ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ
Δειτε τι δηλωσε ο Γραμματεας του Συνδεσμου Βετερανων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Αντωνης Γλυκας και ο παλαιμαχος ποδοσφαιριστης και μελος του ΔΣ Μπαμπης Σταυροπουλος για την 30η μαυρη επετειο του αδικου χαμου των 21 θυματων της τραγωδιας στην ΘΥΡΑ 7


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ...ΘΕΡΙΖΕΤΕ...!!!!!


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ...ΘΕΡΙΖΕΤΕ...!!!!!

Θέατρο... του παραλόγου!
Καταστροφές στο Θέατρο Τέχνης προκάλεσαν περίπου πενήντα άτομα το βράδυ της Παρασκευής στην πρεμιέρα της παράστασης «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης»…

Ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 επικοινώνησε με την υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, Μυρτώ Απαλοπούλου η οποία υποστήριξε πως τα άτομα ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού.

Ο κα. Απαλοπούλου τόνισε ότι τα πενήντα άτομα εμφανίστηκαν ξαφνικά με μηχανάκια περίπου μία ώρα πριν την έναρξη της πρεμιέρας και έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους, ενώ έριξαν και αρκετές μολότοφ.

«Τα άτομα δεν είχαν διακριτικά επάνω τους, αλλά ήταν οπαδοί του Ολυμπιακού. Έσπαγαν τα πάντα και φώναζαν… ‘’εδώ είναι Πειραιάς. Εδώ είναι λιμάνι’’», τόνισε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων.

Ζημιές υπάρχουν πολλές στην είσοδο του θεάτρου, αλλά και στον εσωτερικό χώρο, ακόμη και στα σκηνικά της παράστασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξαν δύο ελαφρά τραυματίες. Η αστυνομία έφτασε περίπου 10 λεπτά μετά την επίθεση η οποία διήρκησε πολύ λίγα λεπτά...


 Ο ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ...ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ...ΟΤΙ ΣΠΕΡΝΕΤΕ ...ΘΕΡΙΖΕΤΕ...!!!!!
 Επειδη δεν θα ηθελα να χαρακτηριστω διπροσωπος και να θεωρηθει οτι αποκρυπτω αυτα τα ασχημα φαινομενα, θα ηθελα να τοποθετηθω και να παρω θεση για οσα συνεβησαν....και ξεκαθαριζω την θεση μου οτι ειμαι ΚΑΤΑ αυτων των ενεργειων απο οπου και να προερχονται...
Κατα τα ρεπορταζ και τις ομολογιες των παρευρισκομενων ελεχθη οτι ηταν οπαδοι του Ολυμπιακου και οτι δημιουργησαν  επεισοδια κατα του Θεατρου Κουν 
στην πρεμιέρα της παράστασης «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ, μια ιστορία του Σταθμού Λαρίσης»…
ενω αργοτερα εγιναν ΚΑΙ επεισοδια αναμεσα σε οπαδους της ΑΕΚ και του ΠΑΟ στην Λεωφορο Αλεξανδρας και παρατηρω ψαχνοντας τα αντιπαλα οπαδκα site να γραφουν για ανεγκεφαλους κλπ....και ο λογος παντα γινεται για τους οπαδους οποιασδηποτε ομαδας , γιατι το φαινομενο δεν ειναι ερυθρολευκο , πρασινο, κιτρινομαυρο η ...ασπρομαυρο....ειναι γενικο και μας αφορα ολους...ειτε το θελετε ειτε οχι...ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ δεν αναφερετε στο γεγονος οτι ολα αυτα απο καπου ξεκινουν και τελειωνουν παντα με τον γνωστο αποτελεσμα...
Η ΔΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΙΚΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ....
Δηλαδη ολες αυτες τις μερες εσεις δεν ειστε που προβαλετε συνεχως τις εμπρηστικες δηλωσεις των παραγοντων που απειλουν και δεν κανετε καμμια αναφορα σε αυτο....ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΠΡΩΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΠΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ  ΜΕΤΑ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ...οταν οι παραγοντες βαφτιζουν τους χουλιγκαν ΑΝΤΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ και σεις το υποστηριζετε μεσα απο τα αρθρα σας η δεν αναφερεστε καθολουστο συμβαν δεν εχετε μεριδιο ευθυνης?  οταν βγαινουν πολιτικοι παραγοντες και κανουν λογο για παραγκες γιατι δεν τους καλει ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να τους ρωτηση απο που και ως που αναφερονται σε αυτο?οταν Προεδος ομαδας απειλει τον ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ και του λεει ΚΕΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΑ...και οτι εμεις ειμαστε ο νομος στην ΤΟΥΜΠΑ και θα βγω στα ραδιοφωνα να φωναξω τον κοσμο του ΠΑΟΚ και θα δειτε τι θα γινη ωθοντας τον οπαδο να εξαγριωθει και να αγανακτση και εσεις φιλοξενειτε απλα τις δηλωσεις του στη εφημεριδα σας οπως και των πολιτικων που για τα ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ το παιζουν οπαδοι  και δεν τους κανετε κριτικη και ακομα χειροτερα δεν αναφερεστε  καθολου τις αισχρες δηλωσεις και απειλες τους,δεν εχετε μεριδιο ευθυνης???? Οταν μετα το κερια και λιβανια του ΖΑΓΟΡΑΚΗ ο υπαρχηγος της ΕΛΑΣ βγαινει την αλλη μερα και δηλωνει οτι ολα καλα και δεν εγινε τιποτε στην ΤΟΥΜΠΑ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τον κυριο Ζαγορακη ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΤΕ???? ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ????? ΕΣΕΙΣ κατα τα αλλα σεβαστε κυριεΥπαρχηγε της ΕΛΑΣ γιατι δεν αντιδρασατε στα κερια και λιβανια και στην ελειψη σεβασμου στο προσωπο σας αλλα και πανω απολα στην...ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ????? ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΟΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΑΣ ΜΙΛΑ ΕΤΣΙ ???? ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΛΑΤΕΣ??? εγω αν θα το εκανα θα πηγαινα φυλακη....ετσι δεν ειναι????
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΟΣΤ ΑΠΟ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ....
αφου λοιπον βγαινουν οι πολιτικοι και λενε

Π. ΨΩΜΙΑΔΗΣ - «Η παράγκα ζει και βασιλεύει»

02/02/2011 13:27


Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης… κτύπησε και πάλι. Ο περιφερειάρχης Θεσσαλονίκης μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό για τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που έχουν τεθεί στην πόλη, με αφορμή τη ρεβάνς του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό: «Δυστυχώς η παράγκα ζει και βασιλεύει. Εγώ έκανα μία πρόταση, αντί να είμαστε έξω από το γήπεδο, μήπως πρέπει να αφήσουμε την αστυνομία να προστατεύει τα κουνούπια», τόνισε.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον "Sport 103"

Ένταση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας! Κι η «βεντέτα» καλά κρατεί…

Κι η «βεντέτα» καλά κρατεί… 

04/02/2011

Κι η «βεντέτα» καλά κρατεί…
Ένταση στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας!

Τρεις μέρες μετά την επίθεση οπαδών της ΑΕΚ σε σύνδεσμο του Παναθηναϊκού -στον αριθμό 115, λίγο πιο πάνω από το «δωματιάκι»- την Παρασκευή (4/2) είχαμε νέα ένταση, η οποία -ευτυχώς- δεν πήρε μεγάλη έκταση.

