ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Βριλήσσια - Ολυμπιακός 1-3 και...φουλ για νταμπλ


Βριλήσσια - Ολυμπιακός 1-3 και...φουλ για νταμπλ
Ο Ολυμπιακός έγινε η πρώτη ομάδα η οποία εξασφάλισε το εισιτήριο της στους τελικούς της Α1 βόλεϊ γυναικών αφού επιβλήθηκε και στο δεύτερο παιχνίδι επί των Βριλησσίων με 3-1 και περιμένει τον αντίπαλό της.



Το πρώτο εισιτήριο για τους τελικούς της Α1 βόλεϊ των γυναικών βρήκε τον κάτοχό του στο πρόσωπο του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκες έκαναν το 2-0 στη σειρά με τα Βριλήσσια και πλέον περιμένουν να μάθουν τον νικητή ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό.
Το ματς:
Τα Βριλήσσια ήταν εκείνα τα οποία μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι. Μετά τους πρώτους πόντους κατάφεραν να χτίσουν μια διαφορά η οποία έφτασε και τους πέντε πόντους (14-9).
Ο Ολυμπιακός αντέδρασε και μείωσε μέχρι τον πόντο (16-15), αλλά τα Βριλήσσια είχαν την απάντηση. Με την Ριμπέιρο και την Τουριάφ να παίρνουν σημαντικούς πόντους οι γηπεδούχες πήραν το σετ με 25-20.

Στο δεύτερο σετ ήταν η ουσία ολόκληρου του παιχνιδιού. Εκεί είχαμε ένα πραγματικό ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο σε όλη τη διαρκειά του. Ο Ολυμπιακός κατάφερνε να παίρνει μικρές διαφορές δύο πόντων αλλά πάντα τα Βριλήσσια είχαν σωστή αντίδραση.
Οι ερυθρόλευκες ήταν εκείνες που είχαν και το πρώτο σετ μπολ, με την Χαντάβα να δίνει συνέχεια στο σετ. Τελικά, με ένα λάθος από τις γηπεδούχες και έναν άσσο από τη Χριστοδούλου το σετ πήγε στον Ολυμπιακό με 31-29.
Στο τρίτο σετ τα Βριλήσσια έδειξαν καλή εικόνα αλλά ο Ολυμπιακός είχε και πάλι τις λύσεις στο τέλος. Οι γηπεδούχες ήταν μπροστά στο μεγαλύτερο κομμάτι του σετ, αλλά οι ερυθρόλευκες ήταν πιο ψύχραιμες στο τέλος και με ένα επί μέρους 6-2 κατέκτησαν το σετ με 25-21.
Περίπου ίδια ήταν η εικόνα και στο τέταρτο σετ. Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που ήταν μπροστά συνέχεια στο σκορ. Μάλιστα, είχε χτίσει σημαντικές διαφορές έξι πόντων (11-5, 19-13), αλλά τα Βριλήσσια προσπάθησαν για την τελική τους αντεπίθεση.
Με λάθη από τον Ολυμπιακό και εξαιρετικά τελειώματα από τα επιθετικά τους όπλα οι γηπεδούχες κατάφεραν να φέρουν το σετ στα ίσα στο 22-22. Οι ερυθρόλευκες όμως και πάλι είχαν τις λύσεις και πήραν το σετ, αλλά και τη νίκη - πρόκριση με 25-23.

 Βριλήσσια - Ολυμπιακός 1-3

Τα σετ: 25-20, 29-31, 21-25, 23-25
 

ALEX WEB RADIO/TV

Τη Δευτέρα τα εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Τη Δευτέρα τα εισιτήρια για το ματς με τον Παναθηναϊκό

Την προσεχή Δευτέρα (7/4) θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, όπως ενημέρωσε επίσημα η ΚΑΕ Ολυμπιακός το απόγευμα του Σαββάτου (5/4).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον τελευταίο αγώνα του TOP-16 της Euroleague, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 με ώρα έναρξης 21:45 θα πραγματοποιηθεί ως εξής:


•    Μέσω του  INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από την Δευτέρα 07/04/2014 στις 09.00.
•    Από το Επίσημο Κατάστημα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καραολή κ’ Δημητρίου 8, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ) από την Δευτέρα 07/04/2014 στις 09:00 (ώρες λειτουργίας καταστήματος: Καθημερινές 09:00-21:00 Σάββατο 09:00-18:00, Κυριακή 10:00-15:00).
•    Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Δευτέρα 07/04/2014 από τις 09:00 και μέχρι εξαντλήσεως τους.
•    Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Δευτέρα 07/04/2014 στις 09.00.
Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο (2) εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15, 20 και 30 ευρώ.
Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600.
Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου “Print at home”. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος. Έτσι θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της παραλαβής των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ της 10/04/2014 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:
Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Τετάρτη 09/04/ 2014, ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.
•    Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους.
•    Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8.


 
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Φίλαθλε του Ολυμπιακού,

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ σε ευχαριστεί  για την στήριξη που προσφέρεις στην ομάδα σε αυτόν τον τελευταίο αγώνα για το TOP 16 της Euroleague. Όπως γνωρίζεις, σε όλους τους αγώνες αλλά ιδιαίτερα στους Ευρωπαϊκούς, τα μέτρα ασφαλείας είναι αυστηρά και η συμβολή σου στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα είναι σημαντική και απαραίτητη. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται την στήριξη σου και κυρίως την προστασία της ομάδας από παραβατικές και άλλες συμπεριφορές που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην μελλοντική προσπάθεια της ομάδας για Ευρωπαϊκή διάκριση. Συγκεκριμένα:
-    Παρακαλείσαι να προσέλθεις στο γήπεδο νωρίς (οι θύρες θα ανοίξουν στις 19.00) ώστε να διευκολύνεις τόσο την δική σου πρόσβαση όσο και το έργο των αρμοδίων υπαλλήλων.
-    Δεν θα επιτραπεί να πλησιάσει κανείς χωρίς εισιτήριο στο γήπεδο. Το εισιτήριο είναι αυστηρά προσωπικό, ονομαστικό και είναι παράνομο να μεταβιβασθεί.
-    Θα υπάρχουν 3 προέλεγχοι κατά την διαδικασία πρόσβασης στο γήπεδο. Πρέπει να είσαι συνεργάσιμος και πρόθυμος έτσι ώστε να εισέλθεις στο γήπεδο γρήγορα και με ασφάλεια και να μην έχεις πάνω σου αντικείμενα τα οποία δεν επιτρέπεται να εισέλθουν στο γήπεδο (κέρματα, αναπτήρες, βεγγαλικά, φωτοβολίδες κ.α.)
-    Η μοναδική θέση στην οποία μπορείς να καθίσεις είναι η θέση που αναγράφεται σε αυτό το εισιτήριο που κρατάς.
-    Δεν επιτρέπεται είτε να κάθεσαι σε άλλη θέση, είτε να κάθεσαι ή να στέκεσαι όρθιος σε διαδρόμους, σκαλιά και προσβάσεις σε θύρες εξόδου. Υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος τιμωρίας της ομάδας με αποκλεισμό της έδρας.
-    Η συμπεριφορά σου θα πρέπει να είναι κόσμια και να ενισχύσεις την ομάδα μόνο με την φωνή σου. Αν παρατηρήσεις οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά να ειδοποιήσεις αμέσως τους υπαλλήλους ασφαλείας με τα σχετικά διακριτικά.
-    Παρακαλείσαι να ακολουθήσεις τις οδηγίες τόσο των υπαλλήλων ασφαλείας όσο και του εκφωνητή, κατά την οποιαδήποτε περίπτωση προκύψει σχετική ανάγκη.

Ο Ολυμπιακός είναι υπότροπος και έχει ήδη τιμωρηθεί με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών. Ο Ολυμπιακός είναι Δις Πρωταθλητής Ευρώπης και έχει σοβαρές πιθανότητες να υπερασπιστεί τον τίτλο του. Μην επιτρέψεις σε κανέναν να δημιουργήσει πρόβλημα στην αγαπημένη σου ομάδα και να σου στερήσει μελλοντικές χαρές και επιτυχίες!".


ALEX WEB RADIO/TV

Το σήκωσαν οι μικροί του Ολυμπιακού

Το σήκωσαν οι μικροί του Ολυμπιακού

05/04/2014
Την κατάκτηση του πρώτου τους πρωταθλήματος πανηγύρισαν οι παίκτες της Κ15 του Ολυμπιακού μετά την νίκη τους με 1-0 επί του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ξενιτίδης.

Το σήκωσαν οι μικροί του Ολυμπιακού!
Το πρώτο της πρωτάθλημα πανηγύρισε η Κ15 του Ολυμπιακού, μετά την νίκη της επί του ΠΑΟΚ με 1-0 στο Αγρίνιο.

Οι μικροί των «ερυθρολεύκων» ήταν καλύτεροι καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπορούσαν να μετατρέψουν την υπεροχή τους σε γκολ. Σε αυτό συνετέλεσε και η αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ, ο οποίος κρατούσε σε απόσταση τους αντίπαλους επιθετικούς.

Εν τέλει η πίεση του Ολυμπιακού καρποφόρησε στο 60’ όταν ο Ξενιτίδης έδωσε το προβάδισμα στους τυπικά φιλοξενούμενους, με εύστοχη εκτέλεση φάουλ. Οι Θεσσαλονικείς είχαν τριάντα λεπτά μπροστά τους για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, τελικώς όμως οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το σκορ και πήραν την νίκη, η οποία έδωσε το σύνθημα στους περίπου 200 φίλους τους να πανηγυρίσουν έξαλλα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τα επίσημα του γηπέδου του Παναιτωλικού παρακολουθούσαν το ματς οι κ. Τάκης Αγραφιώτης, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, κ. Κώστας Καραπαπάς, ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Θρύλος ΑΕ», κ. Γιώργος Παύλου, ο Γρηγόρης Γεωργάτος και ο Γιώργος Αμανατίδης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Κ15:
Σιαμπάνης, Παπαθανασίου (80’+ Αλοπούδης), Ευθυμιάδης, Δημητρίου, Μίσκοβιτς, Μελεζίδης (53’ Σέλα), Ευθυμίου, Χατζηδίμπας (69’ Μακούσης), Υφαντίδης, Νούκαρης (72’ Κοντοθανάσης), Αηδονίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ15: Σκαφίδας, Αμπάρα, Μανωλάκης, Αγιώτης, Παπαδογιωργάκης, Γ. Αγγελόπουλος (49’ Νικούλης), Τσιπιρτίμης (72’ Λένας), Τουλκερίδης, Γκλεγκλές (80’+ Φλέγκας), Ξενιτίδης (77’ Τσιντώνης), Κωστανάσιος (67’ Ασημάκης)

Οι δηλώσεις των θριαμβευτών

Μία μεθυσμένη πολιτεία η ομάδα Κ15 του Ολυμπιακού, που κατέκτησε τον τίτλο κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο. Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Διαβάστε τι δήλωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της "Θρύλος ΑΕ", Γιώργος Παύλου, ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας Κ15 του Ολυμπιακού μετά την κατάκτηση του τίτλου.

Γιώργος Παύλου, Διευθύνων Σύμβουλος της "Θρύλος ΑΕ":

"Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνανε και τη νίκη που φέρανε. Φαίνεται ότι έχουμε πολύ υλικό και καλό υλικό, φαίνεται η δουλειά που γίνεται στις μεταγραφές και το σκάουτινγκ όπου ενισχύσαμε την ομάδα μας με κάποια ταλαντούχα παιδιά κι επιπλέον φαίνεται και η δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού. Για άλλη μία φορά θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλους όσοι έχουν εμπλακεί σε αυτή τη δουλειά. Σήμερα αυτά τα παιδιά μας έδωσαν μεγάλη χαρά!".

Τάσος Θέος, προπονητής Κ15:

"Σίγουρα το τελείωμα όλης της χρονιάς ήταν πολύ ιδανικό. Τα παιδιά είναι καινούργια στο πρωτάθλημα της Κ15 που διοργανώθηκε για πρώτη φορά. Έχω έρθει φέτος στην ομάδα κι έχω πει από την αρχή ότι σε αυτά τα παιδιά – επειδή ήμουν και σε άλλες ομάδες – υπάρχει το καλύτερο ταλέντο σε όλη την Ελλάδα. Στο τέλος πήγαν όλα καλά, θεωρώ ότι ήταν ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου. Σε αυτές τις ηλικίες παίζουν πολλά πράγματα ρόλο, για μένα είναι η πιο σημαντική ηλικία από την άποψη του πώς θα φτιάξουμε τους ποδοσφαιριστές. Πήγαν όλα καλά! Ευχαριστώ τη διοίκηση που είμαι προπονητής στον Ολυμπιακό και πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά έχουν πολύ μέλλον και για τον Ολυμπιακό, αλλά και για την Εθνική Ελλάδος".

Γιώργος Ξενιτίδης:

Πώς ένιωσες όταν είδες την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα;

"Όταν είδα την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα ένιωσα μεγάλη χαρά. Αυτό ήταν που ήθελα στο δεύτερο ημίχρονο: να μπούμε μέσα, να βάλουμε το γκολ και να το σηκώσουμε. Το θέλαμε πάρα πολύ όλη η ομάδα. Είχαμε μαζευτεί την προηγούμενη ημέρα και μιλήσαμε πολύ γι’ αυτό, το θέλαμε πάρα πολύ! Έτσι, μόλις μπήκε η μπάλα στα δίχτυα ένιωσα καταπληκτικά!".

Πόσο σημαντικό είναι για εσάς, τα παιδιά του Ολυμπιακού σε αυτή την ηλικία, που η πρώτη αυτή διοργάνωση Κ15 στέφει πρωταθλητή τον Ολυμπιακό:

"Ναι, είναι η πρώτη διοργάνωση και είμαστε πάρα πολύ περήφανοι που το πήραμε γιατί θα είμαστε οι πρώτοι! Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι γι' αυτό".

Στο μέλλον βλέπεις τον εαυτό σου να σηκώνει κούπες με τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού;

"Θα το ήθελα πολύ, μακάρι! Θα το ήθελα πάρα πολύ! Πιστεύω ότι αν δουλέψω σκληρά και με λίγη τύχη, θα τα καταφέρω".

Δημήτρης Σκαφίδας:

Δεν χρειάστηκε να επέμβεις πολλές φορές στο παιχνίδι, αλλά όταν χρειάστηκε το έκανες με επιτυχία. Στο τέλος σε είδαμε να πανηγυρίζεις έξαλλα. Πώς ένιωσες όταν τελείωσε το ματς;

"Είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι που φτάσαμε σε αυτό το σημείο να είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος. Δουλέψαμε σκληρά όλη τη χρονιά, είχαμε λύπες, χαρές με τον προπονητή μας. Πιστεύω ότι είμαστε πολύ δεμένη ομάδα και πανηγυρίσαμε όλοι τόσο πολύ γιατί χρωστούσαμε κάτι στον εαυτό μας. Όσοι ξέρουν τι έχουμε περάσει φέτος καταλαβαίνουν τι εννοώ".

Είναι σημαντικό που το πρώτο πρωτάθλημα Κ15 Superleague έρχεται στα χέρια του Ολυμπιακού;

"Σίγουρα γιατί δείχνει ποια είναι η καλύτερη ομάδα σε όλη την Ελλάδα! Εγώ αυτό πιστεύω".


ALEX WEB RADIO/TV

Βέργος:«Όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό»

Βέργος:«Όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό»

05/04/2014
 
Την επιθυμία να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει βασικό μέλος της ομάδας στα επόμενα χρόνια εξέφρασε ο Νίκος Βέργος εν όψει του κυριακάτικου ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

«Όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό»

Είναι μόλις 18 ετών, όμως έχει ήδη καταφέρει να παίξει στη Σούπερ Λίγκα και να αγωνιστεί στο «Ολντ Τράφορντ» κόντρα στη σπουδαία Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε επίπεδο Champions League.

Ο λόγος για τον Νίκο Βέργο, ο οποίος αποκαλύπτει το μεγάλο του όνειρο και παραδέχεται τις δυσκολίες που συνάντησε για να φτάσει στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο νεαρός φορ στο Novasports

Νίκο, ο Ολυμπιακός παίζει την Κυριακή εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Βεβαίως δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο. Αλλά φαντάζομαι θα συμφωνείς πως η ομάδα σου έχει ξανά ως στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.


«Σίγουρα, δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Όμως, είμαστε Ολυμπιακός. Σε κάθε γήπεδο πηγαίνουμε για τη νίκη. Πρέπει να αποδεικνύουμε γιατί είμαστε πρωταθλητές».

Πλέον, όχι μόνο προπονείσαι με την πρώτη ομάδα, αλλά ο κ. Μίτσελ σε εμπιστεύεται και σου δίνει χρόνο συμμετοχής στους τελευταίους αγώνες. Μάλιστα, σε είχε στο αρχικό σχήμα στην αναμέτρηση με τον Αρη. Πως είναι αυτό το μεταβατικό στάδιο απ' την ομάδα νέων προς την πρώτη ομάδα;

«Είναι αρκετά δύσκολο, χρειάζεται πολύ δουλειά. Όλη αυτή η διαδικασία πιστεύω πως με βοηθάει για να γίνομαι καλύτερος».

Δεν ξέρω αν συμφωνείς... Σαφώς και είναι δύσκολο να φθάσεις στην επαγγελματική ομάδα. Είναι όμως δυσκολότερο να παραμείνεις σε αυτήν και να καθιερωθείς;

«Ναι, είναι αρκετά δύσκολο. Χρειάζεται ακόμα περισσότερη δουλειά για να μπορέσεις να σταθεροποιηθείς και να είσαι μέλος αυτής της ομάδας».

Θα ήθελες να μοιραστείς μαζί μας το όνειρό που έχεις για την καριέρα σου στον Ολυμπιακό;


«Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό και κάποια στιγμή να γίνω ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας».


ALEX WEB RADIO/TV

Super League:Το προγραμμα και οι σφυριχτρες της 33ης αγωνιστικης

Super League:Το προγραμμα και οι σφυριχτρες της 33ης αγωνιστικης

Το πρωτάθλημα της Super League βαδίζει προς την ολοκλήρωση του και η μάχη για την παραμονή έχει φουντώσει. Την Κυριακή στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις που κρίνονται "τελικοί" για κάθε ομάδα που παλεύει για την σωτηρία της. Όλα τα παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή την ίδια ώρα, στις 7.00μ.μ.

 Δηλαδή Κυριακή 6/4 στις 19:00. Ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει την Ξάνθη στο "Γεντί Κουλέ" με στόχο να τερματίσει στην 6η θέση της βαθμολογίας, ενώ και ο Εργοτέλης που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται βαθμολογικά. Ο Πλατανιάς θα δώσει τη "μάχη" του για παραμονή κόντρα στον Παναιτωλικό στα Περιβόλια.
Αναλυτικά η 33η αγωνιστική: 

Πολλά κρίσιμα ματς, ιδίως στην μάχη της παραμονής, έχει η 33η αγωνιστική της Super League. Δείτε ποιοι διαιτητές ορίστηκαν στις εννέα αναμετρήσεις. Βγήκε από το "ψυγείο" ο Κάκος.
Ο Μάνταλος θα διευθύνει την αναμέτρηση της Τούμπας, ο Παπαπέτρου αυτή του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό και ο Μαντάκης σφυρίζει στην Λεωφόρο. Ο Κάκος βγήκε από το "ψυγείο" ύστερα από τέσσερις αγωνιστικές, όταν και είχε διευθύνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (9/3, 28η αγων.)...

Αναλυτικά οι ορισμοί:

Αστέρας Τρίπολης - Άρης (6/4, 19:00): Κουτσιαύτης (Άρτας), Κωστάρας (Αιτ/νίας), Παστρωμάς (Δ. Αττικής)
Βέροια - Πανιώνιος (6/4, 19:00): Ιωαννίδης (Αργολίδας), Δημητριάδης (Μακεδονίας), Μερκενίδης (Μακεδονίας)
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός (6/4, 19:00): Παπαπέτρου (Αθηνών), Τσολάκης (Αθηνών),Θανασακούδης (Μακεδονίας)
Πλατανιάς - Παναιτωλικός (6/4, 19:00): Αρετόπουλος (Τρικάλων), Φαντόπουλος (Πειραιά), Κοντιζάς (Πειραιά)
Απόλλων Σμ. - Εργοτέλης (6/4, 19:00): Παππάς (Αθηνών), Μπαλτάς (Αχαΐας), Ποντίκης (Πρέβεζας)
ΟΦΗ - Skoda Ξάνθη (6/4, 19:00): Δασκαλόπουλος (Κορινθίας), Καρσιώτης (Κορινθίας), Καρατζίκας (Αθηνών)
ΑΕΛ Καλλονής - Πανθρακικός (6/4, 19:00): Κάκος (Κέρκυρας), Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός (6/4, 19:00): Μαντάκης (Ημαθίας), Σταθόπουλος (Ηλείας), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθ. (6/4, 19:00): Μάνταλος (Καβάλας), Μαγιάνης (Άρτας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)
 
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

05/04/2014

Η αναμέτρηση που δεσπόζει στο πρόγραμμα των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων γίνεται για μία ακόμη φορά στην Αγγλία και πρόκειται για το Έβερτον - Άρσεναλ, ματς που μοιάζει με τελικό για την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League ενώ το ντέρμπι του ΣΚ είναι το Γαλατάσαράι - Φενέρμπαχτσε..

                            


Η Έβερτον έχει 4 βαθμούς λιγότερους, αλλά και ένα ματς λιγότερο, έτσι αν νικήσει θα έχει αυτή τον πρώτο λόγο για την 4η θέση.
Το ντέρμπι διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, με την Γαλατάσαράι να υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε, με την Φενέρ να έχει 10 βαθμούς περισσότερους και ματς λιγότερο, έτσι ο τίτλος μοιάζει να έχει κριθεί.
Το ενδιαφέρον πάντως θα εστιαστεί στις "μάχες" για τον τίτλο που δίνουν στην Αγγλία οι Λίβερπουλ, Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι και στην Ισπανία οι Ατλέτικο, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ.

Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

ΑΓΓΛΙΑ

Premier League - 33η αγωνιστική



Σάββατο
Μάντσεστερ Σίτι - Σαουθάμπτον (14:45)
Κάρντιφ - Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Άστον Βίλα - Φούλαμ
Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Χαλ - Σουόνσι
Νόριτς - Γουέστ Μπρομ
Τσέλσι - Στόουκ (19:30)
Κυριακή
Έβερτον - Άρσεναλ (15:30)
Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ (18:00)
Δευτέρα
Τότεναμ - Σάντερλαντ (22:00)

ΙΤΑΛΙΑ

Serie A - 32η αγωνιστική





Σάββατο
Κιέβο - Βερόνα (19:00)
Ίντερ - Μπολόνια (21:45)
Κυριακή
Λάτσιο - Σαμπντόρια (13:30)
Κάλιαρι - Ρόμα (16:00)
Αταλάντα - Σασουόλο
Κατάνια - Τορίνο
Φιορεντίνα - Ουντινέζε
Πάρμα - Νάπολι (21:45)
Δευτέρα
Γιουβέντους - Λιβόρνο (20:00)
Τζένοα - Μίλαν (22:00)

ΙΣΠΑΝΙΑ

Primera Division - 32η αγωνιστική





Παρασκευή
Αλμερία - Οσασούνα (22:00)
Σάββατο
Ατλέτικο - Βιγιαρεάλ (17:00)
Μπαρτσελόνα - Μπέτις (19:00)
Σοθιεδάδ - Ρεάλ (21:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο - Θέλτα (23:00)
Κυριακή
Μάλαγα - Γρανάδα (13:00)
Έλτσε - Χετάφε (18:00)
Σεβίλλη - Εσπανιόλ (20:00)
Βαγιαδολίδ - Βαλένθια (22:00)
Δευτέρα
Λεβάντε - Μπιλμπάο (23:00)

 ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga - 29η αγωνιστική




Παρασκευή
Αμβούργο - Λεβερκούζεν (21:30)
Σάββατο
Στουτγκάρδη - Φράιμπουργκ (16:30)
Βέρντερ - Σάλκε
Νυρεμβέργη - Γκλάντμπαχ
Άουγκσμπουργκ - Μπάγερν
Φρανκφούρτη - Μάιντς
Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ (19:30)
Κυριακή
Μπράουνσβαϊγκ - Ανόβερο (16:30)
Χέρτα - Χόφενχαϊμ (18:30)

ΓΑΛΛΙΑ

Ligue 1 - 32η αγωνιστική





Παρασκευή
Μαρσέιγ - Αζαξιό (21:30)
Σάββατο
Παρί Σεν-Ζερμέν - Ρεμς (18:00)
Μπαστιά - Σοσό (21:00)
Μπορντό - Ρεν
Γκινγκάμπ - Μονπελιέ
Λοριάν - Εβιάν
Τουλούζ - Λιλ
Κυριακή
Σεντ-Ετιέν - Νις (15:00)
Βαλανσιέν - Λιόν (18:00)
Μονακό - Ναντ (22:00)

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Primeira Liga - 26η αγωνιστική




Παρασκευή
Γκιμαράες - Εστορίλ (22:00)
Σάββατο
Ολιανένσε - Μπράγκα (20:00)
Πάσος Φερέιρα - Σπόρτινγκ (22:15)
Κυριακή
Μαρίτιμο - Αρόουκα (18:00)
Ζιλ Βισέντε - Μπελενένσες
Σετούμπαλ - Νασιονάλ (19:00)
Πόρτο - Ακαντέμικα (21:15)
Δευτέρα
Μπενφίκα - Ρίο Άβε (22:00)

 ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Eredivisie - 31η αγωνιστική





Παρασκευή
Τσβόλε - Χρόνινχεν (21:00)
Σάββατο
Χέρενφέν - Αϊντχόφεν (19:45)
Μπρέντα - Τβέντε (20:45)
Νάιμεχεν - Κάμπουρ
Χεράκλες - Γκόου Αχέντ Ιγκλς (21:45)
Κυριακή
Ντεν Χάαχ - Ουτρέχτη (13:30)
Φέγενοορντ - Βάαλβαϊκ (15:30)
Φιτέσε - Άγιαξ
Ρόντα - Άλκμααρ (17:30)

 ΤΟΥΡΚΙΑ

SüperLig - 28η αγωνιστική




Παρασκευή
Γκαζιάντεπσπορ - Κασίμπασα (20:00)
Σάββατο
Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ - Εκχισέχιρσπορ (13:30)
Μπούρσασπορ - Σίβασπορ (16:00)
Αντάλιασπορ - Κόνιασπορ
Μπεσίκτας - Κάισερισπορ (19:00)
Ρίζεσπορ - Καράμπιουκσπορ
Κυριακή
Ερτσίγεσπορ - Ελάζιγκσπορ (13:30)
Γαλατάσαράι - Φενέρμπαχτσε (19:00)
Δευτέρα
Τράμπζονσπορ - Γκεντσλέρμπιρλιγί (20:00)

ΒΕΛΓΙΟ

Jupiler League - 32η αγωνιστική (2η των play-offs)



Παρασκευή
Ζούλτε Βάρεχεμ - Σταντάρ Λιέγης (21:30)
Σάββατο
Λόκερεν - Γκενκ (21:00)
Κυριακή
Άντερλεχτ - Μπριζ (21:00)

 ΣΚΩΤΙΑ

Scottish Premier League - 33η αγωνιστική



Παρασκευή
Ρος Κάουντι - Ινβερνές (21:45)
Σάββατο
Νταντί Γιουνάιτεντ - Σέλτικ (14:45)
Κιλμάρνοκ - Σεντ Τζόνστοουν (17:00)
Πάτρικ Θισλ - Χαρτς
Σεντ Μίρεν - Μάδεργουελ
Δευτέρα
Χιμπέρνιαν - Αμπερντίν (21:45)


Κύπρος - 29η αγωνιστική (3η play-offs)





Σάββατο
ΑΕ Κουκλιών - Δόξα (17:00)
Ομόνοια - ΑΠΟΕΛ (18:00)
Απόλλων - ΑΕΛ
Ανόρθωση - Ερμής
Κυριακή
Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΚ (17:00)
Άρης - Εθνικός

ALEX WEB RADIO/TV

Τιμωριες με ψιχουλα αντι αποβολης δια βιου απο το Ελληνικο ποσδοσφαιρο

Τιμωριες με ψιχουλα αντι αποβολης δια βιου απο το Ελληνικο ποσδοσφαιρο

 05/04/2014 

 

Αργησατε αλλα ..καλλιο αργα παρα ποτε, και για να φιαξει αυτο το μποουρδελο-ποδοσφαιρο στην χωρα μας πρεπει να παψουν οι τσατσαδες-παραγοντες να ανοιγουν το βρωμοστομα τους και να πετανε λασπη απο δω και απο κει και να προκαλουν το κοινο αισθημα που παντα εχει τις ιδιες συνεπειες, επεισοδια και οσα συνεπαγονται αυτων.

Παρακατω θα δειτε ολες τις ποινες της Πειθαρχικης Επιτροπης της ΕΠΟ και θα πω οτι η ποινη δεν ειναι μεγαλη για τον Βελλη αλλα και αστειες για τους χειροτερους των Ελληνικων γηπεδων μαλλον θα επρεπε να τους ειχαν κοψει το δικαιωμα να μπαινουν στους αγωνιστικους χωρους δια βιου, ο αυστηρος νομος δεν γινεται να προβλεπει κλεισιμο συνδεσμων , τιμωριες δια βιου απομακρυνσης οπαδων απο τα γηπεδα και για τους παραγοντες των ομαδων να μην ισχυει το ιδιο...Τετοια φαινομενα πρεπει να τιμωρουνται εξ αρχης, αμεσα και εν τη γεννεσει τους οχι μετα απο μεγαλο χρονικα οπου σε αυτο οι προκλητικες δηλωσεις του Βελλη αλλα και ολων των αλλων θα μπορουσαν να ειχαν οδηγησει ακομα και σε νεκρους στα Ελληνικα γηπεδα.Ειμαι περιεργος να δω αν δεν θα βγουν να ανακαλεσουν ολα αυτα τα χυδαια που ξεστομισαν αλλα...ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΟΥΝ? ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ...Η ΙΔΙΑ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ?

Mε 100 ευρω στον Ποικιλιδη,5.000 ευρω στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 12.000 σε Κουγια και 1000 σε ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ποδοσφαιρο δεν φιαχνεις...ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ....Εδω χρειαζονται ανθρωποι με ηθος και συνεπει τωμ λογων και των πραξεων τους και οχι ατομα τα οποια εχουν αποδειξει ακριβως το αντιθετο ολα αυτα τα χρονια με την ανοχη της Πολιτειας και των θεσμικων της οργανων

Αναμενω  και καρτερω να δω αν τα Πειθαρχικα οργανα πραγματικα θελουν να αλλαξουν κατι στο Ελληνικο ποδοσφαιρο και ολα αυτα δεν ειναι κινησεις ..εντυπωσιασμου..Απο πριν να πω και λογω  καχυποψιας μετα απο ολα αυτα που εχω δει...δεν νομιζω να φωτιστηκαν ξαφνικα απο το...Αγιο Πνευμα.

Ιδωμεν...

Καμπάνα σε Απόλλων και Βελλή

Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τον Σταμάτη Βελλή για τις δηλώσεις και τις ανακοινώσεις του για το ελληνικό ποδόσφαιρο με πρόστιμο και υποχρέωση να ανακαλέσει τα όσα είχε πει.

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έβαλε τις εξής αποφάσεις.

1.Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ομάδα ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ και επιβάλλει σε αυτήν χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Ιωνικός-Δόξα Βύρωνα στις 16/3).

2.Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΑΙΓΑΛΕΩ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ, και διπλασιαζομένης αυτής κατά το σκεπτικό (ως υπότροπο), συνολική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Αιγάλεω-Ηλυσιακός στις 16/3).

3.Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο ΕΡΜΗΣ ΖΩΝΙΑΝΩΝ πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ, και διπλασιαζομένης αυτής κατά το σκεπτικό (ως υπότροπο), συνολική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ (αγώνας Γ΄ Εθνικής Ερμής Ζωνιανών-Κυανούς Αστήρ στις 16/3).

4. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τους εγκαλούμενους Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 και  Αλέξη  Κούγια,  πρόεδρο αυτής, και επιβάλλει  χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ στον καθένα. Υποχρεώνει αυτούς στην ανάκληση των ενδίκων δηλώσεων κατά τα ειδικότερα, αναφερόμενα στο σκεπτικό (συνέντευξη σε ραδιοσταθμό στις 11/12/2013).

5. Απαλλάσσει την εγκαλουμένη Ομάδα  Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 (ανακοίνωση στις 17/1/2014).

6. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγχτέα την εγκαλούμενη  Π.Α.Ε.  ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005   και επιβάλλει σε αυτή  χρηματική ποινή  χιλίων (1000) ευρώ (ανακοίνωση στις 2/2/2014).

7. Απαλλάσσει τους εγκαλούμενους  Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 και Αλέξη Κούγια (ανακοίνωση στις 8/2/2014).

8. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τους εγκαλούμενους Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ 2005 και  Αλέξη  Κούγια,  πρόεδρο αυτής. Επιβάλλει  χρηματική ποινή δύο χιλιάδων (2.000) ευρώ στην πρώτη εγκαλούμενη  και δώδεκα χιλιάδων (12.000) ευρώ στον δεύτερο. Υποχρεώνει αυτούς στην ανάκληση των ενδίκων δηλώσεων κατά τα ειδικότερα, αναφερόμενα στο σκεπτικό (ανακοίνωση και συνέντευξη σε τηλεοπτική εκπομπή στις 24/2/2014).

9. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την διαλαμβανόμενη στο σκεπτικό ανακοίνωσή  της.  Επιβάλλει σ’ αυτήν την χρηματική ποινή των πέντε χιλιάδων (5.000) ευρώ και την υποχρεώνει να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (ανακοίνωση στις 17/3).

10. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους τον Παναγιώτη Ποικιλίδη για τις διαλαμβανόμενες στο σκεπτικό δηλώσεις του και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τις ίδιες δηλώσεις ως αντικειμενικά υπαίτια. Επιβάλλει στον πρώτο εγκαλούμενο την χρηματική ποινή των χιλίων (1.000) ευρώ και τον υποχρεώνει να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα. Επιβάλλει στην δεύτερη εγκαλουμένη την χρηματική ποινή των χιλίων (1.000) ευρώ (δηλώσεις στις 17/3).

11.  Δέχεται ότι η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΕΛΛΗΣ τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ’ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στην πρώτη εγκαλουμένη χρηματική ποινή δυο χιλιάδων  (2.000) ευρώ, με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σκεπτικό της παρούσης. Επιβάλλει στον ελεγχόμενο ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗ χρηματική ποινή δεκατριών χιλιάδων (13.000) ευρώ με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σκεπτικό (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ στις 5/3).

12. Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΕΛΛΗΣ τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ’ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις, καθ’ όσον αφορά στις συγκεκριμένες δηλώσεις που προσδιορίζονται στο σκεπτικό. Επιβάλλει στην πρώτη εγκαλουμένη χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ, με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σκεπτικό της παρούσης.Επιβάλλει στο ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗ χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σκεπτικό (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ στις 28/2).

13. Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ και ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΒΕΛΛΗΣ τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ’ αυτούς πειθαρχικές παραβάσεις. Επιβάλλει στην πρώτη εγκαλουμένη χρηματική ποινή δυο χιλιάδων  (2.000) ευρώ, με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σκεπτικό της παρούσης. Επιβάλλει στο ΣΤΑΜΑΤΗ ΒΕΛΛΗ χρηματική ποινή δεκατεσσάρων χιλιάδων (14.000) ευρώ, με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο σκεπτικό (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ στις 22/2).

14. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον Σταμάτη Βελλή, ιδιοκτήτη και μέτοχο της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ χρηματική ποινή δυο χιλιάδων  (2.000) ευρώ και υποχρέωση ανακλήσεως των ανωτέρω αναφερθέντων από τον ιδιοκτήτη της. Επιβάλλει στον Σταμάτη Βελλή χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ και υποχρέωση ανακλήσεως των αναφερομένων στο ιστορικό της παρούσας αναφερομένων δυσμενών κρίσεων (δηλώσεις στις 10/3).


ALEX WEB RADIO/TV

Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός 78-83 (video)

Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός 78-83 (video)


Ο Ολυμπιακός σημείωσε την τρίτη σερί νίκη του στο TOP-16, κερδίζοντας την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη με σκορ 78-83. Ξεχώρισαν οι Σπανούλης (17π, 4ασ), Ντάνστον (13π, 6ρ) και Λοτζέσκι (13π), θετική εμφάνιση από Κόλινς. Επόμενο ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Ο νικητής του ματς τερματίζει στην τρίτη θέση.
Για την 13η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague ο Ολυμπιακός σημείωσε την τρίτη σερί νίκη του στον όμιλο (7 νίκες και 6 ήττες ρεκόρ) χωρίς τους Γιώργο Πρίντεζη και Στράτο Περπέρογλου, κερδίζοντας την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη με σκορ 78-83, δίχως να αντιμετωπίσει πρόβλημα απέναντι στους Τούρκους. Οι Πειραιώτες επέβαλαν τον ρυθμό τους στην αναμέτρηση, έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ ανά διαστήματα, κυριάρχησαν στα ριμπάουντ (32-38), είχαν καλό ποσοστό από την περιφέρεια (9/20τρ-45%) και θετικό πρόσημο στον συσχετισμό ασίστ/λάθη (20/12), λειτουργώντας με ομαδικότητα, έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας. Επόμενο ματς στο γκρουπ για τους ερυθρόλευκους εκείνο κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στις 10 Απριλίου (Πέμπτη, 21:45). Και οι δύο ελληνικές ομάδες έχουν περάσει στα προημιτελικά της διοργάνωσης, αλλά όποια νικήσει στον "εμφύλιο", πέρα από το γόητρο, θα τερματίσει και στην τρίτη θέση στον όμιλο, αντιμετωπίζοντας (κατά πάσα πιθανότητα) την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μειονέκτημα έδρας. Όποιος χάσει τερματίζει τέταρτος και θα παίξει (πάλι με μειονέκτημα) απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης.


Ο κόουτς Μπαρτζώκας έκανε ροτέισον μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του. Κορυφαίος παίκτης της αναμέτρησης ο Σπανούλης με 17 πόντους (3/7δ, 3/8τρ, 2/2β) και 4 ασίστ, καλό παιχνίδι ξανά από τον μαχητικό Ντάνστον (13π, 5/10δ, 7ρ, κέρδισε 8 φάουλ), παίζοντας εξαιρετικά τόσο στο "4", όσο και στο "5". Έδωσε βοήθειες στην επίθεση ο Λοτζέσκι (13π), θετική εμφάνιση από τον... μαέστρο Κόλινς (19 λεπτά, 4π, 5ασ, 5ρ) που έδωσε ρυθμό στην ομάδα, ήταν αποτελεσματικός κοντά στο καλάθι ο Σερμαντίνι (10π, 5ρ), έβαζε τρίποντο και έβγαζε άμυνες ο Πέτγουεϊ (6π, 2/2τρ, 3 μπλοκ), λίγα πράγματα από τους Μάντζαρη, Σλούκα, Σίμονς και Καββαδά, ενώ ο μόνος που δεν αγωνίστηκε στην αναμέτρηση ήταν ο Κατσίβελης.

Το BuzzerBeater του Σλούκα

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στην πεντάδα τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Παπαπέτρου, Ντάνστον (στο "4") και Σερμαντίνι, με τον "καυτό" Παπαπέτρου με σερί πόντους να κάνει το σκορ 0-5. Ο Σπανούλης έβρισκε με υπέροχες ασίστ τον Σερμαντίνι, ο οποίος τελείωνε με υποδειγματικό τρόπο τις φάσεις (3-9), με τους Πειραιώτες να έχουν καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ο Μάντζαρης στη συνέχεια με κλέψιμο έδωσε ασίστ στον αιφνιδιασμό στον Ντάνστον που κάρφωσε με επιβλητικό τρόπο, κάνοντας το σκορ 5-11 στο 5'.

Ο Βασιλειάδης με τρίποντο μείωσε σε 8-11, ο Σπανούλης απάντησε άμεσα με λέι-απ, με τους Τούρκους να παίρνουν... φωτιά από την περιφέρεια, μειώνοντας στον πόντο (14-15). Οι δύο ομάδες ακολούθως "κόλλησαν" στο σκορ για ορισμένα λεπτά, με τον Λούκας να δίνει για πρώτη φορά το προβάδισμα στην Εφές με 16-15. Στην τελευταία επίθεση ο Σλούκας πήρε την επίθεση πάνω του, ευστοχώντας σε BuzzerBeater μακρινό σουτ (πάταγε γραμμή), με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να προηγούνται με 18-19 στο δεκάλεπτο.

Πήρε διαφορά στο προβάδισμα του σκορ ο Ολυμπιακός

Στην δεύτερη περίοδο ο Σλούκας συνέχισε να "πυροβολάει" από μακρινή απόσταση (18-22), ενώ ο Πέτγουεϊ μοίραζε μπλοκ στην άμυνα και ευστοχούσε σε δύσκολα τρίποντα, φέρνοντας τον Ολυμπιακό στο +7 (18-25). Ο Μπιέλιτσα "εκτέλεσε" από την περιφέρεια (23-27), ο Κόλινς έβγαλε ασίστ για τον Σερμαντίνι (23-29), ενώ ο Λοτζέσκι βρήκε στόχο από τα 6.75 μέτρα, κάνοντας το σκορ 26-32 στο 15'.

Ακολούθως ο Κόλινς χάρισε μία highlight στιγμή στο ματς, καθώς τελείωσε την φάση με ένα εντυπωσιακό ντράιβ, ενώ ο Σπανούλης που επέστρεψε στο παρκέ έφερε τον Ολυμπιακό στο +10 (26-36). Η άμυνα των Πρωταθλητών Ευρώπης είχε βελτιωθεί, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τα ριμπάουντ και να αξιοποιούν στην επίθεση τον Καββαδά, ο οποίος και ανέβασε την διαφορά στο +11 (28-39). Στην τελευταία επίθεση του ημιχρόνου ο Σπανούλης... χορεύοντας "έγραψε" το 32-43.


 
Τα τρίποντα του Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο παρκέ με τους Μάντζαρη, Σλούκα, Παπαπέτρου, Πέτγουεϊ και Σερμαντίνι, με τον Αμερικανό φόργουορντ να ευστοχεί για δεύτερη φορά από την περιφέρεια (37-46). Οι Τούρκοι όμως εκμεταλλεύθηκαν την δυστοκία των Πρωταθλητών Ευρώπης και ακολούθως μείωσαν με τον Γκονλούμ σε 43-48 , αλλά και με τον Γκόρντον σε 48-50 στο 15', με τους Τούρκους να παίρνουν θάρρος στο παιχνίδι.

Ο Λοτζέσκι με έμμεσο τρίποντο έδωσε... ανάσα στους ερυθρόλευκους (48-53), ο Σίμονς που πέρασε στο ματς βρήκε τον δρόμο προς το καλάθι (48-55), με τον Ντάνστον να παίζει στο "4" και από την γραμμή των βολών να διαμορφώνει το 51-57. Ο Σπανούλης στην εκπνοή της επίθεσης ευστόχησε με τρίποντο από την γωνία, με τους Πειραιώτες να τρέχουν με ιδανικό τρόπο στον αιφνιδιασμό και τον Κόλινς να δίνει ασίστ στον Ντάνστον που κάρφωσε (53-62). Οι ερυθρόλευκοι κυκλοφορούσαν την μπάλα με αστραπιαίο τρόπο, με τον Σπανούλη να ευστοχεί σε τρίποντο από την άλλη γωνία, με το σκορ στο 30' να βρίσκει τους Πρωταθλητές Ευρώπης να προηγούνται με 67-60, με το σκορ της τρίτης περιόδου να "γράφει" 28-24.

Τυπική διαδικασία

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε ροτέισον, μοιράζοντας τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, με τον θετικό στην αναμέτρηση Κόλινς να βρίσκει τον δρόμο προς το καλάθι, ενώ ακολούθως ο Λοτζέσκι με τρίποντο έφερε τον Ολυμπιακό στο +12 (62-74) στο 32'. Ο Σπανούλης που ξεκίνησε από τα 6.75 μέτρα με 0/4 τρίποντα απάντησε με 3/3 σερί σουτ από τα 6.75 μέτρα "γράφοντας" το 68-77. Οι Πειραιώτες συνέχισαν με τους Κόλινς, Σπανούλη, Λοτζέσκι, Ντάνστον και Σερμαντίνι, με τον Αμερικανό με κάρφωμα να κάνει το σκορ 70-79.

Ο Σλούκας δεν έχανε σουτ από μακρινή απόσταση (70-81), η Εφές άρχισε να πιέζει και μείωσε σε 76-82, αλλά τίποτα στο παιχνίδι δεν μπορούσε να αλλάξει, με τον Ολυμπιακό να σημειώνει την τρίτη σερί νίκη του στο TOP-16, κερδίζοντας την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη με σκορ 78-83.

Τα δεκάλεπτα:18-19, 32-43, 60-67, 78-83
Ανά δεκάλεπτο: 18-19, 14-24, 28-24, 18-16

Αναντολού Εφές (Αγγέλου): Οσμάν 4, Βασιλειάδης 16 (4), Μπατούκ 8 (1), Γκονλούμ 7, Κιλιτσλί 2, Σαβάνοβιτς 3, Γκόρντον 16, Πλάνινιτς 8 (2), Μπιέλιτσα 14 (2).

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας):  Πέτγουεϊ 6 (2), Σερμαντίνι 10 (5ριμπ, 1λαθ, 1ασ), Ντάνστον 13 (7ριμπ), Σπανούλης 17 (3τριπ, 4ασ), Παπαπέτρου 5 (1τριπ, 2ριμπ), Σλούκας 7 (1), Κόλινς 4 (5ριμπ, 5ασ), Σίμονς 6 (2ριμπ), Μάντζαρης (3ριμπ), Καββαδάς 2, Λοτζέσκι 13 (2τριπ, 3ριμπ, 3ασ).

Αναλυτικά τα στατιστικά της Εφές:

Αναλυτικά τα στατιστικά του Ολυμπιακού:

Tα highlights της αναμέτρησης

 


Highlights: Anadolu Efes Istanbul-Olympiacos... από Euroleague_Basketball


Οι 250 τρελοί γαύροι στο Αμπντι Ιπεχτσι

Ανταπέδωσαν την αποθέωση (video)
Από την τηλεόραση οι φωνές και τα συνθήματα τους ακούγονταν συνεχώς, αλλά στο γήπεδο η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι 250 τρελοί γαύροι ήταν ακόμα πιο έντονη.
Γι' αυτό, λοιπόν, με το τέλος του αγώνα στο "Αμπντί Ιπεχτσί", οι παίκτες του Θρύλου έσπευσαν να ανταποδώσουν την αποθέωση στους πιστούς που παρακολούθησαν από κοντά την νίκη επί της Εφές. 

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 Oι δηλωσεις μετα την αναμετρηση

Μπαρτζώκας: "Μυαλό και σώμα ενόψει Παναθηναϊκού"

Ο κόουτς Μπαρτζώκας σχολίασε πως ο Ολυμπιακός δεν έδωσε το 100% των δυνατοτήτων κόντρα στην Εφές και στρέφει την προσοχή του στο ερχόμενο ευρωπαϊκό ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.
Στη συνέντευξη Τύπου στην Κωνσταντινούπολη, ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε τόσο στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Αναντολού Εφές, όσο και στο ερχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι των Πειραιωτών απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (10/4).


Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης είπε τα εξής: "Σήμερα ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι γιατί ξέραμε από χθες ότι είχαμε προκριθεί. Σίγουρα θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν δώσαμε το 100% που μπορούσαμε να δώσουμε.

 Καταλαβαίνω τους παίκτες, είναι φυσιολογικό, ελέγξαμε ρυθμό και σκορ και φτάσαμε στη νίκη. Στο τέλος αυτό που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι και το καταφέραμε.

Καλή τύχη στον κόουτς Αγγέλου και την Αναντολού Εφές. Έχουμε μπροστά μας ένα ιδιαίτερο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να προετοιμάσουμε το μυαλό μας και το σώμα μας γι’ αυτό το παιχνίδι".

Λοτζέσκι: "Η αυτοπεποίθηση μας ψηλά"

Ο Λοτζέσκι σχολίασε πως η αυτοπεποίθηση της ομάδας βρίσκεται ψηλά και επεσήμανε πως κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός οφείλει να κερδίσει.
Οι δηλώσεις του Ματ Λοτζέσκι μιλώντας τόσο για τη νίκη επί της Εφές, όσο και για το ερχόμενο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό.





Ο Αμερικανός φόργουορντ είπε τα εξής: "Λοτζέσκι: "Θέλαμε να κρατήσουμε την αυτοπεποίθηση μας ψηλά. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα αλλά σημασία έχει ότι πήραμε τη νίκη.

Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην άμυνα αλλά στην επίθεση ήμασταν παραγωγικοί. Στο ματς μ3ε τον ΠΑΟ οφείλουμε τη νίκη. Δεν έχει σημασία το ποιος θα είναι 3ος ή 4ος. Το περιμένουμε για να δώσουμε μια απάντηση στον αντίπαλό μας".
 

ALEX WEB RADIO/TV

Νίκη και τελικός για τις γαυρινες μας

Νίκη και τελικός για τις γαυρινες μας

05/04/2014

Τα Βριλήσσια "φιλοξενούν" το Σάββατο (16:30) στον 2ο ημιτελικό του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών. Νικολάκης: "Το πρώτο ματς μόνο εύκολο δεν ήταν για εμάς και αυτό το γνωρίζουμε όλοι".
Τη νίκη που θα της δώσει το εισιτήριο για τους τελικούς του Πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών Βόλεϊ θέλει να πετύχει το απόγευμα του Σαββάτου στα Βριλήσσια ο Ολυμπιακός.


Η ομάδα μας μετά από το 1-0 στο Ρέντη παίζει εκτός έδρας στις 16:30 τον 2ο ημιτελικό με τα Βριλήσσια με μοναδική στόχο τη νίκη και την πρόκριση στους τελικούς. Οι «ερυθρόλευκες» δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα και με καλή ψυχολογία και υπομονή θα «καθαρίσουν» την πρόκριση.

Ο τεχνικός της ομάδας μας Γιάννης Νικολάκης μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: "Είναι ένα παιχνίδι υπομονής. Έτσι το χαρακτηρίζω. Είναι πιο δύσκολο από το πρώτο στο Ρέντη γιατί τα Βριλήσσια θα παίξουν το τελευταίο τους χαρτί.

Το πρώτο ματς μόνο εύκολο δεν ήταν για εμάς και αυτό το γνωρίζουμε όλοι. Θέλει υπομονή και συγκέντρωση. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι. Πάμε για να κερδίσουμε να κάνουμε να κάνουμε το 2-0 και να προετοιμαστούμε για τους τελικούς. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα πως θα κάνει το παν για να κερδίσει".


ALEX WEB RADIO/TV 

Τιμωρήθηκε η έδρα της ΑΕΚ

Τιμωρήθηκε η έδρα της ΑΕΚ

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών για όσα έγιναν στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και θα την εκτίσει πιθανότατα στον πρώτο τελικό.
Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο να γίνει κεκλεισμένων των θυρών ο πρώτος τελικός της Α1 βόλεϊ των γυναικών. Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και δεν προλαβαίνει να εκτίσει την τιμωρία της σε ενδεχόμενο τρίτο ημιτελικό με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι, η ποινή της θα μετατεθεί για το αμέσως επόμενο παιχνίδι το οποίο πιθανότατα θα είναι ο πρώτος τελικός.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Παρασκευής 4 Απριλίου 2014 επέβαλε στο σωματείο ΑΕΚ ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 23/3/14 μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Δεδομένου ότι ο επόμενος εντός έδρας αγώνας της ΑΕΚ έχει οριστεί για την Τρίτη 8 Απριλίου, εφόσον χρειαστεί τρίτο παιχνίδι η σειρά των ημιτελικών με τον Παναθηναϊκό, άρα δεν μεσολαβεί το χρονικό διάστημα των πέντε ημερών από την έκδοση της απόφασης όπως ορίζει ο αθλητικός νόμος, η παραπάνω απόφαση θα εκτελεστεί στο μεθεπόμενο εντός έδρας παιχνίδι της Ένωσης".


ALEX WEB RADIO/TV 

Φινάλε με Εθνικό στο Ρέντη με τραυματισμούς βασικών παικτών

Φινάλε με Εθνικό στο Ρέντη με τραυματισμούς βασικών παικτών

Ο Ολυμπιακός "φιλοξενεί" τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης το Σάββατο (19:00) στο Ρέντη. Καζάζης: "Η πρώτη θέση θα είναι μια επιβράβευση για την μεγάλη προσπάθεια που έκανε η ομάδα στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος".

Απέναντι στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ολοκληρώνει το Σάββατο (19:00, Novasports) στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη τις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα της Volleyleague ο Ολυμπιακός.


Η ομάδα μας είναι στην 1η θέση μετά από 21 αγώνες και θέλει δυο ή τρεις βαθμούς για να παραμείνει στην κορυφή και να αποκτήσει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας.
Με αρκετά και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι που θα κρίνει την πρωτιά της κανονικής διάρκειας της Volleyleague κόντρα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Λαβωμένος για την πρωτιά ο Ολυμπιακός
Με τους τραυματισμούς βασικών παικτών να προβληματίζουν τον Δημήτρη Καζάζη θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο ντέρμπι που θα κρίνει την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου της Volleyleague.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να κατακτήσουν δύο σετ για να μείνουν στην κορυφή, αφού ακόμα και ούτε η ήττα στο τάι μπρέικ δεν τους κουνάει από κει. Αντίθετα, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης χρειάζεται «καθαρή» νίκη με 3-0 ή 3-1, προκειμένου να ισοβαθμήσει με τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση και να τον προσπεράσει λόγω πλεονεκτήματος, μετά τη νίκη του με 3-2 στον Α’ γύρο.

Ο τεχνικός του συλλόγου του Πειραιά έχει να αντιμετωπίσει σωρεία προβλημάτων, αφού πλην των τραυματισμένων παικτών, δεν θέλει να ρισκάρει τη συμμετοχή άλλων προκειμένου να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους στα πλέι οφ.

Εκτός δράσης στο ερχόμενο ματς θα μείνει ο Βασίλης Κουρνέτας, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στους προσαγωγούς στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ενώ στη θέση του λίμπερο επιστρέφει ο Γιώργος Στεφάνου, παρότι δεν είναι 100%.

Τα νέα προβλήματα για τους «ερυθρόλευκους» είναι αυτά των Καλντέιρα και Γιορντάνοφ, οι οποίοι ένιωσαν ενοχλήσει σε γόνατο και ώμο αντίστοιχα και προπονούνται συντηρητικά.


«Θέλουμε πρώτη θέση»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης δήλωσε: «Θέλουμε την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο για να επιβραβευτούμε για την καλή πορεία που κάναμε στον Β΄ γύρο. Δεν ασχολούμαστε με άλλα αποτελέσματα και άλλα σενάρια εκτός από την πρώτη θέση. Η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών αλλά ξέρουμε και πως να τα αντιμετωπίσουμε. Ο Κουρνέτας δεν θα αγωνιστεί γιατί δεν θέλουμε να ρισκάρουμε. Ο Στεφάνου έχει πιθανότητες 60-40 να αγωνιστει. Ο Εθνικός θα έρθει αποφασισμένος για τη νίκη. Έχει ξεπεράσει την κρίση του και ο Μιγιαήλοβιτς με τον Ράιτς δείχνουν βελτιωμένοι. Θα γίνει σκληρός αγώνας».

Για κορυφή και τριάδα
Αντίθετα, ο Σάκης Μουστακίδης θα έχει πλήρες ρόστερ στο σημαντικό ματς που θα δώσει ο Εθνικός, ο οποίος στοχεύει σε κορυφή ή τρίτη θέση της κανονικής διάρκειας.

Ο σύλλογος της Αλεξανδρούπολης με νίκη 3-0 ή 3-1 σετ καταλαμβάνει την πρώτη θέση καθώς έχει πλεονέκτημα σε ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό.

Σε διπλή ισοβαθμία ή με την Κηφισιά ή με τον Α.Ο.Φοίνικα Σύρου και πάλι έχει πλεονέκτημα. Επίσης έχει πλεονέκτημα σε τριπλή ισοβαθμία με Κηφισιά και Φοίνικα.

«Τίτλος με νίκη επί του Ολυμπιακού»
Ο προπονητής του Εθνικού δήλωσε για το ντέρμπι: «Είναι από τα ματς της χρονιάς. Είτε τώρα, είτε αργότερα θα πρέπει να νικήσουμε τον Ολυμπιακό στην έδρα του ώστε να πάρουμε τον τίτλο. Αυτό το ξέρουμε καλά και είμαστε έτοιμοι το μήνα που απομένει να τα δώσουμε όλα για να κάνουμε την υπέρβαση. Γνωρίζω για τα προβλήματα που έχει ο Ολυμπιακός. Αν μιλούσαμε για άλλη ομάδα θα είχαν αξία αυτές οι αναφορές στα προβλήματα. Όταν μιλάμε για τον Ολυμπιακό δεν παίζουν ρόλο. Κοιτάμε την ομάδα μας. Δε μπαίνουμε στη λογική των σεναρίων. Θέλουμε την πρώτη θέση αλλά και όποια θέση και να πάρουμε στην κατάταξη από Δευτέρα θα ξεκινήσει η τελική φάση. Εκεί όλα θα είναι διαφορετικά και θα μετρήσουν άλλα πράγματα».


ALEX WEB RADIO/TV

Αποψε ο μεγαλος τελικος για την κορυφη της Ευρώπης

Αποψε ο μεγαλος τελικος για την κορυφη της Ευρώπης

05/04/2014

Να βρεθούν στην κορυφή της Ευρώπης!

Στην πισίνα "Γκοφρέντο Νανίνι" ο Ολυμπιακός γράφει απόψε ιστορία (20:45), με τη συμμετοχή του στον τελικό του φάιναλ φορ του Λεν Τρόφι.

Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη, παίζοντας εξαιρετική άμυνα στον αγώνα με την Κίνεφ Κίρισι στον ημιτελικό κέρδισαν με σκορ 8-5 και απόψε το βράδυ φιλοδοξούν να πατήσουν στην κορυφή της Ευρώπης! 

 Τι και αν τα προγνωστικά ήθελαν τις Ρωσίδες να αποτελούν το φαβορί; Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έδειξε γιατί αποτελεί έναν τρισένδοξο σύλλογο, που δεν καταλαβαίνει από "βαφτισμένους ισχυρούς"!

Οι πολίστριες του Ολυμπιακού πήγαν ένα βήμα πιο πέρα φέτος φτάνοντας στον τελικό του Λεν Τρόφι, δείχνοντας με τον καλύτερο δυνατό πόσο μπροστά μπορεί να πάει μία ομάδα, σε τέτοιους καιρούς για τη χώρα μας, όταν βασίζεται σε ένα συγκροτημένο διοικητικό πλάνο.
Στο πλευρό της ομάδας, πάντοτε η ΘΥΡΑ 7, με τους ΓΑΥΡΟΥΣ να είναι και πάλι εκεί, για να στηρίξουν τις γυναικάρες μας, με τραγούδι και παλμό σε όλη τη διάρκεια του μεγάλου ματς!
Απόψε, η ομάδα μας θα τα δώσει όλα στον τελικό της Φλωρεντίας και ευχή μας είναι άλλη μία ευρωπαϊκή κούπα να καταλήξει στο μεγάλο Λιμάνι!

Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου, Εύη Τετζαλιδου, Μπρον Νοξ, Φιλιώ Μανωλιουδάκη, Μαρία Σώρα, Μίλβα Καλογεράκου, Άλκηστη Αβραμίδου, Βιργινία Νιαρχάκου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μπάρμπαρα Μπούικα και Αγγελική Βασιλακοπούλου: 
ΦΕΡΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ!

ALEX WEB RADIO/TV

Η Θύρα 7 Λονδίνου στη Φλωρεντία

Η Θύρα 7 Λονδίνου στη Φλωρεντία

05/04/2014

Η Θύρα 7 Λονδίνου στη Φλωρεντία
 
 
Η γυναικεία ομάδα πόλο του Ολυμπιακού αντιμετωπίσε, στην Φλωρεντία, στον ημιτελικό του Len Trophy την Κίρισι. Στο πλευρό του Θρύλου βρεθηκε και η Θύρα 7 Λονδίνου, ένα από τα μεγαλύτερα «ερυθρόλευκα» club του εξωτερικού.
Συγκεκριμένα, οχτώ άτομα ταξίδεψαν από την Αγγλία στην Ιταλία για να στηρίξουν την προσπάθεια της γυναικείας ομάδας πόλο του Θρύλου. Από μας ένα μεγάλο μπράβο…

ALEX WEB RADIO/TV

Ολυμπιακός - Κίνεφ Κίρισι 8-5

Ολυμπιακός - Κίνεφ Κίρισι 8-5

Στον τελικό του LEN Trophy προκρίθηκε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 8-5 της Κίνεφ Κίρισι. Το Σάββατο (5/4, 20:45) το παιχνίδι τίτλου κόντρα στην ιταλική Φιρέντσε!
Στον τελικό του Λεν Τρόφι προκρίθηκε η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού. Τα κορίτσια της ομάδας του Πειραιά κέρδισαν με 8-5 τη ρωσική Κίνεφ Κίρισι στον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Φλωρεντίας και έκλεισαν θέση στον μεγάλο τελικό ο οποίος είναι προγραμματισμένος για το Σάββατο (20:45) κόντρα στην ιταλική Φιρέντσε! Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη έπαιξε σπουδαία άμυνα και κράτησε τις Ρωσίδες στα πέντε γκολ φτάνοντας έτσι εύκολα στον 2ο τελικό της ιστορίας της, μετά από αυτόν του 2008, στην Πάντοβα.

Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού ήταν η Άλκηστη Αβραμίδου με 3 γκολ, την ακολούθησε με 2 η Μπάρμπαρα Μπούικα η οποία έχασε και πέναλτι ενώ καμία από τις παίκτριες του Χάρη Παυλίδη δεν υστέρησε στην απόδοση της.  Ο Ολυμπιακός είχε 3/6 στον παραπάνω και το εκπληκτικό 2/9 στον λιγότερο.

Τα κορίτσια του Θρύλου είχαν την συμπαράσταση και οπαδών του Ολυμπιακού οι οποίοι ταξίδεψαν από τον σύνδεσμο του Λονδίνου αλλά και από πόλεις της Ιταλίας. Η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει στον τελικό την ιταλική Φιρέντσε, η οποία νίκησε τη ρωσική Χάντι Μανσίσκ στο δεύτερο ημιτελικό με σκορ 15-10 (οκτάλεπτα: 4-2, 3-3, 4-4, 4-1).

Η διακύμανση στον ημιτελικό του Ολυμπιακού με την Κίνεφ Κίρισι: Α' οκτάλεπτο: 

1-0 Αβραμίδου (π.π) 3:27, 1-1 Προκοφίεβα 3:12, 1-2 Κρίμερ (π.π) 2:10, 2-2 Τετζαλίδου 1:46, 2-3 Μπελιέβα 1:32, Β' οκτάλεπτο: 3-3 Μανωλιουδάκη 5:44, Γ' οκτάλεπτο: 4-3 Αβραμίδου 5:11, 4-4 Προκοφίεβα 4:50, 5-4 Αβραμίδου (π.π) 3:38, Δ' οκτάλεπτο: 6-4 Μπούικα (φουντ) 7:40, 6-5 Σιμάνοβιτς (π.π.) 6:01, 7-5 Ελ. Πλευρίτου (κόντρα) 3:31, 8-5 Μπούικα (π.π) 2:11.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-0, 1-1, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 1, Πλευρίτου Ε. 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Καλογεράκου, Πλευρίτου Μ., Νιαρχάκου, Μπούικα 2, Βασιλακοπούλου Α, Νοξ, Σταματοπούλου.

ΚΙΡΙΣΙ (Αλεξάντερ Νάριτσα): Κάρναουκ, Ζούμπκοβα, Προκοφίεβα 2, Σιμάνοβιτς 1, Κουροτσικίνα, Κρίμερ 1, Ιακούσενα, Κιρίλτσεβα, Μπελίεβα 1, Χοκχριάκοβα, Οκούναβα, Ρίζκοβα, Ιούσκοβα.

*Μετά από το τέλος του αγώνα η ομάδα δέχτηκε τα συγχαρητήρια από τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Δαλέζιο ο οποίος είναι στην Φλωρεντία και από την Γενική Διευθύντρια Χριστίνα Τσιλιγκίρη.


ALEX WEB RADIO/TV

Ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός της διοίκησης Κουντούρη

Ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός της διοίκησης Κουντούρη

05/04/2014

Ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός της διοίκησης Κουντούρη!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Η διοίκηση του Μιχάλη Κουντούρη ανέλαβε το καλοκαίρι του 2011 το δύσκολο έργο να κρατήσει ζωντανό τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π και να «σβήσει» τα 6 εκατ. ευρώ χρέος που είχαν δημιουργηθεί τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Ολυμπιακός όχι μόνο κατάφερε να μηδενίσει το χρέος μέσα σε τρία χρόνια αλλά επέστρεψε και στην ελίτ της Ευρώπης. Στο βόλεϊ Ανδρών η ομάδα συμμετείχε μετά από πολλά χρόνια στο Champions League και έφτασε μια ανάσα από τα ημιτελικά του Cev Cup, ενώ στο πόλο Ανδρών η ομάδα έδειξε από φέτος πως η ευρωπαϊκή κορυφή είναι πολύ κοντά.

Οι πολίστριες του Ολυμπιακού πήγαν ένα βήμα πιο πέρα φέτος φτάνοντας στον τελικό του Λεν Τρόφι και το βράδυ του Σαββάτου θα διεκδικήσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τους τίτλο.

Είναι ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός της διοίκησης Κουντούρη και είναι μεγάλη δικαίωση για τον ίδιο τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ που ανέλαβε ένα τόσο δύσκολο έργο και τα κατάφερε περίφημα…

Ο Ολυμπιακός, πάντα έχοντας την αμέριστη βοήθεια του Προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, συνεχίζει να κατακτά τις κούπες τη μια μετά από την άλλη και έχει βάλει ως στόχο να κατακτήσει και την κορυφή της Ευρώπης σ’ όλα τα σπορ.

ALEX WEB RADIO/TV