ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Γαλλία – Σερβία 85-90 (videos)

Γαλλία – Σερβία 85-90 (videos)

13/09/2014



Εσπασε καρδιές ο επικός δεύτερος ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τη Σερβία να αντέχει στη βροχή τριπόντων από τους Γάλλους και να επικρατεί τελικά με 90-85, δίνοντας ραντεβού με τις ΗΠΑ στον τελικό της Κυριακής (22:00)!

Το απίστευτο παραμύθι της Σερβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν λέει να τελειώσει. Προκρίθηκε ως 7η του Ευρωμπάσκετ (και επειδή η διοργανώτρια Ισπανία ήταν στην προνομιούχο πρώτη εξάδα), ταξίδεψε σην Ισπανία χωρίς να την υπολογίζουν πολλοί, κι όμως το βράδυ της Κυριακής στις 22:00 θα τεθεί αντιμέτωπη των ΗΠΑ, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο χωρών σε τελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ενα rematch που άργησε... 18 χρόνια, από εκείνον τον αλήστου μνήμης τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων του 1996, όταν η Dream Team III είχε νικήσει τη Γιουγκοσλαβία 95-69.

Ολυμπιακος:O πρωτος Πρεσβης του Ελληνικου ποδοσφαιρου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

Ολυμπιακος:O πρωτος Πρεσβης του Ελληνικου ποδοσφαιρου στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση

13/09/2014 

 

Επειδη εδω και πολλα χρονια μας εχουν ζαλισει με τον πρασινο καρπαζοεισπρακτορα της Ευρωπης για το Χουντεμπλευ με το σλογκαν ...το πληρωσατε και θα το παρετε κλπ..

Αν και νωριτερα ιδρυθεις απο τον Ολυμπιακο ο Παναθηναικος με το τελευταιο ονομα του ,γιατι απο τοτε που ιδρυθηκε εχει αλλαξει χρωματα φανελας ,σηματα,ονοματα κλπ,δεν ειχε καταφερει να βγει ποτε στην Ευρωπη,κατι που καταφερε ο νεωτερα ιδρυθης Ολυμπιακος,το 1959 και βρεθηκε αντιπαλος με την μεγαλη Μιλαν. 

Και το αποδεικνυουμε οχι με λογια και σαλια,αλλα με ατρανταχτες αποδειξεις...Ιδου..

Η αποστολή της Ατλέτικο

Η αποστολή της Ατλέτικο

13/09/2014

Η αποστολή της Ατλέτικο

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ανακοίνωσε την αποστολή των "ροχιμπλάνκος" για το σαββατιάτικο ντέρμπι απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης του Κάρλο Αντσελότι. στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".
Η αντίπαλος του Θρύλου την ερχόμενη Τρίτη, 16/09, στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει 20 παίκτες για το ματς απέναντι στους "μπλάνκος", στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

"Πόρτα" από Σιμεόνε, εγκώμια από Μπερμούδες

"Πόρτα" από Σιμεόνε, εγκώμια από Μπερμούδες

Ο Σιμεόνε δεν δέχθηκε να μιλήσει για τον Ολυμπιακό στον Γιάννη Φιλέρη, μίλησε όμως ο Μπερμούδες και έσταζε μέλι για τον Τσόρι.
Ο Γιάννης Φιλέρης έκανε ολόκληρο ταξίδι για μια δήλωση του Ντιέγκο Σιμεόνε, ατύχησε αλλά έπεσε πάνω στον Χόρχε Μπερμούδες που έσταζε μέλι για τον Τσόρι Ντομίνγκες.


Τι κάνεις στη Μαδρίτη, όλη την μέρα ενώ ο ημιτελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο μπάσκετ αρχίζει στις 10μμ; Πας μια βόλτα μέχρι τη... Μajadahonda, την περιοχή δηλαδή που εδρεύει η Ατλέτικο Μαδρίτης. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού, την Τρίτη στην πρεμιέρα του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ και βέβαια της Ρεάλ Μαδρίτης στο μεγάλο ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας, αύριο Σάββατο, στο Μπερναμπέου.

Η περσινή πορεία του Θρύλου στο UEFA Champions League (audio)

Η περσινή πορεία του Θρύλου στο UEFA Champions League (audio)

13/09/2014

Θυμηθείτε την περσινή πορεία της ομάδας μας στο UEFA Champions League.


Ο Ολυμπιακός μας σε λίγες μέρες δίνει τον πρώτο του αγώνα στο πλαίσιο της φάσης των ομίλων του φετινού UEFA Champions League. Αντίπαλός του η πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ του περσινού UEFA Champions League, Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ας θυμηθούμε, όμως, πως η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει μέχρι τους «16» του θεσμού την περσινή περίοδο, ξεπερνώντας στη φάση των ομίλων τις Άντερλεχτ και Μπενφίκα, τερματίζοντας δεύτερη στον όμιλο πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν και αντιμετωπίζοντας στην φάση των «16» την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία και κέρδισε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η αποστολη του Θρυλου,τα βλέμματα στραμμένα στον Μήτρογλου

Η αποστολη του Θρυλου,τα βλέμματα στραμμένα στον Μήτρογλου

13/09/2014
 
 Αν και ο Μίτσελ έχει πάρει όλους τους επιθετικούς του Ολυμπιακού για τον αποψινό αγώνα με τον ΟΦΗ, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στον Μήτρογλου. Τα «τεστ» του Ισπανού τεχνικού εν όψει Ατλέτικο.

