ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Τα εννέα συμβόλαια που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι

Τα εννέα συμβόλαια που λήγουν το επόμενο καλοκαίρι

Τα συμβόλαια εννέα ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού ολοκληρώνονται το καλοκαίρι του 2014. Ποιους θέλουν σίγουρα να κρατήσουν οι ερυθρόλευκοι και ποιοι βρίσκονται στον "αέρα".
Μπορεί να πέρασαν μόλις λίγες ημέρες από το τέλος της φετινής μεταγραφικής περιόδου, όμως στον Ολυμπιακό ήδη κάνουν σχέδια για τους παίκτες των οποίων τα συμβόλαια τελειώνουν το επόμενο καλοκαίρι.
Άλλωστε οι συγκεκριμένοι θα μπορούν να διαπραγματευτούν με όποια ομάδα θέλουν από τον Γενάρη και έτσι οι Πειραιώτες θα πρέπει να προλάβουν, προτού χάσουν κάποιον σημαντικό ποδοσφαιριστή.

Το δεδομένο είναι πως από τους 10 που μένουν ελεύθεροι το επόμενο καλοκαίρι, δεν υπάρχει πρόθεση να διατηρηθούν όλοι στο ρόστερ, αφού κάποιοι είναι σε μεγάλη ηλικία και κάποιοι πιθανότατα να τελειώσουν το ποδόσφαιρο ή να αναζητήσουν τη τύχη τους σε άλλους συλλόγους.

Αυτούς που σίγουρα θέλουν να κρατήσουν στον Πειραιά είναι τους Χολέμπας, Τοροσίδη, Φουστέρ και Τζεμπούρ. Οι Νταμπλούχοι Ελλάδας "καίγονται" για να κρατήσουν αυτή την τετράδα ποδοσφαιριστών, που είναι άκρως χρήσιμοι και απαραίτητοι στον Ολυμπιακό.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως μιλάμε για τον αρχηγό της ομάδας (Βασίλη Τοροσίδη), τον διεθνή με την Ελλάδα Χοσέ Χολέμπας, τον παίκτη-κλειδί Νταβίδ Φουστέρ και τον "τρομοκράτη" των αντίπαλων ομάδων, Ραφίκ Τζεμπούρ. Ποια ελληνική ομάδα δεν θα ήθελε αυτούς τους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της;

Γι' αυτόν τον λόγο λοιπόν, η διοίκηση των "ερυθρολεύκων" και ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξεκινήσει συζητήσεις και προσανατολίζεται να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές που πρέπει στην ομάδα του.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και άλλες κατηγορίες παικτών, που ακόμα δεν ξέρουμε αν θα μείνουν ή όχι. Ο Ιμπαγάσα για παράδειγμα λογικά θα τερματίσει την καριέρα του το καλοκαίρι, ενώ οι Μοδέστο, Πάντελιτς, μεγαλώνουν... Ο Κάρολ θα φανεί από το τι χρονιά θα κάνει φέτος, ενώ ο Ντιόγκο θα φύγει χωρίς... δάκρυα.

Αναλυτικά οι ελεύθεροι

Κάρολ

Μοδέστο

Χολέμπας

Τοροσίδης

Ιμπαγάσα

Φουστέρ

Πάντελιτς

Τζεμπούρ

Ντιόγκο


www.redplanet.gr/

Διαφορα απο SUPER LEAGUE


Διαφορα απο SUPER LEAGUE

8/9/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ  
*Τοκειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολα τα νεα της SUPER LEAGUE

  Φουρτάδο: «Δεν με νοιάζει τι γράφουν οι εφημερίδες» 

7/9/2012

Φουρτάδο: «Δεν με νοιάζει τι γράφουν οι εφημερίδες»
Αφοσιωμένος στο στόχο του -που είναι να βελτιωθεί και να κερδίσει θέση στην ενδεκάδα της ΑΕΚ- δήλωσε ο Εμίλιο Φουρτάδο.

Μετά την καλή εμφάνιση και το πρώτο του γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα απέναντι στον Λεβαδειακό (3-1) ο Αφρικανός τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει τι γράφουν οι εφημερίδες, αλλά το πώς θα γίνει καλύτερος.

«Ήρθα στην ομάδα σχετικά αργά, χάνοντας την προετοιμασία. Ίσως να είχα μείνει πίσω και να θέλω χρόνο προσαρμογής. Θέλω να δουλέψω σκληρά», ανέφερε αρχικά στην κάμερα της NOVA ο Φουρτάδο.

Αφού τόνισε λοιπόν πως «αυτά που γράφουν οι εφημερίδες δεν είναι σημαντικά για μένα», κατέληξε: «Θέλω να συγκεντρωθώ και να προσπαθώ στις προπονήσεις για να γίνω καλύτερος. Αυτός είναι ο δικός μου στόχος».

Αμφίβολος για Μπενφίκα

7/9/2012

Αμφίβολος για Μπενφίκα 
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Βασίλη Τριανταφυλλάκου στο φιλικό του Άρη με την Μπενφίκα την Κυριακή (9/9, Κλεάνθης Βικελίδης).

Ο νεαρός άσος αποχώρησε από το σημερινό πρόγραμμα λόγω ενός σφιξίματος στον τετρακέφαλο και αύριο θα υποβληθεί σε υπέρηχο από τον γιατρό της ομάδας, Βαγγέλη Πανταζή, ώστε να φανεί αν αντιμετωπίζει κάτι σοβαρό ή απλά ο τραυματισμός του ήταν επιπόλαιος.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ψυχογιός, ενώ απουσίαζαν οι διεθνείς Γιαννιώτας και Σουνάς.

Οι «κίτρινοι» θα συγκεντρωθούν ξανά το Σάββατο (8/9) στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν θα ανακοινώσει αποστολή, αλλά θα πάρει όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές.

Έρχεται ο Χάρις 

8/9/2012

Έρχεται ο Χάρις
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο μέσα στην επόμενη εβδομάδα ο Κιθ Χάρις να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία, χωρίς όμως να καταλήγουν σε υπερβολές για την έκβαση της υπόθεσης.

Ο Βρετανός πρόεδρος της Seymour Pierce και ο Δημήτρης Βιντιάδης συνεχίζουν με πυρετώδη ρυθμό τον έλεγχο των στοιχείων που έχουν στα χέρια τους και υπάρχει η αίσθηση ότι το θέμα θα έχει τελειώσει μέχρι τα τέλη Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, ο Χάρις σκοπεύει να ταξιδέψει στην Αθήνα και, όπως γράφει η SportDay, βρίσκεται σε συνεννόηση με συνεργάτες του, προκειμένου να δει αν υπάρχει δυνατότητα την εβδομάδα που έρχεται να γίνει αυτό το ταξίδι. Πρόθεσή του είναι να έχει τετ-α-τετ με τους ανθρώπους της Ένωσης, να επισκεφθεί τα Σπάτα και εφόσον καταστεί δυνατόν να παρακολουθήσει από το γήπεδο και την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής.

Φαίνεται ότι τα πράγματα βρίσκονται σε καλό δρόμο για την ΑΕΚ, με την πλευρά των ενδιαφερόμενων επενδυτών να έχει επίσης ήδη συστήσει την εταιρεία που θα μπει στην ΑΜΚ και θα αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Παράλληλα, μέσω της εταιρείας του, ο Χάρις βρίσκεται σε αναζήτηση και άλλων «συμπαικτών». Ηδη έχει μιλήσει και έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις επιχειρηματιών (κυρίως ξένων, αλλά και Ελλήνων) και κάποιοι εξ αυτών βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν.

Έδρα από τον… Ιανουάριο 

8/9/2012

Έδρα από τον… Ιανουάριο 
Η χθεσινή… επιθεώρηση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ξεκαθάρισε ότι –λόγω χλοοτάπητα- δεν είναι δυνατή η διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο στις 24 Σεπτεμβρίου σε αυτό. Όμως άνοιξε την όρεξη των υπευθύνων του Παναθηναϊκού για να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν έτσι ώστε το «Απόστολος Νικολαϊδης» να αποτελέσει έδρα της ομάδας από τον Ιανουάριο σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι.

«Αυτή είναι έδρα»
Ενθουσιασμένοι οι βοηθοί του Ζεσουάλδο Φερέιρα από την ξενάγησή του στο «Απόστολος Νικολαϊδης». Οι Πορτογάλοι παραδέχθηκαν ότι πρόκειται για ένα γήπεδο που μπορεί να αποτελέσει «έδρα» και να βοηθά τους παίκτες του Παναθηναϊκού στα παιχνίδια τους.

«Αυτή είναι έδρα. Μακάρι να παίζαμε εδώ. Πνίγεις τον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό και καταλαβαίνει ο αντίπαλος τι σημαίνει έδρα», ήταν τα λόγια τους.

Το παλεύει ο Αλαφούζος
Ξεκάθαρη είναι η απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του έτσι ώστε το «Απόστολος Νικολαϊδης» να αποτελέσει την έδρα της ομάδας από τη νέα χρονιά. Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας είναι αισιόδοξος ότι θα μπορέσει να βρει τη λύση και να πάρει σάρκα και οστά η μεγάλη επιστροφή.

Βάσει των όσων έχουν δει οι υπεύθυνοι της ομάδας ο αγωνιστικός χώρος θα είναι απόλυτα έτοιμος με έργα περίπου δύο μηνών. Στο διάστημα αυτό θα πρέπει να γίνονται παράλληλα και οι εργασίες στήριξης των κερκίδων στις θύρες 6, 7, 12. [

Όλα αυτά αναμένεται να κοστίσουν περίπου 800.000 ευρώ για τους πράσινους. Πρόκειται για ένα σαφώς μεγάλο ποσό για τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο Γιάννης Αλαφούζος προσπαθεί να μειώσει το κόστος αλλά και να βρει τα χρήματα.

«Όχι αναβολή»
Να πραγματοποιηθεί κανονικά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο θέλει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Έτσι μετά από τη χθεσινή επιθεώρηση του «Απόστολος Νικολαϊδης» οι πράσινοι βρίσκονται στην αναζήτηση της έδρας καθώς κρίθηκε ότι το ματς δεν μπορεί να γίνει εκεί.

Πλέον οι λύσεις δεν είναι πολλές… Το γήπεδο της Τρίπολης, της Πάτρας και της Λειβαδιάς. Για να διεξαχθεί το παιχνίδι στην Τρίπολη δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Στην Πάτρα ο αγωνιστικός χώρος δεν είναι και τόσο καλός ενώ η αναμέτρηση μπορεί να γίνει στη Λειβαδιά την Δευτέρα εάν, φυσικά, το ματς του Λεβαδειακού πραγματοποιηθεί το Σάββατο!

Την τελική απόφαση θα την πάρουν οι υπεύθυνοι της ομάδας τις επόμενες ημέρες μετά από σύσκεψη που θα έχουν παρουσία του Φερέιρα.

Τα είπαν για τα μεταγραφικά
Δείπνο είχαν το βράδυ της Πέμπτης οι Αλαφούζος και Φερέιρα. Σε αυτό συζήτησαν όλα τα θέματα της ομάδας και φυσικά τα μεταγραφικά ζητήματα που θα μπορέσουν να απασχολήσουν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Στο τραπέζι έπεσε και ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν κάτι που αποδεικνύει ότι στις προθέσεις του Αλαφούζου είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Φερέιρα και για του… χρόνου.

Με την πλάτη στον τοίχο ο Άρης 

8/9/2012

Με την πλάτη στον τοίχο ο Άρης 
Αρνητικά απάντησε ο Θέμης Κουλουχέρης στην πρόταση που δέχθηκε από τη διοικούσα επιτροπή του Άρη για συμβιβασμό στην υπόθεση της μη καταβολής τριών δόσεων του διακανονισμού (ένα ποσό κοντά στις 90.000 ευρώ) που του οφείλονται.

Ο 31χρονος αμυντικός έχει προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο, ζητώντας την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων (αφαίρεση βαθμών και μη ορισμός του επόμενου αγώνα), για τον παραπάνω λόγο.

Οι Θεσσαλονικείς πρότειναν στον ποδοσφαιριστή να πάρει τώρα 30.000 ευρώ μέσω εκχώρησης και να διακανονιστούν τα υπόλοιπα σε βάθος 2,5 ετών και να χαρίσει τα 40.000 ευρώ από μη δεδουλευμένα.

Οι άνθρωπο της ομάδας τον ενημέρωσαν ότι αδυνατούν να ανταποκριθούν στο ποσό των 90.000 ευρώ και έτσι αν οι «κίτρινοι» δεν βρουν το ποσό έως την Τρίτη, κινδυνεύουν με την επιβολή των κυρώσεων.

Εν τω μεταξύ, την ίδια ώρα η διοικούσα επιτροπή – όπως γράφει σήμερα η SportDay – μελετά το σενάρια υπαγωγής της ΠΑΕ στο άρθρο 99, κάτι που θα ξεκαθαρίσει το αργότερο μέχρι αύριο. Με αυτό τον τρόπο οι «κίτρινοι» θα καταφέρουν να παγώσουν τις αιτήσεις που υπάρχουν από διάφορους πιστωτές και θα έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν συζητήσεις με όλους έχουν λαμβάνειν υπό νέα βάση.

Ήρθε ο Αγκάνθο

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από χθες το βράδυ ο Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Άρη. Ο Ισπανός επιθετικός επέστρεψε από την πατρίδα του, όπου είχε πάει για να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα, και πλέον εγκαταστάθηκε μόνιμα στη συμπρωτεύουσα.

Ο 31χρονος φορ έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο ενός έτους και σήμερα θα υπογράψει με τους «κίτρινους». Μάλιστα, αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη και ενδέχεται να είναι στην αποστολή για το διεθνές φιλικό παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Βέροια: Πάει για Κιούελ 

8/9/2012

Βέροια: Πάει για Κιούελ
Ο Κόστλι υπογράφει, ο Σιλβέστρ απάντησε αρνητική, ο νέος προπονητής αναζητείται και παίκτης-κράχτης βρέθηκε! Το όνομά του Χάρι Κιούελ…

Στη Βέροια εξετάζουν αρκετά σοβαρά το ενδεχόμενο να κλείσουν τον 33χρονο Αυστραλό μεσοεπιθετικό σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει στον δημιουργικό τομέα αλλά και θα τονώσει το… ηθικό των οπαδών.

Ο Κιούελ πέρσι αγωνίστηκε στην Μέλμπουρν Βίκτορι αλλά φέτος θέλει να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Προ ημερών δοκιμάστηκε από τη Στοουκ η οποία δεν του προσέφερε συμβόλαιο και παραμένει ελεύθερος.

Τα οικονομικά δεδομένα εκτιμάται ότι μπορούν να καλυφθούν από τους υπεύθυνους της Βέροιας που εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Ανοικτό παραμένει στην ομάδα και το κεφάλαιο του προπονητή. Ο Γιώργος Αρβανιτίδης έχει... σύμμαχο τη διακοπή του πρωταθλήματος και έτσι είναι σε θέση να αναζητήσει προσεκτικά τον νέο κόουτς της Βέροιας. Το ενδεχόμενο να δώσει τα ηνία σε ξένο τεχνικό είναι και το πιο πιθανό και για αυτό δείχνει να «παίζει» αρκετά ο Κίκε Ερνάντεθ, που είναι γνώστης και της ελληνικής πραγματικότητας από τη θητεία του στον Αρη.

Πολλές δοκιμές από Δώνη

8/9/2012

Πολλές δοκιμές από Δώνη 
Την ευκαιρία να δοκιμάσει ορισμένους παίκτες ή να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους δίνει στον Γιώργο Δώνη το σημερινό (19:00) φιλικό του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό στην Τούμπα.

Ο 43χρονος τεχνικός δεν υπολογίζει συνολικά έντεκα παίκτες, οι οποίοι είναι τραυματίες ή έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες. Μάλιστα, το ντεμπούτο του με τον Δικέφαλο στο στήθος θα κάνει ο Σανθ Χακόμπο, αφού ο Παναγιώτης Γλύκος έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Επίσης, ο Δώνης θα διαπιστώσει την ετοιμότητα του Λόρενς. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται δεκαπέντε ποδοσφαιριστές και οι περισσότεροι από αυτούς είναι νεαροί.

Την «ασπρόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Χακόμπο, ο οποίος μπροστά του θα έχει – από δεξιά προς αριστερά – τους Αποστολόπουλο, Κατσικά, Ιντζίδη και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Φωτάκης και ο Κάτσε, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Λόρενς και ο Ρομπέρ. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Γιάννου και Γεωργιάδης.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι «η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους στο φιλικό με τον Πανσερραϊκό και ότι θα λειτουργήσουν για την είσοδο του κόσμου στο γήπεδο οι θύρες 1, 2, 3 και 4».

Μέσα και ο Σουμπίνιο 

8/9/2012

Μέσα και ο Σουμπίνιο
Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων επέστρεψε ο Σουμπίνιο. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Ατρομήτου ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και είχε αποκτήσει στο ματς για τα προκριματικά του Europa League με αντίπαλο τη Νιουκάστλ και τέθηκε στην διάθεση του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Σερβοέλληνας τεχνικός είδε όλους τους ποδοσφαιριστές του πλην των Δημούτσου, Μπάλλα, Μπάρκα και Κούτσι οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, να προπονούνται κανονικά. Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για αύριο, Κυριακή, το πρωί.

«Φλερτάρει» με Άπια ο ΟΦΗ 

8/9/2012

«Φλερτάρει» με Άπια ο ΟΦΗ
Στην τελευταία μεταγραφική κίνηση που έχει δικαίωμα να κάνει με παίκτη άνω των 24 ετών ρίχνει το βάρος ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή πως το ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ομάδας ο Γιώργος Καραγκούνης συγκέντρωνε λίγες πιθανότητες και τώρα στρέφεται αλλού και μάλιστα σε ποδοσφαιριστή που πρόκειται να κάνει «μπαμ». Το όνομα που έχει ακουστεί έντονα είναι αυτό του Στέφαν Άπια.

Ο Γκανέζος μέσος παραμένει ελεύθερος και ο ΟΦΗ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του. Μάλιστα, ο Άπια εκτός από την μεγάλη εμπειρία που διαθέτει φαίνεται πως είναι ο ποδοσφαιριστής εκείνος που θα κάνει την διαφορά στην μεσαία γραμμή της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου.

Εξελίξεις θα υπάρξουν από Δευτέρα.

Κατσαβάκης: «Θα δοκιμάσουμε την 11άδα για την ΑΕΚ» 

8/9/2012

Κατσαβάκης: «Θα δοκιμάσουμε την 11άδα για την ΑΕΚ»
Την 11άδα του αγώνα της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας με την ΑΕΚ θα δοκιμάσει ο Μάκης Κατσαβάκης στο φιλικό παιχνίδι του Άρη με την Μπενφίκα της Κυριακής. Αυτό επεσήμανε σήμερα ο προπονητής των κίτρινων, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την αναμέτρηση με μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Πορτογαλία.

«Να καλωσορίσω τους ανθρώπους της Μπενφίκα, είναι χαρά και τιμή μας. Η Μπενφίκα είναι μία μεγάλη ομάδα που θαυμάζω από παιδί από την εποχή του Εουσέμπιο και θα έχει διακρίσεις τα επόμενα χρόνια. Για εμάς είναι μία ευκαιρία για τα νέα παιδιά να παίξουν απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα, να αποκτήσουν εμπειρίες γιατί με αυτά τα παιδιά θα χτιστεί ο νέος Άρης», τόνισε –αρχικά- ο προπονητής του Άρη και συνέχισε:

«Ελπίζω να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς θα συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο όπως και στα υπόλοιπα μεγάλα φιλικά που δώσαμε. Θα χρησιμοποιήσουμε μία ενδεκάδα που στην ουσία θα προετοιμάσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Σε όλη την προετοιμασία δουλέψαμε περίφημα. Το λέω και κυριολεκτώ. Οι συγκρούσεις είναι αναπόφευκτες πολλές φορές για να επιτευχθεί ένας τρόπος πειθαρχίας, ένας τρόπος λειτουργίας. Είμαι σίγουρος ότι από αυτή την σύγκρουση ο Άρης θα έχει κέρδος, αν κοιτάξουμε όλοι μας το συμφέρον του Άρης.

Από κει και πέρα έχω εμπιστοσύνη στα παιδιά, τα πρώτα δείγματα τα είδαμε με τον ΟΦΗ. Την διαφορά την έδειξε ο Νούνο Κοέλιο και δίπλα του παιδιά όπως ο Νταμαρλής απέκτησε αυτοπεποίθηση και θα δείτε αυτά τα παιδιά σε 4-5 παιχνίδια πως θα αγωνίζονται και τι αποτελέσματα θα έχουμε. Αν είχαμε νωρίτερα αυτά τα 3 παιδιά θα έμπαιναν ως κολώνες μέσα στην ομάδα και ανάλογα θα προχωρούσαμε. Δεν ήρθαν νωρίτερα, έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση με ρεαλισμό και να προχωρήσουμε. Αυτό θα κάνουμε από εδώ και πέρα», κατέληξε.

Έκλεισε Κάστσελαν ο Πανθρακικός 

8/9/2012

Έκλεισε Κάστσελαν ο Πανθρακικός
Την απόκτηση του Μλάντεν Κάστσελαν ανακοίνωσε ο Πανθρακικός. Ο Μαυροβούνιος μέσος συμφώνησε σε όλα με την ομάδα της Κομοτηνής και μάλιστα θα κάνει ντεμπούτο με την φανέλα της στο φιλικό κόντρα στην Δόξα Δράμας το απόγευμα του Σαββάτου (8/9).

Ο Κάστσελαν είχε μείνει ελεύθερος από τη Γιαγκελόνια, ήρθε στην Ελλάδα και τελικά τα βρήκε με τον Πανθρακικό. Έτσι, ο Σάββας Παντελίδης θα έχει από σήμερα ακόμα μία λύση στα χέρια του ειδικά όσον αφορά στις επιλογές των παικτών που έχει στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή MLADEN KASCELAN. Ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής βρίσκεται στην Κομοτηνή και θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στο φιλικό παιχνίδι με την Δόξα Δράμας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου».

Ανοίγει τα χαρτιά του ο «Ζαγόρ» 

8/9/2012

Ανοίγει τα χαρτιά του ο «Ζαγόρ»
Μόνο ξαφνική δεν ήταν για τον Θοδωρή Ζαγοράκη η ποινική δίωξη που του ασκήθηκε. Ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ τονίζει πως ο ίδιος μαζί με τον Ηλία Βιολίδη προκάλεσε τον οικονομικό έλεγχο του ΣΔΟΕ και δίνει τις δικές του εξηγήσεις.

«Θέλαμε να φύγει και η παραμικρή σκιά που ορισμένοι νομίζουν ότι υπάρχει επάνω μου. Αλίμονο αν έπειτα τόσα χρόνια αγάπης και πάθους για το ποδόσφαιρο, τον ΠΑΟΚ και την Εθνική, θα άφηνα να πλανάται και η παραμικρή υποψία για μένα», δηλώνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην κυριακάτικη Real.

Στην συνέχεια των όσων είπε, επισημαίνει πως αυτό ήταν μόνο η αρχή και πιστεύει πως θα ασκηθούν και άλλες διώξεις. «Εφόσον αυτή η υπόθεση βρίσκεται ήδη στο κέντρο της Δικαιοσύνης και έχουν ασκηθεί οι ποινικές διώξεις, εμένα δεν μου επιτρέπεται κατά νόμον να πω τίποτα περισσότερο από όσα έχω γράψει στη μηνυτήρια αναφορά μου και από θα καταθέσω στον αρμόδιο ανακριτή όταν κληθώ».

Μάτος: «Θα βοηθήσει τον Άρη» 

8/9/2012

Μάτος: «Θα βοηθήσει τον Άρη»
Βέβαιος πως o Nούνο Κοέλιο θα βοηθήσει τον Άρη εμφανίστηκε ο Λουίζ Νόρτον ντε Μάτος. Το μέλος του τεχνικού τιμ της Μπενφίκα δεν βλέπει το αυριανό φιλικό ως ένα ακόμη ματς, αλλά περιμένει να επαληθευτούν τα καλά λόγια που έχει ακούσει για την ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Θέλω να είμαι ειλικρινής, αυτή την στιγμή δεν γνωρίζω πολλά σε σχέση με το ρόστερ του Άρη. Έχω όμως γνώση για το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με την τεχνική κατάρτιση. Παράλληλα συζητώ συχνά με ένα πολύ καλό μου φίλο τον Φερνάντο Σάντος για το ελληνικό ποδόσφαιρο το οποίο συνεχώς αναπτύσσεται μετά το 2004. Δεν έχω εικόνα του Άρη σήμερα, αλλά παλαιότερα τον έχω παρακολουθήσει. Ελπίζω αύριο να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, έχω δει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο σε άλλα παιχνίδια και ελπίζω να την ζήσουμε με γεμάτες κερκίδες και άπαντες να το ευχαριστηθούμε».

Ο Άρης απέκτησε με την μορφή δανεισμού από την Μπενφίκα τον Νούνο Κοέλιο: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, έκανε σωστή επιλογή που ήρθε σε μία ομάδα όπως ο Άρης. Έχει πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και θα βοηθήσει τον Άρη. Παράλληλα όμως θα έχει την ευκαιρία να πάρει πολλές εμπειρίες. Ανήκει στην Μπενφίκα, τον παρακολουθούμε στενά και πιστεύουμε ότι θα επιστρέψει στην Μπενφίκα με πολλές εμπειρίες».

Τους ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα εκπροσώπησε ο Κλαούντιο Κορέα: «Θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας προσφέρει πολλά και να βοηθήσει και τις δυο πλευρές, καθώς είμαστε στην αρχή της σεζόν και ψάχνουμε να βρούμε αγωνιστικό ρυθμό. Έχουμε ακούσει για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ανυπομονώ για το παιχνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο».

Νέος πρόεδρος στο Σύλλογο Μετόχων του ΟΦΗ 

8/9/2012

Νέος πρόεδρος στο Σύλλογο Μετόχων του ΟΦΗ
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ του Συλλόγου Μετόχων του ΟΦΗ, έπειτα από συνεδρίαση που έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου (8/9).

Χρέη προέδρου ανέλαβε ο Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος είναι επιχειρηματίας, ενώ δεν αποκλείεται να προταθεί στην ΠΑΕ η συμμετοχή ενός μέλους του Συλλόγου στο ΔΣ της, ώστε να ενημερώνεται και να ενημερώνει τον Σύλλογο Μετόχων.

Αναλυτικά το νέο ΔΣ:

Πρόεδρος: Διαλυνάς Νικόλαος
Α’ Αντιπρόεδρος Θέματα ΠΑΕ - Μάρκετινγκ: Τζαγκαρουλάκης Γεώργιος
Β’ Αντιπρόεδρος Ταμίας: Κουμάκης Γεώργιος
Γραμματέας - Υπέυθυνος Μπουτίκ: Σπαθαράκης Νικόλαος
Δημόσιες Σχέσεις, Εκπρόσωπος Τύπου, Ηλεκτονική Ενημέρωση - Κοινωνικά Θέματα: Bαθιανάκης Νικόλαος
Εκπρόσωπος Συνδέσμων φιλάθλων - Θέματα Ερασιτέχνη: Kαυκάκης Ανδρέας
Κοινωνικά Θέματα: Mαστοράκης Γεώργιος, Στεφανάκης Νίκος

Με δύο… νέους παίκτες 

8/9/2012

Με δύο… νέους παίκτες
Η διακοπή του πρωταθλήματος, εκτός από τις απαραίτητες ανάσες πριν τον… Γολγοθά που ακολουθεί λόγω συνεχόμενων παιχνιδιών σε Ελλάδα και Ευρώπη, δίνει ακόμη ένα αβαντάζ στον Παναθηναϊκό.

Αφού δύο από τους παίκτες που ήθελε σαν τρελός στην ομάδα του ο Φερέιρα, είναι έτοιμοι.

Τόσο ο Σο, όσο και ο Κουίνσι, αναμένεται να πάρουν το «βάπτισμα του πυρός» άμεσα, δίνοντας δύο επιπλέον επιλογές στον Πορτογάλο που τους εμπιστεύεται όσο λίγους στην ομάδα…

Εξάλλου, το καλοκαίρι, ο 65χρονος τεχνικός παρά τον τραυματισμό του Χαμπιμπ Σο, έβαζε το χέρι του στη φωτιά πως ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής θα… βγάζει μάτια και είχε ξεκαθαρίσει στον Γόντικα, πως αυτός είναι ο παίκτης που θέλει στο ρόστερ του για την θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Σενεγαλέζος που αποτελεί «πουλέν» του Φερέιρα, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και σιγά-σιγά μπαίνει σε κανονικό πρόγραμμα και μάλιστα σε μία στιγμή, που ο Παναθηναϊκός τον χρειάζεται επειγόντως. Αφού η απουσία Κατσουράνη για 6 παιχνίδια λόγω της αποβολής του στο ματς με τα Γιάννενα, αφήνει τον Βιτόλο μοναδικό κόφτη στην ομάδα, με τον Ισπανό να παίζει ενενηντάλεπτα από την αρχή της σεζόν και ενδεχομένως να χρειαστεί ανάσες στο δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί.

Αυτό σημαίνει πως ο Σο θα μπει κατευθείαν στα βαθιά και θα δείξει τι… απίδια πιάνει ο σάκος του Φερέιρα που τον ήθελε αρκετά. Αν και τα δύο επόμενα παιχνίδια με Πανθρακικό και Ατρόμητο δύσκολα θα τα προλάβει, από το ματς της 5ης αγωνιστικής απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, ο Σενεγαλέζος αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα της ομάδας.

Έτοιμος όμως, είναι και ο Κουίνσι. Ο Γκανέζος λόγω της ποιότητας που διαθέτει, έχει θέση βασικού με «κλειστά μάτια» στον Παναθηναϊκό. Ο Φερέιρα περίμενε πως και πώς να φτάσει ο ταχύτατος μεσοεπιθετικός του στο επίπεδο φυσικής κατάστασης των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών του, ούτως ώστε να τον ρίξει κι αυτόν στη μάχη, αφού ιδιαίτερα στον τομέα της επίθεσης, οι «πράσινοι» δείχνουν να έχουν πρόβλημα και οι εμπνεύσεις με τις κούρσες του Κουίνσι μπορούν να ξεκλειδώσουν άμυνες και να δημιουργήσουν χώρους…

Υπέγραψε ο Αγκάνθο 

8/9/2012

Υπέγραψε ο Αγκάνθο
Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Νταβίντ Αγκάνθο στον Άρη.

Ο Ισπανός επιθετικός επέστρεψε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση και σήμερα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

Μάλιστα δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο αυριανό φιλικό με την Μπενφίκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου. Ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το αυριανό φιλικό με την Μπενφίκα.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1981 και προέρχεται από ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας τέσσερις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2000 πήγε δανεικός στην Εξτρεμαδούρα και ακολούθως στην Εσπανιόλ, την Βαγιαδολίδ και την Λεβάντε. Η Ρασίνγκ Σαντατέρ απέκτησε τα δικαιώματά του με ελεύθερη μεταγραφή το 2004 και στα τρία χρόνια της συνεργασίας του είχε 49 συμμετοχές και 10 γκολ, με ενδιάμεσο σταθμό την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (12 συμμ.-3 γκολ) στην οποία έπαιξε ως δανεικός το 2006.

Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του, η Αλαβές την σεζόν 2007-’08 (30 συμμ.- 11 γκολ), για τρία χρόνια (2008-2011) η Ράγιο Βαγιεκάνο (72 συμμ.–28 γκολ) και πέρυσι η Χέρκουλες (21 συμμετοχές-2 γκολ) από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι».

«Σπουδαίος προπονητής ο Φερέιρα» 

8/9/2012

«Σπουδαίος προπονητής ο Φερέιρα»
Την ευγνωμοσύνη του προς το πρόσωπο του Ζεσουάλδο Φερέιρα εξέφρασε με δηλώσεις σε ιστοσελίδα της χώρας του ο Σέμα Βελάσκες. «Είναι ένας σπουδαίος προπονητής. Στα αλήθεια τον ευγνωμονώ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και θέλω να την ανταποδώσω με καλές εμφανίσεις», είπε αρχικά ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού.

«Ειλικρινά, νιώθω πολύ καλά. Έχω εντολή να προωθούμαι στην αντίπαλη περιοχή σε κάθε στημένη φάση του Παναθηναϊκού. Ευτυχώς, όλα βαίνουν κατ' ευχή», συμπλήρωσε, ενώ στην συνέχεια ρωτήθηκε για το γκολ που πέτυχε εναντίον του ΠΑΣ Γιάννενα.

«Πέτυχα ένα όμορφο γκολ, αλλά δυστυχώς δεν ήταν αρκετό να μας δώσει τη νίκη». Τέλος, δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την πατρίδα του ενόψει του Μουντιάλ που θα γίνει στην Βραζιλία το 2014. «Είμαι πρόθυμος να βοηθήσω περισσότερο. Θέλω να παίξω στην Εθνική και να φέρω καλά αποτελέσματα».


Φιλικός αγώνας: ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1-0 (video)

9/9/2012

paok panserraikos 1-0 filiko 2012Μπροστά σε 3.000 θεατές στο γήπεδο της Τούμπας ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Πανσερραϊκό με 1-0, σε φιλική αναμέτρηση  με την ευκαιρία της διακοπής της Super League για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας.
Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε στο 34ο λεπτό ο Γιάννου με κοντινό πλασέ, μετά από ασίστ του Lawrence.
Στο πρώτο μέρος ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος, καθώς πλην του γκολ, μέτρησε και δυο δοκάρια (Robert- Γεωργιάδης), είχε τη κατοχή της μπάλας και θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερο προβάδισμα. Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο προπονητές αναλώθηκαν σε μπαράζ αλλαγών, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να μην έχει ρυθμό.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ:
Jacobo (72′ Γιακουμής), Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Ιντζίδης, Lino, Lawrence (77′ Παπαδόπουλος), Κάτσε (88′ Κιόσε), Φωτάκης (54′ Κίτσιου), Robert (69′ Popovic), Γεωργιάδης (46′ Δεληγιαννίδης), Γιάννου (69′ Δεμιρτζόγλου)
Πανσερραϊκός: Κουτζαβασίλης, Κιάσσος, Μπριλάκης, Καρακώστας (82′ Καρασαλίδης), Τσαούσης (88′ Τσούτσης), Σιάκκας (72′ Παρασκευαϊδης), Ranic (88′ Τσιμίκας), Ανάκογλου (88′ Γιαννόπουος), Todorov (60′ Μπονέρης), Bangura (82′ Καψάλης), Κόντος (82′ Γκουγκουλιάς).
Δείτε το video με τo γκολ και τα highlights από τον αγώνα ΠΑΟΚ – Πανσερραϊκός 1-0
ALEX WEB RADIO/TV

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...



H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ... 
8/9/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ
*Το κειμενο ανανεωνεται συνεχως και καθημερινα ολες οι ειδησεις απο ολη την Ευρωπη

 ΙΣΠΑΝΙΑ

Αμπιντάλ από Δεκέμβριο 

8/9/2012

Αμπιντάλ από Δεκέμβριο
Τον ερχόμενο Δεκέμβριο αναμένεται να λάβει κανονικά μέρος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα ο Ερίκ Αμπιντάλ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζεται από τον γιατρό που έκανε τη μεταμόσχευση ήπατος στον Γάλλο τον περασμένο Απρίλιο.

Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα «Sport» ο Χουάν Γκαρθία Βαλντεκάσας δε βλέπει το λόγο να μην επιστρέψει στην ενεργό δράση ο αριστερός οπισθοφύλακας των «μπλαουγκράνα» τον προσεχή Δεκέμβριο.

Ο 32χρονος αμυντικός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας και μετά την επέμβαση έχει δυναμώσει αρκετά.

Ο Αμπιντάλ έχει δηλωθεί στη λίστα των 25 ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, αλλά σύμφωνα με τον γιατρό που τον επιβλέπει δε θα μπορέσει να ενισχύσει τους Καταλανούς πριν τα προημιτελικά του θεσμού αν βέβαια φτάσουν, δηλαδή από το 2013. 

Δύο μήνες εκτός ο Πιάτι 

8/9/2012

Δύο μήνες εκτός ο Πιάτι
Τις υπηρεσίες του Πάμπλο Πιάτι θα στερηθεί η Βαλένθια για τους επόμενους δύο μήνες. Ο Αργεντινός επιθετικός χθες υπεβλήθη σε επιτυχημένη εγχείρηση στο χέρι για να αποκατασταθεί το κάταγμα που υπέστη στην προπόνηση που έγινε την Πέμπτη μετά από το φιλικό παιχνίδι με την Αλκογιάνο.

Στον Πιάτι δόθηκαν άμεσα οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς. Μετά από τις εξετάσεις αποφασίσθηκε ότι πρέπει να υποβληθεί σε εγχείρηση όπως κι έγινε.

Όπως δηλώνουν οι ιατροί της Βαλένθια εκτιμάται ότι ο χρόνος αποθεραπείας να φτάσει στις 8-10 εβδομάδες.

Έμπρακτη στήριξη ζητάει ο Ρονάλντο 

8/9/2012

Έμπρακτη στήριξη ζητάει ο Ρονάλντο
Τρεις είναι οι λόγοι για τους οποίος ο Κριστιάνο Ρονάλντο αισθάνεται στεναχωρημένος στη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η «AS» σε δημοσίευμά της. Το πρόβλημα του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού αφορά τη διοίκηση της «βασίλισσας» και δεν αφορά τις προσωπικές του σχέσεις με τον Ζοσέ Μουρίνιο.

Το πρώτο πρόβλημα προέρχεται από τα βραβεία της UEFA, όπου ο 27χρονος παίκτης αισθάνθηκε εγκαταλελειμμένος στο Μόντε Κάρλο και δεν ήταν στο πλευρό του ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο Αντρές Ινιέστα και ο Λιονέλ Μέσι πήγαν μαζί στο Μονακό μαζί με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Σάντρο Ροσέλ. Τον Ρονάλντο συνόδεψε στην συγκεκριμένη εκδήλωση ο τρίτος αντιπρόεδρος της Ρεάλ, Πέδρο Λόπεθ, ένας άγνωστός στο ευρύ κοινό παράγοντας της ομάδας.

Μπορεί να ήταν παρών ο Μπουτραγκένιο – μαζί με την σύζυγό του- , όμως ήταν εκεί και ο Θουμπιθαρέτα και δεν υπάρχει καμία διαφορά στα δεδομένα. Ο Πέρεθ δεν μπορούσε να είναι στο Μόντε Κάρλο, λόγω μίας διεθνούς συνάντησης με οικονομικούς αναλυτές για την πολιτική της εταιρείας του. Οι λόγοι ήταν επαγγελματικοί και δεν μπορούσε να ταξιδέψει στο Μονακό ο πρόεδρος των «μερένχες».

Ο δεύτερος λόγος είναι αθλητικός, αφού στον Κριστιάνο δεν άρεσε το γεγονός ότι το βραβείο κατέληξε στα χέρια του Ινιέστα. Ο Πορτογάλος δεν θα πήγαινε στο Μόντε Κάρλο για να χάσει ξανά, αλλά για να επιστρέψει με το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Ευρώπης στη Μαδρίτη. Μάλιστα, του ασκήθηκε πίεση από τη διοίκηση του συλλόγου.

Το τρίτο θέμα του Ρονάλντο έχει να κάνει με το συμβόλαιό του. Δεν μπορεί να καταλάβει για ποιον λόγο έχουν ανανεωθεί τα συμβόλαια του Αλμπιόλ, του Αρμπελόα και του Ράμος και όχι το δικό του. Ωστόσο, τα δεδομένα του συμβολαίου του Πορτογάλου δεν είναι τα ίδια με των άλλων. Στο συμβόλαιο του διεθνούς άσου υπάρχουν κάποιες ειδικές ρήτρες που αφορούν τα δικαιώματα της εικόνας του και θέλει περισσότερο χρόνο σε σχέση με τους άλλους παίκτες.

Πλέον η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την εθνική του ομάδα για να βρεθεί μία λύση. Μάλιστα, με τον παίκτη έχει επικοινωνήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, στον οποίο εξήγησε τους λόγους για τους οποίους είναι ενοχλημένος. Ωστόσο, εμφανίστηκε πιο ήρεμος σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες. Οι διοικούντες σκέφτονται να αφήσουν τον 27χρονο παίκτη να τοποθετηθεί δημόσια, αφού πρώτα υπάρξει αναπροσαρμογή στο τρέχων συμβόλαιό του και να στηρίξουν τη δημόσια εικόνα του εν όψει της ανακοίνωσης του ονόματα του παίκτη που θα πάρει τη «Χρυσή Μπάλα» για το 2012. 

Επιστροφή με γκολ για Βίγια 

8/9/2012

Επιστροφή με γκολ για Βίγια
Χαρούμενος που συνδύασε την επανεμφάνιση του στην Εθνική Ισπανίας με γκολ είναι ο Νταβίντ Βίγια. Οι «φούριας ρόχας» επικράτησαν σε φιλική αναμέτρηση της Σαουδικής Αραβίας με 5-0 με τον επιθετικό της Μπαρτσελόνα να σκοράρει το τέταρτο τέρμα της ομάδας του με πέναλτι.

Ο 30χρονος άσος που έχασε το Euro 2012 επειδή είχε σπάσει το πόδι του, παραδέχθηκε ότι απόλαυσε και πάλι το παιχνίδι με την εθνική ομάδα, μετά την απουσία του από τη μεγάλη διοργάνωση του καλοκαιριού.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι και πάλι εδώ. Είχα ένα πολύ άσχημο διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης.
Μου έλειψε πολύ η εθνική ομάδα , οι αγώνες, οι προπονήσεις με τους συμπαίκτες μου, και τώρα πλέον δεν κοιτάω πίσω
», τόνισε.

Ο παρτενέρ του στην επίθεση των παγκόσμιων πρωταθλητών, Φερνάντο Τόρες έφτασε τις 100 συμμετοχές με το εθνόσημο στο στήθος και υπολείπεται κατά 38 του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας.

«Ο Τόρες θα παίξει σε πολλούς αγώνες ακόμη. Βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και είναι ένας μοναδικός παίκτης για τη χώρα μας», ήταν το σχόλιο του Βίγια.

Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει την Τρίτη τη Γεωργία , στη δική της πρεμιέρα για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. 

Ντελ Μπόσκε: «Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι» 

8/9/2012

Ντελ Μπόσκε: «Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι»
Χρήσιμη ήταν για τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε η χθεσινή φιλική νίκη (5-0) της Ισπανίας επί της Σαουδικής Αραβίας. Οι «φούριας ρόχας» ταξιδεύουν στη Γεωργία, στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ, και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της χώρας τόνισε ότι οι παίκτες του πρέπει να συγκεντρωθούν σε αυτό το παιχνίδι.

«Ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι που μας επέτρεψε να κάνουμε κάποιες αλλαγές και φανήκαμε πολύ άνετοι με την μπάλα. Κάναμε ό,τι έπρεπε να κάνουμε και τώρα το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι. Έχουμε πολλά να παίξουμε απέναντι στη Γεωργία», ανέφερε αρχικά ο Ισπανός προπονητής και πρόσθεσε:

«Υπάρχει αρκετό βάθος στα αποδυτήρια μας, αλλά το μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να επιλέξω παίκτες που δεν έχουν παίξει μέχρι σήμερα, αλλά δείξαμε σε καλή κατάσταση. Όλοι οι ποδοσφαιριστές έρχονται στην εθνική με το απαραίτητο πάθος και δεν είναι μία ρουτίνα για εκείνους. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διατηρήσουμε».

Καταλήγοντας, ο Ντελ Μπόσκε μίλησε για την επιστροφή του Νταβίντ Βίγια στην εθνική ομάδα μετά από πολύμηνο τραυματισμό: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Νταβίντ είναι μοναδικός. Είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Ισπανίας και πάντα δίνει τον καλύτερό του εαυτό στην ομάδα». 

Σιμεόνε: «Καλύτερος ο Φαλκάο από τον Σάντσες» 

8/9/2012

Σιμεόνε: «Καλύτερος ο Φαλκάο από τον Σάντσες»
Ο Ρανταμέλ Φαλκάο είναι καλύτερος επιθετικός και πιο πλήρης ως ποδοσφαιριστής από τον Ούγκο Σάντσες, όπως δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην εφημερίδα «AS». Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης ρωτήθηκε για τις ικανότητες του Κολομβιανού επιθετικού, ο οποίος έχει ξεκινήσει δυναμικά στη φετινή σεζόν και πέτυχε χατ-τρικ στο Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ απέναντι στην Τσέλσι.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην εφημερίδα «AS»

«Για μένα ο Φαλκάο είναι το ίδιο καλός με τον Σάντσες, αν όχι καλύτερος. Ο Ούγκο ήταν ο Ούγκο, αλλά ο Φαλκάο έχει σπουδαίες ικανότητες. Σε κάθε παιχνίδι πηγαίνει καλύτερα από το προηγούμενο, σκοράρει ένα γκολ περισσότερο. Έχει τεράστια όρεξη και διαίσθηση στην περιοχή που έχω δει μόνο μια φορά στο παρελθόν, και αυτή ήταν με τον Σάντσες.

Είναι σκόρερ, όπως ο Ούγκο, αλλά εκείνος είναι πιο πλήρης ως ποδοσφαιριστής. Το λέω αυτό, επειδή ξέρω τον Ρανταμέλ από την Ρίβερ Πλέιτ πριν έρθει στην Ευρώπη. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ακόμη καλύτερος και να γίνει το νούμερο ένα στον κόσμο. Ανήκει στο ίδιο γκρουπ μαζί με τον Ιγκουαΐν, τον Ρούνεϊ και τον Μπενζεμά, και ο ίδιος είναι καλά εκεί, αλλά ελπίζω ότι θα γίνει ο νούμερο ένα στη θέση του και θα το κάνει με την Ατλέτικο
», ανέφερε αρχικά ο Αργεντινός προπονητής και πρόσθεσε:

«Ο Τόρες, ο Χάσελμπαϊνκ, ο Βιέρι, ο Αγουέρο, ο Φορλάν, για να μην αναφέρουμε πλέι μέικερ όπως ο Ζουνίνιο και ο Φουτρέ. Και τώρα ο Ρανταμέλ Φαλκάο. Ναι, είναι αλήθεια ότι ο σύλλογος ήταν επιτυχημένος, και έχει πετύχει φανταστικά πράγματα. Αρκετοί από αυτούς ήταν ρίσκο, με την καλή έννοια. Ο Κουν Αγουέρο ήταν πιο μικρός σε σχέση με τον Φαλκάο, ο οποίος ήταν στην Πορτογαλία, αλλά η Ατλέτικο πήρε το ρίσκο. Αυτός ο σύλλογος είχε πάντα ταλέντο να βρίσκει καλούς επιθετικούς». 

Φάμπρεγας: «Κανείς δεν τσαλακώνει την εικόνα μου» 

8/9/2012

Φάμπρεγας: «Κανείς δεν τσαλακώνει την εικόνα μου»
Την άποψη ότι κάποιοι προσπαθούν να τον δυσφημίσουν ηθελημένα λόγω των τελευταίων άσχημων εμφανίσεών του στην Μπαρτσελόνα εξέφρασε ο Σεσκ Φάμπρεγκας, μιλώντας στην καταλανική εφημερίδα «Sport». Δημοσιεύματα θέλουν τον διεθνή μέσο να έχει πρόβλημα με τον Τίτο Βιλανόβα και έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι είναι πιθανό να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» τον ερχόμενο Ιανουάριο. Ωστόσο, ο 25χρονος παίκτης τόνισε ότι έχουν μεγαλοποιηθεί τα πάντα και δεν ξέρει από πού προέρχονται αυτές οι πληροφορίες.

«Δεν ξέρω ποιος έχει ξεκινήσει αυτή την δυσφημιστική καμπάνια εναντίον μου επειδή είμαι καλά, όμως δεν θα αφήσω κανέναν που δεν με ξέρει να παραμορφώνει την εικόνα μου», ανέφερε αρχικά ο Φάμπρεγας και πρόσθεσε:

«Είμαι μαχητής και αναφέρομαι μόνο στην Μπαρτσελόνα, αλλά ήδη ήξερα ότι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Αισθάνομαι την αγάπη των οπαδών και την έχω παρατηρήσει στον δρόμο ή κατά τη διάρκεια των αγώνων. Θέλω να δουλέψω μαζί με τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο».

Δε βιάζονται για Πουγιόλ 

8/9/2012

Δε βιάζονται για Πουγιόλ
Μπαρτσελόνα και Κάρλες Πουγιόλ είναι ξεκάθαροι ως προς την πρόθεση τους να επεκτείνουν τη συνεργασία τους αλλά δε φαίνεται να βιάζονται να την επισημοποιήσουν. Οι «μπλαουγκράνα» ακόμη δεν έχουν καταλήξει ποιο θα είναι ακριβώς το συμβόλαιο που θα προτείνουν στον έμπειρο αμυντικό.

Προς το παρόν έχει γίνει μόνο μια προκαταρκτική συζήτηση που ο σύλλογος τόνισε στον παίκτη ότι θέλει να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και ο ίδιος απάντησε ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα αφού επιθυμία του είναι να κλείσει την καριέρα του στο «Καμπ Νου», σύμφωνα με τη «Marca».

Ο 34χρονος άσος έχει διαβεβαιώσει τη διοίκηση ότι οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούλιο είναι «καθαρές» και δε θα υπάρξει πρόβλημα. Ο ίδιος τόνισε:

«Πραγματικά θέλω να συνεχίσω να παίζω και είμαι ενθουσιασμένος εδώ κάτι που είναι το πιο σημαντικό για μένα. Αν ο σύλλογος με θέλει, θα παραμείνω εδώ για όσο διάστημα θα μπορώ να προσφέρω».

Ακόμη ο ποδοσφαιρικός διευθυντής των Καταλανών, Άντονι Θουμπιθαρέτα εξήγησε πως έχει η κατάσταση:

«Είχαμε μια πρώιμη κουβέντα με τον Πουγιόλ για να συζητήσουμε για διάφορα θέματα. Οφείλουμε να τον αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρά λόγω της ηλικίας του και της προσφοράς του στο σύλλογο».

Αυτή τη στιγμή ο Πουγιόλ αγωνίζεται με προστατευτική μάσκα στο πρόσωπο εξαιτίας του χτυπήματος που αποκόμισε στον αγώνα με την Οσασούνα. Αν η κατάσταση του σημειώσει πρόοδο θα μπορέσει να ταξιδέψει και να αγωνιστεί κόντρα στη Χετάφε.

Υπενθυμίζεται ότι το παρόν συμβόλαιο του Πουγιόλ λήγει τον Ιούνιο του 2013. 

Ο Τσάβι τη στέλνει όπου θέλει! (video) 

8/9/2012

Ο Τσάβι τη στέλνει όπου θέλει! (video)
Το ‘χεις βάλει από τη γωνία του τερματοφύλακα.

Πάνω από το τείχος.

Με χαμηλό σουτ/με δυνατό σουτ/με φαλτσαριστό σουτ…

Ε, κάποια στιγμή, όταν είσαι ο Τσάβι και το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία δεν έχει ούτως ή άλλως ενδιαφέρον (5-0 έληξε) αποφασίζεις να αναζητήσεις μια καινούργια πρόκληση:

Να περάσεις την μπάλα -όχι από την τρύπα της βελόνας, αλλά από το βγαλμένο από άλλες εποχές (ή στιγμιότυπα από το «Ελ Πάσο» και το γήπεδο του Μακεδονικού) «σκουλαρίκι» που στηρίζει τα δίχτυα!


Γιατί βαράει τον Βίγια ο Ινιέστα; 

8/9/2012

Γιατί βαράει τον Βίγια ο Ινιέστα;
-Του ξεκαθάρισε πως στην Μπαρτσελόνα το παίζει ιστορία, αλλά στην Εθνική… κουμάντο (ως πρώτος σκόρερ στην ιστορία της) κάνει εκείνος;

-Του είπε ότι σωστά ξίνισε ο Κριστιάνο όταν πήρε εκείνος το βραβείο για τον «παίκτη της χρονιάς»;

-Τον προκάλεσε πως όσο μούσι και ν’ αφήσει, η φάτσα αρραβωνιαστικού που έχει δεν πρόκειται ν’ αλλάξει;

Απαντήσεις του τύπου «χαβαλέ κάνουν στην προθέρμανση πριν το φιλικό με τη Σαουδική Αραβία» απορρίπτονται ως υπερβολικά προφανείς… 
ΑΓΓΛΙΑ

Ο Ρότζερς, η Λίβερπουλ και η …γιόγκα 

8/9/2012

Ο Ρότζερς, η Λίβερπουλ και η …γιόγκα
Στην αυτοσυγκέντρωση και στο διαλογισμό έχει ρίξει το βάρος ο Μπρένταν Ρότζερς, με τον τεχνικό της Λίβερπουλ να φέρνει νέα ήθη και έθιμα στα αποδυτήρια του «Anfield».

Μπείτε στα άδυτα των «κόκκινων», μέσα από τη νέα σειρά ντοκιμαντέρ για το σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ.

Οι έξι εκπομπές που θα βγουν στον «αέρα» μέσα στο Σεπτέμβριο, στις ΗΠΑ, δείχνουν σκηνές μέσα από τα αποδυτήρια των «reds», ενώ υπάρχει και πλήρης κάλυψη της προετοιμασίας της ομάδας, όπως και της περιοδείας στην Αμερική.

Με βάση τα πρώτα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα, ο Ρότζερς έχει φέρει νέα ήθη και έθιμα στα αποδυτήρια της ομάδας, αφού οι παίκτες της Λίβερπουλ κάνουν γιόγκα, διαλογίζονται και προσπαθούν να αποβάλλουν το άγχος. Η Μόλι Κιμ είναι η υπεύθυνη του προγράμματος και έχει αναλάβει τις συνεδρίες, με τον Τζέιμι Κάραγκερ να απορεί με τις νέες μεθόδους. 

Δύο μήνες εκτός ο Τζόουνς 

8/9/2012

Δύο μήνες εκτός ο Τζόουνς
Τα …φαντάσματα της περυσινής σεζόν ξυπνούν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τους τραυματισμούς να επανέρχονται και τον Φιλ Τζόουνς να τίθεται εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες. Πάντα τραυματίας και ο Κρις Σμόλινγκ, με τους Τζόνι Έβανς και Ρίο Φέρντιναντ να παραμένουν οι διαθέσιμοι κεντρικοί αμυντικοί στα χέρια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Ο Τζόουνς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, μετά τον τραυματισμό του στην προπόνηση της ομάδας του.

«Ο Φιλ χειρουργήθηκε στο μηνίσκο και θα χρειαστεί έξι με οχτώ εβδομάδες για να αποθεραπευτεί», αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Γιουνάιτεντ.

Ο 20χρονος άσος δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί μέχρι στιγμής στη σεζόν, αφού νωρίτερα ταλαιπωρούνταν από προβλήματα στη μέση του, κάτι που τον ανάγκασε να χάσει αρκετές προπονήσεις κατά την περίοδο της περιοδείας των «κόκκινων διαβόλων». 

Υπογράφει την Δευτέρα ο «Κάρα» 

8/9/2012

Υπογράφει την Δευτέρα ο «Κάρα»
Ως παίκτης της Φούλαμ θα πρέπει να λογίζεται ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο τέως άσος του Παναθηναϊκού επέστρεψε σήμερα στην Ελλάδα αφού πρώτα είχε υποβληθεί από εξετάσεις στην Αγγλία, για να ετοιμάσει τα πράγματα του και να ταξιδέψει ξανά για το… νησί την Δευτέρα και να υπογράψει.

Ο Έλληνας άσος είχε συνομιλία με τον προπονητή της αγγλικής ομάδας, Μάρτιν Γιόλ, ο οποίος μετά από τις εξετάσεις ενέκρινε την απόκτησή του.

Καθώς όμως υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα μόνο για τις εθνικές ομάδες των χωρών ο «τυπάρας» ήρθε στην Ελλάδα για να μείνει για λίγες ημέρες και να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες.

Το συμβόλαιο το οποίο αναμένεται να υπογράψει με την Φούλαμ ο Καραγκούνης θα είναι για 1+1 έτη.

ΙΤΑΛΙΑ


«Ε όχι και για δοκιμή… έχω αξιοπρέπεια» 

7/9/2012

«Ε όχι και για δοκιμή… έχω αξιοπρέπεια»
Εμφανώς ενοχλημένος από τη στάση της Μίλαν στην περίπτωση της μετακίνησής του στον σύλλογο εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Ζε Εντουάρντο.

Ο Βραζιλιάνος παίκτης αποκάλυψε ότι ήταν εκείνος που απέρριψε την πρόταση δανεισμού που έκαναν οι «ροσονέρι» και όχι το αντίθετο, όπως γράφτηκε στον Τύπο.

Ο λόγος;

Το γεγονός ότι ήθελαν να περάσει ένα διάστημα δοκιμαστικό και μετά θα αποφάσιζε ο Αλέγκρι αν θα προχωρούσαν στην απόκτησή του, με αποτέλεσμα να προτιμήσει τελικά τη Σιένα.

«Ο πρόεδρος της Τζένοα μου είχε πει για την προοπτική της Μίλαν και δέχτηκα αμέσως να πάω. Όταν, όμως, έφτασα στα γραφεία του συλλόγου, μου είπαν ότι θα έπρεπε να περάσω ένα δοκιμαστικό στάδιο για να με δει ο προπονητής και στη συνέχεια θα ολοκληρωνόταν η μεταγραφή μου. Η αλήθεια είναι ότι είχα κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά ένα χρόνο πριν έπαιζα στη Σάντος, τον μεγαλύτερο σύλλογο της Βραζιλίας. Ε όχι να μείνω και για δοκιμή. Έχω και κάποια αξιοπρέπεια», υποστήριξε ο Ζε Εντουάρντο.

Όσον αφορά στη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του με τη φανέλα της Σιένα, σχολίασε: «Στόχος μου είναι να κάνω μία πολύ καλή χρονιά. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στην Τοσκάνη. Ο προπονητής, Σέρσε Κόσμι, πιστεύει πάρα πολύ σε μένα και μου το έδειξε από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ. Είμαι ο Ζε Εντουάρντο και θέλω να κάνω μία εντυπωσιακή σεζόν με τη Σιένα, ώστε να γίνει το όνομά μου γνωστό και στην Ιταλία». 

Θύμα σαμποτάζ η Νάπολι 

7/9/2012

Θύμα σαμποτάζ η Νάπολι
Ανεξήγητος παραμένει ακόμα ο λόγος που ο αγωνιστικός χώρος του Σαν Πάολο, έδρα της Νάπολι, ήταν σε τόσο κακή κατάσταση.

Ο δήμαρχος της πόλης, Λουίτζι ντε Μαγκίστρις, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, υποστήριξε ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η ομάδα να έπεσε θύμα σαμποτάζ.

Παράλληλα μίλησε και για το νέο γήπεδο των «παρτενοπέι» και τα προβλήματα που υπάρχουν στην υλοποίησή του.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε ακόμα τον λόγο για τον οποίο ο αγωνιστικός χώρος του Σαν Πάολο ήταν σε τόσο τραγική κατάσταση και προσπαθούμε να βρούμε το γιατί συνέβη κάτι τέτοιο. Έχουμε στείλει εμπειρογνώμονες για να μελετήσουν το πρόβλημα και από πού προήλθε. Δεν αποκλείουμε ούτε καν το γεγονός να έχει γίνει σαμποτάζ σε βάρος της ομάδας. Άλλωστε δεν θα είναι και η πρώτη φορά που θα συμβαίνει κάτι τέτοιο», υποστήριξε ο δήμαρχος της Νάπολι.

Αναφορικά με το πότε θα έχει βελτιωθεί ο χλοοτάπητας του γηπέδου, τόνισε: «Δεν είμαι σίγουρος αν θα είναι έτοιμο μέχρι τις 20 του μήνα, όταν και θα έχουμε αγώνα. Αν ο πρόεδρος της ομάδας χρειαστεί βοήθεια, εμείς θα είμαστε εδώ για να του την προσφέρουμε με χαρά. Ωστόσο, το μόνο που μπορώ να κάνω αυτή την στιγμή είναι ελπίζω ότι όλα θα διορθωθούν».

Τέλος όσον αφορά στο νέο γήπεδο της Νάπολι, είπε: «Όλοι θέλουν να χτιστεί το νέο γήπεδο της ομάδας. Ωστόσο, η κύρια διαφωνία όλων, είναι το μέρος ακριβώς που θα γίνει. Θέλουμε να εξετάσουμε προσεκτικά το συγκεκριμένο έργο, ώστε να δημιουργήσουμε ένα καινούριο εξαιρετικό γήπεδο. Πάντα πρέπει να στοχεύουμε στο καλύτερο». 

«Αν δεν τον έλεγαν Καναβάρο…» 

8/9/2012

«Αν δεν τον έλεγαν Καναβάρο…»
Αν ο Πάολο Καναβάρο είχε διαφορετικό επίθετο, τότε θα είχε κληθεί στην εθνική Ιταλίας, όπως δήλωσε ο Γκαετάνο Φεντέλε. Ο αμυντικός της Νάπολι είναι ο μικρός αδερφός του, Φάμπιο, που είχε κατακτήσει με τους «ατζούρι» το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2006. Ωστόσο, δεν έχει την ίδια επιτυχία με τον πρώην αρχηγό της εθνικής Ιταλίας στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.

«Δυστυχώς, εκείνοι που βρίσκονται στην καλύτερη φυσική κατάσταση δεν είναι καλούνται στην εθνική. Είναι χρήσιμο να ανοίγεις την πόρτα σε νεαρούς παίκτες, αλλά λίγη εμπειρία παραπάνω θα ήταν το ίδιο χρήσιμη», ανέφερε αρχικά ο μάνατζέρ του και πρόσθεσε:

«Είμαι σίγουρος ότι αν είχε διαφορετικό επίπεδο, τότε θα είχε κληθεί. Κάθε μέρα είμαι αισιόδοξος, αλλά είναι δύσκολο να τον δούμε στην εθνική στο μέλλον». 

«Χρονιά κλειδί για την Ίντερ» 

8/9/2012

«Χρονιά κλειδί για την Ίντερ»
Η σεζόν που μόλις ξεκίνησε στην Ιταλία θα είναι καθοριστική για την Ίντερ , στην προσπάθεια της να χτίσει μια καινούρια ομάδα, σύμφωνα με τον Αντρέα Στραματσόνι. Η απογοητευτική περσινή έκτη θέση που κατέλαβαν οι «νερατζούρι» έκανε τον Μάσιμο Μοράτι να προβεί σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ της ομάδας.

Ο νεαρός τεχνικός που ανέλαβε την ομάδα του Μιλάνου μεσούσης της περιόδου έχει αναλάβει τη διαδικασία ανοικοδόμησης της νέας Ίντερ.

«Η φετινή θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για την Ίντερ. Είναι μια σεζόν καθοριστική για εμάς να επανέλθουμε στη διεκδίκηση της κορυφής στην Ιταλία και την Ευρώπη», τόνισε ο 36χρονος προπονητής και συνέχισε:

«Ο δρόμος σίγουρα θα είναι δύσκολος αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τα καταφέρουμε. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα σύνολο χτισμένο από την αρχή και στηριγμένο στα πρότυπα που έχει θέσει ο πρόεδρος Μοράτι αυτό το καλοκαίρι.

Μπορεί να μη βρίσκομαι αρκετό καιρό εδώ αλλά συμφωνώ απόλυτα με τη νοοτροπία και τις αξίες του συλλόγου και της πόλης
».

Μετά από δύο αγωνιστικές στο πρωτάθλημα οι «νερατζούρι» έχουν τρεις βαθμούς , με τελευταίο αποτέλεσμα την εντός έδρας ήττα από τη Ρόμα. 

Νέα κίνηση για Ντρογκμπά ετοιμάζει η Γιουβέντους 

8/9/2012

Νέα κίνηση για Ντρογκμπά ετοιμάζει η Γιουβέντους
Έτοιμη να καταθέσει τρίτη πρόταση για την απόκτηση του Ντιντιέ Ντρογκμπά τον ερχόμενο Ιανουάριο, ενώ ο Φερνάντο Γιορέντε παραμένει στο «στόχαστρο», παρουσιάζεται η Γιουβέντους.

Οι «μπιανκονέρι» δεν κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν σπουδαίο επιθετικό κατά τη διάρκεια της πρόσφατης μεταγραφικής περιόδου, παίρνοντας αρνητικές απαντήσεις για τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι (από την Άρσεναλ), τον Έντιν Τζέκο (από τη Μάντσεστερ Σίτι) και τον Στέφαν Γιόβετιτς (από τη Φιορεντίνα).

Έτσι ήρθε ο δανεισμός του Νίκλας Μπέντνερ από την αγγλική ομάδα. Ο ιταλικός Τύπος αποκάλυψε ότι τις προηγούμενες μέρες η «Γηραιά Κυρία» έκανε δύο προσφορές για να πάρει τον Ιβοριανό για τα επόμενα δύο χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τα 5 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα τώρα με την «Tuttosport», η Γιουβέντους θα κινηθεί για τον 34χρονο παίκτη στην επόμενη μεταγραφική περίοδο. Ταυτόχρονα, όμως, η ιταλική ομάδα θα παρακολουθεί τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση του Φερνάντο Γιορέντε της Αθλέτικ Μπιλμπάο, η σκοπεύει να πουλήσει τον διεθνή επιθετικό πριν λήξει το συμβόλαιό του. 

«Θα φύγει του χρόνου ο Γιόβετιτς» 

8/9/2012

«Θα φύγει του χρόνου ο Γιόβετιτς»
Η Φιορεντίνα έχει συμφωνήσει με τον Στέφαν Γιόβετιτς να τον αφήσει να συνεχίσει σε ομάδα της αρεσκείας του το επόμενο καλοκαίρι. Αυτό αποκάλυψε ο γενικός διευθυντής των «βιόλα» λίγες ημέρες μετά τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου.

Το όνομα του Μαυροβούνιου είχε συνδεθεί για μεταγραφή σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, όπως η Μάντσεστερ Σίτι και η Γιουβέντους. Μάλιστα οι «πολίτες» προσέφεραν ένα πολύ δελεαστικό πόσο για να ολοκληρώσουν τη μετακίνηση. Παρόλα αυτά συμφώνησε να παραμείνει ακόμη ένα χρόνο στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Η διοίκηση του συλλόγου φοβήθηκε ότι θα προκληθούν έντονες αντιδράσεις από την πλευρά των φιλάθλων σε περίπτωση παραχώρησης του παίκτη για αυτό και δεν τον παραχώρησε.

«Το πιο σημαντικό πράγμα είναι ότι ο Στέφαν τελικά παρέμεινε εδώ. Θα αγωνίζεται εδώ και φέτος και είναι πολύ ευχαριστημένος», τόνισε ο γενικός διευθυντής Σάντρο Μενκούζι και συνέχισε:

«Αν και είχε αρκετές προτάσεις να αποχωρήσει είναι θετικό ότι ο πρόεδρος κατάφερε να τον πείσει να μείνει εδώ».

Παρόλα αυτά τονίζει ότι έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών ώστε να πάρει μεταγραφή ο νεαρός μεσοεπιθετικός το επόμενο καλοκαίρι.

«Η Φιορεντίνα έχει έρθει σε συμφωνία μαζί του. Του πρότειναν να παραμείνει ένα χρόνο ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν με τους καλύτερους δυνατούς όρους την αποχώρηση του , τον επόμενο χρόνο.

Το ίδιο είχε γίνει και με τον Λούκα Τόνι ένα χρόνο πριν φύγει από τη Φιορεντίνα
», συμπλήρωσε ο Μενκούζι. 

Μπουρντίσο: «Πάμε για πρωτάθλημα» 

8/9/2012

Μπουρντίσο: «Πάμε για πρωτάθλημα»
Ποιος είπε ότι είναι κακό να κάνει κάποιος όνειρα; Αυτό σκέφτηκε ο Νικολάς Μπουρντίσο και κάνει σχέδια για… πρωτάθλημα με τη Ρόμα τη φετινή χρονιά στην Ιταλία, με αφορμή τη νίκη (3-1) επί της Ίντερ.

Άποψη, η οποία όπως αποκάλυψε, απορρέει από την εμπιστοσύνη που έχει στο νέο προπονητή της ομάδας, Ζντένεκ Ζέμαν. Ενώ σαν βασικό αντίπαλο, την αντίσταση του οποίου θα πρέπει να καταβάλουν οι «τζιαλορόσι», θεωρεί την Γιουβέντους.

«Η νίκη επί της Ίντερ ήταν πολύ σημαντική, πρέπει, όμως, να παραμείνουμε σοβαροί και να μην πετάμε στα σύννεφα, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμα. Ωστόσο, δεν είμαι προληπτικός και μπορώ να πω ότι στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Η θέση Ρόμα είναι στην κορυφή γιατί είμαστε πολύ καλή ομάδα. Θα παλέψουμε για τον τίτλο και αυτό είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε», ήταν αρχικά τα λόγια του.

Αναφορικά με τον Ζέμαν και το κατά πόσο επηρεάζει τους ποδοσφαιριστές, ο Μπουρντίσο είπε: «Είναι ένας πολύ έμπειρος και καλός προπονητής, ο οποίος ξέρει τον τρόπο να κάνει τους παίκτες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Μου αρέσει η φιλοσοφία που έχει στο παιχνίδι του και το γεγονός ότι θέλει να κερδίζει όπου κι αν αγωνίζεται. Είναι ένας από τους λόγους που πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά».

Ενώ για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος για το πρωτάθλημα, σχολίασε: «Η Γιουβέντους είναι η πιο δυνατή ομάδα και αυτή που θα πρέπει να προσπεράσουμε αν θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Οι ομάδες του Μιλάνο έχουν αποδυναμωθεί, ενώ και η Νάπολι είναι διαφορετική μετά τη φυγή του Λαβέτζι». 
ΓΕΡΜΑΝΙΑ

«Θέλει χρόνο ο Χάβι Μαρτίνεθ» 

8/9/2012

«Θέλει χρόνο ο Χάβι Μαρτίνεθ»
Χρόνο προσαρμογής στην Μπάγερν Μονάχου θα χρειαστεί ο Χάβι Μαρτίνεθ σύμφωνα με τον Μάνουελ Νόιερ. Ο τερματοφύλακας των Βαυαρών υποστηρίζει ακόμη ότι οι φίλαθλοι δεν πρέπει να έχουν υψηλές απαιτήσεις από το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας , τουλάχιστον τους πρώτους μήνες.

«Θα χρειαστεί να αφομοιώσει τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Το ισπανικό πρωτάθλημα είναι τελείως διαφορετικό από το γερμανικό», δήλωσε ο διεθνής πορτιέρο στον γερμανικό Τύπο.

Ο Ισπανός μεσοαμυντικός πήρε μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι από την Αθλέτικ Μπιλμπάο έναντι 40 εκατ.ευρώ και ο Νόιερ θεωρεί ότι οι φίλαθλοι της Μπάγερν θα πρέπει να περιμένουν ένα μικρό διάστημα ώστε να τον δουν σε πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο.

«Οι φίλαθλοι δεν πρέπει να έχουν τόσο μεγάλες απαιτήσεις από αυτόν από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα πολύ κοινωνικό άτομο και το θετικό είναι ότι μιλάει πολύ καλά αγγλικά για ένα Ισπανό», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Δε νομίζω ότι θα τον επηρεάσει το ποσό που δαπανήθηκε για τη μεταγραφή του. Όταν μπαίνεις στον αγωνιστικό χώρο , το μόνο που σκέφτεσαι είναι το ποδόσφαιρο».

Ο Χάβι Μαρτίνεθ πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα στη νίκη της Μπάγερν Μονάχου με 6-1 επί της Στουτγάρδης για την Bundesliga την περασμένη Κυριακή.

ΓΑΛΛΙΑ

Δεν έχει ξεχάσει τον Μαλουντά ο Ολάς 

8/9/2012

Δεν έχει ξεχάσει τον Μαλουντά ο Ολάς
Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο ο Φλοράν Μαλουντά να φορέσει τη φανέλα της Λιόν για δεύτερη φορά στη καριέρα του, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προέδρου του συλλόγου, Ζαν Μισέλ Ολας.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας δεν έχει ξεχάσει τον 32χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος βρισκόταν στις τάξεις των «λιονέ» από το 2003 μέχρι το 2007.

«Η πόρτα μας είναι πάντα ανοιχτή για τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Ο Μαλουντά βρίσκεται σε επαφή με το τεχνικό μας επιτελείο», ήταν τα λόγια του Ολάς.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται από το 2007 στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι, όμως ο προπονητή των «μπλε», Ρομπέρτο Ντι Ματέο, δεν τον εμπιστεύεται , με αποτέλεσμα να μην του δίνει το χρόνο συμμετοχής που ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα ήθελε.

ALEX WEB RADIO/TV

o ALEX WEB RADIO/TV αποκαλυπτει...ο Μεσι ειναι...ALLIEN..

ΑLLIEN...MESSI...(video) 

8/9/2012
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ

Ο ALEX WEB RADIO/TV αποκαλυπτει Να γιατι κανεις δεν μπορει να τον συναγωνιστει και ειναι ο καλυτερος ποδοσφαιριστης στον κοσμο..ειναι ο καλυτερος ALLIEN ποδοσφαιρστης στην γη...γιατι στην γη? γιατι ειναι ΑLLIEN δηλαδη εξωγηινος..δειτε καλα το βιντεο και θα καταλαβετε...ισως να ειναι και ο καλυτερος ποδοσφαιριστης στον Γαλαξια η...στο Συμπαν αν βεβαια παιζουν μπαλλα και στους αλλους πλανητες... Δείτε ένα βίντεο που βρήκαμε για τον Λιονέλ Μέσι.



ALEX WEB RADIO/TV

Καραγκούνης ο Λονδρέζος (video)

Καραγκούνης ο Λονδρέζος (video)

8/9/2012

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟ-ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 19.30 ΜΜ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΥΠΟΣΕΛΙΔΟ SPORT TV LIVE LINKS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΛΙΝΚ Λονδρέζος ο ΚαραγκούνηςΜετα την μεταγραφη του στην Φούλαμ ο Γ. Καραγκούνης και είδη έχει αρχίσει να προσαρμόζεται με τις συνθήκες.ο φοβερος ΨΑΛΙΔΟΧΕΡΗΣ σατυριζει με ενα κομα υπεροχο βιντεο...



ΑΓΓΛΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ από psalidoheris

ΑLEX WEB RADIO/TV