ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Ιουλίου 2014

Αντωνάκου: «Η απότομη ανανέωση έκανε κακό στην ομάδα»

Αντωνάκου: «Η απότομη ανανέωση έκανε κακό στην ομάδα»

19/07/2014
 
 Στην απότομη ανανέωση του ρόστερ της ομάδας απέδωσε η Σταυρούλα Αντωνάκου τις εμφανίσεις της Εθνικής Γυναικών στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο, όπως η βαριά ήττα στο τελευταίο παιχνίδι με την Ουγγαρία.

Αντωνάκου: «Η απότομη ανανέωση έκανε κακό στην ομάδα»
Η πολίστρια του Εθνικού, παγκόσμια πρωταθλήτρια με την Εθνική το 2011, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Hangover του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 των αποφοίτων Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ και μίλησε για την προσπάθεια των Εθνικών Ομάδων Πόλο στο Ευρωπαϊκό της Βουδαπέστης, καθώς και για την ενασχόλησή της με τα κοινά στο Δήμο Πειραιά.

Αναλυτικά, οι σημαντικότερες δηλώσεις της διεθνούς πολίστριας:

"Θρυλική περιοδεία στις ΗΠΑ"

"Θρυλική περιοδεία στις ΗΠΑ"

19/07/2014

Τρεις μέρες απέμειναν για την αναχώρηση του Ολυμπιακού για τις ΗΠΑ, όπου θα συμμετάσχει στο διάσημο International Champions Cup. Τόσο το ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και οι ομογενείς οπαδοί του Θρύλου στην Αμερική και τον Καναδά, ανυπομονούν για τις μεγάλες αναμετρήσεις με Μίλαν (24/7), Λίβερπουλ (27/7) και Μάντσεστερ Σίτι (2/8).

Τέλος στο όριο καρτών

 Τέλος στο όριο καρτών

19/07/2014
 
 Η UEFA αποφάσισε να διαφοροποιήσει τους κανονισμούς για το όριο καρτών ενόψει των μεγάλων τελικών στις διοργανώσεις της.

Τέλος στο όριο καρτών
Στην απόφαση να διαφοροποιήσει τα όσα ίσχυαν μέχρι τώρα για το όριο καρτών ενόψει των τελικών στις διοργανώσεις της προχώρησε χθες η UEFA.

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έκανε γνωστό ότι πλέον οι κίτρινες κάρτες και το όριό τους θα μετρούν από την πρώτη φάση αυτή των ομίλων μιας διοργάνωσης μέχρι και το τέλος των προημιτελικών.

Περήφανοι για τους αθλητές του Θρύλου

Περήφανοι για τους αθλητές του Θρύλου

19/07/2014

Περήφανοι για τους αθλητές του Θρύλου
Το επίσημο site της σειράς των αγώνων της κλάσης star, «Stars Sailors League», στην οποία συμμετέχουν και οι Αιμίλιος Παπαθανασίου, Αντώνης Τσότρας, «ανέβασε» στο επίσημο προφίλ του, στο facebook, το σχετικό θέμα που «ανέβασε» στο επίσημο site του Ολυμπιακού, olympiacos.org
Οι διοργανωτές είναι ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη συμμετοχή των δύο αθλητών του Ολυμπιακού και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο «ανέβασε» στο διάσημο κοινωνικό δίκτυο τη σχετική είδηση.
Οι πρώτοι της τελικής κατάταξης του Stars Sailors League, το οποίο αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις της ιστιοπλοΐας, παγκοσμίως, θα προκριθούν στον τελικό που θα γίνει στις Μπαχάμες και φυσικά περιλαμβάνει μεγάλα χρηματικά έπαθλα για τους πρώτους…

ALEX WEB RADIO/TV

Παρακολουθεί Τζεμπούρ, διαπραγματεύεται με Κρκιτς

Παρακολουθεί Τζεμπούρ, διαπραγματεύεται με Κρκιτς

Οι επαφές του Ραφίκ Τζεμπούρ με την ΑΕΚ δεν αφήνουν αδιάφορο τον Ολυμπιακό. Έχει... εκατομμύρια λόγους για να παρακολουθεί την υπόθεση. Που βρίσκεται η μεταγραφή του Κρκιτς. Πήραν Καθάριο οι "ερυθρόλευκοι".
Οι διαπραγματεύσεις του Ραφίκ Τζεμπούρ με την ΑΕΚ απασχολούν και τον Ολυμπιακό. Και έχει σοβαρούς λόγους για να το κάνει. Πιθανότατα αυτοί οι λόγοι είναι που μπλοκάρουν και την μετακίνηση του "τρομοκράτη" στην Ένωση και όχι το τριετές συμβόλαιο που ζητά.
Να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι. Υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Αλγερινός στράικερ με τον Ολυμπιακό με την οποία οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να λάβουν 5.000.000 ευρώ σε περίπτωση που ο Ραφίκ Τζεμπούρ φορέσει τη φανέλα άλλης ελληνικής ομάδας.

Το πρόγραμμα του «Rixos Cup»

Το πρόγραμμα του «Rixos Cup»

19/07/2014
 
 Ανακοινώθηκε και επίσημα το πρόγραμμα αλλά και τα γκρουπ στο διεθνές τουρνουά «Rixos Cup» που θα συμμετέχει ο Ολυμπιακός από τις 23/9 μέχρι τις 26/9 στην Κωνσταντινούπολη.