Με… στιλ επιθετικό!
Τρεις ημέρες πριν από την έναρξη του Champions League και το σπουδαίο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός έχει τον αγώνα με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα (20:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι να επιστρέψουν στις νίκες μετά την ισοπαλία (1-1) στον Παναιτωλικό, ώστε να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο παιχνίδι με τους Ισπανούς.

Super League:To pre game της 3ης αγωνιστικης

Super League:To pre game της 3ης αγωνιστικης
 13/09/2014
 Με την διεξαγωγή τριών αναμετρήσεων ξεκινά σήμερα η τρίτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκ. Πιό συγκεκριμένα ο πρωταθλητής Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο Ευρωπαίος ΠΑΟΚ φιλοξενεί τη νεοφώτιστη Νίκη Βόλου και η πρώτη της βαθμολογίας Βέροια αντιμετωπίζει την Κέρκυρα. Αλλαγή στις ώρες διεξαγωγής των παιχνιδιών σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές με τους φιλάθλούς να έχουν την δυνατότητα παρακολούθησης όλων των παιχνιδιών χωρίς παράλληλη σύνδεση.


 Η απρόσμενα πρωτοπόρος Βέροια υποδέχεται την Κέρκυρα, με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ να θέλουν «τρίποντα» κόντρα σε ΟΦΗ και Νίκη Βόλου, αντίστοιχα, για να περάσουν εκείνοι στην κορυφή.

Η… πρώτη και οι «μεγάλοι»

Ψηλά και όσο αντέξει… Αυτό είναι το σύνθημα στις τάξεις της Βέροιας, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λίγκας και σήμερα υποδέχεται την Κέρκυρα με στόχο το «τρία στα τρία».

Άρεσε ο Σάμαρης, μήνυμα από Ζέσους (video)

Άρεσε ο Σάμαρης, μήνυμα από Ζέσους (video)

13/09/2014
 Πολύ καλές εντυπώσεις άφησε στο ντεμπούτο του με την Μπενφίκα ο Ανδρέας Σάμαρης. Τι δήλωσε για τον διεθνή μέσο ο προπονητής του μετά το 5-0 στην έδρα της Σετούμπαλ.

Άρεσε ο Σάμαρης, μήνυμα από Ζέσους (video)
Εξαιρετικό ήταν το ντεμπούτο του Ανδρέα Σάμαρη με την Μπενφίκα. Ο πρώην μέσος του Ολυμπιακού αγωνίστηκε σε όλο το ματς και βοήθησε τους «αετούς» να περάσουν με 5-0 από την έδρα της Σετούμπαλ.

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

H Eυρωπη παιζει μπαλλα...

H Eυρωπη παιζει μπαλλα...

Οι αναμετρήσεις Άρσεναλ - Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα - Μπιλμπάο και Ρεάλ - Ατλέτικο ξεχωρίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη. Δείτε το πρόγραμμα...


Τρίτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ισπανίας με δύο μεγάλα ματς, όπου δεσπόζει το ντέρμπι της Μαδρίτης, Ρεάλ - Ατλέτικο, ενώ η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Μπιλμπάο.



Σπουδαίο ματς και στην Αγγλία, όπου το μεσημέρι του Σαββάτου η Άρσεναλ φιλοξενεί στην Μάντσεστερ Σίτι.
Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Ο Καρεμπέ πρεσβευτής των "Αρχηγών της Αλλαγής"

Ο Καρεμπέ πρεσβευτής των "Αρχηγών της Αλλαγής"

12/09/2014


Ένα νέο πρόγραμμα ξεκίνησε η ΟΥΕΦΑ, με τίτλο: "Οι Αρχηγοί της Αλλαγής" για το οποίο ο ίδιος ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ο Μισέλ Πλατινί, κάνει ό,τι είναι δυνατό για να στεφθεί με επιτυχία. Μάλιστα θεωρείο πως με τους νέους υπεύθυνους-πρεσβευτές αυτού του προγράμματος, είναι εφικτό να "δημιουργήσει πραγματικά ίσες ευκαιρίες για όλες τις μειονότητες στο ποδόσφαιρο"!

Τα ΑΜΕΑ με την Ατλέτικο Μαδρίτης

Τα ΑΜΕΑ με την Ατλέτικο Μαδρίτης

12/09/2014

Τα ΑΜΕΑ με την Ατλέτικο Μαδρίτης
Πρεμιέρα στο Τσάμπιονς Λιγκ την προσεχή Τρίτη, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, αναφέρει στους φιλάθλους-ΑΜΕΑ των πρωταθλητών Ελλάδας, παρέχοντάς τους τις απαραίτητες πληροφορίες.

Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια που επέστρεψε η Ατλέτικο

Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια που επέστρεψε η Ατλέτικο

12/09/2014

Στα εκδοτήρια τα εισιτήρια που επέστρεψε η Ατλέτικο

Οι Ισπανοί δεν διέθεσαν όλα τα εισιτήρια που είχαν πάρει από τον Ολυμπιακό και επέστρεψαν ένα σημαντικό αριθμό. Τα λιγοστά "μαγικά χαρτάκια" που έχουν απομείνει θα βγουν προς διάθεση το πρωί του Σαββάτου, από τις 10:00. Θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του γηπέδου "Γ. Καραϊσκάκης", έξω από τη θύρα 25.

H "Gazzetta dello Sport" θα έχει απεσταλμένο στον ΝΑΟ

H "Gazzetta dello Sport" θα έχει απεσταλμένο στον ΝΑΟ

12/09/2014

Απεσταλμένος στον ΝΑΟ!

Την προσεχή Τρίτη ξεκινά η φάση των ομίλων στο Τσάμπιονς Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης. Πολύ σημαντικό ματς από κάθε άποψη και για πολλούς λόγους.
Το ενδιαφέρον είναι μεγάλο διότι οι πρωταθλήτριες ομάδες της Ελλάδας και της Ισπανίας μαζί με την αντίστοιχη της Ιταλίας, τη Γιουβέντους, είναι οι τρεις που θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις που οδηγούν στη φάση των "16" της διοργάνωσης.

Χωρίς Σιμεόνε στον πάγκο

Χωρίς Σιμεόνε στον πάγκο

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν θα κάτσει στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης την Τρίτη (16/9, 21:45) κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς είναι τιμωρημένος από τον περσινό τελικό του Champions League.
Η Ατλέτικο Μαδρίτης έφτασε πέρσι μέχρι και τον τελικό του Champions League, όπου αντιμετώπισε την Ρεάλ Μαδρίτης και εντέλει ηττήθηκε στην παράταση με 4-1.
Ο Ντιέγκο Σιμεόνε είχε ένα επεισόδιο με τον Γάλλο στόπερ της Ρεάλ, Βαράν και η UEFA τιμώρησε τον Αργεντίνο τεχνικό για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Εισιτήρια διαρκείας και το Σάββατο

Εισιτήρια διαρκείας και το Σάββατο

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μπορούν να προμηθεύονται εισιτήριο διαρκείας για την τρέχουσα σεζόν και κατά τη διάρκεια του Σαββάτου (13/9).
Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με τη λειτουργία του Τμήματος Εισιτηρίων Διαρκείας και το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας -και ιδιαίτερα τους εργαζόμενους τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδος-, ότι μπορούν να προβούν στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας και το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014.

Το Τμήμα Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» θα λειτουργήσει από τις 10:00 μέχρι τις 15:00".


ALEX WEB RADIO/TV

Ελληνικό ντέρμπι στη Euroleague

Ελληνικό ντέρμπι στη Euroleague

Στον ίδιο όμιλο της Euroleague στο πόλο Γυναικών, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη.
Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα γραφεία της Len στη Ρώμη η κλήρωση της Α' φάσης της Euroleague 2014-15.


Η Πρωταθλήτρια Ελλάδος και κάτοχος του Λεν Τρόφι ομάδα του Ολυμπιακού κληρώθηκε στον Δ' όμιλο και έχει αντιπάλους την φιναλίστ της Euroleague  Βουλιαγμένη, την φιναλίστ του Λεν Τρόφι Φιρέντσε (Ιταλία), την Λέιντεν (Ολλανδία) και την Τάργκο Μούρες (Ρουμανία).

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από τις 15 έως τις 18 Ιανουαρίου 2015 στην Ρουμανία (Μούρες) και στα προημιτελικά θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες.

Οι προημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 18/2 και 11/3 και οι νικητές θα παίξουν στο Φάιναλ Φορ της Euroleague (24-26/4) και οι ηττημένοι στο Φάιναλ Φορ του Λεν Τρόφι (10-12/4).


ALEX WEB RADIO/TV

Η γλυκιά παράδοση του Μίτσελ με Ατλέτικο

Η γλυκιά παράδοση του Μίτσελ με Ατλέτικο

12/09/2014
 
 Πολύ καλά τα καταφέρνει ο Μίτσελ κόντρα στην Ατλέτικο από την εποχή που ήταν ποδοσφαιριστής. Γουρλίδικη για τον τεχνικό του Ολυμπιακού η ημερομηνία που θα υποδεχθεί η ομάδα του, τους Μαδριλένους.

Η… γλυκιά παράδοση του Μίτσελ με Ατλέτικο
Καλές αναμνήσεις ξυπνάει στον Μίτσελ η Ατλέτικο Μαδρίτης, καθώς έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές τους «ροχιμπλάνκος» ο προπονητής του Ολυμπιακού, που θα τους υποδεχθεί την Τρίτη (16/9) για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Διαμαντάκος: «Έτοιμοι με την Ατλέτικο»

Διαμαντάκος: «Έτοιμοι με την Ατλέτικο»

