ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Superleague:Pre game 20ης αγωνιστικης

Superleague:Pre game 20ης αγωνιστικης 

Μεταγραφικα...

Η μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται αλλά λίγες ομάδες της Σούπερ Λιγκ "παίζουν" μπάλα στο παζάρι του Ιανουαρίου με τις καθημερινές ανακοινώσεις να είναι λιγοστές όπως για παράδειγμα αυτή του Σίσιτς από τον ΟΦΗ, του Μαρτίνες από τον Παναιτωλικό και του Καλτσά από την Καλλονή.
Από εκεί και πέρα η πρώτη του Μάρτενς στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο ξεχωρίζει από τις ειδήσεις των 18 ομάδων της Σούπερ Λιγκ που προετοιμάζονται για ένα "καυτό" αγωνιστικό Σαββατοκύριακο.
 Από εκεί και πέρα η πρώτη του Μάρτενς στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ματς του Σαββάτου με τον Πανιώνιο ξεχωρίζει από τις ειδήσεις των 18 ομάδων της Σούπερ Λιγκ που προετοιμάζονται για ένα "καυτό" αγωνιστικό Σαββατοκύριακο.


 Δειτε το διαφημιστικο trailer της 20ης αγωνιστικης της SUPER LEAGUE


Το προγραμμα της 20ης αγωνιστικης



Η επομενη αγωνιστικη

Super League:Οι σφυριχτρες της 20ης αγωνιστικης


 Ο Στέφανος Ματάκης θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Λεβαδειακού, ενώ το Βέροια-Παναθηναϊκός την Κυριακή ο Γεώργιος Λιαχούδης.

Μαντάκης στο Καραϊσκάκη, Λιαχούδης στη Βέροια
Το παιχνίδι Ολυμπιακός- Λεβαδειακός για την 20η αγωνιστική της Superleague κλήθηκε να διευθύνει ο Στέφανος Μαντάκης του συνδέσμου Ημαθίας και θα έχει βοηθούς τους Εμαννουήλ Βλάση από αυτόν του Λασιθίου και τον Νεκτάριο Παστρωμά της Δυτικής Αττικής.

Ο Γεώργιος Λιαχούδης από τη Μακεδονία θα «σφυρίξει» το Βέροια- Παναθηναϊκός με τους Νικόλαο Γεωργαράκο και Στυλιανό Τσολάκη από την Αθήνα να τον συμπληρώνουν.

Το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ θα διαιτητεύσει ο Σταύρος Μάνταλος από την Καβάλα με τους Ιορδάνη Δημητριάδη από την Καστοριά και Νικόλαο Φαντόπουλο από τον Πειραιά να είναι βοηθοί του.

Αναλυτικά οι διαιτητές

Σάββατο (18/1)


Παναιτωλικός-Πανθρακικός (15:00), Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Ολυμπιακός- Λεβαδειακός (17:15), Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (19:30), Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

Κυριακή (19/1)

Άρης-Ατρόμητος (15:00), Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης
Απόλλων-Αστ. Τρίπολης (17:15), Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας
Εργοτέλης- Skoda Ξάνθη (17:15), Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή (17:15), Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος
Βέροια-Παναθηναϊκός(19:30), Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης

Δευτέρα (20/1)


Πλατανιάς-ΟΦΗ (19:30), Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης


ALEX WEB RADIO/TV

Πρόβα... κορυφής

Πρόβα... κορυφής

18/01/2014
 
 Να «πιάσουν» τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην κορυφή της βαθμολογίας της Volleyleague θέλουν Ολυμπιακός και Φοίνικας Σύρου, που θα αναμετρηθούν το Σάββατο (20.00) στου Ρέντη.

Πρόβα... κορυφής

Στον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος ο Φοίνικας Σύρου οδήγησε τον Ολυμπιακό στην πρώτη του ήττα της σεζόν.

Το ίδιο θα επιδιώξει να κάνει και τώρα, με τις δυο ομάδες να επιδιώκουν τους βαθμούς που θα τους διατηρήσουν «ζωντανούς» στο κυνήγι του πρωτοπόρου Εθνικού Αλεξανδρούπολης, λίγες μέρες μάλιστα πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» του Κυπέλλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρίσκονται στους 27 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον Φοίνικα Σύρου που έχει 28 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός προηγείται με 31.

Ο Δημήτρης Καζάζης δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του τραυματία Μενέλαου Κοκκινάκη, όμως τόνισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει το συγκεκριμένο παιχνίδι:

«Μετά και από την κλήρωση του Κυπέλλου το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Η ομάδα μας καλείτε να κερδίσει μια σειρά δύσκολων αγώνων, τα οποία αρχίζουν από το Σάββατο, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει ν' ανεβάσουμε αγωνιστικούς ρυθμούς και να είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Φοίνικα. Θέλουμε καλή εμφάνιση και νίκη η οποία θα μας ανεβάσει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα».

Θέλει να το... ξανακάνει ο Φοίνικας

Με φόρα για να επαναλάβει την μεγάλη εμφάνιση του πρώτου γύρου πάει στου Ρέντη ο Φοίνικας Σύρου, ο οποίος προέρχεται απ' την εντός έδρας νίκη επί της Κηφισιάς με 3-0.

Μεγάλος πρωταγωνιστής στο παιχνίδι του πρώτου γύρου ήταν ο Θάνος Παπαδημητρίου, ο οποίος είχε αναδειχθεί και MVP της 2ης αγωνιστικής. Ο λίμπερο του Φοίνικα δήλωσε για τον αυριανό αγώνα: «Πρόκειται για ακόμη ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς χρειαζόμαστε μία καλή εμφάνιση, κάτι που δεν κάναμε την περασμένη εβδομάδα κόντρα στην Κηφισιά. Δεν μπορώ να κρίνω αν ο Ολυμπιακός είναι σε καλύτερη ή χειρότερη κατάσταση συγκριτικά με το ματς του πρώτου γύρου. Έχει και πάλι κάποια προβλήματα, αφού απουσιάζει ο Κοκκινάκης που είναι τραυματίας, ωστόσο θεωρώ ότι έχε πιάσει πλέον ρυθμό, δείχνει να ξαναβρίσκει τον καλό του εαυτό και γίνεται πιο σταθερός. Αυτό όμως δεν μας φοβίζει, εμείς πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί ανάλογα με την εμφάνιση που θα κάνουμε».
 
Σχολιάζοντας την προσωπική του απόδοση στο αγώνα του πρώτου γύρου, επεσήμανε: «Μακάρι να μπορέσω και πάλι να παίξω το ίδιο καλά, αλλά θα πρέπει να συνδυαστεί και με κάτι θετικό για την ομάδα όπως στο πρώτο ματς. Δεν θα έχει κανένα απολύτως νόημα αν εγώ παίξω καλά και δεν συνδυαστεί με αντίστοιχη ομαδική εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα».


ALEX WEB RADIO/TV

Με... πεντάδα το Σάββατο

Με... πεντάδα το Σάββατο

18/01/2014

Με τα πέντε απ' τα έξι παιχνίδια να διεξάγονται το Σάββατο θα πραγματοποιηθεί η 13η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ γυναικών.


Η αρχή θα γίνει στο κλειστό του Ρέντη, όπου ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 3 στα 3 μέσα στο 2014 κόντρα στους Ίωνες, οι οποίοι την περασμένη αγωνιστική πήραν την πρώτη τους νίκη.

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Σταυρούπολη, θέλοντας να συνεχίσει το αήττητο σερί που διατηρεί, ενώ τα Βριλήσσια, που ηγούνται στον βαθμολογικό πίνακα, θα αντιμετωπίσουν τον λαβωμένο από απουσίες Ηρακλή

Ο Πανναξιακός θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Κηφισιάς, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να παραμείνει «ζωντανός» στην διεκδίκηση της τετράδας. Από την άλλη, ο σύλλογος της Κηφισιάς θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του, ώστε να συνεχίσει να ελπίζει στην παραμονή της στην κατηγορία.

Η αγωνιστική ημέρα θα ολοκληρωθεί με το παιχνίδι της ΑΕΚ κόντρα στο Μαρκόπουλο, με τις «κιτρινόμαυρες» να παρατάσσονται χωρίς την Φερνάντεθ. Μάλιστα, θα αγωνιστούν για τελευταία φορά στο κλειστό του Απόλλωνα, αφού το ερχόμενο ματς με τον Παναθηναϊκό θα γίνει στο κλειστό του Ιωνικού.

Η αυλαία της 13ης αγωνιστικής θα πέσει το απόγευμα της Κυριακής με την αναμέτρηση ΟΠΕΡ - Μακεδόνες

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 18/1/2014

Ρέντη, 15.30, Ολυμπιακός ΣΦΠ - ΑΣΠ Ίωνες, Τοψιδέλης - Μεταξά
ΔΑΚ Πολίχνης, 18.00, ΕΟ Σταυρούπολης - ΑΟ Παναθηναϊκός, Αβραμίδης - Κάλλης Κων.
Βριλησσίων, 18.30, ΦΟ Βριλησσίων - ΓΣ Ηρακλής, Μόσχος - Στάικος
Νάξου, 19.00, ΑΟΝ Πανναξιακός - ΓΣΚ Ηρακλής, Τσιμπινός - Μιχαήλογλου
Απόλλων Σμύρνης, 20.00, ΑΕΚ - ΑΟ Μαρκοπούλου, Κολτσίδας - Πρέντζας

Κυριακή 19/1/2014
Ρεθύμνου, 17.00, ΟΠ Ρεθύμνου - ΑΣ Μακεδόνες, Βλαχάκης - Βογιατζής


ALEX WEB RADIO/TV

Ολυμπιακός-Λεβαδειακος pre game

Ολυμπιακός-Λεβαδειακος pre game

18/01/2014
 

Έτοιμος να γυρίσει στις νίκες και ν’ αποζημιώσει τον κόσμο για το διάλειμμα απ’ αυτές είναι ο Ολυμπιακός. Με μόνους απόντες τους Τόρες-Σιόβα, οι πρωταθλητές θέλουν γκολ και θέαμα με τον Λεβαδειακό.


Μέλημά του στο «Καραϊσκάκη» είναι πάντα να προσφέρει θέαμα στον κόσμο του.

