ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΚΙ ΟΜΩΣ ΧAΝΕΙ....(VIDEO)




Και όμως χάνει (video)
Την πρώτη του ήττα, με πλήρες ρόστερ, μετά από μια.. ζωή ολόκληρη υπέστη ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» λύγισαν στην παράταση με 10-9 από την Βουλιαγμένη, με την σειρά των τελικών να μεταφέρεται και πάλι στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά, όπου και ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει και πάλι «κεφάλι» στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η ήττα των νταμπλούχων Ελλάδας ήταν δίκαιη, καθώς ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε κάκιστος στον παίκτη παραπάνω, ενώ στάθηκε και άτυχος, καθώς αρκετές φορές η μπάλα σταμάτησε στα δοκάρια του ΝΟΒ.

Η Βουλιαγμένη ήταν αυτή που σκόραρε πρώτη στο παιχνίδι, με τον Καρούντζο να πετυχαίνει το 1-0. Ο Ολυμπιακός έδειχνε να αντιμετωπίζει επιθετικό πρόβλημα, καθώς χρειάστηκε να φτάσουμε στο έκτο λεπτό, για να έρθει η ισοφάριση με τον Φουντούλη, με την πρώτη περίοδο, όμως, να ολοκληρώνεται με τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ με 2-1, μετά από γκολ του Βλαχόπουλου.

Σε αντίθεση με την πρώτη περίοδο, στην δεύτερη, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που «κτύπησε» πρώτος, με τον Κολόμβο να ισοφαρίζει σε 2-2. Η απάντηση του ΝΟΒ, όμως, ήταν σχεδόν άμεση, με τον Γούνα να δίνει και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, αυτή τη φορά με 3-2, αποτέλεσμα με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Στο πρώτο μέρος, σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι άμυνες. Στην τρίτη περίοδο, όμως, μίλησαν οι επιθέσεις των δύο ομάδων. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν με τον Μυλωνάκη σε 3-3, πήραν για πρώτη φορά προβάδισμα στο σκορ, με 4-3, με εξαιρετικό τέρμα του Ντόσκα, για να φτάσουν, μάλιστα, στο +2 (5-3), με γκολ του Κομάντινα. Σε αυτό το σερί 3-0 του Θρύλου, όμως, η Βουλιαγμένη είχε απάντηση. Έτσι ο ΝΟΒ μείωσε σε 5-4 με τον Ελμισιάν και ισοφάρισε λίγο αργότερα, με νέο τέρμα του Γούνα (5-5). Και πάλι ο Ντόσκας, με το δεύτερο τέρμα του στο ματς, έκανε το 6-5 για τον Ολυμπιακό, όμως η Βουλιαγμένη κτύπησε εις διπλούν μέσα σε 40 δευτερόλεπτα, ισοφαρίζοντας σε 6-6 με τον Καρούντζο, παίρνοντας και πάλι, μετά από ώρα, το προβάδισμα με 7-6, χάρη σε πέναλτι – γκολ του Γούνα. Έτσι, η τελευταία περίοδος θα έβρισκε την γηπεδούχο Βουλιαγμένη μπροστά στο σκορ με 7-6.

Πλέον, το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο θα έκρινε το αν ο Ολυμπιακός θα «σφράγιζε» ουσιαστικά, τον τίτλο, παίρνοντας την 2η από τις 3 νίκες που χρειάζεται, ή η Βουλιαγμένη θα έφερνε την σειρά στα ίσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Οι γηπεδούχοι έδειχναν περισσότερο διψασμένοι, και με τον Ελμισιάν πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων (8-6), κάνοντας τεράστιο βήμα νίκης, 5’10’’ πριν το φινάλε. Ο Ολυμπιακός μείωσε και πάλι στο γκολ (8-7) με τον Δελακά, για να έρθει, όμως, ο Κατσαούνης να δώσει και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην Βουλιαγμένη (9-7). Ο Ολυμπιακός, όμως, για ακόμα μία φορά απέδειξε γιατί είναι γεννημένος πρωταθλητής. Έτσι, με δύο τέρματα του Χρήστου Αφρουδάκη, το πρώτο στα 40’’ πριν το τέλος, και το δεύτερο με πέναλτι στα 2’’, έγραψε το 9-9, οδηγώντας το παιχνίδι στην παράταση.

Στον έξτρα χρόνο οι άμυνες έσφιξαν εκ νέου, με την Βουλιαγμένη, τελικά, να παίρνει και πάλι κεφάλι στο σκορ, με τέρμα του Καρούντζου, στον παίκτη παραπάνω (10-9). Αυτό το γκολ ήταν και το μοναδικό της παράτασης, με την Βουλιαγμένη να φτάνει στην σπουδαία νίκη με 10-9, ισοφαρίζοντας την σειρά των τελικών σε 1-1.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-1, 4-4, 2-3, 1-0 (παρ)

Ολυμπιακός (Πάτερος): Φουντούλης, Κολόμβος, Μυλωνάκης, Ντόσκας 2, Κομάντινα, Δελακάς, Αφρουδάκης 2

Βουλιαγμένη (Λοράντος): Καρούντζος 3, Βλαχόπουλος, Γούνας 3, Ελμισιάν 2, Κατσαούνης

«Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό»

«Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό»

28/05/2011

Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στο φάιναλ φορ της Καλύμνου ευχήθηκε ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Τεό Λοράντος. Ο προπονητής του ΝΟΒ είπε μετά το τέλος του συναρπαστικού αγώνα: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη σημερινή νίκη. Κερδίσαμε πέρα για πέρα δίκαια. Συγχαρητήρια και στον Ολυμπιακό για την προσπάθειά του. Εύχομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού καλή επιτυχία στο Κύπελλο. Εμείς έχουμε μία εβδομάδα για να ηρεμήσουμε και να ξεκουραστούμε εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο απέναντι στην καλύτερη ομάδα του ελληνικού πόλο»



www.thrylos.gr

ΤΟ 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

ΤΟ 5ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ


28 Μαΐου, 2011   

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ Η σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Πειραιώς (Χαλκίδα) διοργανώνει το πέμπτο τουρνουά ποδοσφαίρου, με συμμετοχή ομάδων για ηλικίες 1998-1999(11Χ11),2000-2001(9Χ9),2002-2003 (6Χ6).
Ημερομηνία  διεξαγωγής:
23/6 έως  και   26/6.
Τρόπος διεξαγωγής:
Α' φάση: διαχωρισμός  ομάδων σε ομίλους και διεξαγωγή αγώνων με το σύστημα ένας εναντίον όλων.
Β' φάση: οι δύο πρώτες ομάδες των ομίλων χιαστί σε αγώνες  knock out.
Γ' φάση: αγώνες κατάταξης νικητών και νικημένων β΄  φάσης.
Διεξαγωγή αγώνων:
Εγκαταστάσεις International Football (γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα 5ης γενιάς), και αθλητικό κέντρο
Αγ. Νικολάου – Μπούρτζι (γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα).
Παρουσία διαιτητών και ιατρών.
?λλες πληροφορίες:
Α' Κάθε ομάδα φέρει απαραιτήτως πιστοποιητικά γεννήσεως ή Δελτία ΕΠΟ.
Β' Κάθε αθλητής που  συμμετέχει στο τουρνουά  παίρνει ως δώρο μετάλλιο και δίπλωμα συμμετοχής.
Γ' M.V.P .Ειδικό έπαθλο πολυτιμότερου παίκτη θα δοθεί σε κάθε κατηγορία ύστερα από ψηφοφορία
των προπονητών.
Δ' Νικήτριες ομάδες: 1η, 2η και 3η: κύπελλα.
Διαμονή: Ξενοδοχείο με πλήρη  διατροφή.
Δωρεάν μεταφορά με πούλμαν προς και από τα γήπεδα .
Κόστος συμμετοχής: 150 Ευρώ ανά άτομο.
Δωρεάν συμμετοχή στον προπονητή κάθε ομάδας
Πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα της  σχολής έως 12 Ιουνίου.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22210 55652 και  6932257686

«Ο Πιλάβιος συγκάλυψε πλαστή ενημερότητα ομάδας»

«Ο Πιλάβιος συγκάλυψε πλαστή ενημερότητα ομάδας»

28/05/2011
«Ο Πιλάβιος συγκάλυψε πλαστή ενημερότητα ομάδας»
Για το ότι συγκάλυψε υπόθεση με πλαστή ενημερότητα ομάδας κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, ο Βασίλης Χατζηαποστόλου. «Υπήρχε μηχανισμός πλαστών ενημεροτήτων και δελτίων, που τουλάχιστον σε μία περίπτωση συγκάλυψε ο κ.Πιλάβιος», δήλωσε χαρακτηριστικά ο σύμβουλος της ομοσπονδίας.

«Αν στείλουν τον εισαγγελέα στην ΕΠΟ, δεν θα τον αφήσουμε να μπει γιατί ισχύει το αυτοδιοίκητο και ο μπαμπούλας της UEFA», δήλωσε αρχικά ο Χατζηαποστόλου στον ραδιοφωνικό σταθμό «FM100» και πρόσθεσε:

«Υπήρχε μηχανισμός πλαστών ενημεροτήτων και δελτίων, που τουλάχιστον σε μία περίπτωση συγκάλυψε ο κ.Πιλάβιος. Τη δράση του υπαλλήλου Ανδρ. Καραγκιόζη, που τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τις "μαϊμού" ενημερότητες την ήξεραν πολλοί μέσα στην ΕΠΟ και έκαναν τα στραβά ματιά. Είχε γίνει εθιμικό δίκαιο να δεχόμαστε φωτοτυπημένες ενημερότητες, ενώ ισχύουν μόνον οι πρωτότυπες. Μόνο κυρίαρχο όργανο είναι η γενική συνέλευση και από δω και πέρα "θα τα ακούνε" και οι πρόεδροι των Ενώσεων που πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τον κ.Κουρίδη, τον αποκαλώ πρόεδρο γιατί μ΄αρέσει να χαριτολογώ. Πάντως, αντικαθιστά συχνά τον κ.Πιλάβιο, που δεν προλαβαίνει...»
www.sport-fm.gr

ΣΑΣ ΤΑΛΕΓΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΡΑΧΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ..ΖΟΡΟ ΣΤΟΝ...ΒΑΖΕΛΑ???? ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ...

