ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Μένουν Βραζιλία τα αδέρφια Τουρέ

Μένουν Βραζιλία τα αδέρφια Τουρέ

Παρά το βαρύ πένθος τους για τον χαμό του μικρότερου αδερφού τους, οι Γιαγιά και Κολό Τουρέ θα μείνουν στη Βραζιλία για να στηρίξουν την προσπάθεια της Ακτή Ελεφαντοστού στο Μουντιάλ.
Η είδηση του θανάτου του Ιμπραχίμ Τουρέ ο οποίος έχασε τη μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 28 ετών (άφησε την τελευταία του πνοή στο Μάντσεστερ) έπεσε σαν κεραμίδα στην οικογένεια Τουρέ και γενικότερα στην αποστολή της Ακτής Ελεφαντοστού λίγο μετά τον αγώνα με την Κολομβία.
Παρόλα αυτά, ο Γιαγιά Τουρέ και ο Κολό Τουρέ δεν θα αφήσουν την "χώρα της σάμπα" για να ταξιδέψουν στην πατρίδα τους και να βρεθούν στην κηδεία του αδικοχαμένου αδερφού τους, καθώς πήραν την απόφαση να μείνουν και να τεθούν κανονικά στη διάθεση της εθνικής ομάδας ενόψει της αναμέτρησης με την Εθνική Ελλάδας για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.
Μίας αναμέτρησης μάλιστα που έχει ιστορική σημασία για τους "ελέφαντες" καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελική φάση Μουντιάλ (στην 3η τους συμμετοχή) είναι τόσο κοντά στο να βρεθούν στα νοκ-άουτ ματς, με νίκη ή ισοπαλία να τους στέλνει στους "16".
Σημειώνεται πως ο αγώνας της Ακτής με την Εθνική μας ομάδα είναι προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τρίτη (24/6) στο "Εστάντιο Καστελάο" της Φορταλέζα.


ALEX WEB RADIO/TV

Προτάθηκε ο Ντουρμάζ

Προτάθηκε ο Ντουρμάζ

Στον Ολυμπιακό προτάθηκε ο Σουηδός διεθνής εξτρέμ, Τζίμι Ντουρμάζ, ο οποίος ανήκει στην Γκεντσλέρμπιρλιγκι.
Η περίπτωση του 24χρονου (22/3/1989) εξτρέμ, Τζίμι Ντουρμάζ, προτάθηκε επίσημα στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Σουηδός διεθνής (17 φορές) μεσοεπιθετικός,με καταγωγή από την Τουρκία, ανήκει στην τουρκική Γκεντσλέρμπιρλιγκι.

Ο ταχύτατος εξτρέμ, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών τουρκικών ομάδων, βρίσκεται στην ερυθρόλευκη λίστα, ενώ βοηθά το γεγονός πως διαθέτει σουηδικό διαβατήριο, οπότε δεν πιάνει θέση ξένου.

Πέρα από την Γκεντσλέρμπιρλιγκι (στην οποία παίζει από το 2013), στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στην Μάλμε.


ALEX WEB RADIO/TV

Απομακρύνεται ο Χάινς, στα υπόψιν ο Αζινσά (video)

Απομακρύνεται ο Χάινς, στα υπόψιν ο Αζινσά (video)

Ο Ιτούδης μίλησε με τον Χάινς και τον πείθει να παραμείνει στην ΤΣΣΚΑ και ο Ολυμπιακός ψάχνει άλλες επιλογές ξένων για την θέση του σέντερ. Στα υπόψιν η περίπτωση του Γάλλου NBAer Αζινσά των Πέλικανς, που άρεσε από την περασμένη σεζόν στον κόουτς Μπαρτζώκα.
Από τις αρχές Ιούνη σας είχαμε αναφέρει τα δεδομένα για το ενδεχόμενο επιστροφής του Κάιλ Χάινς στον Ολυμπιακό. Ο παίκτης ήταν δυσαρεστημένος στην Μόσχα (κυρίως η σύντροφος του), αγωνιστικά είχε... χαθεί στο ροτέισον του Μεσίνα, ο οποίος τον χρησιμοποιούσε κυρίως στο "4" και λιγότερο στο "5", με τον Αμερικανό να νοσταλγεί τις μέρες του στον Πειραιά φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ακολούθως ο Κάιλ Χάινς έριξε γέφυρες επικοινωνίες με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, γνωστοποίησε την πρόθεση του να επιστρέψει στον Πειραιά δεχόμενος μείωση αποδοχών (σε σχέση με τα λεφτά που παίρνει στη Μόσχα, με το κασέ του εκεί να φτάνει το 1.100.000 δολάρια), αλλά για να συμβεί αυτό θα έπρεπε να διεκδικήσει την ελευθερία του από την ΤΣΣΚΑ, ενεργοποιώντας έναν όρο στο συμβόλαιο του, εκφράζοντας την δυσφορία του για τις καιρικές συνθήκες στην "παγωμένη" Ρωσία. Όμως, τα πράγματα άλλαξαν. Και αυτό κυρίως επειδή άλλαξε ο προπονητής. Ο Ετόρε Μεσίνα έφυγε και ήρθε ο Δημήτρης Ιτούδης, ο οποίος μιλώντας με τον Αμερικανό σέντερ του τόνισε πως θα έχει τον ρόλο που θέλει και ξέρει στην ομάδα της νέας σεζόν.

Συνάντηση Ολυμπιακού-Ανδριανού

Συνάντηση Ολυμπιακού-Ανδριανού

21/06/2014
 
 Τη διάθεση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να βρεθεί η λύση και να ενσωματωθούν οι παίκτες της στην Εθνική Ελλάδας, εξέφρασε ο κ. Σκινδήλιας στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό.

