ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Στα υπόψιν ο Πίντο

Στα υπόψιν ο Πίντο

Ο Λορένθο έχει παρακολουθήσει δις τον Έλιο Πίντο, έχοντας σχηματίσει πολύ καλή άποψη για τον 28χρονο Πορτογάλο χαφ του ΑΠΟΕΛ.
Στην αγορά της Κύπρου έχει στρέψει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός, προκειμένου ανιχνεύσει την πιθανότητα να υπάρχει κάποιος παίκτης που να μπορεί να σταθεί στην ενδεκάδα της ομάδας.

Ίσως μάλιστα αυτός ο ποδοσφαιριστής να έχει βρεθεί στο πρόσωπο του Έλιο Πίντο. Ο Χόρχε Λορένθο έχει παρακολουθήσει δύο φορές τον παίκτη, έχοντας σχηματίσει πολύ καλή άποψη για την αξία του 28χρονου Πορτογάλου κεντρικού μέσου που αποτελεί ένα από τα βασικά στελέχη του ΑΠΟΕΛ.

Το συμβόλαιο του Πίντο με τον κυπριακό σύλλογο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2013, γεγονός που αποτελεί ένα ακόμη πλεονέκτημα για την περίπτωση του. Ο Πορτογάλος ήταν από τους βασικούς συντελεστές της εξαιρετικής περσινής πορείας του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη και έχει πείσει τον Λορένθο πως μπορεί να δώσει πολύτιμες λύσεις στην μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Απομένει να δούμε αν θα υπάρξει εξέλιξη στην συγκεκριμένη περίπτωση.

 www.redplanet.gr/

Αφιερωμα στον Στελιο Μπεση απο τις "ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

Αφιερωμα στον Στελιο Μπεση απο τις "ΘΡΥΛΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ"

22/12/2012


 Δυστυχως προσφατα χασαμε τον μεγαλο βιρτουοζο ποδοσφαιριστη του Ολυμπιακου και της Προοδευτικης τον Στελιο Μπεση,και σημερα ο ALEX WEB RADIO/TV σας παρουσιαζει το αφιερωμα που εγινε στην πρωτη ερυθρολευκη τηλεοπτικη εκπομπη τις "Θρυλικες Ιστοριες"με  τον Αντωνη Γλυκα.Η εκπομπη αυτη για οσους δεν το γνωριζουν ειναι πρωτη ερυθρολευκη τηλεοπτικη εκπομπη και πριν απο ολες τις αλλες. 
 Στην εκπομπη αυτη θα ακουσετε απο τα πιο επισημα χειλη των Βετερανων Ολυμπιακου  και Προοδευτικης το τι σημαινε Στελιος Μπεσης.
Επισης για οσους δεν εχουν ποτε παρακολουθησει την εκπομπη "Θρυλικες Ιστοριες" πραγματικα χανει, ειναι η εκπομπη που εδω και 21 χρονια διδασκει τις γενεες των γαυρων για την ενδοξη θρυλικη ιστορια, εξ ου και η ονομασια της.

Την εκπομπη μπορειτε να παρακολουθειτε απο το ΤΗΛΕ-ΑΣΤΥ  στην τηλεοραση η στο http://lib.tilesport.tv/


Ο Αντωνης Γλυκας αμεσως μετα το τελος της εκπομπης του ηρθε αμεσως στην τηλεοπτικη εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ οπου μας τιμησε για ακομη μια φορα με την παρουσια του και μας εκανε ακομη πιο σοφους με τις γνωσεις του γυρω απο τον Ολυμπιακο.

Και το ακομη πιο εντυπωσιακο? ο ALEX WEB RADIO/TV θα ειναι καλεσμενος στην πρωτη ερυθρολευκη τηλεοπτικη εκπομπη ειναι πραγματικα η μεγιστη τιμη για εμενα σαν οπαδο του Ολυμπιακου αλλα τον σταθμοκαι την ραδιοτηλεοπτικη εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

 Δεν θα σας αποκαλυψω βεβαια απο τωρα ποιοι θα ειναι οι καλεσμενοι....λιγη αγωνια κανει καλο...
Για την ημερομηνια μεταδοσης της εκπομπης αυτης θα ενημερωθειτε απο το blog αλλα και απο το προφιλ μου στο Facebook .

Δειτε το βιντεο απο το αφιερωμα στον Στελιο Μπεση


 
 


ALEX WEB RADIO/TV

Αυτοεξαιρέθηκε ο Αμπντούν από την Εθνική Αλγερίας

Αυτοεξαιρέθηκε ο Αμπντούν από την Εθνική Αλγερίας

Ο Τζαμέλ Αμπντούν αποφάσισε να μην πάει στο Κόπα Άφρικα καθώς στο ξεκίνημα της προετοιμασίας με την Εθνική Αλγερίας δεν θα έχει αναρρώσει από τον πρόσφατο τραυματισμό του στον δικέφαλο. Στους 4 εφεδρικούς ο Ράφικ Τζεμπούρ.
Με δηλώσεις του στην ηλεκτρονική έκδοση της "Le Buteur" (www.lebuteur.com) ο Τζαμέλ Αμπντούν αποκάλυψε πως δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική Αλγερίας στο Κόπα Άφρικα! Ο άσος του Ολυμπιακού υποστήριξε πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός γηπέδων για 5 εβδομάδες (σ.σ. η επίσημη εκδοχή κάνει λόγο για απουσία 3 εβδομάδων) εξαιτίας του πρόσφατου τραυματισμού στον δικέφαλο (σ.σ. χτύπησε στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο), οπότε σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν έτοιμος για την διοργάνωση, αφού δεν θα μπορούσε να προπονηθεί κανονικά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας των "πράσινων" στις αρχές Ιανουαρίου.