ΣΑΣ ΤΑΛΕΓΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΡΑΧΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ..ΖΟΡΟ ΣΤΟΝ...ΒΑΖΕΛΑ???? ΛΟΥΣΤΕΙΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ....


«Φεύγω πικραμένος»

28/05/2011
«Φεύγω πικραμένος» 
Τα συναισθήματα που του μένουν κατά την αποχώρησή του από την Ελλάδα και την ΑΕΚ εξέφρασε ο Ίσμαελ Μπλάνκο στη Sportday.

Ο Αργεντινός επιθετικός αναγνώρισε ότι η τελευταία πρόταση ήταν οικονομικά καλή και αποκάλυψε πως θα την είχε αποδεχτεί, αν ο Σταύρος Αδαμίδης είχε ξεκινήσει το καλοκαίρι μ' αυτή και όχι με μείωση αποδοχών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο «δέσιμό» του με τους οπαδούς, το αυτογκόλ με τον Παναθηναϊκό και την απουσία του από τα τελευταία ματς.

Αναλυτικά ένα μέρος όσων δήλωσε, με συνέντευξή του στη Sportday που δημοσιεύεται σήμερα, ο “Ζορό”:

Πωλείται όπως είναι «επιπλωμένος»

Πωλείται όπως είναι «επιπλωμένος»

28/05/2011
Πωλείται όπως είναι «επιπλωμένος» 
Διατεθειμένος να πουλήσει το σύνολο το μετοχών του και όχι μόνο το 25% είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, όπως αναφέρει η Sportday, σε περίπτωση που βρεθεί επιχειρηματίας έτοιμος να βγει μπροστά και να αναλάβει την τύχη του Παναθηναϊκού.

Ο Τζίγγερ έχει πάρει την απόφαση να μην εμπλακεί ενεργά με τη διοίκηση των «πρασίνων» στο μέλλον και το μόνο που αναμένεται από την πλευρά του είναι να ενισχύσει οικονομικά το σύλλογο με κάποιο χρηματικό ποσό, ανάλογο με εκείνο που θα βάλουν οι υπόλοιποι μέτοχοι.

Τις αποφάσεις του αυτές είναι πολύ πιθανό να της γνωστοποιήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και επίσημα στο εγγύς μέλλον για να ξεκαθαρίσει σε όλους ότι δεν πρόκειται να αλλάξει την απόφασή του να μην ασχοληθεί με την ομάδα, παρά το διαφαινόμενο διοικητικό αδιέξοδο. Μάλιστα από το στενό οικογενειακό του περιβάλλον προέκυπτε ότι: «Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο ν' αλλάξει απόφαση. Δεν πρόκειται να διοικήσει ούτε να ασχοληθεί ξανά διοικητικά με τον Παναθηναϊκό. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συνεισφέρει οικονομικά σε μία ΑΜΚ».
www.sport-fm.gr

Γυρίζει για να βρει λύση


Γυρίζει για να βρει λύση
28/5/2011
Ο Ματ Νταρμπισάϊρ δεν τα κατάφερε να στεριώσει στην Μπέρμιγχαμ. Παρότι αρχικά το κλίμα ήταν καλό, ο Αγγλος επιθετικός δεν τα κατάφερε να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνίζεται και έτσι μετά από έναν χρόνο δανεισμού του στην Μεγάλη Βρετανία, ο Ματ θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να βρει την λύση. Η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του και έτσι η λύση θα πρέπει να δοθεί και πάλι από την διοίκηση του Ολυμπιακού. Φυσικά δεν γίνεται λόγος για παραμονή του αλλά για λύση του συμβολαίου...
www.rednews.gr

Η ώρα του Ρόμενταλ...




Η ώρα του Ρόμενταλ...
28/5/2011
ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΧΩΝ Ή...Τώρα έρχονται τα δύσκολα για τον Ντένις Ρόμενταλ. Η χρονιά που πέρασε στον Ολυμπιακό δεν ήταν η αναμενόμενη και πλέον θα πρέπει να βρεθεί λύση για την επόμενη σεζόν. Ο μάνατζέρ του είναι στον Πειραιά για να συναντηθεί με τον Μαθία και να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις. Προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό είναι να βρεθεί κάποια ομάδα για να πουληθούν τα δικαιώματα του παίκτη ή να παραμείνει με μείωση των αποδοχών του. Οι δύο πλευρές θα κάτσουν στο τραπέζι και αφού μάθουμε και την πρόθεση της πλευράς του ποδοσφαιριστή θα έχουμε μία καλύτερη εικόνα για το μέλλον του…
www.rednews.gr

«Κι ο Oλυμπιακός για Ρίο-Κόκερ»

«Κι ο Oλυμπιακός για Ρίο-Κόκερ»

28/05/2011
Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Νάιτζελ Ρίο-Κόκερ κάνει λόγο δημοσίευμα της «Daily Mail». Ο 27χρονος Άγγλος μέσος αποχωρεί από την Άστον Βίλα ως ελεύθερος και όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα μεταξύ άλλων ομάδων, «οι πρωταθλητές Ελλάδας τού προσφέρουν ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του».

Ο Ρίο-Κόκερ είχε φέτος 30 συμμετοχές στο αγγλικό πρωτάθλημα και από δύο στο Κύπελλο, στο Λιγκ Καπ και το Europa League.
www.thrylos.gr

Είπε όχι




Είπε όχι
28/5/2011
Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ...Το έχει δηλώσει και το πιστεύει. Ο Γιάννης Φετφατζίδης θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και να παίξει. Οποιες και αν είναι οι προτάσεις που έρχονται στα αυτιά του, αυτός απλά τα κλείνει. Δεν θέλει να ακούσει τίποτα. Εχει το μυαλό του μόνο στον Ολυμπιακό. Ετσι τελευταία ομάδα από την Γερμανία που πλησίασε τον μικρό του Θρύλου ήταν η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ομως ο Φέτφα ήταν κάθετος: "Ευχαριστώ πολύ αλλά δεν ενδιαφέρομαι για μεταγραφή", φαίνεται ότι ήταν τα λόγια του σύμφωνα με την εφημερίδα Πρωταθλητής.
www.rednews.gr

Ρώτησε για Βελόσο ο Μαθία

Ρώτησε για Βελόσο ο Μαθία

28/05/2011

Για την περίπτωση του Πορτογάλου κεντρικού μέσου της Τζένοα Μιγκέλ Βελόσο, ενημερώθηκε ο Εντουάρντο Μαθία κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Ιταλία. Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού πληροφορήθηκε ότι ο 25χρονος μπαλαδόρος των «ροσομπλού»  βρίσκεται στη μαύρη λίστα του προέδρου της ομάδας, Ενρίκοσ Πρετσιόζι, διότι,  δεν απέδωσε τα αναμενόμενα της μεταγραφής των 5 εκατ. ευρώ από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Βεβαίως πρόκειται για μια πολυδάπανη περίπτωση, την οποία εξετάζει ο Ολυμπιακός. Τις τελευταίες ημέρες πάντως στην Πορτογαλία υπήρξαν σενάρια που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον από Πόρτο και Μπενφίκα, όμως ο 25χρονος άσος τα διέψευσε κατηγορηματικά τονίζοντας πως θα γυρίσει στη χώρα του μόνο για να κλείσει την καριέρα του.
www.thrylos.gr

Η ανάλυση του τελικού!

Η ανάλυση του τελικού!

28 Μαΐου, 2011 

Barcelona-vs-Manchester-UnitedΧαίρετε… Σάββατο 28/05 σήμερα  ημέρα γνωστή από την αρχή της περιόδου , ως μέρα του τελικού του Τσάμπιονς Λίγκ ! Σε ένα déjà vu του τελικού της Ρώμης πριν μερικά χρόνια , εκεί όπου η Μπαρτσελόνα είχε επικρατήσει με 2-0!
Μεγάλος τελικός λοιπόν σήμερα στο ιστορικό Wembley ανάμεσα στις δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες σε αυτήν την διοργάνωση για φέτος! Από 3 κύπελλα πρωταθλητριών έχουν αμφότερες ενώ αμφότερες δεν έχουν φρέσκα προβλήματα!
Η Μπαρτσελόνα , από την πλευρά της κατέκτησε για ακόμη μια φορά το πρωτάθλημα στην χώρα της , ποιο εύκολα από ότι δείχνει η τελική βαθμολογία! Στο τέλος της σεζόν ΄ξέμεινε ΄ από αριστερά μπακ αλλά ο Γκουαρντιόλα βρήκε λύσεις!
Απομονωμένοι και χωρίς πολλά – πολλά με τα μέσα η προετοιμασία των Καταλανών με τις τελευταίες ειδήσεις από την Ισπανία να αναφέρουν ότι ίσως ο Αμπιντάλ πάρει την θέση του Μασεράνο στην άμυνα!

Η πιθανή ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα :
Βαλντες – Άλβες , Πικέ , Πουγιόλ , Αμπιντάλ ( Μασεράνο ) – Μπούσκετς , Ινιέστα , Τσάβι – Πέδρο – Βίγια – Μέσι
Σοβαρή και πειθαρχημένη για μια ακόμα χρονιά εμφανίζεται η ομάδα του Φέργκιουσον! Κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Νησί και θέλουν όλοι εκεί όσο τίποτε να αποχαιρετήσουν τον Φαν ντερ Σαρ με ένα CHL! Τελευταίο ματς για τον Ολλανδό τερματοφύλακα!
Το δίλλημα του Σκωτσέζου είναι Γκίγκς ή Νάνι ,με τον Πορτογάλο να αποτελεί ίσως και το κρυφό χαρτί για τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γ.  Πάντως θέση στην ενδεκάδα με μορφή έκπληξης , διεκδικούν και οι Κάρικ  και  Φλέτσερ !

