ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Συνεντευξη Iβκοβιτς στην EUROLEAGUE (video)

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, έδωσε συνέντευξη στο επίσημο site της Ευρωλίγκας και μίλησε για τον ανανεωμένο Ολυμπιακό ενόψει νέας αγωνιστικής σεζόν . Οι διοργανωτές, στο σχετικό αφιέρωμα "Τeam Focus" που ετοίμασαν για τους Πειραιώτες, τόνισαν πως οι "reds" διαθέτουν όλα εκείνα τα στοιχεία για να διεκδικήσει τον τίτλο της νέας περιόδου. Αυτό άλλωστε, επανέλαβε και ο Σέρβος τεχνικός στις δηλώσεις του, λέγοντας: "Η Ευρωλίγκα είναι σίγουρα η μεγαλύτερη διοργάνωση. Ο Ολυμπιακός πήγε στα δύο τελευταία φάιναλ φορ και αυτό σημαίνει ότι πρέπει φέτος να δώσουμε συνέχεια στους στόχους και να πετύχει το κάτι παραπάνω.

Ίβκοβιτς: "Πιστεύω πολύ στην ομάδα"

Ίβκοβιτς: "Πιστεύω πολύ στην ομάδα"
15 Οκτωβρίου 2010
Ο Ίβκοβιτς έδωσε συνέντευξη στην Ευρωλίγκα και μίλησε για τον νέο Ολυμπιακό. Ο "Ντούντα" τόνισε πως φέτος στόχος της ομάδας είναι να πετύχει το κάτι παραπάνω, δηλαδή να κατακτήσει τον τίτλο, σχολίασε πως πιστεύει στους Κέσελ-Παπανικολάου και υπογράμμισε πως οι ερυθρόλευκοι φέτος δεν θα πάνε σε υψηλό σκορ στην επίθεση. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του "σοφού".

Θανάσης: "Του χρόνου θα παίζουμε αλλού"!

 Θανάσης: "Του χρόνου θα παίζουμε αλλού"!

Σε ιδιαίτερα τεταμένο κλίμα διεξάγεται η γ.σ. του ΕΣΑΚΕ παρόντων και εκπροσώπων του ΠΣΑΚ. Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έστειλε τους παίκτες στο... διάολο και ενημέρωσε πως του χρόνου ο ΠΑΟ θα παίζει σε άλλη λίγκα! Πυρ ομαδόν κατά Λάζου, που απαντά: "Είναι ντροπή να αρχίσει αυτό το πρωτάθλημα".
Από τη γενική συνέλευση απουσιάζουν ο Άρης και ο Πανελλήνιος, τον Παναθηναϊκό εκπροσωπεί ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και τον Ολυμπιακό ο γενικός διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος. Ο ΠΣΑΚ πήγε στα γραφεία της Ερατοσθένους με επικεφαλής τον Λάζαρο Παπαδόπουλο.
Η γενική συνέλευση άρχισε με τον Θανάση Γιαννακόπουλο να εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά των παικτών χρησιμοποιώντας βαριές εκφράσεις: «Το μπάσκετ είμαστε εμείς και όχι εσείς. Πρώτοι εμείς θα φύγουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Δεν μπορείτε να εκβιάζετε. Η Πολιτεία δεν μας έχει δώσει ούτε πεντάρα, παρότι πληρώνουμε επί 15 χρόνια. Να πάρει ο διάολος το άθλημα και τους παίκτες! Τα διαλύσατε όλα. Αλλά καλό θα μας κάνετε! Θα γλιτώσουμε τόσα χρήματα. Θα τα κόψουμε και δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν»!

Κι αφού τα είπε όλα αυτά και... ξεθύμανε, έδωσε και την είδηση: «Του χρόνου ο Παναθηναϊκός δεν θα παίζει εδώ, αλλά σε άλλη λίγκα»! Δεν αποκάλυψε σε ποια, αλλά φρόντισε στη συνέχεια να ζητήσει από τους παίκτες να φανούν πιο διαλλακτικοί: "Εμείς φταίμε, γιατί είμαστε μαλθακοί και δεν ζητάμε δυναμικά τίποτα. Αυτό που κάνετε εσείς θα έπρεπε να το κάνουμε εμείς. Βάλτε νερό στο κρασί σας".

ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ??? ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ????????????

Οριστική αναβολή στην πρεμιέρα

Οριστική αναβολή στην πρεμιέρα
15 Οκτωβρίου 2010
Οριστικά και αμετάκλητα δεν θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο η 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ.
Οριστική αναβολή στην πρεμιέρα
Η έκτακτη γενική συνέλευση του ΕΣΑΚΕ δεν έφερε κάποιο αποτέλεσμα, επί της χθεσινοβραδινής απόφασης του ΠΣΑΚ για απεργία επ' αόριστον, οπότε το μόνο σίγουρο στην παρούσα χρονική περίοδο είναι πως το πρωτάθλημα της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας είναι άγνωστο πότε θα αρχίσει.

Τσιαντάκης: Σίγουρο διπλό

 
16/10/2010

Τσιαντάκης: Σίγουρο διπλό 

O παλάιμαχος παίκτης του Ολυμπιακού, Νίκος Τσιαντάκης μιλά αποκλειστικά στο Sportaction για την αναγέννηση της ομάδας του Πειραιά μετά τα περσινά λάθη και κάνει λόγο για σίγουρη νίκη μέσα στην Ξάνθη.

