόνο. Οι εκλογές θα γίνουν στη λέσχη του Ερασιτέχνη και θα μπορεί να ψηφίσει το κάθε μέλος
για τις περιπτώσεις Στεφάνου και Πέτροβιτς που ακούγονται για το βόλεϊ ανδρών,
Είμαστε σε διαπραγματεύσεις.. είμαστε κοντά στο χτίσιμο μιας πολύ καλής ομάδας.
Για τα χρέη του Ερασιτέχνη,
Δε θέλω ακόμα ν' αναφέρω το συνολικό χρέος του Ερασιτέχνη, γιατί δε ξέρω αν κάθεσαι σε καρέκλα ή είσαι όρθιος. Σημασία έχει ότι το μπάτζετ της καινούργιας χρονιάς θα είναι τέτοιο που θα μπορεί να πληρωθεί.. Ο μεγάλος στόχος, είναι ο διακανονισμός των χρεών.
Για το βόλεϊ και πόλο ανδρών,
Στο βόλεϊ έχουμε προχωρήσει πολύ στις διαπραγματεύσεις, έμεινε ο προπονητής και 2-3 κινήσεις απομένουν για να κλείσει το ρόστερ. Στο πόλο, τώρα ξεκινήσανε οι διαπραγματεύσεις, είναι το πιο δύσκολο κομμάτι για τα χρέη ήταν υπέρογκα. Δε μπορούσε να επιβιώσει με αυτά τα νούμερα ο ερασιτέχνης και με καλή θέληση και από τις 2 πλευρές, πιστεύω ότι η ομάδα θα μείνει ως έχει και οι στόχοι του χρόνου θα είναι πάλι ο πρωταθλητισμός και ακόμα περισσότερο!
Σε ερώτηση φίλου για το πότε θα αρχίσει να αναλαμβάνει ενεργό ρόλο η νέα διοίκηση και τί γίνεται με τα μηνύματα στο 54080.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως όλα αυτά που γίνονται για την ενίσχυση του ερασιτέχνη, θα τα προβάλουμε, μετά τη πρώτη Ιουλίου που θα είμαστε και επίσημα διοίκηση. Μη σταματάτε να στέλνετε μηνύματα στο 54080 και να γράφεστε μέλη.
….και η μεγάλη ατάκα που ξεστόμισε και που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια και έτσι θα πορευτεί..
από δω και πέρα θα είμαστε όλοι πρόεδροι στον Ερασιτέχνη!!

www.olympiacos24.gr/

Τα τραγούδια του Σισέ που ξεσήκωσαν τον κόσμο! ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! (video)

 Τα τραγούδια του Σισέ που ξεσήκωσαν τον κόσμο! ΜΟΝΟ ΠΟΙΟΤΗΤΑ! (video)

25 Ιουνίου, 2011 
  Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε σε νυχτερινό μαγαζί της Χαλκίδας, όπου έπαιξε μουσική και αποθεώθηκε από τους φίλους του Παναθηναϊκού που παρευρέθηκαν στο χώρο! Το olympiacos24.gr εξασφάλισε, σύμφωνα με πληροφορίες θαμώνων, τα κορυφαία τραγούδια του μεγάλου Γάλλου dj και σας τα παρουσιάζει!
Το παρακάτω τραγούδι αφιέρωσε ο Τζιμπρίλαρος στην ομάδα του


Και όταν του ζήτησαν να μείνει στον ΠΑΟ και να σηκώσουν πρωτάθλημα ξανά, ο Σισέ τους αφιέρωσε το παρακάτω ρεφραίν του εξαιρετικού τραγουδιού

Εντύπωση προκάλεσε ένα κομμάτι που αφιέρωσε ο Σισέ σε έναν καλό του φίλο, αλλά δεν αποκάλυψε ποτέ ποιος είναι αυτός…


Στο τραγούδι πάντως που λέγεται ότι έγινε ΧΑΜΟΣ ήταν το παρακάτω, απλά ακούστε το (οι φήμες λένε ότι έπαιζε και το videoclip στις οθόνες του μαγαζιού, αλλά δεν μπορούμε να το διασταυρώσουμε…)
Πάντα τέτοια παιδιά!

www.olympiacos24.gr

Νέα σύλληψη!

Νέα σύλληψη!

25/06/2011
Νέα σύλληψη!
Στη σύλληψη ενός εκ των πέντε από τους οποίους καταζητούνταν, αφού είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εις βάρος του, προχώρησαν οι Αρχές. Ο Βασίλης Γεωρτσιάκος συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στην Καρδίτσα και κατηγορείται για συμμετοχή στο σκάνδαλο «Koriopolis».

Ο Βασίλης Γεωρτσιάκος, ο οποίος συνελήφθη βάση του εντάλματος σύλληψης που έχει εκδώσει η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράϊκου για το κύκλωμα των στημένων αγώνων, πήρε προθεσμία για την ερχόμενη Τρίτη, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βασίλης Γεωρτσιάκος διατηρούσε παράνομο γραφείο στοιχημάτων στη Θεσσαλία και ήταν στενός συνεργάτης του, επίσης συλληφθέντα πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και του Πιερικού, Δημήτρη Ζαβαντία.

Tέλος, αναζητούνται πλέον οι Μάκης Ψωμιάδης, Ιωάννης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Νικολόπουλος και Γιάννης Παπακώστας.
www.sport-fm.gr

Σκέψεις για Κονούκ

Σκέψεις για Κονούκ 

24 Ιουνίου, 2011

Η περιφερειακή της Βουλιαγμένης Σοφία Κονούκ είναι μία από τις πολίστριες που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό.
ΚΟΝΟΥΚΗ Ρωσίδα πολίστρια πέρυσι δεν έκανε και την καλύτερη χρονιά της καριέρας της με το σκουφάκι του ΝΟΒ.
Αυτό που αναμένουν από τον Ολυμπιακό, είναι να απαντήσει θετικά, εφόσον μπορεί.
Η Ρωσίδα δεν έχει επιβεβαίωσει το αν τελικά, η αγορά της χώρας της θα κλείσει εξαιτίας των Ολυμπιακών Αγώνων. 

www.olympiacos24.gr

Σενάρια για Ντόσκα

25 Ιουνίου, 2011
Ο πολίστας του Ολυμπιακού, Γιώργος Ντόσκας, φέρεται να συζητάει με την ομάδα της Χίου.
ntoskasΣύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του Τύπου, ο Ντόσκας, που αυτή τη στιγμή είναι με την Εθνική ομάδα, δεν τα έχει βρει με τους «ερυθρόλευκους» και όπως ανφέρεται μόλις τελειώσει την προετοιμασία με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα μεταβεί στη Χίο για να υπογράψει συμβόλαιο.
www.olympiacos24.gr/

Μπέος: "Ρουφιάνοι καταδότες με κουκούλα οι Πατέρας - Κούγιας"

Μπέος: "Ρουφιάνοι καταδότες με κουκούλα οι Πατέρας - Κούγιας"

Ο Αχιλλέας Μπέος κατηγόρησε τους Νικόλα Πατέρα και Αλέξη Κούγια ως δημιουργούς της υπόθεσης με τα στημένα ματς, χαρακτηρίζοντας τους "ρουφιάνους, καταδότες με κουκούλα", ενώ απορεί με την μη κλήση τους ενώπιον της δικαιοσύνης.
Τους Νικόλα Πατέρα και Αλέξη Κούγια κατηγόρησε ο Αχιλλέας Μπέος ως δημιουργούς της υπόθεσης με τα στημένα ματς και εξέφρασε την απορία του για την μη κλήση των δύο παραγόντων ενώπιον της δικαιοσύνης.
Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βόλου προέβη σε δηλώσεις στο "SportFM Μαγνησίας 89,5" και χαρακτήρισε "ρουφιάνους καταδότες με κουκούλα" τους Πατέρα - Κούγια και ήταν κατηγορηματικός πως το σκάνδαλο που έχει ξεσπάσει είναι μια πλεκτάνη πίσω από την οποία κρύβονται οι δύο αυτοί άνδρες, αφήνοντας ευθέως υπονοούμενα για το γεγονός πως τα ονόματα τους δεν βρίσκονται ανάμεσα στους κατηγορούμενους. Ο Αχιλλέας Μπέος μίλησε και για τα όσα βιώνει μετά τη σύλληψη του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μπέου στο "SportFM Μαγνησίας 89,5":

ΑΡΑ...ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΜΜΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ......Ε????

ΑΡΑ...ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΜΜΑ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ......Ε????

 ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΝΑ ΣΤΟ ΦΤΩΧΟ ΑΛΛΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΦΤΕΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ..ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣUEFA ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ...ΕΠΙΣΗΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΛΑΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ...ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΒΕΒΑΙΑ...ΑΡΑ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ (ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΕΟ) ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΕΙ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ SUPERLEAGUE ΓΙΑΤΙ ΠΛΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΜΑΓΚΑ...KAI NA MHN ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΠΤΣΑΞΗ ΚΑΙ ΠΙΛΑΒΙΟ....ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ...ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ...ΣΙΓΑ....ΚΥΒΕΝΗΣΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ..ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΝΟΥΜΕ...ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ????? ΧΑΧΑΧΑ....ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΣ...(ΚΟΡΟΙΔΑΑΑΑΑ)

 

24.06.2011

Απίστευτο και όμως ελληνικό. O Yπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλος Γερουλάνος, σε συνέντευξή του μίλησε για το σκάνδαλο των «στημένων» και έδωσε την… λύση σε όσους κατηγορούνται για το πώς θα σώσουν την ομάδα τους.

Βρίσκουν μόνοι τους «παραθυράκια»!
Αρχικά εξέφρασε την πίστη αλλά και την ελπίδα του να ξεδιαλύνει σύντομα το... τοπίο στην υπόθεση και στην συνέχεια τόνισε, πως αν κάποιος εμπλεκόμενος φύγει από το ΔΣ, τότε η ομάδα του δεν θα έχει κανένα πρόβλημα!

Αρχικά τόνισε στο «ΣΚΑΪ»: «Πιστεύω ότι μπορεί να αρχίσει το πρωτάθλημα από το Σεπτέμβρη. Για άλλη μια φορά θα εξαρτηθεί από το τι στοιχεία έχουμε, πόσο γρήγορα θα γίνει η επεξεργασία τους, ποιοι είναι οι κανονισμοί, ώστε να δούμε ποιος μπορεί να λάβει μέρος σε αυτό το πρωτάθλημα και ποιος όχι.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ΕΠΟ αυτό το καλοκαίρι θα έχει πάρα πολλή δουλειά, για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στην ώρα του. Παρ' όλα αυτά, εμείς θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα ξεδιαλύνει η κατάσταση γρήγορα, έτσι ώστε να ξέρουμε ποιοι έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν μέσα στην επόμενη σεζόν».
Αναφορικά με τις αποκαλύψεις για τον χώρο του ποδοσφαίρου είπε: «Καταρχήν, δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να υπονοήσει κανείς ότι τα κατάφερα εγώ. Για να γίνει αυτή η δουλειά, έχουν συμβάλλει πάρα πολλοί, έχει γίνει συστηματική δουλειά για να έρθουν οι φάκελοι, για να σχηματιστεί η δικογραφία, πάνω στην οποία να μπορεί να στηριχτεί κανείς.
Στην συγκέντρωση υλικού βοήθησαν και τα στοιχεία που πήραμε από την UEFA, γιατί η απόφασή μας να παραμείνει το ελληνικό ποδόσφαιρο μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, μας έδωσε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την τεχνογνωσία της UEFA. Όσοι εμπλέκονται σε αυτήν την υπόθεση δούλεψαν πάρα πολύ συστηματικά και αυτή τη στιγμή βλέπουμε την εξέλιξή της».

Σε ερώτηση ότι ο ίδιος είχε επιμείνει πως πρέπει να μείνει συνδεδεμένη η Ελλάδα με την UEFA, απάντησε: «Αν κάναμε μία επέμβαση εκείνη την ώρα πάνω στο πρωτάθλημα και λέγαμε να διακόψουμε το ποδόσφαιρο, ακόμα και αν πολύς κόσμος το ζητούσε εκείνη την περίοδο, να σταματήσουμε, δηλαδή τις ελληνικές ομάδες απ' το να πάνε στην Ευρώπη, αυτό το οποίο θα είχε συμβεί, θα ήταν να είχε επέμβει η UEFA και να είχε αποσυνδεθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο από την UEFA.
Τότε όμως είχαμε αρχίσει ήδη να παίρνουμε αρκετές πληροφορίες για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θεωρήσαμε λοιπόν, και δικαίως όπως αποδεικνύεται τώρα, ότι έπρεπε να μείνουμε μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο, γιατί από εκεί παίρνουμε την τεχνογνωσία που χρειαζόμαστε για να μπορούμε να κάνουμε τις σωστές τομές στο ποδόσφαιρο. Αλλιώς θα φεύγαμε από την Ευρώπη και θα λίμναζε το ίδιο σύστημα, το οποίο λειτουργούσε στην Ελλάδα».

Σχετικά με τον κανονισμό πρωταθλήματος, στον οποίο αναφέρεται αν ο πρόεδρος ομάδας που έχει εναντίον του κατηγορίες συμμετέχει ή όχι στον σύλλογο, απάντησε: «Κανονικά δεν πρέπει να συμμετέχει, αλλά μπορεί να φύγει από την ομάδα, δηλαδή ένας άνθρωπος ο οποίος καταζητείται ή έχει συλληφθεί ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να φύγει από το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας του.
Δεν σημαίνει ότι, επειδή κάποιος βρίσκεται στο διοικητικό συμβούλιο μίας ομάδας, η ομάδα δεν θα παίξει. Αυτό το οποίο είναι πολύ πιο προβληματικό είναι όταν μία ομάδα έχει ή υπάρχει υποψία ότι έχει πάρει βαθμούς, τους οποίους δεν έπρεπε να πάρει. Γιατί τότε, όπως καταλαβαίνετε, η παραμονή της ας πούμε στην Α' Εθνική μπορεί να είναι παράνομη».

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ...ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ...

ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ...ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ...
ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΜΕ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ????? ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΒΑΦΤΙΣΑΜΕ.. ΠΑΕΙ...ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ , ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΦΥΛΑΚΗ, ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ SUPERLEAGUE ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΟΓΕΣ  ΚΑΝΟΝΙΚΑΑΑΑ..KAI ΝΑΣΟΥ....ΒΓΑΛΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΟΟΟ...ΤΟΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝ ΑΔΡΑΧΜΙΔΗΗΗΗ...ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΟΟΟΟΟ...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ???? ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ? ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟ ΦΕΡΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΑ???? ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕ ...ΓΑΜ...ΤΟΝ Π....ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΟΟΟ? Ε...ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΗ ΦΕΤΟΟΟΟΟΣ...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΥΝΓΑΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ.....ΙΔΩΜΕΝ ΛΟΙΠΟΝ ...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Η ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ......


Πάει για πρόεδρος ο Αδαμίδης;

25.06.2011Υπάρχουν σοβαρές σκέψεις από τον πρόεδρο της ΑΕΚ να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, εφόσον προκύψει τέτοιο ζήτημα, με αφορμή την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στο σκάνδαλο με τα στημένα.
Πάει για πρόεδρος ο Αδαμίδης;
Όπως διαβάζουμε σήμερα στη «SportDay», ο Σταύρος Αδαμίδης σκέφτεται πολύ σοβαρά να βγει μπροστά για την προεδρία της διοργανώτριας αρχής σε περίπτωση που προκύψει θέμα αντικατάστασης του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πλήρης στήριξη σε Αβραάμ!

Πλήρης στήριξη σε Αβραάμ!

25/06/2011
Κανένα θέμα με Αβραάμ Παπαδόπουλο δεν υπάρχει στον Ολυμπιακό. Το όνομα του διεθνή αμυντικού ενεπλάκη στην ιστορία και δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του και να μεταβή στην προετοιμασία εφόσον του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα...

Ο Ολυμπιακός ξεκαθάρισε σε όλους τους τόνους ότι στηρίζει απόλυτα τον Αβραάμ προς την οποίο άλλωστε έδειξε πρόσφατα και εμπράκτως την εκτίμησή του με την επέκταση του συμβολαίου του.

Ο Αβραάμ θα συνεχίσει να τιμά τη φανέλα του Ολυμπιακού όπως έκανε και τα προηγούμενη χρόνια. Η οικογένεια του Ολυμπιακού όχι μόνο δε θα πληγεί από όλη αυτή τη διαδικασία αλλά θα βγει και ενισχυμένη
www.thrylos.gr

ΣΤΙΣ 500.000 Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΣΑΝΤΣΕΣ....

ΣΤΙΣ 500.000 Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΣΑΝΤΣΕΣ....

25 Ιουνίου, 2011 
Στην τελική ευθεία φαίνεται να μπαίνει η υπόθεση του Κάρλος Σάντσες όπως αναφέρει σήμερα ο αθλητικός Τύπος της χώρας.
Οι «ερυθρόλευκοι» φαίρονται να προσφέρουν στη Βαλενσιέν (η τελική πρόταση) για την απόκτηση του διεθνή Κολομβιανού μέσου το ποσό των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ και περιμένουν την απάντηση του γαλλικού συλλόγου.
Οπότε στις 500.000 ευρώ έπεσε η διαφορα που χώριζει τον Ολυμπιακό και την Βαλανσιέν για την μετεγγραφή του.
ΣΑΝΤΣΕΣΚαι υπάρχει αισιοδοξία για θετική απάντηση αναφέρει το ρεπορτάζ των σημερινών εφημερίδων.
Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «κλείσει» το θέμα πριν την 1η Ιουλίου που αρχιζει το Κόπα Αμέρικα στο οποίο συμμετέχει ο Σάντσες με την εθνική Κολομβίας.

Δεν κρύβεται από κανέναν ο Μαρινάκης

Δεν κρύβεται από κανέναν ο Μαρινάκης

Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση ώστε οι κατηγορούμενοι των "στημένων" να μην έχουν το δικαίωμα να φύγουν από την χώρα. Έκπληκτος ο Βαγγέλης Μαρινάκης, καθώς ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη, δεν έχει λάβει την δικογραφία, αλλά μαθαίνει πως θεωρείται ύποπτος φυγής". "Δεν κρύβομαι από κανέναν", σχολιάζει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα του Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και των υπόλοιπων κατηγορούμενων στην υπόθεση των "στημένων αγώνων" έγινε γνωστή το απόγευμα της Παρασκευής (24/6) και προκάλεσε αίσθηση.

Πολύ περισσότερο προκάλεσε και την έκπληξη του ίδιου του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πειραιώτης εφοπλιστής, ενημερώθηκε για την απαγόρευση διαβάζοντας την είδηση από τις ιστοσελίδες, καθώς όπως αφήνει να εννοηθεί, ενώ του έχει ασκηθεί δίωξη, όχι μόνο δεν έχει λάβει ακόμη την δικογραφία, αλλά μαθαίνει πως θεωρείται και "ύποπτος φυγής".

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι, όπως λέει, έτοιμος να παρουσιαστεί ενώπιον της Δικαιοσύνης όταν κληθεί και υπογραμμίζει ότι όχι μόνο δεν έχει να κρύψει κάτι, αλλά πιστεύει ακράδαντα ότι θα καταπέσει κάθε κατηγορία εναντίον του. Άλλωστε ο πρόεδρος της πειραϊκής ΠΑΕ δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, δεν κρύβεται από κανέναν, πιστεύοντας στην αθωότητα του.

Μάλιστα, ο Πειραιώτης εφοπλιστής επιθυμεί όσο το δυνατόν το συντομότερο να κληθεί για την απολογία του, ώστε να μην σπιλώνεται άλλο, δίχως κανένα στοιχείο που να τεκμηριώνει το οποιαδήποτε αδίκημα, τόσο το δικό του όνομα, όσο και τον Ολυμπιακό. Παράλληλα, εκφράστηκε και η απορία πώς είναι δυνατόν να μπαίνουν στο ίδιο τσουβάλι και οι 85 κατηγορούμενοι.
 www.redplanet.gr/

«Από εμάς δεν θα γλιτώσει κανείς από τους 85»!-ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ...ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ...

ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ....
ΣΙΓΑ ΤΑ ΩΑ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΡΑΥΣΤΑ....ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΡΩΤΟΣ-ΠΡΩΤΟΣ ΕΤΣΙ? ΘΑ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.....Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ Η ΘΑ ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ????
ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙΝΩΠΗ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΕΦΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΤΙΜΩΡΗΘΗ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ  ΠΟΙΝΗ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙΣΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ...ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΣΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΩΝΑΚΑΚΗ ...ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΙΜΩΡΗΣΤΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΑΣ....ΑΣΕ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ...ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΟΤΙ Η ΗΔΙΑ ΕΧΕΙ ΠΝΙΞΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΝΑΥΣΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΙΔΩΡΕΙΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΜΠΟΣ ΠΛΕΟΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ...ΒΑΕΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑΜΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΜΑΝΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ .
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ...ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ.....ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ......


«Από εμάς δεν θα γλιτώσει κανείς από τους 85»!

25/06/2011

«Από εμάς δεν θα γλιτώσει κανείς από τους 85»!Άμεσα θα κινηθούν οι διαδικασίες για άσκηση πειθαρχικών διώξεων στους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο «Koriopolis», όπως δήλωσε ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Μανώλης Αντωνακάκης. Παράλληλα, πρόσθεσε πως για τα αδικήματα της δωροδοκίας, του παράνομου στοιχηματισμού και κατ’ επέκταση της δυσφήμισης του αθλήματος, δεν υπάρχει κίνδυνος παραγραφής, καθώς αυτό γίνεται μετά από τρία χρόνια και τόνισε χαρακτηριστικά: «Από εμάς δεν θα γλιτώσει κανείς από τους 85»!

Αναλυτικά, όσα είπε ο κ. Αναγνωστάκης στην τηλεόραση του «ΣΚΑΪ»:

«Περιμένουμε μέρα με τη μέρα να μας υποβληθούν τα στοιχεία για να επέμβουμε από την πλευρά των πειθαρχικών παραπτωμάτων που έχουν τελεστεί. Εμείς θα ασχοληθούμε με το μέρος εκείνο που αφορά καθαρά το ποδόσφαιρο και τους ανθρώπους του από την πλευρά των ομάδων, της ΕΠΟ, της Σούπερ Λίγκας.

Τα πειθαρχικά παραπτώματα που εξετάζουμε είναι αυτό της δωροδοκία όπως αναφέρει το άρθρο 21, παράγραφος Α του πειθαρχικού κώδικα και αυτό του στοιχηματισμού. Όσοι εμπλέκονται αναμφισβήτητα διαπράττουν και δυσφήμιση του ποδοσφαίρου. Η δυσφήμιση παραγράφεται ένα μήνα μετά την τέλεση. Όμως για δωροδοκία και στοιχηματισμό είναι τριετής η παραγραφή. Θα επέμβουμε σύμφωνα με τα στοιχεία της κ. Παπανδρέου. Υπάρχει καθυστέρηση στις αποφάσεις. Από εμάς το ταχύτερο δυνατό θα ασκηθούν διώξεις. Έχει δίκιο το κοινό που ανησυχεί και απαιτεί αποφάσεις εδώ και τώρα.

Με έχει συγκλονίσει το περιστατικό. Είμαι κι εγώ φίλαθλος, πηγαίνω στο γήπεδο και έχω συγκλονιστεί με τις αποκαλύψεις. Έγινε καλή δουλειά από την εισαγγελία σε συνεργασία με τις υπόλοιπες Αρχές. Από εμάς δεν πρόκειται να γλιτώσει κανείς από τους 85, εφόσον είναι πρόσωπα του ποδοσφαίρου. Εμείς έχουμε το δικαίωμα να ελέγξουμε τους ανθρώπους τους ποδοσφαίρου. Τους αξιωματούχους του αγώνα, προπονητές, ποδοσφαιριστές, ακόμη και ανθρώπους της ΕΠΟ, οποιονδήποτε εμπλέκεται στο χώρο. Είναι πρωτόγνωρο γεγονός, αλλά παράλληλα και μια ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο για να ορθοποδήσει, να δει μια άσπρη μέρα
».
www.sport-fm.gr

ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...

ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...Με την τσιμπλα πουλενε...βλεπω και φωτο του Σισουλη μου extreme ντυμενο ...με παντελονι αυτη τη (φορα απο μεσα δεν ξερω....) να το παιζει dj και να δουλευει συνεχομενα και ασυστολα τα λαγουδακια που πηγαν να τον αποχαιρετησουν λεγοντας τους οτι δενξερω πια θα ειναι η τυχη μου κλπ...κλπ...
Ευτυχως δηλαδη που ειχε δηλωσει οτι δεν ειναι αποχαιρετηστηριο το παρτυ που διοργανωθηκε εχει κλεισει στη Λατσιο κανονικα λεμε απλα το τραβαει ακομα επειδη του εχουν πει πως ειναι ρατσιστες και δεν τα πανε καλα με τους μαυρους το αφηνουν να το χωνεψουν λιγο οι Λατσιαλι....να τους ερθει πιο μαλακα....Για παμε τωρα και στα λαγουδακια....καλ ρε σεις...δεν εχετε το Θεο σας λεμε...
αντι να τα κανετε πουτανα ολα που σας δουλευει η διοικηση σας που αντι να αναλαβει τις υποχρεωσεις της καιπου καθεται και ξεπουλαει την μεγαλυτερη αξια που ειχε στην ομαδα (γιατι δεν εχετε και κανεναν αλλον να αξιζει εκει) για να σας φερει τον φιτσουλα και τον μιτσουλα για μπομπα-μεταγραφες, πατε στο αοχαιρετηστηριο παρτυ που ακομα και εκει σας δουλευουν οτι δεν ειναι αποχαιρετηστηριο με τουρτιτσες και κερακια και δακρυα στα ματια...ουαου ο no my god...please dont go...και παπαριες Μαριτσα μου, στην συναυλια με την Βισση δεν πηγατε...και εκει οσοι δεν πηγατε λαγουδακια μου χασατε το ενσταντανε...η Βσση να ρωταει τον Σισουλη...θα μεινεις? και αυτος...τ αλλο? απλα εκανε την...κουνελα....φαγατε δουλεμα εκει απο τον αντρακλα της χρονιας τρωτε και δουλεμα στο αποχαιρετηστηριο παρτυ μαιμου ....τι να σας πω ρε λαγουδακια ...αξιοι της μοιρας σας ειστε....αποχαιρετηστε τον αντρακλα της χρονιας που ηρθε με μαυρο γαντι (παει στο διαολο) και μαυρο βαμμενο νυχι....
Χαρειτε τωρα που μπορειτε λαγουδακια μου με τις βρωμιες σας και με λη αυτ την λασπη που του καλα καταστρωμενου σχεδιου κατα του ΘΡΥΛΟΥ και του ΜΑΡΙΝΑΚΗ χαρειτε και μην εκπλησεστε που δεν καλεστηκε να καταθεσει ο πρωην προεδρος σας Ο ΠΑΤΕΡΑΣ  και διαβατε τις παπαριες που γραφουν οι εντεταλμενοι βαζελοκαλαμαραδες που σας εχουν κανει τελειως κουτους και δεν ξερετε τι να πρωτοπιστεψετε με τα παραμυθια που σας σερβιρουν μην ασχοειστε καθολου που δεν γινονται μεταγραφες στην ομαδα σας και να πηγαινετε στα αποχαιρετηστηρια παρτη να τους αποχαιτετατε λαγουδακια μου...και το χειμωνα θα δειτε τι σας περιμενει...

θα πληρωσετε ολα οσα θα εχετε κανει μεχρι τοτε και το δακρυ θα πεσει βροχη...και τοτε να σας δω πως θα κυνηγατε αυτους που θα εχουν απομεινει στην ομαδα σας και την προπονητουρα τον Ζεσουαλδο αλλα δεν θα φταινε αυτοι...θα πρεπει να κυνηγηστε αυτους την ανυπαρκτη διοικηση σας  τωρα και οχι κατοπιν εορτης.....αυα λαγουδακια μου τερμα οι συμβουλες...καλο καλοκαιρι καντε μπανακια φιαξτε σιλουετα , μαυριστε γιατι οι γαυροι σας θελουμε περιποημενα και ομορφα για την χειμερινη σεζον.....ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ....

ΦΙΛΑΚΙΑ........

«Καλέστε με να καταθέσω άμεσα»

«Καλέστε με να καταθέσω άμεσα»

24/06/2011
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προσπαθεί από την πλευρά του με κάθε τρόπο να σταματήσει να σπιλώνεται τόσο το δικό του όνομα, όσο και αυτό του Ολυμπιακού και ζητά από τις δικαστικές αρχές να τον καλέσουν άμεσα σε απολογία.

Μάλιστα πηγές της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ έλεγαν απόψε το βράδυ (24/06) ότι το αφεντικό των πρωταθλητών δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να καταθέσει ακόμη και την επόμενη στιγμή. Πρόθεσή του είναι να σταματήσει μία και καλή αυτή η λασπολογία εναντίον ενός επιχειρηματία του βεληνεκούς του Μαρινάκη με εισηγμένες εταιρείες στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και φυσικά ενός προέδρου μιας μεγάλης ομάδας όπως ο Ολυμπιακός.

Την ίδια ώρα που κάποιοι ανακοίνωναν με στόμφο την απόφαση των δικαστικών αρχών να μην επιτρέψουν την έξοδο από τη χώρα σε όσους φέρονται να εμπλέκονται στην όλη υπόθεση, στην πλατεία Αλεξάνδρας απαντούσαν χαρακτηριστικά: «Δηλαδή ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάει στην Βραζιλία ή στον Βόρειο Πόλο για να κρυφτεί;». Όλα αυτά έχουν εξοργίσει τον «ερυθρόλευκο» ηγέτη που μετά μανίας ζητά να εξεταστεί το συντομότερο δυνατό για να τελειώνει το παραμύθι και να σκάσει η φούσκα. Γιατί ουδείς έχει το δικαίωμα να διασύρει τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του.
www.thrylos.gr

Παρελθόν ο Ντιέγκο

Παρελθόν ο Ντιέγκο

24/06/2011
Ο χαρισματικός επιτελικός μέσος, Ντιέγκο, ο οποίος είχε κάνει «παπάδες» με τη φανέλα της Σάντος, της Πόρτο αλλά και της Βέρντερ Βρέμης, αποτελεί παρελθόν από τη Βόλφσμπουργκ. Ο προπονητής των «λύκων», Φέλιξ Μάγκατ, δήλωσε στο γερμανικό Τύπο «Μετά από συζήτηση που είχαμε αποφασίσαμε πως είναι καλύτερα να μην συνεχίσουμε μαζί».

Να θυμίσουμε ότι ο Βραζιλιάνος παικταράς είχε πάρει μεταγραφή από τη Βέρντερ στη Γιουβέντους με 24.500.000 ευρώ ενώ η Βόλφσμπουργκ τον αγόρασε από τη «Μεγάλη Κυρία» έναντι του ποσού των 15.500.000 ευρώ, που είναι και ρεκόρ για το γερμανικό σύλλογο.
www.thrylos.gr

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Τους έκλεισαν τα σύνορα!

Τους έκλεισαν τα σύνορα!

24/06/2011
Τους έκλεισαν τα σύνορα!
Νέα εξέλιξη στην υπόθεση των στημένων αγώνων που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά από απόφαση του 9ου ανακριτή, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και στους 68 κατηγορούμενους.

Οι Εισαγγελικές αρχές έκριναν ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι ύποπτοι για φυγή από την χώρα και έτσι προχώρησαν στην απόφαση αυτή, που αποτελεί και ένδειξη της σοβαρότητας με την οποία οι Αρχές το ζήτημα
Η σχετική διαταγή έχει σταλεί -ήδη- σε αεροδρόμια, λιμάνια αλλά και σε όλους τους συνοριακούς σταθμούς της χώρας.

Αναμέσα στα άτομα που τους επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα είναι οι Βαγγέλης Μαρινάκης, Θανάσης Κανελλόπουλος, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γιάννης Κομπότης, Γιώργος Μποροβήλος, Σπύρος Καλογιάννης, Δημήτρης Καλόπουλος και όλων των υπολοίπων.

www.sport-fm.gr

Πώς θα πάει ο Αβραάμ προετοιμασία;

Πώς θα πάει ο Αβραάμ προετοιμασία;
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 24/6/2011
ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑΠριν από λίγες ώρες έγινε γνωστό ότι με απόφαση του 9ου ανακριτή, επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και στους 68 κατηγορούμενους για τα ύποπτα παιχνίδια. Η εξέλιξη αυτή έχει προεκτάσεις για τον Ολυμπιακό, καθώς ανάμεσα στους 68 είναι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος τώρα δεν μπορεί να βγει εκτός Ελλάδας
Στις 9 Ιουλίου οι ερυθρόλευκοι θα πάνε στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Με τα τωρινά δεδομένα ο διεθνής κεντρικός αμυντικός δεν μπορεί να πάει, καθώς ισχύει και γι΄ αυτόν η απαγόρευση.

Για να ανατραπούν τα όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή θα πρέπει μέχρι εκείνη την ημερομηνία, όχι μόνο να έχει απολογηθεί ο παίκτης, αλλά να έχει πείσει τον ανακριτή ώστε αυτός να άρει την απαγόρευση.

