ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Στην Αθήνα ο Γκετσεβίτσιους

Στην Αθήνα ο Γκετσεβίτσιους

Στην χώρα μας έφτασε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, ο οποίος θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ύμνοι για Θρύλο και Σπανούλη από τον Λιθουανό.
Συνοδεία του συμπατριώτη του, παίκτη των Μαΐάμι Χιτ, Ζιντρούνας Ιλγκάουσκας (ήρθε για διακοπές) αφίχθη στην Ελλάδα, ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ.
Ο Λιθουανός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν αυτό θα είναι διετές, όπως έγραφαν την Παρασκευή τα ξένα ΜΜΕ ή μικρότερης διάρκειας. Με το που ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνηση του στον Θρύλο, ο παίκτης θα επιστρέψει στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του με την οποία προετοιμάζεται για το Ευρωμπάσκετ που θα γίνει στην χώρα του.

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού από το RedPlanet.gr στην ήττα με 2-1 κόντρα στην Μπρέντα το Σάββατο (30/7), στο τέταρτο φιλικό ματς των ερυθρολεύκων στα πλαίσια της καλοκαιρινής τους προετοιμασίας. Κορυφαίος ο Φετφατζίδης, πολύ καλοί οι Μιραλάς, Ιμπαγάσα.
Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός στον τέταρτο φετινό φιλικό του αγώνα, κόντρα στην ολλανδική Μπρέντα, το Σάββατο 30/7.
H αναλυση της εμφάνισης των παικτών του Θρύλου στην αναμέτρηση κόντρα στην γερμανική ομάδα.

Παντού δεύτεροι

Παντού δεύτεροι

Αν έχει ένα καλό ο Παναθηναϊκός αυτό είναι ΜΟΝΟ ένα… Γουστάρει να βλέπει μια ζωή την πλάτη του Θρύλου, αλλά και να ήθελε δεν θα μπορούσε να κάνει αλλιώς αφού ο πρωταθλητής είναι τουλάχιστον πέντε επίπεδα πάνω απ’ όλους τους …ντόπιους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το Euro Club Index, ο Θρύλος βρίσκεται στην 39η θέση των ευρωπαϊκών ομάδων με 2.725 αφήνοντας …έτη φωτός πίσω του τον «Ευρωπαίο», ο οποίος βυθίζεται στην 58η θέση και όταν θα τον αποκλείσει η Οντένσε θα φτάσει σε τριψήφιο.

Αυτά για τους «αντικειμενικούς» αριθμολάγνους που όποτε βρίσκουν ευκαιρία στάζουν …χολή για τον Ολυμπιακό μας. 

www.thrylos.gr/

Ο Μιραλάς, το πανό και η “κόκκινη” κερκίδα! (ΦΩΤΟ)




Ο Μιραλάς, το πανό και η “κόκκινη” κερκίδα! (ΦΩΤΟ)

30.07.2011 Δείτε το φωτορεπορτάζ του sportdog από το φιλικό του Ολυμπιακού με την Μπρέντα στην Ολλανδία. Η εξέδρα των “ερυθρολεύκων”, οι γκριμάτσες του σκόρερ Μιραλάς και το φοβερό πανό για Μαρινάκη και... άλλους.

Ο Μιραλάς, το πανό και η “κόκκινη” κερκίδα! (ΦΩΤΟ)

Μπρέντα - Ολυμπιακός 2-1(photos+videos)

Μπρέντα - Ολυμπιακός 2-1(photos+videos)

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχε ένα γκολ σε επτά ευκαιρίες. Στην επανάληψη, η Μπρέντα εκμεταλλεύτηκε την κούραση της πειραϊκής ομάδας και με δύο γκολ του Σχαλκ έκανε την ανατροπή και νίκησε με 2-1. Άνοιξε λογαριασμό ο Μιραλάς, με μία απίστευτη γκολάρα.


Ο Ολυμπιακός έπαιξε καταπληκτικό ποδόσφαιρο στο πρώτο ημίχρονο, στο οποίο προηγήθηκε (0-1) με ένα εντυπωσιακό γκολ του Μιραλάς ύστερα από μία υπέροχη ασίστ του Φετφατζίδη στο 39', αλλά στο δεύτερο ημίχρονο του βγήκε η κούραση, με αποτέλεσμα να δεχτεί πρώτα την ισοφάριση στο 73' από τον Σχάλκ, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 81' σημείωσε το γκολ της νίκης (2-1) για την Μπρέντα.
Ασχέτως αν οι ερυθρόλευκοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα σε φιλικό, θα πρέπει να κρατήσουμε την πολύ καλή αίσθηση που μας άφησε η αγωνιστική παρουσία των Πειραιωτών στην αναμέτρηση. Ο Ολυμπιακός, αναμφίβολα, πραγματοποίησε την κορυφαία του εμφάνιση στα μέχρι τώρα ματς προετοιμασίας που έχει δώσει, παίζοντας απολαυστικό ποδόσφαιρο για περίπου 60 λεπτά. Έκανε πολλές ευκαιρίες στο παιχνίδι, πάταγε συνέχεια την αντίπαλη περιοχή, είχε την κατοχή της μπάλας, σωστή κυκλοφορία, πίεζε ψηλά, έχοντας κυριαρχήσει στο ματς.