12/09/2014
 
 Την βεβαιότητα ότι ο Ολυμπιακός θα εμφανιστεί… συνεπής στο ραντεβού με την Ατλέτικο Μαδρίτης εξέφρασε ο Δημήτρης Διαμαντάκος και τόνισε ότι προέχει η αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Διαμαντάκος: «Έτοιμοι με την Ατλέτικο»
Ο Ολυμπιακός είναι πλέον μια εντελώς διαφορετική ομάδα, συγκριτικά με πέρυσι, καθώς έχει πολλά νέα πρόσωπα στο ρόστερ του, ενώ έφυγαν αρκετοί παίκτες από την ομάδα που πήρε τη σεζόν 2013-14 το πρωτάθλημα και πήγε μέχρι τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, ο Δημήτρης Διαμαντάκος τόνισε μέσω συνέντευξης του στην Nova ότι η ομάδα του θα είναι έτοιμη κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης την Τρίτη (16/9) και πως μπορεί να αντεπεξέλθει στους συνεχείς αγώνες που θα δώσει στο προσεχές διάστημα. «Προέχει ο αγώνας με τον ΟΦΗ», σχολίασε και ανέφερε: «Να βάλω όσα περισσότερα γκολ μπορώ. Έτσι και αλλιώς αυτή είναι η δουλειά μου. Και για αυτό θα προσπαθήσω».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

Ανησυχία σε Μάλμε εν όψει Ολυμπιακού

Ανησυχία σε Μάλμε εν όψει Ολυμπιακού

12/09/2014
 
 Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένουν στη Μάλμε την απόφαση της UEFA για πιθανή τιμωρία μετά τα βεγγαλικά που άναψαν οπαδοί της στα προκριματικά του Champions League. Ίσως χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό.
Ανησυχία σε Μάλμε εν όψει Ολυμπιακού
Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στη Μάλμε, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα αναμένουν την κλήση της UEFA για τα πυροτεχνήματα στους αγώνες των προκριματικών του Champions League απέναντι σε Σπάρτα Πράγας και Σάλτσμπουργκ.

Στο βάθρο 14 Έλληνες αθλητές


Στο βάθρο 14 Έλληνες αθλητές

12/09/2014
 
 Ελπιδοφόρα παρουσία για την Εθνική ομάδα kickboxing στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WAKO στην Ιταλία, με 14 μετάλλια για την ελληνική αποστολή! Την Κυριακή πέφτει η αυλαία.

Στο βάθρο 14 Έλληνες αθλητές!
Εντυπωσιάζει η Εθνική ομάδα kickboxing (κατηγορίες παίδων-εφήβων-νέων) στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της WAKO, το οποίο διεξάγεται στο Ρίμινι της Ιταλίας. 14 ταλαντούχοι αθλητές και αθλήτριες της αποστολής έχουν εξασφαλίσει μια θέση στο βάθρο.

Ο Ολυμπιακός στην ιταλική τηλεόραση (video)

Ο Ολυμπιακός στην ιταλική τηλεόραση (video)

12/09/2014
 Στα… άδυτα της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, που γίνεται στο Ντομέτζε, μπήκε ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός «Antenna-Tre».

Ο Ολυμπιακός στην ιταλική τηλεόραση (video)
Με τα καλύτερα λόγια αναφερόταν για τον Ολυμπιακό ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός «Antenna-Tre», ο οποίος «μπούκαρε» στο γήπεδο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, στο Ντομέτζε.

Mundobasket:Το αποτελεσμα του πρωτου ημιτελικου (videos)

Mundobasket:Το αποτελεσμα του πρωτου ημιτελικου (videos)

12/09/2014

ΗΠΑ - Λιθουανία 96-68

Οι Αμερικανοί χρειάστηκαν κάτι λιγότερο από δύο λεπτά για να κάνουν ένα σερί 10-0 και να μετατρέψουν σε περίπατο τον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη Λιθουανία, την οποία διέλυσαν 96-68.

 

Οι Λιθουανοί έχουν αποδείξει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν φοβούνται τους Αμερικανούς και ότι είναι ικανοί να τους κοντράρουν. Αυτό έκαναν επί ένα ημίχρονο στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας. Δύο λεπτά όμως είναι αρκετά για να καταστρέψουν ό,τι έχτιζαν. Δύο λεπτά. Τόσο χρειάστηκαν οι Αμερικανοί για να μετατρέψουν το +8 σε +18 και να νικήσουν τη Λιθουανία 96-68, παίρνοντας το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό της Κυριακής κόντρα σε Γαλλία ή Σερβία.

Σκέφτεται αλλαγές η UEFA στο Champions League

Σκέφτεται αλλαγές η UEFA στο Champions League



Η UEFA επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που την θέλουν να σκέφτεται αλλαγές όσον αφορά στην διαμόρφωση των groups δυναμικότητας για την κλήρωση των ομίλων του Champions League.
Συγκεκριμένα, είναι πάρα πολύ πιθανό από τη νέα σεζόν (2015-2016) στο πρώτο group δυναμικότητας να είναι οι 8 πρωταθλητές από τις 8 πρώτες χώρες της κατάταξης ή οι 7 μαζί με τον κάτοχο του Champions League (αν αυτός δεν έχει πάρει το πρωτάθλημα σε μία από αυτές τις 8 χώρες).

Την Δευτέρα η κλήρωση του πρωταθλήματος

Την Δευτέρα η κλήρωση του πρωταθλήματος

Την Δευτέρα (22/9) το βράδυ (19:30) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του ελληνικού πρωταθλήματος στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας.
Η κλήρωση της Basket League ΟΠΑΠ, για την αγωνιστική σεζόν 2014-2015, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 22/9 και ώρα 19.30 (ώρα προσέλευσης 19.00) στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδας (Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή) στο Θέατρο Pierce. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι ομάδες και οι παίκτες που διακρίθηκαν την προηγούμενη σεζόν. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τα κανάλια Novasports.