Και στο σημερινο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό (17:15) ο Ολυμπιακός έχει έναν ακόμα λόγο να το κάνει. Να επιστρέψει εμφατικά στις νίκες -μετά την απώλεια με τον Ατρόμητο- και να κόψει την όποια όρεξη στον ΠΑΟΚ.

Στην προσπάθεια αυτή, λοιπόν, οι πρωταθλητές θα κατέβουν χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα -πέραν των ήδη γνωστών. Δηλαδή του Σιόβα (που συνεχίζει να αναρρώνει απ’ τον τραυματισμό του) και του Τόρες (που συνέχισε το ατομικό πρόγραμμά του).

Η αποστολή για τον Λεβαδειακό

Τα πλάνα του προπονητή του Ολυμπιακού, κ. Μίτσελ, ενόψει Λεβαδειακού, είναι έτοιμα. Οι παίκτες πραγματοποίησαν την Παρασκευή την τελευταία τους προπόνηση στο Ρέντη. Έκαναν πολλή δουλειά με την μπάλα. Κυρίως επάνω στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και την τακτική. Έπαιξαν και δίτερμα, στα 3/4 του γηπέδου, με πολλή ένταση.
Κανονικά συμμετείχαν στο πρόγραμμα όλοι οι ποδοσφαιριστές, πλην φυσικά των Μιγκέλ Τόρες (συνέχισε ατομικό) και Δημήτρη Σιόβα (αναρρώνει από τον τραυματισμό του). Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή για το αυριανό ματς. Αναλυτικά: Μπονγκ, Κάμπελ, Φουστέρ, Ντομίνγκεζ, Χολέβας, Μασάντο, Μανιάτης, Μανωλάς, Μέγιερι, Εντινγκά, Ολαϊτάν, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Ρομπέρτο, Σαβιόλα, Σάμαρης, Βάις, Μήτρογλου.

Ανακοίνωση για τα ΑΜΕΑ με Λεβαδειακό

Ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους της ομάδας μας.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) ενημερώνει για τα εξής:
Για την 20η Αγωνιστική Πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός – Λεβαδειακός που θα διεξαχθεί στο Στάδιο "Γ. Καραϊσκάκης" το Σάββατο 18/1/2014 και ώρα 17:15, τα Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες θα μπορούν να επικοινωνούν στον αποκλειστικό για αυτά τηλεφωνικό αριθμό 210-4800909, ο οποίος θα λειτουργεί την Παρασκευή 17/1/2014 έως την κάλυψη των θέσεων, και ώρες 11:00 - 15:00 και να δηλώνουν την κράτηση θέσης τους.
Ακολούθως και αφού πιστοποιείται πως είναι Α.Μ.Ε.Α., το όνομά τους θα καταγράφεται στη σχετική λίστα με σειρά προτεραιότητας μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των θέσεων.
Μετά την κάλυψη των θέσεων θα εκδοθεί σχετική ενημερωτική ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να αποφεύγεται η προσέλευση περισσοτέρων Α.Μ.Ε.Α. στο γήπεδο και ως εκ τούτου η ταλαιπωρία τους, καθώς δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εξυπηρέτησής τους.

O καιρος στο Γ.Καραισκακης



ALEX WEB RADIO/TV

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

18/01/2014

Το μεγάλο ματς στην Αγγλία, Τσέλσι - ManUtd, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Ευρώπης αυτό το Σαββατοκύριακο
Για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο το μεγάλο ματς στην Ευρώπη διεξάγεται στην Αγγλία.
Αυτή την φορά τα φώτα πέφτουν στο "Στάμφορντ Μπριτζ", όπου η Τσέλσι υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Από εκεί και πέρα, με ντέρμπι επιστρέφει η Ολλανδία, με τον Άγιαξ να φιλοξενεί την Αϊντχόφεν, ενώ σε Γερμανία και Τουρκία δεν διεξάγεται αγωνιστική.

Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Premier League - 22η αγωνιστική



Σάββατο
Σάντερλαντ - Σαουθάμπτον (14:45)
Μάντσεστερ Σίτι - Κάρντιφ (17:00)
Άρσεναλ - Φούλαμ
Νόριτς - Χαλ
Γουέστ Χαμ - Νιούκαστλ
Κρίσταλ Πάλας - Στόουκ
Λίβερπουλ - Άστον Βίλα (19:30)
Κυριακή
Σουόνσι - Τότεναμ (15:30)
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)
Δευτέρα
Γουέστ Μπρομ - Έβερτον (22:00)


Serie A - 20ή αγωνιστική



Σάββατο
Ρόμα - Λιβόρνο (19:00)
Γιουβέντους - Σαμπντόρια (21:45)
Κυριακή
Ουντινέζε - Λάτσιο (13:30)
Αταλάντα - Κάλιαρι (16:00)
Κατάνια - Φιορεντίνα
Τζένοα - Ίντερ
Μπολόνια - Νάπολι
Κιέβο - Πάρμα
Σασουόλο - Τορίνο
Μίλαν - Βερόνα (21:45)


Primera Division - 20ή αγωνιστική


Παρασκευή
Μάλαγα - Βαλένθια (22:00)
Σάββατο
Μπέτις - Ρεάλ (17:00)
Έλτσε - Ράγιο Βαγιεκάνο (19:00)
Γρανάδα - Οσασούνα (21:00)
Εσπανιόλ - Θέλτα (23:00)
Κυριακή
Χετάφε - Σοθιεδάδ (13:00)
Βιγιαρεάλ - Αλμερία (18:00)
Λεβάντε - Μπαρτσελόνα (20:00)
Ατλέτικο - Σεβίλλη (22:00)
Δευτέρα
Μπιλμπάο - Βαγιαδολίδ (23:00)


Ligue 1 - 21η αγωνιστική



Παρασκευή
Σεντ-Ετιέν - Λιλ (21:30)
Σάββατο
Μαρσέιγ - Βαλανσιέν (18:00)
Μπαστιά - Μπορντό (21:00)
Λοριάν - Γκινγκάμπ
Νις - Αζαξιό
Ρεν - Εβιάν
Σοσό - Μονπελιέ
Κυριακή
Ρεμς - Λιόν (15:00)
Τουλούζ - Μονακό (18:00)
Παρί Σεν-Ζερμέν - Ναντ (22:00)


Primeira Liga - 16η αγωνιστική


Παρασκευή
Ολιανένσε - Γκιμαράες (22:00)
Σάββατο
Αρόουκα - Σπόρτινγκ (22:15)
Κυριακή
Ρίο Άβε - Μπελενένσες (18:00)
Ακαντέμικα - Ζιλ Βισέντε
Μπράγκα - Πάσος Φερέιρα (19:00)
Μπενφίκα - Μαρίτιμο
Πόρτο - Σετούμπαλ (21:15)
Δευτέρα
Νασιονάλ - Εστορίλ (22:00)


Eredivisie - 19η αγωνιστική


Παρασκευή
Τβέντε - Χεράκλες (21:00)
Σάββατο
Άλκμααρ - Μπρέντα (19:45)
Βάαλβαϊκ - Χρόνινχεν (20:45)
Τσβόλε - Φιτέσε
Χεράκλες - Ρόντα (21:45)
Κυριακή
Νάιμεχεν - Ντεν Χάαχ (13:30)
Κάμπουρ - Γκόου Αχέντ Ιγκλς (15:30)
Ουτρέχτη - Φέγενοορντ
Άγιαξ - Αϊντχόφεν (17:30)


Jupiler League - 22η αγωνιστική



Σάββατο
Σταντάρ Λιέγης - Οστάνδη (19:00)
Γάνδη - Κόρτραϊκ (21:00)
Σαρλερουά - Λόιβεν
Λιρς - Μπριζ
Βάασλαντ-Μπέβερεν - Μονς
Σέρκλ Μπριζ - Λόκερεν
Κυριακή
Μέχελεν - Άντερλεχτ (15:30)
Ζούλτε Βάρεχεμ - Γκενκ


Scottish Premier League - 23η αγωνιστική



Σάββατο
Αμπερντίν - Ινβερνές (17:00)
Σέλτικ - Μάδεργουελ
Χιμπέρνιαν - Σεντ Μίρεν
Πάτρικ Θισλ - Κιλμάρνοκ
Ρος Κάουντι - Νταντί Γιουνάιτεντ
Σεντ Τζόνστοουν - Χαρτς


Κύπρος - 17η αγωνιστική



Σάββατο
Δόξα - Ανόρθωση (15:00)
ΕΝΠ - ΑΕΚ (17:00)
Αλκή - Απόλλων (18:00)
Κυριακή
ΑΕΛ - Ομόνοια (15:00)
ΑΕ Κουκλιών - Ερμής (17:00)
ΑΠΟΕΛ - Νέα Σαλαμίνα (18:00)
ΑΕΛ - ΕΝΠ
Δευτέρα
Εθνικός - Άρης (19:00)

ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Ερυθρολευκο Σαββατο

Ερυθρολευκο Σαββατο

 17/01/2014

Γεμάτο Ολυμπιακό είναι το Σάββατο που έρχεται, καθώς ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία «ερυθρόλευκα» παιχνίδια διεξάγονται αύριο.
Η αρχή γίνεται στις 3.30 το μεσημέρι, στο κλειστό του Ρέντη, με την γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, να υποδέχεται τους Ίωνες, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών. Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας προέρχονται από το άνετο 3-0 επί του Ρεθύμνου και θέλουν ένα δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο που θα τις διατηρήσει στις κορυφαίες θέσεις της βαθμολογίας (έχοντας μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό απέναντι στην ΑΕΚ).
Λίγο αργότερα και λίγο πιο δίπλα, στις 5.15 το απόγευμα, στο Στάδιο Καραϊσκάκη, η ποδοσφαιρική ομάδα του Θρύλου, υποδέχεται τον Λεβαδειακό, για την 20η αγωνιστική της Σούπερλιγκας. Μετά την «λευκή» ισοπαλία του Περιστερίου, απέναντι στον Ατρόμητο, το συγκρότημα του Μίτσελ θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, συνδυάζοντας γκολ και θέαμα απέναντι στην ομάδα της Λειβαδιάς.
Τέλος, το «ερυθρόλευκο» Σάββατο ολοκληρώνεται εκεί που ξεκίνησε. Στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη», όπου η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού, υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου, στο μεγάλο ντέρμπι της 12+1 αγωνιστικής της Volleyleague. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει μόλις ένας πόντος, καθώς η Σύρος βρίσκεται στην 2η θέση με 28 πόντους και ο Ολυμπιακός στην 3η με 27, με τον νικητή να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 2ης θέσης της κανονικής περιόδου. Μην ξεχνάμε πως οι δύο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου σε μερικές ημέρες, αυτή τη φορά στην Ερμούπολη της Σύρου, για τον θεσμό του κυπέλλου.
Ο τεχνικός της ομάδας, Δημήτρης Καζάζης μιλώντας για το παιχνίδι τόνισε: “Μετά και από την κλήρωση του Κυπέλλου το παιχνίδι αποκτά ιδιαίτερη σημασία. Η ομάδα μας καλείτε να κερδίσει μια σειρά δύσκολων αγώνων, τα οποία αρχίζουν από το Σάββατο, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Πρέπει ν’ ανεβάσουμε αγωνιστικούς ρυθμούς και να είμαστε έτοιμοι. Θεωρώ πολύ σημαντικό το παιχνίδι με τον Φοίνικα. Θέλουμε καλή εμφάνιση και νίκη η οποία θα μας ανεβάσει και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα“.
Δεν χρειάζεται φυσικά να αναφέρουμε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού πρέπει (και θα ) να κάνει το καθήκον του και θα συμπαρασταθεί και στα τρία τμήματα, δίνοντας μαζικό παρών, τόσο στο κλειστό του Ρέντη, όσο και στο Στάδιο Καραϊσκάκη.



ALEX WEB RADIO/TV

Η στιγμή της βράβευσης Παπ και Ντορσευ (video)

Η στιγμή της βράβευσης Παπ και Ντορσευ (video)

17/01/2014

Η στιγμή της βράβευσης! (pics+video)
Ο Κώστας Παπανικολάου πρόσφερε τα μέγιστα στην κατάκτηση των δύο τροπαίων της Ευρωλίγκας και φυσικά ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να τον ξεχάσει. Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι τον τίμησαν πριν την έναρξη του ματς, όπως και τον Τζόι Ντόρσει, με τον οποίο είχαν κερδίσει παρέα το φάιναλ-φορ του Λονδίνου.  

Δείτε τις συγκινητικές στιγμές στο βίντεο

«Δεν έκανα λάθος που αγάπησα τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Παπανικολάου, μίλησε στην κάμερα του www.sport-fm.gr για τα συναισθήματα της επιστροφής του στο ΣΕΦ, την αποθέωση από τον κόσμο, αλλά και τη μεγάλη νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό.

«Δεν έκανα λάθος που αγάπησα τον Ολυμπιακό»
Συγκινημένος από το «θερμό» χειροκρότημα των οπαδών του Ολυμπιακού και υπερήφανος για τα όσα έζησε και κατάφερε με την ομάδα τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια δήλωσε ο Κώστας Παπανικολάου στο www.sport-fm.gr.

O διεθνής φόργουορντ, τόνισε επίσης πως δεν έκανε λάθος για τα αισθήματα που τρέφει για τον σύλλογο και τον κόσμο του και ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του τον κόσμο για την υποδοχή.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι και τη μεγάλη νίκη της Μπαρτσελόνα, εστίασε στα μεγάλα σουτ που πέτυχε ο Ναβάρο και την γενικότερη άνοδο της ομάδας το τελευταίο διάστημα, ενώ μίλησε και για την ζωή στην Βαρκελώνη, τονίζοντας ότι περνάει πολύ καλά.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη του Κώστα Παπανικολάου:



Ντόρσεϊ: «Σαν να γύρισα σπίτι μου»

Συναισθηματικά φορτισμένος παρουσιάστηκε ο Τζόι Ντόρσεϊ μετά την επιστροφή του στο ΣΕΦ με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ντόρσεϊ: «Σαν να γύρισα σπίτι μου»
Η νίκη της Μπαρτσελόνα μέσα στο ΣΕΦ ήταν μεγάλη. Η σημερινή βραδιά όμως ήταν ούτως ή άλλως ιδιαίτερη για τον Τζόι Ντόρσεϊ. Επειδή θα επέστρεφε ως αντίπαλος του Ολυμπιακού.

«Ήταν μια φορτισμένη ψυχολογικά μέρα για μένα. Πριν το παιχνίδι μιλούσα με τον Παπανικολάου για το τι θα συναντήσουμε, για το ότι θα βλέπαμε ξανά τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Επίσης, συζήτησα και με τον Σπανούλη. Είναι σημαντικό ότι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, αλλά ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα», είπε χαρακτηριστικά ο Αμερικανός.

Αφού τόνισε λοιπόν ότι «πάντα είχα καλές σχέσεις με τον κόσμο του Ολυμπιακού», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Ένιωσα πολλά πράγματα όταν μπήκα στο γήπεδο. Ήταν μια όμορφη βραδιά για μένα, που συνδυάστηκε με νίκη της ομάδας μου. Έμοιαζε σαν να γύρισα σπίτι μου».



ALEX WEB RADIO/TV

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 72-81

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 72-81

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στο πρώτο δεκάλεπτο, πήγε με προβάδισμα στο σκορ στο ημίχρονο, αλλά στην τρίτη περίοδο ήταν κακός. Ξέφυγε η Μπαρτσελόνα με διαφορά, την ροκάνισε, αλλά στο τέλος λύγισε χάνοντας το ματς στις λεπτομέρειες, με σκορ 72-81. Κόστισε το χαμένο ριμπάουντ του Σλούκα, έβαλε μεγάλα σουτ ο Ναβάρο. Σε βίντεο τα highlights του αγώνα.
Την δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο TOP-16 και την πρώτη για φέτος στην έδρα του γνώρισε ο Ολυμπιακός, καθώς έχασε από την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ με σκορ 72-81. Οι ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετική στην πρώτη περίοδο ξεφεύγοντας στο σκορ ακόμη και με +9 (23-14), πήγαν με προβάδισμα στο σκορ στο ημίχρονο (34-32), αλλά τους κόστισε η κακή τρίτη περίοδος (14-23), μη μπορώντας να αντιστρέψουν την κατάκτηση στο τέταρτο δεκάλεπτο, ξεμένοντας από δυνάμεις και ενέργεια. Οι Καταλανοί έβαλαν μεγάλα σουτ κυρίως με τον "καυτό" Ναβάρο (21π, 4/5δ, 3/6τρ) που ήταν καθοριστικός στο δεύτερο ημίχρονο, ανεβάζοντας την διαφορά ακόμη και στους 10 πόντους (52-62). Χάθηκε το μομέντουμ στο 66-69, όταν ο Σλούκας πήρε το ριμπάουντ στην άμυνα, αλλά κατά λάθος δεν μπόρεσε να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή του, με τον Όλεσον στη συνέχεια να τιμωρεί το ερυθρόλευκο σφάλμα με τρίποντο (66-72), "σφραγίζοντας" ουσιαστικά τη νίκη για τους φιλοξενούμενους. Στην αναμέτρηση είχαμε ισορροπία στα ριμπάουντ (32-32), οι Πειραιώτες είχαν θετικό πρόσημο στον συσχετισμό ασίστ/λάθη (15/12), όπως και οι Ισπανοί (17/11), με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να μην έχουν αυτή την φορά καλό ποσοστά από την περιφέρεια (7/23τρ), χάνοντας στο παιχνίδι αρκετά ελεύθερα σουτ.


Ο πιο δραστήριος και μαχητικός παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς ήταν αδιαμφισβήτητα ο Πρίντεζης, βρίσκοντας συχνά λύσεις κοντά στο καλάθι, όντας ο πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών στο ματς με 17 πόντους (6/9δ, 3ρ, 2κλ) σε 32 λεπτά παρουσίας, όσους σημείωσε και ο Σπανούλης που δεν έβαλε τα σουτ που θα ήθελε (17π, 3/6δ, 1/7τρ, 8/10β, 5ασ, 4λ). Ο Μπαρτζώκας μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στο "5", με τον Ντάνστον να συνεχίζει να δείχνει κουρασμένος (6π, 1ρ, σε 12 λεπτά), με τον Σίμονς να παλεύει (5π, 5ρ-4επ, σε 13 λεπτά) και τον Μπέγκιτς να ξεκινά καλά το ματς (2π, 2ρ, μπλοκ σε 14 λεπτά), αλλά στη συνέχεια... χάθηκε. Πέρασε δύσκολο βράδυ απέναντι στον Ναβάρο ο Μάντζαρης (3π, 4ρ, 3ασ), προσπάθησε αλλά δεν του μπήκαν τα σουτ του Σλούκα (9π, 3/5δ, 1/4τρ), συνείσφερε σε όλους τους τομείς ο Περπέρογλου (8π, 4ρ, 3ασ, 3κλ), δεν πήρε πάνω του πολλές προσπάθειες ο Λοτζέσκι (5π, 1/2, 1/3, 7ρ), ενώ δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο ματς οι Κόλινς και Παπαπέτρου.

Το ματς


Βρήκε ρυθμό ο Ολυμπιακός, θετικός Μπέγκιτς και ο «καυτός» Πρίντεζης

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στην πεντάδα τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Μπέγκιτς. Οι δύο ομάδες στις πρώτες επιθέσεις τους ήταν νευρικές, βγάζοντας παράλληλα καλές άμυνες, δίνοντας βοήθειες. Ο Πρίντεζης με έμμεσο τρίποντο έκανε το σκορ 3-2, αλλά ο Τόμιτς με υπέροχο «χουκ» έδωσε κα πάλι το προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί δεν άφηναν χώρο για σουτ στους Σπανούλη-Λοτζέσκι, με τον εξαιρετικό Μπέγκιτς ακολούθως να μπλοκάρει σουτ του Τόμιτς, ενώ στη συνέχεια σκόραρε από το low-post με «χουκ». Οι Πειραιώτες είχαν βρει ρυθμό στο παιχνίδι τους, έβγαζαν καλές άμυνες και έπαιρναν τα ριμπάουντ, με τον Λοτζέσκι να «πυροβολεί» από μακριά φέρνοντας τους γηπεδούχους στο +5 (9-4). Ύστερα από καταπληκτική κυκλοφορία της μπάλας ο Μάντζαρης πάσαρε στον ελεύθερο Περπέρογλου ευστοχώντας από την περιφέρεια, κάνοντας νταμπλ-σκορ στο ματς (12-6) στο 5’, ενώ ακολούθως ο Παπανικολάου σκόραρε απέναντι στην πρώην ομάδα του.

Ο Σπανούλης ήταν καλά κλεισμένος από τους Καταλανούς, με την άμυνα των φιλοξενούμενων να είναι οργανωμένη πάνω του κάθε φορά που είχε την μπάλα στα χέρια του, κάτι που το αντιλαμβανόταν, επιδιώκοντας κυρίως να δημιουργήσει, παρά να σουτάρει. Η Μπαρτσελόνα ροκάνισε την διαφορά (12-10) με τον Τόμιτς, αλλά ακολούθως ο αρχηγός των Πρωταθλητών Ευρώπης με ένα καταπληκτικό coast-to-coast «έγραψε» το 16-10.  Ο Όλεσον μείωσε στον αιφνιδιασμό (16-14), ενώ στη συνέχεια οι δύο κόουτς άλλαξαν τους σέντερ τους, ρίχνοντας στο ματς τους Ντάνστον και Ντόρσεϊ, ενώ ο Κατσίβελης αντικατέστησε τον Μάντζαρη, αναλαμβάνοντας το μαρκάρισμα του Ναβάρο. Ο Ολυμπιακός συνέχιζε να βγάζει καλές άμυνες, αναγκάζοντας τους Ισπανούς να κάνουν λάθη, τιμωρώντας τους στην επίθεση σε κάθε ευκαιρία, με το τρίποντο του «καυτού» Πρίντεζη να φέρνει τους ερυθρόλευκους στο +9 (23-14), ξεσηκώνοντας το κοινό στις εξέδρες. Στα τελευταία δευτερόλεπτα όμως η άμυνα των γηπεδούχων χαλάρωσε, με την πρώτη περίοδο να βρίσκει την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να προηγείται με 23-18

Το σερί των Καταλανών και η αντίδραση των Πειραιωτών

Στην δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός συνέχισε στο παρκέ με τους Κατσίβελη, Σλούκα, Περπέρογλου, Πρίντεζη και Ντάνστον, με το εντυπωσιακό σερί της Μπαρτσελόνα να φτάνει το 12-0, παίρνοντας το προβάδισμα στο σκορ με 23-26, χάρη σε σουτ του Αρμπίνες από τα 6.75 μέτρα και σε έμμεσο τρίποντο του Νάχμπαρ. Ο Μπαρτζώκας εσπευσμένα επανέφερε στο ματς τους Σπανούλη και Λοτζέσκι, με τους ερυθρόλευκους να έχουν χάσει το ρυθμό στο παιχνίδι τους, όντας άστοχοι στην επίθεση και χαλαροί στην άμυνα, υποπίπτοντας σε λάθη. Οι γηπεδούχοι μετά από ώρα πήραν σκορ με βολή (1/2) του αρχηγού (24-28).

Ο Σίμονος πέρασε στο παρκέ και με εντυπωσιακό κάρφωμα ξεσήκωσε το κοινό στις εξέδρες, ο Χουέρτας με δύσκολο σουτ διαμόρφωσε το 28-32, με τον Μπαρτζώκα να επιλέγει σχήμα με τρία γκαρντ στη συνέχεια (Σπανούλη, Μάντζαρη, Σλούκα), συν τους Πρίντεζη και Σίμονς. Οι καλές άμυνες κυριαρχούσαν στο παρκέ (11-14 το σκορ στη δεύτερη περίοδο), με τον Ολυμπιακό να δυσκολεύεται να σκοράρει, όντας άστοχος στην τελική προσπάθεια, αλλά ο μαχητικός Πρίντεζης από το low-post αξιοποίησε το γκολ-φάουλ που κέρδισε, φέρνοντας το ματς στα ίσα (32-32). Η τελευταία φάση του ημιχρόνου ήταν highlight, με τον Σπανούλη να τρέχει στον αιφνιδιασμό για ντράιβ, το μπάσιμο του δεν βρήκε στόχο, αλλά ο… ιπτάμενος Σίμονς που ακολουθούσε με κάρφωμα έδωσε ξανά το προβάδισμα στους Πρωταθλητές Ευρώπης που αντέδρασαν με ιδανικό τρόπο στο τέλος, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με σκορ 34-32.


 
Ο «καυτός» Ναβάρο έκανε την διαφορά

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στο παρκέ με τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Μπέγκιτς, με το τρίποντο του Αρμπίνες να κάνει το σκορ 34-37, ενώ στη συνέχεια η Μπαρτσελόνα ξέφυγε με +7 (36-43), χάρη σε συνεχόμενους πόντους από τον Ναβάρο. Οι Πειραιώτες είχαν χάσει τον ρυθμό τους στο παιχνίδι, μη έχοντας καθαρό μυαλό στην επίθεση, αλλά και μη μπορώντας να βγάλουν συνεργασίες στο παρκέ. Το τρίποντο του Μάντζαρη στο 24’ (39-43) έδωσε… ανάσα στους γηπεδούχους, ο Σπανούλης στη συνέχεια σκόραρε με ένα ηρωικό ντράιβ (41-43), με τους παίκτες του Μπαρτζώκα να βγάζουν παράλληλα καλές άμυνες στο παρκέ.

Ο Ναβάρο όμως είχα πάρει… φωτιά στην 3 περίοδο και με συνεχόμενους πόντους, με μπάσιμο και δύο σερί τρίποντα, έφερε την Μπαρτσελόνα στο +10 (41-51), μετρώντας 14 πόντους σε λιγότερο από 7 λεπτά παρουσίας του στο παρκέ. Ο Περπέρογλου μείωσε (43-51), με τον Σλούκα να επιστρέφει στο ματς αντί του Μάντζαρη. Ο Όλεσον με λέι-απ «έγραψε» το 45-55, με τον κόσμο να χειροκροτεί την ομάδα ώστε να της δώσει ώθηση, αλλά οι Πειραιώτες ήταν απελπιστικά άστοχοι, σπαταλώντας τις άμυνες που έβγαζαν στο ματς. Ο Περπέρογλου έδωσε… ζωή στον Ολυμπιακό με σουτ από τα 6.75 μέτρα, μειώνοντας σε 48-55 στο 30’.

Το λάθος του Σλούκα και το τρίποντο του Όλεσον

Στην τελευταία περίοδο ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς με τους Σλούκα, Λοτζέσκι, Περπέρογλου, Πρίντεζη και Σίμονς, με τον «Πριντ» να μειώνει το σκορ από το low-post με δύο σερί προσπάθειες (52-57). Ο Πρίντεζης ακολούθως έχασε τρίποντο ώστε να ροκάνιζε περισσότερο την διαφορά, ενώ ακολούθως οι ερυθρόλευκοι χαλάρωσαν στην άμυνα, με τους Χουέρτας και Όλεσον να «γράφουν» το 52-62. Ο Σλούκας με ατομική προσπάθεια μείωσε (54-62), ο Ντάνστον επανήλθε στο ματς, ο Σπανούλης επέστρεψε στο παρκέ αντί του Πρίντεζη, ο Σλούκας σκόραρε από μακριά, ενώ ακολούθως ο Ντάνστον κάτω από το καλάθι διαμόρφωσε το 58-64 στο 35’. Ο Ολυμπιακός πήρε το ριμπάουντ στην άμυνα, αλλά ο Σπανούλης έβαλε τη μία βολή (1/2), με τον Περπέρογλου στο «4» να αναλαμβάνει το μαρκάρισμα του Ναβάρο.

Ο Λοτζέσκι ευστόχησε στο ελεύθερο σουτ από την αδύναμη πλευρά (62-66), ενώ ο Ντάνστον διόρθωσε το λάθος του Σλούκα, σημειώνοντας μάλιστα και δύο σερί βολές, πλησιάζοντας στο σκορ τους Καταλανούς (64-66). Στην επόμενη άμυνα το ΣΕΦ… έβραζε, ο Περπέρογλου πήρε τι ριμπάουντ, αλλά ο Λοτζέσκι αστόχησε σε τρίποντο ώστε να έδινε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Από τα 6.75 μέτρα, όμως, αυτή την φορά ήταν εύστοχος ο Ναβάρο (64-69), βάζοντας μεγάλο σουτ, με τους Πρωταθλητές Ευρώπης να απαντούν με βολές Σπανούλη (66-69) και τάπα από τον Ντάνστον. Ο Σλούκας έχασε σουτ ώστε να έφερε το ματς στα ίσα, με τους διαιτητές στη συνέχεια να παίρνουν λάθος αποφάσεις, δίνοντας φάουλ σε καθαρό κόψιμο του Ντάνστον πάνω στον Νάχμπαρ, ο οποίος έχασε δύο σερί βολές. Ο Σλούκας όμως που πήρε το ριμπάουντ πάτησε εκτός παρκέ, με τους Πειραιώτες ουσιαστικά να… αυτοκτονούν και τους Καταλανούς παράλληλα τιμωρούν τον Ολυμπιακό με τρίποντο του Όλεσον (66-72). Σπανούλης και Σλούκας έβαλαν τρίποντα, μειώνοντας σε 72-78 στα 15’’ πριν το τέλος, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω, με τους ερυθρόλευκους να χάνουν για πρώτη φορά φέτος στο ΣΕΦ από την Μπαρτσελόνα με σκορ 72-81

Τα δεκάλεπτα: 23-18, 34-32, 48-55, 72-81
Ανά δεκάλεπτο: 23-18, 11-14, 14-23, 24-26

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ντάνστον 5, Σπανούλης 17 (1), Περπέρογλου 8 (2), Σλούκας 9 (1), Σίμονς 5, Μπέγκιτς 2, Πρίντεζης 17 (1), Μάντζαρης 3 (1), Λοτζέσκι 5 (1).

Μπαρτσελόνα (Πασκουάλ): Ντόρσεϊ 6, Σάδα 4, Χουέρτας 6, Αμπρίνες 9 (2), Ναβάρο 21 (3), Παπανικολάου 2, Όλεσον 14 (2), Λόρμπεκ 6, Νάχμπαρ 5, Τόμιτς 8.