Άλλαξαν χέρια οι "κόκκινοι"

 Άλλαξαν χέρια οι "κόκκινοι"
Είναι πλέον γεγονός... η Λίβερπουλ δεν ανήκει στους Τομ Χικς και Τζορτζ Τζίλετ, καθώς ολοκληρώθηκε η πώλησή της στην αμερικανική εταιρία, New England Sports Ventures, έναντι 300.000.000 λιρών.
Μετά από ένα σήριαλ που κράτησε μια εβδομάδα η εταιρία που ανήκει στον επιχειρηματία, Τζον Χένρι, έχει πλέον στα χέρια της την τύχη των "κόκκινων".

Από Δευτέρα στα εκδοτήρια

Από Δευτέρα στα εκδοτήρια

  15/10/2010

Από τη Δευτέρα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για την 7η αγωνιστική. Οι "ερυθρόλευκοι" θα φιλοξενήσουν τον Αρη (24/10, 20:30) την επόμενη Κυριακή στο τελευταίο εντός έδρας ματς πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Πειραιώτες, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει το πρωί της Δευτέρας από τα εκδοτήρια του γηπέδου Καραϊσκάκη.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:
"Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει της 7ης Αγωνιστικής Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE, που θα διεξαχθεί στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ την Κυριακή 24/10/2010 και ώρα 20:30 μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ ενημερώνει τους φίλους της ομάδος τα εξής:

 Εισιτήρια διαφόρων τιμών του αγώνα θα διατεθούν από τα εκδοτήρια του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, που βρίσκονται έξω από τη θύρα 17, από την Δευτέρα 18/10 ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00.

Όσοι φίλοι της ομάδας επιθυμούν να προμηθευτούν εισιτήριο στη θύρα VIP, μπορούν να απευθυνθούν στο γραφείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο Γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ή στα τηλέφωνα 210 48 32 731 - 2.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης εισιτήρια θα διατεθούν μέσω CITIBANK από την Τρίτη 19/10 έως και την Πέμπτη 21/10 στο τηλ. 801 500 7777 begin_of_the_skype_highlighting              801 500 7777      end_of_the_skype_highlighting - τηλεφωνική αγορά έως δύο (2) εισιτηρίων για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 5 του Γηπέδου ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Παρασκευή 22/10 και το Σάββατο 23/10 και ώρες 10:00 - 18:00, και την Κυριακή 24/10 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει το αντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει".

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη οι Νικοπολίδης, Τοροσίδης

Στο πλευρό του Ερασιτέχνη οι Νικοπολίδης, Τοροσίδης
15/10/2010
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ…Την συμπαράσταση τους στην δύσκολη στιγμή στην οποία βρίσκεται ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός, εξέφρασαν με δηλώσεις τους οι αρχηγοί της ποδοσφαιρικής ομάδας, Αντώνης Νικοπολίδης και Βασίλης Τοροσίδης.

Αναλυτικά η δήλωση των 2 «ερυθρόλευκων» παικτών, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:
«Ολοι γνωρίζουμε ότι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός είναι αυτός που γιγάντωσε τον θρύλο της ομάδας μας παίρνοντας πάντα δύναμη από τα εκατομμύρια των φιλάθλων του. Όπως όλα αυτά τα χρόνια έτσι και τώρα ο κόσμος του Ολυμπιακού θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη που θα κάνει ξανά τον σύλλογό μας δυνατό και κυρίαρχο σε όλα τα αθλήματα.
Η προσπάθεια αρχίζει από αύριο, με την εκδήλωση που διοργανώνει ο Ερασιτέχνης στο Στάδιο Καραϊσκάκη, και για να έχει τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε πρέπει να στηριχθεί με μαζική εγγραφή μελών στον Ολυμπιακό».

Η προϊστορία των αγώνων

Η προϊστορία των αγώνων 

16/10/2010

Η προϊστορία των αγώνων
Δύο σπουδαία ντέρμπι Αθήνας-Θεσσαλονίκης με μεγάλη προϊστορία, περιλαμβάνει η 6η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Όπως κάθε αγωνιστική το www.sport-fm.gr σας ενημερώνει για την προϊστορία των αγώνων τα τελευταία χρόνια. Έστω κι αν οι παραδόσεις είναι για να… σπάνε.

Ναι, είμαστε μαζοχιστές… ...Προγραμμα 6ης αγωνιστικης

Ναι, είμαστε μαζοχιστές… 

16/10/2010

Ναι, είμαστε μαζοχιστές…
Ναι, ξέρουμε πως «δεν βλέπουμε την μπάλα που βλέπουν οι ξένοι»…

Ναι, ξέρουμε πως οι ανακοινώσεις για τη διαιτησία είναι διπλάσιες από τις αγωνιστικές…

Αλλά και ναι, ξέρουμε πως είναι ανώφελο να κοροϊδευόμαστε:

Η Superleague -με όλα τα στραβά και τα περίεργά της- μας έλειψε!

Φτιαγμένη έτσι, λες, ώστε να μας αποζημιώσει για τη… χαρμάνα της διακοπής, η 6η στροφή του πρωταθλήματος έρχεται «τίγκα» με ντέρμπι (ΠΑΟ-ΠΑΟΚ, Άρης-ΑΕΚ), δύσκολες αποστολές (Ξάνθη-Ολυμπιακός) και υποσχέσεις για καλή μπαλίτσα…

Διαβάστε αναλυτικά για τα παιχνίδια του Σαββατοκυριακου

"Πρέπει πάντα να νικάμε τον ΠΑΟ" (photos+videos)

Ο Δημήτρης Τζούριτς ήταν εντυπωσιακός στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι ως διαγώνιος με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αφού σημείωσε 29 πόντους και αναδείχθηκε σχεδόν ομόφωνα MVP της αναμέτρησης.
Μιλώντας στην κάμερα του Sport24.gr, 21χρονος διαγώνιος τόνισε πως η ομάδα του πρέπει πάντα να νικάει τον Παναθηναϊκό, ακόμα και σε φιλικό παιχνίδι.

