ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Οι δύο νέοι ακραίοι του Θρύλου

Οι δύο νέοι ακραίοι του Θρύλου

06/08/2011
Τα πράγμα το τμήμα βόλεϊ του Ολυμπιακού είναι συγκεκριμένα. Ούτως ή άλλως το σύνθημα της νέα διοίκησης του Ερασιτέχνη, με επικεφαλής τον Μιχάλη Κουντούρη είναι ένα: «Τόσα έχουμε, τόσο δίνουμε». Ο Θρύλος βρίσκεται στην αναζήτηση ξένων ακραίων για να αντικαταστήσουν τους Τζέισον Γιαμπλόνσκι και Ρολάντο Ντεσπέιν, οι οποίοι αποχώρησαν από την ομάδα.

Ο ένας από τους δύο, κατά πάσα πιθανότητα, θα είναι ο Τσέχος Μάρεκ Νοβότνι, ο οποίος τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του τμήματος και περιμένει να ειδοποιηθεί για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Ο Νοβότνι αναμένεται να καλύψει το κενό του Γιαμπλόνσκι.

Ο δεύτερος ακραίος που έχει προταθεί και εξετάζεται από τη διοίκηση του ΤΑΑ, είναι ο Βραζιλιάνος Πίντο. Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός έχει κάνει σωστό προγραμματισμό και θέλει να ενισχυθεί με καλούς παίκτες, χωρίς ωστόσο να υπερβεί το οικονομικό όριο που έχει θέσει η διοίκηση. 

www.thrylos.gr

Το καλωσόρισμα των Τούρκων (video)

Το καλωσόρισμα των Τούρκων (video)

06/08/2011

Όπως είναι γνωστό, ο Θρύλος θα δώσει το παρών το πρώτο διήμερο του Οκτωβρίου στο δυνατό τουρνουά "Two Nations Cup" με αντιπάλους τις Φενέρμπαχτσε, Εφές Πίλσεν και Παναθηναϊκό. Το τουρνουά είναι πολύ σημαντικό για τους Τούρκους καθώς θα αποτελέσει πρόβα για το φάιναλ φορ της Κωνσταντινούπολης ενώ ετοίμασαν και ένα εξαιρετικό promo-βίντεο για το συγκεκριμένο γεγονός, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω…


www.thrylos.gr

Στους Ζωσιμάδες

Στους Ζωσιμάδες

06/08/2011

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του Φραν Γέστε με την ερυθρόλευκη φανέλα πήρα παράταση λόγω… ηφαιστείου.

Η έκρηξη της Αίτνα οδήγησε στην αναβολή του φιλικού του Ολυμπιακού με την Κατάνια και έτσι οι φίλοι της ομάδας θα πρέπει να περιμένουν ώστε να δουν αγωνιζόμενο για πρώτη φορά τον Ισπανό άσο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Γέστε ετοιμάζεται για την πρώτη του εμφάνιση στο φιλικό του επόμενου Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα (13/8) στους Ζωσιμάδες, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έτοιμος για να πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τους νεοφώτιστους θα είναι και ο Λιούμπομιρ Φέισα.
 
www.thrylos.gr

Το ηφαίστειο και ο Θρύλος

Το ηφαίστειο και ο Θρύλος

 Το ηφαίστειο και ο Θρύλος

Κοντά στο γνωστό ηφαίστειο της Αίτνας, το οποίο τελευταία έχει προακλέσει αναστάτωση με τις αλυσιδωτές του εκρήξεις, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο αυριανό φιλικό με την Kατάνια.

Τις «ποδοσφαιρικές» του ...εκρήξεις θα προσπαθήσει να παρουσιάσει σε ακόμη ένα φιλικό του ο Ολυμπιακός, που αντιμετωπίζει αύριο το βράδυ εκτός έδρας την Κατάνια. Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, μάλιστα θα έχουν ένα επιπλέον λόγο να φανερώσουν στο γήπεδο της ομάδας από την Σικελία ένα μέρος των ποδοσφαιρικών τους αρετών και παράλληλα να δείξουν ότι βρίσκονται σε καλό δρόμο εν όψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ένας από τους ...εξωαγωνιστικούς λόγους αφορά το γνωστό ηφαίστειο της Αίτνας, το οποίο τον τελευταίο ξκαιρό έχει ενεργοποιηθεί ξανά, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Η Αίτνα, στους πρόποδες της οποίας βρίσκεται η πόλη που θα επισκεφθεί ο Ολυμπιακός, «ξύπνησε» το τελευταίο διάστημα, αφού την Παρασκευή σημειώθηκε η πέμπτη έκρηξη σε διάστημα λιγότερο του ενός μήνα.

Η ηφαιστειακή σκόνη αποτελεί και τον λόγο, που έχουν ακυρωθεί ορισμένες πτήσεις προς το αεροδρόμιο της Σικελίας

www.katimagiko.gr

Πανιώνιος και για Νέμεθ

Πανιώνιος και για Νέμεθ

Πανιώνιος και για Νέμεθ

Την περίπτωση ενός ακόμη επιθετικού του Ολυμπιακού, εξετάζει ο Πανιώνιος. Μετά τον Ματ Ντάρμπισιρ, ο Κρίστιαν Νέμεθ βρίσκεται στο στόχαστρο των «κυανέρυθρων».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας SportDay, οι Νεοσμυρνιώτες αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση του Ούγγρου κυνηγού, με τη μορφή δανεισμού, μιας και δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Σε ό,τι αφορά τον Ντάρμπισιρ, ο Άγγλος βρίσκεται πάντα ψηλά στη λίστα του Πανιωνίου και σύντομα αναμένονται εξελίξεις πάνω και σε αυτό το θέμα।


www.katimagiko.gr

Οι «Ελέφαντες»

Οι «Ελέφαντες»

06/08/2011

Ο Θρύλος «πετάει» το απόγευμα για Ιταλία, για να αντιμετωπίσει την Κυριακή (07/08) στις 21:45 την Κατάνια। Οι «Ελέφαντες», όπως αποκαλείται η ιταλική ομάδα, ιδρύθηκαν το 1908 (όπως και ο ακατανόμαστος) και αποτελούν ένα καλό σύνολο αλλά χωρίς διακρίσεις και με μεγάλη ιστορία στη… δεύτερη κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος. Το γήπεδο της Κατάνια ονομάζεται «Άντζελο Μασιμίνο» και πήρε το όνομά του από τον ιστορικότερο πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος έχει κάνει τρεις θητείες στην Κατάνια, την περίοδο 1969-73, το 1974-87 και το 1992-96.

www.thrylos.gr

"Δουλεύω σκληρά"

"Δουλεύω σκληρά"
6/8/2011

Ο Μπάλας Μέγιερι δουλεύει σκληρά και περιμένει την ευκαιρία του: "Εγώ προσπαθώ να δουλεύω σκληρά και 100% κάθε μέρα। Θέλω να γίνομαι καλύτερος. Προσπαθώ να κάνω σωστά τις προπονήσεις και να ανεβαίνω επίπεδο. Στόχος μου είναι να μπω στην ομάδα και ελπίζω να παίξω όσο το δυνατόν συντομότερα. Ελπίζω να πάρουμε το πρωτάθλημα και πάλι και να έχουμε μία καλή πορεία στο Champions League".

www.rednews.gr

Στην Ελπίδων ο Ποτουρίδης

Στην Ελπίδων ο Ποτουρίδης
6/8/2011

Εκτός προπονήσεων του Ολυμπιακού θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες ο Γιάννης Ποτουρίδης। Ο νεαρός αμυντικός του Ολυμπιακού ενσωματώθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων για το παιχνίδι κόντρα στην Λευκορωσία, που θα διεξαχθεί στις 10 Αυγούστου στο Εθνικό Στάδιο «Ζωσιμάδων». Κάτι τέτοιο είναι σίγουρα τιμητικό για τον νεαρό αμυντικό, όμως δεν ξέρουμε κατά πόσο θα τον ωφελήσει αναφορικά με το μέλλον του στον Πειραιά, καθώς μην ξεχνάμε πως ο «Ποτού» έχασε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας λόγω υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα.

www.rednews.gr

Με Γέστε στην Ιταλία

Με Γέστε στην Ιταλία
6/8/2011

ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗΣ…Με τον Φραν Γέστε στην αποστολή του, αλλά χωρίς αρκετούς από τους λεγόμενους βασικούς ποδοσφαιριστές, θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Ιταλία, ενόψει του φιλικού της Κυριακής απέναντι στην Κατάνια. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να πάρει μαζί του τον βάσκο μεσοεπιθετικό προκειμένου να του δώσει χρόνο συμμετοχής ώστε να αρχίσει να παίρνει αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του. Σε αντίθεση με τον Γέστε, όμως, ο Βαλβέρδε αποφάσισε να αφήσει πίσω στου Πειραιά τους Ιμπαγάσα, Μέλμπεργκ, Χολέμπας και Φουστέρ, προκειμένου να πάρουν μερικές ανάσες. Εκτός αποστολής έμειναν και οι ανέτοιμοι Φέισα, Μέγερι, όπως και Γκαλίτσιος, που δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του. Όλοι οι εκτός αποστολής παίκτες θα προπονηθούν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί της Κυριακής.

