ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Τραμπουκισμοί Δ. Γιαννακόπουλου στο gazzetta!

Τραμπουκισμοί Δ. Γιαννακόπουλου στο gazzetta!

Την ώρα που η οικογένεια Γιαννακόπουλου δόξαζε τον Παναθηναϊκό σε όλη την Ευρώπη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εισέβαλλε μανιασμένος στο gazzetta απειλώντας και προκαλώντας φθορές! Αναζητείται πλέον από το Αυτόφωρο!
Τραμπουκισμοί Δ. Γιαννακόπουλου στο gazzetta!
Ένα πρωτοφανές περιστατικό που ξεπερνά τα όρια και της πιο νοσηρής φαντασίας έλαβε χώρα το πρωί της Παρασκευής στα γραφεία του gazzetta. Μόλις 12 ώρες μετά την επική πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final 4 της Euroleague, κι ενώ τα εκατομμύρια πράσινων φιλάθλων γιόρταζαν, ο υιός του Παύλου Γιαννακόπουλου, Δημήτρης, σε κατάσταση αλλοφροσύνης έφτασε στα γραφεία του gazzetta και με αλαλαγμούς απειλούσε τις οικογένειες και τα παιδιά (!!!) εργαζομένων στο site αλλά και την σωματική ακεραιότητα των ιδίων!
Εξύβρισε οτιδήποτε… επουράνιο και επίγειο βρέθηκε στο διάβα του, προκάλεσε φθορές και λίγο πριν μπει στο αυτοκίνητο όπου τον περίμεναν οι συνοδοί του, απείλησε ότι θα ξανάρθει όχι μόνο στο κτίριο του gazzetta αλλά και στα σπίτια των δημοσιογράφων! Δικαίως θα αναρωτηθείτε τώρα το… γιατί!
Από τηλεφωνικές επικοινωνίες που προηγήθηκαν προκύπτει ότι η αφορμή ήταν ένα comment αναγνώστη, το οποίο μάλιστα διεγράφη μόλις έγινε αντιληπτό και πριν έρθουν οι απρόσκλητοι επισκέπτες…

«Ο Πατέρας μιλούσε με διαιτητές»

«Ο Πατέρας μιλούσε με διαιτητές» 

02/04/2011

Έχει αρχίσει να φαίνεται φως στο τούνελ των κασετών και σε λίγο θα σπάσουμε μεγάλη πλάκα με την όλη ιστορία. Ο Αλέξης Κούγιας λοιπόν, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό FM 100 και άφησε αιχμές στον Νικόλα Πατέρα! «Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Εγώ ουδέποτε τηλεφώνησα σε διαιτητή πριν το ματς. Ο κ. Πατέρας το έκανε και αρνήθηκε να συνεργαστεί μαζί μου για να αποκαλύψουμε την παράγκα Νο2. Το ίδιο κύκλωμα δεν πουλούσε υπηρεσίες στον κ. Πατέρα πέρσι, τότε που άλωσε το ελληνικό ποδόσφαιρο;», δήλωσε ο Κούγιας και περιμένουμε με
 αγωνία την απάντηση του... father.
www.thrylos.gr

Με Μέγερι βασικό;


Με Μέγερι βασικό;

2 Απριλίου, 2011

ΜΕΓΕΡΙΟ Έρνεστο Βαλβέρδε στο πλαίσιο των δοκιμών που θα γίνουν σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές στον Ολυμπιακό, σκέφτεται να δώσει ευκαιρία στον Μπάλας Μέγιερι!
Ο 21χρονος Ούγγρος τερματοφύλακας θα κάνει το ντεμπούτο του  στον Κυριακάτικο αγώνα με την Καβάλα στο «Καραϊσκάκη» και αυτό βέβαια οφείλεται κατά πολύ και στην  άνεση που δίνει η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ο ιδιαίτερα ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος τερματοφύλακας θα κάνει από ότι φαίνεται το ντεμπούτο κάτω από τα ερυθρόλευκα δοκάρια και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί μπροστά στο ερυθρόλευκο κοινό.
www.olympiacos24.gr/

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής


Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα της Κυριακής 

2 Απριλίου, 2011

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (3/4, 19:00) αγώνα με την Καβάλα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της Super League
 
 
 
Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε κανονικά ο Φουστέρ, ενώ ο Πάντελιτς ακολούθησε ατομική προπόνηση στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης που κάνουν κατά διαστήματα οι ποδοσφαιριστές.
 Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ....

ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι
Πάρντο, Μέγερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Ντουντού, Ζαϊρί,  Φουστέρ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Γ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Μιραλάς, Τζιμπούρ.
Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές:
Νικοπολίδης, Α. Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Ν. Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.
www.olympiacos24.gr

Ισοπαλία για την Κ17 του Θρύλου κόντρα στην Τρίπολη


Ισοπαλία για την Κ17 του Θρύλου κόντρα στην Τρίπολη

2 Απριλίου, 2011

ΝΕΟΙΧωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της ομάδας Κ17 του Θρύλου, κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.
Στο Δημοτικό γήπεδο Κερατσινίου, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τον βαθμό της ισοπαλίας, μιας και το ματς έλεηξε με σκορ 1-1.
Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας. o Εργοτέλης βγήκε νικητής απο την αναμέτρηση με το Ατρόμητο, με σκορ 3-0
www.olympiacos24.gr