Επιπλέον δήλωσε πως ο τίτλος του MVP δεν είναι τόσο σημαντικός, αφού το θέμα είναι να υπάρχει διάρκεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Sport24.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΘΥΡΑΣ 7

Εμείς, ως Θύρα 7, ενημερώνουμε πως σε συνάντηση που είχαμε πριν από ένα μήνα, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ κ. Μαρινάκη (ύστερα από πρωτοβουλία του ίδιου) με θέμα τη βία τόσο στο Καραϊσκάκη όσο και στους εκτός έδρας αγώνες, δηλώσαμε ξεκάθαρα την πάγια θέση μας για τις μετακινήσεις (την ελεύθερη μετακίνηση όλων των οπαδών, δηλαδή) προειδοποιώντας τον, παράλληλα, για την ανυπαρξία ισονομίας και κράτους δικαίου, για το σάπιο σύστημα, για τα δύο μέτρα και σταθμά και για τους αντιδημοκρατικούς νόμους, οι οποίοι, εφαρμόζονται επιλεκτικά μόνο για εμάς… Επίσης, δεσμευτήκαμε για την περιφρούρηση των μετακινήσεων μας, με την συνεργασία, φυσικά, όλων των εμπλεκόμενων φορέων. Δυστυχώς όμως η πολιτεία, μέσω του γ.γ. αθλητισμού δεν μας έλαβε, για άλλη μια φορά, καθόλου υπ’ όψιν της, εξομοιώνοντας την δική μας υποδειγματική μετακίνηση στις Σέρρες, με εκείνη άλλων οπαδών, σε γειτονικό γήπεδο.

Απαγορεύοντας την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Ξάνθης, ακόμη και μεμονωμένα, το αποτέλεσμα είναι ο κόσμος του Ολυμπιακού να «βράζει» από αδικία και αγανάκτηση και να αισθάνεται αηδία, για αυτήν την πρωτοφανή απόφαση, η οποία στρέφεται, ξεκάθαρα, εναντίον της Ολυμπιακής Οικογένειας και ως τέτοια θα αντιμετωπιστεί…

ΥΓ.1 Συγχαρητήρια σε εκείνους που κατέληξαν σε αυτήν την… «εξαιρετική» επιλογή. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, πάντως, να δούμε το βιογραφικό που έστειλε, μέσω internet, ο κ. Μπιτσαξής προκειμένου να γίνει γ.γ. αθλητισμού.

ΥΓ.2 Θα ήταν καλό για όλους τους οπαδούς, το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, γενικότερα, η κυβέρνηση να απομακρύνει τον εν λόγω κύριο το συντομότερο δυνατόν.

ΥΓ.3 Εφόσον οι μετακινήσεις των ψηφοφόρων ΔΕΝ απαγορεύονται, περιμένουμε τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, προκειμένου να πάρουμε θέση (κάτι που θα κάνουμε τις επόμενες μέρες με νέα ανακοίνωση) για τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου…

ΥΓ.4 Η απαράδεκτη αυτή απόφαση πιστεύουμε ότι θα λειτουργήσει ως επιπλέον κίνητρο για την ομάδα μας στον αυριανό αγώνα, και οι παίκτες μας να αναπληρώσουν την απουσία του 12ου παίκτη του Θρύλου.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Κούπα με το καλημέρα (video)

Κούπα με το καλημέρα (video) 
15/10/2010 21:43:08
Η συγκομιδή τίτλων για την νέα ομάδα του θρύλου ξεκίνησε από πολύ νωρίς, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» του Φλάβιο Γκουλινέλι «κατάπιαν» τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ, φτάνοντας πανάξια στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ.

Να κάνει η μάνα...

Δε θα πάνε… ναι δε θα πάνε… όχι θα πάνε… εσύ τι λες… ο άλλος θα πει… δε θα πάνε… ε ας πάνε… όχι να κάτσουν σπίτια τους…
Παιχνίδι νομίζουν ότι παίζουν ο γενικός γραμματέας αθλητισμού με την Αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης και την ΠΑΕ Skoda Ξάνθης, έχουν κάνει μια μετακίνηση εθνικό ζήτημα, στην οποία τιμωρηθήκαμε χωρίς να δημιουργηθούν επεισόδια τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ίσως να έχω μειωμένη αντίληψη των πραγμάτων όταν δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε να δεχτώ αυτό το παιχνίδι της «συνολικής εξουσίας» εις βάρος των οπαδών μας και του Ολυμπιακού στο σύνολο.

Μόνο στον ΘΡΥΛΟ συμβαίνουν αυτά, παράλογες τιμωρίες, «αντικειμενικές» διαιτησίες... πόσο να το τραβήξω, τι δε μπορείτε να χωνέψετε ακριβώς και μας έχετε τόσα χρόνια στο «μάτι»; Τον Ολυμπιακό ή τον λαό του; Γιατί δε μπορώ να βρω άλλο λόγο ύπαρξης αυτής της απόφασης απαγόρευσης έκτος από το «Θα σας δείξω εγώ…». Αποφασίζετε και διατάζετε και εμείς θέλετε απλά να προσπεράσουμε.

Άκουσα και κάτι σήμερα που δε ξέρω πως θα ακουστεί στα αυτιά του καθένα… γνωστός παραγωγός αθλητικής ραδιοφωνικής εκπομπής είπε: «Ο Μαρινάκης έστειλε την επιστολή για να δείξει ότι θα περάσει το δικό του»… εδώ τώρα μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα, όπως έκανα και εγώ... ότι δε πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ξέρετε!