Όσοι γνωρίζουν καλά τα δικαστικά λένε ότι δύσκολα θα έχει απολογηθεί μέσα στα χρονικά περιθώρια που αναφέρουμε...

www.rednews.gr

"Δεν γνωρίζω τον Μαρινάκη"

"Δεν γνωρίζω τον Μαρινάκη" 

24/06/2011


Ο Δημήτρης Καλόπουλος είναι στη λίστα όσων ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα στημένα, ωστόσο ο ίδιος αρνείται τα πάντα και αναρωτιέται γιατί καλείται.
«Δεν έχω διαβάσει τη δικογραφία. Δεν υπάρχει διάλογος δικός μου. Δεν έχω μιλήσει με κανέναν. Από δημοσιογράφους έχω μάθει για την δικογραφία και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί εμπλέκεται το δικό μου το όνομα», είπε ο διαιτητής στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM 100».
Για το ντέρμπι σχολίασε: «Για ζητήματα ηθικής τάξεως δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου. Λάθη γίνονται σε παιχνίδια από τους διαιτητές και για αυτά μπορείτε να με κρίνεται, αλλά το ξανά επαναλαμβάνω για ζητήματα ηθικής τάξεως δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου. Δέχτηκα απειλητικά μηνύματα και τηλεφωνήματα. Πήγα στην αστυνομία και τα κατέθεσα. Ωστόσο δεν έγινε ποτέ άρση του απορρήτου. Μάλιστα έγινε και σελίδα στο facebook όπου είχε και το κινητό μου τηλέφωνο».
Για το αν μετά επικοινώνησε με τον Πιλάβιο απάντησε: «Καμία επικοινωνία δεν είχα με τον Πιλάβιο για να μου πει για διαιτησία».
Για τον αν γνωρίζει τον Αχιλλέα Μπέο ή έχει έρθει ποτέ σε επικοινωνία μαζί του εξήγησε: «Δεν τον γνωρίζω προσωπικά μόνο εξ όψεως τον κύριο Μπέο. Δεν βρεθήκαμε ποτέ ιδιωτικά. Όσες φορές έχουμε συναντηθεί ήταν γιατί ορίστηκα να σφυρίξω τα παιχνίδια της ομάδας του. Δεν με επισκέφτηκε και δεν με πήρε ποτέ τηλέφωνο».
Τέλος, για το αν γνωρίζει τους Μαρινάκη και Κανελλόπουλο είπε: «Ούτε τον κύριο Μαρινάκη, ούτε και τον κύριο Κανελλόπουλο γνωρίζω προσωπικά. Μόνο από τις εφημερίδες. Γιατί θα πρέπει να βρεθώ κατηγορούμενος για συνομιλία που είχαν δύο άλλοι άνδρες;».
www.thrylos.gr

«Θα συντριβούν οι συκοφάντες»

«Θα συντριβούν οι συκοφάντες»

24/06/2011
Πιο αποφασιστικός και πεισμωμένος από ποτέ είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά την επίθεση λάσπης που δέχεται ο ίδιος και ο Ολυμπιακός.

Σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας theplayer.gr, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε ηχηρό και σαφέστατο μήνυμα προς όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν το δρόμο που βαδίζει ο Θρύλος, σε συνομιλία που είχε σήμερα στην ΠΑΕ με συνεργάτες του:

«Η παραπληροφόρηση πρέπει να σταματήσει. Είμαι αποφασισμένος να προασπίσω την τιμή και την αξιοπρέπειά μου κι αυτό θα το καταλάβουν όλοι πολύ σύντομα. Οι σκευωροί και οι συκοφάντες μου, θα συντριβούν», έλεγε σε πολύ έντονο ύφος ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχιζε:

«Δεν είναι δυνατόν να με έχουν στο στόχαστρο και να προσπαθούν να μειώσουν την τιμή και την αξιοπρέπειά μου όταν είμαι ο μοναδικός επιχειρηματίας που από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι τώρα έχω επενδύσει αποδεδειγμένα περισσότερα από 80 εκατομμύρια ευρώ. Με έχουν στοχοποιήσει, όπως έχουν στοχοποιήσει και τον Ολυμπιακό φυσικά, αλλά δεν θα καταφέρουν να μας πλήξουν».

Είναι πασιφανές ότι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού προετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του, όπως σαφές είναι επίσης ότι δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Αυτό που τόνιζε ακόμα είναι ότι «ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα από τις θεωρητικά μεγάλες που έχει ήδη ανακοινώσει 4 μεταγραφες, ενώ οι υπόλοιποι ψάχνονται με το παρασκήνιο».

www.thrylos.gr

Στέλνουν Λάιτι στο λιμάνι (video)


Στέλνουν Λάιτι στο λιμάνι (video)




Ιταλικός ιστότοπος κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Αμερικανό γκαρντ Ντέιβιντ Λάιτι.

Ο τελειόφοιτος του Οχάιο Στέιτ δεν επελέγη στη διαδικασία των νταφτ παρά το γεγονός ότι η τελευταία του χρονιά στο ΝCAA ήταν πολύ καλή μια και είχε μέσο όρο 12.1 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ μ.ο. σε 32.1 λεπτά συμμετοχής. Το δημοσίευμα κάνει λόγο ότι ο Λάιτι προτάθηκε στον Ιβκοβιτς και από τη στιγμή που δε βρίσκει θέση στο ΝΒΑ, ανοίγει ο δρόμος για την έλευση του στην Ευρώπη.

Ο Λάιτι σε δράση


www.thrylos.gr

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΙΜΗΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ (VIDEO)

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΙΜΗΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ (VIDEO)

ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙ...ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΜΙΜΗΘΕΙ....

ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΣ, ΑΦΘΑΣΤΟΣ, ΑΜΙΜΗΤΟΣ....ΔΗΛΑΔΗ...ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!
 


600 κάρτες διαρκείας διατέθηκαν σήμερα από τα εκδοτήρια του “Γ. Καραϊσκάκης” στέλνοντας ΗΧΗΡΟΤΑΤΟ μήνυμα στήριξης στον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του!
Ο κόσμος του Θρύλου δείχνει πόσο πιστεύει στις προσπάθειες που γίνονται για μια ανταγωνιστικότερη και ποιοτικότερη ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη και σήμερα, ούτε καν 24 ώρες μετά την εντατικοποίηση των συκοφαντιών κατά του προέδρου της ομάδας, Βαγγελη Μαρινάκη, πέταξε πίσω στα υποκριτικά μούτρα όλων των λασπολόγων τον οχετό που εξαπολύουν. Τριπλασιασμός των καρτών διαρκείας σε σχέση με τις προηγούμενες 3 ημέρες και μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο Ολυμπιακός είναι ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ και υπερήφανος για την ομάδα του και τα ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ επιτεύγματα της!
Ας το καταλάβουν ορισμένοι αυτό. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν τρώει κουτόχορτο!
“Απόλαυση διαρκείας” είσαι Ολυμπιακέ μας!




Δικογραφία για Μπουρούση

Δικογραφία για Μπουρούση

Ο εισαγγελέας έχει συντάξει δικογραφία σε βάρος του Γιάννη Μπουρούση για παράβαση του νόμου περί ντόπινγκ. Θα ασκηθεί ποινική δίωξη.
Ο εισαγγελέας έχει συντάξει δικογραφία εναντίον του Καρδιτσιώτη σέντερ του Ολυμπιακού, Γιάννη Μπουρούση, για παράβαση του νόμου περί ντόπινγκ.
Το όσα ειπώθηκαν στη συνομιλία του Μάκη Ψωμιάδη με τον Γιάννη Μπουρούση προκάλεσαν το ενδιαφέρον του εισαγγελέα, ο οποίος θα ασκήσει ποινική δίωξη στον παίκτη του Ολυμπιακού. Ο Γιάννης Μπουρούσης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το τι ακριβώς εννοεί όταν ζητά το "φάρμακο" από τον παράγοντα. σε περίπτωση καταδίκης του, ο παίκτης κινδυνεύει με αποκλεισμό από τα γήπεδα.
www.redplanet.gr

Αίτηση για έλεγχο στο ΕΣΚΑΝ

Αίτηση για έλεγχο στο ΕΣΚΑΝ

Στο ΕΣΚΑΝ για έλεγχο για πιθανές απαγορευμένες ουσίες έκαναν από κοινού αίτηση η ΕΟΚ και ο Γιάννης Μπουρούσης, μετά το σάλο που ξέσπασε από τη δημοσιοποίηση της συνομιλίας του με τον Μάκη Ψωμιάδη.
Ο Γιάννης Μπουρούσης υποστηρίζει ότι ουδέποτε χρησιμοποίησε απαγορευμένες ουσίες και γι' αυτόν το λόγο έκανε από κοινού αίτηση με την ΕΟΚ για έλεγχο ντόπινγκ στο αρμόδιο όργανο.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης:

"Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και ο Γιάννης Μπουρούσης, αντιδρώντας άμεσα στο θόρυβο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του, ζήτησαν από κοινού και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, τον έλεγχο αντιντόπινγκ του παίκτη από το ΕΣΚΑΝ".

