ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Για δες ρε που καμαρωνουν κιολας τα λαμογια....(video)


 Για δες ρε που καμαρωνουν κιολας τα λαμογια....(video)

2/6/2012

Aπο εσας το βλεπουμε εδω και 40 χρονια οτι συνεχιζεται να καμαρωνετε για την λαμογια σας επι χουντας να εχετε λαδωσει την αντιπαλη ομαδα για να κερδισετε και να πατε στον τοτε τελικο...που εκει σας τακτοποιησε οπως επρεπε ο Αγιαξ κανονικα και με τον νομο και οχι βρωμικα οπως ξερετε εσεις...μαρεσει επισης που το δημοσιευετε εσεις εκει στον www.sport-fm.gr σαν μεγαλο ανδραγαθημα και κατορθωμα του βαζελα και γραφει δημοσιογραφος...μπορεί να έχασε 2-0 στο θρυλικό «Γουέμπλεϊ», έμαθε όμως στους Ευρωπαίους τι θα πει Panathinaikos!

Πολυ μας εχετε ζαλισει ρε με την Ευρωπη...εχετε παει πιο πολλες φορες και παπαριες Μαριτσα μου...εχετε φαει κλυσματα με τζατζικι που εισαστε πραγματικα για γελια...

Ποτε κανενας σας δεν εγραψε πως η πρωτη Ελληνικη ομαδα που επαιξε στο κυπελλο Πρωταθλητριων ηταν ο Ολυμπιακος...με ποια? με καποια Μιλαν μωρε...σιγα τα αυγα...

ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ....

Παρτε και το βιντεακι της Δεσποινας Παπαδοπουλου της συζυγου του δικτατορα που τα λεει οπως εγιναν στον δημοσιογραφο Αλεξη Παπαχελα....αλλα και παλι ξερουμε τι θα πειτε...παραμυθι μωρε...ειναι τρελλη η γυναικα κλπ....


  ιδου τι γραφει ο δημοσιογραφος στο αφιερωμα του...χουντεμπλευ

Ναι ρε, Panathinaikos!

«Σαράντα ένα χρόνια έχουνε περάσει και το μυαλό μου δεν λέει να ξεχάσει». Παραφράζοντας ένα παλιότερο σύνθημα των οπαδών του Παναθηναϊκού, το www.sport-fm.gr σας φέρνει πιο κοντά στη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου σε συλλογικό επίπεδο. Την ημέρα που το «τριφύλλι» (2/6/1971) αντιμετώπισε τον Άγιαξ στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών και μπορεί να έχασε 2-0 στο θρυλικό «Γουέμπλεϊ», έμαθε όμως στους Ευρωπαίους τι θα πει Panathinaikos!

Μπραβο, μπραβο...τετοια να γραφεις στα νεα λαγουδακια να νομιζουν πως εχουν και Ιστορικη πορεια στην Ευρωπη...εμεις θαμαστε εδω για να τους λεμε την αληθινη ιστορια τους...



ALEX WEB RADIO/TV

Μουφα και ο νεος πριγκηπας του Τσακα?


Μουφα και ο νεος πριγκηπας του Τσακα?

2/6/2012



Τις προηγούμενες μέρες το «τριφύλλι» διενήργησε έρευνα για την συγκεκριμένη υπόθεση, θέλοντας να διαπιστώσει αν πρόκειται για ακόμη μία φούσκα του Τσάκα ή θα μπουν τελικά χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. και πλεον επιφυλακτικοί εμφανίζονται ο Γιάννης Αλαφούζος και οι υπόλοιποι διοικούντες τον Παναθηναϊκό για το θέμα Φεϊζάλ
«Κάτι δεν πάει καλά…»
Οι «πράσινοι» ανακάλυψαν ότι η Κασσιανή Μιχοπούλου, που εκπροσωπεί τον Φεϊζάλ εκτός του ότι είναι δικηγόρος του Βλάση Τσάκα, είναι και δικηγόρος του Αχιλλέα Μπέου!






Το συγκεκριμένο γεγονός βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους της διοίκησης, οι οποίοι έλεγαν «κάτι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία και είμαστε πλέον πολύ επιφυλακτικοί».

Στον Παναθηναϊκό εξοργίστηκαν μόλις έμαθαν για τον Μπέο και δεν πρόκειται να υπάρξει απάντηση στη δικηγόρο. Μπορεί ο Φεϊζάλ να φέρεται να έχει πολλά χρήματα, όμως η παρουσία της συγκεκριμένης δικηγόρου κάνει τους πάντες μέσα στην ΠΑΕ να κρατάνε μία «πισινή».

Παντως, ο Αλαφούζος χθες έγραψε στο Twitter: «Χρειάζεται έμπρακτη βοήθεια, όχι άλλα λόγια!».
Λετε να ειχε υποπτευθει κατι?


Εγω ενα ξερω να πω...αφου καθονται και τον κοιτανε και ακομα δεν τον εχουν πλακωσει στις κλωτσιες καλα τους κανει και τους κορτοιδευει...
Μα ελεος δηλαδη...ειναι δυνατον να εμπιστευθειτε ανθρωπο που σας δουλευει ενα χρονο τωρα ενω πριν ειχε κοροιδεψει και τον ΠΑΟΚ σας εχει δηλωσει ευθαρσως οτι σας ελεγε ψεματα για τον προηγουμενο πριγκηπα  και τωρα βγαινει μουφα και αυτος , η ποιος ξερει τι αλλο κρυβεται απο πισω?κανενας Πακιστανος που εχει βαλει  ο Μπεος ειναι και θελει να στησει κανενα αγωνα τωρα που εχει και αναγκη τα λεφτα? ποιος ξερει τι γινεται? παντως ...βρωμαει σιγουρα...





ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΡΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΙΑΟΥΡΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?...
ΕΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ...ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ...ΒΑΖΕΛΙΝΗ !!!

ALEX WEB RADIO/TV


Ξεπέρασε τους «μπέμπηδες»

Ξεπέρασε τους «μπέμπηδες» 

2/6/2012

Ο Θρύλος έβαλε απο κάτω την μεγάλη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην παγκόσμια κατάταξη των συλλόγων.
Εξαιρετική πορεία. Εξαιρετικές εμφανίσεις. Πολλά αφιερώματα. Ο Θρύλος ανήκει στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και όχι μόνο. Οι νταμπλούχοι έχουν δεχθεί πολλά συγχαρητήρια για την δυναμική τους, αλλά όλα αυτά αποδεικνύονται απο πράξεις.
Πιο συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός πέρασε στην 27η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου. Οι ερυθρόλευκοι ανέβηκαν δυο θέσεις, σε σχέση με την προηγούμενη δημοσίευση.
Μάλιστα έβαλαν απο κάτω τους μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται στην 30η απο την 22η θέση που ήταν την τελευταία φορά.
Όσο για το που είναι οι απέναντι... άστο καλύτερα γιατί δεν φαίνονταν! 
 
 www.olympiacos24.gr/

Μέχρι τις 6 Ιουνίου η ανανέωση

Μέχρι τις 6 Ιουνίου η ανανέωση

Έως τις 6 Ιουνίου, οι περσινοί κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας έχουν δικαίωμα να ανανεώσουν την παρουσία τους στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία υπενθυμίζει στους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι η ανανέωσή τους συνεχίζεται μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΠΑΕ Ολυμπιακός υπενθυμίζει στους περσινούς κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι η ανανέωση τους συνεχίζεται μέχρι και την Τετάρτη 6 Ιουνίου.

Σχετικά με την ανανέωση ισχύουν τα ακόλουθα:

Όλοι οι κάτοχοι διαρκείας πρέπει να είναι οικονομικά ενήμερα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Έτσι, στο ίδιο χώρο διάθεσης εισιτηρίων διαρκείας στο Καραϊσκάκη θα λειτουργεί και τμήμα εγγραφής - ανανέωσης μελών. Το ποσό των 60 ευρώ που αφορά στη συνδρομή Μέλους δεν εμπεριέχεται στην τιμή των εισιτηρίων διαρκείας.

Τα εισιτήρια διαρκείας είναι ονομαστικά και κάθε κάτοχος - μέλος θα πρέπει να έχει στην κατοχή του μόνο ένα εισιτήριο διαρκείας.

Στο Καραϊσκάκη λειτουργεί περίπτερο της Citibank για όσους επιθυμούν να εκδώσουν πιστωτική κάρτα Ολυμπιακός Citibank Visa. Απαραίτητα δικαιολογητικά: Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας και τελευταίο Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας.

Για την αγορά εισιτηρίου διαρκείας με την χρήση Ολυμπιακός Citibank Visa υπάρχει η δυνατότητα δώδεκα άτοκων δόσεων.

Οι ανανεώσεις μπορούν να γίνουν μέσω του site του Ολυμπιακού (olympiacos.org), τηλεφωνικά στο 210-4800920, μέσω φαξ στο 210-4800981-2 και στην αίθουσα Τύπου του Καραϊσκάκη, μέχρι τις 6 Ιουνίου.

Οι τρόποι πληρωμής είναι με μετρητά, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και αποστολή καταθετηρίου με φαξ, με πιστωτική κάρτα και επιταγή ημέρας σε διαταγή ΠΑΕ Ολυμπιακός".

www.redplanet.gr/

"Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με Γκραντ!"

"Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με Γκραντ!"

Ο Τύπος του Ισραήλ έχει βουίξει ότι ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Άβραμ Γκραντ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.
Στον Ολυμπιακό υπογράμμιζαν την Παρασκευή (1/6) πως οριστικές εξελίξεις στο θέμα προπονητή θα υπάρξουν την επόμενη εβδομάδα, με τους Λεονάρντο Ζαρντίμ και Άβραμ Γκραντ να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Αργά το βράδυ, όμως, ο Γκραντ προβάλλεται ως ξεκάθαρο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού!