"Πήρα την απόφαση να μην τιμήσω αυτή την κλήση, καθώς θα μείνω εκτός αγωνιστικών χώρων για 5 εβδομάδες. Θα ήταν αντιεπαγγελματικό και ανέντιμο να πάρω τη θέση κάποιου παίκτη που μπορεί να προσφέρει περισσότερα σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση όπως είναι το Κόπα Άφρικα. Η Εθνική ομάδα είναι πάνω από το προσωπικό μου ενδιαφέρον.

Γνωρίζω πως η ομάδα μου και οι γιατροί της Εθνικής επιθυμούν να αναρρώσω 100%, ώστε να μην αντιμετωπίσω στο μέλλον τυχόν προβλήματα με τον τραυματισμό μου.

Ελπίζω πως οι οπαδοί της Αλγερίας, η Ομοσπονδία και ο προπονητής να με κατανοούν. Πέρα από αυτό, θα ήθελα να πω πως αυτά τα δύο χρόνια που δεν βρισκόμουν στην ομάδα, είχε αξιοπρόσεκτη πορεία.

Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να είναι έτσι χωρίς την παρουσία μου κατά τη φανταστική αυτή διοργάνωση, όπως είναι το Κόπα Άφρικα", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο 26χρονος εξτρέμ που σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα έχει ήδη ενημερώσει τον Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς για την απόφαση του αυτή.

Παράλληλα λύθηκε και το... μυστήριο με τον Ράφικ Τζεμπούρ καθώς έγινε γνωστό πως ο 28χρονος φορ του Ολυμπιακού βρίσκεται σε μια λίστα με 4 εφεδρικούς παίκτες που έχει ζητήσει ο Βόσνιος τεχνικός της Εθνικής Αλγερίας και ως εκ τούτου είχε φτάσει η κλήση του στον Ολυμπιακό από την Ομοσπονδία της χώρας.


www.redplanet.gr/

«Η Λεβάντε μπορεί να αποδειχθεί μπελάς»

«Η Λεβάντε μπορεί να αποδειχθεί μπελάς»

22/12/2012
 Καλή, οργανωμένη και με στόχο τη νίκη έστω και με ένα γκολ είναι η Λεβάντε σύμφωνα με τους Ερνέστο Βαλβέρδε και Γιαν Ασπιάθου.

«Η Λεβάντε μπορεί να αποδειχθεί μπελάς»
Ως μία ομάδα καλά οργανωμένη που προσπαθεί να πάρει τα παιχνίδια της έστω και με ένα γκολ χαρακτήρισαν την Λεβάντε ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Γιάν Ασπιάθου σε επικοινωνία τους με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Πρωταθλητή. «Η Λεβάντε μπορεί να αποδειχθεί μπελάς», ανέφεραν μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά στοιχεία που μετέφεραν στους ανθρώπους του Ολυμπιακού για την Λεβάντε οι Βαλβέρδε – Ασπιάθου σύμφωνα με τον Πρωταθλητή

-Για την Λεβάντε:
«Πάντα σε αυτά τα παιχνίδια οι πιθανότητες είναι 50-50. Η Λεβάντε είναι πολύ σκληρής και συμπαγής ομάδα, ο Ολυμπιακός δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει τη Λεβάντε. Δεν έχει τα πολύ μεγάλα αστέρια αλλά αποδεικνύεται σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο. Μόνο αν βρεθεί σε κακή ημέρα μπορεί να ηττηθεί εύκολα όπως έγινε στον αγώνα με τη Ράγιο (σ.σ ήττα με 3-0). Σε γενικές γραμμές είναι καλά οργανωμένη ομάδα που προσπαθεί να πάρει τα παιχνίδια, έστω και με ένα γκολ.

Δύσκολα σκοράρει αλλά και δύσκολα δέχεται γκολ. Δεν παρατάει σε κανένα παιχνίδι, όποιο και αν είναι το σκορ. Σου βγάζει την ψυχή. Αν βάλει πρώτη γκολ μαζεύεται ακόμη περισσότερο και είναι πιο δύσκολο για τον αντίπαλο να ισοφαρίσει. Παίζουν κλειστά και ψάχνουν την πάσα στον χώρο για να φύγει ο Μάρτινς. Η Λεβάντε μπορεί να αποδειχτεί μπελάς. Αν υποτιμηθεί μπορεί να κάνει ζημιά σε κάθε αντίπαλο ομάδα, όποια και αν είναι".

-Τι θα πρέπει να έχει πετύχει ο Ολυμπιακός μέχρι να αντιμετωπίσει τους Ισπανούς:
"Νομίζω ότι μέχρι να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη θα πρέπει να τελειώσει το πρωτάθλημα. Παρά τη διαφορά ένας γύρος είναι μεγάλος για να πει κανείς ότι ο Ολυμπιακός είναι από τώρα πρωταθλητής. Νομίζω ότι εκεί θα ρίξει το βάρος και ο προπονητής. Να τελειώσει το πρωτάθλημα, να αυξήσει τη διαφορά και όταν έρθει η ώρα, να μπει αφοσιωμένη 100% στο Europa League».

