ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

Χιμένεθ: "Δεν είμαστε ούτε Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός"Ο ΑLEX WEB RADIO/TV ΑΠΑΝΤΑ....ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΗΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ....

Χιμένεθ: "Δεν είμαστε ούτε Ολυμπιακός, ούτε Παναθηναϊκός"



Ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για την κατάσταση στην ομάδα, την παραλλήλισε με "Φεράρι χωρίς... μηχανή", αλλά τόνισε ότι οι παίκτες του κάνουν ο,τι μπορούν.

Ο Ισπανός προπονητής μίλησε ανοιχτά για την κατάσταση που επικρατεί, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη: "Είναι σκληρό αυτό που θα πω, αλλά έτσι είναι η πραγματικότητα. Δεν είμαστε στο επίπεδο του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού αλλά έχουμε υπερηφάνεια και παλεύουμε. Όπως έχω τονίσει πολλές φορές κι έχετε γράψει κι εσείς, είμαστε αυτοί που είμαστε. Δεν μπορούμε να ζητήσουμε τίποτα άλλο από τους ποδοσφαιριστές, έχουν δώσει τα πάντα".

Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Ιερισσού «Ξεφτίλα η ελληνική δικαιοσύνη»

28.01.2011
Ξεσηκωμός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΟΚ μετά την απόρριψη της έφεσης που είχε κάνει η ομάδα για τα επεισόδια στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.
«Ξεφτίλα η ελληνική δικαιοσύνη»
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Ιερισσού εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία κατηγορεί την ελληνική δικαιοσύνη ότι εθελοτυφλεί καλώντας τον λαό της ομάδας σε αφύπνιση και τον Θοδωρή Ζαγοράκη να λάβει μέτρα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ...19/2/11 (VIDEO PES)

ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ...19/2/11
O ALEX WEB RADIO/TV ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΙΣ 19/2 ....ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΥΝΓΑΒΡΟΙ

Η απάντηση του Πατέρα

Η απάντηση του Πατέρα 

29/01/2011

Η απάντηση του Πατέρα 
Το… χαλασμένο τηλέφωνο συνεχίζουν να παίζουν οι μέτοχοι του Παναθηναϊκού. Έτσι μετά από τις χθεσινές δηλώσεις του Γιάννη Βαρδινογιάννη σε άτομα του περιβάλλοντός του με αιχμές στον Νικόλα Πατέρα αλλά και στον Ανδρέα Βγενόπουλο, ήρθε η απάντηση.

«Καρφιά» Τζίγγερ κατά Βγενόπουλου-Πατέρα

«Καρφιά» Τζίγγερ κατά Βγενόπουλου-Πατέρα


Η διαμορφωθείσα κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, μετά και την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα από το διοικητικό συμβούλιο, έφεραν την οξεία αντίδραση του Γιάννη Βαρδινογιάννη.


Η πλευρά του μεγαλομετόχου του «τριφυλλιού» εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή της με όσα συμβαίνουν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «κάποιοι προσπαθούν ν' αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το πραγματικό πρόβλημα στην ομάδα, το οικονομικό».

«Καρφιά» Τζίγγερ κατά Βγενόπουλου-Πατέρα




«Καρφιά» Τζίγγερ κατά Βγενόπουλου-Πατέρα

Η διαμορφωθείσα κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, μετά και την παραίτηση του Νικόλα Πατέρα από το διοικητικό συμβούλιο, έφεραν την οξεία αντίδραση του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Η πλευρά του μεγαλομετόχου του «τριφυλλιού» εκφράζει την απόλυτη αντίθεσή της με όσα συμβαίνουν λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «κάποιοι προσπαθούν ν' αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από το πραγματικό πρόβλημα στην ομάδα, το οικονομικό».
http://mypanathinaikos.files.wordpress.com/2011/01/tzigger-pateras.jpg
Το περιβάλλον του Τζίγγερ μεταφέρει κλίμα εκνευρισμού από την πλευρά του μεγαλομετόχου με τα... καρφιά να έχουν αποδέκτες τον Ανδρέα Βγενόπουλο και τον Νικόλα Πατέρα. «Μόλις βγήκε η νέα διοικούσα επιτροπή και άρχισαν οι συζητήσεις για το πώς θα λυθεί το οικονομικό πρόβλημα στην ΠΑΕ, ορισμένοι άρχισαν πάλι τις επικοινωνιακές κινήσεις τακτικής και δημιουργούν επιπλέον αναταραχή και μάλιστα σκόπιμα για να αποπροσανατολιστεί ο κόσμος από το πραγματικό πρόβλημα του συλλόγου, το οποίο έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι», αναφέρει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Στο Δ.Σ. ο Δομάζος- ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΕ...ΜΕΤΑ ΤΟ....ΕΜΑΘΕ !!!

 ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΤΑΤΗΓΕ.....ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕΣ???ΝΤΡΟΠΗ ΗΤΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ???

Στο Δ.Σ. ο Δομάζος

Μετά την ξαφνική παραίτηση του Νικόλα Πατέρα από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ, ήρθε η σειρά του Μιχάλη Ζολώτα να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο πρώην πρόεδρος του Παναθηναϊκού. Έτσι, η θέση του αντιπροσώπου του Ανδρέα Βγενόπουλου έχει μείνει κενή, με τον Μίμη Δομάζο να φαντάζει ως πρώτο φαβορί για να αντικαταστήσει τον κ. Ζολώτα.

 


Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας «Εξέδρα», ο «στρατηγός» αναμένεται να μπει στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού και να γίνει ο νέος αντιπρόσωπος του «MrMig». Να θυμίσουμε πως ο λόγος της παραίτησης του Μιχάλη Ζολώτα ήταν είναι η φραστική επίθεση που δέχθηκε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, επειδή επέστρεψε ύστερα από αρκετό καιρό στο Δ.Σ.