Συνάντηση Ολυμπιακού-Ανδριανού
Πρόθεση του Ολυμπιακού είναι να βρεθεί η λύση και οι διεθνείς παίκτες του να δώσουν κανονικά το «παρών» στην Εθνική ομάδα, όπως ξεκαθάρισε ο αντιπρόεδρος της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, στον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιάννη Ανδριανό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου μετά τη συνάντηση Ανδριανού-Σκινδήλια:

Κάτι τρέχει με Μάντζαρη

Κάτι τρέχει με Μάντζαρη

21/06/2014 
 
Το ταξίδι του Βαγγέλη Μάντζαρη στην Κωνσταντινούπολη δίνει τροφή στα σενάρια περί επικείμενης πρότασης από την Τουρκία για την απόκτησή του. Ποια η στάση του Ολυμπιακού.

Κάτι τρέχει με Μάντζαρη
Η οικονομική διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Βαγγέλη Μάντζαρη είναι μεγάλη και η απόσταση μεταξύ των δύο πλευρών μπορεί να μεγαλώσει εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες πως το χθεσινό ταξίδι του παίκτη στην Κωνσταντινούπολη δεν ήταν απλώς για αναψυχή.

Πλησιάζει ο Κασάμι, ελπίζει για «Φίνμπο»

Πλησιάζει ο Κασάμι, ελπίζει για «Φίνμπο»

21/06/2014
 
 Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα που προκύπτουν για την υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι στον Ολυμπιακό, την ώρα που δεν επιβεβαιώνονται οι προτάσεις από Σοσιεδάδ και Σεβίλλη για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον.

Πλησιάζει ο Κασάμι, ελπίζει για «Φίνμπο»
Τις τελευταίες μέρες έχει φανεί ότι υπάρχει φως στην υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι για τον Ολυμπιακό.

Για Φινμπόγκασον και η Σεβίλλη

Για Φινμπόγκασον και η Σεβίλλη

21/06/2014
 
 Μετά την Ρεάλ Σοσιεδάδ ακόμη μία ισπανική ομάδα προστέθηκε στους «μνηστήρες» του Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Η Σεβίλλη ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ισλανδού φορ και ετοιμάζει «κρούση» στη Χέρενφεν.

Για Φινμπόγκασον (και) η Σεβίλλη!
Αυξάνονται οι ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Άλφρεντ Φινμπόγκασον δυσκολεύοντας το έργο του Ολυμπιακού, που διεκδικεί τον παίκτη.

Ολυμπιακός-Λίβερπουλ: Πρωτιά στις δωρεές


Ολυμπιακός-Λίβερπουλ: Πρωτιά στις δωρεές

21/06/2014
 
 Στην κορυφή των ποδοσφαιρικών δωρεών βρίσκεται αυτή που έκανε ο Στίβεν Τζέραρντ, με τη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη, χαρίζοντας για φιλανθρωπικό σκοπό τα έσοδα της αναμέτρησης Λίβερπουλ-Ολυμπιακός.

Ολυμπιακός-Λίβερπουλ: Πρωτιά στις δωρεές
Το ποσό των 500.000 λιρών που συγκέντρωσε ο Στίβεν Τζέραρντ με την διεξαγωγή του φιλικού Λιβερπουλ-Ολυμπιακός το περυσινό καλοκαίρι και έδωσε στο Alder Hey Children’s Hospital, βρίσκεται στην κορυφή των ποδοσφαιρικών δωρεών, σύμφωνα με το whatculture.com.

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Tα αποτελεσματα του MUNDIAL (videos)

 Tα αποτελεσματα του MUNDIAL (videos)

20/06/2014

 

Κολομβία - Ακτή Ελεφαντοστού 2-1

Η Κολομβία με γκολ των Ροντρίγκες και Κιντέρο νίκησε την Ακτή Ελεφαντοστού με 2-1 και πέρασε στην επόμενη φάση μετά την ισοπαλία της Εθνικής μας. Εντυπωσιακό σόλο από Ζερβινιό.
Για πρώτη φορά στην ιστορία της η Κολομβία ζευγάρωσε τις νίκες της σε Μουντιάλ κάνοντας έτσι ονειρική εκκίνηση στον τρίτο όμιλο. Οι Λατινοαμερικανοί έκαμψαν και την αντίσταση της Ακτής Ελεφαντοστού και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης μετά και την ισοπαλία στο παιχνίδι της Ελλάδας.
Μπορεί στο πρώτο ημίχρονο να έπαιζαν κυρίως με αντεπιθέσεις, όμως, στο δεύτερο ανέβασαν ρυθμό και οι Κολομβιανοί μπήκαν μπροστά στο σκορ με τον Χάμες Ροντρίγκες. Αυτό, μάλιστα, ήταν το τέταρτο γκολ του στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας.

Με ομίλους το Κύπελλο

Με ομίλους το Κύπελλο

 
20/06/2014
 
 Νέο σύστημα διεξαγωγής του Κυπέλλου Ελλάδας καθιερώνεται την προσεχή σεζόν, όπως επιβεβαιώνεται από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ. Δείτε τις αλλαγές και πότε θα μπουν οι ομάδες κάθε κατηγορίας.

Με ομίλους το Κύπελλο
Το Κύπελλο Ελλάδος αλλάζει και θα περιλαμβάνει την προσεχή περίοδο και φάση ομίλων, όπως επιβεβαιώνεται από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Όπως και πέρσι στο θεσμό θα συμμετέχουν ομάδες της Super League και της Football League. Στην πρώτη φάση συμμετέχουν μόνο οι ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, που θα δώσουν νοκ άουτ αγώνες. Οι 14 ομάδες που θα προκριθούν θα προστεθούν στις 18 της μεγάλης κατηγορίας για να προκύψει η φάση των «32».

