ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ....

Τις υποτιθεμενες δηλωσεις του διαιτητη Μαζαρακου στον δημοσιογραφο κυριο Θωμαιδη στο www.dikisports.blogspot.com ο οποιος της διαψευδει και καταθετει αγωγη 

Μαζαράκος:"Μπορεί και να είμαι Ολυμπιακός"!
Ημερομηνία: 08/12/2010 - 13:45
Μαζαράκος:"Μπορεί και να είμαι Ολυμπιακός"! Ο Ηλίας Μαζαράκος παραδέχθηκε μετά από 2,5 χρόνια ότι είχε καταλογίσει λανθασμένα πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού σε αγώνα με τον Άρη (1-0), ενώ άφησε να εννοηθεί ότι υποστηρίζει τους Πειραιώτες!

Ανάγκασαν τους δαιτητές Δαλούκα και Σπάθα να… οπλοφορούν!

Ανάγκασαν τους δαιτητές Δαλούκα και Σπάθα να… οπλοφορούν!


Τουλάχιστον δύο διαιτητές που έχουν σφυρίξει φέτος στη Super League φέρουν όπλο, ενώ τρεις ακόμη έχουν κάνει αίτηση για άδεια οπλοφορίας. Ένας διαιτητής κυκλοφορεί με συνοδό. Τηλεφωνικές έρευνες σήμερα από την ΚΕΔ/ΕΠΟ!
Η επίθεση στον Κύρο Βασάρα δεν ήταν η αφορμή. Οι αιτήσεις για οπλοφορία που έχουν καταθέσει οι διαιτητές έχουν ξεκινήσει πολύ πιο πριν. Οι διαιτητές θεωρούν εαυτούς απροστάτευτους και παίρνουν τα μέτρα τους.

Οι σφυριχτρες της 14ης αγωνιστικης

Επιστροφές… καταστροφές

Επιστροφές… καταστροφές!
«Εργολαβίες» μοιράζει η ΚΕΔ: Τρίτη φορά ο Κάκος στον Παναθηναϊκό, ο Σταθόπουλος στον Ηρακλή και ο Παππάς στην Ξάνθη. Όλοι επιστρέφουν σε γνωστά λημέρια, είτε από τιμωρίες, είτε από… κρίσεις σκωληκοειδίτιδας! Η 14η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έχει... διαιτητική αγωνία: Θα φέρει ο Καλόπουλος ποτέ «άσο»; Θα σταθεί στην κατηγορία ο Ζαχαριάδης; Θα πάψει ποτέ να ορίζεται ο Θάνος; Το www.sport-fm.gr ανοίγει και πάλι το αρχείο του και σας αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους διαιτητές του Σαββατοκύριακου…

Ο Τάκης Λεμονής νέος τεχνικός του Πανιωνίου

Ο Τάκης Λεμονής νέος τεχνικός του Πανιωνίου


Ο Τάκης Λεμονής θα είναι ο νέος τεχνικός του Πανιώνίου, όπως μετέδωσε πρώτος ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο Έλληνας τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της ομάδας και συμφώνησε για 1,5 χρόνο.
Πλέον το μόνο που απομένει είναι το τυπικό μέρος της υπόθεσης και η υπογραφή συμβολαίων. Ο 50χρονος προπονητής αναμένεται να βρεθεί το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της ομάδας στο Κορώπι για να έχει μια πρώτη γνωριμία με τους παίκτες του, ενώ θα βρεθεί και στις Σέρρες χωρίς να είναι σίγουρο πως θα βρίσκεται στον πάγκο. Αν κάτσει στις κέρκίδες τότε θα κάνει ντεμπούτο αναμένεται να κάνει την 15η αγωνιστική στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στη Νέα Σμύρνη.
(Πηγή) sport-fm.gr

SUPER LEAGUE-To πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής

Η αυλαία της προτελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου ανοίγει με 2 άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Στο Βόλο ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Άρη και στην Τούμπα διεξάγεται το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή.

17.15 Ολυμπιακός Βόλου – Άρης
Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει 4 αγώνες μακριά από τη νίκη και παρά το καλό τους ξεκίνημα βρίσκονται πλέον πολύ κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Η ήττα από την Ξάνθη ενόχλησε τους Βολιώτες κυρίως λόγω των πολλών ευκαιριών που έχασαν στο δεύτερο μέρος. Ο αγώνας κόντρα στον Άρη αποτελεί ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα.

Ο Παναθηναϊκος αρνήθηκε την πρόσκληση για Γκοβού-Σισέ (!!!???!!!)

Συζητήσεις επί συζητήσεων για τη μη συμμετοχή των Τζιμπρίλ Σισέ και Σίντνεϊ Γκοβού στο φιλικό της Τρίτης μεταξύ των φίλων του Ζιντάν και του Ρονάλντο και του Ολυμπιακού.
Οι διοργανωτές αμέσως σκέφτηκαν ότι οι δύο Γάλλοι σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού θα έπρεπε να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο «Καραϊσκάκης». Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώθηκε και χωρίς δισταγμό συμφώνησε για τους δύο παίκτων του «αιώνιου» αντίπαλου.

Ολοι υποκλίνονται στον Θρύλο


Ολοι υποκλίνονται στον Θρύλο
11/12/2010
Ακόμα δεν έχει αντιμετωπίσει τον φετινό Ολυμπιακό όμως ξέρει τι τον περιμένει. Ο προπονητής του Ατρομήτου Γιώργος Δώνης εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής μίλησε στην εφημερίδα Πρωταθλητής για τον Θρύλο: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς παίζουμε πάντα για το αποτέλεσμα, αλλά ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός στο γήπεδό του και στην καλή του μέρα είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Τουρέ: Μου έλειψε ο κόσμος του Ολυμπιακού!

Τουρέ: Μου έλειψε ο κόσμος του Ολυμπιακού!


Ο Γιάγια Τουρέ αποδέχθηκε την πρόσκληση για τον «8ο αγώνα κατά της φτώχειας», θέλοντας να ξανασυναντήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού. Η λίστα με τα μεγάλα αστέρια που θα παραβρεθούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον «8ο αγώνα κατά της φτώχειας» την Τρίτη 14/12 μεγάλωσε, καθώς σε αυτήν προστέθηκε η παλιά δόξα του Ολυμπιακού, Γιάγια Τουρέ.

Μώραλης: «Δεν θα έχει πρόβλημα (VIDEO)

Μώραλης: «Δεν θα έχει πρόβλημα

Κανένα πρόβλημα δεν έχει ο Ολυμπιακός, στην περίπτωση που συμμετάσχουν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Σίντνεϊ Γκοβού, στον αγώνα κατά της φτώχειας που θα διεξαχθεί στο «Καραϊσκάκη» στις 14/12. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος των «ερυθρολεύκων», Γιάννης Μώραλης, στη WEB TV , για το αν οι δύο διεθνείς Γάλλοι θα αγωνιστούν με την ομάδα του Ζιντάν και του Ρονάλντο σε αυτή τη «γιορτή», «αυτό κυρίως είναι ένα θέμα που αφορά τους ίδιους και τον Παναθηναϊκό».
Ο Γιάννης Μώραλης, εκτός από τον 8ο αγώνα κατά της φτώχειας αλλά και τη σημασία του, μίλησε για το σωστό πλαίσιο που θα πρέπει να λειτουργούν όλες οι ομάδες, εκμεταλλευόμενες κυρίως τις ακαδημίες τους. Αναφέρθηκε στους μεγάλους «ηγέτες» των Πειραιωτών τόσο του παρελθόντος όσο και του παρόντος. Μίλησε για τον Γιάννη Φετφατζίδη και τον χαρακτήρα του αλλά και για το άσχημο πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Συνέντευξη στον Κώστα Τσούγκο
Τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Γιάννη Μώραλη στη WEB TV του NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Αυτός αποφασίζει

Αυτός αποφασίζει 

11/12/2010

Αυτός αποφασίζει  Από τις εισηγήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε –στη συνάντησή του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη- και μόνο θα εξαρτηθεί το αν θα κάνει μεταγραφές ο Ολυμπιακός στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Τζόλε: "Χρειαζόταν η ανανέωση"

Τζόλε: "Χρειαζόταν η ανανέωση"

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς με δηλώσεις του μίλησε για το ξεκίνημα του Ολυμπιακού, την ανανέωση του ρόστερ, το φιλικό κατά της φτώχειας και τον Άλμπερτ Ριέρα.
Όταν μιλάει το "ιερό τοτέμ" του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού, τότε όλοι οφείλουν να μετράνε τα λεγόμενά του και να τα λογαριάζουν, διότι δεν είναι σε καμία περίπτωση τυχαία. Άλλωστε, 14 χρόνια ήταν αυτά...
Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς μίλησε στο "NovaΣΠΟΡ FM 94.6", τονίζοντας ότι η ομάδα έχει κάνει καλό ξεκίνημα την φετινή σεζόν, ενώ χαρακτήρισε αναγκαία την ανανέωση του ρόστερ. Παράλληλα, είπε πως χαίρεται ιδιαίτερα για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στο φιλικό κατά της φτώχειας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη (14/12, 21:15) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" με τους φίλους των Ζιντάν και Ρονάλντο. Όσο για τον "αντικαταστάτη" του στην αριστερή πτέρυγα, Άλμπερτ Ριέρα, επισήμανε πως θέλει χρόνο προσαρμογής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Η παρέμβαση Αντωνακάκη μειώνει την ποινή!-NA ΠΩΣ ΜΕΙΩΘΗΚΕ Η ΠΟΙΝΗ...

Η παρέμβαση Αντωνακάκη μειώνει την ποινή!

Ημερομηνία: 08/12/2010 - 16:32
Η παρέμβαση Αντωνακάκη μειώνει την ποινή! Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη για τα τα επεισόδια που έγιναν έξω από το ΟΑΚΑ στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Πανσερραϊκό.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ, ο Παναθηναϊκός... «Εγκαλείται πειθαρχικά, διότι στην Αθήνα, στις 4-12-2010, φίλαθλοί της δημιούργησαν στον εν γένει χώρο του γηπέδου Ο.Α.Κ.Α. ευρείας κλίμακας επεισόδια, για την καταστολή των οποίων αναγκάστηκε η Αστυνομική Αρχή να πάρει επιχειρησιακά μέτρα πέραν των ήδη ληφθέντων και ανακοινωθέντων στις ΠΑΕ κατά τις συσκέψεις ασφαλείας συνήθων αστυνομικών μέτρων και από τα οποία επεισόδια προκλήθηκαν σωματικές
βλάβες σε πρόσωπα, από τις οποίες η μια σοβαρή και προξενήθηκαν εκτεταμένες φθορές ξένης περιουσίας».

“Να κοπούν οι επισκέψεις στoυς διαιτητές”

“Να κοπούν οι επισκέψεις στoυς διαιτητές”

Ημερομηνία: 09/12/2010
“Να κοπούν οι επισκέψεις στoυς διαιτητές” Συνέντευξη στον Γ. Παπαδημητρόπουλο
Με αφορμή τη... συγνώμη του Derby την Πέμπτη (9/12) που αποκατέστησε τον Μιχάλη Γερμανάκο, το SoccerPlus.gr επικοινώνησε με τον πρώην διεθνή διαιτητή, που μπορεί να βρίσκεται εκτός διαιτησίας, ωστόσο παρακολουθεί τα τεκταινόμενα και έχει άποψη.

Άδεια οπλοφορίας έβγαλε εν ενεργεία Έλληνας διαιτητής!

Άδεια οπλοφορίας έβγαλε εν ενεργεία Έλληνας διαιτητής!


Μετά τα πρόσφατα κρούσματα βίας εναντίον διαιτητών, εν ενεργεία διαιτητής της Σούπερ Λιγκ ζήτησε και πήρε άδεια οπλοφορίας λόγο σοβαρών λόγων να πιστεύει ότι κινδυνεύει η ζωή του.
Τα κρούσματα βίας που έχουν παρατηρηθεί τελευταία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τελευταία την ενέδρα εναντίον του Κύρου Βασσάρα.
Καθώς τα κρούσματα βίας αυξάνονται, σαν μια μορφή μηνύματος, και η αστυνομία δεν δείχνει να μπορεί να προστατεύσει τα θύματα, οι διαιτητές έχουν τρομοκρατηθεί.
Έτσι λοιπόν, και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Εξέδρας», εν ενεργεία διαιτητής της Σούπερ Λιγκ, θορυβημένος από τα όσα συμβαίνουν, κατέθεσε αίτηση άδειας οπλοφορίας με βάσιμες υποψίες για κίνδυνο κατά της ζωής του.
Η αστυνομία αφού έλεγξε τα δικαιολογητικά του έστειλε τον φάκελο στην εισαγγελία που αποφάνθηκε ότι δικαιούται ο διαιτητής να φέρει όπλο.
(Πηγή) gazzetta.gr

Ο εσωτερικός κανονισμός και η… απαγόρευση στοιχημάτων!

Ο εσωτερικός κανονισμός και η… απαγόρευση στοιχημάτων!


Στα χέρια τους έχουν από χθες οι ποδοσφαιριστές τού Ολυμπιακού τον εσωτερικό κανονισμό τής ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, προκειμένου να τον μελετήσουν.
Δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλείσεις όσον αφορά τους κανόνες που υπήρχαν πριν από δύο χρόνια, όταν ήταν πάλι ο Ερνέστο Βαλβέρδε στο ‘τιμόνι’ τής ομάδας, με το ωράριο να αναφέρει ότι το αργότερο στις 12 το βράδυ θα πρέπει να είναι στα σπίτια τους. Διαφορετικά, αν δεν υπάρχει προπόνηση την επόμενη ημέρα, επιτρέπεται να καθίσουν έξω μέχρι τις 2.00.

Ενημέρωση για την υπάρχουσα κατάσταση



Ενημέρωση για την υπάρχουσα κατάσταση
10/12/2010
ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ...Για πρώτη φορά μετά από την εκλογή του, το διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη Ολυμπιακού συγκλήθηκε το μεσημέρι προκειμένου να συζητηθούν τα θέματα που απασχολούν τον σύλλογο. Ο πρόεδρος κ. Λεωνίδας Θεοδωρακάκης ενημέρωσε τα μέλη του Δ.Σ. για την οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Παράλληλα αρχίζει επαφές με παράγοντες που μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά τον σύλλογο, ενώ θα γίνει ενημέρωση και των τμημάτων για την κατάσταση που επικρατεί, αλλά και την λογική που θα επικρατήσει από εδώ και πέρα. Ο κ. Θεοδωρακάκης μέσα στις επόμενες μέρες θα συναντηθεί με τις ομάδες βόλεϊ και πόλο.

Στις 22 Δεκεμβρίου κόντρα στον ΠΑΟ

Στις 22 Δεκεμβρίου κόντρα στον ΠΑΟ

Στις 22 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί οριστικά η αναμέτρηση των "αιωνίων", Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών.
Η αστυνομία δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα και έτσι η αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό για την 6η αγωνιστική της Α1 Ανδρών θα γίνει στις 22 Δεκεμβρίου και όχι στις 15, όπως είχε οριστεί.
Στις 15 του μήνα ορίστηκε η πανεργατική απεργία και έτσι η αστυνομική διεύθυνση Αττικής θα στείλει εκεί όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις της.
   
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κολυμβητήριο των ολυμπιακών εγκαταστάσεων τρεις ημέρες πριν από τη γέννηση του Θεανθρώπου.

Ο νέος "μεζές" του Μήτσου

Αυτή την φορά ο Διαμαντίδης δεν έφτυσε άνθρωπο, αλλά το παρκέ του ΟΑΚΑ έπειτα από καλάθι κόντρα στην Ολίμπια. Αν μη τι άλλο, παρουσίασε βελτίωση το "καλό παιδί".

Αυτή την φορά βελτιώθηκε... Έστω και αν το "απαγορεύεται το πτύειν" κοσμεί πολλούς κλειστούς χώρους και είναι απολύτως λογικό, εντούτοις ο "κάνω ό,τι θέλω και λογαριασμό δεν δίνω", Δημήτρης Διαμαντίδης, συνεχίζει ακάθεκτος, απλά τώρα η χλέπα δεν βρήκε... μάπα αντιπάλου του.
Το "καλό παιδί" του ελληνικού μπάσκετ αποφάσισε να... εκσφενδονίσει τον "μεζέ" από το στόμα του και αυτός...

Με ΠΑΟΚ στις 29 Δεκεμβρίου

Με ΠΑΟΚ στις 29 Δεκεμβρίου

Για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ στις 29 Δεκεμβρίου.
Το μεσημέρι της Πέμπτης (9/12), η ΕΟΚ ανακοίνωσε επίσημα το πρόγραμμα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο κάτοχος του τίτλου, Ολυμπιακός, θα αντιμετωπίσει πρώτα στην Πυλαία τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (17:00) στις 29 Δεκεμβρίου, ενώ ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το άλλο ζευγάρι, αποτελείται από τον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Oι νικητές θα προκριθούν στον τελικό του θεσμού.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα των ημιτελικών:

Πυρ και μανία ο Ίβκοβιτς

Πυρ και μανία ο Ίβκοβιτς

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ήταν πολύ εκνευρισμένος με τον Πορτογάλο διαιτητή του αγώνα με τη Μάλαγα, Λουίς Λόπες, διότι θεωρεί ότι αδίκησε την ομάδα του.

Ποιος είδε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με τη Μάλαγα και δεν τον φοβήθηκε και το συγκεκριμένο δεν είχε να κάνει με τη... μη απόδοση των παικτών του στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα με τη Μάλαγα.

Ο "Ντούντα" ήταν απίστευτα εκνευρισμένος με τον Πορτογάλο διαιτητή, Λουίς Λόπες, ο οποίος πήρε πάνω του μια απόφαση στα 51'' πριν το τέλος της αναμέτρησης, όταν έδωσε την μπάλα στους Ανδαλουσιάνους από την τελική γραμμή, αν και αυτή βγήκε από δικό τους παίκτη έπειτα από εξαιρετική άμυνα του Βασίλη Σπανούλη. Ο Έλληνας γκαρντ εξερράγη, όπως ο "Ντούντα", διότι ο ρέφερι ήταν στο ένα μέτρο και όμως πήγε να αδικήσει τον Ολυμπιακό. Εντέλει, βρέθηκε η λύση από τον Ίλια Μπελόσεβιτς, αν και βρισκόταν κοντά στο κέντρο του γηπέδου.

Μάλαγα - Ολυμπιακός 76-74 (PHOTOS+VIDEO)

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο -17, έκανε επική ανατροπή με επιμέρους σκορ 21-2, στο τέλος είχε την ευκαιρία να πάρει μία νίκη-θαύμα, αλλά ο Τεόντοσιτς αστόχησε από μακριά. Ηγέτες Σπανούλης (19π), Mίλος (20π), αποκάλυψη Έρτσεγκ (15). Το RedPlanet.gr ήταν "παρών" στην συγκλονιστική αναμέτρηση στην Μάλαγα. Δείτε το βίντεο του αγώνα.
Ο Ολυμπιακός πέταξε τη δεύτερη και τρίτη περίοδο στα σκουπίδια, αλλά το συγκλονιστικό τέταρτο δεκάλεπτο δεν έφτανε για να φύγει αλώβητος από την έδρα της Μάλαγα, που επικράτησε με 76-74, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Euroleague.
Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν στο 32’ με 17 πόντους πίσω στο σκορ, αλλά με επιμέρους 2-21 σε έξι λεπτά, έκαναν μία σπουδαία ανατροπή σκηνικού και το παιχνίδι κρίθηκε στο ένα σουτ, με τον Τεόντοσιτς να αστοχεί σε νεκρό χρόνο. Ωστόσο, στα τελευταία δύο λεπτά η Μάλαγα ήταν πιο συγκεντρωμένη και στις λεπτομέρειες πήρε τη νίκη. Η πειραϊκή ομάδα εξακολουθεί να κρατάει την τύχη στα χέρια της για την πρωτιά στον όμιλο.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την τιμωρία

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την τιμωρία



Έφεση κατά της απόφασης για τιμωρία της έδρας του για μία αγωνιστική θα κάνει, όπως αναμενόταν, ο Παναθηναϊκός. Οι »πράσινοι» σε ανακοίνωσή τους επιμένουν στη θέση τους για επεισόδια που δεν είχαν καμία σχέση με την ομάδα και τον αθλητισμό, γενικότερα.
Η ανακοίνωση:
»Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε νωρίτερα σήμερα ότι η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League μας επέβαλε την ποινή της διεξαγωγής ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών λόγω γεγονότων που έλαβαν χώρα εκτός γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ της ομάδας μας και του Πανσερραϊκού στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.
Από όλα τα στοιχεία που εξετάσθηκαν, περιλαμβανόμενης και της σχετικής έκθεσης της Αστυνομίας, αλλά και από την ίδια την αίσθηση της κοινής γνώμης έγινε προφανές ότι τα όσα συνέβησαν δεν είχαν καμιά σχέση με την ομάδα μας ή τον αθλητισμό γενικά.

Είναι σαφές πως:

Με… μαγείρεμα ποινή μιας αγωνιστικής στον Παναθηναϊκό

Με… μαγείρεμα ποινή μιας αγωνιστικής στον Παναθηναϊκό!


Με τιμωρία της έδρας του για μία αγωνιστική και πρόστιμο ύψους 82.500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τα επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί του στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ. Η «πράσινη» ΠΑΕ θα υποβάλει έφεση, ωστόσο αν η ποινή διατηρηθεί, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου για την 15η αγωνιστική θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, το δικαιοδοτικό όργανο της διοργανώτριας έκανε ουσιαστικά δεκτή την πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ, κρίνοντας πως τα επεισόδια είναι «ευρείας κλίμακας» και όχι «εκτεταμένα», όπως τα είχε χαρακτηρίσει η ίδια η Πειθαρχική Επιτροπή στο κατηγορητήριο που είχε συντάξει.

Οι βουλευτές στηρίζουν το φιλικό-ΣΧΟΛΙΟ ALEX WEB RADIO/TV

Οι βουλευτές στηρίζουν το φιλικό

Τέσσερις βουλευτές μίλησαν για το φιλικό κατά της φτώχιας στις 14 Δεκεμβρίου στο Φάληρο και ο λόγος γίνεται για τον Γιάννη Ιωαννίδη της Ν.Δ, τους Θανάση Πλεύρη και Σπυρίδων-Άδωνι Γεωργιάδη του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού και τον Στάθη Κουτμερίδη του ΠΑΣΟΚ.

Το μεσημέρι της Τετάρτης συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο της Καλλιθέας Βουλευτές απ' όλα τα κόμματα για έναν άτυπο αγώνα μπάσκετ.
Όλοι οι Βουλευτές, μεταξύ των οποίων και οι κ. Γιάννης Ιωαννίδης, Θανάσης Πλεύρης, Σπυρίδων-Άδωνις Γεωργιάδης και Στάθης Κουτμερίδης, φόρεσαν μπλουζάκια για τον φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των "Φίλων Ζιντάν και Ρονάλντο" με τα "Αστέρια του Ολυμπιακού" που θα διεξαχθεί την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και με αυτό τον τρόπο έδειξαν ότι ενισχύουν την συγκεκριμένη προσπάθεια, ενώ αναφέρθηκαν και στα μηνύματα που "περνάει" το φιλικό παιχνίδι κατά της φτώχειας.

Πλατινί: "Στέλνω την υποστήριξή μου"

Πλατινί: "Στέλνω την υποστήριξή μου"

Στο “Γ. Καραϊσκάκης” την ερχόμενη Τρίτη (14/12) αναμένεται να βρεθεί και ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, για το φιλικό ανάμεσα στους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάλντο με τους All Stars του Ολυμπιακού.
Ο ισχυρός άνδρας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA δήλωσε την συμπαράστασή του στην πρωτοβουλία και αναφέρθηκε στο ρόλο του ποδοσφαίρου στην παγκόσμια κοινότητα.

"Ο αγώνας κατά της φτώχειας αποτελεί μια μοναδική και φανταστική πλατφόρμα προκειμένου να στρέψει την προσοχή όλου του κόσμου στα Προγράμματα ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών σκοπός των οποίων είναι να αντλήσουν κεφάλαια υπέρ της Παγκόσμιας φτώχειας. Φέτος στόχος τους είναι να ενισχύσουν τα εκατομμύρια των ανθρώπων που επλήγησαν από τον σεισμό στην Αϊτή και τις πλημμύρες στο Πακιστάν.

Σε ΣΚΑΪ και NOVA ο "αγώνας κατά της φτώχειας"

Σε ΣΚΑΪ και NOVA ο "αγώνας κατά της φτώχειας"

Το συνδρομητικό κανάλι NOVA και το ΣΚΑΪ θα μεταδώσουν το σπουδαίο φιλικό κατά της φτώχειας, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα συνδρομητικό τηλεοπτικό κανάλι και ένας ελεύθερης λήψης τηλεοπτικός σταθμός, ενώνουν τις δυνάμεις τους για την παραγωγή της τηλεοπτικής μετάδοσης ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, στηρίζοντας τόσο τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, όσο και την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Σε πρώτο πλάνο ο Μανιάτης, αν...

Σε πρώτο πλάνο ο Μανιάτης, αν...

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τον Μανιάτη και μπορεί να τον πάρει εφόσον αποφασίσει για μετεγγραφή τον Γενάρη ο Βαλβέρδε.
Η "στροφή" στην ελληνική αγορά θεωρείται επιβεβλημένη. Καλοί οι ξένοι και ειδικά οι ποιοτικοί, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να αλλοιωθεί ο χαρακτήρας των ομάδων μας και ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Ίσα ίσα, οφείλει να παίρνει τους καλύτερους, μπολιάζοντάς τους με τη νοοτροπία του πρωταθλητισμού.
Στο πλαίσιο αυτό, οι ερυθρόλευκοι δεν θα μπορούσαν να μην ενδιαφερθούν για έναν παίκτη της αξίας του Γιάννη Μανιάτη, έστω και αν για την θέση του δεξιού μπακ έχουν τον καλύτερο της χώρας, που ακούει στο όνομα Βασίλης Τοροσίδης. Όμως, οι καλοί χωράνε παντού και γι' αυτό ένας ποιοτικός Έλληνας ποδοσφαιριστής και δη σε καλή ηλικία χρειάζεται και με το παραπάνω...

Πανέτοιμος ο Μπράβο, φορτσάρει ο Γκαλίτσιος

Πανέτοιμος ο Μπράβο, φορτσάρει ο Γκαλίτσιος

Προπονήθηκε κανονικά ο Ραούλ Μπράβο για μια ακόμη ημέρα, φορτσάρει ο Γκαλίτσιος. Ανοιχτή προπόνηση για τα ΜΜΕ των All Stars του Ολυμπιακού την Παρασκευή στις 13:00 στου Ρέντη.
Το "no news good news" το οποίο συχνά-πυκνά αναφέρουν οι Αμερικανοί έχει μια ισχυρή δόση αλήθειας, που τουλάχιστον στην περίπτωση του Ολυμπιακού βρίσκει πιστή εφαρμογή. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο καιρό τα νέα δεν ήταν και τα πλέον ευχάριστα στο λιμάνι και γι' αυτό είναι θετικό που όλα κύλησαν ομαλά στην προπόνηση της Πέμπτης.
Για μια ακόμη ημέρα, ο Ραούλ Μπράβο πήρε κανονικά μέρος στο πρόγραμμα και αυτό σημαίνει ότι είναι πανέτοιμος για το κυριακάτικο ματς (17:15) με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο κατάμεστο για ένα ακόμη παιχνίδι "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 14ης "στροφής" της Super League. Ο Ισπανός αριστερός μπακ φορτσάρει προκειμένου να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση και είναι στο χέρι του Ερνέστο Βαλβέρδε το πως θα τον χρησιμοποιήσει.

Ένας που θα τρέχει

Ένας που θα τρέχει

Μπορεί στο “ερυθρόλευκο” στρατόπεδο να υπάρχει ικανοποίηση για το διπλό στην Καβάλα και κάποιες καλές εμφανίσεις μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, όμως η απόκτηση ενός παίκτη στις μεταγραφές του χειμώνα, ίσως να είναι το κομμάτι του παζλ που λείπει από το σχέδιο Βαλβέρδε.
Στο μεγάλο Λιμάνι, έχουν διαπιστώσει μετά από την ολοκλήρωση 13ών αγωνιστικών στην Superleague, πως λείπει η ταχύτητα και η δύναμη από τα “ερυθρόλευκα” χαφ.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει, πως στον Πειραιά δεν είναι ικανοποιημένοι τόσο από τον Ντουντού, όσο και από τον Ουρτάδο, όμως είναι φανερό πως χρειάζεται ταχύτητα. Αυτές είναι οι απαιτήσεις στο σύγχρονο ποδόσφαιρο και φυσικά ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να πάει... κόντρα στο ρεύμα.

Μόνο για Μιραλάς με την Σεντ Ετιέν

Μόνο για Μιραλάς με την Σεντ Ετιέν

H πειραϊκή ΠΑΕ διαψεύδει τα δημοσιεύματα πως ο Ολυμπιακός μιλάει με την Σεντ Ετιέν και για άλλο παίκτη. Μόνο για τον Μιραλάς ενδιαφέρονται οι ερυθρόλευκοι.

H πειραϊκή ΠΑΕ διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα πως ο Ολυμπιακός είναι σε επικοινωνία με την Σεντ Ετιέν για άλλο ποδοσφαιριστή. Μόνο για τον Μιραλάς ενδιαφέρονται οι ερυθρόλευκοι.
Δημοσιεύματα αθλητικών εφημερίδων της Πέμπτης (9/12), έκαναν λόγο πως ο Ολυμπιακός είναι σε επικοινωνία με την Σεντ Ετιέν, όχι μόνο για την ενεργοποίηση της οψιόν για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς, αλλά και για την μεταγραφή άλλου ποδοσφαιριστή της γαλλικής ομάδας. Η πειραϊκή ΠΑΕ, όμως, διέψευσε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, ξεκαθαρίζοντας, πως ενδιαφέρεται μόνο για την αγορά του Βέλγου στράικερ, το κόστος της οποίας αγγίζει τα 2.500.000 ευρώ.



Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Εννέα πρώην μέλη του Πανιωνίου ένοχοι για απάτη κατά του δημοσίου!

Εννέα πρώην μέλη του Πανιωνίου ένοχοι για απάτη κατά του δημοσίου!


Την ενοχή εννέα πρώην προέδρων και μελών του Δ.Σ. της ΠΑΕ Πανιώνιος για τα αδικήματα της απάτης κατά του Δημοσίου, της πλαστογραφίας και της χρήσης πλαστού εγγράφου σε βαθμό κακουργήματος, πρότεινε ο Εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων!
Ανάμεσά τους είναι οι πρώην δήμαρχοι Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης και Γιώργος Σιότροπος.
Ο Εισαγγελέας πρότεινε το πρωί της Πέμπτης την ενοχή όλων, πλην, ουσιαστικά, του Αχιλλέα Μπέου, για τον οποίο δέχτηκε ότι το διάστημα στο οποίο βρέθηκε στην «κυανέρυθρη» ΠΑΕ εκείνο τον καιρό ήταν πολύ μικρό, ενώ το ποσό και τα αδικήματα είναι πλημμελήματα, που έχουν παραγραφεί.
Το όλο θέμα ξεκίνησε μετά τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε το ΣΔΟΕ στα βιβλία της ΠΑΕ την πενταετία 1995-2000 και κατά την οποία ανακαλύφθηκαν σωρεία πλαστών και εικονικών τιμολογίων.
Οι κατηγορίες οι οποίες έχουν απαγγελθεί για τη συγκεκριμένη υπόθεση αφορούν τα αδικήματα της απάτης, της πλαστογραφίας και της χρήσης πλαστού εγγράφου σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου.
Κατηγορούμενοι είναι οι πρώην Δήμαρχοι Νέας Σμύρνης Γιώργος Κουτελάκης και Γιώργος Σιότροπος, ο πρώην μεγαλομέτοχος Αχιλλέας Μπέος, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Λουκάς Σιότροπος, οι πρώην αντιδήμαρχοι και αντιπρόεδροι της ΠΑΕ Μαρίνα Ιακωβάκη και Γεώργιος Πώποτας και τα πρώην μέλη Βαρβάρα Κορκοβίλη, Κίμων Μαγκριώτης, Παναγιώτης Κρυπωτός και Ελευθέριος Γενεράλης
(Πηγή) sport-fm.gr
 ΑΛΗΘΕΙΑ Ε??? ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ??? ΕΘΝΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ Ε?????????

ΠΑΟ: Οι οπαδοί μας δεν είχαν σχέση με τα επεισόδια, βγήκαν για να πάρουν αέρα

Εκρπόσωποι των πράσινων που βρέθηκαν ενώπιον του αθλητικού εισαγγελέα ώστε να απολογηθούν για τα επεισόδια κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός, ισχυρίστηκαν ότι στα έκτροπα εκτός γηπέδου δεν συμμετείχαν οπαδοί της ομάδας.


Συγκεκριμένα ο δικηγόρος της ΠΑΕ Γιάννης Κάρμης αναφέρθηκε αρχικά στην κλήση από τον αθλητικό εισαγγελέα, η οποία έγινε, όπως ισχυρίστηκε λόγω δημοσίευμα οπαδικής εφημερίδας:

"Η δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα προκλήθηκε από δημοσίευμα οπαδικής εφημερίδας. Η επίθεση δεν είχε ουδεμία σχέση με τον αγώνα, καθώς οι συγκεκριμένοι άνθρωποι είχαν έρθει με μολότοφ και επιτέθηκαν στην μπουτίκ της ομάδας."

Στο ίδιο μήκος κύματος και τα όσα είπε ο επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ, κ. Μπέτσος:

"Τα επεισόδια δεν έγιναν από οπαδούς του Παναθηναϊκού, αλλά από κάποιους που εισέβαλαν στον περιβάλλοντα χώρο για να συγκρουστούν με την αστυνομία λόγω της επετείου από το θάνατο του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Οι οπαδοί που βγήκαν έξω από το ΟΑΚΑ δεν ενώθηκαν με τους άλλους για τα επεισόδια και βγήκαν είτε για να αναπνεύσουν από τα καπνογόνα, είτε από περιέργεια. Αν δεν ήταν η συγκεκριμένη επέτειος, δεν θα γινόταν κανένα επεισόδιο."

Η απόφαση αναμένεται εντός της ημέρας και ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει με τιμωρία της έδρας του.
ΟΡΣΕ ΓΑΜΠΡΕ ΚΟΥΦΕΤΑ............

Στη ΝΕΤ το φιλικό



Στη ΝΕΤ το φιλικό
9/12/2010
Από την κρατική τηλεόραση θα μεταδοθεί το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τους φίλους του Ζιντάν και του Ρονάλντο. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση της ΕΡΤ αναφέρει τα εξής: «Την τηλεοπτική κάλυψη του φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ του Ολυμπιακού All Stars και της ομάδας "Ronaldo, Zidane And Friends", που θα γίνει στις 14 Δεκεμβρίου στο Στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Δεν ενεκρίθη η χορηγία επιπλέον ποσού για φιλανθρωπικούς σκοπούς»

ΠΑΕ: "Ψεύτης ο Γκαλέτι"

ΠΑΕ: "Ψεύτης ο Γκαλέτι"

Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αποκαλύπτει πως είναι πυρ και μανία με τον Αργεντίνο στον Ολυμπιακό.
Έξω φρενών είναι στον Ολυμπιακό με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι και την στάση που κρατάει στο θέμα της δικαστικής διαμάχης του με την ΠΑΕ για το οικονομικό κομμάτι της λύσης του συμβολαίου του.
Οι άνθρωποι της ΠΑΕ εξοργίστηκαν από τη συμπεριφορά του αλλοδαπού δικηγόρου του Γκαλέτι, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης χθες της καταγγελίας για το σπάσιμο του συμβολαίου του, καθώς αποκαλύφθηκε πως ο Γκαλέτι με τους εκπροσώπους του έχουν πάει στη ΦΙΦΑ και την έχουν ενημερώσει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει πληρώσει τον παίκτη τα οφειλόμενα από το συμβόλαιό του, με τη διαφορά ότι απέκρυψαν πως λόγω ασθένειας έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο!!!
 Ο δε δικηγόρος έκανε πυρ και μανία τους εκπροσώπους του Ολυμπιακού και για άλλο λόγο. Αρνήθηκε ότι ο Ολυμπιακός του έκανε προσφορά για να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση, προκειμένου οι δύο πλευρές να μην τραβιούνται στα δικαστήρια!
 Πλέον και οι δύο πλευρές φαίνεται πως θα τραβήξουν το σκοινί. Αυτή τη φορά κι ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι έξαλλος με τα ψεύδη της πλευράς του παίκτη.

Τάτος: "Τιμή να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός"

Τάτος: "Τιμή να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός"

Για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού μίλησε ο άσος του Ατρομήτου, Ανδρέας Τάτος.
O Aνδρέας Τάτος του Ατρομήτου είναι ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό, καθώς πραγματοποιεί πολύ καλή σεζόν ως τώρα με την φανέλα της ομάδας του Περιστερίου.
Το συγκρότημα του Γιώργου Δώνη αντιμετωπίζει μάλιστα τους Πειραιώτες την Κυριακή (17:15) στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 14η αγωνιστική της Super League και θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τσεκάρουν ακόμα παραπάνω το νεαρό άσο.

Ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα "Γαύρος" για όλα όσα έχουν ακουστεί για τον Ολυμπιακό, απαντώντας: "Σίγουρα, είναι πολύ μεγάλη τιμή για εμένα να ενδιαφέρεται μία τόσο μεγάλη ομάδα για την απόκτησή μου. Αυτήν τη στιγμή δεν έχω κάποια επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό. Παρακολουθώ και εγώ τα δημοσιεύματα για να μάθω κάτι παραπάνω".

Αναφορικά με ορισμένες συζητήσεις που είχαν γίνει προτού αναλάβει ο Μαρινάκης την ομάδα, είπε: "Πριν αλλάξει διοίκηση στον Ολυμπιακό, ο μάνατζερ μου Κίμων Κοκορογιάννης είχε επίσημες συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, όμως τελικά, δεν υπήρξε κάποια εξέλιξη".

Ολοκληρώνοντας, ο Τάτος τόνισε: "Δεν έχω μπει στη διαδικασία να σκεφτώ τον εαυτό μου σε μία τόσο μεγάλη ομάδα. Όπως είπα και πριν, αναμφισβήτητα είναι μεγάλη μου τιμή να ενδιαφέρεται για μένα μία τέτοια ομάδα. Παρ’ όλα αυτά, τώρα αγωνίζομαι στον Ατρόμητο και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου να βοηθήσω την ομάδα μου να συνεχίσει την ανοδική πορεία και να ανακάμψει βαθμολογικά. Από εκεί και πέρα, αν υπάρξει κάτι επίσημο τότε φυσικά και θα είναι καλοδεχούμενο".

Εισιτήριο και για τους δημοσιογράφους

Εισιτήριο και για τους δημοσιογράφους

Με τη σύμφωνη γνώμη του Π.Σ.Α.Τ. και λόγω του φιλανθρωπικού χαρακτήρα του αγώνα Φίλων Ζιντάν, Ρονάλντο-All Stars ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (8ος Αγώνας Κατά της Φτώχειας), που θα διεξαχθεί την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», τόσο τα μέλη του Γραφείου Τύπου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όσο και οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. που θα διαπιστευτούν για την κάλυψή του, θα παραλάβουν για την είσοδο τους, εκτός της διαπίστευσής τους, και από ένα εισιτήριο των 15€, προκειμένου να ενισχυθεί και με αυτόν τον τρόπο ο φιλανθρωπικός σκοπός του συγκεκριμένου αγώνα.

Xαλπερίν: «Να παίζω το μπάσκετ που ξέρω…» (video)

Xαλπερίν: «Να παίζω το μπάσκετ που ξέρω…» (video)


Αν και δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής την τρέχουσα σεζόν, ο Γιοτάμ Χαλπερίν δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όποτε του του ζητήσει ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, σε συνέντευξη που έδωσε στο Redplanet.gr ενόψει της αναμέτρησης με τη Μάλαγα στην Ισπανία.
«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, δίχως καμία αμφισβήτηση. Η Μάλαγα διαθέτει παίκτες με εμπειρία και έχει στις τάξεις της έναν πολύ καλό προπονητή.

Με 30 εκ ευρώ στην… τσέπη ξεκινά το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια

Με 30 εκ ευρώ στην… τσέπη ξεκινά το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια


Οι συναντήσεις και η «εργασίες» που αφορούν το έργο της κατασκευής ποδοσφαιρικού γηπέδου στην Νέα Φιλαδέλφεια είναι καθημερινές. Άλλες βλέπουν το φως δημοσιότητας, άλλες πάλι όχι… Σημασία έχει ότι η «ομάδα εργασίας» που έχει συσταθεί εργάζεται πάνω στο πλάνο του γηπέδου και αυτές τις ημέρες μελετάται το νομικό πλαίσιο για το έργο, το οποίο μεταξύ άλλων θα ξεκαθαρίσει και σε μεγάλο βαθμό αν η χωρητικότητα του θα αφορά 28.000 θέσεις ή 30.000 θέσεις (η έκταση της Μπριτάνια αφορά μόνο το κλειστό μπάσκετ που προς το παρόν μπαίνει στο… συρτάρι).

Bόλεϊ: Ήττα για Ολυμπιακό στο Ρέντη κόντρα στη Μπλεντ

Bόλεϊ: Ήττα για Ολυμπιακό στο Ρέντη κόντρα στη Μπλεντ


Ένα δικό του παιχνίδι κατάφερε να χάσει ο Ολυμπιακός, που θα μπορούσε να πάρει τρεις βαθμούς κόντρα στην Μπλεντ, αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2 στο κλειστό του Ρέντη.
Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν να προηγούνται με 2-1 σετ και 24-22 στο 4ο, αλλά τελικά έχασαν το σετ με 33-31, ενώ στη συνέχεια δεν τα κατάφεραν ούτε στο τάι μπρέικ.

Κομινάκης «Να μην έρθει ο Σισέ στο Καραισκάκη για το φιλικό»!

Κομινάκης «Να μην έρθει ο Σισέ στο Καραισκάκη για το φιλικό»!


Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρώτησε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού εάν μπορούν να κληθούν και οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, για να πάρει την απάντηση ότι δεν είναι αρκετά ώριμο το ελληνικό κοινό για κάτι τέτοιο.
Να αποφύγουν την παρουσία των γάλλων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού προτίμησαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σύμφωνα με την «Goal News».
Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρώτησε κατά πόσο θα ήταν πιθανή μια κλήση των γάλλων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού για να ακούσει από τους ανθρώπους των ερυθρολεύκων πως καλύτερα να μη γίνει αυτό γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα στο γήπεδο. Συγκεκριμένα σχολιάστηκε πως: «Εκτός από το παιχνίδι κατά την φτώχιας μπορεί να χρειαστεί να κάνουμε και παιχνίδι κατά την βίας» για να φανεί ότι δεν είναι αρκετά ώριμο το ελληνικό κοινό για τέτοιες καταστάσεις.
Συγκεκριμένα ο Κομινάκης φέρετε να είπε στον Ζιντάν: «Καλύτερα να μην έρθει ο Σισέ στο Καραϊσκάκη».
(Πηγή) gazzetta.gr

Θρύλε γερά για το "διπλό" στην Ισπανία

Θρύλε γερά για το "διπλό" στην Ισπανία


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μάλαγα την Πέμπτη στην Ισπανία στις 21:45 (Live στο Red24.gr) για την Ευρωλίγκα και θέλει τη νίκη για να συνεχίσει να είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου.

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να πάρουν τη νίκη, αλλά παράλληλα και να επιστρέψουν στις καλές εμφανίσεις μετά από το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν με τον ΠΑΟΚ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η αποστολή του Ολυμπιακού έχει ταξιδέψει στην Ισπανία χωρίς τον τραυματία Ματ Νίλσεν, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί ούτε κόντρα στην Σαρλερουά στο Βέλγιο την προσεχή Δευτέρα.

Παπάζογλου: "Συμπαίκτης με Αβραάμ και Μέλμπεργκ"

Παπάζογλου: "Συμπαίκτης με Αβραάμ και Μέλμπεργκ"

Συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League παραχώρησε ο νεαρός αμυντικός, Τάσος Παπάζογλου, που ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει δανεικός στον Πανσερραϊκό ως το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο Τάσος Παπάζογλου παραχώρησε την καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό, ο οποίος απέκτησε το καλοκαίρι τα δικαιώματά του.
Ο νεαρός αμυντικός, που παρέμεινε στον Πανσερραϊκό για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού, τόνισε πως "η ουσία είναι η μπάλα να περνάει τη γραμμή στην αντίπαλη εστία και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε πράξη", ενώ μίλησε φυσικά και για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η συνέντευξή του:

Ε όχι και ο Γκαρσία...

Ε όχι και ο Γκαρσία...

Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, ο Πάμπλο Γκαρσία προσκλήθηκε στο φιλικό της 14ης Δεκεμβρίου με τους φίλους των Ζιντάν και Ρονάλντο
Είθισται στις γιορτές να δίνουν το παρών όσοι είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτές και όχι αυτοί που το μόνο που μπορούν να κάνουν, είναι να δυναμιτίσουν το όλο γιορτινό κλίμα και να χαλάσουν την ατμόσφαιρα.
Κάτι τέτοιο ισχύει με την περίπτωση του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη προσκλήθηκαν από τους φίλους των Ζιντάν και Ρονάλντο σύμφωνα με τα "Σπορ του Βορρά" προκειμένου να δώσουν το παρών στο φιλικό με All Stars του Ολυμπιακού στις 14 Δεκεμβρίου στο κατάμεστο "Γ. Καραϊσκάκης".

Καραχάλιος: "Τεράστια τιμή για τον Ολυμπιακό"

Καραχάλιος: "Τεράστια τιμή για τον Ολυμπιακό"

Για το φιλικό ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους φίλους των Ζιντάν και Ρονάλντο μίλησε ο υπεύθυνος για την οργάνωση του αγώνα της 14ης Δεκεμβρίου, Νίκος Καραχάλιος σε ραδιοφωνικό σταθμό.
O αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και υπεύθυνος για την οργάνωση του φιλανθρωπικού αγώνα ανάμεσα σε All Stars του Θρύλου και "φίλους των Ζιντάν και Ρονάλντο", Νίκος Καραχάλιος, με δηλώσεις του διατράνωσε την υπερηφάνεια του για το φιλικό κατά της φτώχειας στο Ναό του ελληνικού ποδοσφαίρου στις 14 Δεκεμβρίου.
Μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, o Νίκος Καραχάλιος απηύθυνε κάλεσμα σε όλο τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια και να συμβάλει με τον τρόπο του στο εγχείρημα αυτό, έστω και αν είναι δύσκολοι οι καιροί.

Για τη σημασία της διοργάνωσης είπε: "Ένας σκοπός του ματς είναι να δώσουμε χαρά στους συνανθρώπους μας. Είναι ένα mega event, ένα διεθνές γεγονός, το μεγαλύτερο φιλανθρωπικό γεγονός που έχει γίνει στη χώρα και από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως. Θα έρθουν πολλά κανάλια από όλο τον κόσμο, γιατί γίνεται υπό την αιγίδα του ΟΗΕ και θα έρθουν μεγάλα αστέρια παγκόσμιας εμβέλειας. Αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία από τη στιγμή που το ματς γίνεται στη χώρα μας σε μία περίοδο όπου εδώ παράγονται μόνο κακές ειδήσεις. Πριν από τον αγώνα θα έχουμε κάτι πολύ ενδιαφέρον. Θα παίξουν στις 20:00 παιδιά από τις ακαδημίες μας με παιδιά από ορφανοτροφεία της Αττικής. Θα είναι μία ανάμνηση που αυτά τα παιδιά θα την κουβαλούν μαζί τους σε όλη τους τη ζωή. Ο αγώνας έχει μία μεγάλη κοινωνική διάσταση και είναι καθήκον όλων μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια".

Κομινάκης: "Τιμή για Ολυμπιακό και Ελλάδα" (VIDEO)

Κομινάκης: "Τιμή για Ολυμπιακό και Ελλάδα"

Την Τετάρτη πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι του ""8ου αγώνα κατά της φτώχειας", κατά την οποία μίλησαν οι Σωκράτης Κομινάκης και Αντώνης Νικοπολίδης.
Ο Β' αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε πως αυτή η φιλική αναμέτρηση, είναι τιμή τόσο για τον Ολυμπιακό, όσο και για την Ελλάδα, ενώ ο τερματοφύλακας της ομάδας, Αντώνης Νικοπολίδης έκανε έκκληση στον φίλαθλο κόσμο να έρθει στο γήπεδο.
"Είναι πολύ μεγάλη τιμή για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό που επιλέχθηκε για αυτόν τον αγώνα. Αυτός ο αγώνας να αναδείξει τις κινήσεις φιλανθρωπίας του Ολυμπιακού. Το παιχνίδι γίνεται σε μια δύσκολη συγκυρία για τον κόσμο και εμείς θέλουμε να αναδείξουμε την έννοια της προσφοράς, προσφέροντας βοήθεια. Το κομμάτι που αναλογεί στον Ολυμπιακό από τα έσοδα θα πάει στον σύλλογο 'Αργώ', αλλά και στα συσσίτια, ενόψει εορτών, της εκκλησίας του Πειραιά για τους άστεγους", δήλωσε ο Σωκράτης Κομινάκης.

Ο νέος παίχτης της ΑΕΚ και η... "γυμνή" αλήθεια της γυναίκας του!

Ένας παίκτης που έγινε παγκοσμίως γνωστός διότι έκανε σεξ με τη γυναίκα του στο κέντρο του γηπέδου, έφτασε χθες βράδυ στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από την ΑΕΚ. Όμως η γυναίκα του είναι άκρως αποκαλυπτική! Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.

Παρέμβαση εισαγγελέα για τα επεισόδια του ΟΑΚΑ - Κίνδυνος "καμπάνας" για ΠΑΟ

Τα όσα έγιναν εκτός του Ολυμπιακού Σταδίου κατά τη διάρκεια του αγώνα Παναθηναϊκός - Πανσερραϊκός προκάλεσαν την αντίδραση του αθλητικού εισαγγελέα ο οποίος άσκησε δίωξη σε βάρος των πράσινων.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει άμεσα με τιμωρία της έδρας του που όποια κι αν είναι αυτή θα διπλασιαστεί μιας και είναι υπότροπος.

Η δίωξη που άσκησε ο εισαγγελέας αναφέρει:

Επεισόδια στο ΠΑΟ - Αθηναϊκός και εκκένωση του κλειστού της Λεωφόρου!

Τα επεισόδια έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους στο γυναικείο μπάσκετ. Οπαδός πέταξε μπουκάλι τραυματίζοντας τον διαιτητη και το ματς συνεχίστηκε όταν εκκενώθηκε ο "τάφος του Ινδού"

Δεύτερο κρούσμα βίας μέσα σε λίγες ημέρες σε ένα άθλημα που δεν μας είχε συνηθίσει να γίνεται χώρος εκτόνωσης ανεγκέφαλων.