-Για το ζευγάρι Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρουμπίν Καζάν του οποίου ο νικητής θα συναντήσει εκείνον του ζευγαριού του Ολυμπιακού με την Λεβάντε:
«Λογικά η Ατλέτικο θα περάσει. Δεν θα είναι εύκολο το έργο της με τη Ρουμπίν, όπως είδαμε και στα δικά μας παιχνίδια πέρυσι, αλλά στη Ρωσία θα έχουν διακοπή μέχρι να γινει το πρώτο ματς άρα η Καζάν δεν θα είναι 100% έτοιμη. Οπότε η Ατλέτικο εύκολα ή δύσκολα θα προκριθεί και ας παίζουν εκεί Μαρκάνο και Ορμπάιθ...».

www.sport-fm.gr/


Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου


Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου 

22/12/2012

Ενημερωθείτε για τις live αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται...

Κύπελλο Ποδοσφαίρου
17.00 Απόλλων Σμύρνης-ΟΦΗ (OTE Sport4)
17.00 Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα (OTE Sport3)
20.00 Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου (OTE Sport4)
20.00 ΠΑΟΚ-ΑΚ Πλαταμώνα (OTE Sport3)

Κύπελλο Μπάσκετ

17.00 Καβάλα-Ολυμπιακός (ΕΤ1)
19.00 Παναθηναϊκός-ΚΑΟΔ (ΕΤ1)

Premier League

14.45 Γουίγκαν-Άρσεναλ (NS1/1HD)
19.30 Λίβερπουλ-Φούλαμ (NS1/1HD)

Primera Division

19.00 Βαγιαδολίδ-Μπαρτσελόνα (OTE Sport1HD)
21.00 Μάλαγα-Ρεάλ Μαδρίτης (OTE Sport1HD)
23.00 Αθλέτικ Μπιλμπάο-Σαραγόσα (OTE Sport1HD)

Serie A

13.30 Ίντερ-Τζένοα (OTE Sport1HD)
16.00 Σαμπντόρια-Λάτσιο (OTE Sport2HD)
16.00 Παλέρμο-Φιορεντίνα (OTE Sport1HD)

19.00 Volleyleague: Φοίνικας Σύρου-Παμβοχαϊκός (NS4)

21.45 Serie A: Ρόμα-Μίλαν (OTE Sport2HD)

02.15 NBA: Ατλάντα Χοκς-Σικάγο Μπουλς (OTE Sport2HD)

ALEX WEB RADIO/TV

H Eυρωπη παιζει μπαλλα...

H Eυρωπη παιζει μπαλλα...

22/12/2012

Το σπουδαιότερο ματς στην Ευρώπη το Σαββατοκύριακο πριν τα Χριστούγεννα είναι αυτό που διεξάγεται στο "Ολίμπικο" της Ρώμης, όπου η Ρόμα υποδέχεται την Μίλαν.
Από το πρόγραμμα απουσιάζουν Γερμανία και Πορτογαλία, ενώ σε Ιταλία και Ισπανία η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί το Σάββατο, για να μείνει κενή η Κυριακή.



Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:


Premier League - 18η αγωνιστική


Σάββατο
Γουίγκαν - Άρσεναλ (14:45)
Μάντσεστερ Σίτι - Ρέντινγκ (17:00)
Νιούκαστλ - ΚΠΡ
Σαουθάμπτον - Σάντερλαντ
Τότεναμ - Στόουκ
Γουέστ Μπρομ - Νόριτς
Γουέστ Χαμ - Έβερτον
Λίβερπουλ - Φούλαμ (19:30)
Κυριακή
Σουόνσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30)
Τσέλσι - Άστον Βίλα (18:00)


Serie A - 17η αγωνιστική


Παρασκευή
Πεσκάρα - Κατάνια (19:00)
Κάλιαρι - Γιουβέντους (21:45)
Σάββατο
Ίντερ - Τζένοα (13:30)
Αταλάντα - Ουντινέζε (16:00)
Μπολόνια - Πάρμα
Παλέρμο - Φιορεντίνα
Σαμπντόρια - Λάτσιο
Σιένα - Νάπολι
Τορίνο - Κιέβο
Ρόμα - Μίλαν (21:45)


Primera Division - 17η αγωνιστική


Πέμπτη
Ράγιο Βαγιεκάνο - Λεβάντε 3-0 (59' Νάτσο, 80' Πίτι, 94' Φράνκο Βάσκες)
Σοθιεδάδ - Σεβίλλη 2-1 (18' Βέλα, 69' Ντε λα Μπέγια / 49' Μεντέλ)
Εσπανιόλ - Ντεπορτίβο 2-0 (30' Σιμάο, 88' Στουάνι)
Παρασκευή
Βαλένθια - Χετάφε (21:00)
Ατλέτικο - Θέλτα (23:00)
Σάββατο
Μπέτις - Μαγιόρκα (17:00)
Βαγιαδολίδ - Μπαρτσελόνα (19:00)
Οσασούνα - Γρανάδα (21:00)
Μάλαγα - Ρεάλ
Μπιλμπάο - Σαραγόσα (23:00)


