ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

O ALEX WEB RADIO/TV λεει..αμα εχεις διλημμα Μαυροειδη μου...πηγαινε στον..σεξ-ασφυριχτο

O ALEX WEB RADIO/TV λεει..αμα εχεις διλημμα Μαυροειδη μου...πηγαινε στον..σεξ-ασφυριχτο

Εμ τι να πω? με αυτα που διαβαζω...δηλαδη τι? εχει διλημμα το παιδι ...σε τι πραγμα? δεν μπορει να ξεχωρισει την καθαρη και τιμια ομαδα και την πιο αδικημενη απο το καθεστως του..σεξ-ασφυριχτου? αμα εχεις τετοια διλημματα Μαυροειδη μου να στα λυσω εγω...ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ..και δεν εννοω  τα αγωνιστικα σου προσοντα , προς Θεου , ειμαι ενας απο αυτους που τους αρεσεις σαν παικτης...αλλα αμα εχει τετοια διλημματα...δεν μου κανεις πρωτα απολα εμενα και κατα συνεπεια για την ομαδα μου....γιατι? παραδειγματα υπαρχουν πολλα γυρω σου για να καταλαβεις...να σου πω ενα? ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ...απο 15 χρονων χωρις να ξερει που θα φτασει...απλα και μονο για την φανελα...υπεστη ολα οσα περασε και η ομαδα απο τη βρωμια του βαζελα..αλλα εκει...δεν μασησε...εφυγε και ξαναρθε και εγινε Πρωταθλητης Ευρωπης και Ελλαδος...εσυ δεν το ειδες αυτο δηλαδη?  τοσα χρονια δεν εβλεπες αδικια κατα του Ολυμπιακου? ασε Μαυροειδη...πηγαινε στον λαγο και οταν το καταλαβεις θαναι αργα...

ο γαυρος... ALEX WEB RADIO/TV

Σε δίλημμα ο Μαυροειδής

Σε δίλημμα βρίσκεται ο Δημήτρης Μαυροειδής για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό. Καλύτερη πρόταση οι πράσινοι, αλλά σκέφτεται και την προοπτική των Πειραιωτών.
Αναποφάσιστος δείχνει τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Μαυροειδής, ο οποίος, όπως φαίνεται, βρίσκεται σε δίλημμα, για το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι έχουν καταθέσει καλύτερη προσφορά στον 27χρονο (4/7/1985) σέντερ, καθώς ο Ολυμπιακός δίνει 650.000 ευρώ στον Έλληνα διεθνή για δύο χρόνια (325 χιλιάρικα, περίπου ετησίως), ενώ το "τριφύλλι" 100.000 περισσότερα (750.000 ευρώ).

Η διαφορά στο οικονομικό δεν είναι τεράστια, αλλά σίγουρα τα λεφτά που είναι διατεθειμένος να προσφέρει ο Παναθηναϊκός είναι περισσότερα από τα όσα δίνουν οι Πειραιώτες, οι οποίοι δεν αναμένεται να αυξήσουν οικονομικά την πρόταση τους. Από εκεί και πέρα, λοιπόν, είναι καθαρά θέμα του παίκτη στο τι θα αποφασίσει.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, πάντως, δεν φαίνεται να λειτουργεί καθαρά με γνώμονα τα λεφτά, καθώς αν ήταν έτσι θα είχε υπογράψει ήδη στον Παναθηναϊκό. Έχει στο μυαλό του και την πρόταση του Ολυμπιακού, την οποία και εξετάζει επίσης πολύ σοβαρά.

Και αυτό τόσο λόγω της προοπτικής που του προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι (στο να αγωνιστεί στους Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, σε μία φρέσκια ομάδα, ήδη πετυχημένη και "διψασμένη" για ακόμη περισσότερες διακρίσεις), όσο και για το γεγονός πως ο νέος προπονητής των Πειραιωτών είναι ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας, με τον οποίο έχει μία πολύ καλή σχέση, καθώς είχαν μία άριστη συνεργασία στο Μαρούσι στο πρόσφατο παρελθόν.

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, επιμένουν και περιμένουν την απάντηση του Δημήτρη Μαυροειδή, καθώς είναι ένας παίκτης ο οποίος αρέσει τόσο στην διοίκηση, όσο, βέβαια, και στον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Μπαρτζώκα. Επίσης, στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο εκφράζουν την διάθεση να αποκτήσουν και έναν Έλληνα σέντερ αν αυτό σταθεί εφικτό, καθώς οι θέσεις των ξένων είναι μετρημένες, ενώ παράλληλα η περίπτωση του Βασίλη Καββαδά παρουσιάζει δυσκολίες, από την στιγμή που ο Πανιώνιος ζητάει 350.000 ευρώ ώστε να τον παραχωρήσει, ένα ποσό το οποίο δεν πρόκειται να δώσουν οι Πειραιώτες.

www.redplanet.gr/

Μέγκιερι: "Ήταν μια καλή αρχή"

Μέγκιερι: "Ήταν μια καλή αρχή"

Ο Μπάλας Μέγκιερι τόνισε πως το 1-1 με την Σπαρτάκ Μόσχας είναι μια καλή αρχή για τον Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση αλλά και στην σκληρή προπόνηση που κάνουν και οι τέσσερις γκολκίπερ της ομάδας.
Θετικό ήταν για τον Ολυμπιακό το πρώτο φιλικό τεστ με την Σπαρτάκ Μόσχας σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μπάλας Μέγκιερι μετά το παιχνίδι.

Ο Ούγγρος γκολκίπερ τόνισε πως το 1-1 με την Σπαρτάκ Μόσχας είναι μια καλή αρχή για τους ερυθρόλευκους, ενώ αναφέρθηκε στην προσωπική του απόδοση αλλά και στην σκληρή προπόνηση που κάνουν και οι τέσσερις γκολκίπερ της ομάδας.

"Ήταν μια καλή αρχή ενόψει της νέας σεζόν. Δεν πρέπει να μείνουμε στο αποτέλεσμα αλλά ούτε και στην εμφάνιση. Πράγματι ήμουν καλός σήμερα αλλά όλες οι μπάλες πήγαιναν πάνω μου (γέλια). Πρέπει να ομολογήσω ότι ήμουν και λίγο τυχερός.

Δουλεύουμε πολύ καλά ως ομάδα. Η προπόνηση είναι διαφορετική με τον νέο προπονητή τερματοφυλάκων, γίνεται ποιοτική δουλειά.

Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία με τον Κάρολ, δουλεύουμε καλά και όλοι οι τερματοφύλακες μαζί προσπαθούμε σκληρά σαν ομάδα".

Τέλος ο Μέγκιερι ρωτήθηκε και για τον Ανδρέα Γιαννιώτη:

"Είναι πολύ καλός τερματοφύλακας. Η Ελλάδα έχει έναν γκολκίπερ πολλά υποσχόμενο για το μέλλον".

www.redplanet.gr/

Ζαρντίμ: "Βελτίωση σε όλους τους τομείς"

Ζαρντίμ: "Βελτίωση σε όλους τους τομείς"

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στο φιλικό με την Σπαρτάκ Μόσχας έμεινε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.
Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 με την Σπαρτάκ Μόσχας στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι στην περίοδο της προετοιμασίας και η προσπάθεια των παικτών άφησε ικανοποιημένο τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ωστόσο ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει να βελτιωθούν σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού ενόψει της συνέχειας.

"Παίξαμε σήμερα με μία ομάδα που είναι πολύ πιο έτοιμη από εμάς. Το σημαντικό είναι να κρατήσουμε τα θετικά στοιχεία από το παιχνίδι", υποστήριξε αρχικά στην τηλεόραση της nova ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και συνέχισε:

"Έμεινα ικανοποιημένος με τη δουλειά των παικτών. Αλλά πρέπει να βελτιώσουμε τα πάντα. Είμαστε Ολυμπιακός και είμαστε στην αρχή της χρονιάς.

Είχαμε δυσκολίες στα τελευταία 20 λεπτά. Είναι φυσιολογικό, δεν είχαμε και πολλές αλλαγές να κάνουμε στο ημίχρονο και κάποια παιδιά έπαιξαν σε όλο τον αγώνα. Την ίδια στιγμή οι Ρώσοι είναι στο τέλος της προετοιμασίας τους", συμπλήρωσε ο 38χρονος τεχνικός.

Για την άποψη του σχετικά με το πως έχει κυλήσει η προετοιμασία μέχρι στιγμής, ο Ζαρντίμ τόνισε τα εξής:

"Είναι πολύ θετική η εικόνα μου ως τώρα. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές που δεν έπαιξαν πέρσι και θα τους κρατήσουμε μέχρι τέλος στην προετοιμασία για να τους δούμε".

www.redplanet.gr/

Καμία ανησυχία για Μανωλά


Καμία ανησυχία για Μανωλά

Ένα σφίξιμο στον δεξί δικέφαλο ένιωσε ο Κώστας Μανωλάς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Σπαρτάκ Μόσχας, ωστόσο δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό. Παράπονα έκαναν οι ερυθρόλευκοι για το βαρύ τερέν.
Ευτυχώς το φιλικό του Ολυμπιακού με την Σπαρτάκ Μόσχας στο Σβατς (14/7), ολοκληρώθηκε δίχως κάποιο απρόοπτο. Από τη μια η βροχή και ο κακός αγωνιστικός χώρος, από την άλλη τα πολύ σκληρά έως και αντιαθλητικά μαρκαρίσματα των Ρώσων, δεν ήθελε και πολύ να φύγει με πρόβλημα τραυματισμού κάποιος ερυθρόλευκος!
Μονάχα ο Κώστας Μανωλάς αισθάνθηκε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού προς το τέλος του ημιχρόνου αλλά δεν πρόκειται για τίποτα σοβαρό και οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν κανέναν λόγο για να ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του 21χρονου στόπερ.

Παράλληλα είναι γεγονός πως στο σύνολο τους οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την λήξη του ισόπαλου (1-1) φιλικού με την Σπαρτάκ, διαμαρτύρονταν για την ακαταλληλότητα του τερέν. Η βροχή που προηγήθηκε του αγώνα, αλλά και μια μίνι καταιγίδα κατά την διάρκεια του ματς, έκαναν πολύ βαρύ το γήπεδο με αποτέλεσμα οι ερυθρόλευκοι να μην μπορούν να αγωνιστούν όπως ήθελαν.

Κάτι που σχολίαζαν μεταξύ τους μετά το τέλος της αναμέτρησης, ανακουφισμένοι που έφυγαν όρθιοι από τον αγωνιστικό χώρο...

www.redplanet.gr/

Μαρεσει που διαμαρτυρεστε κιολας για Λευτεριά στα αδέρφια σας...


 Μαρεσει που διαμαρτυρεστε κιολας για Λευτεριά στα αδέρφια σας...

14/7/2012


 

  Εσεις πια εχετε καταντησει αηδια ρε Μπουγατσομαχοι...διαμαρτυρεστε εσεις για λευτερια στα φυλακισμενα σας αδελφια? πια φυλακισμενα? σιγα-σιγα τους αφησαν ολους απο την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ...Τα ξεχασαμε νομιζετε? η δεν διαβαζουμε οτι γραφεται γενικως στα ιστολογια αντιπαλα και μη? Πλακα μας κανετε? αν ειναι καποιοι ευνοημενοι σε ...απελευθερωσεις εισαστε εσεις...ουτε μια ουτε δυο ουτε τρεις...καθε φορα το ιδιο βιολι...ακομα θυμομαστε τα λογια του Ζαγορ στον διευθυντη Αστυνομιας που εκανε την κουνελα οταν του ειπε ...κατσε καλα γιατι θα τους βγαλω στον δρομο και θα κανω την πολη μπουρδελο....και αυτος απαντησε ολα για τον...μπαοκ...αντι να του περασει χειροπεδες και να τον κλεισει μεσα...Δεν θελουμε κανεναν οπαδο καμμιας ομαδας στην φυλακη εκτος αν εγκληματισουν εννοειται...αλλα μην μιλατε και διαμαρτυρεστε κι εσεις...τι εγινε? αφησαν 50 και εμειναν 2 μεσα και παραπονιεστε? 

Τους βαζελες δεν τους ακουμπανε καν...τους ειδοποιουν κιλας να ξεκαβατζωθουν αν ειναι να γινει καμμια εφοδος σε κανενα συνδεσμο τους...μονο στον Ολυμπιακο οποιον πιασουν τον χωνουν για καλα μεσα...και δεν λεμε οκ...αμα φταιει ναι...αλλα οταν τους κανουν και φορτωτικη απο πανω πραξεις τις οποιες δεν εκαναν παει πολυ....ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ....ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΕΣ...ΑΣΤΕ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ...

Και επειδη ξερουμε τι λεμε και γιατι το λεμε...μονοι σας τα μαρτυρατε στις ιστοσελιδες σας...

«Μπούκαραν» για διαμαρτυρία οπαδοί του ΠΑΟΚ 

14/7/2012

 
Ένα λεπτό μετά την έναρξη του δεύτερου φιλικού του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους κόντρα στην Μονς, περίπου 30 οπαδοί της ελληνικής ομάδας μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και με άκρως ειρηνική διάθεση κρατούσαν πανό με μήνυμα «Λευτεριά στα αδέρφια μας».
Φιλικό... ντου! (ΒΙΝΤΕΟ)

ΠΑΟΚτζήδες που παρακολουθούν τον αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας στο Άρνεμ, τον διέκοψαν για περίπου δύο λεπτά κρατώντας δύο πανό και φωνάζοντας συνθήματα υπέρ κάποιων φίλων τους που κρατούνται φυλακισμένοι. Οι φίλαθλοι στις κερκίδες «τράβηξαν» φωτογραφίες και πολύ γρήγορα χωρίς να δημιουργήσουν κανένα πρόβλημα βγήκαν εκτός αγωνιστικού χώρου και το ματς συνεχίστηκε κανονικά.


ALEX WEB RADIO/TV

ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ...

 ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ...

14/7/2012

Εσεις καλα τα ειπατε βαζελακια μου αλλα εκει που απευθυνθηκατε ειναι σαν να απευθυνεστε στον ιδιο τον Τζιγκερ...δηλαδ ακομα δεν εχετε καταλαβει οτι ο Αλαφουζος απλα ειναι το φερεφωνο του ? κατι σαν τον Γοντικα δηλαδη σε αλλες εποχες μονο που τωρα καλυπτεται και καλα ακατω απο την ομπρελα της...Παναθηναικης συμαχιας. Καποια στιγμη θα το καταλαβετε και αυτο και τοτε ισως ναναι αργα για την ομαδα σας...
Τωρα ξερω ...θα μας πειτε οτι φοβομαστε που υπαρχει το σωματειο, οτι δεν θελουμε να πετυχει η προσπαθεια κλπ...αναρωτιεμαι ποσες φορες εχω γραψει και σας εχω δωσει τοσες συμβουλες μπας και την καταλαβετε οτι σας θελουμε στην SUPER LEAGUE και μαλιστα δυνατους και οχι καφενεια...και γιατι? θα το επαναλαβω ακομη μια φορα αν θα γινετε εσεις μια φορα καλοι εμεις θα προσπαθησουμε να ειμαστε δεκα...και ολο αυτο εκτος απο καλο στον Ολυμπιακο που μας ενδιαφερει αμεσα ειναι και για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου....αλλα εσεις που? βαζελινη σταυτια...


Ιδου τι συνεβη απο τους 20 οπαδους του ΠΑΟ
«Πήγαινε τον Βαρδινογιάννη στο 0%...»Περίπου 20 φίλοι του Παναθηναϊκού από τον σύνδεσμο του Ντίσελντορφ παρακολούθησαν το φιλικό των «πράσινων» με την Κράσνονταρ από κοντά και έστειλαν το δικό τους… μήνυμα στον Γιάννη Αλαφούζο, αναφορικά με την «Παναθηναϊκή Συμμαχία». «Πήγαινε τον Βαρδινογιάννη στο 0% και μετά από εμάς ό, τι θες», του είπαν.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα στο σαββατιάτικο φιλικό, έσπευσαν να μιλήσουν στον Γιάννη Αλαφούζο. Αυτό που του είπαν κυρίως είναι ότι από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η μεταβίβαση μετοχών από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη (σ.σ θα γίνει την Δευτέρα) θα αυξηθούν κατά πολύ οι εγγραφές στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

«Περιμένουμε την μεταβίβαση για σιγουρευτούμε ότι θα φύγει ο Βαρδινογιάννης και μετά να δεις πως θα αυξηθούν τα μέλη. Πήγαινε τον στο 0% και μετά από εμάς ό, τι θες», ήταν το χαρακτηριστικό που του έλεγαν, δείχνοντας ότι περίμεναν να γίνει πράξη η αλλαγή σελίδας στον Παναθηναϊκό για να ενισχύσουν και οι ίδιοι την προσπάθεια.

ALEX WEB RADIO/TV

Ολυμπιακός - Σπαρτάκ Μόσχας 1-1

Ολυμπιακός - Σπαρτάκ Μόσχας 1-1


Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 στο πρώτο του καλοκαιρινό φιλικό, απέναντι στην σαφώς πιο έτοιμη Σπαρτάκ Μόσχας. Θέλουν δουλειά ακόμη οι Πειραιώτες αλλά το πρώτο δείγμα ήταν θετικό. 

Oι ερυθρόλευκοι στάθηκαν ικανοποιητικά στον αγωνιστικό χώρο, με δεδομένο πως αντιμετώπιζαν μια ομάδα που έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία της και στις 21 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα στο ρωσικό πρωτάθλημα.

Oι Πειραιώτες ήταν φυσιολογικό να παρουσιάσουν αδυναμίες στο παιχνίδι τους. Οι παίκτες του Λεονάρντο Ζαρντίμ είχαν να αντιμετωπίσουν την κούραση και τα βαριά πόδια από τις προπονήσεις στο Άχενκιρχ, ενώ δεν ήταν δυνατόν να έχουν ρυθμό στο ματς, μιας και οι 11 που ξεκίνησαν βασικοί στην αναμέτρηση δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί ούτε σε... οικογενειακό διπλό!
 Βάλτε και τους τραυματίες, βάλτε ότι λείπουν οι διεθνείς, ενώ ας μην δεν θα ήταν υπερβολή να προσθέσουμε στις "απουσίες" και τους 2, τουλάχιστον, παίκτες που αναμένεται να αποκτηθούν κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου.

Στα θετικά η εκπληκτική εμφάνιση του Μπάλας Μέγκιερι, όπως επίσης και η διάθεση του Φέισα να καθοδηγήσει την μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού.