Η πιθανή ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γ. :
Φαν τερ Σαρ  – Εβρά, Ο΄Σει , Φέρντιναντ , Βίντιτς  – Κάρικ , Παρκ , Γκιγκς ( Νάνι ) – Πάρκ , Βαλένσια , Ρούνι!
ΕΚΤΙΜΗΣΗ :
Μια συμπάθεια στην Μπαρτσελόνα , την έχω να πω την αλήθεια , γενικότερα! Η απραξία της όμως το τελευταία μήνα χωρίς κανένα δυνατό ματς και με πολλές αλλαγές συνεχώς από τον Γκουαρντιόλα, ίσως την αποσυντονίσει! Θα πάει ξανά στο γνωστό της passing game με πολύ κατοχή! Σε αυτό το παιχνίδι των Καταλανών, νομίζω ότι η Μάντσεστερ έχει λύσεις! Ο Σκωτσέζος έχει μια ενδεκάδα ιδανική στο να περιμένει τον αντίπαλο με αυτό το τύπου 4-5-1 που παίζει! Όσον αφορά τις αποδόσεις νομίζω ότι σε γενικές γραμμές είναι δίκαια φαβορί η Μπάρτσα όμως και η Γιουνάτεντ είναι η μοναδική αυτόν τον καιρό που μπορεί να την κερδίσει, νομίζω! Προβλέπω πιθανό Under ,με το παιχνίδι να έχει χαμηλό ρυθμό, ενώ η ισοπαλία αξίζει το ρίσκο! Τώρα για κατάκτηση τι να πω, έχω προτιμήσει το 2.60 που βρήκα για τους Άγγλους που το βρήκα πιο ελκυστικό από κάτι 1.5 για τους τυπικά γηπεδούχους!
Στα ειδικά στοιχήματα νομίζω ότι έχει μια αξία να σκοράρει ο Ινιέστα , νομίζω δεν θα σκοράρει επιθετικός στο ματς! Για σκοράκια , επιλογή το 1-1!
ΔΥΑΔΑ ΡΙΣΚΟΥ
218. ΤΕΝΕΡΙΦΗ   -  ΠΟΝΦΕΡΑΝΤΙΝΑ        1 / Over
165. ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ   -  ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ  Γ.      Χ
www.olympiacos24.gr

«Σπρώχνουν» Τρεζεγκέ στον Θρύλο

«Σπρώχνουν» Τρεζεγκέ στον Θρύλο













28/5/2011


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΓΑΛΛΟΥΠριν από μερικά χρόνια ήταν ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της Ευρώπης. Πλέον ο Νταβίντ Τρεζεγκέ διανύει τα τελευταία χρόνια της ποδοσφαιρικής του καριέρας, παραμένει όμως ένας παίκτης με έμφυτο το «φονικό» χάρισμα του σκόρερ. Έτσι, μετά τον υποβιβασμό της Χέρκουλες στην Σεγκούντα Ντιβιζιόν, ο Γάλλος επιθετικός ψάχνει τον νέο προορισμό της καριέρας του, με τον μάνατζερ του παίκτη να εμπλέκει, ανάμεσα στους υποψήφιους νέους προορισμούς του Τρεζεγκέ και τον Ολυμπιακό.
«Η Χέρκουλες θα τον αφήσει ελεύθερο επειδή υποβιβάστηκε. Όσο για την Λάτσιο; Αυτά πρέπει να τα ρωτήσετε πρώτα στην ομάδα.
Η μεταγραφική αγορά είναι γεμάτη από πληροφορίες. Είναι γεγονός όμως πως υπάρχει ενδιαφέρον από την Λάτσιο. Ο Τρεζεγκέ θα αποτελούσε μία σημαντική προσθήκη γι' αυτήν και η Ρώμη είναι ένα μέρος που του αρέσει. Επίσης η Νάπολι θα μπορούσε να αποτελέσει τον επόμενό του σταθμό, αλλά υπάρχουν πολλές προσφορές για τον παίκτη.
Υπάρχουν ακόμα οι Ντιναμό Κιέβου και Ολυμπιακός που έδειξαν ενδιαφέρον αλλά και η Αλ Βασλ. Του έχουν επίσης γίνει προσφορές από την Ελβετία», ήταν οι δηλώσεις του Αντόνιο Καλιέντο, μάνατζερ του Τρεζεγκέ στο «Lalaziosiamonoi.it, προσθέτοντας, πάντως, πως πρωταρχικός στόχος του Γάλλου επιθετικού είναι η επιστροφή του στην Ιταλία και στο Καμπιονάτο.

www.rednews.gr

Θα "χτυπήσει" Βιεϊρίνια όταν πρέπει!










28/5/2011


Τα δημοσιεύματα στο διαδίκτυο είναι συνεχή τα περισσότερα εκ των οποίων είναι αντιγραφές και αναδημοσιεύσεις. Χθες οι Πορτογάλοι επανήλθαν για την περίπτωση του Βιεϊρίνια και το φλερτ που φαίνεται να υπάρχει με τον Ολυμπιακό. Το γράψαμε πρώτοι εδώ στο «rednews» πριν ακριβώς από 17 μέρες και από τότε έχει ακολουθήσει ένα μπαράζ με ρεπορτάζ.

Αυτή τη φορά το θέμα πήρε έκταση και την πατρίδα του ποδοσφαιριστή και αυτό είναι λογικό να το κάνει ακόμη πιο ελκυστικό. Ο Βιεϊρίνια είναι παίκτης που ενδιαφέρει πολύ τον Βαλβέρδε και τον θεωρεί μακράν ότι ποιοτικότερο υπάρχει στην Ελλάδα εκτός Ολυμπιακού.

Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και φυσικά η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αποφασίσει αν όντως θα τον παραχωρήσει και με πιο τίμημα. Από την στιγμή που πριν λίγους μήνες έκανε διαπραγματεύσεις με την Ζενίτ αυτό δείχνει ότι υπάρχει και διάθεση και τιμή.

Οι ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους περιμένουν καθώς όλοι γνωρίζουμε ότι στη χώρα μας ούτε οι παράγοντες ούτε οι φίλαθλοι είναι τόσο ώριμοι για να αποδεχθούν μια τέτοια μετακίνηση. Άλλωστε η συγκεκριμένη μεταγραφή δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα των πρωταθλητών, αν γίνει όμως μπορεί να τους ανεβάσει επίπεδο.

Από την στιγμή πάντως που φεύγει και ο Μουσλίμοβιτς ο Μήτρογλου είναι όντως ένα πολύ μεγάλο διαπραγματευτικό ατού για τον Ολυμπιακό μαζί με χρήματα φυσικά…

www.rednews.gr

«Τελικός της δεκαετίας»

«Τελικός της δεκαετίας»







28 Μαΐου, 2011

Ο Σερ Αλεξ Φέργκιουσον χαρακτήρισε τον σημερινό τελικό Champions League «τελικό της δεκαετίας»

Η σημερινή τελική αναμέτρηση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα, είναι ο καλύτερος της δεκαετίας σύμφωνα με τον Σερ Αλεξ Φέργκιουσον

Συγκεκριμένα δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός της Γιουνάιτεντ:

«Πολύς κόσμος συμφωνεί πως αυτός ο τελικός αυτός είναι ο καλύτερος της δεκαετίας. Οι επιτυχίες των δυο ομάδων την τελευταία δεκαετία είναι εκπληκτικές»

«Μπορεί να υπάρξουν πολλά γκολ, θα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός και θα παιχτεί πολύ καλό ποδόσφαιρο, είμαι σίγουρος। Τα πάντα είναι έτοιμα. Ο αγωνιστικός χώρος μας περιμένει»

www.olympiacos24.gr

Και Ριβέρος στη λίστα

Και Ριβέρος στη λίστα

Η περίπτωση του Νταβίδ Πισάρο φαίνεται πως "κολλάει" και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στρέφονται και σε άλλες λύσεις για την νευραλγική θέση στον άξονα με τον Παραγουανό Κριστιάν Ριβέρος να είναι ένα από τα...φαβορί.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που το brandname της είναι πολύ ελκυστικό για πολλούς αστέρες της στρογγυλής θεάς, ωστόσο το ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει και το καλύτερο όνομα και έτσι παίκτες όπως ο Νταβίδ Πισάρο είναι διστακτικοί στο να έρθουν στην Ελλάδα.

Γι' αυτόν το λόγο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεκινήσει να "κοιτούν" και άλλους παίκτες, ειδικά για την νευραλγική θέση της μεσαίας γραμμής, όπου έχει συμφωνηθεί ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση. Σύμφωνα την εφημερίδα "Πρωταθλητής" ο Παραγουανός μέσος της Σάντερλαντ, Κριστιάν Ριβέρος είναι το πρώτο όνομα στη λίστα του Μαθία ως εναλλακτική λύση σε περίπτωση που η προσέγγιση του Νταβίδ Πισάρο "ναυαγήσει" οριστικά.

Ο Ριβέρος είναι 28 χρονών (16/10/82) και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού χαφ. Είναι "σκύλος" στη μεσαία γραμμή ενώ μπορεί να βοηθήσει πολύ και στην ανάπτυξη της ομάδας. Χρησιμοποιεί το ίδιο καλά και τα δύο του πόδια ενώ είναι σπεσιαλίστας στιε εκτελέσεις φάουλ και κόρνερ. Την χρονιά που τελείωσε, αγωνίστηκε στην αγγλική Σάντερλαντ έχοντας 10 συμμετοχές και 1 γκολ, ενώ το όνομά του το "έφτιαξε" στην μεξικάνικη Κρουζ Αζούλ όπου είχε 111 συμμετοχές και 17 γκολ σε 3 χρόνια παρουσίας (2007-10). Επίσης είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Παραγουάης έχοντας 50 συμμετοχές και 9 γκολ, ενώ αγωνίστηκε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 στην Νότια Αφρική.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι πιο "σοβαρό" από διερευνητικές συζητήσεις। Ο Εδουάρδο Μαθία έχει αναλάβει δράση και έχει μάθει τις απαιτήσεις τόσο της Σάντερλαντ, όσο και του παίκτη, αλλά και τη διάθεση του Παραγουανού να αγωνιστεί στην Ελλάδα.

www.redplanet.gr

Πάνω από χίλιες οι ανανεώσεις

Πάνω από χίλιες οι ανανεώσεις

Η κίνηση των εισιτηρίων διαρκείας είναι μέχρι τώρα κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, αφού με τις 540 που ανανεώθηκαν την Παρασκευή, το σύνολο των παλιών κατόχων που "κράτησαν" για μία ακόμα χρονιά τη θέση τους στο "Καραϊσκάκης" έχουν ήδη ξεπεράσει τους χίλιους, δείχνοντας τη δίψα του κόσμου να είναι δίπλα στον Θρύλο και την νέα σεζόν. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της προώθησης των διαρκείας στέλνει σχετικό ενημερωτικό sms.