Στις 10 Ιουλίου η κλήρωση της Ευρωλίγκας

Στις 10 Ιουλίου η κλήρωση της Ευρωλίγκας

20/06/2014
 
 Στις 10/7 θα γίνει η κλήρωση για την Ευρωλίγκα της σεζόν 2014/15, μαζί και των προκριματικών.

Στις 10 Ιουλίου η κλήρωση της Ευρωλίγκας
Κατακαλόκαιρο, ως συνήθως, θα γίνει η κλήρωση για την Ευρωλίγκα. Όπως ανακοινώθηκε, η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου στη Βαρκελώνη (13:00) και από αυτή θα προκύψουν τόσο οι τέσσερις όμιλοι των έξι ομάδων της κανονικής περιόδου, όσο και τα ζευγάρια του Final 8 των προκριματικών, από το οποίο θα βγει η 24η και τελευταία ομάδων των γκρουπ.

Υπενθυμίζεται πως για μία ακόμη σεζόν η Ελλάδα θα έχει μόνο δύο εκπροσώπους, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, ενώ δεν θα υπάρχει τρίτη ομάδα καν στα προκριματικά.


ALEX WEB RADIO/TV

«Τελειώνει» ο Λο

«Τελειώνει» ο Λο

20/06/2014
 
 Μηδαμινές είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι πιθανότητες παραμονής του Έισι Λο στον Ολυμπιακό και τη νέα περίοδο.

«Τελειώνει» ο Λο
Το ταξίδι-αστραπή του Έισι Λο στην Ελλάδα για τις ιατρικές εξετάσεις και τις συζητήσεις με τον Ολυμπιακό, πυροδότησε αρκετά σενάρια αναφορικά με τη παραμονή του ή όχι και τη νέα περίοδο στους «ερυθρόλευκους». Το www.sport-fm.gr, είχε γνωστοποιήσει εδώ και μέρες τις προϋποθέσεις και τα δεδομένα για τον Αμερικανό γκαρντ, που χθες υποβλήθηκε σε εξονυχιστικά τεστ, τα αποτελέσματα των οποίων θα έκριναν σε μεγάλο βαθμό τη βάση των συζητήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την ΚΑΕ, τα πρώτα ευρήματα της μαγνητικής τομογραφίας δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά για την πορεία της αποθεραπείας στο γόνατο του παίκτη. Αυτό σημαίνει πως ο Λο δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει από την αρχή της νέας χρονιάς, με αποτέλεσμα η εισήγηση του ιατρικού τιμ να είναι αρνητική.

Οι δύο πλευρές δε θα συνεχίσουν μαζί και τη νέα σεζόν, αφού ο Ολυμπιακός δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει να του ανανεώσει μονομερώς το συμβόλαιο. Θα του πληρώσει ένα μικρό buy out αποδέσμευσης που προβλέπει η συνεργασία τους και ο παίκτης θα είναι ελεύθερος να συνεχίσει τη καριέρα του σε άλλη ομάδα.


ALEX WEB RADIO/TV

Χάσμα με Μάντζαρη και αναπροσαρμογή στόχων

Χάσμα με Μάντζαρη και αναπροσαρμογή στόχων

20/06/2014
 
 Σημαντική η διαφορά του Ολυμπιακού με τον Μάντζαρη, αλλά αισιοδοξία πως μπορεί να καλυφθεί. Αναπροσαρμογή στόχων, αφού ο Χάινς μένει ΤΣΣΚΑ και ο Ντιλέινι προτιμά ΝΒΑ. Οι υποψήφιοι για τις θέσεις.

Χάσμα με Μάντζαρη και αναπροσαρμογή στόχων
Μεγάλη διαφορά, που θα χρειαστεί αμοιβαίες υποχωρήσεις για να καλυφθεί, έχει προκύψει στις επαφές του Ολυμπιακού με τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να πρόσφεραν στον παίκτη 1,1 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο με κλιμακωτά αυξανόμενες αποδοχές, αλλά η πλευρά του 24χρονου άσου ζήτησε αρχικά 2 εκατ. ευρώ και έπεσε στη συνέχεια στα 1,8. Παρότι πρόκειται για… χάσμα, υπάρχει αισιοδοξία πως λόγω της καλής πίστης που υπάρχει εκατέρωθεν η απόσταση μπορεί να καλυφθεί. Σε αυτό ίσως παίξει ρόλο και η παρουσία των αδερφών Αγγελόπουλων στην επόμενη συνάντηση που θα γίνει προσεχώς.

Λύση Μπόγιαν

Λύση Μπόγιαν

20/06/2014
 
 Φήμες για επαφή του Ολυμπιακού με τον Μπόγιαν Κρκιτς. Προτάθηκε ο Ντουρμάζ για τη θέση του εξτρέμ. Πόρτο στο προσκήνιο για Μανωλά. Τι γίνεται με Εντινγκά και Μαρκάνο.

Λύση Μπόγιαν

Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη από ακραίους, καθώς με τις πιθανότητες παραμονής του Τζόελ Κάμπελ απειροελάχιστες, τους Γκαζαριάν και Κολοβό να λογίζονται σε πρώτη φάση ως εναλλακτικές λύσεις και την υπόθεση του Παϊτίμ Κασάμι να έχει «κολλήσει» τις τελευταίες μέρες, οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν για βασικές λύσεις στα άκρα τους, όπως φυσικά και για την απόκτηση σέντερ φορ.

Παράπονα Σάντος για τη διαιτησία

Παράπονα Σάντος για τη διαιτησία

20/06/2014
 
 Πολλά παράπονα για τη διαιτησία και τη φάση της αποβολής του Κώστα Κατσουράνη είχε ο Φερνάντο Σάντος μετά το 0-0 της Εθνικής με την Ιαπωνία. Η αφοπλιστική απάντηση σε Ιάπωνα δημοσιογράφο.

Παράπονα Σάντος για τη διαιτησία
Για διαφορετικά κριτήρια σε ό,τι αφορά τις κίτρινες κάρτες που μοιράστηκαν έκανε λόγο ο Φερνάντο Σάντος μετά την ισοπαλία της Εθνικής απέναντι στην Ιαπωνία (0-0) αναφέροντας πως ο διαιτητής Τζόελ Αγκιλάρ δεν έδειξε την ίδια «ευαισθησία» σε αντίστοιχα μαρκαρίσματα αντιπάλων και τιμώρησε μόνο τον Κατσουράνη.

Με μικρή καθυστέρηση στη βάση της η Εθνική

  Με μικρή καθυστέρηση στη βάση της η Εθνική

20/06/2014

 Με μικρή καθυστέρηση προσγειώθηκε τα ξημερώματα στο Αρακαζού η αποστολή της Εθνικής μετά το 0-0 με την Ιαπωνία.

Στο ορμητήριό της για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το Αρακαζού, επέστρεψε η αποστολή της Εθνικής λίγο μετά τα μεσάνυχτα (τοπική ώρα) και με καθυστέρηση 40 λεπτών.

Οι διεθνείς, εμφανώς κουρασμένοι από την υπερπροσπάθεια αλλά και αισιόδοξοι για το μέλλον, επιβιβάστηκαν αμέσως στο πούλμαν και επέστρεψαν στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή.

Το πρόγραμμα μετά τις απαραίτητες ώρες ύπνου περιλαμβάνει αποκατάσταση και ουσιαστικά από το Σάββατο θα αρχίσει η προετοιμασία για τον «τελικό» της Τρίτης απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού (23:00 ώρα Ελλάδος) στη Φορταλέσα.

Δείτε φωτογραφία της άφιξης από τη Globoesporte:

inner



ΑLEX WEB RADIO/TV

Διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στους 16 του Μουντιάλ,πως περναει...

Διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στους 16 του Μουντιάλ,πως περναει...

20/06/2014
Ακόμη και παίζοντας με παίκτη λιγότερο κι έχοντας χάσει από νωρίς τον Μήτρογλου, η Εθνική αρνήθηκε να… πεθάνει και με το ηρωικό 0-0 κόντρα στην Ιαπωνία διατηρεί ελπίδες πρόκρισης στους 16 του Μουντιάλ
 Δεν πεθαίνει…
Σε ένα παιχνίδι που σχεδόν όλα πήγαν από την αρχή στραβά, η Εθνική έβγαλε στην επιφάνεια τα στοιχεία που την έφεραν μέχρι τη Βραζιλία και κατάφερε να πάρει ισοπαλία 0-0 από την Ιαπωνία, αποτέλεσμα που την αφήνει ζωντανή στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Μαυραγορίτες και συλλήψεις στο Ελλάδα-Ιαπωνία

Μαυραγορίτες και συλλήψεις στο Ελλάδα-Ιαπωνία

20/06/2014
 
 Κρούσματα μαύρης αγοράς παρατηρήθηκαν πριν τον αγώνα της Ελλάδας με την Ιαπωνία. Συνελήφθησαν τρία άτομα, ανάμεσά τους και Έλληνας σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Βραζιλίας.

Μαυραγορίτες και συλλήψεις στο Ελλάδα-Ιαπωνία

Επιτήδειοι υπάρχουν παντού και δεν θα μπορούσαν να λείψουν από το Μουντιάλ. Μπορεί το παιχνίδι μεταξύ Ελλάδας και Ιαπωνίας να μην ήταν το πλέον εμπορικό της διοργάνωσης, ωστόσο στο γήπεδο του Νατάλ υπήρχε sold out και πριν το παιχνίδι εμφανίστηκαν κρούσματα μαύρης αγοράς.

Σύμφωνα με την Globo, που παρουσιάζει και ένα αποκαλυπτικό βίντεο δοσοληψιών, υπήρξαν περιπτώσεις που για εισιτήρια του αγώνα ζητούνταν μέχρι και 130 ευρώ, δηλαδή ποσό 5-6 φορές πάνω από την πραγματική τιμή των εισιτηρίων.

Οι αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις, ενός Έλληνα, ενός Ιάπωνα κι ενός Δανού. Ανάλογα κρούσματα έχουν παρατηρηθεί και σε άλλα γήπεδα που φιλοξενούνται αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

ALEX WEB RADIO/TV

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Μανιάτης: Τι λες ρε, εδώ δεν είναι ΠΑΟΚ-"Θάβουν" το επεισόδιο με τον Τζαβέλα

Μανιάτης: Τι λες ρε, εδώ δεν είναι ΠΑΟΚ-"Θάβουν" το επεισόδιο με τον Τζαβέλα


19/06/2014

Οι Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Μανιάτης λογόφερανε στην διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης με τους Καραγκούνη και Κονέ να μπαίνουν στην μέση για να τους χωρίσουν. Δόθηκε συνέχεια και στο ξενοδοχείο.
Θερμό φραστικό επεισόδιο στην διάρκεια της προπόνηση της Τρίτης είχαν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Γιάννης Μανιάτης με τους δυο άσους να λογοφέρουν κατά την διάρκεια μια άσκησης δείγμα της έντασης και της πίεσης που υπάρχει στην Εθνική Ελλάδας μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Κολομβία και λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση με την Ιαπωνία.

Σε μια άσκηση όπου ο Τζαβέλλας έπρεπε ναβγάζει σέντρες προς τον Μανιάτη οι πάσες του δεν ήταν καλές και μετά από τρεις-τέσσερις φορές ο μέσος της Εθνικής Ελλάδος γύρισε προς τον αριστεροπόδαρο μπακ και του είπε να συμμορφωθεί με τον διάλογο σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και φυσικά βγαίνουν με το σταγονόμετρο να έχει ως εξής:

Τα αποτελεσματα του MUNDIAL (videos)

 Τα αποτελεσματα του MUNDIAL (videos)

 19/06/2014

Αυστραλία - Ολλανδία 2-3

Ματς διαφήμιση το Αυστραλία - Ολλανδία, με τους "Oranje" να επικρατούν με 3-2, κάνοντας ανατροπή στην ανατροπή. Τραυματισμός Μάρτινς Ίντι, τιμωρία για Φαν Πέρσι & Κέιχιλ (videos)

MUNDIAL:Το pre game των σημερινων αναμετρησεων


 MUNDIAL:Το pre game των σημερινων αναμετρησεων

19/06/2014



ΚΟΛΟΜΒΙΑ - ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ (19:00)

 
Έχοντας νικήσει στην πρεμιέρα τους στον όμιλο, τόσο η Κολομβία όσο και η Ακτή ψάχνουν το 2χ2 που θα τους οδηγήσει κατά πάσα πιθανότητα σε πρόκριση χωρίς χτυποκάρδια στο τελευταίο ματς του ομίλου.

Αμφότερες οι ομάδες διακρίνονται για τα επιθετικά τους χαρίσματα και ποντάρουν πολλά στους επιτελικούς. Από τη στιγμή, όμως, που η ισοπαλία δεν αποτελεί για κανέναν θανάσιμο αποτέλεσμα δε μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ‘ισορροπίας δυνάμεων’ μετά το 70ο λεπτό.

Ο «κόκκινος» Ντιλέινι, που όπου πάει, παίρνει πρωτάθλημα

Ο «κόκκινος» Ντιλέινι, που όπου πάει, παίρνει πρωτάθλημα

19/06/2014
 
 Για να δουμε τί μπορεί να προσφέρει ο Μάλκολμ Ντιλέινι, που πήρε πρωτάθλημα με την Μπάγερν και ετοιμάζεται να φορέσει τα "κόκκινα" του Ολυμπιακού.

Ο «κόκκινος» Ντιλέινι, που όπου πάει, παίρνει πρωτάθλημα
Μέσα στην ποδοσφαιρική "πολιορκία" του Μουντιάλ ("πολιορκία", που απολαμβάνουμε κι εμείς βεβαίως, βεβαίως), το μπάσκετ εξακολουθεί να έχει την θέση του. Και θα έχει πολύ μεγαλύτερη από σήμερα από τη στιγμή, που αρχίζουν οι τελικοί στην Ισπανία ανάμεσα στην Ρεάλ και την Μπαρτσελόνα.

Οι Τούρκοι δυσκολεύουν τον Ολυμπιακό

Οι Τούρκοι δυσκολεύουν τον Ολυμπιακό

19/06/2014
 
 Ανταγωνισμό εξ Ανατολάς αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός, που μετά την απώλεια του Περπέρογλου για την Εφές, βλέπει τον Ίβκοβιτς να θέλει τον Χάινς και τη «Γαλατά» να χτυπά Μάντζαρη και Πρίντεζη.

Οι Τούρκοι δυσκολεύουν τον Ολυμπιακό
Η απώλεια του Στράτου Περπέρογλου, που επέλεξε την Αναντολού Εφές, ίσως ήταν μόνο η αρχή. Κι αυτό γιατί οι τουρκικές ομάδες βάζουν κι άλλους πονοκεφάλους στον Ολυμπιακό.

«Έρχονται» και οι επόμενοι

«Έρχονται» και οι επόμενοι

19/06/2014
 
 Μετά την απόκτηση των Γκαζαριάν και Ελαμπντελαουί, ο Ολυμπιακός έχει… κλεισμένες άλλες δύο μεταγραφές και καταβάλει προσπάθεια να πάρει τον Φινμπόγκασαν από τη Χέρενφεϊν.

«Έρχονται» και οι επόμενοι
Ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι πλέον ο Γκαζαριάν και ο Ελαμπντελαουί, ενώ παράλληλα οι Πειραιώτες έχουν… κλεισμένες άλλες δύο περιπτώσεις.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

Στέλνει Ντιλέινι στον Ολυμπιακό η Bild

Στέλνει Ντιλέινι στον Ολυμπιακό η Bild

18/06/2014
 
 To πρώτο… αεροπλάνο για Ελλάδα ώστε να υπογράψει στον Ολυμπιακό θα πάρει μετά το τέλος των τελικών του γερμανικού πρωταθλήματος ο Μάλκολμ Ντιλέινι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Bild».

Στέλνει Ντιλέινι στον Ολυμπιακό η Bild
Σχεδόν δεδομένη θεωρεί τη μεταγραφή του Αμερικανού γκαρντ της Μπάγερν Μονάχου, Μάλκολμ Ντιλέινι στον Ολυμπιακό η έγκυρη γερμανική εφημερίδα, «Bild». Ο παίκτης, αποτελεί προτεραιότητα των «ερυθρόλευκων» για την κάλυψη μίας θέσης στα γκαρντ και ένα ακόμα γερμανικό ΜΜΕ ήρθε να προστεθεί στη μακροσκελή λίστα που θεωρούν «τελειωμένη» τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Χαρακτηριστικά, το νέο δημοσίευμα της «Bild» γράφει πως αν ο σημερινός τέταρτος τελικός του γερμανικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην ομάδα του Ντιλέινι, Μπάγερν (προηγείται 2-1 νίκες) και την Άλμπα στο Βερολίνο είναι ο τελευταίος, ο παίκτης θα πει αντίο στην Βαυαρία για να μετακομίσει στον Πειραιά για δύο χρόνια, έναντι 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων συνολικά.


