ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

ΕΤΣΙ....ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΑ ΧΡΩΣΤΑΩ ΞΕΦΤΥΛΕΣ......

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ!

30 Απριλίου, 2011
ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΠολύ ξύλο έφαγαν απο τους οπαδούς της ΑΕΚ οι παίκτες του Ατρομήτου, ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 8 ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ! Φοβήθηκαν για την σωματική ακεραιότητα των οικογενειών τους και πήγαν να τις προστατεύσουν, για να δεχθούν γρονθοκοπήματα από δεκάδες χούλιγκαν! Τελικά, ΔΙΕΤΑΧΘΗ (ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ;) ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η…ΑΠΟΝΟΜΗ! Μπράβο σας κύριε Πιλάβιε, μπράβο σας κύριε Μπιτσαξή, μπράβο σας κύριε Αδαμίδη!
Ο μεγάλος Τάσος Κάκος έκανε το “θαύμα” του! Με το Νίκο Λυμπερόπουλο 2 μέτρα οφσάιντ, η ΑΕΚ προηγείται με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο επί του Ατρομήτου. Μπράβο στην ΚΕΔ για τον ορισμό της!
45 λεπτά εξαιρετικού ποδοσφαιρικού θεάματος, αλλά και ατυχημάτων αφού ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θέλουν περίπου 1.000 τηλεθεατές της ΑΕΚ (σάμπως είναι περισσότεροι;) να τραυματίζονται λόγω πτώσης απο τον καναπέ, μιας και τους …κοίμησε η μπαλάρα της ομάδας του Χιμένεθ!
Η ποδοσφαιρική πάντως μαγεία έγινε αισθητή και εκτός αγώνα αφού οπαδοί της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού έπαιξαν αφθονό…ξύλο κατά την πορεία των πρώτων στο  ΟΑΚΑ. Επεισόδια υπήρξαν επίσης και κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου (!), ενώ η σέντρα του ματς πήγε πίσω για 5 λεπτά, εξαιτίας της τεταμένης κατάστασης. Αφήστε που στο γκολ της ΑΕΚ εκατοντάδες κόσμος έκανε …βολτίτσα δίπλα απο τη γραμμή του άουτ!
To απόλυτο ΜΠΑΧΑΛΟ στο τέλος: χιλιάδες οπαδοί της ΑΕΚ μπήκαν στο γήπεδο, χτύπησαν πολλούς παίκτες του Ατρομήτου, ενώ άρχισαν να καταστρέφουν και διαφημιστικές πινακίδες, τα δίχτυα των εστιών, ενώ ο Κάκος δε σφύριξε τη λήξη του ματς και κανείς δεν ήξερε τι θα ακολουθήσει!!!
Τελικά, στις 22.50 αποφασίστηκε (από ποιον άραγε;) να «μπαλωθεί» το πράγμα και να γίνει η απονομή του Κυπέλλου στην ΑΕΚ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ! Το λέμε λοιπόν ξανά: Μπράβο σας κύριε Πιλάβιε, μπράβο σας κύριε Μπιτσαξή, μπράβο σας κύριε Αδαμίδη!
Από τα παραπάνω, το συμπέρασμα είναι ΠΡΟΦΑΝΕΣ: αλλά 40.000 πρόστιμο στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και τιμωρία του “Γ. Καραϊσκάκης” για τουλάχιστον 2 αγωνιστικές (όσα και τα μέτρα που ήταν οφσάιντ ο «Λύμπε»).
‘Η ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΣΜΟΥΝ ΟΜΑΔΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΥΡΙΟ!
Παρακαλούμε τα αρμόδια όργανα να επιληφθούν του ζητήματος ΑΜΕΣΑ!!!




«Σεβαστή η απόφαση της Μαρίας»

«Σεβαστή η απόφαση της Μαρίας»

30/04/2011

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της υδατοσφαίρισης των γυναικών, Γιώργος Μορφέσης, κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση της Μαρίας Τσουρή να απέχει από το Παγκόσμιο του προσεχούς καλοκαιριού. Έκανε λόγο για σεβαστή απόφαση για την οποία ήταν ήδη ενήμερος.