ALEX WEB RADIO/TV


 

Eνσωματώθηκαν στην αποστολή Σλούκας-Μάντζαρης

Eνσωματώθηκαν στην αποστολή Σλούκας-Μάντζαρης

12/09/2014
 Με τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Κώστα Σλούκα που ενσωματώθηκαν όπως αναμενόταν στην αποστολή στο Ντόμετζε της Ιταλίας συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Στην Ιταλία Σλούκας-Μάντζαρης

Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου

Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου

12/09/2014
 
 Σε χειρουργική επέμβαση υπεβλήθη ο Ιωάννης Παπαπέτρου μετά τον κάταγμα περόνης που υπέστη. Στους 3-4 μήνες υπολογίζεται η απουσία του. Ευχές για ταχεία ανάρρωση απ’ την ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Χειρουργήθηκε ο Παπαπέτρου

Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο Ιωάννης Παπαπέτρου το μεσημέρι της Πέμπτης. Όπως αναμενόταν –κι ενώ του είχε ήδη τοποθετηθεί γύψος- με το που επέστρεψε απ’ το Τρεβίζο της Ιταλίας, υπεβλήθη σε εγχείρηση για να ξεπεράσει το κάταγμα περόνης.

Όπως αναφέρουν οι «ερυθρόλευκοι» στον 20χρονο φόργουορντ έγινε εσωτερική οστεοσύνθεση του κατάγματος και συρραγή των συνδεσμικών στοιχείων που είχαν υποστεί ρήξη.

Με μικροπροβλήματα η τελευταία προπόνηση, Στα θετικά η επιστροφή του Σιόβα

Με μικροπροβλήματα η τελευταία προπόνηση, Στα θετικά η επιστροφή του Σιόβα

12/09/2014
 
 Πολλά μικροπροβλήματα επιφύλασσε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, με την ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων» εν όψει ΟΦΗ να παραμένει ερωτηματικό. Στα θετικά η επιστροφή του Δημήτρη Σιόβα μετά από καιρό!

Με Σιόβα και… θέματα

Αρκετά θέματα για τον Μίτσελ προ του αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ενάντια στον ΟΦΗ, καθώς μπορεί ο Δημήτρης Σιόβας να 'δωσε κανονικά το «παρών», ωστόσο το απουσιολόγιο είναι... γεμάτο!

Πιο συγκεκριμένα, ο διεθνής στόπερ, που προπονήθηκε κανονικά την Πέμπτη, κρίνεται ετοιμοπόλεμος έπειτα από πολύ καιρό. Ωστόσο παραμένει... μυστήριο το αν θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς, δεδομένης της μεγάλης απουσίας του απ' τα γήπεδα.

Τα εναλλακτικά πλάνα Μίτσελ για τις απουσίες

Τα εναλλακτικά πλάνα Μίτσελ για τις απουσίες

12/09/2014  
 
Σχέδια, αλλά και εναλλακτικά πλάνα για τις απουσίες που πιθανώς να υπάρξουν έχει στα σκαριά ο Μίτσελ για τους αγώνες με ΟΦΗ το Σάββατο και Ατλέτικο την Τρίτη.

Το… διπλό πλάνο του Μίτσελ
Ολοκληρώνεται σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ματς του Σαββάτου με τον ΟΦΗ στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και με το μεγάλο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτη την προσεχή Τρίτη να βρίσκεται στο… φόντο.

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Φασούλας αντί Βασιλακόπουλου

Φασούλας αντί Βασιλακόπουλου

11/09/2014
 
Ο Παναγιώτης Φασούλας θέλει να δραστηριοποιηθεί στο χώρο του αθλητισμού και σκέφτεται σοβαρά να αναλάβει τα ηνία του ελληνικού μπάσκετ, με τη σύμφωνη γνώμη του Γιώργου Βασιλακόπουλου. Ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις του, τι σχέδια έχει και τι θα ισχύει με την παραμονή Κατσικάρη και τον Παναγιώτης Γιαννάκη.
 

Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι ραγδαίες, καθώς στο μυαλό του Παναγιώτη Φασούλα έχει "μπολιαστεί" η ιδέα να προσφέρει από διοικητικό πόστο στο ελληνικό μπάσκετ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος κοιτάζει με θετικό μάτι την περίπτωση ανάμιξης του πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή με την ΕΟΚ και σε βάθος χρόνου το ενδεχόμενο να χριστεί νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Ο Φασούλας ήταν κοντά στην αποστολή της Εθνικής ομάδας πριν από το Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και οι συζητήσεις περιστρέφονταν γύρω από το μέλλον του αθλήματος.

Στον αγιασμό ο Δήμαρχος

Στον αγιασμό ο Δήμαρχος


Σε αγιασμό σχολείων του Πειραιά παρευρέθηκε ο κ. Γιάννης Μώραλης. Ο Δήμαρχος του Πειραιά, με
 αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, θέλησε να βρεθεί κοντά στους μαθητές και να τους ευχηθεί να έχουν μια καλή χρονιά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Μώραλης πήγε στο 28ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά, στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Αυτιστικών Πειραιά, αλλά και στο σχολείο της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιά.

