ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Σκανδαλο Κυβερνησης ,ΠΑΟ και ΑΕΚ για την ανέγερση νέων γηπέδων

Σκανδαλο Κυβερνησης ,ΠΑΟ και ΑΕΚ για την ανέγερση νέων γηπέδων

29/03/2014 

 

NTΡΟΠΗ ΣΑΣ....

Ε οχι να δωσετε 17.000.000 ευρω αυτην την εποχη που ο κοσμος πεθαινει κυριολεκτικα απο την πεινα στα λαμογια του Ελληνικου ποδοσφαιρου που παιζουν στην Super League χωρις να πληρουν τις προυποθεσεις εδω και χρονια και τα λαμογια που επεσαν στο περιφερειακο πρωταθλημα για να γλυτωσουν τα χρεη προς το Δημοσιο επισης με την τροπολογια-ντροπη..θες να μην πληρωσεις? πεσε κατηγορια..!

Ηρθε η ωρα να του χτισουν και νεο γηπεδο του βαζελα και της χανουμισας που χρωστανε μεχρι και στους φουρνους της γειτονιας τους αντι τα χρηματα αυτα να πανε σε ευπαθεις ομαδες του Ελληνικου λαου που τοσο εχουν πληγει απο τις τακτικες της μνημονιακης Κυβερνησης.

Αυτα θα τα στερηθεις  και συ ανεργε αεκτζη και βαζελε και παοκτζη οπαδε και η οικογενεια σου θα πληρωσει και απο πανω για ολα αυτα που θα δοθουν για να τηρησουν τις προεκλογικες τους υποσχεσεις στα λαμογια-παραγοντες που δεν εχουν βαλει ουτε ενα ευρω στις ομαδες σας και τις εχουν οδηγησει στην ξεφτυλα και στην παρακμη...αν συνενεσει ο Ελληνα ςοπαδος σε αυτην την τροπολογια ειναι απλα συνενοχος.

Ο Αλαφουζος δεν εχει βαλει ενα ευτω και ειναι απλος διαχειριστης των μετοχων Τζιγγερ οπου προσφατα εβαλε και ενα μερος απο αυτες σε εταιρια offshore  δικων του συμφεροντων στην Κυπρο.

Ο Τιγρης, ο σωτηρας σας αυτος που σας εφερε εκει που ειστε σας φουνταρε κατηγορια για να μην δωσει μια, πηρε και τον ΟΠΑΠ  παει για την ΑEGEAN η δεν ξερω κι εγω για τι αλλο...

Γιατι δεν παιρνει ενα δανειο οπως πηρε ο Κοκκαλης και εφιαξε το Γ.Καραισκακης? το οποιο ειμαστε και ενοικιαστες να θυμισω...δεν ειναι δικο μας...για 51 χρονια ηταν η συμφωνια, και πληρωσαμε να το χτισουμε και ειμαστε ενοικιαστες στο σπιτι που χτισαμε...

Εμεις οι οπαδοι του Ολυμπιακου ειμαστε αντιθετοι σε τετοιου ειδους ρυθμισεις

Ε, οχι δεν παει ετσι και αμεσως ο Υπουργος η ΠΑΕ ΠΑΟ και η ΠΑΕ ΑΕΚ πρεπει να δωσουν εξηγησεις γιαυτο το θεμα και η τροπολογια-ντροπη να σταματησει εδω.

Καλουνται οι ερυθρολευκοι βουλευτες να το καταψηφισουν γιατι αν δεν το κανουν θα φανε τετοιο μαυρο στις εκλογες και θα κοπει και η εισοδος στο Γ Καραισκακης...

ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ?

Αυτα και χειροτερα θα παθετε κι εσεις...αν επιτρεψετε αυτην την ν-τροπολογια.

Αυτοι ειναι οι Υπουργοι που την υπογραφουν...

ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!! 

Ιδου και η ειδηση...