Ligue 1 - 19η αγωνιστική


Παρασκευή
Μπρεστ - Παρί Σεν-Ζερμέν (21:45)
Σάββατο
Λιλ - Μονπελιέ (18:00)
Αζαξιό - Μπρεστ (21:00)
Λοριάν - Ρεμς
Μπορντό - Τρουά
Λιόν - Νις
Μπαστιά - Νανσί
Κυριακή
Βαλανσιέν - Εβιάν (15:00)
Τουλούζ - Σοσό (18:00)
Μαρσέιγ - Σεντ-Ετιέν (22:00)


Eredivisie - 18η αγωνιστική


Παρασκευή
Άλκμααρ - Τβέντε (21:00)
Σάββατο
Χέρενφεν - Φιτέσε (19:45)
Χεράκλες - Τσβόλε (20:45)
Ντεν Χάαχ - Νάιμεχεν
Μπρέντα - Αϊντχόφεν (21:45)
Κυριακή
Βάαλβαϊκ - Βίλεμ (13:30)
Ουτρέχτη - Άγιαξ
Φέγενοορντ - Χρόνινχεν (15:30)
Φένλο - Ρόντα (17:30)


SüperLig - 17η αγωνιστική


Παρασκευή
Μπεσικτάς - Κάισερισπορ (20:00)
Μπελεντίγεσπορ - Όρντουσπορ
Σάββατο
Κασίμπασα - Ιστανμπούλ (15:00)
Φενέρμπαχτσε - Καράμπιουκσπορ (19:00)
Κυριακή
Σίβασπορ - Ελάζιγκσπορ (13:00)
Γκαζιάντεπσπορ - Μερσίν (16:00)
Μπούρσασπορ - Γκεντσλέρμπιρλιγί
Αντάλιασπορ - Εσκίσεχιρσπορ (19:00)
Τράμπζονσπορ - Γαλατάσαράι


Jupiler League - 21η αγωνιστική


Παρασκευή
Κόρτραϊκ - Λόκερεν (21:30)
Σάββατο
Γάνδη - Σαρλερουά (21:00)
Μπίρσχοτ - Μέχελεν
Λόιβεν - Λιρς
Μονς - Ζούλτε-Βάρεχεμ
Σερκλ Μπριζ - Βάασλαντ-Μπέβερεν
Κυριακή
Σταντάρ Λιέγης - Μπριζ (15:30)
Γκενκ - Άντερλεχτ (19:00)


Scottish Premier League - 19η αγωνιστική


Παρασκευή
Σεντ-Μίρεν - Μάδεργουελ (21:45)
Σάββατο
Αμπερντίν - Σεντ-Τζόνστοουν (17:00)
Σέλτικ - Ρος Κάουντι
Ινβερνές - Νταντί
Κυριακή
Κιλμάρνοκ - Χιμπέρνιαν (14:45)
Χαρτς - Νταντί Γιουνάιτεντ (18:30)


Κύπρος - 15η αγωνιστική


Σάββατο
Δόξα - ΑΠΟΕΛ (18:00)
Ομόνοια - Εθνικός
Απόλλων - ΑΕΚ
Αλκή - ΑΕΛ (19:00)
Κυριακή
Νέα Σαλαμίνα - ΑΕΠ (17:00)
ΕΝΠ - Ανόρθωση (18:00)
Ολυμπιακός - Αγία Νάπα


ALEX WEB RADIO/TV

Η απόφαση της CEV για τα επεισόδια στη Σόφια

Η απόφαση της CEV για τα επεισόδια στη Σόφια

Και τυπικά στη φάση των "16" του CEV Challenge Cup προκρίθηκε η αντρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού. Δείτε την απόφαση της CEV.
Όπως ενημέρωσε, την Παρασκευή (21/12), η CEV τον Ολυμπιακό, η εκτελεστική επιτροπή της CEV ασχολήθηκε με τα περιστατικά που είχαν συμβεί στη διάρκεια του αγώνα Λέφσκι Σόφιας –Ολυμπιακός στις 12 Δεκεμβρίου 2012 στη Βουλγαρία.

Μετά από αναλυτική εξέταση των γεγονότων αποφάσισε την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του Ολυμπιακού με 3-0 σετ (25-0, 25-0, 25-0).

Ως εκ τούτου και σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της πειραϊκής ομάδας με 3-1 σετ επί της Λέφσκι, ο Ολυμπιακός προκρίνεται στη φάση των "16" της διοργάνωσης.

Επίσης, η CEVγνωστοποιεί ότι πιθανές περαιτέρω κυρώσεις θα επιβληθούν στη βουλγαρική ομάδα στην επόμενη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της CEV, που έχει προγραμματιστεί στα τέλη του επόμενου μήνα στην Πράγα.

Να θυμίσουμε ότι ο επαναληπτικός αγώνας είχε διακοπεί οριστικά  στο τρίτο σετ (9-8 υπέρ του Ολυμπιακού) με υπαιτιότητα της Λέφσκι εξαιτίας σοβαρών επεισοδίων που είχαν προκαλέσει οι οπαδοί της και ενώ το σκορ του ήταν 1-1 σετ.

