ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Τα αποτελέσματα και οι βαθμολογίες του Eurobasket 2011 (11η ημέρα videos)

10/9/2011


Eurobasket apotelesmata 2hs agonistikisΜε τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής της δεύτερης φάσης στον ΣΤ’ όμιλο, συνεχίζεται σήμερα το EuroBasket 2011 στα γήπεδα της Λιθουανίας.
Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας η Φινλανδία επικράτησε με 87-73 της Γεωργίας. Κορυφαίος για τους νικητές ο Koivisto με 14 πόντους, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Sanikidze με 16.
Τα Σκόπια συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους στη διοργάνωση καθώς επιβλήθηκαν και της Σλοβενίας με 68-59. Πρώτος σκόρερ για τους Σκοπιανούς ο McCalebb με 19 πόντους, ενώ από τους Σλοβένους ο μόνος που πάλεψε ήταν ο Dragic με 20.
Τέλος η Ελλάδα ηττήθηκε με 67–83 από την Ρωσία. Κορυφαίος για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ο Κουφός με 15 πόντους, ενώ από τους Ρώσους ξεχώρισε ο Mozgov με 19.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Γεωργία – Φινλανδία 73-87
Video με τα highlights των αναμέτρησεων

Σκόπια – Σλοβενία 68-59


Ελλάδα – Ρωσία 67–83






Η βαθμολογία:
Ρωσία 8
Σκόπια 8
Ελλάδα 6
Φινλανδία 5
Σλοβενία 5
Γεωργία 4

ALEX WEB RADIO/TV

Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στο γήπεδο


Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στο γήπεδο

10/9/2011
Δύο συλλήψεις οπαδών του Παναιτωλικού έγιναν στο γήπεδο για ναρκωτικά.  Κατά τον αστυνομικό έλεγχο στη Θύρα 7 συνελήφθη ένα άτομο 64 ετών με τσιγαριλίκι ενώ σε βάρος εκρεμμούσε δικαστική απόφαση 10 μηνών. Το δεύτερο άτομο 37 ετών κατείχε ποσότητα 2.4 γραμμαρίων ινδικής κάνναβης.
Δύο συλλήψεις για ναρκωτικά στο γήπεδο
Πηγή: agrinionews.gr

Bίντεo από τη πορεία των οπαδών του Ηρακλή

Bίντεo από τη πορεία των οπαδών του Ηρακλή

10/9/2011
iraklis poreia ekthesi videoΠερισσότεροι από 15.000 φίλοι του Ηρακλή κατέκλυσαν τους δρόμους της Θεσσαλονίκης στα εγκαίνια της ΔΕΘ απαιτώντας να παραμείνει η αγαπημένη τους ομάδα στη Super League. Τα επεισόδια δεν έλειψαν κατά τη διάρκεια της πορείας, καθώς οι δυνάμεις των ΜΑΤ προχώρησαν αναίτια σε εκτεταμένη χρήση χημικών. Η κάμερα του Sportena έδωσε το παρών στο συλλαλητήριο των οπαδών του Γηραιού και κατέγραψε όσα συνέβησαν. Μείνετε συντονισμένοι για τα βίντεο που θα προστίθενται σταδιακά.


Η χρήση χημικών από τα ΜΑΤ στη ΧΑΝΘ (video)

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ σταματούν την πορεία των οπαδών του Ηρακλή μπροστά στη ΧΑΝΘ (video)

Το ξεκίνημα της πορείας (video)

Τα συνθήματα των οπαδών του Ηρακλή (video)




ALEX WEB RADIO/TV

ΦΙΛΙΚΟ ΟΣΦΠ-ΟΦΗ-ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ

ΦΙΛΙΚΟ ΟΣΦΠ-ΟΦΗ-ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ

Δειτε το φιλικο ΟΣΦΠ-ΟΦΗ  μεσα απο μια αλλη ματια.........


ALEX WEB RADIO/TV

Πρώτο ξεμούδιασμα για τον Πρωταθλητή

Ισόπαλο με σκορ 2-2 σετ (25-16, 20-25, 21-25, 25-16) ολοκληρώθηκε το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Παμβοχαϊκό που διεξήχθη το Σάββατο (10/9) στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη.

