ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

Δεύτερες σκέψεις για Πίνο

Δεύτερες σκέψεις για Πίνο

Ο Πίνο έχει βαλθεί τις τελευταίες εβδομάδες να αντιστρέψει στο κλίμα εναντίον του και οι ερυθρόλευκοι κάνουν δεύτερες σκέψεις για την περίπτωση του Κολομβιανού άσου. Οι προθέσεις του Μίτσελ για τους Μ. Σιώπη και Ιωαννίδη. Γράφει ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr.
O Χουάν Πάμπλο Πίνο πρόλαβε να τα κάνει όλα μέσα σε ένα σχεδόν μήνα. Να δείξει το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του στον αγωνιστικό χώρο, να ενθουσιάσει τους οπαδούς αλλά και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά δυστυχώς να δικαιώσει και την φήμη του... ανισόρροπου που κουβαλάει σε όλη του την καριέρα και πιθανόν δεν του έχει επιτρέψει να "εκτοξευθεί" ποδοσφαιρικά.
Τα δύο πειθαρχικά φάουλ του Κολομβιανού άσου, όπως και ένας τραυματισμός που είχε ανάμεσα στις... τρέλες του, ουσιαστικά τον έχουν "εξαφανίσει" από την καθημερινότητα του Ολυμπιακού.

Η απόφαση του να μην εμφανιστεί ένα Σάββατο στο Ρέντη για προπόνηση, είχε ως αποτέλεσμα να μετράει αντίστροφα τις ώρες του στο Λιμάνι.

Ωστόσο από εκείνο το σημείο κι έπειτα, ο Πίνο έχει βαλθεί να αποδείξει στους ερυθρόλευκους πως έχει αντιληφθεί το λάθος των πράξεων του και θέλει μια δεύτερη -και τελευταία προφανώς- ευκαιρία στον Ολυμπιακό.

Ο 26χρονος άσος πραγματικά προσπαθεί να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση. Προπονείται με ζήλο, είναι τυπικός στις υποχρεώσεις του και έχει πάψει να εμφανίζει παραβατική συμπεριφορά.

Βέβαια τα παραπάνω δεν του εξασφαλίζουν τίποτα επί της ουσίας, παρά μόνο το γεγονός πως βάζει τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας σε δεύτερες σκέψεις. Το κέρδος του είναι πως από εκεί που φαινόταν 100% τελειωμένος, πλέον έχει μια μικρή χαραμάδα ελπίδας για μια ακόμη ευκαιρία. Πολλά σαφώς, αν όχι όλα, θα εξαρτηθούν από την εισήγηση του Μίτσελ.

Ο οποίος Μίτσελ έχει και άλλες... σκοτούρες. Βλέπεται η πιτσιρικαρία της ομάδας Νέων τον έχει βάλει σε σκέψεις, καθώς δεν είναι λίγοι οι παίκτες του Στορκ που έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του Ισπανού τεχνικού. Ποιους έχει ξεχωρίσει; Τον Μανώλη Σιώπη και τον Νίκο Ιωαννίδη. Αμφότεροι αναμένεται από την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσουν προπονήσεις με τους μεγάλους. Και το καλοκαίρι ενδεχομένως να ακολουθήσουν την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία.

www.redplanet.gr/

MUNDIAL: Τα προκριματικα σε ολον τον πλανητη (videos)

 MUNDIAL: Τα προκριματικα σε ολον τον πλανητη (videos)

23/03/2013

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 | ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ | ΕΥΡΩΠΗ

Γκέλα η Ισπανία, 8άρα η Αγγλία

Η Ισπανία "γκέλαρε" στο Χιχόν με την Φινλανδία, έτσι η Γαλλία έμεινε μόνη στην κορυφή. Η Κροατία πήρε το ντέρμπι με την Σερβία, η Αγγλία πέτυχε 8 γκολ στο Σαν Μαρίνο, η Πορτογαλία πήρε βαθμό στο 93', ενώ νίκησαν Ολλανδία και Γερμανία (videos)
Η Ισπανία παραχώρησε ισοπαλία στην Φινλανδία με 1-1 στο Χιχόν, έτσι πλέον κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση από την Γαλλία.
Ο Τέεμου Πούκι χάρισε στους Φινλανδούς τον δεύτερο βαθμό τους στα προκριματικά, απαντώντας στο τέρμα του Σέρχιο Ράμος.
Η Γαλλία επικράτησε με 3-1 της Γεωργίας στο "Σταντ ντε Φρανς" του Παρισιού, εκεί που υποδέχεται την Ισπανία σε τέσσερις μέρες, σε μία πολύ κρίσιμη αναμέτρηση.
Σταμάτησε στα 8 γκολ η Αγγλία
Όπως αναμενόταν η Αγγλία νίκησε πολύ εύκολα στο Σαν Μαρίνο, επικρατώντας τελικά με 8-0! Δύο γκολ πέτυχε ο Ντεφόου και από ένα οι Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Άσλεϊ Γιάνγκ, Λάμπαρντ, Ρούνεϊ και Στάριτζ, ενώ το σκορ είχε ανοίξει με αυτογκόλ του Αλεσάντρο Ντέλα Βάλε.
Στην κορυφή πάντως του 8ου ομίλου διατηρήθηκε το Μαυροβούνιο, καθώς νίκησε 1-0 στην Μολδαβία με σκόρερ τον Βούτσινιτς.
 Πήρε το ντέρμπι η Κροατία
Η Κροατία πήρε ιστορική νίκη, καθώς επικράτησε με 2-0 της Σερβίας στο "Μάκσιμιρ" του Ζάγκρεμπ, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση μετά την διάλυση της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας.
Ο Μάριο Μάντζουκιτς της Μπάγερν άνοιξε το σκορ στο 23' και ο Ίβιτσα Όλιτς της Βόλφσμπουργκ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 για τους Κροάτες που έχουν πολύ καλύτερη ομάδα από τους Σέρβους.
Ο Γκόρντον Σίντελφελντ του ΠΑΟΚ έμεινε στον πάγκο της Κροατίας και ο Λιούμπομιρ Φέισα σε αυτόν της Σερβίας.
Έμεινε κορυφή το Βέλγιο, ανατροπή η Ουαλία
Το Βέλγιο νίκησε 2-0 στα Σκόπια με τέρματα των Κέβιν ντε Μπράινε και Εντέν Αζάρ, έτσι διατηρήθηκε στην κορυφή μαζί με την Κροατία, ενώ η Ουαλία, πέρασε στην 3η θέση, νικώντας με 2-1 μέσα στην Σκωτία με ανατροπή.
Νίκες Ολλανδία και Γερμανία
Η Γερμανία επικράτησε με 3-0 στο Καζαχστάν και δεν πρόκειται να αντιμετωπίσει πρόβλημα για την πρωτιά, καθώς η Σουηδία έμεινε στο 0-0 με την Ιρλανδία.
Η Ολλανδία επικράτησε επίσης με 3-0 της Εσθονίας και διατήρησε το απόλυτο, καθώς πήρε 5η νίκη σε ισάριθμα ματς.
 Χρυσάφι στο 93' για Πορτογαλία
Η Πορτογαλία κατάφερε να πάρει ισοπαλία με 3-3 μέσα στο Ισραήλ χάρη σε γκολ του Φάμπιο Κοεντράο στο 93'.
Ο βαθμός είναι πολύτιμος για τους Πορτογάλους, καθώς με ήττα το Ισραήλ θα ήταν μόνο 2ο με 3 βαθμούς περισσότερους, άρα και πρώτο φαβορί για την δεύτερη θέση του 6ου ομίλου.
Ο Βιεϊρίνια μπήκε στο ματς στο 60' και έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Πορτογαλίας, ενώ ο Πάουλο Μασάντο έμεινε στον πάγκο.
Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους Ίβηρες, καθώς άνοιξαν το σκορ μόλις στο 2' με την κεφαλιά του Μπρούνο Άλβες, από την εκτέλεση κόρνερ του Μιγκέλ Βελόζο.
Στο 24' ο Τομέρ Χεμέντ της Μαγιόρκα ισοφάρισε από ασίστ του Εντέν Μπεν Μπασάτ της Τουλούζ, με τους ρόλους να αντιστρέφονται στο 40' και τον Μπεν Μπασάτ να ολοκληρώνει την ανατροπή κάνοντας το 2-1 από ασίστ του Χεμέντ.
Ο αμυντικός της Σέλτικ, Ράμι Γκέρσον, έκανε το 3-1 στο 70' και δύο λεπτά αργότερα ο Έλντερ Ποστίγκα μείωσε σε 3-2.
Τελικά η ομάδα του Πάουλο Μπέντο κατάφερε να πάρει την πολύτιμη ισοπαλία, με τον Φάμπιο Κοεντράο να την λυτρώσει ισοφαρίζοντας σε 3-3 στο 93'.
Ο άσος της Ρεάλ ήταν τυχερός, καθώς ουσιαστικά δεν έκανε τελική προσπάθεια, αλλά έβαλε κόντρα σε απομάκρυνση αμυντικού, μετά από δοκάρι σε κεφαλιά του Ούγκο Αλμέιδα.
Αναβολή στο Β.Ιρλανδία - Ρωσία
Η άλλη αναμέτρηση του 6ου ομίλου (αυτού με Ισραήλ και Πορτογαλία), Β.Ιρλανδία - Ρωσία, αναβλήθηκε λόγω σφοδρής χιονόπτωσης και προγραμματίστηκε για το Σάββατο στις 17:00.

Οι σημαντικότερες συνθέσεις


ΙΣΡΑΗΛ (5-4-1): Αουάτ, Σπούνγκιν, Γκέρσον, Ταλ Μπεν-Χαΐμ, Τιμπί, Γέινι, Καγιάλ, Νάτχο, Μέλικσον (73' Ρεφαέλοβ), Μπεν Μπασάτ (81' Μπεναγιούν), Χεμέντ (64' Άταρ).
ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Ζοάο Περέιρα, Πέπε, Μπρούνο Άλβες (74' Ούγκο Αλμέιδα), Φάμπιο Κοεντράο, Μιγκέλ Βελόζο (60' Κάρλος Μαρτίνς), Ραούλ Μεϊρέλες, Ζοάο Μοουτίνιο, Σιλβέστρε Βαρέλα (60' Βιεϊρίνια), Κρ. Ρονάλντο, Ποστίγκα.

ΚΡΟΑΤΙΑ: Πλετίκοσα, Σρνα, Τσόρλουκα, Σίμουνιτς, Στρίνιτς (82' Λόβρεν), Κόβατσιτς, Μόντριτς, Ράκιτιτς, Κράνιτσαρ (63' Βίντα), Μάντζουκιτς, Όλιτς (83' Βουκόεβιτς).
ΣΕΡΒΙΑ: Μπρκιτς, Ιβάνοβιτς, Σούμποτιτς, Νάστασιτς, Ιγκνόβσκι (75' Πέτροβιτς), Ραντοβάνοβιτς, Τόσιτς, Στεβάνοβιτς (57' Τάντιτς), Τζούριτσιτς, Στσέποβιτς (9' Τζόρτζεβιτς).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Λαμ, Μέρτεζακερ, Χέβεντες, Σμέλτσερ, Κεντίρα (82' Γκιουντογάν), Σβάινσταϊγκερ, Γκέτσε, Τόμας Μίλερ (82' Σέρλε), Μεσούτ Εζίλ, Ντράξλερ (19' Ποντόλσκι).

ΤΟΥΡΚΙΑ: Ονούρ Ρετσέπ Κιβράκ, Γκιοκχάν Γκιονιούλ, Μπεκίρ Ιρτεγκιούν, Σεμίχ Καγιά, Χασάν Αλί Καλντιρίμ, Σελτσούκ Ινάν, Νουρί Σαχίν (91' Κερίμ Φράι), Σερτσάν Σαραρέρ (58' Αλπέρ Ποτούκ), Αρντά Τουράν, Μπουράκ Γιλμάζ, Ουμούτ Μπουλούτ (81' Ολτσάι Σαχάν).

ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Φερμίρ, Γιάνμαατ, Ματάισεν, Μάρτινς Ίντι, Μπλιντ, Τζόναθαν ντε Γκουζμάν (86' Κλάσι), Στρόουτμαν, Σνάιντερ (36' Φαν ντερ Φάαρτ), Ρόμπεν, Φαν Περσι, Λενς (73' Σχάκεν).

ΙΣΠΑΝΙΑ: Βίκτορ Βαλντές, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Καθόρλα (46' Πέδρο), Ινιέστα, Φάμπρεγκας (76' Μάτα), Νταβίντ Σίλβα, Βίγια (65' Νεγκρέδο).

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίσακσον, Λούστιγκ (46' Άντονσον), Γκράνκβιστ, Γιόνας Όλσον, Σαφάρι, Σέλστρεμ, Ράσμους Ελμ, Σεμπάστιαν Λάρσον (87' Ντουρμάζ), Κατσάνικλιτς, Ιμπραχίμοβιτς, Χίσεν (73' Τόιβονεν).

ΒΕΛΓΙΟ: Κουρτουά, Αλντερβάιρελντ, Βαν Μπούιτεν, Βερμάλεν, Βερτόνχεν, Βιτσέλ, Ντεμπελέ, Φελαϊνί, Ντε Μπράινε, Αζάρ, Μπεντέκ (85' Σαντλί).

ΓΑΛΛΙΑ: Λορίς, Ζαλέ, Βαράν, Σακό, Κλισί, Πογκμπά, Ματουιντί (81' Μουσά Σισοκό), Βαλμπουενά (66' Ρεμί), Ριμπερί (78' Μενέζ), Μπενζεμά, Ζιρού.

ΑΓΓΛΙΑ: Χαρτ, Γουόκερ, Σμόλινγκ, Λέσκοτ, Μπέινς, Λάμπαρντ (66' Σκοτ Πάρκερ), Κλέβερλι (56' Λίον Όσμαν), Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, Άσλεϊ Γιάνγκ, Ρούνεϊ (56' Στάριτζ), Ντεφόου.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:


Παρασκευή
Ισραήλ - Πορτογαλία 3-3 (24' Χεμέντ, 40' Μπεν Μπασάτ, 70' Γκέρσον / 2' Μπρούνο Άλβες, 72' Ποστίγκα, 93' Κοεντράο)
Βουλγαρία - Μάλτα 6-0 (6', 38' και 68' Τόνεφ, 47' Ποπόφ, 55' Γκαργκόροφ, 75' Ιβάνοφ)
Σλοβενία - Ισλανδία 1-2 (34' Νοβάκοβιτς / 55' και 78' Γκίλφι Σίγκουρτσον)
Κροατία - Σερβία 2-0 (23' Μάντζουκιτς, 37' Όλιτς)
Καζαχστάν - Γερμανία 0-3 (20' Σβάινσταιγκερ, 22' Γκέτσε, 74' Τόμας Μίλερ)
Νορβηγία - Αλβανία 0-1 (67' Σαλίχι)
Ανδόρα - Τουρκία 0-2 (30' Σελτσούκ Ινάν, 45' Μπουράκ Γιλμάζ)
Λίχτενσταϊν - Λετονία 1-1 (17' Πολβερίνο / 31' Τσάουνα)
Σλοβακία - Λιθουανία 1-1 (40' Γιακούμπκο / 19' Σέρνας)
Λουξεμβούργο - Αζερμπαϊτζάν 0-0
Αυστρία - Νησιά Φαρόε 6-0 (8' και 20' Χόζινερ, 28' Ίβανσιτς, 77' Γιουνούζοβιτς, 78' Αλάμπα, 82' Γκάρικς)
Μολδαβία - Μαυροβούνιο 0-1 (78' Βούτσινιτς)
Τσεχία - Δανία 0-3 (57' Κορνέλιους, 67' Κιερ, 82' Ζίμλινγκ)
Ολλανδία - Εσθονία 3-0 (47' Φαν ντερ Φάαρτ, 72' Φαν Πέρσι, 84' Σχάκεν)
Ουγγαρία - Ρουμανία 2-2 (16' Βάνσακ, 71' πέν. Τζούντζακ / 68' πέν. Μούτου, 90' Κιπτσίου)
Ισπανία - Φινλανδία 1-1 (49' Σέρχιο Ράμος / 79' Πούκι)
Σουηδία - Ιρλανδία 0-0
Βοσνία-Ερζεγοβίνη - Ελλάδα 3-1 (29' και 53' Ντζέκο, 36' Ιμπίσεβιτς / 93' Γκέκας)
Πολωνία - Ουκρανία 1-3 (18' Πίστσεκ / 2' Γιαρμόλενκο, 7' Γκούσεβ, 44' Ζοζούλια)
Σκόπια - Βέλγιο 0-2 (26' Ντε Μπράινε, 62' πέν. Αζάρ)
Γαλλία - Γεωργία 3-1 (45'+1 Ζιρού, 47' Βαλμπουενά, 61' Ριμπερί / 71' Κομπαχίτζε)
Σαν Μαρίνο - Αγγλία 0-8 (12' αυτ. Αλεσάντρο Ντέλα Βάλε, 28' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, 35' και 78' Ντεφόου, 39' Άσλεϊ Γιάνγκ, 42' Λάμπαρντ. 54' Ρούνει, 70' Στάριτζ)
Σκωτία - Ουαλία 1-2 (45' Χάνλεϊ / 72' πέν. Ράμσεϊ, 75' Ρόμπσον-Κάνου)

Σάββατο
Β.Ιρλανδία - Ρωσία (17:00)
Κύπρος - Ελβετία (18:30)


Οι βαθμολογίες


1ος όμιλος
1. Βέλγιο 13 (10-1) [5]
2. Κροατία 13 (8-2) [5]
3. Ουαλία 6 (5-12) [5]
4. Σερβία 4 (6-7) [5]
5. Σκόπια 4 (3-6) [5]
6. Σκωτία 2 (3-7) [5]

2ος όμιλος
1. Ιταλία 10 (10-4) [4]
2. Βουλγαρία 9 (10-3) [5]
3. Δανία 5 (5-4) [4]
4. Τσεχία 5 (3-4) [4]
5. Αρμενία 3 (2-4) [3]
6. Μάλτα 0 (1-12) [4]

3ος όμιλος
1. Γερμανία 13 (18-6) [5]
2. Σουηδία 8 (8-5) [4]
3. Αυστρία 7 (11-2) [4]
4. Ιρλανδία 7 (7-8) [4]
5. Καζαχστάν 1 (1-11) [5]
6. Νησιά Φαρόε 0 (2-15) [4]

4ος όμιλος
1. Ολλανδία 15 (16-2) [5]
2. Ουγγαρία 10 (12-7) [5]
3. Ρουμανία 10 (10-6) [5]
4. Τουρκία 6 (6-6) [5]
5. Εσθονία 3 (1-9) [5]
6. Ανδόρα 0 (0-15) [5]

5ος όμιλος
1. Ελβετία 10 (7-1) [4]
2. Ισλανδία 9 (6-5) [5]
3. Αλβανία 9 (6-5) [5]
4. Νορβηγία 7 (6-6) [5]
5. Σλοβενία 3 (4-8) [5]
6. Κύπρος 3 (4-8) [4]

6ος όμιλος
1. Ρωσία 12 (8-0) [4]
2. Ισραήλ 8 (13-8) [5]
3. Πορτογαλία 8 (9-6) [5]
4. Β.Ιρλανδία 3 (3-5) [4]
5. Αζερμπαϊτζάν 3 (2-6) [5]
6. Λουξεμβούργο 2 (2-12) [5]

7ος όμιλος
1. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 13 (18-3) [5]
2. Ελλάδα 10 (6-4) [5]
3. Σλοβακία 8 (6-4) [5]
4. Λιθουανία 5 (4-7) [5]
5. Λετονία 4 (6-9) [5]
6. Λίχτενσταϊν 1 (2-15) [5]

8ος όμιλος
1. Μαυροβούνιο 13 (13-2) [5]
2. Αγγλία 11 (20-2) [5]
3. Ουκρανία 5 (4-3) [4]
4. Πολωνία 5 (6-6) [4]
5. Μολδαβία 4 (2-8) [5]
6. Σαν Μαρίνο 0 (0-24) [5]

9ος όμιλος
1. Γαλλία 10 (8-3) [4]
2. Ισπανία 8 (7-2) [4]
3. Γεωργία 4 (3-7) [5]
4. Λευκορωσία 3 (3-8) [4]
5. Φινλανδία 2 (2-3) [3]

*σε παρένθεση τα γκολ, σε αγκύλη τα ματς που έχει δώσει κάθε ομάδα
**οι 9 πρώτοι των ομίλων προκρίνονται στα τελικά του Μουντιάλ 2014
***οι 8 καλύτεροι δεύτεροι θα παίξουν μπαράζ για τις υπόλοιπες 4 θέσεις στα τελικά του Μουντιάλ 2014 (o 9ος δεύτερος βγαίνει νοκ-άουτ)
****επειδή ο 9ος όμιλος έχει μία ομάδα λιγότερη (5) η κατάταξη για τους δεύτερους θα βγει χωρίς να υπολογιστούν στους 8 πρώτους ομίλους τα δύο ματς με την τελευταία της βαθμολογίας

Ο πίνακας των σκόρερς


7 γκολ
Έντιν Ντζέκο (Βοσνία)

6 γκολ
Τομέρ Χεμέντ (Ισραήλ)

5 γκολ
Μεσούτ Εζίλ (Γερμανία)
Βένταντ Ιμπίσεβιτς (Βοσνία)

4 γκολ
Γουέιν Ρούνεϊ (Αγγλία)
Φρανκ Λάμπαρντ (Αγγλία)
Ζβέζνταν Μισίμοβιτς (Βοσνία)
Έλντερ Ποστίγκα (Πορτογαλία)
Αντρίγια Ντελίμπασιτς (Μαυροβούνιο)

Ισπανία - Φινλανδία 1-1

Espagne 1-1 Finlande ,Qualifications Mondial 2014 από f1200256930


Γαλλία - Γεωργία 3-1

France 3-1 Géorgie ,Qualifications Mondial 2014 από f1200256930


Σαν Μαρίνο - Αγγλία 0-8

Saint-Marin 0-8 Angleterre ,Qualifications... από f1200256930


Ολλανδία - Εσθονία 3-0

Pays-Bas 3-0 Estonie ,Qualifications Mondial 2014 από f1200256930

Καζαχστάν - Γερμανία 0-3

Croatia vs Serbia 2:0 MATCH HIGHLIGHTS από footballdaily1

Κροατία - Σερβία 2-0

Croatia vs Serbia 2:0 MATCH HIGHLIGHTS από footballdaily1

Ισραήλ - Πορτογαλία 3-3

Israel vs Portugal 3:3 FULL MATCH HIGHLIGHTS από footballdaily1


Σκόπια - Βέλγιο 0-2

Macédoine 0-2 Belgique ,Qualifications Mondial... από f1200256930


Νορβηγία - Αλβανία 0-1

Norvège 0-1 Albanie ,Qualifications Mondial 2014 από f1200256930


Ανδόρα - Τουρκία 0-2

Andorre 0-2 Turquie ,Qualifications Mondial 2014 από f1200256930

Πολωνία - Ουκρανία 1-3

Poland vs Ukraine 1:3 GOALS HIGHLIGHTS από footballdaily1


Ουγγαρία - Ρουμανία 2-2

Hungary vs Romania 2:2 GOALS HIGHLIGHTS από footballdaily1


Τσεχία - Δανία 0-3

République tchèque 0-3 Danemark ,Qualifications... από f1200256930


Μολδαβία - Μαυροβούνιο 0-1

Moldavia-Montenegro 0-1 Highlights All Goal... από marcoxxx46


Σλοβακία - Λιθουανία 1-1

Slovakia-Lithuania 1-1 Highlights All Goals από marcoxxx46


Σλοβενία - Ισλανδία 1-2

Slovenia-Islanda 1-2 Highlights All Goals από marcoxxx46


Βουλγαρία - Μάλτα 6-0

Bulgaria-Malta 6-0 Highlights All Goals από marcoxxx46


Βοσνία-Ερζεγοβίνη - Ελλάδα 3-1

Bosnia vs Greece 3.1 GOALS HIGHLIGHTS από footballdaily1

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 | ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ | Β-Κ ΑΜΕΡΙΚΗ & ΚΑΡΑΪΒΙΚΗ

Δεν "πάγωσαν" ΗΠΑ & Κόστλι

Οι ΗΠΑ με γκολ του Ντέμπσεϊ πήραν τους πρώτους τους βαθμούς στο χιονισμένο, Ντένβερ, ενώ δεν "πάγωσε" η Ονδούρα παρά τα 2 γκολ του "Τσιτσαρίτο", καθώς ο Κόστλι της Βέροιας μείωσε και εν συνεχεία κέρδισε πέναλτι από το οποίο η ομάδα του ισοφάρισε και έμεινε στην κορυφή (videos)
Τους πρώτους τους βαθμούς κατέκτησαν οι ΗΠΑ, νικώντας με 1-0 την Κόστα Ρίκα στο χιονισμένο, Ντένβερ.
Ο Κλιντ Ντέμπσεϊ πέτυχε το μοναδικό γκολ στο 16', ο διαιτητής σκέφτηκε να διακόψει το ματς λόγω της έντονης χιονόπτωσης, αλλά τελικά... βγήκε το 90άλεπτο.
Στην κορυφή παρέμεινε η Ονδούρα, η οποία γλίτωσε την εντός έδρας ήττα από το Μεξικό.
Με δύο γκολ του Χαβιέρ Ερνάντες της ManUtd προηγήθηκαν με 2-0 οι Μεξικανοί, αλλά ο Κάρλος Κόστλι της Βέροιας μείωσε στο 77' και στο 80' ο Μπένγκτσον διαμόρφωσε το τελικό 2-2, σκοράροντας στην επαναφορά από εκτέλεση πέναλτι!
Ο Κόστλι ήταν ο πρωταγωνιστής, καθώς πέραν του γκολ με κεφαλιά από κόρνερ, ήταν αυτός που στο επόμενο λεπτό κέρδισε το πέναλτι!

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:


Παρασκευή
Ονδούρα - Μεξικό 2-2 (77' Κόστλι, 80' Μπένγκτσον / 28' και 54' Χαβιέρ Ερνάντες)
Τζαμάικα - Παναμάς 1-1 (23' Μάρβιν Έλιοτ / 66' Λουίς Ενρίκες)
ΗΠΑ - Κόστα Ρίκα 1-0 (16' Ντέμπσεϊ)

Η βαθμολογία


1. Ονδούρα 4 (2)
2. ΗΠΑ 3 (2)
3. Παναμάς 2 (2)
4. Μεξικό 2 (2)
5. Τζαμάικα 2 (2)
6. Κόστα Ρίκα 1 (2)

*Οι 3 πρώτοι πάνε Μουντιάλ 2014 και ο τέταρτος παίζει μπαράζ με τον 1ο της Ωκεανίας (Νέα Ζηλανδία)
 
ΗΠΑ - Κόστα Ρίκα 1-0

USA vs Costa Rica 1:0 SHORT HIGHLIGHTS από footballdaily1


Ονδούρα - Μεξικό 2-2

Honduras vs Mexico 2:2 GOALS HIGHLIGHTS από footballdaily1

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 | ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ | Ν. ΑΜΕΡΙΚH

Αργεντινή... προς Βραζιλία

Η Αργεντινή νίκησε 3-0 την Βενεζουέλα πλησίασε ακόμη περισσότερο στα τελικά της Βραζιλίας. Η Κολομβία πέρασε στην 2η θέση με 5άρα, ενώ η γκολάρα του Σουάρες δεν έφτασε στην Ουρουγουάη (videos)
Με δύο γκολ του Ιγκουαΐν και ένα του Μέσι η Αργεντινή νίκησε με 3-0 την Βενεζουέλα στο "Μονουμεντάλ" του Μπουένος Άιρες.
Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν είναι πλέον μόνος στην κορυφή του πίνακα των σκόρερς με 9 τέρματα σε 10 ματς, ενώ ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 8, κάνοντας μάλιστα και τις δύο ασίστ στον επιθετικό της Ρεάλ.

Η Αργεντινή με 23 βαθμούς εξακολουθεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση και αναμένεται σύντομα να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ στην Βραζιλία.
"5άρα" η Κολομβία
Η Κολομβία επέστρεψε στην 2η θέση, καθώς νίκησε 5-0 την Βολιβία στην Μπαρανκίγια και προσπέρασε το Εκουαδόρ, έχοντας πλέον ίδιο αριθμό αναμετρήσεων.
Τα γκολ για τους Κολομβιανούς πέτυχαν οι Μακνέλι Τόρες, Κάρλος Βαλντές, Τεόφιλο Γκουτιέρες, Ρανταμέλ Φαλκάο Γκαρσία και Πάμπλο Αρμέρο.
 Δεν έφτασε ο Σουάρες
Το εξαιρετικό γκολ του Λουίς Σουάρες δεν έφτασε για την Ουρουγουάη, η οποία εξακολουθεί να προβληματίζει, καθώς παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Παραγουάη στο "Σεντενάριο" του Μοντεβιδέο.
Ο άσος της Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ στο 82' για τους γηπεδούχους με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση, αλλά στο 86' ο Έντγκαρ Μπενίτες απάντησε και χάρισε τον βαθμό στους Παραγουανούς.
Ζωντανό με Φαρφάν
Με γκολ του Χέφερσον Φαρφάν στο 87ο λεπτό το Περού σπουδαία νίκη με 1-0 επί της Χιλής και διατηρήθηκε έτσι... ζωντανό για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Οι συνθέσεις


ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Φεντερίκο Φερνάντες, Γκαράι, Ρόχο, Γκάγκο (62' Μπανέγκα), Μαστσεράνο, Μοντίγιο, Μέσι, Λαβέτσι (84' Μάξι Ροντρίγκες), Ιγκουαΐν (80' Παλάσιο).
ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Ντανιέλ Ερνάντες, Αλεσάντερ Γκονσάλες, Βισκαρόντο, Τούνιες, Σιτσέρο, Ρινκόν, Λουσένα, Σέιχας (57' Οτέρο), Φέλτσερ, Αράνγκο (75' Σέσαρ Γκονσάλες), Ροντόν (82' Νικολάς Φεντόρ).

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Οσπίνα, Κουαντράδο (79' Αρμέρο), Κάρλος Βαλντές, Γιέπες, Σούνιγκα, Αμπέλ Αγκιλάρ, Μακνέλι Τόρες (86' Άλντο Ραμίρες), Έντβιν Βαλένσια, Χάμες Ροντρίγκες (83' Γκουαρίν), Φαλκάο, Τεόφιλο Γκουτιέρες.
ΒΟΛΙΒΙΑ: Κάρλος Άριας (46' Γκαλάρσα), Ρόνι Χιμένες, Σεντένο, Λουίς Γκουτιέρες, Μπεχαράνο, Ρόναλντ Γκαρσία (57' Άρσε), Μοχίκα, Τσουμασέρο, Βεϊσάγα, Σαουσέδο (46' Ρούντι Καρντόσο), Μάρσέλο Μορένο Μάρτινς.

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ: Μουσλέρα, Μάξι Περέιρα (68' Γκαστόν Ραμίρες), Λουγκάνο, Γκοντίν, Άλβαρο Περέιρα, Ντιέγκο Πέρες (46' Ερέβαλο Ρίος), Άλβαρο Περέιρα, Λοδέιρο, Κριστιάν Ροντρίγκες (46' Καβάνι), Φορλάν, Λουίς Σουάρες.
ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Μπαρέτο, Πίρις, Πάουλο ντα Σίλβα, Αγκιλάρ, Σαμούντιο, Οβιέδο, Ριβέρος, Βίκτορ Αγιάλα, Ρίτσαρντ Ορτίς (66' Έντγκαρ Μπενίτες), Όσκαρ Καρντόσο (66' Λουίς Καμπαγιέρο), Νέλσον Βαλντές (80' Φάμπρο).

ΠΕΡΟΥ: Ραούλ Βαλβέρδε, Αλμπέρτο Ροντρίγκες, Χοέλ Ερέρα, Κριστιάν Ράμος (23' Χεσούς Άλβαρες), Γιοτούν, Κρουσάδο, Λουίς Ραμίρες, Λομπατόν (46' Μαρίνιο), Ουέρτας, Φαρφάν, Πισάρο (79' Ρέινα).
ΧΙΛΗ (3-6-1): Μπράβο, Μένα, Χοσέ Ρόχας, Μάρκος Γκονσάλες, Μεντέλ, Καρμόνα, Ίσλα, Μποσεζούρ (70' Νικολάς Καστίγιο), Αράνκις (54' Φρανσίσκο Σίλβα), Αλέξις Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας (75' Τζούνιορ Φερνάντες).

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής:


Παρασκευή
Κολομβία - Βολιβία 5-0 (21' Μακνέλι Τόρες, 50' Κάρλος Βαλντές, 62' Τεόφιλο Γκουτιέρες, 87' Φαλκάο, 93' Αρμέρο)
Ουρουγουάη - Παραγουάη 1-1 (82' Λουίς Σουάρες / 86' Έντγκαρ Μπενίτες)
Αργεντινή - Βενεζουέλα 3-0 (29' και 59' Ιγκουαΐν, 45' πέν. Μέσι)
Περού - Χιλή 1-0 (87' Φαρφάν)
*ρεπό το Εκουαδόρ

Η βαθμολογία


1. Αργεντινή 23 (10)
2. Κολομβία 19 (9)
3. Εκουαδόρ 17 (9)
4. Ουρουγουάη 13 (10)
5. Βενεζουέλα 12 (10)
6. Χιλή 12 (10)
7. Περού 11 (10)
8. Βολιβία 8 (10)
9. Παραγουάη 8 (10)

*σε παρένθεση τα ματς που έχει δώσει κάθε ομάδα
**οι 4 πρώτοι πάνε Μουντιάλ 2014 και ο 5ος παίζει μπαράζ με ομάδα από την Ασία

Ο πίνακας των σκόρερς


9 γκολ
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Αργεντινή)

8 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Αργεντινή)
Λουΐς Σουάρες (Ουρουγουάη)

6 γκολ
Ρανταμέλ Φαλκάο (Κολομβία)

4 γκολ
Φελίπε Καϊσέδο (Εκουαδόρ)
Χέφερσον Φαρφάν (Περού)
Τεόφιλο Γκουτιέρες (Κολομβία)

3 γκολ
Ματίας Φερνάντες (Χιλή)
Κάρλος Σαουσέδο (Βολιβία)
Χοσέ Πάολο Γκερέρο (Περού)
Σέρχιο Αγκουέρο (Αργεντινή)
Κριστιάν Μπενίτες (Εκουαδόρ)
Χοσέ Σαλομόν Ροντόν (Βενεζουέλα)

Αργεντινή - Βενεζουέλα 3-0

-=- από el-buitre99

Κολομβία - Βολιβία 5-0

Colombie 5-0 Bolivie ,Qualifications Mondial 2014 από f1200256930

Ουρουγουάη - Παραγουάη 1-1

Uruguay-Paraguay 1-1 Highlights All Goals από marcoxxx46


Περού - Χιλή 1-0

Resumen Perú 1-0 Chile 2013.22.03 από futbolsapiens

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 | ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ | ΩΚΕΑΝΙΑ

 

Στο μπαράζ η Νέα Ζηλανδία

Η Νέα Ζηλανδία νίκησε 2-1 την Νέα Καληδονία και εξασφάλισε την 1η θέση στην ζώνη της Ωκεανίας και προκρίθηκε στο μπαράζ, όπου θα διεκδικήσει θέση στο Μουντιάλ 2014 κόντρα σε ομάδα της Βόρειου, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής
Η Νέα Ζηλανδία εξασφάλισε την κορυφή στην ζώνη της Ωκεανίας μετά την νίκη της με 2-1 επί της Νέας Καληδονίας.
Αυτό σημαίνει πως προκρίθηκε στον αγώνα μπαράζ για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2014, ενώ ο αντίπαλός της στο μπαράζ θα είναι ο 4ος από την ζώνη της Βόρειου, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής.
Οι Νεοζηλανδοί έκαναν το "5 στα 5" με τον Τόμι Σμιθ να τους χαρίζει την νίκη στο 94', αλλά ακόμη και με ισοπαλία θα εξασφάλιζαν την πρώτη θέση.
Ο Κώστας Μπαρμπαρούσης του Παναθηναϊκού δεν ήταν βασικός, αλλά μπήκε στο ματς ως αλλαγή στο 80ό λεπτό.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:


Παρασκευή
Νέα Ζηλανδία - Νέα Καληδονία 2-1 (10' Κίλεν, 94' Τόμι Σμιθ / 56' Λολοεά)

Σάββατο
Ταϊτή - Νησιά Σολομώντα (08:00)

Η βαθμολογία


1. Νέα Ζηλανδία 15
2. Νέα Καληδονία 9
3. Νησιά Σολομώντα 3
4. Ταϊτή 0

*Ο νικητής του ομίλου θα παίξει μπαράζ για την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2014 με τον 4ο από την Βόρειο, Κεντρική Αμερική και Καραϊβική


ALEX WEB RADIO/TV


Βαρια ηττα για την Εθνικη ομαδα (video)

Βαρια ηττα για την Εθνικη ομαδα (video)

23/03/2013

Η Εθνική γνώρισε βαριά ήττα από την Βοσνία Ερζεγοβίνη, όμως βάσει προγράμματος είναι ακόμα μέσα στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης. Κυνηγάει τον Αναστόπουλο ο Γκέκας.
Γκέκας
Η Ελλάδας πραγματοποιώντας μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της τα τελευταία δέκα χρόνια, γνώρισε βαριά ήττα με 3-1 από την Βοσνία Ερζεγοβίνη για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου 2014.
Έτσι το συγκρότημα του Φερνάντο Σάντος έμεινε μόνο στη δεύτερη θέση με τρεις πόντους διαφορά από την κορυφή και πλέον χρειάζεται αρκετή τύχη για να χτυπήσει την πρωτιά.
Στα προκριματικά για το Μουντιάλ πρέπει να πούμε πως σε περίπτωση ισοβαθμίας δυο ομάδων δεν μετρούν τα μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά η συνολική διαφορά τερμάτων.
Όπως θα παρατηρήσετε, λοιπόν, στον αναλυτικό βαθμολογικό πίνακα πιο κάτω, η Βοσνία Ερζεγοβίνη έχει σαφές προβάδισμα αν και η Ελλάδα δεν έχει παίξει ακόμα εναντίον του αδύναμου Λιχτενστάιν. Από εκεί και πέρα όμως το πρόγραμμα είναι, θεωρητικά, υπέρ μας.
Η βαθμολογία
1) Βοσνία Ερζεγοβίνη 13 βαθμοί (18-3)
2) Ελλάδα 10 βαθμοί (6-4)
3) Σλοβακία 8 βαθμοί (6-4)
4) Λιθουανία 5 βαθμοί (4-7)
5) Λετονία 4 βαθμοί (6-9)
6) Λιχτενστάιν 1 βαθμοί (2-15)

Αρχή και τέλος

Βάσει προγράμματος η κατάσταση στην κορυφή μπορεί να ξεκαθαρίσει από τα αμέσως επόμενα παιχνίδια. Η Βοσνία θα ταξιδέψει στην Ρίγα για το ματς με την Λετονία (που θεωρητικά κυνηγά κι αυτή τη 2η θέση), ενώ εμείς θα αγωνιστούμε εκτός με την Λιθουανία. Όποιος γκελάρει λοιπόν και το εκμεταλλευτεί ο άλλος, θα αποκτήσει ένα μικρό προβάδισμα για την πρωτιά.
Γενικότερα οι Βόσνιοι θα ταξιδέψουν σε τρεις δύσκολες έδρες μέχρι το τέλος των προκριματικών (Λετονία, Σλοβακία, Λιθουανία), ενώ η Ελλάδα έχει μόνο δυο εκτός έδρας ματς και μάλιστα το ένα απέναντι στο Λιχτενστάιν.
Έτσι είναι πιθανό να οδηγηθούμε σε "θρίλερ" μέχρι και την τελευταία αγωνιστική, όπου, θεωρητικά πάντα, θα περιμένουμε ένα καλό νέο από την Λιθουανία (αναλυτικά το πρόγραμμα κάτω-κάτω)

Στο κυνήγι του Αναστόπουλου ο Γκέκας

Με το γκολ που πέτυχε ο Φάνης Γκέκας στο τέλος του αγώνα με την Βοσνία Ερζεγοβίνη έφτασε τα 24 με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας και θέλει ένα για να φτάσει τον Άγγελο Χαριστέα στη δεύτερη θέση. Βέβαια ο 33άχρονος άσος στοχεύει στην κορυφή και τον Νίκο Αναστόπουλο.
Ο Μουστάκιας έχει σκοράρει 29 φορές με την Ελλάδα και πλέον ο Γκέκας θέλει πέντε γκολ για να τον πιάσει. Θα τα καταφέρει; Απέναντι στα δυο ματς με τον Λιχτενστάιν είναι πιθανό να μειώσει αρκετά την απόσταση.

Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος

7/6 Λιχτενστάιν - Σλοβακία
7/6 Λετονία - Βοσνία Ερζεγοβίνη
7/6 Λιθουανία - Ελλάδα
6/9 Λετονία - Λιθουανία
6/9 Βοσνία Ερζεγοβίνη - Σλοβακία
6/9 Λιχτενστάιν - Ελλάδα
10/9 Σλοβακία - Βοσνία Ερζεγοβίνη
10/9 Λιθουανία - Λιχτενστάιν
10/9 Ελλάδα - Λετονία
11/10 Ελλάδα - Σλοβακία
11/10 Βοσνία Ερζεγοβίνη - Λιχτενστάιν
11/10 Λιθουανία - Λετονία
15/10 Λιθουανία - Βοσνία Ερζεγοβίνη
15/10 Ελλάδα - Λιχτενστάιν
15/10 Λετονία - Σλοβακία

 Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης

Bosnia vs Greece 3.1 GOALS HIGHLIGHTS από footballdaily1


ALEX WEB RADIO/TV

Euroleague-Αποτελεσματα ημερας

Euroleague-Αποτελεσματα ημερας

23/03/2013

Πρώτη νίκη για Μπεσίκτας!

Με λέι-απ του Ατσίκ, ένα δευτερόλεπτο πριν από τη λήξη, η Μπεσίκτας πανηγύρισε την πρώτη νίκη της στο Top-16 της Euroleague, επικρατώντας της Σιένα με 72-70. Αστόχησε ο Μπράουν στην τελευταία επίθεση της ιταλικής ομάδας.
Η Σιένα ήθελε τη νίκη για να παραμείνει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της 2ης θέσης, αλλά δεν τα κατάφερε στην Κωνσταντινούπολη. Η Μπεσίκτας πέτυχε την πρώτη της νίκη στο Top-16 της Euroleague ύστερα από 12 αγωνιστικές, "δουλεύοντας" για τον Ολυμπιακό.
Η τουρκική ομάδα νίκησε στο τέλος με σκορ 72-70 τη Σιένα, έπαιξε για το γόητρό της και πέτυχε το "ιδανικό" αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 35-35, 48-53, 72-70.

Μπεσίκτας (Ερμάν Κουντέρ): Γκιουλέρ, Ακίν 5(1), Ατσίκ 17(3), Βίντμαρ 7, Τσετίν 14(2), Μαρκοτά 3(1), Κρίστοφερ 3(1), Μινάρντ 14(1), Νάλγκα 8, Οζέρ 1.

Σιένα (Λούκα Μπάνκι): Μπράουν 19(2), Εζέ 8, Καραρέτο, Ράσιτς, Κανγκούρ 9, Σανικίτζε 2, Ρες 2, Όρντερ 6, Τζάνινγκ 3, Χάκετ 5, Μος 16(4).

"Ξέσπασε" στο τέλος η Χίμκι

Η Χίμκι πέτυχε την 7η νίκη της στο Top-16 της Euroleague και παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης στους "8", μετά την εύκολη επικράτησή της με σκορ 99-76 επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, στη Ρωσία.
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι στα 39'' πριν από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου η Χίμκι ήταν μπροστά στο σκορ με 64-61 και η Φενέρμπαχτσε ήταν μέσα στο παιχνίδι.
Σε εκείνο το σημείο, ένα αντιαθλητικό φάουλ από τον Καραμάν και μία τεχνική ποινή στους φιλοξενούμενους έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να τρέξουν ένα σερί 6-0 και να ξεφύγουν με 70-61. Έπειτα, η τουρκική ομάδα κατέρρευσε και οι Ρώσοι έφτασαν σε μία επιβλητική νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 22-23, 49-37, 70-61, 99-76.

Χίμκι (Ρίμας Κουρτινάιτις): Φριντζόν 13(1), Κόπονεν 23(3), Βιάλτσεφ 10(2), Λόντσαρ 3, Ρίβερς 7(1), Μόνια 18(4), Κοστόφ, Ζουκανένκο 2, Ντουντού, Πλάνινιτς 9(1), Ντέιβις 14, Νίλσεν.

Φενέρμπαχτσε (Ερτουγκρούλ Ερντογκάν): ΜακΚάλεμπ 18(1), Ονάν 6(1), Ερμίς 2, Σάτο 8(1), Άντερσεν 14(2), Πεκέρ 5, Σαβάς 4, Μπατίστ 8, Καραμάν 4, Πρέλντζιτς 7(2).

ALEX WEB RADIO/TV

Χάνει τη σεζόν ο Πάουελ?

Χάνει τη σεζόν ο Πάουελ?

Όλα τα είχε ο Ολυμπιακός, νέος τραυματισμός του έλειπε... Τα νέα είναι άσχημα για τον Τζος Πάουελ, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο 8ο λεπτό του εντός έδρας αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ.
Ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ υπέστη εξάρθρωση στον δεξιό ώμο και υπάρχει κίνδυνος να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Τζος Πάουελ χτύπησε συγκεκριμένα σε μία διεκδίκηση ενός ριμπάουντ.

Είναι δεδομένο βέβαια πως ο παίκτης θα χάσει σίγουρα τα δύο επόμενα παιχνίδια του Ολυμπιακού κόντρα σε Άρη την Δευτέρα (25/3) και απέναντι στην Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη (28/3) και όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα της μαγνητικής ώστε να γίνει γνωστό το μέγεθος της "ζημιάς" που έχει υποστεί ο Αμερικανός σέντερ.

Όπως είπαμε υπάρχουν φόβοι πως ο τραυματισμός του είναι σοβαρός και αν επιβεβαιωθεί αυτό τότε κατά πάσα πιθανότητα ο Πάουελ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

ALEX WEB RADIO/TV

Σοβαρά επεισόδια και μαχαιριες στο Μίλωνας - Ολυμπιακός!

Σοβαρά επεισόδια και μαχαιριες στο Μίλωνας - Ολυμπιακός!

Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο ημιτελικός μεταξύ Μίλωνα και Ολυμπιακού για το εφηβικό πρωτάθλημα, οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας φίλος των ερυθρολεύκων. Διεκόπη το ματς.
Επεισοδιακός ήταν ο ημιτελικός του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΝΑ ανάμεσα σε Μίλωνα και Ολυμπιακό. Οι οπαδοί των δύο ομάδων συνεπλάκησαν με αποτέλεσμα να μαχαιρωθεί ένας οπαδός των ερυθρολεύκων!
Όλα έγιναν λίγο πριν τη λήξη του αγώνα, υπήρξε γενική σύρραξη, αρκετοί τραυματισμοί και ο φίλος του Ολυμπιακού που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση που δέχθηκε με μαχαίρι. Όπως ήταν επόμενο, η αναμέτρηση διεκόπη, καθώς υπό τις παρούσες συνθήκες ήταν αδύνατο να συνεχιστεί.

ALEX WEB RADIO/TV

Δηλωσεις προπονητων και παικτων

 Δηλωσεις προπονητων και παικτων

 23/03/2013 

 

Μπλατ: "Έχει μεγάλη ποιότητα ο Ολυμπιακός και βαθύ ρόστερ"

Ο κόουτς Μπλατ τόνισε πως πρόκειται για μία σπουδαία νίκη για τη Μακάμπι, καθώς κέρδισε τον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό που διαθέτει μεγάλη ποιότητα και βαθύ ρόστερ.
Στη συνέντευξη Τύπου των προπονητών ο τεχνικός της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντέιβιντ Μπλατ, επεσήμανε πως πρόκειται για μία σπουδαία νίκη για την ομάδα του, καθώς κέρδισε τον Πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό που διαθέτει μεγάλη ποιότητα και βαθύ ρόστερ. Παράλληλα στάθηκε και στα μεγάλα σουτ που πέτυχαν οι Λόγκαν και Σμιθ στο ματς.
Ο Ντέιβιντ Μπλατ είπε τα εξής: "Ήταν μία σπουδαία νίκη για την ομάδα μας. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με μεγάλη ποιότητα, είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης και έχει βαθύ ρόστερ. Το να κερδίσεις εδώ είναι κάτι σημαντικό. Το "κλειδί" στο ματς ήταν το πρώτο ημίχρονο, όπου ήμασταν πάρα πολύ καλοί.

Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε, αλλά κρατηθήκαμε όρθιοι, όπως οι πυγμάχοι. Βρεθήκαμε κοντά να πέσουμε, όμως κρατηθήκαμε στα πόδια μας. Να κερδίζεις ένα ματς απέναντι στον Ολυμπιακό δεν είναι κάτι εύκολο, οπότε κάποια... σπέσιαλ πράγματα πρέπει να γίνουν. Τα σουτ του Λόγκαν που μπήκαν ή του Σμιθ. Αν δεν είχε μπει το καλάθι του Σμιθ μπορεί το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό. Τώρα η κατάστασή μας είναι καλή, αλλά η δουλειά δεν έχει γίνει.

Θα πρέπει να κερδίσουμε την Μπεσίκτας στο σπίτι μας για να φτάσουμε κοντά σε ένα από τα σπουδαιότερα come back που έχει κάνει ομάδα στην Ευρωλίγκα. Αυτό δεν γίνεται αυτόματα και υπενθυμίζω ότι θα πρέπει να έχουμε την ίδια αφοσίωση, όπως είχαμε στα τελευταία πέντε παιχνίδια μας".

Για το τι έχει άλλαξε στην ομάδα του είπε: "Δεν παίζαμε τόσο άσχημα στον πρώτο γύρο. Χάσαμε κάποια ματς στο τέλος, δεν ήμασταν τόσο κακοί. Επιστρέψαμε σε κάποιες άμυνες, τις οποίες συνηθίζαμε να κάνουμε και δεν τις κάναμε. Τέλος, κάναμε πιο κοντό το σχήμα μας. Αν κερδίζεις μία, κερδίζεις δύο έχεις το μομέντουμ και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μία τόσο μεγάλη σειρά, με 14 παιχνίδια.

Αν δεν ήταν τόσα τα ματς θα ερχόμασταν στην Ελλάδα τώρα μόνο για να φάμε σουβλάκι! Το νέο σύστημα της Ευρωλίγκας το αγαπώ, είναι σπουδαίο σύστημα για τους προπονητές για τους παίκτες για όλους μπορώ να πω. Στον όμιλο μας υπάρχουν έξι ομάδες που είναι πολύ δυνατές. Να ρωτήσω κάτι. Πώς είναι ο Άρης και η Θεσσαλονίκη; Μου έχει λείψει...".

Σε ερώτηση για τον Φώτη Κατσικάρη, ο οποίος θα τον αντικαταστήσει στον πάγκο της Εθνικής Ρωσίας, δήλωσε: "Είναι πολύ καλός προπονητής και ελπίζω να τα πάει καλά. Εξαιρετική επιλογή".

Μπαρτζώκας: "Εμείς τα κάναμε χάλια, εμείς θα τα διορθώσουμε"

Ο Μπαρτζώκας είπε στη συνέντευξη Τύπου "εμείς τα κάναμε χάλια, εμείς θα τα διορθώσουμε", ενώ στάθηκε στο κακό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού, το οποίο χαρακτήρισε ως το χειρότερο της ομάδας στην φετινή σεζόν.
Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν απογοητευμένος από την ήττα του Ολυμπιακού. Στις δηλώσεις του τόνισε πως "εμείς τα κάναμε χάλια, εμείς θα τα διορθώσουμε", ενώ χαρακτήρισε το κακό πρώτο ημίχρονο των ερυθρολεύκων ως το χειρότερο που έχει κάνει η ομάδα στη φετινή σεζόν. Παραδέχτηκε πως οι Πειραιώτες δεν παίζουν καλό μπάσκετ τη φετινή περίοδο, σχολιάζοντας πως σε αυτό έχουν παίξει ρόλο και οι τραυματισμοί.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε τα εξής για το ματς: "Το σημερινό ματς έχει δύο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο στην κυριολεξία το πετάξαμε. Ήμασταν απαράδεκτοι αμυντικά , είχαμε έλλειψη αυτοπεποίθησης και ήμασταν διστακτικοί στην επίθεση. Κάναμε πολλά λάθη και κακές επιλογές και γι’ αυτό βρεθήκαμε στο -18. Ήταν αναμφίβολα το χειρότερο φετινό ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς να έχουμε καλύτερα ποσοστά, πήγαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση κυρίως λόγω άμυνας. Τα μεγάλα σουτ όμως, ειδικά αυτό του Σμιθ από τα εννιά μέτρα, μας έκοψαν τα πόδια. Πριν από αυτό όμως είχαμε τρεις λάθος επιθετικές επιλογές για να φέρουμε το ματς στον πόντο. Δεν παίζουμε καλά αυτή την περίοδο, έχουν παίξει ρόλο οι τραυματισμοί και ότι αυτοί που παίζουν δεν έχουν ανάσες. Σήμερα, είχαμε την ατυχία με τον Πάουελ.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όσους έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο για την προσπάθεια αλλά πρέπει να καταλάβουμε ότι σε αυτό το επίπεδο το ένα ημίχρονο δεν φτάνει. Πετύχαμε την Μακάμπι σε καλό μομέντουμ, έπαιξε καλά αλλά γι’ αυτό είμαστε και εμείς υπεύθυνοι. Είχαμε λάθος φιλοσοφία στο πρώτο ημίχρονο".

Ενόψει της συνέχειας είπε τα εξής: "Με δύο νίκες είμαστε στους οκτώ αλλά πρέπει να διώξουμε το στρες από πάνω μας. Να γυρίσει και ο Πρίντεζης που είναι πολύ σημαντικός για μας. Εμείς τα κάναμε χάλια, εμείς θα τα διορθώσουμε. Το κοινό μας στηρίζει αλλά όταν παίζουμε στο ΣΕΦ έχουμε υπερβολική πίεση. Τα παιδιά δεν είναι έτοιμα να διαχειριστούν την περυσινή επιτυχία και φαίνεται από το ότι εκτός έχουμε καλύτερο ρεκόρ. Θα πρέπει και αυτό να το αντιμετωπίσουμε καλύτερα".

Χάινς: "Δεν είχαμε ενέργεια"

Ο Χάινς στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας και μαχητικότητας που παρουσίασε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε απογοητευμένος και σε ορισμένα εύκολα καλάθια που έχασε.
Ο Κάιλ Χάινς ήταν απογοητευμένος τόσο για την ήττα του Ολυμπιακού από την Μακάμπι, όσο και από ορισμένα εύκολα καλάθια που έχασε. Στις δηλώσεις του χαρακτήρισε τα επόμενα ματς της ομάδας ως τελικούς.
Ο Αμερικανός σέντερ είπε τα εξής: "Δεν είχαμε ενέργεια και μαχητικότητα στο πρώτο ημίχρονο.

Χάσαμε εύκολα σουτ και επιτρέψαμε στην Μακάμπι να κάνει το παιχνίδι της. Eίχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το ματς.

Έχασα κι εγώ από την πλευρά μου κάποια εύκολα καλάθια ενώ αντίθετα οι της Μακάμπι τα έβαζαν από παντού με αποτέλεσμα να μας κόβουν τα πόδια. Τα επόμενα δύο παιχνίδια για μας είναι τελικοί και πρέπει να τα κερδίσουμε".

Παπανικολάου: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες"

Ο Κώστας Παπανικολάου δεν έψαξε για δικαιολογίες μετά την άσχημη εμφάνιση και την ήττα κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ.
Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού στάθηκε στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας, ενώ έδωσε σύνθημα για άμεση ανάκαμψη ενόψει των δύο τελευταίων αγώνων στο Top-16 της Ευρωλίγκας.
Ο Παπανικολάου είπε τα εξής: "Ό,τι και να πούμε μετά από αυτήν την κακή εμφάνιση είναι λίγο. Δεν ξεκινήσαμε καλά στο ματς και κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Η Μακάμπι ειναι ομάδα που της αρέσει να τρέχει, που επιδιώκει το ελεύθερο παιχνίδι, που ζητά το ένας εναντίον ενός, που δίνει βαρύτητα στην επίθεσή της. Και εμείς τι κάναμε; Τους αντιμετωπίσαμε με χαλαρή άμυνα και τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν δύσκολα για εμάς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν τα καταφέραμε.

Δεν παρουσιαστήκαμε όπως πρέπει στο ματς. Αυτό που μας πονάει και μένει είναι η κακή μας εμφάνιση στο πρώτο μέρος. Κανείς μας δεν ήταν αυτός που έπρεπε μέσα στον αγώνα, κανείς μας δεν ήταν συγκεντρωμένος. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες.

Όλες οι ομάδες είναι κουρασμένες, όλες κάνουν ταξίδια, όλες έχουν δώσει πολλά παιχνίδια αυτή την περίοδο, οπότε δεν μπορούμε να πούμε πως είμαστε αδικημένοι. Δεν ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Από εδώ και πέρα θα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να συνεχίσουμε ώστε να πάρουμε την πρόκριση. Το ξαναλέω, δεν υπάρχουν δικαιολογίες και χάσαμε γιατί δεν παίξαμε εμείς καλά.

Τώρα, πρέπει οπωσδήποτε να πάμε να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια με Φενέρμπαχτσε και Χίμκι. Πιστέψαμε στο τέλος στη νίκη, καθώς μειώναμε και πλησιάζαμε είχαμε καλή ψυχολογία, αλλά χάσαμε την ευκαιρία να κάνουμε την ανατροπή όταν μειώσαμε στους τρεις πόντους. Έβαλαν, όμως, μεγάλα σουτ στο ματς και πήραν τη νίκη. Άλλες φορές τα έχουμε βάλει εμείς αυτά τα σουτ, τώρα τα βάλαμε εμείς. Από πλευρά μας θα πρέπει να σταματήσουμε να ακούμε τους ψιθύρους γύρω μας και να επικεντρωθούμε αποκλειστικά στην δουλειά μας", ήταν τα λόγια του διεθνούς παίκτη του Ολυμπιακού.


Λο: "Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς"

Ο Έισι Λο παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν ήταν αυτός που έπρεπε κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά επισήμανε πως η πρόκριση στην προημιτελική φάση είναι ακόμα εφικτή.
Ο Έισι Λο στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού ήταν απογοητευμένος από την ήττα της ομάδας του από την Μακάμπι στο ΣΕΦ. Τόνισε πως οι Πειραιώτες θα πρέπει να ξεχάσουν αυτό το ματς και να κυνηγήσουν την πρόκριση στα προημιτελικά, ενώ στάθηκε και στα μεγάλα σουτ που πέτυχε ο αντίπαλος.
Ο Αμερικανός γκαρντ είπε: "Ήταν μια κακή εμφάνιση για εμάς. Δεν παίξαμε καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Έβαλαν, βέβαια, πολύ μεγάλα σουτ. Οπότε τα είχαν ανάγκη, τα έβαζαν και ήταν δύσκολο για εμάς. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στο παρκέ. Έκαναν μια μεγάλη νίκη και πρέπει να παραδεχτούμε πως έπαιξαν πολύ καλά. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να αντιδράσουμε. Εν μέρει τα καταφέραμε, αλλά έβαλαν πολύ δύσκολα μακρινά σουτ και διατήρησαν την διαφορά.

Εμείς τώρα συνεχίζουμε. Είμαστε μέσα στον στόχο μας που είναι η πρόκριση στη φάση των "8". Πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια, αρχής γενομένης με αυτό κόντρα στη Φενέρ στην Τουρκία.

Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς και να συνεχίσουμε ώστε να πάμε στα προημιτελικά. Πρέπει γίνουμε καλύτεροι και να παίξουμε καλύτερο μπάσκετ. Να βελτιωθούμε ώστε να πάρουμε τις νίκες που μας χρειάζονται".

Οχαγιόν: "Ήμασταν επίμονοι"

Ενθουσιασμένος ο Οχαγιόν από το "διπλό" στο ΣΕΦ τόνισε πως οι παίκτες της Μακάμπι ήταν επίμονοι στο ματς και το κέρδισαν, ενώ έδωσε συγχαρητήρια και στο προπονητικό-τιμ για το πως προετοίμασε την ομάδα.
Ένας ευτυχισμένος άνθρωπος ήταν ο Γιόγκεβ Οχαγιόν λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ. Ο Ισραηλινός γκαρντ στις δηλώσεις του τόνισε πως οι κίτρινοι ήταν επίμονοι στο ματς και για αυτό κέρδισαν τον Ολυμπιακό, ενώ θέλησε να δώσει συγχαρητήρια στο προπονητικό-τιμ για το ότι προετοίμασε σωστά την ομάδα.
Ο Οχαγιόν είπε τα εξής: "Δώσαμε  όλη την καρδιά μας στο παρκέ. Έχουμε κάνει μια σπουδαία ανατροπή σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι όπως το είχαμε σχεδιάσει, ήμασταν πολύ επίμονοι και μετά από ένα τέτοιο πρώτο ημίχρονο είναι δύσκολο να χάσεις.

Το προπονητικό επιτελείο αξίζει συγχαρητήρια που μας προετοίμασε τόσο καλά για αυτό το παιχνίδι και φυσικά το ίδιο ισχύει για τους συμπαίκτες μου, οι οποίοι έπαιξαν εξαιρετικά".
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

Η βαθμολογία στον όμιλο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός με την ήττα του από την Μακάμπι έμπλεξε στον όμιλο, καθώς όχι μόνο σπατάλησε το "δώρο" της Μπεσίκτας ώστε να έμενε μόνος στην 2η θέση, αλλά πλέον είναι 4ος ισοβαθμόντας με τέσσερις ομάδες. Βαθμολογία και πρόγραμμα.
Ο Ολυμπιακός για την 12η αγωνιστική του TOP-16 της Euroleague ηττήθηκε από την Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΣΕΦ (67-73) και πλέον η υπόθεση πρόκρισης του στην επόμενη φάση έμπλεξε! Οι Πειραιώτες μάλιστα σπατάλησαν και το "δώρο" που τους έκαναν οι παίκτες της Μπεσίκτας, οι οποίοι κέρδισαν στην Πόλη την Σιένα (72-70), καθώς αν οι ερυθρόλευκοι είχαν κερδίσει τους Ισραηλινούς στο Φάληρο τώρα θα βρίσκονταν "αγκαλιά" με την πρόκριση, όντας μόνοι στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, η οποία αποφέρει και το πλεονέκτημα της έδρας στα προημιτελικά.
Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, όμως, έχασαν από την Μακάμπι στο ΣΕΦ και πλέον η κατάσταση στον όμιλο τους είναι ιδιαίτερα μπερδεμένη. Την πρώτη θέση την έχει "κλειδώσει" η Μπαρτσελόνα, αλλά στην δεύτερη θέση ισοβαθμούν πλέον τέσσερις (!) ομάδες, έχοντας ακριβώς το ίδιο ρεκόρ, δηλαδή με 7 νίκες και 4 ήττες. Ο λόγος για τις Κίμκι, Μακάμπι, Ολυμπιακός και Σιένα.

Σε αυτή την ισοβαθμία οι Ρώσοι είναι δεύτεροι, ενώ οι Ισραηλινοί είναι τρίτοι, καθώς κέρδισαν με περισσότερους πόντους διαφορά τους Πειραιώτες στο ΣΕΦ. Πλέον, λοιπόν, ο Ολυμπιακός δεν είναι στην δεύτερη θέση, αλλά στην τέταρτη, αλλά το πρόγραμμα του θεωρητικά είναι περισσότερο βατό από τους διεκδικητές του, καθώς έχει να αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε στην Πόλη και την Κίμκι στο Φάληρο στην αυλαία του ομίλου.

Θεωρητικά o Ολυμπιακός είναι φαβορί ώστε να περάσει στην επόμενη φάση, εφόσον βέβαια κερδίσει τα δύο επόμενα παιχνίδια του (Φενέρμπαχτσε και Κίμκι), ενώ μπορεί να κατακτήσει ακόμη και την δεύτερη θέση στον όμιλο, αν όμως κάνει μία ήττα η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία έχει να αντιμετωπίσει στην Ισπανία την Μπαρτσελόνα στην τελευταία αγωνιστική. Τα πάντα είναι ρευστά, αλλά το θετικό είναι πως οι Πειραιώτες κρατούν την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά για το "εισιτήριο" στα προημιτελικά.

Τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής


Κίμκι - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 99-76
Μπαρτσελόνα - Κάχα Λαμποράλ 83-74
Μπεσίκτας - Σιένα 72-70
Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 67-73

Βαθμολογία (Σε 12 αγώνες)


1. Μπαρτσελόνα 11-1

2. Κίμκι 7-5

3. Μακάμπι Τελ Αβίβ 7-5

4. Ολυμπιακός 7-5

5. Σιένα 7-5

6. Κάχα Λαμποράλ 6-6

7. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 2-10

8. Μπεσίκτας 1-11

Η βαθμολογία ακριβώς όπως την έχει η Euroleague:

 


Επόμενη αγωνιστική (13η)


Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ - Ολυμπιακός

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Μπεσίκτας

Κίμκι - Κάχα Λαμποράλ

Σιένα - Μπαρτσελόνα

Η τελευταία αγωνιστική (14η)


Ολυμπιακός - Κίμκι

Κάχα Λαμποράλ - Σιένα

Μπαρτσελόνα - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μπεσίκτας - Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ


www.redplanet.gr/

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 67-73

Ολυμπιακός - Μακάμπι Τελ Αβίβ 67-73

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κατώτερος των περιστάσεων στο ΣΕΦ, δεν εκμεταλλεύτηκε το "δώρο" της Μπεσίκτας που νίκησε τη Σιένα, και γνώρισε την ήττα από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 73-67. Απομένουν δύο αγωνιστικές στο Top-16 της Ευρωλίγκας και, πλέον, οι ερυθρόλευκοι τρέχουν για να προλάβουν το τρένο της πρόκρισης, έστω και με μειονέκτημα έδρας στην προημιτελική φάση. Δείτε το βίντεο με τα highlights του αγώνα.
Ένας αγνώριστος Ολυμπιακός, ηττήθηκε καθαρά από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 73-67 στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης, που δεν είχαν τον Γιώργο Πρίντεζη στη σύνθεσή τους, από την αρχή βρέθηκαν να... κυνηγούν στο σκορ, με τους Ισραηλινούς μάλιστα να προηγούνται με τη λήξη του πρώτου μέρους με 18 πόντους διαφορά (23-41). Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα προσπάθησαν για τη μεγάλη ανατροπή, κατάφεραν να μειώσουν σε 62-65 δύο λεπτά πριν από το φινάλε, αλλά στο τέλος δεν είχαν καθαρό μυαλό για να ολοκληρώσουν ένα επικό "γύρισμα" κάνοντας λάθη, με τον Σμιθ να σημειώνει τρίποντο "μαχαιριά" (62-68) στο 1'36'' πριν τη λήξη. Τραυματίστηκε ο Τζος Πάουελ στην αρχή του αγώνα, με τον Αμερικανό να παθαίνει εξάρθρωση στον ώμο. Πλέον, η πρόκριση στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης δεν είναι απλή υπόθεση για τον Ολυμπιακό, που θέλει δύο νίκες κόντρα σε Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (εκτός) και Χίμκι (εντός) για να αισθάνεται άνετος.
Ο Ολυμπιακός πλήρωσε ουσιαστικά την τραγική του παρουσία στο πρώτο ημίχρονο και ειδικά στην δεύτερη περίοδο. Δεν παρουσιάστηκε σοβαρός και συγκεντρωμένος στα πρώτα 20 λεπτά, έκανε λάθη στην άμυνα και στην δημιουργία, ενώ ήταν διστακτικός και άστοχος στην επίθεση, δυσκολευόμενος να σκοράρει στο σετ παιχνίδι, ενώ έχανε και τα ριμπάουντ. Αντιθέτως η Μακάμπι μπήκε στο ματς δυναμικά και έβαλε μεγάλα σουτ χάρη στους Λόγκαν (20π, 4/9τρ) και Σμιθ (13π, 3/4τρ), οι οποίοι έκαναν την "ζημιά", έχοντας για "θηρίο" μέσα στην ρακέτα τον Τζέιμς (10ρ, 9π, 4κ). Πρώτος σκόρερ για τους Πειραιώτες ο Σπανούλης (19π, 4ασ), έδωσε λύσεις στην επίθεση ο Λο (10π), όπως και ο Σλούκας, ο οποίος με δικό του τρίποντο η ομάδα μείωσε σε 60-63 στο 36', αλλά οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν στο τέλος να γυρίσουν το ματς, γνωρίζοντας νέα ήττα στο ΣΕΦ.

Το ματς


Κακό ξεκίνημα, τα τρίποντα του Λόγκαν και «παγωμάρα» με Πάουελ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στην πεντάδα τους Λο, Σπανούλη, Παπανικολάου, Άντιτς και Πάουελ. Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν νευρικά στο ματς και απέναντι στην άμυνα ζώνης της Μακάμπι έκαναν λάθη και διστακτικά σουτ, με τον Σμιθ να ανοίγει το σκορ. Ο Παπανικολάου στη συνέχεια έκανε λάθος πάσα, αλλά έσωσε την φάση ο Άντιτς, ο οποίος και ισοφάρισε (2-2). Στη συνέχεια όμως ο Σκοπιανός όχι μόνο αστόχησε σε τρίποντο, αλλά έχασε και δύο βολές (!), με τους Πειραιώτες να ψάχνουν στην επίθεση τον Πέρο. Οι Ισραηλινοί στην άμυνα είχαν βάλει σκοπό να εξολοθρεύσουν τον Σπανούλη, ενώ στα μετόπισθεν οι Πειραιώτες παρουσίαζαν αδυναμία στο low-post, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να προηγηθούν με 2-6.  Σε εκείνο το σημείο όμως ο Ολυμπιακός βρήκε ρυθμό στο παιχνίδι του, έβγαλε ενέργεια και καλές άμυνες με μπροστάρη τον Παπανικολάου, έτρεξε στον αιφνιδιασμό και χάρη στα καρφώματα των Πάουελ-Άντιτς μείωσε σε 8-9.

Η Μακάμπι όμως απάντησε άμεσα, βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση, και χάρη στο  τρίποντο του Χίκμαν, συν το γκολ-φάουλ που κέρδισε και αξιοποίησε ο Οχαγιόν, έφτασε την διαφορά στο +7 (8-15) στο 4’, με τον Μπαρτζώκα να παίρνει τάιμ-άουτ ώστε να… ξυπνήσει τους παίκτες του. Οι ερυθρόλευκοι στην επίθεση ήταν άστοχοι, ενώ δεν είχαν καθαρό μυαλό στην δημιουργία κάνοντας λάθη. Ο Μπαρτζώκας σε εκείνο το σημείο άλλαξε τον Λο με τον Σλούκα, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εκτός παιχνιδιού, με τον Σπανούλη με σουτ από μέση απόσταση να μειώνει σε 10-15. Παράλληλα, ο Πάουελ πέρασε στον πάγκο καθώς αισθάνθηκε έντονους πόνους στον ώμο (υπέστη εξάρθωση), με αποτέλεσμα άπαντες να «παγώσουν» στο ΣΕΦ, με τον Σερμαντίνι να τον αντικαθιστά. Ο Παπανικολάου στη συνέχεια έπαιξε στο «4» και ο Περπέρογλου στο «3», με τον Λόγκαν από την περιφέρεια να «πυροβολεί» ανεβάζοντας την διαφορά στο +6 (12-18). Ο «Σέρμα» μείωσε με βολή, αλλά στην εκπνοή του δεκαλέπτου, αν και οι παίκτες του Ολυμπιακού έβγαλαν καλή άμυνα, ο Λόγκαν σημείωσε ένα απίθανο τρίποντο «γράφοντας» το 13-21.

Κυριάρχησε η Μακάμπι και εκτόξευσε την διαφορά στο +18!

Στην δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ με τους Πέρκινς, Σλούκα, Περπέρογλου, Παπανικολάου και Σερμαντίνι, αλλά ο Τζέιμς με κάρφωμα ανέβασε την διαφορά στο +10 (13-23). Ο Ντορόν όμως ήταν και πάλι αρνητικός στο παρκέ, όντας άστοχος και κάνοντας λάθη στο ματς, με αποτέλεσμα ο Λο να επιστρέψει στην θέση του. Οι ερυθρόλευκοι έδειχναν να μην είναι σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο παρκέ, με τον Λόγκαν να… τρυπώσει στο low-post και να ανεβάζει την διαφορά στο +12 (13-25). Οι ερυθρόλευκοι έδειχναν να έχουν εγκλωβιστεί στην επίθεση, μη βρίσκοντας λύσεις απέναντι την άμυνα ζώνης, αλλά ο Παπανικολάου με ατομική ενέργεια έδωσε… ανάσα στους γηπεδούχους (15-25). Στο 13’ ο Χάινς πέρασε για πρώτη φορά στο παρκέ και αποθεώθηκε από τους φιλάθλους, αλλά τα λάθη των Πειραιωτών συνεχίστηκαν, χάνοντας την ευκαιρία ώστε να πλησιάσουν στο σκορ. Ο Μπαρτζώκας άλλαζε σχήματα ώστε να βρει το ιδανικό, ρίχνοντας στη μάχη και τον Μαρτίνας, χρησιμοποιώντας μία «κοντή» πεντάδα με τρία γκαρντ (Σπανούλης, Σλούκας, Γκετσεβίτσιους, Περπέρογλου, Χάινς).

Στο 15’ το σκορ ήταν 15-27, με τον Ολυμπιακό να έχει πρόβλημα σε επίθεση, άμυνα και ριμπάουντ, δείχνοντας ξεκάθαρα πως οι παίκτες του δεν πατούσαν καλά παρκέ, παρουσιάζοντας προβλήματα και αδυναμίες σε όλους τους τομείς. Στο επόμενο λεπτό ο Πνίνι χρεώθηκε με αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Σλούκα, με τον Έλληνα γκαρντ να βάζει μόνο τη μία, ενώ στην επαναφορά ο Σπανούλης έκανε λάθος, με τον Σμιθ να τιμωρεί από την περιφέρεια με τρίποντο, εκτοξεύοντας την διαφορά στο +14 (16-30). Σε εκείνο το σημείο ανέλαβε δράση ο αρχηγός, ο οποίος πρώτα με τρίποντο και στη συνέχεια με καλάθι μείωσε σε 21-30, τονώνοντας την ψυχολογία των συμπαικτών του, αλλά και του κόσμου. Ο Λόγκαν όμως ήταν «καυτός» κάθε φορά που σούταρε (21-34), ο Λο ακολούθως απάντησε με την πρώτη του διείσδυση στο ματς, με τον Λόγκαν ακολούθως να… οργιάζει στο παρκέ. Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν εντυπωσιακός και με δύο σερί «βόμβες» από την περιφέρεια (4/7τρ) «πάγωσε» το ΣΕΦ, δίνοντας στη Μακάμπι προβάδισμα 18 πόντων (!), με το 23-41 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Οι Ισραηλινοί κυριάρχησαν απολύτως σε αυτό το 20λεπτο, όντας τρομερά εύστοχοι τόσο κοντά στο καλάθι (9/14, 64%), όσο και από την περιφέρεια (7/14, 50%), «χτυπώντας» ανελέητα τον Ολυμπιακό με τα μεγάλα της σουτ, ενώ είχε τον έλεγχο και στα ριμπάουντ (11-20).


 
Η αντίδραση του Ολυμπιακού

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ με τους Σπανούλη, Σλούκα, Παπανικολάου, Άντιτς και Χάινς, με τον «Σλούκι-Σλουκ» να σημειώνει τρίποντο ξεσηκώνοντας το κοινό στο ΣΕΦ, αλλά η απάντηση της Μακάμπι ήταν άμεση (26-43) με τον Χίκμαν. Ο αρχηγός στη συνέχεια δεν είχε σταθερό χέρι στις τρεις βολές που κέρδισε, μετρώντας 1/3 (27-43), αλλά στη συνέχεια απάντησε με τρίποντο από τη γωνία, μειώνοντας σε 30-43 στο 22’, με τον κόσμο να προσπαθεί να παίξει άμυνα με την φωνή του. Ο Χάινς στη συνέχεια μείωσε με φόλοου ύστερα από λέι-απ του Red-Bill, με τον Σπανούλη ακολούθως να κλέβει την μπάλα και να τρέχει στον αιφνιδιασμό ρίχνοντας την διαφορά στο -10 (34-44) στο 23’, με το κοινό στις εξέδρες να «φλέγεται» από ενθουσιασμό. Ο Περπέρογλου στη συνέχεια αντικατέστησε τον Παπανικολάου, ενώ ο Χάινςαν και έκοψε εντυπωσιακά τον Τζέιμς ακολούθως χρεώθηκε με τρίτο φάουλ, με αποτέλεσμα ο Σερμαντίνι να τον αντικαταστήσει. Ο Σπανούλης στη συνέχεια πήρε άριστα στα οργανωτικά του καθήκοντα, καθώς με δύο υπέροχες ασίστ στους Άντιτς και Σερμαντί στο low-post, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 38-46 στο 15’, αλλά ο Χίκμαν απάντησε με βολές.

Ο Ολυμπιακός σε εκείνο το σημείο έχασε ευκαιρίες ώστε να μειώσει περισσότερο, με τον Χίκμαν να τιμωρεί με μία εντυπωσιακή διείσδυση «γράφοντας» το 38-50. Ο Άντιτς πήγε στις βολές αλλά δεν μπόρεσε να βάλει και τις δύο (39-50), με τον Πέρκινς να μην μπορεί να δημιουργήσει και τον Πέρο ακολούθως να δέχεται τάπα από τον Τζέιμς. Οι ερυθρόλευκοι μετά από το πρώτο πεντάλεπτο ξέσπασμα τους έδειχναν να… ξεμένουν από βενζίνη, όντας άστοχοι από την περιφέρεια, χάνοντας ευκαιρίες ώστε να πλησιάσουν την Μακάμπι, η οποία και πάλι ξέφυγε με +15 (39-54) στο 28’. Σε εκείνο το σημείο μίλησε ο Red-Bill, ο οποίος πρώτα με βολές και στη συνέχεια με καλάθι στον αιφνιδιασμό μείωσε σε 43-54, αλλά ο τρομερός Λόγκαν σημείωσε ένα ακόμη απίθανο σουτ, όντας υπό πίεση (43-56). Λίγο πριν το τέλος της 3ης περιόδου όμως οι Πρωταθλητές Ευρώπης απάντησαν με δύο σερί τρίποντα, πρώτα με τον Περπέρογλου και στη συνέχεια με τον Λο, ρίχνοντας την διαφορά στο -7 (49-56), δίνοντας ώθηση και καλή ψυχολογία στην ομάδα, ξεσηκώνοντας παράλληλα το κοινό στο ΣΕΦ.

Έχασε την ευκαιρία για την ανατροπή, κομβικό το τρίποντο του Σμιθ

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός μπήκε στο παρκέ με τους Λο, Σπανούλη, Περπέρογλου, Άντιτς και Σερμαντίνι, με τον Γεωργιανό σέντερ με «χουκ» να μειώνει σε 51-56, με τους ερυθρόλευκους να παίζουν πλέον με αυτοπεποίθηση. Στη συνέχεια ο Σλούκας αντικατέστησε τον Σπανούλη, με τον ψύχραιμο Περπέρογλου από την αδύναμη πλευρά να «εκτελεί» δίποντο, στο οποίο και ευστόχησε, μειώνοντας σε 53-56 στο 32’. Οι Πειραιώτες ήθελαν μία καλή άμυνα, αλλά ο Σμιθ ευστόχησε σε τρίποντο δίνοντας… ανάσα στους κίτρινους (53-59). Ακολούθως ο Παπανικολάου πέρασε στο «4» αντί του Πέρο, με τον ευλύγιστο Λο στο χαμηλό πόστ να μειώνει σε 55-59 με ωραία ενέργεια. Οι γηπεδούχοι ακολούθως έπαιξαν καλή άμυνα, αλλά στάθηκαν άτυχοι στα ριμπάουντ, με τον Σμιθ να «γράφει» το 55-61. Ο Έισι στην επόμενη επίθεση έκανε ένα κακό σουτ, με τον Σπανούλη στο 34’ να αντικαθιστά τον Σλούκα. Ο Τζέιμς κοντά στο καλάθι νίκησε τον Χάινς (55-63), ο Κάιλ απάντησε με τον ίδιο τρόπο (57-63), οι ερυθρόλευκοι ακολούθως μάζεψαν το αμυντικό ριμπάουντ, αλλά στην επίθεση ο Red-Bill έδωσε μία κακή πάσα στον Χάινς. Στο 34’ ο Χάινς έβγαλε άμυνα πάνω στον Χίκμαν ρίχνοντας του τάπα και στον αιφνιδιασμό ο Σλούκας με ένα «καυτό» τρίποντο μείωσε σε 60-63! Ένα μεγάλο και κρίσιμο σουτ από τον νεαρό γκαρντ που πανηγυρίστηκε έντονα τόσο από τους παίκτες, όσο και από τους φιλάθλους στο ΣΕΦ, στα 4’12’’ πριν το τέλος.

Ο Παπανικολάου ακολούθως ήταν ψύχραιμος στις βολές (62-65), οι γηπεδούχοι έβγαλαν καλή άμυνα, αλλά στην επίθεση επικράτησε μία διστακτικότητα, με τον Χάινς όντας όχι σε καλή θέση να αστοχεί από το low-post. Η Μακάμπι ήταν άστοχη, αλλά το θετικό ήταν πως ο Ολυμπιακός έπαιρνε τα ριμπάουντ, αλλά ο Κάιλ ακολούθως έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του σπαταλώντας άλλη μία ακόμη επίθεση. Οι Πειραιώτες συνέχιζαν να παίζουν εξαιρετική άμυνα, αλλά ο Σμιθ απάντησε με ένα απίστευτο τρίποντο από τα 9 μέτρα περίπου στο τέλος της επίθεσης, κάνοντας το σκορ 62-68 στο 1’36’’ πριν το τέλος, με τους ερυθρόλευκους να πληρώνουν τις κακές επιλογές τους στην επίθεση. Ακολούθως ο Σερμαντίνι χρεώθηκε με βήματα, με τον Χίκμαν να «γράφει» το 62-70, δίνοντας… τέλος στις ελπίδες του Ολυμπιακού για ανατροπή στο σκορ και νίκη. Ο Σπανούλης μείωσε με βολές (64-70), ακολούθως οι Πειραιώτες έβγαλαν καλή άμυνα, ενώ ο Λο απάντησε με τρίποντο, μειώνοντας σε 67-70 στα 18’’, βάζοντας… φωτιά στο ματς. Στη συνέχεια ο Περπέρογλου έκανε γρήγορα φάουλ στον Χίκμαν, ο οποίος μέτρησε ½ βολές, κάνοντας το σκορ 67-71. Οι Πειραιώτες είχαν 17’ στην διάθεση τους, αλλά λειτούργησαν εντελώς ανορθόδοξα, με αποτέλεσμα να κάνουν δυο σερί λάθη. Στο δεύτερο ειδικά ο Σπανούλης καθυστέρησε να πασάρει ή να σουτάρει, δίνοντας στο τέλος λάθος πάσα, με αποτέλεσμα η Μακάμπι να κερδίσει στο τέλος με σκορ 67-73 στο ΣΕΦ.

Τα δεκάλεπτα: 13-21, 23-41, 49-56, 67-73.

Ανά δεκάλεπτο: 13-21, 10-20, 26-15, 18-17.

Ολυμπιακός (Γιώργος Μπαρτζώκας): Χάινς 4, Λο 10(2), Άντιτς 7, Σπανούλης 19(2), Περπέρογλου 5(1), Σερμαντίνι 5, Σλούκας 7(2), Πάουελ 2, Γκετσεβίτσιους, Πέρκινς, Παπανικολάου 8.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ντέιβιντ Μπλατ): Λόγκαν 20(4), Τζέιμς 9, Σμιθ 13(3), Χίκμαν 16(1), Ροθ, Πνίνι 4, Κάνερ Μέντλι 2, Οχαγιόν 8(1), Πλάνινιτς 1, Λάντεσμπεργκ.

Αναλυτικά τα στατιστικά του Ολυμπιακού στο ματς:

  Αναλυτικά τα στατιστικά της Μακάμπι στο ματς:

 

Δείτε στο βίντεο τα highlights της αναμέτρησης:




www.redplanet.gr/

Ισόπαλη η Εθνική Κ-20 σκορε

Ισόπαλη η Εθνική Κ-20 σκορερ ο Διαμαντάκος

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος, που αγωνίζεται στον Άρη ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, πέτυχε το γκολ της Εθνικής Κ-20, στη φιλική αναμέτρηση κόντρα στην αντίστοιχη της Εσθονίας στο Άργος.

Η Εθνική ομάδα κάτω των 20 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Εθνική Ελπίδων της Εσθονίας, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΔΑΚ Άργους. Να σημειωθεί πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Τσάνας, δεν κάλεσε κάποιον παίκτη του Ολυμπιακού για αυτό το φιλικό ματς λόγω της συμμετοχής της ομάδας Νέων του πειραϊκού συλλόγου στο NextGen Series, καθώς οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν την Άστον Βίλα στην Αγγλία, σε νοκ-άουτ προημιτελικό.
Η Ελλάδα, στο πρώτο της τεστ ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου U-20, απέδωσε πολύ καλό ποδόσφαιρο ανά διαστήματα και χειροκροτήθηκε θερμά στο τέλος του αγώνα από τους 5.000 θεατές που γέμισαν τις εξέδρες του σταδίου.

Η ελληνική ομάδα πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα, προσπαθώντας να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των αντιπάλων. Ωστόσο, στο πρώτο ημίχρονο κατάφερε να απειλήσει μόνο με τα μακρινά σουτ των Κολοβού (8', 17') και Μαυρία (22'). Οι Εσθονοί προηγήθηκαν στην πρώτη τους καλή επιθετική ενέργεια με το όμορφο πλασέ του Άνιερ στο 55ο λεπτό.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα, όμως το δυνατό σουτ του Σταφυλλίδη στο 63' έφυγε μόλις άουτ. Η Εθνική είχε άλλη μια καλή στιγμή στο 77' με το άστοχο σουτ του Τριανταφυλλόπουλου από πλεονεκτική θέση, όμως στο 80' η υπεροχή της ελληνικής ομάδας καρποφόρησε με την εντυπωσιακή ενέργεια και στο εκπληκτικό σουτ του Διαμαντάκου που κατέληξε στο δεξί "γάμμα" της εστίας του Μέεριτς.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Εθνικής για να πάρει τη νίκη χάθηκε στο 89', όταν ο πολύ καλός Μέεριτς πραγματοποίησε δύσκολη απόκρουση στην κεφαλιά του Τριανταφυλλόπουλου από το ύψος της μικρής περιοχής.

Ο Ιταλός διαιτητής της αναμέτρησης Αντρέα Ντε Μάρκο παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τον Γιαννιώτα.

"Οφείλουμε να καταλάβουμε ότι πρέπει να κοιτάμε τη δική μας απόδοση, τη δική μας ομάδα, ανεξαρτήτως της δυναμικότητας του αντιπάλου. Παρουσιάσαμε στον αγώνα κάποια στοιχεία που τα κρατάμε ως θετικά, όμως υπάρχουν κι άλλα που θέλουν βελτίωση. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας για να δουλέψουμε πάνω στις ατέλειες και να παρουσιάσουμε ένα αξιόλογο σύνολο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τουρκίας", ήταν το σχόλιο του ομοσπονδιακού προπονητή, Κώστα Τσάνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ελλάδα: Διούδης (46' Καπίνο), Σταφυλλίδης (65' Ράνος), Μπουγαΐδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαυρίας, Διαμαντάκος, Κολοβός (65' Γούτας), Μπουχαλάκης (46' Κούρος), Μαρινάκης (65' Τσιάρας), Φούντας (46' Φουρλάνος), Γιαννιώτας.

Εσθονία: Μέεριτς, Ποντχολιούζιν, Μπαράνοφ (81' Ίνγκερμαν), Μετς, Πικ (46' Γκόλντμπεργκ), Ράουντσεπ (64' Λέπιστου), Λίπιν (72' Κούλινιτς), Άνιερ (81' Ίντερμιτε), Αντόνοφ, Λιιβαμάγκι, Ράτελ (64' Μέελ).

*Ο κ. Τσάνας θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στην κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 2013, η οποία θα διενεργηθεί τη Δευτέρα 25 Μαρτίου και ώρα 18:00 στην Κωνσταντινούπολη. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει δεχθεί πρόσκληση και θα παρακολουθήσει τη φιλική αναμέτρηση Εθνικών Ομάδων U-20 Τουρκίας-Πορτογαλίας, την Κυριακή 24/3 και ώρα 16:00 στο γήπεδο της Μπεσίκτας. Ο αγώνας αυτός εντάσσεται στο πλαίσιο των εορταστικών δραστηριοτήτων ενόψει της κλήρωσης.


ALEX WEB RADIO/TV