Γενική Συνέλευση και επαφές με φορείς...

Γενική Συνέλευση και επαφές με φορείς...



Έκτακτη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αφού όμως η διοίκηση έρθει πρώτα σε επικοινωνία με τους ανθρώπους που έχουν εκφράση ενδιαφέρον να βοηθήσουν τον σύλλογο στα προβλήματα που αντιμετωπίζει, κάτι που ανακοίνωσε και επίσημα ο Ερασιτέχνης:

Τυχαίο;




Τυχαίο;
Μιχάλης Μουσελίμης
Απορία γεννά η απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα της ΕΠΟ να ασκήσει πειθαρχική δίωξη, η όποια απευθύνεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Σουπερ Λιγκ, κατά του Τάσου Κάκου. Η αιτία που ο κ. Φάκος προέβη στην συγκεκριμένη ενέργεια ήταν γιατί ο Κερκυραίος ρέφερι δεν αποτύπωσε τον πανηγυρισμό του Κώστα Μήτρογλου στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τον Παναθηναϊκό στο φύλλο αγώνα, πράξη που αποτελεί ουσιώδη παράλειψη καθηκόντων, αφού ο πανηγυρισμός του Μήτρογλου χαρακτηρίζεται ανάρμοστη συμπεριφορά και έργο εξύβρισης, ενώ αναφέρει ότι στον διαιτητή θα πρέπει να επιβληθεί ποινή αποκλεισμού για τουλάχιστον ένα μήνα. Σύμφωνα με την πειθαρχική δίωξη θα πρέπει το Πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής να επιληφθεί του θέματος και αν το κρίνει απαραίτητο να τιμωρήσει τον Τάσο Κάκο, τον οποίο η επιτροπή διαιτησίας προορίζει για να σφυρίξει τον αγώνα Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα, παρά το γεγονός ότι ο διεθνής ρέφερι τιμωρήθηκε για τα ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε υπέρ του Λέτο στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο την 19η αγωνιστική. Τυχαίο;

Οριστικά χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ

Οριστικά χωρίς κόσμο με ΠΑΟΚ

Δεν πέρασαν οι μεθοδεύσεις και απειλές που εκτόξευσαν το τελευταίο διάστημα προς κάθε κατεύθυνση οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, καθώς απορρίφθηκε η έφεση τους και ο αγώνας Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό θα γίνει οριστικά χωρίς παρουσία κόσμου στην Τούμπα.
Απορρίφθηκε από τη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, η έφεση του ΠΑΟΚ και οι ασπρόμαυροι περιμένουν θα αγωνιστούν με κλειστές τις πόρτες στον επαναληπτικό προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Θρύλο .
Οι Θεσσαλονικείς τιμωρήθηκαν πρωτόδικα με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 80.000 πρόστιμο για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου στο "Πανθεσσαλικό" στάδιο.

Η ποινή δεν άλλαξε και έτσι ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί χωρίς κόσμο στον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό για τους "8" του Κυπέλλου στις 2 Φεβρουαρίου ενώ έμεινε και το πρόστιμο των 80.000 ευρώ.

Σάντσες: "Μακάρι να έρθω το καλοκαίρι"

Σάντσες: "Μακάρι να έρθω το καλοκαίρι"

Την επιθυμία να έρθει το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό, εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Κάρλος Σάντσες, ο οποίος ευχήθηκε να τα βρουν Βαλενσιέν και Θρύλος. 
Ο Κολομβιανός κεντρικός χαφ μίλησε στον "Πρωταθλητή" για τους ερυθρόλευκους, ενώ τόνισε πως έχει ήδη συλλέξει πληροφορίες για τους Πειραιώτες.
"Σίγουρα εξακολουθώ να θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό. Μακάρι να έρθω το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Με ενθουσιάζει η ιδέα να συνεχίσω την καριέρα μου σε ομάδα η οποία απ΄ότι μαθαίνω είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και στη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς στον Βόλο

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το ματς στον Βόλο

Οι φίλοι του Ολυμπιακού εξάντλησαν τα περίπου 5.000 εισιτήρια για να δώσουν δυναμικό "παρών" στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή (30/1) για το ματς πρωταθλήματος κόντρα στον Βόλο (17:15, Novasports 3). Υπολογίζονται, συνολικά, πως στο Στάδιο θα βρεθούν κοντά στους 8.000 οπαδούς του Θρύλου.
Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι αποφασισμένος να στηρίξει με δυναμικό τρόπο την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και ήδη οι οπαδοί των ερυθρολεύκων εξάντλησαν τα 5.000 εισιτήρια που προμηθεύτηκε η πειραϊκή ΠΑΕ για την αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο. Το "παρών" στο γήπεδο θα δώσουν συν 3.000 φίλαθλοι του Θρύλου από διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας, οπότε αναμένεται ο συνολικός αριθμός των "γαύρων" να φτάσει τις 8.000.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Στον Πανιώνιο ο Γκαλίτσιος

Στον Πανιώνιο ο Γκαλίτσιος

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την παραχώρηση του Γιώργου Γκαλίτσιου στον Πανιώνιο με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της σεζόν.
Ο Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας δεν υπολογιζόταν από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και η εξέλιξη αυτή ήταν αναμενόμενη για τον 25άχρονο ποδοσφαιριστή.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την παραχώρηση, με την μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γκαλίτσιου, στον Πανιώνιο".