Ο προπονητής του Πρωταθλητή Ελλάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την, έως τώρα, πορεία της προετοιμασίας και οι βολεϊμπολίστες να ξεφύγουν από τη μονοτονία των καθημερινών δυνατών προπονήσεων.

Οι ερυθρόλευκοι έπαιξαν χωρίς τους τρεις ξένους, οι οποίοι δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη στην ομάδα και η βασική επτάδα ήταν η εξής: Φιλίποφ (πασαδόρος), Ανδρεάδης – Κανέλος (κεντρικοί μπλοκέρ), Κουζούνης – Κοκκινάκης (ακραίοι), Ιωάννου (διαγώνιος), Φελέρης (λίμπερο). Στο τρίτο και τέταρτο σετ πασαδόρος έπαιξε ο Λιβαθηνός. Στο τρίτο σετ τη θέση του Ανδρεάδη πήρε ο υπό δοκιμή βολεϊμπολίστας, Τζορτζ Παπαδόπουλος, και στο τέταρτο σετ ο Καλμαζίδης άλλαξε και τον Κανέλο με τον Γιάννη Μάρκου.

Οι νεοφώτιστοι στην Α1 ξεκίνησαν με την ακόλουθη επτάδα: Ποτόνικ – Μπεκιάρης (ακραίοι), Στιβαχτής (πασαδόρος), Ντουσάρμ (διαγώνιος), Κατσανεβάκης – Καραγιάννης (κεντρικοί), Δημητρακόπουλος (λίμπερο). Στο τέταρτο σετ αγωνίστηκαν και οι: Σζάρεκ (δανεικός από τον Ολυμπιακό), Μπάκας, Σπηλιόπουλος, Λιόντος, Θεοδωρόπουλος.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης, δήλωσε: "Ήταν δύσκολο να παίξουμε καλά σε θέματα τακτικής, καθώς ήταν μόλις το πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Τα παιδιά έχουν καταβάλει πολύ μεγάλη προσπάθεια και δουλεύουν σκληρά στις προπονήσεις. Με το συγκεκριμένο φιλικό σπάσαμε τη μονοτονία των προπονήσεων και σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, αφού έχουμε και ελλείψεις. Έτσι, χωρίς τους ξένους, μπορούν να πάρουν περισσότερες ευκαιρίες και τα νέα παιδιά που έχουμε στην ομάδα.

Θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι προς τα Χριστούγεννα, αλλά ανταγωνιστικοί θα είμαστε νωρίτερα. Οι οικονομικές συνθήκες μπορεί να είναι δύσκολες, όχι μόνο στο βόλεϊ, αλλά γενικότερα, όμως μπορούν να αποτελέσουν την ευκαιρία να βγουν καλοί νέοι Έλληνες αθλητές"।Από την πλευρά του ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς, είπε: "

Δεν είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στον συνδυασμό που δουλεύουμε πολύ έως τώρα δηλαδή στο σερβίς – μπλοκ – άμυνα – αντεπίθεση. Κάναμε αρκετά λάθη. Στη συνέχεια θα δουλέψουμε σε υποδοχή – επίθεση, τομείς που δίνουν τους πόντους. Πάντως, είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια όλων των παιδιών σε μία ομάδα που θα παίξει πρώτη φορά στην Α1. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας όπως και τα φιλικά παιχνίδια που δίνουμε"।

www.redplanet.gr

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.....

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.....



 Η Ευρωπη παιζει μπαλλα φιλες και φιλοι και ο ALEX WEB RADIO/TV και οι συνεργατες του απο αυτην την ενοτητα θα σας κρατα ενημερους για το αγωνιστικο προγραμμα ολων των Ευρωπαικων Πρωταθληματων

 

Primera Division - 3η αγωνιστική

Σάββατο

Σοθιεδάδ - Μπαρτσελόνα (19:00)
Βιγιαρεάλ - Σεβίλλη
Ρεάλ - Χετάφε (21:00)
Βαλένθια - Ατλέτικο (23:00)

Κυριακή

Μπέτις - Μαγιόρκα (13:00)
Σανταντέρ - Λεβάντε (17:00)
Οσασούνα - Χιχόν (19:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο - Σαραγόσα
Εσπανιόλ - Μπιλμπάο (23:00)

Δευτέρα

Μάλαγα - Γρανάδα (22:00)



*η 1η αγωνιστική έχει αναβληθεί

Διήμερο ρεπό και επιστροφή την Δευτέρα

10/9/11

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επέστρεψε στον Πειραιά από το Λιτόχωρο. Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν διήμερο ρεπό το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα (12/9).

'Ύστερα από περίπου δύο εβδομάδες παραμονής της αποστολής σε Καρπενήσι και Λιτόχωρο, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επέστρεψε στην βάση της στον Πειραιά. Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ρεπό το Σαββατοκύριακο (10-11/9) ώστε να ξεκουραστούν και την Δευτέρα (12/9) θα επιστρέψουν κανονικά σε ρυθμό προπονήσεων στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Οι ερυθρόλευκοι από την Δευτέρα θα επιστρέψουν σε ρυθμό διπλών προπονήσεων και θα συνεχίσουν την δουλειά τους στο ΣΕΦ έως και τις 20 Σεπτεμβρίου, καθώς στη συνέχεια θα ταξιδέψουν στην Ιταλία ώστε να λάβουν εκεί μέρος σε τουρνουά φιλικών αγώνων.

Σε αυτό το διάστημα, ενδιάμεσα, ο Ολυμπιακός θα δώσει και δύο ματς προπονητικού χαρακτήρα κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας (στις 13 και τις 15 του ίδιου μήνα).

Όσον αφορά την κατάσταση του Βασίλη Σπανούλη, ο Λαρισαίος γκαρντ από την Δευτέρα (12/9) αναμένεται να ακολουθήσει κανονικά τον ρυθμό προπονήσεων μαζί με τους συμπαίκτες του και θα αποτελέσει ξανά ενεργό μέλος της ομάδας, καθώς μέχρι πρότινος έκανε ατομικές ασκήσεις και προπονήσεις δίχως σωματική επαφή। Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος συνεχίζει την αποθεραπεία του και τον επόμενο μήνα, όπως όλα δείχνουν, θα είναι έτοιμος ώστε να προπονηθεί κανονικά μαζί με τους συμπαίκτες του.

www.redplanet.gr

Πρίντεζης: "Να γνωριστούμε μεταξύ μας"

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι στα φαβορί για να αποτελέσει τον νέο αρχηγό του Ολυμπιακού και σε δηλώσεις του τόνισε για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας: "Χρειάζεται να γνωριστούμε μεταξύ μας και το σημαντικό είναι πως επιστρέψαμε όλοι υγιείς".

Ο Γιώργος Πρίντεζης, στα 26 του χρόνια, είναι ο παλαιότερος παίκτης, πλέον, στην ομάδα του Ολυμπιακού. Το ποιος θα είναι ο νέος αρχηγός των ερυθρολεύκων, στην θέση του αποχωρήσαντα Θοδωρή Παπαλουκάς, ακόμη δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό και αυτό αναμένεται να συμβεί με την επιστροφή του Ντούσαν Ίβκοβιτς από την Λιθουανία.

Τα φαβορί για τον συγκεκριμένο ρόλο είναι τρία: Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης και Παναγιώτης Βασιλόπουλος, με τον πρώην φόργουορντ της Μάλαγα, πάντως, το διάστημα που η ερυθρόλευκη αποστολή ήταν στο Καρπενήσι να λειτουργεί ως αρχηγός, προσπαθώντας να βοηθήσει τους νέους του συμπαίκτες να εξοικειωθούν στο νέο τους περιβάλλον. Ο "Πριντ", πλέον, θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο "15" και τοποθετήθηκε δημόσια για την προσπάθεια που κάνει η ομάδα.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Πρίντεζη για το πρώτο στάδιο προετοιμασίας της ομάδας το οποίο πραγματοποιήθηκε τόσο στο Καρπενήσι, όσο και στο Λιτόχωρο: "Το πρώτο και πιο κοπιαστικό μέρος της προετοιμασίας τέλειωσε και το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι γυρίσαμε όλοι υγιείς। Υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα και το ζητούμενο είναι να γνωριστούμε μεταξύ μας και να μάθουμε τι φιλοσοφία που θέλει ο κόουτς να έχει η ομάδα. Ακόμα είμαστε στην αρχή και έχουμε ακόμα πολλά χιλιόμετρα να διανύσουμε. Αρκεί να μείνουμε όλοι υγιείς"

