ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΤΑ 20 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2011 (video)

 ΤΑ 20 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2011 (video)
31/12/2011
Στρογγυλοκαθειστε αναπαυτικα στην πολυθρονα σας και απολαυστε  τα 20 καλυτερα γκολ του ΘΡΥΛΟΥ σε ενα βιντεο


ALEX WEB RADIO/TV

Εύσημα Νταλγκλίς στους σκόρερ

Εύσημα Νταλγκλίς στους σκόρερ

31/12/2011
Εύσημα Νταλγκλίς στους σκόρερ
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Κένι Νταλγκλίς για τους Κρεγκ Μπέλαμι και Στίβεν Τζέραρντ που με τα γκολ τους οδήγησαν τη Λίβερπουλ στη νίκη επί της Νιούκαστλ με σκορ 3-1.

Για την επιστροφή του αρχηγού στα γκολ ο Σκωτσέζος τόνισε χαρακτηριστικά: Δεν είναι η πρώτη φορά που τον εκθειάζουμε και σίγουρα δεν θα είναι και η τελευταία. Όταν ο Στίβεν είναι στο γήπεδο μας ανεβάζει με την προσωπικότητά του. Θα ξαναβρεί γρήγορα την ιδανική του φυσική κατάσταση. Δουλεύει σκληρά και του αξίζουν τα εύσημα.

Στη συνέχεια ο Νταλγκλίς στάθηκε στην απόδοση του Μπέλαμι που σκόραρε δύο φορές στο ματς: «Έβαλε δύο όμορφα γκολ. Χαιρόμαστε για εκείνον. Του έδωσα τα συγχαρητήριά μου αμέσως μόλις τον είδα από κοντά». Όσο για τον τραυματισμό του στο πρόσωπο από τον αγκώνα του Κολοτσίνι ο τεχνικός των «κόκκινων» δεν έδειξε να ανησυχεί: «Το κόψιμο δεν φαίνεται να είναι σοβαρό».
www.sport-fm.gr

Φέργκιουσον: «Συνεχίζω άλλα τρία χρόνια»

Φέργκιουσον: «Συνεχίζω άλλα τρία χρόνια»

31/12/2011
Φέργκιουσον: «Συνεχίζω άλλα τρία χρόνια»
Ανήμερα των γενεθλίων του ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον έκλεισε τα 70, όμως δεν λέει με τίποτα να κλείσει το κεφάλαιο «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ». Ο Σκωτσέζος τεχνικός αποκάλυψε ότι αν του το επιτρέψει η υγεία του θα παραμείνει άλλα τρία χρόνια στο τιμόνι των «κόκκινων διαβόλων».

«Αν είμαι καλά στην υγεία μου, ελπίζω να μείνω τρία ακόμη χρόνια στο σύλλογο. Το διασκεδάζω. Έχουμε και ήττες αλλά μπροστά στις επιτυχίες μας, είναι πολύ μικρές. Οι οπαδοί ίσως αναρωτιούνται αν μπορεί ένας 70χρονος να προπονεί αυτή την σπουδαία ομάδα. Μιλώντας όμως ως κάποιος που αγαπά το σύλλογο, δεν θα αφήσω την ηλικία καθορίσει το μέλλον μου. Είμαι απόλυτα υγιής και νιώθω μεγάλη ενέργεια», τόνισε αρχικά ο Φέργκιουσον.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν φέτος υπάρχει κορεσμός μετά από τόσους πολλούς τίτλους, για να απαντήσει αποφασιστικά: «Έχουμε παίκτες όπως οι Φιλ Τζόουνς, Κρις Σμόλινγκ, Ντάνι Γουέλμπεκ που δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα τρόπαιο. Από την άλλη το να κατακτήσεις το Europa League δεν είναι μικρό επίτευγμα».
www.sport-fm.gr

Αγουέρο: «Τα πάντα για τον τίτλο»

Αγουέρο: «Τα πάντα για τον τίτλο»

31/12/2011
Αγουέρο: «Τα πάντα για τον τίτλο»
Να κάνουν έναν δεύτερο γύρο ανάλογο του πρώτου και να κλείσουν τη σεζόν κατακτώντας την κούπα της Πρέμιερ Λιγκ προτρέπει τους συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι ο Σέρχιο Αγουέρο.

Ο αργεντινός επιθετικός κόστισε μία περιουσία στους «πολίτες» που τον απέκτησαν έναντι 45 εκ ευρώ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά με την άμεση προσαρμογή του αποδείχτηκε λίρα εκατό για τον Ρομπέρτο Μαντσίνι.

«Δεν μπορούσα να ευχηθώ καλύτερο ξεκίνημα. Όλα όσα ήθελα πραγματοποιούνται. Η προσαρμογή μου ήταν άμεση. Πιο γρήγορη από όσο φανταζόμουν. Κάναμε μία σπουδαία εκκίνηση στη σεζόν και τώρα πρέπει να κάνουμε ένα ανάλογο τελείωμα. Να διατηρήσουμε την ηρεμία μας. Θέλουμε να κατακτήσουμε τον τίτλο του πρωταθλήματος και θα κάνουμε τα πάντα για να τα καταφέρουμε», τόνισ
www.sport-fm.gr

Γενναιόδωρη Γιουνάιτεντ!

Γενναιόδωρη Γιουνάιτεντ!

31/12/2011 Στο γιορτινό κλίμα των ημερών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποφάσισε να κάνει ένα δώρο, όχι όμως στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον που είχε γενέθλια, αλλά στη Μάντσεστερ Σίτι! Οι «κόκκινοι διάβολοι» ηττήθηκαν εντός έδρας από την Μπλάκμπερν (3-2) και έδωσαν την ευκαιρία στη Σίτι να αποσπαστεί στην κορυφή με το νέο έτος.

Ά Ημίχρονο

Στα καρέ της από τα πρώτα λεπτά κλείστηκε η Μπλάκμπερν στο «Ολντ Τράφορντ» με τους Ερνάντες, Μπερμπάτοφ και Νάνι να επιχειρούν προσπάθειες χωρίς στόχο πάντως πριν ακόμη βγει το 10λεπτο.

Τα «ρόδα» ωστόσο προηγήθηκαν αναπάντεχα χωρίς να χρειαστεί καν να δημιουργήσουν ευκαιρία. Σε μία μονομαχία τους εντός περιοχή ο Μπερμπάτοφ με τον Σαμπά βρέθηκαν στο έδαφος με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι στο μαρκάρισμα του Βούλγαρου φορ. Ο Γιακούμπου σούταρε εύστοχα στο 19΄για το 1-0.

Έπειτα ήταν σειρά των γηπεδούχων να ζητήσουν πέναλτι στο 25’ όταν ο Εβρά βρέθηκε στο έδαφος από μαρκάρισμα του Πέτροβιτς με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει «παίζετε».

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβασαν στροφές, ανέβηκαν στο μισό γήπεδο αλλά η πολιορκία τους δεν είχε αποτέλεσμα. Στο 27΄ο Τζόουνς από το ένα μέτρο πλάσαρε με την μπάλα να κοντράρει, στο 29΄ο Ερνάντες σούταρε άουτ, ενώ ανάλογη κατάληξη είχαν και άλλες τρεις προσπάθειες από τον Νάνι στη συνέχεια.

Β΄Ημίχρονο

Το ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ακριβώς το ίδιο μόνο που αυτή τη φορά η Μπλάκμπερν χρειάστηκε ακόμη λιγότερο χρόνο για να φτάσει και πάλι στο γκολ! Στο 51΄ο Γιακούμπου ξέφυγε όμορφα από το κεντρικό δίδυμο της Γιουνάιτεντ και πλάσαρε τον Ντε Χέα για το 2-0!

Δευτερόλεπτα όμως χρειάστηκαν οι γηπεδούχοι για να απαντήσουν. Στο 52’ ο Ράφαελ σέντραρε με τον Μπερμπάτοφ να μειώνει σε 2-1 με κοντινή κεφαλιά και να ξεσηκώνει την εξέδρα που προς στιγμή πάγωσε.

Δέκα ακόμη λεπτά ασφυκτικής πίεσης με συνεχείς κούρσες και γεμίσματα αποδείχτηκαν αρκετά για τους παίκτες του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να κάμψουν την αντίσταση των φιλοξενούμενων για δεύτερη φορά και να φτάσουν στο 61΄στην ισοφάριση με το δεύτερο γκολ του Μπερμπάτοφ. Ο Βούλγαρος σούταρε με τη μία από το ύψος του πέναλτι μετά την ασίστ του Βαλέντσια.

Τα 13 κόρνερ και 21 τελικές όμως που είχαν οι «κόκκινοι διάβολοι» μέχρι το 80’ δεν άγχωσαν την Μπλάκμπερν που κατάφερε να σκοράρει για τρίτη φορά! Στο 80΄ ο Χάνλεϊ εκμεταλλεύτηκε τη λάθος έξοδο του Ντε Χέα και με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έκανε το 3-2!

Οι συνθέσεις των ομάδων

Μαν.Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ (85’ Κιν), Κάρικ, Τζόουνς, Εβρά, Νάνι, Βαλένσια, Παρκ, Γουέλμπεκ, Ερνάντες (46΄Άντερσον), Μπερμπάτοφ

Πάγκος: Λίντεγκααρντ, Ντιούφ, Πογκμπά, Κόουλ, Φράιερς

Μπλάκμπερν: Μπαν, Σάμπα, Χάνλεϊ, Χένλεϊ, Φορμίκα (85’ Γκουντγουίλι), Πέντερσεν, Πέτροβιτς, Ενζονζί, Λόου, Ροτσίνα (55’ Μόρις), Γιακούμπου (89’ Σλιου),

Πάγκος: Κιν, Βούκσεβιτς, Λινγκανζί, Μπλάκμαν
www.sport-fm.gr

Premier League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 19ης αγωνιστικής (video)

31/12/2011

Παραμονή Πρωτοχρονιάς και οι «οικοδεσπότες» στα γήπεδα της Premier League αποδείχθηκαν ιδιαίτερα φιλόξενοι, καθώς μόνον ένας γηπεδούχος κατάφερε να πάρει τη νίκη στα παιχνίδια του Σαββάτου για τη 19η αγωνιστική. Ο λόγος για την Arsenal, η οποία με σκόρερ τον van Persie επικράτησε 1-0 της QPR στο Emirates. Στο Stamford Bridge, η Chelsea προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Drogba στο 23`, αλλά η συνέχεια ανήκε στη Aston Villa, η οποία έκανε την ολική ανατροπή και έφυγε με το «τρίποντο» (3-1) από την έδρα των «μπλε» χάρη στα γκολ των Ireland, Petrov και Bent. Η Tottenham αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Swansea, ενώ χωρίς νικητή ολοκληρώθηκαν και τα Bolton – Wolves (1-1), Norwich – Fulham (1-1), Stoke – Wigan (2-2). Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, η Manchester United γνώρισε ήττα σοκ με 3-2 από την Blackburn, ενώ την Παρασεκυή η Liverpool πήρε τη νίκη με 3-1 απέναντι στην Newcastle.

Τα αποτελέσματα στην 19η αγωνιστική της Premier League:

Παρασκευή 30/12
Liverpool – Newcastle 3-1
29`, 67` Bellamy, 78` Gerrard / 25` αυτ. Agger



Σάββατο 31/12

Manchester United – Blackburn 2-3

52`, 62` Berbatov / 16`, 51` πεν. Yakubu, 80` Hanley

Arsenal – QPR 1-0

60` van Persie

Bolton – Wolverhampton 1-1

22` Ricketts / 49` Fletcher
Chelsea – Aston Villa 1-3

23`πεν. Drogba / 28` Ireland, 83` Petrov, 86` Bent

Norwich – Fulham 1-1

90` Jackson / 7` Sa
Stoke – Wigan 2-2

77` πεν. Walters, 84` Jerome / 45` Moses, 87` πεν. Watson

Swansea – Tottenham 1-1

84` Sinclair / 44` van der Vaart


Κυριακή 1/1

West Bromwich – Everton

Sunderland – Manchester CitY

Βαλαντης Λυκος για τον ALEXWEBRADIO/TV