ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Φουστέρ: «Θα τα δώσει όλα η ΑΕΚ»

Φουστέρ: «Θα τα δώσει όλα η ΑΕΚ» 

10/11/2012

Φουστέρ: «Θα τα δώσει όλα η ΑΕΚ»
Δεν ξεγελιέται από τη φτωχή βαθμολογική συγκομιδή και τη μέχρι σήμερα εικόνα της ΑΕΚ ο Νταβίντ Φουστέρ. Σε συνέντευξή του ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού τονίζει πως το επικείμενο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων θα έχει ξεχωριστή ατμόσφαιρα ανεξάρτητα από τη θέση που κατέχουν στη βαθμολογία.

Διαβάστε όσα είπε ο Νταβίντ Φουστέρ στην κάμερα της Nova:

Κατ' αρχήν Νταβίντ, επέστρεψες γρηγορότερα απ' ότι αρχικώς είχε εκτιμηθεί, όταν τραυματίστηκες. Αυτό το μικρό θαύμα πως το εξηγείς;

«Δεν ξέρω, Μάλλον φαίνεται ότι ο μυς ανταποκρίθηκε πολύ πιο γρήγορα από όσο περιμέναμε. Κάναμε πολύ καλή δουλειά με τους φυσιοθεραπευτές, με τον Χρήστο (Μουρίκη), τον γυμναστή μας μέσα στο γήπεδο. Δουλέψαμε πολύ καλά. Κάναμε κάποιες δοκιμές. Και απ' τη στιγμή που είδαμε πως έχει βελτιωθεί η κατάστασή μου πολύ πιο γρήγορα, είπαμε γιατί όχι, να θεωρηθώ έτοιμος».

Θα ήθελα να διευκρινίσουμε κάτι αναφορικά με τους μυϊκούς τραυματισμούς. Συμφωνείς πως είναι μέρος της καθημερινότητας μίας ομάδας με πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις; Το αναφέρω διότι κάτι ανάλογο αντιμετωπίζουν και γνωστές ευρωπαϊκές ομάδες με βεβαρημένο πρόγραμμα.

«Ναι, πιστεύω πως έχει να κάνει με τον αριθμό των παιχνιδιών. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις μεγάλες ομάδες, οι οποίες έχουν αυξημένες υποχρεώσεις. Απ' ότι φαίνεται είναι κάτι που συμβαίνει και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι' αυτό. Όταν κάποιος ποδοσφαιριστής τραυματιστεί και χρειαστεί να λείψει, να υπάρχει άλλος διαθέσιμος για να καλυφθεί το κενό. Και ευτυχώς ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες που μπορούν να προσφέρουν».

Την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Το γεγονός πως ο αντίπαλός σας βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, πως μπορεί να επηρεάσει τις ισορροπίες του αγώνα;

«Πιστεύω πως η διαφορά των βαθμών δε θα επηρεάσει αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα ντέρμπι όπου αν η ΑΕΚ κερδίσει θα καταφέρει πολλά περισσότερα απ' τους τρεις βαθμούς. Επίσης και εμείς αν κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι θα είναι κάτι παραπάνω απ' τους τρεις βαθμούς. Οπότε δεν έχει καμία σημασία η διαφορά. Είναι ένα παιχνίδι όπου θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο η συμπεριφορά των ομάδων μέσα στο γήπεδο. Και οι δύο ομάδες θέλουν αυτή τη νίκη. Παρόλο που στη βαθμολογία το αποτέλεσμα μπορεί να μην επηρεάσει πάρα πολύ επειδή εκείνοι είναι στην τελευταία θέση και εμείς στην πρώτη, σίγουρα θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο για τις δύο ομάδες».

Τι άποψη έχεις για την ΑΕΚ;

«Είναι μία ομάδα που δεν έχει ξεκινήσει καλά. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Δεν πάει καλά στο πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή έχει αλλάξει προπονητή. Αυτή η αλλαγή φέρνει πάντα καινούργιο αέρα σε μία ομάδα. Δημιουργεί κίνητρα. Είναι μία ομάδα η οποία θα τα δώσει όλα. Γιατί είναι ντέρμπι το οποίο θέλει να το κερδίσει. Και σίγουρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα τα δώσει όλα. Για εμάς θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Πρώτον, γιατί παίζουμε εκτός έδρας. Και δεύτερον γιατί παίζουμε με την ΑΕΚ που όπως και να το κάνεις στα παιχνίδια αυτά η ατμόσφαιρα είναι ξεχωριστή».

Η νίκη επί της Μονπελιέ μπορεί να σας προκαλέσει εφησυχασμό και ν' αλλοιώσει την εικόνα της ομάδας σας στο ντέρμπι της Κυριακής. Το ρωτάω διότι μετά την επιτυχία σας στο γαλλικό νότο, δεν ήταν ικανοποιητική η εμφάνισή σας στο ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

«Μετά από μία μεγάλη νίκη, αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι η ψυχολογία των παικτών. Όπως έχουμε δει επηρεάζουν αυτές οι νίκες τους παίκτες. Και γι' αυτό πρέπει να έχουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα το ίδιο πάθος και τις ίδιες φιλοδοξίες που είχαμε στο ευρωπαϊκό παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο για τον κόσμο του Ολυμπιακού μία νίκη επί της ΑΕΚ. Αλλά και στη βαθμολογία θα παίξει ρόλο, γιατί εμείς θέλουμε τουλάχιστον να συντηρήσουμε τη διαφορά που έχουμε απ' τους αντιπάλους μας».

Σίγουρα το ματς με την Σάλκε στις 21 του μηνός είναι μία πρόκληση για την ομάδα σας. Πόσο δύσκολο, όμως, θα είναι να μείνετε αφοσιωμένοι στις εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις που μεσολαβούν;

«Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι το πρωτάθλημα. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στα δύο παιχνίδια που μεσολαβούν πριν απ' το παιχνίδι με την Σάλκε. Γιατί μετά είναι φυσικό να μας απασχολήσει εκείνο το παιχνίδι, γιατί θα είναι πολύ σημαντικό για την πορεία μας στην Ευρώπη. Σίγουρα θα είναι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Αλλά όπως έχουμε πει, για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό το πρωτάθλημα. Γι' αυτό πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας».


www.sport-fm.gr/

Άρσεναλ-Φουλαμ 3-3 (video)

Άρσεναλ-Φουλαμ 3-3 (video)

10/11/2012

Ρε Άρσεναλ, ρε Άρσεναλ…
Ένα παιχνίδι που ξεκίνησε με τις καλύτερες συνθήκες, η Άρσεναλ… κατάφερε να το κάνει ντέρμπι.

Με τον Ζιρού να πετυχαίνει δύο γκολ, αλλά τον Αρτέτα να χάνει πέναλτι στις καθυστερήσεις οι "κανονιέρηδες" έμειναν στο 3-3 με τη Φούλαμ στο "Έμιρεϊτς"!

Με τον Βέλλιο να περνά αλλαγή και να της φέρνει γούρι, η Έβερτον «γύρισε» το ματς με την Σάντερλαντ (2-1) και παρέμεινε στην 4η θέση της Πρέμιερ Λιγκ!

Εκεί όπου συγκατοικεί με την Γουέστ Μπρομ που έφυγε με το «διπλό» (1-2) από την έδρα της Γουίγκαν.
Δειτε το βιντεο με τα γκολ

Footreview

ALEX WEB RADIO/TV

Νίκη με ανατροπή για Σάλκε

Νίκη με ανατροπή για Σάλκε

Η Σάλκε βρέθηκε να χάνει από τη Βέρντερ Βρέμης (0-1), αλλά στο δεύτερο ημίχρονο έκανε την ανατροπή, πετυχαίνοντας δύο γκολ σε διάστημα εννέα λεπτών (2-1), στο πλαίσιο του γερμανικού Πρωταθλήματος.
Στη δεύτερη θέση της Bundesliga παρέμεινε η Σάλκε, που νίκησε τη Βέρντερ Βρέμης με 2-1, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής.

Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League, βρέθηκε να χάνει με 1-0 στη "Veltins Arena", αλλά κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, φτάνοντας τους 23 βαθμούς έναντι 30 της πρωτοπόρου Μπάγερν Μονάχου, έπειτα από έντεκα αγώνες.

Στο 16', ο Άαρον Χαντ με αριστερό διαγώνιο σουτ εντός περιοχής "έγραψε" το 1-0 για την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος αγωνίστηκε σε όλο το ματς.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου αντέδρασε και σε διάστημα εννέα λεπτών σημείωσε δύο τέρματα. Στο 60', ο Νοϊστάντερ με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1, ενώ στο 69' ο Ντράξλερ, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή με την έναρξη της επανάληψης, με αριστερό σουτ απέναντι στον τερματοφύλακα της Βέρντερ δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει το τελικό 2-1.

Συνοπτικά:

Σάλκε - Βέρντερ Βρέμης 2-1 (60' Νόιστεντερ, 69' Ντράξλερ-16' Χαντ)

Δείτε το βίντεο με τα γκολ του αγώνα...


 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σάλκε (Χούουμπ Στέφενς): Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουκς, Τζόουνς (90' Μόριτς), Νοϊστέντερ, Φαρφάν, Χόλτμπι, Αφελάι (46' Ντράξλερ), Χούντελααρ (63' Μαρικά).

Βέρντερ Βρέμης (Τόμας Σάαφ): Μιέλιτς, Γκέμπρε Σελασιέ, Λουκιμία, Παπασταθόπουλος, Σμιτς (90' Πρεντλ), Γιουνιούζοβιτς (81' Ακπαλά), Ντε Μπρούινε, Χαντ, Αρναούτοβιτς, Ελία (67' Φέλκρουγκ), Πέτερσεν

www.redplanet.gr/

«Ζεστή» η Ρόμα για Τοροσίδη

«Ζεστή» η Ρόμα για Τοροσίδη 

10/11/2012

«Ζεστή» η Ρόμα για Τοροσίδη
Παραμένει στο στόχαστρο της Ρόμα ο Βασίλης Τοροσίδης, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει ιταλικά ιστοσελίδα, επικαλούμενη πηγή που βρίσκεται κοντά στον τεχνικό διευθυντή της ομάδας.

Σύμφωνα λοιπόν, με όσα αναφέρει το «forza-roma.com», το περιβάλλον του Βάλτερ Σαμπατίνι τονίζει πως ο σύλλογος είναι πιθανό να επανέλθει για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ο οποίος «βρέθηκε πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της αιώνιας πόλης, αλλά τελικά οικονομικοί λόγοι εμπόδισαν τη μεταγραφή», όπως τονίζεται στο δημοσίευμα.

Στη συνέχεια γίνεται λόγος για αναθέρμανση του ενδιαφέροντος των «τζιαλορόσι», που δεν αποκλείεται να μην περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι, αλλά να καταθέσουν πρόταση για την απόκτησή του ακόμη και τον Ιανουάριο.

www.sport-fm.gr/

Πρώτη ήττα για τους Νέους

Πρώτη ήττα για τους Νέους

Αν και προηγήθηκε στο σκορ, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού έχασε από την ΑΕΚ με 2-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. Αυτή είναι η πρώτη φετινή ήττα στο Πρωτάθλημα για το συγκρότημα του Μπερντ Στορκ.
Στο Δημοτικό Στάδιο Καπανδριτίου, η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού ηττήθηκε από την ΑΕΚ με 2-1, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League U20.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο 43' με τέρμα του Σωτηράκου, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι ανέτρεψαν την εις βάρος τους κατάσταση με γκολ των Παπαδημητρίου (64') και Γροντή (87').

Αυτή είναι η πρώτη ήττα για το σύνολο του Μπερντ Στορκ έπειτα από οκτώ αγώνες, καθώς η πειραϊκή ομάδα μετράει δύο παιχνίδια λιγότερα (με Βέροια εκτός έδρας και Λεβαδειακό εντός έδρας).

Πάντως, ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην 1η θέση, έχοντας 19 βαθμούς, όσους και ο Παναθηναϊκός.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ντανιέλ Μπατίστα): Μοσχονάς, Αργυρίου, Ερέκη, Ντουμπερέτ, Γαρουφαλιάς, Ναυπλιώτης (62' Νικολόπουλος), Νικολιάς (46' Τσουκαλάς), Δημγκιόκας, Τσεβάς (78' Μαλκί), Γροντής, Παπαδημητρίου.

Ολυμπιακός (Μπερντ Στορκ): Βλάχος, Καραγκούνης, Δημακάκος, Σωτηράκος, Βούρος, Σιώπης Μ., Διώπης Δ. (82' Βέργος), Παπασάββας (75' Γκίνο), Ιωαννίδης, Βουτσιώτης (60' Σούκιας), Λύρας.

www.redplanet.gr/

Κουστένης: "Σε καταπληκτική φόρμα ο Σπανούλης"

Κουστένης: "Σε καταπληκτική φόρμα ο Σπανούλης"

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Περιστέρι την Κυριακή (11/11, 19:00, ET3) και ο τεχνικός των γηπεδούχων, Τζίμης Κουστένης, υποστήριξε πως ο Βασίλης Σπανούλης βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση, τονίζοντας ωστόσο πως οι ερυθρόλευκοι έχουν κι άλλους εξαιρετικούς παίκτες στο ρόστερ τους.
"Από μόνο του το όνομα του αντιπάλου αποτελεί για όλους μας ένα μεγάλο κίνητρο. Για παίκτες, προπονητές, διοίκηση και φιλάθλους. Σε τέτοια ματς το θέμα είναι να φανείς ανταγωνιστικός απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Μόνο κέρδος μπορείς να έχεις", επεσήμανε αρχικά ο Τζίμης Κουστένης και συμπλήρωσε:
"Ο Ολυμπιακός είναι μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχοντας ορισμένους παίκτες του σε εξαιρετική φόρμα. Ειδικά ο Σπανούλης βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και αυτή τη στιγμή είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης στην Ευρώπη.

Ωστόσο, Ολυμπιακός δεν είναι μόνο ο Σπανούλης. Διαθέτει 11-12 παίκτες που μπορούν να πάρουν το παιχνίδι πάνω τους. Αναμένουμε όλους τους Περιστεριώτες να σταθούν στο πλευρό μας για να παρακολουθήσουν ένα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι".

Από την πλευρά του, ο γκαρντ της ομάδας των δυτικών προαστίων, Νώντας Παπαντωνίου, τόνισε: "Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Παίζουμε απέναντι στους πρωταθλητές Ευρώπης, που βρίσκονται και σε πολύ καλή κατάσταση, όπως φάνηκε ξεκάθαρα και στην αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο.

Εμείς, είμαστε μια νεανική ομάδα και θα είναι σημαντική εμπειρία να παίξουμε απέναντι σε παίκτες τέτοια κλάσης όπως εκείνοι του Ολυμπιακού. Θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό και περιμένουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας. Η παρουσία τους μας βοηθά σημαντικά όπως αποδείχθηκε και στα δύο πρώτα εντός έδρας ματς, όπου με την αρωγή τους τα γυρίσαμε και πήραμε ισάριθμες νίκες".

www.redplanet.gr/

Χάινς: "Έχουμε ξεχάσει τη νίκη στο Μιλάνο"

Χάινς: "Έχουμε ξεχάσει τη νίκη στο Μιλάνο"

Ο Κάιλ Χάινς αναφέρθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι Πρωταθλήματος με αντίπαλο το Περιστέρι, υπογραμμίζοντας πως άπαντες στον Ολυμπιακό έχουν ξεχάσει τη σπουδαία ευρωπαϊκή νίκη στο Μιλάνο επί της Αρμάνι.
Στο παιχνίδι της Κυριακής (11/11, 19:00) με το Περιστέρι επικεντρώνονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, όπως δήλωσε ο Κάιλ Χάινς.

"Έχουμε ξεχάσει τη νίκη στο Μιλάνο και φυσικά δε σκεφτόμαστε το παιχνίδι με την Κάχα Λαμποράλ. Στο Περιστέρι θα πρέπει να παίξουμε καλά αν δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα. Τα παιδιά έχουν ξεχωριστό κίνητρο για να μας κερδίσουν και κανένα άγχος. Ο τρόπος που έχουμε αντιμετωπίσει όλα μας τα παιχνίδια με ομάδες που είναι χαμηλότερης δυναμικής θα πρέπει να είναι ο οδηγός μας και σ' αυτό το παιχνίδι", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κάιλ Χάινς στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ.

