ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Πρεμιέρα για τους Νέους για το πρωτάθλημα Κ20

Πρεμιέρα για τους Νέους για το πρωτάθλημα Κ20 

30/08/2014

Πρεμιέρα για τους Νέους!
Αυλαία και για το πρωτάθλημα Κ20 της Σούπερ Λιγκ. Ξεκινάει με τους αγώνες της δεύτερης αγωνιστικής. Οι αγωνιστικές διεξάγονται σύμφωνα με το πρόγραμμα πρωταθλήματος των ανδρών.
Η ομάδα Κ20 του Θρύλου ξεκινάει τις υποχρεώσεις με την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό, που θα διεξαχθεί την Κυριακή με ώρα έναρξης τις 10:00.
Οι "ερυθρόλευκοι" είναι πανέτοιμοι για να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα, στέλνοντας μήνυμα αναφορικά με την κούρσα του τίτλου.

ALEX WEB RADIO/TV

Αναμένεται τιμωρία στη Μάλμε

Αναμένεται τιμωρία στη Μάλμε

 30/08/2014

Αναμένουν τιμωρία στη Μάλμε!
Την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ αναμένουν στη Μάλμε. Η αντίπαλος του Θρύλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, ήταν υπότροπη και οι φίλοι της άναψαν ξανά πολλά καπνογόνα στο ματς με τη Σάλτσμπουργκ για τα πλέι οφ του θεσμού.
Έτσι περιμένει την τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ και γι αυτό το λόγο δεν έχει κάνει γνωστές λεπτομέρειες αναφορικά με τα εισιτήρια των τριών εντός έδρας αγώνων, στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Γνωρίστε τα Ευρωπαικα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τις ελληνικές ομάδες

Γνωρίστε τα Ευρωπαικα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τις ελληνικές ομάδες


30/08/2014
Η πρόκριση των τεσσάρων ελληνικών ομάδων στον επόμενο γύρο των ευρωπαϊκών διοργανώσεων περνάει μέσα από δώδεκα γήπεδα, καθένα από τα οποία έχει τη δική του ιστορία.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αστέρας Τρίπολης θα δοκιμαστούν στις έδρες των αντιπάλων τους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γνωρίστε τα γήπεδα που θα φιλοξενήσουν τις ελληνικές ομάδες. Από την ιστορικότητα των "Βιθέντε Καλδερόν" και "Αρτέμιο Φράνκι" μέχρι το... νεόδμητο στάδιο της Γιουβέντους και το μικροσκοπικό αλλά συνάμα ιδιαίτερο γήπεδο της Εστορίλ.

Τα ματς των αντιπάλων του Θρύλου

Τα ματς των αντιπάλων του Θρύλου

30/08/2014

Τα ματς των αντιπάλων του Θρύλου
Αγωνιστικές υποχρεώσεις έχουν το προσεχές Σαββατοκύριακο οι τρεις αντίπαλοι του Ολυμπιακού στον α’ όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ. Το Σαββατοκύριακο ξεκινά και το ιταλικό πρωτάθλημα.
Πρεμιέρα, λοιπόν, για την Γιουβέντους που "ανοίγει" πρώτη τα ματς των τριών αντιπάλων του Θρύλου. Αντιμετωπίζει εκτός έδρας, το Σάββατο στις 19:00, την Κιέβο στη Βερόνα.

Συγκάτοικοι Τοροσίδης-Μανωλάς

Συγκάτοικοι Τοροσίδης-Μανωλάς

30/08/2014

Συγκάτοικοι Τοροσίδης-Μανωλάς!
Πρεμιέρα για το Καμπιονάτο το Σάββατο και η Ρόμα αντιμετωπίζει στο "Ολίμπικο" τη Φιορεντίνα. Στον αγώνα αυτό δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο ο Κώστας Μανωλάς.

Kαηκε το Αγρινιο στην υποδοχη (pics+video)

Kαηκε το Αγρινιο στην υποδοχη (pics+video)

30/08/2014

Απίστευτη υποδοχή! (pics)
Παντού είναι Πειραιάς! Οι οπαδοί του Θρύλου στο Αγρίνιο επεφύλαξαν για μια ακόμα φορά θερμότατα υποδοχή στην αποστολή των πρωταθλητών κατά την άφιξή της στην πόλη, το βράδυ της Παρασκευής, ενόψει του σαββατιάτικου ματς με τον Παναιτωλικό.

Καραμάνος: "Νιώθω περήφανος που με επέλεξε ο Ολυμπιακός"

Καραμάνος: "Νιώθω περήφανος που με επέλεξε ο Ολυμπιακός"

Ο Τάσος Καραμάνος μίλησε για πρώτη φορά μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και αποθέωσε Μίτσελ, ο οποίος τον ήθελε διακαώς στην ομάδα του Πειραιά.
Ο Έλληνας επιθετικός με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό από του χρόνου το καλοκαίρι, ευχαρίστησε τον Ατρόμητο, τόνισε πως κέρδισε ένα προσωπικό στοίχημα, ενώ δήλωσε περήφανος που τον επέλεξαν οι ερυθρόλευκοι και ο προπονητής Μίτσελ.

"Ήταν ένα προσωπικό στοίχημα για εμένα όταν ρθα από τον Αστέρα Μαγούλας, ένα ερασιτεχνικό σωματείο. Κοίταζα πάντοτε την κάθε πρόκληση και την κάθε ομάδα που θα αγωνιζόμουν σαν ένα βήμα και δεν κοίταζα ποτέ μακριά. Ήθελα πάντοτε να εξαντλώ την πραγματικότητα. Ο Ατρόμητος μου έδωσε τη δυνατότητα να αγωνιστώ στην Α' Εθνική, ωστόσο πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω ένα βήμα παραπάνω και για τις δικές μου φιλοδοξίες και για να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με επέλεξαν από μία χαμηλή κατηγορία να με φέρουν στα σαλόνια της Α' Εθνικής.

«Κοιτάει» και Πέτροβιτς ο Ολυμπιακός

«Κοιτάει» και Πέτροβιτς ο Ολυμπιακός

30/08/2014
 
 Μπορεί στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή να βρίσκεται ο Πάπε Ντιόπ σε πρώτο πλάνο, ωστόσο οι Τούρκοι πρόσθεσαν στην «ερυθρόλευκη» λίστα και τον Ράντοσλαβ Πέτροβιτς της Γκεντσλερμπιρλιγκί.