Αναλυτικά το μήνυμα του Δημάρχου για τη νέα σχολική χρονιά:

Στο τουρνουά της Γαλατασαράι ο Ολυμπιακός

Στο τουρνουά της Γαλατασαράι ο Ολυμπιακός

11/09/2014

Στο τουρνουά της Γαλατασαράι ο Ολυμπιακός

Για δεύτερη χρονιά ο Ολυμπιακός θα συμμετάσχει στο «Paidar Demir Tournament» το οποίο διοργανώνει από τις 27 έως τις 29 Σεπτεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη η Γαλατασαράι.

Η ομάδα του Πειραιά αποδέχτηκε την πρόσκληση της Γαλατασαράι και εκτός από την "οικοδέσποινα" θ' αντιμετωπίσει στο τουρνουά την φιναλίστ του Champions League 2014-15 και Πρωταθλήτρια Τουρκίας, Χάλκμπανκ, αλλά και την επίσης τουρκική, IBB.

Το τουρνουά αυτό είναι η καλύτερη δυνατή προετοιμασία για την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη η οποία λίγες ημέρες μετά από την ολοκλήρωση του αρχίζει τους επίσημους αγώνες της στο League Cup και στο Πρωτάθλημα Ελλάδος.

Το πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής: 

Σαλίνο: «Είμαστε πανέτοιμοι»

Σαλίνο: «Είμαστε πανέτοιμοι»

11/09/2014
 
 Απόλυτα έτοιμοι για τις προκλήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε σε συνέντευξή του ο Λεάντρο Σαλίνο.

Σαλίνο: «Είμαστε πανέτοιμοι»
Συνεχόμενους αγώνες θα δώσει το επόμενο διάστημα ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη και φυσικά το μεγάλο ερώτημα είναι το κατά πόσο οι «ερυθρόλευκοι» είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν την πρόκληση.

Μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Λεάντρο Σαλίνο τόνισε πως η ομάδα είναι απόλυτα προετοιμασμένη για τους αγώνες με ΟΦΗ και Ατλέτικο Μαδρίτης και όλοι γνωρίζουν πως το ματς με τους Ισπανούς –για την ώρα- μπορεί να περιμένει…

Διαβάστε τις δηλώσεις του Σαλίνο:

Συνεντευξη του Τσόρι Ντομίνγκες στο επίσημο περιοδικό του Champions League

Συνεντευξη του Τσόρι Ντομίνγκες στο επίσημο περιοδικό του Champions League

Στο επίσημο περιοδικό του Champions League μίλησε ο Τσόρι Ντομίνγκες. Τι είπε για Ολυμπιακό, τη θέση που αγωνίζεται, τα παιδικά είδωλα του, αλλά και τη καλύτερη συμβουλή που του έδωσαν.
Το επίσημο περιοδικό του θεσμού φιλοξενεί συνέντευξη του Αλεχάντρο Ντομίνγκες ο οποίος χαρακτηρίζεται ως "Μέγας Αλέξανδρος" στον τίτλο του αφιερώματος. Στο κείμενο τονίζεται ότι ο Αργεντινός μέσος έχει πανηγυρίσει τίτλους σε τρεις διαφορετικές χώρες (Αργεντινή με Ρίβερ Πλειτ, Ρωσία με Ρουμπίν Καζάν και Ελλάδα με Ολυμπιακό) ενώ μιλάει και για το παρατσούκλι "El Chori", το οποίο προέκυψε όταν "έκλεψε" μια θέση στην πρώτη ομάδα,παρά το νεαρό της ηλικίας του, τον καιρό που αγωνιζόταν στη Ρίβερ Πλέιτ.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα εθελοντισμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα εθελοντισμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός

11/09/2014

Ανακοινώθηκε το νέο πρόγραμμα εθελοντισμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την έναρξη του Προγράμματος Εθελοντισμού 2014-2015 για 6η συνεχή χρονιά!
Ο βασικός στόχος του προγράμματος είναι να δοθεί η δυνατότητα στους φίλους της ομάδας του Ολυμπιακού να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες της αγαπημένης τους ομάδας, να προσφέρουν εθελοντικές υπηρεσίες, να υποστηρίξουν το Πρόγραμμα Κοινωνικής Ευθύνης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε διάφορους τομείς και να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες και στιγμές κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2014-2015.
Αναζητούμε τα κατάλληλα άτομα για συμμετοχή στους παρακάτω τομείς : 

Την Παρασκευή ανοίγει η αυλαία στην Ιστορική Λέσχη

Την Παρασκευή ανοίγει η αυλαία στην Ιστορική Λέσχη

11/09/2014

Την Παρασκευή ανοίγει η αυλαία στην Ιστορική Λέσχη

Μετά από την Ακαδημία του Βόλεϊ έφτασε η ώρα και της Ακαδημία Πόλο να πραγματοποιήσει την επίσημη... πρώτη της για την αγωνιστική περίοδο 2014-15. Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 η Ιστορική Λέσχη του Ολυμπιακού στη Μαρίνα Ζέας θ' ανοίξει για να υποδεχτεί μικρούς, μεγάλους μαθητές και τους γονείς στους οποίους θα μιλήσουν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας και οι παλαιοί και νέοι προπονητές. Παράλληλα θα πραγματοποιούνται και εγγραφές νέων μαθητών με τα μαθήματα ν' αρχίζουν επίσημα το Σάββατο 13/9 στα "Βοτσαλάκια".  Έλα και εσύ στην Ακαδημία των Πρωταθλητών για να μάθεις τα μυστικά από τους καλύτερους.
 Αναλυτικές πληροφορίες για την Ακαδημία: 

Super League:Οι σφυριχτρες της 3ης αγωνιστικής

Super League:Οι σφυριχτρες της 3ης αγωνιστικής

11/09/2014


Ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο άρχοντας της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ, ενώ ο Γιώργος Κύζας επιλέχθηκε για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Νίκη Βόλου στην Τούμπα. 

Αναλυτικά οι διαιτητές:

Media:H 3η αγωνιστική της Super League

Media:H 3η αγωνιστική της Super League


11/09/2014

Το πρωτάθλημα της Super League επιστρέφει και τα κανάλια Novasports υπόσχονται ακόμη μια… «όμορφη μέρα»! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου και τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση και τους 9 αγώνες της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Σκέψεις για ιστορική αλλαγή στο ποδόσφαιρο

Σκέψεις για ιστορική αλλαγή στο ποδόσφαιρο


Έτοιμος να κάνει κι άλλες αλλαγές στο ποδόσφαιρο, στο οποίο η τεχνολογία θα έχει ακόμα μεγαλύτερη επιρροή, είναι ο Ζεπ Μπλάτερ. Σκέψεις για κάτι ανάλογο με το Hawk-Eye.
Το σύστημα "Goal-line technology", αλλά και το "vanishing spray", ήταν μόνο η αρχή όπως όλα δείχνουν. Ο Ζεπ Μπλάτερ δεν σκέφτεται να σταματήσει εκεί, αλλά θα κάνει κι άλλες αλλαγές στη μορφή του ποδοσφαίρου, όπως το γνωρίζαμε μέχρι πρότινος.

Έλα να μάθεις Κωπηλασία στον Ολυμπιακό

Έλα να μάθεις Κωπηλασία στον Ολυμπιακό

 11/09/2014

Έλα να μάθεις Κωπηλασία στον Ολυμπιακό!
Μετά από την Ιστιοπλοΐα τα μαθήματα άρχισαν και για την Ακαδημία της Κωπηλασίας του Ολυμπιακού.
Οι μικροί και μεγάλοι μαθητές μπορούν να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής του Θρύλου, στις εγκαταστάσεις των "ερυθρολεύκων" στην Πλατεία Αλεξάνδρας, στον Πειραιά.

ΟΦΗ:Χωρίς Λόρια και Ραζάκ στον ΝΑΟ

ΟΦΗ:Χωρίς Λόρια και Ραζάκ στον ΝΑΟ

11/09/2014

Χωρίς Λόρια και Ραζάκ στον ΝΑΟ

Ραντεβού με την ατυχία για τον ΟΦΗ, αφού ο Γκατούζο έχασε άλλους δύο παίκτες για το ματς με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης". Πιο συγκεκριμένα τον Λόρια και τον Ραζάκ.
Ο Γεωργιανός τερματοφύλακας χτύπησε στον αγώνα της εθνικής του με την αντίστοιχη της Ιρλανδίας. Στάθηκε τυχερός, καθώς δεν υπέστη κάταγμα στα πλευρά και γλίτωσε τη μεγάλη απουσία.
Από την άλλη, ο Ραζάκ υπέστη θλάση στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός πλάνων του Ιταλού προπονητή της ομάδας του Ηρακλείου, για το σαββατιάτικο ματς στον ΝΑΟ.


ALEX WEB RADIO/TV

«Χρυσή» προσφορά από την Ατλέτικο

«Χρυσή» προσφορά από την Ατλέτικο

11/09/2014
 
 Η Ατλέτικο Μαδρίτης ανακοίνωσε την τιμή για το πακέτο των εισιτηρίων για τα παιχνίδια της στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.


Μεγάλη η προσφορά της διοίκησης της Ατλέτικο Μαδρίτης για τα παιχνίδια της στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι πρωταθλητές Ισπανίας έκαναν γνωστό την τιμή του πακέτου των εισιτηρίων των τριών εντός έδρας αναμετρήσεων για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πόσο κοστίζει; Μόλις 60 ευρώ. Με τα χρήματα αυτά οι οπαδοί της θα μπορέσουν να κλείσουν μια θέση στο «Βιθέντε Καλντερόν» για τις αναμετρήσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το σπέσιαλ πακέτο που ανακοίνωσε χθες η φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ είναι για τις θέσεις του δευτέρου ορόφου στην κεντρική εξέδρα.


ALEX WEB RADIO/TV

O Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του


O Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του

11/09/2014
 
 Η αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης πλησιάζει και ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ποια τα δεδομένα για την 11άδα...
 

Το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ πλησιάζει και το www.sport-fm.gr... τακτοποιεί τα δεδομένα που υπάρχουν για την 11αδα του Ολυμπιακού.