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:

"H ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει ότι συμφώνησε σήμερα με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γκαλίτσιο, ο οποίος θα παραχωρηθεί από την ΠΑΕ Ολυμπιακός υπό μορφή δανεισμού για έξι (6) μήνες.

Ο Γιώργιος Γκαλίτσιος θα περάσει αύριο, Σάββατο 29/1, το πρωί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα του Πανιωνίου, ενώ τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου θα ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του".

Ενδιαφέρον Μονπελιέ για Ζαϊρί

Ενδιαφέρον Μονπελιέ για Ζαϊρί

Σύμφωνα με τον Τύπο του Μαρόκου, η Μονπελιέ προσπαθεί να αποκτήσει τον Ζαουάντ Ζαϊρί από τον Ολυμπιακό, στην τελική ευθεία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Για την απόκτηση του Ζαουάντ Ζαϊρί από τον Ολυμπιακό είναι έτοιμη να κινηθεί η Μονπελιέ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "marocfootball.info".
Το συμβόλαιο του Μαροκινού μέσου με την πειραϊκή ομάδα ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Μονπελιέ θα κάνει ό,τι μπορεί για να αποκτήσει τον άσο του Ολυμπιακού.

Γιατί ο Νέμεθ διάλεξε Βόλο

Γιατί ο Νέμεθ διάλεξε Βόλο

Το RedPlanet.gr  παρουσιάζει όλο το στόρι της παραχώρησης του Κρίστιαν Νέμεθ στον Ολυμπιακό Βόλου, που πρώτοι μάθετε από τον Κόκκινο Πλανήτη. Τι λένε κύκλοι στην ΠΑΕ για τον δανεισμό του παίκτη.

Για να πάρει, όμως, την απόφαση ο παίκτης και να "κλείσει" στην συγκεκριμένη ομάδα, χρειάστηκε αρκετή σκέψη, καθώς η Κέρκυρα ήταν εκείνη που είχε κάνει πρώτη κρούση για τον δανεισμό του και μέχρι τελευταία στιγμή πίεζε με κάθε τρόπο για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Ο Ούγγρος "ζύγισε" καλά όλες τις προτάσεις που είχε στα χέρια του και "ψήφισε" Βόλο για τους λόγους που θα αναλύσουμε παρακάτω.

SUPER LEAGUE - 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

  SUPER LEAGUE - 20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

29/01/2011


 
Ό,τι τραβάει η (ποδοσφαιρική) ψυχάρα μας έρχεται να «κεράσει» η 20η αγωνιστική της Superleague!

Την ώρα, λοιπόν, που ο Παναθηναϊκός θα προσπαθεί να μην του… σταθεί στο λαιμό το ορεκτικό (Εργοτέλης), η ΑΕΚ θα προσπαθεί να σταθεί στο ύψος της (στην Ξάνθη), μετά την κατραπακιά από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αφού εκείνος φιλοξενήσει, δε, τον… συνονόματο (και ζόρικο) πρωτοπόρο, η συμπρωτεύουσα θα φιλοξενήσει τον λόγο (Άρης-ΠΑΟΚ) που την παραλύει το Σαβ/κο!

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

«Υποδείξεις, όχι στον Παναθηναϊκό»

«Υποδείξεις, όχι στον Παναθηναϊκό»

Από Γιώργος Βροντάκης | Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου 2011
«Υποδείξεις, όχι στον Παναθηναϊκό»


Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση για πρωτοσέλιδο εφημερίδας που υποδεικνύει τον Κούπερ ως κατάλληλο προπονητή για την ομάδα. Δείτε και την απάντηση της εφημερίδας.

Έκανε το χρέος του…

Έκανε το χρέος του…
28 | 1 | 2011
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης είναι γνωστός για το παοκτσίδικο φρόνημά του. Ότι θα έφτανε να προτείνει διαφορετικά πρωταθλήματα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μάλλον κανείς δεν το περίμενε…


Τον ενόχλησε η ποινή κεκλεισμένων των θυρών για την Τούμπα, στη ρεβάνς του ΜΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και, θέλοντας να φανεί ριζοσπαστικός, αναρωτήθηκε με γραπτή του δήλωση, μεταξύ, άλλων "μήπως ήρθε η ώρα για διαφορετικά πρωταθλήματα"
Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας μίλησε για αγανάκτηση στον κόσμο και την οικογένεια του ΜΠΑΟΚ. Εντύπωση κάνει βέβαια το ότι πριν προτείνει… δύο πρωταθλήματα, συνέστησε… αυτοσυγκράτηση!
"Προσωπικά, συνιστώ ψυχραιμία. Δυστυχώς, όμως, δικαιώνονται όσοι εδώ και πολλές μέρες μίλησαν για προειλημμένες αποφάσεις. Δεν είναι δυνατόν να εφαρμόζονται δύο μέτρα και δύο σταθμά για τις ομάδες της Αθήνας και τις ομάδες της υπόλοιπης Ελλάδας. Ο κόμπος έχει πια φτάσει στο χτένι. Από δω και πέρα, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του", ανέφερε στη γραπτή του δήλωση.
Θα πρέπει, βέβαια, να συνυπολογίσει κανείς ότι ο… αγανακτισμένος κόσμος του παπιού τα έσπασε στον Βόλο! Και συνέβαλε στο να γίνει ένα γήπεδο… θάλαμος αερίων, αφού πλακώθηκε με την αστυνομία και τα δακρυγόνα έπεσαν βροχή. Και όμως η ποινή φαίνεται στον Παναγιώτη Ψωμιάδη ότι επιβλήθηκε με "δυο μέτρα και δύο σταθμά"

Ο Νέμεθ στον Ολυμπιακό Βόλου

Ο Νέμεθ στον Ολυμπιακό Βόλου

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του RedPlanet.gr, ο Κρίστιαν Νέμεθ θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό Βόλου μέχρι το τέλος της σεζόν.
Η ομάδα του Αχιλλέα Μπέου είναι εκείνη που κέρδισε στο νήμα την υπογραφή του Ούγγρου επιθετικού, ο οποίος βρισκόταν στην μεταγραφική λίστα αρκετών ομάδων.
 