Από φάπα σε... φάπα

Από φάπα σε... φάπα

02/04/2011
Αυτά τα παιδιά τα πράσινα όταν βγάζουν γλώσσα, τρώνε κάτι σφαλιάρες, μα κάτι σφαλιάρες. Θα τις ζήλευε ακόμα και ο Αλέκος Τζανετάκος! Στο πόλο, εκεί που ο Ολυμπιακός συγκαταλέγεται στις τοπ ομάδες της Ευρώπης οι «πράσινοι» χρόνια τώρα προσπαθούν να κάνουν μια νίκη. Η τελευταία τους, σαν να ήταν χθες ένα πράγμα. Το 2001! Πριν από δέκα χρόνια. Και φέτος που κάπως την τσουλάνε την μπάλα, πίστευαν ότι θα μπορέσουν να κάνουν σπάσουν την παράδοση. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Από το 2001 το κοντέρ γράφει (όχι ότι παλαιότερα τα πράγματα ήταν διαφορετικά…). Η πελατειακή σχέση με τον τρυφερό ΠΑΟ συνεχίστηκε και στο Παπαστράτειο. Το τελικό αποτέλεσμα, 11-5, αποτελεί απόρροια ενός 8λέπτου διότι κάπου τόσο παίξαμε σοβαρά.. Από το καλημέρα της αναμέτρησης, ο αυτοκράτορας του ελληνικού πόλο άρχισε τα γκολ. Στο πρώτο οκτάλεπτο έπεσε τεσσάρα. Σκορ 4-0 και η σεμνή τελετή έλαβε τέλος. Όχι ότι είχαμε καμιά αγωνία για το νικητή του ντέρμπι (λέμε και κανένα αστείο για να περάσει η ώρα…), αλλά δεν το κρύβουμε περιέργεια είχαμε. Για το πόσα θα φάνε, πότε θα βάλουν το πρώτο γκολ (στο δεύτερο οκτάλεπτο φυσικά) και πόσο θα χάσουν.

Τα 8λεπτα: 4-0, 3-3, 3-1, 1-1



Τα γκολ του Θρύλου: Ντόσκας 5, Φουντούλης 4, Κομάντινα 1, Μπλάνης 1.


www.thrylos.gr

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 8-8 ΜΕ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 8-8 ΜΕ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
2/4/2011
Ένα δικό του παιχνίδι έχασε ο Ολυμπιακός, που παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 8-8 στην Βουλιαγμένη, καθώς τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη προηγήθηκαν με 7-3 και 8-6, χωρίς όμως να καταφέρουν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα μέχρι το φινάλε του αγώνα. Ο κόσμος άκουσε το κάλεσμα της διοίκησης του Θρύλου και έδωσε το παρών στις κερκίδες του κλειστού κολυμβητηρίου Πειραιά, καθώς περίπου 500 φίλαθλοι παρακολούθησαν το μεγάλο αυτό παιχνίδι.

Οι άμυνες έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο πρώτο οκτάλεπτο, με τον Ολυμπιακό να παίρνει, πάντως, ένα μικρό προβάδισμα με 1-0, μετά από τέρμα της Κρεγκ.

Αντίθετα, στο δεύτερο οκτάλεπτο, το παιχνίδι «άνοιξε». Οι δύο ομάδες άρχισαν να σκοράρουν με ρυθμούς «πολυβόλου», με τον Ολυμπιακό να πηγαίνει στην ανάπαυλα, προηγούμενος με 5-3.

Με την έναρξη της τρίτης περιόδου, το ματς έδειχνε να κρίνεται, καθώς δύο γκολ των Αντωνάκου και Κρεγκ, έφεραν την διαφορά στο +4 για τον Ολυμπιακό, με τις «ερυθρόλευκες» να φτάνουν στο 7-3. Η Βουλιαγμένη απάντησε με της Γερολύμου και Ρούμπεση, μειώνοντας σε 7-5, με το φινάλε του οκταλέπτου.

Μάλιστα, ένα πέναλτι – γκολ της Γερόλυμου, με το ξεκίνημα της τέταρτης περιόδου, έφερε το σκορ στο 7-6 και είχαμε και πάλι ντέρμπι. Ένα τέρμα της Αντωνάκου, όμως, έφερε τον Ολυμπιακό στο +2 και πάλι (8-6) και όλα έδειχναν να τελείωναν. Κάτι όμως ο εγωισμός των παικτριών της Βουλιαγμένης, κάτι το αδικαιολόγητο χαλάρωμα του Ολυμπιακού, έδωσε το δικαίωμα στον ΝΟΒ, αρχικά να μειώσει σε 8-7 με την Ασημάκη, και τελικά να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην τελευταία επίθεση των φιλοξενούμενων, με την Λιώση να διαμορφώνει το τελικό 8-8.

Έτσι, Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη συνεχίζουν να συγκατοικούν στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον η πρώτη θέση της κανονικής περιόδου αναμένεται να κριθεί στην τελική διαφορά τερμάτων.