Παραπάνω από χίλιες κάρτες διαρκείας έχουν ήδη ανανεωθεί από τους παλιούς κατόχους, σκορπίζοντας χαμόγελα στην πλατεία Αλεξάνδρας για την κίνηση των εισιτηρίων.

Η παθολογική αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού για την ομάδα δεν χρειάζεται περαιτέρω αποδείξεις, αφού στο πέρασμα των χρόνων έχει φανεί ξανά και ξανά...και ξανά!

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της σεζόν 2011-12 έχει ξεκινήσει από την αρχή της εβδομάδας (24/5), ως προς τους παλιούς κατόχους, οι οποίοι έχουν ένα χρονικό περιθώριο (μέχρι 3 Ιουνίου) να ανανεώσουν τις κάρτες τους. Μέχρι στιγμής πάνω από χίλια εισιτήρια έχουν ανανεωθεί και ο κόσμος δείχνει με αυτόν τον τρόπο ότι έχει πίστη στην ομάδα και εμπιστοσύνη στον πρόεδρο της, Βαγγέλη Μαρινάκη, ότι θα κάνει το καλύτερο δυνατό για τον Ολυμπιακό και δεν περιμένει την ανακοίνωση κάποιας μεταγραφής για να "πιάσει" θέση στον "Ναό".

Η "ερυθρόλευκη" ΠΑΕ, στο πλαίσιο προώθησης των εισιτηρίων, στέλνει ενημερωτικό sms στους παλιούς κατόχους, το οποίο λέει το εξής:

"Όλοι ξανά μαζί στο Καραϊσκάκη. Ανανεώστε το διαρκείας σας από 24/5 έως 3/6. Απόλαυση διαρκείας. Αγωνιστική περίοδος 2011-2012 Π.Α.Ε. Ολυμπιακός"

www.redplanet.gr

Και στα δικά μας πρόεδρε!

Και στα δικά μας πρόεδρε!






28 Μαΐου, 2011

Στο τελικό που τραβά τα βλέμματα εκατομμυρίων πιστών οπαδών του Βασιλιά των Σπορ θα βρίσκεται απόψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης!

Στο πάντοτε εντυπωσιακό Γουέμπλεϊ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα απολαύσει την κόντρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα, σε ένα ματς όπου κάθε προγνωστικό περιττεύει.

Πραγματικά, ο πρόεδρος του Θρύλου δε θα μπορούσε να λείψει από τη μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και με αφορμή την παρουσία του εκεί, να πούμε την ευχή μας:

“Και στα δικά μας, πρόεδρε!”

Τίποτε άλλο!


www.olympiacos24.gr

Κόντρα στην παράδοση!



Κόντρα στην παράδοση!













28 Μαΐου, 2011

Είχε τη τύχη με το μέρος του, πλέον έχει κόντρα τη παράδοση. Ο Ολυμπιακός καλείται τη Κυριακή να πετύχει την πρώτη εκτός έδρας νίκη της ιστορίας του σε δεύτερο τελικό των πλέι-οφ. Κυρίως τη δεκαετία του 90 με τη φοβερή ομάδα του Ιωαννίδη, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν παίξει αρκετές σειρές με πλεονέκτημα έδρας κι έτσι το δεύτερο ματς ήταν στο γήπεδο του αντιπάλου. Ακόμα και τα «χρυσά» χρόνια, λοιπόν, δεν είχαν μπορέσει να φύγουν με το «διπλό» που θα έκανε πιο εύκολο το έργο τους, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Πλέον χρειάζονται την εκτός έδρας νίκη, για να μην βρεθούν με την πλάτη στον τοίχο.
Το olympiacos24.gr «ξεσκόνισε» το αρχείο του και στο πρώτο μέρος του αφιερώματος θα σας γυρίσει αρκετά χρόνια πίσω, στη «χρυσή» εποχή του Ελληνικού μπάσκετ. Αφετηρία μας θα αποτελέσει το «Αλεξάνδρειο».

Ουόλτερ ο «εκδικητής»

Στις 17 Μάιου του 1994, ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη με νωπές τις δάφνες από το 1-0 στο ΣΕΦ με το εντυπωσιακό 81-66. τα πράγματα, όμως, στο «Αλεξάνδρειο» δεν είχαν εξελιχθεί καλά και γι' αυτό βασικός υπαίτιος ήταν ο Ουόλτερ Μπέρι. Ο Αμερικανός φόργουορντ μια χρονιά νωρίτερα είχε βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει το πρωτάθλημα και δεν είχε αντιμετωπίσει με καλό. μάτι την αντικατάσταση του από τον Ρόι Τάρπλει. Μέχρι να επιστρέψει στο λιμάνι τη σεζόν 1995-96 «τσάκιζε» όπου έβρισκε τον Ολυμπιακό και χαρακτηρισιτκό παράδειγμα είναι ο δεύτερος τελικός του 1994.
Ο Μπέρι είχε αγωνισθεί για 39 λεπτά (!) και ο απολογισμός του ήταν λίαν εντυπωσιακός: 23 πόντοι, 12 ριμπάουντ, δύο ασίστ, τέσσερα κλεψίματα και δύο τάπες. Έτσι ο ΠΑΟΚ είχε πάρει εύκολα τη νίκη με 81-68, παρά τις προσπάθειες του Τάρπλει. Ο φοβερός Αμερικανός είχε μετρήσει 22 πόντους, 16 ριμπάουντ, τρεις ασίστ, τρία κλεψίματα και δύο τάπες σε 37 λεπτά συμμετοχής.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μαματζιόλας 2, Μπουντούρης, Πρέλιεβιτς 19 (3), Κόρφας 16 (2), Γαλακτερός 8, Σάβις 13, Μπέρι 23.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιωαννίδης): Μπακατσιάς 1, Σιγάλας 2, Καμπούρης 2, Πάσπαλιε 17, Νάκιτς 13 (1), Φασούλας 4, Τόμιτς 5, Τάρλατς 2, Τάρπλει 22 (16 ριμπ.).

Οι μπουνιές, το κέρμα κι ο Έντι

Τη σεζόν 1995-95, το ενδιαφέρον για το μπάσκετ είχε μετατραπεί σε μανία στην Ελλάδα κα το άσχημο ήταν πως είχε «εκτοξεύσει» τον φανατισμό μεταξύ των δύο αιωνίων αντιπάλων. Στους τελικούς, ο Ολυμπιακός αφού είχε κάνει το 1-0 άνετα με 82-66 χάρη σε 34 πόντους του Έντι Τζόνσον, είχε πάει στο κλειστό της Γλυφάδας, οπού τον περίμεναν. άγριες συνθήκες. Αποκορύφωμα τους, ήταν ένα η ρίψη ενός κέρματος στον Φράνκο Νάκιτς, του οποίου το πρόσωπο είχε πλημμυρίσει στο αίμα με συνέπεια το ματς να διακοπεί για μερικά λεπτά. Στη γενικότερη ένταση, ο Γιώργος Σιγάλας και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης είχαν πλακωθεί στις μπουνιές σε ένα επεισόδιο που έμεινε ιστορικό στην Α1. Εντός του παρκέ, πάντως, οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι και είχαν κερδίσει τον δεύτερο τελικό με 71-55. Άλλωστε είχαν καταφέρει να σταματήσουν τον Έντι Τζόνσον, ο οποίος από τους 34 πόντους του πρώτου αγώνα, είχε περιορισθεί στους 13 με 1/7 τρίποντα.

ΠΑΟ (Κιουμουρτζόγλου): Αλβέρτης 6 (2), Σοκ 10 (1), Παταβούκας, Οικονόμου 13, Πάσπαλιε 21, Βράνκοβιτς 6, Κουούσμα 5 (1), Πετσάρσκι 10.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιωαννίδης): Μπακατσιάς 8, Σιγάλας 5 (1), Τζόνσον 13 (1), Νάκιτς 2, Φασούλας 4, Τόμιτς 13 (1), Τάρλατς 4, Βολκόφ 6.

Η χαμένη ευκαιρία

Τη περίοδο 1995-96 που άνοιξε τις πύλες του το ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός έφθασε πιο κοντά από κάθε άλλη φορά ώστε να κερδίσει έναν δεύτερο τελικό. Με τον Φράνκο Νάκιτς να κάνει τρομερή εμφάνιση ήταν συνεχώς κοντά στο σκορ και έχασε στην κυριολεξία στο τελευταίο δευτερόλεπτο την ευκαιρία να πάρει το ροζ φύλλο. Ο Μίλαν Τόμιτς με 45» για το τέλος είχε ισοφαρίσει σε 63-63 και στα 12» είχε ακολουθήσει φάουλ πάνω στον Βράνκοβιτς. Ο Κροάτης είχε ευστοχήσει και στη τελευταία επίθεση ο Τόμιτς πήρε πάνω του τη προσπάθεια και προσπάθησε να κερδίσει το ματς με σουτ πίσω από τα 6,25. Δεν τα είχε καταφέρει, αλλά ο Τάρλατς πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και πάσαρε στον Ρίβερς. Ο Αμερικανός είχε προτιμήσει να κάνει τρίποντο, αντί για ένα μπάσιμο που θα είχε στείλει το ματς στη παράταση, αλλά ούτε αυτός είχε δικαιωθεί προς μεγάλη δυσαρέσκεια του «Ξανθού», ο οποίος του φώναζε να κάνει δίποντο.