Συγκεκριμένα, από το Ισραήλ βγαίνει η πληροφορία πως οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με τον Ισραηλινό προπονητή, ο οποίος κατέκτησε με την Παρτίζαν Βελιγραδίου το Πρωτάθλημα Σερβίας στη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Μάλιστα, οι Ισραηλινοί αναφέρουν πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον Άβραμ Γκραντ σε ουδέτερο έδαφος και οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία! Μένει να δούμε αν αυτή η πληροφορία, που βγαίνει από το Ισραήλ, επιβεβαιωθεί και ο 57άχρονος τεχνικός συνεχίσει την προπονητική του καριέρα στον Ολυμπιακό.


www.redplanet.gr/

Ο Ντουσαν στον Ατρομητο

Ο Ντουσαν στον Ατρομητο
2/6/2012
Πριγκιπικό «ναι» στον Ατρόμητο  
Με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς στον πάγκο του θα πορευτεί -όπως όλα δείχνουν- τα επόμενα δύο χρόνια ο Ατρόμητος.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είχε ραντεβού το βράδυ της Παρασκευής με τον Γιώργο Σπανό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι δύο άνδρες έδωσαν τα χέρια. Η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας αναμένεται το Σάββατο.

Έτσι θα σηματοδοτηθεί και η επιστροφή του «πρίγκιπα» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ βοηθός του θα είναι ο Δημήτρης Μπουρουτζίκας.

Το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας δεν έγινε γνωστό, πληροφορίες όμως κάνουν λόγο για ένα συμβόλαιο ύψους 400.000 ευρώ.

ALEX WEB RADIO/TV

Φιλικα EURO 2012 (videos)

 Φιλικα EURO 2012 (videos)

2/6/2012

Αυστρία-Ουκρανία 3-2

Παίξε και λίγο άμυνα Ουκρανία (vid)

Σοβαρά αμυντικά κενά εμφάνισε η Ουκρανία, καθώς γνώρισε φιλική ήττα από την Αυστρία στο Ίνσμπουρκ με σκορ 3-2 και έδειξε ανέτοιμη, μόλις μια εβδομάδα πριν την έναρξη του Euro που συνδιοργανώνει με την Πολωνία.

Οι Αυστριακοί αιφνιδίασαν τους αντιπάλους τους, καθώς μόλις στο 3΄ άνοιξαν το σκορ με τον Γιουνούζοβιτς. Στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου έγιναν εκατέρωθεν κάποιες φάσεις, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι και οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με το 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Στο δεύτερο μέρος και οι δύο εθνικές εμφανίστηκαν άκρως επιθετικές, με τις άμυνες… να μπάζουν. Αρχικά ο Γκούσεφ ισοφάρισε σε 1-1 για τους Ουκρανούς στο 56΄ μετά από ασίστ του Γιαρμολένκο. Έξι λεπτά αργότερα, η Αυστρία πήρε και πάλι προβάδισμα στο σκορ, καθώς ο Αρναούτοβιτς διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ύστερα από ασίστ του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Αντρέας Ίβανσιτς.

Ωστόσο, οι συνδιοργανωτές του Euro με την Πολωνία, ισοφάρισαν για δεύτερη φορά και πάλι με το ίδιο δίδυμο. Ασίστ ο Γιαρμολένκο, γκολ ο Γκούσεφ και 2-2 για τους Ουκρανούς. Η Αυστρία «μίλησε» τελευταία όμως, καθώς στο 89΄ ο παίκτης της Βέρντερ Βρέμης, Αρναούτοβιτς, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ και έδωσε τη φιλική νίκη στην εθνική του με σκορ 3-2.

Να υπενθυμίσουμε ότι η Ουκρανία βρίσκεται στον τέταρτο όμιλο του Euro και θα αντιμετωπίσει τις Αγγλία, Γαλλία και Σουηδία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αυστρία (Κόλερ): Λίντνερ, Προντλ, Σάτνερ, Σχάρνερ, Κλέιν (29’ Γκάρικς), Ίβανσιτς (75΄Μπεργκστάλερ), Αλάμπα (82΄Πέχλιβαν), Τζάνκο, Αρναούτοβιτς, Γιουνούζοβιτς, Μπαουμγκάρτλινγκερ

Ουκρανία(Μπλαχίν): Γκοριάνοφ (46΄Κοράλ), Τίμοστσουκ, Μίχαλικ, Ρακίτσκι, Κατσερίντι, Χούσεφ, Ναζαρένκο (68΄Ρόταν), Κονοπλιάνκα (80΄Μπούτκο), Βορονίν (46’ Σεφτσένκο), Ντέβιτς (46΄Μιλέφσκι), Γιαρμολένκο

Δείτε τα γκολ του αγώνα:

Ρωσσια-Ιταλία 3-0

Η «αρκούδα»... έπνιξε την Ιταλία
Επίδειξη δύναμης έκαναν οι Ρώσοι απέναντι στους Ιταλούς που επικράτησαν στο τελευταίο τεστ των δύο ομάδων πριν το Euro με 3-0 σε φιλικό που διεξήχθη στην Ζυρίχη.

Η ομάδα του Άντβοκατ ήταν σε όλο το παιχνίδι καλύτερη και κέρδισε δίκαια τους «ατζούρι», αποδεικνύοντας πως θα είναι ενδεχομένως, ο δυσκολότερος αντίπαλος μας στον πρώτο όμιλο.

Δύο γκολ ο Σιρόκοφ και ένα ο Κερζάκοφ για τους νικητές.

Το ματς.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε πολύ καλά για τους Ρώσους, οι οποίοι είχαν τον έλεγχο και με τον Κερζάκοφ κύριο εκφραστή των επιθέσεων τους, πίεζαν τους Ιταλούς που φάνηκε πως πρέπει να οργανωθούν περισσότερο. Αν ήταν πιο προσεκτικός ο Ρώσος στην τελική προσπάθεια θα είχε ανοίξει το σκορ σίγουρα στο πρώοτ ημίχρονο.

Στην ανάπαυλα, ο Μπουφόν αποχώρησε με πόνους στην ωμοπλάτη με τους Ιταλούς να ανησυχούν. Παρόλα αυτά, οι «ατζούρι» βγήκαν πιο δυνατά και ο Μαρκίσιο στο 52’ απέφυγε το τεχνικό οφσάιντ, βγήκε απέναντι από τον Ακινφέεφ αλλά ο Ρώσος τερματοφύλακας έπιασε το τετ-α-τετ και απέδειξε πως οι Ρώσοι έχουν δύο ισάξιους τερματοφύλακες. Εφτά λεπτά αργότερα, ο Κερζάκοφ δεν αστόχησε και πάλι και μετά την πάσα του Ντζαγκόεφ έκανε μέσα από την περιοχή το 1-0 (59’).

Οι Ιταλοί άρχισαν τις αλλαγές παίζοντας πιο επιθετικά και αφήνοντας χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι Ρώσοι. Αφού ο Σιρόκοφ στο 75’ έκανε το 2-0 πλασάροντας σε κενή εστία, μετά το διώξιμο του Ντε Σάνκτις από το σουτ του Αρσάβιν. Και αυτό, δυστυχώς για τους Ιταλούς, δεν ήταν το τελευταίο κακό που τους συνέβη, αφού οι αντίπαλοί τους έχαναν την μία ευκαιρία μετά την άλλη και εν τέλει, ο Σιρόκοφ πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 89’, κάνοντας το τελικό και δίκαιο 3-0.

Πως έπαιξαν:

Οι Ιταλοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με 4-3-1-2. Τον Μπουφόν κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα με τους Μπαλτσαρέτι, Μπονούτσι, Μπαρτσάλι, Μάτζιο από δεξιά προς αριστερά. Στο κέντρο, ο Πίρλο ήταν στον άξονα και εσωτερικοί αμυντικοί μέσοι ήταν οι Ντε Ρόσι και Μαρκίσιο. Μπροστά από την τριάδα, ο Μοντολίβο σε ελεύθερο ρόλο και στην επίθεση ο Κασάνο με τον Μπαλοτέλι.

Οι Ρώσοι στην αντίπερα όχθη, αγωνίστηκαν με 4-2-3-1. Ο Μαλαφέεφ στο τέρμα, οι Ναμπάμπκιν, Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς και Ζιρκόφ στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά. Στο κέντρο, οι δύο αμυντικοί μέσοι ήταν οι Ντενίσοφ και Ζυριάνοφ και μπροστά τους οι Ντζαγκόεφ, Σιρόκοφ, Αρσάβιν από δεξιά προς τα αριστερά. Στην επίθεση, μοναδικός φορ ο Κερζάκοφ.

Ιταλία (Πραντέλι): Μπουφόν (46’ Ντε Σάνκτις), Μπαλτσαρέτι (54’ Ογκμπόνα), Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Μάτζιο, Πίρλο (69’ Ντι Νατάλε), Ντε Ρόσι (60’ Μότα), Μαρκίσιο, Μοντολίβο (60’ Νοτσερίνο), Κασάνο (69’ Τζιοβίνκο), Μπαλοτέλι

Στον πάγκο: Κιελίνι, Αμπάτε, Τζιακερίνι, Μπορίνι, Ντιαμάντι

Ρωσία (Άντβοκατ): Μαλαφέεφ(46’ Ακινφέεφ), Ναμπάμπκιν, Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Ζιρκόφ, Ντενίσοφ, Ζυριάνοφ, Ντζαγκόεφ (85’ Κοκόριν), Σιρόκοφ, Αρσάβιν, Κερζάκοφ (63’ Πογκμπρένιακ)

Στον πάγκο: Ανιούκοφ, Σαρόνοφ, Κομπάροφ, Ισμαϊλοφ, Παβλιουτσένκο, Σεμσόφ

Russia vs Italy 3:0 GOALS HIGHLIGHTS από maidb7abc

ALEX WEB RADIO/TV

ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!!


Ερχονται οι αλογοτροφες στο Σ.Ε.Φ. σημερα Σαββατο για τον 5ο τελικο αδερφια στις 7μμ.Και επειδη ειναι μεγαλο το αγχος τους για την επερχομενη φαπα που θα τους ερθει για να μην πω και η "φιγουρα" στο πισω μερος απτο παντελονακι τους,επιστρατευσαν και τον...Δημητρακη.
Ξεκινησαν τα δικα τους επικοινωνιακα τρυκ με σκοπο να δυναμιτισουν το κλιμα ετσι ωστε να τιναξουν το παιχνιδι στον αερα.
Αφου πρωτα υπεγραψε ο Ομπραντοβιτς και μεινανε οι Παυλοθανασηδες στο τιμονι της ψαροτρατας( εεε ρε κουτοχορτο ) αποφασισαν να στειλουν τον ανθρωπο που εχει αντιληψη...που ποτε δεν τον γελαει η...μυτη του,να συνοδευσει την αποστολη του ΠΟΑ στο Σ.Ε.Φ. τον Δημητρακη...ελα λεβεντη μου...αν και περασαν τα Χριστουγεννα και αργουν να ερθουν τα επομενα εμεις θα σου εχουμε και κουραμπιε.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΑΔΕΡΦΙΑ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ...ΟΥΤΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ,ΟΥΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΑ,ΜΟΝΟ ΦΩΝΗ...ΚΑΙ ΓΙΟΥΧΑ...ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΙΝΙ....ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ...ΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ.
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΣΤΗΝ...ΓΑΜΙΣΤΡΩΝΑ ΜΑΣ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΝΕ ΝΑ ΓΛΕΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΩΡΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ...ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ....


ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ...
καμαρωστε τους...αυτοι προσπαθουν να καταστρεψουν τον αθλητισμο τοσο σε ατομικο οσο και σε συλλογικο επιπεδο.
Αυτο που δεν κανουν οι "εγκριτοι" μηπως χασουν το χαρτζηλικακι το κανουμε εμεις...ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΟΠΑΔΟΙ...οι καφροι οπως αρεσει σε καποιους "πολιτισμενους" να μας αποκαλουνε.

Εμεις λοιπον τολμαμε και δειχνουμε τα προσωπα των δολοφονων του Ελληνικου αθλητισμου.

ΑΥΤΟΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ...παρακαμπτοντας το νομοθετικο πλαισιο της ΕΠΟ και της UEFA χωριζοντας τις ομαδες σε παιδια και αποπαιδια,μοιραζοντας αδειες επιλεκτικα και λειτουργοντας καθαρα με το οπαδικο τους η το ψηφοθηρικο τους κριτηριο.

ΑΥΤΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΠΑΣΚΕΤ...δημιουργοντας μασωνιες,προκαλωντας την αηδια των υγιων επενδυτων που εχουν οραμα για την ομαδα τους και για το αθλημα γενικοτερα.Δημιουργωντας το αισθημα αμφιβολλιας για το αν αξιζει η οχι να επενδυσεις σε κατι που καποιοι αλλοι το εχουν απαξιωσει με τις μεθοδους τους.

ΑΥΤΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ...με τους φασιστικους νομους για την μη μετακινηση οπαδων,με την παυση της χορηγιας απο τον ΟΠΑΠ βυθιζοντας στο σκοταδι τους μικροτερους και κατ'επεκταση αδυναμους οικονομικα συλλογους.

ΑΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΑ...ΣΕ ενα κρατος μπουρδελο...και οταν λεω κρατος δεν εννοω την Ελλαδα φωστηρες μου αλλα τους μηχανισμους και τους θεσμους που δημιουργουν την εννοια...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...που λειτουργουν χωρις ισονομια,χωρις αξιοκρατικα κριτηρια,χωρις δικαιοσυνη.Ο οπαδος λοιπον οταν βλεπει τα παντα γυρω του να καταρρεουν επειδη καποιοι ανευθυνοι υπευθυνοι του αλλαξαν με το ετσι θελω την ζωη,το ποδοσφαιρο η το μπασκετακι η ο αθλητισμος γενικοτερα για να ειμαι πιο δικαιος ειναι ενα αποκουμπι,ενα "χαπι" που του αδειαζει το μυαλο απο τα οσα προβληματα εχει για μερικες ωρες.ΤΟΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ...ΤΟΝ ΕΚΤΟΝΩΝΕΙ.
Οταν βλεπει πως κι εκει καποιοι λειτουργουν μεροληπτικα τρελενεται...θελει το δικιο...εχει αναγκη το δικιο.Δεν μπορει να μπαινει ο καθενας κομπλεξαρας παραγοντας σε ενα μπουθ και να διακοπτει την περιγραφη και να μην τρεχει καστανο.Δεν μπορει ενας αλητης παραγοντας να την πεφτει σε διαιτητες και να μην γραφουν τιποτα στο φυλλο αγωνα.

Αληθεια περυσι ολοι αυτοι οι "κοπτες" οι Γερουλανηδες και οι BITCHΑΞΗΔΕΣ που νοιαζοντουσαν για την καθαρση στο ποδοσφαιρο και μιλουσαν για την τηρηση του γραμματος του νομου,που ηταν τις τελευταιες ημερες?
Που εισασταν ρε "αντικειμενικοι"?Εσεις ολοι που παρακαλαγατε για δικαιοσυνη και για καθαρση?...Την παπια τωρα...δεν παιζει το ονομα του ΘΡΥΛΟΥ για να βγαλετε χολη αλλα της ΜΠΑΝΑΘΑΣ.Πιλαβιε τι εγινε ρε τρελο αγορι?...Τοοοοοσοοο απροκαλυπτα πια?

Ναι ρε γυναικωτοι...θελω τον ΠΟΑ δυνατο για να γινομαι δυνατοτερος,αλλα οχι με πουστικα μεσα...αυτο ειναι κοροιδια γιαυτον που τα σκαει κανονικα και με τον νομο...ΝΙΩΘΕΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.
ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ "μπιζνα" ΠΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ...ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ?...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΑΝΑΣ

Ειστε επικινδυνοι κυριοι για τον αθλητισμο...Οσο ειναι στα χερια σας θα ειναι σαν μια ωρολογιακη βομβα,που θα σκασει μαζι με την οργη του κοσμου για τις ραδιουργιες και τις υπονομευσεις που καθοδηγειτε παρασκηνιακα.
Εχουμε χασει αρκετα για να αρχιζουμε να χανουμε νεα παιδια απο την οπαδικη βια που εσεις οι ιδιοι φροντιζετε να υπαρχει με τις ενεργειες σας.ΑΛΛΑΞΤΕ ΜΥΑΛΑ...ΑΛΛΑΞΤΕ ΑΣΧΟΛΙΑ...ΦΥΓΕΤΕ.

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΟΛΛΕΓΙΕΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ...ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝΟΙΧΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΤΑΚΙΑ

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 10-12 (στα πέναλτι)

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 10-12 (στα πέναλτι)

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στα πέναλτι από τη Βουλιαγμένη στο κατάμεστο "Πέτρος Καπαγέρωφ" (10-12) και ο τίτλος θα κριθεί στο πέμπτο και καθοριστικό παιχνίδι στο κολυμβητήριο του Λαιμού, την Κυριακή (3/6). Οι ερυθρόλευκοι έχουν κερδίσει εκεί μέσα και μπορούν, φυσικά, να το ξανακάνουν...
Η Βουλιαγμένη νίκησε 12-10 τον Ολυμπιακό στα πέναλτι στον Πειραιά και ισοφάρισε την τελική σειρά του Πρωταθλήματος πόλο Α1 Ανδρών σε 2-2. Ο Πρωταθλητής θα αναδειχθεί την Κυριακή (3/6) στο Λαιμό.

Σε ένα συγκλονιστικό τελικό, τον καλύτερο της σειράς, η Βουλιαγμένη νίκησε 12-10 τον Ολυμπιακό στη διαδικασία των πέναλτι στο κολυμβητήριο "Πέτρος Καπαγέρωφ".

Ο Τσαλκάνης απεκρουσε το πέναλτι του Κόλιανιν, το δεύτερο χαμένο για τον Ολυμπιακό (είχε προηγηθεί το σουτ στο δοκάρι του κορυφαίου των ερυθρολεύκων, Σχίζα) και στη συνέχεια ο Καρούντζος νίκησε τον Φλώρο και έστειλε τη σειρά σε πέμπτο τελικό.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 2-1, 2-0, 3-2 (κ.α), 0-0, 1-1 (παρ.), 2-4 (πεν.)

www.redplanet.gr/

Την γλυτωσε με προστιμο για τα αισχη στην Πολη (videos)

Την γλυτωσε με προστιμο για τα αισχη στην Πολη (videos)

1/6/2012

Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό επέβαλε η Ευρωλίγκα για διαφορετικούς λόγους μετά από όλα όσα συνέβησαν στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.
Πρόστιμο επέβαλε η Ευρωλίγκα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για διαφορετικούς λόγους μετά από όλα όσα έγιναν στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με 100.000 ευρώ πρόστιμο για τα επεισόδια των οπαδών της στην Πόλη, εντός και εκτός του περιβάλλοντα χώρου του Σινάν Ερντέμ.

Bu video Adobe Flash Player'ın son sürümünü gerektirmektedir.