Δηλώσεις έκανε και ο εκ των συνεργατών του Γιώργου Μπαρτζώκα στον πάγκο του Ολυμπιακού, Xρήστος Παππάς, υποστηρίζοντας: "Εμείς οφείλουμε να διαχειριστούμε σωστά τη νίκη μας στο Μιλάνο και σωστή διαχείριση σημαίνει ότι θα πρέπει απέναντι στο Περιστέρι να δείξουμε την ίδια συγκέντρωση μ' αυτή που είχαμε στο τελευταίο μας παιχνίδι. Αυτά τα ματς είναι που κρύβουν τους μεγαλύτερους κινδύνους και ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις αυτούς τους κινδύνους είναι η συγκέντρωση. Το Περιστέρι έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν και θα παίξει χωρίς άγχος απέναντι μας, κάτι που το κάνει ακόμα πιο επικίνδυνο".

www.redplanet.gr/

Στην καλύτερη ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής ο Τοροσίδης

Στην καλύτερη ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής ο Τοροσίδης

Ο Βασίλης Τοροσίδης βρέθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League μετά την πολύ καλή του απόδοση στην αναμέτρηση με τη Μονπελιέ.
Σημαντική διάκριση για τον Βασίλη Τοροσίδη, καθώς ο αρχηγός του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League!

O "Tόρο" είχε πολύ καλή απόδοση κόντρα στη Μονπελιέ και η βαθμολογία που συγκέντρωσε ήταν από 6,6 (η κατώτερη) μέχρι 7 (η ανώτερη), καταλαμβάνοντας μια θέση ανάμεσα στους Φέρστερ (Σέλτικ), Λαμ (Μπάγερν), Σμέλτζερ (Ντόρτμουντ), Πέπε (Ρεάλ Μ.), Ντε Γιονγκ (Άγιαξ), Βανιάμα (Σέλτικ), Όσκαρ (Τσέλσι), Βίλιαν (Σαχτάρ), Πιζάρο (Μπάγερν), Μπουράκ (Γαλατάσαραϊ), που ήταν οι κορυφαίοι της αγωνιστικής.

www.redplanet.gr/

Σιόβας: "Δύσκολο ματς με την ΑΕΚ"

Σιόβας: "Δύσκολο ματς με την ΑΕΚ"

Ο Δημήτρης Σιόβας τόνισε πως η αναμέτρηση με την ΑΕΚ δεν θα είναι εύκολη και χρειάζεται να μπουν δυνατά οι ερυθρόλευκοι από το ξεκίνημα του αγώνα προκειμένου να επιβάλλουν τον ρυθμό τους να φθάσουν στη νίκη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Δημήτρης Σιόβας στην κάμερα της Nova:

Για το πώς αισθάνεται ενόψει του πρώτου ντέρμπι:

"Σίγουρα, είναι ένα ντέρμπι, ασχέτως με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ΑΕΚ τώρα. Η ΑΕΚ είναι μία μεγάλη ομάδα. Εγώ προσωπικά βλέπω ένα δύσκολο ματς που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Εμείς πάμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, όπως κάνουμε σε όλα τα παιχνίδια. Θέλουμε να κάνουμε φέτος το αήττητο. Αυτό θα προσπαθήσουμε. Και έτσι το κοιτάω. Πάμε μόνο και μόνο για τη νίκη".

Για το αν μπορεί η βαθμολογική κατάσταση να επηρεάσει την εικόνα του αγώνα:

"Όχι, δεν πιστεύω ότι θα επηρεάσει αυτό. Ξέρουμε ποια είναι η ΑΕΚ.

Σίγουρα είναι μία μεγάλη ομάδα και θα την αντιμετωπίσουμε έτσι, σαν μία μεγάλη ομάδα και όχι σαν μία ομάδα που είναι τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα".

Για τη φετινή ΑΕΚ:

"Βλέπουμε ότι δυσκολεύεται να σκοράρει. Τώρα, με τον καινούργιο προπονητή προσπαθεί να φτιάξει την αμυντική λειτουργία. Σίγουρα, η ΑΕΚ θα κλειστεί πίσω με πολλούς παίκτες. Θα έχει και πολλούς παίκτες στο κέντρο. Θα προσπαθήσουμε να διασπάσουμε την άμυνα και να σκοράρουμε όσες περισσότερες φορές μπορούμε".

Για τις λύσεις που έχει ο Ολυμπιακός στην άμυνα:

"Σίγουρα, υπάρχουν λύσεις. Το βλέπουμε αυτό σε κάθε παιχνίδι, όχι μόνο στην άμυνα, αλλά και σε άλλες θέσεις. Όποιος παίκτης και να παίξει αποδίδει το ίδιο καλά. Φαίνεται και στα αποτελέσματα. Αυτό πιστεύω θα γίνει και με την ΑΕΚ. Όποιος κληθεί να παίξει, πιστεύω θα παίξει το ίδιο καλά με τους άλλους παίκτες".

Για το αν μπορεί η νίκη επί της Μονπελιέ να επηρεάσει την ομάδα:

"Πιστεύω ότι πήραμε το μάθημά μας. Θα μπούμε με ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα παίζουμε με μία πιο μεγάλη ομάδα. Άσχετα απ' τη θέση της στη βαθμολογία. Ουσιαστικά είναι ένα ντέρμπι. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ότι θα είναι εύκολο το παιχνίδι επειδή κερδίσαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ δυνατά απ' την αρχή και να σκοράρουμε γρήγορα, ώστε να φέρουμε το παιχνίδι στα μέτρα μας".

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και της κρίσιμης αναμέτρησης στη Γερμανία, κόντρα στη Σάλκε:

"Εμείς κάθε ματς το βλέπουμε διαφορετικά. Ξεκινάμε τώρα με το ντέρμπι. Είμαστε επαγγελματίες. Θα πάμε για τη νίκη στα δύο επόμενα ματς, ώστε να έχουμε καλή ψυχολογία στη Γερμανία για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα".

www.redplanet.gr/

Εκτός αποστολής ο Μανωλάς

Εκτός αποστολής ο Μανωλάς

Οι νέες ενοχλήσεις που ένιωσε ο Κώστας Μανωλάς στην ποδοκνημική στην προπόνηση του Σαββάτου (10/11) ανάγκασαν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να τον αφήσει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εκτός έμεινε και ο Κοντρέρας, κανονικά ο Τζεμπούρ.

Με την προπόνηση του Σαββάτου (10/11) στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ την Κυριακή (11/11, 19:30) στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Οι ερυθρόλευκοι εντέλει θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Κώστα Μανωλά στο παιχνίδι, καθώς οι νέες ενοχλήσεις που ένιωσε κατά τη διάρκεια του προγράμματος ανάγκασαν τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να τον αποκλείσει από την αποστολή της ομάδας, μη θέλοντας να ρισκάρει τη συμμετοχή του.

Το πρωινό πρόγραμμα στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη περιελάμβανε τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης, κορόιδο και δουλειά στις στημένες φάσεις. Εν συνεχεία οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο, ρίχνοντας το βάρος πάνω στην τακτική και στα τελειώματα των φάσεων, με σωστή και γρήγορη ανάπτυξη. Στο τέλος του προγράμματος όσοι ήθελαν έμειναν και εξασκήθηκαν στις εκτελέσεις φάουλ.

Απρόοπτο υπήρξε με τον Μπάλας Μέγκιερι ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση με ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, ωστόσο η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ο Ούγγρος γκολκίπερ θα κάνει θεραπεία το απόγευμα του Σαββάτου και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί αλλά μάλλον δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας. Καλού - κακού, ο Ζαρντίμ έχει συμπεριλάβει στον αποστολή και τον νεαρό γκολκίπερ Γιαννιώτα.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Ράφικ Τζεμπούρ και έθεσε εαυτόν στην διάθεση της ομάδας και του προπονητή του, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Πάμπλο Κοντρέρας που συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα με μπάλα. Το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί συνέχισε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, την οποία απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγκιερι, Γιαννιώτης, Σιόβας, Χολέμπας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ και Μασάντο.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

"Με μία τελευταία, πρωινή προπόνηση, η οποία διεξήχθη σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, ο Ολυμπιακός έγραψε τον "επίλογο" στην προετοιμασία του για το αυριανό, δέκατο ματς Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League, με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αρχικά οι ερυθρόλευκοι έκαναν τρέξιμο και ασκήσεις ενδυνάμωσης. Έπαιξαν "κορόιδο", ολοκληρώνοντας το ζέσταμα τους, ενώ στη συνέχεια δούλεψαν πάνω στις στημένες φάσεις. Δύο ποδοσφαιριστές από αριστερά και δεξιά εκτελούσαν φάουλ και κόρνερ και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επέβλεπε τη λειτουργία των επιτιθέμενων και των αμυνόμενων, δίνοντας οδηγίες.

Εν συνεχεία οι παίκτες του Ολυμπιακού χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ και έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο. Δούλεψαν πάνω στην τακτική τους και στα τελειώματα των φάσεων, με σωστή και γρήγορη ανάπτυξη. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με εκτελέσεις φάουλ από τους ποδοσφαιριστές που ήθελαν να "δουλέψουν" το καλό τους πόδι.

Κατά τη διάρκεια της προπόνησης και σε ένα άλμα, εκτελώντας μία από τις ασκήσεις, ο Μπάλαζ Μέγιερι ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο, από την εσωτερική πλευρά. Αναγκάστηκε να αποχωρήσει και υποβλήθηκε σε μαγνητική, τα αποτελέσματα της οποίας δεν έδειξαν κάποιο παθολογικό πρόβλημα. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας θα κάνει θεραπεία το απόγευμα, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί και αύριο, όμως δεν συντρέχει λόγος αποκλεισμού του.

Ενοχλήσεις στη δεξιά κνήμη αισθάνθηκε ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος μέχρι εκείνη την ώρα ακολουθούσε κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα. Αναγκάστηκε και εκείνος να αποχωρήσει και έμεινε εκτός αποστολής για το αυριανό ματς. Κανονικά γυμνάστηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ, ενώ ο Πάμπλο Κοντρέρας συνέχισε με έντονο ατομικό στο γήπεδο, χρησιμοποιώντας και την μπάλα. Το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί συνέχισε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ. Αυτήν απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Γιαννιώτης, Σιόβας, Χολέβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο.

Οι ποδοσφαιριστές που έμειναν εκτός αποστολής θα γυμναστούν  στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη".

www.redplanet.gr/

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

10/11/2012

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα για την 10η αγωνιστικη της Super League














ALEX WEB RADIO/TV

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

10/11/2012



Τρίτωσε το κακό… 

9/11/2012

Τρίτωσε το κακό… 
Ακόμη ένα πρόβλημα και μάλιστα της τελευταίας στιγμής έχει να αντιμετωπίσει ο Νίκος Κωστένογλου, ενόψει της αναμέτρησης της δέκατης αγωνιστικής, στην οποία θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο τεχνικός της Ξάνθης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Βαγγέλη Πλατέλλα, ο οποίος στην προπόνηση της Πέμπτης (8/11) αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι και αποχώρησε.
Ωστόσο, αυτή δεν θα είναι η μοναδική απουσία για τους Ακρίτες, αφού όπως όλα δείχνουν στην Ξάνθη θα μείνει και ο Ντάνι, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένιωθε.
Στη λίστα των απόντων έρχεται να προστεθεί και ο τιμωρημένος Μαρσελίνιο, με τον Έλληνα τεχνικό να μην έχει καταλήξει ακόμη στον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

«Δεν ήταν μια κακή νύχτα…» 

9/11/2012

«Δεν ήταν μια κακή νύχτα…» 
Όχι εξαίρεση, αλλά μάλλον… κανόνα για τον φετινό Παναθηναϊκό αποτελούν κακές εμφανίσεις σαν αυτή χθες απέναντι στη Λάτσιο, όπως δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σπύρος Λιβαθηνός. «Δεν ήταν μία κακή νύχτα. Ο Παναθηναϊκός έχει τέτοια εμφάνιση στο 90% των παιχνιδιών του», τόνισε ο παλαίμαχος άσος του «τριφυλλιού». «Δεν είναι λύση η αντικατάσταση Φερέιρα, αλλά το υλικό που έχει δεν είναι κακό», πρόσθεσε. «Κακώς έφυγαν Καραγκούνης και Κατσουράνης», τόνισε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην εκπομπή «Δεξί, αριστερό και άουτ» και στους Σωτήρη Κωσταβάρα και Γιάννη Θειακό:

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού:
«Το θέμα δεν είναι ένα παιχνίδι και δύο που έχει προβλήματα. Δεν ήταν μία κακή νύχτα. Ο Παναθηναϊκός έχει τέτοια εμφάνιση στο 90% των παιχνιδιών του, δεν έχει αγωνιστικότητα, διάρκεια και επαφή οι παίκτες μεταξύ τους. Ο κόσμος στηρίζει όσο τίποτα την ομάδα, όμως βλέπει τα ίδια πράγματα. Η ομάδα έχει πρόβλημα με τη φυσική κατάσταση, δεν έχει διάρκεια, το να παίζεις 15-20 λεπτά μόνο σε κάθε παιχνίδι είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να λυθεί. Ψάχνουμε να βρούμε την αιτία για την κακή εμφάνιση».

Για το υλικό της ομάδας:
«Η ομάδα δεν έχει κακό υλικό. Εγώ δεν είμαι εναντίον του Φερέιρα, η αντικατάσταση δεν είναι η λύση. Δεν έχει το υλικό που θα ήθελε, αλλά αυτό που έχει δεν είναι κακό. Τρία τέσσερα παιδιά είναι στην Εθνική ομάδα, το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει δουλέψει. Κάθε φορά λείπουν παίκτες και σε όλες τις ομάδες συμβαίνει αυτό. Αν κάποιοι ποδοσφαιριστές τραυματίζονται συνέχεια, τότε αυτό είναι πρόβλημα».

Για αγώνα κόντρα στη Λάτσιο:
«Δεν μπορείς να κερδίσεις τον αγώνα από μία ευκαιρία, χρειάζεσαι και άλλες φάσεις. Χθες έβλεπα τον Πετρόπουλο και τον λυπήθηκα. Δεν υπήρχε οργανωμένη επίθεση. Συνεπώς και ο καλύτερος επιθετικός στον κόσμο να έπαιζε δεν θα έβαζε γκολ».

Για τον αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει την ομάδα:
«Δεν μπορώ να ξέρω την κατάσταση των αποδυτηρίων, υπάρχουν άνθρωποι που συνεργάζονται όπως οι Ελευθεράκης, ο Κωνσταντίνου που υποτίθεται ότι έχουν μία συνεργασία. Αν δεν υπάρχει συνεργασία, τότε πρέπει να φύγεις. Ο Φερέιρα πρέπει να ρωτάει να μαθαίνει και μετά να αποφασίζει. Στον Παναθηναϊκό πρέπει να λειτουργούν διαφορετικά τα πράγματα. Πρέπει να υπάρχει ένας άνθρωπος που θα μιλά με τον προπονητή και τους παίκτες. Ο προπονητής πρέπει όμως να αποφασίζει, δεν είναι δουλειά του τεχνικού διευθυντή. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι ζωντανός στον όμιλο».

Για το τι μπορεί να γίνει στη συνέχεια:
«Είναι πολύ δύσκολη θέση όταν δεν είσαι στην ομάδα να πεις κάτι. Το καλοκαίρι άκουγα άλλους στόχους και τώρα βλέπω ότι δεν ελπίζει σε πρωτάθλημα. Θέλει να τερματίσει στις τρεις-τέσσερις ομάδες για να διεκδικήσει μία θέση στο Champions League ή στο Europa. Αγωνιστικά δεν μου δείχνει ότι έχει μία βελτίωση. Βλέπεις νέα παιδιά που θέλουν βοήθεια και υποστήριξη, αλλά είναι πολύ δύσκολη συγκυρία για αυτούς τους παίκτες, υπάρχει κίνδυνος να απογοητευτούν. Πρέπει να βρεθεί αγωνιστική ηρεμία και ο Αλαφούζος προσπαθεί, αν όμως αγωνιστικά δεν πας καλά δεν μπορείς να ηρεμήσεις».

Για την απομάκρυνση των Καραγκούνη-Κατσουράνη:
«Νομίζω ότι δύο έμπειροι παίκτες ήταν αναγκαίοι, δεν ήταν η κατάλληλη χρονική στιγμή να φύγουν ακόμη και αν ήθελαν να κάνουν ανανέωση. Τα νέα παιδιά θέλουν στήριξη».

«Δεν είμαστε σάκος του μποξ για κανέναν» 

9/11/2012

«Δεν είμαστε σάκος του μποξ για κανέναν»
Τις δυσκολίες της επικείμενης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΟΦΗ αναγνωρίζει ο Νίκος Καρύδας με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Βέροιας, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά του οι Κρητικοί βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Ωστόσο, ο Έλληνας προπονητής τονίζει ότι η ομάδα του δεν είναι διατεθειμένη να γίνει ο σάκος του μποξ του πρωταθλήματος.

Ο Καρύδας υπογράμμισε πως η «βασίλισσα του Βορρά» θα έχει δύσκολο έργο απέναντι στο σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου, όμως είναι έτοιμη να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις του αγώνα. Παράλληλα ευχαρίστησε τους φίλους της ομάδας για την υποστήριξή τους:

«Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με επιθετική φιλοσοφία σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Γνωρίζουμε ότι ο ΟΦΗ θέλει τους βαθμούς της νίκης για να επιβεβαιώσει τις τελευταίες πολύ καλές εμφανίσεις του και θα μας πιέσει πάρα πολύ γι΄αυτό.

Εμείς προετοιμαστήκαμε στο λίγο χρονικό διάστημα που είχαμε μετά το τελευταίο παιχνίδι με τον ΑΡΗ, ώστε να μη γίνουμε ο σάκος του μποξ για καμία ομάδα. Θέλουμε ο κόσμος μας να συνεχίσει να είναι περήφανος για την ομάδα της πόλης μας και τους ευχαριστούμε για την συμπαράστασή τους
», ανέφερε ο τεχνικός των Μακεδόνων.

Η ΑΕΚ κοντά στα παιδικά χωριά SOS 

9/11/2012

Η ΑΕΚ κοντά στα παιδικά χωριά SOS
Σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση των παιδικών χωριών SOS ανέλαβε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Από σήμερα και για δύο μήνες στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ είναι αναρτημένο το banner που αναφέρεται στον πενταψήφιο αριθμό όπου μπορεί να τηλεφωνεί όποιος επιθυμεί με χρέωση 2 ευρώ να προσφέρει βοήθεια στα παιδιά που έχουν ανάγκη (14567).

Επίσης, αρχής γενομένης από τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό αλλά και στους επόμενους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας μέχρι τα Χριστούγεννα, στα matrix του γηπέδου θα προβάλλεται σχετικό βίντεο για "την κλήση αγάπης" προς τα παιδιά.

Τέλος, εντός του μήνα αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ομάδας θα επισκεφτεί τις εγκαταστάσεις των χωριών στην Βάρη.

Ζητά αλλαγή στο Κύπελλο η ΑΕΚ 

9/11/2012

Ζητά αλλαγή στο Κύπελλο η ΑΕΚ
Μετάθεση του αγώνα Κυπέλλου με την Καβάλα ζητεί η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το εκτός έδρας ματς με τους «αργοναύτες» ορίστηκε αρχικά από την ΕΠΟ για την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου κι ενώ δύο μέρες νωρίτερα έχει προγραμματιστεί το παιχνίδι με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή για τη 14η αγωνιστική.

Η «Ένωση» θα ζητήσει είτε το παιχνίδι με την Καβάλα να γίνει Πέμπτη (ακολουθεί την Κυριακή 16/12 το ματς με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική) είτε να μεταφερθεί ο αγώνας με την Καβάλα κατά μία εβδομάδα.

Alles gut για Λίνεν

9/11/2012

Alles gut για Λίνεν 
Κάθε λόγο να χαμογελά έχει ο Έβαλντ Λίνεν από το πρωί της Παρασκευής.

Ο Γερμανός τεχνικός της ΑΕΚ είδε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε για το ματς της Κυριακής με τον Ολυμπιακό να εξαλείφονται.

Ο Ταξιάρχης Φούντας δοκίμασε να προπονηθεί κανονικά και τα κατάφερε χωρίς πρόβλημα ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο γόνατο. Παράλληλα σε φουλ ρυθμούς επέστρεψαν οι Παναγιώτης Λαγός και Γιάννης Κοντοές, που λόγω ίωσης είχαν χθες περιοριστεί σε ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Έτσι η «Ένωση» οδεύει πάνοπλο στο παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής. Η προετοιμασία ολοκληρώνεται το Σάββατο με προπόνηση στις 17:00 κι εν συνεχεία θα ανακοινωθεί η αποστολή. Οι παίκτες έχουν αποφασίσει από χθες να αποσυρθούν κανονικά σε ξενοδοχείο και να μην συνεχίσουν τη στάση της προηγούμενης εβδομάδας.

Καμία ανησυχία για Ντιούφ

Δημοσίευμα ανέφερε πως η ΑΕΚ διατρέχει κίνδυνο αφαίρεσης βαθμών, καθώς ο Ελ Χατζί Ντιούφ αξιώνει 150.000 ευρώ ως οφειλόμενα. Από πλευράς της «Ενωσης» τονίζεται πως το συγκεκριμένο ποσό είχε παρακρατηθεί από την πώληση του Βίκτορα Κλωναρίδη στη Λιλ για να δοθεί από την ίδια τη γαλλική ομάδα στον παίκτη. Κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί ακόμη, αλλά γι' αυτό δεν φέρει ευθύνη η ΑΕΚ.

Αντίθετα, ορατός είναι ο κίνδυνος για άλλες οφειλές προς παίκτες, με κυριότερη αυτή προς τον Σεμπαστιάν Σάχα, η υπόθεση του οποίου έχει τελεσιδικήσει.

Άρθρο 99 από του χρόνου

9/11/2012

Άρθρο 99 από του χρόνου
Για τις 11 Ιανουαρίου του 2013 αναβλήθηκε η συζήτηση στο Πολυμελές Πρωτοδικείο για την υπαγωγή του Άρη στο άρθρο 99 ή όχι. Με αυτή την εξέλιξη, οι «κίτρινοι» δεν κινδυνεύουν μέχρι τότε από υποθέσεις προσφυγών.

Η βιωσιμότητα της ΠΑΕ κρίνεται κατά πολύ από την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης. Οι νομικοί που είχαν αναλάβει την υπόθεση επιθυμούσαν να εξασφαλίσουν την παράταση της προσωρινής διαταγής απέναντι στους πιστωτές, κάτι που όντως πέτυχαν.

Πλέον, όλα θα κριθούν με το νέο έτος και όλοι στον Άρη είναι αισιόδοξοι πως θα είναι πανέτοιμοι εκείνη την ημερομηνία.

Με γεμάτο απουσιολόγιο… 

9/11/2012

Με γεμάτο απουσιολόγιο… 
Με πέντε απουσίες η Ξάνθη θα ταξιδέψει η αποστολή της ομάδας στα Γιάννινα, ενόψει της αναμέτρησης της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία οι Ακρίτες θα αγωνιστούν κόντρα στον ΠΑΣ (10/11, 17:15).

Ο τεχνικός της ομάδας, Νίκος Κωστένογλου, πέρα από τις δεδομένες απουσίες των Ντάνι (δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του), Μαρσελίνιο (τιμωρημένος) και Μπέρτο, ο οποίος δεν είναι έτοιμος να επιστρέψει, έχει να αντιμετωπίσει και τα προβλήματα της… τελευταίας στιγμής των Πλατέλλα και Μαρίν.

Ο πρώτος υπέστη τράβηγμα στην προπόνηση της Πέμπτης (8/11) και δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Μαρίν είναι άρρωστος.

Συνεπώς, οι 19 εκλεκτοί του Νίκου Κωστένογλου είναι οι εξής: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Βάλλας, Καζούμπας, Γούτας, Φλίσκας, Μάνταλος, Βασιλακάκης, Γκατσολάρι, Τριάδης, Νάκας, Ράνος, Μαρκόφσκι, Ονουάτσι, Αλτιπαρμακόφσκι, Τορομανίδη, Κούτεβ.

Μισή ντουζίνα προβλήματα… 

9/11/2012

Μισή ντουζίνα προβλήματα…
Με την ψυχολογία ανεβασμένη στα ύψη έπειτα από τα τρία συνεχόμενα επιτυχή αποτελέσματα (ισοπαλίες με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και νίκη με Βέροια), ο Άρης θα ταξιδέψει στην Λιβαδειά με μισή ντουζίνα προβλήματα! Το τεχνικό δίδυμο Πασιαλή-Μπουγιουκλή δεν θα έχει στην διάθεση του τους Αγκάνθο, Κοέλιο και Καζναφέρη που είναι τιμωρημένοι και τους Παπαστεριανό, Πουλίδο και Ασλανίδη που είναι τραυματίες.

Όπως γίνεται αντιληπτό, στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό το βασικό σχήμα θα έχει αρκετές αλλαγές. Ο Νίκος Πασιαλής τόνισε πως το συγκεκριμένο ματς θέλει ιδιαίτερη προσοχή αν θέλει ο Άρης να έχει ανοδική πορεία. «Το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό έρχεται σε μια περίοδο που η ομάδα μας βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ενώ μετά τα τελευταία αποτελέσματα το ηθικό των ποδοσφαιριστών είναι ανεβασμένο. Βέβαια, γνωρίζουμε τις δυσκολίες που θα έχει ο αγώνας, καθώς και τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε από απουσίες παικτών, μέσα από τα οποία, όμως, παίρνουμε δύναμη. Το ματς με τον Λεβαδειακό θέλει μεγάλη προσοχή. Ο αντίπαλός μας, που έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία, θέλει τους βαθμούς για δικούς του λόγους. Είναι μια ομάδα που παρουσιάζεται δυνατή στην έδρα της και έχει έμπειρους παίκτες στο ρόστερ της. Από την πλευρά μας αισιοδοξούμε ότι θα δώσουμε συνέχεια στα επιτυχημένα αποτελέσματα και στις καλές εμφανίσεις και θα ικανοποιήσουμε τον κόσμο του Άρη, που θα ταξιδεύσει στην Λιβαδειά για να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε», σχολίασε ο προπονητής των «κίτρινων».

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη για το ματς με τον Λεβαδειακό:

Βελλίδης, Διούδης, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Γιώρης, Γκέσιος, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Ψυχογιός.

Δύο πλάνα από Λίνεν 

9/11/2012

Δύο πλάνα από Λίνεν
Δύο διαφορετικά συστήματα δοκίμασε ο Έβαλντ Λίνεν στην προπόνηση της ΑΕΚ την Παρασκευή αφήνοντας και πάλι ερωτηματικά για τα πρόσωπα, αλλά και το πλάνο… δράσης για το ματς της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Γερμανός τεχνικός φαίνεται πως εγκαταλείπει την ιδέα για σχήμα με τρεις υψηλόσωμους στόπερ, ενώ προορίζει τον Λαγό για αριστερό μπακ και τον Κοντοέ για το κέντρο!

Δοκίμασε αρχικά ένα 4-5-1 με τους Γιάγκο και Κουτρουμπή στόπερ, τον Βλάχο δεξί μπακ και τον Λαγό στο άλλο άκρο. Στα χαφ υπήρχε τριάδα με τους Φέτση, Κορδέρο και Κοντοέ, ο Φούντας κινείτο δεξιά και ο Κατίδης αριστερά, ενώ χρέη σέντερ φορ είχε αναλάβει ο Γκερέιρο.

Το εναλλακτικό πλάνο του Λίνεν περιλάμβανε την ίδια άμυνα, αλλά με δύο αμυντικά χαφ, τους Φέτση και Κορδέρο αμυντικά χαφ με τον Κοντοέ δεξιά και τον Κατίδη αριστερά, ενώ θέση επιτελικού μέσου είχε ο Γκερέιρο και σέντερ φορ δοκιμάστηκε ο Κατσικοκέρης.

Με τέσσερις απουσίες ο ΠΑΣ 

9/11/2012

Με τέσσερις απουσίες ο ΠΑΣ 
Στους Αυγενικού, Ντάσιο, Μπέριο και Πατσατζόγλου δεν μπορεί να υπολογίζει ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος, ενόψει της αναμέτρησης της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, στην οποία θα υποδεχτεί την Ξάνθη (10/11, 17:15).

Ο 18χρονος μέσος, ο οποίος τραυματίστηκε στην αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που είχε με αποτέλεσμα να μην συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Οι 18 εκλεκτοί του Έλληνα τεχνικού: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Λίλα, Γιάκος, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Τσουκαλάς, Νικλητσιώτης, Γεωργίου, Κοροβέσης, Τοπούζης, Ίλιτς.

Σφραγίστηκαν τα εισιτήρια του ΟΦΗ-Βέροια 

9/11/2012

Σφραγίστηκαν τα εισιτήρια του ΟΦΗ-Βέροια
Στην διάθεση των φιλάθλων τέθηκαν επιτέλους τα εισιτήρια της αναμέτρησης του ΟΦΗ με την Βέροια (Σάββατο, 17:15).

Η κρητική ΠΑΕ, κατάφερε και σφράγισε τα «μαγικά χαρτάκια» το πρωί της Παρασκευής, με την καθυστέρηση να οφείλεται στο γεγονός πως η εφορία τελούσε υπό κατάληψη από απεργούς.

Τα εισιτήρια βγήκαν ήδη στην κυκλοφορία από το πρωί της Παρασκευής και θα διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ ΟΦΗ στην θύρα 9. Σήμερα οι ώρες διάθεσης είναι από τις 18:00 έως τις 21:00, ενώ αύριο Σάββατο, θα είναι όλη την μέρα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές τους είναι 10 (θύρες 1, 4, 5), 20 (θύρα 8) και 25 ευρώ (θύρες 2, 3, 7).

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με Κέρκυρα 

9/11/2012

Ολυμπιακός: Τα εισιτήρια με Κέρκυρα
Από τη Δευτέρα 12/11 θα είναι διαθέσιμα τα εισιτήρια του Ολυμπιακού για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, όπως ανακοίνωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«H Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, για την 11η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός – Κέρκυρα, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» το Σάββατο 17/11/2012 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του σταδίου «Γ. Καραϊσκάκης», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από την Δευτέρα 12/11 μέχρι την Παρασκευή 16/11 με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00 και την ημέρα του αγώνα 17/11 από τις 10:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10 €, 15 €, 20 €, 25 €, 30 € & 80 € (VIP)

Εισιτήρια θα διατεθούν και μέσω της Επίσημης Φωνητικής Πύλης της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός στο τηλέφωνο 14707 την Δευτέρα 12/11 έως την Πέμπτη 15/11 και έως την εξάντλησή τους. Η παραλαβή των συγκεκριμένων εισιτηρίων θα γίνει ΜΟΝΟ την Παρασκευή 16/11 και ώρες 10:00 έως 18:00 στο εκδοτήριο έξω από την Θύρα 25 στο Στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» με την επίδειξη του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν με τηλεφωνική αγορά σε κάθε κάτοχο Ολυμπιακός Citibank VISA, μέσω Citibank, από την Δευτέρα (12/11) έως την Πέμπτη (15/11) μεταξύ των ωρών 10:00 - 20:00, στο τηλ. 801 500 7777.
Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, το Σάββατο (17/11) από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της Ολυμπιακός Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει.

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από περιφέρεια και το εξωτερικό, μπορούν να επικοινωνήσουν, από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Επαρχίας και Εξωτερικού του Ολυμπιακού, στο τηλ. 210 4800909,απο την Τρίτη 13/11 έως την Πέμπτη 15/11 10:00 – 17:00.

Επίσης για την 5η Αγωνιστική του NextGen Series μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός K20 – Μαρσέιγ K20, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» την Πέμπτη 15/11/2012 και ώρα 19:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται τις ίδιες ώρες από τα εκδοτήρια του σταδίου, από την Δευτέρα 12/11 μέχρι την Πέμπτη 15/11.

Τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν κανονικά.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5 € & 30 € (VIP)

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού».

Μισό εκατομμύριο από Βιεϊρίνια 

9/11/2012

Μισό εκατομμύριο από Βιεϊρίνια
Το ποσό των 500.000 ευρώ θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ από την Βόλφσμπουργκ, λόγω των συμμετοχών που συμπλήρωσε με την φανέλα της ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, προέβλεπε την καταβολή του ποσού από την γερμανική ομάδα, σε περίπτωση που ο Πορτογάλος άσος έπιανε το όριο των 15 συμμετοχών.