ΠΑΟ (Μάλκοβιτς): Αλβέρτης 7 (1), Σοκ 6 (1), Κουούσμα 9 (1), Οικονόμου 2, Γιαννάκης, Βράνκοβιτς 17, Ουίλκινς 15 (1), Πετσάρσκι 9.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιωαννίδης): Μπακατσιάς, Σιγάλας 2, Μπέρι 6, Παπανικολόαυ, Νάκιτς 22 (4), Φασούλας 5, Τόμιτς 5 (1), Τάρλατς 10, Ρίβερς 13 (1)।

www.olympiacos24.gr

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

"Ήμουν άπειρος όταν έλεγα ότι μπορούμε το πρωτάθλημα"!

27.05.2011

"Ήμουν άπειρος όταν έλεγα ότι μπορούμε το πρωτάθλημα"!

Το δήλωσε πριν από λίγο στο ραδιόφωνο της "Έρα Σπορ" ο Σταύρος Αδαμίδης παραδεχόμενος στην ουσία ότι η ΑΕΚ δεν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Ο πρόεδρος μιλάει για όλους και για όλα τώρα στο ραδιόφωνο.

"Ήμουν άπειρος όταν έλεγα ότι μπορούμε το πρωτάθλημα"!



















ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΕΜΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΡΕ ΑΦΡΑΓΚΙΔΗ.....

Κλειδώνει την κούπα ο Θρύλος!

Κλειδώνει την κούπα ο Θρύλος!

27/05/2011

Τη δεύτερη νίκη στους τελικούς που θα του δώσει το δικαίωμα να ... κλειδώσει το πρωτάθλημα θα επιδιώξει να πετύχει το βράδυ (19:00) του Σαββάτου στο Λαιμό ο Ολυμπιακός. Αντίπαλος του στον 2ο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 είναι η Βουλιαγμένη την οποία κέρδισε με 13-4 στο πρώτο ματς το ίδιο θα επιχειρήσει και το Σάββατο.

Ο Βαγγέλης Πάτερος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του και η ψυχολογία της ομάδας είναι στα ύψη μετά από το πρώτο ματς. Όλοι ξέρουν πως η Βουλιαγμένη θα παλέψει στην έδρα της με νύχια και με δόντια για να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό αλλά οι παίκτες του Θρύλου θέλουν να εισέλθουν δυνατά στο ματς και να το "καθαρίσουν" από την αρχή σε αντίθεση με τον πρώτο τελικό. Η διαφορά δυναμικότητας και εμπειρίας ανάμεσα στις δυο ομάδες είναι τεράστια και εάν ο Ολυμπιακός κερδίσει για 2η φορά απλά θα περιμένει την στέψη στον Πειραιά στις 8 Ιουνίου.

Ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού Γιώργος Ντόσκας μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: "Δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι. Πήγαμε αρκετά καλά στον 1ο τελικό αλλά μπορούμε και καλύτερα. Είναι μια σειρά κρίσιμων αγώνων που θα πρέπει να παίζουμε δυνατά και με αυτοσυγκέντρωση για να πάρουμε και τις δυο κούπες. Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η Βουλιαγμένη αλλά πως παρουσιαζόμαστε εμείς".

Διαιτητές του αγώνα ο οποίος θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ1 θα είναι οι κ.κ Σταυρίδης, Μπιράκης.
www.thrylos.gr

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ......

ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ......

27/05/2011

Μπορεί η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ χθες στον πρώτο τελικό να ήταν εξαιρετική, όμως αυτό δεν απέτρεψε τον ΕΣΑΚΕ να τιμωρήσει με 2.500 ευρώ τους «ερυθρόλευκους». Όταν ακόμα και οι αντίπαλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία του κόσμου, τότε το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να σηκώσεις τα χέρια ψηλά για το «αστείο» πρόστιμο. Άντε να δούμε τι θα γίνει την Κυριακή και στο ΟΑΚΑ…

Αναλυτικά η απόφαση:

α) για το υβριστικό σύνθημα περιορισμένης έντασης, πρόστιμο 500,00€ και

β) για τις ρίψεις δέκα κροτίδων εντός του γηπέδου, πρόστιμο 2.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 26-5-2011
 ΠΑΛ ΚΑΛΑ....ΑΥΤΟΙΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΑΙ 2-3 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ...ΕΤΣΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΛΟΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ....
ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΥΡΑ.....

ΥΠΟΜΟΝΗ ΒΑΣΙΛΗ ...ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 1Ο ΑΙΩΝΕΣ...ΙΣΩΣ...!!! (video)

ΥΠΟΜΟΝΗ ΒΑΣΙΛΗ ...ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ 1Ο ΑΙΩΝΕΣ...ΙΣΩΣ...!!!

Άτιμο πράγμα να είσαι την σήμερον ημέραν παράγοντας στην ΑΕΚ, ειδικά αν προσπαθείς να επιβιώσεις πουλώντας οπαδιλίκι μετά από χαστούκι έξι αστέρων. Ο γίγαντας, όμως, ο Δημητριάδης δεν χαμπαριάζει και βγήκε σήμερα και τόνισε πως όσο ζει θα ζητά ποδοσφαιρική εκδίκηση. Με λίγα λόγια είναι έτοιμος να γίνει μαθουσάλας για χάρη της “Ένωσης”. Ήδη ψάχνει το μαγικό ζωμό για να γίνει αθάνατος και να διεκδικήσει με κόπο την πολυπόθητη εκδίκηση.
"Το 6-0 είναι ένα σκορ-μαύρη σελίδα στην ιστορία της ΑΕΚ. Προσωπικά περιμένω μια ποδοσφαιρική εκδίκηση γι' αυτό το 6-0. Οσο ζω θα προσπαθώ για ένα δικό μας 6-0 ή 7-0...", είπε αρχικά ο Δημητριάδης στον Sentra και συμπλήρωσε:
"Ναι ήταν δύσκολα, αλλά αυτό που έχω να πω είναι ότι δεν κρύφτηκα ποτέ από τον κόσμο της ΑΕΚ. Εχω μάθει να είμαι στα δύσκολα δίπλα τους. Θεώρησα σωστό να μη μιλήσω. Η ανακοίνωση ήταν λάθος αλλά είναι ένα θέμα που θεωρώ θα λύσουμε μεταξύ μας. Καταλαβαίνω την πικρία τους, αισθάνθηκα ντροπή δυο φορές",

Ο Βασίλης Δημητριάδης, πήγε σε μάγισσες και χαρτορίχτρες, για να εξασφαλίσει αιωνιότητα και να μάθει από τα μέντιουμ αν ποτέ η ΑΕΚ καταφέρει να ρίξει τουλάχιστον 6 γκολ στον Θρύλο.


ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ντροπή σας…» - Καυστική ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ντροπή σας…»

26/05/2011
ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ντροπή σας…» 
Με μια λιτή -πλην σαφή- ανακοίνωση υποδέχθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ την απόρριψη της ένστασής της κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η «Ένωση» χαρακτηρίζει την απόφαση «επιβράβευση της ανομίας, του τσαμπουκά και του παραλογισμού» και τονίζει ότι θα έπρεπε να ντρέπονται τα όργανα που την έλαβαν.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:


«Η χρονιά για τη Super League και τα δικαιοδοτικά της όργανα τελείωσε όπως ακριβώς κύλησε όλη η αγωνιστική περίοδος 2010-2011.

Επιβραβεύοντας την ανομία, τον τσαμπουκά και τον παραλογισμό.

Ντροπή».


Καυστική ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου

27/05/2011
Καυστική ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου Photo: Action Images
Ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση, για ακόμη μία φορά τη φετινή σεζόν, εξέδωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου. Αποδέκτης της επίθεσης, η ΑΕΚ και η ένσταση που απορρίφθηκε. «Το κοκορέτσι μετά το σολωμό βαρυστομαχιάζει κύριε Δημητριάδη», αλλά και ατάκες για βαφές μαλλιών, έδωσαν διαφορετικό τόνο στην... ιδιαίτερη ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά:

Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ

Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ

26/05/2011
Απορρίφθηκε η ένσταση της ΑΕΚ 
Η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, απέρριψε την ένσταση της ΑΕΚ κατά του κύρους του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου. Συνεπώς η βαθμολογία των πλέι οφ παραμένει ως έχει, με την ΑΕΚ, ωστόσο, να δικαιούται να εφεσιβάλει την απόφαση.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λίγκας:

Τα σποτ για τα διαρκείας (video)



Τα σποτ για τα διαρκείας (video)
27/5/2011
ΑΒΡΑΑΜ, ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣ ΚΑΙ ΙΜΠΑΓΑΣΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ...Ηδη ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει σπεύσει για να ανανεώσει τα διαρκείας του για την νέα αγωνιστική σεζόν όμως η καμπάνια της ΠΑΕ μόλις ξεκίνησε. Τα 3 σποτ που θα προβληθούν βγήκαν στην δημοσιότητα με Αβραάμ Παπαδόπουλο, Αριέλ Ιμπαγάσα και Γιάννη Φετφατζίδη να δίνουν το μήνυμα στον κόσμο...





www.rednews.gr

Καρέ-καρέ το ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ… (video)