«Κοιτάει» και Πέτροβιτς ο Ολυμπιακός
Λίγες μέρες πριν εκπνεύσει η προθεσμία της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση ενός αμυντικού χαφ, με τον Πάπε Ντιόπ της Λεβάντε να είναι πρώτος στη λίστα.

«Επέλεξε Ολυμπιακό ο Ινσούα»

«Επέλεξε Ολυμπιακό ο Ινσούα»

30/08/2014
 
 Έτοιμος να αποχαιρετήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης και να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό είναι ο Εμιλιάνο Ινσούα. Για πλήρη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές κάνουν λόγο οι Ισπανοί!

«Επέλεξε Ολυμπιακό ο Ινσούα»
Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Εμιλιάνο Ινσούα! Ο Αργεντινός αριστερός μπακ αναμένεται να μπει «αντίο» στην Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό!

Super League:Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής,οι ωρες μεταδοσης και οι...σφυριχτρες.

Super League:Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής,οι ωρες μεταδοσης και οι...σφυριχτρες.

30/08/2014
 
 
Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό ξεχωρίζει στη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ενώ έχουμε την πρεμιέρα της Καλλονής στο γήπεδό της. Συνέχεια θέλει ο ΠΑΣ, νίκη ψάχνει ο Πανθρακικός.

Δεν έχει μόνο στο Αγρίνιο αγώνα
Το «δύο στα δύο» θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος μετά τη νίκη (3-1) επί της Νίκης Βόλου θέλει να αποδράσει με το «διπλό» από την έδρα του Παναιτωλικού.

Οι Πειραιώτες που έμαθαν και τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουν στο φετινό Champions League πλέον στρέφουν αποκλειστικά το ενδιαφέρον τους στο ελληνικό πρωτάθλημα, ώστε από νωρίς να βάλουν τις βάσεις για την κατάκτηση του 42ου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Γερά για Μήτρογλου

Γερά για Μήτρογλου

30/08/2014
 
 Έτοιμος να φέρει ξανά στο Λιμάνι τον Κώστα Μήτρογλου είναι ο Ολυμπιακός που φαίνεται να τα βρίσκει με την Φούλαμ! Δεν τα παρατάει για Ντιόπ, αλλά έχει έτοιμες τις εναλλακτικές.

Γερά για Μήτρογλου!
Καυτό αναμένεται το τελευταίο διήμερο των μεταγραφών στον Ολυμπιακό. Σε πολλά ταμπλό παίζουν οι «ερυθρόλευκοι» για την ενίσχυσή τους, ενώ πιθανή μοιάζει η αποχώρηση κάποιου παίκτη (βλ. Χολέμπας).

Mundobasket:Τα προφιλ των ομαδων των ομιλων

Mundobasket:Τα προφιλ των ομαδων των ομιλων


30/08/2014


Α’ Όμιλος: Η Ισπανία και οι άλλοι

Ισπανία, Σερβία, Γαλλία, Βραζιλία, Αίγυπτος και Ιράν αγωνίζονται στον πρώτο όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στη Γρανάδα.

Α’ Όμιλος: Η Ισπανία και οι άλλοι

Ισπανία: Το θέλει σπίτι της

To Παγκόσμιο Κύπελλο Ισπανίας αρχίζει απόψε ...

To Παγκόσμιο Κύπελλο Ισπανίας αρχίζει απόψε...

30/08/2014
 Απολαύστε το γιατί το επόμενο θα γίνει το 2019. Το μπασκετικό Μουντιάλ ή όπως μετονομάστηκε Παγκόσμιο Κύπελλο Ισπανίας αρχίζει απόψε στην Ισπανία με ελληνικό κι όχι μόνο ενδιαφέρον.

Κι αυτό... Μουντιάλ είναι
 Συμβαίνει μια φορά στα τέσσερα χρόνια. Το επόμενο, δε, θα είναι σε… πέντε, λόγω της τροποποίησης του καλενταριού από τη FIBA. Γι’ αυτό καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε το Παγκόσμιο Κύπελλο (αυτή είναι πλέον η επίσημη ονομασία του) που αρχίζει σήμερα στην Ισπανία.
inner

Γρανάδα, Σεβίλλη, Μπιλμπάο και Λας Πάλμας αρχικά, Βαρκελώνη και Μαδρίτη στη συνέχεια και η πρωτεύουσα μόνη της στο φινάλε θα αναδείξουν την κορυφαία ομάδα του κόσμου στις 14 Σεπτεμβρίου.

Ποια ομάδα θα μείνει στο τέλος; Οι ΗΠΑ που έχουν να χάσουν από το ελληνικό θαύμα του 2006 αλλά εμφανίζονται πιο «θνητές» από ποτέ λόγω των πολλών απουσιών; Η πλήρης Ισπανία, που θέλει στο «σπίτι» της να επιστρέψει στο θρόνο μετά από οκτώ χρόνια αλλά και να ξορκίσει τα φαντάσματα των προηγούμενων μεγάλων διοργανώσεων (τρία Ευρωμπάσκετ κι ένα Μουντομπάσκετ) που φιλοξένησε, αλλά δεν κατέκτησε; Η αποδυναμωμένη αλλά εστεμμένη πρωταθλήτρια Ευρώπης Γαλλία;

Ή μήπως να περιμένουμε κάποια έκπληξη; Ποιος μπορεί να ξεγράψει την ταλαντούχα και υπερπλήρη Κροατία, την ανανεωμένη Σερβία, την ανερχόμενη Αυστραλία, την πληγωμένη αλλά σταθερή αξία Λιθουανία, την αγέραστη Αργεντινή και φυσικά τη νέα ελληνική ομάδα που με χαμηλούς τόνους αλλά υψηλό φρόνημα θα επιδιώξει να σταθεί στο ύψος της;

Ομάδες όπως η Νέα Ζηλανδία, οι Φιλιππίνες, η Φινλανδία, το Μεξικό και η Αίγυπτος ενισχύουν τον παγκόσμιο χαρακτήρα της διοργάνωσης και δίνουν διαφορετικό χρώμα.