Τα χρήματα θα κατατεθούν στον λογαριασμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αφότου συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο των «λύκων» -κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα- όπως ενημέρωσε επίσημα η γερμανική πλευρά. Ως συμμετοχές του 26χρονου μεσοεπιθετικού, λογίζεται κάθε συμμετοχή του για τουλάχιστον 46 λεπτά ή ακόμα και στην περίπτωση που έχανε δύο συνεχόμενα ματς λόγω τραυματισμού.

Με Μαρίνο και Δώνη η προετοιμασία 

9/11/2012

Με Μαρίνο και Δώνη η προετοιμασία 
Μία μέρα μετά την ήττα στη Ρώμη από τη Λάτσιο, οι παίκτες του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις και στην προετοιμασία για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής με την Κέρκυρα.

Τα ευχάριστα νέα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα ήρθαν από τον Στέργο Μαρίνο, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς, ενώ με την πρώτη ομάδα συμμετείχε και ο Χρήστος Δώνης.

Πιο συγκεκριμένα στην προπόνηση της Παρασκευής στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας όλοι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, εκτός από τους Πίντο, Σο και Μπουμσόνγκ, που γυμνάστηκαν ατομικά, αφού συνεχίζουν να έχουν ενοχλήσεις και τους Σισοκό, Τοτσέ, που υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

«Ταμείο στο τέλος» 

9/11/2012

«Ταμείο στο τέλος»
Στο τέλος της "τρέχουσας" σεζόν θα αποφανθούν στον Αστέρα Τρίπολης αν η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα είχε θετικό ή αρνητικό πρόσημο, τόνισε σε δηλώσεις του ο Φερνάντο Ουσέρο.

Ο Ισπανός παρέλαβε το βραβείο του καλύτερου γκολ της 9ης αγωνιστικής από τον πρόεδρο του συλλόγου της Αρκαδίας, Γιώργο Μποροβήλο και στο πλαίσιο της βράβευσής του μίλησε για τους στόχους που έχουν αυτός και οι συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φερνάντο Ουσέρο:

Για το αν θεωρεί ότι είναι από τα ομορφότερα γκολ που έχει πετύχει στην καριέρα του:


«Όχι, δεν θεωρώ ότι είναι το καλύτερο γκολ της καριέρας μου, αλλά η συνολική προσπάθεια ήταν πολύ όμορφη και γρήγορη και αυτό νομίζω ότι εκτιμήθηκε από εκείνους που το ψήφισαν».
Για το αν θα ήθελε να το αφιερώσει σε κάποιον:

«Θα ήθελα να το αφιερώσω σε έναν πολύ σημαντικό άνθρωπο για εμένα, σε έναν πολύ καλό μου φίλο και συνεργάτη της ομάδας, τον γυμναστή μας κ. Στάικο Βεργέτη».

Για τους στόχους που έχουν αυτός και οι συμπαίκτες του στο φετινό πρωτάθλημα:

«Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα έχει κάνει μία πολύ καλή πορεία μέχρι τώρα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου όμως, δεν μπορούμε να μιλάμε από τόσο νωρίς για στόχους. Είμαστε υποχρεωμένοι να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Και στο τέλος θα γίνει το ταμείο».

Για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Πανθρακικό:

«Νομίζω ότι το παιχνίδι με τον Πανθρακικό θα είναι πολύ δύσκολο γιατί η αντίπαλη ομάδα βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία και θέλει οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς. Εμείς από την πλευρά μας για ακόμη μία φορά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε, παίζοντας επιθετικά όπως συνηθίζουμε, το καλύτερο για εμάς αποτέλεσμα. Όταν τελειώσει το παιχνίδι θα ξέρουμε».

Για το αν έχει κερδίσει ξανά στην καριέρα του κάποιο αντίστοιχο βραβείο:


«Όχι, είναι η πρώτη φορά που κερδίζω ένα τέτοιο βραβείο για το οποίο θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου που με βοήθησαν σε αυτό αλλά σκοπεύω και θα προσπαθήσω να το ξανακάνω».

Χάνει Κέρκυρα ο Τοτσέ 

9/11/2012

Χάνει Κέρκυρα ο Τοτσέ
Χωρίς τον Χοσέ Τοτσέ που υπέστη αιμάτωμα στην δεξιά γαστροκνημία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην Κέρκυρα.

Την θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Φορναρόλι.

Αφού ο Ισπανός φορ δέχθηκε ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο 20’ λεπτό του αγώνα με την Λάτσιο και αντικαταστάθηκε από τον Πετρόπουλο, με το ιατρικό τιμ να του κάνειο τις απαραίτητες εξετάσεις ούτως ώστε να βγάλει την διάγνωση.

Η οποία αναφέρει πως ο επιθετικός του «τριφυλλιού» θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε 4-5 με μέρες.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του Παναθηναϊκού:

«Μετά την ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Χοσέ Τοτσέ, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί αιμάτωμα στη δεξιά γαστροκνημία, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης Lazio - Παναθηναϊκός. Ο παίκτης θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και αναμένεται να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς των προπονήσεων σε 4 έως 5 ημέρες».

Ξανά χωρίς Ναπολεόνι 

9/11/2012

Ξανά χωρίς Ναπολεόνι 
Η προετοιμασία του Λεβαδειακού ολοκληρώθηκε για το παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Άρη (Σάββατο, 19:30), με τον Γιώργο Παράσχο να ανακοινώνει τους παίκτες που θα απαρτίζουν την αποστολή.

Σε αυτή δεν θα βρίσκεται για ακόμα μία αγωνιστική ο Στέφανο Ναπολεόνι, ο οποίος αν και συμμετείχε κανονικά στις τελευταίες τρεις προπονήσεις, δεν κρίθηκε έτοιμος.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι Βοιωτοί έδωσαν βάση στην επιθετική αλλά και αμυντική λειτουργία, ενώ ασχολήθηκαν και με τις στημένες φάσεις.

Οι εκλεκτοί του Γιώργου Παράσχου:

Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Περέιρα Ντος Σάντος, Ντε Μπρίτο Πινέιρο

Αραμπατζής: «Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο» 

9/11/2012

Αραμπατζής: «Τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο» 
Ναι, ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα.

Και ναι, έχει προβάδισμα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Παρόλο που τα παραδέχεται αυτά όμως, ο Γιάννης Αραμπατζής μόνο… χαμένη δεν θεωρεί την «Ένωση».

Ο τερματοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» τόνισε ότι ο αντίπαλος είναι ποιοτικότερος και πιο έμπειρος, αλλά ξεκαθάρισε πως «τα φαβορί φαίνονται στο γήπεδο».

Εμφανίστηκε βέβαιος, λοιπόν, ότι «με πάθος, δύναμη και θέληση για τη νίκη», η ΑΕΚ μπορεί να διαψεύσει εκείνους που δεν της δίνουν καμία πιθανότητα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Αραμπατζής στη NOVA

Για το παιχνίδι της Κυριακής: «Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με διαφορά απ' τη δεύτερη. Έχει καλύτερους παίκτες σε ποιότητα σε σχέση με μας, αλλά δεν κερδίζει πάντα η ομάδα που διαθέτει αυτά τα στοιχεία. Αυτό που χρειάζεται στα ντέρμπι είναι πάθος, δύναμη και να μπεις μέσα να τα δώσεις όλα. Αν το καταφέρουμε, πιστεύω ότι θα κερδίσουμε κάτι απ' το ματς. Δε μετράει η τακτική στα ντέρμπι. Αυτός που θέλει περισσότερο, παίρνει και τη νίκη. Αυτό πρέπει να κάνουμε εμείς».

Για το ρόλο αουτσάιντερ της ΑΕΚ: «Ότι είναι φαβορί ο Ολυμπιακός το ξέρουμε όλοι. Είναι όμως και στο χέρι μας να δείξουμε σε όλους ότι κάνουν λάθος. Τα φαβορί φαίνονται μέσα στο γήπεδο. Πρέπει να δείξουμε ότι πάμε να νικήσουμε στο παιχνίδι. Να μπούμε δυνατά απ' την αρχή και ό, τι κερδίσουμε καλό θα είναι».

Για το πόσο θ’ αλλάξει η ψυχολογία σε περίπτωση νίκης: «Πάντα τα θετικά αποτελέσματα αλλάζουν την ψυχολογία. Πρέπει όμως να έχουμε σταθερότητα. Δε μπορεί να νικάμε σε ένα παιχνίδι και μετά να πέφτουμε πάλι στα ίδια επίπεδα. Πρέπει να έχουμε σταθερότητα για να παίρνουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις στο τέλος της περιόδου».

Για την καλή κατάσταση του αντιπάλου: «Ο Ολυμπιακός έρχεται χωρίς άγχος. Έχει νικήσει σε ένα σημαντικό ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ και έρχεται με άλλη ψυχολογία. Ξέρουν ότι είναι το φαβορί. Μπορεί να είναι και καλό για μας το γεγονός ότι γνωρίζουν ότι είναι φαβορί. Μπορεί να μας υποτιμήσουν κι αυτό ίσως τους κάνει κακό».

Έτοιμοι για νίκη στο Περιστέρι 

9/11/2012

Έτοιμοι για νίκη στο Περιστέρι 
Όλα έτοιμα στο στρατόπεδο του Ατρομήτου για το κρίσιμο παιχνίδι της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας απέναντι στον Πανιώνιο (Κυριακή, 15:00).

Η τελευταία προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να ανακοινώνει αμέσως μετά την αποστολή.

Σε αυτή συμμετέχουν κανονικά οι Καραγκούνης, Καραμάνος και Πίτου Γκαρσία, οι οποίοι δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα, μετά την πολύ καλή εμφάνιση τους στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Στους 19 του Ντούσαν Μπάγεβιτς, συμπεριλήφθηκε και ο Εντουάρντο Μπρίτο που επιστρέφει σε αποστολή και δεν αποκλείεται να βρίσκεται στην ενδεκάδα.

Αύριο το μεσημέρι η ομάδα θα πραγματοποιήσει χαλάρωμα στο αθλητικό κέντρο και αμέσως θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

Οι εκλεκτοί του Ντούσαν Μπάγεβιτς:

Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Νάστος, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Σουμπίνιο, Γκαρσία, Μπρίτο, Μπέλιτς, Καραμάνος, Καλλέργης, Κούτσι

«Εξαιρετική ομάδα ο Ατρόμητος» 

9/11/2012

«Εξαιρετική ομάδα ο Ατρόμητος»
Δύσκολο παιχνίδι περιμένει τον Πανιώνιο την Κυριακή (11/11) στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.

Ο βοηθός προπονητή των «κυανέρυθρων» υπογράμμισε πως το σύνολο του Ντούσαν Μπάγεβιτς είναι δυνατό σε όλες τις γραμμές και πως θα πρέπει όλοι οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να προσπαθήσουν αρκετά, ώστε να πάρουν το «τρίποντο».

Αναλυτικά όσα είπε ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος στην κάμερα της Νοva:

Για το πως είναι ψυχολογικά η ομάδα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ:

«Τα παιδιά στεναχωρήθηκαν μετά το τέλος του παιχνιδιού. Παρόλα αυτά δείχνουν σοβαρότητα από την αμέσως επόμενη κιόλας μέρα. Έχουν σκύψει το κεφάλι και δουλεύουν με όρεξη και μεθοδικότητα, έχοντας στο μυαλό τους τον αγώνα με τον Ατρόμητο. Ήταν ένα αποτέλεσμα που μας στεναχώρησε, αλλά δείξαμε ακόμα μία φορά ότι προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Έχουμε πλάνο και από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, προσπαθούμε για το καλύτερο».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον Ατρόμητο:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είχε κάποια συνεχόμενα παιχνίδια παίρνοντας ισοπαλίες, κατάφερε την περασμένη εβδομάδα να πάρει το “τρίποντο” κόντρα στον Πανθρακικό. Διαθέτει πολλούς ποιοτικούς παίκτες. Είναι μια καλή ομάδα που βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα και απ' όσο γνωρίζω έχει βλέψεις για ψηλότερα. Εμείς από την πλευρά μας θα κοιτάξουμε την ομάδα μας και θα πάμε με μόνο στόχο να διεκδικήσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για επικίνδυνα σημεία της ομάδας του Περιστερίου:

«Ο Ατρόμητος είναι εξαιρετικός σε όλες τις γραμμές. Και στην αμυντική του γραμμή υπάρχουν έμπειρα παιδιά. Υπάρχει ο Σκόνδρας δεξιά, ο οποίος είναι ταλαντούχος παίκτης. Στη μεσαία γραμμή υπάρχει και εκεί πάρα πολλή ποιότητα. Και ο Σουμπίνιο και ο Μπρίτο και ο Κούτσι, είναι παίκτες με εμπειρία και ποιότητα, οπότε νομίζω πως όλες οι γραμμές του διαθέτουν την απαραίτητη ποιότητα που θέλει μια ομάδα στη Σούπερ Λιγκ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε συνολικά τον Ατρόμητο, ο οποίος είναι από τις πολύ καλές ομάδες της κατηγορίας».


Για τον Νιάζι Κούτσι, ο οποίος πέρυσι ήταν μέλος των «κυανέρυθρων»:

«Δεν νιώθω ιδιαίτερα. Ο Νιάζι είναι ένας φιλότιμος και εργατικός παίκτης. Έψαχνε το γκολ, το κυνηγούσε, το πέτυχε την προηγούμενη αγωνιστική. Εμείς θα δουλέψουμε όπως κάθε εβδομάδα. Πλέον με τους αμυντικούς μας θα κάνουμε παραπάνω δουλειά για να αντιμετωπίσουμε τον Κούτσι. Οπότε, όποιο παιδί κι αν χρειαστεί να τον αντιμετωπίσει θα τα πάει καλά».

Για την τακτική που θα ακολουθήσει το σύνολο του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κόντρα στον Ατρόμητο:

«Έχουμε αρχίσει και αποκτούμε ταυτότητα. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα σε κάθε παιχνίδι μας. Βαδίζουμε σε ένα συγκεκριμένο πλάνο, τρόπο ανάπτυξης. Πλέον, μπορώ να πω ότι παίζουμε και ελκυστικό ποδόσφαιρο. Η ομάδα μας έχει μία αρχή, μία μέση και ένα τέλος. Θεωρώ ότι θα κινηθούμε στο ίδιο πλαίσιο. Από το πρώτο μέχρι το 90ο λεπτό, θα πορευθούμε με τη συγκεκριμένη μεθοδολογία, όπως έχουμε κάνει από την αρχή του πρωταθλήματος».


Για τον κόσμο του Πανιωνίου:

«Και εγώ προσωπικά, αλλά και όλοι στην ομάδα θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας. Είδατε όλοι ακόμα και στο τρίτο ανεπιτυχή αποτέλεσμα, δεχθήκαμε το χειροκρότημα. Αυτό νομίζω τα λέει όλα. Ο κόσμος του Πανιωνίου, ξέρει να κάνει τη διαφορά, μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα τους έχουμε δίπλα μας και αυτή την Κυριακή και ελπίζω να τους κάνουμε και πάλι υπερήφανους».

Έμφαση στα στημένα από Δώνη 

9/11/2012

Έμφαση στα στημένα από Δώνη
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα απέναντι στον Πλατανιά (Κυριακή, 17:15) ολοκληρώθηκε, με τον Γιώργο Δώνη να ρίχνει το βάρος στις στημένες φάσεις.

Μετά το πέρας του προγράμματος ο προπονητής του «δικεφάλου του Βορρά» ανακοίνωσε την αποστολή των παικτών. Ατομικό για Γεωργιάδη, Ρομπέρ και Λόρενς.

Οι επιλογές του Γιώργου Δώνη:

Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Λίνο, Έτο, Γκαρσία, Κάτσε, Κουμάλο, Χακόμπο, Βιβιάν

*Εκτός έμεινε ο τιμωρημένος Λαζάρ.

Έρχεται ως «αφεντικό» ο Βιντιάδης! 

9/11/2012 

Έρχεται ως «αφεντικό» ο Βιντιάδης!
Το πολυπόθητο «παίρνουμε την ΑΕΚ» δεν το είπε (ακόμα).

Ο Δημήτρης Βιντιάδης όμως ξεκαθάρισε κάτι εξίσου σημαντικό: Ότι σκοπεύει να μπει ως αφεντικό στην ΠΑΕ.

Θέλοντας να τονώσει την ομάδα και τον κόσμο, ο Έλληνας εφοπλιστής τοποθετήθηκε πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παρόλο που τονίζει λοιπόν ότι απομένουν οι διαπραγμάτευσεις με τους πιστωτές, παρουσιάζει ως ειλημμένη πια την απόφαση ο ίδιος και ο Κιθ Χάρις να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο (δηλαδή να μπουν με 10 εκατ. ευρώ στην «Ένωση»).

Πρόθεσή του Δημήτρη Βιντιάδη ήταν να μην τοποθετηθεί δημόσια πριν τελειώσει οριστικά το θέμα της εισόδου του στην ΑΕΚ. Σκεπτόμενος ωστόσο την τεράστια υπομονή που έχει κάνει ως τώρα ο κόσμος για την κατάληξη της υπόθεσης και θέλοντας να τονώσει -τόσο εκείνον, όσο και την ομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό- αποφάσισε να κάνει μια γραπτή δήλωση.

Σε αυτή λοιπόν δεν παρουσιάζει το θέμα ως «τελειωμένη υπόθεση». Δεν παρουσιάζει ως «λεπτομέρειες» όλα αυτά που απομένουν να γίνουν για να μπουν -ο ίδιος και ο Κιθ Χάρις- στην ΠΑΕ. Δίνει ωστόσο δυο ενθαρρυντικά μηνύματα:

1ον, ότι είναι ειλημμένη πια η απόφασή τους να επενδύσουν στην ΑΕΚ. Και 2ον, ότι σκοπεύουν να το κάνουν ως απόλυτα αφεντικά. Ούτε «μάνατζμεντ» λοιπόν, ούτε «σταδιακή απόκτηση μετοχών». Πρόθεση των Βιντιάδη και Χάρις (όπως αναφέρεται ρητά και μάλιστα δυο φορές στην ανακοίνωση) είναι να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο.

Δηλαδή, να μπουν με τα περίπου 10 εκατ. ευρώ που απαιτούνται στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να απομακρύνουν τη μεγαλύτερη απειλή για την επιβίωση της ΑΕΚ, που είναι η έλλειψη ρευστότητας.

Με αυτή τη ρευστότητα ως «όπλο», λοιπόν, θα επιδιωχθεί να ξεπεραστεί και η τελευταία εκκρεμότητα (όπως παρουσιάστηκε) ώστε να μπουν στην ΠΑΕ: Οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές. Μια διαδικασία που θα έχει ως στόχο την επίτευξη νέων και πιο συμφερόντων διακανονισμών. Πράγμα λογικό και πιθανότατο, δεδομένου ότι πολλοί απ’ αυτούς που περιμένουν χρήματα θα προτιμήσουν να πάρουν ένα μεγάλο μέρος τους γρήγορα και να παραιτηθούν από το υπόλοιπο από το να τα λάβουν όλα σε βάθος χρόνου.

Και μια διαδικασία στην οποία ελπίζεται ότι θα παρουσιαστεί η «κατανόηση και διάθεση συνεργασίας» που αναφέρει χαρακτηριστικά η δήλωση, ώστε μετά την επόμενη εβδομάδα (όταν και θα ξεκινήσουν οι συζητήσεις) να μη μένει τίποτα άλλο ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα η είσοδος των Βιντιάδη και Χάρις στην ΑΕΚ.


Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Βιντιάδη

«H-SAP HELLENIC SPORTS ACQUISITION PARTNERS LTD

Αθήνα, 09/11/2012

Η επιθυμία της οικογένειάς μας και των συνεργατών της να αποκτήσουμε την πλειοψηφία των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ είναι δεδομένη. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουμε τη διαπραγμάτευση με όλους τους πιστωτές της ομάδας για τη συμφωνία διευθέτησης όλων των υποχρεώσεών της και ευελπιστούμε ότι όλοι θα δείξουν κατανόηση και διάθεση συνεργασίας.

Με την ολοκλήρωση αυτής της διαδικασίας θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε τις παραμέτρους της προσφοράς μας για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ. Μέχρι τότε, ζητάμε από τους φιλάθλους της ΑΕΚ την αμέριστη συμπαράσταση τους στην ομάδα μας.

Δημήτρης Βιντιάδης»

«Πάντα θα υπάρχουν αυτά τα ντέρμπι» 

9/11/2012

«Πάντα θα υπάρχουν αυτά τα ντέρμπι» 
Παρά τα αρκετά αγωνιστικά και οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΕΚ, το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό παραμένει ντέρμπι, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σάκης Τσιώλης.

Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης μίλησε και για την πορεία της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα και την σταθερή απόδοση που έχει επιδείξει μέχρι στιγμής σε αυτό.

Αναλυτικά όσα είπε στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου» ο Σάκης Τσιώλης:

Για την σταθερή πορεία που έχει δείξει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα ο Αστέρας Τρίπολης:

«Ο Αστέρας έχει βρει τον δρόμο του. Είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα που συνέχεια προοδεύει».

Για το ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό:


«Όσο υπάρχουν τέτοιες φανέλες και με τον κόσμο που τις στηρίζει θα υπάρχουν πάντα αυτά τα ντέρμπι. Ανεξαρτήτως των προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κάθε σύλλογος».

Για το πώς πιστεύει ότι θα παραταχθούν οι δύο ομάδες:

«Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα στηριχτεί κυρίως στην αμυντική της λειτουργία. Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει να φέρει το παιχνίδι στην άμυνα της ΑΕΚ και να επιβάλει τον ρυθμό του».

Για τα υπόλοιπα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας και ποια ξεχωρίζει:

«Από τη δική μας την πλευρά κοιτάμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το ματς ανάμεσα σον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο, καθώς η μία ομάδα βρίσκεται από πάνω μας στη βαθμολογία και η άλλη ακριβώς από κάτω μας».

Για την πορεία των «κυανέρυθρων» στο φετινό πρωτάθλημα:

«Ο Πανιώνιος έχει δείξει μία αξιόλογη αγωνιστική συμπεριφορά. Πιστεύω πως θα συνεχίσει έτσι. Εχει παίκτες με διάθεση για διάκριση και λογικά είναι μία από τις ομάδες που θα τερματίσουν στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος».


Για το παιχνίδι του Αστέρα κόντρα στον Πανθρακικό:
«Κάθε παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή. Είδαμε πόσο πολύ δυσκόλεψε ο Πανθρακικός τον Ατρόμητο και έτσι το έργο μας δεν θα είναι εύκολο».

Μέσα και ο Καραλής 

9/11/2012

Μέσα και ο Καραλής 
Ευχάριστα ήταν τα νέα από την προπόνηση της Παρασκευής για τον Άκη Μάντζιο, καθώς είδε τον Γιάννη Καραλή να επιστρέφει και να εντάσσεται κανονικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και πλέον να υπολογίζεται κανονικά για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Εξέλιξη που… λύνει τα χέρια του προπονητή της Κέρκυρας, με δεδομένο ότι ο Έλληνας επιθετικός είναι ένας από τους βασικούς του παίκτες με πολύ καλή παρουσία μέσα στη σεζόν μέχρι στιγμής.

Στον αντίποδα ο Νίκος Τσουμάνης δεν συμμετείχε στην προπόνηση με την υπόλοιπή ομάδα, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τους «πράσινους» κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Κατά τα λοιπά η σημερινή προπόνηση ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς, με τους παίκτες της Κέρκυρας να επικεντρώνονται κυρίως σε θέματα τακτικής, αλλά και στις στημένες φάσεις.

Η ώρα του Αλαφούζου 

9/11/2012

Η ώρα του Αλαφούζου
Θέση για όσα απασχολούν τον Παναθηναϊκό θα πάρει μέσω επίσημης συνέντευξης ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της «Συμμαχίας» θα αναλύσει την οριακή κατάσταση, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά, που βρίσκεται ο Σύλλογος αλλά θα παρουσιάσει και στοιχεία για την επιστροφή των «πράσινων» στην Λεωφόρο.

Αφού το Σάββατο αρχίζουν και επίσημα τα έργα!

Πέρα από το γηπεδικό (Επιστροφή στη Λεωφόρο και Βοτανικός σε δύο χρόνια), ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θέλει να δώσει απαντήσεις για όλα τα ερωτήματα που απασχολούν τον κόσμο της ομάδας. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει και η στάση του για τον προπονητή της ομάδας, Ζεσουάλδο Φερέιρα, αφού είναι πλέον από τους ελάχιστους που τον πιστεύουν.

Ξεκινούν τα έργα στη Λεωφόρο

Από κει και πέρα, το Σάββατο θα ξεκινήσουν τα έργα στη Λεωφόρο για την επιστροφή της ομάδας. Έργα που μπορούν να γίνουν και πριν την αλλαγή στο νόμο Μπιρμπίλη και έχουν να κάνουν με την βελτίωση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου. Στόχος των «πρασίνων» είναι να υπάρξει άμεσα η νομοθετική ρύθμιση, ώστε να ξεκινήσουν και τα πιο «βαριά» έργα και τον Ιανουάριο όλα να είναι έτοιμα για την επιστροφή του «τριφυλλιού» στο σπίτι του.

«Δεν νιώθω παραπάνω πίεση» 

9/11/2012

«Δεν νιώθω παραπάνω πίεση» 
Σαν ένα απλό παιχνίδι θα αντιμετωπίσει τον αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο τόνισε σε δηλώσεις του ο Νιάζι Κούτσι.

Ο επιθετικός από την Φινλανδία, ο οποίος πέρυσι φόραγε τη φανέλα των «κυανέρυθρων», είπε πως δεν αισθάνεται κάποια παραπάνω πίεση στο παιχνίδι απέναντι στην παλιά του ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στο πρώτο τέρμα που πέτυχε με τον Ατρόμητο και σε ποιο άτομο το αφιέρωσε.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Νιάζι Κούτσι:

Για το γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανθρακικό:

«Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα κάθε φορά που η μπάλα μπαίνει μέσα, καθώς για έναν επιθετικό αυτό είναι το καλύτερο σημείο ενός παιχνιδιού. Το να σκοράρει γκολ. Ήταν μεγάλη ανακούφιση για μένα επειδή προσπαθούσε και δούλευα σκληρά και ξέρω ότι πάντα αυτό το πρώτο γκολ είναι πολύ δύσκολο. Μερικές φορές έρχεται εύκολα, κάποιες άλλες χρειάζεσαι περισσότερη ώρα μέχρι να το βρεις, αλλά όταν έρχεται κάθε φορά το συναίσθημα είναι υπέροχο. Δεν έχει σημασία αν είναι σπουδαίο γκολ ή αν το βάζεις μπροστά από τη γραμμή, πάντα το συναίσθημα είναι το ίδιο υπέροχο».


Με ποιο άτομο πανηγύρισε το πρώτο του γκολ:

«Ήταν εκεί η κόρη μου με τον αδερφό μου. Είχα πει στην κόρη μου στο σπίτι, ότι αν σκοράρω θα έρθω σε σένα και είπε εντάξει. Το ίδιο είχε συμβεί και πέρσι όταν στο πρώτο παιχνίδι με τον Πανιώνιο πέτυχα και το πρώτο μου και την είχα φέρει στο γήπεδο. Έτσι αποφάσισα να την φέρω ξανά σε αυτό το παιχνίδι και πιστεύω ότι μου φέρνει τύχη».

Ήταν το πρώτο της παιχνίδι και στο Περιστέρι:

«Ναι ήταν, και ήταν υπέροχο να σκοράρω ενώ ήταν εκεί. Ήταν πολύ όμορφα. Ήταν λίγο μπερδεμένη όταν έβαλα το γκολ γιατί κοιτούσε τον κόσμο που φώναζε και πανηγύριζε όταν πήγα εγώ προς το μέρος της».

Για το αν αυτό το γκολ θα τον απελευθερώσει:

«Το ελπίζω. Έχω την κατάλληλη ψυχολογία. Ελπίζω να βρίσκομαι στην κατάλληλη θέση για να πετύχω κι άλλα γκολ κι αυτό θα με βοηθήσει ώστε να συνεχίσω. Ωστόσο ήταν πιο σημαντικό το ότι η ομάδα κέρδισε και όταν η ομάδα νικά έχουμε τη δυνατότητα να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρουμε άρα αυτή είναι μια καλή περίοδος για μένα. Ήταν σπουδαίο το ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς».


Για το παιχνίδι κόντρα στον Πανιώνιο του οποίου φόραγε πέρυσι τη φανέλα:

«Είναι σαν όλα τα άλλα παιχνίδια. Δε νιώθω καμιά έξτρα πίεση. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι μας και να κερδίζουμε τα ματς. Τώρα ακολουθεί ο Πανιώνιος, ελπίζω να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να συνεχίσουμε να νικάμε στη σειρά».

Για τις στιγμές που έζησε στη Νέα Σμύρνη:

«Ήταν πολύ ωραία εκεί έναν χρόνο πέτυχα δέκα γκολ ακόμα κι αν είχαμε οικονομικές δυσκολίες στην ομάδα, άλλαξε κι ο προπονητής, αλλά και πάλι κατάφερα να περάσω ωραίες στιγμές και είμαι τυχερός ότι σκόραρα γι' αυτούς δέκα γκολ κι ελπίζω να νιώθουν κι εκείνοι τυχεροί που με είχαν όπως νιώθω κι εγώ τυχερός που ήμουν εκεί. Ήταν μια καλή συνεργασία, τους εύχομαι ό,τι καλύτερο, όμως τώρα συνεχίζω στον Ατρόμητο και θέλω να πάω όσο καλύτερα γίνεται».


Για το αν έχει παρακολουθήσει καθόλου τη πορεία της πρώην του ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα:

«Δεν τους έχω δει καθόλου φέτος. Ωστόσο, ξέρω ότι έχουν καινούριο προπονητή, νεαρούς παίκτες και όσο τώρα τα έχουν πάει πολύ καλά. Είναι σπουδαίο να βλέπεις ότι παρά τα τόσα προβλήματα μπορείς να τα πας καλά και να κερδίζεις τα παιχνίδια όπως ο Πανιώνιος. Είναι ένα καλό παράδειγμα και για τις άλλες ομάδες να συνεχίζουν να δουλεύουν σκληρά και τα αποτελέσματα θα έρθουν αν δουλεύεις σκληρά».

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για Αναστόπουλο 

9/11/2012

Ευχάριστος «πονοκέφαλος» για Αναστόπουλο
Όλους τους παίκτες θα έχει στη διάθεσή του για το εντός έδρας παιχνίδι απέναντι στην Βέροια που θα γίνει το Σάββατο (10/11) ο προπονητής του ΟΦΗ, Νίκος Αναστόπουλος.

Έτσι, ο έμπειρος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα να παρατάξει τη καλύτερη δυνατή ενδεκάδα κόντρα στη «βασίλισσα του Βορρά».

Μάλιστα, ο «Αναστό» μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΟΦΗ για το ματς του Σαββάτου με την Βέροια:

«Ο αγώνας με την Βέροια είναι η αρχή μιας τετράδας αγώνων μέσα από τους οποίους θα καθοριστεί εν πολλοίς η φετινή μας πορεία στο πρωτάθλημα. Και όπως είναι λογικό θέλουμε να είναι νικηφόρα αυτή η νέα αρχή. Αντιμετωπίζουμε μια νεοφώτιστη μεν αλλά με έμπειρους παίκτες δε, ομάδα η οποία χρειάζεται πολύ προσοχή και σοβαρότητα από την πλευρά μας. ‘Έχω ξαναπεί όμως ότι ο ΟΦΗ στο σπίτι του γιγαντώνεται με την βοήθεια των φιλάθλων του και μέσα από την αγωνιστική μας φιλοσοφία θα τα δώσουμε όλα για να προσθέσουμε μια ακόμα νίκη στο ενεργητικό μας».

Παράλληλα, στην Εθνική Ελπίδων για πρώτη φορά στην καριέρα τους κλήθηκαν οι Γιάννης Βιτώρος και Μανόλης Ζαχαράκης. Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ αναμένεται να αγωνιστούν κόντρα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Αυστρίας σε αναμέτρηση που θα γίνει την άλλη εβδομάδα στο Άργος.

Οι 20 «εκλεκτοί» του Αναστόπουλου για το παιχνίδι με την Βέροια:


Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Βάντο, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Κουρδάκης, Βερόν, Μπανούσης, Ζορμπάς, Ιωαννίδη,ς Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Καπουράνης και Λαμπρόπουλος.

Εκτός αποστολής έμειναν, ο ανέτοιμος Περογαμβράκης και οι Ροβίθης, Χατζηκοσμάς, Νύκταρης και Βαλεριάνος.

«Σοβαρευτείτε, στην ΑΕΚ παίζετε» 

9/11/2012

«Σοβαρευτείτε, στην ΑΕΚ παίζετε» 
Μια αφορμή έψαχνε ο Έβαλντ Λίνεν για να ταρακουνήσει τους παίκτες του και αυτή δόθηκε την Παρασκευή.

Η παραβίαση ωραρίου από έναν εκ των «κιτρινόμαυρων» προστέθηκε σε διάφορα άλλα μικρο-κρούσματα απειθαρχίας κι έδωσε την ευκαιρία στον Γερμανό να «ρίξει γκάζια» στην προπόνηση.

Παρόλο λοιπόν που δεν θέλησε να δώσει έκταση στο συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε σήμερα, ο Λίνεν δεν παρέλειψε να το «χρησιμοποιήσει» για να κρατήσει σε εγρήγορση την ομάδα (ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό).

Αφού φώναξε λοιπόν στους παίκτες του «σοβαρευτείτε, στην ΑΕΚ παίζετε», τους υπενθύμισε ότι πρέπει να συμπεριφέρονται ως επαγγελματίες και ξεκαθάρισε ότι αυτό θα υποχρεωθούν να το κάνουν, για το καλό τόσο της ομάδας, όσο και του δικό τους.

Αντίδραση Παναθηναϊκού για τον… Γολγοθά των παικτών του! 

9/11/2012

Αντίδραση Παναθηναϊκού για τον… Γολγοθά των παικτών του!
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζήτησε την αναβολή της Δευτεριάτικης αναμέτρησης με την Κέρκυρα διότι 48 ώρες αργότερα, η Εθνική αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στην Βρετανία.

Και οι Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Χριστοδουλόπουλος που κλήθηκαν, θα πρέπει να γίνουν οι «Fantastic 4» για να καταφέρουν να παρουσιαστούν την Τρίτη το πρωί στο Ελ. Βενιζέλος, ούτως ώστε να πετάξουν με την υπόλοιπη αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Πιο συγκεκριμένα, το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα, τελειώνει την Δευτέρα το βράδυ στις 21:30. Οι τέσσερις παίκτες, αφού κάνουν το μπάνιο τους θα πρέπει να βιαστούν να πάρουν το πλοίο (ας υπολογίσουμε στις 23:00-23:30) για να περάσουν απέναντι, στην Ηγουμενίτσα. Οπότε, λογικά, κατά τις 00:30-01:00 θα έχουν πάρει το λεωφορείο (της ΕΠΟ) για Αθήνα. Η άφιξη στην πρωτεύουσα, λογικά, θα είναι κατά τις 07:30-08:00. Ευτυχώς! Διότι στις 10:00 η αποστολή της Εθνικής πετάει για Ιρλανδία! Το πότε θα ξεκουραστούν, είναι μια άλλη ιστορία. Άλλωστε, για τους Super 4 πρόκειται!

Στην Ιρλανδία, η «γαλανόλευκη» θα φτάσει Τρίτη μεσημέρι. Εκεί οι ποδοσφαιριστές θα γευματίσουν και κατόπιν θα χαλαρώσουν(;) για την απογευματινή προπόνηση. Βέβαια, οι τέσσερις «πράσινοι» δεν θα μπορούν να την ακολουθήσουν, όχι γιατί θα τους πάρει ο ύπνος από την ταλαιπωρία, αλλά επειδή θα είναι βεβαρημένοι από τον παιχνίδι της προηγούμενης νύχτας με την Κέρκυρα (και το περίεργο αυτό ταξίδι, μην ξεχνιόμαστε). Το γιατί τους κάλεσε ο Σάντος αφού δεν θα μπορούν να προπονηθούν και μάλιστα σε φιλικό, άλλη ιστορία κι αυτό!

Πάντως Κάπου εκεί, ο Γολγοθάς τους φαίνεται (;) να τελειώνει, διότι μετά την προπόνηση, οι «Fantastic 4» θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν. Αρκεί να προλάβουν να ξυπνήσουν μέχρι την επόμενη μέρα που είναι ο αγώνας. Ευτυχώς δηλαδή που είναι στις 21:45 της Τετάρτης και καλύπτονται όλοι από την UEFA, η οποία λέει ότι πρέπει να μεσολαβήσουν 48 ώρες για να παίξει ένας επαγγελματίας δύο παιχνίδια!

Την Πέμπτη τώρα, είναι προγραμματισμένη η επιστροφή της Εθνικής. Οι... Fantastic 4 θα πρέπει να ενσωματωθούν άμεσα, διότι, την Κυριακή ο Παναθηναϊκός έχει ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Και το πρόβλημα του «τριφυλλιού» με τις κλήσεις δεν είναι μόνο αυτό. Διότι, ενώ σε όλα αυτά τα… κασκαντεριλίκια, δηλαδή τα φιλικά παιχνίδια των Εθνικών μεσοβδόμαδα χωρίς να διακόπτεται το πρωτάθλημα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού καλούνται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, στο Euro δεν ήταν στην αποστολή. Κάτι, που είναι αρκετά ζημιογόνο και για το «τριφύλλι» και για τους ποδοσφαιριστές που δεν κλήθηκαν.

Αφού εάν είχαν κληθεί, ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να τους πουλήσει (ειδικά στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται). Αλλά και να μην τους πούλαγε, πάλι θα κέρδιζε, αφού θα έπαιρνε χρήματα από την UEFA για την κλήση τους (250.000€ το κεφάλι). Αλλά και για τους παίκτες, δεν είναι και ότι καλύτερο να κάνουν τους... Fantastic 4 και στις μεγάλες διοργανώσεις να μην καλούνται… Για αυτό και οι «πράσινοι» με έγγραφό τους ζήτησαν από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος την αναβολή του αγώνα με την Κέρκυρα, κι ας ξέρουν ότι δεν θα γίνει δεκτό…

Αρνητική η Super League στο αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή!

9/11/2012
Αρνητική η Super League στο αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή! Το Σάββατο 10/11 η Super League θα απαντήσει αρνητικά στο αίτημα του Παναθηναϊκού για αναβολή του αγώνα με την Κέρκυρα, πηγές από την οδό Ασπροναυτών υποστήριζαν ότι το αίτημα του Παναθηναϊκού προκάλεσε έκπληξη διότι ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει από την Super League να οριστεί ο αγώνας του με την Κέρκυρα Δευτέρα λόγω της υποχρέωσης που είχε η ομάδα στο Europa League.
Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Παναθηναϊκός γνώριζε ότι υπάρχει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου το φιλικό της Εθνικής στο Δουβλίνο, όμως επέμεινε ο αγώνας με την Κέρκυρα να γίνει Δευτέρα.

Τι ζήτησε ο Παναθηναϊκός

Με επιστολή του στη Super League, ο Παναθηναϊκός ζήτησε την αναβολή του παιχνιδιού με την Κέρκυρα, πατώντας σε άρθρο του ΚΑΠ για την προστασία των ποδοσφαιριστών.

Ο Παναθηναϊκός είναι  ενοχλημένος με την ΕΠΟ και τον Φερνάντο Σάντος σχετικά με την κλήση των τεσσάρων «πράσινων» διεθνών(Λάζαρος, Βύντρα, Καρνέζης, Σπυρόπουλος), διότι παρά τις ανεπίσημες προσπάθειες που έκαναν για να μην αγωνιστούν οι παίκτες του στο παιχνίδι με την Ιρλανδία, ο Σάντος ήταν ανένδοτος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα του «τριφυλλιού» πατά πάνω σε άρθρο του ΚΑΠ, το οποίο αναφέρει πως για την προστασία των ποδοσφαιριστών δεν επιτρέπεται να οριστεί παιχνίδι κυπέλλου ή πρωταθλήματος μέσα σε 48 ώρες από το προηγούμενο.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, και αφού μιλάμε για προστασία ποδοσφαιριστών, θεώρησε πως κάτι αντίστοιχο είναι λογικό να ισχύει και για παιχνίδι της Εθνικής ομάδας. Εξάλλου πρέπει να υπενθυμίσουμε πως οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν την Δευτέρα την Κέρκυρα και την Τετάρτη η Εθνική κοντράρεται με την Ιρλανδία.

Μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά στους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και στην ταλαιπωρία που θα υποστούν, φεύγοντας το βράδυ της Δευτέρας από την Κέρκυρα, ώστε να βρίσκονται στην Αθήνα ενόψει της αναχώρησης το πρωί της Τρίτης!

«Ο Παναθηναϊκός το ζήτησε, ενώ ήξερε»! 

9/11/2012

«Ο Παναθηναϊκός το ζήτησε, ενώ ήξερε»!
Έκπληκτοι δηλώνουν στη Σούπερ Λίγκα με το αίτημα αναβολής του δευτεριάτικου αγώνα με την Κέρκυρα που υπέβαλλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, επικαλούμενη ότι 48 (και κάτι) ώρες αργότερα, τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές των «πρασίνων» θα αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα στο Δουβλίνο. «Στον Παναθηναϊκό γνώριζαν πολύ καλά το καλεντάρι, ωστόσο οι ίδιοι είχαν ζητήσει να παίζουν πάντα Δευτέρα μετά από ευρωπαϊκό ματς», τονίζουν πηγές από τη διοργανώτρια.

Την έκπληξή τους εξέφραζαν το βράδυ της Παρασκευής η διοίκηση και τα στελέχη της Σούπερ Λίγκας, με αφορμή το αίτημα αναβολής του αγώνα Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (Δευτέρα 12/11) που υπέβαλλε η «πράσινη» ΠΑΕ, επικαλούμενη τον κανονισμό περί 48ωρου, καθώς και την καταπόνηση την οποία θα υποστούν οι τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» (η Εθνική παίζει την Τετάρτη το βράδυ στο Δουβλίνο με την Ιρλανδία).

Πηγές από την διοργανώτρια αρχή, έλεγαν χαρακτηριστικά:

«Είχαμε κάνει μεγάλη συζήτηση με τον κ. Σωπήλη στο Δ.Σ. της λίγκας. Είχαν ζητήσει να παίζουν πάντα Δευτέρα μετά από τα παιχνίδια τους στο Europa League. Και εμείς τους ορίσαμε όσες περισσότερες Δευτέρες ήταν εφικτό. Παράλληλα, γνώριζαν πολύ καλά το προγραμματισμένο φιλικό της Εθνικής την Τετάρτη και μάλιστα τους το είχαμε τονίσει και είχαν πει ότι μεσολαβούν 48 ώρες, συνεπώς δεν θα έχουν πρόβλημα. Μας είχαν πει μάλιστα και οι ίδιοι ότι είχαν επικοινωνήσει με την Εθνική και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα. Και τώρα ξαφνικά, ημέρα Παρασκευή στις 19:30, μας στέλνουν αίτημα αναβολής.

Κανονιστικό θέμα δεν υπάρχει, διότι μεσολαβεί καθαρό 48ωρο. Το θέμα της ταλαιπωρίας από την άλλη, θα μπορούσαν να βρουν τρόπο να το κανονίσουν. Οριστική απάντηση θα δώσουμε αύριο (σ.σ. Σάββατο), αλλά σε μια πρώτη επικοινωνία που είχαμε, τους είπαμε αυτά τα πράγματα. Αν επιμείνουν, θα μιλήσουμε με τις υπόλοιπες ομάδες, θα μιλήσουμε με την Κέρκυρα και φυσικά θα μιλήσουμε και με τη NOVA –που είναι το μοναδικό ματς που έχει βάλει για Δευτέρα και αν αναβληθεί θα έχει κενό- και θα αποφασίσουμε
».

Πρέπει να σημειωθεί, πως βάσει των όσων υποστήριζαν την Παρασκευή από τη λίγκα, είναι σαφές πως το αίτημα αναβολής ουσιαστικά απορρίπτεται και θεωρείται απίθανο να αλλάξει κάτι το Σάββατο.

«Πάμε στη Λιβαδειά για κάτι καλό» 

9/11/2012

«Πάμε στη Λιβαδειά για κάτι καλό» 
Μόνο για… τουρισμό δεν πάνε στη Λιβαδειά οι παίκτες του Άρη, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Νίκος Πασιαλής.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των «κίτρινων» υπογράμμισε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές του θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από την έδρα του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova ο Νίκος Πασιαλής:


Για τους πέντε βαθμούς που έχει αποσπάσει ο Άρης στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές:

«Κρατάμε χαμηλά τη μπάλα, κοιτάμε να δουλεύουμε όσο μπορούμε περισσότερο και να παρουσιαζόμαστε όσο καλύτεροι μπορούμε μέσα στο γήπεδο, γιατί έχουμε μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς. Ξέρουμε ότι όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για τον Άρη. Έχουμε μια καινούρια ομάδα σε σχέση με πέρυσι και προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας, ώστε να συγκεντρώσουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Να απελευθερωθεί η ομάδα και να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά. Κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά, διότι καλοί οι πέντε βαθμοί που έχουμε πάρει μέχρι τώρα στα τρία παιχνίδια, αλλά το μυαλό μας είναι στη Λιβαδειά, ώστε να πάρουμε και από εκεί κάτι θετικό».

Για το αν ήταν το παιχνίδι με τη Βέροια το πιο δύσκολο που έχουν δώσει ως τώρα οι «κίτρινοι»:

«Όχι, δεν μπορώ να πω ότι ήταν το πιο δύσκολο. Ήταν δύσκολη η Βέροια, γιατί τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, αλλιώς τα κοιτάς. Δεν έχεις το άγχος και την αναγκαιότητα της νίκης και παίζεις πιο ελεύθερα. Με τη Βέροια θέλαμε οπωσδήποτε τους τρεις βαθμούς της νίκης, άσχετα αν δεν το λέγαμε. Νομίζω ότι τα καταφέραμε. Πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά το πληρώσαμε με πέντε απώλειες και θα πάμε στη Λιβαδειά, χωρίς πέντε βασικούς παίκτες. Θα προσπαθήσουμε να τους αναπληρώσουμε, άλλωστε έχουμε παιδιά να παίξουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, δεν μπορούμε να σταματήσουμε στο προηγούμενο ματς. Κοιτάμε μπροστά».

Για το τι σκέφτηκαν όταν βρέθηκε μπροστά στο σκορ η Βέροια:


«Το 0-1 ήρθε πολύ νωρίς κα το ενθαρρυντικό που σκέφτηκα, ήταν ότι είχαμε 90 λεπτά μπροστά μας, ώστε να μπορέσουμε να το ανατρέψουμε. Φοβήθηκα λίγο το άγχος των παιδιών, αλλά πιστεύω ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο η βοήθεια του κόσμου. Έμεινε και η Βέροια με 10 ποδοσφαιριστές και από εκεί και πέρα το έργο μας έγινε πιο εύκολο. Βάλαμε γρήγορα το γκολ στο δεύτερο ημίχρονο και είχαμε μπροστά μας μισή ώρα για να μπορέσουμε να ανατρέψουμε το σκορ».


Για το παιχνίδι απέναντι στον Λεβαδειακό:

«Αυτό μπορεί να είναι και καλό για εμάς. Να έχει, δηλαδή, το άγχος ο Λεβαδειακός. Ξέρουμε ότι βρίσκεται χαμηλά, θα προσπαθήσει να κερδίσει, αλλά να ξέρει ότι δεν θα είμαστε εύκολος αντίπαλος. Θα προσπαθήσουμε και εκεί να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα. Δεν θα κάνουμε το ταξίδι στη Λιβαδειά, χωρίς να πάρουμε κάτι. Θα πάμε, όπως πάμε σε όλα τα παιχνίδια, για τη νίκη»
.

Για την απουσία του Πουλίδο:

«Ο Πουλίδο ήταν άτυχος και θα μείνει για κάποιο διάστημα έξω. Πιστεύω όμως πως δυσκολότερα θα αναπληρώσουμε την απώλεια του Αγκάνθο. Τον δηλώσαμε να εκτίσει την ποινή του στη Λιβαδειά, αλλά θα βάλουμε κάποιο νέο παιδί, προκειμένου να καλύψουμε το κενό του».


Για τον ποδοσφαιριστή που θα αντικαταστήσει τον Ισπανό:

« Είναι ο Γκέσιος μια λύση, αλλά υπάρχουν και άλλα παιδιά, δεν είναι μόνο ο Γκέσιος. Υπάρχουν ο Τριανταφυλλάκος, ο Κανούλας, θα δούμε».

Για το γεγονός πως υπολογίζει σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές:

«Υπάρχουν παιδιά. Είναι καινούρια η ομάδα, έχουν παίξει κάποια παιδιά, αρπάζοντας την ευκαιρία, αλλά πιστεύουμε και στους υπόλοιπους. Και έτσι όπως πάει η χρονιά φέτος, μάλλον θα χρειαστούν όλοι οι παίκτες. Αυτό το ρόστερ έχουμε, αυτούς τους παίκτες έχουμε. Μεταγραφές τον Γενάρη, λογικά δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε, άρα θα πρέπει να παίξουν κι άλλα παιδιά, ώστε όταν χρειαστούν να είναι έτοιμα».

Για το αν λιγοστεύει το άγχος στον Άρη από εδώ και πέρα:

«Όχι, δεν μπορούμε να ησυχάσουμε. Με 10 βαθμούς δεν μπορεί να λιγοστεύει το άγχος. Θέλουμε να μαζέψουμε λίγους βαθμούς ακόμα για να απελευθερωθούμε. Απλά το άγχος προσπαθούμε να μην το μεταδίδουμε στους ποδοσφαιριστές και νομίζω ότι μέχρι το τέλος θα παλεύουμε όλα τα παιχνίδια ένα προς ένα».

Preview: Λεβαδειακός-Άρης (19:30, Novasports 2) 

10/11/2012

Preview: Λεβαδειακός-Άρης (19:30, Novasports 2)
Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Άρη, με μοναδικό στόχο την νίκη, αποτέλεσμα που αγνοεί εδώ και ενάμιση μήνα περίπου (22/9, 3-0 τον Πανιώνιο).

Ο Άρης από την άλλη με ανεβασμένη ψυχολογία εξαιτίας των ισοπαλιών με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και την νίκη απέναντι στην Βέροια, θα διεκδικήσει με τη σειρά της το τρίποντο. Χωρίς τον Ναπολεόνι για ακόμα έναν αγώνα οι Βοιωτοί, με έξι απόντες οι Θεσσαλονικείς.

Λεβαδειακός

Ο Γιώργος Παράσχος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Στέφανο Ναπολεόνι, που αν και ακλούθησε το πρόγραμμα των τριών τελευταίων προπονήσεων, έμεινε εκτός αποστολής ως ανέτοιμος. Η ομάδα της Βοιωτίας μετράει μόλις μία νίκη στις πρώτες εννιά αγωνιστικές, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας, γεγονός που καθιστά το τρίποντο επιτακτική ανάγκη, απέναντι σε μια ομάδα μάλιστα που όπως φαίνεται θα έχει τους ίδιους στόχους.

Η αποστολή του Λεβαδειακού:

Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Περέιρα Ντος Σάντος, Ντε Μπρίτο Πινέιρο

Άρης

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί ο Άρης στο γήπεδο της Λιβαδειάς, που στις τέσσερις μέχρι στιγμής εξόδους του από το «Κλεάνθης Βικελίδης» μετράει δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Οι δύο ισοπαλίες απέναντι στους «αιώνιους» (1-1 με Παναθηναϊκό και 2-2 με Ολυμπιακό), καθώς και η νίκη επί της Βέροιας, έχουν ανυψώσει το ηθικό των «κιτρίνων».

Παρόλα αυτά το προπονητικό δίδυμο Πασιαλή και Μπουγιουκλή, θα παρατάξει την ομάδα της Θεσσαλονίκης με αρκετές απουσίες. Οι Αγκάνθο, Κοέλιο και Καζναφέρης είναι τιμωρημένοι, ενώ προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν οι Παπαστεριανός, Πουλίδο, και Ασλανίδης.

Η αποστολή του Άρη:

Βελλίδης, Διούδης, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Γιώρης, Γκέσιος, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Ψυχογιός

Preview: ΟΦΗ-Βέροια (17:15 Novasports 1) 

10/11/2012

Preview: ΟΦΗ-Βέροια (17:15 Novasports 1) 
Μόλις ένας βαθμός χωρίζει στο πρωτάθλημα τον ΟΦΗ και την Βέροια, με τις δύο ομάδες να «διασταυρώνουν τα ξίφη» τους στο «Γεντί Κουλέ» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κρητικοί βλέπουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για επιστροφή στις νίκες, ενώ για τη «βασίλισσα του Βορρά» θα προσπαθήσει παρά τα προβλήματα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας.

Παρακολουθήστε σε real time την αναμέτρηση από το control room του sport-fm.gr.

ΟΦΗ

Επιστροφή στις νίκες είναι το σύνθημα στον ΟΦΗ ενόψει της αναμέτρησης με τη Βέροια για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Οι Κρητικοί υποδέχονται στο «Γεντί Κουλέ» τη «βασίλισσα του Βορρά» με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς που θα τους φέρουν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο, ο Νίκος Αναστόπουλος γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες του συγκεκριμένου αγώνα και για αυτό έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του, ώστε να μην δει σημάδια χαλάρωσης που μπορεί να στοιχίσουν.

Επιπλέον ο Έλληνας τεχνικός με δηλώσεις του μεσοβδόμαδα, ζήτησε την προσοχή των διαιτητών, οι οποίοι, όπως τόνισε, δεν θα πρέπει να επηρεαστούν από τις διαμαρτυρίες της Βέροιας στον περασμένο αγώνα με τον Άρη. Ο Αναστόπουλος είδε με ικανοποίησε τους τραυματίες να επιστρέφουν, με αποτέλεσμα να του… λύνονται τα χέρια στον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Βάντο, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Κουρδάκης, Βερόν, Μπανούσης, Ζορμπάς, Ιωαννίδη,ς Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Καπουράνης και Λαμπρόπουλος.

Βέροια

Αν για τη Βέροια το παιχνίδι με τον ΟΦΗ ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, τότε αν προσθέσει κανείς και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, τότε το εγχείρημα δυσχεραίνει… επικίνδυνα. Στη «βασίλισσα του Βορρά» διαμαρτύρονται για την διαιτησία του Κουκουλάκη στην αναμέτρηση με τον Άρη, καθώς πιστεύουν ότι αδικήθηκαν. Επιπλέον υπάρχει και απογοήτευση από το γεγονός ότι δεν μπόρεσαν τελικά απέναντι στους Θεσσαλονικείς να πάρουν ούτε τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Βέροια μετράει τέσσερις αγωνιστικές δίχως νίκη και θα δώσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από το «σπίτι» της σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του ΟΦΗ. Μέσα σε όλα αυτά να προστεθούν και οι πολλές απουσίες βασικών παικτών. Ο Νίκος Καρύδας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Γεωργέα, Μπεθέρα, που είναι τραυματίες, τους Σνάουτσνερ και Μπαργκάν που είναι τιμωρημένοι, ενώ δεν υπολογίζεται ούτε ο Λόπεθ που δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Καλί, Ορέστες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Ζε Βιτόρ, Καφές, Μπελόν, Καλογέρης, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Ιωάννου, Παυλίδης, Μπάρμπας, Κόστλι.

«Αν θέλετε να φύγουμε και οι δύο» 

10/11/2012

«Αν θέλετε να φύγουμε και οι δύο» 
Έντονες πιέσεις δέχεται πάλι ο Γιάννης Αλαφούζος για την απομάκρυνση του Ζεσουάλντο Φερέιρα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Ο πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ παρουσιάζεται αμετάπειστος στις φωνές των οπαδών της ομάδας και συνεργατών του στους οποίους, μάλιστα, τους είπε: «Ξεχάστε το, δεν γίνεται καν κουβέντα. Αν θέλετε να φύγουμε και οι δύο»!

Ο γνωστός επιχειρηματίας εμφανίζεται ενοχλημένος από την έντονη κριτική που δέχεται για την πορεία της ομάδας, τη στιγμή που ο ίδιος βγήκε μπροστά το καλοκαίρι για να μην οδηγηθεί το «τριφύλλι» στη διάλυση και το Πρωτοδικείο.

Χθες το πρωί οπαδοί του Παναθηναϊκού προέτρεψαν τον Αλαφούζο να κάνει κάτι με τον Πορτογάλο τεχνικό και του είπαν: «Εμείς σε στηρίζουμε, αλλά δεν είναι και εικόνα ομάδας αυτή. Πρέπει να μπουν λεφτά. Δεν γίνεται να γυρίσουμε στη Λεωφόρο και να χάνουμε από τον Ολυμπιακό. Αν συνεχιστεί αυτή η εικόνα και στη Λεωφόρο ο κόσμος θα ξεσηκωθεί».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου ανέφερε ότι δεν υπάρχει θέμα Φερέιρα και ότι χρειάζεται υπομονή, αφού αυτή τη στιγμή προέχει η προσπάθεια να σωθεί οικονομικά η ομάδα.

Την ερχόμενη Τετάρτη ο Αλαφούζος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα μιλήσει για όλα τα φλέγοντα θέματα και αναμένεται να εξηγήσει την πραγματική κατάσταση, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει και τις προθέσεις του για τη συνέχεια.

Εν τω μεταξύ, η SportDay γράφει ότι ο Αλαφούζος προσπαθεί να πάρει δάνειο που θα λύσει το πρόβλημα του Παναθηναϊκού και θα φτάνει τα 15 με 20 εκατ. ευρώ.Μέσα στην εβδομάδα όλοι μας (εκτός από τους «παντόφλες» που έφτασαν στο σινεμά αλλά το αίσθημα τους ανάγκασε να δουν κομεντί) είδαμε τον Τζέιμς Μποντ να… πέφτει από τα σύννεφα.

Super League:Pregame 10ης αγωνιστικης


10/11 /2012

ΟΦΗ-Βέροια (17:15, NovaSports 1)

Κι όταν χάνει, πάλι… δεν χάνει! Η ήττα του ΟΦΗ από τον Ολυμπιακό σταμάτησε το μίνι αήττητο τριών ματς (στα οποία τσίμπησε πόντους από ΠΑΟΚ και ΠΑΟ). Η καλή εμφάνιση που τη συνόδευσε όμως -στη δυσκολότερη έδρα του πρωταθλήματος- δεν είναι αμελητέο κέρδος. Άλλωστε αντίπαλοί του στη μάχη της επιβίωσης, όπως η Βέροια, δεν το βρίσκουν συχνά. Και μετά το τέταρτο παιχνίδι χωρίς νίκη (απέναντι στον Άρη) είναι αναγκασμένοι να το ψάξουν στο «Γεντί Κουλέ».

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Θ. Βαρδινογιάννης»


ΠΑΣ Γιάννινα-SKODA Ξάνθη (17:15, NovaSports 2)

Και τώρα οι δυο τους! Διότι όλη τη βδομάδα ήταν οι… τρεις τους, μαζί με τη Βέροια, στο «διαμέρισμα» πάνω από το ισόγειο της βαθμολογίας. Εκεί όπου κόλλησε ο ΠΑΣ, αδυνατώντας κάτι παραπάνω από το να χάσει αξιοπρεπώς στην Τρίπολη. Εκεί όπου σκαρφάλωσε με την πρώτη νίκη έπειτα από έξι ματς (επί του Λεβαδειακού) η Ξάνθη. Κι εκεί όπου δεν αποκλείεται να παραμείνουν συγκάτοικοι, αν οι Γιαννιώτες συνεχίσουν να μην αξιοποιούν την έδρα τους και οι ακρίτες φέρουν το αγαπημένο τους αποτέλεσμα (τρεις ισοπαλίες) μακριά απ’ αυτή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Θανασακούδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες»


Λεβαδειακός-Άρης (19:30, NovaSports 2)

Γκολ και βλέπουμε! Υποτίθεται ότι ο Λεβαδειακός ψάχνει μια νίκη για να πάρει ανάσα. Για να γίνει όμως αυτό πρέπει να… σκοράρει. Κι άλλη φορά από τότε με τον Πανιώνιο -συμπεριλαμβανόμενου και της τελευταίου ματς στα Πηγάδια- δίχτυα δεν ξαναμάτωσε. Ματώνουν άλλοι όμως. Όσοι προσπαθούν, αλλά δεν καταφέρνουν, να νικήσουν τον Άρη (Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός). Αλλά και οι ίδιοι οι «κίτρινοι», που έφτυσαν αίμα αλλά γύρισαν τελικά και το παιχνίδι με τη Βέροια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Ελευθερίου (Αθηνών)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς


Κυριακή, 11/11

Ατρόμητος-Πανιώνιος (15:00, NovaSports 1)

«This is… Peristeri»! Ναι, αλλά «do you know Panionios»; Προβάροντας δικαιωματικά τα αγγλικά τους (αφού παραμένουν σε τροχιά πλέι-οφ) θα μπορούσαν άνετα να υποστηρίξουν τον διάλογο. Γιατί ο Ατρόμητος πανηγύρισε τελικά στην έδρα του (με τον Πανθρακικό) λίγα λεπτά πριν σβήσει τα κεράκια τριών μηνών χωρίς νίκη. Και ο Πανιώνιος όμως, τι έγινε που έχασε (ματς και δεύτερη θέση) από τον ΠΑΟΚ; Κέρδισε τις εντυπώσεις -με την ωραία μπάλα του- και το δικαίωμα να υποστηρίζει ότι πάει για ντέρμπι στα δυτικά προάστια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μήτσιος (Ηπείρου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου


ΠΑΟΚ-Πλατανιάς (17:15, NovaSports 3)

«Κι όμως μπορώ»! Ο ΠΑΟΚ το φώναζε και πριν. Μετά τη νίκη όμως με δέκα παίκτες στη Νέα Σμύρνη, τα έξι ματς που έχει να χάσει και την επαφή που… δε λέει να χάσει με την κορυφή, είναι ευκολότερο να πιστέψεις ότι μπορεί να κυνηγήσει τον Ολυμπιακό. Άλλωστε αν κάνει τον Πλατανιά ένα ακόμα «θύμα» του απόλυτου στην Τούμπα, θα στείλει τον πρωτοπόρο με το (όποιο) άγχος του -2 στο (όποιο) ντέρμπι με την ΑΕΚ. Εκτός κι αν οι Χανιώτες ξαναβρούν τον τσαμπουκά που αγνοούν (μαζί με τη νίκη) εδώ και τέσσερις αγωνιστικές.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
ΒΟΗΘΟΙ: Μπαλτάς (Αχαΐας), Σταθόπουλος (Ηλείας)

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα


Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης (17:15, NovaSports 1)

Κάρα-τρίχα! Τόσο απείχε ο Πανθρακικός από έναν πολύτιμο πόντο στο Περιστέρι, πριν ο Καραγκούνης τον αφήσει στον τόπο -και στον πάτο σχεδόν της βαθμολογίας. Με βελτιωμένη εικόνα μεν (στο ντεμπούτο Δερμιτζάκη) αλλά χωρίς περιθώρια πλέον. Για όλα αυτά, βέβαια, λίγο ενδιαφέρεται ο Αστέρας. Που ασχολείται πια με τα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας, έχει χάσει μόνο σε Τούμπα και «Καραϊσκάκη» κι εφόσον πάρει το δεύτερο διπλό του μπορεί να φτάσει ακόμα και στην τρίτη θέση.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Κωσταράς (Αιτ/νίας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής


ΑΕΚ-Ολυμπιακός (19:30, NovaSports 1)

Τα ντέρμπι είναι ιδέες! Και ειδικά ο κόσμος της ΑΕΚ επικαλείται συχνά τη φράση που υποστηρίζει την… αθανασία τους! Ακόμα κι αν (έφτασε να) παίζει ο πρώτος της βαθμολογίας με τον τελευταίο. Εκείνος που περιμένει πώς και πώς το επόμενο παιχνίδι του Champions League μ’ εκείνον που περιμένει πώς και πώς τον επενδυτή να τον σώσει. Κι εκείνος που ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να πιστέψει στον εαυτό του μ’ εκείνον που τη θέλει για να (συνεχίσουν να) τον ψάχνουν οι ανταγωνιστές του στην κορυφή.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Βασιλειάδης (Μακεδονίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


Δευτέρα, 12/11

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός (19:30, NovaSports 1)

Φτου κι απ’ την αρχή! Πάνω που ο Παναθηναϊκός πίστεψε ότι μπορεί να κάνει ένα νέο ξεκίνημα με την ΑΕΚ, ήρθε η ευρωπαϊκή «σφαλιάρα» από τη Λάτσιο. Και τον έφερε και πάλι πίσω: Στην γκρίνια, στη μουρμούρα και στην προσπάθεια να χτίσει -στην Ελλάδα έστω- ένα σερί. Για να γίνει αυτό όμως (και να μείνει κοντά στις θέσεις των πλέι-οφ) χρειάζεται διπλό. Και η εικόνα της Κέρκυρας -με πέντε ματς χωρίς ήττα και συγκομιδή εννέα βαθμών- μόνο εύκολη υπόθεση δεν το κάνει να μοιάζει.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δασκαλόπουλος (Κορινθίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Γκάγκας (Λάρισας), Γεωργιάδης (Κοζάνης)

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ Κέρκυρας


Η επόμενη αγωνιστική (11η)

Σάββατο, 17/11

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα (17:15)
Πανιώνιος-Πλατανιάς (17:15)
Ολυμπιακός-Κέρκυρα (19:30)

Κυριακή, 18/11

ΟΦΗ-Λεβαδειακός (15:00)
SKODA Ξάνθη-Πανθρακικός (17:15)
Βέροια-ΑΕΚ (17:15)
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ (19:30)

Δευτέρα, 19/11

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (19:30)

«Γυάλισε» στη Λεβερκούζεν ο Γιαννιώτας 

10/11/2012

«Γυάλισε» στη Λεβερκούζεν ο Γιαννιώτας 
Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λεβερκούζεν βρίσκεται ο Γιάννης Γιαννιώτας, όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay.

Η γερμανική ομάδα έχει αποκτήσει τον Κώστα Σταφυλλίδη, τον οποίο και έχει παραχωρήσει δανεικό στον ΠΑΟΚ, και την ίδια ώρα «τσεκάρει» άλλες περιπτώσεις που μπορούν να ενισχύσουν το ρόστερ της.

Μία από αυτές είναι ο παίκτης του Άρη. Ωστόσο, αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού μάνατζερ του νεαρού είναι ο Πολ Κουτσολιάκος.

Ο γνωστός ατζέντης ήταν ο άνθρωπος που μεσολάβησε για την μεταγραφή του Σταφυλίδη στους Γερμανούς το περασμένο καλοκαίρι και οι σχέσεις του με τον Ρούντι Φέλερ είναι εξαιρετικές.

Για αυτό τον λόγο υπάρχουν αρκετές πιθανότητες ο Γιαννιώτας και ο Σταφυλίδης, που σημειωτέον είναι κολλητοί, να αγωνίζονται του χρόνου μαζί στην Bundesliga.

Γυρίζει σελίδα

10/11/2012

Γυρίζει σελίδα… 
Ελάχιστα βήματα απομένουν για να έχει αίσιο τέλος η υπόθεση των υποψήφιων επενδυτών στην ΑΕΚ, όπως φάνηκε από τη χθεσινή ανακοίνωση του Δημήτρη Βιντιάδη.

Στην Ένωση επικρατεί αισιοδοξία ότι το deal βρίσκεται κοντά στην ολοκλήρωσή του και αυτό προκύπτει από την τοποθέτηση του Έλληνα εφοπλιστή.

Δεν πρόκειται για ανάληψη μάνατζμεντ, αλλά για αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η πλευρά των υποψήφιων επενδυτών θα πρέπει να βάλει άμεσα στον «Δικέφαλο» ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ.

Πλέον φαίνεται… φως στο τούνελ και η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα καταφέρει να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο. Οι υποψήφιοι επενδυτές θα επιχειρήσουν να ρίξουν το συνολικό κόστος της εισόδου τους στην ΑΕΚ, με τις επαφές που θα έχουν από την ερχόμενη εβδομάδα και έχοντας ως «όπλο» τα χρήματα που θα διαθέσουν.

Στη συγκεκριμένη λίστα υπάρχουν 45-50 πιστωτές (δεν υπολογίζονται οι νυν υπάλληλοι της ΠΑΕ και τα χρέη προς το Δημόσιο) και το ποσό αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις τα χρήματα που οφείλονται (πρόκειται για ποσά ύψους 30.000 ευρώ) και αυτή τη στιγμή τα περιθώρια για «ψαλίδι» είναι μικρά.

Ωστόσο, σε υποθέσεις όπως του Καφέ (του οφείλονται 450.000) ή του Γκερέιρο (για πέρυσι και φέτος έχει λαμβάνειν περίπου 1,1 εκατ. ευρώ) υπάρχουν σαφώς περισσότερα περιθώρια ευελιξίας. Στην Ένωση αισιοδοξούν ότι το «ψαλίδι» που μπορεί να γίνει στο συνολικό ποσό θα φτάσει το 20%.

Πάντως, ο Βιντιάδης αναμένεται να έχει νέα επικοινωνία με τον Ανδρέα Δημητρέλο τις επόμενες μέρες για να έρθουν σε συνεννόηση για τις επαφές που θα γίνουν με τους πιστωτές. Ωστόσο, πολύ δύσκολα θα βρεθεί ο Έλληνας εφοπλιστής στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όσον αφορά την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με το σκεπτικό ότι θα μπει στην ΠΑΕ η πλευρά Βιντιάδη ολοκληρώνεται στις 15 Νοεμβρίου, είναι αδύνατον οι διαπραγματεύσεις με τους πιστωτές να έχουν τελειώσει μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας.

Για αυτό τον λόγο την Παρασκευή (16/11) θα γίνει νέο Διοικητικό Συμβούλιο για να οριστεί Γενική Συνέλευση, στην οποία θα προκηρυχτεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Αυτή μπορεί να οριστεί μετά από 22 ημέρες, οπότε οι οριστικές εξελίξεις τοποθετούνται το πρώτο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου.

Ετοιμάζει Βλαχοδήμο και Φέισα 

10/11/2012

Ετοιμάζει Βλαχοδήμο και Φέισα 
Με δύο εκπλήξεις αναμένεται να παρατάξει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον Ολυμπιακό στο αυριανό (19:30) ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός δοκίμασε στη χθεσινή προπόνηση με τους βασικούς τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο στα άκρα της επίθεσης και τον Λιούμπομιρ Φέισα στον άξονα.

Μάλιστα, ο 38χρονος προπονητής είχε τετ-α-τετ με τον νεαρό μεσοεπιθετικό, τον οποίο θέλησε να τον προετοιμάσει ψυχολογικά και του εξήγησε τι ακριβώς περιμένει από εκείνον σε αυτό το παιχνίδι.

Ο Ζαρντίμ πιστεύει ότι με τον Βλαχοδήμο και τον Αμπντούν θα μπορέσει να διασπάσει την άμυνα της Ένωσης και να δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για γκολ στην «κιτρινόμαυρη» εστία.

Μάλιστα, υπάρχει η αίσθηση ότι αν ο 21χρονος παίκτης αρχίσει να αγωνίζεται σε περισσότερα παιχνίδια θα βοηθήσει αισθητά την ομάδα στη συνέχεια των υποχρεώσεών της. Όσον αφορά τον Φέισα, στο χθεσινό οικογενειακό δίτερμα έπαιξε δίπλα στον Μανιάτη και τον Φουστέρ.

Αυτό δείχνει ότι ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται σοβαρά να χρησιμοποιήσει αυτούς τους παίκτες στα χαφ, αφήνοντας στον πάγκο τον Ιμπαγάσα που προέρχεται από τραυματισμό.

Εν τω μεταξύ, ο Ζαρντίμ στη χθεσινή του ομιλία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στάθηκε και στο κομμάτι των στημένων φάσεων. Η ΑΕΚ θα παίξει κλειστά και πρέπει να έχουμε υπ' όψιν μας το πόσο μας έχουν βοηθήσει οι στημένες φάσεις μέχρι στιγμής», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου. Ο προπονητής των Πειραιωτών γνωρίζει ότι η Ένωση θα κλειστεί και οι παίκτες του θα έχουν αρκετό χώρο, για αυτό δούλεψε πολύ στην πίεση ψηλά.

Την πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν οι Κάρολ, Τοροσίδης, Μοντέστο, Σιόβας, Χολέμπας, Φέισα, Μανιάτης, Φουστέρ, Βλαχοδήμος, Αμπντούν και Μήτρογλου. Θέση στο αρχικό σχήμα, όμως, διεκδικούν και οι Μασάντο, Ιμπαγάσα, Τζεμπούρ, ενώ ο Γκρέκο είναι πιθανό να πάρει «ανάσες».

Πάντως, θα πρέπει να περιμένουν τι θα συμβεί με τον Μανωλά, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά κοντά στο τέλος του χθεσινού προγράμματος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο σημείο που είχε χτυπήσει.

Επιστρέφουν με πλοίο! 

10/11/2012

Επιστρέφουν με πλοίο!
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την αναβολή του αγώνα του με την Κέρκυρα για να διευκολύνει τους παίκτες του να ενσωματωθούν στην αποστολή της Εθνικής ποδοσφαίρου για το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Ωστόσο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία φαίνεται να έχουν ήδη σκεφθεί τη λύση.

Ποια είναι αυτή; Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι άνθρωποι της ΕΠΟ έχουν προκρίνει η μετακίνηση των παικτών των πράσινων από το νησί του Ιονίου στην Αθήνα να γίνει με πλοίο… Δηλαδή, οι τέσσερις διεθνείς παίκτες θα αποχωρήσουν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με το πλοίο για την Ηγουμενίτσα.

Εκεί θα τους περιμένει ένα βαν της ΕΠΟ το οποίο θα τους μεταφέρει στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή της Εθνικής ομάδας. Από εκεί θα αναχωρήσουν το πρωί με τους άλλους παίκτες για το Δουβλίνο για να πάρουν μέρος στο φιλικό παιχνίδι με την Ιρλανδία.

Μάλιστα, ο Φερνάντο Σάντος χθες μίλησε στους συνεργάτες για το ζήτημα επισημαίνοντας ότι δεν θα επιβαρύνει τους παίκτες του Παναθηναϊκού…

«Το καλαντάρι έχει βγει από το 2010, όλοι ήξεραν πως η Εθνική θα έχει ματς την Τετάρτη. Θα προσέξω πάρα πολύ τους παίκτες του Παναθηναϊκού, δεν θα αγωνιστούν σε όλο τον αγώνα με εξαίρεση τον Καρνέζη που είναι τελείως διαφορετική θέση με άλλες απαιτήσεις».

Για τις επιλογές των τερματοφυλάκων, είπε: «Ο Καρνέζης είναι βασικός τερματοφύλακας της ομάδας. Υπήρχαν περιπτώσεις τερματοφυλάκων όπως ο Λάμπρου ή ο Βελλίδης, αλλά επειδή θα έπαιζε ο Καρνέζης, προτίμησα να δούμε ένα νέο πρόσωπο στις προπονήσεις, επιλέξαμε τον Περιστερίδη. Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη χειρότερη δυνατή λύση. Το ενδεχόμενο ο Τζόρβας και ο Σηφάκης να μην είναι έτοιμοι τον επόμενο Μάρτιο που έχουμε το επίσημο παιχνίδι», κατέληξε.

Αργούν ακόμα τα ντέρμπι… 

10/11/2012

Αργούν ακόμα τα ντέρμπι…
Κάποιοι από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ σκέφτονται ήδη τα δύο ντέρμπι που ακολουθούν με Παναθηναϊκό (στο ΟΑΚΑ) και Ολυμπιακό (στην Τούμπα), τα οποία θα κρίνουν πολλά όσον αφορά τους φετινούς στόχους της ομάδας.

Ωστόσο, ο Γιώργος Δώνης και οι συνεργάτες τους έχουν διαφορετική άποψη, αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχασε τέσσερις βαθμούς σε θεωρητικά εύκολους αγώνες (με ΟΦΗ και Κέρκυρα εκτός) και δεν θέλουν αυτό να επαναληφθεί στο αυριανό παιχνίδι με τον Πλατανιά.

Στη χθεσινή προπόνηση ο 43χρονος προπονητής έριξε το βάρος των οδηγιών του στους δύο επιθετικούς (Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης), αλλά και στον Πέλκα που θα αγωνιστεί στην κορυφή τού ρόμβου στο 4-4-2.

«Θα παίζουν κι αυτοί πολύ κλειστά, όπως κάνουν οι περισσότερες ομάδες στην Τούμπα, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την ΑΕΚ. Θα αγωνιστούν με 11 παίκτες πίσω από το κέντρο. Πρέπει να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ για να μην έχουμε το άγχος και παράλληλα να τους αναγκάσουμε να βγουν μπροστά», είπε πολλές φορές αυτές τις μέρες ο Έλληνας τεχνικός στους τρεις ποδοσφαιριστές, ενώ στον νεαρό χαφ του ανέφερε:

«Μικρέ, δεν πρέπει να χάνεις εύκολα την μπάλα, όπως βέβαια και οι δύο πιο προωθημένοι, Αθανασιάδης και Σαλπιγγίδης. Πρέπει να κάνετε το κάτι παραπάνω μπροστά κι εσύ ιδιαίτερα να δημιουργήσεις ρήγματα είτε με τις κάθετες πάσες σου είτε με τις διεισδύσεις σου».

Από εκεί και πέρα, ο Δώνης στη χθεσινή προπόνηση έδωσε έμφαση στις στημένες φάσεις, αφού ο ΠΑΟΚ δεν πετυχαίνει εύκολα γκολ με τον συγκεκριμένο τρόπο και αυτός είναι ένας δρόμος για να μπορέσει η ομάδα του να διασπάσει την άμυνα - φρούριο που θα παρατάξει ο Πλατανιάς στην Τούμπα.

«Στόχος μας η βιωσιμότητα του Άρη» 

10/11/2012

«Στόχος μας η βιωσιμότητα του Άρη»
Θετικά υποδέχθηκαν στον Άρη την αναβολή της συζήτησης στο Πολυμελές Πρωτοδικείο για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 99. Ο επικεφαλής των νομικών της υπόθεσης, Αργύρης Αργυριάδης, εξήγησε τι μπορεί να πετύχουν οι Θεσσαλονικείς με την υπαγωγή τους στο άρθρο 99 και γιατί είναι μονόδρομος η συγκεκριμένη ρύθμιση.

«Η διαδικασία υπαγωγής στο άρθρο 99 είναι εξυγίανσης και όχι πτώχευσης. Απλά οι πιστωτές πρέπει να καταλάβουν ότι αυτά που δεν μπορούμε να τους δώσουμε τώρα, θα τα δώσουμε σε 3-4 χρόνια. Ο Αρης δεν ζητάει ευνοϊκή μεταχείριση. Θέλει να εφαρμοστεί ο νόμος. Παράλληλα, θέλουμε να εξασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα, καθώς αν ο Αρης δεν καταφέρει να εξυγιανθεί, τότε το μέλλον του θα είναι ζοφερό», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος των «κίτρινων» και πρόσθεσε:

«Ο Αρης δεν ζητάει να του χαρίσουν τα πάντα. Απλά δηλώνουμε ότι δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε αυτή τη στιγμή και ζητάμε επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής. Σε περίπτωση που η απόφαση είναι θετική, τότε αποτελεί πρόκριμα για την αδειοδότηση της ομάδας από την αρμόδια επιτροπή».

Θέλει Ολαϊτάν ο ΠΑΟΚ 

10/11/2012

Θέλει Ολαϊτάν ο ΠΑΟΚ
Για την απόκτηση του Μάικλ Ολαϊτάν κινείται ο ΠΑΟΚ όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Metrosport”. Ο τεχνικός διευθυντής του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει ξεχωρίσει τον νεαρό επιθετικό της Βέροιας για το ταλέντο και έχει κρίνει πως μπορεί να ενισχύσει την ομάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτό οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν μιλήσει με την Βέροια και με τον παίκτη με πρόθεσή τους να τον εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας από τον Ιανουάριο.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έχει παίξει το γεγονός ότι το συμβόλαιο του παίκτη λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης φέρεται να έχουν ήδη μιλήσει με τους υπεύθυνούς της Βέροιας, για την πρόθεση τους να την αποζημιώσουν για το υπόλοιπο του συμβολαίου τους και έχουν ήδη μιλήσει με τον Ολαϊτάν καταθέτοντας του πρόταση.

Οι οικονομικές απολαβές του έχουν προταθεί στον 19χρονο επιθετικό δεν έχουν γίνει γνωστές όχι όμως και η χρονική διάρκεια του συμβολαίου, το οποίο θα είναι για 3,5 χρόνια.

Το θέμα της απόκτησής του αναμένεται να κλείσει πολύ σύντομα καθώς μέχρι την Τρίτη θα υπάρχει η απάντηση της πλευράς του Ολαϊτάν για το συμβόλαιο που έχει προταθεί. Ανάλογα με την απάντησή του παίκτη θα υπάρξουν ή όχι και οι επαφές με τη Βέροια.


ALEX WEB RADIO/TV