Το πρόγραμμα του «Rixos Cup»
Από τις 23 μέχρι τις 26 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη το «Rixos Cup» που θα συμμετέχει και ο Ολυμπιακός. Οι έξι ομάδες που θα συμμετέχουν στο διεθνές τουρνουά θα χωριστούν σε δύο γκρουπ:

Γκρουπ Α: Αναντολού Εφές, Ολυμπιακός, Ουνικάχα Μάλαγα
Γκρουπ Β: Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ερυθρός Αστέρας

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

23/9: Ερυθρός Αστέρας-ΤΣΣΚΑ, Αναντολού Εφές-Ολυμπιακός
24/9: Ερυθρός Αστέρας-Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Αναντολού Εφές-Ουνικάχα Μάλαγα
25/9: Ολυμπιακός-Ουνικάχα Μάλαγα, Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
26/9: Τελικός και μικρός τελικός


ALEX WEB RADIO/TV

Μίσσας: «Έλεος πια»

Μίσσας: «Έλεος πια»

19/07/2014
 Ο Κώστας Μίσσας στάθηκε στην απίστευτη κακοδαιμονία της Εθνικής Νέων Ανδρών και δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του.

Μίσσας: «Έλεος πια!»
Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του και απηυδισμένος από την απίστευτη κακοδαιμονία της Εθνικής Νέων Ανδρών με τελευταίο θύμα τον Δημήτρη Σιόλογκα (μπορεί να έχει υποστεί από βαρύ διάστρεμμα μέχρι και ζημιά στον αστράγαλο) δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Νέων Ανδρών, Κώστας Μίσσας, μετά την ήττα από την Κροατία στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών.

Λύγισε…

Λύγισε…

19/07/2014
 
 Λίγο οι τραυματισμοί, λίγο η τρομερή ευστοχία της Κροατίας από την περιφέρεια, έφεραν την ήττα (82-68) της Εθνικής, η οποία πλέον θα παλέψει με τη Γαλλία για τις θέσεις 5-8 στο Ευρωμπάσκετ Νέων.

Λύγισε…
Δυστυχώς η Εθνική ομάδα δεν κατάφερε να κάνει άλλη μία υπέρβαση στο Ευρωμπάσκετ Νέων… Το σύνολο του Κώστα Μίσσα πάλεψε, αλλά μία οι τραυματισμοί, μία η «εκνευριστική» ευστοχία της Κροατίας, έφεραν την ήττα με σκορ 82-68 και πλέον θα αγωνιστεί για τις θέσεις 5-8.

Πιο κοντά οΜπόγιαν

Πιο κοντά οΜπόγιαν

19/07/2014
 
 Θετική ήταν η απάντηση της Μπαρτσελόνα στον Ολυμπιακό για τον Μπόγια Κρκιτς. Το «ναι» του Ισπανού φορ αναμένουν πλέον οι Πειραιώτες, οι οποίοι περιμένουν στις ΗΠΑ κατευθείαν τον Άλαν Πουλίδο.

Πιο κοντά στον Μπόγιαν!
Συνεχίζονται οι προσπάθειες του Ολυμπιακού για τη μεταγραφή του Μπόγιαν Κρκιτς.

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, η Μπαρτσελόνα απάντησε θετικά για την παραχώρηση του Ισπανού φορ στους Πειραιώτες, κάτι που σημαίνει ότι οι δύο σύλλογοι τα έχουν βρει σε όλα και απομένει το «ναι» του παίκτη για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

"Πολλά υποσχόμενος ο Μαζουακού, θα βοηθήσει ο Ντοσεβί"

"Πολλά υποσχόμενος ο Μαζουακού, θα βοηθήσει ο Ντοσεβί"

Ο James Eastham, scout και αναλυτής του γαλλικού ποδοσφαίρου, μιλάει στο Sport24.gr για τους Ματιέ Ντοσεβί και Αρτούρ Μαζουακού, ενώ αναφέρεται και στην περσινή σεζόν του Ερίκ Αμπιντάλ με τη Μονακό.
Επιμένει... γαλλικά ο Ολυ

«Ομάρ Ελαμπντελαουί:H πρώτη του μεγάλη συνέντευξη»(video)


«Ομάρ Ελαμπντελαουί:H πρώτη του μεγάλη συνέντευξη»(video)

18/07/2014

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αποκαλύπτεται στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη, από το Ζέεφελντ της Αυστρίας, όπου βρίσκεται με τον Θρύλο!
Μετά το πρώτο κομμάτι της συνέντευξης του Ομάρ Ελαμπντελαουί, ακολουθεί πλήρης η… αποκάλυψη του νεαρού δεξιού μπακ χαφ! Ο Νορβηγός παίκτης άνοιξε την καρδιά του στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στο Ζέεφελντ μαζί με την ομάδα μας.

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου 1-1 (video)

Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου 1-1 (video)

18/07/2014

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας στην Αυστρία ο Ολυμπιακός κοντραρίστηκε με την Ντιναμό Κιέβου και έμεινε στην ισοπαλία.
Η φετινή προετοιμασία στο εξωτερικό συνεχίζεται για τον Ολυμπιακό μας. Στο πλαίσιο αυτής η ομάδα μας έδωσε σήμερα το δεύτερο φιλικό της, με αντίπαλο την Ντιναμό Κιέβου και έμεινε στην ισοπαλία 1-1. Και αυτό το παιχνίδι έγινε στο Σβατς, περίπου μισή ώρα μακριά από το Ζέεφελντ, εκεί όπου ο Ολυμπιακός μας δίνει συνήθως τα φιλικά του επί Αυστριακού εδάφους.
Σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, υπήρξαν διαφοροποιήσεις σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Κράσνονταρ. Στο τέρμα ήταν ο Ρομπέρτο. Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Ελαμπντελαουί, Αβραάμ, Αυλωνίτης, Λυκογιάννης. Ο Σιόβας, με τον Κασάμι ήταν στο κέντρο, αριστερά ο Φουστέρ, δεξιά ο Ντοσεβί και στην επίθεση ήταν οι Βέργος και Διαμαντάκος. Η διάταξη ήταν 4-4-1-1 και μετατρεπόταν σε 4-4-2.