Υπενθυμίζεται πως προκρίνονται οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου και ακολουθούν νοκ άουτ, όπου στους «16» διασταυρώνονται ο πρώτος με τον δεύτερο και ο τρίτος με τον τέταρτο όμιλο.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας

Α’ Όμιλος (Γρανάδα)
16:30 Αίγυπτος-Σερβία
19:00 Γαλλία-Βραζιλία
23:00 Ιράν-Ισπανία

Β’ Όμιλος (Σεβίλλη)
13:30 Κροατία-Φιλιππίνες
18:30 Πουέρτο Ρίκο-Αργεντινή
21:00 Ελλάδα-Σενεγάλη

Γ’ Όμιλος (Μπιλμπάο)
13:30 Ουκρανία-Δομινικανή Δημοκρατία
17:00 Νέα Ζηλανδία-Τουρκία
22:30 ΗΠΑ-Φινλανδία


Δ’ Όμιλος (Λας Πάλμας)
14:30 Ανγκόλα-Νότιος Κορέα
18:30 Αυστραλία-Σλοβενία
21:00 Μεξικό-Λιθουανία



ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Ρόμα - Φιορεντίνα, Μίλαν - Λάτσιο, Έβερτον - Τσέλσι, Τότεναμ - Λίβερπουλ, Σάλκε - Μπάγερν, Μπενφίκα - Σπόρτινγκ & Μπριζ - Άντερλεχτ, ενώ δύσκολες αποστολές έχουν Ρεάλ, Μπάρτσα, Παρί & Μονακό στο 1ο full Σαββατοκύριακο της χρονιάς.
Σέντρα σε Ιταλία και Τουρκία, έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο θα είναι το πρώτο... γεμάτο της σεζόν, με πολλά σπουδαία ματς.
Η Serie A ξεκινά με Ρόμα - Φιορεντίνα και Μίλαν - Λάτσιο να είναι οι αναμετρήσεις που ξεχωρίζουν, ενώ στην Ισπανία η Ρεάλ παίζει στην έδρα της Σοθιεδάδ και η Μπαρτσελόνα σε αυτή της Βιγιαρεάλ.
Στην Αγγλία ο Ετο'ό θα κάνει ντεμπούτο με την Έβερτον κόντρα στην Τσέλσι, ενώ η Τότεναμ για να κάνει το "3 στα 3" θα πρέπει να νικήσει την Λίβερπουλ.

 

Μεγάλο ματς στην Γερμανία το Σάλκε - Μπάγερν, ντέρμπι στην Πορτογαλία το Μπενφίκα - Σπόρτινγκ και στο Βέλγιο το Μπριζ - Άντερλεχτ, όπως και στην Κύπρο το Ομόνοια - Ανόρθωση την Δευτέρα.
Και η Γαλλία έχει δύο σπουδαίες αναμετρήσεις, με τις 4 κορυφαίες ομάδες να συγκρούονται... Μονακό - Λιλ, Παρί Σεν-Ζερμέν - Σεντ-Ετιέν.
Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Μίτσελ: «Κοιτάμε μόνο εμάς»

Μίτσελ: «Κοιτάμε μόνο εμάς»

29/08/2014
 
 Αφοσιωμένος αποκλειστικά στη δική του δουλειά και όχι σε εκείνη που γίνεται από τις άλλες ομάδες της Σούπερ Λίγκας δήλωσε ο Μίτσελ. «Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια», το σχόλιο του Ισπανού.

Μίτσελ: «Κοιτάμε μόνο εμάς»!
Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Ολυμπιακού στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας απέναντι στη Νίκη Βόλου (3-1) παρουσιάστηκε ο Μίτσελ, ο οποίος έδωσε το σύνθημα εν όψει της συνέχειας και για τον αγώνα στην έδρα του Παναιτωλικού.

Από εκεί και πέρα, ο Ισπανός τεχνικός αναφέρθηκε στις μεταγραφές του Κώστα Μανωλά και του Ανδρέα Σάμαρη σε Ρόμα και Μπενφίκα, αντίστοιχα, ενώ υποστήριξε ότι υπάρχουν παίκτες στο ρόστερ που μπορούν να προσφέρουν περισσότερα από όσα περιμένει ο κόσμος της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 51χρονος προπονητής στο Novasports

Ice Bucket Challenge και ο Αλκόρτα (video)

Ice Bucket Challenge και ο Αλκόρτα (video)

Ο Ραφαέλ Αλκόρτα πήρε μέρος στο Ice Bucket Challenge και στήριξε την καμπάνια για έναν κόσμο χωρίς ALS. 

Δείτε το βίντεο...


ALEX WEB RADIO/TV

Τελέστηκε ο αγιασμός της Ακαδημίας (video)

Τελέστηκε ο αγιασμός της Ακαδημίας (video)

29/08/2014

Τον καθιερωμένο αγιασμό της ενόψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε το απόγευμα της Πέμπτης η Ακαδημία του συλλόγου μας.


Με ευχές για μία χρονιά γεμάτη ποδοσφαιρικές και προσωπικές επιτυχίες τελέστηκε το απόγευμα της Πέμπτης ο καθιερωμένος αγιασμός της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Παρόντα ήταν φυσικά όλα τα μέλη της Ακαδημίας - σύσσωμο το τεχνικό επιτελείο και οι φιλόδοξοι ποδοσφαιριστές – κι εκπρόσωποι της ΠΑΕ, ανάμεσα στα οποία ο Διευθύνων Σύμβουλος της «Θρύλος ΑΕ», κ. Γιώργος Παύλου, ο Γενικός Αρχηγός της Διεύθυνσης Ακαδημίας Ολυμπιακού, κ. Γρηγόρης Γεωργάτος, o τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας, κ. Θοδωρής Ελευθεριάδης, ο τεχνικός σύμβουλος και σκάουτερ της Διεύθυνσης Ακαδημίας, κ. Γιώργος Αμανατίδης και ο Διευθυντής Επικοινωνίας, κ. Κώστας Καραπαπάς.

Στο δρόμο για το Αγρίνιο

Στο δρόμο για το Αγρίνιο

29/08/2014
 
 
Για το Αγρίνιο ταξίδεψε το απόγευμα της Παρασκευής η αποστολή του Ολυμπιακού. Οι πρωταθλητές Ελλάδας αντιμετωπίζουν το βράδυ του Σαββάτου τον Παναιτωλικό, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής.
Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε στην αποστολή για το πρώτο εκτός έδρας ματς της σεζόν και τον Αλμπέρτο Μποτία. Ο Ισπανός αμυντικός που δεν είναι αρκετό καιρό στην Ελλάδα, ακόμα προσπαθεί να μάθει τη χώρα μας.
Έτσι, κατά τη διάρκεια του ταξιδιού για την πόλη της Αιτωλοακαρνανίας, ο 25χρονος ποδοσφαιριστής  έβγαλε μια φωτογραφία και την ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram.

