ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Super League:Pregame 15ης αγωνιστικης

Super League:Pregame 15ης αγωνιστικης

14/12/2013

 Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρώτου γύρου και τη διακοπή των Χριστουγέννων, τόσο τα πράγματα στη Super League δείχνουν να ξεκαθαρίζουν. Τουλάχιστον, ως προς τους στόχους που έχει κάθε ομάδα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-SKODA ΞΑΝΘΗ
 Ο Πλατανιάς, που αγνοεί τη νίκη τις τελευταίες τρεις αγωνιστικές κι έχει κερδίσει μόνο ένα ματς με τον Νίκο Αναστόπουλο στον πάγκο, έχει ξεκινήσει διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ ενόψει Ιανουαρίου, όμως παράλληλα χρειάζεται βαθμούς στο σήμερα. Απέναντι στην Ξάνθη μετράει μια νίκη και μια ήττα στο παρελθόν κι αυτά από την περασμένη σεζόν. Η ακριτική ομάδα έχει ξεκολλήσει από την μετριότητα και βάζει πλώρη προς πεντάδα. Μεγάλο της πρόβλημα, όμως, παραμένουν τα εκτός έδρας ματς, όπου ως τώρα έχει μόνο μια νίκη, όμως δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία δύο παιχνίδια που ‘χει δώσει μακριά από την Ξάνθη και συνολικά τρέχει ένα μικρό σερί τεσσάρων αγώνων χωρίς ήττα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Όταν πιάνει κρύο, ο καιρός είναι για δύο… Στους Ζωσιμάδες, πάλι, ο καιρός δεν ενδείκνυται για κανέναν και τέτοια ματς συνήθως κρίνονται στο γκολ. Ο ΠΑΣ παρά την αλλαγή προπονητή δεν έχει βρει σταθερότητα στο παιχνίδι του και μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, στις οποίες μάλιστα κατάφερε να σκοράρει μόνο μια φορά. Τρία συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχει και ο Εργοτέλης, ο οποίος μακριά από την έδρα του έχει αποσπάσει φέτος τέσσερις ισοπαλίες, ωστόσο έχει κερδίσει μόλις μια φορά. Οι καιρικές συνθήκες, με τις χαμηλές θερμοκρασίες και τον παγετό θα παίξουν σίγουρα ρόλο στο παιχνίδι, παρότι η διοίκηση του ΠΑΣ φρόντισε να προμηθευτεί με ειδικό κάλυμμα, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο αγωνιστικός χώρος από τις βροχοπτώσεις ή και τις ενδεχόμενες χιονοπτώσεις.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
Τον περασμένο Ιανουάριο συμπληρώθηκε μια ντουζίνα αγώνων! Τόσους συνεχόμενους μετράει ο Παναθηναϊκός χωρίς ήττα από τον Ατρόμητο και η ομάδα του Περιστερίου πρέπει να γυρίσει πίσω στον Μάρτιο του 2007 για να μπορέσει να βρει μια νίκη. Η παράδοση, συνεπώς, είναι συντριπτικά υπέρ του τριφυλλιού που έχει κερδίσει οκτώ από τα δώδεκα τελευταία παιχνίδια, όμως την ίδια στιγμή πρέπει να σημειωθεί ότι δεν έχει κερδίσει στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας ματς! Οι πράσινοι δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, έκαναν μια επιβλητική εμφάνιση απέναντι στην Καλλονή και τώρα υπάρχει και μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο. Ο Ατρόμητος, που έχει χτίσει εκ νέου ένα σερί αήττητος, είναι μπροστά με έναν βαθμό και θέλει να διατηρηθεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.  Έξω από το «Γεντί Κουλέ» υπάρχει μονόδρομος! Μετά τη βαριά ήττα στο Περιστέρι, το κλίμα στο Ηράκλειο διαταράχτηκε εκ νέου, αφού ο ΟΦΗ πήρε ανάσες ωστόσο ακόμα είναι πιο κοντά στην ουρά απ’ ό,τι στην πεντάδα. Οι Κρητικοί διατηρούν μετά από εφτά παιχνίδια το αήττητο στην έδρα τους, όμως απέναντί τους την Κυριακή έχουν τον κακό τους δαίμονα. Ο Λεβαδειακός, που είναι σε καλύτερη μοίρα βαθμολογικά και προέρχεται από τη νίκη επί του Πλατανιά, έχει εξαιρετική παράδοση στην έδρα του ΟΦΗ. Έχει χάσει έξι φορές σε επίπεδο Α’ Εθνικής, αλλά έχει κερδίσει τέσσερις κι έχει αποσπάσει μια ισοπαλία, ενώ στα τελευταία τρία ματς μεταξύ των δύο ομάδων στην Κρήτη, οι Βοιωτοί δεν έχουν ηττηθεί! Ο ΟΦΗ κέρδισε για τελευταία φορά στο Ηράκλειο τον Οκτώβριο του 2010.

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ-ΠΑΟΚ
Όταν μιλάμε για την ξενιτεμένη Καλλονή, το ζητούμενο στην παράδοση είναι πάντα διπλό. Πρώτον αν έχει βρεθεί ξανά στο παρελθόν με τον αντίπαλό της και δεύτερον τι συμβαίνει στην έδρα που έχει επιλέξει να παίξει… Εδώ, λοιπόν, ξεκινούν τα καλά νέα για τον ΠΑΟΚ! Τα εισιτήρια για τον αγώνα στη Νέα Σμύρνη πωλούνται στην Τούμπα και ο δικέφαλος που έχει χάσει μόνο μια φορά τα τελευταία έξι χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο, μπορεί να νιώθει άνετα. Όλες οι νίκες του ΠΑΟΚ στο ίδιο διάστημα είναι με σκορ καρμπόν (σ.σ. 1-2), ενώ δεν έχει κερδίσει όποτε δεν έχει σκοράρει. Στα των δύο αντιπάλων, η Καλλονή έχει δύο συνεχόμενες βαριές ήττες που θέλει να ξεπεράσει, ενώ ο ΠΑΟΚ που έχει κρατήσει μηδέν παθητικό για δύο σερί ματς, θέλει να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις των δύο τελευταίων αγώνων.

ΑΠΟΛΛΩΝ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ
Αν δεν ήταν το κύπελλο, η προϊστορία θα ήταν στο μηδέν! Η κληρωτίδα, όμως, τους έχει φέρει τρεις  φορές στο πρόσφατο παρελθόν αντίπαλους και σε όλες τις περιπτώσεις ο Πανθρακικός πανηγύρισε. Η ομάδα της Κομοτηνής μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία απέναντι στον Απόλλωνα Αθηνών, αφού μόνο την περυσινή σεζόν αναμετρήθηκαν σε ματς που δεν ήταν νοκ άουτ. Ο Πανθρακικός είναι απ’ τις καλύτερες ομάδες εκτός έδρας με συγκομιδή εφτά βαθμών, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα που μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική ήταν αποκλειστικά και μόνο ομάδα έδρας! Οι νεοφώτιστοι έχουν ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοπαλία στην Τούμπα και ψάχνουν την πρώτη τους νίκη με προπονητή τον Λόρι Σάντσεζ. Στη Ριζούπολη έχουν μαζέψει ως τώρα εννέα βαθμούς, όμως έχουν να κερδίσουν από τις 29 Σεπτεμβρίου και τη νίκη επί του Λεβαδειακού.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Μπορεί μια ήττα να επιβεβαιώνει ότι είσαι σε καλή κατάσταση; Αν είναι στο Στάδιο Καραϊσκάκη και από τον Ολυμπιακό, τότε ναι, μπορεί. Το μικρό σερί που είχε χτίσει ο Αστέρας με δύο συνεχόμενες νίκες και πέντε σερί παιχνίδια χωρίς ήττα έλαβε τέλος στο Φάληρο, αλλά με τρόπο που κάθε άλλο παρά προβλημάτισε τους Αρκάδες. Επιστρέφοντας στην έδρα τους, έχουν να αντιμετωπίσουν έναν Πανιώνιο που έχει να σκοράρει τρεις αγωνιστικές, αλλά και που δεν έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία δύο ματς. Οι κυανέρυθροι έχουν χάσει έδαφος τις τελευταίες αγωνιστικές, όμως ακόμα απέχουν από την επικίνδυνη ζώνη και μακριά από τη Νέα Σμύρνη έχουν κάνει αρκετές ζημιές. Η παράδοση στην Τρίπολη είναι συντριπτικά υπέρ του Αστέρα, που μετράει πέντε νίκες στο πρωτάθλημα και μόλις μία ήττα

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Μία από τις χειρότερες επιθέσεις του πρωταθλήματος υποδέχεται μια από τις καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος. Καιρός, λοιπόν, να δούμε τι μετράει… Η Βέροια έχει σκοράρει μόλις δώδεκα γκολ στο πρωτάθλημα, επίδοση που μαζί με του Άρη, του Πλατανιά και του Απόλλωνα συνιστούν τη χειρότερη. Απ’ την άλλη, όμως, τα τέσσερα από τα δώδεκα τα πέτυχε μαζεμένα πριν δύο αγωνιστικές και στο τελευταίο εντός έδρας ματς. Απ’ την άλλη, ο Παναιτωλικός που πίσω από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο έχει την καλύτερη άμυνα μαζί με τον Παναθηναϊκό με παθητικό 13 τερμάτων. Η ομάδα του Μάκη Χάβου έχει κάνει μια κοιλιά στην απόδοσή της και παραμένει τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη, ωστόσο είναι μακριά από την επικίνδυνη ζώνη και ακόμα νιώθει ασφάλεια.