Μέσα στην ημέρα αναμένεται επίσημη τοποθέτηση του Γιάννη Μπουρούση για το θέμα του "φαρμάκου" αλλά και τις υποτιμητικές εκφράσεις προς τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο.
www.redplanet.gr

«Τεράστια μεταγραφή και… συνεχίζουμε»

«Τεράστια μεταγραφή και… συνεχίζουμε»

24/06/2011
«Τεράστια μεταγραφή και… συνεχίζουμε»
Τιμή που ανήκει πλέον στον Ολυμπιακό νιώθει ο Λιούμπομιρ Φέισα, όπως δήλωσε κατά την παρουσίασή του που επισκιάστηκε από την τοποθέτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη για το σκάνδαλο που ξέσπασε. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ χαρακτήρισε τον Σέρβο μέσο τεράστια μεταγραφή που φέρει την υπογραφή των Βαλβέρδε, Κοβάτσεβιτς και Μαθία, ενώ αποκάλυψε πως αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση του Κάρλος Σάντσες.

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος και μεγάλη τιμή που θα αγωνιστώ στον Ολυμπιακό. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για αυτή την ομάδα και τους οπαδούς της», δήλωσε ο 22χρονος μέσος, που πρόσθεσε πως έχει ξεπεράσει πλέον τα προβλήματα τραυματισμών. Παράλληλα δήλωσε πως «… θέλω να ακολουθήσω τα βήματα άλλων Σέρβων παικτών που έχουν προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό, όπως ο Τζόρτζεβιτς, ο Ίβιτς και τώρα ο Πάντελιτς».


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης για την απόκτηση του Φέισα ανέφερε: «Η μεταγραφή είναι η τέταρτη φετινή μας και θα συνεχίσουμε. Όπως είχα υποσχεθεί στον κόσμο μας, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί. Ο σχεδιασμός συνεχίζεται και ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μία πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό μαζί με τους παλιούς και ο στόχος θα είναι εφικτός. Δεν επηρεαζόμαστε από την επικαιρότητα και αυτά που ακούμε. Έχουμε βάλει τους στόχους μας και συνεχίζουμε στην ίδια πορεία. Στόχος είναι να ενισχυθεί ο Ολυμπιακός. Αν ο παίκτης είναι νέος, έχει ταλέντο και υπόσχεται πολλά για το μέλλον, ακόμη καλύτερα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για έναν παίκτη που έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, περιμένουμε πολλά και πιστεύω πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας».

Όσο για τους τραυματισμούς που είχε το νέο απόκτημα της ομάδας, είπε: «Δεν πιστεύω ότι κάναμε κάτι παραπάνω από πλευράς εξετάσεων για εκείνον από ό,τι για άλλους παίκτες. Όταν όμως ξοδεύεις πολλά χρήματα για έναν ποδοσφαιριστή, θα πρέπει να περάσει από τις απαραίτητες εξετάσεις για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η σημερινή μεταγραφή, αν μπείτε σε διάφορα σάιτ ή δείτε κάποια DVD και μιλήσετε με ειδικούς του χώρου, είναι τεράστια μεταγραφή για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Υπάρχουν παίκτες που τους έχουν δει πολλοί κι άλλοι που τους ξέρουν περισσότερο οι ειδικοί. Πέρυσι υπήρξαν παίκτες που ήρθαν και στο αεροδρόμιο τους περίμεναν μόνο δημοσιογράφοι και αποδείχτηκαν οι πιο πολύτιμοι για την ομάδα. Η μεταγραφή αυτή έχει την υπογραφή των κυρίων Βαλβέρδε. Κοβάτσεβιτς και Μαθία. Αυτοί ξέρουν κάτι παραπάνω».

Τέλος, ερωτηθείς για τις εξελίξεις για την απόκτηση του Κάρλος Σάντσες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ απάντησε: «Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μία προσφορά για τον Σάντσες. Η ομάδα του έχει απαντήσει και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσουμε ή όχι».
www.sport-fm.gr

To πόρισματης δικογραφιας-Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ

To πόρισματης δικογραφιας-Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ



ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ Η ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ

Μαρινάκης: «Πετούν ξανά λάσπη κατά του Ολυμπιακού» (VIDEO)

Μαρινάκης: «Πετούν ξανά λάσπη κατά του Ολυμπιακού» (VIDEO)

24 Ιουνίου, 2011 
Δυναμικός, ξεκάθαρος και ουσιαστικός ήταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στο πλαίσιο της παρουσίασης του Λιούμπομιρ Φέισα απο τον Ολυμπιακό.
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣΟ πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός ανέφερε για την επίθεση που δέχεται ο ίδιος και ο Ολυμπιακός: «Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα, που ξεκίνησαν τον «πόλεμο» και είχαν πετάξει λάσπη τον Φλεβάρη κατά του Ολυμπιακού».
Για τον Φέισα τοποθετήθηκε αρχικά και είπε:
Η μεταγραφή του Φέισα είναι η τέταρτη μεταγραφή. Όπως είχα δηλώσει και στο παρελθόν, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί. Ήδη όπως σας είπα βρισκόμαστε στην τέταρτη μεταγραφή και θα συνεχίσουμε. Ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού συνεχίζεται και ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω πως οι νέοι παίκτες θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και ο στόχος θα είναι εφικτός. Από εκεί και πέρα, ο σχεδιασμός συνεχίζεται και δεν επηρεαζόμαστε από την επικαιρότητα. Έχουμε βάλει τους στόχους μας και συνεχίζουμε στην ίδια πορεία.
Έχει ταλέντο και υπόσχεται πολλά για το μέλλον. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για έναν παίκτη που στο παρελθόν έχει δείξει καλά στοιχεία, περιμένουμε πολλά και περιμένουμε πως θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας»
Για το αν θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός μεταγραφή - αεροδρομίου: «Η σημερινή μεταγραφή, αν μπείτε σε διάφορα sites και δείτε dvd θα δείτε πως είναι μια τεράστια μεταγραφή. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν παίκτες που έχουν προταθεί και παίκτες που ξέρουν οι ειδικοί. Υπήρξαν παίκτες και ήρθαν στο αεροδρόμιο και πήγαν μόνο οι δημοσιογράφοι και ήταν εξαιρετικοί. Η σημερινή μεταγραφή έχει την υπογραφή του Βαλβέρδε, του Κοβάσεβιτς και του Μαθία».
Σε ερώτηση για τις περιπτώσεις  Σάντες - Καϊτά,  ανέφερε: «Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσουμε ή όχι. Σε μερικές μέρες θα ξεκαθαρίσει και για τον Καϊτά».
Για το αν η μεταγραφή του Φέισα είναι επένδυση: «Ο κ. Φέισα ήταν στο νοσοκομείο για 4 ώρες. Όλοι οι παίκτες για το ίδιο χρονικό διάστημα μένουν στο νοσοκομνείο. Δεν κάναμε κάτι παραπάνω για τον κ. Φέισα. Όταν ξοδεύεις εκατομμύρια, πιστεύω πως ο παίκτης πρέπει να περάσει από εξετάσεις».
«Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα»
Στην συνέχεια, ο Βαγγέλης Μαρινάκης σχολίασε την επίθεση που δέχεται ο ίδιος και ο Ολυμπιακός:
«Η υπόθεση των στημένων αγώνων ούτε μας αφορά ούτε μας αγγίζει. Όσον αφορά στην πρόταση άσκηση δίωξης απέναντί μου δεν υπάρχει κανένα νέο στοιχείο. Τα ίδια επικοινωνιακά κέντρα, που ξεκίνησαν τον «πόλεμο» και είχαν πετάξει λάσπη τον Φλεβάρη κατά του Ολυμπιακού, τα ίδια ξεκίνησαν και τώρα το ίδιο πράγμα»



www.olympiacos24.gr

O ALEX WEB RADIO/TV ΡΩΤΑ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....

O ALEX WEB RADIO/TV ΡΩΤΑ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΕΙΣΣΑΓΕΛΕΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΠΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....