Καρέ-καρέ το ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ… (video)
27/5/2011
ΠΩΣ ΟΙ ΓΚΡΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…Μπορεί παίκτες και προπονητές στον Ολυμπιακό να έμειναν στα δικά τους λάθη , γιατί έτσι κάνουν οι μεγάλες ομάδες, όμως εμείς δεν θα ξεχάσουμε και ούτε θα αφήσουμε να περάσει απαρατήρητο το γκρι χειρουργείο που έστησε το πράσινο απόστημα… Επειδή οι τελικοί κρίνονται στις λεπτομέρειες, οι ερυθρόλευκοι ακόμα και στην κακή τους βραδιά θα μπορούσαν να είχαν κάνει το 1-0 αν δε τους το είχαν στερήσει οι διαιτητές… Σε δύο τρίποντα του Τεόντοσιτς που έγινε φάουλ από τον Καλάθη δεν δόθηκε ποτέ, δύο φορές ανανέωση χρόνου και μπάλα για τον Ολυμπιακό δεν δόθηκαν ποτέ, η τεχνική ποινή στον Ίβκοβιτς, οι ατιμώρητες αγκωνιές του Μπατίστ που τελείωσε το ματς με ένα φάουλ το οποίο του δόθηκε στο 37΄, η ατιμωρησία στον Διαμαντίδη και πολλά ακόμα εγκλήματα από τους δύο κλασικούς χειρουργούς (Αναστόπουλο-Σχοινά) και το πουλέν που ακούει στο όνομα Σώμος… Απολαύστε τους για να μην σας παραμυθιάζουν…

www.rednews.gr

Ο αθλητικός διευθυντής της Μόγκρεν μίλησε για τον Γκρμπιτς


Ο αθλητικός διευθυντής της Μόγκρεν μίλησε για τον Γκρμπιτς

27 Μαΐου, 2011
ΓΚΡΜΠΙΤΣ O αθλητικός διευθυντής της Μόγκρεν, Ιλία Ρατζένοβιτς, μιλώντας σε ΜΜΕ του Μαυροβουνίου επιβεβαίωσε  το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Πέταρ Γκρμπιτς.
«Είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί εδώ και καιρό τον Γκρμπιτς. Έχουν έρθει πολλές φορές και τον έχουν δει κι εκτός του Ολυμπιακού τον βλέπουν άλλες δύο ομάδες, μία πορτογαλική και μία πολωνική.
Ξέρω ότι ο Γκρμπιτς αρέσει στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πρόταση για την απόκτησή του.Εμείς θέλουμε πρώτα να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά υπάρχει χρόνος να μιλήσουμε για μεταγραφές», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας του Μαυροβουνίου.
www.olympiacos24.gr

Σήμερα η αποστολή sms στους περσινούς κατόχους διαρκείας


Σήμερα η αποστολή sms στους περσινούς κατόχους διαρκείας 

27 Μαΐου, 2011 

διαρκειαςΑπό σήμερα  ο Ολυμπιακός μπαίνει δυνατά στην καμπάνια του για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2011-12, με αποστολή  SMS στους περσινούς κατόχους διαρκείας, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ανανεώσουν τα προνόμιά τους.
Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, Αριέλ Ιμπαγάσα, Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιάννης Φετφατζίδης, πρωταγωνιστούν στα γυρίσματα ενός spot που έχει θέμα του, το κάλεσμα προς το κοινό του Ολυμπιακού να σπεύσει να… κλείσει θέση στο φαληρικό γήπεδο ενόψει της επερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Η αγάπη του κόσμου αλλά και η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη, για τον Ολυμπιακό που χτίζει και οραματίζεται να σαρώνει τα πάντα θα επιβεβαιωθεί περίτρανα και στη πράξη από τους χιλιάδες πιστούς του Ολυμπιακού.

www.olympiacos24.gr

Η συνάντηση θα φέρει απαντήσεις



Η συνάντηση θα φέρει απαντήσεις
27/5/2011
Τίποτα δεν έχει τελειώσει στην υπόθεση του Γιώργου Τζαβέλλα. Ο έλληνας αριστερός μπακ δεν έχει πάρει ακόμα τις οριστικές του αποφάσεις και στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι μπορούν να τον πείσουν να γυρίσει στην Ελλάδα και να φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού. Σαφώς ο Ελληνας αμυντικός αποτελεί πρώτη επιλογή από ότι οι Μαρκάνο και Ντιντάκ και γι αυτό οι ερυθρόλευκοι θέλουν να εξαντλήσουν κάθε ενδεχόμενο. Ο 24χρονος αρχικά φαίνεται ότι ήταν αρνητικός στην επιστροφή στην χώρα μας όμως μετά από τον υποβιβασμό της Αιντραχτ το σκέφτεται και σύμφωνα με πληροφορίες σε επαφή που είχαν μαζί του άνθρωποι από τον Ολυμπιακό δεν έδειξε ότι είναι αρνητικός. Ετσι λοιπόν αναμένεται συνάντηση που θα ξεκαθαρίσει τα πάντα.
www.rednews.gr/

Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων πόλο


Οι τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων πόλο 

26 Μαΐου, 2011

poloΑνακοινώθηκαν οι μεταδόσεις για τους αγώνες πόλο για το πρωτάθλημα και το κύπελλο
Η ΕΤ1 είναι το κανάλι που θα μεταδώσει το μεγάλο τελικό ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βουλιαγμένη, καθώς και τους αγώνες για την κατάκτηση του κυπέλλου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
28/5, κολ. ΝΟΒ
19.00, 2ος τελικός πλέι οφ Α1 Ανδρών, ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός (ΕΤ 1)
3/6, Κάλυμνος
16.15 Ημιτελικός Φάιναλ Φορ Κυπέλλου (ΝΟ Χίου – Πανιώνιος) (ET 1)
17.30 Ημιτελικός Φάιναλ Φορ Κυπέλλου (Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός) (ET 1)
4/6, Κάλυμνος
16.15 Τελικός Φάιναλ Φορ Κυπέλλου (ET 1)
11/6, κολ. ΝΟΒ (Αν χρειαστεί)
19.00, 4ος Τελικός πλέι οφ Α1 Ανδρών, ΝΟ Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός (ΕΤ 1)
18/6, Πειραιάς
19.00 Προκριματικός αγώνας Εθνικής Ομάδας Ανδρών, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2012, Ελλάδας – Βρετανία (Sport+)
18/6, Άγιος Κοσμάς
17.45 – 18.45, Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καταδύσεων (Sport+)
19/6, Άγιος Κοσμάς
11-12.00, Πανελλήνιο πρωτάθλημα Καταδύσεων (Sport+)
www.olympiacos24.gr

Eπιμένει ο τύπος για Φορτούνη

Eπιμένει ο τύπος για Φορτούνη 

27 Μαΐου, 2011 

Στον Ολυμπιακό, από την ερχόμενη εβδομάδα, θα στρέψουν την προσοχή τους και στους εγχώριους στόχους.
ΦΟΡΤΟΥΝΗΣΚαι αυτός που αναμένεται να μετακομίσει πρώτος στο Λιμάνι είναι ο Κώστας Φορτούνης σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ελληνικού τύπου χωρίς όμως να υπάρχει επιβεβαίωση από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.
Οι πληροφορίες του αθλητικού τύπου και σήμερα αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» τα έχουν βρει σε όλα με τον Αστέρα Τρίπολης και πλέον μένουν οι ανακοινώσεις.
Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έχει κατασταλάξει ακόμα αν θα κρατήσει τον νεαρό διεθνή άσο στην ομάδα και κάνει σκέψεις ακόμα για προσωρινό δανεισμό του.
www.olympiacos24.gr

Έντονη φημολογία για Ντιντάκ


Έντονη φημολογία για Ντιντάκ

27 Μαΐου, 2011 
Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα «Sportday» ο Ολυμπιακός φαίνεται να «κερδίζει» την Εσπανιόλ στη «μονομαχία» για την απόκτηση του Ντιντάκ Βίλα από τη Μίλαν ενώ ο «Πρωταθλητής» αναφέρει πως έχει δώσει το «ΟΚ» η Μίλαν.
ΝΤΙΝΤΑΚΑπό την πλευρά των ισπανικών μέσων φημολογείται πως η μεταγραφή θα κλείσει σήμερα κιόλας.
Άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά στον παίκτη εκτιμούσαν ότι τελικά θα προτιμήσει τον Ολυμπιακό λόγω Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ο ίδιος ο Ντίντακ εμφανίστηκε πλήρως ενημερωμένος για την πειραϊκή ομάδα…
Ο Ντιντάκ Βιλά έκανε φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις με την Επσανιόλ με την Μίλαν να τον αγοράζει από την ισπανική ομάδα έναντι 4 εκατ. ευρώ.
Όμως η Εσπανιόλ θέλει να τον ξανά πάρει πίσω με μορφή δανεισμού, λόγω του ότι στους «ροσονέρι» δεν έπαιξε παρά μόνο ένα παιχνίδι, το τελευταίο με την Ουντινέζε.
www.olympiacos24.gr

Δυο «κανόνια« για το Θρύλο (video)

Δυο «κανόνια« για το Θρύλο (video)

26/05/2011
Πέραν του Νέλσον Βαλντές, ο οποίος αποτελεί και τον πρώτο στόχο του Ολυμπιακού για την επίθεση του Θρύλου, η διοίκηση της ομάδας εξετάζει και άλλες περιπτώσεις επιθετικών. Ο ένας είναι ο Τιάγκο Ριμπέιρο της Κρουζέιρο και ο άλλος ο Τζάκσον Μαρτίνες της Τζαγκουάρες. Και οι δύο είναι σταντ μπάι σε περίπτωση που «χαλάσει» η μεταγραφή του Παραγουανού παικταρά της Χέρκουλες.

Μεγάλο ρόλο στο αν θα κινηθούν οι Πειραιώτες για τους συγκριμένους επιθετικούς θα παίξει το αν ο Ράφικ Τζιμπούρ θα φέρει πρόταση. Αν ο Αλγερινός αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό τότε είναι δεδομένο οτι οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για τους δύο «γκολτζήδες» της Κρουζέιρο και της Τζαγκουάρες, αντίστοιχα.

Δείτε τον «γκολτζή» της Κρουζέιρο



...και αυτόν της Τζαγκουάρες

www.thrylos.gr/

Μαζί στο Γουέμπλεϊ Μαρινάκης-Κομινάκης!

Μαζί στο Γουέμπλεϊ Μαρινάκης-Κομινάκης!

26/05/2011

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Σωκράτης Κομινάκης θα παρακολουθήσουν… παρέα τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο.

Έτσι λοιπόν οι δύο άνδρες διαψεύδουν με τον πλέον  κατηγορηματικό τρόπο τους… καλοθελητές που βιάστηκαν να μιλήσουν για ρήξη στη σχέση τους, αφού όπως είχε πει και ο κ. Κομινάκης, η αποχώρηση του από την διοίκηση των «ερυθρόλευκων» οφείλεται σε φόρτο εργασίας (και μόνο).
www.thrylos.gr

Ακούστε βρωμιάρηδες …




Ακούστε βρωμιάρηδες
27/5/2011
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…Το χειρότερο χρώμα στην ζωή είναι το γκρι… Είναι το χρώμα της βρωμιάς, της μιζέριας και της κωλοτούμπας καθώς όσοι φοβούνται το άσπρο και το μαύρο βλέπουν γκρι! Έτσι βρωμιάρηδες είστε και εσείς και επειδή δεν σας παρατηρεί κανείς πήρατε και σφυρίχτρα για να σας δίνουμε σημασία… Πάρτε το στραγάλι της και βάλτε το εκεί που ξέρετε… Για πολλοστή φορά πάτε να στερήσετε από τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του αυτό που του αξίζει… Σας έβαλε τις φωνές μετά τον τελικό του Κυπέλλου ο τάπας με τα λαχούρια και κάνατε κακάκια, κοτάρες του κερατά… Κάνατε πάλι τα εγκλήματα σας στον πρώτο τελικό όπως τότε με τον Γιασικεβίτσιους και τον Παπαλουκά και σπάσατε την έδρα με μοναδική διαφορά ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν τσίμπησε και ανάγκασε για μια ακόμα φορά το μπεκρή να δώσει συγχαρητήρια… Επειδή , όμως, ξέρουν ότι η ομάδα είναι στην γωνία θέλουν να την προστατεύσουν… Μην τους ωθείτε στα άκρα γιατί επειδή τους είδατε αλευρωμένους δεν σημαίνει ότι είναι και μυλωνάδες… Στο ΟΑΚΑ είναι ο εγκληματίας του περσινού τρίτου τελικού… Προσέξτε καλά πως θα σφυρίξετε γιατί η οργή έχει ξεχειλίσει και μετά δεν θα σας φτάνουν ούτε όλες οι φαρμακαποθήκες του αφεντικού σας ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ…

Μέχρι αργά στα αποδυτήρια οι τρεις τους

Μέχρι αργά στα αποδυτήρια οι τρεις τους

Μέχρι αργά το βράδυ έκατσαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού οι Παπαλουκάς, Σπανούλης και Μπουρούσης, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, όσο και τον κόουτς Ίβκοβιτς να έχουν αποχωρήσει από το ΣΕΦ. Τα είπαν οι τρεις τους ενόψει της συνέχειας.
Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως μέχρι αργά το βράδυ, ύστερα από την λήξη του αγώνα (70-75) στο Φάληρο, οι Θοδωρής Παπαλουκάς, Βασίλης Σπανούλης και Γιάννης Μπουρούσης, έμειναν οι τρεις τους για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού, αν και οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους, όπως και το ερυθρόλευκο προπονητικό τιμ, προηγουμένως είχαν αποχωρήσει γρήγορα από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Είναι χαρακτηριστικό πως αν και η ώρα ήταν 1:30 μετά τα μεσάνυχτα, αδίκως οι δημοσιογράφοι περίμεναν τους τρεις παίκτες του Ολυμπιακού να βγουν από τα αποδυτήρια της ομάδας ώστε να μιλήσουν, ενώ υπήρξε ενημέρωση πως θα αποχωρήσουν από το ΣΕΦ μετά από καμιά ώρα! Όπως φαίνεται, οι Παπαλουκάς, Σπανούλης και Μπουρούσης έμειναν στον "ιερό χώρο" της ομάδας ώστε να μιλήσουν ενόψει της συνέχειας, καθώς μετά το break του Παναθηναϊκού τα πράγματα δυσκολεύουν στην υπόθεση τίτλος.

www.redplanet.gr

Σφαγή! (video)




Σφαγή! (video)
27/5/2011
«ΓΚΡΙ» ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ Σ.Ε.Φ ΚΑΙ ΗΤΤΑ ΜΕ 70-75…Μάρτυρες ενός ακόμα διαιτητικού εγκλήματος εις βάρος του Ολυμπιακού έγιναν οι φίλοι των ερυθρόλευκων που κατέκλυσαν τον Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας δημιουργώντας μια εξαιρετική ατμόσφαιρα. Προεξάρχοντος του Αναστόπουλου οι γκρι έσφαξαν τον Ολυμπιακό και του στέρησαν το πλεονέκτημα έδρας αφήνοντας τους να παίζουν αλύπητο και ατιμώρητο ξύλο… Ο Μπατίστ τελείωσε τον αγώνα με μόλις ένα φάουλ και ο Διαμαντίδης με δύο την ώρα που ο Ολυμπιακός δεν έπαιρνε σφύριγμα ούτε με αίμα… Με αυτή την εικόνα ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα με 70-75 και έχασε το πλεονέκτημα έδρας…






www.rednews.gr

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού  στην αναμέτρηση της Πέμπτης (26/5) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (70-75) για το πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος της Α1. Κορυφαίος ο Μπουρούσης, καλός ο Τεόντοσιτς, προσπάθησαν οι Σπανούλης, Παπαλουκάς και Γκόρντον.
Οι ερυθρόλευκοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για μια ακόμη φορά και ηττήθηκαν με 70-75 από τον ΠΑΟ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς των τελικών του πρωταθλήματος της Α1.
Η κριτική των παικτών  στην αναμέτρηση της Πέμπτης (26/5) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ. Καλή εμφάνιση για τους Μπουρούση και Τεόντοσιτς, προσπάθησαν οι Σπανούλης, Παπαλουκάς και Γκόρντον.

Παπαλουκάς: Λίγα πράγματα από τον αρχηγό στην περισσότερη ώρα του αγώνα, πολύ καλός στην τελευταία περίοδο, βοήθησε τον Ολυμπιακό να μαζέψει τη διαφορά και να επανέλθει στη διεκδίκηση της νίκης. Δυστυχώς όμως δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την προσπάθεια του και έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο.

Γκόρντον: Δυναμικό ξεκίνημα στο ματς για τον Αμερικανό, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στην πρώτη περίοδο (5π. 2ρ. 1ασ. 1κλ.). Στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου είχε προβλήματα στην άμυνα κόντρα στον Διαμαντίδη, ενώ έχασε και τον ρυθμό του στην επίθεση. Θετική βραδιά για τον ερυθρόλευκο γκαρντ.

Σπανούλης: Αγωνίστηκε 10:42' στο πρώτο ημίχρονο και πέτυχε 4 πόντους μοιράζοντας και 2 ασίστ στους συμπαίκτες του. Στο δεύτερο μέρος και ιδιαιτέρως στα τελευταία 7-8 λεπτά πέτυχε προσωπικούς πόντους και έφερε το ματς στα ίσα. Προσπάθησε ο Βασίλης αλλά για να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να εμφανιστεί ο σούπερ Σπανούλης που απολαύσαμε στην αρχή της χρονιάς.

Πρίντεζης: Πέρασε στον αγώνα στα μισά του τρίτου δεκαλέπτου και έδωσε κάποιες λύσεις στην ομάδα του, κυρίως στην άμυνα. Έπαιξε για περίπου 5' και δεν μπορεί να κριθεί ουσιαστικά.

Μπουρούσης: Μπήκε με πολλή ενέργεια στο παρκέ και στα πρώτα 10' είχε 6 πόντους 2ριμπάουντ και 1 κλέψιμο. Ο Ίβκοβιτς τον απέσυρε για να πάρει ανάσες και τον ξανάριξε στον αγώνα λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιχρόνου, με τον Μπουρούση να δίνει λύση στο επιθετικό πρόβλημα που είχαν οι ερυθρόλευκοι εκείνη τη στιγμή. Στη συνέχεια ανέβασε κι άλλο την απόδοση του, ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού (14π., 7ρ., 1κλ., 2κ.) αλλά δεν μπόρεσε να αποτρέψει την ήττα της ομάδας του.

Κέσελ: Ξεκίνησε στην πεντάδα του δευτέρου μέρους αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει τίποτα ουσιαστικό για τον Ολυμπιακό, ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση. Αποσύρθηκε στον πάγκο και δεν ξαναμπήκε ως το τέλος του αγώνα.

Μαυροκεφαλίδης: Μέτρια η επιθετική παρουσία του Λουκά στο πρώτο ημίχρονο (4π.), ενώ αντιμετώπισε και αρκετά προβλήματα στην άμυνα κόντρα στον Μάριτς. Στο δεύτερο μέρος του αγώνα ανέβασε λίγο την απόδοση του αλλά και πάλι δεν ήταν καλός Μαυροκεφαλίδης των τελευταίων αγώνων. Κακή εμφάνιση για τον φόργουορντ των ερυθρολεύκων.

Χαλπερίν: Δεν κατάφερε να προσφέρει τίποτα στα 10' που έπαιξε συνολικά στις δύο πρώτες περιόδους του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ελάχιστα, αφού ήταν φανερά εκτός κλίματος αγώνα. Κακός ο Ισραηλινός γκαρντ.

Γλυνιαδάκης: Δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Παπανικολάου: Δεν ήταν καλός ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού στο ξεκίνημα του ματς και τα δύο γρήγορα φάουλ που χρεώθηκε ανάγκασαν τον "Ντούντα" να τον τραβήξει στον πάγκο. Ο τεχνικός των Πειραιωτών δεν τον έβαλε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού. Κακή βραδιά για τον Κώστα.

Έρτσεγκ: Απαρατήρητος για όση ώρα βρέθηκε στο παρκέ στις πρώτες δύο περιόδους, αντιστρόφως ανάλογο το ξεκίνημα του στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα, όταν είχε συνεχόμενες καλές προσπάθειες σε άμυνα και επίθεση. Γρήγορα όμως "ξεφούσκωσε" και η απόδοση του έπεσε σε μέτρια επίπεδα. Λίγα πράγματα από τον Ζόραν.

Τεόντοσιτς: Τράβηξε επιθετικά τον Ολυμπιακό στην περισσότερη ώρα του παιχνιδιού και από ένα σημείο και μετά ήταν ο μοναδικός που μπορούσε να απειλήσει (14π.) το καλάθι του Παναθηναϊκού. Ο Ομπράντοβιτς προσάρμοσε την άμυνα της ομάδας του πάνω στον Σέρβο προσπαθώντας να τον περιορίσει και πράγματι τα κατάφερε. Πότε ο Σχινάς, πότε ο Αναστόπουλος και πότε ο Σώμος (νέο "απόκτημα" αυτός) έπαιξαν εκπληκτική "άμυνα" στον Μίλος και κατάφεραν να τον βγάλουν εκτός ρυθμού! Στις επιθέσεις του ΠΑΟ ο Σέρβος "έτρωγε το ξύλο της αρκούδας" αλλά φάουλ δεν κέρδισε ποτέ! Αντιθέτως χρεώθηκε αμυντικό, όταν ο αγκώνας του Μπατίστ προσγειώθηκε στο κεφάλι του! Προσπάθησε ο Μίλος αλλά δεν τον άφησαν.
www.redplanet.gr

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 70-75

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 70-75

Το πλεονέκτημα έδρας χάθηκε σε μία νύχτα. Ο Παναθηναϊκός με σύμμαχο τη διαιτησία, νίκησε τον Ολυμπιακό με 75-70 στο ΣΕΦ και οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται, πλέον, με την πλάτη στον τοίχο. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς "γκρέμισαν" ό,τι έχτισαν σε ολόκληρη σεζόν και ο αγώνας της Κυριακής στο ΟΑΚΑ αποκτά χαρακτήρα do or die.
Ακόμη μια φορά ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα της έδρας που εξασφάλισε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και πλέον οι ερυθρόλευκοι πάνε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ για ένα ματς δίχως αύριο. Οι πράσινοι είχαν μια ακόμη φορά την αμέριστη συμπαράσταση της διαιτησίας και οι "γκρίζοι λύκοι" ήταν η κολόνα που κράτησε όρθιο το "τριφύλλι" στο δυναμικό ξεκίνημα των ερυθρολεύκων, καθώς υπήρξαν φάσεις, όπως τα φάουλ σε Μπουρούση και Τεόντοσιτς, στα οποία "έκλεισαν" τα μάτια. Σίγουρα και οι παίκτες του Θρύλου δεν είναι άμοιροι ευθυνών και έδειξαν ξανά πως τους βαραίνει απίστευτα η ιδέα και μόνο ότι ήρθε η ώρα να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς καλούνται τώρα να κερδίσουν τον ΠΑΟ εκτός έδρας προκειμένου να ρεφάρουν την ήττα τους στο πρώτο ματς.
Ο Ολυμπιακός τα πήγε εξαιρετικά στην πρώτη περίοδο, αλλά στη συνέχεια αγχώθηκε, ήταν άστοχος (17/45 δ), έχασε αρκετά εύκολα καλάθια, έκανε λάθη και ηττήθηκε στην μάχη των ριμπάουντ (33-38). Κορυφαίος για τους Πειραιώτες ο Μπουρούσης (14π, 7ρ), τράβηξε την ομάδα στην αρχή ο Τεόντοσιτς (14π, 4λ), βοήθησε ο Γκόρντον (7π, 5ασ, 3ρ), αλλά όχι και οι υπόλοιποι. Δεν κατάφεραν να αναχαιτίσουν τα "πικ-εν-ρολ" του ΠΑΟ, καθώς ξεχώρισαν οι Διαμαντίδης (21π, 9ασ, 5ρ) και Μπατίστ (13π, 6ρ), ενώ έκανε την "ζημιά" ο Μάριτς (14π, 6ρ).

Αναλυτικά το ματς:

Χρονιά πολλά πρόεδρε (video)

Χρονιά πολλά πρόεδρε (video)

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Ολυμπιακού έκλεισε τα 72 του χρόνια όντας ένας εκ των κορυφαίων σε παγκόσμια κλίμακα επιχειρηματίες, με διεθνείς επιτυχίες.
Ήταν 15 Απριλίου του 1993 όταν ο Σωκράτης Κόκκαλης κατόπιν πρότασης του Σταύρου Νταϊφά ανέλαβε τα ηνία του Θρύλου και από όλες οι κούπες καταλήγουν στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην πλατεία Αλεξάνδρας.
 Ο Σωκράτης Κόκκαλης έκανε την αρχή από το μπάσκετ το 1992 και ένα χρόνο αργότερα βρέθηκε στο ποδόσφαιρο με σκοπό να επαναφέρει τον Θρύλο στον θρόνο του.
Τα 12 πρωταθλήματα, τα 5 Κύπελλα, το 1 Σούπερ Καπ, το στολίδι "Γ. Καραϊσκάκης" αλλά και το υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο στου Ρέντη είναι μερικά από τα κατορθώματα του κατά πολλούς κορυφαίου διοικητικού ηγέτη που πέρασε από τον επαγγελματικό αθλητισμό της χώρας μας.
Ο 72χρονος μέχρι πρότινος πρόεδρος του Θρύλου έκανε τα όνειρα των πιστών φίλων της ομάδας πραγματικότητα, καθώς μέσα σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε πετύχει σχεδόν τα πάντα.
 
Ο Ολυμπιακός είχε ακόμα νωπά τα σημάδια του από το σκάνδαλο Κοσκωτά και τα χρέη των 12 δισεκατομμυρίων δραχμών ήταν σαν θηλιά στον... λαιμό για τον όποιο επίδοξο εκείνη την περίοδο αγοραστή. Ωστόσο για μία τεράστια προσωπικότητα σαν τον Σωκράτη Κόκκαλη ήταν απλά ένα εμπόδιο με ημερομηνία... λήξης.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

«Το μέλλον του Πιζάρο είναι στην Ελλάδα» αλλά και Τουρκική «σφήνα»


«Το μέλλον του Πιζάρο είναι στην Ελλάδα» αλλά και Τουρκική «σφήνα»

26 Μαΐου, 2011 
Οσο περνάνε οι μέρες, τόσο πλησιάζει η έξοδος του Νταβίντ Πιζάρο από την Ρόμα.

ΠΙΖΑΡΟΑν και ακόμα δεν έχει ενημερωθεί επίσημα ο Πιζάρο από κάποιον της διοίκησης της Ρόμα (Μοντάλι ή Σαμπατίνι) , εντούτοις o Χιλιανός δεν υπολογίζεται από τους Ρωμαίους για την επόμενη σεζόν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά αρκετά ιταλικά δημοσιεύματα έστελναν τον 31χρονο στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό!
«Η αδιάφορη συμπεριφορά που έδειξε τον χειμώνα με τον Κλαούντιο Ρανιέρι στον πάγκο είναι κάτι που δεν έχουν εχάσει οι άνθρωποι της ομάδας και ο αθλητικός διευθυντής της Ρόμα, Βάλντερ Σαμπαντίτι θεωρεί μη επαγγελματική την στάση του Πιζάρο», έγραφε χθες η «TuttoSport» και πρόσθετε «Το μέλλον του είναι στον Ολυμπιακό και την Ελλάδα»!

Και αυτήν δεν είναι η μόνη… αφορμή που ψάχνουν στην Ρόμα για να ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Πιζάρο. Γιατί αυτό είναι το βασικό πρόβλημα των Ρωμαίων. Να απαλλαγούν από τα 7 εκατ. ευρώ που θα δώσουν στον Χιλιανό τα επόμενα δύο χρόνια του συμβολαίου του. Στόχος των ανθρώπων της Ρόμα είναι να αλλάξουν και το αγωνιστικό στυλ της ομάδας. Το 4-2-3-1 να γίνει 4-3-3 και γι' αυτό ψάχνουν και προπονητή που μπορεί να παίξει το συγκεκριμένο σύστημα (ο Μαρσέλο Μπιέλσα φαντάζει ως ο πιο πιθανός). Σε αυτό το σύστημα λοιπόν σύμφωνα με τους Ιταλούς ο Πιζάρο δεν χωράει και θα ήταν πολυτέλεια ένας παίκτης που αμείβεται με 3,5 εκατ. ευρώ ετησίως να κάθεται στον πάγκο (βασικός ο Ντε Ρόσι).
Σφήνα της Φενέρ για Πιζάρο
Τα άσχημα νέα όμως έρχονται από την γειτονική Τουρκία. Και αυτό γιατί η Φενέρμπαχτσε έχει βάλει και αυτή πολύ ψηλά στην λίστα της τον Νταβίντ Πιζάρο. Η πρωταθλήτρια Τουρκίας έχει εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ιταλών θα προσφέρει στον Χιλιανό 3ετές συμβόλαιο. Η Φενέρ η οποία έχει και το πλεονέκτημα του Τσάμπιονς Λιγκ (όπως φυσικά και ο Ολυμπιακός) είναι έτοιμη να προσφέρει χρυσάφι στον Χιλιάνο και στο παρελθόν έχει αποδειχθεί πως παίκτες που έχουν προταθεί σε ομάδες και των δύο χωρών, προτιμούν αυτές της Τουρκίας λόγω των απίστευτων συμβολαίων που τους προσφέρουν.
 
www.olympiacos24.gr

Παραμένει ανοιχτό του «Πάπα»

26 Μαΐου, 2011
Ο εκπρόσωπος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου βρίσκεται στην Ιταλία και έχει επαφές με την Τζένοα και τη Μίλαν αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι το θέμα είναι ακόμα στον αέρα.
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣΤο κρίσιμο ραντεβού που θα είχε με την ομάδα της Γένοβας δεν έγινε χθες και μάλλον θα πραγματοποιηθεί σήμερα για να ακολουθήσει αύριο αυτό με τους πρωταθλητές Ιταλίας.
Η Τζένοα θέλει τον «Πάπα» αλλά ο ίδιος ο παίκτης δε φαίνεται να «ψήνεται» για την επιστροφή του στη Γένοβα. Τον Παπασταθόπουλο θέλουν Λάτσιο, Ρόμα, Λιόν αλλά θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα για να φύγει ο παίκτης από το Μιλάνο (ίσως και με δανεισμό). Και κάπου εκεί μπαίνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος ποντάρει ειδικά στην περίπτωση που υπάρξει δανεισμός του διεθνούς αμυντικού