Τροπολογία για την ανέγερση νέων γηπέδων


Σχέδιο νόμου που κατατέθηκε προς ψήφιση στη Βουλή συμπεριλαμβάνει τροπολογία η οποία είναι ευνοϊκή για την ανέγερση νέων γηπέδων. Διαβάστε λεπτομέρειες.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, ο αναπληρωτής υπουργός ενεργειας και κλιματικής αλλαγής και υποψήφιος δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη Σταύρος Καλαφάτης πέρασε σχέδιο νόμου μέσα στο οποίο υπάρχει διάταξη, βάσει της οποίας τα ερασιτεχνικά σωματεία χωρίς γήπεδο μπορούν να αποκτήσουν γήπεδο με τη βοήθεια της περιφέρειας.


  "Οι Περιφέρειες μπορούν να χρηματοδοτούν την εν όλω ή εν μέρει, την ανακαίνιση ή κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν κατά κυριότητα ή χρήση, σε ερασιτεχνικά ή αθλητικά Σωματεία ή συλλόγους μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα", αναφέρει χαρακτηριστικά η συγκεκριμένη διάταξη, η οποία επηρεάζει και τη δημιουργία του νέου γηπέδου της ΑΕΚ


ALEX WEB RADIO/TV

Xωρις Σπανούλη στα Τρικαλα

Xωρις Σπανούλη στα Τρικαλα

29/03/2014

Ξεκούραση για Σπανούλη

Όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση με το πρόβλημα στο γόνατο του, ο Βασίλης Σπανούλης πρέπει να παίρνει κάποια «ρεπό» για να μπορεί να είναι στο 100% των δυνάμεων του.
Έτσι, λοιπόν, ο αρχηγός δεν θα ταξιδέψει το απόγευμα του Σαββάτου (29/3) για τα Τρίκαλα, ώστε να είναι στο 100% των δυνάμεων του, την προσεχή Παρασκευή με αντίπαλο την Εφές.
Εκτός αποστολής του Θρύλου έμειναν και οι συνήθεις ύποπτοι Περπέρογλου και Πρίντεζης, οι οποίοι συνεχίζουν την θεραπεία σε προσαγωγούς και μέση αντίστοιχα.
Πλέον επόμενος «στόχος» τους είναι να «προλάβουν» τον αγώνα με την Εφές, αλλά και πάλι οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος τους. 
Στην αποστολή για τα Τρίκαλα συμπεριλήφθηκε ο νεαρός Ανδρέας Χριστοδούλου, αντί του Σπανούλη, ενώ στη θέση του Σερμαντίνι ( ο οποίος ακόμα δεν έχει δηλωθεί στην Α1), θα ταξιδέψει ο Δημήτρης Αγραβάνης.

ALEX WEB RADIO/TV

Το ματς με Τρίτωνα ήταν το τεστ του Ολυμπιακου για το Φάιναλ-4 του Λεν Τρόφι

Το  ματς με Τρίτωνα ήταν το τεστ του Ολυμπιακου για το Φάιναλ-4 του Λεν Τρόφι

 29/03/2014 



Το  ματς με τον Τρίτωνα ήταν το… τεστ για τον Ολυμπιακό ενόψει της συμμετοχής του στο Φάιναλ-4 του Λεν Τρόφι, σε λίγες ημέρες στη Φλωρεντία της Ιταλίας (04-05/04). Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη δικαιολόγησε στο απόλυτο την ανωτερότητά της και έδειξε σε καλή κατάσταση λίγο πριν από το ευρωπαϊκό της ματς.
Και παρότι στο πρώτο 8λεπτο οι «ερυθρόλευκες» ήταν κάπως… χαλαρές, αλλά στη συνέχεια ανέβασαν στροφές. Και με ένα επί μέρους σκορ 15-1 στα επόμενα τρία οκτάλεπτα, έφτασε στην εντυπωσιακή επικράτηση με 19-3.
Σημείο αναφοράς ακόμα για το ματς ήταν η σούπερ άμυνα των κοριτσιών του Ολυμπιακού. Διότι κράτησαν το μηδέν στο δεύτερο και το τρίτο 8λεπτο, σκοράροντας παράλληλα στο ίδιο διάστημα 10 γκολ! Ξεχώρισαν οι Μπάρμπαρα Μπούικα και Ελευθερία Πλευρίτου, καθώς αμφότερες σημείωσαν από 5 τέρματα.
Πλέον μετά από αυτή τη νίκη, την 11η σε 12 ματς στο φετινό πρωτάθλημα, οι «ερυθρόλευκες» μπορούν να στρέψουν την προσοχή τους στο ματς της Παρασκευής στη Φλωρεντία. Στον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ-4 του Λεν Τρόφι κόντρα στη ρωσική Κίρισι. Η ομάδα του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για την Ιταλία το μεσημέρι της Πέμπτης.