Είμαστε μόλις εικοσιπέντε ώρες πριν το παιχνίδι και η τελική απόφαση ακόμα είναι στον αέρα!!!

Άποψη μου φυσικά είναι ότι δεν έπρεπε ΚΑΝ να τίθεται θέμα τιμωρίας και να είχαμε αύριο μια όμορφη και οργανωμένη εκδρομή… δε πειράζει «κύριε» Μπιτσαξή, δε σας ρίχνω ευθύνες, όχι δε φταίτε εσείς, αυτοί που σας έχουν ακόμα σε αυτή τη θέση φταίνε… που προφανώς είναι όμοιοι σας…!!!

ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ





Παγκαλή Παναγιώτα

Εκτός πλάνων ο Μήτρογλου

Εκτός πλάνων ο Μήτρογλου 

15/10/2010


Εκτός πλάνων ο Μήτρογλου
Από την τηλεόραση θα παρακολουθήσει ο Κώστας Μήτρογλου την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Skoda Ξάνθη στα Πηγάδια για την έκτη αγωνιστική το Σάββατο. Ο διεθνής επιθετικός αποκλείστηκε από την αποστολή των «ερυθρόλευκων» παρότι δεν αντιμετώπιζε κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. Το ίδιο είχε συμβεί και στο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου και τότε ο Μήτρογλου είχε αντιδράσει έντονα.

Αντίθετα, στη 18αδα συμπεριλήφθηκε ο Κρίστιαν Νέμεθ για πρώτη φορά, καθώς μέχρι τώρα ήταν μονίμως εκτός 18αδας. Στην Αθήνα πέραν του Μήτρογλου θα μείνει ο Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος συνεχίζει εντατικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ο τραυματίας Ν. Παπαδόπουλος, καθώς επίσης και για λόγους τακτικής οι Ζαϊρί, Μέγερι, Γκαλίτσιος και Ποτουρίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό,, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Νέμεθ.

Πιθανότερη ενδεκάδα είναι η εξής: Νικοπολίδης, Τοροσίδης, Αβρ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Ριέρα, Φετφατζίδης και Πάντελιτς.

Η συνέντευξη Τύπου ΟΣΦΠ και ΠΑΟ (photo+video)


 Η συνέντευξη Τύπου ΟΣΦΠ και ΠΑΟ
Η συνέντευξη Τύπου για το Super Cup, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (19:00), διεξήχθη το απόγευμα της Πέμπτης στην αίθουσα Τύπου του κλειστού γυμναστηρίου της Σαντορίνης.
Πρώτος πήρε το λόγο ο γενικός γραμματέας της ΕΣΑΠ, Χάρης Βασιλείου.
"Ευχαριστώ το δήμαρχο Σαντορίνης, Άγγελο Ρούσο, τον αθλητικό οργανισμό και τον πρόεδρο που είναι εδώ δίπλα μου, που έκαναν τα πάντα για την επιτυχία της διοργάνωσης. Να είμαστε όλοι συμπαραστάτες και να τονίσουμε αυτό για το οποίο είμαστε εδώ, το αγώνισμα το οποίο μας ενώνει. Το βόλεϊ ενώνει και αυτό είναι το σύνθημά μας. Θέλουμε να ενισχύσουμε την περιφέρεια και την ανάπτυξη, αυτός είναι ο στόχος και της ΕΣΑΠ και της ομοσπονδίας", τόνισε αρχικά.

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΓΚΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Μπάσκετ
Το σουτ του θα ζήλευαν ακόμα και οι πιο ακριβοπληρωμένοι αστέρες από το NBA, αφού σπάνια βλέπουμε τέτοια καλάθια. Ο ίδιος όμως το κάνει με τέτοια άνεση, που μοιάζει να είναι απλά μια υπόθεση ρουτίνας.
Συγκεκριμένα κατά την διάρκεια ενός τουρνουά ανθρώπων με ειδικές ανάγκες στην Ισπανία, ένας από τους αθλητές στην λήξη του δεκαλέπτου αποφάσισε να πάρει πάνω του τη φάση και επιχείρησε το απίστευτο.

Δοκίμασε λοιπόν να σουτάρει από την απέναντι πλευρά του παρκέ. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε μόνοι σας...

Χωρίς κόσμο στην Ξάνθη

Χωρίς κόσμο στην Ξάνθη
Δημοσίευση: 15 Οκτωβρίου 2010 11:22
Με ανακοίνωση της η Ξάνθη ζητάει από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να μην ταξιδέψουν στην Ξάνθη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, δεν θα δώσει εισιτήρια στους φιλοξενούμενους
Χωρίς κόσμο στην Ξάνθη
Απρόσμενη εξέλιξη όσον αφορά το θέμα της μετακίνησης των φιλάθλων του Ολυμπιακού στην Θράκη, καθώς η ΠΑΕ Ξάνθη εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση κατά την οποία ζητά από τους οπαδούς των ερυθρολεύκων να μην μεταβούν στην ακριτική πόλη για να παρακολουθήσουν τον αγώνα των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:30, NET) του Σαββάτου (16/10).

Το... Ολυμπιακό πεπρωμένο του Ροντρίγκεθ

Το... Ολυμπιακό πεπρωμένο του Ροντρίγκεθ
  14 Οκτωβρίου 2010

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ μίλησε για τον Ολυμπιακό, τον Σπανούλη, τον Παπαλουκά και την πρεμιέρα στο ΣΕΦ.
Το... Ολυμπιακό πεπρωμένο του Ροντρίγκεθ
Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ. Για τρία χρόνια στους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, έναν στους Σακραμέντο Κινγκς και ένα μικρό διάστημα στους Νιού Γιόρκ Νικς προς το τέλος της περυσινής σεζόν, ο Ισπανός διεθνής επέστρεψε στην πατρίδα του και είναι, πλέον, ένα από τα νέα πρόσωπα της φετινής Ρεάλ Μαδρίτης. Τη Δευτέρα (18/10) θα είναι ένας από τους παίκτες-κλειδιά που θα πρέπει να έχει υπ' όψιν ο Ολυμπιακός για να εξουδετερώσει τα όπλα του Ετόρε Μεσίνα, στην πρεμιέρα της Euroleague.

Κλειστόν μέχρι νεωτέρας…

Κλειστόν μέχρι νεωτέρας… 

14/10/2010

Κλειστόν μέχρι νεωτέρας…
Με ψήφους 151 υπέρ και 24 κατά, ο ΠΣΑΚ αποφάσισε να προχωρήσει σε απεργία και έτσι, η έναρξη του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, που ήταν προγραμματισμένη γι' αυτό το Σάββατο, βρίσκεται στον «αέρα», εκτός αν αλλάξουν τα δεδομένα την Παρασκευή (15/10), όταν οι παίκτες θα βρεθούν στην έκτακτη Γ.Σ. του ΕΣΑΚΕ. Είναι, πάντως, πολύ δύσκολο να ανατραπεί μία απόφαση την οποία στηρίζει το 90%.

Στα Public ο αρχηγός (video)

Στα Public ο αρχηγός (video)
14/10/2010
Στο βιβλιοπωλείο Public στο Πασαλιμάνι βρέθηκε το μεσημέρι ο Αντώνης Νικοπολίδης στο πλαίσιο της παρουσίασης του βιβλίου του Κώστα Σαμοθράκη με τίτλο "25 χρόνια ρεπορτάζ Ολυμπιακού". Ο αρχηγός της ομάδας φωτογραφίθηκε με φίλους του Ολυμπιακού και μίλησε για την προσπάθεια του δημοσιογράφου του Sport TV και του Πρωταθλητή. Ο Αντώνης Νικοπολίδης μεταξύ άλλων δήλωσε: «Η Ξάνθη είναι παραδοσιακά μια δυνατή και καλή ομάδα, πολύ περισσότερο όταν αγωνίζεται στα “Πηγάδια”. Θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με την δυσκολία που του αρμόζει αφού κάθε εβδομάδα πρέπει να αποδεικνύουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».

"Ακόμα δεν υπάρχει υποψήφιος πρόεδρος" (video) - "Ο Θρύλος στα χέρια μας..."

"Ακόμα δεν υπάρχει υποψήφιος πρόεδρος" (video)
14/10/2010
Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ...Ο πρώην πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού δήλωσε πρόθυμος να βοηθήσει τον ερασιτέχνη από οποιαδήποτε θέση του ζητηθεί, όμως επισήμανε την σημασία της ενίσχυσης από ισχυρά οικονομικούς παράγοντες που θα συνεισφέρουν έμπρακτα, άμεσα, την ομάδα του Πειραιά. Μάλιστα ο κ. Θεοδωρακάκης τόνισε ότι ακόμα δεν υπάρχει υποψήφιος πρόεδρος για να αναλάβει τις τύχες του Ολυμπιακού.



Έτοιμος για την πρώτη κούπα! (Video)

Έτοιμος για την πρώτη κούπα! (Video)

  14/10/2010

Την Παρασκευή στις 19:00 ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να σηκώσει την πρώτη του κούπα στο βόλεϊ, καθώς παίζει με τον Παναθηναϊκό στο σούπερ καπ που γίνεται στην Σαντορίνη (Live στο Red24.gr).

"Μαρέσκα και Ντιόγκο πάνε κι έρχονται"

"Μαρέσκα και Ντιόγκο πάνε κι έρχονται"

  14/10/2010

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό έκανε ο γενικός γραμματέας των Βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας. Αρχικά μίλησε για το φιλικό με τη Λίβερπουλ που ήταν να γίνει την Παρασκευή, αλλά από την Τετάρτη έχει μετατεθεί για αργότερα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Γιάννη Φετφατζίδη και το κέρδος των ομάδων που βγάζουν τέτοιους παίκτες από τα τμήματα υποδομών τους, λέγοντας παράλληλα: "παίκτες όπως οι Μαρέσκα και Ντιόγκο πάνε κι έρχονται".

Τα πλάνα του Βαλβέρδε για την Ξάνθη

Τα πλάνα του Βαλβέρδε για την Ξάνθη
15 Οκτωβρίου 2010
Δεν πρόκειται να αλλάξει το σύστημα του ο Βαλβέρδε για το παιχνίδι κόντρα στην Ξάνθη, στην επίθεση επιστρέφει ο Πάντελιτς, ενώ ο Φετφατζίδης δείχνει να κερδίζει την μάχη έναντι του Ρόμενταλ για την θέση του δεξιού-χαφ εξτρέμ.
Τα πλάνα του Βαλβέρδε για την Ξάνθη
Ο Ολυμπιακός επιστρέφει το Σάββατο (15/10) στην αγωνιστική δράση με τους Πειραιώτες να αντιμετωπίζουν στην Ξάνθη την τοπική ομάδα (19:30, NET) με μόνο στόχο τη νίκη. Σκοπός το πολυπόθητο "τρίποντο" ώστε οι ερυθρόλευκοι να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία της Superleague, φτάνοντας τους 15 βαθμούς, σημειώνοντας την πέμπτη σερί επικράτηση τους στο ελληνικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, θέλει στην Θράκη να δει τους παίκτες του να παίξουν εξίσου καλό ποδόσφαιρο όπως παίζουν και στο "Γ. Καραϊσκάκης" κάτι που τόνισε και σε δηλώσεις του.

Η υπόσχεση του Γκοβού ...θαμαι καλο παιδι...! (photo+video)

Η υπόσχεση του Γκοβού 

15/10/2010

Η υπόσχεση του Γκοβού
Τη διαβεβαίωση πως δεν θα επαναληφθούν τα τελευταία του παραπτώματα και στο εξής θα είναι υπόδειγμα επαγγελματία έδωσε μέσω του εκπροσώπου του στη διοίκηση του Παναθηναϊκού ο Σίντνεϊ Γκοβού. Ο μάνατζερ του Γάλλου επιθετικού, Τζόνο Μπικό Πενάκ, συναντήθηκε με δική του πρωτοβουλία με τον Κώστα Αντωνίου και ξεκαθάρισε πως ήρθε στην Ελλάδα για να παίξει μπάλα

Τριτσώνης στο ΟΑΚΑ, Κάκος στο Βικελίδης

Τριτσώνης στο ΟΑΚΑ, Κάκος στο Βικελίδης

 

 Ο Σταύρος Τριτσώνης ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, ενώ ο Τάσος Κάκος θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Άρης-ΑΕΚ που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης». Την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό θα διαιτητεύσει ο Ηλίας Σπάθας.

Αναλυτικά οι διαιτητές των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16/10

Πανιώνιος-Εργοτέλης(17:15)

Διαιτητής:Ανδρέας Παππάς(Αθήνας)

Ξάνθη-Ολυμπιακός(19:30)

Διαιτητής:Ηλίας Σπάθας(Πειραιά)

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ(19:30)

Διαιτητής:Σταύρος Τριτσώνης(Αθήνας)

Κυριακή 17/10

Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου(16:00)

Διαιτητής:Μιχάλης Τσινιάρης(Αθήνας)

Κέρκυρα-Καβάλα(16:00)

Διαιτητής:Μιχάλης Βοσκάκης(Ρεθύμνου)

Ηρακλής-Πανσερραϊκός(18:15)

Διαιτητής:Δημήτρης Θάνος(Γρεβενών)

Λάρισα-Αστέρας Τρίπολης(18:15)

Διαιτητής:Μάριος Λαμπρόπουλος(Ηλείας)

Άρης-ΑΕΚ(20:30)

Διαιτητής:Τάσος Κάκος(Κέρκυρας)


"Δεν έχουμε πρόβλημα να δώσουμε εισιτήρια"

"Δεν έχουμε πρόβλημα να δώσουμε εισιτήρια"

Δημοσιεύθηκε: 14/10/2010

Ο πρόεδρος της Ξάνθης, Άρης Πιαλόγλου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣπορ Fm 94,6 και τόνισε ότι η ομάδα του είχε τυπώσει κιόλας τα εισιτήρια για να δοθούν στους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Αλλά σταμάτησε η διαδικασία από τη στιγμή που η αστυνομία της Ξάνθης δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για να παρευρεθούν στο ματς οπαδοί του Θρύλου.

Παράλληλα, δήλωσε πως σε περίπτωση που δοθεί ακόμα και τώρα το τελικό "οκ" θα σφραγιστούν τα εισιτήρια και θα δοθούν κανονικά στους φιλάθλους του Ολυμπιακού:

"Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να δώσουμε εισιτήρια. Μάλιστα τα είχαμε τυπώσει κιόλας. Το θέμα είναι πως η αστυνομία της Ξάνθης δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για τους φιλοξενούμενους φιλάθλους. Αν παρθεί η οποιαδήποτε απόφαση, εμείς θα σφραγίσουμε τα εισιτήρια και θα τα διαθέσουμε.
Στο γήπεδό μας δεν υπάρχουν εισιτήρια και ο κάθε φίλαθλος μπαίνει με την κάρτα μέλους. Έτσι και να έρθει κάποιος δεν θα μπορέσει να μπει στο γήπεδο γιατί θα είναι κλειστά τα εκδοτήρια. Εμείς έχουμε την θύρα 4 για τους φιλοξενούμενους και όπως με τον ΠΑΟΚ, έτσι και με τον Ολυμπιακό θα την διαθέταμε. Όμως υπήρχε αυτή η τιμωρία για τους φίλους του Ολυμπιακού και έτσι δεν μπορέσαμε να τα δώσουμε".

Ανεπίσημα λένε το "ναι"

Ανεπίσημα λένε το "ναι"

14/10/2010

Από τον έναν στον άλλον πήγε το θέμα της παρουσίας οπαδών του Ολυμπιακού στην Ξάνθη, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν τελικά το παρών, καθώς η Αστυνομία απευθύνθηκε στον γ.γ. Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή, και κανείς δεν αποφάσιζε...

Οι "ερυθρόλευκοι" από την πλευρά τους περίμεναν την απάντηση για το αν θα έχουν τη δυνατότητα οι οπαδοί τους να βρεθούν μεμονωμένα στο γήπεδο της Ξάνθης στα Πηγάδια.

Η ΕΛ.ΑΣ επέστρεψε το μπαλάκι στον γγΑ

Η ΕΛ.ΑΣ επέστρεψε το μπαλάκι στον γγΑ
Επιμέλεια: Ο Ερυθρός Κατάσκοπος
Δημοσίευση: 14 Οκτωβρίου 2010


Φοβερά πράγματα συμβαίνουν με το θέμα της παρουσίας οπαδών του Ολυμπιακού στον Σαββατιάτικο αγώνα με την Ξάνθη στα "Πηγάδια". Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr αποκαλύπτει...
Η ΕΛ.ΑΣ επέστρεψε το μπαλάκι στον γγΑ
Ενώ ο Ολυμπιακός περίμενε σήμερα την απάντηση της Αστυνομίας στην επιστολή που έστειλε χθες ο Ευάγγελος Μαρινάκης στον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, Σ. Οικονόμου, πριν λίγη ώρα η Αστυνομία έστειλε επιστολή με τη σειρά της στο γγΑ, Π. Μπιτσαξή! Η Αστυνομία ζητάει ουσιαστικά από τη γγΑ να πάρει αυτή την ευθύνη, τονίζοντας ότι η ίδια δεν έχει πρόβλημα να πάνε στο γήπεδο στα Πηγάδια, σε μία συγκεκριμένη εξέδρα, μεμονωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Αναβολή της εκδίκασης του Τοροσίδη

Αναβολή της εκδίκασης του Τοροσίδη
  14 Οκτωβρίου 2010
Στις 21 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί η υπόθεση του Βασίλη Τοροσίδη από την πειθαρχική επιτροπή, καθώς οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν και πήραν αναβολή.
Αναβολή της εκδίκασης του Τοροσίδη
Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Βούλτσης πήγε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ και πήρε αναβολή, ελέω της απουσίας του έτερου νομικού των Πειραιωτών, Βασίλη Γκαγκάτση, ο οποίος έχει αναλάβει και την εν λόγω υπόθεση. Να θυμίσουμε. ότι ο "Τόρο" θα απολογηθεί με υπόμνημα λόγω των δηλώσεων του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής

Το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής
  14 Οκτωβρίου 2010
Οκτώ αγώνες θα δώσουν συνολικά αυτό το Σαββατοκύριακο τα αγωνιστικά τμήματα των υποδομών της ΠΑΕ Oλυμπιακός.
Το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 16/10/2010

Κ20, SKODA ΞΑΝΘΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Αθλητικό Κέντρο Ξάνθης "Πηγάδια", 14.00, για την 6η αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος της Superleague.

Αδιαπραγμάτευτοι…...

Αδιαπραγμάτευτοι…

15/10/2010

Αδιαπραγμάτευτοι…
Καμία διάθεση για… σκόντο στον Ολυμπιακό όσον αφορά στην πώληση των δικαιωμάτων του Κέβιν Μιραλάς δεν έχει η Σεντ Ετιέν, όπως δήλωσε στη «SportDay» ο τεχνικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Φαμπιάν Κομολί. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δικαίωμα μέχρι τις 31 Ιανουαρίου να κάνουν δικό τους τον Βέλγο επιθετικό καταβάλλοντας 2,5 εκατ. ευρώ στους «στεφανουά» κι αν παρέλθει η συγκεκριμένη ημερομηνία, τα δεδομένα θα αλλάξουν.

Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Το αφιέρωμα του ALTER στον Φέτφα (video)

Το αφιέρωμα του ALTER στον Φέτφα (video)
14/10/2010
Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται όλες αυτές τις ημέρες ο Γιάννης Φετφατζίδης, τόσο για τις εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό όσο και με τις δύο του συμμετοχές στην Εθνική ομάδα. Στο σημερινό δελτίο ειδήσεων του ALTER παρουσιάστηκε ένα αφιέρωμα στον μικρό του Θρύλου.

Μία αγωνιστική και στον ΠΑΟΚ!

Μία αγωνιστική και στον ΠΑΟΚ! 

14/10/2010

Μία αγωνιστική και στον ΠΑΟΚ!  
 
Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 49.000 ευρώ πρόστιμο τιμωρήθηκε ο ΠΑΟΚ από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά τη λήξη του ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Συνεχίζουν τη σκληρή γραμμή τα πειθαρχικά όργανα του ποδοσφαίρου, που μετά τον Παναθηναϊκό, δεν έδειξαν επιείκια ούτε για τον "δικέφαλο του Βορρά". Στο εντός έδρας ματς με τον Πανιώνιο θα εκτίσουν την ποινή οι Θεσσαλονικείς. «Ευρείας κλίμακας εμπάθεια και ανεπάρκεια», λέει η ανακοίνωση.

Νικοπολίδης: Δύσκολη αντίπαλος η Ξάνθη στα Πηγάδια



Νικοπολίδης: Δύσκολη αντίπαλος η Ξάνθη στα Πηγάδια

Ο Αντώνης Νικοπολίδης χαρακτήρισε δύσκολο τον αγώνα με την Ξάνθη στα «Πηγάδια», καθώς όπως δήλωσε πρόκειται για δύσκολη αντίπαλο κυρίως στην έδρα της.

Με κόσμο στην Ξάνθη

Με κόσμο στην Ξάνθη
Λάμπρος Μπαλάφας 14/10/2010
Σύμφωνα με πληροφορίες του Rednews η αντίσταση της ΓΓΑ κάμφθηκε εν μέρη. Δηλαδή η γενική γραμματεία αθλητισμού θα αφήσει ελεύθερη την Ξάνθη να επιτρέψει σε μεμονωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού να παρακολουθήσουν από κοντά το παιχνίδι. Η στάση της αστυνομίας, από την στιγμή που δεν ήταν αρνητική, ανάγκασε την ΓΓΑ να βάλει νερό στο κρασί της και να κάνει πίσω στην ολική απαγόρευση. Αναμένεται και η επίσημη τοποθέτηση.

Οι «νταβατζήδες» ξαναχτυπούν…

Οι «νταβατζήδες» ξαναχτυπούν…
14/10/2010
ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ «ΜΕΤΡΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ ΔΙΑΔΕΧΟΝΤΑΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ…Τελικά η ατιμωρησία είναι πολύ μεγάλο πράγμα σε αυτή την ζωή… Όταν κάποιος βγαίνει και αποκαλεί τον αρχηγό του Ολυμπιακού , και μέχρι πρότινος της Εθνικής, νταβατζή του ελληνικού μπάσκετ, όταν ο ίδιος άνθρωπος εμφανίζεται σαν εκπρόσωπος Τύπου Υφυπουργού, του προέδρου της ΕΟΚ και του ΕΣΑΚΕ και απαντάει σε επιστολή που έχει στείλει ο Ολυμπιακός, όταν με τσαμπουκά πιάνει διαιτητές και παράγοντες από το πέτο και βρίζει τους ανθρώπους του μπάσκετ ανεξέλεγκτα ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΛΛΑ ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΑΝΕΤΑ, τότε θα πρέπει να περιμένουμε από αυτόν τα χειρότερα… Και αυτά ήρθαν…

«Ο Θρύλος στα χέρια μας»

«Ο Θρύλος στα χέρια μας» 

14/10/2010,

«Ο Θρύλος στα χέρια μας»
Την ευκαιρία να συμβάλουν έμπρακτα στην προσπάθεια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού να ορθοποδήσει οικονομικά έχουν οι φίλοι των «ερυθρόλευκων».

Με σύνθημα της εκδήλωσης, «ο Θρύλος στα χέρια μας», το τμήμα μελών του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. θα βρίσκεται το Σάββατο στο Καραϊσκάκη (έξω από το Red Store) από τις 12:00 έως τις 19:00, με σκοπό την εγγραφή μελών και την ανανέωση συνδρομών.

ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΧΙΟΥΜΟΡ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απολαυστικός ο Ολυμπιακός (Video)

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο του επίσημο ματς για το Κύπελλο Ελλάδας απέδωσε καλό μπάσκετ και έδειξε μερικά από τα δείγματα της ομάδας που δημιουργεί φέτος ο προπονητής Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Οι "ερυθρόλευκοι" ήταν πολύ καλοί και μάλιστα ο Βασίλης Σπανούλης ήταν από τους καλύτερους παίκτες σε απόδοση του Θρύλου, ο οποίος σημείωσε και 15 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο. Εκτός όμως της επίθεσης ο Σπανούλης έπαιξε και πολύ καλή άμυνα ενώ βοήθησε παράλληλα αρκετά και στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Από εκεί και πέρα, πρώτος σκόρερ ήταν ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης με 20 πόντους, ενώ ο Μάρκο Κέσελ έδειξε ότι μόλις ενσωματωθεί πλήρως με το κλίμα της ομάδας θα "εκτελεί" τους αντιπάλους, αφού με λίγες προπονήσεις που έχει με τον Ολυμπιακό σημείωσε 9 πόντους με ένα τρίποντο.

Δείτε μία από τις συνεργασίες του Βασίλη Σπανούλη με τον Μάρκο Κέσελ από τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Πανελλήνιο...

6 στα 6 με Τριτσώνη έχει ο Παναθηναϊκός!

6 στα 6 με Τριτσώνη έχει ο Παναθηναϊκός!
14/10/2010 09:24:39
ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!
Ο Σταύρος Τριτσώνης ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο το απόγευμα στο ΟΑΚΑ στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Σουπερ Λιγκ. ο 33χρονος Αθηναίος διαιτητής σφυρίζει για πρώτη φορά από το 2007 που προάχθηκε στη μεγάλη κατηγορία αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων, ενώ το μοναδικό μεγάλο παιχνίδι που έχει διαιτητεύσει μέχρι στιγμής ήταν το Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-1 πέρσι για τα playoffs, στο όποιο είχε τιμωρηθεί για τα λάθη που είχε κάνει , αφού είχε δώσει ανύπαρκτο πέναλτι υπέρ της Ένωσης σε βουτιά του Καφέ, ενώ είχε ακυρώσει κανονικό γκολ του Μανωλά. Μάλιστα αυτό όταν και το τρίτο του παιχνίδι οπού πέρσι είχε τιμωρηθεί , καθώς είχαν προηγηθεί οι τιμωρίες του μετά τα ματς Άρης-Ξάνθη 1-0 και Καβάλα-ΑΕΚ 2-1. Σε ότι αφορά τον Παναθηναϊκό, ο Τριτσώνης τον έχει διευθύνει άλλες 6 φορές στις οποίες οι πράσινοι μετράνε ισάριθμες νίκες, δυο με αντίπαλο τον ΟΦΗ, δυο κόντρα στον Λεβαδειακό και από μια με Αστέρα Τρίπολης και Βέροια. Παράπονα από τον Αθηναίο ρέφερι δεν έχει όμως ούτε και ο ΠΑΟΚ, καθώς σε τρεις περιπτώσεις που τον σφύριξε πέρσι σε εκτός έδρας ματς κόντρα σε Εργοτέλη, ΠΑΣ Γιάννενα και Ξάνθη, ο δικέφαλος του βορρά πήρε ισάριθμες νίκες. Μοναδική φορά που ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με τον Τριτσώνη διαιτητή ήταν πριν τρία χρόνια στην Κρήτη με αντίπαλο τον Εργοτέλη. Φέτος ο Αθηναίος έχει οριστεί σε άλλες τρεις αναμετρήσεις και συγκεκριμένα στις Λάρισα-Καβάλα 0-0, Πανιώνιος-Άρης 1-0 και Πανσερραϊκός-Λάρισα 1-0. Βοηθοί του Τριτσώνη στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ θα είναι οι Ευθυμιάδης και Σωτηρόπουλος, 4ος ο Κωνσταντινέας και παρατηρητής ο Τσαχειλίδης.