ALEX WEB RADIO/TV

Κόντρα στην Αγγλία ο Κασάμι

Κόντρα στην Αγγλία ο Κασάμι 

Ο Παϊτίμ Κασάμι κλήθηκε στην Εθνική Ελβετίας για τον αγώνα με την Αγγλία στις 7 Σεπτεμβρίου!
Επιστροφή για τον Παϊτίμ Κασάμι στην Εθνική ομάδα της Ελβετίας, μετά την απουσία του από την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία, καθώς δεν είχε κληθεί στην αποστολή από τον τότε προπονητή της, Ότμαρ Χίτσφελντ.
Ο μέσος του Ολυμπιακού κλήθηκε από το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό της Ελβετίας, Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, στην 23μελή αποστολή για τον εναρκτήριο αγώνα της προκριματικής φάσης του EURO 2016 εναντίον της Αγγλίας στις 7 Σεπτεμβρίου
 
 
ALEX WEB RADIO/TV

Στην Εθνική Ολλανδίας ο Αφελάι

Στην Εθνική Ολλανδίας ο Αφελάι

O Ιμπραΐμ Αφελάι κλήθηκε στην Εθνική Ολλανδίας από τον Γκους Χίντινκ για πρώτη φορά ύστερα από περίπου δύο χρόνια!
Ο Ιμπραΐμ Αφελάι επιστρέφει στην Εθνική ομάδα της Ολλανδίας, καθώς έλαβε το κάλεσμα από το νέο ομοσπονδιακό τεχνικό των "οράνιε", Γκους Χίντινκ.
Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, ο οποίος σκόραρε στο επίσημο ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλ κόντρα στη Νίκη Βόλου (23/8, 3-1), κλήθηκε από τον Ολλανδό προπονητή ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ιταλία (4/9) και του ματς με την Τσεχία (9/9), στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.
Η τελευταία παρουσία του Αφελάι στην Εθνική ομάδα της χώρας του σημειώθηκε στις 14 Νοεμβρίου 2012, σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Γερμανία (0-0). Ο 28άχρονος εξτρέμ μετράει 5 γκολ σε 44 συμμετοχές με τους "οράνιε".

Τεράστια τιμή για τον Ολυμπιακό να έχει τόσους πολλούς διεθνείς παίκτες στη σύνθεσή του και ιδιαίτερα σε Εθνικές ομάδες όπως είναι αυτή της Ολλανδίας!


ALEX WEB RADIO/TV

Ντουρμάζ με Παναιτωλικό

Ντουρμάζ με Παναιτωλικό

29/08/2014
 
 Ντεμπούτο με τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα κάνει ο Ντουρμάζ, ο οποίος συμπεριελήφθη στην αποστολή του αγώνα. Εκτός ο Αφελάι. «Πρώτη» εφετινή για Μανιάτη.

Ντουρμάζ με Παναιτωλικό
Στον Τζίμι Ντουρμάζ θα είναι στραμμένα τα βλέμματα στον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ο Μίτσελ συμπεριέλαβε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας στην αποστολή της αναμέτρησης της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά από την ημέρα που «έκλεισε» η συμφωνία.

Θέλει Χολέμπας η Ρόμα

Θέλει Χολέμπας η Ρόμα

29/08/2014
 
 Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες από την Ιταλία πως η Ρόμα είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Χοσέ Χολέμπας!

Θέλει Χολέμπας η Ρόμα!
Άλλος ένας παίκτης του Ολυμπιακού είναι πολύ πιθανό να κάνει το δρομολόγιο Πειραιάς-Ρώμη!

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, μετά τους Βασίλη Τοροσίδη και Κώστα Μανωλά, η Ρόμα είναι έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στους πρωταθλητές Ελλάδας για την απόκτηση του Χοσέ Χολέμπας!

Μάλιστα, η φημολογία αυτή έγινε ακόμη πιο έντονη, από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός κινείται για την απόκτηση του αριστερού μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Εμιλιάνο Ινσούα. Πάντως, μέχρι στιγμής η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν έχει επιβεβαιώσει καμία από τις δύο υποθέσεις…


ALEX WEB RADIO/TV

«Σοκ» για τον ελληνικό αθλητισμό

«Σοκ» για τον ελληνικό αθλητισμό

29/08/2014
 
 Από την 1η Σεπτεμβρίου… καταρρέει ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού αθλητισμού, μια και δεν μπορούν να λειτουργήσουν κολυμβητήρια, γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, κλειστά γυμναστήρια κ.α.

«Σοκ» για τον ελληνικό αθλητισμό!
Δυστυχώς τα δυσάρεστα στην Ελλάδα της… παρακμής, της Τρόικας και των απίστευτων καταστάσεων, συνεχίζονται… Από την 1η Σεπτεμβρίου… καταρρέει ένα μεγάλο μέρος του ελληνικού αθλητισμού, μια κι εξαιτίας έλλειψης της Άδειας Λειτουργίας Αθλητικών Εγκαταστάσεων που βγαίνει από την Αποκεντρωμένη διοίκηση της εκάστοτε περιοχής, δεν μπορούν να λειτουργήσουν κολυμβητήρια, γήπεδα μπάσκετ, ποδοσφαίρου, κλειστά γυμναστήρια κ.α.

Κι αν κάποιος από τους υπευθύνους τολμήσει να παρανομήσει, τιμωρείται με 50.000 πρόστιμο ο υπεύθυνος της εγκατάστασης αλλά κι εκείνος που την χρησιμοποιεί, ενώ διώκεται και με ποινικές ευθύνες!

Κάνει «ποδαρικό» με Μανωλά

Κάνει «ποδαρικό» με Μανωλά

29/08/2014
 
 Καλά-καλά δεν έχει μπει στο κλίμα της Ρόμα ο Κώστας Μανωλάς και ο προπονητής των Ιταλών, Ρούντι Γκαρσία τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της πρεμιέρας της Serie A.

Κάνει «ποδαρικό» με Μανωλά
Τι κι αν ανακοινώθηκε μόλις την Τρίτη (26/8) η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό στην Ρόμα; Η ομάδα χρειάζεται τον Έλληνα αμυντικό και τον χρειάζεται τώρα!