Το ματς

Κυριακή στις 2 με Χέρενφεν




Κυριακή στις 2 με Χέρενφεν
30/7/2011 20:56:33
ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ...Με το φιλικό απέναντι στην Χέρενφεν ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την παλιά τους γνώριμη (από το τσάμπιονς λιγκ με όχι και τόσο καλές μνήμες) την Κυριακή στις 2 το μεσημέρι και ακολούθως θα πάρουν τον δρόμο της επιστροφής για τον Πειραιά. Από εκεί και πέρα το επόμενο φιλικό είναι την Πέμπτη στο Καραϊσκάκη με αντίπαλο την Γουέστ Μπρόμγουιτς.
www.rednews.gr

Η τύχη που της αξίζει

Η τύχη που της αξίζει

30/07/2011
 
Η τύχη που της αξίζειΣυνηθίζει να χαμογελάει στους ικανούς. Και η Εθνική Ελλάδας έχει αποδείξει ότι αξίζει την τύχη που την συνοδεύει στις κληρώσεις. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κληρώθηκε στον έβδομο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ με αντιπάλους τις Σλοβακία, Λιθουανία, Βοσνία, Λετονία, Λιχτενστάιν για τη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στην Βραζιλία το 2014.

Ο δρόμος για την Βραζιλία είναι τουλάχιστον βατός για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος που απέφυγε ιδιαίτερα... πολύπλοκους ομίλους. Υπενθυμίζεται ότι οι αναμετρήσεις στην ευρωπαϊκή ζώνη ξεκινούν στις 7 Σεπτεμβρίου 2012 και θα ολοκληρωθούν στις 15 Οκτωβρίου 2013.

Αναλυτικά η κλήρωση της ευρωπαϊκής ζώνης:

Ολυμπιακό... καρέ στο Λονδίνο

Ολυμπιακό... καρέ στο Λονδίνο

30/07/2011

Ένα χρόνο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και τέσσερις κολυμβητές του Ολυμπιακού έχουν κλείσει θέση για την μεγαλύτερη διοργάνωση του 2012. Ο Σπύρος Γιαννιώτης με το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε στα 10χλμ ανοιχτής θάλασσας του Παγκοσμίου πρωταθλήματος της Σαγκάης πήρε το εισιτήριο για το Λονδίνο όπως συνέβη και με την Μαριάννα Λυμπερτά στο ίδιο αγώνισμα. Στην πισίνα, ο Στέφανος Δημητριάδης έπιασε το όριο στα 200μ πεταλούδα στη Σαγκάη ενώ και η Νόρα Δράκου θα ταξιδέψει στο Λονδίνο αφού και αυτή τσέκαρε... εισιτήριο στα 50μ ελεύθερο
www.thrylos.gr
 

Φιλικό με Βόλο

Φιλικό με Βόλο

30/07/2011
Οι ομάδα Νέων του Θρύλου θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη του Ολυμπιακού Βόλου στο «ΕΑΚ Βόλου». Σε αυτό το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας, Σίνισα Γκόγκιτς, θα μπορέσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα εν όψει της σεζόν που έρχεται. Στο φιλικό με τον Βόλο αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι δύο νεοαποκτηθέντες, Αγγελος Βραμέντζαλης και Γιώργος Λύρας.
 
www.thrylos.gr

Tι έπαθε η Βέρντερ!

Tι έπαθε η Βέρντερ!

30/07/2011
Α... Παπα τι έπαθε η Βέρντερ! 
Εκτός συνέχειας του γερμανικού Κυπέλλου από τον πρώτο κιόλας γύρο έμεινε η Βέρντερ Βρέμης του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο «Πάπα» και οι συμπαίκτες του ηττήθηκαν με σκορ 2-1 από την άσημη Χάιντενχαϊμ και αποχαιρέτησαν νωρίς την διοργάνωση.

Δύο γκολ σημείωσε ο Φάνης Γκέκας στην επικράτηση της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης επί της Χάσελερ (2-0).

Γκολ και για τον Θάνο Πέτσο που προσφάτως κλήθηκε στην εθνική. Ο Έλληνας αμυντικός διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο παιχνίδι της Καϊζερσλάουτερν με την Δυναμό Βερολίνου.

Αποκλεισμός σοκ για την Μπάγερν Λεβερκούζεν στα πέναλτι (4-3, 3-3 κανονική διάρκεια και παράταση) από την Δυναμό Δρέσδης.

Οι Λιθουανοί που πέρασαν από τον Θρύλο

Οι Λιθουανοί που πέρασαν από τον Θρύλο

Η μεταγραφή του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους στον Ολυμπιακό, αποτελεί την έκτη μεταγραφή Λιθουανού παίκτη στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Το RedPlanet.gr σας θυμίζει τους προηγούμενους πέντε συμπατριώτες του "Γκέτσε" που φόρεσαν στο παρελθόν την ερυθρόλευκη φανέλα.
Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους αποτελεί τον έκτο Λιθουανό παίκτη που θα αγωνιστεί με την φανέλα του Ολυμπιακού στην ιστορία του συλλόγου. Οι προηγούμενοι πέντε έχουν σαν κοινό πως ποτέ δεν κατέκτησαν το Πρωτάθλημα με τους ερυθρόλευκους, ενώ οι περισσότεροι -λες και πρόκειται για κατάρα- αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα τραυματισμού, είτε κατά την διάρκεια παραμονής τους στον Πειραιά, είτε αργότερα.
Η λιθουανική σχολή πρόκειται για μία από τις κορυφαίες και παραδοσιακές δυνάμεις του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Και ο Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια, ανά περιόδους, φρόντιζε να ενισχύει το ρόστερ του με παίκτες από την "Lietuva". Ο πρώτος που ήρθε ήταν ο Αρτούρας Καρνισόβας την σεζόν 1997-98, δεύτερος ο Εουρέλιους Καρνισόβας (2005-06), ενώ την ίδια σεζόν (τρίτος) ήρθε και ο γκαρντ Ρενάλντας Σεϊμπούτις. Τέταρτος ο Αρβίντας Ματσιγιάουσκας (2006-07) και πέμπτος ο Λίνας Κλέιζα (2009-10).