Αναλυτικά, η αποστολή του Ολυμπιακού για το φιλικό με την Κατάνια αποτελείται από τους:

Κοστάντσο, Δασκαλάκη, Μανιάτη, Τοροσίδη, Βαλεριάνο, Παπαδόπουλο, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Σουμπίνιο, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φετφατζίδη, Γκρίμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Ριέρα, Κάταϊ

www.rednews.gr

«Αξίζαμε αυτή τη νίκη»

«Αξίζαμε αυτή τη νίκη»

milan

6 Αυγούστου, 2011

Γεμάτος χαρά και ικανοποίηση από την κατάκτηση του Σούπερ Καπ κόντρα στην Ίντερ, εμφανίστηκε ο τεχνικός της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλκέγκρι.

Η συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι και το να ξεκινάς την σεζόν με ένα ντέρμπι δεν είναι αύκολο πράγμα. Δεν ξεκινήσαμε καλά, κυρίως λόγω της Ιντερ, η οποία δεν μας επέτρεψε να κρατήσουμε τη μπάλα. Μετά το γκολ του Σνάιντερ βελτιωθήκαμε και είχαμε δοκάρι, σκοράραμε δύο φορές και δεν τους επιτρέψαμε να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Νομίζω ότι τελικά αξίζαμε αυτή τη νίκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο αυξήσαμε την πίεση και παίξαμε με περισσότερο πάθος. Αυτή είναι η φιλοσοφία ποδοσφαίρου που θέλω να δω στην Μίλαν.

Ηταν ένας τίτλος που κρινόταν σε ένα ματς, ενώ η Serie A απαιτεί μεγαλύτερη σταθερότητα. Εχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε έχοντας τη σωστή συμπεριφορά στο γήπεδο».

«Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος με τους παίκτες που έχω στη διάθεσή μου। Υπάρχει ένας μήνας μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, όμως πιστεύω ότι όλοι θα μείνουν. Η ομάδα έχει μεγάλο κίνητρο, χαρακτήρα και μπορεί να τα πάει καλά και αυτή τη σεζόν».

www.olympiacos24.gr

Ο ΠΑΣ για Σουμπίνιο

Ο ΠΑΣ για Σουμπίνιο

ΣΟΥΜΠΙΝΙΟ

6 Αυγούστου, 2011

Ο ΠΑΣ Γιάννενα ενδιαφέρεται για τον Σουμπίνιο και σκέφτεται να καταθέσει πρόταση για τον παίκτη στον Ολυμπιακό.

Ο Σουμπίνιο, που πέρυσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πανσερραϊκού καταλαμβάνει θέση ξένου.

Ο Βραζιλιάνος μέσος απασχολεί πάντως κι άλλες ομάδες της Super League, αλλά οι Γιαννιώτες επιθυμούν να κινηθούν άμεσα για να το εντάξουν στο ρόστερ τους!

www.olympiacos24.gr

Προκρίθηκαν οι νεανίδες

Προκρίθηκαν οι νεανίδες

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ

6 Αυγούστου, 2011

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα επιβλήθηκε άνετα της Νορβηγίας με 80-43 παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης

Με νίκη ολοκλήρωσε η εθνική νεανίδων τις εμφανίσεις της στο τρίτο παιχνίδι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Β’ Κατηγορίας) που διεξάγεται στο Μίσκολτς της Ουγγαρίας.

Η νίκη επί της ομάδας της Νορβηγίας, την οδήγησε στην επόμενη φάση καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση του Δ’ ομίλου.

11-10, 39-18, 59-31, 80-43.

Ελλάδα (Μπακογεώργος – Σόφτσης): Καμπουράκη, Σταμπουλίδου 6(1),Χριστακοπούλου 2, Παπαβασιλείου 3(1), Φουράκη, Κανταρά 12(4), Καλαμπάκου 9(1), Σλούκα 12(2), Τάρλα, Χατζηγιακουμή 11(1), Πατεράκη, Σπανού 25 ( 1 τριπ., 13 ριμπ.).

Νορβηγία (Ινγκβιλντ Παρ): Γκούλμπραντσεν 2, Μούρεν 3, Κρίστιανσεν, Κονγκεστόελ 7, Γκρανχέιμ 6, Γκραν 2, Γκροενχάουγκ 4, Αουστγκούλεν 13(2), Γκριν, Μπρέιβικ 2, Μακάρθι 4।

www.olympiacos24.gr

Κι όμως ο Ερνέστο πιστεύει στον Μωυσή!



Κι όμως ο Ερνέστο πιστεύει στον Μωυσή!



06.08.2011

Τον Ερνέστο Βαλβέρδε να πλέκει το εγκώμιο του Μοϊσές Ουρτάδο άκουσαν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό και τους σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο.

Κι όμως ο Ερνέστο πιστεύει στον Μωυσή!

Ο Βάσκος εξακολουθεί να πιστεύει ότι ο "Μωυσής" θα συνέλθει και θα προσφέρει πολλά σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό είπε και στην τελευταία συνάντηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού "τσιμπιόντουσαν" για να καταλάβουν αν είναι ξύπνιοι και ακούνε τον Ερνέστο να λέει τέτοια πράγματα ή αν κοιμούνται και είναι απλά ένα κακό όνειρο. Το θέμα έχει μείνει στα όσα είπαν από τον Ολυμπιακό στον μάνατζερ του παίκτη, Ινιάκι Ιμπάνιεθ.

"Βρες ομάδα για να φύγει", ήταν η απόφαση και αυτό προσπαθεί να κάνει ο Ισπανός ατζέντης που έχει πολλά πάρε δώσε με τους ερυθρόλευκους κατά τη διάρκεια της θητείας του Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού

www.sportdog.gr

Συνέχεια στη... Λίγκα!


Αστεία χαρακτηρίστηκε η δεύτερη και τελευταία χρονικά τοποθέτηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού...

Συνέχεια στη... Λίγκα!

Σχετικά με την δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη, και αφέθηκε να εννοηθεί ότι η όποια συνέχεια θα δοθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Σουπερ Λίγκ.

Για... γέλια είναι σύμφωνα με τους ανθρώπους της πειραϊκής ΠΑΕ η απάντηση που δόθηκε στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, και τονίστηκε ότι η συνέχεια θα δοθεί στην εσωτερική συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής.

Θυμίζουμε ότι η τοποθέτηση των «κύκλων» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ήταν η εξής:«Πρώτον ο Παναθηναϊκός είναι εκ των ιδρυτών της λίγκας και ο πρώτος που πέρα από οποιοδήποτε δικό του οικονομικό συμφέρον προάσπισε στη πράξη τη κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και με κάθε τρόπο προήγαγε την ενότητα της λίγκας. Συνεπώς δεν δέχεται από κανέναν υποδείξεις για την στάση του.

Δεύτερον το πότε και πως θα εκφράσει τις απόψεις του ο Παναθηναϊκός είναι κάτι που αφορά τον ίδιο και κανέναν άλλο। Τρίτον είναι δεδομένο πως ο κ. Μαρινάκης χρησιμοποιώντας το θεσμικό του ρόλο ως προέδρου της Σούπερ Λιγκ έκανε κρίσεις για μια διαδικασία της δικαιοσύνης που είναι σε εξέλιξη και αφορά τη κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

www.sportdog.gr

To πρώτο στη Μίλαν (video)

To πρώτο στη Μίλαν (video)

06/08/2011

Η Μίλαν κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας. Οι πρωταθλητές «ροσονέρι» νίκησαν 2-1 την κυπελλούχο Ίντερ, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο Πεκίνο και τη «Φωλιά του Πουλιού». Οι «νερατζούρι» προηγήθηκαν με τον Σνάιντερ στο 22΄, ωστόσο η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση και πήρε τη νίκη με τα τέρματα των Ιμπραΐμοβιτς (60΄) και Μπόατενγκ (69΄).


www.thrylos.g

H OYEΦΑ για Ολυμπιακό Βόλου!