Λίγο μετά τις 20:00, εκατοντάδες οπαδοί και των δύο ομάδων άρχισαν να μαζεύονται έξω από τα γραφεία των δύο συνδέσμων με εμφανή διάθεση συμπλοκής!

Κανέλλη: «Αχαριστία, η κατάρα του Παναθηναϊκού»

Κανέλλη: «Αχαριστία, η κατάρα του Παναθηναϊκού» 

05/02/2011

Κανέλλη: «Αχαριστία, η κατάρα του Παναθηναϊκού»  
 
Τους λόγους για τους οποίους έχουν βρεθεί στο σημερινό σημείο τα διοικητικά του Παναθηναϊκού εξήγησαν τέσσερις επώνυμοι φίλοι των «πρασίνων». Πάνος Δάβαρης, Λιάνα Κανέλλη, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Αριστείδης Καμάρας δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στο αγωνιστικό κομμάτι της αγαπημένης τους ομάδας.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του στην εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ”:

Μάτια της Σίτι για "Τόρο"

Μάτια της Σίτι για "Τόρο"

Μία ακόμα μεγάλη ομάδα της Αγγλίας μετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει βάλει στο μεταγραφικό της στόχαστρο τον Βασίλη Τοροσίδη. Ο λόγος για την Μάντσεστερ Σίτι.
Οι "πολίτες" αναμένεται να στείλουν την Κυριακή κατάσκοπο στο "Γ. Καραϊσκάκης" για να δουν από κοντά τον διεθνή άσο στον αγώνα με την Σκόντα Ξάνθη.
Η ομάδα του Μαντσίνι μάλιστα δεν είναι πρώτη φορά που θα τσεκάρει τον δεξιό οπισθοφύλακα του Θρύλου, καθώς τον παρακολουθήσει και σε αγώνες της Εθνικής Ελλάδας.

Εκτός από τον Τοροσίδη η Σίτι για μεγάλο διάστημα είχε το βλέμμα της πάνω και στον Γιάννη Φετφατζίδη, ο οποίος ξεκίνησε εντυπωσιακά την σεζόν με τον Θρύλο.

Να σημειώσουμε ότι, στον Ολυμπιακό έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν σκοπεύουν να παραχωρήσουν κανέναν από τους προαναφερθέντες, ενώ ειδικά για τον 25χρονο αμυντικ

Έρχεται ο Μαΐα

Έρχεται ο Μαΐα

Στην Αθήνα αναμένεται να βρεθεί μέσα στις επόμενες 10 ημέρες ο Αρτούρ Μπραζιλιάνο Μαΐα για να δοκιμαστεί από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και να αποκτηθεί εφόσον ικανοποιήσει.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρωταθλητής”, οι ερυθρόλευκοι περιμένουν εντός των προσεχή ημερών στην χώρα μας τον Αρτούρ Μπραζιλιάνο Μαΐα, για τον οποίον φέροντε να έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον αρκετές μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, όπως οι Μάντσεστερ Σίτι και Μπαρτσελόνα.
Ο 17χρονος, αγωνίζεται στην θέση του αριστερού χαφ και ανήκει στο δυναμικό της Βιτόρια. Πρόκειται, όπως λένε στο στρατόπεδο του Πειραιά για έναν ταλαντούχο άσο, ο οποίος κατάφερε από νωρίς να τραβήξει τα βλέμματα πάνω του, καθώς μόλις σε ηλικία 15 ετών είχε πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις σε τουρνουά της Γερμανίας, όπου είχαν παραστεί "κατάσκοποι" αρκετών ομάδων.  

Ο Ολυμπιακός μετά από έρευνα, συγκέντρωσε αρκετές πληροφορίες για τον παίκτη και κατόπιν συνεννόησης με την Βιτόρια αποφάσισε να τον φέρει στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από τον προπονητή Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε περίπτωση που ο λάτιν χαφ καταφέρει να πείσει τον Βάσκο για την αξία του, τότε οι ερυθρόλευκοι θα κινηθούν για να τον αποκτήσουν.

Καρδιοχτύπησαν με Ζαϊρί

Καρδιοχτύπησαν με Ζαϊρί

Ανησύχησαν στον Ολυμπιακό με τον Ζαουάντ Ζαϊρί, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων στο στήθος δεν προπονήθηκε σήμερα. Παρ' όλα αυτά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.
Για πρόβλημα της τελευταίας στιγμής φοβήθηκαν στον Ολυμπιακό, καθώς ο Μαροκινός μέσος του Θρύλου, Ζαουάντ Ζαϊρί δεν έλαβε μέρος στην σημερινή προπόνηση.
Ο 27χρονος υποβλήθηκε σε εξετάσεις οι οποίες έδειξαν ότι δεν έχει κάτι ανησυχητικό και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση του πρωταθλήματος με την Σκόντα Ξάνθη.

Ντουντού, η επιστροφή!

Ντουντού, η επιστροφή!

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, Ντουντού Σεαρένσε, επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, καθώς συμπεριελήφθη στην 19αμελή αποστολή που ανακοίνωσε ο Ερνέστο Βαλβέρδε για το εντός έδρας παιχνίδι Πρωταθλήματος με την Ξάνθη (6/2, 15:00, RedPlanet.gr, NET).
Ο Βραζιλιάνος κεντρικός μέσος έχει να αγωνιστεί από τις 12 Δεκεμβρίου 2010 και την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" (2-1).
Έπειτα από περίπου δύο μήνες, λοιπόν, ο 28άχρονος ποδοσφαιριστής γυρίζει στα γήπεδα. Δύσκολα ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα του δώσει θέση βασικού στο παιχνίδι με την Ξάνθη, αλλά θεωρείται δεδομένο πως ο Ντουντού θα πάρει αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής ως αλλαγή.

Τζεμπούρ: "Τρομοκράτης; Πρέπει να είμαι!"

Τζεμπούρ: "Τρομοκράτης; Πρέπει να είμαι!"

Ο Ράφικ Τζεμπούρ αποδέχεται το προσωνύμιο "τρομοκράτης" που τον ακολουθεί και δηλώνει υπερήφανος που φοράει την δοξασμένη φανέλα του Ολυμπιακού.
Ο Αλγερινός επιθετικός υπογραμμίζει πως αισθάνεται σα να παίζει χρόνια στην πειραϊκή ομάδα και ανυπομονεί για το ντεμπούτο του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", μπροστά στο φίλαθλο κοινό του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά, η συνέντευξη του Τζεμπούρ στην "stadio by metro":

Τελικά, Ράφικ, είσαι τρομοκράτης;

Πονάει ο Ριέρα, αλλά τον πήρε

Πονάει ο Ριέρα, αλλά τον πήρε
Εξηγούσε σήμερα στους συμπαίκτες του ο Άλμπερτ Ριέρα το νέο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και που δεν έχει καμία σχέση με την ενόχληση που τον είχε θέσει νοκ άουτ από τον αγώνα της Τούμπας την Τετάρτη.
"Το πρόβλημα στο δεξί γόνατο δεν υπάρχει πια", έλεγε ο Ισπανός άσος.
"Αλλά στην χθεσινή προπόνηση την ώρα ενός σουτ ένιωσα μία ενόχληση στον αριστερό προσαγωγό. Σα να με τσίμπησε κάτι. Θα κάνω θεραπεία και σήμερα το απόγευμα και θα δω".

Ρωτούσαν τον Ριέρα οι συμπαίκτες του γιατί και οι ίδιοι δεν είχαν καταλάβει ότι του βγήκε χθες κάποιο πρόβλημα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε συμπεριέλαβε τον Ριέρα στην αποστολή και θα το πάει, βλέποντας και κάνοντας…

Καταιγίδα



Καταιγίδα
Γιάννης Γιαννουδάκης 5/2/2011
22-0 ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ…Κάτι παραπάνω από εύκολο ήταν το έργο του Ολυμπιακού απέναντι στον ΝΟ Ρεθύμνου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, καθώς τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη σκόρπισαν την ομάδα της Κρήτης με το απίστευτο 22-0!
Όπως δείχνει το σκορ, το ματς είναι ανάξιο κριτικής καθώς οι «ερυθρόλευκες» παρά την απουσία της Φαν Μπέλκουμ, δεν αντιμετώπισαν κανένα απολύτως πρόβλημα.
Μεγάλο παιχνίδι πραγματοποίησε η Αντωνάκου που σημείωσε 6 τέρματα, ενώ από κοντά στάθηκε και η Μαυρέλου με 4 τέρματα.
Να σημειωθεί επίσης πως χρόνο συμμετοχής πήρε και η Γεωργία Γαραντζιώτη, που υπερασπίστηκε για περίπου 4 λεπτά την εστία της ομάδας, αντικαθιστώντας την Μαρία Τσουρή.

Τα οκτάλεπτα: 8-0, 4-0, 6-0, 4-0.

Ολυμπιακός (Παυλίδης): Αντωνάκου 6, Μαυρέλου 4, Κρεγκ 3, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 2, Πενταράκη 2, Πάτερου 1, Ψούνη 1, Κουγιουμτζή 1.

Ουσία και θέαμα… (video)



Ουσία και θέαμα… (video)
5/2/2011
ΣΤΗΝ ΑΝΕΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΜΕ 82-63…Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν η καλή εμφάνιση κόντρα στην Βαλένθια να έχει και συνέχεια για να πιστοποιηθεί η αγωνιστική τους άνοδος και όχι μόνο. Το ίδιο ήθελα και ο Ντούντα από την πλευρά του , ο οποίος επιπλέον ήθελε να δει και τις εντολές του να εφαρμόζονται το ίδιο καλά όπως το βράδυ της Τετάρτης. Αυτό και έγινε κόντρα στον Πανιώνιο, όπου αγωνίστηκαν και οι δώδεκα παίκτες, σκόραραν όλοι και πρόσφεραν ότι τους ζήτησε ο «Σοφός». Για ένα ακόμα παιχνίδι, κορυφαίος ήταν ο αρχηγός , Θοδωρής Παπαλουκάς, που έκανε τα πάντα μες το παρκέ ενώ σε απόδοση τον ακολούθησαν οι Έρτσεγκ, Νεστέροβιτς, Χαλπερίν, Μαυροκεφαλίδης και Τεόντοσιτς που εκτός των άλλων μοίρασε 9 ασίστ και μαζί με τον «Τεό» απογείωναν τον Ολυμπιακό…

Αδέλφια ζείτε (video)



Αδέλφια ζείτε (video)
5/2/2011
Όπως πάντα έτσι και σήμερα τα τελευταία 30 χρόνια οι φίλοι του Ολυμπιακού τίμησαν την μνήμη των 21 αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7. Πάνω από 5000 φίλοι των ερυθρόλευκων βρέθηκαν το μεσημέρι στο Καραϊσκάκη και φώναξαν «Αδέλφια ζείτε εσείς μας οδηγείτε», στο άκουσμα των ονομάτων των νεκρών του Θρύλου. Σύσσωμη η ομάδα ποδοσφαίρου, αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ (αγωνίζεται στις 5) και όλα τα παιδιά από το πόλο, καθώς και μέλη των ακαδημιών και της ομάδας Νέων έδωσαν το παρόν. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς και όλα τα μέλη του Δ.Σ., ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος καθώς και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης.

RedPlanet.gr - Μαρινάκης στο μνημείο της Θύρας 7
Ανέβηκε από redplanetgr. - Δείτε κι άλλα αθλητικά και extreme sports video.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΕΚ-ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΕΚ-ΠΑΟ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ

Ένταση δημιουργήθηκε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού.
L.A. το κάνανε…
Μετά την επίθεση στο Θέατρο Τέχνης από οπαδούς χωρίς διακριτικά, νέο περιστατικό συνέβη μετα από λίγο στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Συγκεκριμένα στο ύψος που βρίσκεται το Δωματιάκι της Original, αφού απέναντι έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό Σύνδεσμος του Παναθηναϊκού…
Μάλιστα πριν μερικές ημέρες είχε πραγματοποιηθεί επίθεση από φιλάθλους της ΑΕΚ, ευτυχώς όμως αυτή τη φορά, αποφευχθήκαν τα επεισόδια, λόγω έγκυρης παρέμβασης της Αστυνομίας.
Συνολικά έφτασαν τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ…
Το σίγουρο είναι, ότι έχουμε να ακούσουμε και στο μέλλον αστυνομικό ρεπορτάζ από αυτήν την περιοχή, αφού το συγκεκριμένο σημείο αναμένεται να γίνει πεδίο μαχών, με αλληλοσυγκρούσεις και… ντου.

Στην μνήμη των ηρώων...

Στην μνήμη των ηρώων...

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 12.30...30 χρόνια συμπληρώνονται την Τρίτη από την θλιβερή επέτειο της 8ης Φεβρουαρίου του 1981 όταν 21 νέοι έχασαν την ζωή τους στα σκαλοπάτια της Θύρας 7. Το Σάββατο στις 12.30 θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυμο των θυμάτων της Θύρας 7 και οφείλουμε όλοι να δώσουμε το παρόν. Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν ξεχνά και αναμένεται και πάλι μαζικά να φωνάξει "ΠΑΡΩΝ" στο άκουσμα των ονομάτων των 21 αδικοχαμένων...

SUPER LEAGUE-21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ




  SUPER LEAGUE-21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Εμφανή σημάδια -σε… ψυχή και σώμα- από τις μάχες του Κυπέλλου βρίσκει η 22η αγωνιστική της Superleague!

Αφού, λοιπόν, η ΑΕΚ ανάψει μια λαμπάδα στον Μίτσελ και (προσπαθήσει να) ανάψει φωτιές στον Άρη, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να βγάλει στην Ξάνθη τα «σπασμένα» του ΠΑΟΚ!

Εκείνου που, μετά την πρόβα του άλλου κυπελλικού ζεύγους (Ολυμπιακός Β.-Ατρόμητος), θα επιδιώξει να… παίξει με τον πόνο του -πληγωμένου, αλλά περήφανου- Παναθηναϊκού!

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Τζουρούδης: "Άγιο είχε ο Μιραλάς"

Τζουρούδης: "Άγιο είχε ο Μιραλάς"

Ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει τα όσα έγιναν στην Τούμπα στην ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, ο Νίκος Τζουρούδης, ο οποίος τόνισε πως από τύχη δεν έχασε το μάτι του ο Κέβιν Μιραλάς.
Ο γιατρός του Ολυμπιακού μίλησε στον "Πρωταθλητή" για τον τραυματισμό του Βέλγου από ποτήρι και την ζημιά που του προκλήθηκε από την συγκεκριμένη απαράδεχτη και κατακριτέα κίνηση από οπαδό του ΠΑΟΚ, ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει συλληφθεί.
"Ως γιατρός, αλλά και ως άνθρωπος ένιωσα τρομερή απογοήτευση και θυμό ακούγοντας διάφορους να λένε για τον Μιραλάς "έλα μωρέ τίποτα δεν έπαθε". Ας έρθουν να ρωτήσουν εμένα να τους πω πόσο τυχερός ήταν που δεν έχασε το μάτι του για ένα-δύο εκατοστά. Επειδή τον παρακολουθούσα τη στιγμή που έβγαινε από το γήπεδο, είδα και την πορεία του ποτηριού που του πέταξαν. Ευτυχώς το ποτήρι χτύπησε αλλού πριν καταλήξει στον Κέβιν επειδή θα του προκαλούσε ανεπανόρθωτη ζημιά.

Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ

Δεν ξεχνώ, πάντα τιμώ

Το μεσημέρι του Σαββάτου (5/2), στις 12:30, θα τελεστεί το Μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7. Συμπληρώνονται 30 χρόνια από τη μεγαλύτερη τραγωδία που έπληξε τον ελληνικό αθλητισμό και όλα τα μέλη της οικογένειας του Ολυμπιακού θα δώσουν βροντερό "παρών" στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Το Σάββατο (5/2), στις 12:30, στο χώρο έξω από τη θύρα 17 του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης", θα τελεστεί το ετήσιο Μνημόσυνο για τους 21 φιλάθλους που βρήκαν τραγικό θάνατο πριν από 30 χρόνια, στις 8 Φεβρουαρίου 1981, κατά την έξοδό τους από τη θύρα 7, μετά τη λήξη του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΕΚ.
Η μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού θα βρίσκεται εκεί, στο φαληρικό γήπεδο, προκειμένου να τιμήσει, όπως κάθε χρόνο, τη μνήμη των 21 αδικοχαμένων ανθρώπων.

Να σημειωθεί πως θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7.

*H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι το Σάββατο 6/2 τα εκδοτήρια, που θα ανοίξουν από τις 10:00 και θα διαθέτουν εισιτήρια για τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – SKODA ΞΑΝΘΗ (Κυριακή 6/2, 15:00) έως τις 18:00, δεν θα λειτουργήσουν μεταξύ των ωρών 12:30 έως 13:30, λόγω της τέλεσης του Μνημοσύνου για τα θύματα της Θύρας 7.

Όλοι μαζί για τον μεγάλο στόχο!

Όλοι μαζί για τον μεγάλο στόχο!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να αποπροσανατολίσει την ομάδα δέκα αγωνιστικές πριν από το φινάλε του Πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός παραμένει ενωμένος για να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πάρτε το χαμπάρι.
Ως ιδιοκτήτης και πρόεδρος του μεγαλύτερου αθλητικού οργανισμού της χώρας, έπραξε το αυτονόητο. Ύψωσε ασπίδα προστασίας στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας προκάλεσε στενοχώρια, αλλά ακόμα μεγαλύτερη δίψα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τρεις μεγάλες ευκαιρίες για να αποκαταστήσει την τάξη στα λεγόμενα μεγάλα παιχνίδια. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέφρασε την πίστη του πως οι παίκτες και ο προπονητής θα κάνουν το καθήκον τους στα τρία αυτά παιχνίδια και γενικότερα από εδώ και πέρα, στις δέκα αγωνιστικές που απομένουν για την ολοκλήρωση της Super League. Αυτός ο τίτλος δεν χάνεται. Μπορεί, όμως, να κατακτηθεί με επιβλητικό και, πάνω από όλα, Ολυμπιακό τρόπο. Το +7 μπορεί να μεγαλώσει και η διαφορά να μετατραπεί σε διψήφια.

Βαλβέρδε στους παίκτες: "Προχωράμε..."

Βαλβέρδε στους παίκτες: "Προχωράμε..."

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στη Super League. "Ξεχνάμε τα πάντα, προχωράμε", είπε ο Ισπανός προπονητής στους ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας, στην προπόνηση της Παρασκευής (4/2).
Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Ξάνθη, την προσεχή Κυριακή (6/2, 15:00), στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.
Στην πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (4/2), ο Ερνέστο Βαλβέρδε ζήτησε από τους παίκτες του να ξεχάσουν ό,τι έγινε στο θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας και να κοιτάξουν μπροστά.

Νοκ άουτ ο Βασιλόπουλος…




Νοκ άουτ ο Βασιλόπουλος…
4/2/2011
ΜΕ ΚΑΚΩΣΗ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ…Την στιγμή που ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος είχε αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα και να ανεβάζει την απόδοση του στάθηκε για μια ακόμα φορά άτυχος καθώς στη σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού χτύπησε στο γόνατο κι έτσι δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο άσσος του Θρύλου δεν φαίνεται να έχει πάθει κάτι σοβαρό, αφού η διάγνωση κάνει λόγο για κάκωση, αλλά είναι δεδομένο ότι θα μείνει εκτός δράσης στο ματς με τους κυανέρυθρους και πλέον απομένει να ξεκαθαρίσει για πόσο χρόνο θα τεθεί νοκ άουτ.

Με «ασπρόμαυρα» γυαλιά (video)

Με «ασπρόμαυρα» γυαλιά
4 | 2 | 2011 16:42 - Οι άλλοι

Μάλλον πλάκα πρέπει να κάνει ο Παναγιώτης Ποικιλίδης με αυτά που δηλώνει για Τούμπα και Καραϊσκάκη, εκτός κι αν φοράει… ασπρόμαυρα γυαλιά που δεν του επιτρέπουν να δει τα πράγματα όπως έχουν.


Δηλώσεις στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra FM έκανε το μέλος του ΔΣ του ΠΑΟΚ και πέρασε στο… ντούκου το τασάκι που θρυμματίστηκε και τα γυαλιά που κόντεψαν να κάνουν μεγάλη ζημιά στον Μιραλάς, ενώ στέκεται σε ένα κέρμα στο Καραϊσκάκη και το κάνει... σημαία. Να τρελαθούμε τελείως δηλαδή.

Ασε τα κύριε… Κεριά και λιβάνια…

Ασε τα κύριε… Κεριά και λιβάνια…

Μετά τα μεγαλειώδη πρόκριση του ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Κυπέλλου, αρχίζουν και οι αποκαλύψεις. Το baladoros.com, φέρνει στη δημοσιότητα τις ατάκες που είπε ο Θοδωρής Ζαγοράκης στον υπαρχηγό της ελληνικής αστυνομίας, κ.Ραχωβίτσα στη συνάντηση που έγινε την παραμονή του ματς… 
Ασε τα κύριε… Κεριά και λιβάνια…
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο site, o πρόεδρος του ΠΑΟΚ δε μάσησε μπροστά στον εκπρόσωπο των Αρχών και μάλιστα όταν ο Ραχωβίτσας άρχισε να τον προσφωνεί «Κύριε», ο Ζαγοράκης τα πήρε κρανίο απαντώντας… «άσε τα κύριος, εγώ δεν είμαι κύριος σήμερα»…
Στη συνάντηση που έγινε στη Θεσσαλονίκη ο Ζαγοράκης διαμαρτυρήθηκε έντονα για τα υπερβολικά μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν, ενώ του έκανε επίθεση για το γεγονός ότι προσπέρασε τους τοπικούς διοικητές που γνωρίζουν την κατάσταση και την Τούμπα καλύτερα από εκείνον.
«Γιατί τα κάνεις όλα αυτά, επειδή ο Μαρινάκης έχει καράβια κι εμείς δεν έχουμε;» τον ρώτησε ο Ζαγοράκης, κι εν συνεχεία δεν επέτρεψε στοΡαχωβίτσα να πάρει το λόγο, συνέχισε σε επιθετικό ύφος με μονόλογο, απαίτησε ν΄ αλλάξει το επιχειρησιακό σχέδιο, όπως κι έγινε, να υπάρχει προσέγγιση στο γήπεδο της Τούμπας και να μην κλείσει η μπουτίκ, όπως επίσης έγινε, ενώ ολοκληρώνοντας έστειλε και ένα απίστευτο τελεσίγραφο στο Ραχωβίτσα:

«Στην Τούμπα κάνει κουμάντο ο ΠΑΟΚ. Έτσι και γίνει το παραμικρό από αυτά που δε θέλουμε, στο ημίχρονο του αγώνα θα κάνω δήλωση στα ραδιόφωνα και θα ξεσηκώσω τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Κανονίστε την πορεία σας και αναλάβετε τις ευθύνες σας»!

ΠΗΓΗ: baladoros.com

Ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Γιάννης Ραχωβίτσας-«Για το καλό του ΠΑΟΚ!»


«Για το καλό του ΠΑΟΚ!»

«Για το καλό του ΠΑΟΚ!»

Από Gazzetta Team | Παρασκευή, 04 Φεβρουαρίου 2011 11:37
Ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Γιάννης Ραχωβίτσας που ήταν επικεφαλής των δυνάμεων και του συνολικού σχεδιασμού, για το ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακού στην Τούμπα, ανέφερε ότι όλα τα μέτρα λήφθηκαν για το καλό του ΠΑΟΚ. «Ευχαριστώ» σε Ζαγοράκη.Ο κ. Ραχωβίτσας μιλώντας στην εφημερίδα "Μetrosport", είπε μεταξύ άλλων: "Όλα κύλησαν ομαλά και τέλειωσαν καλά στην Τούμπα, μετά την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε με τους αρμόδιους φορείς, αλλά και τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Η εξαίρεση ήταν με λίγους οπαδούς που τους απομακρύναμε καθώς ήθελαν να πλησιάσουν στο γήπεδο, κι αυτό για να μην έχει ευθύνη ο ΠΑΟΚ. Μίλησα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θοδωρή Ζαγοράκη και του μετέφερε τις ευχαριστίες μου για τις προσπάθειες που και η διοίκηση του ΠΑΟΚ κατέβαλε σε όλη αυτήν την προσπάθεια."
 ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΛΟΝΙΚΗΣ ΒΑΡΑΕΙ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΥΛΜΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ....ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΥΖΑ ΤΟΥΣ ΜΑΟΥ-ΜΑΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ...ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ...ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ....ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ .....ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΑΥΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΣΤΟ...ΣΟΥΦΛΙ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΑΓΡΙΟΓΟΥΡΟΥΝΑ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΜΑΔΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΝΑΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ...ΑΛΛΑ ΟΧΙ  ΣΑΝ ΗΓΕΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.....ΕΛΕΟΣ....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ...ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΤΕ ....ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ...ΜΑΡΤΥΡΑΤΕ ΧΩΡΙΣ ΞΥΛΟ...ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΗ...ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ? Ο...ΨΩΜΙΑΔΗΣ??? ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΑΦΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ.....ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ???????? ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΙΤΑΓΑΝ ????? ΜΗΝ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΗΛΑΔΗ....ΑΠΛΑ ΠΕΦΤΕΙ ΤΟ...ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ...ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ...ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ...ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!!!!!

Αυτή είναι στήριξη!

Αυτή είναι στήριξη! 

04/02/2011

Αυτή είναι στήριξη!
Σίγουρα η ήττα από τον ΠΑΟΚ και ο αποκλεισμός από το Κύπελλο ΟΠΑΠ στεναχώρησε τους φίλους του Ολυμπιακού, αλλά η απάντηση δόθηκε την αμέσως επόμενη ημέρα. Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» έδειξαν ξεκάθαρα την πρόθεσή τους να στηρίξουν την ομάδα, στην πρώτη δύσκολη στιγμή…

Μην τιμωρήσετε τον Σισέ

Μην τιμωρήσετε τον Σισέ

Θα νιώσω στο πετσί μου την αδικία εάν τολμήσουν να τιμωρήσουν τον Σισέ για τις δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού. Θα είναι τρομερό λάθος, όπως βροντοφωνάζουν σήμερα τα πράσινα πρωτοσέλιδα, να κληθεί σε απολογία ο καλύτερος παίκτης του Παναθηναϊκού επειδή μας έβαλε στον εσωτερικό του κόσμο και εξωτερίκευσε τα συναισθήματα οργής για τη διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ.
Θα νιώσω όπως ο Σισέ, εάν γίνει το σκάνδαλο να τιμωρηθεί ο Γάλλος σκόρερ και να απουσιάσει από το ματς Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού στο Καραϊσκάκη.
Ο Μήτρογλου τιμωρήθηκε που βολτάριζε με κατεβασμένα τα σώβρακα; Τί παραπάνω έκανε ο Σισέ; Στα λόγια έμεινε. Και τί μας κόφτει εμάς πώς νιώθει ο καθένας; Δικαίωμά του δεν είναι να νιώθει όπως θέλει; Γιατί να στερηθεί ο Τζιμπρίλ το δικαίωμα να έρθει στο Καραϊσκάκη, προφανώς για τελευταία φορά στην καριέρα του στον Παναθηναϊκό αφού το καλοκαίρι θα φύγει; Γιατί να μην του δοθεί η δυνατότητα να δει πώς είναι η μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη; Τις προηγούμενες φορές δεν είχε καταφέρει να πατήσει μέσα της. Ούτε όταν ήρθε με την Λίβερπουλ, ούτε στην περσινή σεζόν φάνηκε κατά κει. Γιατί να μην μπορέσει να έχει την τελευταία ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και την υπόσχεση που έχει δώσει στον κόσμο της ομάδας του ότι θα βάλει γκολ στον Ολυμπιακό;

Γενέθλια για τον ΜΑΓΟΤζιοβάνι (video)

Γενέθλια για τον τεχνίτη Τζιοβάνι (video)


Γενέθλια για τον τεχνίτη Τζιοβάνι (video)
Σαν σήμερα έχουμε κόκκινη επέτειο, για έναν από τους πιο αγαπημένους παίκτες των οπαδών του Ολυμπιακού.
Ο Τζιοβάνι γεννήθηκε στις 4 Φεβρουαρίου του 1972 και από το 1996 ως το 1999 φόρεσε την φανέλα της Μπαρτσελόνα.
ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ ...ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ...ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ !!!!!



«Ρε Καρντάση… μεταφορές κάνουμε»

«Ρε Καρντάση… μεταφορές κάνουμε»


«Ρε Καρντάση… μεταφορές κάνουμε»

Το φορτηγό του Κυριάκου παραλίγο να κλέψει την παράσταση στον επαναληπτικό του Κυπέλλου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Διαβάστε τι δήλωσε ο Κυριάκος, που μετέφερε τον υπεύθυνο ασφαλείας του Ολυμπιακού.


Ο… απολαυστικός κύριος Κυριάκος, που έχει γίνει διάσημος τα τελευταία εικοσιτετράωρα, μίλησε στο Goal για τη μεταφορά του Γιάννη Τσιρώνη και των σάκων ιματισμού του Ολυμπιακού και μεταξύ άλλων, τόνισε αρχικά: «Ρε Καρντάση μου μεταφορές κάνουμε. Σε παίρνει τηλέφωνο ο άλλος και σου λέει: θέλω να  πας αυτά τα πράγματα εκεί. Κι αυτό είναι όλο. Κακό είναι δηλαδή; Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά είναι που συμβαίνει. Καλό είναι δουλειά να υπάρχει».
Σε ερώτηση πως τον βρήκαν οι ερυθρόλευκοι, απαντά: «Γιατί, κρυμμένος είμαι; Δεν είναι δύσκολο. Έτυχε να είμαι εγώ, θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος συνάδελφος».
Για το τι μετέφερε: «Είδη ιματισμού κι ότι άλλο είχαν χρήσιμο για έναν αγώνα. Δεν είμαι και ειδικός να σας πω πως λέγεται το κάθε πράγμα».

Ο Πανιώνιος και το bonus…



Ο Πανιώνιος και το bonus…
4/2/2011 

ΟΛΟΙ Σ.Ε.Φ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ…Ο αγώνας του Σαββάτου με τον Πανιώνιο είναι μιας πρώτης τάξης ευκαιρία για να πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Το παιχνίδι είναι σε καλή ώρα (17:00), λίγο πριν θα είμαστε όλοι στο ετήσιο μνημόσυνο των θυμάτων της Θύρας 7 αλλά οι προϋποθέσεις για ολυμπιακή ημέρα είναι ιδανικές… Η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ του Σαββάτου 05/02/2011 και ώρα 17:00 θα γίνεται από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ τις ακόλουθες ημέρες και ώρες….

"Καθάρισε" ο Ανατολάκης

"Καθάρισε" ο Ανατολάκης
4/2/2011

Την πλήρη αδιαφορία της Πολιτείας, αντιμετώπισε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομάδα Ομογενών της Γερμανίας ‘WEST HELLAS’. Η ομάδα ζήτησε από την Ελληνική Κυβέρνηση καθώς και από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, να της χορηγηθούν 14 αθλητικές εμφανίσεις της Εθνικής Ελλάδος, για να συμμετάσχουν με τα γαλανόλευκα χρώματα στο Πρωτάθλημα των Εθνικοτήτων της Γερμανίας. Μετά την παντελή απαξίωση των δύο κομμάτων ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. να ασχοληθούν με το αίτημα τους, ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Ανατολάκης, μεσολάβησε στην αθλητική εταιρεία «Adidas», χορηγό της Εθνικής Ελλάδος, και απεστάλησαν στην Γερμανία 14 πλήρεις Αθλητικές φόρμες, για να παίξουν οι Ελληνες φορώντας το Εθνόσημο εναντίον των άλλων μεταναστών της Γερμανίας.

Εκτός ο Αβράαμ, μέσα Ριέρα-Ντουντού

Εκτός ο Αβράαμ, μέσα Ριέρα-Ντουντού

Χωρίς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον κυριακάτικο αγώνα με την Σκόντα Ξάνθη. Επιστρέφουν Ντουντού και Ριέρα.
Εκτός μάχης από την αναμέτρηση με τους "Ακρίτες" στο “Γ. Καραϊσκάκης” τέθηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.
 
Ο σκληροτράχηλος κεντρικός αμυντικός του Θρύλου έχει πρόβλημα στη γάμπα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην επικείμενη συνάντηση.

Στον αντίποδα στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε επιστρέφουν οι Ντουντού Σεαρένσε και Άλμπερτ Ριέρα. Οι δύο παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπωρούσαν και αναμένεται να ενισχύσουν με την παρουσία τους τον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός αριστερός χαφ θα ξεκινήσει βασικός στην κυριακάτικη αναμέτρηση, ενώ η συμμετοχή του Βραζιλιάνου στο αρχικό σχήμα θα κριθεί στις τελευταίες προπονήσεις.

Στην θέση που διέπρεψε (video)

Στην θέση που διέπρεψε

Ο Μιραλάς χρειάζεται να επιστρέψει στην θέση του, στην κορυφή της επίθεσης, στον ρόλο του ταχύτατου "φονιά" σέντερ φορ, στον οποίο τα πήγε περίφημα βάζοντας το ένα γκολ μετά το άλλο με εκπληκτικά τελειώματα. Κατανοητή η επιθυμία να συνυπάρξουν στην ενδεκάδα με τον Πάντελιτς, αλλά είναι φανερό πως όταν ο Βέλγος παίζει στα άκρα αχρηστεύεται, είναι αγνώριστος και δεν προσφέρει τα αναμενόμενα.
Ο Κέβιν Μιραλάς αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό με τη προϋπόθεση να παίξει είτε στα άκρα, είτε σαν περιφερειακός επιθετικός. Με αυτό το σκεπτικό τον πήρε το περασμένο καλοκαίρι από την Σεντ Ετιέν ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Βέβαια, ο Βέλγος στράικερ, με το που ήρθε στον Πειραιά, όταν ρωτήθηκε σε ποια θέση προτιμάει να παίζει, ήταν ξεκάθαρος στην απάντηση του: "Προτιμώ και μ' αρέσει να παίζω στην κορυφή της επίθεσης, σαν σέντερ φορ".
Στο ξεκίνημα της σεζόν, ο τότε προπονητής στον Ολυμπιακό, Έβαλντ Λίνεν, αρεσκόταν στο να τοποθετεί τον Κέβιν Μιραλάς στην θέση του αριστερού χαφ-εξτρέμ, ενώ κάποιες φορές τον δοκίμασε είτε στα δεξιά, είτε πίσω από τον καθαρόαιμο επιθετικό. Με την έλευση του Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως, ο Ισπανός τεχνικός ξεχώρισε αμέσως τις ικανότητες του Βέλγου στράικερ και με δική του απόφαση επέλεξε να του δώσει στην ενδεκάδα των Πειραιωτών τον ρόλο του σέντερ φορ. Την θέση, δηλαδή, που ο παίκτης προσωπικά γουστάρει και επιθυμεί να παίζει.

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Αρχίζει η οικονομική καμπάνια

Αρχίζει η οικονομική καμπάνια

Διαφάνεια στην οικονομική καμπάνια διασφάλισε ο Νίκος Καραχάλιος για τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό.
Ξεκινάει σε λίγες ημέρες η οικονομική εξόρμηση για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και λογικά θα αναρωτηθούν οι φίλοι του συλλόγου πως θα διασφαλισθεί η ροή των χρημάτων προς παίκτες-τριες, κι εκεί είναι το μυστικό του όλου εγχειρήματος.
Επειδή λοιπόν κατά καιρούς ακούσθηκαν διάφορα σχόλια για τις συνδρομές των μελών ο Νίκος Καραχάλιος φρόντισε να σβήσει κάθε σκιά, ορίζοντας συνδιαχειριστές της οικονομικής καμπάνιας τους παίκτες-τριες και τους προπονητές.