Ο κ. Μορφέσης σχολίασε τη συγκεκριμένη είδηση στην ιστοσελίδα "Aquaticsnews" λέγοντας: «Σίγουρα, η θέση της τερματοφύλακα είναι ιδιαίτερα σημαντική, πόσω μάλλον τα δύο τελευταία χρόνια, που η Μαρία συνέβαλε πολύ στις επιτυχίες που είχαμε. Έχει προσφέρει πολλά στην ομάδα και η απόφασή της είναι απόλυτα σεβαστή. Το είχαμε συζητήσει πριν κάποιες μέρες και μου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θέλει να κάνει ένα διάλειμμα. Οπότε, δεν μπορώ να πω ότι αιφνιδιάστηκα. Κοιτάμε την επόμενη μέρα και στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την ομάδα σε τροχιά επιτυχιών».
 
www.thrylos.gr/

Τι έβαλες ρε Μίλος;!; (video)


Τι έβαλες ρε Μίλος;!; (video)

30 Απριλίου, 2011 
τεοντοσιτσΚαι εκεί που το ματς είχε πάρει την τροπή του, ήρθε ο Μίλος Τεόντοσιτς για να μας φτιάξει τη βραδιά!

www.olympiacos24.gr

Επίδειξη δύναμης… (video)



Επίδειξη δύναμης… (video)
30/4/2011
ΕΝΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣΜπορεί ο Κολοσσός να κατάφερε να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό για δύο δεκάλεπτα, μπορεί οι ερυθρόλευκοι να χρειάστηκαν λίγο παραπάνω «ζέσταμα», μπορεί να ήταν ντυμένοι με πολιτικά οι Βασιλόπουλος, Νίλσεν, Σπανούλης, Νεστέροβιτς και Πρίντεζης ωστόσο τίποτα από αυτά δεν στάθηκε ικανό να εμποδίσει τους παίκτες του Ντούντα να παίξουν δύο δεκάλεπτα πολύ καλό μπάσκετ και να διαλύσουν τον Κολοσσό με 90-55 κάνοντας το 1-0 στην σειρά με κορυφαίους όλους όσοι αγωνίστηκαν καθώς απέδειξαν στον προπονητή τους ότι είναι έτοιμοι να προσφέρουν με όποιον τρόπο χρειαστεί…

Τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά»!

Τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά»!

30/04/2011
Τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά»!
Μετά τις σφοδρές συγκρούσεις στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, οπαδοί της ΑΕΚ με μηχανοκίνητη πορεία τα έκαναν «γυαλιά-καρφιά» στην περιοχή του Ζωγράφου! Επιτέθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, έκαψαν ένα περιπολικό και στη συνέχεια σύνδεσμο οπαδών του Παναθηναϊκού, οι οποίοι για να γλιτώσουν ανέβηκαν στην ταράτσα! Φόβοι για σοβαρά τραυματισμένο φίλο των «πρασίνων».

Περίπου 300 μηχανάκια με οπαδούς της ΑΕΚ συνέχισαν την καταστροφική εξόρμησή τους στους δρόμους της Αθήνας, προκαλώντας φθορές και καταστρέφοντας, ανάμεσα σε άλλα, ολοσχερώς σύνδεσμο του Παναθηναϊκού στην πλατεία Γαρδένιας! Στο σημείο έχουν σπεύσει δυνάμεις της Αστυνομίας, η πυροσβεστική και ασθενοφόρα για τυχόν τραυματίες.


Επεισόδια στην Αλεξάνδρας!
Λίγη ώρα πριν από την έναρξη του τελικού του Κυπέλλου, η κατάσταση είναι έκρυθμη! Μικρότερης έκτασης επεισόδια σημειώνονται και από οπαδούς του Ατρομήτου, οι οποίοι με μηχανάκια στην έξοδο της Αττικής οδού για τη Λεωφόρο Ηρακλείου, επιτίθενται σε αυτοκίνητα τα οποία φέρουν διακριτικά (σημαίες, κασκόλ) της ΑΕΚ




www.sport-fm.gr/.

Ανακοίνωση για τα διαρκείας

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τον τελικό του μπάσκετ με τον ΠΑΟ.