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 0-4, 0-6, 1-5.

Τρίτωνας Αμαρουσίου: Μπίσμπα 1, Στρατηδάκη 1, Κουγιουμτζή 1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπούικα 5, Ελ. Πλευρίτου 5, Μ. Πλευρίτου 3, Καλογεράκου 2, Νιαρχάκου 2, Αβραμίδου 1, Σώρα 1.


ALEX WEB RADIO/TV

Οι επιλογές του Μίτσελ για το ματς με τον Άρη

Οι επιλογές του Μίτσελ για το ματς με τον Άρη

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη, πριν από τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Εκτός αποστολής έμειναν οι Μανωλάς, Τόρες, Μασάντο, που είχαν αγωνιστεί ως βασικοί στο τελευταίο ματς της ομάδας με τον Αστέρα στην Τρίπολη.
Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους το πρωί του Σαββάτου (29/3) για το παιχνίδι της Κυριακής (30/3, 19:30) με τον Άρη στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Super League. Είναι η τελευταία πρόβα για τον Ολυμπιακό πριν από τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, την προσεχή Τετάρτη (2/4, 19:00) στο φαληρικό γήπεδο. Οι παίκτες του Μίτσελ θα έχουν ξανά τη συμπαράσταση των φιλάθλων τους σε εντός έδρας παιχνίδι για πρώτη φορά μετά τις 2 Μαρτίου και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Το ευχάριστο νέο της προπόνησης είναι πως ο Δημήτρης Σιόβας προπονήθηκε κανονικά για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα (ακολούθησε το πρόγραμμα με την ομάδα), χωρίς να νιώσει το παραμικρό πρόβλημα. Μάλιστα, ο Έλληνας αμυντικός συνέχισε, κάνοντας και έξτρα ατομικό πρόγραμμα. Αποκλείστηκε, βέβαια, από την αποστολή του αγώνα με τον Άρη, αλλά είναι σίγουρο πως θα πάρει χρόνο συμμετοχής μέχρι το τέλος της σεζόν από τον Μίτσελ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού άφησε εκτός αποστολής τρεις ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί ως βασικοί στο μεσοβδόμαδο παιχνίδι Πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο λόγος για τους Τόρες, Μανωλά, Μασάντο, οι οποίοι έμειναν εκτός 18άδας. Η είδηση είναι πως ο Αλεχάντρο Ντομίνγκες επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, καθώς βρίσκεται στην αποστολή ενός αγώνα για πρώτη φορά μετά τις 19 Μαρτίου και τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Ολντ Τράφορντ", στο πλαίσιο της φάσης των "16" του Champions League. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός πήρε πολύτιμες ανάσες προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος και φρέσκος για την τελική ευθεία στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Στην ερυθρόλευκη 18άδα επιστρέφει και ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος επίσης έχει να αγωνιστεί από την ευρωπαϊκή ρεβάνς με τους "κόκκινους διαβόλους".

Ο Σαβιόλα έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα και δεν συμμετείχε στο κομμάτι της τακτικής. Ο Φουστέρ έκανε έντονο ατομικό στο γήπεδο, ενώ κανονικά γυμνάστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης. Σαβιόλα και Φουστέρ έμειναν εκτός αποστολής, σε αντίθεση με τον Σάμαρη, ο οποίος συμπεριλήφθηκε κανονικά στη 18άδα. Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή και η αποστολή για το ματς με τον Άρη. Αναλυτικά η 18άδα: Μέγκιερι, Ρομπέρτο, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Πελέ, Βέργος, Κάμπελ, Εντινγκά, Μανιάτης, Χολέμπας, Στσέποβιτς, Πέρες, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Σαλίνο, Σάμαρης, Βαλντές. Ο 18άχρονος Νίκος Βέργος βρίσκεται ξανά στην αποστολή και ετοιμάζεται για την τέταρτη συνεχόμενη επίσημη συμμετοχή του με τη φανέλα του Ολυμπιακού και πέμπτη συνολικά στην έως τώρα ερυθρόλευκη καριέρα του με την πρώτη ομάδα του συλλόγου.