Ο Θρύλος ετοιμάζεται να πάει αύριο στον Βόλο για τον κρίσιμο κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ο Κρίστιαν Νέμεθ είναι εκείνος που θα κάνει το ίδιο δρομολόγιο, για διαφορετικούς λόγους μία μέρα νωρίτερα.

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ DERBY ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ

Συρίγος εναντίον Τεόντοσιτς-H AΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ALEX WEB RADIO/TV

Συρίγος εναντίον Τεόντοσιτς

Απίστευτα πράγματα ειπώθηκαν για άλλη μια φορά στην μπασκετική εκπομπή της Nova για την Ευρωλίγκα. Ο Φίλιππος Συρίγος τα έβαλε και πάλι με τον Μίλος Τεόντοσιτς, ενώ έριξε και φοβερές ατάκες.
Συρίγος εναντίον Τεόντοσιτς
Αναφέρθηκε κυρίως στο επεισόδιο ανάμεσα στον Παπαλουκά και τον Τεόντοσιτς λίγο πριν από το τέλος του ημιχρόνου στο παιχνίδι με την Ζαλγκίρις στην Κάουνας. «Ο Ολυμπιακός είναι τρελοκομείο στα δύο τελευταία παιχνίδια», είπε ο γνωστός δημοσιογράφος, που κυρίως έριξε ευθύνη στον Τεόντοσιτς, αλλά και στον Ντούσαν Ιβκοβιτς, που τον αφήνει να τα κάνει όλα αυτά.

«Ο καθένας κάνει την κ@@λα του», είπε ακόμα για τον Ολυμπιακό ο Συρίγος και ολοκλήρωσε: «Βλέπουμε τσάμικα και καλαματιανά».
 Eνταξει ρε Συριγο...την ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ-ΜΑΝΙΑ σου την γνωριζουμε ολοι οι οπαδοι του ΘΡΥΛΟΥ ...και γω με το φτωχο μου το μυαλο αναρωτιεμαι...γιατι δημοσιογραφος δεν ειμαι αλλα ας πουμε...αρθρογραφος, και οπως και να το κανουμε και εγω κρινομαι και πρεπει να προσεχω και τι γραφω και τι λεω ...εσας τους ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ δεν υπαρχει κανεις να σας μαζεψει τελος παντων???? μπορειτε να βγαινετε και να λετε και να γραφετε οτι σας ερθει στο μυαλο??? η οτι σας εχουν ζητησει να γραψετε η να πειτε???? Δυστυχως φαινεται οτι το παθημα δεν σου εγινε μαθημα ...και επειδη θελω να ξεκαθαρισω την θεση μου...ειμαι κατα της βιας και υπερ της ελευθερης φωνης των δημοσιογραφων και οχι μονο...αλλα οταν υπαρχουν τετοιου ειδους αναφορες σε αθλητες και συλογους γενικοτερα απο δημοσιογραφους λογικο ειναι να προκαλειται ο φιλαθλος κοσμος...ευχομαι να μην δωσει συνεχεια ο κοσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ  και καλα θα κανει να μην ασχολειται κατα την αποψη μου με ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ αλλωστε η ιστορια εχει αποδειξει οτι ...ΟΤΙ και αν πουμε και αν γραψουμε ποτε δεν θα παψουν να υπαρχουν δυστυχως!!!
 

Μόνο τέσσερις διαιτητές εχουν... λευκό μητρώο!

Μόνο τέσσερις διαιτητές εχουν... λευκό μητρώο!

Μόνο τέσσερις διαιτητές εχουν... λευκό μητρώο! Του Μιχάλη Μουσελίμη

Όταν από τους 21 διαιτητές που έχει η ΚΕΔ στους πίνακες της Σουπερ Λιγκ μόνο οι 4 δεν έχουν τιμωρηθεί φέτος, τότε στην επιτροπή διαιτησίας θα πρέπει να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους για την ικανότητα αρκετών από τους ρέφερι που σφυρίζουν στην μεγάλη κατηγορία.

Πειθαρχική δίωξη στον Κάκο λόγω Μήτρογλου!

Πειθαρχική δίωξη στον Κάκο λόγω Μήτρογλου!

Ημερομηνία: 28/01/2011
Πειθαρχική δίωξη στον Κάκο λόγω Μήτρογλου! Των Θάνου Μπλούνα, Γιώργου Παπαδημητρόπουλου

- ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -

Ο Κώστας Μήτρογλου ζήτησε «συγνώμη» για τον τρόπο που πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (κατέβασε το σορτσάκι του) βγαίνοντας από το γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα, Κώστα Σιμιτζόγλου, όμως το θέμα δεν τελείωσε.
Την Πέμπτη 27/1 ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη για το θέμα όμως δεν στρέφεται κατά του ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου αλλά κατά του διαιτητή του αγώνα Τάσου Κάκου.

Μεταγραφές Ολυμπιακός 2011: «Παγώνει» του Milan Jovanovic

Μεταγραφές Ολυμπιακός 2011: «Παγώνει» του Milan Jovanovic


metagrafes olympiakos 2011 Milan JovanovicΗ μεταγραφή του Σέρβου επιθετικού Milan Jovanovic στον Ολυμπιακό «παγώνει» προς τον παρόν, αφού η Liverpool δεν είναι διατεθειμένη να τον πουλήσει, παρά μόνο να τον παραχωρήσει ως δανεικό, κάτι το οποίο δεν ενδιαφέρει τους Πειραιώτες.
Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να κινηθούν ξανά για τον 30χρονο ποδοσφαιριστή στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, συζητώντας όμως πάνω σε διαφορετικά οικονομικά δεδομένα, τόσο ως προς τις απαιτήσεις των «Reds», όσο και ως προς αυτές του ίδιου του Jovanovic.

Τα σάρωσε όλα ο Μήτρογλου

Τα σάρωσε όλα ο Μήτρογλου

Δεν έχει σταματημό η ρέντα του Κώστα Μήτρογλου την χρονιά που «μπήκε». Ο νεαρός επιθετικός μετά τα γκολ που έχει πετύχει, κέρδισε και το φλουρί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πανιωνίου. Ο «Γερμανός» ήταν ένας εκ των τυχερών ενώ φλουρί κέρδισαν και οι Ανέστης και Λεμονής, καθώς και το μέλος του ΔΣ Κ. Αλβανός.

 



Εκτός από τους «κυανέρυθρους» ποδοσφαιριστές και το τεχνικό-ιατρικό τιμ, το παρών έδωσαν ο Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. καθώς και στελέχη της ΠΑΕ Πανιώνιος. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Βεντούρης ευχήθηκε καλή χρονιά και επιτυχίες για τον Πανιώνιο.

Φήμες για είσοδο "Στρατηγού" σε Δ.Σ.

Φήμες για είσοδο "Στρατηγού" σε Δ.Σ.


Η παραίτηση του Νικόλα Πατέρα... ήρθε να ταράξει και πάλι τα νερά στα διοικητικά. Φήμες τις τελευταίες ώρες κάνουν λόγο για είσοδο του Μίμη Δομάζου στο Δ.Σ. ως εκπρόσωπος μετόχου. Λίγες ώρες μετά την είδηση "βόμβα" της παραίτησης του Νικόλα Πατέρα, ήρθε μια άλλη να ταράξει τα νερά στην δημοσιογραφική "πιάτσα".

Δομάζος

Συγκεκριμένα, έχει διαρρεύσει η πληροφορία, που από ανθρώπους του "τριφυλλιού" δεν υφίσταται προς το παρών, πως ο Μίμης Δομάζος θα εισέλθει στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, ως εκπρόσωπος κάποιου μετόχου.

Η... παιδική χαρά του Θρύλου (PHOTO+VIDEO)

 Η... παιδική χαρά του Θρύλου
Με όραμα στο μέλλον και χρώμα... γαλανόλευκο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν κοιτά να ενισχύσει την ομάδα μόνο με μεγάλους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, αλλά ρίχνοντας μεγάλο βάρος και στις ακαδημίες του συλλόγου. Το Sport24.gr θυμάται τους 18 παίκτες που ξεκίνησαν από τις ακαδημίες και έπαιξαν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, από τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο μέχρι και τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Οι ακαδημίες στην ποδοσφαιρική Ελλάδα είναι μια πονεμένη ιστορία. Δυστυχώς ελάχιστες είναι οι ομάδες που ποντάρουν στο νέο αίμα και στους παίκτες που προέρχονται από τις ακαδημίες κι αυτό μόνο κακό μπορεί να προκαλέσει και στους ίδιους τους συλλόγους και στην εθνική ομάδα.

Θερμή υποδοχή στην Καλαμάτα! (VIDEO)

Θερμή υποδοχή στην Καλαμάτα!

28/01/2011

Με… ανοιχτές αγκαλιές υποδέχθηκε τον Αριέλ Ιμπαγάσα ο κόσμος του Θρύλου στην Καλαμάτα. Ο άσος του Θρύλου έδωσε το παρών σε εκδήλωση για την κοπή της πίτας της τοπικής Θύρας 7.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν ιδιαίτερα εκδηλωτικοί προς τον "Κάνιο", αφού φώναζαν το όνομά του, ενώ πολλοί από αυτούς έβγαλαν φωτογραφίες μαζί του ή πήραν αυτόγραφα.

Ο Ιμπαγάσα εκτός από την εκδήλωση της Θύρας 7 επισκέφθηκε και κατάστημα της πόλης που ανήκει σε γνωστή εταιρία με αθλητικά ήδη.

Σε απόγνωση και το γυναικείο πόλο



Σε απόγνωση και το γυναικείο πόλο
28/1/2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την συνεχιζόμενη άσχημη κατάσταση στον Ερασιτέχνη, εξέδωσαν αργά το βράδυ οι πολίστριες του Θρύλου.
Όπως έχει γίνει γνωστό, οι αθλήτριες του Χάρη Παυλίδη παραμένουν απλήρωτες εδώ και αρκετούς μήνες, με μερικές από αυτές να αντιμετωπίζουν, πλέον, βιοποριστικό πρόβλημα.
Έτσι, με αυτή την ανακοίνωση, σκοπεύουν να ταράξουν τα ήδη ταραγμένα ύδατα, κάνοντας παράλληλα κάλεσμα σε επιφανείς Ολυμπιακούς να αναλάβουν την σωτηρία του τμήματος, προσθέτουν όμως πως δεν έχουν σκοπό να μποϊκοτάρουν τις υποχρεώσεις τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού:

Με περίπατο στα προημιτελικά




Με περίπατο στα προημιτελικά
28/1/2011
3-0 ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ…Κάτι παραπάνω από εύκολο ήταν το έργο της γυναικείας ομάδας του Θρύλου, καθώς τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη χρειάστηκαν λιγότερη από μία ώρα για να λυγίσουν την αντίσταση του Πανιωνίου με 3-0, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Την γλύτωσαν με πρόστιμο




Την γλύτωσαν με πρόστιμο

Τελικά κλάψα κλάψα της βγήκε σε καλό της ΑΕΚ αφού τιμωρήθηκε μόνο με πρόστιμο για τα γεγονότα στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Η απόφαση της Superleague αναφέρει τα εξής: "Σε συνέχεια του «υπ΄αριθμ. πρωτ. 3000/11 έγγραφου του Ποδοσφαιρικού Εισαγγελέα, δυνάμει του οποίου ασκείται καθ΄ υμών πειθαρχική δίωξη και σας καλούμε ενώπιoν της Επιτροπής, την Πέμπτη 27-1-2011 και ώρα 13.00 προς απολογία, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ’ άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών»: "Κρίνει ότι η πράξη πληροί την αντικειμενική υπόσταση του άρθρου 15 παρ. 3 α΄, ε΄ του ΠΚ της ΕΠΟ (μεμονωμένα επεισόδια)" και επιβάλλει χρηματική ποινή δέκα πέντε χιλιάδων ευρώ".

Οι...δρόμοι του Ρόμενταλ



Οι...δρόμοι του Ρόμενταλ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΝΟ...Η ποδοσφαιρική αξία του Ντένις Ρόμενταλ είναι αναμφισβήτητη, όμως ο Δανός παρά τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει, μέχρι τώρα δεν έχει καταφέρει να αποδώσει τα αναμενόμενα στον Ολυμπιακό. Για το λόγο αυτό άλλωστε ο Βαλβέρδε ζήτησε και η διοίκηση έκλεισε τον Χαβίτο για το Καλοκαίρι.

H απολογία του Ολυμπιακού

H απολογία του Ολυμπιακού

Tην Πέμπτη (27/1) απολογήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για όσα έλαβαν χώρα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Ο Βασίλης Γκαγκάτσης εκπροσώπησε την πειραϊκή ΠΑΕ, υποστηρίζοντας πως ο αγώνας κύλησε ομαλά, χωρίς προβλήματα και αποδίδοντας τη ρίψη του κέρματος, που βρήκε τον πρώτο βοηθό, σε μία κακή στιγμή.
Η υπερασπιστική γραμμή του Ολυμπιακού για το κέρμα στηρίχθηκε στο ότι "πετάχτηκε σε μία διακοπή του αγώνα και δεν διεκόπη ο αγώνας εξαιτίας αυτού. Ο Ολυμπιακός είχε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με το κέρμα να πετάγεται από την κερκίδα των διαρκείας".

Ενεργοποιήθηκε η οψιόν για Μιραλάς!

Ενεργοποιήθηκε η οψιόν για Μιραλάς!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενεργοποίησε την οψιόν για την αγορά του Κέβιν Μιραλάς από τη Σεντ Ετιέν. Απομένει, πια, η οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Βέλγο επιθετικό και το μάνατζέρ του προκειμένου ο παίκτης να "δέσει" στο μεγάλο λιμάνι για τα επόμενα χρόνια.
Η οψιόν που είχε συμφωνηθεί το περασμένο καλοκαίρι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Σεντ Ετιέν ήταν της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο η δουλειά έγινε με λιγότερα χρήματα, περίπου 2,2 εκ. ευρώ.
Η γαλλική ομάδα έχει ανάγκη από ρευστό και θα πάρει τα χρήματα σε μία δόση και όχι σε τρεις, όπως προέβλεπε η αρχική συμφωνία της με τον Ολυμπιακό. Μία συμφωνία που είχε επιτευχθεί τον Ιούνιο του 2010, επί εποχής Σωκράτη Κόκκαλη.

Ο Μαρινάκης κάλεσε Πάρντο και Πάντελιτς!

Ο Μαρινάκης κάλεσε Πάρντο και Πάντελιτς!

 O Ευάγγελος Μαρινάκης φώναξε στα γραφεία του τον Μάρκο Πάντελιτς και τον Ούρκο Πάρντο.
προκειμένου να τονίσει στους δύο παίκτες πως ο Ολυμπιακός πιστεύει σε αυτούς.

Σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε στους δύο ποδοσφαιριστές ότι η διοίκηση κι ο προπονητής τους υπολογίζουν πάρα πολύ και είναι ευχαριστημένοι από αυτούς.
 Στον Πάρντο υπογραμμίστηκε ότι ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει και στον Πάντελιτς ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση να πουληθεί.


Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Βαλένθια

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Βαλένθια

Η πειραϊκή ΚΑΕ ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση Ολυμπιακός - Βαλένθια, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη (2/2) στο ΣΕΦ (21:45) για την 3η αγωνιστική του TOP-16.
Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ ανακοίνωσε επίσημα την διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι Ολυμπιακός - Βαλένθια, το οποίο θα διεξαχθεί την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (21:45) για την 3η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.
Το Ολυμπιακός - Βαλένθια, πέφτει την ίδια μέρα με το ποδοσφαιρικό ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για την επαναληπτική φάση των "16" του Κύπελλο Ελλάδος, αλλά ο αγώνας στην Τούμπα θα γίνει το απόγευμα (18:00), οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα για τον φίλαθλο κόσμο των ερυθρολεύκων, καθώς ο μπασκετικός αγώνας θα γίνει 3 ώρες και 45 λεπτά αργότερα. Εννοείτε πως η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς χρειάζεται την στήριξη του κόσμου της στο Φάληρο. Το φτηνότερο εισιτήριο κάνει 10 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Το τραπέζι του Τοροσίδη (PHOTOSTORY)

Το τραπέζι του Τοροσίδη

Την ευκαιρία να βγάλει τους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ του Ολυμπιακού έξω για φαΐ είχε σήμερα ο Βασίλης Τοροσίδης.
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού δεν επέτρεψαν στον διεθνή άσο τόσο καιρό να κάνει το τραπέζι στους συμπαίκτες του και το τεχνικό τιμ για την ονομαστική του εορτή.
Κάτι τέτοιο έγινε σήμερα μετά την πρωινή προπόνηση με τον ερυθρόλευκο ποδοσφαιριστή να τους κάνει το τραπέζι σε εστιατόριο στο Κολωνάκι.

Παραίτηση του Ν.Πατέρα και απο το ΔΣ της ΠΑΕ!

Παραίτηση του Ν.Πατέρα και απο το ΔΣ της ΠΑΕ!



Λόγω δημοσιευματος εφημεριδας.Διαβάστε την επιστολή του:
ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
27-1-2011
Με το δημοσίευμα της 26-1-2011 στη στήλη του «Πρασινοφρουρού», και υπό τον τίτλο «Πάλι με λεφτά άλλων», η εφημερίδα «Πράσινη» εξαπολύει και πάλι επίθεση στο πρόσωπό μου, διοχετεύοντας ψευδείς ειδήσεις και προβαίνοντας σε συκοφαντικά και εξυβριστικά σχόλια σε ό,τι με αφορά.
Πατέρας: «Παραιτούμαι κι από το Δ.Σ.!»

ΜΠΟΥΡΟΥ-ΜΠΟΥΡΟΥ-ΛΑΔΙ-ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΗΤΑ....ΤΙΠΟΤΑ !!!!!


Μια ενδεκάδα... που δεν ήρθε

Οι μεταγραφές ολοκληρώνονται την Δευτέρα και όλα δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός για ενδέκατη φορά στην ιστορία του δεν θα κάνει καμία κίνηση... Τα Πράσινα Νέα θυμούνται όλους τους παίκτες... που θα ερχόντουσαν

Τα έξι δάκτυλα του Οτσόα!


Τα έξι δάκτυλα του Οτσόα!

Φήμες θέλουν τον Ολυμπιακό να έχει ήδη προσεγγίσει τον Μεξικανό Γκιγέρμο Οτσόα (25χρ., 41 συμμ. με την εθνική ομάδα), που μένει ελεύθερος από την Αμέρικα τον Ιούνιο. Ο Μεξικανός τερματοφύλακας πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολεί κι άλλες ομάδες από την Ευρώπη. Τελευταία ήταν η Φούλαμ η οποία –μάλιστα- είχε έρθει σε συμφωνία μαζί του.

Η μεταγραφή του, όμως, δεν πραγματοποιήθηκε καθώς ο Οτσόα έχει έξι δάκτυλα στο δεξί του χέρι, γεγονός που προκάλεσε προβλήματα στην οριστικοποίηση της απόκτησής του από την αγγλική ομάδα.

Αθλητική εταιρεία κατασκεύασε ειδικά γάντια για τον Οτσόα, με το γάντι για το δεξί χέρι να έχει θέσεις για έξι δάκτυλα. Για αυτό, η Φούλαμ όφειλε να ενημερώσει την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, όπως και έκανε.

Η Πρέμιερ Λιγκ, στην απάντησή της ξεκαθάρισε ότι δεν μπορεί να δώσει ειδική άδεια στον Μεξικάνο. Ο μόνος τρόπος που δεχόταν η Πρέμιερ Λιγκ να αγωνιστεί ο Οτσόα θα ήταν να τοποθετεί σε μία θέση τα δύο του δάκτυλα!!!

Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ήχησε καλά στα αυτιά του Οτσόα με αποτέλεσμα η μεταγραφή να χαλάσει.

"Αγαπάμε τον Θρύλο; Απόδειξη!"


"Αγαπάμε τον Θρύλο; Απόδειξη!

Σε λίγες μέρες το πλάνο για τη σωτηρία του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού θα μπει σε εφαρμογή και ο Νίκος Καραχάλιος καλεί τον ερυθρόλευκο κόσμο να το στηρίξει.


Γιοβάνοβιτς: "Βρείτε τα και έρχομαι"!

Γιοβάνοβιτς: "Βρείτε τα και έρχομαι"!

Γιοβάνοβιτς
Ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς μίλησε σε εφημερίδα και αποκάλυψε πως αν Ολυμπιακός και Λίβερπουλ τα βρουν στο οικονομικό, τότε θέλει να έρθει σαν τρελός στον Πειραιά!

Όπου καπνός, λέει μία παροιμία, υπάρχει και φωτιά. Εχθές γράφαμε για το "τρελό" δημοσίευμα από την Γερμανία που ήθελε τον Γιοβάνοβιτς να έρχεται στον Ολυμπιακό και μία ημέρα αργότερα ο Σέρβος άσος μας βγάζει... λογικούς.

Με το μυαλό στο κύπελλο




Με το μυαλό στο κύπελλο
ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ…Την προσοχή τους στο Κύπελλο Ελλάδας, στρέφουν πλέον παίκτες και τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Aνακοινωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Βόλο

Aνακοινωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Βόλο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον τρόπο που οι φίλαθλοι των Πειραιωτών θα μπορέσουν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους για την αναμέτρηση της Kυριακής (30/1) στον Βόλο (17:15, Novasports).
Ανάρπαστα αναμένεται να γίνουν τα "μαγικά χαρτάκια" για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Βόλο την Κυριακή (30/1) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο (17:15, Novasports) για την 20η αγωνιστική της Superleague. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ανακοίνωσε τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων για το παιχνίδι. Στο γήπεδο αναμένεται να δώσουν το "παρών" περίπου 7.000 φίλαθλοι του Θρύλου.
H ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που θα διεξαχθεί στον Βόλο, την Κυριακή 30/01/2011 και ώρα 17:15, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος ότι μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια (Τιμή 20€) από το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων το οποίο βρίσκεται στο γήπεδο ‘'Γ. Καραϊσκάκης'' (είσοδο VIP) από την Τετάρτη 26/01/11 έως και την Παρασκευή 28/01/11 μεταξύ των ωρών 10:00 έως 17:00.

Απαραίτητη η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας".

Το 10 το καλό! (video)




Το 10 το καλό! (video) 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΙΟΒΑΝΙ ΣΤΟΝ ΤΖΙΜΠΟΥΡ...Η φανέλα με το νούμερο 10 έχει τις περισσότερες πωλήσεις ανά τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο αφού αυτό το νούμερο επιλέγουν οι παιχταράδες, αυτοί που μαγεύουν με την στρογγυλή θεά. Στον Ολυμπιακό έχουμε δει μεγάλους παίκτες με το 10 στην πλάτη. Ντέταρι, Καραπιάλης, Ζιοβάνι, Ριβάλντο και τώρα ο Τζιμπούρ. Δεν υπάρχει σύγκριση απλά ο Αλγερινός επέλεξε το συγκεκριμένο νούμερο-θρύλο. Να δούμε αν θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του...

Ο Καλόπουλος στο Βόλο

Ο Καλόπουλος στο Βόλο

Ο Δημήτρης Καλόπουλος θα διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο Βόλο στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League.
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Δημήτρης Καλόπουλος, θα είναι ο διαιτητής του αγώνα στο Πανθεσσαλικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό Βόλου και τον Ολυμπιακό για την 20η αγωνιστική της Super League.
 
Ο ρέφερι από την Μακεδονία, δεν ξυπνάει και τις καλύτερες των αναμνήσεων στον κόσμο του Θρύλου, διότι έχει πολλές προκαλέσει τις αντοχές και την υπομονή τους για αποφάσεις του κυρίως σε παιχνίδια μέσα στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η αναμέτρηση διεξάγεται την προσεχή Κυριακή στις 17:15 και οι ερυθρόλευκοι θα κυνηγήσουν μια ακόμη νίκη στην επαρχία. Φέτος, μετρούν 7 στα 7 και 11-0 τέρματα. Αν μη τι άλλο, εξαιρετικό το νούμερο.

Έκτακτα μέτρα για την Τούμπα

Έκτακτα μέτρα για την Τούμπα

Ασχέτως του αποτελέσματος της έφεσης που θα κάνει ο ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός ζήτησε έκτακτα μέτρα ασφαλείας για την ερυθρόλευκη αποστολή, ώστε να προστατευθεί η ομάδα στην Θεσσαλονίκη για το ματς στις 2 Φεβρουαρίου.
Ασχέτως του αποτελέσματος της έφεσης που θα κάνει ο ΠΑΟΚ, δηλαδή, είτε γίνει το ματς στην Τούμπα με κόσμο, είτε χωρίς, ο Ολυμπιακός ζήτησε έκτακτα μέτρα ασφαλείας ώστε να προστατευθεί η ερυθρόλευκη αποστολή στην Θεσσαλονίκη για το επαναληπτικό ματς Κυπέλλου, ανάμεσα στις δύο ομάδες, στις 2 Φεβρουαρίου.
 
Συγκεκριμένα, ο άνθρωπος του Ολυμπιακού για τα θέματα ασφαλείας, Γιάννης Τσιρώνης, εκπροσώπησε τους Πειραιώτες στη σύσκεψη της Τετάρτης (26/1) για τα μέτρα ασφαλείας που θα παρθούν για την αναμέτρηση στις 2 Φεβρουαρίου, ζητώντας, καταρχάς,  να προστατευτεί η ερυθρόλευκη αποστολή από την πρώτη στιγμή που θα φτάσει στην Θεσσαλονίκη, έως εκείνη που το πούλμαν της ομάδας θα κατευθυνθεί στο ξενοδοχείο που θα διαμείνει, ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα.

Επίσης, επειδή στον Ολυμπιακό είναι ενήμεροι για τις... άγριες διαθέσεις ορισμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Τσιρώνης ζήτησε να υπάρχει αστυνομική δύναμη και κατά την διάρκεια της διαδρομής που θα κάνει η ερυθρόλευκη αποστολή με το πούλμαν έως την άφιξη της στο γήπεδο της Τούμπας, καθώς υπάρχουν φήμες πως φίλαθλοι των γηπεδούχων προετοιμάζονται για... θερμή υποδοχή.

Να προστατευθεί η αποστολή




Να προστατευθεί η αποστολή

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ…Αρκετά ακούμε από την Θεσσαλονίκη όπου ούτως ή άλλως ο Ολυμπιακός αναμενόταν να συναντήσει εχθρική υποδοχή. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ετοιμάζουν κινητοποιήσεις και «εκπλήξεις» στην ερυθρόλευκη αποστολή. Στα μέτρα ασφαλείας για το παιχνίδι κυπέλλου οι ερυθρόλευκοι ζήτησαν να προστατευθεί η αποστολή από την άφιξή της στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη μέχρι την αναχώρησή της την Τετάρτη το βράδυ. Τα μέτρα ασφαλείας θα πρέπει να είναι δρακόντεια ένα θέλουν οι αρχές να διεξαχθεί ομαλά ο αγώνας.