Εξαιρετικό παιχνίδι από πλευράς Ολυμπιακού πραγματοποίησε η Κρεγκ καθώς και η Αντωνάκου. Από πλευράς Βουλιαγμένης, η Γερόλυμου κατάφερε να κρατήσει την ομάδα της ζωντανή, μέχρι το φινάλε του ματς. Να σημειωθεί πως το παιχνίδι ξεκίνησε με περίπου 10λεπτη καθυστέρηση, καθώς η Βουλιαγμένη κατέθεσε ένσταση για την ταυτόχρονη συμμετοχή των Κρεγκ και Φαν Μπέλκουμ από πλευράς Ολυμπιακού.

Τα 8λεπτα 1-0, 4-3, 2-2, 1-3

Ολυμπιακός: Αβραμίδου, Κρεγκ 3, Φαν Μπέλκουμ, Ψούνη, Αντωνάκου 2.

Βουλιαγμένη: Γερόλυμου 3, Κόνουκ, Ρούμπεση, Ασημάκη 2, Λιώση

Επεισοδιακό το τρίτο ημίχρονο στον Πειραιά

Επεισοδιακό το τρίτο ημίχρονο στον Πειραιά

02/04/2011

Στον αθλητικό δικαστή αναμένεται να συνεχίστει και δεν αποκλείεται εκεί να κριθεί κιόλας το σημερινό ντέρμπι του Θρύλου με τη Βουλιαγμένη στην Α1 υδατοσφαίρισης των γυναικών.

Το thrylos.gr σας έχει ήδη ενημερώσει για τις δύο ενστάσεις που κατέθεσαν οι φιλοξενούμενες για τη συμμετοχή των Φαν Μπέλκουμ και Κρεγκ, ωστόσο υπήρξε και συνέχεια... Συγκεκριμένα όπως έγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα απέβαλαν από τον πάγκο της την προπονήτρια της Βουλιαγμένης, Αλεξία Καμμένου μια και όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά τους είπε: «σήμερα μας πηδήξατε». Είναι γεγονός ότι η τεχνικός των φιλοξενούμενων ήταν εριστική και προκαλούσε τον κόσμο του Θρύλου καθ' όλη τη διάρκεια του ντέρμπι.
www.thrylos.gr

Αντωνάκου: Ήταν κλοπή!

Αντωνάκου: Ήταν κλοπή!

Ιδιαίτερα εκνευρισμένη με τη διαιτησία των Μπιράκη-Μοίραλη δήλωσε η Σταυρούλα Αντωνάκου μετά το τέλος του ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη. Η διεθνής πολίστρια του Θρύλου έκανε λόγο για κλοπή! «Ήταν κλοπή. Έδιναν τρία σφυρίγματα κατά τοιυ Ολυμπιακού και ένα κατά της Βουλιαγμένης. Δείξαμε χαρακτήρα και συνεχιζουμε», τόνισε χαρακτηριστικά η Αντωνάκου. Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Χάρης Παυλίδης πρόσθεσε: «Ήταν ένα παιχνιδι που επρεπε να κερδισουμε. Τα κοριτσια ασχοληθηκαν με τη διαιτησια και οχι με το ματς στο τελος. Ειναι σημαντικο που η Βουλιαγμεμη πανηγυρισε στο τελος μια ισοπαλια απο τον ολυμπιακό».
www.thrylos.gr

Τζιμπούρ: «Ο Ολυμπιακός είναι winner team»


Τζιμπούρ: «Ο Ολυμπιακός είναι winner team»

2 Απριλίου, 2011

ΤΖΙΜΠΟΥΡΑπόλυτα  ικανοποιημένος είναι ο  Ραφίκ Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό, όχι όμως και από την ζωή στην Ελλάδα. Ο Γαλλοαλγερινός άσος μιλάει για όλα και στάζει μέλι για τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ακολουθούν τα σημαντικότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του «ερυθρόλευκου» επιθετικού στο ΦΩΣ…

Αποκαλύψεις για ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλύψεις για ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στα διοικητικά της ΑΕΚ σύμφωνα με τον δημοσιογραφο Βασίλη Σαμπράκο.
Αποκαλύψεις για ΑΕΚ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο διευθυντής της Εξέδρας υποστηρίζει στο προσωπικό του blog ότι φτάνουν διάφορα περίεργα στα αφτιά του, τις τελευταίες ώρες, για το μέλλον της ΠΑΕ ΑΕΚ. «Σύντομα θα πούμε και θα γράψουμε περισσότερα», δηλώνει στο βίντεο που ακολουθεί ο γνωστός δημοσιογράφος.
Τι να συμβαίνει άραγε; Το σίγουρο είναι ότι τελειωμό δεν έχουν τα βάσανα για την ομάδα του "Δικέφαλου αετού".

Κάλεσμα στα παιδιά από τον Αμανατίδη

Κάλεσμα στα παιδιά από τον Αμανατίδη 

01/04/2011

Ο σκάουτερ του Θρύλου επισκέφτηκε σχολεία στον Πειραιά, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους μαθητές αλλά και να τους μοιράσει εισιτήρια για τον αγώνα πρωταθλήματος της Κυριακής με την Καβάλα.Τα παιδιά  ρώτησαν τον Γιώργο Αμανατίδη για τα θέματα του Ολυμπιακού και όχι μόνο, ενώ έβγαλαν μαζί του και φωτογραφίες. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν το νεανικό κοινό αναμένεται να δώσει βροντερό παρών την Κυριακή στο Ναό, σε έναν αγώνα που ούτως 'η άλλως θα είναι γιορτή.
  www.thrylos.gr

Θρύλος και στην πάλη!

Θρύλος και στην πάλη!

01/04/2011

Μάχες για διάκριση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελληνορωμαϊκής πάλης που διεξάγεται στη Γερμανία θα δώσουν τρεις αθλητές του Ολυμπιακού μέσα στο Σαββατοκύριακο. Ο Κώστας Παπαδόπουλος θα παλέψει στα 74κ, ο Γιώργος Κουτσιούμπας στα 94κ και ο αδελφός του, Φώντας Κουτσιούμπας στα 120κ.

Τα δυο αδέλφια επέστρεψαν μετά από καιρό στην εθνική ομάδα και δείχνουν πως έχουν εισέλθει σε τροχιά Ολυμπιακών Αγώνων. Ο προπονητής του Ολυμπιακού Σάββας Κούζηλος μιλώντας για τη διοργάνωση και τους αθλητές του τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό που ο Ολυμπιακός έχει τρεις αθλητές στο Ευρωπαϊκό. Το πιο σπουδαίο όμως είναι πως μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας οι αδελφοί Κουτσιούμπα είναι και πάλι στην εθνική όπως τους αξίζει. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στα παιδιά και θα δοξάσουν για άλλη μια φορά την Ελλάδα και τον σύλλογο μας τον Ολυμπιακό».

www.thrylos.gr

Πρόσκληση στον Ολυμπιακό για το Καμπ Νου!


Πρόσκληση στον Ολυμπιακό για το Καμπ Νου!

2 Απριλίου, 2011

ΠΟΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣΠρόσκληση  στις ομάδες που θα δώσουν το παρών στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ στο πόλο γυναικών απεύθυνε η  οργανωτική επιτροπή των αγώνων να παρακολουθήσουν ένα παιχνίδι της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου!
Οι άνθρωποι της Σαμπαντέλ οι οποίοι θα «φιλοξενήσουν» στην πόλη τους το φάιναλ φορ στις 22 και 23 Απριλίου σκέφτηκαν να εξασφαλίσουν προσκλήσεις για τις τέσσερις ομάδες, τη Σαμπαντέλ, την Κατάνια, τον Ολυμπιακό και την Κίρισι για τον αγώνα πρωταθλήματος ποδοσφαίρου ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και στην Οσασούνα, ο οποίος είναι προγραμματισμένος για τις 24 Απριλίου.
Είναι μια πολύ καλή κίνηση και δελεαστική πρόταση για τις ομάδες αλλά ήδη η Κατάνια απάντησε αρνητικά αφού τυγχάνει στις 24 Απριλίου να είναι το Πάσχα και όλοι θέλουν να γιορτάσουν αυτή την ημέρα με τις οικογένειες τους. Φυσικά  και ο Ολυμπιακός δύσκολα θα απαντήσει θετικά.

www.olympiacos24.gr

Για την πρωτιά κόντρα στη Βουλιαγμένη


Για την πρωτιά κόντρα στη Βουλιαγμένη

1 Απριλίου, 2011

ΠΟΛΟΤο μεγάλο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στην Α1 του πρωταθλήατος πόλο γυναικών γίνεται αύριο στο Πειραιά. Ολυμπιακός και Βουλιαγμένη κοντράρονται για την 1η θέση στη βαθμολογίατης κανονικής διάρκειας, που θα δώσει βέβαια και το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των τελικών
Η Βουλιαγμένη έχει ματς λιγότερο και με νίκη, τα κορίτσια του Θρύλου τελειώνουν ουσιαστικά την υπόθεση της πρωτιάς.
Οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες με 6-6 στο ματς του α’ γύρου.
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Σαββάτο 2/4
Πειραιά 14.00 Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη (Μπιράκης, Μοίραλης)
Νέας Σμύρνης 15.15 Πανιώνιος-ΝΕ Πατρών (Μπουδραμής, Πολυχρονόπουλος)
Χαλανδρίου 15.15 Νηρέας Χαλ.-ΝΟ Ρεθύμνου (Σταυρίδης, Κουρτίδης)
Ποσειδώνιο 15.15 Ηρακλής-Εθνικός (Αχλαδιώτης, Κυράνης)
Βαθμολογία (σε 12 αγώνες)
1. Ολυμπιακός 160-54 34
2. Βουλιαγμένη 158-52 31 *
3. Ηρακλής 104-115 22
4. Εθνικός 92-86 21
5. ΝΕ Πατρών 93-114 12 *
6. ΝΟ Ρεθύμνου 55-130 6 **
. Πανιώνιος 69-124 6
8. Νηρέας Χαλ. 87-143 4
* ομάδες με ένα ματς λιγότερο
** δύο ματς λιγότερα
www.olympiacos24.gr

Καλμαζίδης: «Ματς γοήτρου και ψυχολογίας»


Καλμαζίδης: «Ματς γοήτρου και ψυχολογίας»

2 Απριλίου, 2011

ΚΑΛΜΑΖΙΔΗΣΟ Γιάννης Καλμαζίδης χαρακτήρισε ως έναν αγώνα γοήτρου και ψυχολογίας το αυριανό (02/04) ντέρμπι της Α1 Βόλεϊ με τον Παναθηναϊκό.
Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Θρύλου Γιάννης Καλμαζίδης ανέφερε:
«Σ’ αυτό το ματς δεν κρίνεται κάτι εξαιρετικά σημαντικό, αλλά δεν παύει να είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για το γόητρο και την ψυχολογία κυρίως, αφού την Τετάρτη ξεκινούν τα πλέι οφ. Το δικό μας το μυαλό δεν είναι στα άλλα παιχνίδια και στόχος μας φυσικά είναι η νίκη.
Θέλουμε να συνεχίσουμε, αλλά στον αντίποδα ίσως ο Παναθηναϊκός έχει κάποιο επιπλέον κίνητρο. Πάντως σε τέτοια ματς δεν μετρούν τα προηγούμενα παιχνίδια, αφού κάθε αναμέτρηση είναι μια νέα ιστορία».
Στο μεταξύ, ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μικροπροβλήματα, καθώς ο Δημήτρης Τζούριτς εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις στο πόδι του ενώ οι Εστράδα, Γιαμπλόνσκι ταλαιπωρήθηκαν από ίωση.
www.olympiacos24.gr


Νέα ταλαιπωρία για Ολυμπιακό!


Νέα ταλαιπωρία για Ολυμπιακό!

 2 Απριλίου, 2011 

Οι ερυθρόλευκοι έχασαν την πτήση από το Μόναχο προς Αθήνα, εξαιτίας της 2ωρης καθυστέρησης στη Φλωρεντία, και έτσι εφτασαν αργά το βράδι στο «Ελ. Βενιζέλος»

Καταλαβαίνει κανείς ότι και αυτό το γεγονός έρχεται να προστεθεί στην ίδια βαριά ατμόσφαιρα που επικρατεί στην ομάδα….
ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
Σκυθρωπά βλέμματα και καμία διάθεση για την παραμικρή δήλωση ήταν τα στοιχεία που χαρακτήριζαν την αποστολή του Ολυμπιακού, κατά την άφιξη της στο «Ελ. Βενιζέλος». Οι παίκτες βγήκαν απο τις αφίξεις στις 21.30, φανερά επηεασμένοι απο το άσχημο αποτέλεσμα στη Σιένα, που σήμανε τον αποκλεισμό της ομάδας από το final-4 της Βαρκελώνης.
Οι παίκτες του Θρύλου κατανοούν ότι ο κόσμος της ομάδας είναι πικραμένος, αφού οι ίδιοι φρόντισαν με τα αποτελέσματα τους να ανεβάσουν τον πήχη ψηλά και στη συνέχεια να διαψεύσουν αυτές τις προσδοκίες.
Όλοι πλέον στρέφουν την προσοχή τους στη Ελλάδα αφού οι δύο στόχοι, Πρωτάθλημα και Κύπελλο, είναι μονόδρομος για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Όργια έκανε στην προπόνηση ο «Φέτφα»


Όργια έκανε στην προπόνηση ο «Φέτφα»

2 Απριλίου, 2011

ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗΣΠολύ διάθεση υπήρχε στην  προχθεσινή αλλά και στην χθεσινή προπόνηση του Ολυμπιακού που πραγματοποιήθηκε μέσα στη βροχή. Φαίνεται πως θα πάρουν στα σοβαρά το παιχνίδι της Κυριακής με την Καβάλα, εκτιμώντας ίσως και το ρεπό μαμούθ του Βαλβέρδε, σε συνδυασμό με την κίνησή του να μην τους κλείσει το βράδυ του Σαββάτου στον ξενώνα του Ρέντη.
Αυτός που έκανε όργια στο διπλό ήταν ο Φετφατζίδης, που σίγουρα υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε γι’ αυτό το ματς, αλλά είναι άγνωστο αν τον ξεκινήσει, αφού θα έχει μπροστά Μιραλάς, Τζιμπούρ και Ριέρα.
Στη μεσαία γραμμή θα είναι λογικά ο Ουρτάδο ή Μοντέστο, Ντουντού, Φουστέρ και στην άμυνα οι Πάρντο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Μοντέστο (Μπράβο) και Χολέμπας.
Αλλά αν θέλει να δοκιμάσει τον Φετφατζίδη σε ρόλο πίσω από τους κυνηγούς, μπορεί να περάσει ο Ερνέστο πιο πίσω τον Φουστέρ, δίπλα σε έναν εκ των Ντουντού, Ουρτάδο ή Μοντέστο.

www.olympiacos24.gr

Ο «Γιόβα» βαδίζει προς την έξοδο


Ο «Γιόβα» βαδίζει προς την έξοδο

2 Απριλίου, 2011

ΓΙΟΒΑΝΟΒΙΤΣΠολλές  αλλαγές αναμένονται στην Λίβερπουλ το  καλοκαίρι που έρχεται και ο Κένι Νταγκλίς τονίζει ότι έχει έτοιμη τη «μαύρη λίστα» για τη διοίκηση με τους παίκτες που θέλει να αποχωρήσουν.
Ο προπονητής της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ έχει ετοιμάσει μία σχετική λίστα που θα δώσει στην διοίκηση.
Μέσα σε αυτή τη λίστα βρίσκεται και το όνομα του Μίλαν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος στη Λίβερπουλ   δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί στην ομάδα του Κένι Νταγκλίς. Έτσι λοιπόν, πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα καταλήξει στον Ολυμπιακό.
Όπως  αναφέρουν πληροφορίες από το Νησί   ο  «Γιόβα» έχει αρκετές προτάσεις από τη Γερμανία, είναι γνωστό το ενδιαφέρον της Άντερλεχτ (που όμως δεν ενδιαφέρει εκείνον να γυρίσει στο Βέλγιο) και επίσης παραμένει άγνωστο το ποσό που ζητάει η Λίβερπουλ για την ελευθέρας του.

www.olympiacos24.gr

Μοντέστο …στο DNA του ο Ολυμπιακός


Μοντέστο …στο DNA του ο Ολυμπιακός

2 Απριλίου, 2011

ΜΟΝΤΕΣΤΟΟ  Φρανσουά Μοντέστο ήταν «Σκασμένος» από τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Σιένα. Μάλιστα σε πηγαδάκι στου Ρέντη το συζήταγε με τους συμπαίκτες του και έλεγε:
«Πέρασε ο Παναθηναϊκός και μείναμε έξω εμείς! Το χειρότερο είναι ότι έκαναν άσχημο παιχνίδι» .
Όλα αυτά βέβαια δείχνουν ότι προφανώς ο Ολυμπιακός έχει μπει για τα καλά στο DNA του Μοντέστο και όχι μόνο παρακολουθεί και άλλα αθλήματα του συλλόγου, αλλά τα υποστηρίζει τόσο σθεναρά που την άλλη μέρα είναι χαρούμενος στις επιτυχίες και στεναχωρημένος στις αποτυχίες, όπως ένας απλός φίλαθλος που πάει στη δουλειά του!

www.olympiacos24.gr

Από τους δανεικούς λίγοι κάνουν στον Βαλβέρδε


Από τους δανεικούς λίγοι κάνουν στον Βαλβέρδε

2 Απριλίου, 2011

ΒΑΛΒΕΡΔΕΟ  Ολυμπιακός έχει ένα  σωρό από δανεικούς παίκτες! Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης ελάχιστοι εξ αυτών κάνουν στον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο προπονητής του Θρύλου, για τους περισσότερους από αυτούς έχει την άποψη πως είτε πρέπει να ξαναδοθούν δανεικοί είτε θα πρέπει να πουληθούν. Με άλλα λόγια η πλειονότητά τους μάλλον δεν έχει μέλλον στον Θρύλο..

www.olympiacos24.gr

Η Καβάλα θα επιδιώξει να κάνει «ζημιά»





Η Καβάλα θα επιδιώξει να κάνει «ζημιά»

2 Απριλίου, 2011

ΦΟΥΣΤΕΡ
Για την Καβάλα η αναμέτρησή της με τον Ολυμπιακό είναι αγώνας δίχως αύριο, καθώς αυτό το παιχνίδι θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό αν η ομάδα της Β. Ελλάδας καταφέρει να πάρει το εισιτήριο της Ευρώπης ή όχι.Οι  παίκτες του Γιάννη Μαντζουράκη δηλώνουν αποφασισμένοι  να κάνουν το καλύτερο φετινό τους παιχνίδι, αφού και ο Ολυμπιακός τώρα που έχει πάρει το πρωτάθλημα και δεν καίγεται και τόσο για το τελικό αποτέλεσμα. Η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι πολύ καλή και σε αυτό συντέλεσε η επιρροή του Έλληνα τεχνικού κατά την διάρκεια της μικρής διακοπής του πρωταθλήματος.
Στον αγωνιστικό τομέα, με την προγραμματισμένη χθεσινή πρωινή προπόνηση η οποία έγινε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Καρβάλης ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας, με τον Γιάννη Μαντζουράκη να μην υπολογίζει στους Οράσιο Καρντόζο και Φερέϊρα Ντουγκλάο.
Να σημειώσουμε ότι επέστρεψαν στις προπονήσεις ο Τζαμάλ Αμπντούν και ο Απόστολος Γιάννου. Σημειώνεται ότι για τον μπακ της Καβάλας Μίρκο Χργκόβιτς, το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό θα είναι το τελευταίο του για το φετινό πρωτάθλημα, αφού έχει συμπληρώσει 7 κίτρινες κάρτες και την ποινή των δύο αγωνιστικών της τιμωρίας του θα την εκτίσει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις.

www.olympiacos24.gr

«Τσεκάρει» Σάντσες και Αμαλφιτανό

«Τσεκάρει» Σάντσες και Αμαλφιτανό

02/04/2011
«Τσεκάρει» Σάντσες και Αμαλφιτανό
Στη Γαλλία για να παρακολουθήσει υποψήφιους στόχους του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Ανδρέας Νινιάδης. Ο σκάουτερ των «ερυθρολεύκων» θα δει τις αναμετρήσεις Παρί Σεν Ζερμέν- Λοριάν και Σεντ Ετιέν-Βαλενσιέν έχοντας στραμμένα τα μάτια του στους Μοργκάν Αμαλφιτανό και Κάρλος Σάντσες. Μετά τη συνάντηση Μαρινάκη-Βαλβέρδε, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, θα αρχίσουν τα μεταγραφικά, με τον Οτσόα να είναι από τους πρώτους στη λίστα.

Ζητείται βοήθεια

Ζητείται βοήθεια

02/04/2011
Ζητείται βοήθεια
Σε κυνήγι… συμπαικτών έχουν επιδοθεί οι μέτοχοι της ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς τα προβλήματα δεν λύθηκαν με τη διαφαινόμενη εξασφάλιση της άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις της επόμενης σεζόν. Λίαν συντόμως ο Πέτρος Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς θα αναγκαστούν να εκταμιεύσουν σημαντικά ποσά για να καλυφθούν οι υποχρεώσεις και οι διακανονισμοί που έκανε η διοίκηση, χωρίς να συνυπολογίζονται τα έξοδα για την επόμενη περίοδο. Παράλληλα, αν η ΕΠΟ επιμείνει στο θέμα της κατάθεσης εγγυητικής επιστολής 7 εκατ. ευρώ μέχρι τις 30 Απριλίου, είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν οι δύο βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ θα δεχτούν να καλύψουν αυτό το ποσό.

Έτσι αναζητούνται επενδυτές για να μοιραστεί το βάρος των υποχρεώσεων, αλλά για την ώρα δεν φαίνεται… φως. Ο Κώστας Μακρής έχει ζητήσει χρόνο για να εξετάσει τα δεδομένα προτού αποφασίσει αν θα «μπει» στην ΠΑΕ, ενώ οι κρούσεις σε άλλους επιχειρηματίες έχουν πέσει στο κενό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης παραμένει αρνητικός.

Το βέβαιο είναι πως αν δεν αλλάξουν τα δεδομένα, η διοίκηση της ΑΕΚ θα υποχρεωθεί να μειώσει δραστικά το μπάτζετ για την επόμενη σεζόν, προχωρώντας σε πωλήσεις, πιθανώς και αποδεσμεύσεις.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης…

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης…

02/04/2011
Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης…  
 
Πρόβλημα ρευστότητας αναμένεται να υπάρξει στον Παναθηναϊκό αν δεν γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ή δεν προκύψουν πωλήσεις παικτών, αφού στα ταμεία της ΠΑΕ έχει γίνει προγραμματισμός μέχρι τα τέλη Μαΐου. Εντολή επιστροφής σε Μάτος και Γκάμπριελ από τους «πράσινους». Κοτσόλης και Μαρίνος ξεκινούν βασικοί κόντρα στον Πανσερραϊκό. Στην Αγγλία ο Σισέ.

Ορατό είναι το ενδεχόμενο να μην αποφασιστεί καν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αφού δεν φαίνεται να τα βρίσκουν μεταξύ τους οι μέτοχοι. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης επιμένει στη θέση του να ενεργεί ως 30%, κάτι που σημαίνει ότι βάσει αυτού του ποσοστού θα βάλει χρήματα στην ομάδα. Από την άλλη πλευρά, οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν είναι διατεθειμένοι να βάλουν το χέρι στην τσέπη, αν ο Τζίγκερ δεν βάλει των 54% που του αναλογεί στην ομάδα. Το χάσμα μοιάζει αγεφύρωτο μέχρι στιγμής, κάτι που αφήνει «ανοιχτό» το θέμα της ΑΜΚ, όχι μόνο προς το ποσό, αλλά και γενικότερα για το αν θα γίνει.

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Αποφεύγει την όξυνση ο Ολυμπιακός


Αποφεύγει την όξυνση ο Ολυμπιακός

1 Απριλίου, 20111


γοντικασ σισσεΟ Ολυμπιακός δεν μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει στον Παναθηναικό, ως προς την ανακοίνωση των »πρασίνων» , καθώς θέση των »ερυθρόλευκων» είναι ότι δεν έχουν την επιθυμία να προκαλέσουν όξυνση στις σχέσεις τους με τον »αιώνιο αντίπαλο».

»Σεβόμαστε την ομόφωνη απόφαση της Σούπερ Λίγκα για χαμηλούς τόνους και ηρεμία στο πρωτάθλημα και φυσικά δεν έχουμε καμμία διάθεση να ασχοληθούμε με υποθέσεις που κρίνονται απο τη δικαιοσύνη, ώστε να μείνει ανεπηρέαστη καθώς εμείς τουλάχιστον δεν επιθυμούμε να την επηρεάσουμε και μάλιστα με τρόπο άκομψο’‘ λένε κύκλοι προσκείμενοι στον Ολυμπιακό.
Ωστόσο, στον Πειραιά, σχολιάζουν με ιδιαίτερη απορία αλλά και με νόημα τη στάση του Παναθηναικού, ειδικά σε ότι αφορά την προσπάθεια παρέμβασης στο έργο της δικαιοσύνης και την απαξίωση στις αποφάσεις της Σούπερ Λίγκα, θεσμό τον οποίο ο Παναθηναικός προσβάλλει για δεύτερη φορά μετά απο την πρόταση μομφής προς τον Ε. Μαρινάκη, η οποία καταψηφίσθηκε.
Γίνεται επίσης αναφορά σε οπτικοακουστικό υλικό το οποίο είναι μονταρισμένο ,αλλά, σχολιάζεται στον Πειραιά ότι το μόνο οπτικό υλικό που γνωρίζουν είναι αυτό στο οποίο ακούγεται ο Σισέ να χρησιμοποιεί συγκεκριμένες εκφράσεις, χωρίς να υπάρχει άλλος στο προσκήνιο, αλλά και το μονταρισμένο και παραποιημένο υλικό που εστάλη στην ΟΥΕΦΑ.
Στον Ολυμπιακό, τονίζουν επίσης ότι είναι πρόσφατη η προσπάθεια του Παναθηναικού να πετύχει την αύξηση της ποινής του Ολυμπιακού αλλά δεδομένη είναι ακόμα και η βεβαιότητα που δημιουργείται ότι και ο νέος προεδρεύων του Παναθηναικού είναι άξιος μαθητής του προκατόχου του προέδρου της ΠΑΕ, ο οποίος σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει, καταγράφει και συρράπτει।
www.olympiacos24.gr

Hμέρα του ΘΡΥΛΟΥ

Hμέρα του ΘΡΥΛΟΥ

01/04/2011

Μετά την «ΩΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ»  έφτασε η «ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ». Το Σάββατο 2 Απριλίου οι ομάδες πόλο γυναικών, πόλο ανδρών και βόλεϊ ανδρών δίνουν τρία εντός έδρας ντέρμπι και θεωρείται σίγουρο ότι τόσο το κλειστό κολυμβητήριο Πειραιά όσο και το κλειστό του Ρέντη θα είναι κατάμεστα από τους φιλάθλους μας, οι οποίοι θα τους συμπαρασταθούν στην προσπάθεια για τη νίκη.

Ταυτόχρονα, όλοι οι φίλαθλοι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. έχουν τη δυνατότητα να ενισχύσουν τις ομάδες μας  με την αποστολή SMS στο 54080 με στόχο την ώρα που θα ολοκληρωθεί το παιχνίδι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για τη Volleyleague να έχουν προστεθεί χιλιάδες επιπλέον SMS στα 133.000 που έχουν καταγραφεί έως τώρα στο www.redpeople.gr.

«Οι μεγάλοι ψεύτες του ελληνικού ποδοσφαίρου και η αλήθεια του Ολυμπιακού»


«Οι μεγάλοι ψεύτες του ελληνικού ποδοσφαίρου και η αλήθεια του Ολυμπιακού»

1 Απριλίου, 2011

Πρωταπριλιά !
πατερασΤη μέρα πού διαχρονικά έχει αφιερωθεί στο ψέμα και στους ψεύτες ! Λες δηλαδή και τις άλλες μέρες δεν λέγονται ψέματα, δεν γιορτάζουν νυχθημερόν οι ακάματοι ψεύτες.
Πάντα αναρωτιόμουνα, τι ακριβώς γιορτάζεται σήμερα. Το ψέμα ή οι ψεύτες ; Υπάρχει δηλαδή μία διαφορά ανάμεσα στα δύο.
Τελικά και μετά από πολλή σκέψη, κατέληξα σ’ ένα συμπέρασμα : ότι στην πραγματικότητα, αυτή την ημέρα γιορτάζει η αλήθεια ! Διότι αυτό πού ουσιαστικά γίνεται την Πρωταπριλιά, είναι πως ξεσκεπάζονται οι ψεύτες!
Δηλαδή, τελικός θριαμβευτής είναι η αλήθεια.
Μήπως Είπαμε Ψέματα;


Όχι που θα άφηναν αναπάντητη την υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού ενώπιον της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την Θύρα 7. Βούτυρο στο ψωμί των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι το ντέρμπι του Φαλήρου, διότι ξεχνιούνται οι πάντες με την κατάντια στο πράσινο στρατόπεδο και αποπροσανατολίζουν τα πρόβατά τους και την κοινή γνώμη, καθώς δεν ασχολούνται με τα ουσιώδη θέματά τους, αλλά με το ντέρμπι. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι...

ήπως λέει τίποτα ψέματα ο Ολυμπιακός; Τα βίντεο με τις προκλήσεις και τις επιθέσεις από τους Σισέ και Τζόρβα είναι ξεκάθαρα και φαίνεται ποιοι ξεκίνησαν το σκηνικό μετά το τέλος του αγώνα, ώστε να γίνουν συγκεκριμένα πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σύμφωνοι, κακώς μπήκε κόσμος, όμως οι δικοί τους παίκτες άρχισαν να βαράνε όποιον έβρισκαν μπροστά τους.

Τους αρέσει δεν τους αρέσει, έτσι έχει η κατάσταση. Μέχρι και τον Ντουντού χρησιμοποίησαν, τον οποίον καθημερινά χλευάζουν με δημοσιεύματα στις φυλλάδες τους για το twitter, αλλά τώρα ξαφνικά είναι ο σοβαρός. Μονά-ζυγά δικά τους με λίγα λόγια και επιχειρηματολογία κατά το δοκούν.

Λοιπόν, για να τελειώνουμε με δαύτους. Από κάτω και σκασμός. Τουμπεκί μέχρι να σας πει ο Θρύλος το πότε θα το ανοίξετε και πάλι το ρημάδι σας. Αυτός είναι ο δυνάστης και αυτόν θα υπηρετείτε, τέλος. Όσο για τα πρόβατά σας, ας βελάζουν όσο θέλουν...

Η ανακοίνωση για την ιστορία έχει ως εξής: