ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

«Φοβούνται οι συμπαίκτες μου»

«Φοβούνται οι συμπαίκτες μου»

Στους συμπαίκτες του έριξε τις ευθύνες για την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Πάπα Ντιόπ, ο οποίος τόνισε πως κάποιοι φοβούνται ψυχολογικά, μιλώντας ουσιαστικά για απουσία ψυχολογικού σθένους.
«Φοβούνται οι συμπαίκτες μου»
«Πολλά πράγματα δεν μας βγήκαν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μεταξύ μας κοιταζόμαστε και προσπαθούμε να καταλάβουμε. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος, εμείς τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το αύριο»,ανέφερε αρχικά ο Σενεγαλέζος και συνέχισε: «Στο ημίχρονο ήταν ήρεμα τα πράγματα. Χάναμε 2-0, αλλά πιστεύμαε πως μπορούσαμε να το χτυπήσουμε. Μετά το τρίτο καταλάβαμε πως δεν μπορούσαμε και με το τέταρτο απλά τελειώσαμε».

"Δεν μιλάω μετά από τσόντες"!

"Δεν μιλάω μετά από τσόντες"!

Δεν κάνω δηλώσεις μετά από... τσόντες», έλεγε χαρακτηριστικά μετά τον θρίαμβο επί της ΑΕΚ
"Δεν μιλάω μετά από τσόντες"!
Πριν τον αγώνα, είχε προκληθεί ένταση όταν βρέθηκε στα αποδυτήρια ο «ισχυρός άνδρας» του Ολυμπιακού Βόλου. «Ήμουν νόμιμα εκεί», δήλωσε.

Super League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 19ης αγωνιστικής (video)

Super League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 19ης αγωνιστικής (video)


super league apotelesmata 19i agonistikiΗ 19η αγωνιστική της Super League συνεχίστηκε με 3 παιχνίδια. Η Κέρκυρα κέρδισε με 1-0 τη Λάρισα βυθίζοντάς την κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με γκολ του Σαλπιγγίδη στο 81′ την Ξάνθη (2-1), ενώ η ΑΕΚ γνώρισε την εντός έδρας συντριβή από τον Ολυμπιακό Βόλου με 0-4!


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 19ης αγωνιστικής της Super League

0-4! Την ξεφτίλισαν (ΒΙΝΤΕΟ)

0-4! Την ξεφτίλισαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από μια από τις πλέον ντροπιαστικές εμφανίσεις στην ιστορία της, η ΑΕΚ γνώρισε ήττα-σοκ με σκορ 4-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου στο ΟΑΚΑ. Δίχως αρχή και τέλος οι παίκτες της «Ένωσης» έγιναν έρμαιο στις διαθέσεις της ομάδας του Σάκη Τσιώλη, που με την επιβλητική παρουσία του Αχιλλέα Μπέου -πριν καν αρχίσει το ματς- έδειξαν πολύ νωρίς τις προθέσεις τους. Από τις 26/11/72, όταν έχασε 5-1 από τον Ολυμπιακό, έχει να γνωρίσει τέτοιο διασυρμό ο «Δικέφαλος»...

Σοκ και… Μπέος 

«Καλύπτουν τα εγκλήματά τους»

«Καλύπτουν τα εγκλήματά τους»

Σάββατο 22/01/11

 
Ο Αχιλλέας Μπέος με παρέμβασή του σε ραδιοφωνικό σταθμό ξεκαθάρισε πως η παρουσία του στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ ήταν καθ ‘όλα νόμιμη διότι έχει δηλωθεί στο φύλλο αγώνα. Ο διοικητικός ηγέτης του Ολυμπιακού Βόλου υποστήριξε πως η ΑΕΚ έχει επιστρατεύσει μπράβους ενώ έκανε για λόγο για υπάλληλους που προσπαθούν να καλύψουν τα εγκλήματά τους.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αχιλλέας Μπέος στο Νοvasportsfm:

Μετακίνηση Μπέου σε μπουθ

Μετακίνηση Μπέου σε μπουθ

22/01/2011

 Μετά την ένταση στα επίσημα του ΟΑΚΑ ο Αχιλλέας Μπέος κατευθύνεται προς τα μπουθ του Σταδίου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.

Εισβολή στα Επίσημα

 

Εισβολή στα Επίσημα

22/01/2011


Μεγάλη ένταση πριν τη σέντρα στο ΟΑΚΑ, με τη διοίκηση της ΑΕΚ να καταγγέλει προκλητική άφιξη του Αχιλλέα Μπέου με μπράβους, τον μεγαλομέτοχο των φιλοξενούμενων να ανταποδίδει τις κατηγορίες και οπαδούς να κάνουν "ντου" έπειτα στα επίσημα για να τον βρουν!

Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες

Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες

Ο Στέφανος Λεμονίδης γράφει για τη μεταγραφή του Ράφικ Τζεμπούρ και αποκαλύπτει τα μέτρα που έχει πάρει ο Ολυμπιακός σχετικά με τον 27άχρονο επιθετικό, βάζοντας τέλος στην ανησυχία στις τάξεις μερίδας φιλάθλων της πειραϊκής ομάδας.
Διακρίνουμε μια ανησυχία για την απόκτηση του Ράφικ Τζεμπούρ και εν μέρει είναι δικαιολογημένη, αφού ο Αλγερινός όπου κι αν πήγε τα έκανε  άνω-κάτω μετά απο το πρώτο εξάμηνο.
Τα πράγματα, όμως, είναι διαφορετικά, έχουσιν γνώσιν οι φύλακες και γι' αυτό:

Επίθεση Κούγια σε δημοσιογράφο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση Κούγια σε δημοσιογράφο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Επίθεση σε δημοσιογράφο με βρισιές και φτυσιές στο πρόσωπο εξαπέλυσε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος στην συνέχεια ζήτησε από τους μπράβους του να τον βγάλουν έξω από την αίθουσα Τύπου!
Επίθεση Κούγια σε δημοσιογράφο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Θύμα, ο Πατρινός δημοσιογράφος Χρήστος Βεργανελάκης, ενώ το περιστατικό που έγινε στην αίθουσα τύπου του γηπέδου της Αγυιάς, κατέγραψαν οι κάμερες.

Λίγο πριν, είχε επιτεθεί φραστικά και κινηθεί απειλητικά εναντίον του δημοσιογράφου, ο προπονητής της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης, ο οποίος και ουσιαστικά ξεκίνησε το επεισόδιο, για να γίνει στη συνέχεια η επίθεση από τον Κούγια.

Χιμένεθ: «Κομμενα πια τα… δανεικά»! (video)

Χιμένεθ: «Κομμενα πια τα… δανεικά»! (video)

Χιμένεθ: «Τέλος τα… δανεικά»! (video) 
Ιδανικός, αλλά και τελευταίος… δανεικός θα είναι ο Μίτσελ, σύμφωνα με τον Μανόλο Χιμένεθ.

Στις δηλώσεις πριν το δύσκολο (όπως το χαρακτήρισε) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Ισπανός μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον συμπατριώτη του.

Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως ο δανεισμός του θα αποτελέσει εξαίρεση στην τακτική που θα ακολουθήσει από ‘δω και πέρα η ΑΕΚ στις μεταγραφές.

Ο Χιμένεθ, εξάλλου, δήλωσε ενήμερος για το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για ποδοσφαιριστές του (Μανωλάς, Γκέντσογλου), ανοικτός -αλλά όχι… πιεστικός- για μεταγραφές και διατεθειμένος να βελτιώσει (με όσα όπλα έχει στη διάθεσή του) τη νοοτροπία της ομάδας. Υπογράμμισε, δε -για μια ακόμα φορά- τον τεράστιο ρόλο που θα έχουν σε αυτό οι Δέλλας-Λυμπερόπουλος.


Αναλυτικά τα λεγόμενα του Χιμένεθ:


 O ALEX WEB RADIO./TV ΑΦΙΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΠ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ....ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ........

Οι επόμενες 3 αγωνιστικές

Οι επόμενες 3 αγωνιστικές

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων των τριών επόμενων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Α1.
Στην ανακοίνωση του προγράμματος των τριών επόμενων αγωνιστικών της Α1 προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τα παιχνίδια της 15ης, 16ης και 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών επόμενων αγωνιστικών:

15η Αγωνιστική (29-30/1)
Σάββατο 29/1
ΑΕΚ - Ολυμπιακός (19:30, NS)

16η Αγωνιστική (5-6/2)
Σάββατο 5/2
Ολυμπιακός - Πανιώνιος (17:00, ΕΤ1)

17η Αγωνιστική (12-13/2)
Κυριακή 13/2
Ίκαρος Καλλιθέας - Ολυμπιακός  (17:00, ΕΤ1)

ΧΑΡΜΟΣΥΝΗ ΕΙΔΗΣΗ.......Μένει ο Ζιλμπέρτο

Μένει ο Ζιλμπέρτο 

21/01/2011

Μένει ο Ζιλμπέρτο 
Κάθε ενδεχόμενο παραχώρησης του Ζιλμπέρτο Σίλβα στην Γκρέμιο αποκλείσθηκε σήμερα. Ο παίκτης είχε συνομιλία με υπεύθυνους του Παναθηναϊκού τους οποίους διαβεβαίωσε ότι δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από την ομάδα, και θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα, κάτι που διαβεβαίωνε και η ΠΑΕ.

Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ο οποίος μετά από συζήτηση που είχε με άτομα της διοίκησης ξεκαθάρισε ότι θεωρεί επιβεβλημένη την παραμονή του βραζιλιάνου μέσου μέχρι το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση της Γκρέμιο δεν κρίθηκε καθόλου ικανοποιητική, τόσο από τον παίκτη όσο και από την ΠΑΕ.

Α ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ......ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΠΙΑ...

«Με ξυλοκόπησαν μπράβοι του Κούγια»

«Με ξυλοκόπησαν μπράβοι του Κούγια»

Από Gazzetta Team | Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011 04:38
«Με ξυλοκόπησαν μπράβοι του Κούγια»


Δείτε σε video τις δηλώσεις του Αντώνη Τσουκαλά, επιχειρηματία με κατάστημα έξω από το γήπεδο της «Αγιάς», ο οποίος ισχυρίζεται ότι δέχθηκε επίθεση από μπράβους του Αλέξη Κούγια.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Αλέξης Κούγιας απείλησε τον ίδιο και την οικογένειά του, τον χτύπησε μαζί με τρεις μεγαλόσωμους άγνωστους άνδρες και έκαναν το κατάστημά του… γυαλιά καρφιά. Δείτε το video που εξιστορεί τις τραγικές στιγμές που έζησε

"Δεν πληρώνω διόδια λόγω... Βιεϊρίνια"

"Δεν πληρώνω διόδια λόγω... Βιεϊρίνια"

Το κίνημα των διοδίων εξαπλώνεται μέρα με την μέρα όλο και πιο πολύ. Δείτε ένα απολαυστικό βίντεο με οπαδούς του Ολυμπιακού να μην πληρώνουν μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ "λόγω... Βιεϊρίνια"!

Την αρχή στον ποδοσφαιρικό χώρο την έκανε ο Σάββας Κωφίδης. Ακολούθησαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην εκδρομή τους στον Βόλο και για να έρθουν στη συνέχεια και οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού.
Το κίνημα των διοδίων εξαπλώνεται κάθε μέρα όλο και πιο πολύ με δυσαρεστημένους πολίτες να σηκώνουν τις μπάρες και να περνάνε ελεύθερα. Στη συγκεκριμένη όμως περίπτωση, ο τρόπος που επέλεξε ο οπαδός του Ολυμπιακού να τα περάσει ήταν απολαυστικός!

Πάει για δανεικός ο Νέμεθ...




Πάει για δανεικός ο Νέμεθ...

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ Η ΚΕΡΚΥΡΑ...Ο ερχομός του Ράφικ Τζιμπούρ στον Πειραιά αυτόματα γεμίζει εκ νέου τις θέσεις στην επίθεση του Ολυμπιακού. Με Τζιμπούρ, Πάντελιτς και Μιραλάς πλέον οι ερυθρόλευκοι έχουν τρία πολυβόλα στην σύνθεσή τους. Ετσι φαίνεται ότι περισσεύει ο Νέμεθ, ο οποίος δεν αποτελεί από τις πρώτες λύσεις για τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Στις σκέψεις των διοικούντων την ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι ο Κρίστιαν Νέμεθ να παραχωρηθεί δανεικός για τους επόμενους 6 μήνες προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, κάτι που έγινε και με τον Κώστα Μήτρογλου. Αρκετές ομάδες έχουν ήδη ενδιαφερθεί για τον Ούγγρο, όμως μάλλον θα προτιμηθεί η Κέρκυρα. Όταν ο Βαλβέρδε δώσει το τελικό «ΟΚ».

Ολα ανοικτά!



Ολα ανοικτά!

Μέχρι τώρα είχαμε σαν δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, εκτός από την μεταγραφή του Μανιάτη, που όταν έκανε την σχετική δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, είχε ολοκληρωθεί ήδη. Αυτό όμως αυτόματα άλλαξε με την απόκτηση του Ράφικ Τζιμπούρ. Κανένας πλέον δεν μπορεί να είναι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός δεν θα κινηθεί για αμυντικό χαφ, με τον Κουμορτζί να είναι πρώτος στη λίστα. Σε αυτό συντελεί και το γεγονός ότι η αποθεραπεία του Ουρτάδο έχει πάει πίσω, ενώ ακόμα δεν είναι σε θέση για να επιστρέψει ο Ντουντού. Εξάλλου όταν ρωτήθηκε σήμερα ο κ. Βρέτζος για το αν ο Ολυμπιακός θα κάνει άλλη μεταγραφή απάντησε σιβυλλικά με το «ουδέν σχόλιο». Αλλωστε μέχρι την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου μένουν άλλες 10 μέρες…

"Ετοιμοπόλεμος" ο Φουστέρ

"Ετοιμοπόλεμος" ο Φουστέρ

Κανονικά το "παρών" στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να δώσει ο Νταβίδ Φουστέρ.
Ο Ισπανός ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής προπόνησης και αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς.
Ο Νταβίδ Φουστέρ επιστρέφει στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που του στέρησε την δυνατότητα να συμμετάσχει στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Από 'κει και πέρα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος προληπτικά έμεινε στο σπίτι του προκειμένου να αναρρώσει πλήρως από μία ίωση που τον ταλαιπώρησε τις τελευταίες μέρες. Σύμφωνα, όμως, με το ιατρικό τιμ αύριο αναμένεται να προπονηθεί κανονικά.

Για λόγους ξεκούρασης ο Όλοφ Μέλμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ωστόσο δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στο ματς με τους Αρκάδες.

Τέλος, ο Κρίστιαν Νέμεθ ανάρρωσε από την ίωση και τέθηκε επίσης στην διάθεση του προπονητή του για την επικείμενη αναμέτρηση.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Υπό το φόβο… του ξύλου!

Υπό το φόβο… του ξύλου! 

22/01/2011

Υπό το φόβο… του ξύλου!
Του κόσμου τα… περίεργα διακρίνει κανείς στους ορισμούς των διαιτητών της 19ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, η οποία διεξάγεται λίγες μέρες μετά την επίθεση στον Τάσο Σιδηρόπουλο και με τους διαιτητές να τρέμουν πλέον και τον ίσκιο τους.

Δύο ήττες σε 17 ματς έχει ο Παναθηναϊκός με τον Κάκο που έχει πάρει φέτος «εργολαβία» τους «πράσινους». Μόνο 3 ματς του Ολυμπιακού σε 7 χρόνια έχει σφυρίξει ο Κουκουλάκης! Ο Πανσερραϊκός κερδίζει μόνο… με τον Τριτσώνη, ενώ ο Μάνταλος δεν «φέρνει» άσους και στην ΑΕΚ οφείλουν να το γνωρίζουν.
  Ολα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους διαιτητές του Σαββατοκύριακου.

Λυπημένος: «Εκτέθηκα απέναντι στην ΑΕΚ»-ΛΥΠΗΜΕΝΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ...ΠΡΑΓΜΑ !!!

Λυπημένος: «Εκτέθηκα απέναντι στην ΑΕΚ»

21/01/2011

Λυπημένος: «Εκτέθηκα απέναντι στην ΑΕΚ»!  
 

«Όλα είναι θέμα τιμής και αξιοπρέπειας. Μόνος του ή με κάποιον άλλο έκανε τη διαπραγμάτευση. Δεν είχα ιδέα. Εκτέθηκα απέναντι στην ΑΕΚ. Από το πρωί δεν έχω καμία σχέση και ούτε θέλω να έχω με τον κ. Τζεμπούρ», είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του κ. Λυπημένου:

Στις 17:25 το Αστέρας-Ολυμπιακός

Στις 17:25 το Αστέρας-Ολυμπιακός

Με δεκάλεπτη καθυστέρηση θα ξεκινήσουν οι αγώνες της 19ης αγωνιστικής της Σουπερ Λίγκα ως πρώτο μέτρο αντίδρασης στα επαναλαμβανομένα κρούσματα βίας κατά των διαιτητών. Στις 17:25 o αγώνας Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός.
Στην συγκεκριμένη απόφαση κατέληξε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας όπως γνωστοποίησε με ανακοινώση της. Αιτία αποτέλεσε και η τελευταία επίθεση σε βάρος του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου την περασμένη Τετάρτη.
"Από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ανακοινώνεται ότι όλα τα παιχνίδια  της 19ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Super League 2010-2011, τα οποία θα διεξαχθούν στις 22-23/1/2011, θα ξεκινήσουν με δέκα λεπτά καθυστέρηση, ως πρώτο μέτρο αντίδρασης για τα επαναλαμβανόμενα κρούσματα βίας εις βάρος των διαιτητών", ανέφερε πιο αναλυτικά η ανακοίνωση.

«Ήθελε να με στείλει στον Παναθηναϊκό»

«Ήθελε να με στείλει στον Παναθηναϊκό» 

21/01/2011

«Ήθελε να με στείλει στον Παναθηναϊκό» 
Τους λόγους που τον οδήγησαν στον Ολυμπιακό αποκάλυψε ο Ράφικ Τζεμπούρ μιλώντας αποκλειστικά στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

O Αλγερινός απέδωσε τις καταγγελίες του πρώην μάνατζέρ του στο ότι ήθελε να τον «στείλει» στον ΠΑΟ, τόνισε πως ο Αδαμίδης δεν μπορούσε να του δώσει αυτά που του είχε υποσχεθεί και υπογράμμισε ότι η προσέγγιση του Βαγγέλη Μαρινάκη τον έντυσε στα ερυθρόλευκα.

Όσα είπε ο Ράφικ Τζεμπούρ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Με το 10 ο Τζιμπούρ: "Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου" (video)




Με το 10 ο Τζιμπούρ: "Εχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου" (video)
21/1/2011 21:16:01
Την φανέλα με το νούμερο 10 θα φοράει ο Ράφικ Τζιμπούρ στον Ολυμπιακό. Ο Γαλλοαλγερινός πρόβαρε την φανέλα στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, όπου υπέγραψε το συμβόλαιό του και στην συνέχεια δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως είναι ο Ολυμπιακός. Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Στόχος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, να ευχαριστηθώ με τον Ολυμπιακό και να παίξουμε στο τσάμπιονς λιγκ. Για το γεγονός ότι υπάρχουν άλλοι 2 επιθετικοί, εγώ έχω εμπιστοσύνη στις ικανότητές μου. Το τσάμπιονς λιγκ είναι μία μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα μου, είναι μία διοργάνωση στην οποία ήθελα να αγωνιστώ και ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που μπορεί να με βοηθήσει στις φιλοδοξίες μου».

O Tζεμπούρ στον Ολυμπιακό! (VIDEO)

O Tζεμπούρ στον Ολυμπιακό!

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού είναι ο Ραφίκ Τζεμπούρ καθώς ο Αλγερινός επιθετικός συμφώνησε με τους ερυθρόλευκους για 6 μήνες.
Δεύτερο μεταγραφικό "χτύπημα" για τον Ολυμπιακό στην φετινή χειμερινή περίοδο, ύστερα από τον Γιάννη Μανιάτη από τον Πανιώνιο, καθώς η ερυθρόλευκη ΠΑΕ ήρθε σε συμφωνία με τον Ραφίκ Τζεμπούρ για 6 μήνες.
Ο Αλγερινός επιθετικός είχε μείνει πρόσφατα ελεύθερος από τον ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός τον πλησίασε ώστε να τον εντάξει στο δυναμικό του, ο Ραφίκ Τζεμπούρ ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να συμφωνήσει με τους ερυθρόλευκους, απλά η διαφορά υπήρχε στην διάρκεια του συμβολαίου.

ΠΑΟΚ-Τον «καίει» η αστυνομία

Super League


Τον «καίει» η αστυνομία

Παρασκευή 21/01/11

 
«Καίει» τον ΠΑΟΚ η έκθεση της αστυνομίας για τα επεισόδια στον Βόλο. Στην έκθεση γίνεται αναφορά για καταστροφές μέσα στο γήπεδο, ρίψη πετρών και προσπάθεια εισόδου στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια.
Η τιμωρία για το Δικέφαλο του Βορρά θα γίνει γνωστή την άλλη Τρίτη (25-01), εκτός και αν οι δικηγόροι της Θεσσαλονίκης αποφασίσουν νέα απεργία.
Αναλυτικά όσα αναφέρει η έκθεση της αστυνομίας:

"Πάντα κάνω αυτοκριτική" (video)



"Πάντα κάνω αυτοκριτική" (video)
Σταύρος Κουράκος 21/1/2011
Ο Αλμπερτ Ριέρα βραβεύθηκε για το καλύτερο γκολ της 18ης αγωνιστικής της Superleague. Ακολούθως μίλησε για το γκολ που πέτυχε αλλά και για την ομάδα:

Το πρόγραμμα της Superleague μέχρι το τέλος

Το πρόγραμμα της Superleague μέχρι το τέλος



Το αναλυτικό πρόγραμμα των όλων των αγωνιστικών που απομένουν, μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν ανακοίνωσε η Superleague.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Συστάσεις ενόψει Τρίπολης στο Λιμάνι

Συστάσεις ενόψει Τρίπολης στο Λιμάνι

Ιδιαίτερα ενοχλημένοι είναι στη διοίκηση του Ολυμπιακού με όσα έγιναν στο Καραϊσκάκη στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (19/1) και γι' αυτό έχουν ήδη γίνει συστάσεις στους φίλους της ομάδας ενόψει της αναμέτρησης του πρωταθλήματος με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Παράλληλα, αναζητείται μέσω του κλειστού κυκλώματος ο οπαδός που πέταξε το αντικείμενο και χτύπησε τον βοηθό διαιτητή.


Να διευκρινίσουμε πως δύσκολα θα τιμωρηθεί η έδρα του Ολυμπιακού. Κι αυτό καθώς το φύλλο αγώνα ναι μεν είναι επιβαρυντικό για τους ερυθρολεύκους, αλλά δεν έχει καταγραφεί τραυματισμός του βοηθού, ώστε να επισύρεται τιμωρία του γηπέδου.
Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αποτελεί παρελθόν και στον Ολυμπιακό θα ασχοληθούν με την ρεβάνς μετά το ματς στο Βόλο για την 20η αγωνιστική. Το σύνθημα στο Λιμάνι πλέον είναι "το μυαλό μας στην Τρίπολη και τον Αστέρα", αλλά παράλληλα γίνονται προσπάθειες ώστε η συμπεριφορά των φιλάθλων στην πόλη της Αρκαδίας να είναι υποδειγματική.

Μόνος του ζήτησε μεταγραφή!

Μόνος του ζήτησε μεταγραφή!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν με τον Ζιλμπέρτο και τον Παναθηναϊκό.
Μόνος του ζήτησε μεταγραφή!
Όπως είπε στο χθεσινό Δ.Σ. ο Γόντικας: ο παίκτης μόνος του αποφάσισε να ζητήσει μεταγραφή τον Γενάρη από τη στιγμή που δεν έβλεπε διάθεση ανανέωσης από τη διοίκηση. Έτσι, λοιπόν, άρχισαν και οι συζητήσεις με την Γκρέμιο...

Απηύδησε με λίγα λόγια ο Βραζιλιάνος βλέποντας τον Παναθηναϊκό να μην τον έχει ενημερώσει για τίποτα και πήρε την πρωτοβουλία να δώσει λύση ζητώντας να φύγει από τώρα.

Δεν αξίζει τέτοια συμπεριφορά στον αρχηγό της εθνικής Βραζιλίας πάντως…

Τόσο παικταράς είναι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τόσο παικταράς είναι; (ΒΙΝΤΕΟ)

Ολυμπιακός και Άρης φέρονται να θέλουν τον ίδιο παίκτη. Τον νεαρό Αργεντινό επιθετικό της Γκλάντμπαχ, Ραούλ Μαρσέλο Μπομπαντίγια. Βρήκαμε ένα καλό βιντεάκι και σας τον παρουσιάζουμε…

Δεν βάζει την χορηγία ο Βαρδινογιάννης!

Δεν βάζει την χορηγία ο Βαρδινογιάννης!
Οριστική είναι η απόφαση της οικογένειας Βαρδινογιάννη να μην δώσει ως χορηγία στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός το ποσό των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ, όπως είχε αποφασισθεί πριν από μερικούς μήνες στην συνάντηση των Τζίγγερ, Βγενόπουλου και Πατέρα.
Δεν βάζει την χορηγία ο Βαρδινογιάννης!
Κατά τη διάρκεια του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, ο Νικόλας Πατέρας ρώτησε τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, σχετικά με την χορηγία ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων.

«Γιάννη τι γίνεται με τα λεφτά της χορηγίας», με τον μεγαλομέτοχο να απαντά πως «Θυμάσαι πως όταν μπήκαμε στο KING GEORGE και συζητήσαμε σας είπα ότι θα βάλω τα 5εκ ευρώ που αντιστοιχούν στο 30% και το αδιάθετο ποσό που θα έμενε θα το έδινε με χορηγία των 4εκ ευρώ.

Βέβαια προϋπόθεση ήταν να πάρει το 25% ο Βγενόπουλος και να καλυφθεί το αδιάθετο ποσό της ΠΕΚ. Τίποτα από αυτά δεν έγινε».

Πηγή: leoforos.gr

«Δημήτρη μου, Δημήτρη μου…»

«Δημήτρη μου, Δημήτρη μου…»

Λέει το τραγούδι, αλλά δεν αναφέρουμε τη συνέχεια για να μην μας πείτε κακούς. Ο Γόντικας, λοιπόν, τρέχει τον ΠΑΟ παρότι ο Τζίγγερ είπε 'δεν μπορεί' κι ο ίδιος ότι δεν έχει το ειδικό βάρος!
«Δημήτρη μου, Δημήτρη μου…»
Δεν έχουμε τίποτα με τον Γόντικα, που ως προεδρεύων θα ηγηθεί του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της χρονιάς, αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον πώς οι μέτοχοι κατέληξαν σε αυτή την -προσωρινή έστω- λύση.

Διαβάζοντας τους διαλόγους του Δ.Σ. διαπιστώσαμε ότι όλοι αρχικά πρότειναν τον Αδαμάντιο Πολέμη, ωστόσο όταν αυτός αρνήθηκε τότε προτάθηκε ο Γόντικας.

Μεταγραφές Ολυμπιακός 2011: Παίρνουν Rafik Djebbour οι «ερυθρόλευκοι»; (video)

Μεταγραφές Ολυμπιακός 2011: Παίρνουν Rafik Djebbour οι «ερυθρόλευκοι»; (video)


Rafik DjebbourΜεταγραφολογία στο προσκήνιο στον Ολυμπιακό. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησαν φήμες που θέλουν τους «ερυθρόλευκους» να κλείνουν τον Rafik Djebbour. Δείτε παρακάτω video με highlights από την καριέρα του Γαλλοαλγερινού άσου.
Ο Rafik Djebbour, που έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο των Πειραιωτών.

Εξώδικο στη BDO από Ντέμη, Κούλη και Κανελλόπουλο

Εξώδικο στη BDO από Ντέμη, Κούλη και Κανελλόπουλο

 
Στην αντεπίθεση πέρασαν οι Ντέμης Νικολαΐδης, Τάκης Κανελλόπουλος και Νίκος Κούλης ζητώντας με εξώδικη δήλωση προς την BDO (σ.σ. εταιρεία που διενήργησε τον διαχειριστικό έλεγχο στην ΠΑΕ) τα αντίγραφα όλων των εγγράφων που εξέτασαν.
Στην εξώδικη-πρόσκληση που δημοσίευσε η ιστοσελίδα του NovasportFM, οι προαναφερθέντες θέτουν 12 ερωτήματα και ζητούν άμεση απάντηση, με την ιδιότητα των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΑΕΚ τις περιόδους κατά τις οποίες έγινε ο έλεγχος. Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν οι ιθύνοντες την εταιρεία δεν αποδέχθηκαν το εξώδικο με αποτέλεσμα ο δικαστικός επιμελητής να το θυροκολλήσει.
Αναλυτικά:

Ο Χαριτωνίδης αντικαταστάτης του Ζέκοφ



Ο Χαριτωνίδης αντικαταστάτης του Ζέκοφ
Γιάννης Γιαννουδάκης 20/1/2011 

ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΣΑΔΟΡΟΥ… Και το όνομα αυτού: Γιάννης Χαριτωνίδης. Ο πασαδόρος του Επίκουρου θα είναι, όπως όλα δείχνουν, ο αντικαταστάτης του Αντρέι Ζέκοφ στο ρόστερ του Ολυμπιακού.
Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την λύση της συνεργασίας τους με τον Βούλγαρο άσσο, κοίταξαν προς όλες τις κατευθύνσεις (Ελλάδα και εξωτερικό) για τον παρτενέρ του Ντίμα Φιλίποφ στην θέση του πασαδόρου, καταλήγοντας έτσι στον παίκτη του Επίκουρου.
Πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία και πλέον απομένουν τα τυπικά, έτσι ώστε ο Ολυμπιακός να ανακοινώσει και επίσημα την απόκτηση του Χαριτωνίδη, ο οποίος μαζί με τον Ντίμα Φιλίποφ θα αποτελέσουν το δίδυμο του «Θρύλου» στην θέση του πασαδόρου.

Το χειροκρότημα στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο… (video)




Το χειροκρότημα στον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο… (video)
21/1/2011 09:49:49
Όσο αγαπάει ο κόσμος του Ολυμπιακού τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο άλλο τόσο αγαπάει και τον πατέρα των διοικητικών ηγετών του Θρύλου, και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Όπως και στο Παρίσι πήρε το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου έτσι έγινε και το βράδυ της Πέμπτης στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας καθώς με την είσοδο του στο γήπεδο και μέχρι την στιγμή που βρέθηκε στα court seats , δίπλα στον γιο του Παναγιώτη, ο κόσμος τον χειροκροτούσε…

"Κελεπούρι" ο Μοδέστο

"Κελεπούρι" ο Μοδέστο

Ο Φρανσουά Μοδέστο για ένα ακόμη ματς ήταν εξαιρετικός, έστω και αν δεν έπαιζε στην κανονική του θέση, αυτή του στόπερ. Ο Γάλλος ανταποκρίνεται άριστα στην θέση του αμυντικού μέσου, κάτι που σίγουρα ικανοποιεί σε μέγιστο βαθμό τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Προφανώς, όταν κάτι επαναλαμβάνεται, σημαίνει πως το κομμάτι "τυχαίο" μπαίνει στο περιθώριο. Ουδείς λέει ότι ως στόπερ είναι εφάμιλλος του Λοράν Μπλαν, όπως κανένας δεν πρόκειται να υποστηρίξει ότι στο κέντρο αποτελεί τον διάδοχο του Κλοντ Μακελελέ.
 
Δεν είναι τυχαία η αναφορά σε Γάλλους, μιας και το θέμα αφορά το "πολυεργαλείο" του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοδέστο. Ο 32χρονος Κορσικανός άσος ανταποκρίνεται εδώ και καιρό κατά άριστο τρόπο στα νέα του καθήκοντα, που δεν έχουν σχέση με αυτά για τα οποία αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Μονακό.

Για στόπερ τον πήραν οι ερυθρόλευκοι, αυτές ήταν (και είναι) οι αρετές του, όμως φαίνεται ότι μια χαρά μπορεί να ανταποκριθεί και σε ρόλο αμυντικού μέσου. Άλλωστε, στο σημερινό ποδόσφαιρο οι πολυθεσίτες παίκτες βρίσκουν πολύ πιο εύκολα "ψωμί" σε σχέση με μονοκόμματους συναδέλφους τους, διότι αποτελούν τα αγαπημένα παιδιά των προπονητών. Όσο πιο ευέλικτος είναι ένας ποδοσφαιριστής, τόσο πιο χρήσιμος γίνεται για τον προπονητή του. Ένας εξ αυτών είναι και ο Μοδέστο, που κόντρα στον ΠΑΟΚ πρόσθεσε μια ακόμα εξαιρετική εμφάνιση.

Υποψήφιος για την εθνική ο Πάντελιτς

Υποψήφιος για την εθνική ο Πάντελιτς

Οι τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Πάντελιτς με τον Ολυμπιακό, έχουν κάνει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να τον καλέσει ξανά στους "πλάβι".
Οι τελευταίες εξαιρετικές εμφανίσεις του Μάρκο Πάντελιτς με τον Ολυμπιακό, έχουν κάνει τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Σερβίας, Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να καλέσει ξανά στους "πλάβι" τον μακρυμάλλη σέντερ φορ.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα sportske.net έχει δηλώσεις του Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, ο οποίος παραδέχτηκε πως έχει στο μυαλό του το ενδεχόμενο να καλέσει ξανά στην εθνική ομάδα της Σερβίας τον Μάρκο Πάντελιτς: "Η λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα καλέσω θα γίνει γνωστός έως τις 25 Ιανουαρίου. Δεν θα ήθελα να συζητήσω για ονόματα, αλλά σίγουρα ο Πάντελιτς είναι στο μυαλό μου, καθώς πετυχαίνει αρκετά και κρίσιμα γκολ με τον Ολυμπιακό και γενικά παίζει καλά. Θα δούμε...".

Να υπενθυμίσουμε πως ο Μάρκο Πάντελιτς είναι 32 φορές διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας μέχρι στιγμής και έχει σημειώσει 7 γκολ.

Επιστρέφει ο Ντουντού

Επιστρέφει ο Ντουντού

Η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Ντουντού Σεαρένσε στην δράση έχει ξεκινήσει. Ο Βραζιλιάνος αισιοδοξεί πως σε μία εβδομάδα θα είναι "ετοιμοπόλεμος".
Να μην ρισκάρει θέλει ο Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος όπως δήλωσε θέλει να ακολουθήσει πιστά το πρόγραμμα των γιατρών και να επανέλθει στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, όταν θα είναι καλά.
Όπως υποστήριξε μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ η επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς υπολογίζεται σε μία εβδομάδα, κάτι που σημαίνει ότι θα είναι "ετοιμοπόλεμος" για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου.

"Δεν είναι καιρός για να ρισκάρω μετά την εγχείρηση", είπε αρχικά ο Ντουντού Σεαρένσε και συμπλήρωσε: "Προπονούμαι βάσει προγράμματος και σε 7 μέρες θα είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον Ολυμπιακό".

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε περιμένει με ανυπομονησία την επάνοδο του λάτιν χαφ, καθώς η ομάδα έχει πρόβλημα το τελευταίο διάστημα στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Αναβολή στην υπόθεση του ΠΑΟΚ

Αναβολή στην υπόθεση του ΠΑΟΚ


Αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τρίτη (25/1) η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό. Η αιτιολογία ήταν η απεργία των δικηγόρων, με τον Ολυμπιακό να παρεμβαίνει, αλλά να μην παίρνει καν τον λόγο από τον πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής.
Για να δούμε τι θα δούμε με την εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα εκτεταμένα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό...
Σε πρώτη φάση, έγινε δεκτό το αίτημα των ασπρόμαυρων για αναβολή με το αιτιολογικό ότι ο δικηγορικός σύλλογος της Θεσσαλονίκης δε δίνει άδεια στο μέλος του και νομικό της ΠΑΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη, να συμμετέχει κανονικά στην ακροαματική διαδικασία, λόγω της απεργίας που υπάρχει. Έτσι, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ ζήτησε να μην γίνει η εκδίκαση και αυτή θα λάβει χώρα την ερχόμενη Τρίτη (25/1).

Το παραλήρημα του Ποικιλίδη...

Το παραλήρημα του Ποικιλίδη...

Ο πρώην παλαιστής, Παναγιώτης Ποικιλίδης, αναλώθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου παραλήρημα εις βάρος του Ολυμπιακού και του κόσμου του. Γεμάτο ανακρίβειες όλες οι τοποθετήσεις του, "τσουβάλιασε" όλο το λαό του Θρύλου, αποδεικνύοντας και πάλι τα όσα λέμε και γράφουμε για... υπερευαισθησία με το μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας.
Προφανώς κάποιοι θεωρούν πως ο τίτλος "Ολυμπιονίκης" προσφέρει ασυλία... Έχουν την εντύπωση ότι μπορούν να πετάνε τις χοντράδες τους, δίχως να υπάρχει κριτική και αφιλτράριστα θα τις δέχονται οι πάντες.
Ο απλά διακριθείς στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες (4ος) και της Βαρκελώνης (5ος), Παναγιώτης Ποικιλίδης, έκανε μια άνευ προηγουμένου επίθεση στον Ολυμπιακό και στον κόσμο του, όταν στην Τούμπα κάθε φορά γίνονται οι χειρότερες αλητείες και δεν τρέχει κάστανο.

Ο πρώην παλαιστής και νυν μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μίλησε σε ραδιόφωνο της συμπρωτεύουσας (Sport 103 FM) και προφανώς επειδή δεν θα υπήρχε καμία διάθεση για αντίλογο, είπε τα δικά του. Μόνο και μόνο που εκστόμισε πως "δυστυχώς αυτά τα βλέπουμε μόνο στο Καραϊσκάκη", μπορεί να αντιληφθεί ο καθένας ότι επρόκειτο για παραλήρημα.

Απολαύστε δηλώσεις από τον Ολυμπιονίκη...

Πάρντο στο πρωτάθλημα, Αντώνης στο Κύπελλο

Πάρντο στο πρωτάθλημα, Αντώνης στο Κύπελλο

O Ερνέστο Βαλβέρδε έχει αποφασίσει να χρησιμοποιεί τον Αντώνη Νικοπολίδη στο Κύπελλο και το ότι έπαιξε με τον ΠΑΟΚ, ήταν ήδη στο μυαλό του από πριν.
Μπορεί να προκάλεσε έκπληξη η επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε να βάλει ξαφνικά μετά από τόσο καιρό τον Αντώνη Νικοπολίδη στην βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού στον πρώτο αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κάτι που το είχε προαποφασισμένο ο Βάσκος τεχνικός!
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, από κάποια στιγμή και μετά ο Βαλβέρδε αποφάσισε να έχει μεν ενδεκαδάτο τον Ούρκο Πάρντο στο πρωτάθλημα, αλλά στα παιχνίδια κυπέλλου να χρησιμοποιεί τον Νικοπολίδη!

Ο Κουκουλάκης σφυρίζει στην Τρίπολη

Ο Κουκουλάκης σφυρίζει στην Τρίπολη

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα είναι διαιτητής στο Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός, ενώ ο Τάσος Κάκος σφυρίζει το Πανιώνιος - Παναθηναϊκός στη Νέα Σμύρνη.
Ο Μιχάλης Κουκουλάκης από τον σύνδεσμο Ηρακλείου σφυρίζει την αναμέτρηση στην Τρίπολη ανάμεσα στον γηπεδούχο Αστέρα και τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Super League.
Ο εν λόγω ρέφερι έχει παραπεμφθεί ήδη μια φορά φέτος για την άθλια διαιτησία του στο ματς ανάμεσα στην Τρίπολη με την ΑΕΚ, όπου δεν έδωσε τέσσερα πέναλτι στην Ένωση, ευνοώντας σε μέγιστο βαθμό τους Αρκάδες για να αποσπάσουν το τελικό 2-2.

Στις 19/2 το ντέρμπι με ΠΑΟ

Στις 19/2 το ντέρμπι με ΠΑΟ

Το ντέρμπι στο "Γ. Καραϊσκάκης" στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟ θα διεξαχθεί το Σάββατο (19/2) στις 19:30.
H Super League ανακοίνωσε το πρόγραμμα όλων των αγωνιστικών μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Στις 19 Φλεβάρη ο Θρύλος θα υποδεχτεί τον ΠΑΟ, ενώ ο αγώνας με την ΑΕΚ στο Φάληρο θα γίνει στις 20 Μαρτίου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε (70-84) στο ΣΕΦ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των 16 της Ευρωλίγκα.
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με την Φενέρμπαχτσε (70-84) στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκα.
Παπαλουκάς: Ήταν πιθανότατα ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού στο ματς, πετυχαίνοντας 15 πόντους (2/2 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 5/6 βολές), μάζεψε πέντε ριμπάουντ, τρία κλεψίματα και δυο ασίστ, ενώ έκανε τέσσερα λάθη. Έμεινε για 24'43'' στο παρκέ από τον Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ίβκοβιτς: "Μεγάλο σοκ για τους παίκτες" (VIDEO)

Ίβκοβιτς: "Μεγάλο σοκ για τους παίκτες"

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στο ΣΕΦ, επισημαίνοντας πως οι παίκτες του Ολυμπιακού φάνηκε πως έχουν πίεση επειδή για πρώτη φορά μέσα στη σεζόν το φαληρικό γήπεδο είχε τόσο κόσμο. Δείτε τα βίντεο.
Ο Σέρβος τεχνικός της πειραϊκής ομάδας, ωστόσο, ανέλαβε την ευθύνη της ήττας, στην πρεμιέρα του Top-16 της Euroleague.
"Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που τελείωσε πολύ περίεργα για την ομάδα μας. Η αντίπαλός μας ήταν πάρα πολύ καλά προετοιμασμένη για την αναμέτρηση και φυσικά κέρδισε δίκαια. Εμείς αντιμετωπίσαμε δυσκολίες να βρούμε ρυθμό. Για περίπου 30 με 35 λεπτά είχαμε τον έλεγχο της αναμέτρησης, όμως στα τελευταία πέντε λεπτά δεν βρήκαμε τις κατάλληλες λύσεις απέναντι σε μια κλειστή άμυνα έχοντας μόλις 7/24 τρίποντα", τόνισε ο προπονητής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

"Για τους παίκτες ήταν ένα μεγάλο σοκ. Δεν περίμεναν αυτή την εξέλιξη. Πρόκειται για ένα πολύ αρνητικό αποτέλεσμα που θα πρέπει να το ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Έχουμε άλλα πέντε παιχνίδι στη συνέχεια και θα πρέπει να είμαστε πολύ πιο έτοιμοι. Δυστυχώς δεν βρήκαμε ομαδικές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και αναλαμβάνω την ευθύνη. Οι παίκτες προσπάθησαν και είναι σοκαρισμένοι από το πώς εξελίχθηκε ο αγώνας. Το τελευταίο δεκάλεπτο το χάσαμε με 12-29 και πρέπει να δούμε με προσοχή γιατί συνέβη".

Όσο για τον κόσμο επισήμανε: "Περιμέναμε τον κόσμο μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, αλλά οι παίκτες φάνηκε να έχουνε πίεση".

Δείτε τα βίντεο με τις δηλώσεις του Ντούσαν Ίβκοβιτς στη συνέντευξη Τύπου:

Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

Την Κυριακή στις 12:30 με Άρη και με κόσμο…


Την Κυριακή στις 12:30 με Άρη και με κόσμο…

ΑΛΛΑΞΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ…Το αίτημα του Ολυμπιακού για την αλλαγή ώρας στο παιχνίδι με τον Άρη έγινε δεκτό και έτσι θα διεξαχθεί στις 12:30 το μεσημέρι. Οι ερυθρόλευκοι ήθελαν να γίνει νωρίς και γιατί είναι καλό για την ομάδα και γιατί το απόγευμα παίζει η ποδοσφαιρική ομάδα με τον Αστέρα στην Τρίπολη και έτσι θα έδιναν το πρώτο τους παιχνίδι με κόσμο για την Α1 φέτος χωρίς μεγάλη προσέλευση. Τελικά ,όλα εξελίχθηκαν ομαλά και οι φίλοι του Ολυμπιακού θα μπορέσουν να βρεθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αλλά και να δουν το ποδόσφαιρο.

Όταν ο Ντούντα τα "χώνει"...

Όταν ο Ντούντα τα "χώνει"...

Ποιος είδες τον Ίβκοβιτς και δεν τον φοβήθηκε στην προπόνηση, καθώς ο Ντούντα έβαλε τις φωνές στους αθλητές του μπροστά στους δημοσιογράφους, με τους παίκτες να στέκονται ακίνητοι και να τον ακούν με σεβασμό. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο.
Ποιος είδες τον Ντούσαν Ίβκοβιτς και δεν τον φοβήθηκε στην προπόνηση, καθώς ο Ντούντα έβαλε τις φωνές στους αθλητές του μπροστά στους δημοσιογράφους, με τους παίκτες να στέκονται ακίνητοι και να τον ακούν με σεβασμό. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο παρακάτω και θα καταλάβετε τι εννοούμε, καθώς ο "σοφός" τους τα... "έχωσε" για τα καλά.
Κατά την διάρκεια της ανοιχτής προπόνησης της ομάδας του Ολυμπιακού την Τετάρτη (19/1) το βράδυ (21:20) στο ΣΕΦ, οι παίκτες συνέχισαν το εσωτερικό "διπλό" τους μπροστά στους δημοσιογράφους, στην οποία το "παρών" έδωσε το RedPlanet.gr. Προς το τέλος της προπόνησης, λοιπόν, κατά την διάρκεια του εσωτερικού "διπλού", ο Ντούσαν Ίβκοβιτς "εξερράγη" με τον Κώστα Παπανικολάου, καθώς ο Έλληνας φόργουορντ έδειχνε... χαλαρός, με αποτέλεσμα ο Ντούντα να του τα "χώσει" για τα καλά.

Προπόνηση στο ΣΕΦ με τέρμα τα ντεσιμπέλ(video)

Προπόνηση στο ΣΕΦ με τέρμα τα ντεσιμπέλ

Ενδιαφέρον είχε η προετοιμασία των ερυθρολεύκων την Πέμπτη (19/1) στο ΣΕΦ, καθώς ο κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς ζήτησε κατά την διάρκεια της προπόνησης της ομάδας να ακούγονται δυνατά από τα μεγάφωνα του γηπέδου, διάφορες ιαχές και συνθήματα των φιλάθλων του Ολυμπιακού (!), ώστε οι παίκτες του να συνηθίσουν την ατμόσφαιρα, αλλά και το κλίμα που θα επικρατήσει στις κερκίδες στο παιχνίδι κόντρα στην Φενέρ, καθώς ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει τις εξέδρες του σταδίου.
Αν μην τι άλλο, ο κόουτς Ντούσαν Ίβκοβιτς, ξέρει όσο ελάχιστοι προπονητές στην Ευρώπη, να προετοιμάζει με ιδανικό τρόπο τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά μία ομάδα. Ο "Ντούντα" γνωρίζει πως ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού θα δώσει δυναμικό "παρών" στο ΣΕΦ στο ματς της Πέμπτης (20/1) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε (21:45, NET) και για τον λόγο αυτό θέλησε να "ξυπνήσει" τους παίκτες του, οι οποίοι, δυστυχώς, συνήθισαν φέτος να παίζουν μπροστά σε άδειες εξέδρες στο Φάληρο.

Θανάσης: Αυτό είναι κατάντια

Θανάσης: Αυτό είναι κατάντια

 19/1/2011

Απογοητευμένος με την εικόνα του Παναθηναϊκού και τον τρόπο, που ηττήθηκαν οι πράσινοι από την ΑΕΚ, εμφανίστηκε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά την τήξη του αγώνα, χωρίς πάντως να αναφερθεί στο διοικητικό συμβούλιο της Πέμπτης (20/1).



"Λυπάμαι. Θα πω αυτό που αισθάνομαι. Αυτό είναι κατάντια. Οι άλλοι έτρεχαν και οι εμείς περπατούσαμε", είπε αρχικά ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.
Ερωτηθείς για το επικείμενο διοικητικό συμβούλιο ωστόσο δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο. "Δεν έχω να πω τίποτα για το διοικητικό συμβούλιο", αρκέστηκε να πει.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Παύλου Γιαννακόπουλου. "Ο σημερινός Παναθηναϊκός ήταν μία αποτυχία. Η ομάδα δεν ήταν αυτή που έπρεπε να είναι".