Αυτή την στιγμή ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρολεύκων μπορεί να είναι σίγουρος μόνο για την αμυντική γραμμή της ομάδας του.

2.500 εισιτήρια έχουν απομείνει στα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης»

2.500 εισιτήρια έχουν απομείνει στα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης»

11/09/2014
 
 Περίπου 2.500 εισιτήρια έχουν απομείνει στα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όσοι πιστοί… προλαβαίνετε!
Εισιτήρια… υπάρχουν! Κάτι λιγότερο από 2.500 «μαγικά χαρτάκια» έχουν απομείνει στα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού, την προσεχή Τρίτη (16/9, 21:45), κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Οι φίλοι των πρωταθλητών Ελλάδας μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια για σχεδόν όλα τα «βαλάντια», καθώς τα μόνα που έχουν εξαντληθεί είναι αυτά των 40 και 50 ευρώ, ενώ υπάρχουν και μερικά των 25 ευρώ.


ALEX WEB RADIO/TV

Η τετραδα του Μουντομπάσκετ (videos)

Η τετραδα του Μουντομπάσκετ (videos)

11/09/2014
 Τέσσερις αγώνες έμειναν. Όσες και οι ομάδες που συνεχίζουν στη διοργάνωση. Δείτε ποιες είναι οι εθνικές που θα παλέψουν για τα μετάλλια και πώς... φτάσαμε στα ημιτελικά του Μουντομπάσκετ.

Φουλ για... φινάλε στο Μουντομπάσκετ
Λιθουανία, ΗΠΑ, Σερβία και Γαλλία (με χρονική σειρά) συνθέτουν το παζλ των ημιτελικών του φετινού Μουντομπάσκετ.

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Στον Ολυμπιακό ο Χατζηδάκης

Στον Ολυμπιακό ο Χατζηδάκης

10/09/2014

Στον Ολυμπιακό ο Χατζηδάκης

Χρέη τεχνικού της ομάδας Κορασίδων πόλο του Ολυμπιακού αναλαμβάνει ο Κώστας Χατζηδάκης.
Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής υδατοσφαίρισης απάντησε θετικά στην πρόταση των «ερυθρόλευκων», καθώς τη θεώρησε ιδιαίτερα τιμητική, ενώ, παράλληλα, θα έχει την ευκαιρία να εμπλουτίσει τις γνώσεις του.
Ο Κώστας Χατζηδάκης είχε μέχρι πρότινος τα ηνία του ΝΟ Ρεθύμνου, οι άνθρωποι του οποίου σεβάστηκαν την επιθυμία του και έλυσαν φιλικά τη συνεργασία τους.


ALEX WEB RADIO/TV

Με Κηφισιά και Φοίνικα Σύρου ο Ολυμπιακός

Με Κηφισιά και Φοίνικα Σύρου ο Ολυμπιακός

Η κλήρωση του League Cup έφερε τον Ολυμπιακό στον τέταρτο όμιλο, έχοντας μαζί την Κηφισιά και τον Φοίνικα Σύρου.

Η ανακοίνωση:

"Στη διάρκεια της 109ης συνεδρίασης του Δ.Σ. της ΕΣΑΠ έγινε η κλήρωση των ομίλων του 3ου League Cup «Νίκος Σαμαράς». Οι 12 ομάδες μετά από κλήρωση χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους των τριών ομάδων. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 3-5 Οκτωβρίου 2014. Σύμφωνα με την συγκρότηση των ομίλων είναι πιθανό το σενάριο να προκύψει φάιναλ-4 με τη συμμετοχή Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

Στο φάιναλ-4 που θα διεξαχθεί 27-28 Δεκεμβρίου θα προκριθεί η πρώτη ομάδα από κάθε όμιλο.

Εντός των ημερών θα ανακοινωθούν οι έδρες διεξαγωγής των αγώνων του Γ΄ και του Δ΄ ομίλου καθώς και η έδρα του φάιναλ-4.

Επίσης, οι αγώνες του Π.Α.Ο.Κ. στον Β΄όμιλο θα ανακοινωθούν άμεσα διότι θα προγραμματιστούν σε διαφορετικές ημερομηνίες λόγω της συμμετοχής της ομάδας της Θεσσαλονίκης στο φάιναλ-4 του Βαλκανικού Κυπέλλου συλλόγων.


Σε συμφωνία-ορόσημο συμμετείχε ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Σε συμφωνία-ορόσημο συμμετείχε ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός παρουσίασε στο ECA τον Χάρτη Εντιμότητας του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τον οποίο συνυπέγραψαν 150 ομάδες!

 

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:
"Στη Γενική Συνέλευση του ECA (European Club Association) ο Υπεύθυνος Θεσμικών Σχέσεων και νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και μέλος του ΔΣ του ECA, κ. Θόδωρος Γιαννίκος παρουσίασε τον Χάρτη Εντιμότητας του Ποδοσφαίρου καθώς και την εν γένει πολιτική που δεσμεύονται να ακολουθήσουν οι μεγαλύτερες ευρωπαϊκές ομάδες, στην προσπάθεια αντιμετώπισης των στημένων παιχνιδιών και του παράνομου στοιχηματισμού.