ALEX WEB RADIO/TV

Ο Οτσόα αποθέωνε τον Ολυμπιακό

Ο Οτσόα αποθέωνε τον Ολυμπιακό

Πριν από 3 χρόνια ο Οτσόα ήθελε να παίξει στον Ολυμπιακό, αλλά τελικά επιλέχθηκε ο Φράνκο Κοστάντσο που έφυγε στη μέση της περιόδου.
Ο ήρωας του αγώνα Βραζιλία-Μεξικό 0-0. Οτσόα, ήταν πριν από τρια χρόνια μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού και με δηλώσεις του αποθέωνε τον Ολυμπιακό



Πριν από περίπου τρία χρόνια ο Ολυμπιακός βρέθηκε μία ανάσα από την απόκτηση του Γκιγιέρμο Οτσόα, ο οποίος έκλεψε την παράσταση στο ματς με την Βραζιλία. Διαβάστε τις κολακευτικές δηλώσεις του Μεξικανού γκολκίπερ για τους "ερυθρόλευκους", στο post του Γιάννη Γεωργόπουλου, στο sport24.gr

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ελαμπντελαουί (video)

Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ελαμπντελαουί (video)

18/06/2014

Μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας είναι πλέον ο 22χρονος διεθνής Νορβηγός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ομάρ Ελαμπντελαουί.
Ο 22χρονος δεξιός αμυντικός γεννήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου του 1991 στο Όσλο της Νορβηγίας, αν και είναι μαροκινής καταγωγής. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη νορβηγική Skeid και με τις επιδόσεις του τράβηξε τα βλέμματα, με αποτέλεσμα η Manchester City να κινηθεί για την απόκτησή του και να τον εντάξει στο δυναμικό της σε ηλικία μόλις 16 ετών.

Τα αποτελεσματα του MUNDIAL (videos)

Τα αποτελεσματα του MUNDIAL (videos)

18/06/2014

Βέλγιο - Αλγερία 2-1

Το Βέλγιο ήταν απογοητευτικό στο ημίχρονο, αλλά οι Φελαϊνί και Μέρτενς ήρθαν από τον πάγκο, σκόραραν και χάρισαν τη νίκη στους Ευρωπαίους επί της Αλγερίας με 2-1 (videos)
Το Βέλγιο "ξύπνησε" εγκαίρως και γλίτωσε την ζημιά στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2014, καθώς νίκησε με 2-1 την Αλγερία, έχοντας πρωταγωνιστές τους Μέρτενς και Φελαϊνί που ήρθαν από τον πάγκο.

Προτάθηκε ο Φαν Βόλφσβινκελ

Προτάθηκε ο Φαν Βόλφσβινκελ (video)




Όσο η κατάσταση με τον Φινμπόγκασον παραμένει θολή, τόσο θα συνεχίζουν να φτάνουν προτάσεις στα γραφεία της ΠΑΕ, σύμφωνα με ξένες ιστοσελίδες. Μία από αυτές, αφορά τον Ρίκι φαν Βόλφσβινκελ. Πρόκειται για τον επιθετικό της Νόριτς, η οποία δεν κατάφερε να μείνει στην Πρέμιερ Λιγκ και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, πρωτάθλημα το οποίο δεν φαίνεται να αρέσει καθόλου στον παίκτη.

Ο Φαν Βόλφσβινκελ είναι Ολλανδός στράικερ και γεννήθηκε στις 27 Ιανουαρίου 1989. Πέραν της Νόριτς έχει παίξει σε Φίτεσε, Ουτρέχτη και Σπόρτινγκ, ενώ με την Εθνική ομάδα της χώρας του, είναι δύο φορές διεθνής. Φέτος είχε ένα γκολ σε 27 συμμετοχές, με δύο ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 230 συμμετοχές, 89 γκολ και 15 ασίστ.

ALEX WEB RADIO/TV

Αποθέωση για τους Βετεράνους στο Άστρος

Αποθέωση για τους Βετεράνους στο Άστρος

18/06/2014

Οι Βετεράνοι του Θρύλου βρέθηκαν στο Άστρος Κυνουρίας για την αναμέτρηση με την τοπική ομάδα κι έτυχαν θερμής υποδοχής. Δείτε φωτογραφίες.
Σπουδαίες στιγμές έζησαν για ακόμη μία φορά οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού.



Τα μεγαλύτερα ονόματα της ένδοξης ιστορίας του συλλόγου αντιμετώπισαν στο Άστρος Κυνουρίας την ομάδα των Βετεράνων Βόρειας Κυνουρίας για φιλανθρωπικό σκοπό και γνώρισαν αποθεωτική υποδοχή.

Έμεινε στον Ολυμπιακό ο Σμαραγδής

Έμεινε στον Ολυμπιακό ο Σμαραγδής

18/06/2014
 
 Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Σμαραγδή για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Έμεινε στον Ολυμπιακό ο Σμαραγδής
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Σμαραγδή για την νέα αγωνιστική σεζόν.

Απολογούνται Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας

Απολογούνται Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας

18/06/2014
 
 Σε απολογία για τις δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του τέταρτου τελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, στο ΣΕΦ, κάλεσε η ΕΦΙΠ τους Παναγιώτη, Γιώργο Αγγελόπουλο και Γιώργο Μπαρτζώκα.

Απολογούνται Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας
Εξηγήσεις για τις δηλώσεις που έκαναν μετά το τέλος του τέταρτου τελικού στο ΣΕΦ, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, θα δώσουν την προσεχή Πέμπτη (19/6) οι Παναγιώτης, Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ενώπιον της Επιτροπής Φιλάθλου Πνεύματος.

Την προηγούμενη Πέμπτη (12/6) είχε απολογηθεί στην Επιτροπή ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τις δηλώσεις που έκανε μετά τον τρίτο τελικό, στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΕΦΙΠ, Γιώργου Λένου:

Τέλος η κόντρα Ιωαννίδη-Ολυμπιακού

Τέλος η κόντρα Ιωαννίδη-Ολυμπιακού

18/06/2014
 
 Ο Γιάννης Ιωαννίδης παραιτήθηκε από το αίτημά του για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΕΕΑ.

Τέλος η κόντρα Ιωαννίδη-Ολυμπιακού!
Τέλος στην κόντρα ανάμεσα στον Γιάννη Ιωαννίδη και την ΚΑΕ Ολυμπιακός έβαλε σήμερα (17/6) με ανακοίνωσή της η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Ο «Ξανθός» διεκδικούσε πόσο ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, από το τριετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει το 1999 όταν ήταν μεγαλομέτοχος ο Σωκράτης Κόκκαλης, ωστόσο μετά απο διακανονισμό που έγινε με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, οι οποίοι και θα πληρώσουν το ποσό, απέσυρε την αίτηση για κατάπτωση της εγγυητικής της ομάδας.

Ο πρώην προπονητής, απέσυρε το αίτημά του να του καταβληθούν και οι τόκοι και έτσι οι δύο πλευρές έδωσαν τέλος στη διαμάχη τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού:

«Θέλει Εκίθα ο Ολυμπιακός»-Νάπολι και Ρόμα για Μανωλά


«Θέλει Εκίθα ο Ολυμπιακός»-Νάπολι και Ρόμα για Μανωλά

18/06/2014
 
 Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Μπόρχα Εκίθα, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Αθλέτικ Μπιλμπάο, υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε, όπως αποκάλυψαν οι Ισπανοί.

«Θέλει Εκίθα ο Ολυμπιακός»
Ο Μπόρχα Εκίθα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την Μπιλμπάο και όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα «alironbilbao.com», η περίπτωσή του απασχολεί τον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, ο 26χρονος σέντερ μπακ «αρέσει» στον νέο βοηθό του Μίτσελ, Ράφα Αλκόρτα και ήδη άνθρωποι των «ερυθρολεύκων» έχουν προσεγγίσει την ισπανική ομάδα για να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

Δεν συμφώνησαν Ολυμπιακός-Μάντζαρης

Δεν συμφώνησαν Ολυμπιακός-Μάντζαρης

18/06/2014
 
 Ολοκληρώθηκε η πρώτη συνάντηση του Βαγγέλη Μάντζαρη με την ΚΑΕ Ολυμπιακός. Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το σίγουρο είναι πως δεν υπάρχει συμφωνία για ανανέωση του συμβολαίου.

Δε συμφώνησαν Ολυμπιακός-Μάντζαρης
Άκαρπη απέβη σύμφωνα με πληροφορίες η πρώτη προσπάθεια της ΚΑΕ Ολυμπιακός να έρθει σε συμφωνία για αναπροσαρμογή συμβολαίου του Βαγγέλη Μάντζαρη. Ο διεθνής γκαρντ, συναντήθηκε για περίπου μιάμιση ώρα στα γραφεία της "Arcadia" με τους διοικούντες την ομάδα για να συζητήσουν το θέμα, όμως όπως προκύπτει δεν έδωσαν τα χέρια. Λεπτομέρειες για τα ποσά που έπεσαν στο τραπέζι και τι ζήτησε ο παίκτης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

«Τελειωμένο» του Ράτζεν στον Ολυμπιακό

«Τελειωμένο» του Ράτζεν στον Ολυμπιακό

18/06/2014
 
 Παίκτης του Ολυμπιακού θα γίνει όπως όλα δείχνουν ο Νίκολα Ράτζεν, ενδυναμώνοντας αρκετά το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» ενόψει της νέας σεζόν.

«Τελειωμένο» του Ράτζεν στον Ολυμπιακό!
Η αποστολή της Σερβίας βρίσκεται στο Ντουμπάι για το Σούπερ Φάιναλ του Γουόρλντ Λιγκ και ανάμεσα στους Σέρβους διεθνείς είναι ο Νίκολα Ράτζεν, μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού.

Ένα έγγραφο απομένει για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί

Ένα έγγραφο απομένει για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί

18/06/2014
 
 Την απόκτηση του Ελαμπντελαουί αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα ο Ολυμπιακός. Απομένει μια εκκρεμότητα η οποία εκτιμάται ότι θα τακτοποιηθεί σήμερα.

Ένα έγγραφο απομένει
Την δεύτερη του μεταγραφή, μετά τον Γκεβόργκ Γκαζαριάν αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα.

Ο λόγος για τον Ομάρ Ελαμπντελαουί ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα έχει περάσει από ιατρικές εξετάσεις και σήμερα οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν ένα έγγραφο για να ολοκληρωθεί κι επίσημα η απόκτησή του.

«Δεν είναι οικονομικό το θέμα Κάμπελ»

«Δεν είναι οικονομικό το θέμα Κάμπελ»

18/06/2014
 
 Το τοπίο στο θέμα Κάμπελ ξεκαθαρίζει ο Ολυμπιακός. Με ενημέρωσή τους, οι πρωταθλητές τονίζουν ότι η παραμονή ή όχι του Κοσταρικανού δεν εξαρτάται από το οικονομικό, αλλά απ' τις προθέσεις της Άρσεναλ.

«Δεν είναι οικονομικό το θέμα Κάμπελ»
Να δώσει διευκρινίσεις σχετικά με την υπόθεση του Τζόελ Κάμπελ έσπευσε ο Ολυμπιακός, μετά από τα αρκετά δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που είχαν να κάνουν με το μέλλον του παίκτη και την παραμονή του στην ομάδα.

Στην Εφές ο Περπέρογλου-«Δύο υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό»

Στην Εφές ο Περπέρογλου-«Δύο υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό»

18/06/2014

Με τις καλύτερες αναμνήσεις φεύγει από τον Ολυμπιακό ο Στράτος Περπέρογλου. Ο «Πέρπε» αναγνώρισε την προσπάθεια των αδερφών Αγγελόπουλων να τον κρατήσουν, ωστόσο ζήτησε κατανόηση για την επιλογή του.

Περπέρογλου: «Δύο υπέροχα χρόνια στον Ολυμπιακό»
Επίσημος… αποχαιρετισμός από τον Στράτο Περπέρογλου. Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός ο «Πέρπε» ευχαρίστησε όλους εκείνους που τον βοήθησαν τα δύο χρόνια παραμονής του στην ομάδα του Πειραιά, αναγνώρισε την υπέρβαση των αδερφών Αγγελόπουλων να τον διατηρήσουν στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, ενώ τέλος ζήτησε κατανόηση για την απόφασή του να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Αναλυτικά η δήλωση του Στράτου Περπέρογλου στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Tα αποτελεσματα του MUNDIAL (videos)

Tα αποτελεσματα του MUNDIAL (videos)

17/06/2014

Γερμανία - Πορτογαλία 4-0

Ο Τόμας Μίλερ θύμισε... Γκερντ και πετυχαίνοντας χατ-τρικ οδήγησε σε περίπατο την Γερμανία στο υποτιθέμενο ντέρμπι της πρεμιέρας του 7ου ομίλου, απέναντι στους Πορτογάλους. Ο Χούμελς το 4ο γκολ των "πάντσερ". Αποβλήθηκε στο 37' ο Πέπε. (video)

Ήττα Βασιλακόπουλου και Παναθηναϊκού


Ήττα Βασιλακόπουλου και Παναθηναϊκού

 17/06/2014

Ο Χαλβατζάκης βγήκε νικητής στις εκλογές του ΕΣΑΚΕ. Νίκη Ολυμπιακού και ήττα Βασιλακόπουλου-Παναθηναϊκού, οι οποίοι ήθελαν τον Μαμαλάκη για πρόεδρο. Σταυρόπουλος: "Oι εκλογές τελείωσαν, πείτε στην Ομοσπονδία μην παίρνει άλλη τηλέφωνα".
Ο Γιώργος Χαλβατζάκης έμεινε στην προεδρία του ΕΣΑΚΕ, για δεύτερη θητεία, μετά τις σημερινές εκλογές. Με ψήφους 8 υπέρ, 5 κατά και 1 λευκό διατηρήθηκε στο πόστο του. Τη θέση του αντιπροέδρου την πρόσφερε στον Λευτέρη Αρβανίτη, του Άρη, αλλά την αρνήθηκε. Κατόπιν τούτου, αντιπρόεδρος θα είναι ο Κώστας Κατσίκης, του Κολοσσού και γενικός γραμματέας ο Άρης Ιωαννίδης του ΚΑΟΔ, ενώ ταμίας θα είναι ο Γιάννης Φιλίππου της Ελευσίνας.


Πρόκειται για τεράστια ήττα τόσο του προέδρου της ΕΟΚ, Γιώργου Βασιλακόπουλου, όσο και του Παναθηναϊκού, αλλά και της ΚΕΔ, οι οποίοι έκαναν ό,τι πέρναγε από το χέρι τους ώστε να αλλάξουν την ηγεσία στον ΕΣΑΚΕ. Επιλογή τους ήταν ο Γιώργος Μαμαλάκης, με το "σύστημα" να προσπαθεί να τον προωθήσει με κάθε τρόπο. Με συνεχόμενα ραντεβού, με τηλέφωνα και παρεμβάσεις. Όμως, απέτυχαν!

Ανακοίνωσε Τζελάτι ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Τζελάτι ο Ολυμπιακός

17/06/2014
 
 Στην απόκτηση του Ενέα Τζελάτι για τον επόμενο χρόνο προχώρησε ο Ολυμπιακός. Έμεινε και ο Μαρούλης, ο οποίος ανανέωσε με τους «ερυθρόλευκους».

Ανακοίνωσε Τζελάτι ο Ολυμπιακός!
Δυναμικά συνεχίζει την ενίσχυση του το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού, το οποίο ανακοίνωσε την απόκτηση του Ενέα Τζελάτι.

Ο έμπειρος διαγώνιος συμφώνησε σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» και θα ενισχύσει την ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Ιμπραϊμι για Ολυμπιακό

Ιμπραϊμι για Ολυμπιακό

17/06/2014
 Σενάριο για Ολυμπιακό και Αγκίμ Ιμπραϊμι προέκυψε από την Ιταλία. Σύμφωνα με το calcionews24.com οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Σκοπιανό χαφ-εξτρέμ.

Ιμπραϊμι για Ολυμπιακό!
Σενάριο για Ολυμπιακό και Αγκίμ Ιμπραϊμι προέκυψε από την Ιταλία. Σύμφωνα με το calcionews24.com οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται για τον Σκοπιανό χαφ-εξτρέμ.

Ο Ιμπραϊμι έπαιξε φέτος στην Κάλιαρι ως δανεικός από τη Μάριμπορ.

Τέλος από Ολυμπιακό ο Περπέρογλου


Τέλος από Ολυμπιακό ο Περπέρογλου

17/06/2014
 
 Ο Ολυμπιακός επανήλθε με νέα βελτιωμένη προσφορά για διετές συμβόλαιο στον Στράτο Περπέρογλου, όμως ο διεθνής φόργουορντ θα συνεχίσει οριστικά την καριέρα του στην Αναντολού Εφές.

Τέλος από Ολυμπιακό ο Περπέρογλου
Οριστικά παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα πρέπει να θεωρείται ο Στράτος Περπέρογλου. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του NovaΣπορ Fm, που επιβεβαιώνονται από την ΚΑΕ, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν νέα βελτιωμένη προσφορά στον διεθνή φόργουορντ έναντι 1,35 εκατομμυρίων ευρώ για νέο διετές συμβόλαιο, δείχνοντας εμπράκτως τη θέλησή του να τον κρατήσει κάτοικο Πειραιά, όμως η πρόταση της Αναντολού Εφές παραμένει καλύτερη.