Συγκεκριμένα, ο διεθνής στόπερ συμπεριελήφθη κανονικά στην αποστολή των Ρωμαίων που ανακοίνωσε την Παρασκευή ο προπονητής του συλλόγου, Ρούντι Γκαρσία ενόψει της εντός έδρας πρεμιέρας του ιταλικού πρωταθλήματος ενάντια στην Φιορεντίνα το Σάββατο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Περιμένει τον Ολυμπιακό η Λεβάντε

Περιμένει τον Ολυμπιακό η Λεβάντε

29/08/2014
 
 Πρόταση από τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Πάπε Ντιόπ φέρεται να περιμένει η Λεβάντε, σύμφωνα με τον ξένο Τύπο! Ήδη έχει βρει τον αντικαταστάτη του Σενεγαλέζου αμυντικού χαφ η ισπανική ομάδα!

Περιμένει τον Ολυμπιακό η Λεβάντε!
Όπως έχει αποκαλύψει ο Ισπανικός Τύπος, ο Ολυμπιακός έχει εισπράξει ήδη δύο αρνητικές απαντήσεις από τη Λεβάντε για την απόκτηση του Πάπε Ντιόπ, μέσα σε αυτή την εβδομάδα.

Europa League:Tι εβγαλε η κληρωτιδα στους ομιλους

Europa League:Tι εβγαλε η κληρωτιδα στους ομιλους

29/08/2014
 
Δεν είναι και η καλύτερη, αλλά και δεν είναι και απαγορευτική...
 Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν ελπίδες για να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League μετά την κλήρωση που έγινε για τους ομίλους   Για το «όνειρο» ο Αστέρας...

Μένουν Ευρώπη

Η κλήρωση για τους ομίλους του Europa League η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Μονακό έφερε τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ σε δύο ομίλους που τους αφήνουν ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν το ίδιο ευνοϊκά και για τον Αστέρα Τρίπολης, κάτι που αναμενόταν λόγω της παρουσίας των «αρκάδων» στο τέταρτο γκρουπ.

Ο Παναθηναϊκός κληρώθηκε στον πέμπτο (5ο) όμιλο και θα αντιμετωπίσει τις: Αϊντχόφεν, Εστορίλ και Ντιναμό Μόσχας.

Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε στον 11ο όμιλο και θα παίξει με τις Φιορεντίνα, Γκινγκάμπ και Ντιναμό Μινσκ.

Αρκετά δύσκολο το έργο των παικτών του Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες κληρώθηκαν στον 3ο όμιλο με τις Τότεναμ, Μπεσίκτας και Παρτιζάν.

Το ίδιο δύσκολο είναι και το έργο της μόνης ομάδας από την Κύπρο η οποία θα συμμετέχει στην διοργάνωση. Ο Απόλλωνας Λεμεσού θα αντιμετωπίσει τις Βιγιαρεάλ, Γκλάντμπαχ και Ζυρίχη (1ος όμιλος).


Αναλυτικά, όλοι οι όμιλοι του Europa League...

Η Ατλέτικο στο Καραϊσκάκη 43 χρόνια μετά..

Η Ατλέτικο στο Καραϊσκάκη 43 χρόνια μετά..

 29/08/2014

Η Ατλέτικο στο Καραϊσκάκη 43 χρόνια μετά!
Η Ατλέτικο θα διασταυρώσει και πάλι τα «ξίφη» της με τον Ολυμπιακό,. Οι δυο τους είχαν συναντηθεί στο Κύπελλο Κυπελλούχων της σεζόν 1992-’93, με την ισπανική ομάδα να παίρνει τελικά την πρόκριση στην ημιτελική φάση. Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξένησαν την Ατλέτικο στο ΟΑΚΑ και όχι στο Καραϊσκάκη.

Σεναριο για Εμιλιάνο Ινσούα (video)

Σεναριο για Εμιλιάνο Ινσούα (video)

29/08/2014

Ένα νέο όνομα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό! Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποκτήσουν τον Εμιλιάνο Ινσούα!

Πρόκειται για τον 25χρονο αριστερό μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης που τα τελευταία δύο χρόνια δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής στους πρωταθλητές Ισπανίας (3 και 6 αντίστοιχα) και σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες έχουν κινηθεί για την απόκτησή του και βρίσκονται κοντά στο να υλοποιηθεί το deal.

Europa League:Αυτοί πέρασαν στους ομίλους

Europa League:Αυτοί πέρασαν στους ομίλους

29/08/2014
 
 Δείτε τα αποτελέσματα στις ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League. Τριπλή ελληνική παρουσία, μία στις τρεις κυπριακές πέρασε (Απόλλων Λεμεσού), μπήκε ομίλους η Λόκερεν του Γκαλίτσιου, σοκ για Σοσιεδάδ.

Αυτοί πέρασαν στους ομίλους του Europa

Αναλυτικά οι ρεβάνς των πλέι-οφ του Europa League (σε παρένθεση το αποτέλεσμα του α’ αγώνα)

Απομένει το «Ο.Κ.» του Ολυμπιακού

Απομένει το «Ο.Κ.» του Ολυμπιακού

29/08/2014
 
 Προπονήσεις με τον Πανιώνιο έχουν ξεκινήσει ήδη ο Δημήτρης Κολοβός και ο Τάσος Αυλωνίτης, με τους παίκτες και τους Νεοσμυρνιώτες να αναμένουν την επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Απομένει το «Ο.Κ.» του Ολυμπιακού
Στον Πανιώνιο θα συνεχίσουν την καριέρα τους ο Δημήτρης Κολοβός και ο Τάσος Αυλωνίτης, οι οποίοι αναμένεται να παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί από τους Πειραιώτες ο δανεισμός των δύο παιδιών, με τους οποίους οι «κυανέρυθροι» ενισχύεται ακόμη περισσότερο.

Μήνυση κατά του Πουλίδο

Μήνυση κατά του Πουλίδο

29/08/2014
 
 Το σίριαλ… Πουλίδο περιπλέκεται! Η Τίγκρες παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σχετικά με το ζήτημα που έχει προκύψει με τον μεξικανό επιθετικό και έφτασε στο σημείο να τον απειλεί με μήνυση για δυσφήμιση!

Μήνυση κατά του Πουλίδο!
Οι σχέσεις του Άλαν Πουλίδο με την Τίγκρες από χθες το βράδυ είναι στη χειρότερη τους… φάση!

Η διοίκηση της ομάδας της Αργεντινής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για να ξεκαθαρίσει –όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της- κάποια ζητήματα σχετικά με τον Πουλίδο και το συμβόλαιό του.

Σε αυτή παρουσίασαν τα στοιχεία τα οποία έχουν στα χέρια τους και –βάσει των όσων υποστηρίζουν- «δένουν» τον παίκτη.

Οι δηλωσεις του Μαρινακη,Μιτσελ,Διαμαντακου,Καρεμπε (videos)

 Οι δηλωσεις του Μαρινακη,Μιτσελ,Διαμαντακου,Καρεμπε (videos)

29/08/2014


Δείτε το video με τις δηλώσεις στη Nova του Προέδρου της ομάδας μας, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την κλήρωση των ομίλων του Champions League.


Δείτε το video με τις δηλώσεις στη Nova του προπονητητης ομάδας μας, κ.Μιτσελ


Δημήτρης Διαμαντάκος 



 «Η κλήρωση είναι βατή. Εντάξει δεν είναι και πιο εύκολη κλήρωση. Έχουμε δύσκολους αντιπάλους, όπως η Ατλέτικο και η Γιουβέντους, αλλά εμείς θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες του κόσμου και της ομάδας». Για τις σκέψεις του σε σχέση με την περσινή σεζόν και αν βλέπει κάποιες ομοιότητες: «Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ομοιότητες με την περσινή σεζόν. Και πέρυσι παίζαμε με θεωρητικά μεγάλες ομάδες. Ήταν η Παρί και η Μάντσεστερ και τώρα μας έχει τύχη η Γιουβέντους και η Ατλέτικο. Νομίζω ότι έχουμε δείξει ότι μπορούμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες να καταφέρουμε κάτι καλό. Πλέον, δεν τις φοβόμαστε. Παίζουμε το δικό μας ποδόσφαιρο και νομίζω ότι και αυτό θα κάνουμε και φέτος».

Το σχόλιο του Κριστιάν Καρεμπέ

Διαβάστε την τοποθέτηση του Συμβούλου Στρατηγικής της Διοίκησης, κ. Κριστιάν Καρεμπέ, για την κλήρωση του UEFA Champions League.

Αναλυτικά:
Το σχόλιό του για τους αντιπάλους και την εφετινή διοργάνωση: «Νομίζω ότι είναι μία καλή ευκαιρία για εμάς. Είμαστε τυχεροί που θα παίξουμε απέναντι στη Γιουβέντους και την Ατλέτικο Μαδρίτης, την περσινή φιναλίστ του UEFA Champions League. Προφανώς πρέπει να παλέψουμε με τη Μάλμε για την τρίτη θέση, σε πρώτη φάση και βλέπουμε. Σίγουρα κάναμε και εμείς ένα πολύ καλό τουρνουά πέρυσι και καταφέραμε να προκριθούμε στους «16», οπότε γιατί όχι και φέτος; Ίσως να μπορούμε να το επαναλάβουμε. Ελπίζω ότι οι παίκτες θα είναι έτοιμοι».

Για την περσινή απώλεια της πρόκρισης στους «8»: «Πράγματι τη χάσαμε στις λεπτομέρειες, λόγω κάποιων παραμέτρων. Πιστέψαμε ότι μπορούσαμε να περάσουμε. Μας έλειψε κάτι. Νομίζω ότι με καλή νοοτροπία, πειθαρχία και πίστη μπορούμε να προχωρήσουμε και να πάμε πιο ψηλά. Ξέρω ότι γίνεται καλή δουλειά και φέτος. Ελπίζω ότι οι παίκτες θα μπορέσουν να το βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους ότι μπορούν να πετύχουν κάτι καλό στο UEFA Champions League».
Για το ποσοστό που δίνει στον Ολυμπιακό να προκριθεί: «100%. Πάντα 100%».

Για το εάν ο Ολυμπιακός θα αγοράσει κάποιον μεγάλο παίκτη στο «τελευταίο λεπτό»: «Νομίζω ότι ο κ. Βρέντζος και ο κ. Ισά προσπαθούν για το καλύτερο. Εάν ο προπονητής κρίνει ότι χρειάζεται, γιατί όχι»; 


ALEX WEB RADIO/TV

Aμα ηταν η ζηλεια ...ψωρα (video)

Aμα ηταν η ζηλεια ...ψωρα (video)

29/08/2014

Mε το που μπηκα σημερα στο προφιλ μου στο face book μου ειχαν επικολησει μια νεα σελιδα κομπλεξικων βαζελων που αυτην την φορα αλλαξαν οχι μια αλλα...τρεις  φανελες αλλων ομαδων και προφανως θα τις φορουν ολες μαζι η καθε μια ξεχωριστα καθε φορα που ο Ολυμπιακος αυτες τις ομαδες για τον θεσμο της κορυφαιας διασυλογικης διοργανωσης του Champions League.

O λογος βεβαια για τις φανελες Ατλετικο-Γιουβεντους-Μαλμε

Πιο κομπλεξικοι πεθαινετε βαζελακια...με το που εγινε η κληρωση και συμπληρωθηκε ο ομιλος που θα συμετεχει ο Ολυμπιακος και συγχρονως την ωρα που επαιζαν με το καφενειο την Μιντιλαντ ,εστησαν συγχρονως και μια σελιδα στο facebook την...Σύλλογος οπαδών Ατλέτικο, Γιουβέντους, Μάλμε
https://www.facebook.com/pages/%CE%A3%CF%8D%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B4%CF%8E%CE%BD-%CE%91%CF%84%CE%BB%CE%AD%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%93%CE%B9%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%AD%CE%BD%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%9C%CE%AC%CE%BB%CE%BC%CE%B5/1455025711438817 
Καλα ρε σεις...ποτε προλαβαν να μαζευτουν οι οπαδοι και των τριων ομαδων...καλα της Ατλτικο και της Γιουβεντους,αλλα υπαρχουν και οπαδοι της Μαλμε στην Ελλαδα...φυσικα και οχι απλα οι λαγοι αλλαξαν οχι μια φανελα αλλα τρεις..εκαναν ρεκορ .
Χτες μετα απο καιρο μετα την κληρωση,την ωρα που αρθρογραφουσα για τον Ολυμπιακο στο blog με πηρε τηλεφωνο ενας συγγαυρος φιλος και μου ειπε ...βριζουν στο chat...ε,καλα δεν ειναι η πρωτη φορα του λεω απο τους χουλιγκαν των πληκτρων...και μπαινω να τα σβησω ΓΑΥΡΟΣ ΚΑΛΟΣ ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΣ και κατι τετοια αντριλικια ειχε γραψει ο λαγος...παντα με την ανωνυμια του πληκτρολογιου.
Ειστε αξιολυπητοι βαζελακια...ουτε σαλιο δεν σας χαραμιζω,εισαστε πλεον τοσο ξεφτυλισμενοι που πλεον δεν αξιζει να ασχολειται κανεις με σας
Και επειδη τωρα εχω να ασχοληθω με σοβαρα πραγματαμε τον Ολυμπιακο μου σας αφιερωνω αυτο το βιντεακι λαγοκοτες...αυτοι ειστε και αυτο το βιντεο σας ταιριαζει..

Απολαυστε το...

ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ...




ALEX WEB RADIO/TV

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Η πρεμιέρα ΝΕΡΙΤ στις παραγωγές Ολυμπιακου


Η πρεμιέρα ΝΕΡΙΤ στις παραγωγές Ολυμπιακου

28/08/2014
 
Με τον αγώνα του Ολυμπιακου κόντρα στη Γιουβεντους που θα γινει την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου στο Καραισκακης θα κάνει πρεμιέρα στις παραγωγές Τσάμπιονς Λιγκ η ΝΕΡΙΤ.

Τις δυο προηγούμενες σεζόν, η ΕΡΤ και η ΔΤ αρκέστηκαν στις μεταδοσεις των εκτος εδρας αγώνων των Πειραιωτων και του Σαλκε-ΠΑΟΚ (πλει-οφ, ΔΤ), με τη Nova να αναλαμβάνει τα εντός, δηλαδη να κανει τις τηλεοπτικές παραγωγές.
Τη νέα σεζόν, η ΝΕΡΙΤ θα δειξει το Ολυμπιακός-Γιουβεντους και το συνδρομητικο τα παιχνίδια με Ατλετικο Μ. και Μαλμε στο Φάληρο. Υπάρχει, όμως, ένα τηλεοπτικα κοινό της ερχόμενης με τις προηγούμενες σεζόν και αυτο είναι ότι το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακου στους ομίλους θα το μεταδώσει η Nova.


ALEX WEB RADIO/TV

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Champions League

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού στο Champions League

28/08/2014
 
 Δύσκολη πρεμιέρα και φινάλε που του επιτρέπει να ορίζει απόλυτα την τύχη του αν διεκδικεί ως τότε πρόκριση, θα έχει ο Ολυμπιακός. Δείτε πως ορίστηκαν τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους.

Από το «σπίτι» του -έστω και μ’ έναν από τους δυνατούς του αντιπάλους- θα ξεκινήσει τη φετινή περιπέτεια του Champions League ο Ολυμπιακός.

Στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν την Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ το πρώτο εκτός έδρας ματς -την επόμενη αγωνιστική- θα το δώσουν στην πιο βατή έδρα, αυτή της Μάλμε.

Στη συνέχεια θ’ ακολουθήσουν τα παιχνίδια με τη Γιουβέντους, ενώ μετά την αναμέτρηση στο «Βιθέντε Καλντερόν», ο Ολυμπιακός θα ορίζει απόλυτα την τύχη του (είτε διεκδικεί πρόκριση στην επόμενη φάση, είτε στο Europa League) υποδεχόμενος στο φινάλε τους Σουηδούς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη ο Ρονάλντο

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην Ευρώπη ο Ρονάλντο

28/08/2014


Το απόγευμα της Πέμπτης (28/8) πραγματοποιήθηκε στο Μονακό η κλήρωση των ομίλων του Champions League της αγωνιστικής περιόδου 2014-15.
Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία ακολούθησε η βράβευση του κορυφαίου παίκτη της Ευρώπης για την περασμένη σεζόν.
Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν Μονάχου) και Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ Μαδρίτης) ήταν οι τρεις υποψήφιοι για το UEFA Best Player In Europe 2013-14.
Τελικά ο Πορτογάλος σταρ των "μερένγκες" ήταν ο νικητής του βραβείου, εκφράζοντας την περηφάνια του για τον σύλλογο, τον Κάρλο Αντσελότι και τους οπαδούς της Ρεάλ.
"Ήταν μια φανταστική σεζόν, μια ονειρική χρονιά, οπότε είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για την ομάδα μου, τον προπονητή και τους οπαδούς.
Είμαι ειλικρινά πολύ ευτυχισμένος. Πρέπει να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, γιατί χωρίς την ομαδικότητα τα προσωπικά βραβεία είναι αδύνατα", τόνισε χαρακτηριστικά ο Κριστιάνο Ρονάλντο.


ALEX WEB RADIO/TV

Ένα μήνα εκτός ο Πίρλο

Ένα μήνα εκτός ο Πίρλο

28/08/2014

Ένα μήνα εκτός ο Πίρλο!
Καθημερινα θα παρακολουθουμε τις αντιπαλους του Ολυμπιακου στο Champions League και θα σας ενημερωνουμε..
Μια σημαντική απουσία έχει να αντιμετωπίσει η Γιουβέντους στα πρώτα της επίσημα ματς. Πιο συγκεκριμένα ο Αντρέα Πίρλο έχει πάθει θλάση στον δεξιό μηρό.
Ο 35χρονος μέσος, που κάνει όλο το παιχνίδι της "βέκια σινιόρα" θα μείνει εκτός δράσης, για ένα μήνα, όπως έγινε γνωστό από τα ιταλικά ΜΜΕ.
Ο Πίρλο τραυματίστηκε στο πρόσφατο φιλικό της Γιουβέντους με τη Μίλαν. Έτσι δεν θα προλάβει να αγωνιστεί και στην πρεμιέρα της πρωταθλήτριας Ιταλίας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν προλαβαίνει τον Παναιτωλικό ο Αφελάι

Δεν προλαβαίνει τον Παναιτωλικό ο Αφελάι

Εξαιρετικά αμφίβολη είναι πλέον η συμμετοχή του Ιμπραΐμ Αφελάι κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς ο Ολλανδός εξτρέμ έκανε θεραπεία και στην προπόνηση της Πέμπτης (28/8).
Με πρωινή προπόνηση συνέχισαν και την Πέμπτη (28/8) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (30/8, 21:30) με τον Παναιτωλικό.
Oι ερυθρόλευκοι έριξαν το βάρος στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού και δούλεψαν ξανά με την μπάλα στα πόδια. Έκαναν ασκήσεις κατοχής και πίεσης, αρχικά ελεύθερα και μετά με περιορισμένες επαφές και γρήγορες πάσες.

Ο ρυθμός ήταν το ζητούμενο και εκεί έπεσε το βάρος. Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές έκαναν τελειώματα φάσεων και έπαιξαν δίτερμα, ολοκληρώνοντας την εκγύμνασή τους.

Ατομικό και θεραπεία έκανε ο Νταβίντ Φουστέρ, ενώ συντηρητικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε και ο Δημήτρης Σιόβας. Θεραπεία έκανε ο Ιμπραΐμ Αφελάι.

Το πρόγραμμα την Παρασκευή (29/8) περιλαμβάνει πρωινή προπόνηση, στις 09:00.


ALEX WEB RADIO/TV

Ξανά για Γκουϊντέτι ο Ολυμπιακός

Ξανά για Γκουϊντέτι ο Ολυμπιακός

28/08/2014
 
 Για «αναθέρμανση» του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Τζον Γκουϊντέτι της Μάντσεστερ Σίτι κάνει λόγο ένα… τιτίβισμα οπαδών των «πολιτών»!

Ξανά για Γκουϊντέτι ο Ολυμπιακός!
Στις αρχές του Αυγούστου, το όνομα του Τζον Γκουϊντέτι είχε «παίξει» για τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Ωστόσο, οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν ασχολήθηκαν με την περίπτωσή του, τοποθετώντας την στο… ψυγείο.

Όμως, forum των οπαδών των «πολιτών» -μέσω Twitter- έκανε λόγο για ενδιαφέρον των «ερυθρολεύκων» για τον Σουηδό επιθετικό, ο οποίος πολύ δύσκολα θα βρει και φέτος μία θέση στο ρόστερ της Σίτι.

«Ο γίγαντας της Ελλάδας Ολυμπιακός έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον στράικερ Τζον Γκουϊντέτι, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι περιττός στο ρόστερ», αναφερόταν στο συγκεκριμένο… τιτίβισμα.

ALEX WEB RADIO/TV

Μίτσελ: "Δεν μου φαίνεται πολύ άσχημη η κλήρωση"

Μίτσελ: "Δεν μου φαίνεται πολύ άσχημη η κλήρωση"

Ο Μίτσελ υπογράμμισε πως του αρέσει ο όμιλος του Ολυμπιακού στο Champions League και επισήμανε ότι σε αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι δύσκολες και επικίνδυνες.
Με οδηγό την περσινή χρονιά όπου θεωρητικά ο Ολυμπιακός δεν ήταν φαβορί για πρόκριση, αλλά τα κατάφερε, θα παίξουν και φέτος οι Πειραιώτες όπως είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ Γκονθάλεθ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίτσελ στην κάμερα της Nova:

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παντα επαιζε στα δυσκολα...

O OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ παντα επαιζε στα δυσκολα...

28/08/2014


Η κληρωτίδα ανέδειξε ως αντιπάλους του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ την Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Γιουβέντους και τη Μάλμε. Ο όμιλος μόνο εύκολος δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, δεδομένου ότι απέναντί του θα βρει την πρωταθλήτρια Ισπανίας, την πρωταθλήτρια Ιταλίας και την πρωταθλήτρια Σουηδίας.
Κι επειδή αυτό ακούγεται ως μη ενδιαφέρον, καθώς στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση συμμετέχουν κυρίως πρωταθλητές, μόνο έτσι δεν είναι.

Μαρινάκης: "Μας αρέσουν τα δύσκολα"

Μαρινάκης: "Μας αρέσουν τα δύσκολα"

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πιστεύει στην πρόκριση στην επόμενη φάση και το δηλώνει! Τι είπε για το ενδεχόμενο ενίσχυσης του Ολυμπιακού.
Αισιόδοξος για πρόκριση του Ολυμπιακού στη φάση των "16" του Champions League, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στην κάμερα της Nova:

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ,ο μονομαχος του Champions League,τα προφιλ των αντιπαλων του(videos)

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ,ο μονομαχος του Champions League τα προφιλ των αντιπαλων του (videos)

28/09/2014


Για μια ακόμη χρονιά ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο ραντεβού όλων των μεγάλων ονομάτων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Και για μια ακόμα χρονιά ζει την υπεροχη εμπειρια να βρισκεται στα μεγαλα σαλονια της Ευρωπης πρεσβευοντας παναξια εκτος απο τα εκατομυρια Ολυμπιακους ανα την Υφηλιο και μια ολοκληρη χωρα, την Ελλαδα.

Ολοι μας ζησαμε τις μεταγραφες των Ελληνων ποδοσφαιριστων σε μεγαλα club της Ευρωπης και με τιμες ρεκορ κατι που αποδεικνυει την αξια των Ελληνων ποδοσφαιριστων μεν αλλα και την τοσο προσεγμενη δουλεια που γινεται σε αυτους απο το τεχνικο τιμ τριπλασιαζοντας την αξια τους με τις αποδοσεις τους σε ολες τις Διεθνεις διοργανωσεις και κατα συνεπεια να πολλαπλασιαζεται η αξια τους στο ποδοσφαιρικο στερεωμα και να ειναι περιζητητοι.

Μεσα σε λιγα χρονια ο Ολυμπιακος καταφερε να φτασει τις Ακαδημιες του αλλα και την μεταπωλητικη αξια των ποδοσφαιριστων του να διογκωνεται και να ακολουθει τα αχναρια των υπολοιπων μεγαλων συλογων.



Η κληρωση του Champion League

Χρήση σπρέι στο Champions League

Χρήση σπρέι στο Champions League

28/09/2014

Χρήση σπρέι στο Τσάμπιονς Λιγκ
Η νέα χρονιά στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε ό,τι αφορά τη φάση των ομίλων ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης από το Μονακό και το "Γκριμάλντι Φόρουμ".
Εκεί έγινε η κλήρωση και παράλληλα, στο περιθώριο της διαδικασίας έγιναν γνωστές και ορισμένες νέες αλλαγές που θα γίνουν από τη νέα σεζόν.
Η πρώτη έχει να κάνει με τους διαιτητές. Από την αφετηρία της διοργάνωσης, το διήμερο 16-17 Σεπτεμβρίου, οι ρέφερι θα χρησιμοποιούν το σπρέι που είδαμε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Επιπλέον άλλαξε ο κανονισμός και οι κάρτες και οι τιμωρίες "σβήνουν". Κάτι που σημαίνει ότι στον τελικό δεν θα μεταφέρει κανείς τις κάρτες από τις προηγούμενες φάσεις της διοργάνωσης.


ALEX WEB RADIO/TV