Αγαπητη κυρια εισαγγελευ ....
Επειδη μου εχου γεννηθει διαφορες αποριες λογω του οτι ειμαι ενας απλος οπαδος και πολιτης συναμα που απλα αρθρογραφω και φιλοξενω ειδησεις εγκρυτων δημοσιογραφν στο blog μου...γραφω αυτα τα δυο απλα λογια μην τυχον και πεσουν στην αντιληψη σας και μην τυχον και μου απαντησετε...αντιλαμβανομενος παντα τον φορτο της εργασιας σας και πως δεν ειστε και υποχρεωμενη.


Διαβαζοντας για εσας σε διαφορα siet παρατηρω πως σας παρουσιαζουν σανπολυ καλη σην δουλεια σας με ζηλο και τιμιοτητα και πως κανετε την δουλεια σας πολυ καλυτερα απο τους αντρες εισαγγελεις....επιτρεψτε μου να συμφωνησω γιατι εχω δει μεχρι σιγμης κι εγω οτι δεν εχουν ανταποκριθει των προσδοκιων μου σαν Ελληνας πολιτης.
Επισης σας παρουσιαζουν καποια αλλα site σαν επιτεψτε μου τον ορο ...αμπαλλη...και οτι δεν γνωριζετε καν οτι η μπαλλα ειναι στρογγυλη και οτι δεν γνωριζετε πως ειναι να στηνης αγωνες στο ποδοσφαιρο και οτι μαθατε καποια πραγματα μεσα απο καποιο βιβλιο που αποστηθισατε και ενεργειτε βασει αυτου...
μεχρις στιγμης προφανως τα εχετε παει θαυμασια αλλα εχω και καποιες αποριες περι τουτου λογω του οτι δεν χρειαζεται να εχω διαβασει καποιο βιβλιο οπως εσεις η να ειμαι εισαγγελεας και να κατεχω την Νομικη οπως εσεις για να τις εχω  αυτες τις ευλογες αποριες....
επιτρεψτε μου λοιπον να σας τις πω....

Κικυκλοφορει εδω και μερες η συνομλια Πατερα-Ψωμιαδη  και βλεπει ολο το φιλαθλο κινο πως δεν εχει καλεστει ο πρωην προεδρος του ΠΑΟ για να καταθεσει ...δεν θα επρεπε να τον ειχατε καλεσει???

ιδου δια του λογου το αληθες.....

Οι… αποκαλυπτικοί διάλογοι για τα «στημένα» www.sportena.com


Εξαιρετικό ενδιαφέρον για τον τρόπο με τον οποίο «στηνόταν» οι αγώνες παρουσιάζουν οι διάλογοι μεταξύ των εμπλεκομένων οι οποίοι υπάρχουν στο εισαγγελικό πόρισμα και είδαν το φως της δημοσιότητας. Αναλυτικά:
dialogoi sthmenaΤην 27-8-2010, ο Μάκης ΨΩΜΙΑΔΗΣ (Μ) επικοινωνεί με το Νίκο ΠΑΤΕΡΑ (Ν), Πρόεδρο του Παναθηναϊκού, με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις, και αναφέρουν τα εξής:
«Ν; Aπ’ τον χοντρό τι νέα έχεις; [ενν. τον Αχιλλέα ΜΠΕΟ].
Μ: Ούτε μιλάω, ούτε καλημέρα δεν έχω, τι νέα να χω;
Ν: Tl λένε οι δικοί σου;
Μ: Τι να πούνε,..
Ν: Ήταν, λέει, και έπαιζε Σαββατοκύριακο στο καζίνο στο Λουτράκι
Μ: Πήρε 500.000 από τον Αστέρα Τρίπολης. Ν: Πήρε, ε;
Μ: Ναι, για το ματς που τους έδωσε, Ν: Λες;
Μ:Ε, να πω τώρα, εντάξει.„
Ν: Πολλά μου ακούγονται
Μ: Αν όχι 500, 300 εύκολα, 3 ως 5, γι’ αυτό σου λέω 5,3 ήταν πιο μπροστά, μετά αυτοί θα ανέβηκαν, θα τους τρώνε τώρα τα φίδια αυτωνών.
Ν: Τέλος πάντων, πάρε με, όταν ξανακατέβεις.., ενώ εν συνεχεία ο Γιώργος ΛΥΜΠΑΝΤΣΗΣ (Γ), Πρόεδρος της ΠΑΕ Κέρκυρας, τηλεφωνεί στον Μάκη ΨΩΜΙΑΔΗ
(Μ): «Μ: Τι γίνεται;
Γ: Να με σκέφτεσαι λίγο, να με σκέφτεσαι, με ξεχνάς.
Μ: Σε σκέφτομαι ρε Γιώργο. Αυτή η Κυριακή είναι η κρίσιμη.
Γ: Γιατί αυτό το μ… ο χοντρός με έχει στο μάτι ο π…! [ενν. τον Αχιλλέα ΜΠΕΟ].
Τον τα ‘πα, τσακώθηκα…
Μ: Λέει και άσχημα λόγια.
Γ: Είναι π..!
Μ: Αυτός θέλει να σώσει τον Πανιώνιο να πούμε και έχει πάρει και εργολαβία και τον Αστέρα. Γ: Έτσι, έτσι
Μ: Στα λέω για να τα ξέρεις.
Γ: Ναι, αλλά εσύ κάτι πρέπει να βοηθήσεις, κάτι πρέπει να κάνεις, κάπως, αφού εσύ έχεις…
Μ: Ναι, ρε Γιώργο, αλλά να βρεθούμε κι από κοντά, από τα τηλέφωνα τι να σου λέω;
Γ: Κατάλαβα, κατάλαβα».

Την 15-2-2011, ο Κωνσταντίνος ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ (Ιζ) τηλεφωνεί, στον Ανδρέα ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ (Α) και αφού του ζητά «να βγει έξω για να μην τον ακούει κανείς» ακολουθεί μεταξύ τους η κάτωθι συνομιλία, όσον αφορά τον αγώνα «Άρης-Manchester City* που διεξήχθη την 15-2-2011 με αποτέλεσμα 0-0:
«Κ: Κοίτα, επειδή θα είμαι στο γήπεδο εγώ.
Α: Μμμ.
Κ: Θα συνεννοηθώ κατά πάσα πιθανότητα με τον Καστίγιο.
Α: Ναι.
Κ: Να πάει να πιάσει τον Τέβες που είναι αρχηγός [ενν. τον Carlos TEVEZ της
Manchester City].
A: Ναι
Κ: Και θα χουμε πει και του Κόκε μάλλον εδώ για τη σέντρα.
Α: Ναι.
Κ: Θα θέλω εκείνη την ώρα να μπεις στον κωδικό μας, θα στον δώσω.
A:Ναι
Κ: Να δεις τον κωδικό να μου πατήσεις ό,τι σου πω ρε παιδί μου.
Α: Ναι.
Κ: Κατάλαβες;
Α: Ναι, διπλό ή άσσο;
Κ: Όχι, όχι, τη σέντρα ρε να πάρουμε τη σέντρα.
Α: Και το χει αυτό;
Κ: Το χει, τώρα το βλέπω μέσα το χει.
Α: Ναι.
Κ: Και επειδή το ‘χω παρατηρήσει, το χει καμιά ώρα πριν το…
Α: Ναι αλλά μήπως όταν αρχίζει το βγάζει έξω ρε παιδί μου;
Κ: Όχι δεν το βγάζει. Και το ‘χω δει εγώ και ένα τέταρτο πριν.
Λ: Στη Betfair; Στα ασιατικά;
Κ: Στο ασιατικό, ναι
Α: Ποιος θα κάνει τη σέντρα;
Κ: Ναι.
Α: Α, το χει, δεν το χω δει αυτό, σοβαρά;
Κ: Το χω τώρα εδώ, Kick off.
Α: Άντε ρε, πόσο;
Κ: Το ‘χει 1.90.
Α: Πώς θα ξέρουμε;
Κ: Αυτό, λέω, ότι θα πάρω εγώ τον Έντι ένα τηλέφωνο, τον πήρα τηλέφωνο ήδη, το ‘χουνε πει δηλαδή, να πάει να πιάσει τον Τέβες και να του πει το και το ότι άσε μας να πάρουμε τη σέντρα, Ή εμείς ή αυτοί ρε παιδί μου.
Α: Αφού θα το γυρίσουν όμως
Κ: Ε;
Α: Αυτό πάτε θα το μάθετε, πόση ώρα πριν;
Κ: θα το γυρίσουνε, ότι θα το γυρίσουνε, θα το γυρίσουνε, αλλά θα… θα του πουν ας πούμε ξέρεις, εγώ θέλω το γήπεδο εσύ βάλε τη σέντρα ας πούμε.
Α: Ναι.
Κ: Ανάλογα με το τι θα χουμε πει. Κατάλαβες;

Αν λοιπον ευσταθουν ολα αυτα γιατι δεν τους καλειτε ενωπιον  σας να καταθεσουν? 
Αν δεν ευσταθουν γιατι δεν ανακοινωνεται να μην δημοσιευονται τετοια πραγματα εφοσον δεν αληθευουν και οσοι τα δημοσιευουν θα εχουν τις αναλογες κυρωσεις????
Στην περιπτωση του Βαγγλη Μαρινακη λεγεται πως το πορισμα της εισαγγελειας αναφερει ..πως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΗ δεν νομιζω πως με το θα επρεπε ασκειται διωξη.. ετσι δεν ειναι κυρια Παπανδρεου?  το αναφερει το site www.real.gr
δια του λογου το αληθες και παλι.....
 

Κατα την αποψη σας θα επρεπε να αναγραφεται....ΠΡΕΠΕΙ?
προσωπικα δεν νομιζω...ειναι η αρθρογραφια του συγκεκρμενου site τετοια οπου κατα λαθος η ηθελημενα αλλοιωνει το πορισμα της εισαγγελειας????
μηπως θα επρεπε να κανετε εσεις η ιδια τις αναλογες δηλωσεις σε μια συννεντευξη τυπυ και να δωσετε να καταλαβει και ο κοσμος ποιοι εινιοι κατηγορουμενοι και ποιοι οι υποτιθεμενοι εμπλεκομενοι? μηπως θα πρεπε να βαλετε στην θεση τους καποια site και καποιες εφημεριδες ουτως ωστε να σταματησουν προσπαθουν να μιμηθουν την δουλεια σας κυρια Παπανδρεου?
δια του λογου το αληθες και παλι.....

















Δίωξη και σε Μαρινάκη

Επιτέλους έγινε η αρχή για να καθαρίσει από τη βρωμιά το ελληνικό ποδόσφαιρο και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, να... γκρεμιστεί μαζί με την παράγκα του.
http://prasinanea.gr
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ελένη Ράϊκου διέταξε την δημοσιοποίηση όλων των ονομάτων για την υπόθεση με τα στημένα.
 Στη λίστα με τα ονόματα βρίσκεται και αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη, στον οποίο θα ασκηθεί ποινική δίωξη, όπως και στον Θανάση Κανελλόπουλο, για: α) απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο υλικό όφελος και β) απλή συνέργεια σε δωροδοκία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα, τελεσθείσα κατ' εξακολούθηση.
Eδω συγκεκριμενα αναφερει....ΘΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΔΙΩΞΗ....γνωριζουν κατι περισσοτερο απο εσας κυρια εισαγγελευ? απο που και ως που πετανε λασπη και λενε οτι καποιος ιναι ενοχος αφοσον ακομα δεν του εχουν απαγγελθει οι κατηγοριες?
Eπισης στην περιπτωση του ΠΡΟΕΔΡΟΥτηςΕΠΟ κυριο ΣΟΦΟΚΛΗ ΠΙΛΑΒΙΟ για τους διαλογους που κυκλοφορησανμε τον ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ???

  ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ...

http://dikisports.blogspot.com/

Ιδού γιατί πρέπει να παραιτηθεί ο Πιλάβιος

ΚΑΝΟΝΙΖΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΧΟΝΤΑΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

Στη δικογραφία για την υπόθεση των στημένων αγώνων, περιλαμβάνεται και συνομιλία του Αχιλλέα Μπέου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σ. Πιλάβιο.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου διαμαρτύρεται για τον ορισμό του διαιτητή ζαχαριάδη στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό.
Ο Πιλάβιος υποστηρίζει ότι ο Μπέος δεν τον είχε ενημερώσει και προσπαθεί να τον ηρεμήσει. Διαβάστε πως:
Πιλάβιος: Ναι...
Μπέος: Πρόεδρε, είναι να τρελαίνεσαι μαζί σου, πραγματικά σου μιλάω! Καλά, δε σου είπα ότι τον Ζαχαριάδη δεν θέλω να μου τον ξαναβάλεις ούτε σε φιλικό παιχνίδι;
Πιλάβιος: Όχι, δε μου το είπες. Άμα μου το έλεγες...
Μπέος: Εγώ δε στον είπα;
Πιλάβιος: Δε μου το ‘πες, αλήθεια στο λέω.
Μπέος: Δε στο είπα μετά τον αγώνα με τον προημιτελικό τον κυπέλλου που μου έδωσε το πέναλτι και με έπαιξε 60-40 μες στο γήπεδο μου;
Πιλάβιος: Δε μου το είπες, αλήθεια στο λέω!
Μπέος: Τι ορισμός είναι αυτός; Θα τρελαθώ! Παίζω με τις Σέρρες και μου βάζεις από Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, δίπλα ας πούμε, διαιτητές! Και μη μου πεις ότι είναι πεσμένοι κι αυτά και τι πρόβλημα έχεις! Δεν ισχύουν αυτά στο ποδόσφαιρο!
Πιλάβιος: Εντάξει. Έγινε. Θα τους πω εγώ, εντάξει;
Μπέος: Α, ρε π...
Και μολις τωρα κατεβασα απο το www.gazetta.gr το πορισμα της εισαγγελειας

To πόρισμα στο gazzetta.gr!

Ο ΚΟΡΙΟΣ Αστυνομικό, αλλά καθόλου... μυθιστόρημα!
Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του το gazzetta.gr έχει θέσει ως μοναδικό στόχο την προάσπιση του δημοσίου αγαθού που λέγεται ποδόσφαιρο και αυτό θα συνεχίσει να κάνει, με οποιοδήποτε κόστος.
Από την πρώτη στιγμή με πληροφορίες, λεπτομέρειες και αποκλειστικότητες παρουσιάσαμε την υπόθεση των στημένων αγώνων που συγκλονίζει τη χώρα και του κυκλώματος που δρούσε ανεξέλεγκτα και θησαύριζε, ρίχντας άπλετα φως! Παραμένοντας στις επάλξεις, σας παρουσιάζουμε ολόκληρο το συγκλονιστικό πόρισμα της εισαγγελίας για να δείτε τι γινόταν πίσω από την πλάτη μας!
Κατεβάστε στον υπολογιστή σας το πόρισμα, ανοίξτε τις 130 σελίδες και θα έχετε να διαβάζετε ολόκληρο το καλοκαίρι για την συμμορία που λειτουργούσε εις βάρος του ποδοσφαίρου. Θα γίνει σίγουρα το μπεστ-σέλερ του καλοκαιριού!
Κατεβάστε τη Δικογραφία.
Μέρος 1
Μέρος 2
Μέρος 3

Οπου αναφερει κυρια Παπανδρεου πως πρεπει να ασκηθει διωξη στον Βαγγελη Μαρινακη....
αφου επρεπε γιατι δεν ασκηθηκε ? γιατι να πεφτει λασπη σε καποιον που ακομα δεν ειναι σαφες οτι κατηγορειται για κατι συγκεκριμενο? εφοσον αναφερονται τα αρθρα κατα οποια κατηγορειται γιατι δεν εγινε αυτο? αυτο δν οδηγει σε δυσφημηση του προσωπου του ενω στην αντθετη περιπτωσητου Νιολα Πατερα δεν εχει καν κληθει να καταθεση???

Μηπως θα επρεπε να τα βαλετε ολα αυτα στην θεση τους κυρια Παπανδρεου???μηπως θα επρεπε να ειναι πιο δικαιη η αντιμετωπιση στα προσωπα που κατηγορουνται η οχι????
Αποψη μου λοιπον ειναι πως θα πρεπει να επιληφθειτε ολων αυτων των θεματων και να ξεκαθαρισει ποιος ειναι κατηγορουμενος και ποιος οχι αλλα και να καλεστουν ολοι οσοι εχουν μπλεχτει σε αυτην την βρωμερη υποθεση και οχι να χαιρουν ακρας μυστικοτητας και να μη καλουνται οπως στην συγκεκριμενη περιπτωση ο Νικολας Πατερας  ενω ο Βαγγελης Μαρινακης να λιδορειται απο παντου ...αυτο δειχνει δυο μετρα και δυο σταθμα στην κριτικη για αυτην τη υποθεση κυρια Παπανδρεου....
με ολον το σεβασμο λοιπον σε αυτο που εκπροσωπειτε αναμενω να κανετε την δουλεια σας οπως ειστε υποχρεωμενη να κανετε και να κρινετε εξ ιδιων τα αλλοτροια ...
ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ALEX WEB RADIO/TV