ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Αλέφαντος «Ο Νιόπλιας είναι της …πλάκας»!

Αλέφαντος «Ο Νιόπλιας είναι της …πλάκας»!


Αιρετικός, όπως πάντα, ο Νίκος Αλέφαντος φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Ηρακλείου Athletic Radio 104,2 μιλώντας για τον ΟΦΗ, τον μαθητή του Αναστόπουλο, αλλά και για το Νίκο Νιόπλια.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αλέφαντος στον Athletic Radio 104,2
Για τον ΟΦΗ της δικής του εποχής: «Πέρασα τα καλύτερα μου χρόνια στο Ηράκλειο με αυτόν τον λαό και στέλνω τα χαιρετίσματα μου στους αγωνιστές Κρητικούς. Στον ΟΦΗ έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο. Έπαιζα με τον ΟΦΗ ένα σύγχρονο ποδόσφαιρο και είχα τρομερούς παίκτες. Έβαζα τον Καραΐσκο, τον Ξωμεριτάκη έφτιαξα και τον Τζιράκη τον έκανα χαφ. Είχαμε ομαδάρα, πετάγαμε. Βγαίναμε μπροστά, πετυχαίναμε πολλά γκολ και βγήκαμε πέμπτοι με διαφορά από τον Άρη. Τους κερδίζαμε όλους, τους παίρναμε φάλαγγι. Κερδίσαμε την ΑΕΚ με 1-0, τον Ολυμπιακό με Σάννον, τον συγχωρεμένο τον Κρητικόπουλο και όλους μέσα. Ο λαός του ΟΦΗ είναι μεγάλος, τους πιέζουμε από εκεί και τους πετάγαμε τρία μπαλάκια. Τότε εμείς παίζαμε μεγάλη μπάλα κερδίσαμε την ΑΕΚ του Μαύρου ήρθαμε ισόπαλοι με ΠΑΟ, ο ΟΣΦΠ μας ισοφάρισε στο τέλος. Γρήγορο ποδόσφαιρο. Τα μπακ πάνω κάτω. Κοίτα τώρα τον Μαϊκόν , τον Μπέιλ. Ο Αλέφαντος πως ήταν ξύπνιος και τα έβλεπε από τότε».
Για το Νίκο Αναστόπουλο: «Ο Αναστόπουλος είναι ο καλύτερος προπονητής που μπορούσε να έχει φέρει ο Μαχλάς και είναι μεγάλη του επιτυχία . Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ο καλύτερος προπονητής από τους Έλληνες. Έχει δει όλους τους ξένους προπονητές και ψάχνει το ποδόσφαιρο. Το ψάχνει το ποδόσφαιρο. Δεν είναι τυχαίο αυτό που κάνει. Ο Μαχλάς ταλαιπωρούταν με προπονητές της πλάκας. Ήρθε ο «Αναστό» κάτω και έχει πάρει 3Χ6 = 18. Να μην φύγουν ποτέ από το «Γεντί Κουλέ» στον ΟΦΗ. Μεγάλο όπλο αυτή η έδρα. Ο ΟΦΗ ταλαιπωρείται τόσα χρόνια με προπονητές της πλάκας. Ήρθε ο Αναστόπουλος, έβαλε τα πράγματα στην θέση του. Αλλού καθόμαστε και συζητάμε πώς να του δώσουμε χρόνο και διάφορα τέτοια. Όπου και αν πήγα έκανα έργο. Ο «Αναστό» είναι μέγας τίμιος προπονητής, το λέω να το ακούσει όλη η Κρήτη. Είναι σκυλί τιμιότητας, δουλεύω στον ΟΦΗ είμαι ΟΦΗ. Ο καθένας θα πάρει το μερίδιο που του ανήκει. Αυτή τη στιγμή έχει 6 νίκες αυτό έχει σημασία. Ο καθένας κρίνεται αμέσως. Αν είναι να κρίνουμε τον καθένα πιο μετά καληνύχτα. Αυτοί που βάζουν στο μάτι τον Αναστόπουλο γιατί τον ζηλεύουν. Λένε ήρθε στον ΟΦΗ, δουλεύει με μεγάλα ονόματα και λένε ότι συνεργάζεται με τον Μαχλά».
Για το Νίκο Μαχλά: «Έκανε την κίνηση του αιώνος που έφερε τον Αναστόπουλο. Έστω και την 12τη ώρα έφερε τον κατάλληλο προπονητή. Εκπληκτικός σαν όνομα ο Μαχλάς αλλά δεν έγινε προπονητής. «Φυτοζωούσε ο ΟΦΗ που έφερνε κάτι προπονητάκια. Δεν θέλω να πω τώρα ονόματα για να μην τους εκθέσω. Αν ήθελε ο Μαχλάς να γίνει προπονητής θα το είχε κάνει. Καλό είναι που έχει κάνει ο πρόεδρος».
Για τον φετινό ΟΦΗ: «Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα ανέβει και μακάρι ο κόσμος να δει μεγάλες χαρές μέσα στο «Γεντί Κουλέ» και να μείνει εκεί στην Α’ Εθνική. Θα ερχόμουν με χίλια στον ΟΦΗ. Είναι η μοναδική ομάδα που θα έκανα ξανά τον προπονητή».
Για το Νίκο Νιόπλια: «Ο Νιοπλιας είναι της πλάκας, άκου τον Αλέφαντο. Ο Νιοπλιας δεν κάνει. Ο Νιόπλιας δεν έχει κάνει τακτική, πώς να σε εμπιστευτούν οι παίκτες. Πέρσι πήρε το πρωτάθλημα γιατί ήταν χάλια όλοι οι άλλοι. Πήγαινε να δεις τον Μουρίνιο , τον Ατσελότι ένα μήνα κύριε. Εγώ πως το έκανα το 74΄ και με κυνηγάγανε τα σκυλιά οι Γερμανοί. Πρέπει να έχεις μάτι πήγα στον Αστερα Εξαρχίων έφαγα 7 στον πρώτο αγώνα, είδα τι έπρεπε να αλλάξω και τον ανέβασα κατηγορία. Ο Νιοπλιας πήγε και έφερε τον Μαρίνο. Ποιος Μαρίνος ρε, γίνεται να παίζει αυτός στον ΠΑΟ, πάρε ένα δεύτερο επιθετικό. Έχουμε τον Σισέ και τελείωσε. Δεν γίνεται έτσι. Πάρε ένα χαφ ξύπνα. Όταν παίρνεις Αλέφαντο ή μιλάς η κλείστο. Θέλει καλή προπόνηση. Τι θα γίνει με τους προπονητές για αυτό αλλάζουν όλοι σαν τα πουκάμισα δεν πάνε να δουν για να μάθουν».
Για τους πρώην προπονητές του ΟΦΗ: «Ο σωστός τεχνικός πρέπει να σέβεται τους μεγαλύτερους να βάζει μυαλό στους μικρούς. Δεν μπορεί να είναι ο Γκουλής και ο Χατζηνικολάου προπονητής. Καλός παίκτης αλλά δεν έχει πάει ως τα διόδια της Θεσσαλονίκης για να δει κάτι. Για το κατηχητικό είναι μόνο το παιδί. Τους έχει βαρεθεί ο κόσμος να πηγαίνουν από την μια ομάδα στην άλλη. Να πάνε έξω να μάθουν και κάτι. Δεν πάνε όλοι κοιτάνε την τσέπη τους, ο Μπάγιεβιτς κατάντησε στην Ομόνοια. Εγώ δηλαδή πως πήγαινα παντού. Καλή κίνηση  να πάει στο Γεντι Κουλέ και έκανε την μεγαλύτερη κίνηση να φέρει τον Αναστόπουλου. Ο Χατζηνικολάου καλός παίκτης, έπαιξε καλή μπάλα στον Αρη αλλά δεν  κάνουν αυτοί για προπονητές. Γίνεται να δώσεις 50 λεπτά για να φας παγωτό για 5 ευρώ. Τώρα ευτυχώς ξύπνησε και πήρε τον Αναστόπουλο».
Για τον Εργοτέλη: «Ο Εργοτέλης φέρνει καλούς παίκτες, πληρώνει και παίζει σε ένα μεγάλο γήπεδο που είναι μείον. Κάνει καλά παιχνίδια αλλά τρώει πολλά γκολ. Πέρσι ήταν καλός στην αρχή, μετά κατρακύλα… Και αυτός ο Καραγεωργίου είναι για λίγα πράγματα. Δεν είναι για κάτι παραπάνω».
Για τον Γκέραρντ: «Υπήρχε ο Γκέραρντ στην Ολλανδία? Έμαθε ο Νιοπλιας από τον Γκέραρντ και κοίτα πως κατάντησε. Έπαιρνε ο Θόδωρας (Βαρδινογιάννης) τους παικταράδες και πήγαινε καλά ο ΟΦΗ. Πήγε στην ΑΕΚ με Σαβέφσκι και  τι έκανε; τίποτα. Πήγε στην Παναχαϊκή και έφυγε σε 15 μέρες».

Διορία στην Μπάγεβιτς για το προπονητικό δίπλωμα

Διορία στην Μπάγεβιτς για το προπονητικό δίπλωμα


Το προπονητικό του δίπλωμα καλείται να ανανεώσει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς μέχρι τον Απρίλιο του 2011 αν θέλει να κάθεται στον πάγκο της Ομόνοιας, όπως τον ενημέρωσε η κυπριακή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.
«Το Δ.Σ. της ΚΟΠ προτρέπει το σωματείο Ομόνοια να φροντίσει, ώστε ο κ. Μπάγεβιτς να εξασφαλίσει ανανέωση του πιστοποιητικού που κατέχει μέχρι 10 Απριλίου 2011, οπότε και λήγει, με τους όρους που αναγράφονται στην τελευταία επιστολή της ΕΠΟ. Σε περίπτωση που ο κ. Μπάγεβιτς δεν εξασφαλίσει την ανανέωση του πιστοποιητικού, δεν θα δικαιούται να ευρίσκεται στον πάγκο της Ομόνοιας σε τυχόν ευρωπαϊκούς αγώνες και στο Πρωτάθλημα της ΚΟΠ περιόδου 2011/2012», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Παράλληλα, στην σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται ότι κατά την εξέταση της υπόθεσης, προέκυψαν τα εξής:
«Πρώτον, ότι ο κ. Μπάγεβιτς δεν κατέχει το δίπλωμα UEFA-PRO. Δεύτερον, ότι κατέχει πιστοποιητικό αναγνώρισης ικανότητας και εμπειρίας που εκδόθηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ από το 2008. Τρίτον, ότι με βάση τα πιο πάνω και την προκήρυξη του Πρωταθλήματος ΚΟΠ ο κ. Μπάγεβιτς δεν πληροί τα κριτήρια πρώτου προπονητή Σωματείου Α’ Κατηγορίας. Τέταρτον, ότι, με την αναγνώριση ικανότητας και εμπειρίας που έχει ο κ. Μπάγεβιτς, η Ομόνοια ικανοποιεί τα κριτήρια αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ.
Συνεπώς, βάσει των πιο πάνω διαπιστώσεων, το ΔΣ της ΚΟΠ αποφάσισε να τροποποιήσει την προκήρυξη με τρόπο που να αντανακλά επακριβώς τα άρθρα των κριτηρίων περί προπονητών Α’ Κατηγορίας, καθώς υπάρχει διάσταση μεταξύ κριτηρίων ΟΥΕΦΑ και προκήρυξης ΚΟΠ».

"Να αποτελέσει ο κόσμος τον έξτρα παίκτη μας"

"Να αποτελέσει ο κόσμος τον έξτρα παίκτη μας"

  19/11/2010 

Ο Θρύλος στο βόλεϊ το Σάββατο αντιμετωπίζει στο κλειστό του Ρέντη "Μελίνα Μερκούρη" την Λαμία στις 17:00, στην 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1. Μάλιστα οι "ερυθρόλευκοι" δίνουν το πρώτο τους εντός έδρας ματς με τον κόσμο στο... πλευρό τους, αφού εξέτισε η ομάδα τη τιμωρία της έδρας από την περυσινή περίοδο.

Ο προπονητής του Θρύλου, Φλάβιο Γκουλινέλι, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε:

"Ως τώρα τους είχαμε δίπλα μας, εξαιτίας της τιμωρίας της έδρας, μόνο στα εκτός έδρας παιχνίδια. Το Σάββατο ξεκινούμε ένα μίνι πρόγραμμα με τρεις συνεχόμενους εντός έδρας αγώνες και θέλουμε ο κόσμος μας να αποτελέσει τον έξτρα παίκτη μας".

Χωρίς Παπαλουκά και Πελεκάνο

Χωρίς Παπαλουκά και Πελεκάνο 
19 Νοεμβρίου 2010
Σε εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για την Κυριακάτικη  εκτός έδρας αναμέτρηση του πρωταθλήματος με το Μαρούσι για την 5η αγωνιστική της Α1. Μοναδικά αγκάθια για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς οι Θοδωρής Παπαλουκάς και Μιχάλης Πελεκάνος.
Χωρίς Παπαλουκά και Πελεκάνο
Μετά την αρχοντική τους εμφάνιση στην Ιταλία και την άνετη επικράτηση επί της Ρόμα, οι ερυθρόλευκοι στρέφουν την προσοχή τους στις εγχώριες υποχρεώσεις με το συγκρότημα των βορείων προαστίων να αποτελεί τον επόμενο αντίπαλο τους.

Απίστευτη ξεφτίλα για την ΑΕΚ!

Η κατάσταση στο τμήμα μπάσκετ της ΑΕΚ έχει φτάσει στο απροχώρητο μετά και το σημερινό φιάσκο. Η Ένωση δεν έστειλε τα απαραίτητα έγγραφα θεώρησης των εισιτηρίων στον ΕΣΑΚΕ και έτσι το ματς της με τον Ηλυσιακό θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο.

Το είδαμε και αυτό στο ελληνικό μπασκετ. Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να θεωρήσει τα εισιτήρια του αγώνα κόντρα στον Ηλυσιακό και έτσι το ματς της 5ης αγωνιστικής της Α1 θα γίνει χωρίς κόσμο όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ:

"Ο αγώνας ΑΕΚ – Ηλυσιακός της 5ης αγωνιστικής στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων του Ελληνικού θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, διότι δεν απεστάλη στον ΕΣΑΚΕ αντίγραφο του πρακτικού-πρωτοκόλλου θεώρησης των εκδοθέντων εισιτηρίων. Σύμφωνα με το άρθρο 16 Κανονισμού Πρωταθλήματος, το άρθρο 16 Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος και το άρθρο 34 Ειδικού Πειθαρχικού Κανονισμού αγωνιστικής περιόδου 2010-2011) σε κάθε περίπτωση μη θεώρησης εισιτηρίων ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, με αποτέλεσμα η ΑΕΚ να αγωνιστεί κόντρα στον Ηλυσιακό χωρίς τους φιλάθλους της, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τον αγώνα από το NOVASPORTS. Η είσοδος στον αγώνα δεν θα επιτραπεί στους κατόχους των προσκλήσεων του ΕΣΑΚΕ."

Ποιος Γκοβού; Ο Ροναλντίνιο ξέρει καλύτερα την …νύχτα!

Ποιος Γκοβού; Ο Ροναλντίνιο ξέρει καλύτερα την …νύχτα!


Το συμβόλαιο του Ροναλντίνιο λήγει και ο ίδιος φαίνεται ότι πνίγει τον… καημό του στο ποτό. Ο Βραζιλιάνος πιάστηκε από τις κάμερες σε κλαμπ μέχρι το πρωί προκαλώντας την αντίδραση του Αλέγκρι.
Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έκανε σαφή την απογοήτευσή του μόλις έμαθε ότι οι κάμερες κατέγραψαν τον Ροναλντίνιο να είναι σε κλαμπ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. «Το μαθαίνω από εσάς» είπε στους ρεπόρτερ ο τεχνικός των Ροσονέρι. «Κανένας δεν μου είπε τίποτα για αυτό. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι καλά. Αυτές δεν είναι ώρες που συμβαδίζουν με την ζωή ενός αθλητή. Πλέον θα είναι δύσκολο να δούμε τον Ιμπραΐμοβιτς, τον Ρομπίνιο και τον Ροναλντίνιο μαζί στο γήπεδο».
Ο 30χρονος μεσοεπιθτικός επέστρεψε από την Ντόχα του Κατάρ, όπου έγινε το φιλικό της Βραζιλίας με την Αργεντινή και όταν συνατήθηκε με τους δημοσιογράφους εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Μίλαν και να παλέψει για τη θέση του στην 11άδα, καθώς πλέον δεν λογίζεται ως βασικός. Πλέον, μετά τα νέα νυχτοπερπατήματα, ο Ρόνι έχει βάλει πολλά ερωτηματικά ακόμα και για την αξιοπρέπειά του…

«Βλέπει» την πόρτα της εξόδου ο Γκοβού

 
Σύντομη θα είναι, όπως όλα δείχνουν, η παρουσία του Σίντνεϊ Γκοβού στον Παναθηναϊκό. Ο α΄αντιπρόεδρος των «πρασίνων», Δημήτρης Γόντικας στη συνάντηση που είχε το βράδυ της Παρασκευής με τον Έλληνα μάνατζερ του Γάλλου μεσοεπιθετικού, Γιάννη Ευαγγελόπουλο, του γνωστοποίησε την πρόθεση της «πράσινης« ΠΑΕ να λύσει την συνεργασία της με τον διεθνή άσο.
Τα συνεχόμενα παραπτώματα του Γκοβού και η κακή του απόδοση στους αγώνες οδήγησαν την διοίκηση των πρωταθλητών Ελλάδας σε αυτή την απόφαση, όμως μόνο εύκολο δεν θα είναι το διαζύγιο των δύο πλευρών λόγω του τριετούς συμβολαίου του 31χρονου άσου. Την επόμενη εβδομάδα αναμένονται στην Ελλάδα οι ξένοι μάνατζερ του Γκοβού για να συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να επιτευχθεί η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να δώσει τέλος στην συνεργασία με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΕΙΧΕ ΠΡΟΝΟΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΓΚΟΒΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ....PHOTOSHOP...ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ !!!

ΑΚΑΤΑΛΗΛΟΝ ΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ε-Ε-ΕΦΤΑΣΕ........!

Ο Πορτογάλος τεχνικός έφτασε λίγο μετά τις 23.00 στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος αλλά δεν παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του τύπου, μιας και ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να τελειώσει το θέμα τυπικά και στη συνέχεια να γίνουν δηλώσεις.
Όσο κι αν περίμεναν δημοσιογράφοι και κάμερες, ο Ζεσουάλντο Φερέιρα δεν εμφανίστηκε μπροστά τους. Ο, εκτός συγκλονιστικού απρροόπτου, νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού θα έχει συνάντηση το Σάββατο με τον Νικόλα Πατέρα και ίσως μιλήσει στο ΟΑΚΑ όπου θα πάει για να παρακολουθήσει τον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή.


Λίγο πριν τον Φερέιρα στην Αθήνα έφτασε και ο Κάρλος Φρέιτας που είχε πάει στην Πορτογαλία για τις τελικές επαφές με τον 64χρονο τεχνικό. Οι δύο άντρες πάντως δεν επέστρεψαν με την ίδια πτήση.

Να περπατήσει δεν μπορεί ο Μέλμπεργκ

Να περπατήσει δεν μπορεί ο Μέλμπεργκ
19 Νοεμβρίου 2010
Σοβαρεύει περισσότερο το πρόβλημα του Μέλμπεργκ, ούτε να περπατήσει δεν μπορεί τώρα ο Σουηδός στόπερ, είναι δεδομένη η απουσία του από το ματς με τον ΠΑΟΚ, χάνει σίγουρα τον Εργοτέλη, ενώ κρίνεται αμφίβολος και για το παιχνίδι με την ΑΕΚ.
Να περπατήσει δεν μπορεί ο Μέλμπεργκ
Ύστερα από τον τραυματισμό του Όλοφ Μέλμπεργκ στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (6/11), το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού σχολίαζε πως ο ποδοσφαιριστής θα αναρρώσει γρήγορα, ενώ στο Ρέντη, μάλιστα, τόνιζαν πως ο Σουηδός στόπερ θα προλάβαινε να παίξει και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη στην Κρήτη (13/11). Αυτό, όμως, δεν συνέβη, καθώς ο Σκαδιναβός σέντερ μπακ συνέχιζε να νιώθει ενοχλήσεις στον Αχίλλειο τένοντα, με αποτέλεσμα ο Ερνέστο Βαλβέρδε να αποφασίζει να τον προφυλάξει ενόψει των επόμενων κρίσιμων αγώνων, απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, στους οποίος η συμμετοχή του κρίθηκε, μάλιστα, δεδομένη.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου- H αποστολή των Νέων με Π.Α.Ο.Κ.

Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου
  19 Νοεμβρίου 2010
Αναλυτικά, το πρόγραμμα των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού για το Σαββατοκύριακο (20/11/10).
Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Το πρόγραμμα των αγωνιστικών τμημάτων της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για το Σαββατοκύριακο 20-21/11/2010 διαμορφώνεται ως εξής:

Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ

Πρόστιμο στον ΠΑΟΚ

Με 10.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Όπως αποφάσισε η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ οι Θεσσαλονικείς καλούνται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την συμπεριφορά των φιλάθλων τους αλλά και για υβριστικά συνθήματα.

Αναλυτικά οι ποινές:

Τα φάλτσα του Παμπορίδη και η γκαντεμιά του Τσινιάρη

Τα φάλτσα του Παμπορίδη και η γκαντεμιά του Τσινιάρη 

19/11/2010

Τα φάλτσα του Παμπορίδη και η γκαντεμιά του Τσινιάρη
Με αυξημένο ενδιαφέρον αναμένονται οι διαιτησίες του Σαββατοκύριακου: Θα τα θαλασσώσει και πάλι σε ντέρμπι ο Παμπορίδης; Θα σπάσει την παράδοση με τον Τσινιάρη η ΑΕΚ; Θα φέρει επιτέλους ισοπαλία ο Σπάθας; Θα δεχτεί γκολ με τον Βοσκάκη ο Παναθηναϊκός; Το www.sport-fm.gr ανοίγει και αυτή την εβδομάδα το αρχείο του και σας θυμίζει όλα όσα θα πρέπει να ξέρετε για τους διαιτητές της 11ης αγωνιστικής.

Πρόγραμμα Τηλεοπτικών Μεταδόσεων


































Οι παρακάτω μεταδόσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα 20/11/2010

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ : Προϊστορία (video)

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ : Προϊστορία

* 63 φορές έχουμε αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ως γηπεδούχοι. Ο πρώτος μεταξύ μας αγώνας διεξήχθη την 1η Φεβρουαρίου του 1931, όπου σημειώσαμε και την πρώτη μας νίκη, κερδίζοντας με 3-1. Η νίκη είχε τη σφραγίδα των Ανδριανοπουλαίων, αφού ο Λεωνίδας πέτυχε το πρώτο γκολ στο 43ο λεπτό, ο Γιώργος το δεύτερο στο 72ο λεπτό και ο Ντίνος το τρίτο στο 80ό λεπτό - για τον ΠΑΟΚ είχε ισοφαρίσει στο 47' ο Παπαϊδορδανίδης.

Η εκστρατεία συνεχίζεται!

Η εκστρατεία συνεχίζεται!

19/11/2010

Η εκστρατεία "Ο Θρύλος στα χέρια μας" για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με εγγραφές και ανανεώσεις μελών, αλλά και με οποιαδήποτε οικονομική βοήθεια, θα συνεχιστεί και αυτό το Σαββατοκύριακο.

Τόσο την ημέρα του αγώνα με  τον ΠΑΟΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όσο και την παραμονή αυτού στο κλειστό του Ρέντη όπου αγωνίζονται τα τμήματα βόλεϊ, θα συνεχιστεί η εκστρατεία στο και ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τους τρόπους που μπορούν να βοηθήσουν οι φίλοι του συλλόγου.

"Καμίνι" το Καραϊσκάκη...

"Καμίνι" το Καραϊσκάκη...
  19/11/2010

Ο λαός του Θρύλου έχει δείξει από την πρώτη κιόλας ημέρα που κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, πόσο πολύ περιμένει την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από την πρώτη ημέρα πουλήθηκαν παραπάνω από 12.000 "κομμάτια" ενώ τα υπόλοιπα έγιναν... καπνός τις επόμενες ημέρες.

Έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια των οποίων οι τιμές είναι 35, 45, 55 και 175 ευρώ, τα οποία θα βρίσκονται στα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη το Σάββατο και το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα σε λίγα λεπτά πρόκειται και αυτά να πουληθούν.

Να σημειωθεί ότι τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 το πρωί, έτσι ώστε να πουληθούν και αυτά τα ελάχιστα εισιτήρια που έχουν μείνει.

"Καμίνι" πρόκειται να είναι το γήπεδο Καραϊσκάκη στον αγώνα της Κυριακής με τον λαό του Θρύλου για ακόμη μία φορά να είναι ο πρωταγωνιστής σε ένα ακόμη εντός έδρας ματς του Ολυμπιακού.

Ετοιμάζει coreo η Θύρα 7 στο ματς με ΠΑΟΚ! (video)

Ετοιμάζει coreo η Θύρα 7 στο ματς με ΠΑΟΚ!

19/11/2010

Η Θύρα 7 στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ετοιμάζει και πάλι να κάνει coreo, το οποίο θα είναι και το πρώτο για την φετινή σεζόν. Κάτι που άλλωστε ανακοινώθηκε και επίσημα μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή των οργανωμένων οπαδών της Θύρας 7 την Παρασκευή το απόγευμα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Θρύλου ετοιμάζουν για μία ακόμη φορά να δημιουργήσουν απίστευτη ατμόσφαιρα στο γήπεδο, Όλοι θυμούνται το περυσινό coreo της Θύρας 7 στον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπορντό στο Καραϊσκάκη, για το οποίο μιλούσε όλη η Ευρώπη.

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

"Χτυπήματα και κλωτσιές υποστηρίζονται"

"Χτυπήματα και κλωτσιές υποστηρίζονται"

18/11/2010 

Οι οπαδοί της Ολίμπια Λιουμπλιάνας αντέδρασαν για την ατιμωρησία του Μάικ Μπατίστ, έπειτα από το χτύπημα – πάτημα στον Σάσο Όζμπολτ στην αναμέτρηση της ομάδας τους με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα.

Μετά το ματς είχαν τελειώσει όλα με... μια συγγνώμη. Όχι όμως για τους υποστηρικτές των Σλοβένων που καυτηρίασαν το γεγονός ότι δεν τιμωρήθηκε ο Μπατίστ, καθώς δεν μπορούσανν να συμβιβαστούν με την ιδέα!

Σε πανό που κρέμασαν στον αγώνα της ομάδας τους με τη Βαλένθια για την Ευρωλίγκα αναφέρουν: "Τα χτυπήματα και οι κλωτσιές υποστηρίζονται και ανέχονται από την Euroleague" (Beating And Tackling Is Supported & Tolerated by Euroleague). Μάλιστα από το πρώτο γράμμα κάθε λέξης βγαίνει το επίθετο του Αμερικανού.

Στου Ρέντη ο Μαρινάκης ενόψει του ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Στου Ρέντη ο Μαρινάκης ενόψει του ντέρμπι με ΠΑΟΚ


Στο προπονητικό κέντρο τού Ολυμπιακού, στου Ρέντη, αναμένεται να βρεθεί σήμερα ή αύριο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, συνοδευόμενος πιθανότατα από τον Σωκράτη Κομινάκη.
Ο ισχυρός άνδρας τού συλλόγου θέλει να μιλήσει με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα αυτό το διάστημα, αφού είναι σαφές ότι ο Ισπανός τεχνικός είναι προβληματισμένος από τους τραυματισμούς που υπάρχουν.
Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο Β. Μαρινάκης είναι πολύ πιθανό να μιλήσει και στους ‘ερυθρόλευκους’, ενόψει τής αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, αφού οι Πειραιώτες θέλουν τους τρεις βαθμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Τα λένε μετά την ΑΕΚ
Άλλωστε, μέσα στο επόμενο διάστημα οι Μαρινάκης και Βαλβέρδε αναμένεται να έχουν επαφή και για τον προγραμματισμό ενόψει τής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Οι δύο άνδρες θα μιλήσουν σχετικά με το ντέρμπι εναντίον τής ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, προκειμένου ο Ισπανός προπονητής να καταθέσει τις προτάσεις του για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Ριβάλντο έκανε μεταγραφή τον εαυτό του!!!!!!!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ !!!!


Ο Ριβάλντο στα 38 του χρόνια πλέον θα συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο, αφού όπως ανακοίνωσε μέσω του Twitter, από το 2011 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Μότζι Μίριμ στην Βραζιλία
Εδώ και δυο περίπου μήνες ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, Ριβάλντο, είναι χωρίς ομάδα, καθώς οι δρόμοι του με την Μπουνιοντκόρ χώρισαν μετά από δυο χρόνια. 
Τελικά όμως ο 38χρονος, πλέον, άσος δεν έμεινε καιρό χωρίς ομάδας, αφού ο... Ριβάλντο του πρότεινε συμβόλαιο συνεργασίας στην Μότζι Μίριμ το οποίο και δέχθηκε!

Εάν μπερδευτήκατε να σας θυμίσουμε ότι ο Ριβάλντο είναι πρόεδρος της βραζιλιάνικης ομάδας, στην οποία παίζουν και πολλοί ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει επαγγελματική σχέση.

"Μετά από αρκετά προβλήματα αποφάσισα ότι το 2011 θα αγωνιστώ με την Μότζι Μίριμ, την ομάδα στην οποία είμαι πρόεδρος", ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Ρίμπο στο Twitter του.

 ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΡΙΜΠΟ....Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !! ΙΣΩΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΟΞΕΙΑ ΦΡΑΓΚΟΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΕΙΣ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΚΑΛΑ...ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΑΔΙΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ??? ΝΑ ΒΓΑΖΗΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΙΣΤΑΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΣΕ ΑΓΟΡΑΖΕΙ..ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΡΙΜΠΟ !!!!

Προκαλούν με τον Δέλλα!

Προκαλούν με τον Δέλλα!

  18/11/2010 

Ό,τι θέλει κάνει ο Κάκος στον χώρο του ποδοσφαίρου και μάλιστα με τα όσα κάνει προκαλεί και φυσικά "χαμένος" από όλα όσα κάνει ο κερκυραίος διαιτητής, βγαίνει ο Ολυμπιακός.

Ο Κάκος πρόσφατα "σφύριξε" στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα και απέβαλλε τον Τραϊανό Δέλλα με κόκκινη κάρτα, παρότι ο έμπειρος αμυντικός βρισκόταν στον πάγκο και δεν είχε αγωνιστεί.

"Παναθηναϊκός, σύλλογος για γέρους"

"Παναθηναϊκός, σύλλογος για γέρους"

  18/11/2010

Στοιχηματική ιστοσελίδα του εξωτερικού, betting.betfair.com, σε άρθρο για την πρόσληψη του Γιάτσεκ Γκμοχ στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, χαρακτηρίζει τους "πράσινους" ως "ομάδα... γέρων":

"Ο Παναθηναϊκός είναι σύλλογος για γέρους. Ένα μικρό παράδειγμα δίνεται από το γεγονός πως η Πολωνία απέκλεισε την Αγγλία στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου το 1974, τερματίζοντας τρίτη στα τελικά στο τουρνουά που έγινε στη Δυτική Γερμανία.

Ήταν βοηθός του προπονητή Κάζιμιρ Γκόρσκι. Ο Γκμοχ ασχολείται τόσον καιρό με το ποδόσφαιρο, που είδε το τέλος της καριέρας του Μουρ και το τέλος της προπονητικής καριέρας του Αλφ Ράμσεϊ.

Η πρόσληψή του χαιρετίστηκε με αρκετό χλευασμό στην Πολωνία και είναι βέβαιο πως ο Γκμοχ δεν ήταν η κατάλληλη επιλογή".

Θέλει προσοχή ο Παμπορίδης...

Θέλει προσοχή ο Παμπορίδης...
18/11/2010
ΣΕ 10 ΜΑΤΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ 6 ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΦΕΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ...Ο Βασίλης Παμπορίδης ορίστηκε για να διευθύνει το μεγάλο παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο 37χρονος διαιτητής από το Κιλκίς πρόκειται να σφυρίξει για 2η φορά στην καριέρα του αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων, με την πρώτη να ήταν τη σεζόν 2007-08 στη Τούμπα το οποίο είχε λήξει 1-1.

Πήρε παράταση

Πήρε παράταση
 18/11/2010
ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ...Παράταση πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Ο Πρόεδρος της Σουπερ Λιγκ με απόφαση του αναπληρωτή ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ κ. Αντωνακάκη είχε κληθεί την Πέμπτη το μεσημέρι να απολογηθεί στην Πειθαρχική επιτροπή της ομοσπονδίας, με την κατηγορία της δυσφήμησης του αθλήματος, με αφορμή την επίσκεψη του κ. Μαρινάκη στα αποδυτήρια των διαιτητών μετά το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ της 8ης αγωνιστικής και για τα όσα φέρεται πως είχε πει στον Τάσο Κάκο και τον βοηθό του Ακρίβο για την αποφάσεις τους στο ντέρμπι «αιωνίων».

Παίκτες και διαιτητές κατά της βίας

Παίκτες και διαιτητές κατά της βίας
  18 Νοεμβρίου 2010
Συνάντηση στα γραφεία του ΠΣΑΠ είχαν την Πέμπτη (18/11) οι εκπρόσωποι των ποδοσφαριστών και των διαιτητών, οι οποίοι αποφάσισαν να αναπτύξουν κοινή δράση στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα.
Παίκτες και διαιτητές κατά της βίας
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και εκ μέρους του μετείχαν ο πρόεδρος Στέλιος Γιαννακόπουλος, ο γενικός γραμματέας, Κώστας Πούλιος, ο ειδικός γραμματέας, Βασίλης Παπαδόπουλος και οι σύμβουλοι Κίμων Ευαγγελάτος, Γιώργος Σίμος, ενώ η διαιτησία εκπροσωπήθηκε από τον διευθυντή Ανάπτυξης Διαιτησίας της ΕΠΟ, Κύρο Βασσάρα και τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Βασίλη Τεροβίτσα.

Ενδιαφέρεται για Θρύλο ο Πενετό

Ενδιαφέρεται για Θρύλο ο Πενετό
  19 Νοεμβρίου 2010
Σε περίπτωση καλής πρότασης, ο τερματοφύλακας της Βαλενσιέν, Νικολά Πενετό, δεν θα είχε πρόβλημα να παίξει στον Ολυμπιακό.
Ενδιαφέρεται για Θρύλο ο Πενετό
Το καλοκαίρι ο Αντώνης Νικοπολίδης θα αποχωρήσει από την δράση, επομένως η έλευση ενός γκολκίπερ, που θα πλαισιώσει τον Ούρκο Πάρντο είναι δεδομένη. Ήδη έχουν ακουστεί ορισμένα ονόματα για την κάλυψη του κενού, με ορισμένα να παίζουν περισσότερο από κάποια άλλα.

Άρεσε ο "Φέτφα" στον Ερνέστο

Άρεσε ο "Φέτφα" στον Ερνέστο
  19 Νοεμβρίου 2010
Άρεσε πολύ στον Ερνέστο Βαλβέρδε η απόδοση του Γιάννη Φετφατζίδη στο παιχνίδι με την Αυστρία στο "Ερνστ Χάπελ" της Βιέννης, έστω και αν ο 20χρονος άσος αγωνίστηκε ως αλλαγή για περίπου ένα 20λεπτο.
Άρεσε ο "Φέτφα" στον Ερνέστο
Ο "Φέτφα", που το τελευταίο διάστημα έχει μια πιο... νορμάλ απόδοση με την ερυθρόλευκη φανέλα, άφησε απολύτα ικανοποιημένο τον "Τσινγκούρι" με την παρουσία του στο χορτάρι και ίσως τον δούμε στο βασικό σχήμα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ. Λείπει από το ματς και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, άρα όλοι οι καλοί χωράνε στην 11άδα σε ένα τέτοιας σημασίας παιχνίδι.

Με 2.500 φιλάθλους στο Παγκρήτιο

Με 2.500 φιλάθλους στο Παγκρήτιο
18 Νοεμβρίου 2010
Την συμπαράσταση τουλάχιστον 2.500 φιλάθλων του θα έχει στο πλευρό του ο Ολυμπιακός στο "Παγκρήτιο", για το δεύτερο ημίχρονο με τον Εργοτέλη την Τετάρτη (24/11).
Με 2.500 φιλάθλους στο Παγκρήτιο
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ζήτησε και θα πάρει 2.500 χιλιάδες εισιτήρια για το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Εργοτέλη, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (24/11) στο "Παγκρήτιο" (17.00, Νοvasports). Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να τοποθετηθούν στις θύρες 4 έως 8, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες γι' αυτό το θέμα θα γίνουν γνωστές στη σύσκεψη της Παρασκευής (19/11) για τα μέτρα ασφαλείας.

Γιατί έπαιξε ο Αβραάμ 90 λεπτά;

Γιατί έπαιξε ο Αβραάμ 90 λεπτά;
18 Νοεμβρίου 2010
Γιατί έπαιξε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος 90 λεπτά με την Εθνική; Ενώ ο Σάντος είχε άλλες δύο εναλλακτικές λύσεις; Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr γράφει για το ερωτηματικό που προκύπτει, μετά τον τραυματισμό του Βασίλη Τοροσίδη.
Γιατί έπαιξε ο Αβραάμ 90 λεπτά;
Προβληματισμός επικρατεί σε ολόκληρο το στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετά και τον νέο τραυματισμό, αυτή τη φορά του Βασίλη Τοροσίδη, στο φιλικο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Αυστρία στη Βιέννη.

Τα είπε με το ιατρικό τιμ ο Βαλβέρδε

Τα είπε με το ιατρικό τιμ ο Βαλβέρδε
18/11/2010
ΟΙ ΘΛΑΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΝΗΣΥΧΙΑΠαράγινε το κακό με τους τραυματισμούς στου Ρέντη. Μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων τέθηκαν νοκ άουτ τρεις βασικότατοι παίκτες της ομάδας. Ιμπαγάσα, Μπράβο και Τοροσίδης έπεσαν θύματα της… μάστιγας των θλάσεων και ο Βαλβέρδε ψάχνει να βρει τη ρίζα του κακού.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει θορυβηθεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς υπάρχει μπροστά πρόγραμμα… βουνό. Για το λόγο αυτό είχε σήμερα συνάντηση με το ιατρικό τιμ των ερυθρόλευκων στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Και δεν είναι μόνο οι τραυματισμοί που απασχολούν τον Βαλβέρδε, αλλά και οι αποθεραπείες. Για παράδειγμα ο Ιμπαγάσα έπαθε θλάση στις 4 Νοεμβρίου και η εκτίμηση έλεγε ότι θα επιστρέψει σε δύο εβδομάδες δηλαδή σήμερα, 18 Νοεμβρίου.

Ο Αργεντινός ούτε που έχει ακουμπήσει μπάλα και κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι θα είναι έτοιμος για το ματς με την ΑΕΚ. Όλα αυτά είναι θέματα που απασχολούν τον προπονητή του Ολυμπιακού…

Επίθεση φωτιά και άμυνα… με τρύπα

Επίθεση φωτιά και άμυνα… με τρύπα  
19/11/2010
Επίθεση φωτιά και άμυνα… με τρύπα  
 
Με πολλά προβλήματα στην αμυντική του γραμμή θα παραταχθεί, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ. Μοντέστο ο παρτενέρ του Παπαδόπουλου, με τον Γκαλίτσιο δεξιά, σκέψεις και για Ουρτάδο στόπερ. Πάντελιτς και Μιραλάς μαζί στην επίθεση, με το μυαλό στον Εργοτέλη.

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ποινή για ….γέλια της FIFA στα διεφθαρμένα μέλη της

Ποινή για ….γέλια της FIFA στα διεφθαρμένα μέλη της


Στέρηση του δικαιώματος ψήφου στη διαδικασία για την επιλογή της διοργανώτριας του Μουντιάλ του 2018 και του 2022 επέβαλε η FIFA στον Άμος Αντάμου και τον Ρεϊνάλντ Τεμάρι, που αποδείχτηκε πως είχαν εμπλακεί σε σκάνδαλο διαφθοράς. Τα δύο μέλη της εκτελεστικής επιτροπής της παγκόσμιας ομοσπονδίας πρόσφεραν την ψήφο τους προς πώληση σε ανθρώπους που πίστευαν πως εκπροσωπούσαν τη βρετανική υποψηφιότητα, αλλά στην πραγματικότητα ήταν Βρετανοί δημοσιογράφοι.
Έτσι τιμωρήθηκαν με αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τρία χρόνια και 7.400 ευρώ ο πρώτος και αποκλεισμό για έναν χρόνο και 3.700 ευρώ αντίστοιχα.
Παράλληλα, η FIFA έκρινε πως δεν υπήρχαν αποδείξεις στις καταγγελίες πως Ισπανία/Πορτογαλία και Κατάρ είχαν συμφωνήσει να ανταλλάξουν επτά ψήφους στη διαδικασία επιλογής για το Μουντιάλ του 2018 και του 2022, που διεκδικούν οι Ίβηρες και οι Άραβες αντίστοιχα.
Η ψηφοφορία θα γίνει στη Ζυρίχη στις 2 Δεκεμβρίου με τη συμμετοχή εννέα υποψηφιοτήτων, ενώ 22 θα είναι τα μέλη της FIFA με δικαίωμα ψήφου. Αγγλία, Ισπανία/Πορτογαλία, και Ολλανδία/Βέλγιο διεκδικούν τη διοργάνωση του 2018, ενώ Αυστραλία, Κατάρ, Ιαπωνία, Νότιος Κορέα και ΗΠΑ αυτή του 2022.

Νέο σοκ με Τοροσίδη-ΕΥΧΕΛΑΙΟ ΚΑΙ...ΓΡΗΓΟΡΑ!!!!

18/11/2010

Νέο σοκ με Τοροσίδη

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στον Ολυμπιακό με τον ΒασίληΤοροσίδη να βγαίνει νοκ-άουτ από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, λόγω θλάσης πρώτου βαθμού. Δύσκολα θα προλάβει και ο Μέλμπεργκ, προβλήματα με Μιραλάς, Πάντελιτς, Νικοπολίδη.

Ο …Famous Govou σύμφωνα με τους συμπατριώτες του!

Ο …Famous Govou σύμφωνα με τους συμπατριώτες του!


Σίγουρα η φωτογραφία προκαλεί γέλια, αλλά σας δηλώνουμε ότι πρόκειται για φωτομοντάζ αλλά γαλλικής ιστοσελίδας για τον Famous Govou, όπως αποκαλεί τον ξενύχτη Σίντνεϊ Γκοβού!
Γαλλική ιστοσελίδα με αφορμή τη νίκη της Γαλλίας επί της Αγγλίας σε φιλική αναμέτρηση, αναφέρεται στα νέα τερτίπια του Σίντνεϊ Γκοβού στον Παναθηναϊκό που όπως όλα δείχνουν θα τον οδηγήσουν στην αποχώρησή του από τον ελληνικό σύλλογο.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έχει φωτογραφία τη διάσημη πέρδικα του ουίσκι «famous grouse» μόνο που αντί για το δικό της κεφάλι έχει στη θέση του αυτό του Σίντνεϊ Γκοβού. Μάλιστα, χρησιμοποιεί ως λογότυπο το «famous govou», θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δώσει έμφαση στη σχέση του Γάλλου με το αλκοόλ.
«Στην Ελλάδα ένας πρώην διεθνής που αγωνίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφρικής και είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ρεϊμόντ Ντομενέκ απογοητεύει. Ο Σίντνεϊ Γκοβού που είχε συνηθίσει τα ξενύχτια όταν ήταν στη Λιόν με αποτέλεσμα να μην ανανεωθεί η συνεργασία του, δεν άργησε να βρει τα νυχτερινά μπαρ της Αθήνας. Έφτασε στην Αθήνα το καλοκαίρι και το περασμένο Σάββατο το έριξε έξω, ενώ πριν από έναν μήνα συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος» αναφέρει το δημοσίευμα.
Και προσθέτει: «Την επόμενη μέρα δεν πήγε για προπόνηση και στον Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση να τον τιμωρήσουν. Την Παρασκευή ο εκπρόσωπός του αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα για να συζητήσει με την ομάδα του την διακοπή συμβολαίου του. Μάλιστα, η επικείμενη αποχώρησή του από τον σύλλογο κρίνεται πιο ατυχής επειδή στον Παναθηναϊκό είχε αρχίσει να διαμορφώνεται μια γαλλική αποικία. Επιπλέον η χθεσινή εμφάνισή του αντικαταστάτη του στην εθνική Γαλλίας, Βαλμπουενά θα είναι ένας ακόμα πονοκέφαλος γι αυτόν».

Σιγουριά για νέα διοίκηση στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό

Σιγουριά για νέα διοίκηση στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό


Σίγουρος πως στις 30 Νοεμβρίου ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός θα έχει νέα διοίκηση, δήλωσε ο Γιώργος Γλου, ο οποίος προεδρεύει προσωρινά του Συνδέσμου.
«Εκτός από την ΠΑΕ, που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για τον Ερασιτέχνη, υπήρχαν και άλλοι που θα έπρεπε να ενημερωθούν για τα προβλήματα και τη λειτουργία του Συνδέσμου για να συνδράμουν», είπε εξηγώντας την μετάθεση της γενικής συνέλευσης.
Αναλυτικά:
«Η γενική συνέλευση έπρεπε να μετατεθεί για λίγες μέρες προκειμένου να ενημερωθούν άμεσα οι φίλοι του Ολυμπιακού, που εξέφρασαν την επιθυμία να βοηθήσουν το Σύνδεσμο. Εκτός από την ΠΑΕ, που δείχνει τεράστιο ενδιαφέρον για τον Ερασιτέχνη, υπήρχαν και άλλοι που θα έπρεπε να ενημερωθούν για τα προβλήματα και τη λειτουργία του Συνδέσμου για να συνδράμουν. Στον Ολυμπιακό δεν χωράνε παρατάξεις, δεν υπάρχουν και δεν θα επιτρέψουμε να υπάρχουν», δήλωσε ο κ. Γλου στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ».

Στα «μαλακά» ο Δέλλας από τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα

Στα «μαλακά» ο Δέλλας από τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα


Στα «μαλακά» αναμένεται να πέσει ο Τραϊανός Δέλλας για την κίνησή του να επιστρέψει το μπουκάλι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Σαββάτου.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τάσος Κάκος έγραψε στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι, πως ο κεντρικός αμυντικός της Ένωσης πέταξε το μπουκάλι πίσω από τον πάγκο και όχι στην κερκίδα.
Η διαφορά είναι μικρή, αλλά σημαντική, καθώς πάνω σε αυτή θα «πατήσουν» οι «κιτρινόμαυροι» στην απολογία το μεσημέρι της Παρασκευής, ώστε να αποφύγει ο Δέλλας τη βαριά τιμωρία. Στόχος τους είναι ο «Κολοσσός» να τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, να χάσει δηλαδή το ματς με την Καβάλα, αλλά να παίξει κανονικά με τον Ολυμπιακό. 
 ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ...ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ.....Ο ΔΕΛΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΝΩ Ο ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ....ΑΡΑΓΕ ΟΤΑΝ ΜΗΚΕ Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΕΦΤΥΝΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΠΟΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΕΠΙΒΛΗΘΗ???
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.....ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ???? ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ ΕΓΡΑΦΑΝ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΛΟ-ΜΜΕ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΛΛΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!!!  ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑ....ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΛΕΕΙ ΠΗΓΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ....ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ....ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΡΙΨΗ ΜΠΟΥΚΑΛΙΟΥ ΔΕΛΛΑ...ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ!!!!! 
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΜΩΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ...ΜΗΝ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΣΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ....ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΥΝΗΣΗ ΛΕΕΙ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣ...ΕΧΑΣΕ ΠΕΛΑΤΗ Ο ...ΚΟΥΓΙΑΣ!!!! ΚΡΙΜΑ!!!