H OYEΦΑ για Ολυμπιακό Βόλου!

06/08/2011

Ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστό ότι η UEFA θα αναλάβει να διερευνήσει το θέμα του, εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου. Σε αυτή τονίζεται ότι η κίνηση αυτή προήλθε από καταγγελία της θεσσαλικής ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ύστερα από τις καταγγελίες της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και την ενημέρωση σε UEFA, FIFA και ΕΠΟ σχετικά με την κατάπτυστη απόφαση της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής της Σούπερ Λίγκας όπου καταργήθηκε η κατά συνείδηση δικαστική κρίση, τα ανθρώπινα δικαιώματα καθώς και το τεκμήριο της αθωότητας διότι δεν ελήφθησαν υπόψη πραγματικά γεγονότα και περιστατικά, δεν κλήθηκαν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές για μάρτυρες, η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη στα πολιτικά ποινικά δικαστήρια καθώς και όπως προκύπτει κατευθύνθηκε από εξωγενείς πολιτικές παρεμβάσεις, ο επιθεωρητής της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΟΥΕΦΑ θα διερευνήσει το όλο θέμα ύστερα από επιστολή που εστάλη από την ΟΥΕΦΑ στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου».

www.thrylos.gr/

«Θα είναι καλύτερα να φύγεις»

«Θα είναι καλύτερα να φύγεις»

06/08/2011
Την πόρτα της εξόδου έδειξε στον Μοϊσές Ουρτάδο ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός εξήγησε στον συμπατριώτη του μέσο ότι μολονότι εκτιμά τις ικανότητές του και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο μέλλον, το καλύτερο θα είναι να αποχωρήσει.

«Ξέρω ότι είσαι καλός παίκτης, αλλά έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, θα ήταν προτιμότερο να φύγεις. Και για σένα θα είναι καλύτερα και για την ομάδα» φέρεται να είπε, όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής» μεταξύ άλλων ο Ισπανός τεχνικός στον Καταλανό μέσο, ο οποίος περιμένει -όπως και ο Ολυμπιακός- την άφιξη του Ινιάκι Ιμπάνιεθ στην Ελλάδα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι μέλλει γενέσθαι.

www.thrylos.gr

Για γέλια

Για γέλια 

06/08/2011

Πλέον έχουν καταντήσει… γραφικές οι διαρροές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ξεκίνησαν με κύκλους και ημικύκλια και ο Ολυμπιακός απάντησε με επίσημη τοποθέτηση αφού οι Πειραιώτες δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους.

Οι «πράσινοι»… ξαναχτύπησαν, όμως, το βράδυ της Παρασκευής με νέες… διαρροές.

Από τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι εμείς απαντάμε μόνο σε επίσημες τοποθετήσεις, αλλά ακόμα και η δεύτερη διαρροή είναι για γέλια καθώς με αυτήν οι «πράσινοι» προσπαθούν να μαζέψουν και να πάρουν πίσω τα όσα ανέφεραν οι… κύκλοι τους.

Εν κατακλείδι οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να ασχοληθούν άλλο με κύκλους και διαρροές και η συνέχεια θα δοθεί πρόσωπο με πρόσωπο στην επόμενη επίσημη συνεδρίαση της Super League.
www.thrylos.gr

Προτάθηκε ο Βούτσεβιτς


6 Αυγούστου, 2011  
Μετά τους Σίμονς, Μακ Ντόναλντ, Αντριουσκεβίτσιους και Ουίλιαμς, προτάθηκε και ο Νίκολα Βούτσεβιτς που είναι και αυτός μια περίπτωση κοινοτικού σέντερ.
1Στη μακρά λίστα που έχει δημιουργηθεί για τη θέση «5» ήρθε να προστεθεί ο Μαυροβούνιος (20χρ., 2,13μ.) από το κολέγιο Σάουθερντ Καλιφόρνια, ο οποίος επιλέχθηκε στο φετινό ντραφτ στο νούμερο 16 από τους Φιλαδέλφεια Σίξερς.
Ωστόσο, πρώτη επιλογή του Ντούσαν Ίβκοβιτς παραμένει ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη με το θέμα, αφού η διαφορά παραμένει στις 100.000 ευρώ.

www.olympiacos24.gr/

Δεν θα το αφήσει έτσι!

Δεν θα το αφήσει έτσι!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι αποφασισμένος να μην αφήσει να περάσει έτσι η υποκρισία των ανθρώπων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του ισχυρού άνδρα των "ερυθρολεύκων"
Μπορεί γενικότερα στα γήπεδα να είναι στην αγαπημένη τους δεύτερη θέση, όμως στην δημιουργία εντυπώσεων με γενικότητες και αοριστολογίες είναι πρώτοι στον Παναθηναϊκό.
Ο αποκλεισμός του "ευρωπαίου" από τους ξυλοκόπους της Οντένσε σκόρπισε τρόμο στους διοικούντες (;) τον Παναθηναϊκό, που παρατηρούν τους οπαδούς τους να αγριεύουν επικίνδυνα αφού βλέπουν τον Ολυμπιακό να απογειώνεται και η ομάδα τους να έχει κολλήσει στον βούρκο. Επόμενο ήταν να ψάξουν κάτι άλλο για να αποπροσανατολίσουν για ακόμα μία φορά του "πράσινους" φιλάθλους. Και κατέφυγαν στον γνωστό... Τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρό του, Βαγγέλη Μαρινάκη, λέγοντας ανεπίσημα πάντα τις γνωστές γραφικότητες.

Προτάση για τον Γεμπντά της ΜΠΕΝΦΙΚΑ (VIDEOS)


Προτάση για τον Γεμπντά της ΜΠΕΝΦΙΚΑ (VIDEOS)


Ο 27χρονος Αλγερινός άσος της Μπενφίκα, Χασάν Γεμπντά, προτάθηκε στον Ολυμπιακό και η περίπτωσή του εξετάζεται


Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής", στα γραφεία της ΠΑΕ στην πλατεία Αλεξάνδρας έφτασε φαξ, στο οποίο προτείνεται στον Ολυμπιακό ο αμυντικός Χασάν Γεμπντά. Ο παίκτης είναι 27 ετών (14/5/84) και έχει καταγωγή από την Αλγερία, όπου είναι διεθνής με την εθνική ομάδα, έχοντας 16 συμμετοχές και 1 γκολ. Ανήκει στην πορτογαλική Μπενφίκα, ωστόσο τα δύο τελευταία χρόνια οι "Λουζιτανοί" τον έχουν δώσει δανεικό σε Πόρτσμουθ (2009-10, 18 συμμετοχές, 2 γκολ) και Νάπολι (2010-11, 29 συμμ.). Είναι "προϊόν" της σχολής της Οσέρ και έχει φορέσει τη φανέλα της Λαβάλ και της Λεμάν, επίσης. Αγωνίζεται ως box to box χαφ και έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την Μπενφίκα, ωστόσο είναι εκτός πλάνων του προπονητή και ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του.

Οι Πορτογάλοι των κοστολογούν στο 1,5 εκατομμύρια ευρώ, αλλά είναι διατεθειμένοι να ρίξουν τις απαιτήσεις τους, κάτι που σημαίνει πως οι "ερυθρόλευκοι" πιθανόν να ασχοληθούν με την περίπτωσή του παράλληλα με την βομβα που ετοιμαζουν

Η εφημερίδα φιλοξενεί δηλώσεις του αδερφού και μάνατζερ του παίκτη, Καρίμ Γεμπντά, ο οποίος λέει χαρακτηριστικά:

"Ναι, έχουμε έρθει σε επαφή με τον Ολυμπιακό για τον Χασάν. Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Είμαστε ακόμα στο αρχικό στάδιο και περιμένουμε την ελληνική ομάδα. Ξέρουν τα ποσά που απαιτούνται για να γίνει η μεταγραφή. Ο Χασάν είναι απόλυτα ενήμερος για τον Ολυμπιακό και μου έχει μεταφέρει ότι θέλει πολύ να φορέσει τη φανέλα της ελληνικής ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι ένα κορυφαίο κλαμπ της Ευρώπης και ο Χασάν το γνωρίζει πολύ καλά αυτό αφού έχει αγωνιστεί στον Πειραιά. Δεν μπορεί να ξεχάσει την ατμόσφαιρα στο γήπεδο και τα πέντε γκολ που δέχτηκε η Μπενφίκα από τους Έλληνες πριν από μία τριετία.