Ξεκαθαρίζει το ρόστερ

Ξεκαθαρίζει το ρόστερ

30 Ιουλίου 2011

Με την επιστροφή της αποστολής του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, θα ξεκαθαρίσει και η σύνθεση της ομάδας
ΖΕΕΦΕΛΝΤΜετά τα δύο επικείμενα φιλικά παιχνίδια του Θρύλου με Μπρέντα και Χέρεφερν, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα το βράδυ της Κυριακής.
Προς το παρόν η προσοχή του Ισπανού τεχνικού είναι στραμμένη στα δύο φιλικά παιχνίδια εν όψει της ολοκλήρωσης της προετοιμασίας του Θρύλου, αλλά με την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει βγάλει αρκετά συμπεράσματα όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας.
Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Έρμελο, κανένας παίχτης δεν απόλαυσε την πολυτέλεια του ρεπό, καθώς ο Βαλβέρδε ήθελε όλους τους παίχτες σε φουλ ρυθμό εν όψει των φιλικών αγώνων.
Ωστόσο, οι παίχτες που θα απομακρυνθούν από τον Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση του 2ου σταδίου προετοιμασίας , θα ανακοινωθούν εντός των ημερών, και θα είναι το δεύτερο «ψαλίδισμα» του ρόστερ, καθώς το πρώτο είχε γίνει πριν την αναχώρηση της ομάδας για το Ζέεφελντ।
www.olympiacos24.gr

Στο πλευρό του και πάλι ο κόσμος

Στο πλευρό του και πάλι ο κόσμος
30 Ιουλίου

Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία του «ερυθρόλευκου» κόσμου στην Μπρέντα
opadoiΗ αγάπη του κόσμου για τον Ολυμπιακό, είναι ολοφάνερη καθώς φίλοι της ομάδας των Πειραιωτών θα δώσουν το παρών
στο προτελευταίο φιλικό που δίνει ο Ολυμπιακός στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του, ταξιδεύοντας από όλη την Ελλάδα για την Ολλανδία.
Ο σύνδεσμος του Θρύλου από το Ρόττερνταμ θα βρίσκεται κοντά στο πλευρό της ομάδας,ενώ φίλαθλοι από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, όπως Νεμέα, Χανιά, Αλεξανδρούπολη, Τρίπολη και Αθήνα θα συγκεντρωθούν στο «Rat Verlegh» προκειμένου να στηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα.
Υπολογίζεται ότι τουλάχιστον 700 εισιτήρια έχουν αγοραστεί από φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι επιβεβαιώνουν το σύνθημα «θα 'ναι παντού κοντά η Θύρα η 7»!
www.olympiacos24.gr

Φορτσάρουν οι Νέοι

Φορτσάρουν οι Νέοι



Φορτσάρουν οι Νέοι

Την προετοιμασίας τους ενόψει της νέας σεζόν εντείνουν οι παίκτες της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού. Φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με τον Εθνικό Άχνας έδωσαν στο Πήλιο, έπεται νέο με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Φιλικό παιχνίδι που είχε κυρίως προπονητικό χαρακτήρα και έμοιαζε με οικογενειακό διπλό έδωσαν οι ποδοσφαιριστές των Νέων του Ολυμπιακού την Παρασκευή. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν στο Πήλιο την πρώτη ομάδα του Εθνικού Άχνας, χωρίς όμως να κρατηθεί στον αγώνα το σκορ. Έτσι ο τεχνικός του Θρύλου, Σίνισα Γκόγκιτς, έβγαλε τα πρώτα του συμπεράσματα για την ομάδα που «φτιάχνει» στην Πορταριά του Πηλίου, εν όψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκίνησε την αναμέτρηση με τον Βλάχο κάτω από τα δοκάρια, τον Λυκογιάννη στα αριστερά της άμυνας και τον Γκίνο δεξιά. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο των «ερυθρολεύκων» ήταν οι Λεάντρο και Σούλης. Στα δεξιά της μεσαίας γραμμής ξεκίνησε ο Ιωαννίδης, στα αριστερά ο Βάντερσον με «κόφτες» τους Σιώπη, Σούκια.

Μπροστά από τους δύο τελευταίους αγωνίστηκε ο Γκόγκιτς και μοναδικός προωθημένος ο Διαμαντάκος। Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που ήταν στη διάθεση του Γκόγκιτς. Δηλαδή ο τερματοφύλακας Χουτεσιώτης και οι Ρουγκάλας, Κοτσαρίδης, Βουτσιώτης, Δημακάκος, Παιδάκης. Το επόμενο φιλικό των «ερυθρολεύκων» είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή κόντρα στους Νέους του Ολυμπιακού Βόλου.

www.katimagiko.gr

Πάρτε του έναν ...Ιμπαγάσα!

Πάρτε του έναν ...Ιμπαγάσα!

Πόσο πιο δυνατά να το φωνάξει ο Ερνέστο Βαλβέρδε ότι θέλει έναν ακόμα παικταρά στη μεσαία γραμμή όπως ο Αριέλ Ιμπαγάσα;

Πάρτε του έναν ...Ιμπαγάσα!

"Ιμπαγάσα είναι μόνο ένας", είπε ο Ισπανός και έδειξε ότι το πρόβλημα του Ολυμπιακού δεν είναι στη θέση του αμυντικού χαφ αλλά σε αυτή του "δεκαριού".

Με τον Μοντεστό, τον Ουρτάδο και τον Φέισα, η χρονιά θα βγει άνετα στη θέση του αμυντικού χαφ. Σε αυτή του "δεκαριού" όμως υπάρχει μόνο ο Ιμπαγάσα και ίσως ο Γιέστε ο οποίος δεν έχει επωμιστεί ποτέ στην καριέρα του το ρόλο του παρτενέρ ενός αμυντικού χαφ.

Ο Ισπανός προπονητής του Ολυμπιακού διακρίνει ότι το πρόβλημα είναι στην οργάνωση του παιχνιδιού και να δείτε που δεν πρόκειται να ζητήσει αμυντικό χαφ, αλλά επιτελικό

www.sportdog.gr

«Τόρο» σερβίρει, Ντάρκο... πίνει!


«Τόρο» σερβίρει, Ντάρκο... πίνει!

«Τόρο» σερβίρει, Ντάρκο... πίνει!

Η... τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς το αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο στις προπονήσεις του Ολυμπιακού στην Ολλανδία. Έχει βέβαια, και τον Τοροσίδη για... σέρβερ και τα γκολ μπαίνουν μαζεμένα!

Θέση στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού πήρε για λίγη ώρα στη σημερινή πρωινή προπόνηση του Ολυμπιακού ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, με τον Βασίλη Τοροσίδη να του... σερβίρει έτοιμα γκολ και τον Σέρβο να γνωρίζει την αποθέωση.

Συνεχίστηκαν και σήμερα οι δυνατές προπονήσεις για τον Ολυμπιακό, λίγες ώρες πριν το φιλικό ματς με την Μπρέντα, και ο Ερνέστο Βαλβερδε είδε και πάλι τους παίκτες του να δίνουν το εκατό τοις εκατό των δυνάμεών τους ώστε να βγάλουν σωστά το πρόγραμμα προπόνησης.

Πάντως, μια στιγμή... χαλάρωσης για όλη την ομάδα ήταν όταν λίγο μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, ο Σέρβος, πρώην επιθετικός των Πειραιωτών, που σε πολλές προπονήσεις λαμβάνει μέρος, πήρε θέση στην κορυφή της επίθεσης και ο διεθνής πολυσύνθετος αμυντικός ξεκίνησε να του… σερβίρει από τα δεξιά। Μάλιστα ο Ντάρκο απέδειξε ότι... η τέχνη δεν ξεχνιέται και γνώρισε την αποθέωση σε ένα όμορφο γκολ που πέτυχε!

www.katimagiko.gr

Ο «εκτελεστής» και ο Σπανούλης…

Ο «εκτελεστής» και ο Σπανούλης…

Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους βρίσκεται από το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ελλάδα προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιο του και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις… "Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που κυνηγάει όλους τους στόχους। Διακρίνεται κάθε χρόνο στην Ευρωλίγκα και χαίρομαι πολύ που θα φορέσω τη φανέλα του. Είναι πολύ σπουδαίο για μένα το γεγονός ότι θα παίξω δίπλα στον Σπανούλη, τον οποίο θεωρώ από τους κορυφαίους πλέι μέικερ της Ευρώπης", είπε αρχικά και συμπλήρωσε: "Ξέρω που έχω έρθει. Ελπίζω να καταφέρω να έχω μια καλή καριέρα". Όσο αφορά σε ερώτηση που του έγινε για το μπάτζετ (λες και είναι ο Αγγελόπουλος ο άνθρωπος) ήταν αποστομωτικός… "Ποτέ δεν κοιτάω τους παίκτες που πλαισιώνουν μια ομάδα, αλλά τους στόχους της".

www.rednews.gr

Οι πτέρυγες το μυστικό

Οι πτέρυγες το μυστικό

Η τέταρτη εβδομάδα προετοιμασίας ολοκληρώνεται. Και ο Ολυμπιακός της νέας περιόδου από εδώ και στο εξής θα αρχίσει να παίρνει μορφή.

Οι πτέρυγες το μυστικό

Να σχηματοποιείται δηλαδή μέσα από τα πιο "ισχυρά" φιλικά παιχνίδια. Την Πέμπτη με τη Γουεστ Μπρομ, την Κυριακή με την Κατάνια. Αργότερα με την Γαλατά και ίσως (καθώς ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί) και με την Σαχτάρ. Δυνατά τεστ μέσα από τα οποία ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα κάνει πια το μοντάρισμα για τη νέα περίοδο. Οι γενικές δοκιμές ολοκληρώνονται σήμερα Σάββατο (30/07) και αύριο, με την Μπρέντα και τη Χέρενφειν.

Ακολουθεί η πραγματικά σοβαρή διαδικασία. Η συγκέντρωση στη νέα εντεκάδα, συν τους τέσσερις-πέντε ακόμη που θα πλαισιώσουν την προσπάθεια της πρώτης γραμμής. Εννοείται πως δεν μπορεί να πει κανείς με σιγουριά, πόσα από τα νέα πρόσωπα θα χωρέσουν σε αυτή την 15-16άδα. Πλην του Κοστάνζο και του Γέστε, για όλους υπάρχει ένα ερωτηματικό. Είτε πάνε καλά ως τώρα στην προετοιμασία είτε όχι, αν όντως μπορούν να σπρώξουν πιο πίσω τους "υπάρχοντες". Είναι μια συζήτηση "ανοιχτή".

Το ζητούμενο ωστόσο δεν είναι τα νέα πρόσωπα, προκειμένου ο Ολυμπιακός να κάνει ένα βήμα παρακάτω. Το ζητούμενο είναι ο περσινός κορμός. Το πώς εκείνος θα δείξει βελτιωμένος και στην ομαδική λειτουργία του, αλλά και στην ατομική. Υπάρχουν περιθώρια. Και υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που μπορούν να ανεβάσουν ταχύτητα, σε σχέση με όσα είδαμε πέρσι.

Ποιοι έβγαλαν πέρσι τα... κάστανα από τη φωτιά; Ο Φουστέρ, ο Ιμπαγάσα, ο Αβραάμ, ο Μιραλάς και ο Μέλμπεργκ, καθώς και οι Μοντέστο και Τζιμπούρ στον δεύτερο γύρο. Αρχικά λοιπόν θα πρέπει όλοι αυτοί να παραμείνουν στο περσινό επίπεδο. Κοινό σημείο όλων των παραπάνω; Το γεγονός ότι ως επί το πλείστον, όλοι τους κινούνται στον άξονα. Εκεί όπου πρακτικά έχει προστεθεί ήδη ο Γέστε, ένας αριστεροπόδαρος στόπερ που τόσο ήθελε ο Βαλβέρδε (Μαρκάνο) και που θεωρητικά είναι πιθανό να προκύψει και ένας ακόμη αμυντικός χαφ. Μια χαρά υλικό. Και ποιοτικά και ποσοτικά για το απαραίτητο rotation.

Που λοιπόν πέφτει το βάρος της βελτίωσης σε σχέση με την περσινή ομάδα; Στα φτερά... Στις δύο πτέρυγες. Εκεί όπου: Ο Τοροσίδης είχε φανταστικό πρώτο γύρο, αλλά μετά εξαφανίστηκε και πλέον εδώ και καιρό είναι το σώμα του στον Ολυμπιακό και το πνεύμα του σε... μεταγραφικές αναζητήσεις. Ο Μανιάτης ήρθε με την αλλαγή του έτους, πήρε ματς αλλά έδειξε πως θέλει ακόμη αρκετή δουλειά για να σταθεί στην ομάδα του Βαλβέρδε. Ο Χολέμπας ήταν πέρσι η ρεζέρβα του Μπράβο, αλλά φέτος η πλάτη του θα "φορτωθεί" με φανέλα βασικού.

Ο Φετφατζίδης πέρσι ξεκίνησε με... τα φρένα σπασμένα, αλλά σταδιακά δεν μπόρεσε να κρατήσει την θέση του στην 11άδα. Ο Ριέρα προσέφερε αρκετά, αλλά ποτέ τόσα ώστε να κερδίσει τη μάχη με τον ίδιο του τον εαυτό, δηλαδή τις απαιτήσεις που συνοδεύουν το τεράστιο όνομα του. Ο Ζαϊρί έγινε Χαβίτο και που τον Ρόμενταλ τον έφαγε... η μαρμάγκα, είτε για χάρη του Γκρμπιτς που έχει μπει δυνατά στην προετοιμασία, είτε επειδή ο Βαλβέρδε έκρινε ότι δεν κάνει.

Τα δίδυμα στις πτέρυγες λοιπόν είναι το πραγματικό μυστικό βελτίωσης του Ολυμπιακού। Το πώς θα σχηματισθούν και τι αποτέλεσμα μπορεί να δώσουν...

www.sportdog.gr

Τα τετ α τετ του Ερνέστο

Τα τετ α τετ του Ερνέστο


Τα τετ α τετ του Ερνέστο

Σύντομες συνομιλίες με τρεις «ερυθρόλευκους» είχε ο Ερνέστο Βαλβέρδε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρωινής προπόνησης του Σαββάτου.

Ο «Τσινγκούρι» δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του και θέλει να διατηρεί όλους τους παίκτες του σε εγρήγορση και ταυτόχρονα να τους εξηγεί συνεχώς την παραμικρή λεπτομέρεια. Παράλληλα, μιλώντας στον καθένα ξεχωριστά θέλει να διατηρεί σε υψηλό επίπεδο την ψυχολογία τους.

Έτσι συνέβη και σήμερα το πρωί, όταν ο Ισπανός τεχνικός είχε τετ-α-τετ με τους Φρανσουά Μοντεστό, Αλεξάνταρ Κάταϊ και Γιώργο Βαλεριάνο. Στον Γάλλο εξηγούσε κάποια θέματα τακτικής, ενώ στον Σέρβο προσπάθησε να του εξηγήσει ότι δεν χρειάζεται να είναι αγχωμένος και να παίζει πιο απλά.

Τέλος, αναφορικά με τον «Βάλε», ο Βαλβέρδε είναι άκρως ικανοποιημένος με την παρουσία του στην προετοιμασία και θέλησε να τον επιβραβεύσει εξηγώντας του ταυτόχρονα κάποια ζητήματα τακτικής φύσεως

www.sportdog.gr

11 Παγκόσμιοι Θρύλοι!

11 Παγκόσμιοι Θρύλοι!

30/07/2011



Εν αντιθέσει με τα ατομικά αθλήματα στα ομαδικά η Ελλάδα δεν έχει να επιδείξει και πολλά μετάλλια σε Παγκόσμια πρωταθλήματα. Χάρις στα «χρυσά» παιδιά της Άρσης Βαρών, του στίβου και της ιστιοπλοΐας και της κολύμβησης κατά κύριο λόγο η Ελλάδα έχει… χορτάσει από μετάλλια στη μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου. Στα ομαδικά όμως η μικρή μας χώρα έχει μόνο τρία. Τρία και τα τρία διαφορετικών αποχρώσεων.

«Θα παίξουμε με Ολυμπιακό»

«Θα παίξουμε με Ολυμπιακό»

29 Ιουλίου, 2011
ΛουτσέσκουΗ Σαχτάρ θέλει να πάιξει φιλικό με τον Ολυμπιακό και παρά το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, οι Ουκρανοί το θεωρούν σχεδόν σίγουρο.
Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός της ουκρανικής ομάδας Μιρτσέα Λουτσέσκου σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα terrikon, όταν ρωτήθηκε για το φιλικό με τους ερυθρόλευκους, τόνισε: «είναι πολύ πιθανό το παιχνίδι να διεξαχθεί στην Αθήνα στις 24 Αυγούστου».
Aπό τον Ολυμπιακό ούτε διαψεύδουν ούτε επιβεβαιώνουν την πληροφορία, με τη θέση της ΠΑΕ να είναι «τίποτα ανακοινώσιμο» αυτή τη στιγμή.
www.olympiacos24.gr

Φεύγει αν βρει ομάδα από τη χώρα του

Φεύγει αν βρει ομάδα από τη χώρα του

30 Ιουλίου, 2011
Ένα ευχάριστο νέο προέκυψε για τον Ολυμπιακό.
ΝΤΑΡΜΠΙΣΑΙΡΟ Ματ Ντάρμπισιρ, μετά τη νέα επαφή που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, αποφάσισε να αλλάξει στάση και πλέον είναι θετικός στο να αποχωρήσει από την ομάδα αρκεί να βρεθεί πρόταση από σύλλογο της Αγγλίας και ν απάρει μια μικρή αποζημίωση από τους Πρωταθλητές Ελλάδας.
Αυτό συμφέρει τον Ολυμπιακό, μιας και οι Πειραιώτες προσπαθούν εδώ και καιρό να «ξεφορτωθούν» το συμβόλαιο του Άγγλου φορ.

/www.olympiacos24.gr/

Μισή ώρα αργότερα το φιλικό με Μπρέντα

Μισή ώρα αργότερα το φιλικό με Μπρέντα

29 Ιουλίου, 2011
ΡΙΕΡΑ ΜΙΡΑΛΑΣΣτις 9μμ ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει το αυριανό φιλικό του Ολυμπιακού στην Ολλανδία.
Μισή ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη θα ξεκινήσει αύριο το φιλικό του Ολυμπιακού με την Μπρέντα στην Ολλανδία. Η αλλαγή που πριν λίγα λεπτά έγινε γνωστή στην αποστολή των «ερυθρόλευκων», οφείλεται σε αίτημα της Ολλανδικής τηλεόρασης που έχει αναλάβει την παραγωγή της μετάδοσης.
Έτσι, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9μμ ώρα Ελλάδας, αντί στις 8.30 μμ που είχε αρχικά προγραμματιστεί. Με την ευκαιρία να σημειωθεί ότι ο αγώνας στην χώρα μας θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το NOVA SPORTS 2.

www.olympiacos24.gr

Γέστε: «Άργησα να έρθω»

Γέστε: «Άργησα να έρθω»

30 Ιουλίου, 2011 
O Φραν Γέστε παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα τόνισε ότι θα προσπαθήσουν για το καλύτερο όλοι στην ομάδα.
Αναλυτικά η συνέντευξη του Βάσκου σε εκπροσώπους του Τύπου στο Έρμελο:
Πώς περίμενες να βρεις τα πράγματα στην Ελλάδα και πώς ήταν τελικά; Σε άφησαν ικανοποιημένο όλα όσα συνάντησες στον Ολυμπιακό;
«Είχα πολύ καλή αποδοχή από τους συμπαίκτες μου. Και το τεχνικό τιμ και το ιατρικό τιμ είναι στο επίπεδο που εγώ περίμενα, αλλά το πιο σημαντικό είναι οι αισθήσεις και η δική μου αίσθηση είναι πάρα πολύ καλή. Κάθε μέρα που περνάει και είμαι εδώ, νιώθω πάρα πολύ ικανοποιημένος».

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ !!!!

30 Ιουλίου, 2011
Τα 45α του γενέθλια γιορτάζει σήμερα(30/7) ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ
Ο προεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός γίνεται 45 ετών και ο ΑLEX WEB RADIO/TV του ευχεται χρόνια πολλά, με υγεία πάνω απ' όλα, με πολλές επιτυχίες στη ζωή του  και να κάνει τον κόσμο του Ολυμπιακού μας περήφανο όπως έκανε τον τελευταίο χρόνο που είναι στην ομάδα.
Πολύχρονοςπρόεδρε!                                                                       
  
ALEX WEB RADIO/TV

Μουντιαλική… κλήρωση

Μουντιαλική… κλήρωση

30/07/2011
Μουντιαλική… κλήρωση 
Τους αντιπάλους της στα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2014, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Βραζιλίας, θα μάθει σήμερα η Εθνική, στην κλήρωση που θα γίνει στη Μαρίνα ντα Γκλόρια του Ρίο Ντε Τζανέιρο (21:00 ώρα Ελλάδος).

Η «Γαλανόλευκη» θα τοποθετηθεί στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας και προσμένει σε μια ευνοϊκή κλήρωση αφού αποφεύγει ομάδες όπως η Ισπανία, Ολλανδία, Γερμανία, Αγγλία, Πορτογαλία, Ιταλία, Κροατία και Νορβηγία.

Το «παρών» στην κλήρωση εκπροσωπώντας το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσουν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Σοφοκλής Πιλάβιος, και ο προπονητής της ομάδας, Φερνάντο Σάντος.


Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας:

Ανακοίνωσε... Γκετσεβίτσιους η Λιέτουβος Ρίτας

Ανακοίνωσε... Γκετσεβίτσιους η Λιέτουβος Ρίτας

30/07/2011
Ανακοίνωσε... Γκετσεβίτσιους η Λιέτουβος Ρίτας
Τη μετακίνηση του Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους στον Ολυμπιακό επισημοποίησε-πριν τους «ερυθρόλευκους»-η Λιέτουβος Ρίτας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Ο 23χρονος σούτινγκ γκαρντ αναμένεται το μεσημέρι (14:30) στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, αφού οι «ερυθρόλευκοι» κατέβαλαν την οψιόν αγοράς του και αποδεσμεύτηκε από τους δευτεραθλητές Λιθουανίας.

«Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους μετακομίζει από τη Λιέτουβος Ρίτας στην Ελλάδα. Ο σύλλογος ήθελε να κρατήσει στις τάξεις του έναν από τους ηγέτες της ομάδας, αλλά ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε έναν όρο που υπήρχε στο συμβόλαιό του και συμφώνησε μαζί του, καθώς μέχρι την 1η Αυγούστου είχε δικαίωμα να αποδεσμευτεί έναντι 250.000 ευρώ. Μετά από διαπραγματεύσεις ο Ολυμπιακός εξασφάλισε τα δικαιώματα του παίκτη, ο οποίος το Σάββατο αφήνει το προπονητικό καμπ της εθνικής Λιθουανίας για να ταξιδέψει στην Ελλάδα και να υπογράψει, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις», αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Λιέτουβος Ρίτας.

www.sport-fm.gr

Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

"Και τι έγινε που είστε η Μπαρτσελόνα;" (ΒΙΝΤΕΟ)


"Και τι έγινε που είστε η Μπαρτσελόνα;" (ΒΙΝΤΕΟ)
29.07.2011 Η αποστολή της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στην Ουάσιγκτον με αφορμή το φιλικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο κι οι άνθρωποι της ομάδας είχαν την ιδέα να πάνε για βολτίτσα και φωτογραφίες στο "National Mall", ένα πάρκο που βρίσκεται κοντά στον Λευκό Οίκο...
"Και τι έγινε που είστε η Μπαρτσελόνα;" (ΒΙΝΤΕΟ)
Το θέμα είναι οτι μια Αμερικανίδα αστυνομικός είχε... αντίθετη άποψη και τους έστειλε πίσω στο πούλμαν, με τους παίκτες και τον Πεπ Γκουαρντιόλα να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι σαν... σχολιαρόπαιδα!

Κατέθεσε έφεση ο Βόλος

Κατέθεσε έφεση ο Βόλος

29/07/2011

Έφεση κατέθεσε ο Ολυμπιακός Βόλου προκειμένου να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες έχει για παραμονή στην Σούπερ Λιγκ, όπως έκανε γνωστό η ΠΑΕ μέσω επίσημης ανακοίνωσης.
«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ κατέθεσε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, θεωρώντας την άδικη και νομικά αστήρικτη», τονίζει, αναφερόμενη στην απόφαση υποβιβασμού στην Football League ως συνέπεια της εμπλοκής της στο σκάνδαλο με τους στημένους αγώνες», αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ.
Κατά πάσα πιθανότητα η υπόθεση θα εκδικαστεί την προσεχή Τετάρτη από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.

www.thrylos.gr/

Παίζουν όπου θέλουν οι NBAερς

Παίζουν όπου θέλουν οι NBAερς

29/07/2011
Το ελεύθερο στις υπερατλαντικές μετακινήσεις παικτών ΝΒΑ μέχρι την άρση του λοκ άουτ στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου έδωσε σήμερα η Παγκόσμια Ομοσπονδία Μπάσκετ (FIBA), η οποία, σε ανακοίνωσή της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κατά τη διάρκεια του λοκ άουτ στο ΝΒΑ οι παίκτες είναι ελεύθεροι να αγωνιστούν όπου θέλουν, είτε πρόκειται για εθνικές ομάδες, είτε για συλλόγους».

Ωστόσο, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι όποιος παίκτης μεταβεί σε ομάδα εκτός ΗΠΑ, τότε το ρίσκο είναι προσωπικό, ειδικά στην περίπτωση που τραυματιστεί.

Η ανακοίνωση ήρθε μία ημέρα πριν το κρίσιμο ραντεβού του Κόμπι Μπράιαντ με τους ανθρώπους της Μπεσίκτας, στην οποία και θα κριθεί αν ο «αστέρας» των Λέικερς γίνει συμπαίκτης στην τουρκική ομάδα με τον σούπερ σταρ των Νετς, Ντερόν Ουίλιαμς.

Πρόσφατα, μάλιστα, και ο πρώτος σκόρερ του ΝΒΑ, Κέβιν Ντουράντ (Οκλαχόμα), αποκάλυψε ότι οι πιθανότητες για μια υπερατλαντική μετακίνησή του είναι 50-50.

Στο μεταξύ, ο γενικός γραμματέας της FIBA, Πάτρικ Μπάουμαν, ανέφερε μεταξύ άλλων σε δική του ανακοίνωση ότι: «Σκοπός μας είναι να προωθήσουμε το μπάσκετ σε παγκόσμιο επίπεδο και υποστηρίζουμε την επιθυμία κάθε παίκτη να αγωνιστεί όπου και όποτε θέλει».
www.thrylos.gr/

Αυτή είναι η Μπρέντα

Αυτή είναι η Μπρέντα

29/07/2011
Η τρίτη αντίπαλος του Θρύλου στην Ολλανδία είναι η Μπρέντα. Μία ομάδα την οποία ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν, πάλι σε φιλικό αγώνα, την περίοδο 1998-99. Τότε ο πρωταθλητής είχε ηττηθεί 1-0 αλλά εκείνη η χρονιά μας έχει μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό όλων των Ολυμπιακών, γιατί ο Θρύλος πήρε το νταμπλ στην Ελλάδα παίζοντας απίστευτο ποδόσφαιρο ενώ στην Ευρώπη έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, πριν αποκλειστεί από τον ...αέρα και το γκολ του Αντόνιο Κόντε. Μακάρι η φετινή σεζόν να είναι παρόμοια με τότε και γιατί όχι, καλύτερη.

Απαγόρευσε τους εθνικούς ύμνους η Ευρωλίγκα

Απαγόρευσε τους εθνικούς ύμνους η Ευρωλίγκα

29 Ιουλίου, 2011 
ΣΕΦΜέσα σε 250 σελίδες, όπου αναγράφονται οι οδηγίες για την νέα αγωνιστική περίοδο της Ευρωλίγκας, υπάρχει και μια παράγραφος, που απαγορεύει την ανάκρουση των εθνικών ύμνων των χωρών απ τις οποίες προέρχονται οι ομάδες που αγωνίζονται.
Συνήθως, στα ματς του ΣΕΦ, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, πριν τον αγώνα, έπαιζε τους εθνικούς ύμνους, κάτι το οποίο όμως δε πρόκειται να συμβεί ξανά απο τη νέα χρονιά, αφού η Ευρωλίγκα δε το επιτρέπει πλέον.

www.olympiacos24.gr

Μαθαίνει ελληνικά ο Κοστάντσο

Μαθαίνει ελληνικά ο Κοστάντσο

29 Ιουλίου, 2011 
ΚοστάντσοΟ Φράνκο Κοστάντσο έχει βάλει σκοπό να καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και είναι ο επάξιος αντικαταστάτης του Αντώνη Νικοπολίδη.
Για να πετύχει όμως αυτό, εκτός από σκληρή δουλειά,  χρειάζεται να υπάρχει συνεννόηση με την άμυνα. Στο πρώτο, ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού έχει δείξει ότι πρόκειται για πολύ εργατικό άνθρωπο που δουλεύει καθημερινά και σκληρά με τον Αλέκο Ράντο. Όσον αφορά τον τρόπο που θα συνεννοείται με τους αμυντικούς, ο Φράνκο φρόντισε να μάθει κάποια ελληνικά.
Ήδη στην πρωινή προπόνηση φώναζε τις λέξεις «έξω» και «πάμε» και συνεχίζει μέχρι να μάθει και άλλα.

www.olympiacos24.gr

Πολυφωνία στο σκοράρισμα

Πολυφωνία στο σκοράρισμα

29 Ιουλίου, 2011 
Δέκα με… τόνο πήραν το πρωί οι παίκτες του Ολυμπιακού καθώς στο εκπαιδευτικό διπλό που έγινε στο μισό γήπεδο σημειώθηκαν δέκα γκολ.
ΡΙΕΡΑ ΜΙΡΑΛΑΣΜάλιστα, υπήρχε πολυφωνία στο σκοράρισμα, καθώς μόνο ο Μιραλάς σημείωσε δύο τέρματα. Από ένα πέτυχαν οι Μοδέστο, Φουστέρ, Σουμπίνιο, Πάντελιτς, Βαλεριάνος, Ριέρα, Μέλμπεργκ και Μανιάτης.
Να σημειωθεί πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε χώρισε τους ποδοσφαιριστές του σε τρία γκρουπ. Στο πρώτο ήταν οι Κοστάντζο, Μιραλάς, Φετφατζίδης, Παπάζογλου, Γκαλίτσιος, Φουστέρ, Χολέμπας και Σουμπίνιο. Στο δεύτερο οι Δασκαλάκης, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Μοδέστο, Ιμπαγάσα, Κάταϊ, Μαρκάνο και Γκρμπιτς, ενώ στο τρίτο ήταν οι Βαλεριάνος, Γέστε, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Πάντελιτς, Μανιάτης, Φέισα και Ουρτάδο. Μπαλαντέρ ήταν οι Ριέρα και Χαβίτο.
Κατά τα άλλα οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ελεύθερο το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς το Σαββατοκύριακο θα δώσουν δύο φιλικά παιχνίδια. Αρχικώς, το Σάββατο στις 20.30 θʼ αντιμετωπίσουν την Μπρέντα και εν συνεχεία την Κυριακή στις 14.00 θα παίξουν με την Χερενφέιν.

www.olympiacos24.gr/

1000 ευρώ, κάθε μήνα για ένα χρόνο!!!

1000 ευρώ, κάθε μήνα για ένα χρόνο!!!

29 Ιουλίου, 2011
ΣΗΜΑΟ επιχειρηματίας και παλαιός ένθερμος φίλαθλος του Ολυμπιακού, κ. Αντώνιος Ευδαίμων ενημέρωσε το προεδρείο του Συνδέσμου ότι θα προσφέρει κάθε μήνα, και για έναν χρόνο,  στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ το ποσό των 1.000 ευρώ!
Ποσό ιδιαίτερα σημαντικό αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο για τον σύλλογο. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Ευδαίμων είχε προσφέρει πρόσφατα στην ομάδα πόλο ανδρών πριμ ύψους 5.000 ευρώ για την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδας στο φάιναλ 4 της Καλύμνου. Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμα του κου Ευδαίμων και άλλοι φίλαθλοι οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό και τους αθλητές του.

www.olympiacos24.gr