 

«Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στις 15 Μαΐου τον Παναθηναϊκό στον φετινό τελικό κυπέλλου και στην προσπάθεια του να υπερασπιστεί τον τίτλο του θα έχει την συμπαράσταση 900 φίλων του. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε σήμερα, πως όσοι εκ των κατόχων καρτών διαρκείας θέλουν να παρακολουθήσουν τον τελικό θα πρέπει να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για αγορά εισιτήριου ως την Τρίτη 3 Μαΐου. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας που μπορούν να καλούν οι ενδιαφερόμενοι είναι τα 2104527471-473-474», αναφέρει η ανακοίνωση.
thrylos.gr

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2011

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2011: Η πιθανή ενδεκάδα του Ατρόμητου


telikos kypellou elladas endekada atromitosΙστορία θέλει να γράψει απόψε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ατρόμητος. Η ομάδα του Περιστερίου συμμετέχει για πρώτη φορά σε τελικό και ευελπιστεί να υπερκεράσει το εμπόδιο της ΑΕΚ και να αυτή που θα σηκώσει στον Αττικό ουρανό το τρόπαιο.


Ο Γιώργος Δώνης πέρα από ζητήματα τακτικής, έχει ρίξει το βάρος του τις τελευταίες ημέρες και στον ψυχολογικό τομέα, καθώς επιθυμεί να αποφορτίσει τους παίκτες του. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει κόντρα στην «Ένωση» την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
Ο κύριος Δώνης θα κατεβάσει την ομάδα του με σύστημα 4-3-3 και τους Itandje, Σκόνδρα, Baszczynski, Sambou, Νάστο, Νεμπεγλέρα, Σφακιανάκη, Sarmiento, Saganowski, Camara, Αναστασάκο, να συνθέτουν πιθανότατα το αρχικό σχήμα.

Τελικός Κυπέλλου Ελλάδας 2011: Η πιθανή ενδεκάδα της ΑΕΚ


telikos kypellou elladas endekada AEKΗ πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ΑΕΚ. Εννέα χρόνια «ξηρασίας» από τίτλους είναι πάρα πολλά για μια ομάδα με την ιστορία της «Ένωσης», γι’ αυτό και η κατάκτηση του τροπαίου στον αποψινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ατρόμητο, αποτελεί επιτακτική ανάγκη.


Ο Ισπανός τεχνικός των «κιτρινόμαυρων», Manolo Jimenez, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2 και τους Saja, Γεωργέα, Καράμπελα, Δέλλα, Mateos, Diop, Μάκο, Michel, Λυμπερόπουλο, Scocco και Blanco, να συνθέτουν όπως όλα δείχνουν την αρχική ενδεκάδα.
Μιλώντας προς τους παίκτες του ο Jimenez τους τόνισε ότι αν αγωνιστούν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους δεν θα έχουν πρόβλημα. Συγκεκριμένα ο Ισπανός προπονητής είπε: «Αν παίξουμε δέκα ματς με τον Ατρόμητο, θα κερδίσουμε τα εννέα. Σημασία έχει όμως τι θα κάνουμε στον τελικό. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα, αλλά αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Βρίσκεστε 90 λεπτά από το να μπείτε στην ιστορία του συλλόγου. Σας έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Ανταποδώστε μου την εμπιστοσύνη στο γήπεδο. Πρέπει να είμαστε δυνατοί, ενωμένοι και συγκεντρωμένοι».

Ανδρεάδης: "Καλούμε τον Μαρινάκη"

Ανδρεάδης: "Καλούμε τον Μαρινάκη"

Ο Ανδρέας Ανδρεάδης έκανε κάλεσμα στον Ευάγγελο Μαρινάκη για να τον ευχαριστήσει εκείνος και οι συμπαίκτες του για την πολύτιμη βοήθεια που τους παρείχε. Σκέψεις για video wall την Δευτέρα. 
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε δηλώσεις του τόνισε πως θέλει την Δευτέρα όλη την ερυθρόλευκη οικογένεια στο πλευρό της ομάδας για να την ευχαριστήσουν.
"Θέλουμε να έρθει τη Δευτέρα στο Ρέντη, ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης να τον ευχαριστήσουμε  για την βοήθεια που μας έδωσε και να τον κάνουμε χαρούμενο.

Ήταν εξάλλου γούρικος πέρυσι, στον τελευταίο τελικό. Θέλουμε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού στο πλευρό μας. Τον κύριο Κόκκαλη, τους αδελφούς Αγγελόπουλος και τον κύριο Συγγελίδη. Θέλουμε το βόλεϊ να τους ενώσει όλους".

Από 'κει και πέρα, να σημειώσουμε ότι, ο τρίτος τελικός με τον Ηρακλή που θα λάβει χώρα την Δευτέρα, θα γίνει χωρίς θεατές, αλλά οι απλήρωτοι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που τους συμπαραστάθηκε.

Γι' αυτό αναζητούν 1000 ευρώ για να τοποθετηθεί video wall  έξω από το Ρέντη και να γιορτάσουν μαζί με τους οπαδούς την πιθανή κατάκτηση του τίτλου.
www.redplanet.gr

«Τσουνάμι» ο Θρύλος, σηκώνει κούπα (video)



«Τσουνάμι» ο Θρύλος, σηκώνει κούπα (video)
 29/4/2011
Κάποτε ο Γιάννης Ιωαννίδης είχε μιλήσει για την καρδιά του Πρωταθλητή. Αυτή η καρδιά μίλησε και απόψε στο κλειστό της Μίκρας, με τον Ολυμπιακό να κάνει «φύλλο και φτερό» τον Ηρακλή, διαλύοντας τον με 3-0, να φτάνει στις δύο νίκες και να θέλει πλέον ακόμα μία για να πανηγυρίσει την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.
Τα μωρά του Γιάννη Καλμαζίδη για ακόμα ένα παιχνίδι απέδειξαν πως, όχι μόνο το μέλλον, αλλά και το παρών τους ανήκει, και καθοδηγούμενοι από την σταθερή αξία Τζούριτς, τον εξαιρετικό Γιαμπλόνσκι και τον θεόμουρλο Ντεσπέιν, έκαναν «παρέλαση» μπροστά στα μάτια των εμβρόντητων παικτών και οπαδών του Ηρακλή.
Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ακόμα τρεις ευκαιρίες για να σημειώσουν την μία νίκη που τους χρειάζεται, με την σειρά των τελικών να μεταφέρεται στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με… φόρα από το ματς της Τετάρτης, και με πρωταγωνιστή τον Ντεσπέιν, ξέφυγε με 5 πόντους στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ (3-8). Στην συνέχεια ο Ηρακλής αντεπιτέθηκε, μείωσε στον πόντο (10-11), όμως και πάλι η συνέχεια άνηκε στον Θρύλο, που με άσο του Τζούριτς, ξέφυγε με 3 πόντους στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (13-16) και στην συνέχεια πάτησε το γκάζι και εξαφανίστηκε. 15-19 με τον Φιλίποφ, 16-23 με τον Ανδρεάδη, με το σετ να ολοκληρώνεται με άσο του Ντεσπέιν, που έγραψε το 17-25 και το 0-1 για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Σε αντίθεση με το πρώτο σετ, το δεύτερο εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τις δύο ομάδες να παλεύουν σώμα με σώμα. 8-7 για τον Ηρακλή στο πρώτο τεχνικό τάιμ άουτ, μετά από λάθος σερβίς του Ανδρεάδη, 16-15 στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ, μετά από νέο λανθασμένο «ερυθρόλευκο» σερβίς. Στο κρίσιμο σημείο του δεύτερου σετ, όμως, ο Ολυμπιακός «έτρεξε» ένα 0-3, μετατρέποντας το εις βάρος του 19-18 σε 19-21, με τον Θρύλο να διατηρεί το υπέρ του προβάδισμα των δύο πόντων, και με πρώτο χρόνο του Εστράδα, να φτάνει στο 23-25 και το 0-2.

Παιχνίδι για γερά νεύρα και πολλές διακυμάνσεις στο σκορ είχαμε και στο τρίτο σετ, με τον Ολυμπιακό να προηγείται 4-6, τον Ηρακλή να απαντά με τον Κράβαρικ φτάνοντας στο 8-7 του πρώτου τεχνικού τάιμ άουτ. Τον Ολυμπιακό να περνά και πάλι με 9-10 με τον Ντεσπέιν, τον Ηρακλή, όμως, να απαντά, ξεφεύγοντας με δύο στο δεύτερο τεχνικό τάιμ άουτ (16-14). Και πάλι ο Θρύλος, με τον Ντεσπέιν, έφερε το ματς στα ίσα (18-18), με τον Γηραιό, όμως, να ξεφεύγει και πάλι με δύο πόντους (20-18). Πλέον το σετ κρεμόταν σε μία κλωστή, με τον Τζούριτς να αναλαμβάνει δράση και με συνεχόμενους πόντους, να ισοφαρίζει σε 22-22. Η συνέχεια ήταν ακόμα πιο δραματική, καθώς οι δύο ομάδες πάλευαν στήθος με στήθος μέχρι το 29-30. Σε εκείνο το σημείο, ο Ολυμπιακός πέτυχε το 29-31, όμως ο κύριος Μιχελινάκης πήρε πίσω τον «ερυθρόλευκο» πόντο, δωρίζοντας τον στον Ηρακλή, που ισοφάρισε σε 30-30 και στην συνέχεια πέρασε και μπροστά στο σκορ με 31-30. Η καρδιά του Πρωταθλητή, όμως, δεν σταμάτησε δευτερόλεπτο να κτυπά, και με δύο συνεχόμενους πόντους των Τζούριτς και Ντεσπέιν, ο Θρύλος πέρασε και πάλι μπροστά με 31-32. 32-32 μετά από λάθος των παικτών του Ολυμπιακού, 32-33 με τον Ντεσπέιν, 33-33 ,με τον Μπίλιγκς, με τον Ολυμπιακό να κρατά το καλύτερο για το φινάλε. Έτσι, αρχικά ο Τζούριτς και εν συνεχεία ο Ντεσπέιν, έγραψαν το 33-35, χαρίζοντας στον Ολυμπιακό την τεράστια νίκη με 0-3, που τον φέρνει αγκαλιά με την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, καθώς ο Θρύλος θέλει ακόμα μία νίκη για να φτάσει τις τρεις, με την σειρά να μεταφέρεται, πλέον, στο κλειστό του Ρέντη.

Τα σετ: 17-25, 23-25, 33-35


www.rednews.gr

Κολοσσός όπως… πρόπερσι

Κολοσσός όπως… πρόπερσι

29/04/2011
Άλλη μια φορά στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί ο Ολυμπιακός με τον Κολοσσό στην φάση των πλέι οφ της Α1. Ήταν την περίοδο 2008/09 όταν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει εύκολα με 2-0 νίκες τόσο στο ΣΕΦ όσο και στο «Βενετόκλειο».

Αναλυτικά…

Στέλνουν τον Μπίσεβατς στον Ολυμπιακό οι Γάλλοι


Στέλνουν τον Μπίσεβατς στον Ολυμπιακό οι Γάλλοι

29 Απριλίου, 2011
ΜΠΙΣΕΒΑΤΣΤον Σέρβο κεντρικό αμυντικό της Βαλενσιέν, Μίλαν Μπίσεβατς, στέλνουν στον Ολυμπιακό γαλλικά δημοσιεύματα.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου, ο Μπίσεβατς αναμένεται να αποχωρήσει από τη Βαλενσιέν το καλοκαίρι, αναζητώντας ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα διεκδικεί τίτλους.

www.olympiacos24.gr

Πιζάρο γιατί...έτσι τους αρέσει (video)

Πιζάρο γιατί...έτσι τους αρέσει

29/04/2011
Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Νταβίντ Πιζάρο είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του Ολυμπιακού. Ο Χιλιανός παικταράς της Ρόμα αρέσει πολύ στο μεγάλο λιμάνι και ο μεγαλύτερος... φαν του φαίνεται πως είναι ο ίδιος ο πρόεδρος των Πειραιωτών. Από την άλλη βέβαια, δε μιλάμε για μια εύκολη υπόθεση. Αυτό ήταν ξεκάθαρο από την αρχή. Ο Πιζάρο είναι σπουδαίος παίκτης, ακριβοπληρωμένος και έχει συμβόλαιο. Ξεκάθαρος όμως είναι και ο... ερυθρόλευκος έρωτας για πάρτι του. Και όπως αποδείχθηκε πέρυσι το καλοκαίρι, όταν αρέσει κάποιος αποκτάται με... συνοπτικές διαδικασίες.

Δεν αποκλείεται αυτό το Σαββατοκύριακο να υπάρξουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα. Είτε θετικές, που θέλουν όλοι, είτε αρνητικές βέβαια με μια ενδεχόμενη άρνηση του παίκτη να προχωρήσει σε διαπραγματεύσεις για τη μεταγραφή του στο... ταπεινό ελληνικό πρωτάθλημα, ακόμα και για τον «λαμπερό» Ολυμπιακό. Όπως και να 'χει, η υπόθεση παραμένει ανοιχτή. ΣΤο μεγάλο λιμάνι έχουν ξεκάθαρα τη διάθεση να εξαντλήσουν και την τελευταία από τις λίγες ελπίδες για την πραγματοποίηση αυτής της σπουδαίας (θα είναι) μεταγραφής. Το αν θα το καταφέρουν είναι κάτι που θα το «πει» η ιστορία.

www.thrylos.gr

Οι διάλογοι του «πράσινου» Δ.Σ.

Οι διάλογοι του «πράσινου» Δ.Σ.

30/04/2011
Οι διάλογοι του «πράσινου» Δ.Σ. 
Το οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στην ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ήταν τα θέματα που κυριάρχησαν στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο των «πρασίνων». Επίσης το θέμα των πωλήσεων πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών συζητήθηκε εκτενώς από τους μετόχους του «τριφυλλιού».

Αναλυτικά οι διάλογοι του Δ.Σ., όπως τους δημοσιεύει η εφημερίδα “Εξέδρα”:

Δεν χωράει ο Σισέ στα σενάρια του Γόντικα

Δεν χωράει ο Σισέ στα σενάρια του Γόντικα

30/04/2011
Δεν χωράει ο Σισέ στα σενάρια του Γόντικα 
Τα δύο σενάρια που πρότεινε ο Δημήτρης Γόντικας, στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού, περιλαμβάνουν πωλήσεις παικτών μαζί με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και αν στο πρώτο είναι δεδομένη η πώληση του Τζιμπρίλ Σισέ, στο δεύτερο είναι η πιο πιθανή. Με άμυνα ανάγκης στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, κόντρα στον ΠΑΟΚ, οι «πράσινοι».

Είτε έτσι, είτε αλλιώς ο Σισέ είναι ο πρώτος υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με τα πλάνα που είχε προτείνει ο Δημήτρης Γόντικας την 15η Απριλίου, στο Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού. Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα “Εξέδρα”, το πρώτο σενάριο του προεδρεύοντα αντιπροέδρου του «τριφυλλιού» περιλαμβάνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 10 εκ. ευρώ και παράλληλα την πώληση τριών παικτών και την αποδέσμευση άλλων πέντε παικτών. Έτσι, το έλλειμμα χρήσης θα είναι 2,9 εκ. ευρώ. Βάσει αυτού του σεναρίου, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στις πωλήσεις λογίζονται οι Σισέ, Νίνης και Λέτο, από τους οποίους ο Παναθηναϊκός υπολογίζει να κερδίσει 13-14 εκ. ευρώ.

Κατά το δεύτερο σενάριο, το οποίο βασίζεται σε ΑΜΚ ύψους 15 εκ. ευρώ, γίνεται αναφορά για έναν πρωτοκλασάτο ποδοσφαιριστή, με επικρατέστερο και πάλι τον Σισέ. Σε αυτή τη περίπτωση το έλλειμμα θα είναι 1,2 εκ. ευρώ.

Αναφορικά με τις αποδεσμεύσεις, η λίστα θα καταρτιστεί μετά την εισήγηση του προπονητή, όμως οι… πιο αδύναμοι κρίκοι είναι, βάσει υψηλών αποδοχών, οι Σίντνεϊ Γκοβού (1.500.000), Νταμιέν Πλεσί (650.000), Γκάμπριελ (600.000), Χρήστος Μελίσσης (420.000) και Γιούρκας Σεϊταρίδης (220.000). Ο στόχος είναι να εξασφαλιστούν άλλα περίπου 3 εκ. ευρώ. Άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός ότι και στα δύο σενάρια έχουν προσβηστεί τα συμβόλαια των παικτών, οι οποίοι ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με το σύλλογο: Ζιλμπέρτο Σίλβα (2.500.000), Λουίς Γκαρσία (800.000), Ντάνιελ Φερνάντες (580.000), Μάριο Γκαλίνοβιτς (420.000), Βαγγέλης Μάντζιος (420.000).

ΠΙΘΑΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ....

ΠΙΘΑΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ....


Νούμερο 1…
Η απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ο οποίος προορίζεται για βασικός είναι η πρώτη προτεραιότητα στον Ολυμπιακό. Πολλά τα ονόματα στη λίστα των Βαλβέρδε και Μαθία, με την πιθανή αποχώρηση του Πάρντο να φέρνει τον Ελευθερόπουλο πίσω στου Ρέντη, ως δεύτερη λύση. Χαφ και αμυντικός οι θέσεις που έχουν σειρά να καλυφθούν.

Οι «μπέμπηδες» του Θρύλου

Οι «μπέμπηδες» του Θρύλου


Ας ξεφύγουμε από τα κλασικά «σας ευχαριστούμε» και «μάγκες Πειραιώτες», γιατί πολύ απλά αυτά δεν αμφισβητούνται από κανένα. Τα οικονομικά προβλήματα τα γνωρίζουν πλέον και αυτοί που δεν ασχολούνται με το βόλεϊ και με τα υπόλοιπα ερασιτεχνικά αθλήματα. Τα παιδιά (γιατί για παιδιά μιλάμε) έχουν καταφέρει πράγματα και θάματα. Πήραν το Σούπερ Καπ στη Σαντορίνη απέναντι στον πελάτη με 3-1 σετ. Στο πρωτάθλημα υπήρξαν σκαμπανεβάσματα αλλά κατάφεραν να κερδίσουν τον ΠΑΟ εντός και εκτός έδρας παίρνοντας την πρόκριση στους τελικούς. Στον ημιτελικό του Κυπέλλου στο κλειστό του Ρέντη, κέρδισαν - με το αγαπημένο σκορ όλων των Ολυμπιακών φέτος- 3-2 τον ΠΑΟ και πέρασαν στον τελικό της Ορεστιάδας, εκεί που κέρδισαν Ηρακλή και καφρίλες (εντός και εκτός τάραφλεξ).

Πλέον κυνηγάνε το τρεμπλ και μάλιστα είναι το απόλυτο φαβορί για να το πετύχουν μετά το 0-2 μέσα στη Μίκρα. Το ...πάρτι θα συνεχιστεί στου Ρέντη, έστω και κεκλεισμένων των θυρών (άραγε αυτή η τιμωρία, ήταν εξυπηρέτηση στην «γριά» ή στον πελάτη;) και ύστερα οι «μπέμπηδες» του Γιάννη Καλμαζίδη (έχεις πολύ μεγάλα αρχ..ια ρε κόουτς) θα πανηγυρίσουν με αυτούς που ουσιαστικά τους ...πληρώνουν. Με τον κόσμο τους, που τους στηρίζει από την αρχή της σεζόν και τους πίστεψε περισσότερο από κάθε άλλον. Γιατί μιλάμε για μια ομάδα που απαρτίζεται κυρίως από παιδιά, από άτομα που δεν έχουν κλείσει ούτε 23 χρόνια ζωής. Δεν το πιστεύετε; Ούτε εμείς θα το πιστεύαμε αν δεν το βλέπαμε και σας παραθέτουμε τις ηλικίες των παλικαριών του Θρύλου για να καταλάβετε γιατί άθλο μιλάμε: Λούκας Σζάρεκ 21 ετών, Ρολάντο Ντεσπέιν 24 ετών, Τζέισον Γιαμπλόνσκι 26 ετών, Σωτήρης Σωτηρίου 25 ετών, Γιάννης Χαριτωνίδης 34 ετών, Δημήτρης Φιλίποβ 21 ετών, Γιώργος Παπάζογλου 39 ετών, Γιόχαν Εστράδα 30 ετών, Ανδρέας Ανδρεάδης 29 ετών, Παύλος Κουζούνης 23 ετών, Δημήτρης Τζούριτς 21 ετών, Γιάννης Μάρκου 18 ετών, Ανδρέας Φράγκος 21 ετών, Μενέλαος Κοκκινάκης 17 ετών. Μέσος όρος ομάδας 25(!) ετών.... Τι άλλο να πούμε;

Ο ηγέτης αυτής της ομάδας έχει ονοματεπώνυμο: Δημήτρης Τζούριτς. Το παλικάρι πέρασε πρώτα από το «σχολείο» που λέγεται Μίλκοβιτς και ιδού τα αποτελέσματα. Ο MVP των τελικών, του πρωταθλήματος ολόκληρου και σίγουρα τα ελληνικά σύνορα είναι πολύ μικρά για το ταλέντο αυτού του παικταρά. Ειδικά στη θέση του κεντρικού παραδίδει ...μαθήματα από τα 19 του και γι' αυτό όλοι θεωρούν οτι θα αποτελέσει τον αυριανό Μίλκοβιτς του παγκόσμιου βόλεϊ. Είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στο Θρύλο αλλά αν δεν βελτιωθεί η οικονομική κατάσταση του Ερασιτέχνη μάλλον θα περάσει την Αδριατική για να πάει στο κορυφαίο πρωτάθλημα βόλεϊ στον κόσμο.

Στην πρώτη χρονιά στην Ευρώπη έβγαλε μάτια. Έχει απίστευτο άλμα, σερβίς δυναμίτη και ...καρφώνει ανελέητα. Ο λόγος για τον Ντεσπέιν, τον άνθρωπο που ξεφτίλισε τον Παναθηναϊκό. Τον άνθρωπο που έδειξε το όνομά του στους ...λαλίστατους οπαδούς της γριάς γιατί απλά παθιάζεται με αυτό που κάνει. Ακόμα και να φύγει του χρόνου για την Ιταλία και την Πιατσέντζα το σίγουρο είναι ότι θα μείνει για πάντα στις καρδιές μας για όλες τι έντονες στιγμές που μας χάρισε.

Και οι δύο αγάπανε να ...μισούν τον Παναθηναϊκό. Αυτό από μόνο του φτάνει για να γίνουν τα αγαπημένα παιδιά της (πάντα) απαιτητικής εξέδρας του Θρύλου. Ο Φιλίποβ αποτελεί το μέλλον στη θέση του πασαδόρου. Γουστάρει που φοράει τα «ερυθρόλευκα» και από την ώρα που έγινε βασικός πασαδόρος του Θρύλου η ομάδα παίζει πολύ γρήγορα και πολύ θεαματικά. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Κουζούνης. Μπορεί να μην είναι και το μεγαλύτερο ταλέντο του κόσμου όσον αφορά τη θέση του λίμπερο αλλά είναι πιο ...γαύρος και από τους γαύρους! «Τρελαίνεται» σε κάθε αγώνα, δίνει τα πάντα για την ιστορία και τη φανέλα του Θρύλου και τον γουστάρουμε για την ...τρέλα του. Ο πιο πιστός στρατιώτης αυτής της ομάδας.

Τέλος δεν γίνεται να μην πούμε δυο λόγια και για τον «αρχιτέκτονα» αυτής της ομάδας, τον Γιάννη Καλμαζίδη. Ο κόουτς στην αρχή της κάθε σεζόν ξεκινάει ως βοηθός του εκάστοτε προπονητή και στο τέλος αυτός είναι που σηκώνει τις κούπες. Φέτος όλο αυτό που παρακολουθούμε είναι αποκλειστικά δικό του έργο. Ο άνθρωπος έχει ...master στην ψυχολογία γιατί δεν γίνεται να εξηγηθεί αλλιώς το πως μπορεί να κρατάει παθιασμένους τους παίκτες του όλη τη σεζόν, σε όλα τα παιχνίδια και δη, στα κρίσιμα. Υποφέρει και αυτός μαζί με τα παλικάρια από την αδράνεια της διοίκησης του Ερασιτέχνη, η οποία έχει αποδείξει οτι δεν μπορεί να προσφέρει ούτε τα βασικά σε αυτήν την ομάδα. Μόνο ο κόσμος στάθηκε στο ύψος του αλλά για πόσο ακόμα;

Σε κάθε περίπτωση αυτοί οι παίκτες μαζί με αυτόν τον εκπληκτικό προπονητή παραδίδουν μαθήματα για το πως κάνεις πρωταθλητισμό και για το πως μπορείς να γίνεις ΘΡΥΛΟΣ। Γιατί από σήμερα οι «μπέμπηδες» του Καλμαζίδη μαζί με τον ίδιο, έγραψαν μια δική τους, ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού και όχι μόνο. Απέδειξαν οτι απλήρωτοι, με τραυματισμούς και δηλητηριασμένοι, έχουν τέτοια ψυχή και τέτοιο πάθος που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί σε παγκόσμια κλίμακα. Είναι όλοι τους άξιοι συγχαρητηρίων και για πάρτη τους και μόνο θα πρέπει να «ανοίξει» εκ νέου το «Γ. Καραϊσκάκης» και να γεμίσει από 35.000 κόσμο για να αποθεώσει αυτούς τους ήρωες.
/www.thrylos.gr