Είναι πρόκληση για τον Χασάν το να φορέσει τη φανέλα μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και παίρνουν συνέχεια τίτλους. Θα είναι μεγάλη ευκαιρία για τον Χασάν να συνεχίσει να αγωνίζεται σε κορυφαίο επίπεδο. Επίσης θα είναι ιδανικό να παίξει ξανά μαζί με τον αδελφικό του φίλο, Ραφίκ Τζεμπούρ. Γνωρίζονται χρόνια από τότε που ήταν μαζί στις ακαδημίες της Οσέρ.

Είναι φίλοι από μικροί και ήταν μαζί πέρυσι στην Νότια Αφρική για το Μουντιάλ. Ο Ραφίκ του έχει πει τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ελπίζουμε να προχωρήσει το θέμα και να συνεχίσει ο Χασάν στον Ολυμπιακό".

Πάρτε μια γεύση από τον Χασάν Γεμπντά:





ALEX WEB RADIO/TV

Τζιμπούρ: «Οι νίκες θα έρθουν μέσα από τη δουλειά»

Τζιμπούρ: «Οι νίκες θα έρθουν μέσα από τη δουλειά»

06/08/2011

Μέσα από τη δουλειά θα έρθουν οι νίκες λέει ο Ράφικ Τζιμπούρ και τονίζει ότι ακόμα τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού είναι βαριά από την προετοιμασία και είναι αφύσικο να έχουν τον ίδιο ρυθμό σε όλο τον αγώνα. Ο Αλγερινός άσος του Θρύλου μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ μετά το φιλικό με τη Γουέστ Μπρομ.


-Ο Ολυμπιακός έδειξε άλλη μια φορά στην περίοδο της προετοιμασίας ότι είναι πολύ δυνατός στην επίθεση, αλλά έχει προβλήματα στην άμυνα. Τι συμβαίνει;
«Δεν είμαι ο υπεύθυνος να κριτικάρει την ομάδα σ' αυτό το θέμα. Είμαστε ομάδα και ότι πρόβλημα υπάρχει μας αφορά όλους. Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και πιστεύω ότι θα τα ξεπεράσουμε όλα. Ξέρω ότι ο καθένας από εμάς δίνει τον καλύτερο εαυτό του, είμαστε ακόμα στην περίοδο της προετοιμασίας και έχουμε χρόνο για να διορθώσουμε τα λάθη μας μέσα από τις προπονήσεις και από τα παιχνίδια».
-Πως αισθάνεσαι τις δυνάμεις σου; Πως νιώθεις από πλευράς φυσικής κατάστασης.
«Νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε σε πολύ υψηλό επίπεδο για 60 λεπτά. Μετά αρχίζουν και μας εγκαταλείπουν οι δυνάμεις μας. Ακόμα τα πόδια μας είναι βαριά από την προετοιμασία και θα ήταν αφύσικο να αντέχουμε από τώρα σε τέτοιο ρυθμό όλο τον αγώνα. Πιστεύω ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και σ' αυτόν τον τομέα. Συνεχίζουμε την δουλειά».
-Περιμένεις καλύτερο τον Ολυμπιακό στην συνέχεια και στα επόμενα φιλικά;
«Ναι σίγουρα. Τώρα δεν είμαστε στο ανώτατο σημείο από πλευράς φυσικής κατάστασης, δουλεύουμε για να γίνουμε πιο δυνατοί, πιο γρήγοροι. Βλέπουμε ότι στα τελευταία 30 λεπτά των αγώνων πέφτει η απόδοσή μας και επιβάλλεται να δουλέψουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε και να είμαστε απόλυτα έτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος».
-Σε ανησυχεί το γεγονός ότι η ομάδα δεν κερδίζει στα τελευταία φιλικά;
«Πρέπει να μας απασχολούν και να τα σκεφτόμαστε όλα, αλλά πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε την γενική εικόνα. Στα φιλικά παιχνίδια όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, γίνονται δοκιμές και ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα τις αδυναμίες μας. Το είπα ξανά, αλλά η δουλειά είναι απάντηση για να βρούμε τις λύσεις.
www.thrylos.gr

Μαρκάνο: «Πανέτοιμοι στα επίσημα»

Μαρκάνο: «Πανέτοιμοι στα επίσημα»

06/08/2011

Σε τρεις βδομάδες ο Ολυμπιακός θα είναι πανέτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης τόνισε ο Ιβάν Μαρκάνο, μετά τη λήξη του φιλικού αγώνα με τη Γουέστ Μπρομ.

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, κάναμε γκολ, φάσεις, ελέγξαμε το ρυθμό στο πρώτο μέρος. Στην επανάληψη πέσαμε λίγο. Είμαστε ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας και πρέπει να βελτιωθούμε» είπε ο Ισπανός αμυντικός και συνέχισε: «Αυτό που πρέπει να βελτιώσουμε κυρίως είναι οι αντοχές μας. Η φυσική μας κατάσταση να είναι αυτή που πρέπει όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Πότε θα είμαστε στο 100% από πλευράς ετοιμότητας. Νομίζω με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών μας.Σίγουρα θα είναι σημαντικό για μας το παιχνίδι με την Κατάνια. Είναι ένας ακόμα αγώνας προετοιμασίας για να βρούμε τη φόρμα μας και για να φορμαριστούμε για να είμαστε πανέτοιμοι στο ξεκίνημα της Λίγκας.

Σιγά σιγά μαθαίνω το παιχνίδι των συμπαικτών μου. Εγκλιματίζομαι, μαθαίνω και κάποιες λέξεις στα ελληνικά. Ευτυχώς συνεννοούμαστε εύκολα με τη γλώσσα. Κάθε μέρα που περνάει ενσωματώνομαι όλο και περισσότερο.

Δεν έχω παίξει ακόμα ως αριστερό μπακ, αλλά την προηγούμενη σεζόν έπαιζα συνέχεια εκεί. Εδώ αγωνίζομαι ως αριστερό στόπερ, αλλά σίγουρα μέσα στη χρονιά θα παίξω και αριστερό μπακ».
 
 www.thrylos.gr/

Διαφημίζει το φιλικό η Κατάνια

Διαφημίζει το φιλικό η Κατάνια

05/08/2011

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Κατάνια υπάρχει μία εικόνα, μια αφίσα, σχετικά με το κυριακάτικο (07/08) φιλικό ανάμεσα στον Θρύλο και την ιταλική ομάδα. Οι Ιταλοί διαφημίζουν την αναμέτρηση γιατί αυτό το φιλικό, απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδας, είναι το σημαντικότερο κρας τεστ για την Κατάνια εν όψει της νέας σεζόν.

Μάλιστα, οι Ιταλοί περιμένουν να γεμίσει το «Άντζελο Μασίμινο», στο παιχνίδι όπου θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της Κατάνια για τη νέα σεζόν.
 
www.thrylos.gr

Ψάχνει δυνατό όνομα

Ψάχνει δυνατό όνομα

06/08/2011
Σε εξέλιξη βρίσκεται η αναζήτηση ενός δυνατού ονόματος για τη θέση του αμυντικού μέσου στον Ολυμπιακό από διοίκηση και τεχνική ηγεσία και από Δευτέρα μετά το φιλικό της Κυριακής με την Κατάνια αναμένεται να έχουμε και πιο συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Το σίγουρο είναι ότι το γραφείο της ΠΑΕ έχει... βομβαρδιστεί από προτάσεις με τους Μαρινάκη και Βαλβέρδε να τσεκάρουν όλους τους υποψήφιους και να επιλέξουν τον καλύτερο...

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Πρωταθλητή», ο πρόεδρος της ΠΑΕ  είναι αποφασισμένος να βάλει πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη και να φέρει ακόμα καλύτερο ποδοσφαιριστή.

Ανεξάρτητα από την υπόθεση Τζιόλη που τρέχει παράλληλα με την υπόθεση παραχώρησης του Μοϊσές Ουρτάδο,
δεν αποκλείεται να αποκτηθεί τελικά ο Αργεντινός Φερνάντο Τισόνε τον οποίο ο τεχνικός διευθυντής Εντουάρντο Μαθία θεωρεί πολύ καλή περίπτωση αλλά ο προπονητής δεν έχει σχηματίσει ακόμα πλήρη εικόνα...

Αυξημένες πιθανότητες εμφανίζει η περίπτωση  του Βάλτερ Γκαργκάνο, του Ουρουγουανού διεθνή της Νάπολι ο οποίος μπορεί να έρθει ως δανεικός αλλά το συνολικό κόστος της απόκτησής του ξεπερνά το 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Τέθηκε ξανά στα υπόψη η περίπτωση του διεθνούς Ελβετού, Βάλτερ Μουντιγκάι της Μπολόνια που έχει συνολικά 91 συμμετοχές και 2 γκολ και παραχωρείται δανεικός.

Δύσκολα θα ασχοληθούν με την περίπτωση του Στέφαν Απια, του αρχηγού της Εθνικής Γκάνας καθώς φέτος έπαιξε μόλις 14 ματς στην Τσεζένα, αν και πριν μερικά χρόνια ήταν από τους κορυφαίους μέσους του κόσμου..

www.thrylos.gr

«Δώσαμε χαμόγελο στους Ελληνες»

«Δώσαμε χαμόγελο στους Ελληνες»

06/08/2011

Μήνυμα αισιοδοξίας στον ελληνικό λαό θέλησε να δώσει η Μαριάνα Λυμπερτά, η παγκόσμια πρωταθλήτρια και κάτοχος του χάλκινου μεταλλίου στα 10 χιλ. ανοικτής θάλασσας στη Σαγκάη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε η Ελληνίδα κολυμβήτρια του Ολυμπιακού στον Novasport fm 94,6:

«Σίγουρα, για μένα ήταν η μεγαλύτερη στιγμή στην καριέρα μου. Ήταν μια πολύ μεγάλη εμπειρία που μου έδωσε μεγάλη χαρά και ικανοποίηση. Τώρα, αφού πήρα και το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, η δουλειά συνεχίζεται γιατί έχω βάλει ψηλά τον πήχυ.

Κέβιν όπως... Ρόνι! (video)

Κέβιν όπως... Ρόνι! (video)

06/08/2011

Ο Κέβιν Μιραλάς ταλαιπώρησε κόσμο και κοσμάκη από την πλευρά της Γουέστ Μπρομ στο φιλικό 2-2 του Καραϊσκάκη την Πέμπτη. Highlight φυσικά της απόδοσής του ήταν αυτή η απίστευτη ντρίμπλα στον Γκονζάλες Χάρα ο οποίος έχασε τη μπάλα. Η εμφάνιση του Βέλγου φονιά και η συγκεκριμένη ντρίμπλα έγινε θέμα και στη Γαλλία για τον πρώην άσο της Σεντ Ετιέν από την ιστοσελίδα Le 10 Sport, η οποία παρομοίασε την κίνησή του με αυτή που έχει στο πλούσιο ρεπερτόριό του ο Ροναλντίνιο!


«Έπειτα από μια αρκετά απογοητευτική σεζόν στη Γαλλία, ο Κέβιν Μιραλάς βρήκε τον εαυτό του μετά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Ο Βέλγος επιθετικός απέδειξε ξανά ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση στον τελευταίο φιλικό αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδας.Αντίπαλος ήταν η Γουέστ Μπρομ και ο γεννημένος στη Λιέγη παίκτης κατόρθωσε να... δραπετεύσει σε μια προσπάθεια από τα αριστερά, αφού γελοιοποίησε πρώτα τον Γκονζάλες Χάρα. Αυτή η κίνηση θυμίζει μια συγκεκριμένη ντρίπλα του Ροναλντίνιο» αναφέρει η Le 10 Sport.


www.thrylos.gr

"Διάψευση ΤΩΡΑ, αλλιώς..."!

"Διάψευση ΤΩΡΑ, αλλιώς..."!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξέδωσε ανακοίνωση ως πρόεδρος της Super League και ζητά από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διαψεύσει τους ανεπίσημους... κύκλους, αλλιώς θα ακολουθήσει τις απαραίτητες νομικές διαδικασίες.
Την διάψευση των όσων ειπώθηκαν από κύκλους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ζήτησε ο απερχόμενος πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης με επίσημη τοποθέτησή του στην ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής του Πρωταθλήματος.
Αναλυτικά η δήλωση του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη:

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

«Να φέρουμε το ποδόσφαιρο εκεί που ανήκει»


«Να φέρουμε το ποδόσφαιρο εκεί που ανήκει»

 05.08.201
Ο Απόστολος Παπουτσάκης, που θα είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ, μίλησε για την... επόμενη ημέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, για το νέο πρωτάθλημα, αλλά και για τους στόχους του Εργοτέλη.
«Να φέρουμε το ποδόσφαιρο εκεί που ανήκει»
«Ο πήχης ανεβαίνει. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας. Κάθε χρόνο και καλύτεροι. Έχουμε βάλει στέρεες βάσεις και θέλουμε να πάμε για πεντάδα», ανέφερε αρχικά για τον Εργοτέλη αμέσως μετά την κλήρωση της Σούπερ Λιγκ.
Για το νέο πρωτάθλημα είπε: «Εύχομαι ένα ανταγωνιστικό και ήρεμο πρωτάθλημα. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι μας. Η πολιτεία, οι ομάδες, οι παράγοντες, οι ποδοσφαιριστές και οι φίλαθλοι ώστε να απολαύσουμε το άθλημα που φέρνει χαρά και δεν πρέπει να την κόψουμε από τα χείλη των Ελλήνων» και πρόσθεσε πως: «Πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι αυτό που βλέπει με τα μάτια του, αυτό είναι και όχι κάτι άλλο που έχει γίνει πιο μπροστά. Αν το πετύχουμε, ο κόσμος θα γυρίσει στα γήπεδα».
Για την επιλογή του να διεκδικήσει την προεδρία στη Super League σχολίασε: «Θα ανακατευτώ στη Super League και με τη βοήθεια όλων να φέρουμε το ποδόσφαιρο στη θέση όπου ανήκει και όχι εκεί που βρίσκεται τώρα».
Τέλος, για το γεγονός πως η Κρήτη έχει δύο ομάδες, απάντησε: «Είναι μεγάλη χαρά. Κάθε εβδομάδα ο κόσμος θα βλέπει έναν αγώνα στην πόλη του. Η Κρήτη το αξίζει αυτό, είναι ποδοσφαιρομάνα».

ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE

 ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE

Europa League: ΑΕΚ – Το προφίλ της Dinamo Tbilisi


Europa League AEK Dinamo TbilisiΗ Dinamo Tbilisi είναι η αντίπαλος της ΑΕΚ στη φάση των Play-off του Europa League 2011-12. Η ομάδα της Τιφλίδας πέρυσι τερμάτισε στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος της Γεωργίας, έχει χρώματά της το μπλε και το άσπρο και εδρεύει στο χωρητικότητας 55.000 θεατών «Boris Paichadze».
Το 1981 κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων, ενώ έχει στεφθεί 13 φορές πρωταθλήτρια και 9 φορές Κυπελλούχος Γεωργίας. Προπονητής της είναι ο Ισπανός Alex Garcia, ενώ το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από Γεωργιανούς παίκτες, αλλά υπάρχουν και τρεις Ισπανοί, όπως επίσης και ένας Βραζιλιάνος. Στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League απέκλεισε τη Milsami από τη Μολδαβία, στον δεύτερο την ουαλική Llanelli και στον τρίτο την ισλανδική Knattspyrnufelag Reykjavíkur.

Europa League: Παναθηναϊκός – Το προφίλ της Maccabi Tel Aviv


Europa League Panathinaikos Maccabi Tel AvivΤην Maccabi Tel Aviv θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός στη φάση των Play-off του Europa League 2011-12, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στο Ισραήλ στις 18 Αυγούστου και τη ρεβάνς στις 25 του ίδιου μήνα στην Αθήνα.
Η Maccabi, η οποία πέρυσι κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, έχει κατακτήσει 18 φορές το πρωτάθλημα στη χώρα της και 22 φορές το Κύπελλο. Χρώματά της είναι το κίτρινο και το μπλε και γήπεδό της το «Bloomfield Stadium» χωρητικότητας 14.700 θεατών. Στον πάγκο της έχει τον 47χρονο Motti Ivanir, ενώ το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από Ισραηλινούς παίκτες με τους Roberto Colautti και Barak Itzhaki να είναι αυτοί που ξεχωρίζουν.

Europa League: ΠΑΟΚ – Το προφίλ της Karpaty Lviv


Europa League PAOK Karpaty LvivΗ ουκρανική Karpaty Lviv είναι το τελευταίο εμπόδιο που καλείται να υπερκεράσει ο ΠΑΟΚ για να μπει στους ομίλους του Europa League. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχθεί στην Τούμπα τους Ουκρανούς στις 18 Αυγούστου, ενώ ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στις 25 του ίδιου μήνα.
Η Karpaty Lviv στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League απέκλεισε με συνολικό σκορ 5-1 την St Patrick’s Athletic. Πέρυσι κατέλαβε την 5η θέση στο ουκρανικό πρωτάθλημα και τα χρώματά της είναι το πράσινο και το άσπρο. Το γήπεδό της είναι το «Ukraina Stadium», χωρητικότητας 28,051 θέσεων, ενώ το ρόστερ της αποτελείται κυρίως από Ουκρανούς παίκτες, ενώ υπάρχουν και τρεις Βραζιλιάνοι, αλλά και τρεις Ισπανοί.

Το προφίλ της Παρί Σεν Ζερμέν

05/08/2011
Το προφίλ της Παρί Σεν Ζερμέν
Η Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στα play offs του Europa League. Η ομάδα της πρωτεύουσας τερμάτισε τέταρτη στο γαλλικό πρωτάθλημα και ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο, όπου ηττήθηκε από τη Λιλ.

Ο σύλλογος μετρά μόλις 41 χρόνια «ζωής». Χρώματά του είναι το μπλε και το κόκκινο, ενώ έδρα του το «Παρκ ντε Πρενς», χωρητικότητας 48.000 θεατών. Μεγαλύτερη στιγμή της ιστορίας της είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1996 . Επίσης έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα (1986 και 1994), οκτώ Κύπελλα και δύο Λιγκ Καπ.

Τα ηνία της ομάδας ανέλαβε πρόσφατα ένα γκρουπ επιχειρηματιών από το Κατάρ και προχώρησε σε ηχηρές μεταγραφές όπως των Παστόρε, Σισόκο και Ματουιντί. Προπονητής είναι ο Αντουάν Κομπουαρέ, ενώ χρέη τεχνικού διευθυντή έχει αναλάβει ο άλλοτε παίκτης της ομάδας και προπονητής των Μίλαν και Ίντερ, Λεονάρντο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ρίχνεται το Σάββατο στη μάχη του γαλλικού πρωταθλήματος αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την Μονπελιέ.

Το ρόστερ της Παρί Σεν Ζερμέν

Τερματοφύλακες: Νικολά Ντουσέζ, Αλφόνς Αρέολα, Σαλβατόρε Σιρίγκου (Ιταλία).
Αμυντικοί: Σεαρά (Βραζιλία), Μαμαντού Σακχό, Μίλαν Μπίσεβατς (Σερβία), Σιακά Τιέν (Ακτή Ελεφαντοστού), Ζουμανά Καμαρά, Σιλβέν Αρμάν, Κριστόφ Ζαλέ, Λοΐκ Λαντρέ.
Μέσοι: Νενέ (Βραζιλία), Ζερεμί Μενέζ, Ματιέ Μποντμέρ, Μπλεζ Ματουιντί, Γκράντι Ενγκογί (Κονγκό), Κλεμάν Σαντόμ, Μοχάμεντ Σισόκο (Μάλι), Νέεσκενς Κεμπανό.
Επιθετικοί: Πεγκί Λιουντουλά, Γκιγιόμ Ορό, Μεβλούτ Ερντίνκ (Τουρκία), Λορίς Αρνό, Κέβιν Γκαμέιρο, Ζαν Οντ Μορίς, Ζαν Κριστόφ Μπαεμπέκ.

Τεννές: Ευνοϊκή η κλήρωση για τον Παναιτωλικό

Τεννές: Ευνοϊκή η κλήρωση για τον Παναιτωλικό


Με χαμόγελα υποδέχτηκαν στον Παναιτωλικό το πρόγραμμα που προέκυψε από την αποψινή (Παρασκευή 05/08) κλήρωση της Super League. Τόσο ο τεχνικός της ομάδας Μπάμπης Τεννές, όσο και ο διευθύνων σύμβουλος Μάκης Μπελεβώνης, με δηλώσεις τους στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου,, έκαναν λόγο για βατή κλήρωση, ειδικά για την πρώτη αγωνιστική που φέρνει τους Αγρινιώτες αντιμέτωπους με τον Αστέρα Τρίπολης.
tennes panaitwlikos super league klhrwsh prwtathlimatos 2011 ellada sportenaΗ δήλωση του Μπάμπη Τεννέ: «Όλοι θα παίξουν με όλους στο πρωτάθλημα που αρχίζει, οπότε η σειρά των αγώνων μικρή σημασία έχει. Η κλήρωση, με μια πρώτη ματιά, φαίνεται ευνοϊκή για εμάς. Το ευχάριστο είναι πως στην επιστροφή του Παναιτωλικού στη μεγάλη κατηγορία, αποφεύγουμε στο ξεκίνημα μεγαθήρια. Όμως, χρειάζεται μεγάλη προσοχή γιατί παίζουμε με αντιπάλους, οι οποίοι έχουν τον ίδιο στόχο με εμάς, την παραμονή στη Super League. Θεωρώ την κλήρωση καλή, αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτα. Πρέπει να βγει και στο γήπεδο, όταν έρθει η ώρα των αγώνων».
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης, τόνισε:

Υπογράφει την Τρίτη ο Μουρίκης

Υπογράφει την Τρίτη ο Μουρίκης

05/08/2011
Ραντεβού για την Τρίτη όρισαν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μουρίκη. Ο διεθνής φουνταριστός είχε δώσει διορία ως την Παρασκευή στον Πανιώνιο για να τελειώσει με το θέμα των χρεών αλλά δεν δέχτηκε κανένα τηλέφωνο και έτσι έκλεισε ραντεβού για να υπογράψει αυτή τη φορά στον Ολυμπιακό.
 
www.thrylos.gr

Ολυμπιακός και εθελοντισμός πάνε μαζί

Ολυμπιακός και εθελοντισμός πάνε μαζί

05/08/2011

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εφαρμόζει το πρόγραμμα Εθελοντισμού για τρίτη συνεχόμενη χρονιά όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΚΑΕ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας.

Η ανακοίνωση:

Ταξίδι στηv ιστορία

Ταξίδι στηv ιστορία

05/08/2011

Ολυμπιακός σημαίνει πάθος. Πάθος για τη νίκη, για τον τίτλο του πρωταθλητή για τη δόξα. Την τιμημένη «ερυθρόλευκη» φανέλα έχουν φορέσει ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ ποδοσφαιριστές, από τους αδερφούς Ανδριανόπουλους μέχρι και σήμερα με τον Ιμπαγάσα, τον Μιραλάς, τον Αβραάμ… Ο Θρύλος της Ελλάδας είναι ο βασιλιάς του… «βασιλιά των σπορ», του ποδοσφαίρου.

Ένας ΤΡΕΛΟΣ και ΑΡΡΩΣΤΟΣ Ολυμπιακός, με ψευδώνυμο «eldykarios283esso» (άντε ρε παλιοσειρά), είναι πολύ γνωστός στο YouTube για τα βίντεο που δημιουργεί κατά καιρούς για παίκτες του Θρύλου μας. Πρόσφατα ο αδερφός μας, δημιούργησε ένα ΥΠΕΡΟΧΟ βίντεο για τον Ολυμπιακό με τίτλο «Victory is upon us».

www.thrylos.gr

Δεν τα βρίσκει ο Ηρακλής με τον Ντεσπέϊν

Δεν τα βρίσκει ο Ηρακλής με τον Ντεσπέϊν

5 Αυγούστου, 2011
Ο Ολυμπιακός απέσυρε το ενδιαφέρον του για τον Ρολάντο Ντεσπέιν αλλά και ο Ηρακλής που ενδιαφέρεται δεν τα έχει βρει ακόμα μαζί του.
Ο  «γηραιό» του έχει προτείνει συμβόλαιο ενάμιση έτους και ο Κουβανός φαίνεται να μην ικανοποιείται με την πρόταση.
ΝΤΕΣΠΕΙΝΈνα ακόμα εμπόδιο  έχει να κάνει με τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Η πρόταση που έγινε στον εκπρόσωπό του, Πάολο Μποντζόρνο, αφορά συμβόλαιο ενάμιση έτους, το οποίο αυτή τη στιγμή αποτελεί το βασικό πρόβλημα για την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.
Ο Ηρακλής παραμένει σε αναμονή την απάντηση του Ντεσπέιν, ελπίζοντας πως τελικά θα επιτευχθεί συμφωνία.

www.olympiacos24.gr

Ο Βασάρας υπεύθυνος ορισμού διαιτητών στην ΚΕΔ

Ο Βασάρας υπεύθυνος ορισμού διαιτητών στην ΚΕΔ

5 Αυγούστου, 2011

ΒΑΣΣΑΡΑΣ

Οι Κύρος Βασάρας, Γιώργος Δούρος και Θανάσης Μπριάκος πήραν σήμερα ρόλους από την ΚΕΔ

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η ΚΕΔ, ο πρώτος τοποθετείται υπεύθυνος ορισμού διαιτητών και ο δεύτερος υπεύθυνος  παρατηρητών στη Σούπερ Λίγκα, με τους ρόλους να αλλάζουν στη Football League., Τέλος, υπεύθυνος ορισμού διαιτητών στη Football League 2 αναλαμβάνει ο Θανάσης Μπριάκος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της προχώρησε στην κατανομή των αρμοδιοτήτων των μελών της, σε ό,τι αφορά τους ορισμούς διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας όλων των Εθνικών Πρωταθλημάτων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2011-2012. Η κατανομή έχει ως εξής:

www.olympiacos24.gr

Μπήκε ο Γέστε!

Μπήκε ο Γέστε!

5 Αυγούστου, 2011 
Καλά μαντάτα έφτασαν απόψε απο την προπόνηση του Ολυμπιακού!
ΓΕΣΤΕΟ Φραν Φέστε προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του και η εμφάνιση του στο γήπεδο είναι πλέον θέμα χρόνου! Χρόνο συμμετοχής στην προπόνηση πήρε και ο Λιούμπομιρ Φέισα δείχνοντας έτσι ότι μετρά και αυτός αντίστροφα για το αγωνιστικό του ντεμπούτο!
Αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΠΑΕ:
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το φιλικό της Κυριακής με την Κατάνια.
Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκαν ο Γέστε και ο Γκαλίτσιος, ενώ ο Φέισα ακολούθησε μέρος του προγράμματος της ομάδας και μετά συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα επανένταξης που ακολουθεί.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 09:00 και το απόγευμα η αποστολή θα αναχωρήσει για την Κατάνια.

www.olympiacos24.gr

Δείτε τις δηλώσεις Βαλβέρδε με την…παρακάμερα του οlympiacos24.gr! (video)

Δείτε τις δηλώσεις Βαλβέρδε με την…παρακάμερα του οlympiacos24.gr! (video)

ΟΠΑΔΟΙ ΘΥΡΑ 7


www.olympiacos24.gr

Μαρινάκης: "Έρχονται μεταγραφές"

Μαρινάκης: "Έρχονται μεταγραφές"

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, προανήγγειλε σε δηλώσεις του, την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας με μεταγραφές. Τι είπε για την κεντρική διαχείριση και τα "πιστεύω" του, ενόψει της νέας περιόδου.
Την πεποίθηση πως ο Ολυμπιακός θα συνεχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο, προσφέροντας πλούσιο θέαμα για ακόμη μία σεζόν, εξέφρασε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο κεφάλαιο μεταγραφές, τονίζοντας πως αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλες.

"Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα παίξει καλό ποδόσφαιρο και θα προσφέρει θέαμα στον κόσμο. Πέρυσι, είδαμε καλό θέαμα στο πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό και αυτό θα συνεχιστεί και φέτος. Θα έρθουν κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις για τον Ολυμπιακό, να είστε σίγουροι".

Άλλωστε, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ συναντήθηκε με τον προπονητή των ερυθρολεύκων, Ερνέστο Βαλβέρδε με τον οποίο συζήτησαν λεπτομερώς για την ενίσχυση της ομάδας. Η πρόθεση που υπάρχει είναι να αποκτηθεί τουλάχιστον ένας ικανός αμυντικός χαφ, ο οποίος θα αναλάβει την "βρώμικη" δουλειά στον χώρο της μεσαίας γραμμής.

Από 'κει και πέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μίλησε για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων, των ομάδων της Super League: "Καλό είναι πως η Σούπερ Λίγκα προχωρά ενωμένη.

Είχα υποσχεθεί πως θα γίνει κεντρική διαχείριση και τελικά έγινε κι αυτό, με την μετάβαση να είναι πολύ ομαλή. Πλέον, προχωράμε δυνατοί.

www.redplanet.gr/

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ«Υπονομεύει την κάθαρση ο Μαρινάκης»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ«Υπονομεύει την κάθαρση ο Μαρινάκης»

05/08/2011
«Υπονομεύει την κάθαρση ο Μαρινάκης»
Την έντονη δυσαρέσκειά της για τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στο περιθώριο της κλήρωσης της Σούπερ Λίγκας, κοινοποίησε μέσω «κύκλων» της η ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» τόνισαν πως ακόμα και την τελευταία φορά που ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος είχε την ευκαιρία να στηρίξει, με δηλώσεις του, την διαδικασία της κάθαρσης, εκείνος αντίθετα την υπονόμευσε δίνοντας την εντύπωση πως του προκαλεί δυσφορία.

Αναλυτικά το σχόλιο των «κύκλων» της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Μπορεί η διαδικασία κάθαρσης να επιβάλλεται να προχωρήσει σε ακόμη μεγαλύτερο βάθος, ωστόσο μέχρι τώρα κάθε άλλο παρά «βεβιασμένη» είναι και κάθε άλλο παρά αποτελεί αναζήτηση «θυμάτων στο βωμό των εύκολων εντυπώσεων», όπως ανέφερε ο κ.Μαρινάκης. Θα περιμέναμε από τον πρόεδρο της Λίγκας στην τελευταία του επίσημη τοποθέτηση, από αυτή τη θέση, να αξιοποιήσει την ευκαιρία για να υποστηρίξει, για πρώτη φορά, την διαδικασία κάθαρσης που έχει δρομολογηθεί από την δικαιοσύνη και όχι να την υπονομεύει, δίνοντας την εντύπωση ότι του προκαλεί δυσφορία».
www.sport-fm.gr

Όλη η Σούπερ Λιγκ στη Nova!

Όλη η Σούπερ Λιγκ στη Nova!

05.08.2011

Συνεργασία ανάμεσα στον Όμιλο Εταιριών Forthnet και τη Σούπερ Λιγκ για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων! Η Nova θα δείξει όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος!
Όλη η Σούπερ Λιγκ στη Nova!
Το εθνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο κάθε συνδρομητικής τηλεόρασης κι έτσι ο Όμιλος Forthnet αποφάσισε να προχωρήσει σ' αυτή την συνεργασία με τη Σούπερ Λιγκ, ως κίνηση στρατηγικής σημασίας.

Η νέα συμφωνία θα έχει χρονική διάρκεια, έως το καλοκαίρι του 2015, με την Nova να προσφέρει στους φιλάθλους, όλους τους αγώνες των ομάδων  του ελληνικού πρωταθλήματος και επιπλέον επιλεγμένους αγώνες, μέσω live streaming στο novasports.gr.

Σε συνέχεια της ολκοκλήρωσης της συμφωνίας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Forthnet, κ. Πάνος Παπαδόπουλος, τόνισε:

"Είναι μια ιστορική συμφωνία για το Ελληνικό ποδόσφαιρό και την Ελληνική τηλεόραση. Μια συμφωνία, που προάγει τα συμφέροντα όλων των εμπλεκόμενων πλευρών, θέτοντας τις βάσεις για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι συνδρομητές μας θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν, παραγωγές και μεταδόσεις όλων των ομάδων του πρωταθλήματος, μέχρι και το καλοκαίρι του 2015 με εικόνα και ήχο υψιλής ευκρίνειας".

Ξεκίνησαν οι πληρωμές

Ξεκίνησαν οι πληρωμές

05/08/2011

Μετά από τη διευθέτηση του προβλήματος με τις τράπεζες ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός άρχισε από την Παρασκευή να πληρώνει.

 Ήδη έχουν κληθεί στα γραφεία ο Νίκος Δεληγιάννης, ο Βαγγέλης Δελακάς και ο Χριστόδουλος Κολόμβος ενώ θα ακολουθήσουν και άλλοι. Οι αθλητές παίρνουν τις προκαταβολές από τα περσινά χρέη και έτσι τελειωνει το θεμα της παραμονής τους στον Ολυμπιακό.
 
/www.thrylos.gr

Την άλλη Πέμπτη η απόφαση!

Την άλλη Πέμπτη η απόφαση!

05/08/2011
Την άλλη Πέμπτη η απόφαση! 
Με καθυστέρηση άλλων έξι ημερών (!) θα εκδοθεί η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την τύχη του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας. Πληροφορίες αναφέρουν πως προέκυψαν ζητήματα νομικής φύσεως και για το λόγο αυτό οι δύο ΠΑΕ ενημερώθηκαν από την ΕΠΟ πως θα χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

Η καθυστέρηση αυτή ερμηνεύεται από κάποιους ως πιθανός προάγγελος κάποιας αλλαγής στην αρχική απόφαση. Αν όχι αναίρεσης της απόφασης υποβιβασμού των δύο συλλόγων, τότε σε τροποποίηση των προστίμων που έχουν επιβληθεί. Αναπόφευκτα πάντως η συγκεκριμένη απόφαση προκαλεί απορίες αφού υπήρχε χρόνος να εξεταστούν όλα τα στοιχεία...

Εξάλλου, κατατέθηκαν σήμερα οι εφέσεις από την ΠΑΕ Ηλιούπολη και τους Νίκο Παντέλη, Νίκο Χάλκο, Γιώργο Τσακογιάννη και Μιχάλη Νικολόπουλο. Οι υποθέσεις αυτές θα εκδικαστούν κατά πάσα πιθανότητα στις 24 Αυγούστου ώστε να έχουν ξεκαθαρίσει πριν την κλήρωση των πρωταθλημάτων της Β' και Γ' Εθνικής που είναι προγραμματισμένη στις 5 Σεπτεμβρίου.

/www.sport-fm.gr

H κληρωση του EUROPA LEAGUE (VIDEO)

H κληρωση του EUROPA LEAGUE

05/08/2011
Τρεις περνούν και ένας «χορεύει»
Βατή κλήρωση για τις ελληνικές ομάδες στα play offs του Europa League. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, όντας σοβαροί και παίζοντας απλά κόντρα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντιναμό Τιφλίδας και Καρπάτι Λβιβ, μπορούν να προκριθούν στους ομίλους της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου υποχρεώνεται να «χορέψει» σε παριζιάνικους ρυθμούς περισσότερο για την εμπειρία παρά για το όνειρο πρόκρισης, αφού θα αντιμετωπίσει την Παρί Σεν Ζερμέν.


Αναλυτικά τα ζευγάρια (οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 18 και 25 Αυγούστου):

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ)-Παναθηναϊκός (Ελλάδα)
Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία)-Γκιμαράες (Πορτογαλία)
Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) – Παρτιζάν (Σερβία)
Μέταλιστ (Ουκρανία) – Σοσό (Γαλλία)
Μπεσίκτας (Τουρκία) – Αλάνια Βλαντικαφκάζ (Ρωσία)

Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)-ΑΕΚ Λάρνακας (Κύπρος)
Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία)-Ντιναμό Βουκουρεστίου (Ρουμανία)
Μπούρσασπορ (Τουρκία)-Άντερλεχτ (Βέλγιο)
Ρόμα (Ιταλία)-Σλόβαν Μπρατισλάβα (Σλοβακία)
Ολυμπιακός Βόλου (Ελλάδα)-Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)

Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία)-Σπαρτάκ Μόσχας (Ρωσία)
Εκράνας (Λιθουανία)-Χάποελ Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
ΠΑΟΚ (Ελλάδα)-Καρπάτι (Ουκρανία)
Τραμπζονσπόρ (Τουρκία)-Μπιλμπάο (Ισπανία)
Χαρτς (Σκωτία)-Τοτέναμ (Αγγλία)

Στεάουα (Ρουμανία)-ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία)
Νόρτζελαντ (Δανία)-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία)
Ντνιέπρ (Ουκρανία)-Φούλαμ (Αγγλία)
Λοκομοτίβ Μόσχας (Ρωσία)-Σπάρτακ Τρνάβα (Τσεχία)
Σιόν (Ελβετία)-Σέλτικ (Σκωτία)

Σλασκ (Πολωνία)-Ραπίντ Βουκουρεστίου(Ρουμανία)
Λίτεξ (Βουλγαρία)-Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία)
Λάτσιο (Ιταλία)-Ραμποτνίσκι (FYROM)
Νασιονάλ Μαδέιρα (Πορτογαλία)-Μπέρμιγχαμ (Αγγλία)
Αϊντχόφεν (Ολλανδία)-Ριντ (Αυστρία)

Τουν (Ελβετία)-Στόουκ (Αγγλία)
Αάλεσουντ (Νορβηγία)-Αλκμάαρ (Ολλανδία)
Βασλούι (Ρουμανία)-Σπάρτα Πράγας (Τσεχία)
Ομόνοια (Κύπρος)-Σαλτσμπουργκ (Αυστρία)
Ζεσταφόνι (Γεωργία)-Κλαμπ Μπριζ (Βέλγιο)
Ανόβερο (Γερμανία)-Σεβίλλη (Ισπανία)

Ελσίνκι (Φιλανδία)-Σάλκε (Γερμανία)
Ντιναμό Τιφλίδας (Γεωργίας)-ΑΕΚ (Ελλάδα)
Ρεν (Γαλλία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)
Γκαζ Μετάν (Ρουμανία)-Αούστρια Βιέννης (Αυστρία)
Μπράγκα (Πορτογαλία)-Γιουνγκ Μπόις (Ελβετία)
Χέλσινμποργκ (Σουηδία)-Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο)

H κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας-Δίχως ντέρμπι, αλλά με αγνώστους!

Δίχως ντέρμπι, αλλά με αγνώστους!

05/08/2011
Δίχως ντέρμπι, αλλά με αγνώστους!
Δεν έβγαλε το μεγάλο ντέρμπι στην πρεμιέρα η κλήρωση του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Θα χρειαστεί να περιμένουν Ολυμπιακός και ΑΕΚ για να μάθουν τα ονόματα των αντιπάλων τους, αφού κληρώθηκαν με τις δύο ομάδες που θα προκύψουν μετά τις οριστικές αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης. Με Κέρκυρα εκτός ο Παναθηναϊκός. τέταρτη αγωνιστική το πρώτο ντέρμπι (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ), την δέκατη το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός.

Ειδικό κλειδάριθμο πήραν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ που μοιράζονται ως έδρα το ΟΑΚΑ αλλά και Άρης, ΠΑΟΚ ώστε να μην αγωνίζονται την ίδια αγωνιστική στη Θεσσαλονίκη, πράγμα που ισχύει για Εργοτέλη και ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Στην κλήρωση υπήρχαν μπαλάκια με τα ονόματα 14 ομάδων και δύο με Α και Β, αφού εκκρεμούν οι αποφάσεις από τις οποίες θα προκύψουν οριστικά οι σύλλογοι που θα συμμετάσχουν στη Σούπερ Λίγκα της νέας περιόδου.

Αναλυτικά, η πρώτη αγωνιστική:

Δύο νέες ακαδημίες Liverpool στην Ελλάδα

Δύο νέες ακαδημίες Liverpool στην Ελλάδα

05/08/2011
Δύο νέες ακαδημίες Liverpool στην Ελλάδα
Ο Άγιαξ Ταύρου και η Αθλόπολις του Ηρακλείου Κρήτης αποτελούν δύο ακόμη μεγάλες ακαδημίες ποδοσφαίρου που έγιναν μέλη της οικογένειας της Διεθνούς Ακαδημίας της Liverpool FC International Football Academy soccer schools.

Και οι δύο ακαδημίες έχουν μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης τόσο από πλευράς παιδαγωγικής – προπονητικής όσο και από πλευράς ανάδειξης ταλέντων.

«Αυτά είναι τα κριτήρια με βάση τα οποία τις επιλέξαμε και πιστεύουμε ότι με αφοσίωση και πιστεύω στο “THE LIVERPOOL WAY” θα μεγαλουργήσουν στις περιοχές τους» δήλωσε ο γενικός διευθυντής του Liverpool FC IF Academy soccer schools Ανδρέας Καπώνης.

Με τη σειρά τους ο κος Σώστης Βατικιώτης πρόεδρος του Άγιαξ Ταύρου δήλωσε: