ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Τέσσερις «ερυθρόλευκοι» στην προετοιμασία της Εθνικής

ΕΘΝΙΚΗ ΒΟΛΕΙ
12/11/11
Από αύριο αρχίζει η προετοιμασία στο γήπεδο του Ρέντη για το Προολυμπιακό τουρνουά που θα γίνει στη Γαλλία
Η ώρα της Εθνικής… Αύριο, στο γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη (στις 17.30) θα συγκεντρωθούν οι διεθνείς που έχουν επιλέξει ο Αλέκος Λεώνης και ο Σωτήρης Δρίκος ώστε να αρχίσει η προετοιμασία για το Προολυμπιακό τουρνουά της Γαλλίας (23-27/11).
Στους αθλητές που έχουν κληθεί υπάρχουν και τέσσερις παίκτες του Ολυμπιακού ( Γιώργος Πετρέας, Ντμίτρι Φιλίποφ, Ανδρέας Ανδρεάδης και Μενέλαος Κοκκινάκης).
Οι υπόλοιποι είναι οι Κώστας Χριστοφιδέλης, Μίταρ Τζούριτς, Τάσος Ασπιώτης, Κώστας Προύσαλης, Θεόκλητος Καριπίδης, Παναγιώτης Πελεκούδας, Νίκος Σμαραγδής, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Ανδρέας Φράγκος, Αχιλλέας Παπαδημητρίου। Η αποστολή θα αναχωρήσει για τη Γαλλία στις 22 Νοεμβρίου.
www.olympiacos24.gr

Ζητούμενο η σταθερότητα

ΑΓΓΕΛΟΥ-ΙΒΚΟΒΙΤΣ
12/11/11

Ο βοηθός του Ντούσαν Ιβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου εξήγησε τη χρησιμότητα του αυριανού αγώνα με το Περιστέρι

Σταθερότητα ψάχνει ο Ολυμπιακός μέσα από παιχνίδια όπως αυτό με το Περιστέρι και συνάμα θέλει να βελτιώσει την εικόνα του αλλά και να μειώσει τα λάθη του, όπως εξήγησε ο βοηθός του Ντούσαν Ιβκοβιτς, Βαγγέλης Αγγέλου

«Συνεχίζουμε το επόμενο εικοσαήμερο με τέσσερα παιχνίδια εντός Αθηνών, αρχής γενομένης μ’ αυτό απέναντι στο Περιστέρι, μια ομάδα που έχει σαφή μπασκετικό προσανατολισμό. Για μας είναι ένα παιχνίδι που σίγουρα προετοιμάζει το επόμενο σε ένα διάστημα που προσπαθούμε να βρούμε σταθερότητα μέσα από παιχνίδια και αντιμετώπιση προβλημάτων»।

www.olympiacos24.gr

Πρίντεζης: «Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας»

ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ
12/11/11

Ο Γιώργος Πρίντεζης επισημαίνει πως δεν θα πρέπει να επαναληφθούν τα λάθη που έγιναν με αντίπαλο την Καντού

Σημάδια βελτίωσης θα πρέπει να παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος (19.00) σύμφωνα με τον Γιώργο Πρίντεζη και να αποφευχθούν τα λάθη που έγιναν με την Καντού στην Ιταλία για την Ευρωλίγκα. Ο Έλληνας φόργουορντ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ τόνισε πως η ομάδα του Ολυμπιακού χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά.

«Οι εμφανίσεις του Περιστερίου ως τώρα δείχνουν μια ομάδα που αν μη τι άλλο αξίζει να την προσέχεις. Εμείς δεν θέλουμε απλά τη νίκη, αλλά να διορθώσουμε ότι λάθος κάναμε στην Ιταλία και τα λάθη ήταν πολλά ανεξάρτητα αν στο τέλος θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Τα λάθη θα ήταν και πάλι το ζητούμενο για μας। Χρειαζόμαστε πολλή δουλειά και το ξέρουμε και γι’ αυτό αρχής γενομένης με το Περιστέρι θα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε στο δρόμο της βελτίωσης».

www.olympiacos24.gr

Ίβκοβιτς: «Θα παίξουμε καλύτερο μπάσκετ σύντομα»

ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΛΟΥΚΑΣ
12/11/11

Ο Σέρβος προπονητής επισήμανε πως οι παίκτες του θα μάθουν πολλά από τα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και ζήτησε τη συμπαράσταση του κόσμου

«Χρειάζεται υπομονή και θα έλθουν τα αποτελέσματα» τόνισε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς στο περιθώριο της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του νέου καταστήματος με προϊόντα της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο Σέρβος μίλησε επίσης για τους πολλούς τραυματισμούς, ενώ δεν ήθελε να κάνει κάποιο σχόλιο για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, με την οποία επιτρέπει την παρουσία των οπαδών του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής.

«Είναι μεγάλη μας χαρά που ανοίγει το πρώτο μαγαζί της ομάδας μπάσκετ και να ξέρουμε που να στείλουμε τους φίλους που θέλουν να προμηθευτούν τα πράγματα της ομάδας. Πιστεύω ότι αυτή η εκδήλωση θα βοηθήσει και λίγο την ομάδα σε μια σημαντική περίοδο για μας. Είναι τιμή μας που είμαστε εδώ» είπε, ενώ μιλώντας για την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού επισήμανε:

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα όπως έχω πει από την αρχή. Πρέπει να ρολάρουμε και να σταματήσουν λίγο και οι τραυματισμοί που μας έχουν ταλαιπωρήσει. Πιστεύω ότι τα αποτελέσματα θα έρθουν σίγουρα. Πρέπει να ετοιμάσουμε ένα, ένα τα παιχνίδια και αρχή να κάνουμε με το Περιστέρι» και συμπλήρωσε:

«Αν είχαμε κερδίσει στο τελευταίο σουτ και την Κάχα Λαμποράλ και την Καντού δεν θα είχε αλλάξει τίποτα στην κατάσταση που υπάρχει τώρα. Η ομάδα θα μάθει πολλά απ’ αυτά τα παιχνίδια. Είχαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς και σίγουρα αυτή τη στιγμή θέλουμε μια βοήθεια, μια μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα».

Τέλος, για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ με την οποία μειώθηκε η ποινή του Παναθηναϊκού, δήλωσε: «Δεν μπορώ να ασχοληθώ με τις αποφάσεις των Ανώτερων Δικαστηρίων. Είμαι προπονητής και η δουλειά μου είναι να ετοιμάσω την ομάδα».

Στη διάθεση του Ντούσαν Ίβκοβιτς τέθηκε και πάλι ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος έβγαλε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης. Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρήθηκε από μία ελαφριά θλάση στον δεξί του ώμο.

Αντίθετα, ο Δημήτρης Κατσίβελης ακολούθησε ένα μέρος της προπόνησης, ενώ εκτός παρέμεινε ο Μάρκο Κέσελ, ο οποίος νιώθει ενοχλήσεις στον αστράγαλο। Ο νεαρός γκαρντ έχει υποστεί ένα ελαφρύ διάστρεμμα και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναμένεται να τον προφυλάξει στην αναμέτρηση με το Περιστέρι.

www.olympiacos24.gr

Το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε τον απίθανο Δημητρακόπουλο

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΟΑΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ
12/11/11

Το Olympiacos24.gr αποκαλύπτει τα «πράσινα» επιχειρήματα και εκθέτει το ΑΣΕΑΔ με τις απίστευτες παραλείψεις του

Μαγικά πράγματα ακούστηκαν κατά την εκδίκαση της προσφυγής του Παναθηναϊκού, τα οποία όλως τυχαίως εισακούστηκαν από τους δικαστές του ΑΣΕΑΔ. Το «olympiacos24.gr» εξασφάλισε μερικούς από τους ισχυρούς του δικηγόρου Δημητρακόπουλου και πραγματικά είναι απορίας άξιον πως εισακούστηκαν από τους δικαστές.

Ο «ένοχος» Μπουρούσης και το γυμνό παιδί!

«Έχω λοιπόν παράπονο κύριε Πρόεδρε γιατί ρίξανε 4 αγωνιστικές στον ΠΑΟ για ποιο λόγο», αναρωτήθηκε με περισπούδαστος ύφος ο Δημητρακόπουλος και συνέχισε ανάλογα. «Μόνο φίλαθλοι του ΠΑΟ ήτανε στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή. Η ίδια η αστυνομία είπε ότι εκείνη τη στιγμή οι φίλαθλοι πανηγύριζαν και στο τέλος ο κύριος Μπουρούσης αντιδίκησε και οι φίλαθλοι τον προπηλάκισαν».

Ορίστε λοιπόν ο ένοχος ο Μπουρούσης! Αλήθεια τι έγινε με τα πρόσωπα που φαίνονται σε φωτογραφίες και το βίντεο του αγώνα; Έχουν γίνει διώξεις; Έγιναν συλλήψεις; Μήπως το γυμνό παιδί που πετάει το μπουκάλι, είναι δικαιολογημένα αγανακτισμένο από τον προκλητικό Μπουρούση;

Η ΕΔΕ δεν έγινε ποτέ

«Η νομολογία έχει πολλά παραδείγματα που συνηγορούν υπέρ της άποψης ότι η ποινή που μας επεβλήθη ήταν άδικη», είπε μεταξύ άλλων ο Δημητρακόπουλος. Ξέχασε βέβαια να αναφέρει ότι ακόμα δεν έχει βγει τίποτε προς τα έξω για την ΕΔΕ που είχε διαταχθεί για ευθύνες στους αστυνομικούς που επέτρεψαν να γίνει η κατάργηση των αποφάσεων για τα μέτρα ασφαλείας του παιχνιδιού. Φυσικά δεν τιμωρήθηκε κανείς, ενώ είχαν καταστρατηγηθεί όλα όσα είχαν συμφωνηθεί στην σύσκεψη ασφαλείας.

Γιατί δεν κλήθηκε ο «Ντούντα»;

Συνεχίζουμε την αντιπαραβολή των φοβερών επιχειρημάτων του Δημητρακόπουλου με τα πραγματικά γεγονότα. «Ο Ολυμπιακός γκρεμίζει το ΣΕΦ και τρώει 6 αγωνιστικές και εμείς για περιορισμένης έκτασης επεισόδια τρώμε 4; Αρχή Αναλογικότητας και Ισονομίας κύριε Πρόεδρε. Καλά έκανε και έριξε 6 αγωνιστικές στον Ολυμπιακό αλλά εμείς»; Πολύ καλά έκανε κύριε Δμητρακόπουλε. Άλλωστε στο ΟΑΚΑ δεν έγινε τίποτε. Έσκισαν τη φισούνα με στιλέτο και κινδύνευσε η ζωή του Ίβκοβιτς, αλλά ποτέ δεν κλήθηκε να καταθέσει ούτε από τον αθλητικό δικαστή, ούτε από το ΑΣΕΑΔ. Πως γίνεται αυτό; Συνήθως οι δικαστές λαμβάνουν υπόψη τόσο τις επώνυμες καταγγελίες όσο και τα δημοσιεύματα των εφημερίδων που είχαν αναφερθεί εκτενώς στο συγκεκριμένο περιστατικό ζούγκλας. Κι όμως το ΑΣΕΑΔ αγνόησε τα πάντα και δικαίωσε τον απίθανο Δημητρακόπουλο!

Ο Ομπράντοβιτς θέλει τώρα κόσμο;

Ο Ομπράντοβιτς που τόσα χρόνια λέει ότι θα πάρει την ομάδα του και θα φύγει από το παρκέ, αλλά δεν το είχε κάνει ποτέ, πρόσφατα δήλωσε ότι δεν θέλει κόσμο στο ντέρμπι। Τώρα θέλει κόσμο; Και τι λέει για την απόφαση που πάρθηκε; Είναι τελικά μαλάκες αυτοί που κάνουν τα επεισόδια; Θέλει να παίξει με κόσμο; «Μία αγωνιστική να μειώσετε ώστε να παίξουμε την άλλη Κυριακή με τους φιλάθλους μας», παρακάλεσε ο Δημητρακόπουλος και φυσικά το ΑΣΕΑΔ έσπευσε να του κάνει την χάρη.

www.olympiacos24.gr

Η Τούμπα έλκει τους "κυανοκίτρινους"

Η Τούμπα έλκει τους "κυανοκίτρινους"

Ο Παναιτωλικός θέλει τον κόσμο του στην έδρα του ΠΑΟΚ, οι "ασπρόμαυροι" είναι θετικοί να δώσουν εισιτήρια κι απομένει το "ναι" της Αστυνομίας.
Ο Παναιτωλικός δεν θέλει να νιώσει... μοναξιά στην Τούμπα, στην αναμέτρηση της επόμενης Κυριακής (20/11) με τον ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ κόσμος κερκίδα

Έτσι, ζήτησε τριακόσια εισιτήρια από τους "ασπρόμαυρους" για τους οπαδούς του, αίτημα στο οποίο οι τελευταίοι δεν είναι αρνητικοί.
Μάλιστα, μεταξύ των δύο ΠΑΕ έχει ήδη συζητηθεί το ενδεχόμενο να πάρει κι ο "Δικέφαλος" εισιτήρια στη συνάντηση του δεύτερου γύρου, στο Αγρίνιο, κάτι που βρίσκει θετική τη διοίκηση του Παναιτωλικού, εφόσον βεβαίως ικανοποιηθεί το δικό της αίτημα.

Πάντως, αν τελικώς πάρει εισιτήρια η ΠΑΕ Παναιτωλικός από τον ΠΑΟΚ είναι κάτι που δεν θα το αποφασίσουν οι δύο σύλλογοι, αλλά η Αστυνομία της Θεσσαλονίκης, στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα, που προγραμματίστηκε να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στην Τούμπα.

Σε αυτή τη σύσκεψη οι εκπρόσωποι της ΕΛ.ΑΣ θα ανάψουν ή όχι το πράσινο φως για τη μετακίνηση οπαδών από το Αγρίνιο στη Θεσσαλονίκη, οπότε αναλόγως θα λειτουργήσουν οι δύο ΠΑΕ.

www.sport24.gr/

Ετοιμάζει αλλαγές ο Σάντος

Ετοιμάζει αλλαγές ο Σάντος

12/11/2011 Αλλαγές, πολλές ή όχι θα φανεί στο γήπεδο, ετοιμάζει ο Φερνάντο Σάντος εν όψει του δεύτερου φιλικού της Εθνικής, την Τρίτη στο Άλταχ της Αυστρίας απέναντι στη Ρουμανία. Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός αναμένεται να δώσει ευκαιρίες και στους παίκτες που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Ρωσία (1-1) και πιθανώς να ξεκουράσει κάποιους παίκτες που δεν έχουν να του αποδείξουν τίποτα.

Το πρωί του Σαββάτου όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό έκαναν αποθεραπεία. Εκείνοι που πέρασαν σαν αλλαγή μαζί με όσους δεν χρησιμοποιήθηκαν γυμνάστηκαν κανονικά κάνοντας ασκήσεις κυκλοφορίας και παίζοντας δίτερμα έξι εναντίον έξι στο μισό γήπεδο (με τον Χαλκιά και τον Καπίνο στην κάθε εστία).

Ο Φερνάντο Σάντος, όντας προφανώς ικανοποιημένος από την εικόνα και τη διάθεση στο ματς με τη Ρωσία, άφησε ελεύθερους τους διεθνείς, που θα έχουν τη δυνατότητα να περάσουν κάποιες ώρες κοντά σε αγαπημένα τους πρόσωπα προτού επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 16:00 την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά. Προπόνηση προγραμματίστηκε και για το πρωί της Δευτέρας, ενώ η αποστολή θα αναχωρήσει το μεσημέρι της ίδιας ημέρας για το Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας. Από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Άλταχ, που απέχει περίπου 40 λεπτά.

www.sport-fm.gr/

«Τα αποτελέσματα θα έρθουν»

«Τα αποτελέσματα θα έρθουν»

12/11/2011
Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε το παρών στα εγκαίνια του "Official Olympiacos BC Store" και εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας, τονίζοντας πως με την βοήθεια του κόσμου τα καλά αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να έρθουν, καθώς η ομάδα έχει ποιότητα και αυτό θα αρχίσει σιγά-σιγά να φαίνεται.

«Είναι χαρά και τιμή μας να βρισκόμαστε σήμερα (12/11) εδώ. Θεωρώ πως θα βοηθήσουν την ομάδα, σε μια σημαντική περίοδο. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Έχει έρθει η περίοδος που η ομάδα πρέπει να ρολάρει. Να σταματήσουν οι τραυματισμοί που μας ταλαιπωρούν και θεωρώ πως τα αποτελέσματα θα έρθουν», είπε αρχικά ο "Ντούντα" και συνέχισε:

«Κοιτάμε παιχνίδι το παιχνίδι. Αύριο (12/11) παίζουμε με το Περιστέρι. Δεν θα άλλαζε κάτι εάν δεν χάναμε στο τελευταίο σουτ από την Κάχα Λαμποράλ και την Καντού. Η ομάδα έχει να μάθει πάρα πολλά από αυτά τα παιχνίδια. Προετοιμάζουμε ένα ένα τα παιχνίδια, τώρα αρχίσουμε να μπαίνουμε στο ρυθμό μας».

Κλείνοντας, έκανε έκκληση στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα: «Είχαμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας ματς και σίγουρα αυτή τη στιγμή θέλουμε μια βοήθεια, μια μεγαλύτερη συμπαράσταση από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα».
 
www.thrylos.gr/

Μάτια της Ντόρτμουντ για Αβραάμ


Μάτια της Ντόρτμουντ για Αβραάμ


Στο στόχαστρο της Ντόρτμουντ φέρεται να βρίσκεται ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει τους Γερμανούς από τις μονομαχίες του Champions League.
Ο κεντρικός αμυντικός, ο οποίος το καλοκαίρι ανανέωσε την συνεργασία του με τον Θρύλο αγωνίστηκε στο φιλικό της Εθνική μας ομάδας με την Ρωσία.
Για χάρη του, άνθρωποι της Ντόρτμουντ βρέθηκαν στο "Γ. Καραϊσκάκης", έτσι ώστε, να τσεκάρουν για ακόμη μία φορά τον διεθνή άσο.

Οι εντυπώσεις που της άφησε ήταν θετικές και δεν αποκλείεται να συνεχιστεί η παρακολούθηση του και το επόμενο διάστημα.
 
 
www.redplanet.gr/

Εκτός οι Κέσελ και Κατσίβελης

Εκτός οι Κέσελ και Κατσίβελης

Χωρίς τους Μάρκο Κέσελ και Δημήτρη Κατσίβελη στην 12άδα αναμένεται να αντιμετωπίσει το Περιστέρι ο Ολυμπιακός, αφού οι δύο "ερυθρόλευκοι" ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς. Κανονικά ο Κάιλ Χάινς.
Με δύο προβλήματα θα παρουσιαστεί στο "Ανδρέας Παπανδρέου" ο Ολυμπιακός.
Ο  λόγος για τους Μάρκο Κέσελ και Δημήτρη Κατσίβελη, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από μικροτραυματισμούς και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τους άφησε εκτός της προπόνησης του Σαββάτου (12/11).

Ο Σέρβος φόργουορντ έχει ενοχλήσεις στην δεξιά φτέρνα και έχει κάνει μαγνητική τομογραφία, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν έχουν βγει ακόμα και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς αναμένεται να τον προφυλάξει στο παιχνίδι με το Περιστέρι.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Δημήτρη Κατσίβελη, ο οποίος δεν είναι σε καλή κατάσταση και η αιτία είναι το ελαφρύ διάστρεμμα που κληρονόμησε τις προηγούμενες ημέρες και δεν το έχει ξεπεράσει πλήρως.

Αντιθέτως, τα καλά νέα αφορούν τον Κάιλ Χάινς. Ο Αμερικανός ξεπέρασε την θλάση που επηρέασε το παιχνίδι του στο ματς με την Καντού και πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση. Ο "Ντούντα" αναμένεται να τον χρησιμοποιήσει για μερικά λεπτά για να διαπιστώσει την κατάστασή του.

Εφόσον δεν αλλάξει κάτι, στο ματς με το Περιστέρι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης και Αντρέας Γλυνιαδάκης.

www.redplanet.gr/

Σπανούλης: "Σημαντικό και για μένα το ντέρμπι"

Σπανούλης: "Σημαντικό και για μένα το ντέρμπι"

Σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού, έδωσε το "παρών" στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ των Πειραιωτών. Τι είπε ο Σπανούλης για το ντέρμπι.
Το τεχνικό επιτελείο των ερυθρολεύκων και οι παίκτες, παραβρέθηκαν στα εγκαίνια της νέας μπουτίκ του Θρύλου.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ και πήγε να δει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες, αλλά και να ενημερωθεί για τα προϊόντα της μπουτίκ. Οι Red Drops έδωσαν μια διαφορετική νότα στην εκδήλωση με με τα χαμόγελα τους, ενώ και οι παίκτες ήταν ευδιάθετοι και δεν αρνήθηκαν να φωτογραφηθούν και να υπογράψουν αυτόγραφα με τους θαυμαστές του.

Σε δηλώσεις του ο Βασίλης Σπανούλης, μίλησε για το ντέρμπι του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ τονίζοντας πως είναι σημαντικό τόσο για εκείνον όσο και για την ομάδα.

"Είναι σημαντικό παιχνίδι τόσο για την ομάδα όσο και για μένα", είπε αρχικά ο Σπανούλης και συμπλήρωσε:

"Ακολουθούν τρία παιχνίδια πολύ σημαντικά παιχνίδια με Νανσί, Παναθηναϊκό και Μπιλμπάο και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι και στα τρία. Όταν παίζεις σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός πάντα υπάρχει πίεση γιατί θες να κερδίζεις πάντα. Αυτή η ομάδα χρειάζεται ψυχολογία και πιστεύω ότι θα έρθει μέσα από τις νίκες".

Τέλος, ο Λαρισαίος γκαρντ συμπλήρωσε:

"Είναι πολύ σημαντικό για μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός να μη μένει μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Μετά από πολλά χρόνια ο Ολυμπιακός έχει μπασκετικό μαγαζί κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο για όλους και κυρίως για τον κόσμο. Είναι χαρά μας που είμαστε εδώ να εγκαινιάσουμε το μαγαζί κι εύχομαι να πάει καλά το μαγαζί, να το στηρίξει ο κόσμος και μέσα από τις δικές μας επιτυχίες να πάει καλύτερα".


Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Red Bill:



Οι όμορφες Red Drops:


 
www.redplanet.gr

F1:Το ατύχημα του Αλόνσο (video)

F1:Το ατύχημα του Αλόνσο (video)

12/11/2011
Δείτε σε βίντεο την έξοδο του Φερνάντο Αλόνσο κατά τη διάρκεια της δεύτερης περιόδου ελεύθερων δοκιμών του γκραν πρι του Άμπου Ντάμπι.

ALEX WEB RADIO/TV

Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία λόγω Μαραθωνίου

Πού θα διακοπεί η κυκλοφορία λόγω Μαραθωνίου

12/11/2011

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν αύριο κατά μήκος της Μαραθώνιας Διαδρομής, λόγω της διεξαγωγής του Κλασικού Μαραθωνίου.
Πού θα διακοπεί αύριο η κυκλοφορία λόγω Μαραθωνίου
Αναλυτικά:

• 09.00 έως 17:30: Θα διεξαχθεί Αγώνας Δυναμικού Βαδίσματος από την αφετηρία του Μαραθωνίου, κατά μήκος της Μαραθώνιας Διαδρομής.

• 09.30: Θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 5 χλμ. από το Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής:
o Βασ. Κων/νου (Παναθηναϊκό Στάδιο) - Β.Κων/νου – Ριζάρη – Β.Σοφίας – Β.Αμαλίας – Διονυσίου Αρεοπαγίτου (αναστροφή στο ύψος του Θεάτρου Ηρώδου Αττικού) – Διονυσίου Αρεοπαγίτου – Β.Αμαλίας – Β.Όλγας – Β.Κων/νου – Παναθηναϊκό Στάδιο.

• 09.30: Θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. από το Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά μήκος της διαδρομής:
o Παναθηναϊκό Στάδιο - Β.Κων/νου – Β.Σοφίας – Μεσογείων – Φειδιππίδου - Μιχαλακοπούλου - Μεσογείων (αναστροφή Γ.Κ.Ν. Αθηνών) – Μεσογείων – Μιχαλακοπούλου – Φειδιππίδου - Λ.Β.Σοφίας – Ηρώδου Αττικού - Λ.Β.Κων/νου – Παναθηναϊκό Στάδιο.

• 09.35: θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Δρόμου SPECIAL OLYMPICS HELLAS (1000 μ.), με εκκίνηση τις Στήλες Ολυμπίου Διός και τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

• 10.45: θα πραγματοποιηθεί Αγώνας Παιδιών (700 μ.) από Β. Όλγας, με εκκίνηση από την είσοδο εγκαταστάσεων Ομίλου Αντισφαίρισης Αθηνών (Λεωφ. Βασ. Όλγας) και τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο.

• Ακόμη, επί της Μαραθώνιας Διαδρομής, με μέριμνα των τοπικών Δήμων θα διεξαχθούν αγώνες μικρών παιδιών.
Λόγω των αναφερόμενων αγώνων θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος της Μαραθώνιας διαδρομής, περιοχής των Δήμων Μαραθώνα, Ραφήνας-Πικερμίου, Παλλήνης, Παιανίας, Αγίας Παρασκευής, Χολαργού-Παπάγου, Χαλανδρίου, Φιλοθέης-Ψυχικού και Αθηναίων, ως εξής:
Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

• Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την αφετηρία μέχρι την οδό Κ. Σουλίου (Αγία Μαρίνα) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 06.00-11.50, συμπεριλαμβανομένης της οδού Μαραθωνομάχων (είσοδος, έξοδος και περιφερειακή οδός του Τύμβου Μαραθώνα).

• Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την οδό Κ. Σουλίου έως τη Λ. Διονύσου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 07.30-13.30.

• Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από τη Λ. Διονύσου έως την οδό Φλέμιγκ (δ/ση Ραφήνας) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08.00-15.10.

• Λεωφ. Μαραθώνος, στο τμήμα της από την οδό Φλέμιγκ (δ/ση Ραφήνας) έως τη Λ. Λαυρίου - Κλεισθένους (Σταυρός Αγίας Παρασκευής) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 08.00-15.10.

• Έξοδοι της Αττικής Οδού προς Ραφήνα και προς Παλλήνη, ώρες 08.00 έως 13.30 και 15.00 αντίστοιχα.

• Λεωφ. Μεσογείων, στο τμήμα της από το Σταυρό Αγίας Παρασκευής έως τη Λ. Κατεχάκη και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες από 08.30-17.05.

• Λεωφ. Μεσογείων, στο τμήμα της από τη Λ. Κατεχάκη μέχρι τον Πύργο Αθηνών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 09.00- 17.30.

• Φειδιππίδου, στο τμήμα της από την οδό Μιχαλακοπούλου έως τη Λ. Κηφισίας , καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 09.00-17.30, με εξαίρεση τα ασθενοφόρα που κινούνται προς τα Νοσοκομεία Παίδων Αθηνών.

• Θηβών, στο τμήμα της από την οδό Παπαδιαμαντοπούλου έως την οδό Λεβαδείας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Μεσογείων, κατά τις ώρες 09.00-17.30.

• Λεωφ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λ. Κηφισίας έως τη Λ. Βασ. Κων/νου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και σε όλες τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο κατά τις ώρες 09.00- 17.30.

• Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Σινώπης μέχρι τη Λεωφ. Μεσογείων, κατά τις ώρες 09.00-17.30.

• Λεωφ. Β. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Κων/νου έως τη Λ. Βασ. Αμαλίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και σε όλες τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο κατά τις ώρες 07.00-17.30.

• Λεωφ. Β. Κων/νου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 05.00΄ - 19.00΄.

• Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 05.00-19.00.

• Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από ώρα 15.00 της 12.11.2011 έως την 17.30 ώρα της 13.11.2011.

• Λεωφ. Β. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 05.00-19.00.

• Ριζάρη, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 07.00-17.30.

• Λεωφ. Β. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της από την οδό Ρηγίλλης μέχρι την οδό Ηρ. Αττικού και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, από ώρα 15.00 της 12.11.2011 έως την 17.30 ώρα της 13.11.2011.

• Λεωφ. Β. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Κων/νου μέχρι την οδό Ρηγίλλης και τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.00-17.30.

• Μελεάγρου, στο τμήμα της από την οδό Ησιόδου μέχρι τη Λεωφ. Β. Κων/νου, κατά τις ώρες 07.00-17.30.

• Κλεάνθους, στο τμήμα της Λεωφ. Β. Γεωργίου Β΄ μέχρι τη Λεωφ. Β. Κων/νου, κατά τις ώρες 07.00-17.30.

• Λεωφ. Β. Αμαλίας, σε όλο το μ ήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και σε όλες τις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο, κατά τις ώρες 07.00-15.00.

• Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού, στο τμήμα της από τη Λ. Βασ. Αμαλίας μέχρι την οδό Αθ. Διάκου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, κατά τις ώρες 07.00- 15.00.

• Ακαδημίας, στο τμήμα της από την οδό Κανάρη μέχρι τη Λεωφ. Β. Σοφίας, κατά τις ώρες 07.00-17.30.

• Β. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της, κατά τις ώρες 07.00- 15.00.

• Σταδίου, στο τμήμα της από την οδό Αμερικής μέχρι την πλατεία Συντάγματος, κατά τις ώρες 07.00-15.00.

• Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους αυτής μέχρι την πρώτη παράλληλο κατά τις ώρες 07.00-15.00.

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές των παρακάτω οδών από τις 18:00 του Σαββάτου 12 Νοεμβρίου ως τις 19:00 της Κυριακής 13 Νοεμβρίου:

• Μιχαλακοπούλου, στο τμήμα της από την οδό Φειδιππίδου έως τη Λεωφ. Μεσογείων .

• Φειδιππίδου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Β. Σοφίας έως την οδό Μιχαλακοπούλου.

• Αρχιμήδους , στο τμήμα της από τη Πλ. Πλαστήρα έως την οδό Δικαιάρχου.

• Πλ. Παναθηναϊκού Σταδίου.

• Ευφορίωνος , σε όλο το μήκος της.

• Ερατοσθένους, στο τμήμα της από την οδό Ευτυχίδου έως της Λ. Βασ. Κων/νου.

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές των παρακάτω οδών από τις 00:00 της Κυριακής 13 Νοεμβρίου ως τις 17:30 της Κυριακής:

• Λεωφ. Μαραθώνος , σε όλο το μήκος της.

• Μαραθωνοδρόμων, σε όλο το μήκος της.

• Λεωφ. Δημοκρατίας , στο τμήμα της από τη Λ. Κάτω Σουλίου μέχρι το Μαραθώνα.

• Οδός Πανός, σε όλο το μήκος της.

• Λεωφ. Μεσογείων , σε όλο το μήκος της.

• Λεωφ. Β. Σοφίας , σε όλο το μήκος της.

• Λεωφ. Β. Κων/νου , σε όλο το μήκος της.

• Λεωφ. Β. Όλγας, σε όλο το μήκος της.

• Αρδηττού , σε όλο το μήκος της.

• Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.

• Μελεάγρου, στο τμήμα της από Ησιόδου έως Λεωφ. Β. Κων/νου.

• Β. Γεωργίου Β΄, στο τμήμα της από Ηρ. Αττικού έως Λεωφ. Βασ. Κων/νου.

• Κλεάνθους, στο τμήμα της Β. Γεωργίου Β΄ έως Λεωφ. Β. Κων/νου.

• Ριζάρη, σε όλο το μήκος της.

• Λεωφ. Β. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της.

Απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων και στις δύο πλευρές των παρακάτω οδών από τις 08:00 της Κυριακής 13 Νοεμβρίου ως τις 15:00 της Κυριακής:

• Λεωφ. Ανδρέα Συγγρού, στο τμήμα από τη Λ. Β. Αμαλίας μέχρι την οδό Αθανασίου Διάκου.

Απαγόρευση της κάθετης διέλευσης των οχημάτων από τη Μαραθώνια διαδρομή κατά τις ώρες που τα τμήματα αυτής θα είναι
αποκλεισμένα από την κυκλοφορία των οχημάτων εκτός των παρακάτω ελεγχόμενων κόμβων κάθετης διέλευσης:
• Λεωφ. Μαραθώνος & Διονύσου (Ν. Μάκρη)
• Λεωφ. Μαραθώνος & Αγίας Μαρίνας (Αγία Μαρίνα)
• Λεωφ. Μαραθώνος & Φλέμιγκ (Ραφήνα)
• Λεωφ. Μαραθώνος & Αγίου Χριστοφόρου - Βλεπύρου (Πικέρμι)
• Λεωφ. Μαραθώνος & Πατριάρχου Γρηγορίου-Εθνικής Αντιστάσεως (Παλλήνη)
• Λεωφ. Μαραθώνος & Έξοδος Αττικής Οδού (Παλλήνη)
• Λεωφ. Μαραθώνος & Λεωφ. Λαυρίου - Κλεισθένους - Κυκλάδων (Σταυρός)
• Λεωφ. Μεσογείων & Αγ.Ιωάννου – Ελπίδος - Χαλανδρίου (Αγ. Παρασκευή)
• Λεωφ. Μεσογείων & 17ης Νοέμβρη - Ζωοδόχου Πηγής (Χολαργός, Χαλάνδρι)
• Λεωφ. Μεσογείων & Ιωάννου Θεολόγου-Παρίτση (Χολαργός-Ν. Ψυχικό)
• Λεωφ. Μεσογείων & Λεωφ. Δημοκρατίας (Ν. Ψυχικό)
• Λεωφ. Μεσογείων & Λεωφ. Κατεχάκη (Αθήνα)
• Λεωφ. Μεσογείων & Φωκίδος (Αθήνα)
Οι ανωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μπορεί να παραταθούν ή και να μειωθούν ανάλογα με την εξέλιξη του αγωνίσματος με ευθύνη της Τροχαίας.
Από όλες τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα ειδικά διαπιστευμένα οχήματα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ . και αυτά της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος και του Ε.Κ.Α.Β.

Πηγή: newsbeast.gr

«Για την Εθνική, σε όλη τη Γη!»

«Για την Εθνική, σε όλη τη Γη!»


Έχοντας ξεπεράσει τα επτά χρόνια ζωής, ο «Γαλανόλευκος Φάρος» συνεχίζει να στέκεται στο πλευρό της Εθνικής. Διαβάστε τι είπε στο gazzetta.gr ο πρόεδρός του, Νίκος Φλέκας, για το μουσείο της Εθνικής στα Χανιά και τα επόμενα σχέδια του συνδέσμου.
Από το καλοκαίρι του 2004 και το έπος της Πορτογαλίας, η Εθνική μας ομάδα έχει τον δικό της σύνδεσμο. Ο «Γαλανόλευκος Φάρος» με έδρα τα Χανιά, είναι ο… 12ος παίκτης της ομάδας του Σάντος και παλαιότερα εκείνης του Ρεχάγκελ, και συνεχίζει με μεγαλύτερα όνειρα ενόψει και της διοργάνωσης στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, έχοντας μάλιστα πλέον και το επίσημο Μουσείο της «γαλανόλευκης» στην Κρήτη. Ο πρόεδρος του συνδέσμου, Νίκος Φλέκας, μίλησε στο gazzetta.gr λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα της Ελλάδας με τη Ρωσία στο «Καραϊσκάκης» και αναφέρθηκε στα σχέδια του συνδέσμου για το μέλλον.
«Το Μάιο κάναμε τα εγκαίνια του Μουσείου της Εθνικής μας, μετά από πολλή προσπάθεια και είμαστε υπερήφανοι για αυτό. Έχουμε δεκάδες κορνίζες με φανέλες υπογεγραμμένες από τους παίκτες και ιστορικά εισιτήρια. Έχουμε άκοπο το εισιτήριο του τελικού με την Πορτογαλία, αλλά και πιστό αντίγραφο της ευρωπαϊκής κούπας! Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο κόσμος το επισκέπτεται, αλλά θα θέλαμε τώρα ενόψει του Euro 2012, σε συνεννόηση με την ΕΠΟ να βρούμε ένα χώρο εδώ στην Αθήνα να εκθέσουμε όλο αυτό το συλλεκτικό υλικό που διαθέτουμε, για να το δει ο κόσμος λίγες εβδομάδες πριν από τη διοργάνωση του Euro. Μάλιστα, τώρα θα έχουμε και ένα συλλεκτικό λεύκωμα για την Εθνική μας που ξεκινάει από το 2004 και φτάνει μέχρι και το παιχνίδι με την Κροατία και τα σχέδιά μας δεν σταματάνε εδώ», ανέφερε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Φιλάθλων της Εθνικής με έδρα τα Χανιά, Νίκος Φλέκας.
«Για μένα προσωπικά, ως πρόεδρος του Γαλανόλευκου Φάρου η Εθνική ομάδα είναι τρόπος ζωής», σχολίασε αναφερόμενος στο πώς βλέπει τη συμμετοχή του σε όλη αυτή την προσπάθεια και τόνισε με καμάρι: «Συνολικά αριθμούμε περί τα 7.000 μέλη σε όλο τον κόσμο. Από το 2004 και μετά όταν και ιδρυθήκαμε είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα, και στα καλά και στα άσχημα. Οργανώνουμε ταξίδια σε εκτός έδρας αγώνες, πήγαμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής και φυσικά θα είμαστε και στο προσεχές Euro».
«Να έρθει η Εθνική και στην επαρχία»
Σχετικά με τις σχέσεις του συνδέσμου με την ΕΠΟ αλλά και την επιθυμία τους να δουν την Εθνική και στην επαρχία τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό που ο Σοφοκλής Πιλάβιος αγαπάει πολύ την Εθνική. Κάνει κάτι που του αρέσει και προσπαθεί να είναι όλα εντάξει για την ομάδα και αυτό είναι εξαιρετικό για μας. Εμείς θέλουμε να δούμε την Εθνική ομάδα και στην επαρχία. Το Ηράκλειο έχει αποδειχτεί… γούρικο, ενώ και άλλες επαρχιακές πόλεις μπορούν να φιλοξενήσουν την ομάδα και να μαζέψουν κόσμο. Έστω στα φιλικά, τα γήπεδα στην επαρχία θα γέμιζαν για να δει ο κόσμος τους διεθνείς».
Στο Ισραήλ με σημαία για… Γκίνες
Όπου κι αν παίζει η Εθνική ο «Φάρος» δεν την αφήνει, ενώ στο Τελ Αβίβ οι Έλληνες φίλαθλοι ύψωσαν μια σημαία διαστάσεων ρεκόρ! «Στο Ισραήλ, είχαμε άνθρωπο από το Ηράκλειο που βρίσκεται στο ρεκόρ Γκίνες και έφτιαξε την τεράστια αυτή σημαία που είχαμε βάλει στην κερκίδα, και τώρα τη φυλάμε στο Μουσείο της Εθνικής. Όπου κι αν παίζει η ομάδα θα είμαστε δίπλα της. Στην Κροατία σηκώσαμε εμείς αεροπλάνο για να πάμε! Ακόμα και στη Γεωργία, που η εκδρομή ήταν πάρα πολύ ακριβή είχαμε έστω και μικρή εκπροσώπηση. Στο παιχνίδι με τη Μάλτα το γκολ το έβαλα… εγώ! Αν και πήγαινε για ισοπαλία, προσπάθησα να δώσω σύνθημα στην κερκίδα να φωνάξουμε για τα παιδιά και μπήκε το γκολ της νίκης στην τελευταία φάση», σχολίασε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συνδέσμου.
Υπόσχεση για το Euro και… πρόβλεψη
Όσο για το Euro στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας, ο «Φάρος» θα είναι φυσικά και πάλι εκεί και μάλιστα με μεγάλη εκπροσώπηση. «Θα έχουμε 500 άτομα στο Euro και στη συνέχεια πιθανώς να αυξηθεί ο αριθμός, ενώ θα είναι και πολλοί ακόμα ομογενείς. Ο κόσμος στην Ελλάδα ασχολείται πολύ με τους συλλόγους, αλλά υπάρχουν και εκείνοι που είναι υγιείς φίλαθλοι και δεν βλέπουν τα πράγματα μόνο οπαδικά. Για όλους εμάς αυτή η διοργάνωση είναι ένα ακόμα όνειρο ζωής…»
Μάλιστα, λίγο πριν από τη σέντρα του αγώνα με τους Ρώσους, ο πρόεδρος του Συνδέσμου έκανε και την… πρόβλεψη που βγήκε αληθινή. «Σήμερα, 11/11/11, πρόσεξε να δεις που θα βγει 1-1 και το παιχνίδι» και… επαληθεύτηκε, ενώ υποσχέθηκε πως ο «Φάρος» θα είναι και στα καλά και στα άσχημα πάντα στο πλευρό της Εθνικής σε κάθε γωνιά της Γης…

www.gazzetta.gr/

Το Euro... κληρώνει στη ΝΕΤ



Το Euro... κληρώνει στη ΝΕΤ


 12/11/2011
Στις 2/12 θα διεξαχθεί στην Ουκρανία η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης του Euro 2012 που θα πάρει μέρος η Εθνική μας και ως εκ τούτου παρουσιάζει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Το Euro... κληρώνει στη ΝΕΤ
Η κλήρωση θα ξεκινήσει στις 7 το βράδυ της 2ας Δεκεμβρίου και θα την μεταδώσει η ΝΕΤ, η οποία θα βγάλει ειδική εκπομπή (πάντα στη ΝΕΤ) απ' τις 6.30 μ.μ.
Η εκπομπη θα συνεχιστεί και μετά την κλήρωση, δηλαδή απ' τις 8 και θα ολοκληρωθεί στις 9 μ.μ. Στην Ουκρανία, για την ΕΡΤ, θα είναι ο Ιωσήφ Νικολάου και παρουσιαστές της εκπομπής ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου, Μανόλης Δράκος.

Πηγή: sport-fm.gr

Η Άρσεναλ βγάζει παίκτες στο "σφυρί"

Η Άρσεναλ βγάζει παίκτες στο "σφυρί"

12/11/2011
Προς πώληση είναι οι Σκιλασί, Σαμάκ και Αλμούνια στην Άρσεναλ, με τον Αρσέν Βενγκέρ να έχει δώσει εντολή σε ατζέντηδες να φέρουν προτάσεις στο σύλλογο, ακόμη και για τον Ιανουαρίο.

Ο Σεμπαστιάν Σκιλασί μετά και την απόκτηση του Περ Μερτεζάκερ έχει μετατραπεί σε πέμπτος κεντρικός αμυντικός και δεν υπάρχει λόγος να παραμείνει.

Ο Μαρουάν Σαμάκ διανύει παρατεταμένη περίοδο ντεφορμαρίσματος, τέτοια που οι Λονδρέζοι αμφιβάλουν αν θα μπορέσει να διεκδικήσει ποτέ με αξιώσεις θέση στο βασικό σχήμα.

Τέλος, ο Μανουέλ Αλμούνια έχει μπει πλέον στα 34 και μετά το δανεισμό του στη Γουέστ Χαμ είναι διαθέσιμος προς μετεγγραφή έναντι 300.000 λίρες.
 
www.thrylos.gr/

"Τσέκαραν" Μήτρογλου δυο σκάουτερ

"Τσέκαραν" Μήτρογλου δυο σκάουτερ

12/11/2011
 
 
Από την Κολωνία και την Χόφενχαϊμ παρακολουθήσαν τον Κώστα Μήτρογλου στον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Ρωσίας στο φιλικό της Παρασκευής στο Φάληρο.
Ο Έλληνας επιθετικός, που ανήκει στον Ολυμπιακό και παίζει δανεικός στον Ατρόμητο, έπαιξε για 13 λεπτά και πήραν απλά... μυρωδιά από τις πραγματικές του δυνατότητες.
Οι δύο σύλλογοι έστειλαν ανθρώπους τους στο "Καραϊσκάκη" για να τον δουν, αφού ο "πιστολέτο" δεν κρύβει ότι μεγάλη επιθυμία του είναι να αγωνιστεί στην χώρα που γεννήθηκε και ήδη τα πρώτα σενάρια που έχουν κυκλοφορήσει θέλουν την πλευρά του παίκτη να έχει έρθει σε μια πρώτη επαφή με τον Ολυμπιακό προκειμένου να διαπιστωθεί το κατά πόσο είναι εφικτό να "σπάσει" ο δανεισμός του.

Βέβαια, ο παίκτης ανήκει στον Θρύλο και δύσκολα θα τον αφήσει ελεύθερο, αφού ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτιμάει απεριόριστα τις δυνατότητές του και τον πιστεύει πολύ. Για να δούμε...

www.thrylos.gr/

Τεσσάρα και πρωτιά oι Έφηβοι!

Τεσσάρα και πρωτιά oι Έφηβοι!

12/11/2011
Πρώτη και καλύτερη είναι η εφηβική ομάδα του Ολυμπιακού στο δικό της πρωτάθλημα υποδομών, αφού επιβλήθηκε με 4-3 του Ατρομήτου εκτός έδρας.
Η επίθεση ήταν εντυπωσιακή, όμως τα λάθη στην άμυνα πολλά, τα οποία ευτυχώς δεν πλήρωσαν οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά.
Από τη στιγμή που η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου πήρε το προβάδισμα μετά το 1-1, κατάφερε να φτάσει δύο φορές τη διαφορά του σκορ στα δύο τέρματα. Τα γκολ του Ολυμπιακού πέτυχαν οι Τζανετόπουλος (9'), Καρκασίνας (35'), Βέργος (62') και Βουτσιώτης (76').
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μάνης, Γενιτσαρίδης, Σωτηράκος, Τζανετόπουλος, Μπαντούνας, Λιάτσι, Γκίνο, Καρκασίνας, Πασαλίδης, Βουτσιώτης, Βέργος.

www.thrylos.gr/

Έχασε στα πέναλτι το ντέρμπι

Έχασε στα πέναλτι το ντέρμπι

12/11/2011

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς στο γυναικείο πρωτάθλημα με 7-8 από τη Βουλιαγμένη
ΑΝΤΩΝΑΚΟΥΟύτε ένα, ούτε δύο… Τέσσερα πέναλτι έδωσαν στη Βουλιαγμένη (τα μισά της γκολ δηλαδή) για να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο κολυμβητήριο του Πειραιά με 8-7.
Ο τεχνικός της ομάδας Χάρης Παυλίδης στερήθηκε τις υπηρεσίες της βασικής του τερματοφύλακα Μαρίας Τσουρή, που έχει ίωση αλλά και η16χρονη Χρυσή Διαμαντοπούλου στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Τρία γκολ πέτυχε η Αντωνάκου, δύο η Χιλ κι από ένα Αβραμίδου και Μαυρέλου.
Ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στην τελευταία του επίθεση, ωστόσο το σουτ της Αβραμίδου - στην παίκτρια παραπάνω- στα 18» απέκρουσε η τερματοφύλακας της Βουλιαγμένης και της εθνικής ομάδας Ελενα Κούβδου.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 2-2, 2-1, 1-2

www.olympiacos24.gr/

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με ΠΑΟ!

Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το ντέρμπι με ΠΑΟ!

12/11/2011 
H Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» το Σάββατο 19/11/2011 και ώρα 19:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:
ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣυνεχίζεται η διάθεση εισιτηρίων των 115€ & 185€ από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ», που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, την Δευτέρα 14/11 με ώρες διάθεσης 10:00 – 17:00, ή έως την εξάντλησή τους.
Όσοι επιθυμούν VIP εισιτήριο, μπορούν να απευθύνονται και στην Διεύθυνση Διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο γήπεδο «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» (τηλεφωνικό κέντρο 210 4800901).
Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.
Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, την ημέρα του αγώνα και μετά το άνοιγμα των θυρών του Γηπέδου, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού.

www.olympiacos24.gr/

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απαντάει στις ερωτήσεις του κόσμου του ΘΡΥΛΟΥ! μερος 2ο(video)

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απαντάει στις ερωτήσεις του κόσμου του ΘΡΥΛΟΥ! μερος 2ο(video)

12/11/2011 
ΒΑΛΒΕΡΔΕΟ Ερνέστο Βαλβέρδε  απαντησε στις ερωτησεις του ερυθρολευκου λαου, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας του Ολυμπιακού, δέχτηκε  ερωτήσεις και  απαντήσε μέσω του OlympiacosTV!
Στο δεύτερο μέρος των απαντήσεων του σχολιάζει τον παίκτη θα ήθελε να στην ομάδα αν είχε απεριόριστο budget, για τις μεταγραφές του Γενάρη και πολλά άλλα!


www.olympiacos.org

Το «αφεντικό» της πόλης!

Το «αφεντικό» της πόλης!

12/11/2011 
Ο Ολυμπιακός στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο, πέρασε άνετα το εμπόδιο του συντοπίτη Εθνικού, τον …διέλυσε με 3-20 κι έδειξε γιατί είναι χρόνια τώρα η πρώτη ομάδα του Πειραιά!
Η εικόνα του αγώνα

ΚΟΛΟΜΒΟΣΤο πρώτο νεκρό 3λεπτο της αναμέτρησης, δεν επηρέασε κανέναν, αφού η διαφορά δυναμικότητας των 2 ομάδων ήταν δεδομένη. Ο Εθνικός, σαν τελευταίος στη βαθμολογία, δε μπορούσε να ελπίζει ότι μπορεί να κάνει ζημιά στον  πρωταθλητή Ολυμπιακό.
Το 0-5 του πρώτου 8λεπτου, τα έλεγε όλα, αφού ο Ολυμπιακός, είχε 4 διαφορετικούς σκόρερ. Με 2 γκολ ο Μπλάνης κι από ένα οι Μουρίκης, Μάζης, Φουντούλης, διαμόρφωσαν το σκορ της πρώτης περιόδου, ενώ το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με αέρα 8 (!!!) τερμάτων, όταν οι Χατζηκυριακάκης, Κολόμβος και Δερβίσης, έβαλαν κι αυτοί το όνομά τους στον πίνακα των σκόρερ για να γίνει 9-1, σκορ ημιχρόνου.
Η τρίτη περίοδος , μάλλον χαρακτηρίζεται ως «οι σβηστές μηχανές του Ολυμπιακού», αφού ο Ολυμπιακός πέτυχε μόλις 3 τέρματα σε αυτή τη περίοδο, με τον Κατρουζανάκη να βάζει κι αυτός το όνομά του, στον πίνακα των σκόρερ και 2 τέρματα του Κολόμβου έκλεισε τη τρίτη περίοδο με 12-2 ενώ για τον Εθνικό, το δεύτερο τέρμα του, πέτυχε ο Αλεβίζος.
Το τελευταίο 8λεπτο του παιχνιδιού, το όποιο είχε και διαδικαστικό χαρακτήρα ο Ολυμπιακός πέτυχε 8 τέρματα. Δηλαδή όσα πέτυχε στη πρώτη και στη τρίτη περίοδο μαζι. Οι μηχανές άναψαν ξανά στο φουλ και με τον Φουντούλη να φτάνει τα 4 τέρματα, το σκορ του παιχνιδιού, σταμάτησε στο 3-20 με την ομάδα του Βλάχου, να περνάει ένα άνετο απόγευμα όπως  αναμενόταν.
Τα 8λεπτα: 0-5, 1-4, 1-3, 1-8
Σκόρερ
ΕΘΝΙΚΟΣ: Πετρόχειλος, Αλεβίζος, Δαδιώτης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπλάνης 4 , Μουρίκης 2, Μάζης,  Χατζηκυριακάκης,  Δερβίσης,  Κολόμβος 4, Φουντούλης 4, Κατρουζανάκης, Πρέκας, Καλογεράκος

www.olympiacos24.gr/

Μέγκιερι: "Πάμε για τη νίκη"

Μέγκιερι: "Πάμε για τη νίκη"

Λακωνικός στις δηλώσεις του ήταν ο Μπαλάς Μέγκιερι, ο οποίος παρευρέθηκε σε εκδήλωση της εταιρείας ιματισμού των "ερυθρόλευκων", δείχνοντας ωστόσο απόλυτα έτοιμος για το πρώτο "αιώνιο" ντέρμπι της καριέρας.
Ημέρα εκδηλώσεων το Σάββατο (12/11) για τον Ολυμπιακό, αφού εκτός από την παρουσία των Αριέλ Ιμπαγάσα και Μάρκο Πάντελιτς στο Red Store του γηπέδου "Γεώργιος Καραϊσκάκης", η εταιρεία ιματισμού της ομάδας είχε επίτιμο καλεσμένο τον Μπαλάς Μέγκιερι, σε event που πραγματοποίησε σε κατάστημά της.
Ο νεαρός Ούγγρος γκολκίπερ, ο οποίος εδώ και λίγο καιρό έχει πάρει τη φανέλα του βασικού από τον Φράνκο Κοστάνσο απάντησε λακωνικά στην ερώτηση για το επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/11) στο φαληρικό γήπεδο.

Πιο αναλυτικά, ο Μέγκιερι είπε απλά:

"Είμαι έτοιμος, νιώθω έτοιμος και δουλεύω ώστε να παρουσιαστώ όσο πιο έτοιμος μπορώ. Πάμε στο ντέρμπι για τη νίκη".

www.redplanet.gr/

Ρήξη μηνίσκου ο Παπάζογλου

Ρήξη μηνίσκου ο Παπάζογλου

Ένα ακόμα όνομα προστέθηκε στην λίστα με τους τραυματίες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος υπέστη ρήξη μηνίσκου και θα υποβληθεί σε αθροσκόπηση. Ρεπό την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι.
Δυσάρεστα είναι τα νέα για τον Τάσο Παπάζογλου, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι και συγκεκριμένα στο γόνατο.
Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση χολωμένος υποβλήθηκε σε εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων έδειξαν ότι έχει υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου και την Κυριακή θα υποβληθεί σε αθροσκόπηση.

Από 'κει και πέρα, τα προγράμματα αποκατάστασης τους συνέχισαν οι Ραφίκ Τζεμπούρ και Λιούμπομιρ Φέισα. Ο Σέρβος είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο "Γ. Καραϊσκάκης", ενώ ο Αλγερινός αναμένεται να δώσει κανονικά το "παρών".

Τέλος, ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε στους παίκτες του ρεπό την Κυριακή, προκειμένου να γεμίσουν τις... μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα του Σαββάτου (19/11, 19:30) με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα γίνει στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Οι Τζεμπούρ και Φέισα συνέχισαν τα προγράμματα θεραπείας που ακολουθούν. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης αποχώρησε ο Παπάζογλου που ένιωσε ενόχληση στο δεξιό γόνατο και πιο συγκεκριμένα στο σημείο του έσω μηνίσκου.

Ο ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία στο θεραπευτήριο Metropolitan από την οποία επιβεβαιώθηκε η αρχική διάγνωση, σύμφωνα με την οποία είχε υποστεί ρήξη έσω μηνίσκου και αύριο θα υποβληθεί σε αρθρόσκοπηση.

Οι ερυθρόλευκοι θα έχουν ρεπό αύριο και την Δευτέρα θα προπονηθούν στις 10:30".

www.redplanet.gr/

"Να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου"

"Να ανταποδώσουμε την αγάπη του κόσμου"

Αποφασισμένοι να κάνουν χαρούμενο τον κόσμο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ, εμφανίστηκαν οι Μάρκο Πάντελιτς και Αριέλ Ιμπαγάσα, οι οποίοι βρέθηκαν στο Red Store. To RedPlanet.gr ήταν εκεί...
Περισσότεροι από 500 φίλοι των Πειραιωτών ήταν στο Red Store για να δουν από κοντά τον Σέρβο επιθετικό και τον "Κάνιο".
Ο κόσμος δεν "μάσησε" από το κρύο που επικρατούσε και ανέμενε υπομονετικά τους δύο μεγάλους σταρ. Περίπου στις 13.15 έφτασε ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος ήταν αρκετά κεφάτος και φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους φίλους της ομάδας, ενώ ο Αριέλ Ιμπαγάσα μπήκε στο RedStore λίγο αργότερα με τα συνθήματα για... νίκη επί του Παναθηναϊκού να δονούν την ατμόσφαιρα.

Ο Μάρκο Πάντελιτς σε δηλώσεις του ρωτήθηκε για το αν νιώθει την αγάπη του κόσμου και πως βλέπει το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

"Φυσικά και νιώθουμε την αγάπη του κόσμου και θέλουμε να ανταποδώσουμε με την απόδοση μας. Κάναμε μερικά λάθη στα τελευταία 2 παιχνίδια και πάντα είναι κρίσιμο ένα τέτοιο ματς και θα δουλέψουμε για το καλύτερο".

Τέλος σε ερώτηση για το αν οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν αντιληφθεί ότι ο αγώνας με τον ΠΑΟ, είναι ειδικών συνθηκών τόνισε:

"Όντως έχουμε πολλούς νέους παίκτες στην ομάδα, αλλά περισσότερο παίζουν οι παλιοί, οπότε ξέρουν (γέλια). Πιστεύω ότι όλοι έχουν καταλάβει την κρισιμότητα του αγώνα. Δεν είμαστε κομπλέ. Έχουμε κάποιες απουσίες, ελέω εθνικών ομάδων, θα επιστρέψουν και θα δουλέψουμε καλύτερα".

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Μάρκο Πάντελιτς:



Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος ήταν στο ίδιο μήκος κύματος με τον συμπαίκτη του.

"Πάντα σε τέτοιες εκδηλώσεις έρχεται κόσμος και μας δείχνει την αγάπη του. Η παρουσία του, άλλωστε είναι σημαντική. Ελπίζουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να τους δώσουμε χαρά στο ντέρμπι.

Πρόκειται για αγώνα που ενδιαφέρει πολύ τον κόσμο. Θέλουμε να δουλέψουμε σωστά και να είμαστε ήρεμοι, να κάνουμε σωστά τη δουλειά και αν μπορούμε να πάρουμε τη νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο".

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του "Κάνιο":




 
Αξίζει να σημειωθεί ότι το 50% των εσόδων της μπουτίκ από τη σημερινή (12/11) μέρα θα δοθούν για την οικονομική του ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

www.redplanet.gr/

Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε


Ζορίστηκε, αλλά τα κατάφερε

11/11/2011
3-2 Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΝ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟ… Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Ολυμπιακό, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να επικρατούν του εξαιρετικού (και αήττητου μέχρι σήμερα) Παμβοχαϊκού, με 3-2 σετ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο, για ακόμα μία φορά, ο κόσμος της ομάδας έδωσε βροντερό παρών, καθώς περίπου 600 «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στις εξέδρες του κλειστού του Ρέντη. Ανάμεσα τους και δύο πρώην αθλητές της ομάδας, οι οποίοι συνεχίζουν την καριέρα τους στο Καμπιονάτο, οι Δημήτρης Τζούριτς και Ανδρέας Φράγκος.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να καθαρίσουν πολύ πιο εύκολα το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν με 2-0 σετ, όμως ο τραυματισμός του Χιμένες αλλά και το χαλάρωμα που επήλθε μετά το εύκολο προβάδισμα, έδωσε το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να «επιστρέψουν» στο 2-2. Ευτυχώς, όμως, η ζημιά για τον Ολυμπιακό, περιορίστηκε στον ένα χαμένο πόντο, με τους Πειραιώτες να φτάνουν στην νίκη, στο tie break.

«Σίγουρα θα ήθελα να τελειώσουμε το παιχνίδι μετά το 2-0, ωστόσο είχαμε πολλά προβλήματα όλη την εβδομάδα και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στους Χιμένες, Κουζούνη οι οποίοι παρόλο που έπαιξαν με διάστρεμμα έβγαλαν όλο το παιχνίδι», είπε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Καλμαζίδης και συμπλήρωσε: «Ίσως να χαλαρώσαμε και λίγο μετά το 2-0, αλλά νομίζω ότι περισσότερο έπαιξε ρόλο η κούραση αφού ιδιαίτερα ο Χιμένες έκανε υπερπροσπάθεια. Φυσικά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και την αξία του αντιπάλου, αφού ο Παμβοχαϊκός απέδειξε ότι η πορεία του δεν είναι τυχαία».

Από την πλευρά του Νίκος Ζαλμάς μπορεί να ήταν στεναχωρημένος από την πρώτη ήττα της σεζόν, αλλά δεν έκρυψε και την ικανοποίηση του για την αντίδραση της ομάδας του. «Δεν ξεκινήσαμε καλά, ιδίως στο πρώτο σετ ήμασταν απείθαρχοι στην τακτική του σερβίς, ενώ κάναμε λάθη και στην κόντρα επίθεση... Ίσως όλα αυτά να οφείλονται και στη νευρικότητα που προκαλεί το μέγεθος του αντιπάλου, αλλά όταν ηρεμήσαμε παρόλο που και πάλι στην κόντρα δεν ήμασταν και πάλι τόσο καλοί, καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Απλά φάνηκε ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν μπορείς να χάσεις τη συγκέντρωση σου ούτε για ένα λεπτό. Κάτι που συνέβη στο τάι μπρέικ, όπου νομίζω ότι φανήκαμε και λίγο κουρασμένοι, αφού εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία εν όψει Δεκεμβρίου».

Τα σετ: 27-25, 25-19, 19-25, 24-26, 15-11

Ολυμπιακός (Καλμαζίδης): Χιμένες 27 (25/49 επ., 2 μπλοκ), Πετρέας 13 (8/14 επ., 5 μπλοκ), Φιλίποφ 1, Νοβότνι 22 (18/34 επ., 3 άσοι, 1 μπλοκ, 29% υπ. - 06 % άριστες), Ανδρεάδης 11 (8/9 επ., 2 μπλοκ), Πίντο 8 (7/16 επ., 1 άσο, 63% υπ. - 38% άριστες), Κουζούνης -λ (65% υπ. - 35% άριστες) / Κοκκινάκης 4 (3/5 επ., 1 μπλοκ, 55% υπ. - 45% άριστες), Κανέλλος 2, Λιβαθηνός, Σωτηρίου 1

Παμβοχαϊκός (Ζαλμάς): Μπεκιάρης 12 (10/26 επ., 2 μπλοκ, 53% υπ. - 24% άριστες), Ποτότσνικ 14 (10/24 επ., 3 μπλοκ, 75% υπ. - 38% άριστες), Στιβαχτής 6 (4/4 επ., 1 μπλοκ), Ντουσάρμ 27 (25/43 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Κατσανεβάκης 10 (6/10 επ., 4 μπλοκ), Καραγιάννης 7 (7/17 επ.), Δημητρακόπουλος -λ (62% υπ. - 29% άριστες) / Λιόντας, Σζάρεκ, Μιχαήλογλου, Κούλας

Καλμαζιδης «Μπορούσαμε και πιο εύκολα» 

11/11/2011

Πιο εύκολα απ’ ότι κέρδισε τελικά θα μπορούσε να πάρει το ματς ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιάννης Καλμαζίδης. Ο τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα, ειδικά στο 4ο σετ, τονίζοντας πως αυτά είναι λάθη που οφείλονται στο ότι ακόμα οι παίκτες δεν έχουν γνωριστεί μεταξύ τους και είναι κάτι που διορθώνεται με τον καιρό.
«Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα μας επηρέασαν κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά ευτυχώς καταφέραμε και κερδίσαμε, ίσως να μπορούσαμε ένα πάρουμε πιο εύκολα το παιχνίδι αλλά δείξαμε ότι έχουμε ψυχή και παρά το 2-2 κερδίσαμε.
Στο 4ο σετ ειδικά είχαμε πολλά λάθη, αυτό είναι λόγω συνοχής εκεί πρέπει να επικεντρωθούμε, αλλά όταν ρισκάρεις λίγο παραπάνω στο σέρβις τα λάθη έρχονται. Αυτό όμως διορθώνεται.
Σίγουρα μας επηρεάζει πως θα λείπουν οι τέσσερις διεθνείς αλλά ευτυχώς επιστρέφουν κάποιοι παίκτες μας που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και νομίζω πως αυτό θα μας βοηθήσει πολύ ώστε να καλυφθεί αυτό το κενό», είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

 Zαλμας«Ήμασταν κουρασμένοι»

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού, Νίκος Ζαλμάς, μπορεί να ήταν στεναχωρημένος από την πρώτη ήττα της σεζόν, αλλά δεν έκρυψε και την ικανοποίηση του για την αντίδραση της ομάδας του.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά, ιδίως στο πρώτο σετ ήμασταν απείθαρχοι στην τακτική του σερβίς, ενώ κάναμε λάθη και στην κόντρα επίθεση... Ίσως όλα αυτά να οφείλονται και στη νευρικότητα που προκαλεί το μέγεθος του αντιπάλου, αλλά όταν ηρεμήσαμε παρόλο που και πάλι στην κόντρα δεν ήμασταν και πάλι τόσο καλοί, καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς.

Απλά φάνηκε ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν μπορείς να χάσεις τη συγκέντρωση σου ούτε για ένα λεπτό. Κάτι που συνέβη στο τάι μπρέικ, όπου νομίζω ότι φανήκαμε και λίγο κουρασμένοι, αφού εμείς ήδη έχουμε ξεκινήσει μια μίνι προετοιμασία εν όψει Δεκεμβρίου».


ALEX WEB RADIO/TV

Η ανακοίνωση της nova για το ντέρμπι

Η ανακοίνωση της nova για το ντέρμπι

11/11.2011 
nova_sports2Με δελτίο Τύπου η NOVA ενημερώνει για τις ειδικές εκπομπές που πρόκειται να υπάρξουν για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟ:
Αναλυτικά:
«O δρόμος προς το ντέρμπι των «αιωνίων» στα κανάλια Novasports!
Τα κανάλια Novasports από την Κυριακή 13/11 έως και την Παρασκευή 18/11 ζουν στον παλμό του μεγάλου ντέρμπι των 2 «αιωνίων» αντιπάλων!
Καθώς η αντίστροφη μέτρηση για τον αγώνα της χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει, η Nova «ζεσταίνει» το φίλαθλο κοινό, με μια σειρά από αφιερωματικές εκπομπές και μεταδόσεις, πριν από το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, το Σάββατο 19/11στις 19.30 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» που θα καθηλώσει όλους στους δέκτες του Novasports1 και NovasportsHD!
Η διαδρομή προς το ντέρμπι ξεκινά αυτή την Κυριακή 13/11, δίνοντας την ευκαιρία στους συνδρομητές Nova να ξαναζήσουν 2 σημαντικές αναμετρήσεις στην ιστορία των ντέρμπι, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, στο Novasports2. Ειδικότερα, πρόκειται για τους αγώνες:
• ΟΣΦΠ- ΠΑΟ 26/3/2000 στις 15.00
• ΟΣΦΠ- ΠΑΟ 4/3/2001 στις 17.00
Τα παιχνίδια θα προβληθούν σε επανάληψη Τρίτη 15/11 και Τετάρτη 16/11 στις 21.30 στο Novasports2.
Ειδικές εκπομπές Legend Stories
Την Πέμπτη και Παρασκευή 17 και 18/11 στις 21.30 το βράδυ, θα προβληθούν δύο εκπομπές “Legend Stories” ειδικά αφιερωμένες στους μεγάλους αντίπαλους:
Πέμπτη 17/11 Legend Stories: Αντώνης Νικοπολίδης
Η εκπομπή παρουσιάζει τον πρώην διεθνή τερματοφύλακα που αγωνίστηκε στους δύο «αιωνίους», Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος ξεδιπλώνει την καριέρα του από το ξεκίνημά της στην Αναγέννηση Άρτας, την πορεία του στον Παναθηναϊκό και την ταραχώδη λήξη της συνεργασίας του με την ομάδα του «τριφυλλιού», την εντυπωσιακή του εμφάνιση στο Euro 2004 και τέλος την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και τους τίτλους που κέρδισε με την ομάδα του Πειραιά.
Η εκπομπή θα προβληθεί την Πέμπτη 17/11 στις 21:30 στο Novasports2 , την Παρασκευή 18/11 στις 19:00 στο Novasports1 και το Σάββατο 19/11 στις 11:30 στο Novasports1 και στις 14:30 στο Novasports2.
Παρασκευή 18/11 Legend Stories: ΟΣΦΠ – ΠΑΟ Η δεκαετία του `60
Η εκπομπή μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στη δεκαετία του 60’, παρουσιάζοντας μοναδικές στιγμές από τις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός εκείνη την εποχή. Οι συνδρομητές Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μεγάλα ονόματα του παρελθόντος εν δράση, όπως ο Γιώργος Σιδέρης και ο Μίμης Δομάζος.
Η εκπομπή θα προβληθεί την Παρασκευή 18/11 στις 21:30 στο Novasports2 και τα μεσάνυχτα, αμέσως μετά την εκπομπή «Ώρα 12», καθώς και το Σάββατο 19/11 στις 10:30 στο Novasports1 και στις 13:30 στο Novasports2.
LIVE STREAMING
Όλο αυτό το πλούσιο αφιερωματικό περιεχόμενο είναι διαθέσιμο και μέσω της υπηρεσίας LIVE Streaming.
Οι συνδρομητές των broadband υπηρεσιών του Ομίλου Forthnet απολαμβάνουν το μοναδικό προνόμιο να παρακολουθούν ζωντανά και αποκλειστικά σε κορυφαία ποιότητα, επιλεγμένους αγώνες της Superleague.
Μέσα από την ανανεωμένη ιστοσελίδα www.novasports.gr, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, χωρίς user name & password, μπείτε στην ενότητα Live Streaming και παρακολουθήστε σε υψηλή ποιότητα επιλεγμένους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος.
Ζήσε το πάθος για το ντέρμπι των αιωνίων στη Nova, την πρώτη ψηφιακή συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα».
 
www.olympiacos24.gr/

Είδε τις ελπίδες ο Ντάρκο

Είδε τις ελπίδες ο Ντάρκο

11/11/2011 
Ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, βρέθηκε στο γήπεδο του Αστέρα Τρίπολης και παρακολούθησε την αναμέτρηση της Εθνικής Ελπίδων με τη Γερμανία.
ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣΟ επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού «τσέκαρε» πολλά ταλέντα και από τις δύο ομάδες και κυρίως από την ελληνική καθώς εκει αγωνίζονται πολλά και καλά ταλέντα που ενδεχομένος να προορίζονται για τον Θρύλο
 
 
 
 
 
 
 
 
www.olympiacos24.gr/

Οι απαντήσεις του Βαλβέρδε στους φιλάθλους (video)

Οι απαντήσεις του Βαλβέρδε στους φιλάθλους  (video)


11/11/2011
Στις ερωτήσεις των οπαδών του Ολυμπιακού απάντησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μέσω της κάμερας στην επίσημη ιστοσελίδα του Θρύλου. Δείτε τι απάντησε:


ΒΑΛΒΕΡΔΕΣτις ερωτήσεις των οπαδών του Ολυμπιακού απάντησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε μέσω της κάμερας στην επίσημη ιστοσελίδα του Θρύλου. Δείτε τι απάντησε:


OLYMPIAKOS TV

Μοντέστο: «Είναι το ματς της χρονιάς…»

Μοντέστο: «Είναι το ματς της χρονιάς…»

11/11/2011 
Συνέντευξη στη Γαλλική ιστοσελίδα «corsematin.com» παραχώρησε ο Φρανσουά Μοντέστο και αναφέρθηκε και στο επερχόμενο ντέρμπι.
ΜΟΔΕΣΤΟΑΝΑΛΥΤΙΚΑ :

Για την διαμονή του στην Ελλάδα:

«Είμαι δύο χρόνια στην Ελλάδα, στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας που συνηθίζει να αγωνίζεται για τίτλους κάθε χρόνο. Παίζει καλό ποδόσφαιρο και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Η πρώτη μου χρονιά ήταν θεαματική και κερδίσαμε το πρωτάθλημα».

Για την μετακίνησή του στα χαφ:

«Στη Γαλλία συνήθως έπαιζα στην άμυνα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με εμπιστεύτηκε δίνοντάς μου έναν νέο ρόλο. Βοήθησα πολύ τους συμπαίκτες μου και μπορώ να πω πως μου ταιριάζει πολύ η θέση».

Για το ντέρμπι των «αιωνίων»:

«Το παιχνίδι της χρονιάς! Υπάρχει μεγάλη πίεση και τρελή ατμόσφαιρα. Πρέπει να το ζήσει κανείς. Είναι απερίγραπτο. Είναι μεγάλη ευκαιρία να παίζει παιχνίδια σαν αυτό. Αν κερδίσουμε το Σάββατο προχωράμε. Οι οπαδοί είναι πάντα μαζί μας».

Για την οικονομική κρίση και τους οπαδούς:

«Βρισκόμαστε στον δικό μας κόσμο και δεν επηρεαζόμαστε. Αλλά έχουμε μάτια και βλέπουμε γύρω μας. Πάντως, οι άνθρωποι συνεχίζουν να έρχονται στο γήπεδο. Εδώ το ποδόσφαιρο είναι θρησκεία. Παίζουμε για αυτούς και είμαστε εδώ για να νικάμε και να τους κάνουμε να ξεχνούν την κρίση».

Για το Τσάμπιονς Λιγκ:

«Έχουμε ελπίδες. Νικήσαμε την Ντόρτμουντ τον Οκτώβριο και 3-1 και σκόραρα. Για μένα τώρα είναι η ώρα της αντεπίθεσης. Τώρα αντιμετωπίζουμε τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ».

Για το ματς με τη Μαρσέιγ και το γεγονός ότι θα συναντήσει παλιούς γνωστούς:

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα είναι μια σημαντική συνάντηση για μένα, αφού θα βρίσκομαι στη χώρα μου εναντίον σε πρώην συμπαίκτες μου που είμαστε ακόμη σε επαφή, όπως ο Τραορέ και ο Ν’Κουλού. Ο Τζίμι είναι ποδοσφαιρόφιλος και μιλάμε συχνά, ενώ ο Νίκο, είμαι πολύ περήφανος για την εξέλιξή του. Ήμουν εκεί όταν ήρθε στη Μονακό και έπαιξα τον ρόλο του μεγάλου αδερφού για εκείνον και είμαι πολύ χαρούμενος που έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο. Τότε είχαμε προπονητή τον Ντιντιέ Ντεσάμ, ο οποίος με βοήθησε πολύ τότε. Του χρωστάω πολλά. Είχα ξεχάσει τι σημαίνει ποδόσφαιρο και εκείνος με έκανε να θυμηθώ. Με εκείνον ήταν που έκανα ντεμπούτο τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το μέλλον του:

«Έχω ακόμη έξι μήνες συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Εγώ και η οικογένειά μου είμαστε πολύ χαρούμενοι εδώ. Είμαι 33 και μου αρέσει να παίζω εκεί που θα είμαι πιο σημαντικός. Θα δούμε τι θα γίνει. Τώρα σκέφτομαι 100% τον Ολυμπιακό και το μέλλον μου είναι δευτερεύον. Πραγματικά το απολαμβάνω. Δεν το περίμενα ποτέ. Το ποδόσφαιρο είναι το πάθος μου και η ζωή μου. Ελπίζω να παίζω όσο το δυνατόν περισσότερο και ίσως μερικά ακόμα χρόνια. Θα δούμε τι θα γίνει και θα εξαρτηθεί και από τις προτάσεις».

www.olympiacos24.gr/

Εξαιρετικός ο Μακούν

Εξαιρετικός ο Μακούν

11/11/2011 
ΜΑΚΟΥΝΟ  Ζαν Μακούν στην επανεμφάνιση του με την εθνική ομάδα του Καμερούν, είχε πολύ καλή παρουσία δείχνοντας ότι ανεβαίνει συνεχώς.
Ο Καμερουνέζος έπαιξε  24 λεπτά και έδωσε ένα έτοιμο γκολ στον Σαμουέλ Ετό, στην φιλική νίκη του Καμερούν με 3-1 επί του Σουδάν.

 www.olympiacos24.gr/

Ο Ρόμενταλ… νίκησε τον Μέλμπεργκ

Ο Ρόμενταλ… νίκησε τον Μέλμπεργκ

11/11/2011 
ΜΕΛΜΠΕΡΓΚ ΡΟΜΕΝΤΑΛΣπουδαία νίκη στο Σκανδιναβικό ντέρμπι για την Δανία, που επιβλήθηκε 2-0 της Σουηδίας.
Δύο παλιοί γνώριμοι από τον Ολυμπιακό συναντήθηκαν στο Πάρκεν.
Η Δανία του Ντένις Ρόμενταλ, πρώην παίκτη των «ερυθρολεύκων», επιβλήθηκε σε φιλική αναμέτρηση 2-0 της Σουηδίας του Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος συνεχίζει να φοράει την φανέλα της ομάδας του Πειραιά.
Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που τελικά, επικράτησαν στο Σκανδιναβικό ντέρμπι και εμφανίστηκαν αρκετά καλοί, λίγο καιρό μετά την πρόκρισή τους στα τελικά του Euro 2012 σε Πολωνία και Ουκρανία.
Ο Νίκλας Μπέντνερ στο 34’, έβαλε μπροστά την Δανία, η οποία «κλείδωσε» τη νίκη νμε το γκολ του Μίκαελ Κρον Ντέλι.
Πηγή: www.woop.gr