ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

10+11/3/2012 Σαββατοκύριακο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού!

10+11/3/2012 Σαββατοκύριακο Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού! 

18/2/2012

Το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Μαρτίου θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στους Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό, καθώς θα κριθεί σίγουρα ένας, ίσως και δεύτερος τίτλος, σε μπάσκετ και ποδόφαιρο. Τα δύο ντέρμπι που θα γίνουν το διήμερο, θα καλύψουν Nova και ΝΕΤ.

Την αρχή θα κάνει, στις 10/3, η ΝΕΤ με τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ και την συνέχεια θα δώσει την επομένη (11/3) η Nova με το σούπερ ντέρμπι της 25ης αγωνιστικής. Ντερμπι, βέβαια, που είναι προγραμματισμένο για τις 11 Μαρτίου, αλλά με την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο καλό είναι να περιμένουμε (π.χ. την προκηρυχθείσα αναβολή της ερχόμενης αγωνιστικής).

Περίμενε η Nova για ΑΕΚ, οριστικά στο novasports 1 o Ολυμπιακός
Μέχρι την τελευταία στιγμή περίμεναν στη Nova να μάθουν αν τελικά θα γίνει ή όχι (αύριο, 19/2) ο αγώνας της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ που και πάλι αναβλήθηκε. Ωστόσο, η αλλαγή που είχε γίνει στο κανάλι που θα δείξει το Ολυμπιακός-Πανιώνιος παραμένει. Θα είναι το Novasports 1.
 
ALEX EB RADIO/TV

Καλύτερος όλων ο Αμπντούν

Καλύτερος όλων ο Αμπντούν 

 18/2/2012

Ο Τζαμέλ Αμπντούν ψηφίστηκε ως ο καλύτερος διεθνής Αλγερινός για τον μήνα Γενάρη.

Το γκάλοπ έγινε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Fennec» και ο 26χρονος άσος του Ολυμπιακού συγκέντρωσε το 30,8% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Καντίρ της Βαλενσιέν με 28,6% και τρίτο τον Φεζουλί της Βαλένθια με 24,1%.

Βέβαια, ο Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς δεν τον κάλεσε για τον αγώνα με την Γκάμπια στα τέλη Φλεβάρη.
 
www.thrylos.gr/

Έτσι το… γυρνάει ο Πειραιάς

Έτσι το… γυρνάει ο Πειραιάς

 18/2/2012

Ε αυτή η ομάδα δεν έχει προηγούμενο! Πόσα κιλά… καρύδια έχουν αυτά τα παιδιά και αυτός ο ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ προπονητής που λέγεται Γιάννης Καλμαζίδης; Αυτή η ΟΜΑΔΑ με το «Ο» κεφαλαίο πέρασε νικήτρια και από τη Λαμία την οποία κέρδισε με 3-2 σε ένα ματς που όσοι είχαν την τύχη να το παρακολουθήσουν θα το θυμούνται για χρόνια.

Ο Θρύλος αγωνίστηκε χωρίς τον καλύτερό του παίκτη φέτος, τον Μάρεκ Νοβότνι αλλά στερήθηκε των υπηρεσιών και του βασικού του διαγώνιου, Ρολάντο Χιμένες. Παρά τα πολύ σημαντικά προβλήματα και τις απουσίες η ομάδα άντεξε, πάλεψε και τελικά γύρισε το ματς!

Στα δύο πρώτα σετ οι «ερυθρόλευκοι» ήταν σαν να μην… κατέβηκαν να παίξουν αφού έχασαν το πρώτο σετ με 25-19 και το δεύτερο με 25-18. Κάπου εκεί τα παιδιά συγκεντρώθηκαν, άκουσαν επιτέλους τις οδηγίες του –πάντα- ψύχραιμου Καλμαζίδη και αποφάσισαν να παίξουν βόλεϊ. Έτσι έβγαλαν και πάλι τα… καρύδια τους και με αντεπίθεση διαρκείας γύρισαν το ματς και νίκησαν στο τάι μπρέικ με 3-2 σετ.

Τα σετ: 25-19, 25-18, 22-25, 25-26, 12-15

ΓΣ Λαμία (Ανδρεόπουλος): Μαρούλης 5 (2 μπλοκ), Χατζηηλιάδης 9 (8/24 επ., 1 μπλοκ, 57% υπ. - 43% άριστες), Κόβακς 11 (4/8 επ., 5 μπλοκ), Παντακίδης 7 (4/12 επ., 2 μπλοκ), Σιμεούνοβιτς 21 (17/31 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ, 71% υπ. - 50% άριστες), Τσούροβιτς 22 (19/37 επ.), Γκαράς -λ (78% υπ. - 52% άριστες) / Βλαχόπουλος, Σφενδυλάκης.

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Ιωάννου 5 (4/15 επ.), Πετρέας 11 (8/16 επ., 2 μπλοκ), Φιλίποφ 2, Κοκκινάκης 15 (12/27 επ., 2 άσοι, 1 μπλοκ, 91% υπ. - 82% άριστες), Ανδρεάδης 14 (6/12 επ., 6 μπλοκ), Φιγκουερόα 24 (20/40 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ 59% υπ. - 34% άριστες), Σωτηρίου -λ 65% υπ. - 45% άριστες / Κανέλλος 9 (8/17 επ., 1 μπλόκ), Λιβαθηνός, Μάρκου.
 
www.thrylos.gr/
 

Γκετσεβίτσιους: «Αντιμετωπίσαμε σοβαρά το ματς» (video)

Γκετσεβίτσιους: «Αντιμετωπίσαμε σοβαρά το ματς» (video) 

ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ18/2/2012

O Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και αφού είπε σε άπταιστα Ελληνικά «καλησπέρα» συνέχισε στα Αγγλικά λέγοντας πως. «αντιμετωπίσαμε σοβαρά αυτό το παιχνίδι, γιατί πάντα στο Κύπελλο γίνονται εκπλήξεις. Επίσης γιατί έχουμε μπροστά μας σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Νικήσαμε και προχωράμε».
Δείτε το video.


www.olympiacos24.gr

Καθαρή η μαγνητική για Πρίντεζη

Καθαρή η μαγνητική για Πρίντεζη 

18/2/2012

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣΚαλά ήταν τα νέα για τον Γιώργο Πρίντεζη, καθώς η μαγνητική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη ήταν «καθαρή». Ο Έλληνας φόργουορντ έχει υποστεί κάκωση στο αριστερό του αστράγαλο και είναι πιθανό να προλάβει το ματς της Τετάρτης με την ΤΣΣΚΑ. Σίγουρα θα μείνει εκτός προπονήσεων για δύο μέρες και την Τρίτη ο «Ντούντα» θα αποφασίσει αν θα το πάρει μαζί του στη Μόσχα.

www.olympiacos24.gr/

Δηλωσεις Ίβκοβιτς,Γκετσεβίτσιους,Παπανικολάου

 Δηλωσεις Ίβκοβιτς,Γκετσεβίτσιους,Παπανικολάου

 18/2/2012

"Χρειαζόταν ανάσες ο Ντόρσεϊ"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκαθάρισε πως άφησε εκτός 12άδας τον Ντόρσεϊ, καθώς χρειαζόταν ανάσες, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση τους στον τελικό.
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την πρόκριση τους στον τελικό, ενώ τόνισε πως άφησε εκτός αποστολής τον Ντόρσεϊ, λόγω ότι ο Αμερικανός σέντερ χρειάζεται ξεκούραση.
Ο Σέρβος τεχνικός, σχολίασε: "Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους, αλλά και για τη νίκη τους, καθώς φτάσαμε σε έναν ακόμη τελικό. Θα ήθελα ένα πιο δυνατό παιχνίδι. Η ομάδα μας έδειξε σοβαρόητητα μέσα στο παιχνίδι. Είναι θετικό το γεγονός πως ο Λάζαρος επέστρεψε. Θα μας βοηθήσει στη συνέχεια. Ο Ντόρσει σε 30 μέρες έιπαξε 10 ματς και χρειαζόταν ξεκούραση. Για αυτό έμεινε εκτός.

Ο Πρίντεζης χτύπησε στο 4ο λεπτό. Θα κάνει μία αξονική, αλλά ελπίζω να μην έχει κάτι σοβαρό. Σίγουρα θα χάσει κάποια ματς, οπότε για αυτό δοκίμασα κάποια διαφορετικά σχήματα, με τους Κέσελ-Παπανικολάου στο "4". Μας περειμένουν πολλά παιχνίδια σημαντικά, αλλά πιστεύω πως η ομάδα θα είναι έτοιμη ενόψει Ευρωλίγκας.

Ο Βασιλόπουλος δεν είναι στο αγωνιστικό μας πρόγραμμα ακόμη. Κάποια στιγμή θα τα καταφέρει, με την βοήθεια και της τύχης, να βρεθεί κοντά μας".

"Δίκαια στον τελικό"

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους σε δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός έφτασε δίκαια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο υποστήριξε πως τώρα οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν για την Euroleague.
Πρώτος σκόρερ (16π.) ήταν ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους στη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ (18/2) και βοήθησε τα μέγιστα τους ερυθρόλευκους να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (10/3, στο Ελληνικό απέναντι στον ΠΑΟ).
Ο Λιθουανός γκαρντ σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε πως ο Ολυμπιακός έφτασε δίκαια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο υποστήριξε πως τώρα οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν για την Euroleague:

"Σε αυτά τα παιχνίδι Κυπέλλου, υπάρχει κίνδυνος να γίνουν εκπλήξεις. Για αυτόν τον λόγο αντιμετωπίσαμε σοβαρά το παιχνίδι, παίξαμε καλό μπάσκετ, φτάσαμε στη νίκη και πήραμε δίκαια την πρόκριση για τον τελικό. Δεν σκεφτόμαστε, όμως, ακόμη αυτό το ματς, καθώς έρχονται σημαντικοί αγώνες σε εμάς στην Ευρωλίγκα. Εκεί έχουμε πλέον το μυαλό μας".

«Σημαντικός παίκτης ο Γιώργος»


Ο Κώστας Παπανικολάου με δηλώσεις του μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αναφέρθηκε στον Γιώργο Πρίντεζη ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς.

«Στο ημίχρονο τρέξαμε όλοι στα αποδυτήρια να μάθουμε τι συνέβη. Δεν θέλουμε κάτι άσχημο να βγει από την σημερινή μας εμφάνιση. Ο Γιώργος (σ.σ.: Πρίντεζης) μας είπε ότι απλά έχει πρηστεί το πόδι. Ελπίζουμε να είναι υγιής. Γιατί θέλουμε όλους τους παίκτες για την δύσκολη συνέχεια. Είναι σημαντικός παίκτης».

Όσον αφορά τη συνέχεια, ο νεαρός παίκτης του Θρύλου σχολίασε: «Τα πάντα είναι θέμα συγκέντρωσης. Ο κόουτς πριν από τον αγώνα μας είχε επισημάνει να μην κάνουμε τα ίδια λάθη όπως και στον αγώνα με τον Ηλυσιακό. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού τρέξαμε πολύ καλά το γήπεδο και βγάλαμε πολλούς αιφνιδιασμούς και πήραμε τον αγώνα».
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Που εισαι κρυμμενος Ψαριανεεεεε..........

Που εισαι κρυμμενος  Ψαριανεεεεε..........

18/2/2012

Είναι... τρελός ο πρόεδρος! Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος δεν ξέχασε τον διαιτητή Ψαριανό και εμφανίστηκε στο ΣΕΦ με μπλουζάκι "18-2", για τις βολές που έδωσε υπέρ του ΠΑΟ στον περσινό δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ.
 
Στον ημιτελικό αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας στο ΣΕΦ, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της πειραϊκής ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, εμφανίστηκε στο ΣΕΦ με ένα λευκό φούτερ, το οποίο ανέγραφε "18-2", με το 18 να είναι τυπωμένο με πράσινο χρώμα και το 2 με κόκκινο.
Για ποιον λόγο το φόρεσε και τι συμβολίζει; Διαιτητής της αναμέτρησης στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ήταν ο Αλέξανδρος Ψαριανός, ο οποίος έχει μείνει... αξέχαστος στον Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Και αυτό διότι στον περσινό δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο ημίχρονο, ο συγκεκριμένος ρέφερι είχε δώσει 18 βολές στον Παναθηναϊκό και μόλις 2 στους ερυθρόλευκους, αβαντάροντας ξεκάθαρα με τις αποφάσεις του το "τριφύλλι".

Μάλιστα, έχει μείνει αλησμόνητη και η ατάκα του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην συνέντευξη Τύπου, ύστερα από το τέλος εκείνου του δεύτερου τελικού, όταν και είχε σχολιάσει πως ο Ψαριανός σφύραγε εναντίον της μίας πλευράς (του Ολυμπιακού) λες και είχε... γύψο στο χέρι.

Κατά την διάρκεια του αγώνα, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος αρκετές φορές αναφέρθηκε με ειρωνικά σχόλια προς τον Ψαριανό από τα επίσημα του ΣΕΦ, ενώ σε κάποια στιγμή του φώναξε: "Ψαριανέ, μην κρύβεσαι...".

ALEX WEB RADIO/TV



 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 87-52

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 87-52


Ο Ολυμπιακός νίκησε τον ΠΑΟΚ με σκορ 87-52 στο ΣΕΦ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου, στον οποίο και θα αντιμετωπίσει για 5η συνεχόμενη χρονιά τον Παναθηναϊκό. Στόχος του η 3η σερί κατάκτηση του τροπαίου στις 10 Μαρτίου.
Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία, ο Ολυμπιακός συνέτριψε τον ΠΑΟΚ το Σάββατο (18/2) στο ΣΕΦ και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα συναντήσει για 5η σερί χρονιά τον Παναθηναϊκό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου τα 2 τελευταία χρόνια και στοχεύουν να διευρύνουν το σερί τους για τρίτη συνεχόμενη σεζόν στην αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Ελληνικό στις 10 Μαρτίου.
Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός επέβαλλε από νωρίς τον ρυθμό του και δεν συνάντησε εμπόδια από τον "Δικέφαλο του Βορρά" σε κανέναν σημείο του αγώνα.

Οι Πειραιώτες είχαν σε πολύ καλή μέρα τους Σλούκα, Παπανικολάου, Κέσελ και Γκετσεβίτσιους, αλλά είχαν την ατυχία να χάσουν τον Πρίντεζη στο πρώτο δεκάλεπτο.

Οι εξετάσεις του Έλληνα διεθνή φόργουορντ ήταν ωστόσο καθαρές και σε λίγες μέρες αναμένεται να μπει στις προπονήσεις, καθώς το διάστρεμμα που υπέστη δεν φαίνεται να είναι βαρύ.
  Και τώρα οι πελάτες…
O Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στη βασική του πεντάδα τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Παπανικολάου, Πρίντεζη και Γλυνιαδάκη. Ο ΠΑΟΚ επέλεξε από το ξεκίνημα να προσπαθήσει να περιορίσει επιθετικά τους ερυθρόλευκους παίζοντας άμυνα ζώνης. Οι Πειραιώτες αρχικά μπλόκαραν, αλλά στη συνέχεια βρήκαν ρυθμό στο παιχνίδι τους και με καλάθι του Πρίντεζη "έγραψαν" το 9-4 στο 4', του οποίου το πόδι γύρισε, με αποτέλεσμα να περάσει εκτός αγώνας. Ο Καλαμπόκης  με τρίποντο μείωσε, αλλά απάντησε με τον ίδιο τρόπο ο "Παπ", φέρνοντας την διαφορά ξανά στο +5 (12-7) στο 6'. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ξανά λύση από την περιφέρεια (12-10) με τον Καλαμπάκα. Ο εξαιρετικός Παπανικολάου με έμμεσο τρίποντο, φτάνοντας τους 9 πόντους στο ματς, έφερε τους γηπεδούχους ξανά στο +5 (16-11) στο 8', ενώ στα τελευταία λεπτά της πρώτης περιόδου οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς συγκεντρώθηκαν στην άμυνα, πίεσαν σωστά, με τον Σλούκα (με βολές) να σημειώνει το 21-13.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Ολυμπιακός μπήκε φορτσάτος στον αγώνα, βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι του και έχοντας για πεντάδα τους Λο, Σλούκα, Κέσελ, Άντιτς και Χάινς, έφτασε την διαφορά σε νταμπλ σκορ, στο +15 (30-15), χάρη σε τρίποντο του Σλούκα, ενώ με νέα "βόμβα" από την περιφέρεια, αυτή την φορά από τον Μάρκο, οι ερυθρόλευκοι έφτασν στο +18 (33-15) στο 15', δείχνοντας την διάθεση να "καθαρίσουν" από νωρίς το ματς. Ο Σλούκας είχε... κέφια και με νέο εύστοχο σουτ από τα 6.75 μέτρα "έγραψε" το 36-17, ενώ με νέο σουτ του Λο οι ερυθρόλευκοι ανέβασαν την διαφορά στο +21 (38-17) στο 17'. Σε εκείνο το σημείο επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά από δύο μήνες ο Παπαδόπουλος (τελευταία συμμετοχή του στο ΣΕΦ με Καντού, 15/12), αντικαθιστώντας τον Άντιτς, παίρνοντας το χειροκρότημα του κόσμου. Κάπου εκεί, όμως, οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν στην άμυνα, με αποτέλεσμα οι Θεσσαλονικείς να κάνουν ένα σερί 7-0, μειώνοντας σε 38-24 με τρίποντο από τον Καλαμπόκη. Με νέο καλάθι του Σλούκα (11π) οι παίκτες του Ίβκοβιτς έφτασαν στο 40-24, με το 40-25 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους στο ΣΕΦ.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός  μπήκε στο παρκέ με τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Κέσελ, Παπανικολάου (στο "4" δοκιμαστικά) και Παπαδόπουλο. Το παιχνίδι απέκτησε γρήγορο ρυθμό, οι Πειραιώτες έφταναν εύκολα στο καλάθι, με τους ερυθρόλευκους, πάντως, να συνεχίζουν να κυριαρχούν στο ματς, φτάνοντας την υπέρ τους διαφορά στο +25 (52-27) με λέι-απ του Σπανούλη στο 24'. Οι γηπεδούχοι, παράλληλα, έπαιζαν αφοσιωμένη άμυνα, πίεζαν τον αντίπαλο σε όλο το γήπεδο, με το προβάδισμα τους να γιγαντώνεται στο +28 (55-27) με κάρφωμα του Κέσελ στο 25'. Ο ΠΑΟΚ απάντησε με ένα μικρό σερί 5-0 (55-32), αλλά ο Παπανικολάου "έκοψε" την προσπάθεια των Θεσσαλονικιών. Λόγω του τραυματισμού του Πρίντεζη, ο Ίβκοβιτς δοκίμασε ως τεσσάρι τόσο τον Παπανικολάου, όσο και τον Κέσελ, με τον "Λάζο" να "συνέρχεται" με ένα από τα γνωστά του "χουκ" (59-34) στο 28', με την 3η περίοδο να βρίσκει τους ερυθρόλευκους να προηγούνται με 59-38.

Για 5η σερί χρονιά στον τελικό ο Θρύλος

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά στο ματς, σημειώνοντας μεγάλα σουτ. Με δύο σερί τρίποντα από τους Λο και Κέσελ, οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν ξανά στο +28 (66-38), ενώ κράτησε την διαφορά στα ίδια επίπεδα ο Άντιτς με βολές (70-42). Ο Λιθουανός γκαρντ είχε "ζεσταθεί από την περιφέρεια και με νέα "βόμβα" από την περιφέρεια, έφερε την διαφορά στην μέγιστη τιμή της, στο             +29 (73-44)       στο 35'. Το παιχνίδι είχε αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα, με τους γηπεδούχους, όμως, να μην χαλαρώνουν και να επιδιώκουν να αυξήσουν την υπέρ τους διαφορά ακόμη περισσότερο. Με δύο σερί τρίποντα από τον "Γκέτσε" το προβάδισμα για τους ερυθρόλευκους έφτασε έως και το +34 (81-47) στο 38', ενώ σε εκείνο το διάστημα η ερυθρόλευκη κερκίδα τα... έβαλε με τον διαιτητή Ψαριανό, τον οποίο και έβριζε για ένα διάστημα. Τελικό σκορ στην αναμέτρηση, Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, 87-52 (+35), με τους Πειραιώτες να φτάνουν για 5η σερί χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου και θα αντιμετωπίσουν για ισάριθμη φορά τον Παναθηναϊκό (10/3), έχοντας ως στόχο να διατηρήσουν τα κεκτημένα τους.

Τα δεκάλεπτα: 21-13, 40-25, 59-38, 87-52

Ανά δεκάλεπτα: 21-13, 19-12, 19-13, 28-14

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 5, Λο 9(1), Άντιτς 2, Σπανούλης 2, Παπανικολάου 13(1), Μάντζαρης 5(1), Κέσελ 10(2), Σλούκας 11(2), Παπαδόπουλος 5, Γκετσεβίτσιους 16(4), Γλυνιαδάκης 5, Πρίντεζης 4.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Καλαμπάκας 8(2), Στίγκερς 5(1), Αράπης, Άλεκσιτς 6, Ντούβνιακ, Λιάπης, Καλαμπόκης 15(3), Πέτγουεϊ 5, Παππάς, Γιαννακίδης, Καλλές 13, Αμπαράς.


ALEX WEB RADIO/TV

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΦΟΥΣΤΕΡ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛ (photos+videos)

 ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΦΟΥΣΤΕΡ ΚΑΙ ΚΑΡΟΛ (photos+videos)

18/2/2012


Την αποθέωση από εκατοντάδες φίλους του Ολυμπιακού γνώρισαν οι πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης στη Μόσχα Νταβίντ Φουστέρ και Ρόι Κάρολ, κατά την επίσκεψή τους στο κατάστημα «RED STORE», στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Μικροί και μεγάλοι θαυμαστές των δύο «ερυθρόλευκων» παικτών είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα αλλά και να φωτογραφηθούν μαζί τους.




Οι πρωταγωνιστές του «διπλού» (0-1), του Ολυμπιακού στη Μόσχα κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν για τους «32» του Europa League, ο ένας για το γκολ που πέτυχε και ο άλλος για την κρίσιμη απόκρουση στο πέναλτι των Ρώσων, αποθεώθηκαν από τους εκατοντάδες φίλους των «ερυθρολεύκων», οι οποίοι κατέκλυσαν πιο νωρίς -από την προβλεπόμενη ώρα (16:30)- το «RED STORE».

Δειτε τα βιντεο με τις δηλωσεις των δυο παικτων


ΑLEX WEB RADIO/TV