www.redplanet.gr

Την έβαλε στην θέση της

Την έβαλε στην θέση της

10/9/201
Την έβαλε στην θέση της
Μίλησε η διαφορά ποιότητας. Η Σέλτικ διέλυσε 4-0 την Μάδεργουελ και πάει φουριόζα για να αντιμετωπίσει την Ρέιντζερς την επόμενη εβδομάδα. Αν και βαθμολογικά, επρόκειτο για ντέρμπι, αφού η «Γουέλ» έχει ξεκινήσει εξαιρετικά στην Scottish Premier, οι Κέλτες δεν της άφησαν και πολλά περιθώρια και την φιλοδώρησε με τέσσερα γκολ με πρωταγωνιστή τον Φόρεστ.

Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Σέλτικ δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση της Μάδεργουελ. Ο Φόρεστ στο 9’ άνοιξε το σκορ και στο 33’ ο Λέντλεϊ έκανε το 2-0. Στο δεύτερο μέρος, οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν και το «πλήρωσαν» αφού δέχτηκαν ακόμη δύο τέρματα, το ένα με τον Κι στο 67’ και το άλλο με τον Φόρεστ στο 74’.

Από τους υπόλοιπους αγώνες, ξεχωρίσει η νίκη της Κιλμάρνοκ επί την Ντανφέρμλιν με 3-2 σε ένα ματς θρίλερ.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ με «τεσσάρα»! (vid)

Έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ με «τεσσάρα»! (vid)

10/9/2011
Έστειλε μήνυμα στην ΑΕΚ με «τεσσάρα»! (vid)
Έδειξε τα «δόντια» της η Λοκομοτίβ Μόσχας απέναντι στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης. Οι «σιδηροδρομικοί» αν και βρέθηκαν να χάνουν με διαφορά δύο γκολ, έκαναν «φύλλο και φτερό» την αντίπαλό τους, σημείωσαν τέσσερα τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο και επικρατώντας τελικά με σκορ 4-2, έστειλαν και μήνυμα στην ΑΕΚ με την οποία βρίσκονται στον ίδιο όμιλο του Europa League.

«Πόρτα» Ρεν σε Άρσεναλ για Εμβιλά!

«Πόρτα» Ρεν σε Άρσεναλ για Εμβιλά!

10/9/2011
Πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του Γιάν Εμβιλά κατέθεσε η Άρσεναλ στη Ρεν. Όπως αποκάλυψε η διοίκηση της γαλλικής ομάδας, πέρα από τους «κανονιέρηδες» ακόμα τρεις ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, όμως όλες οι απαντήσεις των ιθυνόντων της ομάδας ήταν αρνητικές. «Λάβαμε πρόταση από την Άρσεναλ και τρεις ακόμη σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες. Οι προτάσεις ήταν κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, ωστόσο τις απορρίψαμε επειδή θέλαμε να τον κρατήσουμε για ένα ακόμη χρόνο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ρεν, Φρεντερίκ Αντονετί.

www.thrylos.gr

Σταδιακό κλείσιμο των συνδέσμων!

Σταδιακό κλείσιμο των συνδέσμων!

10/9/2011
Σταδιακό κλείσιμο των συνδέσμων!
Η δολοφονία του οπαδού του Παναθηναϊκού, Γιάννη Ρουσάκη στην Κρήτη μετά από το «ραντεβού» με οπαδούς του ΟΦΗ προκαλεί αντιδράσεις από την Κυβέρνηση στον τρόπο λειτουργίας των συνδέσμων!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Καθημερινής» η Κυβέρνηση προσανατολίζεται στο σταδιακό κλείσιμό τους.