Εκτός 18άδας έμειναν για λόγους τακτικής οι Τόρες, Μανωλάς, Μασάντο, Ιμπαγάσα, Κάρολ, όπως και οι ανέτοιμοι Σαβιόλα, Φουστέρ, Σιόβας, Ολαϊτάν. Σε ό,τι αφορά την προπόνηση, οι ερυθρόλευκοι εστίασαν επάνω στο κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ στη συνέχεια έκαναν και τακτική, παίζοντας παράλληλα διπλό σε χώρο μικρότερο του γηπέδου.

ALEX WEB RADIO/TV

Το πουλημα Βαρδηνογιαννη, το σκανδαλο Μπουμπλη, η ανταρσια Αναστόπουλου - Μητρόπουλου και ο Κοσκωτας

Το πουλημα Βαρδηνογιαννη, το σκανδαλο Μπουμπλη, η ανταρσια Αναστόπουλου - Μητρόπουλου και ο Κοσκωτας

Στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" δημοσιεύτηκαν μαρτυρίες στενών συνεργατών του Σταύρου Νταϊφά, του Δημήτρη Κωνσταντινίδη και του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Σας μεταφέρουμε αποσπάσματα, συν τον αποκαλυπτικό διάλογο Νταϊφά-Θεοδωρακάκη για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Κοσκωτά.
Η μετατροπή του Ολυμπιακού σε ΠΑΕ, με αφηγητή τον τότε γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος και πρόεδρο του ερασιτέχνη Λεωνίδα Θεοδωρακάκη... "μια ομάδα εφοπλιστών με επικεφαλής τον Σταύρο Νταϊφά συναντήθηκαν στη Ναυτιλιακή Λέσχη στον Πειραιά, αποφάσισαν να βγάλουν τον Ολυμπιακό από την αφάνεια, αλλά κολλούσαν στα 120 εκατομμύρια δραχμές που είχε πιστωθεί ο Νίκος Γουλανδρής. 


Ο Νταϊφάς μου ζήτησε να διαμεσολαβήσω, τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε "πες τους ότι εγώ ήρθα για λίγο να βοηθήσω τον Ολυμπιακό, κάθισα περισσότερο, έβαλα χρήματα και δεν θα τα θέλω πίσω". Για να μη υπάρξει όμως απαίτηση αργότερα από τους κληρονόμους του, ο λογιστής μας έσπασε το χρέος σε δυο κομμάτια, πήγε μόνο το 40% στην ΠΑΕ και πείσθηκε ο Νταιφάς να αναλάβει".

Για την ανταρσία Αναστόπουλου - Μητρόπουλου, ο Θεοδωρακάκης θυμάται... "ζητούσαν περισσότερα λεφτά, ο Νταϊφάς έγινε έξαλλος, αλλά ο κόσμος ήταν με την πλευρά των παικτών. Έκανα συνάντηση με τους δυο και τον Μίχο, έπεισα τον Νταϊφά να τους δεχθεί, κι αφού ζήτησαν "συγγνώμη" επανήλθαν στον Ολυμπιακό. Ο Νταϊφάς δεν ανεχόταν τους εκβιασμούς".
 
Μονο χαμενοι δεν βγηκαν απο τον Ολυμπιακο και οι δυο τους, ο ενας μεχρι προσφατατον ψηφιζε ο κοσμος του Ολυμπιακου στον δημο Πειραια και για τον αλλο μην αναρωτιεστε γιατι ποτε δεν ανελαβε την θεση του προπονητη στον Θρυλο.............!