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Κάποτε θα ήταν το μεγάλο ματς της αγωνιστικής! Τώρα, ο άσος… πληρώνει με 21,00 απόδοση και ο Άρης μοιάζει να κυνηγάει ένα θαύμα. Οι κιτρινόμαυροι αναθάρρησαν λίγο βαθμολογικά και ψυχολογικά με την ισοπαλία στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη, όμως η πραγματικότητα παραμένει πολύ δύσκολη. Είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, παίζουν με τον Ολυμπιακό, έχουν απουσίες λόγω καρτών και κάτι εξίσου σημαντικό με τα προηγούμενα. Ακόμα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης»! Ο Ολυμπιακός των έξι νικών και μιας ισοπαλίας μακριά από τον Πειραιά, των 17-2 τερμάτων στοχεύει σε ένα αποτέλεσμα που θα τον διατηρήσει μακριά από τον ΠΑΟΚ και σε ένα όμορφο βράδυ ενόψει της κλήρωσης της Δευτέρας. Ο Άρης, ωστόσο, έχει τον τρόπο να δυσκολεύει πάντα τον Ολυμπιακό, ακόμα και τα τελευταία χρόνια που οι στόχοι τους έχουν τεράστια απόκλιση. Πέρυσι, απέσπασαν ισοπαλία 2-2, πρόπερσι ηττήθηκαν δύσκολα με 2-3, πιο πίσω με 1-2 και πάλι λέγοντας. Αξίζει να σημειωθεί πως λευκή ισοπαλία ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει να σημειωθεί από το 2002!!

Προϊστορία αναμετρήσεων

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013
Πλατανιάς - Skoda Ξάνθη 15.00 NS1
Μόλις δύο φορές έχουν ξαναπαίξει Πλατανιάς και Ξάνθη, οι οποίοι συναντήθηκαν για πρώτη φορά την περσινή σεζόν στη Superleauge. Η κάθε ομάδα μετράει από μία νίκη με τον Πλατανιά πέρυσι να νικάει στο πρώτο παιχνίδι 3-2 στα Χανιά και να χάνει στην Ξάνθη με 2-0.
ΠΑΣ Γιάννινα - Εργοτέλης 17.15 NS1
Μόλις μία φορά έχουν γνωρίσει την ήττα από τον ΠΑΣ στον Εργοτέλη σε επίπεδο πρωταθλήματος. Αυτό έγινε τον Δεκέμβριο του 2009 στα Γιάννινα με 1-0. Από εκεί και πέρα, οι Κρητικοί έχουν τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε Superleague και Football League, αλλά οι Γιαννιώτες έχουν στο ενεργητικό τους και μία νίκη στο κύπελλο (27/10/10).
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος 19.30 NS2
Πολύ καλή παράδοση κόντρα στον Ατρόμητο έχει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει ηττηθεί συνολικά δύο φορές, καμία εξ αυτών στη Λεωφόρο. Οι "πράσινοι" μετρούν 18 νίκες σε 26 παιχνίδια, ενώ δεν έχουν χάσει στα τελευταία 12. Τέλος, δεν υπάρχει over στις μεταξύ τους αναμετρήσεις από τις 28 Μαρτίου του 2010.

Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013
ΟΦΗ - Λεβαδειακός 15.00 NS2
Πολύ ισορροπημένο ζευγάρι είναι αυτό του ΟΦΗ με τον Λεβαδειακό. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί συνολικά 30 φορές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Κρητικούς να έχουν 12 νίκες και τους Βοιωτούς 10. Δεν έχουν σημειωθεί πάνω από δύο γκολ σε μεταξύ τους αναμέτρηση εδώ κι εννιά παιχνίδια.
ΑΕΛ Καλλονής - ΠΑΟΚ 17.15 NS2
Δεν υπάρχουν παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων.
Απόλλων Σμύρνης - Πανθρακικός 17.15 NS3
Την πρώτη του νίκη με αντίπαλο τον Πανθρακικό αναζητά ο Απόλλων Σμύρνης. Ως τώρα οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μόνο για τον θεσμό του κυπέλλου, με την ομάδα της Κομοτνής να μετράει τρεις νίκες (η μία στην παράταση) και μία ισοπαλία.
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 17.15 NS4
Μόλις μία ισοπαλία υπάρχει στα παιχνίδια του Αστέρα Τρίπολης με τον Πανιώνιο στα οποία νικάει σχεδόν πάντα ο γηπεδούχος. Οι Αρκάδες έχουν συνολικά έξι νίκες, τις πέντε στην Τρίπολη, και οι "κυανέρυθροι" πέντε νίκες, τις τέσσερις στη Νέα Σμύρνη. Η εκάστοτε γηπεδούχος ομάδα έχει επικρατήσει στα πέντε τελευταία παιχνίδια.
Βέροια - Παναιτωλικός 17.15 NS7
Η ισοπαλία είναι το αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει τα παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων, αφού από τις 12 μεταξύ τους αναμετρήσεις οι έξι έχουν λήξει χωρίς νικητή. Από εκεί και πέρα κάθε ομάδα έχει από τρεις νίκες. Ωστόσο, η Βέροια δεν έχει ηττηθεί ποτέ για το πρωτάθλημα από τους Αγρινιώτες στην έδρα της.
Άρης - Ολυμπιακός 19.30 NS1
Ο Ολυμπιακός έχει τη μερίδα του λέοντος στις νίκες μετρώντας 61 έναντι 23. Ωστόσο, στη Θεσσαλονίκη τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού οι δύο ομάδες έχουν ίδιο αριθμό νικών στο πρωτάθλημα (16), με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν και μία νίκη στο κύπελλο.

Aναλυτικα το προγραμμα και οι ωρες μεταδοσηςτης 15ης αγωνιστικης

Η επομενη αγωνιστικη





ALEX WEB RADIO/TV

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

14/12/2013 

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα στην 15η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE

Τσουχτερό κρύο προβλέπει η ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο

Ανεβαίνει λίγο η θερμοκρασία. Υποχωρούν τα έντονα φαινόμενα σε όλη τη χώρα.
Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός από το Σαββατοκύριακο, με τις χιονοπτώσεις να υποχωρούν και τη θερμοκρασία να ανεβαίνει. Ωστόσο από Δευτέρα οι άνεμοι θα ενισχυθούν και η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Ειδικότερα, το Σάββατο η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 3 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 0 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 9 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 4 έως 10 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα ανατολικά τις πρωινές ώρες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 10 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας, με τοπικές βροχές στη Βόρεια Κρήτη, τις Σποράδες και το Βόρειο Αιγαίο τις πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013. Τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθεί παγετός στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, με εξαίρεση το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες από βορειοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Κυριακή

Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού την Κυριακή, καθώς η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει ιδιαίτερη μεταβολή. Ωστόσο θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, κυρίως στα ανατολικά και νότια τμήματα της χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές μεταβλητοί ασθενείς, οι οποίοι τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους 4 με 5 μποφόρ.

Σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη τη Δευτέρα

Η νέα εβδομάδα θα ξεκινήσει με πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια τμήματα της χώρας. Επίσης νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένεται να σημειωθούν στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Σποράδες και τις Κυκλάδες.

Μάλιστα θα σημειωθούν και σποραδικές καταιγίδες στην Κρήτη, κυρίως στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές. Το απόγευμα σταδιακά ο καιρός θα βελτιωθεί. Στις υπόλοιπες περιοχές θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, με ενίσχυση τη νύχτα στα ανατολικά.
