«Αν δεν βρεθεί λύση ο Ερασιτέχνης θα διαλυθεί»


«Αν δεν βρεθεί λύση ο Ερασιτέχνης θα διαλυθεί»

Ο αρχηγός της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, Ανδρέας Ανδρεάδης, επισκέφθηκε το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ και μίλησε για την πολύ άσχημη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Ερασιτέχνη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους σπουδαστές του Κ.Α.Ρ:

Ολυμπιακός: Δύσκολα με Ξάνθη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Ολυμπιακός: Δύσκολα με Ξάνθη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος


avraaam papadopoulos olympiakos xanthiΤραυματίας επέστρεψε από τη Θεσσαλονίκη ο Αβραάμ Παπαδόπουλος και πολύ δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος για την προσεχή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Ξάνθη στο «Καραϊσκάκης». Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός υπέστη διάταση στο γαστροκνήμιο και οι προβλέψεις του ιατρικού τιμ για το κυριακάτικο ματς μόνο αισιόδοξες δεν είναι. Παράλληλα, ο Ernesto Valverde δε θα έχει στη διάθεσή του ούτε τον Kevin Mirallas ο οποίος αποβλήθηκε στον προημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ. Ο Βέλγος υποβλήθηκε σε καθαρισμό στο μάτι από τα θραύσματα γυαλιού που δέχθηκε ενώ κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια χωρίς η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν σήμερα (3/2) ρεπό και η προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Ακρίτες ξεκινά την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Δεινοπάθησε αλλά πέρασε


Δεινοπάθησε αλλά πέρασε

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος προκρίθηκε ο Ολυμπιακός Βόλου παρά την ήττα του με 2-1 από την Κέρκυρα. Οι Κερκυραίοι άνοιξαν το σκορ στο 17΄με τον Παρασκευαΐδη, στο 28΄οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μάρτιν ενώ οι «Φαίακες» διαμόρφωσαν το τελικό 2-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ιωάννου στο 74΄. Οι Βολιώτες θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό τον Ατρόμητο.

 


Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος

Φάση: Προημιτελικά

Αγώνας: Ολυμπιακός Βόλου - Κέρκυρα

Γήπεδο: Πανθεσσαλικό στάδιο

Η εικόνα της αναμέτρησης:

Δυνατά ξεκίνησε την αναμέτρηση η Κέρκυρα καθώς δεν είχε τίποτα να χάσει μετά το εις βάρος της σκορ (2-0) του πρώτου αγώνα. Οι «Φαίακες» απείλησαν στο 16΄δίνοντας ήδη το πρώτο μήνυμα στην άμυνα των Βολιωτών με τον Ρόκα να διώχνει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μίχος και ο Παρασκευαΐδης με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Από εκείνο το σημείο και μετά οι γηπεδούχοι «ξύπνησαν» και πίεσαν την Κέρκυρα. Αυτή η πίεση απέδωσε καρπούς και στο 28΄μετά από υποδειγματική αντεπίθεση και τελικό αποδέκτη τον Μάρτιν οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν και έκαναν τον Σάκη Τσιώλη να ανακουφιστεί.

Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια ισόπαλοι με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Σάκη Τσιώλη ανέβασε ρυθμούς και επιχείρησε να σημειώσει ένα δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» το θέμα πρόκριση. Μπορεί να έχασε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ. Κάτι που κατάφερε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωάννου και έβαλε «φωτιά» στο παιχνίδι. Μπορεί οι «νησιώτες» να ήθελαν ένα γκολ για να περάσουν στην επόμενη φάση αλλά δεν πίεσαν και ιδιαίτερα τους γηπεδούχους.

Τελικά μπορεί οι Κερκυραίοι να κέρδισαν με 2-1 αλλά την πρόκριση πήραν οι «ερυθρόλευκοι» όπου και θα αντιμετωπίσουν στον ημιτελικό τον Ατρόμητο.


H εξέλιξη της αναμέτρησης

Matcpoint: 
Η γρήγορη ισοφάριση του Ολυμπιακού που «έκοψε» τα φτερά στους παίκτες της Κέρκυρας.

Actionman: 
Ο Μάρτιν όπου ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Βόλου καθώς και ο σκόρερ των «ερυθρόλευκων».

Distraction: 
Η κακή αντίδραση της Κέρκυρας μετά το 2-1 καθώς δεν δημιούργησε πολλές φάσεις για ένα τρίτο γκολ.


ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ:

Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης) : Ρόκα, Σέλεσι, Ζαραδούκας, Τομάς, Σανκαρέ, Άλβαρες, Ρόκας (63΄Μπαρτόλντι), Μητρόπουλος (77΄Καπετάνος), Ακόστα (60΄Νέμεθ), Μόνχε, Μαρτίν




Κέρκυρα (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς) :
 Αποστολίδης, Δ. Ιωάννου, Μίχος, Φλαβίνιο (77΄Χαμπλ), Γιάντσης, Λαμπρόπουλος (88΄Δεινόπαππας), Παρασκευαΐδης, Μονιάκης, Μαζνόφ (61΄Ρίκα), Γραμμόζης, Ηλ. Ιωάννου


Σκόρερ: 28΄Μάρτιν -17΄ Παρασκευαΐδη, 74΄πεν Ιωάννου

Δοκάρια: -

Κίτρινες: 89΄Καπετάνος - 41΄Μαζνόφ, 85΄Μονιάκης, 88΄Γραμμόζης

Κόκκινες:
 -

Διαιτητής: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Κουρομπίλια (Καρδίτσας) 


oly. volou kerkira 0-1 paraskeuaidis
Ανέβηκε από pklora7. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

oly. volou kerkira 1-1 martin
Ανέβηκε από pklora7. - Ανακαλύψτε τα πιο καινούρια και καλύτερα αθλητικά βίντεο.

Απόλυτη στήριξη σε προπονητή και παίκτες

Απόλυτη στήριξη σε προπονητή και παίκτες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει απόλυτα το ποδοσφαιρικό τμήμα και θα τους έχει υπό την προστασία του!
Η διοίκηση και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, στηρίζει απόλυτα τόσο τον προπονητή όσο και τους ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας. Μπορεί οι ερυθρόλευκοι να αποκλείστηκαν από την τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας, αλλά το Πρωτάθλημα παραμένει ο διακαής πόθος της οικογένειας του Θρύλου.
 
Μάλιστα, όπως τόνιζαν κύκλοι προσκείμενοι στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ θα έχει υπό την προστασία του τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του Ολυμπιακού!

Συγκεντρώθηκαν 540.000 δολάρια

Συγκεντρώθηκαν 540.000 δολάρια
Δελτίο τύπου 3/2/2011
Η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και το Πρόγραμμα του ΟΗΕ για την Ανάπτυξη (UNDP) ανακοίνωσαν σήμερα ότι ο 8ος Αγώνας Κατά της Φτώχειας, που πραγματοποιήθηκε το Δεκέμβριο, συγκέντρωσε το ποσό των 540.000 δολαρίων το οποίο και θα διατεθεί στη συνεχιζόμενη προσπάθεια για την παροχή βοήθειας στο λαό της Αϊτής και του Πακιστάν, καθώς και στις μη προνομιούχες κοινότητες της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά.

Επιστρέφει την πιο κατάλληλη στιγμή



Επιστρέφει την πιο κατάλληλη στιγμή
3/2/2011 

Ο ΝΤΟΥΝΤΟΥ ΘΑ ΛΥΣΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ...Την πιο κομβική στιγμή επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Ντουντού Σεαρένσε. Ο Βραζιλιάνος μέσος αναμένεται να δώσει το παρόν στο παιχνίδι της Κυριακής με την Ξάνθη, για πρώτη φορά μετά από 1,5 μήνα απουσίας λόγω του τραυματισμού και της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε. Η επιστροφή του Ντουντού θα βοηθήσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στα σχέδιά του αφού ο Μοδέστο θα επιστρέψει στην άμυνα, λόγω της διαφαινόμενης απουσίας του Αβραάμ Παπαδόπουλου λόγω τραυματισμού, όμως και του Γιάννη Ποτουρίδη. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη επιστρέφει και ο Ριέρα, ο οποίος αποθεραπεύτηκε...

Αιμοδοσία το Σάββατο

Αιμοδοσία το Σάββατο
Δελτίο τύπου 3/2/2011
ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7...Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης θα πραγματοποιήσει για 8η συνεχόμενη χρονιά εθελοντική αιμοδοσία στη μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας της Θύρας 7. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ καλεί όλους να προσφέρουν αίμα το Σάββατο 5 Φεβρουαρίου από τις 10:00 έως τις 15:00 στο Μουσείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ βοηθώντας δεκάδες συνανθρώπους μας και τιμώντας παράλληλα τη μνήμη αυτών που τόσο άδικα χάθηκαν. Παράλληλα, όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να προσέλθουν στα Νοσοκομεία όλης της χώρας και στη συνέχεια να στείλουν με φαξ τη βεβαίωση που θα λάβουν από την Αιμοδοσία στο 210-4111692. Είναι απαραίτητο, να στηριχθεί έμπρακτα από όλους μας αυτή η σημαντική προσπάθεια που έχει γίνει πλέον θεσμός και αποτελεί μια ακόμη κοινωνική παρέμβαση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας προσφέροντας βοήθεια στους συνανθρώπους μας που το χρειάζονται.

Κατέβασε τζαμαρία ο Σισέ στα αποδυτήρια

Κατέβασε τζαμαρία ο Σισέ στα αποδυτήρια

Ποιος είδε χθες το βράδυ τον Σισέ και δεν τον φοβήθηκε. Και δεν λέμε μόνο γι’ αυτά που είπε στην συνέντευξη Τύπου, ούτε για την συμπεριφορά του μέσα στο γήπεδο.
Κατέβασε τζαμαρία ο Σισέ στα αποδυτήρια
Στα αποδυτήρια ο Γάλλος κατέβασε από τα νεύρα του ακόμα και μια τζαμαρία. Τόσο έξαλλος ήταν. Είδε κάτι τζάμια μπροστά του και τα διέλυσε.
Όπως, βέβαια, κι άλλοι συμπαίκτες του ήταν φορτωμένοι. Μύριζε μπαρούτι στα πράσινα αποδυτήρια. Και ειδικά για τον διαιτητή.

«Ντου και ξύλο», έγραψε ο Παππάς!

«Ντου και ξύλο», έγραψε ο Παππάς!

Άκρως επιβαρυντικά είναι για την ΠΑΕ ΑΕΚ τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ο διαιτητής Παππάς…
«Ντου και ξύλο», έγραψε ο Παππάς!
Για την ακρίβεια, σύμφωνα με πληροφορίες του «SENTRA 103,3», ο Αθηναίος διαιτητής αναφέρει για εισβολή στο ημίχρονο του Βασίλη Δημητριάδη στο γραφείο των διαιτητών και για διπλή εισβολή οπαδών της ΑΕΚ.
Χαρακτηριστικά το Φ.Α γράφει:

Αίσχος!

Αίσχος!
3 | 2 | 2011 - Μπάσκετ

Παίζουν με τη νοημοσύνη μας. Ο αθλητικός δικαστής απεφάνθη για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στη Ζωφριά στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Εξόντωσε την κακομοίρα την ΑΕΚ με πρόστιμο ύψους… 3.200 ευρώ. Παρακαλούσαν τόσον καιρό και μίλαγαν για προπαγάνδες, για περαστικούς από την εξωτική και πανέμορφη Ζωφριά που έκαναν φασαρίες… Και τους υπολόγισαν και από πάνω.

 

Καμαρώστε την ποινή τους… «Επιβάλλει στην ΑΕΚ ΚΑΕ: α) για ομαδικά υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν είχαν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα και δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€ και β) για ρίψη καπνογόνου εκτός του αγωνιστικού χώρου, πρόστιμο 2.200,00€, για το ως άνω αγώνα».

Κύπελλο Ελλάδας: Διαγόρας – Ατρόμητος 0-1 (video)

Κύπελλο Ελλάδας: Διαγόρας – Ατρόμητος 0-1 (video)


diagoras atromitos 0 1  kypello videoΤην πρόκρισή του στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας πανηγυρίζει ο Ατρόμητος, αφού μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα, επικράτησε και σήμερα (3/2) 1-0 του Διαγόρα στη Ρόδο, με σκόρερ τον Saganowksi στο 33΄. Πλέον περιμένει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από το νικητή του ζευγαριού Ολυμπιακός Βόλου – Κέρκυρα (2-0 το πρώτο παιχνίδι) που συναντώνται στις 19:00 στο Πανθεσσαλικό.

Αναμένονται εξελίξεις με Ντεγκρά

Αναμένονται εξελίξεις με Ντεγκρά

  Δημοσιεύθηκε: 03/02/2011

Πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις με τον Αργεντινό τερματοφύλακα Ματίας Ντεγκρά που μένει ελεύθερος και τον Ολυμπιακό, ενόψει καλοκαιριού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "ΓΑΥΡΟΣ" υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των δύο πλευρών και λογικά δεν αναμένεται να υπάρξει πρόβλημα, με τον παίκτη να είναι ο δεύτερος  μετά τον Χαβίτο που κλείνει για το καλοκαίρι.

Όπως στο ΟΑΚΑ και στην Τούμπα

Όπως στο ΟΑΚΑ και στην Τούμπα

  Δημοσιεύθηκε: 03/02/2011

Τον διαιτητή Σταύρο Τριτσώνη που δεν άφησε με 10 παίκτες τον ΠΑΟ στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ όρισε και στην Τούμπα, στην 21η αγωνιστική της Superleague η ΚΕΔ.

Η επιτροπή ανακοίνωσε τους ορισμούς και φρόντισε να θυμίσει το ματς του πρώτου γύρου, αφού τότε και πάλι ο Τριτσώνης από την Αθήνα είχε διαιτητεύσει με ένα μεγάλο λάθος να κρίνει τις αριθμητικές ισορροπίες στο παιχνίδι. ‘Η μάλλον να μην τις κρίνει, αφού παρέμειναν ως είχαν, ενώ θα έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Σαριέγκι στο πρώτο μέρος για ανατροπή του Ίβιτς, ο οποίος έβγαινε τετ α τετ. Αντί για κόκκινη είδε κίτρινη ο Ισπανός και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη με 1-0.

Πάντως δεν θα είναι μόνος του από τον σύνδεσμο της Αθήνας, αφού θα έχει τη συντροιά του Ακρίβου, όπως και του Καρσιώτη από την Κόρινθο.

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Ξάνθη η ΚΕΔ όρισε τον Αλέξανδρο Αρετόπουλο, που έχει ξαναπαίξει άλλη μία φορά σε παιχνίδι της ομάδας του Πειραιά. Αυτό στον πρώτο γύρο με τον Ολυμπιακό Βόλου στο Καραϊσκάκη.

Οι ορισμοί της 21η αγωνιστικής: