ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Ζόρια για Φενέρ πριν το ΣΕΦ

22/10/11
Πολλές δυσκολίες συνάντησε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ προκειμένου να διπλασιάσει τις νίκες της στο τουρκικό πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές Τουρκίας, που την ερχόμενη Πέμπτη αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, επικράτησαν μετά κόπων και βασάνων 81-77 της Αντάλιασπορ στην Αττάλεια.

Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς (11π.) και ο Τζέιμς Τζιστ (13π.) είχαν από μία εύστοχη βολή στα τελευταία δέκα δευτερόλεπτα για την ομάδα του Νέβεν Σπάχια. Ο Ογκούζ Σαβάς με 15 πόντους και 7 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ καλή εμφάνιση έκανε και ο Εμίρ Πρέλτζιτς με 12 πόντους, 4 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ.

Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ (Σπάχια): Ούκιτς 11 (1/4τρίπ।), Τζερέλς 7 (0/1τρίπ.),, Ονάν 8 (1/3τρίπ.), Βίντμαρ 5, Πεκέρ 5 (7ρ.), Τζιστ13(1/3τρίπ.), Σαβάς 15 (7ρ.), Ντεμιρέλ 3 (1/1τρίπ.), Μπογκντάνοβιτς (0/3δίπ., 0/4τρίπ.), Πρέλντζιτς 12 (1/3τρίπ., 4ασ.)
www.thrylos.gr

«Να μάθουμε από τα λάθη μας»

22/10/11

Στα πολλά λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Κάιλ Χάινς στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα και την ήττα από την Μπιλμπάο। Ο Αμερικανός ήταν ο κορυφαίος για τους «ερυθρόλευκους» και όπως τόνισε θέλει η ομάδα του να μάθει από τα λάθη της και να βελτιωθεί αλλά χρειάζεται υπομονή.

«Είμαστε νέα ομάδα και το ξέραμε από την προετοιμασία. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Κάναμε πολλά λάθη, βασικά λάθη και δεν είναι δικαιολογία το γεγονός ότι δεν είχαμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας. Ήρθαμε για να κερδίσουμε και σίγουρα δεν είμαστε καθόλου χαρούμενοι μ’ αυτή την εμφάνιση. Πρέπει να μάθουμε απ’ αυτό το παιχνίδι και δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη. Αυτό είναι το κλειδί για μας. Θα κάνουμε πολλά λάθη στη διάρκεια της σεζόν, αλλά θα πρέπει να μαθαίνουμε απ’ αυτά».
ww.thrylos.gr

Θέλει δουλειά, Σπανούλη και τρίτο Αμερικανό

ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
22/10/11

Η εικόνα που παρουσίασε στο Μπιλμπάο ήταν κατώτερη του αναμενομένου, πλην όμως δεν συντρέχει λόγος απογοήτευσης. Όχι γιατί ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε σημαντικά προβλήματα.

Οι τραυματισμοί είναι μέρος της ρουτίνας στο επαγγελματικό μπάσκετ και δη για την ομάδα του Πειραιά, η οποία έχει πληγεί όσο καμία άλλη τα τελευταία χρόνια στην Ευρωλίγκα με απώλειες βασικών στελεχών της σε κρίσιμα παιχνίδια. Ο φετινός Ολυμπιακός χρειάζεται πίστωση χρόνου, δίχως αυτό να σημαίνει πως θα έχει δικαιολογία αν αποτύχει.

Προϊούσης της χρονιάς είναι βέβαιο πως θα γίνεται καλύτερος και συνάμα θα έχει ένα «κέρδος» για το μέλλον, καθώς οι Παπανικολάου, Μάντζαρης και Κατσίβελης με τις εμπειρίες που θα αποκτήσουν φέτος, θα θέσουν τις βάσεις για μια σπουδαία καριέρα. Για τον Σλούκα κρατάμε μια επιφύλαξη, καθώς δεν είναι ο παίκτης που ενθουσιάζει τον Ίβκοβιτς. Μαζί τους ελπίζουμε πως ο Κέσελ θα δείξει το πρόσωπο που έχει παρουσιάσει στην Εθνική Σερβίας, ο Γκετσεβίτσιους θα σταματήσει να «σημαδεύεται» από τους αντιπάλους στην άμυνα και ο Λούκας θα αποκτήσει την απαιτούμενη ποιότητα για να κοντρολάρει σωστά την υπόλοιπη ομάδα. Όλα αυτά απαιτούν σκληρή δουλειά και το επιτελείο του Ίβκοβιτς είναι το πλέον ενδεδειγμένο για να την κάνει επιτυχώς.

Από την άλλη πλευρά, όμως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα. Ουδείς θα είναι ευχαριστημένος με τη δεύτερη θέση στην Α1, ή απλά με την παρουσία στο ΤΟΡ-16. Ιδίως στην Ευρωλίγκα η ανάγκη για νίκες είναι επιτακτική, καθώς επόμενος αντίπαλος είναι η ενισχυμένη φέτος Φενέρ στο ΣΕΦ και ακολουθούν η Κάχα Λαμποράλ στη Βιτόρια και η Καντού επίσης εκτός έδρας. Για να μην μπλέξουν, λοιπόν, οι Πειραιώτες χρειάζονται τον καλό Σπανούλη. Και φυσικά όταν ο ηγέτης της ομάδας παίρνει μόλις πέντε προσπάθειες εντός παιδιάς, όπως στο Μπιλμπάο, δεν υπάρχει περίπτωση ο Ολυμπιακός να νικήσει οποιονδήποτε σοβαρό αντίπαλο. Ο «Kill Bill» τη φετινή σεζόν πρέπει να «πεθάνει» μέσα στο παρκέ. Όπως με την Εθνική Ελλάδας στο Ευρωμπάσκετ της Πολωνίας, οπού είχε αφήσει και την τελευταία ικμάδα των δυνάμεων του και την είχε οδηγήσει στην υπέρβαση του χάλκινου μεταλλίου. Μπράβο στον Ίβκοβιτς που έχει ρίξει στα βαθιά τον Μάντζαρη και τον Κατσίβελη, αλλά δεν είναι δυνατόν στο τρίτο δεκάλεπτο του αγώνα της πρεμιέρας, να αποσύρει τον Σπανούλη για να αφήσει οργανωτή τον Κατσίβελη.

Επιπροσθέτως ο φετινός Ολυμπιακός δεν είναι δυνατόν να έχει για τρίτο Αμερικανό έναν ρολίστα. Διαφωνούμε και στις τρεις επιλογές των μη Ευρωπαίων, αλλά τουλάχιστον ο Λούκας και ο Χάινς σε αρκετά παιχνίδια θα παίξουν το ρόλο του πρωταγωνιστή, ενώ διαθέτουν το ταλέντο για να εξελιχθούν σε παίκτες του κορυφαίου επιπέδου, στο οποίο αυτή τη στιγμή δεν βρίσκονται. Ο Χάουαρντ ακόμα κι όταν εξοικειωθεί στον Ευρωπαϊκό τρόπο παιχνιδιού και καταλαβαίνει άμεσα τα «plays», δεν πρόκειται να γίνει σημείο αναφοράς. Μπορεί ο φετινός Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα, έχοντας έναν από τους τρεις Αμερικανούς του σε ρόλο τρίτου «τεσσαριού» πίσω από τους Άντιτς-Πρίντεζη; Αμφιβάλλουμε.

Ακόμα, πάντως, η σεζόν έχει πολύ δρόμο και θα επαναλάβουμε πως η εικόνα του Ολυμπιακού θα γίνει πολύ καλύτερη। Συνεπώς ουδείς πρέπει να απογοητευτεί, γιατί σε εύλογο χρονικό διάστημα, το νεανικό σύνολο του Ίβκοβιτς θα προσφέρει πολύ πιο ποιοτικό μπάσκετ, το οποίο θα συνδυάζεται με νίκες.

www.olympiacos24.gr

Καλαμπόκης: «Θα έρθει από καλό αγωνιστικό ο Ολυμπιακός»

kalabokis_2007_1_11_20_31_14_b
22/10/11

Για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 1ης γωνιστικής της Α1 μπάσκετ, μίλησε ο Γιάννης Καλαμπόκης σε αθλητική εφημερίδα.

Ο γκαρντ του του «δικεφάλου του Βορρά» τόνισε παράλληλα ότι τον στεναχωρεί η απουσία του κόσμου από τις κερκίδες της Πυλαίας, ενώ για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χθες στην Ευρωλίγκα είπε πως δεν αποτελεί μειονέκτημα για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε στα «Σπορ του Βορρά»:

«Φανταζόμουν διαφορετικά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Αν και δεν πρέπει να ασχοληθούμε με το πώς έπρεπε να αρχίσει και πότε έπρεπε να αρχίσει, εκείνο που ξεκαθαρίζω είναι ότι ήθελα να έχει κόσμο ένα τέτοιο παιχνίδι, ειδικά στην αρχή της σεζόν. Το ίδιο πιστεύω ότι θα ήθελε και ο κόσμος. Και όσο στεναχωριόμαστε εμείς που δε θα είναι εδώ άλλο τόσο στεναχωριούνται κι αυτοί που δε θα είναι κοντά μας. Είναι και ένα μεγάλο κίνητρο η απουσία των φιλάθλων μας γιατί μας κάνει να βάλουμε τα δυνατά μας για να ευχαριστήσουμε το κοινό μας με την απόδοσή μας στο γήπεδο μας. Έστω κι αν μας παρακολουθούν από μακριά, θέλουμε όμως κι από τον κόσμο, μετά την τιμωρία, να είναι παρών στο γήπεδο, να βρίσκεται στο πλευρό μας και να μας ενισχύει και να μας υποστηρίζει σε αθλητικά πλαίσια. Με το παιχνίδι μας αυτό το μήνυμα θα στείλουμε τη Δευτέρα στο λαό μας.

Νομίζω ότι μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και περιμένουμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας θέλει να τρέξει, προσπαθεί πάρα πολύ να κάνει γρήγορες επιθέσεις, τον βολεύει αυτό το παιχνίδι κι εμείς θα προσανατολιστούμε σ' αυτό, να έχουμε γρήγορες επιστροφές, να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην τους αφήσουμε να πετύχουν εύκολα καλάθια. Επίσης οι αντίπαλοι μας έχουν και πολύ καλούς ψηλούς. Ειδικά στο λόου ποστ ο Λάζαρος Παπαδόπουλος είναι και εκτελεστικά πολύ καλός και δημιουργικά εξαιρετικός, οπότε υπάρχει ισορροπία στο παιχνίδι τους. Γι' αυτό δεν είναι μόνο ο αιφνιδιασμός που πρέπει να σταματήσουμε, αλλά και πολλά ακόμη πράγματα. Σ' αυτά δουλέψαμε όλο αυτό τον καιρό για να ανταποκριθούμε. Χρειάζεται πολύ ψηλός βαθμός αυτοσυγκέντρωσης, γιατί το κάθε λάθος θα κοστίσει».

Για το αν αποτελεί μειονέκτημα για τον Ολυμπιακό ότι αγωνίστηκε χθες για την Ευρωλίγκα, τόνισε: «Δε νομίζω ότι δυσκολεύει τόσο τον Ολυμπιακό το έπαιξε την Παρασκευή για την Ευρωλίγκα। Σκεφθείτε ακόμη ότι η αντίπαλός του, η Μπιλμπάο, θα έχει παίξει νωρίτερα, στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής για την ισπανική λίγκα στη Βαρκελώνη. Αντιθέτως, πρέπει να υπολογίζουμε ότι o Ολυμπιακός θα έρχεται από έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό με παιχνίδι δυνατό μερικά 24ωρα πριν, ενώ για μας το προηγούμενο επίσημο παιχνίδι, εκείνο του Κυπέλλου με τον Ίκαρο, έχει γίνει πριν 10-12 ημέρες. Αυτό ίσως να βολεύει τον αντίπαλο μας. Κι όσο για τα ταξίδια των αντιπάλων, οι παίκτες έχουν συνηθίσει σε τέτοιες μετακινήσεις και ξέρουν να διαχειρίζονται τον εαυτό τους σωματικά και πνευματικά πριν από το δικό μας ντέρμπι. Γιατί θα έχουν και τον αγωνιστικό ρυθμό Γι' αυτό χρειάζεται μεγαλύτερη δική μας προσπάθεια».

www.olympiacos24.gr

Ο SER λεει.....MR KARAGEORGE ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ.........

MR KARAGEORGE ΣΕ ΜΑΘΑΜΕ ΠΛΕΟΝ.........
Και επειδη ειμαι ανθρωπος που θελω να αποδιδω τις τιμες σε ολους οφειλω να πω ενα μπραβο στον προπονητη καραγgeorge για το στησιμο της ομαδας του στο γηπεδο με τον ακατανομαστο και τον γνησιο κρητικο προεδρο της supearlegue που επιτελους καθαρισαν το ελληνικο ποδοσφαιρο απο τη βρωμα και την πηραν στο σπιτι τους............
Οφειλω να πω οτι επιτελους και το δικαιουτε ο εργοτελης να λεγεται ΟΦΗ β' .
Προεδροι τσιρακια που θελουν να λεγονται και γνησιοι κρητικαροι λες και αμα αφησουν ενα μουστακι ειναι και κρητικαροι.
Καταντια για την μεγαλη ΚΡΗΤΗ να εχει ομαδες παραρτηματα ενω ευκολα μπορουσε να πρωταγωνιστει στο ελληνικο πρωταθλημα αλλα καποια γελοια παραγοντακια να μην αφηνουν τις ομαδες να παιζουν στα ισα παντα και παντου !
Το χειροτερο απο ολα ειναι η σταση των οπαδων ομως και αυτο ειναι το χειροτερο που δειχνουν να βολευονται μ αυτη την κατασταση παρολο που η ΚΡΗΤΗ δε φημιζετε να σκυβει το κεφαλι.
Εγω σαν οπαδος θελω παντα οταν πηγαινει ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ στην ΚΡΗΤΗ να τον παιζουν στα ισα και παληκαρισια.
Ποτε δε φοβηθηκα κανεναν αντιπαλο και σε κανενα γηπεδο γιατι ξερω τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

ΠΣΑΠ: "Υπάρχουν ανασφάλιστοι παίκτες"

ΠΣΑΠ: "Υπάρχουν ανασφάλιστοι παίκτες"

21/10/2011

Ο Π.Σ.Α.Π. απέστειλε στην Football League και Football League 2 επιστολή που αναφέρει ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές ανασφάλιστοι.

Η επιστολή του Π.Σ.Α.Π.

"Αποκλειστικό μέλημα του Π.Σ.Α.Π. ήταν, είναι και θα είναι η με κάθε τρόπο διασφάλιση των συμφερόντων των μελών μας.

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η ιδιωτική ασφαλιστική σύμβαση που αφορά στην ασφαλιστική κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης των μελών μας συχνά δυσλειτουργεί, προσφάτως δε, η ισχύς της και οι επωφελείς εξ’ αυτής παροχές βρίσκονται από τις 30.6.2011, σε «αναστολή», λόγω μη εκπληρώσεως, όπως έχουμε πληροφορηθεί, των υποχρεώσεών σας.

Αληθές είναι ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα υφίστανται πολλές και σοβαρές δυσκολίες, ωστόσο η κάλυψη της ανωτέρω υποχρέωσης αποτελεί ζήτημα άμεσης προτεραιότητος.

Η εκκρεμότητα που έχει προκύψει δημιουργεί σοβαρότατο πρόβλημα και θέτει σε κίνδυνο θέματα που άπτονται της διαφύλαξης της υγείας και της σωματικής ακεραιότητος των μελών μας, αλλά και των εξαρτωμένων απ’ αυτά μελών, περαιτέρω δε, δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας που επηρεάζει άμεσα την ακώλυτη, εύρυθμη και κυρίως ασφαλή παροχή των υπηρεσιών των μελών μας.

Είμαστε δυστυχώς υποχρεωμένοι να σας επισημάνουμε τα ανωτέρω και κυρίως τις σοβαρές ευθύνες που απορρέουν από τη διατήρηση αυτής της εκκρεμότητος και να αξιώσουμε την άμεση αποκατάσταση της.

Η παρέμβαση μας οφείλεται στη διττή ιδιότητά μας, δηλαδή, τόσο αυτή του συνδικαλιστικού σωματείου, όσο και αυτή του εκ του νόμου συνδιαπραγματευτή-συμβαλλόμενου στην ανωτέρω ασφαλιστική σύμβαση. Και οι δύο ως άνω ιδιότητες είναι μη αμφισβητήσιμες, ιδιαίτερα δε, αυτή του συνδιαπραγματευτή-συμβαλλόμενου που απορρέει και εκ του άρθρου 89 του Ν. 2725/1999, παρότι εσείς, δυστυχώς, δεν τηρείτε την ως άνω υποχρέωση, συμπεριφορά που συνεχίζεται και για την οποία έχουμε πολλάκις ρητώς εναντιωθεί, επιφυλασσόμενοι παντός νομίμου δικαιώματός μας".

ΠΗΓΗ: www.woop.gr 

Πολλά "μάτια" στη Ν. Σμύρνη

Πολλά "μάτια" στη Ν. Σμύρνη

22/10/2011 
Αρκετοί κατάσκοποι ομάδων θα υπάρχουν στη Ν. Σμύρνη για να δουν παίκτες στο Πανιώνιος - Ολυμπιακός, κυρίως δε των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων θα δώσουν το παρών, όπως έκαναν και στο ματς με την Ντόρυμουντ, θέλοντας να τσεκάρουν ορισμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστώμ που θα τους ενδιέφεραν.

Ήδη στην ΠΑΕ Πανιώνιος έχουν φθάσει αιτήματα από τη βελγική Γκενκ, ένα γερμανικό και έναν ιταλικό σύλλογο, ενώ αναμένονται κι άλλοι.

www.thrylos.gr/

Ξέσπασε με 5άρα η Ντόρτμουντ (video)

Ξέσπασε με 5άρα η Ντόρτμουντ (video)

22/10/2011 
Η Κολωνία πλήρωσε τα… σπασμένα για την ήττα της Ντόρτμουντ από τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Κλοπ συνέτριψε τους «τράγους» με 5-0 για την 10η αγωνιστική του γερμανικού πρωταθλήματος και ανέβηκε στην 2η θέση με 19 βαθμούς.

Οι πρωταθλητές Γερμανίας ήταν καταιγιστικοί, παίζοντας μονότερμα τους φιλοξενούμενους στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και προειδοποίησαν τους «ερυθρόλευκους» εν όψει του αγώνα στη Βεστφαλία στις αρχές Νοεμβρίου.

Καγκάβα, Σμέλτσερ και Λεβαντόφσκι έγραψαν το 3-0 στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη ο Πολωνός επιθετικός πρόσθεσε ακόμα ένα τέρμα για να διαμορφώσει το τελικό 5-0 ο Κελ στο 66ο λεπτό. Στη συνέχεια η Ντόρτμουντ έριξε ταχύτητα, φτάνοντας σε μια άνετη όσο και εντυπωσιακή επικράτηση.

Ο Γιούργκεν Κλοπ χρησιμοποίησε τους: Βαϊντενφέλερ, Πιστσέκ, Σμέλτσερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Κελ, Μπέντερ (57’ Λάιτνερ), Γκέτσε (46’ Μπλαστσικόφσκι), Καγκάουα (71’ Γκουντογκάν), Γκρόσκροϊτς, Λεβαντόφσκι.


szólj hozzá: Dor 5-0 Col

www.thrylos.gr/

Στο Νιου Τζέρσεϊ η Formula 1

Στο Νιου Τζέρσεϊ η Formula 1

22/10/2011
ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΜΑΛΑΙΣΙΑΜετά την πίστα του Τέξας, η οποία έχει ήδη συμπεριληφθεί στο καλεντάρι της Φόρμουλα 1 της επόμενης σεζόν, η Αμερική το 2013 θα φιλοξενήσει και δεύτερο αγώνα.
Σύμφωνα με το περιοδικό “Wall Street Journal” το Νιού Τζέρσει το 2013 θα υποδεχτεί ομάδες και πιλότους σε ένα σιρκουί πόλης.
Οι αρμόδιες αρχές είχαν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για ένα γκραν πρι και όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να έχουν σύμμαχο τον Μπέρνι Έκλεστοουν, ο οποίος θέλει δύο γκραν πρι στην Αμερική.
Ωστόσο, ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα οι δρόμοι που θα φιλοξενήσουν το πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1, κάτι το οποίο θα γίνει τις επόμενες ημέρες.

www.olympiacos24.gr/

Στο Red Store o Ζαν Μακούν (photogallery+VIDEO)


Στο Red Store o Ζαν Μακούν (photogallery+VIDEO)

22/10/2011 

    Ο Καμερουνέζος  χαφ του Θρύλου, Ζαν Μακούν, βρέθηκε στο RED STORE και υπέγραψε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με φίλους του Ολυμπιακού
    Μικροί και μεγάλοι, περίπου 200 άτομα, έδωσαν το παρών στην μπουτίκ του Θρύλου προκειμένου να δουν από κοντά τον Μακούν, να πάρουν αυτόγραφο και να φωτογραφηθούν μαζί του.
    826308
    O ποδοσφαιριστής του Θρύλου μίλησε για το πως νιώθει ως μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού, για τη πρώτη του συμμετοχή ως βασικό στο ματς με την Ντόρτμουντ, για τους στόχους της ομάδας, για το επικείμενο ματς με τον Πανιώνιο, ενώ έστειλε και το μήνυμά του στον κόσμο του Θρύλου.
    Για το πώς νοιώθει ως μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακού:
    «Αισθάνομαι πάρα πολύ καλά. Αισθάνομαι την συμπαράσταση που μας δίνει ο κόσμος μέσα στο γήπεδο. Αν μου βάζατε να υπογράφω το Καραϊσκάκη κάθε φορά που παίζω, θα το έκανα. Είναι σημαντικό για μας να έχουμε τέτοιο κόσμο».
    Για την πρώτη του συμμετοχή, ως βασικός:

    826312«Αισθάνομαι πολύ καλά. Δεν ξέρω αν είμαι εγώ που έφερα τη νίκη. Ξέρω ότι και στα προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε πολύ καλά και θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει κάτι παραπάνω. Είναι σημαντικό για μένα που ξεκίνησα βασικός σε ένα παιχνίδι, ειδικά στο Champions League. Το σημαντικό για μένα είναι ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και θα πάμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια».
    Για την εικόνα που αναμένεται να δείξει ο Ολυμπιακός:
    «Κάναμε ένα δυνατό come back προχθές. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά με την Μαρσέιγ. Ήταν το πρώτο παιχνίδι, αλλά δεν αποτελεί δικαιολογία, αλλά ο Ολυμπιακός είμαι πεπεισμένος ότι μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα στη συνέχεια της διοργάνωσης».
    826315Για τους στόχους της ομάδας:
    «Δεν ξεχωρίζω το πρωτάθλημα από το Champions League. Ξέρουμε ότι αν πάρουμε τον τίτλο, τότε θα μπορούμε να παίξουμε την επόμενη χρονιά στο Champions League».
    Για το αυριανό (23/10) ματς με τον Πανιώνιο:
    «Ο στόχος μας είναι πάντα να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε εμείς και να μην ασχοληθούμε με το παιχνίδι του αντιπάλου. Εγώ είμαι έτοιμος να βοηθήσω και αν μου ζητηθεί θα το κάνω».
    Για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στον κόσμο του Ολυμπιακού:
    «Έχω γνωρίζει πολλά γήπεδα. Ειλικρινά, σαν και αυτό δεν έχω ξαναδεί. Μας έχουν δώσει πολλούς βαθμούς γιατί τραγουδούν για μας από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα και αυτό είναι κάτι ανεπανάληπτο».




    www.olympiacos24.gr/

    Παπάζογλου: "Το μυαλό μας στον Πανιώνιο"

    Παπάζογλου: "Το μυαλό μας στον Πανιώνιο"

    Την κατάκτηση του πρωταθλήματος θεωρεί ως πρώτο στόχο ο Τάσος Παπάζογλου, ο οποίος υποστήριξε πως δουλεύει σκληρά για να έτοιμος να βοηθήσει όποτε αυτό του ζητηθεί.
    Ο πρώην αμυντικός του Πανσερραϊκού, παραχώρησε δηλώσεις στην τηλεόραση της "Nova", τονίζοντας πως η συνάντηση με τον Πανιώνιο, μόνο εύκολη δεν θα πρέπει να θεωρείται.
    "Πρώτος μας στόχος είναι το πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα είχαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι την Τετάρτη, όπου πιάσαμε και καλή απόδοση και κερδίσαμε μια ομάδα, όπως είναι η Ντόρτμουντ. Τώρα έχουμε το μυαλό μας στο παιχνίδι της Κυριακής, που στόχος μας είναι άλλη μια νίκη, έτσι ώστε να διατηρηθούμε στην κορυφή".

    Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Πανιώνιο, τόνισε: "Παρά τα διοικητικά προβλήματα που είχε στην αρχή, έχει παρουσιάσει μια πολύ καλή εικόνα μέχρι στιγμής, πιστεύω ότι δεν το περίμενε κανείς. Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι".

    Σε ερώτηση για το αν ο Ολυμπιακός μπορεί να τα καταφέρει σε Ελλάδα και Ευρώπη είπε: "Μέχρι στιγμής έχει γίνει καλή διαχείριση από τον προπονητή και αυτό φαίνεται μέσα στο παιχνίδι. Έχουν χρησιμοποιηθεί πολλοί παίκτες. Υπάρχει ένα μεγάλο ρόστερ, επειδή έχουμε πολλές υποχρεώσεις".

    Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην σκληρή δουλειά του στις προπονήσεις: "Πρέπει να είμαι έτοιμος, μπορεί να μου δοθεί η ευκαιρία τώρα, μπορεί σε ένα μήνα, μπορεί σε δύο. Δουλεύω σκληρά έτσι ώστε όταν με βάλει να είμαι έτοιμος και να παίξω είτε ως δεξί μπακ που έχω αγωνιστεί στον Πανσερραϊκό είτε ως στόπερ που είναι η φυσική μου θέση".

    Τέλος, για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο δυνατά παιχνίδια με ΑΕΚ και Ντόρτμουντ, είπε: "Υπάρχει πολύ καλή διαχείριση. Έχει γίνει πολύ καλή προετοιμασία και φαίνεται μέσα στο γήπεδο, όπου η ομάδα δυνάμεις και δεν "κάθεται". Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά".

     www.redplanet.gr/

    Μόνχε: "Είμαι έτοιμος να παίξω"

    Μόνχε: "Είμαι έτοιμος να παίξω"

    Αποφασισμένος να αρπάξει την ευκαιρία από τα... μαλλιά είναι ο Βισέντε Μόνχε, ο οποίος μίλησε για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.
    Ο Αργεντινός, ο οποίος δεν αποκλείεται να βρεθεί στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών, την Κυριακή στη "Νέα Σμύρνη", παραχώρησε δηλώσεις στην τηλεόραση της "Nova".
    "Πάνω απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Παράλληλα, το παιχνίδι με τον Πανιώνιο θα είναι πολύ δύσκολο.

    Όταν παίζουμε εκτός έδρας, όλα τα παιχνίδια είναι πολύ δύσκολα φέτος, αλλά θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε", είπε αρχικά ο Μόνχε και συμπλήρωσε: "Είμαστε σε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Αλλά η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει και να παίξει καλά".

    Σε ό,τι έχει να κάνει με τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό, είπε: "Όταν είσαι καινούριος παίκτης και δεν έχεις κάνει προετοιμασία, πάντα ψάχνεις τη θέση σου στην ομάδα. Ψάχνεις να βρεις τον τρόπο δουλειάς στην ομάδα και προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας.

    Ήρθα στην ομάδα με χαρά και μεγάλη όρεξη. Θέλω να μείνω στην ομάδα και για αυτό το λόγο δουλεύω. Είμαι έτοιμος και αν μου το ζητήσει ο προπονητής θα παίξω".

     www.redplanet.gr/

    «Κυανέρυθρη» έκπληξη

    «Κυανέρυθρη» έκπληξη

    22/10/2011
    «Κυανέρυθρη» έκπληξη 
    Την έκπληξη έκανε η ομάδα πόλο του Πανιωνίου στον ελληνικό «εμφύλιο» με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, για τη φάση των «16» του Eurocup. Οι «κυανέρυθροι» διαβασμένοι και με ενθουσιασμό κατάφεραν να επικρατήσουν του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ με, 8-6 αποκτώντας το πλεονέκτημα όσον αφορά στην πρόκριση στους «8» καθώς ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη.

    Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ματς και έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τους αμυντικούς τους περιόρισαν τον Αφρουδάκη και τους «πράσινους». “On Fire” ήταν και η περιφέρεια των Νεοσμυρνιωτών με τον Μάριο Καπότση να σημειώνει τέσσερα γκολ.

    «Αχίλλειος πτέρνα» για τους γηπεδούχους ο παίκτης παραπάνω, καθώς εκεί φάνηκαν αναποτελεσματικοί, αλλά και τα «δοκάρια» που σταμάτησαν έξι φορές τις προσπάθειες τους για γκολ.

    Περίπου 1.500 φίλοι του Παναθηναϊκού που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ για να στηρίξουν την προσπάθεια των παικτών του Φάνη Κουντουδιού.

    Τα οκτάλεπτα: 3-3, 0-2, 1-2, 2-1


    Παναθηναϊκός (Κουντουδιός): Αφρουδάκης 2, Κόχειλας Ι. 1, Τσόκας 1, Κοκκινάκης 1, Δερμιτζάκης 1

    Πανιώνιος (Σελετόπουλος): Καπότσης 4, Μιμίδης 2, Παπαδόγκωνας 1, Κουκής 1

    www.sport-fm.gr/

    Αυτές είναι οι Ομάδες «Α» και «Β»

    Αυτές είναι οι Ομάδες «Α» και «Β»

    22/10/2011 Το μεγάλο ερώτημα του ελληνικού ποδοσφαίρου απαντήθηκε! Η Δόξα Δράμας και ο Λεβαδειακός είναι η «Ομάδα Α» και η «Ομάδα Β», αντίστοιχα, όπως αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας που συνεδρίασε σήμερα.

    Αυτές οι δύο ομάδες πρόκειται να καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας μετά από τη μη χορήγηση πιστοποιητικού σε Ολυμπιακό Βόλου και Καβάλα από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

    Όπως αποφασίσθηκε οι Δόξα Δράμας και Λεβαδειακός θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα από την 10η αγωνιστική στις 19 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε εκτιμάται ότι θα έχει αποφανθεί το Διοικητικό Εφετείο για τις εφέσεις του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας, αλλά και να τελεσιδικήσουν οι προσφυγές που αναμένεται να καταθέσουν οι Λάρισα και Πανσεραϊκός.

    Όσον αφορά τη σχετική ψηφοφορία, εφτά ήταν οι ομάδες ψήφισαν υπέρ των Λεβαδειακού και Δόξας (Ολυμπιακός, Εργοτέλης, Κέρκυρα, Παναιτωλικός, Πανιώνιος, ΠΑΣ, ΟΦΗ). Αντίθετα, δύο ομάδες, οι ΑΕΚ και Άρης, ψήφισαν τις δύο θέσεις στο πρωτάθλημα να τις καλύψουν οι Λάρισα και Πανσερραϊκός. Τέλος δύο ομάδες, Παναθηναϊκός και Ατρόμητος ψήφισαν "λευκό".


    Κατά την έξοδό του από το Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας, ο πρόεδρος του συνεταιρισμού, Απόστολος Παπουτσάκης, αφού μίλησε για την ψηφοφορία και το πως κατανεμήθηκαν οι ψήφοι, σχολίασε: «Ο Λεβαδειακός και η Δόξα Δράμας θα είναι έτοιμες να παίξουν την 10η αγωνιστική, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Νοεμβρίου κι αυτό γιατί θα περιμένουμε διότι υπάρχουν κάποια νομικά θέματα που πρέπει να τελειώσουν».

    www.sport-fm.gr/

    Τριπλό πάρτι για τον Σερ Άλεξ

    Τριπλό πάρτι για τον Σερ Άλεξ

    22/10/2011

    Με πανηγυρικό τρόπο θα εορταστούν τα 25α γενέθλια του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τα οποία συμπληρώνονται στις αρχές Νοεμβρίου. Τρία τα πάρτι που θα δοθούν προς τιμήν του Σκωτσέζου τεχνικού, πολλοί οι καλεσμένοι που θα βρεθούν στο «Ολντ Τράφορντ».

    Στις 6 Νοεμβρίου συμπληρώνονται τα 25 χρόνια από την στιγμή που ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ανέλαβε τα ηνία των «κόκκινων διαβόλων» και ο σύλλογος αποφάσισε να δώσει πανηγυρικό τόνο στα γενέθλιά του.

    Το πρώτο event θα γίνει στις 3 Νοέμβρη, στο Cricket Club του γηπέδου της ομάδας, όπου περισσότερα από 700 άτομα θα βρεθούν για να δειπνήσουν παρέα με τον Σκωτσέζο τεχνικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στη λίστα καλεσμένων θα βρίσκονται όλοι οι νυν τεχνικοί της Πρέμιερ Λιγκ, πρώην προπονητές, αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές. Μετά το δείπνο, το …πάρτι θα συνεχιστεί στο κτίριο που στεγάζεται το ίδρυμα του Φέργκιουσον, όπου θα δοθεί δεξίωση.

    Η δεύτερη εκδήλωση θα γίνει και πάλι στο «Ολντ Τράφορντ» και θα είναι προς τιμήν των υπαλλήλων της Γιουνάιτεντ. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ζήτησε από τον γιο του Τζέισον, ο οποίος έχει την επίβλεψη των εκδηλώσεων, να παρευρεθούν και τα 500 μέλη που απασχολούνται στο σύλλογο, ώστε να μπορέσει να τους ευχαριστήσει για τις προσπάθειες που έχουν καταβάλλει όλα αυτά τα χρόνια.

    Τέλος, τα πάρτι θα κλείσουν με στιλ …οικογενειακό, αφού ο Σκωτσέζος τεχνικός θα γιορτάσει τα 25 χρόνια του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ στο πολυτελές ξενοδοχείο Alderley Edge, το οποίο βρίσκεται αρκετά κοντά στο σπίτι του, στο Γουίλμσλοου.

    www.england365.gr