Οι πρωταθλητές γυρίζουν στην Ελλάδα

Οι πρωταθλητές γυρίζουν στην Ελλάδα

18/07/2014

Οι πρωταθλητές γυρίζουν στην Ελλάδα
Μετά από 12 ημέρες παραμονής στο Ζέεφελντ, νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή του Θρύλου αναχωρεί και επιστρέφει στην Ελλάδα.
Οι "ερυθρόλευκοι" θα ξεκινήσουν από την αυστριακή πόλη στις 15:30 και θα πετάξουν στις 20:00 το βράδυ από το Μόναχο, με προορισμό το "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Βέβαια νωρίτερα θα έχουν κάνει και την τελευταία τους προπόνηση στο Ζέεφελντ.
Ο Μίτσελ έχει ραντεβού με τους παίκτες του στις 10:00, για την τελευταία προπόνηση επί αυστριακού εδάφους, πριν η αποστολή του Θρύλου πάρει το δρόμο της επιστροφής.


ALEX WEB RADIO/TV

Στις 16 Οκτωβρίου πρεμιέρα στη Βαλένθια

Στις 16 Οκτωβρίου πρεμιέρα στη Βαλένθια

Η Euroleague γνωστοποίησε το αγωνιστικό πρόγραμμα της πρώτης φάσης της Euroleague, με τις ώρες και τις ημερομηνίες των παιχνιδιών. Στις 16 Οκτωβρίου (22:00) στη Βαλένθια θα κάνει πρεμιέρα ο Ολυμπιακός.
Το πρόγραμμα των αγώνων ήταν γνωστό, αλλά η Euroleague ανακοίνωσε τις μέρες και τις ώρες που θα γίνουν τα παιχνίδια στην πρώτη φάση της διοργάνωσης. Ο Ολυμπιακός θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου το βράδυ (22:00) στην Βαλένθια.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Στο κυνήγι του κόκκινου γκαρντ

Στο κυνήγι του κόκκινου γκαρντ

Ο Μπαρτζώκας συνεχίζει να ψάχνει για γκαρντ που να έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Την Κυριακή επιστρέφει από το Λας Βέγκας. Οι λόγοι που δεν προχώρησαν οι υποθέσεις των Ντιλέινι και Μπράουν.
Δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη στην έρευνα αγοράς για την θέση του γκαρντ στον Ολυμπιακό. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραμένει στο Λας Βέγκας, όπου και πραγματοποιείται το Summer Camp, εξετάζοντας διάφορες περιπτώσεις παικτών. Ο προπονητής των Πειραιωτών θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Κυριακή το βράδυ.
Ο Έλληνας τεχνικός, μέχρι στιγμής, δεν έχει ενθουσιαστεί με κάποιον συγκεκριμένο παίκτη, ενώ οι περισσότεροι γκαρντ που λαμβάνουν μέρος στο Summer Camp αναμένεται να βρουν ομάδα στο ΝΒΑ, κάτι που αποτελεί και τον βασικό τους στόχο. Δύσκολα ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη από το Summer Camp, δίχως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να συμφωνήσει με κάποιον γκαρντ από εκεί, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα στραφεί και πάλι σε περιπτώσεις περιφερειακών που αγωνίζονται στην Ευρώπη. Ντιόντε Κρίστμας και Μπόμπι Μπράουν, παίκτες που απασχόλησαν στο παρελθόν τους ερυθρόλευκους, είναι στο Λας Βέγκας και δοκιμάζονται, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να συνεχίσουν την καριέρα τους στο ΝΒΑ.

Μίτσελ: «Θα γίνει μεταγραφή»

Μίτσελ: «Θα γίνει μεταγραφή»

18/07/2014
 
 Θετικά ήταν τα συμπεράσματα που αποκόμισε ο Μίτσελ από το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου. Την πραγματοποίηση τουλάχιστον μιας μεταγραφής ακόμα παραδέχθηκε ο Ισπανός.

Μίτσελ: «Θα γίνει μεταγραφή»
Ευχαριστημένος από την πρόοδο του Ολυμπιακού δήλωσε μετά το φιλικό με τη Ντιναμό Κιέβου (1-1) ο Μίτσελ.

Μιλώντας στη NOVA, o προπονητής των «ερυθρόλευκων» εντόπισε θετικά στοιχεία και δήλωσε βέβαιος ότι αυτά θα συνεχιστούν.

Μάχη για τη 12η θέση στην ΟΥΕΦΑ η Ελλάδα

Μάχη για τη 12η θέση στην ΟΥΕΦΑ η Ελλάδα

18/07/2014
 
 Σοβαρά προβλήματα θα έχει η χώρα μας στην προσπάθεια να πάρει πίσω τη 12η θέση στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ ώστε να διατηρήσει τον πρωταθλητή απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μάχη για τη 12η θέση στην ΟΥΕΦΑ η Ελλάδα
Από τη 13η θέση της βαθμολογίας της ΟΥΕΦΑ ξεκίνησε για την Ελλάδα η χρονιά στα κύπελλα Ευρώπης 2014-15.

H προσπάθεια ανακατάληψης της 12ης θέσης στην ειδική κατάταξη άρχισε με την ισοπαλία που πήρε ο Αστέρας πήρε ισοπαλία στην Φινλανδία από τη Ροβανιέμι. Αυτό το «Χ» μας έδωσε 100 βαθμούς αφού στα προκριματικά μετράνε οι μισοί πόντοι. (συγκεκριμένα είναι 1 ο βαθμός της ισοπαλίας δια 5 τις ομάδες με τις οποίες μετέχει η Ελλάδα φέτος στα ευρωπαϊκά κύπελλα ίσον 0,200 δια δυο = 0.100).

«H πιο σημαντική»

«H πιο σημαντική»

18/07/2014
 
 Στις μεταγραφικές εξελίξεις του Ολυμπιακού, κυρίως αυτή του επιθετικού, αναφέρθηκε ο Πιερ Ισά, που εξέφρασε την αισιοδοξία του για απόκτηση ποδοσφαιριστή πριν αναχωρήσει η ομάδα για Αμερική!

«H πιο σημαντική»
Είναι ο άνθρωπος που χειρίζεται όλα τα μεταγραφικά θέματα των «ερυθρολεύκων». Και μία μέρα πριν ο Ολυμπιακός κάνει το ταξίδι της επιστροφής μας μίλησε γι’ αυτά.

Ο λόγος για τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Πιέρ Ισά ο οποίος είναι μονίμως με ένα τηλέφωνο στο χέρι και συζητάει για τα θέματα των «ερυθρολεύκων». Η φημολογία το τελευταίο διάστημα για μεταγραφή είναι μεγάλη οπότε ρωτήσαμε τον πλέον ειδικό.

Μαρινάκης: «Τις αντιμετωπίζουμε με χιούμορ» (video)

Μαρινάκης: «Τις αντιμετωπίζουμε με χιούμορ» (video)

18/07/2014
 Οι δικαστικές εξελίξεις σχετικά με την εισαγγελική έρευνα στο χώρο του ποδοσφαίρου αντιμετωπίζονται χιουμοριστικά από τον Ολυμπιακό, όπως σημείωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Μαρινάκης: «Τις αντιμετωπίζουμε με χιούμορ» (video)
Με χιούμορ αντιμετωπίζονται από τον Ολυμπιακό οι δικαστικές εξελίξεις σχετικά με την εισαγγελική έρευνα στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Αυτό απάντησε με χαμόγελο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όταν του έγινε σχετική ερώτηση στο Ηράκλειο, στο περιθώριο της εκδήλωσης για τη χορηγία που έκανε στο μουσείο Καζαντζάκη.

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Οι Γαυροι ειναι οι πιο ευτυχισμενοι ανθρωποι του κοσμου (video)

Οι Γαυροι ειναι οι πιο ευτυχισμενοι ανθρωποι του κοσμου (video)

17/07/2014


Τι κι αν εισαι ανεργος?Τι κι αν εισαι χρεωμενος μεχρι τα μπουνια στην Εφορια?Τι κι αν σου παιρνει το σπιτι η Εφορια?Τι κι αν δεν εχεις να φας? Τι κι αν εχει τοσα προβληματα τελος παντων?
Σημασια εχει να παρεις ενα διαρκειας και να πας στον ΝΑΟ σου...να δεις τον ΘΡΥΛΟ σου.
Ν νοιωσεις εκεινη την μαγεια που προσφερει μονο ο Ολυμπιακος και ο αμιμητος λαος του.Να νοιωσεις εκεινη την ανατριχιλα και το δεος στα ερυθρολευκα συνθηματα και στην μυρωδια του καπνογονου απο την ΘΥΡΑ 7 , και να ξελαρυγγιαστεις απο τις φωνες οταν θα σκοραρει ο ΘΡΥΛΟΣ σου...

« 30 χρονια ΘΥΡΑ 7 » (video)

« 30 χρονια ΘΥΡΑ 7 » (video)


















Με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών συγκλονιστικής παρουσίας στο πλευρό του Ολυμπιακού, η «Θύρα 7 » Πειραιά, θέλησε με τον δικό της τρόπο να σταθεί στην σημασία της στήριξής της στο μεγαλείο του Θρύλου.
Οι οπαδοί του Θρύλου με ένα σχετικό μήνυμα που ανέβασαν στο επίσημο προφίλ τους στο facebook, αναφέρθηκαν στα γενέθλιά τους:
«30 χρόνια στις επάλξεις... 30 χρόνια στο πλευρό του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας! 30 χρόνια δίπλα σε αυτό που ομορφαίνει και δίνει νόημα στην ζωή μας! 30 χρόνια και ...συνεχίζουμε!!!»
Στο μήνυμα που έχουν γράψει για τα 30 χρόνια ύπαρξης, υπάρχει και ένα βίντεο από την εξέδρα, όπου «μιλάει» από μόνη της η εικόνα για τον δυναμικό τρόπο με τον οποίο συμπαραστέκονται  στην αγαπημένη τους ομάδα!

ALEX WEB RADIO/TV

Η νέα μορφή του Κυπέλλου Ελλάδος

Η νέα μορφή του Κυπέλλου Ελλάδος

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε το νέο τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδος από τη σεζόν 2014/15. Στις 9 Μαΐου 2015, στο ΟΑΚΑ, ο τελικός της διοργάνωσης.
Στην αναβάθμιση του θεσμού του Κυπέλλου Ελλάδος αποσκοπεί η νέα του μορφή, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ.

Η διοργάνωση θα διεξάγεται με σύστημα ομίλων και γκρουπ δυναμικότητας. Η διοργάνωση θα αρχίσει στις 28 Αυγούστου. Στην πρώτη φάση θα πάρουν μέρος μόνο οι ομάδες της Football League που θα δώσουν διπλούς αγώνες.

Διαβάστε αναλυτικά:

Το σίριαλ Πουλίδο…συνεχίζεται

Το σίριαλ Πουλίδο…συνεχίζεται

17/07/2014
 
 Νέα εμπλοκή στη μεταγραφή του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Τίγκρες, ο Μεξικανός επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και δεν πρόκειται να πάει πουθενά!

Το σίριαλ Πουλίδο… συνεχίζεται!
Ο Άλαν Πουλίδο θα παραμείνει στην Τίγκρες και τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως τόνισε ο Αλεχάνδρο Ροντρίγκες. Ο πρόεδρος της μεξικανικής ομάδας ξεκαθάρισε πως ο διεθνής επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και αρνείται πως υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον παίκτη και τον Ολυμπιακό!

