ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2012

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...  
15/9/2012 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις απο ολη την Ευρωπη

Τα αποτελεσματα απο ολη την Ευρωπη (videos)

15/9/2012

Premier League - 4η αγωνιστική

Σάββατο Νόριτς - Γουέστ Χαμ

Άρσεναλ - Σαουθάμπντον 6-1

Άστον Βίλα - Σουόνσι 2-0

Φούλαμ - Γουέστ Μπρομ 3-0

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουίγκαν 4-0

ΚΠΡ - Τσέλσι 0-0
Στόουκ - Μάντσεστερ Σίτι 1-1

Σάντερλαντ - Λίβερπουλ 1-1

Κυριακή Ρέντινγκ - Τότεναμ 1-3

 Δευτέρα Έβερτον - Νιούκαστλ

Serie A - 3η αγωνιστική

Σάββατο Παλέρμο - Κάλιαρι 1-1



 Μίλαν - Αταλάντα 0-1


AC Milan 0-1 Atalanta - Highlights από fasthighlights2013


Κυριακή

 Κιέβο - Λάτσιο 1-3

szólj hozzá: LAZ

Φιορεντίνα - Κατάνια
szólj hozzá: Fiorentina vs Catania 2:0 GOALS HIGHLIGHTS Τζένοα -Γιουβέντους

szólj hozzá: Genoa vs Juventus 1:3 GOALS HIGHLIGHTS
Νάπολι-Πάρμα

szólj hozzá: Napoli vs Parma 3:1 GOALS HIGHLIGHTS
Πεσκάρα - Σαμπντόρια

Pescara 2-3 Sampdoria από simaotvgolo12

 Ρόμα - Μπολόνια

szólj hozzá: Roma vs Bologna 2:3 GOALS HIGHLIGHTS

Σιένα - Ουντινέζε


Τορίνο - Ίντερ


Τορίνο - Ίντερ 0-2 από buitre9

 

Primera Division - 4η αγωνιστική

Σάββατο
 Μάλαγα - Λεβάντε

Βαλένθια - Θέλτα

Χετάφε - Μπαρτσελόνα

Footreview


Σεβίλλη - Ρεάλ  

Footreview
Κυριακή

 Εσπανιόλ - Μπιλμπάο

Footreview
Γρανάδα - Ντεπορτίβο

Footreview
 Οσασούνα - Μαγιόρκα

Footreview
 Σοθιεδάδ - Σαραγόσα

Footreview
 
 

Ατλέτικο - Ράγιο Βαγεκάνο

 


Δευτέρα Βαγιαδολίδ - Μπέτις

Bundesliga - 3η αγωνιστική

Παρασκευή

 Άουγκσμπουργκ - Βόλφσμπουργκ


 Σάββατο Ντόρτμουντ - Λεβερκούζεν

Footreview

 Μπάγερν - Μάιντς


 Γκλάντμπαχ - Νυρεμβέργη


Στουτγκάρδη - Φορτούνα Ντίσελντορφ


 Ανόβερο - Βέρντερ


Γκρόιτερ Φιρτ - Σάλκε

Κυριακή Φράιμπουργκ - Χόφενχαϊμ
Φρανκφούρτη - Αμβούργο

Ligue 1 - 5η αγωνιστική

Παρασκευή Παρί Σεν-Ζερμέν - Τουλούζ
Ρεμς - Μονπελιέ
Σάββατο

 Τρουά - Λιλ

Σεντ-Ετιέν - Σοσό


Εβιάν - Μπαστιά


Νις - Μπρεστ

Βαλανσιέν - Μπορντό


Κυριακή Ρεν - Λοριάν

Λιόν - Αζαξιό


Νανσί - Μαρσέιγ


Eredivisie - 5η αγωνιστική

Σάββατο

Άγιαξ - Βάαλβαϊκ


Βίλεμ - Τβέντε
Χέρενφεν - Ντεν Χάαχ

Φένλο - Νάιμεχεν

Φέγενοορντ - Τσβόλε  

Κυριακή Χεράκλες - Μπρέντα

 Άλκμααρ - Ρόντα



Ουτρέχτη - Αϊντχόφεν



 Χρόνινχεν - Φιτέσε


Jupiler League - 7η αγωνιστική

Παρασκευή

Κόρτραϊκ - Μπριζ  

Σάββατο Λιρς - Άντερλεχτ

Γκενκ - Βάασλαντ-
Μπέβερεν Γάνδη -Μέχελεν Λόιβεν

Βάρεχεμ -Ζούλτε Μονς -

Mons-Bergen 2-3 Charleroi -
Cercle Bruges 0-1 Lokeren  

Κυριακή


 Μπίρσχοτ - Σταντάρ Λιέγης

Scottish Premier League - 6η αγωνιστική

Παρασκευή

Νταντί Γιουνάιτεντ - Ρος Κάουντι  


Σάββατο

 Σέλτικ - Σεντ Τζόνστοουν

Σέλτικ - Σεντ Τζόνστοουν 2-0 από buitre9

 Νταντί - Μάδεργουελ

Χιμπέρνιαν - Κιλμάρνοκ

 Ινβερνές - Αμπερντίν
Σεντ Μίρεν - Χαρτς

Αθλητικες ειδησεις απο ολη την Ευρωπη
*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις απο ολη την Ευρωπη

ΙΣΠΑΝΙΑ

«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

16/9/2012
«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»
Μπορεί η Ρεάλ Μαδρίτης να απέχει οχτώ βαθμούς από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα, μόλις στην τέταρτη αγωνιστική, ωστόσο ο Πέπε τόνισε πως δεν θα τα παρατήσουν.

Ο 29χρονος αμυντικός δήλωσε πως τώρα πρέπει να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τη Σεβίλη (1-0), ενόψει της πρεμιέρας του Champions League στην οποία θα αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Σίτι (18/9, 21:45).

«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος, αυτό εξάλλου είναι το μότο της Ρεάλ Μαδρίτης. Οχτώ βαθμοί είναι πολλοί, αλλά το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ξέρουμε ότι δουλεύουμε καλά. Στον αγώνα είχαμε την κατοχή της μπάλας, αλλά οι αντίπαλοι είχαν πολύ καλή αμυντική λειτουργία.

Τώρα εμεί πρέπει να σκεφτούμε τον αγώνα κόντρα στη Σίτι
», ήταν τα λόγια του Πέπε.

Συνεχίζει να κοιτάζει στην Κροατία η Ρεάλ

16/9/2012
Συνεχίζει να κοιτάζει στην Κροατία η Ρεάλ
Σε συμφωνία με τον μέσο της Χάιντουκ Σπλιτ, Γιόσιπ Ραντόσεβιτς έχει έρθει η Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η εφημερίδα της Κροατίας Sportske Novotni, που στο δημοσίευμα της αναφέρει ότι οι «μερένχες» τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη και το σύλλογο του για να γίνει κάτοικος Μαδρίτης το επόμενο καλοκαίρι.

Το δημοσίευμα ακόμα αναφέρει ότι η συνάντηση των δύο πλευρών έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στο Ζάγκρεμπ, όταν ο Ζοσέ Μουρίνιο ταξίδεψε στη βαλκανική χώρα για να παρακολουθήσει τον Λούκα Μόντριτς στον αγώνα των Κροατών κόντρα στα Σκόπια.

Ο τελευταίος και ο πρώην άσος της «βασίλισσας» Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς θεωρείται ότι συνέβαλαν στην ολοκλήρωση της μετακίνησης.

Ο Γιόσιπ Ραντόσεβιτς προέρχεται από τις Ακαδημίες της Χάιντουκ και έχει πραγματοποιήσει 14 εμφανίσεις με τον κροατικό σύλλογο στο πρωτάθλημα της χώρας.

Το ταλέντο του το ανέδειξε και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας , Ιγκόρ Στίματς που χρησιμοποίησε τον 18χρονο άσο κόντρα στο Βέλγιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2014.

Μάλιστα ο διεθνής πλέον μέσος είναι ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος στην Κροατία.


ΑΓΓΛΙΑ

Επιστροφές στην Άρσεναλ

16/9/2012
Επιστροφές στην Άρσεναλ
Κάθε λόγο να χαμογελά έχει ο Αρσέν Βενγκέρ, αφού ο τεχνικός της Άρσεναλ είδε τον Αμπού Ντιαμπί να βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης της Κυριακής και ενημερώθηκε πως από Δευτέρα επιστρέφει και ο Εμάνουελ Φρίμπονγκ. Διαβάστε τι ισχύει για τον Τζακ Γουίλσιρ!

Ο Γάλλος τεχνικός γιορτάζει σήμερα τα 16 του χρόνια στον πάγκο της Άρσεναλ και έχει ακόμη ένα λόγο να είναι χαρούμενος.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα, ο Ντιαμπί έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης χωρίς να νιώθει ενοχλήσεις, μετά τον τραυματισμό του στο ματς της εθνικής Γαλλίας, την περασμένη εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή, το ιατρικό επιτελείο των Λονδρέζων ενημέρωσε τον Αλσατό τεχνικό πως από αύριο θα έχει στη διάθεσή του και τον Εμάνουελ Φρίμπονγκ, ενώ την ερχόμενη Παρασκευή θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα και ο Τζακ Γουίλσιρ.

Ο Άγγλος μέσος ακολουθεί ατομικό εδώ και δύο εβδομάδες και αναμένεται να αρχίσει να παίρνει λεπτά συμμετοχής σταδιακά, από τις αρχές Οκτωβρίου.

Σκέψεις απόσυρσης από Κάραγκερ

16/9/2012
Σκέψεις απόσυρσης από Κάραγκερ
Την τελευταία του χρονιά εντός αγωνιστικών χώρων είναι πολύ πιθανό να διανύει ο Τζέιμι Κάραγκερ, αφού ο αμυντικός της Λίβερπουλ αποκάλυψε πως δεν αποκλείεται να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια το ερχόμενο καλοκαίρι.

Χίλσμπορο και αναμνήσεις, Μπρένταν Ρότζερς αλλά και χαμένα πρωταθλήματα, όλα σε μία συνέντευξη-χείμαρρος!

Ο 34χρονος Άγγλος δεν έκρυψε τις σκέψεις του για το μέλλον και ξεκαθάρισε πως αυτό είναι περιορισμένο για τον ίδιο, τουλάχιστον μέσα στις 4 γραμμές.

«Αυτή μπορεί να είναι η τελευταία μου χρονιά στο ποδόσφαιρο και θέλω απλά να τη χαρώ, όσο περισσότερο γίνεται», τόνισε ο Κάραγκερ σε συνέντευξη που φιλοξενείται στην κυριακάτικη έκδοση της «Mail», με τον άσο της Λίβερπουλ να μιλά για όλους και για όλα.

Η συνέντευξη παραχωρήθηκε την ημέρα που έγιναν οι αποκαλύψεις για την τραγωδία του Χίλσμπορο, με τον Κάραγκερ να δακρύζει όταν άκουσε τον Ντέιβιντ Κάμερον να ζητά συγγνώμη από τις οικογένειες των 96 οπαδών που έχασαν τη ζωή τους το 1989.

«Τότε ήμουν 11 χρονών, μόλις είχα αρχίσει να παρακολουθώ ποδόσφαιρο από κοντά και να καταλαβαίνω τι συμβαίνει στο χώρο», τόνισε ο –τότε οπαδός της Έβερτον- Κάραγκερ για να συνεχίσει: «Κάθεσαι πίσω από το τέρμα για να δεις το παιχνίδι και ο φράχτης είναι λίγα εκατοστά μακριά από το πρόσωπό σου. Πως μπορείς στα αλήθεια να δεις ένα ποδοσφαιρικό ματς έτσι; Εγώ ήμουν στον άλλο ημιτελικό του Κυπέλλου τότε, έπαιζε η Έβερτον. Εκείνη την στιγμή δεν είχα καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό που έγινε, αλλά όσο μεγάλωνα τρελαινόμουν. Ειδικά όταν έχεις δικά σου παιδιά και ακούς τις οικογένειες των θυμάτων να περιγράφουν τα όσα έγιναν εκείνο το μεσημέρι, οι λεπτομέρειες σε τσακίζουν».

Ο βετεράνος αμυντικός έχει πάρει απόφαση πως δεν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη Λίβερπουλ. «Έχω ακόμη ένα χρόνο στο συμβόλαιό μου και για να είμαι ειλικρινής δεν το σκέφτομαι. Θα ήθελα να είχα κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ομάδα, αλλά ξέρω πως αυτό δεν πρόκειται να γίνει τώρα», τόνισε για να μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τον Μπρένταν Ρότζερς, δηλώνοντας πως μπορεί «να κάνει σπουδαία πράγματα αν του έρθουν όλα όπως τα υπολογίζει». Όσο για το πώς βλέπει –γενικά- τις αποχωρήσεις των «αστέρων» των ομάδων για ένα τελευταίο πέρασμα από κάποιο άλλο σύλλογο; Ο Κάραγκερ δεν μάσησε τα λόγια του: «Ποτέ δεν μπόρεσα να βλέπω τον Ραούλ να παίζει για τη Σάλκε, για τον πολύ απλό λόγο πως δεν φεύγεις από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ραούλ ήταν όλη η Ρεάλ, σε ένα πρόσωπο».

Σεβασμό στα θύματα του Χίλσμπορο ζητεί η Γιουνάιτεντ

16/9/2012
Σεβασμό στα θύματα του Χίλσμπορο ζητεί η Γιουνάιτεντ
Εντελώς αντίθετη με την πράξη των οπαδών της να φωνάξουν εμπρηστικά συνθήματα με τα οποία αναφέρονταν στους 96 οπαδούς της Λίβερπουλ που έχασαν τη ζωή τους στο Χίλσμπορο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στα περισσότερα γήπεδα της Πρέμιερ, αλλά και της Τσάμπιονσιπ οι οπαδοί των ομάδων τίμησαν τη μνήμη των οπαδών της Λίβερπουλ.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που όχι μόνο χειροκρότησαν, αλλά τραγούδησαν και το You’ll Never Walk Alone, με τον ύμνο των «reds» να ακούγεται σε «Emirates» και «Elland Road» μεταξύ άλλων.

«Ο σύλλογος έκανε γνωστή την άποψή του και πλέον εξαρτάται από τους οπαδούς εάν θα τη σεβαστούν», τόνισε με ανακοίνωσή της η διοίκηση της Γιουνάιτεντ αναφερόμενη στην πράξη των φιλάθλων της να φωνάξουν το γνωστό εδώ και χρόνια στην Αγγλία: «Always the victims, never your fault».

Το σύνθημα αυτό, το οποίο αναφέρεται ειρωνικά στους οπαδούς της Λίβερπουλ, έχει προκαλέσει αρκετά αρνητικά σχόλια, τόσο στο Μέρσεϊσαϊντ όσο και συνολικά στο Νησί.

ΙΤΑΛΙΑ

«Να μην κάνουμε άλλα λάθη»

16/9/2012
«Να μην κάνουμε άλλα λάθη»
Την επιθυμία η Ίντερ να αποφύγει τα λάθη που έκανε στην έναρξη του πρωταθλήματος εξέφρασε ο Αντρέα Στραματσιόνι, ενόψει της τρίτης αγωνιστικής στην οποία οι «νερατζούρι» θα φιλοξενηθούν στην έδρα της Τορίνο.

Ο Ιταλός τεχνικός τόνισε πως η διακοπή του πρταθλήματος έκανε καλό στην ομάδα του, αφού κατάφεραν να δουλέψουν τις αδυναμίες τους.

«Η Τορίνο είναι ένας αντίπαλος που σεβόμαστε. Βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα, ακόμη δεν έχουν χάσει και έχουν πολύ καλή ψυχολογία. Ξέρουμε ότι θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά θέλουμε πολύ τη νίκη. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη που έχουμε κάνει στο παρελθόν και είμαι σίγουρος πως έχουμε μάθει από αυτά», ήταν τα λόγια του Ιταλού τεχνικού, για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Η διακοπή ήταν πολύ σημαντική για να βελτιωθούμε ως σύνολο. Έχουμε δουλέψει σκληρά και είμαστε έτοιμοι για τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Το ρίχνει στο ποτό ο Τζαμπαρίνι

16/9/2012
Το ρίχνει στο ποτό ο Τζαμπαρίνι
«Αν η επιλογή του Σανίνο είναι ρίσκο; Προτιμώ να πιω και να μεθύσω παρά να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση». Αυτή ήταν η απάντηση του εκκεντρικού προέδρου της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι σε ερώτηση για τον προπονητή της ομάδας.

Οι Σικελοί δεν έχουν ξεκινήσει καλά φέτος στο πρωτάθλημα με δύο ήττες και την εντός έδρας ισοπαλία με την Κάλιαρι, κάτι που κάνει τον «ισχυρό άνδρα» του συλλόγου να φοβάται ακόμη και τον υποβιβασμό.

«Θα δω ξανά το παιχνίδι στο βίντεο, αλλά είμαι πολύ ανήσυχος. Φοβάμαι ότι θα κινδυνεύσουμε να υποβιβαστούμε», παραδέχθηκε.

Σε ερώτηση που δέχθηκε για τον τεχνικό της ομάδας, Τζουζέπε Σανίνο η απάντηση του ήταν για μια άλλη μια φορά ενδεικτική του εκκεντρικού χαρακτήρα του:

«Αν είναι η επιλογή του Σανίνο ένα ρίσκο; Προτιμώ να πιω και να μεθύσω παρά να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση».

Από τη μεριά του ο προπονητής των Σικελών δεν έδειξε να ανησυχεί μετά τον πρώτο βαθμό της ομάδας του στη Serie A φέτος:

«Είμαι ήρεμος γιατί είμαι στο επάγγελμα για επτά χρόνια.

Είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που αντιμετώπισαν τον αγώνα οι παίκτες μου. Γνωρίζω ότι η δουλειά του Τύπου είναι να κριτικάρει τι γίνεται στο γήπεδο και να φτιάχνει ιστορίες, αλλά αυτή η σαπουνόπερα που θέλει τον πρόεδρο Τζαμπαρίνι να απολύει κάθε προπονητή έχει κουράσει εδώ και καιρό
».

Ρόμα για Ντάγκλας

16/9/2012
Ρόμα για Ντάγκλας
Τον Ντάγκλας της Τβέντε έχει βάλει στο μεταγραφικό στόχαστρο της η Ρόμα. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό «Kicker» οι Ρωμαίοι ενδιαφέρονται να ενισχυθούν στο κέντρο της άμυνας και η περίπτωση του Βραζιλιάνου φαντάζει ιδανική.

Ο 24χρονος άσος είχε συνδεθεί με μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι , αλλά ο ίδιος προτίμησε να μείνει στην Ολλανδία ώστε να αποκτήσει τον Αύγουστο κοινοτικό διαβατήριο.

Πολλές ομάδες ήταν αυτές που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους για τον Ντάγκλας , που έκανε τα τελευταία χρόνια σπουδαίες εμφανίσεις με την Τβέντε.

Σύμφωνα λοιπόν με το «Kicker» η Ρόμα είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του τον Ιανουάριο, με τη Νιουκάστλ και τη Σάλκε να θέλουν επίσης τον παίκτη.

Ο ολλανδικός σύλλογος επιθυμεί να τον παραχωρήσει τον Γενάρη, καθώς το συμβόλαιο του λήγει τον προσεχή Ιούνιο.
Η αξία του Ντάγκλας εκτιμάται στα 8 εκατ. ευρώ αλλά θεωρείται ότι είναι πιθανό να παραχωρηθεί με πολύ λιγότερα χρήματα.

Γκαλιάνι: «Ακολουθούμε την UEFA»

16/9/2012
Γκαλιάνι: «Ακολουθούμε την UEFA»
Εναρμονισμένη με τις επιταγές της UEFA είναι πλέον η Μίλαν, όπως δήλωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Μετά τις πωλήσεις του Ιμπραΐμοβιτς, του Τιάγκο Σίλβα (στην Παρί Σεν Ζερμέν) και του Κασάνο (στην Ίντερ) υπήρξε η λιγότερη διάθεση εισιτηρίων των «ροσονέρι» από το 1986, όταν και ανέλαβε την ομάδα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ωστόσο, ο αντιπρόεδρος της ιταλικής ομάδας τόνισε ότι πρόκειται για μία σύγχρονη Μίλαν.

«Η Μίλαν είναι ανταγωνιστική και δεν είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε πλέον φιλοδοξίες. Έχουμε επενδύσει πολλά χρήματα σε αυτή την ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε να τα πηγαίνουμε καλά στους ισολογισμούς του συλλόγου», ανέφερε αρχικά ο αντιπρόεδρος του συλλόγου του Μιλάνου και πρόσθεσε:

«Μετά από όλα αυτά, αυτό είναι που θέλει πάρα πολύ η UEFA. Αργά ή γρήγορα όλοι οι σύλλογοι πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτή την κατάσταση. Πρόκειται για μία σύγχρονη Μίλαν».

Ντελ Πιέρο: «Πάνω από όλους η Γιουβέντους»

16/9/2012
Ντελ Πιέρο: «Πάνω από όλους η Γιουβέντους»
Νοσταλγία για τις στιγμές που έζησε στη Γιουβέντους αισθάνεται ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο, όπως δήλωσε ο Sky Sport Italia. Ο Ιταλός επιθετικός είναι καθ’ όδον για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, με τη φανέλα της Σίδνεϊ, όμως το μυαλό του βρίσκεται στη «Γηραιά Κυρία».

«Ποιος είναι ο Ντελ Πιέρο σήμερα; Ένας τύπος που έκανε μία σημαντική επιλογή στη ζωή του. Ποτέ δεν ήμουν διατεθειμένος να αλλάξω, αλλά έκανα τη σωστή αλλαγή την κατάλληλη στιγμή», ανέφερε αρχικά ο 37χρονος στράικερ και πρόσθεσε:

«Εάν αισθάνομαι νοσταλγία; Ναι, για έναν κόσμο που ήταν μέρος της ζωής μου για 19 χρόνο ως παίκτη και ως οπαδού. Οι φίλοι της ομάδας τραγουδούν ακόμα το όνομά μου στο γήπεδο και αυτό με κάνει να γυρίζω τον χρόνο πίσω. Ναι, υπάρχει νοσταλγία, αλλά και ενθουσιασμός για μία νέα περιπέτεια».

Στη συνέχεια, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2006 αποκάλυψε ότι δεν έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι: «Όχι, δεν έχω ακούσει τίποτα από εκείνον. Ο καθένας έχει τη δική του ιστορία και οι αποφάσεις του πρέπει να γίνονται σεβαστές. Ο δεσμός μου με τη Γιουβέντους είναι πέρα από προέδρους, προπονητές ή παράγοντες. Είναι πολύ δυνατός και πολύ σημαντικός για τη ζωή μου».

Καταλήγοντας, ο Ντελ Πιέρο έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς της Σίδνεϊ: «Όσον αφορά τους οπαδούς της νέας μου ομάδας, ανυπομονώ να εγκατασταθώ στην πόλη και τη νέα μου ομάδα. Θέλω να ζήσω κάτι ξεχωριστό, με ανέμελο τρόπο και μεγάλο ενθουσιασμό. Ο δικός τους ενθουσιασμός με εντυπωσίασε περισσότερο».

ΓΕΡΜΑΝΙΑ

«Μην περιμένετε θαύματα από μένα»

16/9/2012
«Μην περιμένετε θαύματα από μένα»
Να χαμηλώσει τους τόνους για τις προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί για τη δεύτερη του θητεία στο Αμβούργο επιθυμεί ο Ράφαελ Φαν Ντερ Φάαρτ. Οι φίλαθλοι της γερμανικής ομάδας περιμένουν από τον Ολλανδό να γίνει ο «σωτήρας» της για μια καλύτερη πορεία.

Ο 29χρονος διεθνής επέστρεψε στη Bundesliga έναντι 13 εκατ. ευρώ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στο Λονδίνο με τη φανέλα της Τότεναμ.

Από το 2005 μέχρι το 2008 ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός ήταν μέλος της ομάδας του γερμανικού βορρά και τώρα όλοι τον θεωρούν ως τον παίκτη που θα «αναγεννήσει» το σύλλογο.

«Δεν είμαι σωτήρας. Γνωρίζω ότι ο κόσμος περιμένει θαύματα από μένα αλλά δεν μπορώ να κάνω το νερό να σταματήσει», τόνισε ο Φαν Ντερ Φάαρτ και πρόσθεσε:

«Οφείλω να παίξω καλό ποδόσφαιρο και να ανεβάσω το επίπεδο. Η Ντόρτμουντ μας έχει δείξει το δρόμο. Ήταν μακριά από τον τίτλο για τέσσερα χρόνια αλλά τώρα είναι δις πρωταθλήτρια.

Είναι πολύ πιθανό το Αμβούργο να αποτελέσει την τελευταία ομάδα της καριέρας μου. Εκτός και αν κάποιος από το σύλλογο μου πει
: «Λυπάμαι Ράφα, αλλά έδωσες αρκετά στο σύλλογο».

Μετά από δυο αγωνιστικές η γερμανική ομάδα παραμένει χωρίς βαθμό φέτος στο πρωτάθλημα και αντιμετωπίζει για την τρίτη αγωνιστική εκτός έδρας την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Τραγωδία με πατέρα ποδοσφαιριστή στη Γερμανία

16/9/2012
Τραγωδία με πατέρα ποδοσφαιριστή στη Γερμανία
Τραγικό θάνατο βρήκε ο Μίχαελ Φόιλνερ, πατέρας του Μάρκους που αγωνίζεται με τη Νυρεμβέργη στην Bundesliga. Ο 54χρονος άνδρας συμμετείχε σε αγώνες με χόβερκραφτ, όταν το δικό του πλωτό όχημα συγκρούστηκε με εκείνο ενός συναθλητή του, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία.

Ο εκλιπών ήταν πατέρας πέντε παιδιών, μεταξύ των οποίων και ο 30χρονος άσος της Νυρεμβέργης, που έμαθε με SMS (!) τα κακά νέα, καθώς εκείνη την ώρα ταξίδευε με την αποστολή της ομάδας του (αντιμετώπιζε χθες τη Γκλάντμπαχ).
ΓΑΛΛΙΑ

«Μπορεί τον τίτλο η Μαρσέιγ»

16/9/2012
«Μπορεί τον τίτλο η Μαρσέιγ»
Την ποιότητα να κατακτήσει το γαλλικό πρωτάθλημα τη φετινή χρονιά διαθέτει η Μαρσέιγ, σύμφωνα με τον Αντρέ Αγιού. Ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός είναι από τα βασικά στελέχη της Ολιμπίκ που έχει ξεκινήσει με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Ο Αγιού ήταν στέλεχος και της περσινής ομάδας που τερμάτισε μόλις στη δέκατη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Φέτος όμως υπό τις οδηγίες του Ελί Μποπ ο σύλλογος έχει ξεκινήσει ιδανικά τη χρονιά και ο 23χρονος άσος είναι πολύ αισιόδοξος.

«Όχι δεν είμαι έκπληκτος από το καλό μας ξεκίνημα. Πολλοί από τους παίκτες μας διαθέτουν την εμπειρία αλλά και έχουν κατακτήσει τίτλους.

Είναι η αλήθεια ότι δε χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω, γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί. Όλοι θέλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να προχωρήσουμε μπροστά
», τόνισε ο Γκανέζος μεσοεπιθετικός άσος και συνέχισε:

«Ο πρόεδρος και η διοίκηση του συλλόγου έθεσαν ως στόχο την πρώτη πεντάδα. Αλλά όταν αγωνίζεσαι στη Μαρσέιγ ο στόχος πρέπει να είναι η κορυφή. Διαθέτουμε την ποιότητα να φτάσουμε στην πρώτη θέση».

ALEX WEB RADIO/TV

Ξένος Τύπος: Eπιστροφή στη δράση

Ξένος Τύπος: Eπιστροφή στη δράση

15/9/2012 ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Επιστροφή των ομάδων στα εθνικά πρωταθλήματα. Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα του διεθνή Τύπου.
Μετά την διακοπή, λόγω των αγώνων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ, οι παίκτες επιστρέφουν στις υποχρεώσεις με τους συλλόγους τους.
Τα ιταλικά πρωτοσέλιδα επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στον αγώνα της Μίλαν με την Αταλάντα.
Η Gazzetta dello Sport, με φωτογραφία του Πατσίνι, αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Μίλαν σε διπλό ταμπλό, σήμερα με την Αταλάντα και την Τρίτη με την Άντερλεχτ. Τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τον Πατσίνι".
Η Corierre dello Sport, επίσης με φωτογραφία του Πατσίνι, γράφει: "Η Μίλαν βράζει".
Στην Ισπανία η Ρεάλ θα αγωνιστεί με τη νέα της φανέλα την πράσινη απέναντι στην Μπιλμπάο και η Μarca έχει ως τίτλο, με τον Κριστιάνο φωτογραφία: "Πράσινη ελπίδα".
Η Sport και η Mundo Deportivo ασχολούνται με τις επιλογές του προπονητή της Μπαρτσελόνα Τίτο Βιλανόβα για τον αγώνα με την Χετάφε.
Στη Γαλλία πανηγυρικό είναι το πρωτοσέλιδα της Equipe καθώς έχει φωτογραφία τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν να πανηγυρίζουν τη νίκη τους επί της Τουλούζ.
Διαβάστε όλα τα πρωτοσέλιδα του ξένου αθλητικού Τύπου.


www.sport24.gr/

O ALEX WEB RADIO/TVσας ενημερωνει για τςι αθλητικές μεταδόσεις τoυ Σαββάτου (15/9)

O ALEX WEB RADIO/TVσας ενημερωνει για τις αθλητικές μεταδόσεις τoυ Σαββάτου (15/9)

15/9/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ


Ενημερωθείτε για τις live αθλητικές μεταδόσεις από τον ALEX WEB RADIO/TVγια να ξέρετε τι σας γίνεται και τηλεοπτικά...


Super League
17.15 Πανθρακικός-Παναθηναϊκός (novasports1-HD)
17.15 Λεβαδειακός-Βέροια (novasports2-HD)
19.30 ΠΑΣ Γιάννινα-Ολυμπιακός (novasports2-HD)

Premier League (novasports1-HD)
14.45 Νόριτς-Γουέστ Χαμ
19.30 Σάντερλαντ-Λίβερπουλ

Bundesliga
16.30 Ντόρτμουντ-Λεβερκούζεν (OTE Sport1-HD)
16.30 Μπάγερν Μονάχου-Μάιντς (OTE Sport2)
16.30 Ανόβερο-Βέρντερ Βρέμης (OTE Sport3)
19.30 Γκρόιτερ Φιρτ-Σάλκε (OTE Sport3)

Primera Division
19.00 Βαλένθια-Θέλτα (OTE Sport1)
21.00 Χετάφε-Μπαρτσελόνα (OTE Sport1-HD)
23.00 Σεβίλη-Ρεάλ Μαδρίτης (OTE Sport1-HD)

Serie A
19.00 Παλέρμο-Κάλιαρι (OTE Sport2-HD)
21.45 Μίλαν-Αταλάντα (OTE Sport2)

MotoGP (Μιζάνο) (OTE Sport3-HD)
11.05 Ελεύθερα δοκιμαστικά 3
14.50 Κατατακτήριες δοκιμές

MLS (OTE Sport1)
06.00 Λος Άντζελες Γκάλαξι-Κολοράντο Ράπιντς
02.00 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς-Κολούμπους Κριού
--
14.00 Bundesliga 2: Άιντραχτ Μπραουνσβάιγκ-Γιάν Ρέγκενσμπουργκ (OTE Sport2)

ALEX WEB RADIO/TV 

Νέα Σχολή στον Άγιο Στέφανο

Νέα Σχολή στον Άγιο Στέφανο

Νέα προσθήκη στο Δίκτυο Ποδοσφαιρικών Σχολών του Ολυμπιακού. Τώρα και στον Άγιο Στέφανο.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με επίσημη ανακοίνωση της γνωστοποίησε πως υπάρχει νέα προσθήκη στο Δίκτυο Ποδοσφαιρικών Σχολών των ερυθρολεύκων. Τώρα και στον Άγιο Στέφανο Αττικής.
Η ανακοίνωση:

"Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τη νέα επίσημη Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού, στον Άγιο Στέφανο Αττικής.

Οι συνεργάτες μας θα έχουν την αμέριστη στήριξη και την παροχή τεχνογνωσίας από τη Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την πραγματοποίηση του οράματος μας, με στόχους την εύρεση, την άρτια εκπαίδευση και την αξιοποίηση των νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών σε όλη την Ελλάδα.

Καλωσορίζουμε τους νέους συνεργάτες μας και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές:

Σχολή Ποδοσφαίρου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Αγίου Στεφάνου:

Υπεύθυνος Σχολής:     κ. Παναγιώτης Μανωλόπουλος, τηλ:  6937-134750 
Email:                              p_manolopoulos@hotmail.com
Διεύθυνση Σχολής:      κ. Νίκος Κόκκινος
Γραμματέας Σχολής:   κ. Γιώργος Αγγελίδης, τηλ:  6972-409212 
Διεύθυνση:                      Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Στεφάνου



www.redplanet.gr/

Τρίτη ήττα για Μονπελιέ (video)

Τρίτη ήττα για Μονπελιέ (video)

Για να δουμε τι εκανε και μια εκ των αντιπαλων του Ολυμπιακου στο CHAMPIONS LEAGUE ομαδα στο πρωταθλημα της χωρας της....

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας και προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού, Μονπελιέ, έχασε με 3-1 στην έδρα της νεοφώτιστης, Ρεμς και εξακολουθεί να... παραπαίει χωρίς τον Ολιβιέ Ζιρού.

Αγνώριστη παρουσιάζονται στο ξεκίνημα της σεζόν οι Πρωταθλητές Γαλλίας. Η προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League, Μονπελιέ, ηττήθηκε με 3-1 στην έδρα της νεοφώτιστης Ρεμς και συνεχίζει να... παραπαίει χωρίς τον Ολιβιέ Ζιρού στην σύνθεση της, ο οποίος πουλήθηκε στην Άρσεναλ.
Αυτή ήταν η 3η ήττα για την Μονπελιέ, η οποία έχει μία νίκη και μία ισοπαλία, δηλαδή 4 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές.

Ο Βραζιλιάνος, Ντιέγκο Ριγκονάτο, άνοιξε το σκορ για την Ρεμς στο 38', ο Καμπεγιά απάντησε στο 55', αλλά με τα τέρματα των Γκλομπάρ και Κουρτέ οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-1.

Οι συνθέσεις:

ΡΕΜΣ: Αγκασά, Μαντί, Τακαλφρέ, Βεμπέρ, Σουαρέ, Ντεβό, Κριχόβιακ, Μπουκουντζί Κα (68' Γκισοφί), Γκλομπάρ, Ντιέγκο Ριγκονάτο, Φοβέργκ (79' Κουρτέ).

ΜΟΝΠΕΛΙΕ: Ζουρντρέν, Μποκαλί, Κονγκρέ, Ίλτον, Μπεντιμό, Σταμπουλί, Εστράδα, Αΐτ-Φανά (73' Αντονί Μουνιέ), Ουτάκα (26' Σουλεϊμάν Καμαρά), Μπελχαντά, Εμανουέλ Ερέρα (55' Καμπεγιά)

Footreview



ALEX WEB RADIO/TV

Ερυθρόλευκη η νέα διοίκηση του ΣΕΦ

Ερυθρόλευκη η νέα διοίκηση του ΣΕΦ

Πρόεδρος του ΣΕΦ ο πρώην πολίστας του Ολυμπιακού, Αντώνης Αρώνης. Αντιπρόεδρος ο Ελληνιάδης, Συντονιστής Διευθυντής ο Φασούλας και ο Γιώργος Σιγάλας αναπληρωτής.
Η διοίκηση του ΣΕΦ άλλαξε και απέκτησε ερυθρόλευκο χρώμα. Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού έκανε γνωστή τη νέα διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, όπου πρόεδρος της θα είναι ο παλαίμαχος πολίστας του Ολυμπιακού, Αντώνης Αρώνης.
Παράλληλα, ο Αντώνης Αρώνης θα έχει για στενούς του συνεργάτες και ορισμένους παλαίμαχους μπασκετμπολίστες των Πειραιωτών.

Ο Σταύρος Ελληνιάδης θα έχει τον ρόλο του Αντιπροέδρου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Παναγιώτης Φασούλας θα είναι Συντονιστής Διευθυντής, ενώ Αναπληρωτής Συντονιστής Διευθυντής θα είναι ο Γιώργος Σιγάλας.

Πρόκειται για μία θετική εξέλιξη, καθώς η επιλογή των συγκεκριμένων ανθρώπων προμηνύει πως θα υπάρξει μία άριστη συνεργασία μεταξύ της διοίκησης του ΣΕΦ και της ΚΑΕ Ολυμπιακός ενόψει της νέας σεζόν.

Την επιλογή των συγκεκριμένων ανθρώπων την έκανε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και πρώην προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιάννης Ιωαννίδης.

Η ανακοίνωση:

"Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού ανακοινώνει απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη, με την οποία ορίζεται νέα διοίκηση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Πρόεδρος:  Αντώνης Ι. Αρώνης

Αντιπρόεδρος: Σταύρος Η. Ελληνιάδης

Γραμματέας: Ηλίας Α. Λαουλάκος

Το ΔΣ συμπληρώνουν οι: Αποστόλης Χ. Ρόσσιος, Κυριάκος Ι. Μιχαλολιάκος, Δημήτρης Γ. Αντωνακάκης και Μαρία Β. Παρασκευά.

Συντονιστής Διευθυντής: Παναγιώτης Ι. Φασούλας

Αναπληρωτής Συντονιστής Διευθυντής: Γιώργος Σ. Σιγάλας".


www.redplanet.gr/

Γκετσεβίτσιους: "Το χρειαζόμασταν αυτό το ματς"

Γκετσεβίτσιους: "Το χρειαζόμασταν αυτό το ματς"

Ο Γκετσεβίτσιους αναφέρθηκε στη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ, επισημαίνοντας πως η ομάδα έπαιξε καλή άμυνα. "Το χρειαζόμασταν αυτό το ματς", σχολίασε ο Λιθουανός σουτέρ.
Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους παρουσιάζεται αναγεννημένος στα φιλικά προετοιμασίας του Ολυμπιακού, καθώς δείχνει πως έχει βρει τον ρόλο του μέσα στην ομάδα. Για ακόμη μία φορά, αυτή την φορά κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πραγματοποίησε θετική εμφάνιση, στη νίκη των Πειραιωτών επί των Ρώσων με σκορ 83-76.
Ο 24χρονος Λιθουανός σουτέρ είπε για το παιχνίδι: "Ήταν ένα φιλικό παιχνίδι ακόμη για εμάς. Είμαστε απλά στην αρχή των φιλικών. Το χρειαζόμασταν αυτό το ματς.

Είχαμε απέναντι μας μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, είδαμε τι κάνουμε σωστά και τι όχι και συνεχίζουμε σε αυτό τον ρυθμό.

Σήμερα ήταν διαφορετικά γιατί είδαμε τα λάθη μας σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Σάσαρι και τα βελτιώσαμε, παίξαμε καλύτερη άμυνα και φτάσαμε στη νίκη, συνεχίζουμε για το επόμενο φιλικό".


www.redplanet.gr/

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας και... Σάλκε

Συνεχίζεται η διάθεση των διαρκείας και... Σάλκε

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει πως θα συνεχιστεί και το Σάββατο (15/9) τόσο η διάθεση των διαρκείας, όσο και των εισιτηρίων για το ματς (18/9) με Σάλκε. Έμειναν των "45" και πάνω.
Ο Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλου της ομάδας πως και το Σάββατο (15/9) θα συνεχιστεί τόσο η διάθεση των διαρκείας, όσο και των εισιτηρίων για το ματς της Τρίτης (18/9), όπου ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την Σάλκε στο Φάληρο για την πρεμιέρα του Champions League. Για το εν λόγω παιχνίδι διατίθενται εκείνα που κοστίζουν από 45 ευρώ και πάνω. Δείτε πως μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοινώνεται ότι συνεχίζεται και το Σάββατο (15/09) η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» (είσοδος VIP), με ώρες διάθεσης 10:00-15:00.

Τηλέφωνο πληροφοριών  210-4800901 , Φαξ:  210-4800935 .

Επίσης συνεχίζεται τις ίδιες ώρες η διάθεση εισιτηρίων, για τον αγώνα απέναντι στην Σάλκε, από τα εκδοτήρια της Θύρας 25 με ώρες διάθεσης 10:00 - 15:00, έως την εξάντλησή τους.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 45€, 55€, 65€, 75€, & 175 € (VIP).

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, την ημέρα του αγώνα και μετά το άνοιγμα των θυρών του Γηπέδου, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.


www.redplanet.gr/