Αναλυτικά τα στατιστικά του Ολυμπιακού στο ματς:

Αναλυτικά τα στατιστικά της Μπαρτσελόνα στο ματς:

Σε βίντεο τα highlights της αναμέτρησης:

 


Highlights: Olympiacos Piraeus-FC Barcelona από Euroleague_Basketball

 

Μπαρτζώκας: "Το κρίσιμο αμυντικό ριμπάουντ"

Χαμηλούς τόνους κράτησε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Ζήτησε τη στήριξη του κόσμου, τον οποίο ευχαρίστησε για την εξαιρετική ατμόσφαιρα που δημιούργησε.
Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, αφού εξήγησε πως οι καταστάσεις αλλάζουν συνεχώς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Μπαρτσελόνα, που παρουσιάζει πλέον εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.


"Η έκβαση του παιχνιδιού μας στενοχωρεί. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε αυτό το ματς" εξήγησε ο Ελληνας τεχνικός και συνέχισε: "Θεωρώ καθοριστική την επιβολή του Ναβάρο στο παιχνίδι στο τρίτο δεκάλεπτο, με τον τρόπο που σκόραρε. Αναγκαστήκαμε μειώνοντας το βάθος του ρόστερ να πάμε με κοντά σχήματα, γιατί υπήρχαν πολλά μις-ματς. Αυτό το σχήμα με τη ζώνη μας βοήθησε αρκετά, όμως χάσαμε ένα καθοριστικό αμυντικό ριμπάουντ που πιθανότατα έκρινε τον αγώνα".

Ο Μπαρτζώκας αναφέρθηκε και στις συγκυρίες των τελευταίων εβδομάδων: "Το μομέντουμ για εμάς δεν είναι καλό, οι απουσίες σε αυτό το επίπεδο φαίνονται. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για το χειροκρότημα. Φυσικά και μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αν είχαμε καλύτερο ποσοστό στο τρίποντο... Με 30% ήταν δύσκολο να κερδίσουμε", πριν καταλήξει λέγοντας πως: "Πρέπει να πάμε στην Ισπανία και να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Φάνηκε η διστακτικότητα στο δεύτερο πεντάλεπτο της δεύτερης περιόδου.

Δεν είχα κανένα πρόβλημα να σουτάρουμε, είχαμε υπομονή και περάσαμε μπροστά στο σκορ. Ισως ήταν έλλειψη αυτοπεποίθησης. Το ποσοστό μας στο σουτ μας δεν ήταν καλό. Χρειαζόμασταν καλύτερο περιφερειακό σουτ. Στον Ολυμπιακό ξέρεις από την αρχή ότι είναι όλα δύσκολα. Εχουμε μειώσει πολύ το ροτέισον. Χρειαζόμαστε τον Πέτγουεϊ. Από εκεί και πέρα, πρέπει να ανέβει το ηθικό των παικτών. Χρειάζονται υποστήριξη. Δεν υπάρχει κάτι πολύ άσχημο, ούτε κάτι πολύ καλό".

Πασκουάλ: «Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα»

Μεγάλη νίκη μέσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα χαρακτήρισε την επικράτηση της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ ο προπονητής των «μπλαουγκράνα», Τσάβι Πασκουάλ.

Πασκουάλ: «Κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα»
Ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του, ειδικά στο δεύτερο μέρος, εμφανίστηκε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

«Πάντα είναι ευχαρίστηση για μας να παίζουμε σε μια τόσο εκπληκτική ατμόσφαιρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα. Ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό παιχνίδι. Είχαμε ένα πρόβλημα στο ρυθμό μας. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερες επιλογές στην επίθεση και ήμασταν καλύτεροι. Έχουν επιστρέψει πλέον δύο παίκτες, όπως ο Λόρμπεκ και ο Όλεσον, και ελπίζουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό», ανέφερε ο προπονητής των Καταλανών.

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την παρουσία του Κώστα Παπανικολάου, είπε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος μαζί του. Μας βοηθά πολύ κι ελπίζω στο μέλλον να μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο».

Πρίντεζης: «Ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος»

Η ήττα του Ολυμπιακού από την Μπαρτσελόνα δεν πτοεί τους «ερυθρόλευκους» με τον Πρίντεζη να τονίζει ότι υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος και να φέρνει για παράδειγμα το περσινό κακό ξεκίνημα στους «16».

Πρίντεζης: «Ακόμα υπάρχει πολύς δρόμος»

Ο Ολυμπιακός γνώρισε τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα του στο Top 16, αυτή τη φορά από την Μπαρτσελόνα, στο ΣΕΦ, το γεγονός όμως δεν αγχώνει τους Πρωταθλητές Ευρώπης. Όπως εξήγησε ο Γιώργος Πρίντεζης οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους, ενώ έφερε για παράδειγμα το περυσινό νωθρό ξεκίνημα των Πειραιωτών στη φάση των «16».

«Παλέψαμε το παιχνίδι αλλά κρίθηκε σε λεπτομέρειες. Ίσως σε κάποια σημεία μας έλλειψε η ενέργεια. Είχαμε κάποια χαμένα σουτ, κάποια χαμένα ριμπάουντ όμως ξέρουμε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς υπάρχει πολύς δρόμος. Πέρυσι αρχίσαμε με 1/3 το Τop 16», είπε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ και πρόσθεσε:

«Περάσαμε φέτος μια περίοδο που ήμασταν σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, δεν σήμαινε τότε αυτό κάτι. Όπως πιστεύω ότι δεν σημαίνει και τώρα κάτι. Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι δουλεύουμε πολύ καλά και όλοι μαζί και τα νέα παιδιά προσπαθούν να ενσωματωθούν στην ομάδα».
Sport24: Πρίντεζης στα αποδυτήρια 


ALEX WEB RADIO/TV 

Σιγα να μην ζητησουμε και συγγνωμη στον εφευρετη της αλητειας..

 Σιγα να μην ζητησουμε και συγγνωμη στον εφευρετη της αλητειας..

 17/01/2014

 

 Ρε Τρακη...πας καλα αγορακι μου? σε εχουν πειραξει τα φαρμακα εκει στην φαρμακοβιομηχανια που φαινεται...σε τι να σου ζητησουμε συγγνωμη? για την αλητεια σου? για οσα εχεις πει κατα καιρους για τον Ολυμπιακο γενικωτερα? για την οικογενειακη αλητεια στο μπασκετ που εχει κανει ο μπαμπας σου και ο θειος σου? πηγαινε σε κανενα γιατρο λεβεντη μου μπας και γινεις καλα...Ρε για ακου θρασσος μας χρωσταγε μας πηρε και το βοδι που λεει και η παροιμια. Δεν γραφω αλλα γιατι...θα παραφερθω...!

 Ιδου τι ειπε παλι ο στομας του....

 «Όχι μαζί τους αν δεν ζητήσουν συγγνώμη»

 
 Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τη συνάντηση με τους αθλητικούς εισαγγελείς όταν είδε πως ήταν εκεί Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. «Όχι μαζί τους αν δεν ζητήσουν συγγνώμη», τόνισε.

«Όχι μαζί τους αν δεν ζητήσουν συγγνώμη»

Συνέχεια στην επεισοδιακή σχέση των διοικήσεων των «αιωνίων» δόθηκε την Παρασκευή. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από τη συνάντηση με τους αθλητικούς εισαγγελείς Αριστείδη Κορέα και Χαρίλαο Λακαφώση, όταν διαπίστωσε πως θα ήταν ταυτόχρονα παρόντες και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως δεν δέχεται να καθίσει στο ίδιο τραπέζι μαζί τους αν δεν απολογηθούν και αποχώρησε από τη διαδικασία δίνοντας διαβεβαιώσεις για καλή φιλοξενία των «ερυθρόλευκων» στο ντέρμπι της Δευτέρας στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των Αθλητικών Εισαγγελέων για προσωπική συνάντηση δεν μπορούσα παρά να δηλώσω «παρών». Φτάνοντας όμως εκεί, διαπίστωσα ότι επρόκειτο για μία προκαθορισμένη κοινή συνάντηση με τους κκ Αγγελόπουλους.

Εφόσον είχα προηγουμένως ενημερωθεί για την προοπτική κοινής συνάντησης, θα είχα εκφράσει τις αντιρρήσεις μου, δεδομένου ότι, μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις των κκ Αγγελόπουλων σε βάρος εμού και της οικογένειάς μου πέρυσι μετά τον τελικό Κυπέλου, το να βρεθώ στο ίδιο τραπέζι μαζί τους, χωρίς την παραμικρή εκ μέρους τους δήλωση συγνώμης, βαίνει πέρα από τα όρια της αξιοπρέπειάς μου.

Χαιρετίζω την πρωτοβουλία των Αθλητικών Εισαγγελέων. Θα κάνουμε τα πάντα ώστε τη Δευτέρα να διεξαχθεί μία αθλητική αναμέτρηση σε ομαλότατη και κόσμια ατμόσφαιρα, αποδεικνύοντας ότι ο Παναθηναϊκός είναι πραγματικός πρωταθλητής εντός και εκτός γηπέδου
».

Πως γινεται να βγαινουν παντα αυτοι πακετο στην κληρωση?

Πως γινεται να βγαινουν παντα αυτοι πακετο στην κληρωση?

 16/01/2014

 Ενταξει ρε παιδια...εγινε κληρωση και βγηκαν αυτοι...Μπορειτε ομως να μου πειτε πως γινεται να βγαινουν παντα αυτοι η...καποιοι απο αυτους τελος παντων?Χριστοδούλου, Σχινάς και Αναστόπουλος το διαιτητικό τρίο.Δεν μπορει...κατι τρεχει με...την κληρωτιδα? οχι απλα δεν επρεπε να υπαρχουν αυτοι οι διαιτητες στο Ελληνικο μπασκετ και σημερα θα σας δειξουμε ενα βιντεακι για τον εναν απο αυτους και θα παρετε χαμπαρι για ποιον μιλαμε...Ιδου

Χριστοδούλου, Σχινάς και Αναστόπουλος το διαιτητικό τρίο.  

Κλήρωση διαιτητών παρουσία των προέδρων των «αιωνίων»

 Παρουσία των προέδρων Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους διαιτητές της μεταξύ τους ματς, τη Δευτέρα, στο ΟΑΚΑ. Χριστοδούλου, Σχινάς και Αναστόπουλος το διαιτητικό τρίο.