ALEX WEB RADIO/TV

Μίτσελ: "Ίσως είμαστε εκτός συναγωνισμού αυτήν την περίοδο"

Μίτσελ: "Ίσως είμαστε εκτός συναγωνισμού αυτήν την περίοδο"

Ο Μίτσελ έκανε τον απολογισμό του Ολυμπιακού μετά την πρόκριση της ομάδας στις 16 καλύτερες της Ευρώπης, δήλωσε ικανοποιημένος από το ρόστερ που έχει στη διάθεσή του, ενώ επισήμανε πως οι ερυθρόλευκοι διανύουν ένα εκπληκτικό διάστημα και τη δεδομένη χρονική στιγμή ίσως είναι εκτός συναγωνισμού.
Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού δεν θέλησε να κατονομάσει τον πολυτιμότερο παίκτη μέχρι στιγμής, υπογραμμίζοντας πως οι ερυθρόλευκοι ήταν μία αληθινή ομάδα σε όλα τα παιχνίδια της τη φετινή σεζόν και κυρίως σε αυτά της Ευρώπης. Επίσης, αναφέρθηκε και στην κλήρωση της φάσης των "16" του Champions League που θα γίνει τη Δευτέρα (16/12) στη Νιόν της Ελβετίας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μίτσελ στην κάμερα του Novasports:

Κύριε Μίτσελ, τώρα που έχει φύγει η ένταση της τελευταίας αναμέτρησης στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα ήθελα να μου πείτε τι θα κρατούσατε από την πορεία του Ολυμπιακού στους ομίλους;

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Είμαστε πολύ περήφανοι. Δεν μας έχει φύγει η πίεση. Τώρα έχουμε επιπλέον πίεση, γιατί έχουμε δει πως είμαστε ικανοί για πολλά περισσότερα πράγματα. Και το πιο καλό από είναι το γεγονός πως η ομάδα μαθαίνει στην πίεση και μπορεί να την χειρίζεται. Παραδόξως, εκείνη την εβδομάδα που παίζαμε με τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και την Μπενφίκα, λέγαμε πως είναι μία καθοριστική και πολύ δύσκολη εβδομάδα.

Εκείνη η εβδομάδα ήταν για εμένα ακόμη πιο πιεστική, γιατί συσσωρεύτηκε όλη η πίεση και η κούραση της εβδομάδας. Όμως, τελικά όλα πήγαν καλά, γιατί κερδίσαμε και τα τρία παιχνίδια. Επίσης «σπάσαμε» πάρα πολλά ρεκόρ: οι περισσότερες εντός έδρας νίκες, τα περισσότερα γκολ, το μεγαλύτερο σερί χωρίς ήττα. Ήταν, λοιπόν, μία πολύ καλή εβδομάδα".

Ποιος κατά τη γνώμη σας είναι ο MVP αυτής της πορείας;

"Θα ήταν άδικο να ονομάσω έναν. Πιστεύω πως ήμασταν μία αληθινή ομάδα".       

Από την άλλη πλευρά, τι δε θα θέλατε να ξαναδείτε από την ομάδα σας στα νοκ άουτ παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ;

"Ίσως λίγο την ανασφάλεια και την έλλειψη αυτοπεποίθησης που έδειξαν κάποιοι παίκτες σε σχέση με τις ικανότητές τους. Γιατί εμείς τους χρησιμοποιήσαμε για κάτι που έχουν και που μπορούν. Όχι για κάτι το οποίο ανακαλύψαμε εμείς. Καθώς, λοιπόν, οι παίκτες ανακάλυπταν ότι έχουν αυτές τις αξίες, αυτήν την ποιότητα, τότε ήμασταν όλο και πιο καλοί".

Αληθεύει πως πριν απ' το ματς με την Αντερλεχτ δείξατε στους παίκτες σας ένα βίντεο με γκολ τους αλλά και αντιδράσεις των οπαδών του Ολυμπιακού προκειμένου να τους «ντοπάρετε» ψυχολογικά;

"Ήταν μία ιδέα του συνεργάτη μου, Κάρλος Μοράλες, ο οποίος έφτιαξε αυτό το βίντεο, στο οποίο ήταν οι επιτυχίες που έχει καταφέρει η ομάδα και τη χαρά που έχουν δώσει αυτές οι επιτυχίες στον κόσμο. Θέλαμε να δείξουμε στους παίκτες τι περίμενε ο κόσμος να δει απ' αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω πως ήταν ένα πολύ πετυχημένο βίντεο. Δεν λέω πως τα παιχνίδια κερδίζονται στην αίθουσα συσκέψεων. Όμως καμία φορά συμβαίνει. Εκείνο το βίντεο έδειχνε μία καλή φάση και μετά έδειχνε κατευθείαν τη χαρά και το πάθος του κόσμου απ' την πλευρά του κόσμου. Το τι περίμενε ο κόσμος να δει και πως θα αντιδρούσε αν το έβλεπε".

Αλήθεια, στην κλήρωση της Δευτέρας προτιμάτε ισπανική, γερμανική ή αγγλική ομάδα;

"Έχω ήδη πει ότι προτιμώ να αποφύγω τις γερμανικές ομάδες. Μακάρι τα ποσοστά που υπάρχουν για τους πιθανούς αντιπάλους στην κλήρωση να είναι αληθινά και να μην τύχουμε με ισπανική ομάδα".

Πάντως, αν ο Ολυμπιακός κληρωθεί με την Ατλέτικο και την αποκλείσει, θα σας αγαπήσουν πιο πολύ οι φίλοι της Ρεάλ.

"Μακάρι (γέλια). Σίγουρα, μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε με την Ατλέτικο γιατί φοράμε τα ίδια χρώματα και θα είναι δύσκολο. Πως θα γίνει το ματς;".

Επειδή πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος, πιστεύετε πως έχει ανάγκη η ομάδα σας για να ενισχυθεί ή μπορεί να ανταποκριθεί στις επόμενες υποχρεώσεις της με το δυναμικό που έχει τώρα;

"Όχι, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Είμαι ικανοποιημένος απ' τους παίκτες που έχω. Είμαι ικανοποιημένος απ' τον τρόπο που διαχειριστήκαμε τους 27 παίκτες της ομάδας, αν και στην αρχή της περιόδου είχα πει ότι ήθελα να είναι λιγότεροι. Όλοι οι παίκτες ανταποκρίθηκαν αρκετά καλά. Όλοι οι παίκτες έπαιξαν και συνεισέφεραν στην ομάδα. Και όταν τους χρειαστήκαμε, έδωσαν το καλύτερο που μπορούσαν".    

Παρεμπιπτόντως, σκοπεύετε να κάνετε αλλαγές στη λίστα που θα δηλώσετε στην UEFA για τα ματς της νοκ άουτ φάση; Για παράδειγμα, θα δηλωθεί ο Μιγκέλ Τόρες ή κάποιος άλλος παίκτης σας που είχε μείνει εκτός λίστας;

"Σίγουρα θα χρειαστεί να κάνουμε κάποιες αλλαγές, από ανάγκη. Γιατί θα πρέπει να προσθέσουμε κάποιους παίκτες σε αυτή τη λίστα. Δεν γνωρίζω πότε είναι η προθεσμία που πρέπει να το κάνουμε. Αλλά σίγουρα θα χρειαστούμε κάποιες αλλαγές. Για παράδειγμα στο τελευταίο ματς χρειαζόμασταν έναν ακόμη αμυντικό".

Πρέπει, ωστόσο, να επαναφέρετε τους παίκτες σας στην ελληνική πραγματικότητα, όπου σας περιμένουν τρεις αγώνες σε διάστημα έξι ημερών; Θα είναι εύκολη η επιστροφή τους στις εγχώριες υποχρεώσεις τους;

"Είναι αυτό ακριβώς που μας χρειάζεται αυτή τη στιγμή και πρέπει να κάνουμε. Γιατί μέχρι στιγμής έχουμε καταφέρει να μην αλλάζουμε τις συνήθειές μας και τον τρόπο δουλειάς μας. Και ακριβώς αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Για τα παιχνίδια απέναντι στον Άρη, τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα, θα συνεχίσουμε τον ίδιο τρόπο δουλειάς. Αν θέλουμε να φθάσουμε στον Φεβρουάριο με επιτυχία, τότε θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό που κάναμε έως τώρα. Πιστεύω πως είναι ένα απ' τα μυστικά της συνταγής της επιτυχίας. Συνεχίσαμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, είτε παίζαμε για το πρωτάθλημα, είτε για το κύπελλο, είτε για το Τσάμπιονς Λιγκ".

Την Κυριακή αντιμετωπίζετε τον Άρη που δεν έχει ακόμη νίκη στην έδρα του. Τι εικόνα έχετε για την ομάδα της Θεσσαλονίκης;

"Είναι ένα στοιχείο πολύ επικίνδυνο, γιατί κάποια ημέρα μπορεί να κερδίσει. Δε θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερο κίνητρο απ' το να παίξει απέναντι στον πρωτοπόρο για να πετύχει την πρώτη εντός έδρας νίκη. Σίγουρα θα είναι ένα παιχνίδι στο οποίο θα υπάρχει πολύ μεγάλη πίεση. Δε θα είναι καθόλου εύκολο. Θα πρέπει, λοιπόν, να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο. Θα πρέπει να δώσουμε το μέγιστο των δυνατοτήτων μας. Γιατί αν δεν το κάνουμε, θα ήταν έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο. Και κάτι τέτοιο θα ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος απ' την πλευρά μας".