Adobe Flash Player'ın son sürümünü indirin.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, η διοργανώτρια αρχή τιμώρησε την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς με πρόστιμο 15.000 ευρώ για την είσοδο των φιλάθλων της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου αμέσως μετά τη λήξη του τελικού με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

 ΑLEX WEB RADIO/TV

Παρτίζαν για Κατάι

Παρτίζαν για Κατάι

Ο Ερυθρός Αστέρας φαίνεται να κάνει πίσω για την απόκτηση του Αλεξάνταρ Κατάι, ωστόσο για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Παρτίζαν.
Ο Αλεξάνταρ Κατάι αποκτήθηκε από την Βοϊβοντίνα το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο δεν κατάφερε να στεριώσει στον Πειραιά και παραχωρήθηκε με τη μορφή δανεισμού αρχικά στον ΟΦΗ και στη συνέχεια γύρισε ως δανεικός στη Βοϊβοντίνα.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός όπως όλα δείχνουν ούτε τη φετινή σεζόν θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Ολυμπιακού, καθώς οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν τις περιπτώσεις νέου δανεισμού του. Αρχικά υπήρχε η σκέψη να παραχωρηθεί ο παίκτης στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι διεμήνυσε στην διοίκηση της ομάδας του πως επιθυμεί την προσθήκη ενός αμυντικού και όχι ενός επιθετικογενή ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο η Παρτίζαν έχει και αυτή τον Κατάι στα υπόψιν της και μάλιστα ενδιαφέρεται ζεστά για την απόκτηση του, με τους Σέρβους να υποστηρίζουν πως σύντομα θα υπάρξει πρόταση για τον παίκτη. Βεβαίως δεν τίθεται θέμα κανονικής μεταγραφής του Κατάι στην ομάδα του Βελιγραδίου, με την Παρτίζαν να επιθυμεί την λύση του δανεισμού.

www.redplanet.gr/

Ελπιδοφόρα μηνύματα από Φέισα

Ελπιδοφόρα μηνύματα από Φέισα

Ο Λιούμπομιρ Φέισα αγωνίστηκε για 59 λεπτά βασικός με την Εθνική Σερβίας στο φιλικό κόντρα στην Γαλλία και είχε αρκετά καλή απόδοση, δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως τα προβλήματα τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν μέσα στη σεζόν.
Ο Λιούμπομιρ Φέισα είναι ένας πραγματικά χαρισματικός ποδοσφαιριστής, γεγονός που καταλαβαίνει εύκολα κάποιος βλέποντας τον μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της σεζόν, ο Σέρβος λίγες φορές κατάφερε να δείξει το ταλέντο του μέσα στο γήπεδο, καθώς πέρασε περισσότερο χρόνο έξω από αυτό! Ο Φέισα ταλαιπωρήθηκε από κάμποσους τραυματισμούς με κυριότερο αυτόν στο δεξί του γόνατο που τον κράτησε για 4 και πλέον μήνες εκτός δράσης. Ο 24χρονος μέσος εγχειρίστηκε στη Γερμανία, ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και ξαναφόρεσε την φανέλα του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν, όταν ο Ερνέστο Βαλβέρδε άρχισε να του δίνει σιγά - σιγά χρόνο συμμετοχής.

Ο Φέισα βρίσκεται πλέον με την Εθνική Σερβίας για μια σειρά φιλικών αναμετρήσεων και στο παιχνίδι με την Γαλλία (σ.σ. 31/5, οι "τρικολόρ" επικράτησαν με 2-0) ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς τον ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα, αντικαθιστώντας τον στο 59ο λεπτό του αγώνα.

Ο κεντρικός μέσος του Ολυμπιακού είχε αρκετά καλή απόδοση, αλλά το σημαντικότερο είναι πως δείχνει να βρίσκει ξανά τα πατήματα του στον αγωνιστικό χώρο, ενώ δεν παραπονιέται για την παραμικρή ενόχληση στο ταλαιπωρημένο δεξί του γόνατο.

Τα τελευταία μηνύματα είναι πολύ ελπιδοφόρα για τον Λιούμπομιρ Φέισα και εφόσον καταφέρει να μείνει υγιής τη νέα χρονιά, θα αποτελέσει ένα σημαντικό κεφάλαιο για τον Ολυμπιακό.

www.redplanet.gr/

Αρνήθηκε πόστο στην Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε

Αρνήθηκε πόστο στην Μπαρτσελόνα ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αρνήθηκε πρόταση του Τίτο Βιλανόβα για να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα!
Πρόταση στον Ερνέστο Βαλβέρδε για να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ της Μπαρτσελόνα έκανε ο Τίτο Βιλανόβα στον Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά ο 48χρονος τεχνικός την απέρριψε!

Ο Βιλανόβα απευθύνθηκε στη συνέχεια τον Εδουάρδο Πονς, τον προπονητή των "μπλαουγκράνα" στην ομάδα τζούνιορ Α', ο οποίος την αποδέχθηκε και προήχθη σε ασίσταντ κόουτς. Ο Εντού Πονς θ’ αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από τις 15 Ιουλίου και θα ενταχθεί στο τιμ μαζί με τους Πάκο Σεϊρούλο, Φρανσέσκ Κος και Αουρελί Αλταμίρα. 

Οι διαπραγματεύσεις με τον Ερνέστο Βαλβέρδε (και τον Χοσέ Αντόνιο Ποθάνκο) δεν καρποφόρησαν, καθώς ο "Τσινγκούρι" δεν επιθυμούσε ένα τέτοιο ρόλο, ενώ περιμένει προτάσεις και από άλλους ισπανικούς συλλόγους και πάντα "παίζει" η περίπτωση του ως αντικαταστάτη του Μαρσέλο Μπιέλσα εφόσον ο Αργεντινός προπονητής φύγει από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

www.redplanet.gr/

Μιραλάς: "Δεν πρόκειται να πιέσω τον Ολυμπιακό"

Μιραλάς: "Δεν πρόκειται να πιέσω τον Ολυμπιακό"

Δεν κρύβει πως θα ήθελε μια μεταγραφή σε μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ αλλά δεν πρόκειται να πιέσει τον Ολυμπιακό για κάτι τέτοιο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Κέβιν Μιραλάς σε βελγικό και ελληνικό Τύπο.
Ο Κέβιν Μιραλάς δεν κρύβει την επιθυμία του να αγωνιστεί σε ένα κορυφαίο σύλλογο του εξωτερικού, με τον ευρωπαϊκό Τύπο να αναφέρει πως ο Βέλγος διεθνής κυνηγός βρίσκεται στο στόχαστρο της Λιλ, της Μπάγερν αλλά και αγγλικών ομάδων.

Ωστόσο ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής παρά το γεγονός ότι θα τον ενδιέφερε η προοπτική ενός καλύτερου πρωταθλήματος, τόνισε πως δεν πρόκειται ποτέ να πιέσει τον Ολυμπιακό να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα, καθώς σέβεται την δυνατότητα που του έδωσαν οι ερυθρόλευκοι να απογειώσει την καριέρα του.

"Υπάρχει ρήτρα 8 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό μου.

Θα ήθελα να πάρω μεταγραφή, αλλά δεν θα το πιέσω. Ο Ολυμπιακός μου έδωσε μία ευκαιρία όταν περνούσα δύσκολες στιγμές", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Μιραλάς στον βελγικό Τύπο, ενώ δηλώσεις του φιλοξενούνται και στον "Πρωταθλητή":

"Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στην Εθνική και τα όσα λέγονται για μένα και το μέλλον μου είναι απολύτως αναληθή.

Όταν ολοκληρώσω τις υποχρεώσεις μου με την Εθνική θα ξεκουραστώ και μετά θα επιστρέψω στον Ολυμπιακό για να αρχίσω προετοιμασία εν όψει της νέας χρονιάς. Έχω συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το οποίο σέβομαι απόλυτα και τιμώ. Υπάρχει αρκετή φημολογία για μένα η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν κάνει καλό.

Δεν έχω καμία πρόταση και δεν είπα πουθενά ότι έχω πρόταση από κάποια ομάδα. Αυτό που προέχει είναι η ηρεμία και όχι η συνέχιση αυτής της φημολογίας. Περιμένω και εγώ, όπως όλοι να υπάρξει συνεργασία με νέο προπονητή, με τον οποίο θα δουλέψουμε στην προετοιμασία σκληρά αλλά και με ηρεμία για να κάνουμε μια πολύ καλή ομάδα".

www.redplanet.gr/

Θέλει μεγάλη προσοχή η "υπόγεια" τακτική του Παναθηναϊκού!

Θέλει μεγάλη προσοχή η "υπόγεια" τακτική του Παναθηναϊκού!

Στον Παναθηναϊκό ξέρουν πως αγωνιστικά είναι κατά πολύ υποδεέστεροι τη δεδομένη στιγμή από τον Ολυμπιακό και προετοιμάζουν ήδη προβοκατόρικες καταστάσεις στο ΣΕΦ. Γιατί δεν πρέπει να "τσιμπήσει" ο κόσμος και τι πρέπει να προσέξουν όσοι βρεθούν το Σάββατο (2/6) στο Φάληρο.
Το Σάββατο (2/6, 19:00) στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό για τον πέμπτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1, όπου ο νικητής θα αναδειχθεί και Πρωταθλητής Ελλάδας.

Το μοναδικό σίγουρο συμπέρασμα που μπορεί να βγάλει κάποιος από τα πρώτα 4 παιχνίδια των τελικών, είναι πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε πολύ καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον αντίπαλο του και ελέω ορισμένων "λεπτομερειών" θα μπορούσε ήδη να είναι Πρωταθλητής Ελλάδας, ακόμη και με 3-0 νίκες.

Ωστόσο, τα πράγματα έφτασαν σε 5ο τελικό και σε ένα ματς τα πάντα μπορούν να συμβούν. Ακόμη και ο θεωρητικά και πρακτικά, χειρότερος Παναθηναϊκός, έχει τις πιθανότητες του. Επειδή όμως στο "τριφύλλι" αντιλαμβάνονται πως αυτές οι πιθανότητες είναι από λίγες ως ελάχιστες, έχουν ξεκινήσει να παίρνουν τα "μέτρα" τους. Και τι σημαίνει αυτό;

Πως οι πράσινοι αντιλαμβανόμενοι πως αγωνιστικά δεν μπορούν να κοντράρουν τον Ολυμπιακό σε 40 λεπτά παιχνιδιού και ειδικότερα στο ΣΕΦ, θα επιστρατεύσουν άλλες "μεθόδους" για να προσπαθήσουν δύο πράγματα! Ή να μείνουν όσο πιο κοντά γίνεται στο σκορ και να αποδώσουν μια ενδεχόμενη οριακή ήττα τους σε "ζούγκλα" και διαιτησία (εδώ γελάνε και οι κάτοικοι του 13ου πλανήτη, στο 28ο ηλιακό σύστημα, του 57ου γαλαξία που απέχει 4725693651365965 έτη φωτός από τη Γη...), ή, το ακόμη καλύτερο για τους ίδιους, να πραγματοποιήσουν μια "ηρωική έξοδο"!

Ναι, ακριβώς! Μελετώντας τα "σημάδια" από τους τέσσερις πρώτους τελικούς, εύκολα καταλήγει κανείς σε ένα συμπέρασμα: ο Παναθηναϊκός ΔΕΝ μπορεί! Κι επειδή ΔΕΝ μπορεί, μόλις αντιληφθεί πως το πράγμα πάει να ξεφύγει στο ΣΕΦ, θα επιχειρήσει να "μπουρλωτιάσει" το ματς!

Τρεις συγκεκριμένοι παίκτες του Ολυμπιακού προκαλούνται συστηματικά από τους παίκτες του ΠΑΟ. Σπανούλης, Ντόρσεϊ και Άντιτς. Οι δύο πρώτοι επειδή θεωρούνται παίκτες - "κλειδιά" των ερυθρολεύκων και ο τρίτος επειδή αποτελεί "εύκολο" στόχο εξαιτίας κυρίως του εκρηκτικού χαρακτήρα του. Θυμηθείτε από την αρχή των τελικών τους θεατρινισμούς και τις προκλήσεις των Γιασικεβίτσιους (σε Σπανούλη και Άντιτς), Διαμαντίδη (σε Άντιτς και Ντόρσεϊ), Καϊμακόγλου (σε Άντιτς και Ντόρσεϊ), Τσαρτσαρή και Σμιθ (σε Ντόρσεϊ), οι οποίοι προφανώς προέρχονται από τις εντολές του πάγκου!

Εξάλλου μην ξεχνάτε πως Ομπράντοβιτς και Ιτούδης είχαν δώσει εντολή στους παίκτες του Παναθηναϊκού στον τελικό Κυπέλλου, να προσποιηθούν (!) στην άμυνα μήπως κερδίσουν επιθετικό φάουλ!!! Οπότε, το θέατρο είναι μέσα στο DNA του μπασκετικού ΠΑΟ, όπως και οι προκλήσεις.

Και βέβαια μην ξεχνάμε πως στον τέταρτο τελικό του ΟΑΚΑ, είχαμε το "ντου" από Ομπράντοβιτς και Θανάση Γιαννακόπουλο στον διαιτητή Μπήτη (καταλάβατε, έτσι; Την "πέσανε" στον πιο άπειρο για να τον τρομοκρατήσουν και "δικαιώθηκαν" στο δεύτερο ημίχρονο...), αλλά και τον προπηλακισμό των άλλων δύο (Σχινάς, Αναστόπουλος) στη φυσούνα! Πράγμα που στέλνει διπλό μήνυμα. Το ένα είναι "ή μας σφυρίζετε όπως θέλουμε ή θα έχετε πρόβλημα" και το άλλο "μας σφάζει η διαιτησία και γι' αυτό χάνουμε το πρωτάθλημα". Και ότι από τα δύο πιάσει! Ή εμφανίζονται διαιτητές - κομάντο στο ΣΕΦ και ρημάζουν τον Ολυμπιακό ή "ταΐζουμε" τον κόσμο ότι χάσαμε το πρωτάθλημα από την διαιτησία...

Στον Παναθηναϊκό όμως δεν σταματάνε εκεί! Έβγαλαν και μια εντελώς ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ανακοίνωση λέγοντας στο "Φάληρο ερχόμαστε...", θέλοντας από τώρα να βάλουν "φωτιά" στον πέμπτο τελικό, βάζοντας μάλιστα και σαν αρχηγό αποστολής τον κατ' επανάληψη εριστικό Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να δημιουργήσει "περίεργες" καταστάσεις στο ΣΕΦ, προκαλώντας τον κόσμο, αναζητώντας μια αφορμή για να πραγματοποιήσει "ηρωϊκή έξοδο"! Να υποτιμήσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια να βγει "αδικημένος και κυνηγημένος στο Φάληρο", σε μια προσπάθεια να καλύψει την αγωνιστική του γύμνια.

Γι' αυτό όσοι βρεθούν στο Φάληρο το Σάββατο ΔΕΝ πρέπει να "τσιμπήσουν"! Να υποστηρίξουν την ομάδα από το πρώτο δευτερόλεπτο και να την ωθήσουν να ΛΙΩΣΕΙ τον Παναθηναϊκό. Ο τελικός να διεξαχθεί σε κόσμια ατμόσφαιρα και φωνές, ΜΟΝΟ φωνές υπέρ του Θρύλου και των παικτών του. Οι πράσινοι είναι ανήμποροι αγωνιστικά και δεν πρέπει να αποκτήσουν ΚΑΝΕΝΑ άλλοθι για την συντριβή που τους περιμένει!

Από νωρίς όλοι το Σάββατο στο ΣΕΦ, σήμανε ΩΡΑ ΤΙΤΛΟΥ!

www.redplanet.gr/

Τα είπαν με Ζαρντίμ Κοβάσεβιτς - Βρέντζος

Τα είπαν με Ζαρντίμ Κοβάσεβιτς - Βρέντζος

Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Γιάννης Βρέντζος συναντήθηκαν στην Πορτογαλία με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ και ο 38χρονος προπονητής δείχνει να είναι το φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ολυμπιακού.
Ολοένα και κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Λεονάρντο Ζαρντίμ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσία του Ολυμπιακού.

Ο ερυθρόλευκος πάγκος έμεινε "ορφανός" μετά την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε και ο 38χρονος πρώην τεχνικός της Μπράγκα (έλυσε το συμβόλαιο του πρόσφατα με την πορτογαλική ομάδα) μοιάζει τη δεδομένη στιγμή ως το πρώτο φαβορί για να αποτελέσει τον διάδοχο του "Τσινγκούρι".

Μάλιστα οι Ντάρκο Κοβάσεβιτς και Γιάννης Βρέντζος συναντήθηκαν την Πέμπτη (31/5) με τον Ζαρντίμ στην Πορτογαλία, με το ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών να ολοκληρώνεται μέσα σε πολύ θετικό κλίμα.

Σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Ολυμπιακός θα έχει νέο προπονητή στις αρχές του μήνα και πλέον οι ερυθρόλευκοι δείχνουν να εντείνουν τις επαφές τους με τους υποψήφιους για τη θέση στην άκρη του πάγκου της ομάδας.

Οι Πειραιώτες επιβεβαιώνουν πως ο Λεονάρντο Ζαρντίμ βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζουν, μαζί με τους Βίτορ Περέιρα και Λάζλο Μπόλονι, και σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις ο 38χρονος Πορτογάλος μοιάζει να έχει ένα προβάδισμα έναντι των άλλων δύο υποψηφίων.


www.redplanet.gr/

«Είστε συνομιλητής της Μαφίας, κ. Πιλάβιε!»

«Είστε συνομιλητής της Μαφίας, κ. Πιλάβιε!»

1/6/2012

Οξύτατες επιθέσεις από τους προέδρους της ΕΠΣ Ηρακλείου και Κιλκίς, Νίκο Τζώρτζογλου και Βασίλη Χατζηαποστόλου, δέχτηκε ο Σοφοκλής Πιλάβιος κατά την τακτική γενική συνέλευση της ΕΠΟ. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατηγορήθηκε για ανικανότητα μέχρι και φως εντολοδόχος της ποδοσφαιρικής μαφίας!

«Στην τελευταία ΓΣ της τετραετίας που θα είναι και ένα exit poll ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου, στα κυριότερα θέματα δεν άκουσα λέξη», ανέφερε ο Νίκος Τζώρτζογλου και πρόσθεσε: «Λέξη για τα στημένα, τα πλαστογραφημένα έγγραφα, τη φράση ‘ο φερόμενος αρχηγός της Μαφίας έλεγε στον πρόεδρο’. Παίρνατε εντολές από φερόμενη Μαφία και τον αρχηγό της Αχιλλέα Μπέο. Κάνατε ή δεν τα κάνατε; Είναι ψέματα; Στα στημένα ποια τιμωρία είδατε; Είδατε ίση μεταχείριση στις ομάδες; Αυτό που έπαθε ο Ηρακλής το έπαθαν άλλες ομάδες; Έχετε ανάστημα δυσανάλογο με τη διοίκηση σας κ. Πιλάβιε. Δεν λέω ότι δεν είστε έντιμος, αλλά είστε λίγος και ανίκανος. Ο παράγοντας στα χωριά θέλει αξιοπιστία, χρήμα, ουσία. Στη Δ' εθνική, καταργεί η ΕΠΟ το Κύπελλο ερασιτεχνών λόγω οικονομικών και από την άλλη θέλει όμιλο με Κρήτη και Αθήνα. Να ευχαριστήσω τον κ. Τοπολιάτη που δείχνει ότι προσπαθεί και βοήθησε τα σωματεία. Θα πρέπει να πω μπράβο και συγχαρητήρια στον Βασσάρα, με 2.600 διαιτητές, παρήγαγε το τμήμα ανάπτυξης διαιτησίας. Δεν γίνεται να μην παίρνουν άδειες ορισμένες ομάδες και κάποιοι άλλοι λόγω ονόματος να πάρουν άδεια. Φτάσαμε το παρασκήνιο να καθορίζει το προσκήνιο. Γιατί έγιναν αυτές οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις και γιατί είστε ακόμα πρόεδρος όταν ήσασταν συνομιλητής της Μαφίας; Ακόμα και το εκλογικό σύστημα είναι λάθος, όχι πάνω από μία τετραετία ή δύο όλα τα μέλη».

Ο Βασίλης Χατζηαποστόλου, πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς, σε ανάλογο ύφος τόνισε: ««Γενικότερα υπάρχει μία δυσλειτουργία στο ΔΣ της ΕΠΟ, κάτι που έχει να κάνει με δυστοκία λήψης αποφάσεων. Συζητούνται θέματα, υλοποιούνται, αλλά ποτέ δεν καταγράφονται οι αντίθετες απόψεις. Αυτό είναι μειονέκτημα. Πέρυσι τέτοια εποχή κάναμε δύο Γενικές Συνελεύσεις. Από τις 22/7 μέχρι σήμερα μία νέα ποδοσφαιρική περίοδος, ζήσαμε κάποια πράγματα που έτσι όπως ωραιοποιήθηκαν από τον πρόεδρο ήταν σαν να ζούσαμε σε άλλη χώρα. Ξέχασε ότι τον Αύγουστο τα πειθαρχικά όργανα έκαναν διακοπές, αντί για 15 ημέρες έκατσαν ένα μήνα με συνέπεια οι αποφάσεις για όλες τις υποθέσεις να βγουν μετά τις 20/9. Και οι αποφάσεις ήταν. Μία κατάπτυστη απόφαση κάνει λόγο ότι παρέχει η ΕΠΟ μέρος του αυτοδιοίκητου της. Πολλές φορές φάνηκε ότι η Πολιτεία ήταν σαν μας όριζε τι θα κάνουμε λόγω πιθανότατα του γεγονότος ότι ο κ. Πιλάβιος είναι καλό παιδί και δεν θέλει να συγκρουστεί. Άλλαξαν τελικά οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς και κάποιοι άλλοι δικαστές, αλλά δυστυχώς δεν έχει αλλάξει κανένας πλην της εφέσεων της αδειοδότησης. Οι αποφάσεις έχουν να κάνουν με εικόνα Ομοσπονδίας. Ήταν αλλοπρόσαλλες και έκαναν με την διαιώνιση της αναξιοπιστίας της ΕΠΟ. Δυστυχώς τα όργανα εξακολουθούν να υπάρχουν και βγάζουν τέτοιες αποφάσεις. Πέρυσι συζητήθηκε η Δ' εθνική και δεν πήραμε απόφαση και πήγαμε ΔΣ και πήραμε άλλη απόφαση (εισήγηση της επιτροπής της Δ' εθνικής). Εκλογές έχουμε Οκτώβριο και περισσότερο χρόνο αναλώσατε σε προγραμματικές δηλώσεις. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το ΔΣ δεν έχει μέλλον, δεν έχει ζωή, δεν έχει δουλέψει. Να δείτε πρακτικά την προσφορά του καθένα και δυστυχώς δεν δούλεψε το ΔΣ για εσάς, το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ έχουν απεμπολήσει τα δικαιώματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Γι' αυτό η ΕΠΣ Κιλκίς θα καταψηφίσει τον διοικητικό απολογισμό».

Την απόφαση να μην ψηφίσει τον απολογισμό έκανε γνωστή και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καρδίτσας, Μανώλης Παλάσκας: «Στην Επιτροπή Ιδιότητας Μεταγραφών πρόεδρος είναι ο Σαράκης και συνεδρίασε 52 φορές. Ο Σαράκης ήταν πρόεδρος ή ο Κουρίδης; Οι αποφάσεις των επιτροπών λένε ο Κουρίδης... Ποια είναι η αλήθεια από αυτά; Στη Νομική υπηρεσία ο Θόδωρος Κουρίδης. Παραβρέθηκα στο ΔΣ όταν είπε ότι θα παραιτηθεί και παραιτήθηκε. Αλλά ήταν κοροϊδία. Όμως βλέπω τώρα, Θόδωρος Κουρίδης. Τι έγινε; Ξαναπροσλήφθηκε; Ισχύει η παραίτηση Κουρίδη ή δεν ισχύει; Εκείνο το ΔΣ ήταν ελληνική ταινία. Κοροϊδία. Πάμε στην προηγούμενη ΓΣ, αυτά που είπατε σήμερα είναι προεκλογική δέσμευση όπως τα περσινά που δεν υλοποιήσατε; Λέτε ότι περπατάμε με ψηλά το κεφάλι; Σας κάλεσα στην ΕΠΣ και δεν ήρθατε. Μπορεί να πάτε στον Βόλο και την Καβάλα; Πήγατε στην Άρτα με ΜΑΤ. Δεν θα ψηφίσω τον διοικητικό απολογισμό για λόγους αξιοπρέπειας».

www.sport-fm.gr/

Η θέση του Ολυμπιακού για το μπουθ

Η θέση του Ολυμπιακού για το μπουθ 

1/6/2012

Η θέση του Ολυμπιακού για το μπουθ
Από πλευράς Ολυμπιακού η ανεπίσημη (δεν αποκλείεται να υπάρξει κι επίσημη προσεχώς) απάντηση στα έντονα παράπονα του Παναθηναϊκού για τη μη διάθεση ειδικά προστατευμένου χώρου στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρακολούθηση του αγώνα του Παναθηναϊκού, αναφέρει πως το ΣΕΦ δεν έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει μέλη διοίκησης αντιπάλου ομάδας στο μπουθ.

Ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει στην αστυνομία και έχει διατεθεί από αυτή στην κρατική τηλεόραση, αλλά και τους τεχνικούς της για τις μεταδόσεις.

Το ΣΕΦ ανήκει στο κράτος κι όχι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, που ως φιλοξενούμενη στο χώρο δεν μπορεί να κάνει έργα για τη δημιουργία μπουθ ή να κάνει άλλες παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις.

Από τον Ολυμπιακό λέγεται πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπορεί να καθίσει στον πάγκο της ομάδας του, όπου ούτως ή άλλως υπάρχουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας για την αποστολή του Παναθηναϊκού.

www.sport-fm.gr/

Ξεκινησαν την προβοκατσια ακομη δεν ηρθαν οι λαγοκοτες....

 Ξεκινησαν την προβοκατσια ακομη δεν ηρθαν οι λαγοκοτες....

1/6/2012

Ποιο σκανδαλο ρε λαγοκοτες?

ακομη δεν πατησε το ποδαρακι του ο γυιοκας σου που θα ερθει καλα ενημερωμενος για το τι πρεπει να κανει γιατι εχει μπαμπα και θειο δσκαλους και πρωτομαστορες στην λαμογια και επισης αυτο δεν ειναι και κανενα καλοπαιδο...μεσα στους χουλιγκαν του βαζελα μεγαλωσε και πρωτοστατουσε σε επεισοδια ..μην μας τον βγαλετε και παρθενα...ξερουμε καλα πως ερχεται για να δημιοιυργησει θεμα...αλλα πιο πολυ αηδιαζω με σενα ρε  Παυλαρα...θυσιαζεις ακομα και το παιδι σου το στελνεις στο στομα του λυκου για να πετυχεις τον σκοπο σου...τοσο βρωμικοι εισαστε....στελνετε ακομα και την μανα σας να σκοτωθει αρκει να πετυχετε τον σκοπο σας....εισαστε ξεφτυλες και μαθηματα καθωςπρεπισμου μην κανετε σε μας...αφιερωμενη η φωτο για να μην νομιζετε πως πιπιλαμε δαχτυλο...παρεξηγηθηκατε που δεν του εδωσε και μπουθ η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ? Ποτε πηρε μπουθ η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΟΑΚΑ ρε?

ιδου η ανακοινωση του βαζελα που πυροδοτει ακομη περισοτερο το κλιμα...

«Σκάνδαλο από Ολυμπιακό» 

Απαράδεκτη και προκλητική χαρακτηρίζει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τη μη διάθεση μπουθ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την παρακολούθηση του αυριανού πέμπτου αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με επιστολή της προς τον γγΑ Πάνο Μπιτσαξή, που κοινοποιείται στην Αστυνομία, την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ. «Προκαλεί σκάνδαλο και βάζει σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα… με φόβο να προκληθούν σοβαρά επεισόδια», αναφέρει η επιστολή, ενώ προειδοποιεί πως δεν θα παρέχει στο εξής φιλοξενία σε μέλη της ΚΑΕ Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Επιστολή ΚΑΕ Παναθηναϊκός
ΠΡΟΣ : Γ.Γ.Α κ. Παν. ΜΠΙΤΣΑΞΗ
ΓΑΔΑ : ATTIKAΡΧΗ κ. Ιωαν. ΛΙΟΥΚΑ
ΕΟΚ
ΕΣΑΚΕ
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ

Αξιότιμοι κύριοι,
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θεωρεί απαράδεκτη έως προκλητική την απόφαση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να μην επιτρέψει τη μετάβαση του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μετόχου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στο ΣΕΦ για την παρακολούθηση του 5ου αγώνα των τελικών της BasketLeague ΟΠΑΠ μεταξύ των δύο ομάδων. Κι αυτό, τη στιγμή που η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα προηγούμενα τρία χρόνια μέχρι και σήμερα, στην έδρα μας στο ΟΑΚΑ, παραχωρεί μπουθ, με ότι άλλο χρειαστεί, στον Αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, κ. Σκινδήλια, με πλήρη Ασφάλεια παρακολούθησης των αγώνων.

Η πιο πάνω απαράδεκτη και προκλητική συμπεριφορά των υπευθύνων της ΚΑΕ Ολυμπιακός προκαλεί σκάνδαλο και βάζει σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, δυναμιτίζοντας την εντός αγωνιστικών πλαισίων διεξαγωγή του, φανατίζοντας δε στο έπακρο τους φιλάθλους του ΟΣΦΠ, με φόβο να προκληθούν σοβαρά επεισόδια και κίνδυνος διεξαγωγής του.
Κατόπιν αυτού, αν η πιο πάνω απόφαση δεν ανακληθεί , η ΚΑΕ Παναθηναϊκός σας κάνει γνωστό ότι σε μελλοντικούς αγώνες στο ΟΑΚΑ δεν θα θεωρεί τους υπευθύνους παράγοντες του ΟΣΦΠ ευπρόσδεκτους και θα απαγορευτεί η είσοδός τους στο γήπεδο.

Παρακαλούμε για άμεσες ενέργειές σας για την αποκατάσταση μιας ήρεμης διεξαγωγής του αγώνα, όπως συνέβη στα τέσσερα προηγούμενα παιχνίδια.
ΕΚ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ».


 ALEX WEB RADIO/TV

Στην γωνία και όρθιος!


Στην γωνία και όρθιος!

1/6/2012
Στην γωνία και όρθιος!Ηθελε και μπουθ λέει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και μάλιστα δυσαρεστήθηκαν λέει στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός γιατί η επιλογή του Ολυμπιακού είναι ο γενικός αρχηγός των πρασίνων να κάτσει στον πάγκο. Κανονικά έπρεπε να επιβάλλουν να κάτσει και στην γωνία όρθιος.
Πόσες φορές εκπρόσωπος του Ολυμπιακού έχει φιλοξενηθεί σε μπουθ στο ΟΑΚΑ; Καμία είναι η απάντηση.
Αυτό είναι το σχέδιό τους. Να δοκιμάσουν τον κόσμο του Ολυμπιακού και κατά συνέπεια να τον εξοργίσουν…


www.rednews.gr/

Κάρολ: "Σούπερ στον Ολυμπιακό"

Κάρολ: "Σούπερ στον Ολυμπιακό" 

1/5/2012

Ο Ρόι Κάρολ έπλεξε το εγκώμιο του Θρύλου στα βρετανικά ΜΜΕ
Στον Ολυμπιακό βρήκε ένα ακόμα… λιμάνι για να δείξει την αξία του. Ο Ρόι Κάρολ έζησε μαγικές στιγμές στο δεύτερο μισό της σεζόν, όπου και φόρεσε τα ερυθρόλευκα. Ο έμπειρος τερματοφύλακας κέρδισε και την επιστροφή του στην εθνική της Βορείου Ιρλανδίας, μετά από έξι χρόνια.
Το Σάββατο η εθνική ομάδα της χώρας του αντιμετωπίζει την Ολλανδία στο Άμστερνταμ με τον Κάρολ να δηλώνει χαρούμενο για όλο αυτό και φυσικά για όσα έζησε με τον Ολυμπιακό.
«Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα και το προπονητικό κέντρο είναι φανταστικό. Ήμουν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό, είναι όπως... μισή-Γιουνάιτεντ στην Ελλάδα», είπε και συνέχισε αναφορικά με τον κόσμο: «Οι οπαδοί τρελαίνονται και νιώθεις πως στις εξέδρες υπάρχει 100 χιλιάδες κόσμου. Η ομάδα αγωνίζεται στο Champions League την ερχόμενη σεζόν και ελπίζω να παλέψω για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα».

www.olympiacos24.gr/

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πειραιά!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον Πειραιά!

Το απόγευμα της Παρασκευής (1/6, 19:00), ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με ένα ακόμα Πρωτάθλημα Ελλάδας!
Μία νίκη μακριά από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος πόλο Α1 Ανδρών βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Μία νίκη, την οποία οι ερυθρόλευκοι φιλοδοξούν να πετύχουν στον 4ο τελικό με τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (1/6, 19:00, Novasports4) στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά.

Οι Πειραιώτες μετά την παλικαρίσια, εκτός έδρας, νίκη με 10-9 στην παράταση του 3ου τελικού προηγούνται με 2-1 στη σειρά, αλλά γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί να παίξουν εξίσου καλά και ίσως ακόμη καλύτερα για να πανηγυρίσουν τον τίτλο.

Χαρακτηριστικά είναι άλλωστε και τα λόγια του προπονητή της ομάδας του Ολυμπιακού, Θοδωρή Βλάχου, ο οποίος μετά το τέλος του τρίτου τελικού είπε μεταξύ άλλων: "Το τελευταίο βήμα που έχουμε να κάνουμε πρέπει να το κάνουμε προσεκτικά".

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Νίκο Δεληγιάννη, αλλά η ομάδα θα έχει στο πλευρό της τους φιλάθλους της, οι οποίοι αναμένεται να κατακλύσουν την εξέδρα του κολυμβητηρίου Πειραιά.

Τα σκορ των τριών πρώτων τελικών:

Ν.Ο. Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 8-6
Ολυμπιακός - Ν.Ο. Βουλιαγμένης 11-5
Ν.Ο. Βουλιαγμένης – Ολυμπιακός 9-10 παρ. (7-7 κανονική διάρκεια)

www.redplanet.gr/

Λιλ για Μιραλάς!

Λιλ για Μιραλάς!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λιλ βρίσκεται ο Κέβιν Μιραλάς, σύμφωνα με γαλλική ιστοσελίδα, στην οποία υπογραμμίζεται πως οι "λιλουά" έχουν, ήδη, έρθει σε επαφή με τον Βέλγο επιθετικό του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με τη γαλλική ιστοσελίδα, telefoot.fr, η Λιλ κινείται για την απόκτηση του Κέβιν Μιραλάς! Ο Βέλγος επιθετικός έχει αγωνιστεί στη γαλλική ομάδα από το 2004 μέχρι το 2008.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η διοίκηση της Λιλ έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του 25άχρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη γαλλική ιστοσελίδα "η Λιλ έκανε κρούση στον Μιραλάς τις προηγούμενες ημέρες, αλλά ο παίκτης δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Εκτός της Λιλ, ενδιαφέρον έχουν δείξει οι Λίβερπουλ και Γκλάντμπαχ".

Το ενδιαφέρον της Λιλ έρχεται να προστεθεί λίγες ημέρες μετά τη δήλωση του Μιραλάς πως βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Μπάγερν Μονάχου. Όπως και να έχει, το καλοκαίρι προμηνύεται καυτό για τον Βέλγο επιθετικό, ο οποίος δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του στον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν.

www.redplanet.gr/

Σ. Θεοδωρίδης: "Εμείς γιατί παρουσιάσαμε υποδειγματικό φάκελο στην ΕΠΟ;"

Σ. Θεοδωρίδης: "Εμείς γιατί παρουσιάσαμε υποδειγματικό φάκελο στην ΕΠΟ;"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης πήρε θέση για το σκάνδαλο με την αδειοδότηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Διαβάστε τη δήλωσή του.
Ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν άφησε ασχολίαστη την άδεια, με σκανδαλώδη τρόπο, που πήρε ο Παναθηναϊκός σε αντίθεση με άλλες ομάδες.

Η δήλωση του Σάββα Θεοδωρίδη έχει ως εξής:

"Είναι λυπηρό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνονται τέτοιες διακρίσεις πάντα υπέρ μιας ομάδας. Οι επιχειρηματίες που ασχολούνται με τον ΠΑΟ ας βάλουν επιτέλους το χέρι στην τσέπη και ας μην προσπαθούν να γλιτώσουν με φακέλους φαντάσματα και με νομικά τερτίπια.

Δεν μπορεί σε αυτήν τη χώρα να την πληρώνει πάντα ο νοικοκύρης. Εμείς, δηλαδή, γιατί παρουσιάσαμε υποδειγματικό φάκελο στην ΕΠΟ; Γιατί να ξεκινάμε από την ίδια ευθεία με αυτούς που καταστρατήγησαν τους κανονισμούς;

Οι κύριοι της ΕΠΟ απέτυχαν παταγωδώς και κακώς είναι σήμερα στις θέσεις. Απορώ με τους παράγοντεςτων άλλων ομάδων που βλέπουν αυτό το ΣΚΑΝΔΑΛΟ να εξελίσσεται και διατηρούν την ηρεμία τους. Εμείς θέλουμε όλες οι ομάδες να αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο από τις αρχές. Και αφού αδειοδοτήθηκε ο ΠΑΟ, για ποιο λόγο να μην πάρουν άδεια και οι υπόλοιπες ομάδες;".

www.redplanet.gr/

Δυσαρέσκεια για ΚΕΔ!

Δυσαρέσκεια για ΚΕΔ!

Έντονη δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό για τη στάση της ΚΕΔ να μην ενημερώσει τις ομάδες ότι οι Πηλοΐδης και Κορομηλάς θα μεταβούν στο Μόναχο για σεμινάριο, με αποτέλεσμα να εξαιρεθούν από την κλήρωση του πέμπτου τελικού. "Σκάνδαλο και αλλοίωση Πρωταθλήματος", τονίζουν χαρακτηριστικά.
Οι Τάσος Πηλοΐδης, Ηλίας Κορομηλάς και Χαράλαμπος Καρακατσούνης δεν θα μπουν στην κλήρωση για τους διαιτητές του πέμπτου τελικού του Πρωταθλήματος μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Στους ερυθρόλευκους μόνο δυσαρεστημένοι είναι από αυτήν την εξέλιξη, καθώς όπως αναφέρουν η ΚΕΔ δεν είχε ενημερώσει τις ομάδες για την απουσία των διαιτητών, οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να μεταβούν στο Μόναχο για το σεμινάριο της FIBA.

Οι Πειραιώτες υποστηρίζουν ότι κυρίως οι Τάσος Πηλοΐδης, Ηλίας Κορομηλάς, με την εμπειρία που διαθέτουν θα έπρεπε να βρίσκονται στην κλήρωση για την αναμέτρηση του ΣΕΦ, όπου κρίνεται και το Πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν, κάτι τέτοιο αποτελεί σκάνδαλο και αλλοίωση Πρωταθλήματος, προσθέτοντας πώς η έλλειψη ενημέρωσης αποτελεί δείγμα για τον τρόπο που λειτουργεί η ΚΕΔ. Επίσης, όπως τονίζουν στον Ολυμπιακό έχουν ζητήσει από την ΚΕΔ ενημέρωση για όλα τα θέματα και τις διαδικασίες, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει γίνει.


www.redplanet.gr/

Διπλό σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Διπλό σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο


Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr καταγράφει τη θέση του Ολυμπιακού για το τεράστιο διπλό σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που για μία ακόμα φορά έχει πράσινη απόχρωση.

Σκάνδαλο νούμερο ένα: Παράτυπη και σκανδαλώδης αδειοδότηση του Παναθηναϊκού

Η ΕΠΟ συνεχίζει να ξαφνιάζει το πανελλήνιο δυσάρεστα. Αυτήν τη φορά έκοψε και έραψε το σύστημα αδειοδότησης στα μέτρα του Παναθηναϊκού. Για όλες τις άλλες μικρομεσαίες ομάδες ο πέλεκυς ήταν βαρύς, αλλά για τον Παναθηναϊκό η κατάφωρη παράβαση των κανονισμών, αφού τακτοποίησε (αν τελικά τις έχει τακτοποιήσει) μόλις χθες, τις υποχρεώσεις που όλες οι άλλες αδειοδοτημένες ΠΑΕ είχαν τακτοποιήσει ήδη προ διμήνου, όπως ξεκάθαρα ορίζει ηUEFA, κοστολογήθηκε μόλις 5,000 ευρώ! Αυτή ήταν η τιμωρία του για το ότι κουρέλιασε το σύστημα αδειοδότησης.

Μάθαμε ότι μειοψήφησε η πρόεδρος της Επιτροπής, αλλά δεν ξέρουμε  πως "πείσθηκαν" τα δύο άλλα μέλητης Επιτροπής, να απορρίψουν, μόνο για τον Παναθηναϊκό, την πρόταση του εισηγητή.

Ο Παναθηναϊκός, λοιπόν, τιμήθηκε με άδεια για τον κενό φάκελο που κατέθεσε στις 7 Απριλίου, για τα χρέη που άφησε σε ποδοσφαιριστές και λοιπούς στις 31 Μαρτίου και για την παραβίαση του σχετικού κανονισμού.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον κ. Πιλάβιο, ο οποίος τελικά θα πρέπει να τιμηθεί με την προεδρία του Παναθηναϊκού μόλις λήξει η… τεράστια συμβολή του στην ΕΠΟ.

Ξεκάθαρα πράγματα: ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΗΚΕ. Ο ΠΑΟ ούτε τα χαρτιά του κατέθεσε ως όφειλε στις 7 του Απρίλη, ούτε τα χρέη που υπήρχαν μέχρι τον 12ο μήνα του 2011 είχε τακτοποιήσει μέχρι τις 31/3/2012.

Άρα πώς πήρε άδεια; Πώς ξεπεράστηκε αυτό το ζήτημα; Μήπως παρουσίασε κάποιο σοβαρό μπίζνες πλαν; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Ασάφειες, λαϊκές βάσεις και άλλα θεωρητικά ζητήματα που προφανώς δεν θα έδιναν άδεια σε ομάδα σε σοβαρή χώρα. Σημειώστε ότι το "σχέδιο βιωσιμότητας" ήταν ΛΟΓΟΣ που ΚΟΠΗΚΑΝ από την αδειοδότηση άλλες ομάδες. Ή μήπως απέδειξε ότι θα πάρει δάνειο; Μήπως αυτό της Πειραιώς με το οποίο γελούν και οι… πέτρες;

Αυτό που μέτρησε ήταν οι "απειλές" των εκπροσώπων του ΠΑΟ και το… νταβατζηλίκι που σε άλλες εποχές περνούσε. Τώρα πια, όχι…

Σκάνδαλο νούμερο δύο: παιδιά και αποπαίδια του ΟΠΑΠ...

Στο μικροσύστημα της αδιαφάνειας, της κολεγιάς, των απειλών και των αλληλοεξαρτήσεων που κάποιοι έχουν αποφασίσει ότι τους βολεύει στην ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο, όλοι οι κανονισμοί γίνονται τραπουλόχαρτα και επιδεικτικά μόνο για τον Παναθηναϊκό.

Στις άλλες 6 ομάδες δεν δόθηκε καν η ευκαιρία που απλόχερα παρείχε ο ΟΠΑΠ στον Παναθηναϊκό! Να προεισπράξουν δηλαδή τις χορηγίες τους για του χρόνου ώστε να εξοφλήσουν και αυτές.

Πώς προεισέπραξαν από τον ΟΠΑΠ οι κύριοι του ΠΑΟ και με ποιες εγγυήσεις; Και αν αύριο καταρρεύσει η ΠΑΕ ΠΑΟ πώς θα καλύψει τη ζημιά στους μετόχους του ο εισηγμένος στο χρηματιστήριο ΟΠΑΠ;

Και γιατί ο κύριος Σπανουδάκης του ΟΠΑΠ (ΠΟΥ συνεχίζει να διοικεί τον ΟΠΑΠ λες και είναι περιουσία του παππού του) δεν φώναξε π.χ. και τον Άρη και τον ΠΑΣ Γιάννινα και όλες τέλος πάντων τις ομάδες να προεισπράξουναλλά το έπραξε μόνο για τον ΠΑΟ;

Σε σχέση με όλα τα παραπάνω, "κύκλοι" του Ολυμπιακού σχολίαζαν: "Προς το παρόν, το μόνο που σχολιάζουμε, είναι ότι αν είχαν λίγη τσίπα, τόσο ο κύριος Πιλάβιος όσο και ο κύριος Σπανουδάκης του ΟΠΑΠ θα έπρεπε να είχαν ήδη παραιτηθεί".

www.redplanet.gr/

Ο Ζαρντίμ και η "έκπληξη"!

Ο Ζαρντίμ και η "έκπληξη"!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση πρόσληψης νέου τεχνικού ηγέτη στον Ολυμπιακό. "Την επόμενη εβδομάδα, θα έχουμε προπονητή", λένε στο Λιμάνι. Οι συζητήσεις με Ζαρντίμ, αλλά και το όνομα-έκπληξη!
Μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας ο Ολυμπιακός θα έχει νέο προπονητή. Αυτή είναι η επιδίωξη της πειραϊκής ΠΑΕ.

Σε πρώτο πλάνο, ο Ολυμπιακός έχει τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος είναι ελεύθερος, αλλά δύσκολα θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Πόρτο, όπως είχε διαρρεύσει αρχικά στον Τύπο της Πορτογαλίας.

Ο 38άχρονος Πορτογάλος προπονητής βρίσκεται σε συζητήσεις με τη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας και είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι.

Από εκεί και πέρα, ο Βίτορ Περέιρα απασχολεί, αλλά μόνο σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Πόρτο, καθώς έχει ρήτρα αποδέσμευσης 18 εκατομμύρια ευρώ! Ο Λάσλο Μπόλονι είναι στην ερυθρόλευκη λίστα, αλλά δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Στον Ολυμπιακό, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις, με μεγαλύτερη προπονητική πείρα. Πληροφορίες αναφέρουν πως στη διοίκηση "χτυπάνε" και σε άλλα μέτωπα. Όπως στη Σερβία, για παράδειγμα! Ένα από τα ονόματα που απασχολούν είναι αυτό του Άβραμ Γκραντ, ο οποίος κατέκτησε το Πρωτάθλημα Σερβίας με την Παρτίζαν Βελιγραδίου.

Ο Ισραηλινός προπονητής, με θητεία στις Τσέλσι, Πόρτσμουθ και Γουέστ Χαμ, είναι μία δύσκολη περίπτωση και διαφορετική από αυτή του Ζαρντίμ, καθώς ο 57άχρονος Γκραντ είναι σαφώς πιο έμπειρος τεχνικός ηγέτης.

Τις τελευταίες ώρες, παράλληλα, έχει προταθεί ένα ακόμα όνομα: αυτό του 59άχρονου Γερμανού Κριστόφ Ντάουμ, ο οποίος αποχώρησε από την Κλαμπ Μπριζ, την οποία έβγαλε στη δεύτερη θέση του Πρωταθλήματος Βελγίου.


www.redplanet.gr/