Κλήρωση διαιτητών παρουσία των προέδρων των «αιωνίων»

Ήταν… όλοι εκεί. Οι ισχυροί άνδρες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά την ανταλλαγή… ανακοινώσεων, έδωσαν το «παρών» την Πέμπτη στην κλήρωση των διαιτητών, οι οποίοι θα διευθύνουν το ντέρμπι των «αιωνίων» για τη 14η αγωνιστική της Α1 και το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Για τους «πράσινους», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τους «ερυθρόλευκους» οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Όσο για το… αποτέλεσμα της κληρωτίδας; Χριστοδούλου, Σχινάς και Παναγιώτης Αναστόπουλος θα είναι το διαιτητικό τρίο, ολίγον τι διαφοροποιημένο δηλαδή από τον ημιτελικό του Κυπέλλου όπου αντί του Χρήστου Χριστοδούλου βρισκόταν ο Γιώργος Τανατζής.


ALEX WEB RADIO/TV

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Είστε μοναδικοί»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Είστε μοναδικοί»

17/01/2014
 
 «Είστε μοναδικοί», αναφέρει το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στους οπαδούς της ομάδας για την παρουσία τους χθες στο ΣΕΦ στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Είστε μοναδικοί»

«Είστε μοναδικοί», αναφέρει το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός στους οπαδούς της ομάδας για την παρουσία τους χθες στο ΣΕΦ στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα.

Αναλυτικά αναφέρει το μήνυμα της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους μας που βρέθηκαν χθες στο ΣΕΦ και δημιούργησαν φανταστική ατμόσφαιρα... Μοναδικοί...».


ALEX WEB RADIO/TV

Ποια κληρωση ρε λαμογια...στημενη μας την εχουν,βαζελας και ΚΕΔ κοινο μετωπο εναντιον του Ολυμπιακου (video)

Ποια κληρωση ρε λαμογια...στημενη μας την εχουν,βαζελας και ΚΕΔ κοινο μετωπο εναντιον του Ολυμπιακου (video)

17/01/2014 

 Ποια κληρωση ρε? ποιον δουλευετε? ξεσκεπαστηκατε ακομη μια φορα και αυτην την φορα εντελως ...φαινεται στο βιντεο πεντακαθαρα πως το προεδριο γραφει στα παλαιωτερα των υποδηματων του τους αδελφους Αγγελοπουλους και τον νομικο συμβουλο του Ολυμπιακου στα δικαια αιτηματα του και φερονται λες και ειναι αντιπροσωποι της βαζελας και μιλανε για λογαριασμο του Παναθηναικου.Μονο χερει δεν τους εβαλαν η ακομα δεν τους εδειραν κιολας.Τελος ...το πραγμα ρεχει παρει διαστασεις και στο μονο που θα οδηγησει  ειναι σε επισοδια σε τιμωριες κατα του Ολυμπιακου και ευχομαι και οχι σε νεκρους που μετα θα τους καπηλευτειτε και αυτους και την μνημη τους και τον πονο των οικογενειων τους.
Μια κατασταση που εχει αηδιασει πλεον πολυ κοσμο , ο νεος προεδρος τους ο Δημητρακης ακολουθει κατα γραμμα τον δρομο του μπαμπα του και του θειου του και με μεγαλη επιτυχια και με πολυ πιο βρωμικες μεθοδευσεις.
ΑΗΔΙΑ,ΑΗΔΙΑ, ΑΗΔΙΑ....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ.....

Παρουσία των προέδρων ΠΑΟ και ΟΣΦΠ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους διαιτητές του μεταξύ τους ντέρμπι. Δεν έλειψαν οι εντάσεις. Χριστοδούλου, Σχινάς και Αναστόπουλος το διαιτητικό τρίο.

Κλήρωση διαιτητών με ένταση ανάμεσα στους «αιώνιους» (video)
Ήταν… όλοι εκεί. Οι ισχυροί άνδρες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, λίγες ώρες μετά την ανταλλαγή… ανακοινώσεων, έδωσαν το «παρών» την Πέμπτη στην κλήρωση των διαιτητών, οι οποίοι θα διευθύνουν το ντέρμπι των «αιωνίων» για τη 14η αγωνιστική της Α1 και το οποίο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ.

Για τους «πράσινους», ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, για τους «ερυθρόλευκους» οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, για πρώτη φορά από το 2004.

Όσο για το… αποτέλεσμα της κληρωτίδας; Χριστοδούλου, Σχινάς και Παναγιώτης Αναστόπουλος θα είναι το διαιτητικό τρίο, ολίγον τι διαφοροποιημένο δηλαδή από τον ημιτελικό του Κυπέλλου όπου αντί του Χρήστου Χριστοδούλου βρισκόταν ο Γιώργος Τανατζής.

Η ένταση όπως ήταν λογικό δεν έλειψε από τους εκπροσώπους των «αιωνίων».

Οι τόνοι ανέβηκαν με αφορμή την ερώτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον λόγο που έγινε εξαίρεση των διαιτητών Κορομηλά, Πηλοΐδη και Φούφη από την κλήρωση του επικείμενου ντέρμπι.



Γ. Αγγελόπουλος: «Αποκλείσατε τρεις διεθνείς διαιτητές μπορείτε να μας πείτε το λόγο;»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Παρακαλώ πιο σύντομα γιατί έχουμε και δουλειές. Γιατί δεν ρωτάτε τους εκπροσώπους σας στην κλήρωση να σας απαντήσουν. Εδώ είναι ο κ. Σκινδήλιας. Έπρεπε να είχατε ενημερωθεί»...

Γ. Αγγελόπουλος: «Εγώ υποβάλλω ένα ερώτημα στο προεδρείο. Θέλετε να απαντήσετε ή θα απαντήσει ο κ. Γιαννακόπουλος για εσάς; Σας ρωτώ. Για ποιο λόγο αποκλείσατε τους διαιτητές;».

Προεδρείο: «Ετσι αξιολογήσαμε Είναι ένα παιχνίδι ύψιστης βαθμολογικής σημασίας και έτσι αξιολογήσαμε ».

Γ. Αγγελόπουλος: «Το έχετε ξανακάνει ποτέ; Έχετε ξανακόψει κάποιον άλλο; Να σας πω εγώ γιατί το κάνατε. Γιατί αυτοί οι τρεις είχαν το θάρρος και το σθένος να γράψουν αυτά που έκανε ο κ. Γιαννακόπουλος. Το είχατε ξανακάνει στα play offs. Χάσατε την αξιοπιστία που είχατε, μας κοροϊδεύετε, λέτε ψέματα. Αποφασίσατε να κόψετε μόνοι σας τρεις διαιτητές».

Προεδρείο: «Προχωράμε τη διαδικασία...»

Γ. Αγγελόπουλος: «Θα μας πείτε και για το παιχνίδι κυπέλλου στο ΟΑΚΑ; Εσείς κάνετε μια κλήρωση μόνοι σας, τι μας φωνάζετε. Βάσει κανονισμού κάνετε ότι θέλετε και κλήρωση και ορισμό ότι θέλετε κάνετε. Πως αξιολογείτε τη διαιτησία στο ΟΑΚΑ; Θέλω μια αξιολόγηση».

Προεδρείο: «Θεωρώ ότι δεν υπήρχε πρόβλημα».

Γ. Σκινδήλιας: «Έπεσε μια φωτοβολίδα και οι διαιτητές δεν το έγραψαν στο φύλλο αγώνα, έγινε σωστά ή λάθος;»

Προεδρείο: «Προχωράμε τη διαδικασία».

Μ. Παπαδόπουλος: «Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να δημιουργηθεί όξυνση και να φανατίσετε τον κόσμο Έχει σημασία που έπεσε η φωτοβολίδα; Εσείς προσπαθείτε ή να διακοπεί το παιχνίδι ή να μην γίνει καθόλου».

Π. Αγγελόπουλος: «Έχουμε άδικο; Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μας; Εμείς αύριο το πρωί με τον κ. Γιαννακόπουλο θα πάμε στον εισαγγελέα για να μας κάνει συστάσεις».

Μ. Παπαδόπουλος: «Το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι η όξυνση. Εσείς θέλετε να πείτε ότι ο διαιτητής είδε τη φωτοβολίδα και δεν την έγραψε. Αυτή είναι η τακτική σας να τιμωρηθεί ο Παναθηναϊκός και να παίξει κεκλεισμένων των θυρών. Ετσι αποφασίσατε. Για μια φωτοβολίδα τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός; Μήπως δύο φορές που διακόπηκε ο αγώνας έπεσε μια φωτοβολίδα; Που έπεφταν μαχαίρια σε αστυνομικό; Θυμάστε που εσείς παρακαλούσατε τον κόσμο; Μήπως θυμόσαστε; Το θέμα σας ήταν να τιμωρηθεί άλλη μια φορά ο Παναθηναϊκός, το είδαμε, αυτή είναι η τακτική σας όχι να παίξετε μπάσκετ».

Γ. Σκινδήλιας: «Έχετε μάθει να σας χαϊδεύουν και να σας προστατεύουν. Η τακτική η δική μας είναι η ισονομία ανάμεσα σε όλες τις ομάδες. Μη μιλάτε εσείς».

Μ. Παπαδόπουλος: «Αφού θέλετε να σας τα πω στον πληθυντικό. Απευθύνεστε και μιλάτε για ένα ματς Παναθηναϊκού - Ολυμπιακού, όχι για κάποιο προσωπικό σας θέμα. Αν έχετε κάποιο προσωπικό πείτε ότι θέλετε».

Γ. Σκινδήλιας: «Ο κανονισμός λέει ότι τιμωρούνται με 45 μέρες που δεν έγραψαν κάτι στο φύλλο αγώνα που έχει γίνει; Το ξέρετε, επομένως ο Αναστόπουλος με τον οποίο ξεκινήσατε δεν πρέπει σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας να είναι εδώ».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Τελειώνετε. Σας παρακαλώ έχουμε και δουλειές. Εμείς δεν παίζουμε online σκάκι. Αυτά να τα πείτε αύριο το πρωί στους αθλητικούς εισαγγελείς».