«Κανένα θέμα με Ρουίς»

«Κανένα θέμα με Ρουίς»

17/07/2014
 
 Άμεσα τερμάτισε ο Ολυμπιακός τη φημολογία περί απόκτησης του διεθνούς Κοσταρικανού, Μπριαν Ρουίς. Όπως ξεκαθαρίζουν οι «ερυθρόλευκοι», δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή.

«Κανένα θέμα με Ρουίς»
Πριν προλάβει να πάρει διαστάσεις, ο Ολυμπιακός έβαλε τέλος στη φημολογία που είχε δημιουργηθεί περί διαπραγματεύσεων με τον Μπριαν Ρουίς.

Ομάρ Ελαμπντελαουί :«Ενέργεια και ταχύτητα


Ομάρ Ελαμπντελαουί :«Ενέργεια και ταχύτητα

17/07/2014
 
 Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έδωσε την πρώτη συνέντευξη ως παίκτης του Ολυμπιακού κι αναφέρθηκε στη νέα του ομάδα, στους στόχους του, αλλά και στα στοιχεία που θ' αναγνωρίσει αμέσως ο κόσμος στο παιχνίδι του.

«Ενέργεια και ταχύτητα»!
Εχει αυτοπεποίθηση. Και την βγάζει. Εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου. Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί ο οποίος δηλώνει έτοιμος να πάρει θέση βασικού στον Ολυμπιακού. Ο 22χρονος Νορβηγός ο οποίος μπορεί να παίξει και ως μπακ και ως χαφ μας μίλησε εδώ στο Ζέεφελντ.

Ένα πρώτο δείγμα από όσα είπε ο Ομάρ...

Η "ταυτότητα" της Ντιναμό Κιέβου

Η "ταυτότητα" της Ντιναμό Κιέβου

17/07/2014

Η
Το δεύτερο και τελευταίο φιλικό επί αυστριακού εδάφους δίνει ο Θρύλος το απόγευμα της Πέμπτης (17:00) με αντίπαλο τη Ντιναμό Κιέβου. Η ουκρανική ομάδα, αντίθετα, ολοκληρώνει κόντρα στον Ολυμπιακό τα ματς προετοιμασίας.
Διότι την προσεχή Τρίτη, 22 Ιουλίου, θα αναμετρηθεί με την Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Σούπερ Καπ της Ουκρανίας, στην πόλη Λβιβ, ενώ στις 26 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της, όπου θα αναμετρηθεί με την Βόρσκλα Πολτάβα.

Μεγάλη προσφορά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού

Μεγάλη προσφορά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού

17/07/2014

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Nova προσφέρουν έκπτωση μέχρι 50% στους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με την Nova προσφέρουν έκπτωση μέχρι 50% στους φιλάθλους του Ολυμπιακού, για να παρακολουθούν την αγαπημένη τους ομάδα σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και σε όλα τα δημοφιλή αθλήματα μέσω των καναλιών Novasports

Η βοήθεια του Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη

Η βοήθεια του Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη

17/07/2014
 
 Τα πριμ στα τμήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και την κάλυψη 6 συμβολαίων σε βόλεϊ και πόλο ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Μένουν Γιορντάνοφ και Μάλιαρακ, δική τους και η Μπραμπόροβα.

Η βοήθεια του Μαρινάκη στον Ερασιτέχνη
Την στήριξή του στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό έδειξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ των «ερυθρόλευκων» ανακοίνωσε πως θα καλύψει τα πριμ της περασμένης σε όλα τα τμήματα, αλλά και έξι συμβολαίων της νέας σεζόν.

«Καρφί» στον τελικό

«Καρφί» στον τελικό

17/07/2014
 
 Στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λιγκ προκρίθηκε η Εθνική βόλεϊ Ανδρών! Το καθαρό 3-1 επί της Σλοβενίας έφερε «τούμπα» την ήττα του πρώτου ματς και δίνει στην Εθνική την δυνατότητα να διεκδικήσει την πρωτιά

«Καρφί» στον τελικό!
Με «καθαρή» νίκη η Εθνική βόλεϊ ανδρών επικράτησε στο δεύτερο ματς της Σλοβενίας με 3-1 σετ στο Μάριμπορ και πέρασε για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Ευρωπαϊκού Λίγκ, όπου θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνιο.

Τα τηλεοπτικά της «ελεύθερης» Ευρωλίγκα

Τα τηλεοπτικά της «ελεύθερης» Ευρωλίγκα

17/07/2014
 
 Οι αμέσως επόμενες μέρες θα καθορίσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Ευρωλίγκα μπάσκετ στο κομμάτι της ελεύθερης εμβέλειας που μέχρι και την τελευταία σεζόν ανήκαν στη ΝΕΡΙΤ ...εκ μεταφοράς από ΕΡΤ.

Αν γράψουμε ότι υπάρχει ένα φαβορί, ώστε να διατηρήσει τα δικαιώματα είναι η ΝΕΡΙΤ που και τα θέλει περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο ανοιχτό κανάλι (ίαως είναι και το μοναδικό), ενώ η Ευρωλίγκα μπάσκετ θα αποτελέσει μία διοργάνωση (έστω και αν μιλάμε για τη μετάδοση ενός παιχνιδιού κάθε αγωνιστική) που θα είναι, μαζί με το Τσάμπιονς Λιγκ, το σημείο αναφοράς, για τα αθλητικά της δημόσιας τηλεόρασης και δη για τη ΝΕΡΙΤ Sports.

Με Κροατία η Εθνική

Με Κροατία η Εθνική

17/07/2014
 
 Η Κροατία θα είναι η αντίπαλος της Εθνικής Νέων στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ, μετά τη νίκη της επί της Πολωνίας και παράλληλα την ήττα της Τουρκίας από τη Γαλλία!

Με Κροατία η Εθνική!
Με την Κροατία θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον ημιτελικό του Ευρωμπάσκετ Νέων η Εθνική ομάδα. Μετά τη νίκη (75-56) των Βαλκάνιων επί της Πολωνίας και παράλληλα την ήττα (68-64) της Τουρκίας από τη Γαλλία, προέκυψε τριπλή ισοβαθμία, με την πρώτη να υπερέχει στη διαφορά των πόντων.

Η αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας κόντρα στην Κροατία είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (18/7) στις 21:30. Ο αγώνας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ1. Σε περίπτωση νίκης, η Ελλάδα θα παίξει με το νικητή του Ισπανία-Γαλλία.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών:

Χορηγία Μαρινάκη στο μουσείο Καζαντζάκη

Χορηγία Μαρινάκη στο μουσείο Καζαντζάκη

17/07/2014  
 
Τη βιωσιμότητα του μουσείου Καζαντζάκη στο Ηράκλειο της Κρήτης εξασφαλίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναλαμβάνει τα χρέη, ώστε να παραμείνει ανοιχτό.

Χορηγία Μαρινάκη στο μουσείο Καζαντζάκη
Πρωτοβουλία ώστε το μουσείο Καζαντζάκη στο Ηράκλειο να συνεχίσει να λειτουργεί πήρε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Με ορατό τον κίνδυνο του κλεισίματος, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεσμεύτηκε ν’ αναλάβει τα χρέη του μουσείου προκειμένου αυτό να παραμείνει ανοιχτό για τον κοινό.

Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Τελευταία προσπάθεια για Μπράουν

Τελευταία προσπάθεια για Μπράουν

16/07/2014

Τελευταία προσπάθεια για Μπράουν
Ο Κάρλον Μπράουν δεσμεύθηκε πριν από μια εβδομάδα με την Μπάμπεργκ, αλλά δεν υπέγραψε ποτέ συμβόλαιο με τους Γερμανούς.
Ο Ολυμπιακός ήταν ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή μαζί του, τόσο σε ό,τι αφορά τις οικονομικές απολαβές που θα έχει (γύρω στο μισό εκατομμύριο δολάρια) όσο και σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό του ρόλο και φυσικά δεν μπήκε σε διαδικασία πλειστηριασμού με την Μπάμπεργκ.

Ο Ολυμπιακός για τα παιδιά του κόσμου & στο Σικάγο (video)

Ο Ολυμπιακός για τα παιδιά του κόσμου & στο Σικάγο (video)

O Ολυμπιακός θα πραγματοποιήσει φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum στο Σικάγο, το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 7μμ, μία ημέρα πριν τον μεγάλο αγώνα με τη Λίβερπουλ στο πλαίσιο του International Champions Cup.
Βοηθήστε και την UNICEF ώστε να εμβολιαστούν παιδιά σε όλο τον κόσμο μέσω της καμπάνιας UNICEF 100%!


ALEX WEB RADIO/TV

Έμειναν Πέτγουεϊ και Σίμονς

Έμειναν Πέτγουεϊ και Σίμονς

16/07/2014
 
 Στον Ολυμπιακό θα βρίσκονται και την επόμενη σεζόν οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Σέντρικ Σίμονς, καθώς την Τρίτη (15/7) έληγε η προθεσμία για να «σπάσουν» τα συμβόλαιά τους οι «ερυθρόλευκοι»!

Έμειναν Πέτγουεϊ και Σίμονς!
Πλέον είναι και τυπικό. Οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Σέντρικ Σίμονς θα παραμείνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και την επόμενη σεζόν! Αμφότεροι είχαν υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρολεύκους», ωστόσο μέχρι τις 15 Ιουλίου, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το δικαίωμα να το «σπάσουν».

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και έτσι οι δύο Αμερικανοί, των οποίων η παραμονή ήταν αμφίβολη μέχρι πρότινος, θα εξακολουθούν να φορούν τα ερυθρόλευκα και τη σεζόν 2014/15. Ίδια ακριβώς περίπτωση ήταν και αυτή των Μπράιαν Ντάνστον και Ματ Λοτζέσκι, ωστόσο η παραμονή τους ήταν κάτι παραπάνω από δεδομένη.

Τσόρι. Ένας πληγωμένος Αργεντινός…

Τσόρι. Ένας πληγωμένος Αργεντινός…

16/07/2014
 
 Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες δεν μπορούσε να χωνέψει την ήττα στον τελικό από τους Γερμανούς. Και αυτό του βγήκε… Έχασε και μια προπόνηση του Ολυμπιακού λόγω κόπωσης στον προσαγωγό, αλλά ο Τσόρι επέστρεψε.

Τσόρι. Ένας πληγωμένος Αργεντινός…

Αν τον έπιανες από την μύτη δύο μέρες τώρα θα έσκαγε. Ηταν οι μοναδικές μέρες που δεν γύρισε να μας κοιτάξει καθώς πήγαινε στο πούλμαν μετά το τέλος των προπονήσεων με τα παπούτσια στο χέρι. Ο Τσόρι ήταν απογοητευμένος από την ήττα της πατρίδας του στον τελικό με την Γερμανία. Ναι, το πήρε τόσο βαριά. Βεβαίως θα του περάσει γιατί αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο του Ολυμπιακού είναι το πώς αποδίδει στις προπονήσεις.

«Φορτσάρει» ο Κασάμι


«Φορτσάρει» ο Κασάμι

  16/07/2014
 
 Ο Παϊτίμ Κασάμι βρίσκει ξανά τον ρυθμό του μετά τις ενοχλήσεις που είχε στον αστράγαλο και λογικά θ’ αγωνιστεί κανονικά στο φιλικό που θα δώσει την Πέμπτη ο Ολυμπιακός με τη Ντιναμό Κιέβου.

«Φορτσάρει» ο Κασάμι

Οι μικροενοχλήσεις στον αστράγαλο τον πήγαν λίγο πίσω και δεν αγωνίστηκε στο φιλικό με την Κράσνονταρ. Ωστόσο ο Παϊτίμ Κασάμι ανέβασε πάλι ρυθμούς. Αγωνίζεται αρκετά σε όλες τις ασκήσεις. Άκουσε αρκετά μπράβο από τον Μίτσελ (μετά το αυστηρό τετ-α-τετ που είχαν) και πλέον ο Κασάμι άκουγε όλες τις εντολές από τον Ισπανό τεχνικό. Και ήταν και δυνατός στις στημένες φάσεις.

Είμαστε ακόμη ζωντανοί, φρόντισαν οι Λιθουανοί

Είμαστε ακόμη ζωντανοί, φρόντισαν οι Λιθουανοί

16/07/2014
 
 Η Εθνική Νέων Ανδρών ελπίζει ακόμη. Η Λιθουανία επικράτησε της Σλοβενίας 63-62 και με νίκη επί της τελευταίας την Τετάρτη η ελληνική ομάδα περνά στα προημιτελικά.

Είμαστε ακόμη ζωντανοί, φρόντισαν οι Λιθουανοί
Ένα «Aciu Lietuva» οφείλουμε στη Λιθουανία, καθώς επικράτησε της Σλοβενίας 63-62 για τον πέμπτο όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων Ανδρών και κράτησε ζωντανή την ελληνική ομάδα. Πλέον χρειάζεται νίκη επί της Σλοβενίας την Τετάρτη για να περάσει στα προημιτελικά.

Ο ηγετης Αμπιντάλ

Ο ηγετης Αμπιντάλ

16/07/2014
 
 Τον ηγετικό χαρακτήρα που θέλει απ’ αυτόν ο Ολυμπιακός δείχνει ο Ερίκ Αμπιντάλ. Ο Γάλλος δε σταματά να μιλά στους συμπαίκτες του, να τους συμβουλεύει και να γίνεται σταδιακά σημαντικό μέλος της ομάδας

Οι οδηγίες του Αμπιντάλ

Ο Ερίκ Αμπιντάλ όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο άνετα νιώθει. Στις ασκήσεις που οι παίκτες αλλάζουν κάθε πέντε λεπτά, όταν ο Γάλλος περιμένει την σειρά του για να μπει μιλάει συνέχεια στους συμπαίκτες του.

«Βούρος, άλλαξε το παιχνίδι γρήγορα. Στον Σαμπού. Ετσι. Μπράβο», έλεγε στον μικρό κι αμέσως μετά μίλαγε στον Μπόνγκ. «Γύρνα πίσω και κάλυψε τον χώρο», με τον Μπονγκ να κάνει ακριβώς αυτό που του είπε ο Αμπιντάλ!

Το πρώτο πλάνο του Μίτσελ

Το πρώτο πλάνο του Μίτσελ

16/07/2014
 
 Ο Μίτσελ μπορεί να μην δείχνει πολλά πράγματα στις προπονήσεις του Ζέεφελντ, ωστόσο μπορεί να καταλάβεις κανείς τι υπολογίζει και τι όχι σε αυτές τις πρώτες μέρες της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.
Το πρώτο πλάνο του Μίτσελ

Με τόσους παίκτες που έχει στην Αυστρία, δίχως τους διεθνείς, δίχως τον Πουλίδο και δίχως ακόμα δύο μεταγραφές δεν μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Και δεν μπορεί και ο Μίτσελ να μοντάρει την ομάδα. Αυτό θα γίνει στα φιλικά στην Αμερική. Με Λίβερπουλ, Μίλαν και Σίτι. Ωστόσο κάποια πράγματα αρχίζουν να φαίνονται.

«Μπορεί να πάει Ελλάδα ο Ντουρμάζ»

«Μπορεί να πάει Ελλάδα ο Ντουρμάζ»

16/07/2014
 
 Νέα δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν ότι ο Τζίμι Ντουρμάζ μπορεί να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, ο οποίος παρουσιάζεται να έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ.

«Μπορεί να πάει Ελλάδα ο Ντουρμάζ»
Μπεσίκτας και Φενερμπαχτσέ φημολογείται όλο αυτό το διάστημα ότι βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση για να κάνουν δικό τους τον Τζίμι Ντουρμάζ.

Ωστόσο, σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «medyaspor.com» αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει το προβάδισμα και έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ στην Γκεντσλερμπιρλιγκί για την απόκτηση του Σουηδού εξτρέμ.

Παρότι ο πρόεδρος του τουρκικού συλλόγου, Ιχάν Καβκάβ, είχε πει ότι ο 25χρονος παίκτης δεν θα φύγει με λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ, τώρα παρουσιάζεται να έχει αναθεωρήσει και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον πουλήσει με πιο λίγα χρήματα.


ALEX WEB RADIO/TV

«Αποφασίζει σύντομα ο Μπόγιαν»

«Αποφασίζει σύντομα ο Μπόγιαν»

16/07/2014
 
 Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Ισπανία που αφορούν το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς.

«Αποφασίζει σύντομα ο Μπόγιαν»
Για ακόμη μία μέρα στον ισπανικό Τύπο αναφέρονται στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Μπόγιαν Κρκιτς.

Οι Πειραιώτες έχουν διαψεύσει ότι ασχολούνται με την περίπτωση του 23χρονου φορ, αλλά η Marca σε νέο δημοσίευμα της τονίζει ότι οι «ερυθρόλευκοι» και άλλες τρεις ομάδες έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις για να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

To Μουντιάλ τελείωσε..το Robocup 2014 "μόλις" άρχισε (video)

To Μουντιάλ τελείωσε..το Robocup 2014 "μόλις" άρχισε (video)

15/07/2014

To Μουντιάλ τελείωσε... το Robocup 2014 "μόλις" άρχισε

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου τελείωσε, αλλά μόνο για τους ανθρώπους. Μετά τους "ρομποτικούς" Γερμανούς, έρχεται η σειρά των πραγματικών ρομπότ, που θα αγωνιστούν, επίσης στη Βραζιλία, στο δικό τους παγκόσμιο κύπελλο "RoboCup 2014", το οποίο θα διεξαχθεί μεταξύ 19 και 25 Ιουλίου, στην πόλη Ζοάο Πεσόα.