Για τον περιβόητο αστικό μύθο, ότι έπαιξαν τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναικό στο τάβλι, Νταϊφάς και Βαρδινογιάννης, ο στενός συνεργάτης του και επί χρόνια συνεταίρος του Δημήτρης Κωνσταντινίδης μας είπε:

"Πράγματι κάναμε παρέα και παίζαμε τάβλι, αφού ο Νταϊφάς στεφάνωσε τον Γιώργο. Πρώτα πήραμε εμείς τον Ολυμπιακό και μετά, σε μια παρτίδα τάβλι προτείναμε στον Βαρδινογιάννη να πάρει τον Παναθηναϊκό για να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο".

Για το σκάνδαλο Μπουμπλή: "Ο Σταύρος δεν περίμενε ότι ο Βαρδινογιάννης θα τον κοροϊδέψει. Όταν έμαθε ότι ο υπουργός του ΠΑΣΟΚ Κίμωνας Κουλούρης έκλεισε τα μάτια στην ελληνοποίηση του Ρότσα, έστειλε εμένα και τον Μιχάλη Φωτίου στην Αργεντινή να βρούμε τις ρίζες του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή.




Μετά πήγαμε στον Βαρδινογιάννη και του είπαμε ότι αν δεν τον δηλώσει ως ξένο, θα παρουσιάσουμε τα στοιχεία και θα μηδενισθεί ο Παναθηναϊκός σε όλα τα ματς που χρησιμοποίησε. Δεν θέλαμε τη διάλυση του Παναθηναϊκού".

Για τη ρήξη Βαρδινογιάννη - Νταϊφά, ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης θυμάται: "Ο Παναθηναϊκός είχε ένα δικό του αθλητικό δικαστή, τον συνταξιούχο αεροπαγίτη Τσαμπούλα και έκανε τα χατίρια του Βαρδινογιάννη, παρότι ο αδελφός του είχε ταβέρνα στον Πειραιά στη γωνία Παπαστράτου και Ρετσίνας", και ο Κωνσταντινίδης προσθέτει:

"Η αρχή έγινε με το σκάνδαλο Μπουμπλή, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε όταν τιμωρήθηκαν παραμονή ενός ντέρμπι στη Λεωφόρο οι Νικολούδης, Γαλάκος. Είχαμε φάει ξύλο στη Δράμα και ο Δικαστής έκρινε ότι έφταιγαν οι παίκτες μας. Έβγαλε την απόφαση, Σάββατο και ούτε έφεση προλαβαίναμε να κάνουμε. Και την Πέμπτη μας το είχε πει ο Βαρδινογιάννης μεταξύ σοβαρού και αστείου, αλλά δεν διανοηθήκαμε ότι θα το έκανε".

Για τη μεταγραφή Αναστόπουλου: "Ο τότε πρόεδρος του Πανιωνίου Ράπτης, ζητούσε ένα αμύθητο ποσόν και ο Νταϊφάς δεν ήθελε καν να διαπραγματευθεί. Μαζεύτηκε κόσμος στη Λέσχη και απαιτούσε να γίνει οπωσδήποτε η μεταγραφή, έκαναν και έρανο και συγκέντρωσαν μόλις 50.000 δραχμές.

Ο Νταϊφάς τα βρήκε με τον Νίκο, που σταμάτησε από τον Πανιώνιο και τον πήραμε τον Δεκέμβριο με 1 εκατομμύρια δολάρια (περίπου 30 εκατομμύρια δραχμές). Για τον Νικολούδη ο Ηρακλής ζητούσε ακατέβατα 13 εκατομμύρια, αλλά έστειλε τον Θεοδωρακάκη με επιταγή 10 εκατομμυρίων και πήρε τον παίκτη, με αντάλλαγμα και δυο φιλικά παιχνίδια".

 Το περασμα στον βαζελα Κοσκωτα




Αποκαλυπτικοί διάλογοι Νταϊφά - Θεοδωρακάκη για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Κοσκωτά

Για τη μεταβίβαση στον Κοσκωτά, ο Θεοδωρακάκης λέει:

"Ο προσφάτως εκλιπών Στέλιος Σταυρίδης πρότεινε στον Κοσκωτά να πάρει τον Ολυμπιακό, κι αυτός το συζητούσε. Ένα βράδυ φάγαμε στον Δουράμπεη, μαζί με το σύμβουλο της ΕΠΑΕ Νίκο Καρατζά και τον πρώην μπασκετμπολίστα της ΑΕΚ Πέτρο Πετράκη και μου ανέθεσαν να του πω για τον Κοσκωτά. Μετά πηγαίναμε σε ένα μπαρ στη Νέα Σμύρνη και τον ρώτησα:

-Δίνεις τον Ολυμπιακό;

"Τι είναι αυτά που λες; Εσύ τι θα έκανες;"

-Θα τον έδινα στον Κοσκωτά που έχει την Τράπεζα Κρήτης

"Μα σε Παναθηναϊκό θα δώσω τον Ολυμπιακό;"

-Ναι γιατί αν πάρει την ομάδα θα γίνει γενίτσαρος", του είπα και πείσθηκε. Και ο Κοσκωτάς ακόμη παραμένει Ολυμπιακός".

Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης προσθέτει: "Είχαμε κουραστεί. Πιστεύαμε ότι ο Κοσκωτάς θα κάνει τον Ολυμπιακό πρώτο στην Ευρώπη, είχε στα σχέδια να κατασκευάσει γήπεδο 120.000 θεατών στο Φαληρικό Δέλτα και μεγάλες μεταγραφές. Μετά βέβαια το μετανιώσαμε".

Άκρως δημοσιογραφικός ο Νταϊφάς και όπως μας είπε ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, που μπορούσε να γεμίσει σελίδες με τις αναμνήσεις του... "είχα πάντα δίπλα του τους Γαβαλά, Μυλωνά, Θωμόπουλο, Βουτσέλη, Παπαγεωργίου, Νομικό και είχε καλές σχέσεις με τον Φαίδωνα Κωνσταντουδάκη".

Αυτό που δεν ανεχόταν με τίποτα πάντως ο Νταϊφάς, ήταν να βλέπει την ομάδα του σε ρόλο κομπάρσου και γι’ αυτό έκανε τα πάντα για να θεριέψει ο Θρύλος της καρδιάς του.

Ακόμα και στη νεότερη εποχή πάλεψε άδολα για το μέλλον του Ολυμπιακού, πρωτοστατώντας στην  μεταβίβαση της ΠΑΕ στον Βαγγέλη Μαρινάκη, τον οποίο ήξερε καλά και πίστευε στις ικανότητες του.

Είχε περάσει πολλά και ήθελε τον Θρύλο της καρδιά του σε ισχυρά χέρια. Άλλωστε όπως έχει πει και ο ίδιος: "Είναι πιο εύκολο να κυβερνάς 100 καράβια παρά τον Ολυμπιακό!"


 Μετα απο ολα αυτα που διαβασατε πρεπει παντα ο κοσμος του Ολυμπιακου να εχει ανοιχτο μυαλο και τα ματια του ορθανοιχτα στον βρωμικο πολεμο  που του γινεται καθημερινα , να προσεχουν που ενημερωνονται και απο ποιους  και να μην δινουν σημασια αλλα και να καταγγελουν ολους οσους  προσπαθουν να κανουν κακο στην ομαδα.
Η ενδοξη  ιστορια του Ολυμπιακου συνεχιζει να γραφεται με τον αξιο Προεδρο του τον Βαγγελη Μαρινακη στο τιμονι γιαυτο ολοι πρεπει να ξερουν την προηγουμενη ιστορια και να κρινουν πολυ καλα πριν ανοιξουν το στομα τους να πουν κατι για τον ηγετη του Θρυλου

ALEX WEB RADIO/TV

Εκδικάστηκε η υπόθεση του Νούνιες

Εκδικάστηκε η υπόθεση του Νούνιες

Οι εκπρόσωποι της Ιντεπεντιέντε δεσμεύτηκαν στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο για τον Αθλητισμό (CAS) ότι θα αποπληρωθεί σύντομα το χρέος τους προς τον Ολυμπιακό για τον Λιονέλ Νούνιες ύψους 1.800.000 δολαρίων.
Το CAS εκδίκασε την υπόθεση με το χρέος του 1.800.000 δολαρίων της Ιντεπεντιέντε στον Ολυμπιακό για τη μεταγραφή του Λιονέλ Νούνιες το καλοκαίρι του 2008. Με αφαίρεση βαθμών κινδυνεύουν οι Αργεντινοί.


Η απόφαση αναμένεται εντός διμήνου και αφορά σε κυρώσεις με τις οποίες κινδυνεύει ο σύλλογος της Αργεντινής (σ.σ. αφαίρεση έξι βαθμών από το επόμενο Πρωτάθλημα) που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Η Ιντεπεντιέντε δεσμεύτηκε στην απολογία της ότι θα αποπληρώσει το ποσό που οφείλει για τον 30άχρονο, πλέον, Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στον ΟΦΗ.

ALEX WEB RADIO/TV

Toν ξαπλωσε στο παρκε και προκριθηκε στον τελικό του Final-4

Toν ξαπλωσε στο παρκε και προκριθηκε στον τελικό του Final-4

29/03/2014


 «Καθάρισε» τον Παναθηναϊκό με 3-0 και τσέκαρε το εισιτήριο της πρόκρισης στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών ο Ολυμπιακός, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί που του είχε δοθεί.

Τελικώς…Ολυμπιακός!
Με καθαρή και άνετη νίκη ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού (3-0) και πέρασε στον τελικό του Final-4 Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν καλύτερες στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και χωρίς να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης έφτασαν στην νίκη.

Με άνεση… φαβορί, ο Ολυμπιακός κατέκτησε άνετα τα δύο πρώτα σετ, με τις «πράσινες» να προσπαθούν να αντιδράσουν χωρίς αποτέλεσμα.

Η πίεση που άσκησαν αυξήθηκε αισθητά στο τρίτο σετ, κατά το οποίο ζόρισαν περισσότερο το συγκρότημα του Γιάννη Νικολάκη. Με ξεσπάσματα κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος, όμως με ψυχραιμία στους κρίσιμους πόντους ο Ολυμπιακός έκανε το 25-23 και πανηγύρισε την πρόκριση στον αυριανό τελικό.

Εκεί θα συναντήσει το νικητή του ζευγαριού Πανναξιακός-Ηρακλής που αγωνίζεται σήμερα (Σάββατο 29/3) στις 19.15.

Τα σετ: 25-20, 25-19, 25-23

Ολυμπιακός (Νικολάκης): Γιώτα 10 (7/10 επ., 3 μπλοκ), Κοσμά 1 (1/14 επ., 76% υπ. – 53% άριστεςι), Κις 21 (17/37 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Μονζόνι 8 (7/14 επ., 1 μπλοκ), Χριστοδούλου 7 (2/7 επ., 4 άσοι, 1 μπλοκ), Τένεβα 12 (10/30 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 43% υπ. – 26% άριστες), Κονόμι – λ (78% υπ. – 72% άριστες) / Κωνσταντίνου, Τέζα 1 (1 άσο)

Παναθηναϊκός (Ρούσης): Γκούζου 5 (3/11 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ), Βασιλαντωνάκη 11 (9/26 επ., 2 άσοι), Καββαδία 10 (2/9 επ., 8 μπλοκ), Μερτέκη 6 (3/21 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ, 56% υπ. – 44% άριστες), Τσίμα 11 (9/27 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 48% υπ. – 30% άριστες), Μιλοβάνοβιτς, Κελεσίδου –λ (38% υπ. – 33% άριστες) / Νούσια, Τσατσούρη


ALEX WEB RADIO/TV

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο

Oι τιτλοι των αθλητικων ειδησεων τα αθλητικα πρωτοσελιδα και τι συνεβη σαν σημερα σε τρια βιντεο 

29/03/2014


Ενημερωθειτε σε τρια βιντεο για τους τιτλους των αθλητικων ειδησεων, την ανασκοπηση των αθλητικων πρωτοσελιδων και τι συνεβη σαν σημερα.






ALEX WEB RADIO/TV

«Ερυθρόλευκες» φωνές κατά ΥΠΕΚΑ

«Ερυθρόλευκες» φωνές κατά ΥΠΕΚΑ

29/03/2014
 
 Έντονος είναι ο εκνευρισμός στις τάξεις του Ολυμπιακού για την τροπολογία του ΥΠΕΚΑ που αφορά τη χρηματοδότηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ και όχι μόνο.

«Ερυθρόλευκες» φωνές κατά ΥΠΕΚΑ



Την έντονη ενόχληση του Ολυμπιακού έχουν προκαλέσει οι δύο τροπολογίες που κατέθεσε ο αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ (Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής), Σταύρος Καλαφάτης, και αφορά και τη χρηματοδότηση και του νέου γηπέδου της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο εκτιμούν ότι η μία εκ των τροπολογιών (η άλλη αφορά την «Ελληνικός Χρυσός» στην Χαλκιδική) είναι υπέρ των συμφερόντων του Δημήτρη Μελισσανίδη για την ανέγερση της «Αγια-Σοφιάς» στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με την επίμαχη τροπολογία, οι Περιφέρειες αποκτούν το δικαίωμα να χρηματοδοτήσουν ακόμα και εξ ολοκλήρου την κατασκευή ή την ανακαίνιση ενός γηπέδου, το οποίο ανήκει σε ερασιτεχνικό σωματείο.


Οι εφημερίδες «Γαύρος» και «Πρωταθλητής» φέρνουν στην επιφάνεια το επίμαχο άρθρο στην εν λόγω τροπολογία:


«Άρθρο 25
Χρηματοδότηση Αθλητικών εγκαταστάσεων

1. Στο άρθρο 186 κεφ. Η’ του ν. 3852/2010 προστίθεται περίπτωση 22, ως εξής:
“22. Οι Περιφέρεις μπορούν να χρηματοδοτούν την κατασκευή, εν όλω ή εν μέρει, την ανακαίνιση ή την επισκευή, αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν, κατά κυριότητα ή κατά χρήση, σε ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία ή συλλόγους μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Οι ανωτέρω φορείς μπορούν να είναι συμβαλλόμενοι στις Προγραμματικές Συμβάσεις του Άρθρου 100 ν. 3852/2010”.

2. Η ισχύς της παρούσας διάταξης αρχίζει δύο (2) μήνες μετά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου».

Βέβαια, ο νυν Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιάννης Σγουρός, είχε δηλώσει πως θα δοθούν επτά εκατ. ευρώ και στον Παναθηναϊκό για την ανακατασκευή της Λεωφόρου, ενώ κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και με τον Πανιώνιο, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το γήπεδο της Νέας Σμύρνης.



ALEX WEB RADIO/TV

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

Ο καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

29/03/2014


Γενικη προγνωση

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενίσχυση των ανέμων στα πελάγη και σποραδικές βροχές στο ανατολικό και βόρειο Αιγαίο όπου από το απόγευμα σταδιακά θα εξασθενίσουν, αναμένουμε το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 2 έως 19 στη βόρεια Ελλάδα, 4 έως 19 στη δυτική Ελλάδα, 0 έως 16 στο βόρειο Αιγαίο και από 8 έως και 19 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βόρεια έως 5 μποφόρ, στρεφόμενοι από βράδυ σε ανατολικούς έως και 6 μποφόρ. Στο Αιγαίο οι άνεμοι θα είναι βόρειοι – βορειοανατολικοί 4 έως 7 μποφόρ, ενισχυόμενοι βαθμιαία, φτάνοντας τη νύχτα τα 8 μποφόρ.

Γηπεδα

Ολυμπιακό Στάδιο


Στάδιο Κλεανθης Βικελίδης


Γήπεδο Αστέρα


Γήπεδο Περιστερίου


Γήπεδο Παγκρήτιου


Γήπεδο Γ.Καραϊσκάκης


Γήπεδο Νέας Σμύρνης

Γήπεδο Τούμπας


Γήπεδο Πηγαδιών


Γήπεδο Κομοτηνής


Γήπεδο Λιβαδειάς


 Γήπεδο Παναιτωλικού


Γήπεδο Βέροιας


Γήπεδο Θ. Βαρδινογιάννης

Γήπεδο Ζωσιμάδων

   


Γήπεδο Ριζούπολης

Γήπεδο Λεωφόρου


Γήπεδο Περιβολίων


 

 ALEX WEB RADIO/TV