Κορομηλάς: «Σας παρακαλώ, εδώ υπάρχουν άλλες 12 ομάδες. Μιλάτε μόνο εσείς να τις σεβαστείτε».

Π. Αγγελόπουλος: «Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. Εγώ μπορώ να σας πω τι είπε συγκεκριμένος διαιτητής στον υπουργό».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Είναι φοβερό αυτό. Το τι λένε οι υπουργοί με τους διαιτητές μόνο οι κ. Αγγελόπουλοι μπορούν να το γνωρίζουν».

Μ. Παπαδόπουλος: «Έχετε θέσει θέμα για τρεις διαιτητές. Πείτε μας ποιοι είναι».

Γ. Αγγελόπουλος: «Είναι αυτοί που έχουμε γράψει στην ανακοίνωση».

Μ. Παπαδόπουλος: «Εσείς κάθε δύο μέρες βγάζετε ανακοίνωση. Μπορεί να μας ξεφύγει και καμία. Πείτε ποιοι είναι οι διαιτητές. Αλλά αυτή είναι η προπαγάνδα σας».

Γ. Αγγελόπουλος: «Ο ένας απ' τους διαιτητές είναι αυτός που όταν είχε εισβάλλει στα αποδυτήρια στο ΣΕΦ ο κ. Γιαννακόπουλος του είχε πει ότι αυτός είχε εφεύρει την αλητεία».

Μ. Παπαδόπουλος: «Αυτά είναι δικά σας».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ξέρω και εγώ να πετάω λάσπη. Εσείς προσπαθείτε να κάνετε ό,τι μπορείτε για να διακοπεί ο αγώνας. Φαίνεται και από τις δηλώσεις του κ. Μπαρτζώκα, του κ. Σπανούλη, των αντιπροέδρων σας. Σας έχει καταλάβει πλέον όλη η Ελλάδα».

Γ. Αγγελόπουλος: «Κατά διαβολική σύμπτωση από αυτούς τους διαιτητές έχουμε χάσει τίτλους. Δεν συμφωνείς Δημήτρη;»

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ας τελειώνουμε με τη διαδικασία και ας κάτσουν μετά μέχρι το βράδυ οι κ. Αγγελόπουλοι να πουν ότι θέλουν με τους διαιτητές. Εγώ θέλω να φύγω έχω και δουλειές».

Κορομηλάς: «Επειδή οι κ. Αγγελόπουλοι ήρθαν για πρώτη φορά στη διαδικασία ας τους αφήσουμε να πουν τι θέλουν».

Γ. Αγγελόπουλος: «Ο Φούφης σας προστάτευε μετά το ντου που κάνατε στο ΟΑΚΑ. Αυτός είναι ο νόμος του ΟΑΚΑ, τον ξέρουμε. Και μετά οι διαιτητές άλλαξαν την κατάθεσή τους. Αυτοί οι διαιτητές είναι που τους έχουν στοχοποιήσει. Εγώ μιλάω για την αδιαφάνεια, εσείς δεν δίνετε λόγο σε κανένα. Λέτε αυτός έξω. Πείτε κάτι, πάχυνε, είναι αγενής, παίζει στοίχημα, είναι ντοπέ και γι' αυτό είναι έξω. Παλιά τους λέγατε ντεφορμέ, τώρα τους λέτε έξω... Τεκμηρίωση, δεν έχετε για ποιο λόγο τους βγάζετε εκτός. Δεν απαντάτε σε αυτό, κάντε ότι θέλετε και στα επόμενα παιχνίδια το ίδιο θα κάνετε. Ο,τι θέλετε. Δεν δίνετε λόγο σε κανέναν».

Κορομηλάς: «Σας λέω δεδομένα ότι οι διαιτητές μας είναι το εντιμότερο κομμάτι της κοινωνίας».

Π. Αγγελόπουλος: «Εμείς θέλουμε να μας εξηγείτε τους νόμους. Και στο παρελθόν έχετε προχωρήσει σε ορισμό».

Κορομηλάς: «Χαίρομαι που σας βλέπω να μιλάτε στον ενικό μεταξύ σας και θα ήταν καλό να συμφωνήσετε στο τι διαιτητές θέλετε. Δέκα, δύο, τρείς; Είναι πολύ καλό που έχετε οικειότητα μεταξύ σας».

Γ. Αγγελόπουλος: «Δεν υπάρχει καμία οικειότητα. Μιλάμε έτσι επειδή είμαστε κοντά στην ηλικία. Δεν στοιχειοθετείται καμία οικειότητα».

Ζαβλανός: «Θέλω να πω ότι είμαστε η μοναδική χώρα που γίνεται αυτό το πράγμα, με δημοσιογράφους και ανοικτές κληρώσεις διαιτητών».

Γ. Αγγελόπουλος: «Εγώ την άνοιξα αυτή τη διαδικασία; Εσείς την ανοίξατε, κλείστε τη».

Δ. Γιαννακόπουλος:
«Να κάνω μια ερώτηση κ. Ζαβλανέ. Οι αντιεξουσιαστές που έκαναν τη ζημιά στο μαγαζί σας χθες το βράδυ βρέθηκαν;».

Κορομηλάς: «Δεν έχει να κάνει αυτό με τη διαδικασία».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Ναι. Δεν έχει να κάνει με συγκεκριμένους ανθρώπους».

Γ. Αγγελόπουλος: «Οι αντιεξουσιαστές που είχαν κάνει τη ζημιά στο μαγαζί του κ. Ρήγα μήπως βρέθηκαν. Που ήταν πρωτοσέλιδο στην Πράσινη. Μήπως βρέθηκαν;».

Κατά τη διάρκεια της κλήρωσης ο κ. Αγγελόπουλος ζήτησε εκ νέου εξήγηση για την εξαίρεση των τριών διαιτητών...

Ζαβλανός: «Θα σας πω εγώ. Για τον κ. Κορομηλά υπάρχουν επίσημα έγγραφα ότι εκείνες τις ημερομηνίες θα είναι στην Ινδία, ο κ. Πηλοίδης, 20-22 θα βρίσκεται στο εξωτερικό για αγώνα και ο κ. Φούφης έπαιξε την περασμένη εβδομάδα τον Ολυμπιακό δεν μπορεί να τον παίξει ξανά».

Γ. Αγγελόπουλος: «Μήπως αυτοί οι διαιτητές ήταν που είχαν πάει και στο Las Palmas στο σεμινάριο της FIBA. Αφήστε το αυτό το θέμα να πάει στο διάολο».

Κορομηλάς: «Να ρωτήσετε τη FIBA. Αυτά τα ξέρει και ο κ. Σκινδήλιας, μπορεί να σας τα πει. Όντως ισχύουν αυτά που λέγονται».

Γ. Αγγελόπουλος: «Ακόμα δεν έχουμε πάρει ξεκάθαρη απάντηση για τους τρεις διαιτητές».

Μ. Παπαδόπουλος: «Μισό λεπτό να ρωτήσω κάτι. Όταν ο Σπανούλης έπαιζε στον Παναθηναϊκό και μαζί με τον Διαμαντίδη ήταν οι καλύτεροι παίκτες της Ευρώπης, δεν υπήρχε πρόβλημα. Τώρα υπάρχει, δηλαδή;».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ζήτησε να ειπωθεί η σειρά των διαιτητών.

Κορομηλάς: «Όπως είπα και πριν, Χριστοδούλου πρώτος, Σχινάς δεύτερος, Αναστόπουλος τρίτος».

Γ. Αγγελόπουλος: «Ναι το ξέρω, απλά συνηθίζετε να αλλάζετε τη σειρά και γι' αυτό ήθελα να ρωτήσω».

Κορομηλάς: «Αφήστε το αυτό απ'έξω γιατί αν το ΣΔΟΕ ψάξει τα πάντα μέχρι το κόκκαλο θα γίνει χαμός».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Μπορεί ο δεύτερος ή ο τρίτος διαιτητής σε ένα αγώνα να τον διακόψει ή μόνο ο πρώτος έχει δικαίωμα να το κάνει;».

Κορομηλάς: «Μόνο ο πρώτος».

Δ. Γιαννακόπουλος: «Τότε ο κ. Σχινάς γιατί διέκοψε τον αγώνα κυπέλλου ενώ δεν ήταν πρώτος διαιτητής. Διεκόπη το ματς για ένα καπνογόνο, ενώ στο ΣΕΦ πέρσι έφτασε μια παρά τέταρτο το βράδυ για να τελειώσει το ματς».

Γ. Αγγελόπουλος: «Το ΣΕΦ μόνο άδειασε. Μήπως εκτελούσαν άνωθεν εντολές;».



ALEX WEB RADIO/TV

Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός

Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός

17/01/2014
 
 Ούτε στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα στην Τρίπολη θα είναι μόνος ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» εξέδωσαν ανακοίνωση για το πώς οι φίλοι τους μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια.

Με τον κόσμο του ο Ολυμπιακός
Τη συμπαράσταση του κόσμου του θα έχει και στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ολυμπιακός.

Όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι «ερυθρόλευκοι», οι φίλοι τους που θέλουν να δώσουν το «παρών» στη ρεβάνς θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια, τα οποία θα κοστίζουν 15 ευρώ.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την 2η Αγωνιστική της 3ης Φάσης του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ απέναντι στον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης "ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ", την Τετάρτη 22/1/2014 και ώρα 20:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται την Παρασκευή 17/1 (10:00 - 17:00) από τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τα οποία βρίσκονται στο γήπεδο “Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ” (είσοδος VIP), το Σάββατο (10:00 - 17:00) από τα εκδοτήρια του σταδίου που βρίσκονται απέναντι από τη Θύρα 25 και Δευτέρα έως Τρίτη (10:00 - 17:00) από τα γραφεία της Διαχείρισης Εισιτηρίων.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήρια πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 15 ευρώ».
 


ALEX WEB RADIO/TV

Φήμες για Πεϊτσίνοβιτς

Φήμες για Πεϊτσίνοβιτς

17/01/2014
 
 Στη Γαλλία για προετοιμάσει το έδαφος για την απόκτηση του Πεϊτσίνοβιτς είναι σύμφωνα με πληροφορίες ο Πιέρ Ισά.

Φήμες για Πεϊτσίνοβιτς

Σε προχωρημένες επαφές με τη Νις για την απόκτηση του Πεϊτσίνοβιτς είναι ο Ολυμπιακός σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Sportday.