Μεγάλες αλλαγές στον χάρτη των αθλητικών ΜΜΕ

Μεγάλες αλλαγές στον χάρτη των αθλητικών ΜΜΕ

15/07/2014

Μεγάλες αλλαγές στον χάρτη των αθλητικών ΜΜΕ
Ραγδαίες εξελίξεις και μεγάλες ανακατατάξεις αναμένεται να υπάρξουν στον χώρο των αθλητικών ΜΜΕ. Αν οι κινήσεις που γίνονται ευοδωθούν, τα σχέδια που φέρονται να υπάρχουν ευσταθούν και οι πληροφορίες αποδειχθούν σωστές, ο χάρτης των αθλητικών ΜΜΕ θα είναι σε λίγο καιρό τελείως διαφορετικός από αυτόν που είναι σήμερα.
Κύριο χαρακτηριστικό είναι η είσοδος μεγάλων επιχειρηματιών που σχετίζονται με τον χώρο του ποδοσφαίρου.
Αναλυτικα...

Τα 10 καλύτερα γκολ του Μουντιάλ 2014 (video)

Τα 10 καλύτερα γκολ του Μουντιάλ 2014 (video)

Το καλύτερο γκολ στο Μουντιάλ 2014 είναι φυσικά αυτό του Χάμες Ροντρίγκες κόντρα στην Ουρουγουάη. Δείτε παρακάτω video με τα δέκα καλύτερα τέρματα στην διοργάνωση...

Αναλυτικά το top-10

Πόσα παίρνουν οι 32 του Μουντιάλ?

Πόσα παίρνουν οι 32 του Μουντιάλ?

Από την κάτοχο του τίτλου Γερμανία μέχρι το Καμερούν που δεν πήρε βαθμό δείτε πόσα εισέπραξε κάθε ομοσπονδία απ' όσες συμμετείχαν στο Μουντιάλ. Ανάμεσα σε αυτές φυσικά και η ΕΠΟ.

Νέα άνοδος για τον Μίτσελ

Νέα άνοδος για τον Μίτσελ

15/07/2014

Νέα άνοδος για τον Μίτσελ
Για μια ακόμα εβδομάδα ο Μίτσελ ανεβαίνει... σκαλοπάτια στην παγκόσμια κατάταξη προπονητών, όπως αυτή δημοσιεύεται στο σάιτ "coachworldranking".

Μέγα γεγονός η εκδήλωση του Θρύλου στο Σικάγο

Μέγα γεγονός η εκδήλωση του Θρύλου στο Σικάγο

15/07/2014

Μέγα γεγονός η εκδήλωση του Θρύλου στο Σικάγο!
Μεγάλο θέμα αποτελεί για τους υπευθύνους του International Champions Cup η εκδήλωση που έχουν προγραμματίσει οι "ερυθρόλευκοι" την παραμονή του ματς με τη Λίβερπουλ, στο Σικάγο.
Μια εκδήλωση που θα γίνει για τη UNICEF, που βρίσκεται στη φανέλα του Θρύλου και έχει άριστη συνεργασία από την περασμένη σεζόν με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Πρόβλημα με το διαβατήριο για τον Σίμονς

Πρόβλημα με το διαβατήριο για τον Σίμονς

Ο Σίμονς κινδυνεύει σοβαρά να χάσει το βουλγαρικό του διαβατήριο και έχει έρθει σε ρήξη με την ομοσπονδία της χώρας. Κινδυνεύει με τιμωρία 9 αγωνιστικών. Ο Ολυμπιακός θα τον αφήσει ελεύθερο.
Η εθνική ομάδα της Βουλγαρίας κάλεσε τον Σέντρικ Σίμονς, αλλά ο Αμερικανός σέντερ δεν έδωσε το "παρών" στις προπονήσεις.

Το γεγονός αυτό εξόργισε την Ομοσπονδία της χώρας, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του βουλγαρικού μπάσκετ να έχουν πάρει απόφαση να του πάρουν το διαβατήριο, αλλά και να τον τιμωρήσουν με ποινή αγωνιστικών που μπορούν να φτάσουν έως και τις 9.

Στο ενδεχόμενο που η Ομοσπονδία τους πάρει το διαβατήριο, τότε ο Σέντρικ Σίμονς δεν θα μπορεί να αγωνίζεται ως κοινοτικός στην Ευρώπη. Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν ανησυχούν, καθώς έχουν πάρει απόφαση να αφήσουν ελεύθερο τον Αμερικανό σέντερ, μη ανανεώνοντας την οψιόν στο συμβόλαιο του.


ALEX WEB RADIO/TV

Μίτσελ: «Ντράπηκε κι ο Μέσι»

Μίτσελ: «Ντράπηκε κι ο Μέσι»

15/07/2014
 
 Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού μιλώντας στο Cadena Ser απόρησε με την εκλογή του Αργεντίνου ως κορυφαίου του Μουντιάλ. Ποιος είναι ο καλύτερος της διοργάνωσης κατά τον Μίτσελ.

Μίτσελ: «Ντράπηκε κι ο Μέσι»

O Μέσι καλύτερος παίκτης του Μουντιάλ; Οχι, δα! Αυτή την άποψη έχει και ο Μίτσελ. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε στο «Cadena Ser» για το Παγκόσμιο Κύπελλο και την εκλογή του Αργεντίνου ως κορυφαίου της διοργάνωσης.