ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο 

15/03/2014





Ενημερωθειτε σε τρια βιντεο για τους τιτλους των αθλητικων ειδησεων, την ανασκοπηση των αθλητικων πρωτοσελιδων και τι συνεβη σαν σημερα.
ALEX WEB RADIO/TV

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα


15/03/2014

Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα στην 29η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE

Γενικη πρόγνωση
 Από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν, ενώ τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 19 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 17 στη βόρεια Ελλάδα, 4 έως και 18 στη δυτική Ελλάδα, 4 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 5 έως 16 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις με ένταση από 2 έως 3 μποφόρ, με εξαίρεση το νότιο τμήμα όπου θα είναι κυρίως ανατολικοί έως και 4 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από τα βόρεια από 2 έως 4 μποφόρ, γρήγορα όμως θα στραφούν σε νοτιάδες έως και 5 μποφόρ.

Ο καιρός καθημερινά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, καθώς και σε κάθε σημείο της Ελλάδας.

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ολυμπιακό Στάδιο


Στάδιο Βικελίδης



Γήπεδο Αστέρα


Γήπεδο Περιστερίου


Γήπεδο Παγκρήτιου


Γήπεδο Γ. Καραϊσκάκης


Γήπεδο Νέας Σμύρνης


Γήπεδο Τούμπας


Γήπεδο Πηγαδιών


Γήπεδο Κομοτηνής 


Γήπεδο Λιβαδειάς


Γήπεδο Παναιτωλικού

Γήπεδο Βέροιας


Γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης


Γήπεδο Ζωσιμάδων


Γήπεδο Ριζούπολης


Γήπεδο Λεωφόρου


Γήπεδο Περιβολίων


 

ALEX WEB RADIO/TV

H ωρα πλησιαζει για την μεγαλη αναμετρηση (video)

H ωρα πλησιαζει για την μεγαλη αναμετρηση (video)

15/03/2014


Οι αντιπαλες ομαδες προετοιμαζονται αγωνιστικα και ψυχολογικα και ειναι βεβαιαο πως η μαχη θα ειναι πολυ μεγαλη και παρα τις δηλωσεις οποιουδηποτε ο αγωνας και η προκριση θα κριθει επι...χορτου
Ας δουμε ομως τι γινεται...
To προγραμμα των media

Η μεγάλη ρεβάνς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός έρχεται στα κανάλια Novasports. Τετάρτη 19/03 21:45, Novasports 1 & Novasports 1 HD.
Η μεγάλη ρεβάνς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός έρχεται στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Τετάρτη 19 Μαρτίου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και σε  High Definition  μέσω των  Novasports 1 & Novasports 1 HD, την κρίσιμη αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τους «κόκκινους διάβολους», με έπαθλο την πρόκριση στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα κανάλια Novasports, ετοιμάζονται να προσφέρουν στους συνδρομητές τους, την εμπειρία ενός μεγάλου αγώνα Champions League, όπως μόνο αυτά ξέρουν. Την Τρίτη 18 Μαρτίου, σε ζωντανή μετάδοση από τα αθλητικά κανάλια της Nova και το Novasports.gr θα προβληθούν οι συνεντεύξεις Τύπου του προπονητή των «ερυθρόλευκων», Μίτσελ και του προπονητή της αγγλικής ομάδας, Ντέιβιντ Μόγιες, καθώς και των ποδοσφαιριστών που θα εκπροσωπήσουν τις δύο ομάδες.

Την Τετάρτη 19 Μαρτίου από τις 18:00, τα κανάλια Novasports 2 & Novasports 2 HD θα βάλουν τους συνδρομητές στο κλίμα του μεγάλου αγώνα με την μετάδοση του πρώτου αγώνα, Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που διεξήχθη στις 25 Φεβρουαρίου με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν με σκορ 2-0. Την σκυτάλη στις 20:30 παίρνουν τα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1 HD με το Pre game show σε παρουσίαση των Γιώργου Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλου. Εκλεκτοί καλεσμένοι θα δώσουν τα προγνωστικά τους για το ματς των πρωταθλητών Ελλάδας, ενώ στις 21:45 θα ακολουθήσει η ζωντανή μετάδοση του αγώνα από το «Ολντ Τράφορντ» σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Το ρεπορτάζ θα μεταφέρουν οι Νίκος Γαβαλάς, και Βασίλης Κωνσταντόπουλος ενώ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος από το γήπεδο και ο Γιώργος Λιώρης με τον Αντώνη Καρπετόπουλο από το studio στην Κάντζα, μέσα από την εκπομπή «Champions Live» που θα μεταδοθεί από τα  Novasports 1 & Novasports 1 HD, θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ και θα αναλύσουν τα όσα προηγήθηκαν. Επίσης, η παρακάμερα των καναλιών Novasports θα μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλα όσα έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά το τέλος του. Ο αγώνας θα καλυφθεί και σε μαγνητοσκόπηση στις 00:10 από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD.

Το σπουδαίο παιχνίδι όχι μόνο για τον Ολυμπιακό, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν μέσω tablet, smartphone ή notebook, με την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO, όπου και αν βρίσκονται στην Ελλάδα, με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη Wi-Fi σύνδεσης στο internet.

Αναλυτικά το πρόγραμμα προβολών στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:
Τετάρτη 19 Μαρτίου


20:30 Pre game Show, Novasports 1 & Novasports 1 HD και από την Web TV από το Novasports.gr

21:45 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός, Live, Novasports 1 & Novasports 1 HD και audio από το Novasports.gr

23:45 Champions Live, Novasports 1 & Novasports 1 HD

00:10 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός (rec) Novasports 2 & Novasports 2 HD 

"Θα τα δώσουμε όλα"

Οι Τζόελ Κάμπελ και Χοσέ Χολέβας, δύο εκ των ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν βασικοί απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», μίλησαν στο OlympiacosTV ενόψει του ιστορικής σημασίας αγώνα απέναντι στην αγγλική ομάδα στο Ολντ Τράφορντ την Τετάρτη 19 Μαρτίου, στο πλαίσιο της φάσης των 16 του UEFA Champions League.

Τζόελ Κάμπελ
Ο Ολυμπιακός πάει με το προβάδισμα του πρώτου αγώνα (2-0) στην Αγγλία, θα είναι οδηγός για εσάς το πρώτο παιχνίδι ή είναι δύο εντελώς διαφορετικές αναμετρήσεις;

Πιστεύω πως θα είναι δύο εντελώς διαφορετικά παιχνίδια, αλλά μακάρι να έχουν το ίδιο αποτελέσμα. Μακάρι να κερδίσουμε και να προκριθούμε. Έχουμε πολύ καλά στο μυαλό ότι είμαστε πολύ κοντά στο να καταφέρουμε κάτι πολύ μεγάλο.

Ήσουν από τους σκόρερ του πρώτου παιχνιδιού με το εντυπωσιακό γκολ έξω από την περιοχή, πως ένιωσες εκείνη την στιγμή; Στον αγώνα της Αγγλίας ευελπιστείς να σκοράρεις ξανά;

Την στιγμή που σκόραρα εκείνο το γκολ ήταν πάρα πολύ μεγάλη η χαρά μου, γιατί ήξερα ότι ένα δεύτερο γκολ και το 2-0 απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα. Ελπίζω να αξιοποιηθεί αυτό το 2-0 που έχουμε και να πάμε στο Μάντσεστερ να ολοκληρώσουμε αυτό που έχουμε ήδη καταφέρει και να προκριθούμε. Φυσικά ελπίζω να ξανασκοράρω, μακάρι να το κάνει οποιοσδήποτε από τους συμπαίκτες μου για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να προκριθούμε στους 8 του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πως νιώθεις που θα αγωνιστείς σε ένα τόσο ιστορικό γήπεδο όπως είναι το Ολντ Τράφορντ και πόσο σημαντική πιστεύεις θα είναι η βοήθεια των φιλάθλων μας σε αυτή την αναμέτρηση που αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο;

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι θα παίξω σε αυτό το γήπεδο, πιστεύω ότι είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει στο Ολντ Τράφορντ. Είναι ένα από τα ωραιότερα γήπεδα που υπάρχουν και ελπίζουμε οι φίλαθλοί να είναι όσο πιο πολλοί γίνεται, να είναι στο πλευρό μας και να μας υποστηρίξουν γιατί όλοι μαζί έτσι θα καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε το βήμα που έχουμε κάνει και να πάρουμε την πρόκριση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το μήνυμά σου προς τον κόσμο της ομάδας μας;


Η ομάδα θα τα δώσει όλα στον αγωνιστικό χώρο, η ομάδα θα κάνει ότι μπορεί για να περάσει στην επόμενη φάση, όλοι μαζί λοιπόν πάμε να το προσπαθήσουμε για να δώσουμε στους φιλάθλους της ομάδας μεγάλη χαρά.

Χοσέ Χολέβας

Ήσουν από τους πρωταγωνιστές στη διατηρήση του μηδέν στην άμυνα στον πρώτο αγώνα, πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να πετύχετε κάτι τέτοιο και στην αναμέτρηση στην Αγγλία;

Πρέπει να κάνουμε το ίδιο με τον πρώτο αγώνα, ειδικά τώρα που παίζουμε εκτός έδρας. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, πρώτα απ’ όλα πρέπει όμως να τους σεβόμαστε. Είμαστε 2-0 μπροστά απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Είναι ποδόσφαιρο τα πάντα μπορούν να συμβούν, ειδικά στο Ολτ Τράφορντ που η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Θα είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτό το παιχνίδι και να παίξουμε σαν ομάδα όλοι μαζί.

Πως νιώθεις που θα αγωνιστείς σε ένα τόσο ιστορικό γήπεδο όπως είναι το Ολντ Τράφορντ και πόσο σημαντική πιστεύεις θα είναι η βοήθεια των φιλάθλων μας σε αυτή την αναμέτρηση που αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο;

Έχω πάει σε πολλά φανταστικά γήπεδα από τότε που είμαι στον Ολυμπιακό. Το Ολντ Τράφορντ τώρα είναι κάτι το διαφορετικό, το να παίζεις απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, ένα μεγάλο σύλλογο όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είχαμε κάποιες καλές στιγμές στην Αγγλία, χάναμε, αλλά είδαμε ότι μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Ειδικά με τους οπαδούς μας θα είναι απίστευτο, μας σπρώχνουν στη νίκη και μου αρέσει πάρα πολύ.

Έχει γίνει ήδη το ένα βήμα για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, είσαστε έτοιμοι να κάνετε και το δεύτερο;

Αν έλεγα όχι θα ήμουν ψεύτης. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό. Όλοι ξέρουν τι έχουμε καταφέρει στο γήπεδο και τι πρέπει να κάνουμε τώρα. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό τον αγώνα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να περάσουμε στις 8 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Το μήνυμά σου προς τον κόσμο της ομάδας μας;


Να μας σπρώξουν στη νίκη όπως κάνουν πάντα, αυτοί ξέρουν το καλύτερο που πρέπει να κάνουν.

Μόγες: «Να… αλλάξουμε με Ολυμπιακό και Λίβερπουλ»

Ευκαιρία για να αλλάξει τη ρότα που έχει πάρει η σεζόν θεωρεί τους αγώνες με Ολυμπιακό και Λίβερπουλ ο Ντέιβιντ Μόγες.

Μόγες: «Να… αλλάξουμε με Ολυμπιακό και Λίβερπουλ»

Η σεζόν που διανύει η Μαν. Γιουνάιτεντ είναι απογοητευτική, αλλά σύμφωνα με τον Ντέιβιντ Μόγες έχει την ευκαιρία στο ντέρμπι της Κυριακής με τη Λίβερπουλ και τη ρεβάνς των «16» του Champions League με τον Ολυμπιακό να αλλάξει την εις βάρος της κατάσταση.

«Από αυτά τα ματς έχουμε την ευκαιρία να αλλάξουμε την εικόνα του κόσμου για μας. Δεν ξέρω αν θα δείτε περισσότερα για την ομάδα μας σε αυτά τα παιχνίδια μας. Ξέρετε ποιοι είμαστε. Είμαστε μια ομάδα που φτιάχνεται και θέλουμε να κάνουμε κάποιες αλλαγές με την πάροδο του χρόνου. Όμως ελπίζω να δείξουμε τι μπορούμε να πετύχουμε. Μπορούμε να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια και παίκτες μου το έχουν αποδείξει τελευταία. Με εξαίρεση τον αγώνα με τον Ολυμπιακό έχουμε παίξει αρκετά καλά. Προοδεύουμε και βελτιωνόμαστε, αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα και θέλω να δω περισσότερα τέτοια σημάδια. Τα βλέπω στις προπονήσεις, οι παίκτες μου δουλεύουν σκληρά και έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν πως ανακτούν την αυτοπεποίθησή τους», δήλωσε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

«Η απόδοσή μας στο ‘Ολντ Τράφορντ’ είναι πρόβλημα. Εκεί θέλουμε να παίζουμε καλύτερα. Έχουμε δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες στην έδρα μας, αλλά δεν τις έχουμε αξιοποιήσει. Τα καλά αποτελέσματα μπορούν να κάνουν τη μεγάλη διαφορά και θα προσπαθήσουμε να τα πάρουμε. Δεν είμαστε στη θέση που θα θέλαμε, αλλά η ομάδα συνηθίζει να τελειώνει καλά τις σεζόν και έχουμε μεγάλα παιχνίδια μπροστά μας», πρόσθεσε.

Μουρίνιο: «Ελπίζω η Γιουνάιτεντ να αποκλείσει τον Ολυμπιακό»

Την επιθυμία του να αποκλείσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ολυμπιακό, εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος έδειξε ότι παρά τις αντιδράσεις που υπάρχουν υπερασπίζεται τις αγγλικές ομάδες στη Ευρώπη.
Μουρίνιο: «Ελπίζω η Γιουνάιτεντ να αποκλείσει τον Ολυμπιακό»

Ξεκάθαρος ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο για το ποιος θέλει από να προκριθεί στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ από το ζευγάρι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ολυμπιακός.

Ο Πορτογάλος έγινε στόχος έντονης κριτικής, ειδικά από τον Γιάγια Τουρέ, μετά την τελευταία δήλωσή του για την Μάντσεστερ Σίτι και την Άρσεναλ.

«Η Μάντσεστερ Σίτι και η Άρσεναλ δεν έχουν την ποιότητα να πάνε στην Βαρκελώνη και στο Μόναχο και να ανατρέψουν τα πράγματα» ήταν τα λόγια του «special one» που άναψαν φωτιές και ανάγκασαν τον Γιάγια Τουρέ να τον χαρακτηρίσει ασεβή.

Ο Μουρίνιο είδε τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του και έσπευσε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, αναφέροντας ότι τα λεγόμενά του παρεξηγήθηκαν και οτι πολλές είναι οι στιγμές που έχει μιλήσει με καλά λόγια για τις συγκεκριμένες ομάδες, ειδικά σε παιχνίδια τους στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έτσι για φινάλε, πρόσθεσε: «Και στις δυο περιπτώσεις, υπερασπίστηκα τις αγγλικές ομάδες και το ίδιο θα κάνω και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι καλύτερη από τον Ολυμπιακό και μπορεί να τον αποκλείσει. Εύχομαι να τον αποκλείσει.»

Ο προκλητικος Νέβιλ: "Με 3-0 ή και με 4-0 τον Ολυμπιακό"

Ο Νέβιλ εξέφρασε την σιγουριά του πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 3-0 ή ακόμη και με 4-0. "Δεν είναι δύσκολο ματς", σχολίασε.
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και επί σειρά ετών παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γκάρι Νέβιλ, εξέφρασε την σιγουριά του πως η αγγλική ομάδα θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Champions League.

Ο παλαίμαχος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είπε τα εξής: "Αν μου λέγατε σε ποιό από τα επόμενα ματς μπορεί η Μάντσεστερ να νικήσει 3-0 ή 4-0 θα σας έλεγα με τον Ολυμπιακό. Δεν κάνει συχνά νίκες με τέτοια σκορ στο «Ολντ Τράφορντ», αλλά θα δείτε ότι τώρα μπορεί να το πετύχει.

Ακόμη και αυτό κόντρα στη Γουέστ Χαμ θα είναι πιο δύσκολο, με τον Ολυμπιακό είναι το πιο εύκολο από τα τέσσερα και είναι στο χέρι της Μάντσεστερ να νικήσει με το σκορ που επιθυμεί. Δεν παίζουν απέναντι σε κάποια μεγάλη ομάδα την επόμενη εβδομάδα.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι έκανε δύο σουτ στην εστία και έβαλε δύο γκολ, δεν λέω ότι δεν ήταν καλύτερος, μην παρεξηγηθώ, αλλά η Μάντσεστερ ήταν τόσο πολύ κακή και ο Ολυμπιακός έφτασε στο κορυφαίο επίπεδο απόδοσης που μπορεί να φτάσει.

Τα πιο δύσκολα ματς και αυτά που έχουν μεγαλύτερη πίεση είναι εκείνα για το πρωτάθλημα με Λίβερπουλ, Γουέστ Χαμ και Σίτι και όχι αυτό με τον Ολυμπιακό, έστω κι αν στο Champions League υπάρχει η μοναδική δυνατότητα διάκρισης για τη Γιουνάιτεντ στη φετινή σεζόν".
Πολλα λες και βιαζεσαι Γκαριν...μηπως εχετε ετοιμασει κατι που δεν το ξερουμε?

Στην περίφημη κερκίδα "Εast Stand"οι οπαδοί του Θρύλου

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Ολντ Τράφορντ θα φιλοξενηθούν στην περίφημη κερκίδα "Εast Stand", στα πάνω διαζώματα του γηπέδου, κοντά στο πέταλο. Το εισιτήριο για το ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού μέσα σε ελάχιστες ώρες εξαφάνισαν και τα 3.500 εισιτήρια που τους έδωσαν οι Άγγλοι, όπως όφειλαν, αλλά αυτά δεν καλύπτουν τις ανάγκες των ερυθρολεύκων. Αρκετοί από αυτούς μάλιστα, κυρίως Άγγλοι φοιτητές, ψάχνουν και έχουν βρει εισιτήρια μεταξύ των οπαδών (!) της βρετανικής ομάδας. Οι ερυθρόλευκοι θα φιλοξενηθούν στην περίφημη κερκίδα "Εast Stand", στα πάνω διαζώματα του γηπέδου, κοντά στο πέταλο.

Πως θα βλέπουν το γήπεδο οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού από την "East Stand"



Ένα από τα εισιτήρια για την μεγαλη βραδυα



Φωτογραφίες από την East Stand



  Οι θέσεις για το Ολντ Τράφορντ και οι τιμές των εισιτηρίων


  Οι φίλαθλοι του στο Ολντ Τράφορντ το 2002


 
 
 ALEX WEB RADIO/TV