Προλαβαίνει ο Μανιάτης να παίξει σε κάποιο από τα τρία ματς που απομένουν έως το τέλος της χρονιάς;

"Σήμερα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα. Κάναμε μία προπόνηση με όλους τους παίκτες μας. Έδειξε πως δεν είχε καμία ενόχληση. Είναι, λοιπόν, έτοιμος να συμμετέχει κανονικά στις προπονήσεις. Όμως, όταν θα παίξει θα σημαίνει πως είναι 100% έτοιμος για να παίξει". 

Φαντάζομαι πως τον Μήτρογλου θα τον έχετε στη διάθεσή σας στις αρχές Ιανουαρίου;

"Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Συνεχίζει να δουλεύει. Ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα. Θα δουλέψει ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα κατά τη διάρκεια των γιορτών. Παραφυλάμε και παρακολουθούμε ιδιαίτερα τη διατροφή του. Δε θέλουμε να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα. Πιστεύουμε πως στην επιστροφή, στις 2 ή 3 Ιανουαρίου, θα είναι έτοιμος να προπονείται μαζί μας".

Και κάτι τελευταίο: οι οκτώ βαθμοί διαφοράς απ' τον δεύτερο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ, σας δημιουργούν ένα αίσθημα ασφάλειας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

"Είναι ένα στοιχείο αυτό. Αλλά δε δείχνει πως ο ΠΑΟΚ έχει κάνει κάτι λάθος. Απλώς δείχνει πως εμείς έχουμε κάνει κάτι καλύτερο. Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων όπως είναι ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης που μας ακολουθούν στη βαθμολογία. Είναι ομάδες που τα πηγαίνουν καλά. Απλώς εμείς είμαστε ίσως εκτός συναγωνισμού σε αυτήν την περίοδο. Και αυτή η διαφορά μιλάει καλά για εμάς. Δεν μιλάει άσχημα για τον ΠΑΟΚ".


ALEX WEB RADIO/TV

"Κλεισμένος" ο Πελέ

"Κλεισμένος" ο Πελέ

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Πελέ από τον Εργοτέλη στον Ολυμπιακό μετά τη συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους στις 500.000 ευρώ. Προς το παρόν, δεν υπάρχει επιβεβαίωση από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ επί του θέματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του αθλητικού ραδιοφωνικού σταθμού της Κρήτης "Athletic Radio 104,2", η διοίκηση του Ολυμπιακού ήρθε σε απόλυτη συμφωνία με την αντίστοιχη του Εργοτέλη για την απόκτηση του Πορτογάλου κεντρικού μέσου. Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν 500.000 ευρώ στους Κρητικούς, ποσό ιδιαίτερα υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα. Πλέον, απομένουν οι λεπτομέρειες σχετικά με τη συμφωνία του 26άχρονου (14/9/1987) ποδοσφαιριστή με τον Ολυμπιακό, αλλά το θέμα φαντάζει τυπικό.
Ο Πελέ είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό και όπως σας είχαμε ενημερώσει τις προηγούμενες ημέρες η υπόθεση της απόκτησής του βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Το ζητούμενο είναι πότε ο Πορτογάλος μέσος θα ενσωματωθεί στην ομάδα του Πειραιά, καθώς ο Εργοτέλης φέρεται να επιθυμεί την παραμονή του παίκτη μέχρι τα μέσα Γενάρη προκειμένου ο προπονητής των Κρητικών, Γιάννης Πετράκης, να τον έχει στη διάθεσή του στα πρώτα παιχνίδια του δεύτερου γύρου της Super League.

Από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, πάντως, δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής επιβεβαίωση της είδησης.

ALEX WEB RADIO/TV

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς :"Να στηρίξουμε τον Ερασιτέχνη"

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς :"Να στηρίξουμε τον Ερασιτέχνη"

14/12/2013

Την «Προνομιακή Κάρτα Μέλους» απέκτησε από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π στο Vammos του Καραϊσκάκη,  ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς το πρωί της περασμένης Τρίτης.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού και καλεί τον κόσμο να βοηθήσει προκειμένου να παραμείνουν στην κορυφή όλες οι ομάδες.
Κι όπως τόνισε: «Όλοι μας πρέπει να σταθούμε δίπλα στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Εκτός από το ποδόσφαιρο υπάρχουν και άλλα αθλήματα που καλλιεργεί ο Ολυμπιακός και τα οποία μας χαρίζουν κάθε χρόνο πολλές κούπες. Για να συνεχίσουν πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε» ήταν τα λόγια του μεγάλου αρχηγού του Θρύλου τα προηγούμενα χρόνια που κουράστηκε να σηκώνει κούπες!
Η διάθεση της «Προνομιακής Κάρτας Μέλους» συνεχίζεται  με ικανοποιητικό ρυθμό και θυμίζουμε πως μπορεί να την  αποκτήσει ο  φίλος του Ολυμπιακού δίνοντας υπό μορφή οικονομικής ενίσχυσης το ποσό των 100 ευρώ όταν είναι ενεργό μέλος.
Έχουν τυπωθεί 500 Προνομιακές Κάρτες οι οποίες παρέχουν πολλά και σημαντικά προνόμια σ’ αυτούς που θα τις αποκτήσουν. Αναλυτικά τα προνόμια:
•       Ελεύθερη είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ
•       Εξασφάλιση εισιτηρίου για κάθε εντός έδρας αγώνα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
•       Έκπτωση 15% στο κατάστημα RED STORE
•       Συλλεκτικό δώρο συναισθηματικής αξίας
•       Μια διπλή πρόσκληση σε ένα Ευρωπαϊκό αγώνα Βόλεϊ Ανδρών
            (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
•       Μια διπλή πρόσκληση σε ένα ευρωπαϊκό αγώνα Βόλεϊ  Γυναικών
            (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
•       Μια διπλή πρόσκληση σε ένα ευρωπαϊκό αγώνα Πόλο  Ανδρών
            (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
•       Μια διπλή πρόσκληση σε ένα ευρωπαϊκό αγώνα Πόλο Γυναικών
            (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας)
•       Πρόσθετα προνόμια που ανακοινώνονται συνεχώς
Την Προνομιακή Κάρτα Μέλους μπορείτε να την αποκτήσετε καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-18:00) στα γραφεία του συλλόγου μας στην Πλατεία Αλεξάνδρας. Για πληροφορίες καλέστε στα τηλέφωνα: 210-4190902-3 ή στείλτε μας email στο:erasitechnis@olympiacos.org

ALEX WEB RADIO/TV

Έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Τον Παναθηναϊκό φιλοξενεί το βράδυ του Σαββάτου (14/12, 21:30, Novasports1) ο Ολυμπιακός, στο Κλειστό Γυμναστήριο "Μελίνα Μερκούρη" στο Ρέντη, σε παιχνίδι για τη 10η αγωνιστική της Volley League.
Η ομάδα του Πειραιά είναι έτοιμη για μία ακόμη νίκη που θα την κρατήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και οι παίκτες παρά την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια και το μεγάλο ταξίδι στη Ρωσία θέλουν να πάρουν μία "καθαρή" νίκη, αλλά και να παίξουν καλό βόλεϊ για τον κόσμο που θα μεταβεί στο Ρέντη για να τους ενισχύσει.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης, μιλώντας για το παιχνίδι σημείωσε: "Πάντα ένας αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερος. Είναι ντέρμπι και θέλει μεγάλη προσοχή. Εμείς προερχόμαστε από μία σειρά δύσκολων αγώνων και υπάρχει κούραση και από το ταξίδι στη Ρωσία, όμως έχουμε υποχρέωση να κερδίσουμε. Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει μία νέα αρχή, έχει αρκετές αλλαγές, όμως εμείς θα πρέπει να παίξουμε δυνατά και να επιβληθούμε από τον πρώτο κιόλας πόντο".

Ο έμπειρος προπονητής, που ως παίκτης έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά "ντέρμπι αιωνίων", θέλει και τον κόσμο στο πλευρό της ομάδας: "Θέλω να καλέσω τον κόσμο μας να έρθει το Σαββατο με τον Παναθηναϊκό, αλλά και την Τετάρτη με την Οστράβα να μας στηρίξει. Τον έχουμε ανάγκη. Η δύναμη που μας δίνει ο κόσμος είναι μεγάλη".


ALEX WEB RADIO/TV

Volley League:Στις 8/1 η εξ αναβολής 2η αγωνιστική

Volley League:Στις 8/1 η εξ αναβολής 2η αγωνιστική

Την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί η εξ αναβολής της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Θυμηθείτε τους αγώνες.
Η ΕΟΠΕ όρισε τελικά την ημερομηνία διεξαγωγής της 2ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών. Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2014.
Θυμίζουμε πως τα παιχνίδια είχαν αναβληθεί γιατί αρκετά από τα κλειστά γυμναστήρια δεν είχαν εξασφαλίσει αδειοδότηση από τις Περιφέρειες.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Ηρακλής Κηφισιάς-Πανναξιακός (15.00)
Παναθηναϊκός-Σταυρούπολη (17.00)
Ηρακλής-Βριλήσσια (18.00)
Μαρκόπουλο-ΑΕΚ (18.30)
Μακεδόνες-Ρέθυμνο*
Ίωνες-Ολύμπιακός

* Δεν έχει οριστεί η ώρα και ο τόπος διεξαγωγής γιατί οι Μακεδόνες χρησιμοποιούν το "Κατσάνειο" στο οποίο αγωνίζονται την ίδια μέρα ο Ηρακλής με τα Βριλήσσια.

ALEX WEB RADIO/TV

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ, Τότεναμ - Λίβερπουλ και Ίντερ - Νάπολι είναι τα ματς που ξεχωρίζουν στην Ευρώπη το Σαββατοκύριακο, ενώ την Δευτέρα συγκρούονται Μίλαν - Ρόμα και ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια
Δύο σπουδαία ματς στην Αγγλία ξεχωρίζουν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Ευρώπη.
Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Άρσεναλ το Σάββατο και η Τότεναμ φιλοξενεί την Λίβερπουλ την Κυριακή.
Από εκεί και πέρα, η Νάπολι αντιμετωπίζει στο "Σαν Πάολο" την Ίντερ, ενώ την Δευτέρα υπάρχουν δύο σημαντικά ματς, τα Μίλαν - Ρόμα και ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια.

Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

 ΑΓΓΛΙΑ

Premier League - 16η αγωνιστική



Σάββατο
Μάντσεστερ Σίτι - Άρσεναλ (14:45)
Τσέλσι - Κρίσταλ Πάλας (17:00)
Έβερτον - Φούλαμ
Νιούκαστλ - Σαουθάμπτον
Γουέστ Χαμ - Σάντερλαντ
Κάρντιφ - Γουέστ Μπρομ
Χαλ - Στόουκ (19:30)
Κυριακή
Άστον Βίλα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30)
Νόριτς - Σουόνσι
Τότεναμ - Λίβερπουλ (18:00)

ΙΤΑΛΙΑ

Serie A - 16η αγωνιστική



Σάββατο
Κατάνια - Βερόνα (21:45)
Κυριακή
Κιέβο - Σαμπντόρια (16:00)
Φιορεντίνα - Μπολόνια
Τζένοα - Αταλάντα
Λάτσιο - Λιβόρνο
Πάρμα - Κάλιαρι
Ουντινέζε - Τορίνο
Γιουβέντους - Σασουόλο (19:30)
Νάπολι - Ίντερ (21:45)
Δευτέρα
Μίλαν - Ρόμα (21:45)

 ΙΣΠΑΝΙΑ

Primera Division - 16η αγωνιστική



Παρασκευή
Λεβάντε - Έλτσε (22:00)
Σάββατο
Οσασούνα - Ρεάλ (17:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο - Γρανάδα (19:00)
Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ (21:00)
Μάλαγα - Χετάφε (23:00)
Κυριακή
Αλμερία - Εσπανιόλ (13:00)
Σοθιεδάδ - Μπέτις (18:00)
Σεβίλλη - Μπιλμπάο (20:00)
Ατλέτικο - Βαλένθια (22:00)
Δευτέρα
Βαγιαδολίδ - Θέλτα (23:00)

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Bundesliga - 16η αγωνιστική



Παρασκευή
Χέρτα - Βέρντερ (21:30)
Σάββατο
Μπάγερν - Αμβούργο (16:30)
Ανόβερο - Νυρεμβέργη
Χόφενχαϊμ - Ντόρτμουντ
Μάιντς - Γκλάντμπαχ
Άουγκσμπουργκ - Μπράουνσβαϊγκ
Βόλφσμπουργκ - Στουτγκάρδη (19:30)
Κυριακή
Σάλκε - Φράιμπουργκ (16:30)
Λεβερκούζεν - Φρανκφούρτη (18:30)

 ΓΑΛΛΙΑ

Ligue 1 - 18η αγωνιστική



Παρασκευή
Μονπελιέ - Σεντ-Ετιέν (21:30)
Σάββατο
Ρεν - Παρί Σεν-Ζερμέν (18:00)
Αζαξιό - Λοριάν (21:00)
Εβιάν - Ρεμς
Γκινγκάμπ - Μονακό
Ναντ - Τουλούζ
Νις - Σοσό
Κυριακή
Μπορντό - Βαλανσιέν (15:00)
Λιλ - Μπαστιά (18:00)
Λιόν - Μαρσέιγ (22:00)

 ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Primeira Liga - 13η αγωνιστική



Παρασκευή
Ακαντέμικα - Μαρίτιμο (22:15)
Σάββατο
Μπράγκα - Σετούμπαλ (18:00)
Σπόρτινγκ - Μπελενένσες (22:15)
Κυριακή
Αρόουκα - Γκιμαράες (18:15)
Ολιανένσε - Μπενφίκα (20:15)
Ρίο Άβε - Πόρτο (22:15)
Δευτέρα
Νασιονάλ - Πάσος Φερέιρα (21:00)
Εστορίλ - Ζιλ Βισέντε (22:15)

ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Eredivisie - 17η αγωνιστική



Παρασκευή
Τσβόλε - Χέρενφέν (21:00)
Σάββατο
Νάιμεχεν - Ρόντα (19:45)
Ντεν Χάαχ - Βάαλβαϊκ (20:45)
Τβέντε - Γκόου Αχέντ Ιγκλς (21:45)
Κυριακή
Κάμπουρ - Άγιαξ (13:30)
Φιτέσε - Μπρέντα (15:30)
Φέγενοορντ - Χρόνινχεν
Χεράκλες - Άλκμααρ
Ουτρέχτη - Αϊντχόφεν (17:30)

ΤΟΥΡΚΙΑ

SüperLig - 15η αγωνιστική



Παρασκευή
Φενέρμπαχτσε - Ακχισάρ Μπελεντίγεσπορ (20:00)
Κόνιασπορ - Καράμπιουκσπορ
Σάββατο
Σίβασπορ - Ρίζεσπορ (13:30)
Ελάζιγκσπορ - Αντάλιασπορ (16:00)
Κάισερισπορ - Εσκισέχιρσπορ (19:00)
Κυριακή
Γκεντλέρμπιρλιγί - Γαλατάσαράι (15:30)
Κασίμπασα - Μπεσίκτας (19:00)
Γκαζιάντεπσπορ - Ερτσίγεσπορ
Δευτέρα
Τράμπζονσπορ - Μπούρσασπορ (20:00)

 ΒΕΛΓΙΟ

Jupiler League - 19η αγωνιστική



Σάββατο
Λόιβεν - Οστάνδη (21:00)
Λόκερεν - Κόρτραϊκ
Μέχελεν - Βάασλαντ-Μπέβερεν
Σερκλ Μπριζ - Μονς
Κυριακή
Σταντάρ Λιέγης - Γκενκ (15:30)
Γάνδη - Άντερλεχτ (19:00)
Σαρλερουά - Μπριζ (21:30)
Ζούλτε Βάρεχεμ - Λιρς

ΣΚΩΤΙΑ

Scottish Premier League - 16η αγωνιστική



Σάββατο
Αμπερντίν - Σεντ Μίρεν (17:00)
Σέλτικ - Χιμπέρνιαν
Χαρτς - Ινβερνές
Κιλμάρνοκ - Νταντί Γιουνάιτεντ
Πάτρικ Θισλ - Σεντ Τζόνστοουν
Ρος Κάουντι - Μάδεργουελ

Κύπρος - 13η αγωνιστική



Σάββατο
Νέα Σαλαμίνα - Αλκή (17:00)
ΑΕΚ - Δόξα (18:00)
ΑΕΛ - ΑΕ Κουκλιών
Κυριακή
ΕΝΠ - Εθνικός (17:00)
Ερμής - Ανόρθωση (18:00)
Δευτέρα
Άρης - Απόλλων (19:00)
ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια

ALEX WEB RADIO/TV

«Oμιλος φωτιά» με…αιώνιους και Ομπράντοβιτς?

«Oμιλος φωτιά»  με…αιώνιους και Ομπράντοβιτς?

13/12/2013
 
 Πολύ πιθανό είναι πλέον το σενάριο μεγάλων… συναντήσεων στο Top 16 της Euroleague με όμιλο που θα περιλαμβάνει Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό αλλά και τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς. Όλα τα σενάρια!
«Ψήνεται» όμιλος φωτιά με… αιώνιους και Ομπράντοβιτς!
Ανοικτό το ενδεχόμενο για όμιλο φωτιά στο Top 16 της Euroleague μία αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της διοργάνωσης. Σχεδόν σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η συνάντηση της Φενερμπαχτσέ του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και του Ολυμπιακού στο καινούργιο (Ε’) όμιλο που σχηματίζεται. Πολλές πιθανότητες να βρεθεί σε αυτόν τον όμιλο και ο Παναθηναϊκός εφόσον τερματίσει δεύτερος ή τέταρτος στον όμιλό του.

Στις 2 Ιανουαρίου ξεκινούν τα παιχνίδια της φάσης των «16»… Αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα περιλαμβάνουν ελληνικό «εμφύλιο», αλλά και την επιστροφή του «Ζοτς» στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος!

Αναλυτικά τα σενάρια

Α' Όμιλος


Δύσκολα θα χάσει την πρωτιά στον όμιλο η Φενερμπαχτσέ, που σημαίνει πως πλην συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Top 16 στον Ε’ όμιλο που θα σχηματιστεί. Η ομάδα του «Ζοτς» κινδυνεύει μόνο αν στην τελευταία αγωνιστική ηττηθεί από τη Ναντέρ και παράλληλα χάσει η ΤΣΣΚΑ από την Παρτίζαν και νικήσει η Μπαρτσελόνα την Μπουντιβέλνικ. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι πρώτη.

Το μοναδικό σενάριο που φέρνει στην κορυφή άλλη ομάδα, είναι να χάσουν Φενέρ και ΤΣΣΚΑ και να νικήσει η Μπάρτσα, οπότε ο Κώστας Παπανικολάου και η παρέα του θα είναι στην κορυφή.

Για τη δεύτερη θέση, η ΤΣΣΚΑ έχει τον πρώτο λόγο. Οι Μοσχοβίτες κάλυψαν τη διαφορά με την οποία είχαν ηττηθεί στη Βαρκελώνη και κρατούν τη τύχη στα χέρια τους αφού με νίκη κόντρα στην Παρτίζαν τερματίζουν δεύτεροι. Το ίδιο συμβαίνει ακόμα και αν ηττηθούν, αρκεί όμως να χάσει και η Μπαρτσελόνα.

Όσο για την ομάδα που θα συμπληρώσει την τετράδα; Η ήττα της Ναντέρ από την Μπουντιβέλνικ ήταν «χαστούκι» για τους Γάλλους οι οποίοι θα μπορούσαν να κρατούν τη τύχη στα χέρια τους. Πλέον η ομάδα του Κολέ θέλει νίκη απέναντι στη Φενέρ αλλά και ήττα της Παρτίζαν από την ΤΣΣΚΑ, αφού στην ισοβαθμία υπερτερούν οι Σέρβοι. Οι Ουκρανοί από την άλλη παρά τη νίκη τους και ακόμα και αν κάνουν το θαύμα στη Βαρκελώνη δεν έχουν ελπίδες καθώς υστερούν στην τριπλή ισοβαθμία με Παρτίζαν και Ναντέρ (σε αυτή την περίπτωση προκρίνονται οι Σέρβοι).

Η βαθμολογία του ομίλου

Φενέρμπαχτσε 7-2
ΤΣΣΚΑ 6-3
Μπαρτσελόνα 6-3
Παρτίζαν 3-6
Ναντέρ 3-6
Μπουντιβέλνικ 2-7

Επόμενη αγωνιστική, 10η

19/12, 21:45 Παρτίζαν-ΤΣΣΚΑ
19/12, 22:00 Μπαρτσελόνα-Μπουντιβέλνικ
19/12, 22:00 Ναντέρ-Φενερμπαχτσέ


Β' Όμιλος

Η αήττητη Ρεάλ εδώ και καιρό έχει εξασφαλίσει την πρωτιά στον Β’ όμιλο. Η Αρμάνι με τη νίκη της επί της Μπάμπεργκ εξασφάλισε θέση στους «16» κρατά την τύχη στα χέρια της όσον αφορά στην κατάταξη καθώς με διπλό την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην αδιάφορη Στράσμπουρ τερματίζει δεύτερη. Αν πάλι ηττηθεί το θέμα μπλέκει. Αν χάσει και χάσουν επίσης Εφές και Ζαλγκίρις είναι πάλι δεύτερη. Αν χάσει, χάσει και η Ζαλγκίρις και νικήσει η Εφές είναι τρίτη με δεύτερους τους Τούρκους και τέταρτη την Μπάμπεργκ αν έχει νικήσει με περισσότερους από 10 πόντους τους Λιθουανούς, αλλιώς την Ζαλγκίρις.

Αν χάσει, χάσει και η Εφές και νικήσει η Ζαλγκίρις είναι δεύτερη με τρίτη την Ζαλγκίρις και τέταρτη την Εφές.

Αν τώρα χάσει και νικήσουν Εφές και Ζαλγκίρις έχουμε τριπλή ισοβαθμία, στην οποία περνά ως δεύτερη η Εφές, τρίτη η Αρμάνι και τέταρτη η Ζαλγκίρις.

Η βαθμολογία του ομίλου

Ρεάλ 9-0
Μιλάνο 5-4
Εφές 4-5
Ζαλγκίρις 4-5
Μπάμπεργκ 3-6
Στρασμπούρ 2-7

Επόμενη αγωνιστική, 10η

19/12, 20:00 Εφές-Ρεάλ
19/12, 21:00 Μπάμπεργκ-Ζαλγκίρις
20/12 21:45 Στρασμπούρ-Μιλάνο


Γ' Όμιλος

Ο Ολυμπιακός όπως και η Ρεάλ, ως οι μοναδικές αήττητες ομάδες έχουν εξασφαλίσει εδώ και καιρό την πρωτιά. Δεύτερη στον όμιλο θα είναι ό,τι κι αν συμβεί η Γαλατασαράι μετά τη νίκη της επί της Ζιέλονα Γκόρα, η οποία και μαθηματικά τίθεται εκτός συνέχειας της διοργάνωσης.

Στις θέσεις 3-4 τώρα... Η Μάλαγα αν επικρατήσει της Σιένα στην τελευταία αγωνιστική τερματίζει τρίτη ανεξάρτητα με τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Αν τώρα ηττηθεί και χάσει και η Μπάγερν περνά ως τέταρτη και τρίτη θα είναι η Σιένα. Αν πάλι γνωρίσει την ήττα από τη Σιένα και νικήσει η Μπάγερν αποκλείεται καθώς θα μειονεκτεί στην τριπλή ισοβαθμία με Σιένα και Μπάγερν. Σε αυτή την περίπτωση τρίτοι θα είναι οι Ιταλοί και τέταρτοι οι Βαυαροί.

Η βαθμολογία του ομίλου


Ολυμπιακός 9-0

Γαλατά 6-3
Μάλαγα 4-5
Μπάγερν 3-6
Σιένα 3-6
Ζ. Γκόρα 2-7

Επόμενη αγωνιστική, 10η

19/12, 19:45 Ζιέλονα Γκόρα-Ολυμπιακός
19/12, 22:00 Σιένα-Ουνικάχα
20/12 21:00 Μπάγερν-Γαλατασαράι


Δ' Όμιλος

Η Μακάμπι καπάρωσε την πρωτιά με την ήττα της Κουμπάν από τον Παναθηναϊκό καθώς ακόμα και σε ισοβαθμία με τους Ρώσους υπερέχουν αφού τους έχουν κερδίσει και στα δύο μεταξύ τους ματς.

Ο Παναθηναϊκός με νίκη του στο ΟΑΚΑ την άλλη Πέμπτη κόντρα στους… αδιάφορους και πρώτους Ισραηλινούς και παράλληλα με ήττα της Λοκομοτίβ από την Κούτσα θα τερματίσει δεύτερος. Αν οι Ρώσοι είναι αυτοί που πάρουν τη νίκη τότε το «τριφύλλι» τερματίζει τρίτο. Σε περίπτωση ήττας των παικτών του Πεδουλάκη στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής θέλουν τη νίκη της Κουμπάν επί της Λαμποράλ για να καταλάβουν την τρίτη θέση, αλλιώς θα τερματίσουν τέταρτοι στον όμιλό τους.

Η βαθμολογία του ομίλου

Μακάμπι Τελ Αβίβ 7-2
Λοκομοτίβ Κουμπάν 6-3
Παναθηναϊκός 5-4
Λαμποράλ Κούτσα 5-4
Ερυθρός Αστέρας 3-6
Λιέτουβος Ρίτας 1-8

Επόμενη αγωνιστική, 10η

19/12, 21:45 Παναθηναϊκός-Μακάμπι
20/12 19:45 Λιέτουβος Ρίτας-Ερυθρός Αστέρας
20/12 21:30 Λαμποράλ Κούτσα-Λοκομοτίβ Κουμπάν

Οι όμιλοι που σχηματίζονται στο Top 16

Ε’ όμιλος


1ος Α’ ομίλου
1ος Γ’ ομίλου (Ολυμπιακός)
2ος Β’ ομίλου
2ος Δ’ ομίλου
3ος Α’ ομίλου
3ος Γ’ ομίλου
4ος Β’ ομίλου
4ος Δ’ ομίλου

ΣΤ' όμιλος

1ος Β’ ομίλου (Ρεάλ)
1ος Δ’ ομίλου (Μακάμπι)
2ος Α’ ομίλου
2ος Γ’ ομίλου (Γαλατασαράι)
3ος Β’ ομίλου
3ος Δ’ ομίλου
4ος Α’ ομίλου
4ος Γ’ ομίλου

ALEX WEB RADIO/TV

Τηλεοπτική παραγωγή Ολυμπιακού σε Nova ή Δημοσια Τηλεοραση;

Τηλεοπτική παραγωγή Ολυμπιακού σε Nova ή Δημοσια Τηλεοραση;

13/12/2013 
 
Η κλήρωση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης Δευτέρας θα δώσει απάντηση (λίγα λεπτά μετά) και σε ένα άλλο ερώτημα πλην της αντιπάλου του Ολυμπιακού.

Αναφερόμαστε στην τηλεοπτική παραγωγή του εντός έδρας αγώνα. Θα την κάνει πάλι η Nova (δηλαδή ο εντός έδρας αγώνας του Ολυμπιακού θα διεξαχθεί Τρίτη) όπως έκανε και στα τρία παιχνιδια της ελληνικής ομάδας στη φάση των ομίλων (με Παρί, Μπενφίκα, Άντερλεχτ) ή θα έχει ...ντεμπούτο η ΝΕΡΙΤ (αν έχει ξεκινήσει ως τότε στη θέση της ΔΤ), ο αγώνας του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκης θα διεξαχθεί Τετάρτη;

Η αλήθεια είναι πως σε σύγκριση με την 29η Αυγούστου, όταν έγινε η κλήρωση των ομίλων, ο δημόσιος φορέας είναι πολύ πιο έτοιμος τώρα και σε κάθε περίπτωση θα είναι σε περίπου δύο μήνες. Και το θέμα είναι τι θα «βγάλει» η ΟΥΕΦΑ, αλλά το ερώτημα παραμένει. Όπως και ερώτημα είναι τι θα προτιμούσαν η Nova και η ΝΕΡΙΤ. Να έχουν το ...αγκάθι της τηλεοπτικής παραγωγής ή να μεταδώσουν τον (άκοπο) εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος αν είναι και πρώτος σίγουρα θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Το ποιός απ' τους δύο θα κάνει την τηλεοπτική παραγωγή θα καθορίσει και τον προγραμματισμό μέχρι τις δύο βραδιές. Όποιος αναλάβει τη μετάδοση του εκτός έδρας αγώνα, θα έχει να ετοιμάσει μόνο την αποστολή και τις εκπομπές. Σε αντίθετη περίπτωση, το πράγμα θα γίνει πιο σύνθετο. Όπως και να το κάνουμε, την Δευτέρα το απόγευμα όλα θα είναι γνωστά και οι απορίες θα βρουν απάντηση.


ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Δεν μπορει, εσεις μας κανετε...πλακιτσα αλλα το παραχοντρυνατε!!!

 Δεν μπορει, εσεις μας κανετε...πλακιτσα αλλα το παραχοντρυνατε!!!
13/12/2013

Ο Ολυμπιακός έκανε ξανα την ολική επαναφορά στο τελευταίο δεκάλεπτο κόντρα στη Σιένα και επικρατησε με 78-73. Οι Πειραιώτες μετρούν 21 νίκες σε ισάριθμα ματς.
Δεν ειναι κατασταση αυτη μαγκες μου, εσεις κανετε την πλακιτσα σας στους Ευρωπαιους και μεις καταναλωνουμε τις καρτελες με τα υπογλωσσια σαν κουφετα,συμπτωση επαναλαμβανομενη παυει ναναι συμπτωση, εσεις σιγουρα θα το κανετε και στο τελικο της λιγκας και τα ασθενοφορα θα τρεχουν για να προλαβαινουν τους καρδιακους οπαδους του Ολυμπιακου. Επισης θα πρεπει απο δω και στο εξης οι Αγγελοπουλοι με καθε εισητηριο να δινουν και δυο καρτελες υπογλωσσια...ασε που μπορει να συμβει και το παραδοξο,οι οπαδοι να ερχονται στο γηπεδο η να ανοιγουν τις τηλεορασεις τους το τελευταιο 10λεπτο, τι να κανουν δηλαδη οι ανθρωποι? να περιμενουν μια ωρα πριν να δουν τι?την πλακιτσα στους αντιπαλους?
Και απο πανω εχεις και τον...Πετγουει να σου λεει...Δεν ξερω, πως γινεται, ειναι ανεξηγητο...ΑΣΕ ΡΕ ΠΕΤΓΟΥΕΙ...κοροιδευετε τους κακομοιρους τους αντιπαλους και καταστρεφετε καριερες και μαζι καταστρεφετε και την υγεια μας ρεεεε...
Αυτο που κανετε ρε μαγκες μου ειναι μαζοχιστικο...τι σας φαινε ρε σεις οι ανθρωποι να τους δινετε ελπιδες οτι παει πια τους κερδισαμε...μπραβο μας, κερδιζουμε τους Πρωταθλητες Ευρωπης ρε,, ειμαστε ομαδαρα ρε...και ξαφνικα....να η φαπα,και οι ανθρωποι φευγουν με το μυαλο τοσο μπερδεμενο για τις υπολοιπες 3-4 ημερες προσπαθωντας να βρουν την ακρη, πως εχασαν ρε παιδι μου? πιο ειναι το μυστικο?
Λετε να ειναι το μυστικο του Μπαρτζωκα που εψαχναν ολοι να βρουν?Και να το παιζει ο κοουτς Μπαρτζωκας στο κολπο και να στραβομουτσουνιαζει παραμυθι-λαχανο στο παγκο του και καλα ρε παιδια γιατι δεν κανετε αυτο που σας ειπα ?
Ρε σεις...λετε να ειναι και Μπαρτζωκας στο κολπο?
Εγω παντως στο φαρμακειο να παραγειλω απο τωρα τα...υπογλωσσια..!

ALEX WEB RADIO/TV

Εuroleague:Σενάρια, προκρίσεις και διασταυρωσεις

Εuroleague:Σενάρια, προκρίσεις και διασταυρωσεις

13/12/2013

Μετά τα αποτελέσματα της Πέμπτης η Φενέρ πέφτει -εκτός ακραίου σεναρίου- στο δρόμο του Ολυμπιακού. Δείτε πως εξελίσσεται η κατάσταση για την πρόκριση, αλλά και για τα νέα σταυρώματα στο "Top-16".

Α' Όμιλος

Στον πρώτο όμιλο μετά τα τελευταία αποτελέσματα η Φενέρμπαχτσε είναι πρώτη, κάτι που σημαίνει ότι θα συναντήσει τον Ολυμπιακό στην επόμενη φάση. Εκτός αν προκύψει ένα και μόνο σενάριο. Οι Τούρκοι είναι πρώτοι σε τριπλή ισοβαθμία, αλλά και σε διπλή με την ΤΣΣΚΑ. Υστερούν μόνο της Μπαρτσελόνα, οπότε χάνουν την πρωτιά μόνο αν ηττηθούν στη Γαλλία, η ΤΣΣΚΑ χάσει στο Βελιγράδι και η Μπαρτσελόνα κερδίσει τη Μπουντιβέλνικ.

Από εκεί και πέρα η ΤΣΣΚΑ κάλυψε τη διαφορά της ήττας στη Βαρκελώνη και έχει το πάνω χέρι για τη 2η θέση. Θα την κατακτήσει αν κερδίσει η ίδια στο Βελιγράδι, ή αν χάσει η Μπαρτσελόνα από τη Μπουντιβέλνικ. Σε περίπτωση που οι Ρώσοι και οι Καταλανοί φέρουν το ίδιο αποτελέσμα η ΤΣΣΚΑ είναι 2η και οι "μπλαουγράνα" 3οι.

Σε ότι αφορά την υπόθεση πρόκριση η Ναντέρ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να κάνει το αποφασιστικό βήμα με το διπλό την Παρασκευή κόντρα στη Μπουντιβέλνικ. Από εκεί και πέρα την τελευταία αγωνιστική οι Γάλλοι υποδέχονται τους αδιάφορους Τούρκους, ενώ η Παρτίζαν (που υπερτερεί στην ισοβαθμία με τη Ναντέρ) αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ που θα "καίγεται". Η Μπουντιβέλνικ ουσιαστικά για να μείνει στο παιχνίδι θα πρέπει να κερδίσει τους Γάλλους και να ελπίζει στην έκπληξη στη Βαρκελώνη.

Η κατάταξη
Φενέρμπαχτσε 7-2
ΤΣΣΚΑ 6-3
Μπαρτσελόνα 6-3
Ναντέρ 3-5*
Παρτίζαν 3-6
Μπουντιβέλνικ 1-7*

Ματς που απομένουν
9η αγωνιστική
Μπουντιβέλνικ-Ναντέρ

10η αγωνιστική

Παρτίζαν-ΤΣΣΚΑ
Μπαρτσελόνα-Μπουντιβέλνικ
Ναντέρ-Φενέρ

Β' Όμιλος

Η πρώτη θέση έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό. Από εκεί και πέρα η Εφές μετά τα αναπάντεχα αποτελέσματα κινδυνεύει να μείνει εκτός, ειδικά αν η Μπάμπεργκ κάνει "διπλό" στο Μιλάνο (δεδομένου ότι έχει κερδίσει δύο φορές την ομάδα του Μαχμουτί).
Περισσότερα όμως θα κριθούν μετά το τέλος της αγωνιστικής.

Η κατάταξη
Ρεάλ 8-0*
Μιλάνο 4-4*
Εφές 4-5
Ζαλγκίρις 4-5
Μπάμπεργκ 3-5*
Στρασμπούρ 2-6*
*Ματς λιγότερο

Τα ματς που απομένουν
9η αγωνιστική
Μιλάνο-Μπάμπεργκ
Ρεάλ-Στρασμπούρ
10η αγωνιστική
Εφές-Ρεάλ
Μπάμπεργκ-Ζαλγκίρις
Στρασμπούρ-Μιλάνο

Γ' Όμιλος

Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρα πρώτος. Από εκεί και πέρα η Γαλατά με νίκη επί της Ζιέλονα Γκόρα στο ματς που απομένουν εξασφαλίζει τη 2η θέση. Για την πρόκριση όλα είναι ανοιχτά αφού και οι Πολωνοί μπορούν με δύο στα δύο να πάρουν το εισιτήριο.

Η κατάταξη
Ολυμπιακός 9-0
Γαλατά 5-3*
Μάλαγα 4-5
Μπάγερν 3-6
Σιένα 3-6
Ζ. Γκόρα 2-6*
*Ματς λιγότερο
Γαλατάσαραϊ-Ζ. Γκόρα

Τα ματς που απομένουν:
9η αγωνιστική
Γαλατάσαραϊ-Ζ. Γκόρα

10η αγωνιστική

Ζ. Γκόρα-Ολυμπιακός

Σιένα-Ουνικάχα
Μπάγερν-Γαλατάσαραϊ

Δ' Όμιλος

Η Μακάμπι έκανε το αποφασιστικό βήμα με τη νίκη της και ουσιαστικά θέλει μια ήττα της Κουμπάν (ότι και να κάνει στο ΟΑΚΑ) για να πάρει την πρωτιά, αφού έχει κερδίσει δύο φορές. Μετά τη γκέλα της Λαμποράλ, ο Παναθηναϊκός έχει τη δυνατότητα αν κάνει μια νίκη παραπάνω από τους Βάσκους (παίζουν την τελευταία αγωνιστική με τη Κουμπάν) να ξεφύγει από την 3η θέση, έχοντας βλέψεις ακόμη και για τη 2η αν φυσικά πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Ρωσία.

Κατάταξη
Μακάμπι 7-2
Κουμπάν 6-2*
Λαμποράλ 5-4
Παναθηναϊκός 4-4*
---
Ερ. Αστέρας 3-6
Λ. Ρίτας 1-8
*Ματς λιγοτερο

Τα ματς που απομένουν:
9η αγωνιστική
Κουμπάν-Παναθηναϊκός

10η αγωνιστική
Παναθηναϊκός-Μακάμπι
Λ. Ρίτας-Ερ. Αστέρας
Λαμποράλ-Κουμπάν

Τι γίνεται στους 16;

Το μόνο σίγουρο ως τώρα είναι ότι ο Ολυμπιακός και η Φενέρ θα βρίσκονται στον ίδιο όμιλο. Η Ρεάλ θα φιγουράρει στην κορυφή του άλλου γκρουπ. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.
1ος όμιλος
Πρώτος Α
Πρώτος Γ
Δεύτερος Β
Δεύτερος Δ
Τρίτος Α
Τρίτος Γ
Τέταρτος Β
Τετάρτος Δ

2ος όμιλος
Πρώτος Β
Πρώτος Δ
Δεύτερος Α
Δεύτερος Γ
Τρίτος Β
Τρίτος Δ
Τέταρτος Α
Τέταρτος Γ

Σύστημα διεξαγωγής

 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Θέλουν Ολυμπιακό οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ-Δεν εχουμε προβλημα παιδια,παιζουμε με οποιον λαχει...

Θέλουν Ολυμπιακό οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ-Δεν εχουμε προβλημα παιδια,παιζουμε με οποιον λαχει...


13/12/2013



Στην επίσημη ιστοσελίδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι φίλοι της ψηφίζουν τον Ολυμπιακό ως προτιμότερο αντίπαλο για τη φάση των "16".
Σε ψηφοφορία που διεξάγεται στην επίσημη ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας, οι φίλαθλοι της Γιουνάιτεντ εκφράζουν την επιθυμία τους οι Πειραιώτες να είναι ο αντίπαλος της ομάδας τους, μετά την σχετική κλήρωση στο Champions League.
Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ποσοστό (43%), με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης Να ακολουθεί (18%), τη Μίλαν (15%) και τις Σάλκε με Γαλατασαράι να έχουν το ίδιο ποσοστό (11%).
 Δεν εχουμε προβλημα παιδια,παιζουμε με οποιον λαχει...

ALEX WEB RADIO/TV

Oι σφυριχτρες της 15ης αγωνιστικής της Superleague

 Oι σφυριχτρες της 15ης αγωνιστικής της Superleague

 13/12/2013

Ο Παππάς θα «σφυρίξει» στο «Κλ. Βικελίδης»

Ο Άνδρεας Παππάς του συνδέσμου Αθηνών θα είναι ο διαιτητής του κυριακάτικου(15/12, 19:30) παιχνιδιού μεταξύ Άρη και Ολυμπιακού για την 15η αγωνιστική της Superleague.

Ο Παππάς θα «σφυρίξει» στο «Κλ. Βικελίδης»
Βοηθούς θα έχει τους Πολυχρόνη Κωσταρά του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας και Νικόλαο Γεωργαράκο από την Αθήνα.

Το ματς Παναθηναϊκός-Ατρόμητος που θα γίνει το Σάββατο(14/12, 19:30) θα διευθύνει ο Αναστάσιος Παπαπέτρου από την Αθήνα. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος, από τον ίδιο σύνδεσμο και Χρήστος Μπαλτάς από την Αχαΐα.

Αναλυτικά

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Πλατανιάς - Skoda Ξάνθη 15:00(Αναστάσιος Σιδηρόπουλος-Δωδεκανήσου)
ΠΑΣ Γιάννινα – Εργοτέλης 17:15(Ιωάννης Δελφάκης-Αρκαδίας)
Παναθηναϊκός - Ατρόμητος19:30(Αναστάσιος Παπαπέτρου-Αθηνών)

Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου 2013

ΟΦΗ – Λεβαδειακός 15:00 (Γεώργιος Κομίνης-Θεσπρωτίας)
Καλλονή – ΠΑΟΚ 17:15 (Μιχάλης Κουκουλάκης-Ηρακλείου)
Απόλλων - Πανθρακικός17:15 (Αριστομένης Κουτσιαύτης-Άρτας)
Αστ. Τρίπολης – Πανιώνιος 17:15 (Γεώργιος Λιαχούδης-Μακεδονίας)
Βέροια – Παναιτωλικός 17:15 (Κωνσταντίνος Ιωαννίδης-Αργολίδας)
Άρης – Ολυμπιακός 19:30(Ανδρέας Παππάς-Αθηνών)


ALEX WEB RADIO/TV