Πρόκριση μέσω... Φινλανδίας

Πρόκριση μέσω... Φινλανδίας

10/9/2011
«Δώρο» πρόκρισης στα προημιτελικά του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας «χάρισε» η Φινλανδία στην εθνική μας ομάδα μπάσκετ των Ανδρών, μετά τη νίκη επί της Γεωργίας.

Το σύνολο του Χένρικ Ντέτμαν επικράτησε 87-73 της Γεωργίας, σε αγώνα για την 2η ημέρα της Β' φάσης, και πανηγύρισε την πρώτη νίκη στον ΣΤ' όμιλο, η οποία πάντως δεν του αναπτερώνει τις ελπίδες πρόκρισης, καθώς ακόμη κι αν «πιάσει» το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στην τέταρτη θέση μένει εκτός, λόγω της ήττας του από την Ελλάδα στην Α' φάση.

Τα δεκάλεπτα: 13-22, 33-36, 52-61, 73-87
www.thrylos.gr

Βενγκέρ: «Καλύτερα στην... κόλαση!»

Βενγκέρ: «Καλύτερα στην... κόλαση!»

10/9/2011 
Ως ένα από τα χειρότερα καλοκαίρια στη ζωή του χαρακτήρισε αυτό που πέρασε στην Άρσεναλ φέτος ο Αρσέν Βενγκέρ! Ο Αλσατός τόνισε σε δηλώσεις του ότι ακόμα και στην κόλαση να πάει, χειρότερα αποκλείεται να περάσει! «Στην δουλειά του προπονητή, υπάρχουν διαστήματα που υποφέρεις. Για το λόγο αυτό όταν πάω μία μέρα στην κόλαση για μένα τα πράγματα δεν θα είναι τόσο οδυνηρά όσο για τους υπόλοιπους, γιατί έχω μάθει στα δύσκολα. Θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο για το φετινό καλοκαίρι. Ήταν το χειρότερο που πέρασα από τότε που είμαι στην Άρσεναλ. Το βιβλίο θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Όχι εξαιτίας μου, αλλά λόγω όλων όσων συνέβησαν. Ήταν απίστευτα!».
 
www.thrylos.gr/

Ο Φέτελ την pole position

Ο Φέτελ την pole position

10/9/2011
H Ρεντ Μπουλ θα είναι και στο ιταλικό γκραν πρι στην πρώτη θέση της εκκίνησης. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ έκανε τον ταχύτερο χρόνο στα σημερινά επίσημα δοκιμαστικά, χαρίζοντας στην ομάδα του την 13η πρωτιά σε ισάριθμους αγώνες, και 10η προσωπική, στη φετινή σεζόν της Φόρμουλα Ενα.

 Δίπλα στο Γερμανό παγκόσμιο πρωταθλητή στην πίστα της Μόντσα θα βρίσκεται ο Βρετανός, Λιούις Χάμιλτον, με ΜακΛάρεν, ενώ από τη δεύτερη σειρά θα εκκινήσει η Ρεντ Μπουλ του Μαρκ Ουέμπερ και η Φεράρι με τον Φερνάντο Αλόνσο. Η πρώτη οκτάδα των επίσημων δοκιμαστικών:

Έτοιμος ο "τρομοκράτης"!

Έτοιμος ο "τρομοκράτης"!

10/9/2011
Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Ραφίκ Τζιμπούρ, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας στην σημερινή πρωινή προπόνηση, δείχνοντας πως έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Μάλιστα ο Αλγερινός κάνει και έξτρα πρόγραμμα, φουλάροντας με αυτόν τον τρόπο ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μαρσέιγ, την προσεχή Τρίτη.

Επίσης, ο Γέστε που έκανε πιο χαλαρό πρόγραμμα σήμερα, δείχνει να είναι μια χαρά και διαθέσιμος για το ματς με τους Γάλλους.

Όσον αφορά στον Γιάννη Μανιάτη, απ’ ό,τι φαίνεται οι μικροενοχλήσεις που έχει στους προσαγωγούς δεν εμπνέουν καμία ανησυχία και αύριο το απόγευμα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις.

Τα ευχάριστα έρχονται και από τον Ιμπαγάσα, ο οποίος σήμερα βγήκε στο γήπεδο και έκανε ασκήσεις με μπάλα. Δείχνει να έχει ανεβάσει ρυθμούς, αλλά με την Μαρσέιγ δεν υπολογίζεται αφού θέλει ακόμα δουλειά στη φυσική κατάσταση.

Τέλος, ο Ποτουρίδης που έχει μία διάταση στον προσαγωγό, θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα της ομάδας από την Τετάρτη.
www.thrylos.gr/

Γεωργάτος και Χούτος στην Ίντερ

Γεωργάτος και Χούτος στην Ίντερ

Την φανέλα της Ίντερ φόρεσαν και πάλι οι Γρηγόρης Γεωργάτος και Λάμπρος Χούτος, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων σάλας και νίκησαν τις Λίβερπουλ και Πόρτο.
Στη Μαδρίτη διεξάγεται εδώ και δύο μέρες, το πρώτο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων ποδοσφαίρου σάλας.
Ανάμεσα τους, η Ίντερ, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Λίβερπουλ, η Πόρτο και η Βαλένθια, με πολλές δόξες του παρελθόντος να απαρτίζουν το ρόστερ τους.

Ενοχλήσεις ο Κοστάνσο

Ενοχλήσεις ο Κοστάνσο

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φράνκο Κοστάνσο το Σάββατο (10/9) λόγω ενόχλησης στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο. Η κατάσταση του Αργεντινού τερματοφύλακα θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή (11/9).
Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν την προετοιμασία τους για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα με τη Μαρσέιγ, με προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (10/9, 09:00).
Όσοι αγωνίστηκαν σε όλη τη διάρκεια του φιλικού αγώνα  με τον ΟΦΗ ή στο μεγαλύτερο μέρος του, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Κοστάνσο ακολούθησε πρόγραμμα ατομικής προπόνησης, λόγω ενόχλησης που ένιωσε στον αριστερό δικέφαλο μηριαίιο, όπως και ο Γκρμπιτς που έχει μία κάκωση στο δεξί του πόδι. Η κατάσταση των δύο ποδοσφαιριστών θα επανεκτιμηθεί την Κυριακή (11/9).

Έντονο ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και με μπάλα ακολούθησε ο Ιμπαγάσα που ανεβάζει ρυθμούς.

Οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει την Κυριακή (11/9) στις 19:00.

 
www.olympiacos24.gr/

«Να μην αφήσουμε την Ελλάδα να βάλει εύκολους πόντους»

«Να μην αφήσουμε την Ελλάδα να βάλει εύκολους πόντους»

10/09/2011

Μερικές από τις σκέψεις του για τον τρόπο που θα παρατάξει την εθνική Ρωσίας εναντίον της Εθνικής μας ομάδας στη σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση για το Ευρωμπάσκετ αποκάλυψε ο Ντέιβινιτ Μπλατ μιλώντας στη Sportday.

«Πάντα μου αρέσει να αντιμετωπίζω την Ελλάδα. Είναι μια δυνατή ομάδα με τεράστια ιστορία στο μπάσκετ και έχει παίκτες με ταλέντο και εμπειρία. Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα παίξουμε αντίπαλοι ξανά είναι όντως μια νέα πρόκληση για την ομάδα μου και θα πρέπει να βγούμε νικητές από αυτό το ματς», τόνισε ο προπονητής της Ρωσίας.

«Σίγουρα είναι διαφορετική η Ελλάδα καθώς λείπουν μερικοί παίκτες-αστέρια αλλά αυτό δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Γιατί διαθέτει παίκτες που πεινούν για μετάλλια και διακρίσεις, οπότε γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», συνέχισε και κατέληξε.

«Θέλω να είμαστε σοβαροί, δυνατοί στην άμυνα να κυριαρχήσουμε στα ριμπάουντ που αποτελεί σημαντική κατηγορία να βγάλουμε αιφνιδιασμούς. Γενικά πρέπει να είμαστε αρκετά ομαδικοί παίζοντας έξυπνα στην επίθεση και να μην αφήσουμε την Ελλάδα να βάλει εύκολους πόντους. Να την εμποδίσουμε να βρει τις λύσεις που απαιτούνται. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

www.sport-fm.gr