Σύμφωνα με αυτό ο Πιέρ Ισα, ο οποίος βρίσκεται στην Γαλλία προετοιμάζει το έδαφος έτσι ώστε εάν αποφασιστεί να κινηθεί για να την «κλείσει» εάν την Δευτέρα αποφασιστεί να προχωρήσουν σε απόκτηση ενός παίκτη για να καλύψουν το κενό στο κέντρο της άμυνας μετά τον τραυματισμό του Σιόβα.

Ποιος θα πάρει την απόφαση; Μα φυσικά ο Μίτσελ, ο οποίος επίσης κοιτάζει τη δική του αγορά για να ρίξει στο τραπέζι τις δικές του προτάσεις.

Βεβαίως ο Ισά ίσως να εξετάζει και άλλες υποθέσεις από την αγορά που ξέρει καλύτερα. Γιατί έχει επαφές και με την Μπαστιά και με τη Μαρσέιγ, ενώ υπάρχει και το όνομα του Μενσά από την Εβιάν, ο οποίος επίσης πιάνει θέση ξένου.

Σίγουρα έχει εντείνει τις επαφές του για κεντρικό αμυντικό, ώστε να προσφέρει στον Μίτσελ και στη διοίκηση περισσότερες επιλογές.


ALEX WEB RADIO/TV

Super League:Οι σφυριχτρες της 20ης αγωνιστικης

Super League:Οι σφυριχτρες της 20ης αγωνιστικης

17/01/2014
 Ο Στέφανος Ματάκης θα διαιτητεύσει την αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού και Λεβαδειακού, ενώ το Βέροια-Παναθηναϊκός την Κυριακή ο Γεώργιος Λιαχούδης.

Μαντάκης στο Καραϊσκάκη, Λιαχούδης στη Βέροια
Το παιχνίδι Ολυμπιακός- Λεβαδειακός για την 20η αγωνιστική της Superleague κλήθηκε να διευθύνει ο Στέφανος Μαντάκης του συνδέσμου Ημαθίας και θα έχει βοηθούς τους Εμαννουήλ Βλάση από αυτόν του Λασιθίου και τον Νεκτάριο Παστρωμά της Δυτικής Αττικής.

Ο Γεώργιος Λιαχούδης από τη Μακεδονία θα «σφυρίξει» το Βέροια- Παναθηναϊκός με τους Νικόλαο Γεωργαράκο και Στυλιανό Τσολάκη από την Αθήνα να τον συμπληρώνουν.

Το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ θα διαιτητεύσει ο Σταύρος Μάνταλος από την Καβάλα με τους Ιορδάνη Δημητριάδη από την Καστοριά και Νικόλαο Φαντόπουλο από τον Πειραιά να είναι βοηθοί του.

Αναλυτικά οι διαιτητές

Σάββατο (18/1)


Παναιτωλικός-Πανθρακικός (15:00), Διαιτητής: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος
Ολυμπιακός- Λεβαδειακός (17:15), Διαιτητής: Στέφανος Μαντάκης
Πανιώνιος-ΠΑΟΚ (19:30), Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος

Κυριακή (19/1)

Άρης-Ατρόμητος (15:00), Διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης
Απόλλων-Αστ. Τρίπολης (17:15), Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας
Εργοτέλης- Skoda Ξάνθη (17:15), Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς
ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή (17:15), Διαιτητής: Χαράλαμπος Καλογερόπουλος
Βέροια-Παναθηναϊκός(19:30), Διαιτητής: Γεώργιος Λιαχούδης

Δευτέρα (20/1)


Πλατανιάς-ΟΦΗ (19:30), Διαιτητής: Κωνσταντίνος Ιωαννίδης


ALEX WEB RADIO/TV

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Λύσεις για το κέντρο της άμυνας βρηκε ο Μίτσελ

 
 Λύσεις για το κέντρο της άμυνας βρηκε ο Μίτσελ

16/01/2014
 
 Λύνονται τα χέρια του Μίτσελ για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό με τους Παπάζογλου και Παπαδόπουλο να γυμνάζονται κανονικά.

Οι λύσεις του Μίτσελ...

Στη σημερινή προπόνηση γυμνάστηκε ο Παπάζογλου αλλά και για άλλη μια φορά ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Και οι δύο αναμένεται να είναι στη διάθεση του ισπανού τεχνικού των ερυθρολεύκων για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Κανονικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Σέποβιτς, σε αντίθεση με τον Τόρες ο οποίος έκανε για άλλη μια φορά ατομικό.

Το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί νέα προπόνηση.

Πρόκειται για την τροποποίηση που επέβαλε ο τεχνικός των Πειραιωτών με την προπόνηση της Πέμπτης να «σπάει» σε δύο μέρη.


ALEX WEB RADIO/TV

Δημήτρης Ελευθερόπουλος:«Μια κατηγορία μόνος του ο Ολυμπιακός»

Δημήτρης Ελευθερόπουλος:«Μια κατηγορία μόνος του ο Ολυμπιακός»

16/01/2014
 
 
Για την κατάσταση που επικρατεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, την έλλειψη ανταγωνισμού στο πρωτάθλημα, αλλά και τις επιτυχίες της Εθνικής, μίλησε -μεταξύ άλλων- στον NovaΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

«Μια κατηγορία μόνος του ο Ολυμπιακός»

Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας αναζητεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά το πέρασμά του από την Κύπρο.

Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM και τους Μπάμπη Χριστόγλου και τον Μιχάλη Λεάνη για την εμπειρία του, τη φιλοσοφία του γύρω από το ποδόσφαιρο αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό –όπως χαρακτηριστικά είπε- να αποτελεί μια κατηγορία μόνος του.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για όσα ακούστηκαν για προσέγγιση του Εργοτέλη και την παρουσία του στην Κύπρο:


«Μόνο το καλοκαίρι είχα μιλήσει με Εργοτέλη. Δεν πιστεύω στους θαυματοποιούς, αλλά στη σκληρή δουλειά. Ήμουν στην Κύπρο μέχρι πρόσφατα, ήταν μια ωραία εμπειρία αλλά οικονομικοί λόγοι δεν επέτρεψαν να συνεχιστεί η συνεργασία. Είχαμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα στην ΑΕΚ Λάρνακας, που σε αντίθεση με τον Πανιώνιο, δεν στηριζόταν σε νέους αλλά έμπειρους ποδοσφαιριστές. Δεν γινόταν να συνεχιστεί όμως αυτή η δουλειά αφού και τα παιδιά για οικονομικούς λόγους έπρεπε να αποχωρήσουν.

Χρειάζεται πλάνο για να πετύχεις. Έχω δέσιμο με τους ποδοσφαιριστές επειδή η σχέση μας στηρίζεται στην πειθαρχία και το σεβασμό. Έτσι κι αλλιώς πιστεύω όπως μέσα από την πειθαρχία έρχεται η ελευθερία. Στην Κύπρο το γκρουπ των έξι πρώτων ομάδων είναι πολύ ισχυρό. Η ΑΕΛ έχει την πιο αγνωστική ομάδα, με την έλευση του Γιώργου Δώνη ο ΑΠΟΕΛ έχει ενισχυθεί κι εμείς αν δεν είχαμε οικονομικά προβλήματα, θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε έξοδο στην Ευρώπη».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα:

Στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός είναι μια κατηγορία μόνος του και το μόνο ενδιαφέρον είναι το ποιος θα υποβιβαστεί.
Χαίρομαι για τον Απόλλωνα και όσα συμβαίνουν εκεί. Είναι ευχάριστο για το ελληνικό ποδόσφαιρο να έχει τέτοιους διοικούντες σε ομάδες. Είναι καλό που βρήκε κι έναν προπονητή που εμπνέει τους παίκτες. Ομάδες που είναι συνεπείς στις πληρωμές, είναι ό,τι καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρό. Η Ξάνθη είναι πολύ νοικοκυρεμένη ομάδα, δεν ξέρω τι την εμποδίζει να είναι συνέχεια ψηλά. Μου θυμίζει πολύ την Ουντινέζε στην Ιταλία. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει πολύ καλά στοιχεία.
Είναι φαρσοκωμωδία αυτό που συμβαίνει με το πόσες θα πέσουν και πόσες θα ανέβουν,. Μοναδική σωτηρία είναι να συμμετέχουν στα επαγγελματικά πρωταθλήματα μόνο ομάδες τακτοποιημένες οικονομικά. Δεν είναι δυνατόν σύλλογοι με άνοιγμα 20 εκατ. ευρώ να πέφτουν, να αλλάζουν ΑΦΜ και μετά από 2 χρόνια να ανεβαίνουν ξανά.

Για την πρόσληψη Ζέεντορφ στη Μίλαν:

«Ήμασταν συμπαίκτες με τον Ζέεντορφ στη Μίλαν. Τα κριτήρια της UEFA για τον προπονητή βάζουν πάνω απ όλα το υψηλό επίπεδο που είχε ως ποδοσφαιριστής. Βλέπουμε τον Γκουαρντιόλα ή τον Σιμεόνε. Ο Κλάρενς έχει ισχυρή προσωπικότητα, την έχει βγάλει στο γήπεδο και το ίδιο μπορεί να κάνει ως προπονητής».

Για τους Έλληνες τεχνικούς:

«Ελπίζω κάποια στιγμή οι Έλληνες προπονητές να καταφέρουν να κάνουν και το επόμενο βήμα και να δουλέψουν στο εξωτερικό».

Για την Εθνική ομάδα:


«Για την Εθνική νομίζω πως η πορεία της και η βαθμολογία της είναι ακριβώς αντίθετα από αυτήν των ομάδων. Είναι πολύ ψηλά και η ΕΠΟ θα πρέπει να είναι περήφανη για ό,τιο έχει πετύχει. Δεν υπάρχουν εύκολοι όμιλοι. Δυνατό της στοιχείο είναι οι πολλοί καλοί στόπερ. Αυτό παράγουμε, πάνω σε αυτά χτίζουμε. Το 1-0, το οποίο έχει καητγορηθρί τόσο, είναι πολύ δύσκολο σκορ. Θέλει τέχνη το να μπορείς να βγάζεις τα προτερήματά σου στην επιφάνεια».



ALEX WEB RADIO/TV