Και βέβαια ο Μάρκο Πάντελιτς που απέδειξε ξανά πως είναι ένας δεινός σκόρερ στην πρώτη ουσιαστικά επαφή του με τη μπάλα. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσία του Ποτουρίδη στο αριστερό άκρο της άμυνας.
 H σύνθεση του Ολυμπιακού: Megyeri (Carroll 46′), Dielna (Javito 83′), Μανωλάς (Ποτουρίδης 46′), Παπάζογλου, Σιόβας, Feisa, Τάτος (Modesto 46′), Djebbour (Diogo 46′), Javito (Βλαχοδήμος 46′), Chumbinio (Pantelic 46′), Abdoun (Καραγκούνης 65′)




 




 



Δείτε ολα μαζι στο video τα γκολ και τα highlights του αγώνα Ολυμπιακός – Spartak 1-1






ALEX WEB RADIO/TV




Φιλικός αγώνας: ΠΑΟΚ – Mons 2-0 (video)


Φιλικός αγώνας: ΠΑΟΚ – Mons 2-0 (video)

14/7/2012

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τη βέλγικη Mons με 2-0 στο Άρνεμ, στο πλαίσιο του δεύτερου φιλικού της προετοιμασίας του, παρουσιάζοντας καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.
Στο πρώτο μέρος ο Δώνης παρέταξε την ομάδα με ρόμβο και στην κορυφή του κέντρου τον Πέλκα. Λίγες οι καλές στιγμές στο 45λεπτο με τους Βέλγους να έχουν δοκάρι στο 38’ σε κεφαλιά του Nong, αλλά τον ΠΑΟΚ να πανηγυρίζει το πρώτο του γκολ στη σεζόν με σουτ του Γιάννου στο 41′.
paok mons 2-0 filikos agonasΣτο δεύτερο μέρος ο Δώνης έφερε τους παίκτες του κέντρου στην ευθεία και η συνεργασία των Robert– Lino που μπήκαν στο 46′ έφερε ένα πολύ καλό εικοσάλεπτο. Στο 49′ ο ΠΑΟΚ απείλησε με τον Γεωργιάδη και στο 52′ ο Robert έκανε το 2-0 με όμορφο σοουτ έξω από την περιοχή. Μέχρι το 65′ οι παίκτες του Δώνη δημιουργούσαν φάσεις, ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε, με τους Βέλγους να απειλούν δύο φορές, αλλά τον ΠΑΟΚ να κρατά το 2-0.
H σύνθεση του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Khumalo (Στάμου 72′), Κατσικάς (Ιντζίδης 72′), Κωνσταντινίδης (Etto 46′), Αποστολόπουλος (Lino 46′), Παναγιωτούδης (Κάτσε 46′), Lazar (Κίτσιου 65′), Barnes (Robert 46′), Πέλκας (Γεωργιάδης 46′), Αθανασιάδης (Δεληγιαννίδης 72′), Γιάννου (Bangoura 65′).
Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα ΠΑΟΚ – Mons 2-0


ALEX WEB RADIO/TV

Σε 60 δόσεις τα χρέη των ΠΑΕ?

Σε 60 δόσεις τα χρέη των ΠΑΕ?

14/7/2012

To πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα απειλείται με "κραχ" καθώς δεν είναι μόνο η ΑΕΚ εκείνη που έχει πολλά οικονομικά προβλήματα με χρέη προς το Δημόσιο. Είναι κι άλλοι σύλλογοι που επίσης κινδυνεύουν να μην πάρουν αδειοδότηση από την ΕΕΑ. Υπό το φόβο λοιπόν μαζικών πτωχεύσεων (ακόμα) ο Γιάννης Ιωαννίδης πιέζει το Υπουργείο Οικονομικών να προχωρήσει σε άμεση ρύθμιση προς αυτές τις ομάδες, αυξάνοντας το δικαίωμα να αποπληρώσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς το Δημόσιο σε 60 δόσεις.
Σε 60 δόσεις τα χρέη των ΠΑΕ
Τη συγκεκριμένη ρύθμιση ο Υφυπουργός Αθλητισμού ζητά να περαστεί άμεσα από το Οικονομικών, χωρίς να περάσει από τη Βουλή.
Στην πορεία επίσης υπάρχει και η προοπτική να γίνει συνολική ρύθμιση για μεγάλες εταιρείες με τις δόσεις να γίνονται περισσότερες. Πλέον μιλάμε για μία κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια για πολλές ομάδες, αλλά και για το Δημόσιο καθώς δεν θα χάσει τα λεφτά του, αφού τίποτα δεν θα χαριστεί.
Προς την ίδια κατεύθυνση με αυτή του Γιάννη Ιωαννίδη πιέζει επίσης να συμβεί τόσο η Σούπερ Λιγκα όσο και πολλές ΠΑΕ.
 
ALEX WEB RADIO/TV

Best Seller

Best Seller 

14/7/2012

Ένα μήνα χρειάστηκε η αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη για να γίνει Best Seller! Η πρώτη έκδοση των 3.000 αντιτύπων εξαντλήθηκε και θα κυκλοφορήσει η δεύτερη έκδοση...
Και τώρα την προσεχή Δευτέρα, 16 Ιουλίου έρχεται στον Πειραιά.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της MVPublications:
«Πέρασε ακριβώς ένας μήνας από την ημέρα που η αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη με τίτλο «Ο Αγώνας της Ζωής μου» άρχισε δειλά δειλά να εμφανίζεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.
Μέσα σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη "Ο Αγώνας της Ζωής μου" κατάφερε να κερδίσει επισήμως τον τίτλο του best seller για την περίοδο  14 Ιουνίου - 14 Ιουλίου, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής βιβλίων στην Ελλάδα, "Αθ. Χριστάκης Α.Ε."...

Η πρώτη έκδοση των 3 χιλιάδων αντιτύπων εξαντλήθηκε και την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία η δεύτερη έκδοση, παράλληλα με το νέο "παιδί" της οικογένειας της MVPublications, την αυτοβιογραφία του Μάικ Μπατίστ.
Η αγκαλιά με την οποία περιέβαλε το αναγνωστικό κοινό στο βιβλίο του Αντώνη Νικοπολίδη, μας αποδεικνύει πειστικά, ότι η διαδρομή ενός υψηλού επιπέδου αθλητή, η ζωή του, τα βιώματά του, σε συνδυασμό με την ποιότητα της γραφής, μπορούν να κερδίσουν ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά του βιβλίου.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από την κυκλοφορία του βιβλίου, τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, και στις 20.00 ο Αντώνης Νικοπολίδης, θα βρεθεί στο κατάστημα του Public στον Πειραιά και στο χώρο του Publicafe. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους του αθλητισμού, να επισκεφθούν το χώρο του Public, να επικοινωνήσουν μαζί με τον Αντώνη Νικοπολίδη, να φωτογραφηθούν και να εξασφαλίσουν υπογεγραμμένα αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του.
Στην εκδήλωση παρών θα είναι και θα προλογίσει ο Αντώνης Καρπετόπουλος»

www.olympiacos24.gr/

Θέλει Νέμεθ η Χέρτα!

Θέλει Νέμεθ η Χέρτα! 

14/7/2012

Ο Κρίστιαν Νέμεθ
Μεταξύ Ολλανδίας και Γερμανίας "παίζει" το όνομα του Κρίστιαν Νέμεθ. Μετά την Ρόντα ενδιαφέρον έδειξε, σύμφωνα και με τα γερμανικά ΜΜΕ, η Χέρτα.  Ο Ούγγρος στράικερ, που ανήκει στον Θρύλο, πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις με την Βαλβάικ και ανέβασε τις μετοχές του. 
Η ιστοσελίδα transfermarkt.de φιλοξενεί ρεπορτάζ στο οποίο αποκαλύπτεται ενδιαφέρον από τη Χέρτα Βερολίνου, που εξετάζει παράλληλα τους Στέφαν Μαϊερχόρφερ και Σαμί Αλαγκουί.Με βάση τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, οι ιθύνοντες της Χέρτα εξετάζουν την περίπτωσή του και θα αποφασίσουν αν αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν.

www.olympiacos24.gr/

Ζήτησε χρόνο ο Ντόρσεϊ

Ζήτησε χρόνο ο Ντόρσεϊ

Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Τζόι Ντόρσεϊ ώστε να συνεργαστούν και πάλι, με τον παίκτη να ζητάει χρόνο ώστε να απαντήσει. Υπάρχει διαφορά στο οικονομικό, ενώ προτεραιότητα του παραμένει το ΝΒΑ.
Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει ζητήσει από την διοίκηση την παραμονή του Τζόι Ντόρσεϊ στο ρόστερ των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης. Ο 47χρονος τεχνικός έχει σχηματίσει πολύ καλή γνώμη για τις ικανότητες του Αμερικανού, έχοντας επισημάνει πως θέλει στην ομάδα του έναν σέντερ-φόβητρο μέσα στην ρακέτα της ομάδας, ο οποίος θα είναι καλός αμυντικός, αποτελεσματικός ριμπάουντερ, γρήγορος, δυνατός και εξπέρ στο physical-game.

Ο 29χρονος (16/12/1983) απόφοιτος του Μέμφις, λοιπόν, συγκεντρώνει όλα αυτά τα στοιχεία και από την στιγμή που ήταν στην ομάδα και την περσινή σεζόν, όντας μάλιστα από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας της, η πειραϊκή ΚΑΕ προσπαθεί να πείσει τον Τζόι Ντόρσεϊ ώστε να ανανεώσει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση αυτές τις μέρες κάνει την δική της προσπάθεια για να καταφέρει να αποσπάσει το "ΟΚ" του Αμερικανού σέντερ, αλλά στις πρώτες επαφές που έχουν γίνει ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχουν ορισμένες διαφορές, αλλά και δεδομένα.

Καταρχάς υπάρχει απόσταση στο οικονομικό κομμάτι, καθώς ο παίκτης (όπως φαίνεται) επιθυμεί να κάνει ένα καλό συμβόλαιο, ενώ παράλληλα ενημέρωσε τους ερυθρόλευκους πως προτεραιότητα του είναι να το να βρει ομάδα ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ.

Δηλαδή, με λίγα λόγια, αν δεν βρει σύλλογο στις Η.Π.Α, μόνο τότε θα επιστρέψει στους Πειραιώτες, εφόσον βέβαια η διοίκηση του προσφέρει και τα λεφτά που θέλει. Ο Τζόι Ντόρσεϊ, πάντως, ζήτησε χρόνο από τον Ολυμπιακό ώστε να σκεφτεί και να πάρει την απόφαση του, ενημερώνοντας την πειραϊκή ΚΑΕ πως θα συνεχίσει (για ένα μικρό διάστημα ακόμη) την προσπάθεια του στο ώστε να βρει ομάδα από το ΝΒΑ και σύντομα θα ενημερώσει τους ερυθρόλευκους για την τελική του απόφαση.

Και ο Ολυμπιακός ναι μεν έχει την διάθεση ώστε να τον περιμένει για ένα χρονικό διάστημα την απάντηση του  παίκτη, αλλά θέλει να ξέρει και όσο πιο γρήγορα γίνεται την τελική του απόφαση, ώστε να συνεχίσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Διότι στο ενδεχόμενο που ο 29χρονος σέντερ θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του, οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να ψάξουν άμεσα τον αντικαταστάτη του. Να τονίσουμε, πάντως, πως στο ενδεχόμενο που ο Τζόι Ντόρσεϊ επιλέξει να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες, τότε οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης θα κινηθούν για "5άρι" ξένο και κατά πάσα πιθανότητα επίσης Αμερικανό.

Η αλήθεια, βέβαια, είναι, πως την άνοιξη ο Τζόι Ντόρσεϊ, αν και βρισκόταν μικρό χρονικό διάστημα στην ομάδα, δήλωνε πως θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του για τα επόμενα χρόνια στον Ολυμπιακό, τόσο διότι του άρεσε το κλίμα και η δυναμική της ομάδας, όσο και επειδή ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την ζωή στην Αθήνα. Αφού, όμως, αναδείχτηκε Πρωταθλητής Ευρώπης και Ελλάδας με τους ερυθρόλευκους, την φήμη του αυτή, τώρα, προσπαθεί να την εξαργυρώσει στο ΝΒΑ, στοχεύοντας να συμφωνήσει με ομάδα από τις Η.Π.Α, κάτι που όμως δεν το έχει καταφέρει ακόμη.

www.redplanet.gr/

Έντονο πρόγραμμα με μπάλα για Ζαραδούκα

Έντονο πρόγραμμα με μπάλα για Ζαραδούκα

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο Γιάννης Ζαραδούκας έκανε έντονο πρόγραμμα με μπάλα παρά τη δυνατή βροχή στο Άχενκιρχ.

Η πρωινή προπόνηση του Σαββάτου (14/7, 10:30) κράτησε μόλις 45 λεπτά, καθώς το απόγευμα στις 19:00 είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Σπαρτάκ Μόσχας στο γειτονικό Σβατς.

Μετά το τέλος της προπόνησης, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό καταρρακτώδη βροχή, ο Γιάννης Ζαραδούκας δεν έφυγε από το γήπεδο.

Ο Έλληνας αριστερός οπισθοφύλακας, ο οποίος νωρίτερα είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, δούλεψε με μπάλα για περίπου ένα εικοσάλεπτο. Μαζί με τον γυμναστή Χρήστο Μουρίκη σούταρε δυνατά και με τα πόδια, ενώ δούλεψε και το κεφάλι.

Στη συνέχεια, ο "Ζάρα" έκανε διάφορα μικρά σπριντάκια, ρίχνοντας το βάρος στην ισορροπία του σώματος. Ο 27άχρονος μπακ τηρεί πιστά το πρόγραμμα αποκατάστασης και ετοιμάζεται, τον Αύγουστο πια, να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση, παίρνοντας τα πρώτα αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής μετά τον τραυματισμό του στους χιαστούς.

Όπως έχουμε γράψει εδώ και ημέρες, στον Ολυμπιακό δεν βιάζονται και δεν πρόκειται να ρισκάρουν με την περίπτωση του Ζαραδούκα. Όταν ο παίκτης είναι 100% θα παίξει ξανά ποδόσφαιρο.

Τέλος, να σημειώσουμε πως, για ένα πεντάλεπτο μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, ο Μάρκο Πάντελιτς επιχείρησε αρκετά σουτ στον Σήφη Δασκαλάκη παρά τη δυνατή βροχή στο Άχενκιρχ.

*Από το απόγευμα της Παρασκευής (13/7), η ΠΑΕ Ολυμπιακός έπαψε να μοιράζει στους απεσταλμένους του Τύπου το επιλεγμένο υλικό που έδινε από τις προπονήσεις. Οι απεσταλμένοι στο Άχενκιρχ της Αυστρίας δεν μπορούσαν να βιντεοσκοπούν το πρόγραμμα της προπόνησης και να παρουσιάσουν δικά τους πλάνα στο αναγνωστικό κοινό, έπειτα από εντολή της διοίκησης του πειραϊκού συλλόγου από το απόγευμα της Δευτέρας (9/7).

www.redplanet.gr/

Ο Κέσελ, ο Περπέρογλου και ο κοινοτικός

Ο Κέσελ, ο Περπέρογλου και ο κοινοτικός

Ο Μάρκο Κέσελ αποτελεί παρελθόν και στον Ολυμπιακό ψάχνουν τον αντικαταστάτη του. Πρώτη επιλογή ο Στράτος Περπέρογλου, ενώ υπάρχει σκέψη και για ελεύθερο κοινοτικό. Τι ισχύει για Γιάνκοβιτς.
Όπως έγινε γνωστό, ο Μάρκο Κέσελ, ύστερα από δύο χρόνια παραμονής του στον Πειραιά, αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, καθώς ο Σέρβος φόργουορντ δεν συμφώνησε με την διοίκηση στο ενδεχόμενο ανανέωσης του συμβολαίου του με μειωμένες αποδοχές. Έτσι, λοιπόν, οι ερυθρόλευκοι καλούνται να βρούνε τον αντικαταστάτη του στην θέση του σμολ-φόργουορντ.

Πρώτη επιλογή στην λίστα του Ολυμπιακού είναι ο Στράτος Περπέρογλου και θα πρέπει εδώ να ξεκαθαρίσουμε κάτι: δημιουργήθηκε μία φημολογία πως ο παίκτης, ξαφνικά, είχε ραντεβού με τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας πως τα βρίσκει με τους πράσινους. Πρόκειται, όμως, για ψέμα και δεν ισχύει, κάτι το οποίο διέψευσαν, άλλωστε, και οι δύο πλευρές. Τόσο ο παίκτης, όσο και η διοίκηση του "τριφυλλιού".

Ο 28χρονος (7/8/1984) φόργουορντ δεν συναντήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (13/7) με τον Παναθηναϊκό και ούτε βρίσκεται κοντά στο να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τους πράσινους. Αντιθέτως, υπάρχει μεγάλο οικονομικό χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές, καθώς η διοίκηση του "τριφυλλιού" του έχει κάνει πρόταση με ετήσιες οικονομικές αποδοχές που φτάνουν τις 300.000 ευρώ, χρήματα με τα οποία δεν υπάρχει περίπτωση να μείνει ο παίκτης στους δευτεραθλητές.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει πολύ καλύτερη πρόταση στον Περπέρογλου

Αυτό που είναι αλήθεια όμως και ισχύει, είναι ότι η πλευρά του Στράτου Περπέρογλου εξέφρασε το ενδιαφέρον της στην ΚΑΕ Ολυμπιακός ώστε ο παίκτης να μετακομίσει στον Πειραιά. Η διοίκηση σε συνεννόηση με τον κόουτς Γιώργο Μπαρτζώκα απάντησαν πως ενδιαφέρονται για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον 28χρονο φόργουορντ, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις, οι οποίες γίνονται σε καλό κλίμα. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης προσφέρουν περισσότερα χρήματα (σε σχέση με τον Παναθηναϊκό) στον παίκτη, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος και κατασταλαγμένος στο να συνεχίσει την καριέρα του στους ερυθρόλευκους. Υπάρχει, βέβαια, μία μικρή οικονομική διαφορά ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Στράτο Περπέρογλου, η οποία είμαι όπως με καλή διάθεση (η οποία και υπάρχει) και με αμοιβαίες υποχωρήσεις, θα καλυφθεί.

Άλλωστε, η προσφορά των Πειραιωτών σχεδόν καλύπτει τον 28χρονο σμολ-φόργουορντ, η οποία κάνει λόγο για τριετές συμβόλαιο (2+1 χρόνια) και ετήσιο εισόδημα ύψους 500.000 ευρώ ( δηλαδή 200 χιλιάρικα περισσότερα κάθε χρόνο σε σχέση με τα όσα του δίνει το τριφύλλι). Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Ολυμπιακός προσφέρει στον παίκτη το ίδιο (χρηματικά) συμβόλαιο με το οποίο αμειβόταν στον Παναθηναϊκό την περασμένη σεζόν. Ο Στράτος Περπέρογλου, απλά, θέλει σχετικά να αυξήσει το κασέ του. Εκτός από τους Πειραιώτες υπάρχει και μία φημολογία πως την περίπτωση του βολιδοσκοπεί και η Γαλατασαράι, ενώ ενδέχεται να του κάνουν νέα πρόταση (κάποια στιγμή) και οι πράσινοι, αλλά δύσκολα θα πλησιάσουν την προσφορά των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Οι ενδοιασμοί για Περπέρογλου και ο κοινοτικός

Στον Ολυμπιακό, βέβαια, ναι μεν θέλουν τον Στράτο Περπέρογλου, με τον προπονητή Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει σχηματίσει θετική άποψη για τις δυνατότητες του παίκτη, αλλά στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο έχουν και ορισμένους ενδοιασμούς, κυρίως για το γεγονός πως ο παίκτης αντιμετώπισε ένα σοβαρό και επικίνδυνο πρόβλημα τραυματισμού, όπως είναι η θρόμβωση στην ιγνυακή φλέβα (την παθαίνουν συχνοί επιβάτες που ταξιδεύουν με αεροπλάνο), η οποία βρίσκεται πίσω από το γόνατο. Από και πέρα, όμως, στον Πειραιά έχουν τα μάτια και τα αυτιά τους ανοιχτά, εξετάζοντας και άλλες περιπτώσεις κοινοτικών σμολ-φόργουορντ. Από το ρεπορτάζ δεν έχει προκύψει κάποιο συγκεκριμένο νέο όνομα, αλλά από όσο γνωρίζουμε οι Πρωταθλητές κοιτούν και ορισμένες επιλογές ξένων Ευρωπαίων παικτών για την θέση. Ο 28χρονος Έλληνας διεθνής, πάντως, ναι, βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ως αντι-Κέσελ.

Ο "βασικός" Παπανικολάου και η  περίπτωση Γιάνκοβιτς

Καταρχάς, να ξεκαθαρίσουμε επίσης και κάτι άλλο: Ολυμπιακός διαθέτει στο ρόστερ του "βασικό" σμολ-φόργουορντ, όπως είναι ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος πραγματοποίησε μία συγκλονιστική σεζόν αγωνιστικά από την άνοιξη και μετά, τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευroleague, προσφέροντας τα μέγιστα ώστε οι ερυθρόλευκοι να κατακτήσουν και τους δύο τίτλους. Ουσιαστικά, λοιπόν, ο 22χρονος (1/8/1990) διεθνής θα είναι η πρώτη λύση για την θέση και με αυτόν θα ξεκινάει και θα τελειώνει τα παιχνίδια ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Αν έρθει ο Στράτος Περπέρογλου ή αν οι Πειραιώτες αποκτήσουν κοινοτικό παίκτη για το πόστο, θα πρόκειται για "εναλλακτική λύση".

Μην αποκλείεται, όμως, πέρα από την "εναλλακτική λύση", ο Ολυμπιακός να κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη (τρίτου) σμολ-φόργουορντ, όπως είναι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς. Οι ερυθρόλευκοι έχουν όντως πραγματοποιήσει επαφές με την  πλευρά του παίκτη, προφορικά έχουν συμφωνήσει και ο παίκτης (ο οποίος είναι ελεύθερος) περιμένει στο... ακουστικό του για να δει το αν θα προχωρήσει η μεταγραφή του στους Πειραιώτες. Όμως, να τονίσουμε, πως αν προστεθεί στο ρόστερ ο νεαρός φόργουορντ θα έχει στην ομάδα περισσότερο βοηθητικό ρόλο. Όπως είχαν (για παράδειγμα) οι Πρωταθλητές τον Μιχάλη Πελεκάνο την περσινή σεζόν, ο οποίος βοηθούσε τόσο στο "3", όσο και στο "2", όποτε χρειαζόταν. Και ο Βλάντο Γιάνκοβιτς μπορεί να παίξει στις δύο θέσεις. Και με μία ενδεχόμενη τριάδα Παπανικολάου, Περπέρογλου, Γιάνκοβιτς, ο Ολυμπιακός θα είναι, πραγματικά, πλήρης στην θέση του σμολ-φόργουορντ. Για να δούμε. Σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις.

www.redplanet.gr/

Ο πρόεδρος του… Πίου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

Ο πρόεδρος του… Πίου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6

14/7/2012 

Ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουμε την… μεταγραφή του καλοκαιριού ήταν στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. Μα φυσικά και μιλάμε για τον πρόεδρο (ένας είναι ο πρόεδρος) που ανακάλυψε μετά από σωστό σκάουτινγκ τον Πίου! Ο Τάκης Σπυριδάκης βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής στο studio της κορυφαίας αθλητικής συχνότητας της χώρας και μαζί με τους… φουνταριστούς μίλησε για όλα… Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή και τι είπε ο Τάκης Σπυριδάκης

www.sport-fm.gr/

«Δικαιώματα έχουν και οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές»

«Δικαιώματα έχουν και οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές» 

14/7/2012

«Δικαιώματα έχουν και οι ελεύθεροι ποδοσφαιριστές»
Δίπλα στους Έλληνες ποδοσφαιριστές που δεν έχουν ομάδα και αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα, βρίσκεται για μία ακόμα φορά ο ΠΣΑΠ. Με στόχο λοιπόν να τους βοηθήσει να βρουν ποδοσφαιρική «στέγη», διοργανώνεται για 3η συνεχή χρονιά το τουρνουά ελεύθερων παικτών από Ελλάδα, Βουλγαρία και Σερβία. «Έχουν και αυτοί οι παίκτες δικαιώματα και είμαστε κοντά τους», δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM o πρόεδρος του συνδέσμου, Στέλιος Γιαννακόπουλος.

Μετά από δύο εξαιρετικά επιτυχημένες διοργανώσεις στην Θεσσαλονίκη, το τουρνουά συνεχίζεται και φέτος αλλά αυτή την φορά στην Σόφια. Μέρος λαμβάνουν ελεύθεροι παίκτες από την Ελλάδα, την Σερβία και την Βουλγαρία και στόχος είναι να βρουν ένα συμβόλαιο και να συνεχίσουν σε ομάδα την καριέρα τους.

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ, Στέλιος Γιαννακόπουλος, φιλοξενήθηκε στην συχνότητα του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και μιλώντας και ως προπονητής της ελληνικής ομάδας, ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να βοηθήσει αυτούς τους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Στέλιου Γιαννακόπουλου:

Για το τουρνουά:

«Βρισκόμαστε στην Σόφια όπου διεξάγεται για 3η συνεχή χρονιά το τουρνουά ελεύθερων παικτών της ανατολικής Ευρώπης. Συμμετέχουν Ελλάδα, Βουλγαρία και Σερβία. Διεξάγονται τρία παιχνίδια, μίας ώρας το καθένα. Η ελληνική ομάδα είχε κατακτήσει το τουρνουά τις δύο προηγούμενες χρονιές. Ακούμε εδώ ότι έχουν προπωληθεί 10 χιλιάδες εισιτήρια. Θα γίνεται παρέλαση προπονητών, μάνατζερ και ομάδων που θα ασχοληθούν με τους παίκτες που παίζουν εδώ. Τα δύο προηγούμενα χρόνια που έγινε το τουρνουά στην Θεσσαλονίκη και ήταν αρκετοί παίκτες που βρήκαν ομάδα. Από την Ελλάδα πέρυσι βρήκαν συμβόλαιο οι 16 από τους 18 και πρόπερσι και οι 18».

Για τα προβλήματα των Ελλήνων παικτών:

«Ο ΠΣΑΠ είναι εδώ για να κάνει το καλύτερο δυνατό για τα παιδιά. Ό, τι μπορέσουμε να το κάνουμε θα το κάνουμε. Τα τελευταία τρία χρόνια που βρισκόμαστε στον σύνδεσμο δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Έχουν δικαιώματα ακόμα και αυτοί οι παίκτες που δεν έχουν ομάδα, όπως έχουν και υποχρεώσεις. Είναι πολλά τα προβλήματα και αν ο ΠΣΑΠ δεν είχε βάλει το χέρι του, θα ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα,. Θα πρέπει οι συνεννοήσεις να είναι περισσότερες ώστε να μπορούμε από κοινού να λύνουμε προβλήματα. Θα θέλαμε να πάμε την σχέση των αρμόδιων φορέων, ΠΣΑΠ, Σούπερ Λίγκα, ´ô Εθνική να πάει καλύτερα στο μέλλον».

Για την Εθνική ομάδα U-19:

«Η σκέψη μου και το μυαλό ακολουθεί την Εθνική ομάδα και τον φίλο μου τον Κώστα τον Τσάνα που έχει κάνει σπουδαία δουλειά και του αξίζουν συγχαρητήρια. Θεωρώ ότι καλύτερη διαφήμιση για το ελληνικό ποδόσφαιρο από αυτά τα παιδιά δεν θα μπορούσε να υπάρξει. Είναι ότι καλύτερο ειδικά αυτή την εποχή. Δείχνουν συνέχεια και συνέπεια που διακρίνει την Εθνική ομάδα».

www.sport-fm.gr/

«Γι’ αυτούς γιορτή, για μας τελικός»

«Γι’ αυτούς γιορτή, για μας τελικός» 

14/7/2012

«Γι’ αυτούς γιορτή, για μας τελικός»
Έτοιμη να διεκδικήσει το τρόπαιο από την Ισπανία είναι η Εθνική ομάδα των Νέων σύμφωνα με τον Κώστα Τσάνα. «Για την Ισπανία είναι μια γιορτή, καθώς είναι και η κάτοχος του τροπαίου, εμείς πάνε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας», τονίζει χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός. Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αρχηγού, Γιώργου Κατίδη. Από την πλευρά του ο τεχνικός των Ισπανών, έκανε λόγο για υπομονή στο παιχνίδι της ομάδας του και πίστη σε αυτή.

Κώστας Τσάνας: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε στον τελικό, απέναντι σε μία καταπληκτική ομάδα. Οι Ισπανοί διαθέτουν μια ποδοσφαιρική φιλοσοφία, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, που είναι άξια λόγου. Έχουν έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού. Σε κάθε ματς προσπαθούν να έχουν τον έλεγχο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και τις περισσότερες φορές το πετυχαίνουν. Τόσο η ικανότητα των παικτών όσο και του προπονητή είναι πραγματικά αξιοσημείωτη. Αυτό μας κάνει να σεβόμαστε απόλυτα αυτή την ομάδα, που είναι και η κάτοχος του τροπαίου. Από τη στιγμή, όμως, που βρισκόμαστε στον τελικό θα εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα που έχουμε για να ανταποκριθούμε σε αυτό το παιχνίδι-γιορτή. Ίσως, για την Ισπανία να είναι κάτι συνηθισμένο, αλλά εμείς βρισκόμαστε στον τελικό μετά από πολλά χρόνια και θέλουμε να ευχαριστηθούμε στο έπακρο αυτή τη συμμετοχή. Σίγουρα, ο ημιτελικός με την Αγγλία ήταν μια υπερπροσπάθεια για εμάς, καθώς χρειάστηκε να υπερβάλουμε εαυτόν. Όμως, έχουμε αφήσει πίσω αυτό το παιχνίδι και πλέον δουλεύουμε σκληρά, ενόψει του αυριανού αγώνα. Το κίνητρο που έχουμε είναι τεράστιο».

Γιώργος Κατίδης: «Η χαρά μας που βρισκόμαστε στον τελικό είναι τεράστια. Επίσης, χαιρόμαστε που θα αντιμετωπίσουμε την Ισπανία, μια τόσο καλή ομάδα, την οποία συναντήσαμε και στην πρεμιέρα του ομίλου. Θα προσπαθήσουμε να ευχαριστηθούμε το αυριανό ματς, γιατί αυτή η συμμετοχή είναι κάτι ασυνήθιστο και πολύ ιδιαίτερο για εμάς. Ξέρουμε πως πρέπει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε στην Εσθονία είχαμε στο μυαλό μας τον τελικό. Πιστεύω πως αυτή η σιγουριά και η δίψα μάς έφεραν μέχρι εδώ».

Ζουλέν Λοπετέγι: «Φυσικά, έχουμε μεγάλες προσδοκίες γι΄ αυτόν τον τελικό. Περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό ματς. Θα είναι μια δύσκολη αναμέτρηση απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Γνωριζόμαστε μεταξύ μας πολύ καλά, γιατί παίξαμε μαζί στην πρεμιέρα του τουρνουά. Και εμείς, αλλά και η Ελλάδα, δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό στα ημιτελικά. Όταν, όμως, φτάνεις σε έναν τελικό, πρέπει να τα αφήνεις όλα πίσω σου. Επαναλαμβάνω πως η ελληνική ομάδα είναι μια υπολογίσιμη αντίπαλος, με πολύ καλούς παίκτες που βγάζουν πάθος στο γήπεδο. Επίσης, διαθέτουν έναν άξιο προπονητή που κατάφερε να φέρει την ομάδα μέχρι εδώ. Με δεδομένη τη δυναμική των δύο ομάδων, πιστεύω πως θα είναι ένα ισορροπημένο ματς και πως το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Χουάνμι: «Θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή αντίπαλο, που μας δυσκόλεψε αρκετά στην πρεμιέρα του τουρνουά. Θα γίνει σίγουρα ένα όμορφο παιχνίδι. Η ομάδα μας είναι έτοιμη και όλοι ανυπομονούμε για την αυριανή μέρα. Σίγουρα, ένας τελικός διαφέρει κατά πολύ από ένα παιχνίδι για τη φάση των ομίλων. Εμείς θα έχουμε τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού, ενώ πιστεύω πως η Ελλάδα θα παρουσιαστεί διαφορετική και θα περιπλέξει αρκετά τα πράγματα».


www.sport-fm.gr/

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

  14/7/2012

Πρόβλημα με Καραγκούνη 

Πρόβλημα με Καραγκούνη 
Με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς αποχώρησε ο Θανάσης Καραγκούνης από την σημερινή προπόνηση του Ατρομήτου, ο οποίος βρίσκεται στο Καρπενήσι και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.

Ο 21χρονος ακραίος χαφ ταλαιπωρήθηκε πολύ με το συγκεκριμένο πρόβλημα την περσινή σεζόν και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να σταματήσει να προπονείται.

Στον νεαρό παίκτη τοποθετήθηκε πάγος και αργότερα μέσα στην ημέρα θα εξεταστεί εκ νέου από το γιατρό της ομάδας, Πέτρο Καπράλο.

Εν τω μεταξύ, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς έβγαλε το λάδι στους παίκτες του, αφού το σημερινό πρόγραμμα ήταν ιδιαίτερο εξαντλητικό και έτρεξαν πολλά χιλιόμετρα.

Παρότι οι ποδοσφαιριστές ήταν κουρασμένοι, εκτελούσαν με προθυμία τις εντολές των γυμναστών, Δημήτρη Μπουρουτζίκα και Σωτήρη Κακαργιά, οι οποίοι με το χρονόμετρο στο χέρι μετρούσαν τις αντιδράσεις των οργανισμών.

Οι Περιστεριώτες θα προπονηθούν ξανά σήμερα το απόγευμα με ασκήσεις τακτικής και δίτερμα.

Φούλοπ και με τη «βούλα»

Φούλοπ και με τη «βούλα»
Τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και επίσημα θα φοράει την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Μάρτον Φούλοπ, καθώς η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σήμερα (14/7) στην ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον παίκτη.

Ο 29χρονος τερματοφύλακας στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης των Αρκάδων εμφανίστηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την επιλογή του λέγοντας: «Ο Αστέρας έχει τις προϋποθέσεις για να παίξεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί και. τυπικά από το Σάββατο (14/7) ο Μάρτον Φούλοπ, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Αρκάδες.

Όπως σας ενημερώσαμε και με προηγούμενο ρεπορτάζ, ο Ούγγρος τερματοφύλακας ήταν σε επαφή με τους Πελοποννήσιους και το Σάββατο ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Αστέρα, υπογράφοντας συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Ο Φούλοπ γεννήθηκε στις 3 Μαΐου 1983, έχει ύψος 1.97, και ξεκίνησε από την Ουγγρική ΜΤΚ, ενώ από το 2004 πήγε στην Αγγλία, όπου έπαιζε μέχρι φέτος υπερασπίζοντας τις εστίες των Μάντσεστερ Σίτι, Τόττεναμ, Κόβεντρι, Ίπσουιτς, Σάντερλαντ, Στόουκ, Τσέστερφιλντ, Λέστερ και Γουέστ Μπρόμγουιτς.

Ο Φούλοπ είναι 24 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας, ενώ έχει αγωνιστεί και στην εθνική U-21 της χώρας του ακόμα 13 φορές. Στην Premier League έχει αγωνιστεί 45 φορές, ενώ μετράει ακόμα 95 συμμετοχές στο Championsip. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 1
».

Αναφορικά με την μεταγραφή του στον σύλλογο της Τρίπολης, ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας τόνισε:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα σε ένα τόσο οργανωμένο σωματείο, όπως είναι ο Αστέρας, που έχει όλες τις προϋποθέσεις για να παίξεις επαγγελματικό ποδόσφαιρο και όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν μία ομάδα που παίζει στο Europa League. Έχω πολύ πάθος στο παιχνίδι μου, πιστεύω ότι είμαι καλός τερματοφύλακας και θεωρώ ότι θα το δείξω στους φιλάθλους του Αστέρα. Από την πλευρά μου θέλω να τους καλέσω να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν».

Ενώ όσον αφορά τους στόχους του με τη νέα του ομάδα, ο Φούλοπ σχολίασε:

«Μακάρι να πάμε μακριά στο θεσμό του Europa League και να φτάσουμε ψηλά στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας μία θέση στις κορυφαίες του βαθμολογικού πίνακα».

Ήρθε για… να φύγει ο Λαγός

Ήρθε για… να φύγει ο Λαγός
Στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα επέστρεψε σήμερα (14/07) ο Παναγιώτης Λαγός, ο οποίος είχε εξασφαλίσει άδεια για να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ωστόσο, οι απουσίες για τον Βαγγέλη Βλάχο είναι πολλές, αφού δεν έχει τους παίκτες που έχουν ταξιδέψει στη Ρουμανία για το φιλικό με την Πετρολούλ.

Ο Λαγός προπονήθηκε σήμερα υπό τις οδηγίες του Έλληνα προπονητή του «Δικεφάλου», όμως αναμένεται μέσα στην εβδομάδα που μας έρχεται να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Ο 27χρονος μπακ-χαφ φέρεται να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κάποιον σύλλογο του εξωτερικού και περιμένει την οριστική του πρόταση για να απαντήσει ανάλογα.

Από την πλευρά τους, οι «κιτρινόμαυροι» περιμένουν να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη υπόθεση, αφού έχει συμφωνήσει με την AEK για τον τρόπο που θα του καταβληθούν τα χρήματα που του οφείλονται και θα γλιτώσει ένα βαρύ συμβόλαιο.

Στο σημερινό πρόγραμμα δεν συμμετείχαν Έιντουρ Γκούντγιονσεν, Ανέστης Αργυρίου, Μαυρουδής Μπουγαΐδης, Νίκος Εγγλέζου και όσοι συμπεριελήφθησαν στην αποστολή της Ρουμανίας.

Οι δύο πρώτοι έχουν ουσιαστικά αποχωρήσει από την ομάδα, ο τρίτος είναι στην Εσθονία με την Εθνική Νέων και ο τέταρτος βρίσκεται στην Κύπρο. Από την πλευρά τους, ο Γιάννης Κοντοές και ο Έλφαρ Χέλγκασον ακολούθησαν φυσιοθεραπεία και έκαναν ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Επίσης, ο Φώντας Φέτσης, ο Δημήτρης Φροξυλιάς και ο Κωνσταντίνος Βλάχος έκαναν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή.

Με την ομάδα προπονήθηκαν και οι νεαροί Κρίστοφερ Ντούμπερετ, Αλέξανδρος Νικολιάς, Δημήτρης Γροντής, Χρήστος Παπαδημητρίου, Μιχάλης Τσαμουρλίδης, Κωνσταντίνος Κοτσαρίδης, Yago Fernandez Prieto, Ανδρέας Σταματής, Μιχάλης Μπακάκης, Ηρακλής Αλεξίου και Παναγιώτης Τσιφλίδης.

Τους άφησε στην πλατεία

Τους άφησε στην πλατεία 
Έφτασε λοιπόν η έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Πανιωνίου, καθώς από σήμερα (14/7) η αποστολή των "κυανέρυθρων" θα βρίσκεται στα Τρία - Πέντε Πηγάδια.

Όλοι είναι έτοιμοι να αποδείξουν στον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, ότι αξίζουν να βρίσκονται στον σύλλογο. Όλοι; Όχι ακριβώς. Με δυο απόντες θα πραγματοποιηθεί η προετοιμασία, αφού ο Όμο και ο Σιδεράκης έμειναν στην Αθήνα. Ο λόγος; Απλά δεν υπολογίζονται από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Οι δύο παίκτες ήταν από τα βασικά στελέχη του Πανιωνίου την χρονιά που πέρασε, πραγματοποιώντας μάλιστα πολύ καλές εμφανίσεις. Ωστόσο, φαίνεται ότι αμφότεροι δεν κατάφεραν να πείσουν το νέο τους τεχνικό ότι έχουν θέση στην ομάδα.

Και αν για τον Όμο δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι δεν υπολογίζεται από τον Ελευθερόπουλο, καθώς ο Έλληνας τεχνικός δεν τον εμπιστεύεται από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας, η περίπτωση του Σιδεράκη δημιουργεί κάποια ερωτηματικά.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας είχε αρκετά καλή παρουσία με τη φανέλα των «κυενέρυθρων» την περσινή σεζόν και μόνο έκπληξη προκαλεί η απόφαση του προπονητή του να τον αφήσει στην Αθήνα.

Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο πιο αρμόδιος για να αποφασίσει για το ποιους θέλει να έχει στο ρόστερ του, είναι ο ίδιος ο Ελευθερόπουλος, καθώς γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους τις δυνατότητες των παικτών του.

Οι μαχητές του Κατσαβάκη

Οι μαχητές του Κατσαβάκη
Μια ομάδα αποτελούμενη από μαχητές, που θα τα δίνουν όλα στο γήπεδο, υπόσχεται να δημιουργήσει ο Μάκης Κατσαβάκης στον Άρη.

Μιλώντας στην εφημερίδα του Super 3, ο Έλληνας τεχνικός δηλώνει έτοιμος να φέρει εις πέρας την δύσκολη αποστολή που ανέλαβε, ενώ στην προσπάθεια αυτή ζητά την στήριξη του κόσμου.

Αναλυτικά:

Κόουτς, σε καλωσορίζουμε και πάλι στην οικογένεια του ΆΡΗ και σ’ ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο σου. Σε διαβεβαιώνουμε, για κάτι που κι εσύ το γνωρίζεις και το περιμένεις. Ότι ο Σύνδεσμος αυτός θα βρίσκεται κοντά σ’ εσένα και στα παιδιά σου, πιο πολύ και πιο πιστά, από ποτέ.

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που λέτε. Δε νομίζω να έχει περιέλθει, ποτέ στο παρελθόν, ο ΆΡΗΣ σε μια τέτοια κατάσταση, όπως αυτή που βρίσκεται σήμερα. Είναι δεδομένο κι αδιαπραγμάτευτο ότι, τώρα, χρειάζεται τη βοήθεια όλων των δυνάμεων του, περισσότερο από κάθε άλλη φορά… Και το σύνθημα πρέπει να το δώσετε πρώτοι εσείς, που χρόνια τώρα αποτελείτε τη μεγάλη δύναμη του Συλλόγου. Αυτό που κάνετε τόσα χρόνια, ακολουθώντας και στηρίζοντας την ομάδα παντού ,όχι απλά πρέπει να συνεχίσετε να το κάνετε, αλλά, πλέον, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα …δέκα φορές περισσότερο».

Προχώρα και μη μασάς τίποτα. Βάζει πλάτη σ’ εσένα και στην ομάδα ένας Σύνδεσμος που δεν κώλωσε ποτέ και πουθενά, κάτι που το ξέρουν και το παραδέχονται, εχθροί και φίλοι.

«Είναι τεράστια υπόθεση να έχουμε την υπομονή, την παρότρυνση και τη στήριξη του κόσμου του ΆΡΗ. Αν πάρουμε εγώ και τα παιδιά, όλα αυτά τα στοιχεία, θα ‘ναι τεράστιο όφελος σ’ αυτό το πολύ δύσκολο αγώνα που θα κληθούμε να δώσουμε τη νέα χρονιά».

Αν σου δινόταν, λοιπόν, η δυνατότητα να κάνεις μια έκκληση προς τον κόσμο του ΆΡΗ, πρώτιστα, τι θα ήταν αυτό που θα ζητούσες;

«Υπομονή και αγκάλιασμα. Να μας στηρίξει και να μας αγκαλιάσει, ειδικά στο ξεκίνημα, όσο ποτέ άλλοτε. Είναι επιτακτική η ανάγκη για κάτι τέτοιο και καταλαβαίνουν οι πάντες για ποιο λόγο… Και να ξέρετε κάτι. Πάρτε το και σα δέσμευση, αν θέλετε… Δε μπορώ να προβλέψω με βεβαιότητα σε τι τεχνικό και τακτικό επίπεδο θα φτάσει αυτή η ομάδα με τη πάροδο του χρόνου, αυτό όμως που μπορώ να υποσχεθώ, μετά βεβαιότητας, είναι ότι θα βλέπετε μια ομάδα, που, ανεξαρτήτως αντιπάλου και έδρας θα παλεύει με όλες της τις δυνάμεις κάθε παιχνίδι».

Αυτό ακριβώς είναι το πρώτιστο που, όχι απλώς θέλει να βλέπει ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ, αλλά και που προστάζει το όνομα, η ιστορία και η γενικότερη φιλοσοφία αυτού του συλλόγου.

«Το να παίζει η εκάστοτε ομάδα μου με πάθος και να μην τα παρατάει ποτέ, είναι και δική μου, πάγια, προπονητική φιλοσοφία. Δε μπορώ να ανεχτώ ποδοσφαιριστή που δεν παλεύει μέσα στο γήπεδο ή τα παρατάει με τη πρώτη ατυχία ή δυσκολία. Το κριτήριο του κόσμου είναι αλάθητο και δίκαιο και νομίζω αν δει ότι, πράγματι, παρουσιάζουμε μεγάλη μαχητικότητα θα μπορεί να συγχωρεί με μεγαλύτερη ευκολία και τις όποιες άτυχες στιγμές προκύψουν στη πορεία».

Μας υπόσχεσαι δηλαδή ότι θα βλέπουμε μια ομάδα που δε θα τα παρατάει ποτέ…

«Ακριβώς. Το πάθος θα ‘ναι το πρώτο που θα μας χαρακτηρίζει σαν ομάδα, με ατέλειωτο τρέξιμο και πρέσιγκ σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου».

Δεδομένων των υπαρχουσών συνθηκών ήταν δύσκολο ν’ αποδεχτείς τη πρόταση του ΆΡΗ και κατά πόσο θεωρείς τον εαυτό σου κασκαντέρ;

«Μα, και τη προηγούμενη φορά, αν θυμάστε, η πρόταση που μου έγινε απ’ τον ΆΡΗ, εμπεριείχε πολύ ρίσκο. Τότε, ανέλαβα μια ομάδα που, ναι μεν, είχε έναν υπάρχον κορμό, αλλά βρίσκονταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ,χωρίς το απαιτούμενο χρονικό περιθώριο και λειτουργώντας, κάτω από τεράστια πίεση. Τώρα, μπορεί να υπάρχει πολύ μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο να δουλέψεις για να φτιάξεις κάτι, αλλά μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει ο παραμικρός κορμός, ούτε καν η βάση, που πάνω σ’ αυτήν θα μπορούσε να χτιστεί κάτι. Όπως καταλαβαίνεται, και στις δύο περιπτώσεις, οι συγκύριες κάτω απ’ τις οποίες καλούμε να δουλέψω, είναι πάρα πολύ δύσκολές».

Σε πείραξε ο τρόπος που έφυγες, τότε;

«Όχι. Το ‘χα ξεπεράσει απ’ τη πρώτη στιγμή κι ούτε έβγαλα κάποια κακία, ή είπα οτιδήποτε. Συμβαίνουν, άλλωστε, αυτά τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Οι άνθρωποι του ΆΡΗ πήραν μια απόφαση που ήταν απόλυτα σεβαστή, απ’ τη πλευρά μου. Απλά, ήθελα να μου την ανακοίνωναν πιο νωρίς για να ήξερα κι εγώ τι θα έκανα. Εν πάση περιπτώσει, έχουν περάσει τόσα χρόνια από τότε κι ασφαλώς, δεν υφίσταται, πλέον, το παραμικρό θέμα».

Αισθάνεσαι ότι άφησες κάτι στη μέση;

«Ναι. Ήταν μεγάλη η επιθυμία μου να συνεχίσω στον ΆΡΗ, παρά το δεδομένο ρίσκο που έπρεπε να πάρω. Μπορεί, σήμερα, να περνάει πολύ δύσκολες ώρες , αυτός ο Σύλλογος, αλλά δεν παύει, να ‘ναι πάντα ΆΡΗΣ… Δε κρύβω, πως αποδεχόμενος τη πρόταση του ΆΡΗ, έκανα κι οικονομικές θυσίες. Όπως και να ‘χε, πάντως, ποτέ, δε θα χάλαγα μια συμφωνία με τον ΆΡΗ για το οικονομικό. ΠΟΤΕ…!!! Εκτός του ότι είναι τεράστια τιμή να δουλεύεις σ’ αυτή την ομάδα, είναι εξίσου τεράστιο και το συναίσθημα της ικανοποίησης που νοιώθεις, γνωρίζοντας, ότι, ιδιαίτερα, τη δεδομένη χρονική περίοδο που περνά δύσκολες ώρες, πρόσφερες πραγματικά σ’ αυτήν. Έστω και υπ’ αυτές τις συνθήκες, ήθελα, διακαώς, να ‘μαι μέρος αυτής της προσπάθειας. Στη ζωή δεν είναι μόνο τα λεφτά, είναι και πολλά, άλλα πράγματα…»

Όσον αφορά το υπάρχον ροστερ ,υπάρχουν τα παιδιά που μπορούν να εξελιχθούν ως οι νέοι ηγέτες του ΆΡΗ, και που στις δύσκολες στιγμές θα ‘χουν την ικανότητα να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους; Κι αναφερόμαστε, περισσότερο, στους Βελλίδη και Γιαννιώτα..

«Ο Βελίδης είναι ένας τερματοφύλακας που, πραγματικά, μ’ έχει εντυπωσιάσει κι από πέρυσι, μάλιστα, που ήμουν στη Δόξα, είχα πει ότι δικαιούνταν μια θέση στην Εθνική ομάδα.

Ο δε Γιαννιώτας, είναι ένας πάρα πολύ ελπιδοφόρος παίκτης με τρομερά στοιχεία, αλλά, ακόμα είναι πολύ μικρός για να ξέρουμε πως θα εξελιχθεί ο ψυχισμός και το κοινωνικό του προφίλ για να επωμιστεί στις πλάτες του έναν τέτοιο ρόλο.

Όπως και να ‘χει αυτό το ζήτημα, ομολογώ ότι είναι κάτι που με προβληματίζει, αφού αποτελεί ένα μεγάλο ερωτηματικό. Αν είχαμε τον Ούμπιντες που τον ήξερα, θα μπορούσα ν’ «ακουμπήσω» πάνω του. Μακάρι, τουλάχιστον, να ευοδωθούν οι προσπάθειες παραμονής του Ακόστα, που είναι ένα παιδί που διαθέτει αυτά τα χαρακτηριστικά και πιστεύω ότι μπορεί να μας δώσει τις λύσεις που χρειαζόμαστε σ’ αυτό το τομέα».

Δυο απ’ τους ελάχιστους παίκτες του φετινού ροστερ με παραστάσεις Superleague, είναι και παλιοί σας γνώριμοι. Ο λόγος για τους Παπαστεριανό και Παπαζαχαρία.

«Αμφότεροι είναι εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές και χαρακτήρες. Απ’ τους παίκτες που πάνω τους θα βασιστούμε, αφού εκτός του ότι είναι απ’ τους πιο έμπειρους, ανήκουν στη νευραλγική γραμμή της άμυνας, που για μένα, αποτελεί το θεμέλιο λίθο και τη βάση που χτίζεται κάθε ομάδα».

Κόουτς ευχαριστούμε. Έχεις, μήπως, να προσθέσεις κάτι άλλο που τυχόν να ξεχάσαμε εμείς;

«Όχι, νομίζω ότι καλύψαμε όλο το φάσμα των θεμάτων που μας απασχολούν για την ώρα. Άλλωστε, αυτό που χρειάζεται αυτή τη στιγμή ο ΆΡΗΣ είναι, λίγα λόγια και πολύ δουλειά…»

Διάψευση Ενροτέ για Μιραλάς

Διάψευση για Μιραλάς
Αρνείται πως έκανε οποιαδήποτε δήλωση για συζητήσεις του με άλλη ομάδα για τον Κέβιν Μιραλάς, ο μάνατζερ του Βέλγου επιθετικού, Κριστόφ Ενροτέ.

«Πάλι τα ίδια; Ειλικρινά είναι και λίγο κουραστικό αυτό αλλά και κακό για μένα και τον Κέβιν. Δεν είπα σε κανέναν ότι μιλάω τώρα με ομάδα για τον Μιραλάς. Ειλικρινά σε κανέναν», διαψεύδει χθεσινό βελγικό δημοσίευμα μέσω του «Πρωταθλητή» και συνεχίζει:

«Δεν ξέρω πως προέκυψε αυτή η δήλωσή μου. Είπα ακριβώς το αντίθετο, δηλαδή δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή και αν υπάρξει θα είναι θέμα του Κέβιν και του Ολυμπιακού να αποφασίσουν».

Πάπε Σο: «Ήρθα για τους τίτλους»

Πάπε Σο: «Ήρθα για τους τίτλους» 
Αποφασισμένος να αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη που του έδειξαν στον Παναθηναϊκό και να κατακτήσει πολλούς τίτλους με την ομάδα εμφανίστηκε ο Πάπε Χαμπίπ Σο. «Τον Δεκέμβριο είχα πρόταση και από την Κίνα. Εγώ, όμως, επέλεξα τον Παναθηναϊκό και πιστεύω να έκανα σωστά», τόνισε ο 27χρονος χαφ. «Σας το ξαναλέω, εδώ είμαι για να πάρω τρόπαια», πρόσθεσε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πάπε Χαμπίπ Σο από την Αυστρία, όπου και προετοιμάζεται η ομάδα για τη νέα σεζόν

«Είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι σε ελληνικό σύλλογο, όμως, έχει βρω όλους τους ανθρώπους πολύ συμπαθητικούς και να ξέρετε πως είμαι εδώ για να κερδίσω τίτλους. Με παρακολουθούσαν από καιρό στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, με κάλεσαν να έρθω στην Ελλάδα και εγώ θα φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης με πολύ και σεμνή δουλειά».

Το καλοκαίρι υπήρχαν δημοσιεύματα που ήθελαν διάφορες ομάδες να ενδιαφέρονται για σένα. Ακόμη και από την Κίνα. Ήταν δύσκολη απόφαση να έρθεις εδώ;

«Πράγματι υπήρξαν και γαλλικοί και πορταγαλικοί σύλλογοι. Τον Δεκέμβριο είχα πρόταση και από την Κίνα. Εγώ, όμως, επέλεξα τον Παναθηναϊκό και πιστεύω να έκανα σωστά. Ξέρω ότι δεν είμαι ούτε 34 ούτε 35 για να πάω στην Κίνα. Σας το ξαναλέω, εδώ είμαι για να πάρω τρόπαια».

Σε βλέπουμε ότι σωματικά είσαι σωστό... θηρίο. Τι να περιμένουμε από εσένα μέσα στο γήπεδο;

«Δεν είναι μόνο οι μυς και η σωματοδομή που παίζουν το ρόλο τους. Παίζουν ρόλο, αλλά το πιο σημαντικό είναι να αποδείξεις τις δυνατότητες σου στο γήπεδο και αυτό είναι που θα κάνω».

Πως θα περιέγραφες εσύ τον εαυτό σου;

«Δεν θα ήθελα να αυτοσαρκαστώ, να μιλήσω για εμένα. Εσείς θα με δείτε, θα δείτε τι μπορώ να κάνω και θα κρίνετε».

Είσαι αυτό που λέμε «παίκτης της ομάδας»;

«Εγώ θα έλεγα ότι είμαι και το ένα και το άλλο. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα. Τόσο στο πνευματικό όσο και στο πρακτικό επίπεδο. Εντός και εκτός γηπέδου. Θα δίνω πάντα τον καλύτερο μου εαυτό».

Πότε θα σε δούμε στο γήπεδο;

«Προς το παρόν δουλεύω, κάνω το μάξιμουμ και περιμένω την απόφαση των γιατρών. Δεν μιλάμε για να κάνουμε τα πράγματα με μεγάλη πίεση και... να κάψουμε την κατάσταση. Προσπαθώ για να είμαι στο 100%».

Ποιο είναι το επίπεδο που εχεις βρει στον Παναθηναϊκό; Είναι το υψηλότερο που είχες ποτέ;

«Ο Παναθηναϊκός έχει ένα υψηλό επίπεδο, παίζει καλή μπάλα. Είναι πολύ μεγάλος σύλλογος. Μιλάμε για τον Παναθηναϊκό που είναι όνειρο αρκετών ποδοσφαιριστών να παίξει σε αυτή την ομάδα».

Για τον κόσμο της ομάδας τι έχεις ακούσει;

«Δεν είχα δει κάτι, αλλά τώρα έχω την ευκαιρία να ακούσω. Μου αρέσουν οι φίλαθλοι με πάθος, που να δημιουργούν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Μου αρέσει να υπάρχει... κινητικότητα στις κερκίδες. Θα έλεγα ότι δεν ξέρω πολλά».

Πήρες πληροφορίες για το ελληνικό πρωτάθλημα;

«Μίλησα με διάφορους γνωστούς και φίλους για το ελληνικό πρωτάθλημα και μου είπαν διάφορα πράγματα. Όμως δεν έχω άποψη από μόνος μου».

«Έπεσε» και ο Νέτο…

«Έπεσε» και ο Νέτο… 
Ο Νέτο έμοιαζε να είναι ένα από τα τελευταία «κάστρα» που θα πέσουν… Εν τέλει κάτι τέτοιο δεν αποδείχθηκε, αφού ο Βραζιλιάνος μπακ, παρά τα αντιθέτως λεγόμενά του, κατέθεσε προσφυγή κατά του Άρη.

Όλο τον τελευταίο καιρό υποστήριζε ότι δεν θα καταφύγει σε αυτή την οδό, προκειμένου να εξασφαλίσει τα δεδουλευμένα του. Με την στάση του είχε δημιουργήσει πολύ θετική εντύπωση, αφού φάνηκε να εκτιμά το δέσιμο που έχει με την ομάδα και έτσι έβαλε πλάτη μέχρι να βρεθούν πόροι για να εξοφληθεί.

Όμως από χθες προστέθηκε στη λίστα των παικτών που κατέθεσαν προσφυγή και διεκδικεί ένα ποσό που πλησιάζει τις 500.000 ευρώ. Τουλάχιστον δεν αξιώνει χρήματα από το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Σε κάθε περίπτωση -έστω κι αν δεν είναι τίποτα άλλο από μοχλός πίεσης για να μείνει ελεύθερος- είναι ένας ακόμη «βραχνάς» για την νέα διοίκηση, που ψάχνει εναγωνίως τρόπους για να ορθοποδήσει οικονομικά ο Άρης.

«Ψάχνονται» για Καφέ σε Λεβαδειακό

«Ψάχνονται» για Καφέ σε Λεβαδειακό
Προτεραιότητα αποτελεί στον Λεβαδειακό η ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας.

Για αυτό τον λόγο οι Βοιωτοί κινήθηκαν για την απόκτηση του Παντελή Καφέ.

Ο 34χρονος παίκτης έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, στην οποία την περσινή σεζόν έπαιξε σε 30 αγώνες (1 γκολ / 3 ασίστ) σε όλες τις διοργανώσεις και είχε 2261’ χρόνο συμμετοχής.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση.

Εκτός τα πρώτα δύο ματς πρωταθλήματος

Θετική ήταν η απάντηση της Super League στο αίτημα του Πλατανιά να μην κληρωθεί εντός έδρας στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα έργα στο γήπεδο των Περιβολίων.
Εκτός τα πρώτα δύο ματς πρωταθλήματος
Η έναρξη του πρωταθλήματος υπολογίζεται στις 25-26 Αυγούστου και μετά το επίσημο έγγραφο που έφτασε στα γραφεία της κρητικής ΠΑΕ από τη Λίγκα, οι "νεοφώτιστοι" θα κερδίσουν ακόμα δύο εβδομάδες στην προσπάθεια που κάνουν για να ολοκληρώσουν τα έργα.
Με δεδομένο, μάλιστα, το γεγονός ότι στις αρχές Σεπτεμβρίου δεν θα υπάρξει δράση στο πρωτάθλημα λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, το πρώτο ματς στο γήπεδο των Περιβολίων αναμένεται να γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου.

ALEX WEB RADIO/TV