Στη φάση των "16" του CEV Challenge Cup, ο Ολυμπιακός θα βρει μπροστά του την Στρόιτελ Μινσκ από τη Λευκορωσία. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Ρέντη.


www.redplanet.gr/

Πανέτοιμες οι ερυθρόλευκες για την πρεμιέρα

Πανέτοιμες οι ερυθρόλευκες για την πρεμιέρα

Ξεκινά το 15ο Πρωτάθλημα Ελλάδας Α1 πόλο γυναικών. Ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής, υποδέχεται, το Σάββατο (22/12, 15:00), τον Νηρέα Χαλανδρίου.
Η νεανική ομάδα του Θρύλου πριν από μερικές εβδομάδες κατάφερε να κάνει την υπέρβαση στις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Len Champions Cup.

Τώρα ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του και το δύσκολο δρόμο της Α1. Το που θα φτάσει  δεν μπορεί να το προδικάσει κανείς.

Τι επιθυμεί να δει ο προπονητής του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, από την ανανεωμένη ομάδα; "Θέλω να έχουμε στην ομάδα αυτό που έλειπε πέρυσι. Ενθουσιασμό στις προπονήσεις και στους αγώνες. Να αποδείξουν τα νέα κορίτσια, όχι σε εμένα γιατί τις ξέρω καλά, ότι δεν είναι τυχαίες οι τεράστιες επιτυχίες τους με τις Εθνικές μας ομάδες. Γνωρίζουμε καλά ότι η ομάδα δεν είναι ακόμη έτοιμη να πάρει το Πρωτάθλημα.

Βέβαια, όπως συνέβη και στον προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Καπ, τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι και τις ιδιαιτερότητές του ξεχωριστά", είπε στο www.olympiacos.org ο Έλληνας τεχνικός και σε ερώτηση για την πορεία της προετοιμασίας απάντησε: "Θα μπορούσαμε να έχουμε προετοιμαστεί  καλύτερα και ποσοτικά και ποιοτικά. Είχαμε ένα κενό δυόμιση εβδομάδων λόγω του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και στο ξεκίνημα ταλαιπωρηθήκαμε τόσο από τραυματισμούς όσο και από την έλλειψη πισίνας".

Η κανονική περίοδος είναι προγραμματισμένη να ολοκληρωθεί στις 11 Μαΐου, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια τα πλέι οφ (4 πρώτες ομάδες), από τις 15 Μαΐου έως τις 9 Ιουνίου. Η 8η και τελευταία ομάδα της κατάταξης, στην κανονική περίοδο, υποβιβάζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.


www.redplanet.gr/

Επιστροφη στις νικες για Βαλενθια και Βαλδερδε (video)

Επιστροφη στις νικες για Βαλενθια και Βαλδερδε (video)


Χόρτασαν μπάλα οι φίλοι της Βαλένθια στο "Μεστάγια" στην επικράτηση των "νυχτερίδων" με 4-2 κόντρα στην Χετάφε. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκε από τα... αποδυτήρια με τρελό ρυθμό στο χορτάρι και τον κράτησε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα.

Αυτή ήταν η πρώτη εντός έδρας νίκη της Βαλένθια με τον Βάσκο στον πάγκο (σ.σ. είχαν προηγηθεί δύο εκτός έδρας νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο επί της Οσασούνα και η εντός έδρας ήττα - σοκ από την Ράγιο Βαγεκάνο με 0-1) και με την οποία έφτασε την Χετάφε στην 9η θέση.

Στα 40 δευτερόλεπτα ο Σολδάδο άνοιξε το σκορ.
Ο Φεγκουλί πίεσε ψηλά, έκλεψε την μπάλα και σέντραρε στον Ισπανό φορ που σημείωσε το 9ο του γκολ στο πρωτάθλημα. Η Βαλένθια συνέχισε να πιέζει την Χετάφε και στο 7' έφτασε στο 2-0 με τον Ζόνας ο οποίος έπαιξε πρώτα το "ένα-δύο" με τον Σολδάδο. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν στο 13' την φετινή πληγή των "νυχτερίδων", την αμυντική γραμμή, και μείωσαν με τον Άλβαρο.
Για τα επόμενα λεπτά η Χετάφε προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς επιτυχία, για να επανέλθει από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και μέχρι το τέλος, η κυριαρχία της Βαλένθια στο χορτάρι. Η επισφράγιση της ήρθε στο 30' με το 3-1 στην κεφαλιά του Ρικάρντο Κόστα σε κόρνερ που εκτέλεσε ο Αλμπέρτο Κόστα, ενώ στο 38' Φεγκουλί και Ζόνας δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα από το ένα μέτρο.

Με τον ίδιο ρυθμό μπήκε η Βαλένθια και στην επανάληψη και στο 53' ο Ζόνας έχασε σπουδαία ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα σε τετ-α-τετ στο δοκάρι. Η "τιμωρία" για την μεγάλη ευκαιρία, ήρθε από τον Αλέξις στο 59' όταν προωθήθηκε σε κόρνερ και με κεφαλιά μείωσε σε 3-2.

Το γκολ όμως της Χετάφε δεν άλλαξε το σκηνικό της αναμέτρησης. Η Βαλένθια συνέχισε στον ίδιο ρυθμό χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ. Τελικά σημείωσε άλλο ένα τέρμα με τον Νέλσον Βαλντέζ στο 94'.

Footreview


ALEX WEB RADIO/TV

Σκέψεις για Ολαϊτάν και Ντε Βισέντι

Σκέψεις για Ολαϊτάν και Ντε Βισέντι

Την περίπτωση απόκτησης των Ολαϊτάν και Ντε Βισέντι σκέφτονται στον Ολυμπιακό για το επόμενο καλοκαίρι. Συμφώνησε ο Κάρολ για ανανέωση συμβολαίου, την καλύτερη δυνατή λύση ψάχνουν στον Πειραιά για τον δανεισμό παικτών.
Η 1η Ιανουαρίου εκτός από το νέο χρόνο σηματοδοτεί και την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, όπου θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη για τον Ολυμπιακό η απόκτηση του Πίνο ο οποίος προπονείται εδώ και 3 περίπου μήνες με τους ερυθρόλευκους.

Ωστόσο οι Πειραιώτες κοιτάζουν περιπτώσεις παικτών από την εγχώρια αγορά και για το επόμενο καλοκαίρι. Αυτοί που έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής στο Λιμάνι, είναι ο Ολαϊτάν της Βέροιας και ο Ντε Βισέντι του ΠΑΣ Γιάννινα. Θα τους τσεκάρουν και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και εφόσον αμφότεροι ικανοποιήσουν, δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για την απόκτηση τους σε λίγους μήνες από τώρα.

Παράλληλα θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Ρόι Κάρολ έχει συμφωνήσει για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ενώ οι ερυθρόλευκοι αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση για τον δανεισμό των παικτών που δεν υπολογίζει στα πλάνα του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

www.redplanet.gr/

Πρόταση με... ημερομηνία λήξης

Πρόταση με... ημερομηνία λήξης

Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση στον Βασίλη Τοροσίδη, η οποία έχει... ημερομηνία λήξης στις 10 Ιανουαρίου. Κάτι περιμένει από εξωτερικό ο παίκτης και γι' αυτό δεν έχει απαντήσει ακόμη.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην συνάντηση του με τους οργανωμένους δεν θέλησε να αναφερθεί στο θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Βασίλη Τοροσίδη και αυτό διότι τα πάντα είναι ακόμη ρευστά.

Τι ακριβώς συμβαίνει με τον αρχηγό της ομάδας; Ο Ολυμπιακός του έχει προτείνει νέο συμβόλαιο, τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή, ωστόσο απάντηση από τον "Τόρο" δεν υπάρχει ακόμη. Και αυτό διότι ο παίκτης εμπιστεύεται τον μάνατζερ του που του λέει πως θα φέρει πρόταση από το εξωτερικό.

Η γέννηση του παιδιού του, τον έφερε σε δίλημμα και σκέφτεται να μείνει στην Ελλάδα, γι' αυτό και ζήτησε όσα παίρνει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Η επιθυμία του πραγματοποιήθηκε, ωστόσο ο Τοροσίδης παραμένει αναποφάσιστος.

"Ετήσιες αποδοχές 800.000 ευρώ και η πρόταση ισχύει ως τις 10 Ιανουαρίου. Μετά αποσύρεται", είναι η τελευταία πρόταση των ερυθρολεύκων προς τον παίκτη.

Τα λεφτά είναι πολλά, αλλά ο μάνατζερ του Τοροσίδη υπόσχεται στον πελάτη του προσφορά από ομάδα του εξωτερικού, κι αν δεν φανεί συνεπής, μπορεί ο 27χρονος διεθνής αμυντικός να βρεθεί σε δύσκολη θέση...

Κι αυτό γιατί αν δεν απαντήσει θετικά ως τις 10 Ιανουαρίου, θα μείνει εκτός πλάνων του Ζαρντίμ, θα αναζητηθεί ο αντικαταστάτης του και θα προωθηθεί ο Ντιακιτέ.


www.redplanet.gr/

Δεν προχωράει του Σκόνδρα

Δεν προχωράει του Σκόνδρα

Φαίνεται να "ναυαγεί" η περίπτωση απόκτησης του Γιάννη Σκόνδρα για τον Ολυμπιακό, καθώς οι Πειραιώτες θεωρούν υπερβολικές τις οικονομικές απαιτήσεις του Ατρόμητου.
Το όνομα του Γιάννη Σκόνδρα έχει "παίξει" δυνατά στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Ολυμπιακού τους τελευταίους μήνες, με τον αρχηγό του Ατρόμητου να φαντάζει ως ένας από τους πιθανούς αντικαταστάτες του Βασίλη Τοροσίδη, εφόσον ο 27χρονος διεθνής αμυντικός δεν τα βρει με τους ερυθρόλευκους στην ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο όπως όλα δείχνουν η περίπτωση μεταγραφής του Γιάννη Σκόνδρα μάλλον "ναυαγεί" αφού οι Πειραιώτες κρίνουν υπερβολικές τις οικονομικές απαιτήσεις του Ατρόμητου που κοστολογεί τον παίκτη στις 500.000 ευρώ.

Ο Ολυμπιακός στο άκουσμα του ποσού σταμάτησε τις διαπραγματεύσεις και σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει με τον Βασίλη Τοροσίδη τότε θα στραφεί σε λύση από το εξωτερικό, όπου με 800.000 ευρώ (σ.σ. το ποσό που προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι στον αρχηγό τους για νέο συμβόλαιο) μπορεί να βρει έναν πολύ καλό παίκτη.


www.redplanet.gr/

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

Διαφορα απο SUPER LEAGUE 

22/12/2012

Χειρότερα δεν γίνεται

21/12/2012
 Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, αποκλεισμένη από το Κύπελλο, με πολλά αγωνιστικά και ακόμη περισσότερα οικονομικά προβλήματα κλείνει το 2012 για την ΑΕΚ. Εκκαθαρίσεις και μεταγραφές εν όψει 2013

Χειρότερα δεν γίνεται
Ο χθεσινός αποκλεισμός από την Καβάλα για τους «32» του Κυπέλλου ήταν ο χειρότερος επίλογος σε ένα καταστροφικό πρώτο μισό της περιόδου και πρέπει να αλλάξουν πολλά στην ομάδα για να κατορθώσει να περιορίσει τη ζημιά.

Η ήττα από την Καβάλα ήταν μία ακόμη μαύρη σελίδα για τη φετινή πορεία της ΑΕΚ. Κάποιοι «πραγματιστές» ισχυρίζονται πως ενδεχόμενη πρόκριση δεν θα είχε κανένα κέρδος για την ομάδα, καθώς θα αντιμετώπιζε στην επόμενη φάση τον Ολυμπιακό, κάτι που θα φόρτωνε το πρόγραμμά της (τη στιγμή που θα δίνει μάχη για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα) με δύο επιπλέον αναμετρήσεις στις οποίες λόγω ονόματος δεν μπορούσε να παρουσιαστεί αδιάφορη, ενώ ο αποκλεισμός θα ήταν μάλλον αναπόφευκτος. Ακόμη κι αν ισχύει κάτι τέτοιο, ωστόσο, η οργή και η πικρία του κόσμου είναι δεδομένη.

Εκκαθαρίσεις και μεταγραφές

Το βέβαιο είναι πως η ΑΕΚ δεν θα είναι ίδια μετά τις γιορτές. Ο Έβαλντ Λίνεν προανήγγειλε χθες εκκαθαρίσεις στο δυναμικό της ομάδας, με τουλάχιστον τέσσερις παίκτες να οδεύουν προς την έξοδο (ανάμεσά τους ο Φουρτάδο), καθώς ο Γερμανός τεχνικός θέλει να δουλεύει με μάξιμουμ 27 παίκτες στους οποίους θα μπορεί να στηριχτεί. Την ίδια ώρα έχει εισηγηθεί άλλες τουλάχιστον τρεις μεταγραφές, πέραν των ήδη δεδομένων του Παύλου Μητρόπουλου και του Αντώνη Πετρόπουλου.

Η «Ένωση» φέρεται ήδη να έχει συμφωνήσει με τον Γιάννη Καραλή και περιμένει να μείνει ελεύθερος ο 24χρονος εξτρέμ από την Κέρκυρα για να υπογράψει. Στο προσκήνιο παραμένει η περίπτωση του Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος φέρεται να επιθυμεί να επιστρέψει δανεικός για έξι μήνες στην ΑΕΚ και να το έχει εκμυστηρευτεί σε πρώην συμπαίκτες του. Στις τάξεις της διοίκησης θεωρούν πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με το γεγονός ότι έχει βελγικό διαβατήριο (υπάρχει απαγόρευση μεταγραφής ξένων παικτών), αλλά το μεγαλύτερο εμπόδιο έχει να κάνει με τα χρήματα που θα απαιτηθούν, καθώς υπολογίζονται στις 140.000 ευρώ μαζί με την εφορία. Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να κλείσουν τον Δημήτρη Ανάκογλου, κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος ο 22χρονος μέσος, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Στην ΑΕΚ αισιοδοξούν πως με ένα μικρό αντίτιμο, ενδεχομένως και κάποιον δανεικό ως αντάλλαγμα, θα μπορέσουν να αποκτήσουν τον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή. Πρόθεση του Έβαλντ Λίνεν είναι ακόμη να αποκτηθεί ένας αριστερός μπακ και ένας στόπερ εφόσον αποχωρήσει ο Γιάννης Κοντοές.

Στο ερώτημα πού θα βρει χρήματα η ΑΕΚ για να κάνει όλες αυτές τις κινήσεις, σαφής απάντηση δεν υπάρχει. Πάντως ο Δημήτρης Βιντιάδης στις συνεχείς εκκλήσεις της διοίκησης για ταμειακή διευκόλυνση παραπέμπει σε απαντήσεις μετά τις 29 Δεκεμβρίου, όταν και θα επιστρέψει από το εξωτερικό.

Δεν έχει υπογράψει (ακόμη) ο Κοντοές

Η διοίκηση της Στεάουα έσπευσε να μιλήσει για συμφωνία με τον Γιάννη Κοντοέ, αλλά ο 26χρονος αμυντικός ακόμη δεν έχει υπογράψει και από πλευράς ΑΕΚ λένε πως δεν έχουν έρθει ακόμη σε επαφή μαζί του μετά την προσφυγή που κατέθεσε διεκδικώντας 400.000 ευρώ και την ελευθερία του. Το θέμα θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες και εκτός σοβαρού απροόπτου οι δρόμοι των δύο πλευρών θα χωρίσουν.

Νεανικό σχήμα από Δώνη

21/12/2012
 Περισσότερες αλλαγές στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ από τον Γιώργο Δώνη στον επαναλληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αιγινιακό που διεξάγεται αύριο στην Τούμπα.

Νεανικό σχήμα από Δώνη
Με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του αναμένεται να παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στον αυριανό επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Αιγινιακό.

Ο Γιώργος Δώνης δεν περιμένει κάποια επιστροφή από τους τραυματίες, ενώ προτίθεται να ξεκουράσει μερικούς πιο επιβαρυμένους παίκτες όπως οι Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Λίνο, Κάτσε και Φωτάκης.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στη χθεσινή προπόνηση, ο 43χρονος τεχνικός έχει κατασταλάξει στην ενδεκάδα που θα παίξει στην Τούμπα.

Κάτω από την «ασπρόμαυρη» εστία θα αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Γιακουμής, ο οποίος μπροστά του θα έχει - από δεξιά προς αριστερά - τους Αποστολόπουλο, Βιβιάν, Ιντζίδης και Σταφυλίδη.

Ως αμυντικοί χαφ θα αγωνιστούν ο Κίτσιου και ο Παναγιωτούδης, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Πέλκα και ο Ρομπέρ. Το δίδυμο στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Γιάννου και Λόρενς.

Θυμίζουμε ότι και από αυτή την τελευταία αναμέτρηση για το 2012 θα απουσιάσουν οι Γκαρσία, Γεωργιάδης, Γλύκος, Έτο, Κατσικάς, Κωνσταντινίδης, Χακόμπο, που αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα τραυματισμών.

Βιάζονται για μεσοεπιθετικούς

Ολοι στην ΠΑΕ, αλλά και στην ομάδα έχουν συμφωνήσει ότι οι μεταγραφικές κινήσεις πρέπει να κλείσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα και αν είναι δυνατόν πριν μπει το 2013.

Αυτός είναι ο στόχος και η ευχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ, οι οποίοι έχουν επικεντρώσει σε δύο καλές περιπτώσεις μεσοεπιθετικών παικτών που μπορεί να αλλάξουν τις ισορροπίες στην ομάδα. Όσον αφορά το θέμα Ολαϊτάν, όσο περνούν οι μέρες τόσο και πιο έντονα «παίζει».

«Και εγώ περιμένω…»

21/12/2012
 «Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, και τι αισθήματα έχω για αυτή την ομάδα», τόνισε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος βρίσκεται από χθες στη Θεσσαλονίκη.

«Και εγώ περιμένω…»
Εν αναμονή των διαπραγματεύσεων που υπάρχουν ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την Βόλφσμπουργκ για το μέλλον του βρίσκεται ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να περάσει τις γιορτές των Χριστουγέννων, μαζί με την οικογένειά του.

Πάντως, ο διεθνής άσος επανέλαβε ότι όλοι γνωρίζουν τα συναισθήματα που τρέφει τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Όλοι ξέρουν τι σημαίνει ΠΑΟΚ για μένα, και τι αισθήματα έχω για αυτή την ομάδα», ανέφερε αρχικά ο Βιεϊρίνια στην εφημερίδα «Σπορ του Βορρά» και συνέχισε, λέγοντας:

«Κι εγώ περιμένω τις εξελίξεις στη Βόλφσμπουργκ, δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω».

Ερωτηθείς για το αν χάρηκε που ο ΠΑΟΚ, με την έλευση Σαββίδη, ασχολείται με την περίπτωσή του, τόνισε: «Θέλει και ρώτημα αυτό;».

Ενσαλίβα: «Έδωσα την ψυχή μου για την ΑΕΚ, αλλά…»

21/12/2012
 Τα συναισθήματά του για το γκολ-πρόκρισης της Καβάλας σε βάρος της ΑΕΚ περιέγραψε ο Ταμαντανί Ενσαλίβα μέσω της σελίδας του στο Faecbook. Αιχμές για κάποιους που του έκαναν σαμποτάζ.

Ενσαλίβα: «Έδωσα την ψυχή μου για την ΑΕΚ, αλλά…»
Ο Καναδός μέσος ανέφερε πως όσο αγωνίστηκε στην «Ένωση» έδινε τον καλύτερό του εαυτό, αλλά άφησε αιχμές για ορισμένα άτομα-δίχως να τα κατονομάσει-που του έκαναν… σαμποτάζ.

Αναλυτικά το μήνυμα του «Ταμ»

«Ακόμη έχω πολλούς φίλους στην ΑΕΚ και ήταν όμορφο που είδα μερικούς από αυτούς. Δεν μπορούσα να πανηγυρίσω το γκολ που πέτυχα από σεβασμό απέναντι σε εκείνους που ακόμη με στηρίζουν μετά από τόσα χρόνια. Και ο λόγος που τα δύο τελευταία παιχνίδια ήταν τόσο περίεργα για μένα ήταν αυτοί.

Γι’ αυτό πιστέψτε με όταν λέω πως έδωσα την ψυχή και την καρδιά μου για την ομάδα αυτή, όταν έπαιζα εκεί. Υπήρχαν όμως ορισμένα καθάρματα που έκαναν ό,τι μπορούσαν για να με γ… με κάθε τρόπο. Αυτό το γκολ ήταν για σας. Εύχομαι καλή τύχη στην ΑΕΚ και να παραμείνει στην κατηγορία. Ευχαριστώ, αν καταλαβαίνετε αυτό το μήνυμα»
.

Ετοιμάζει πρόταση η Μπριζ για Σκόνδρα

21/12/2012
 Δύο από τις κορυφαίες ομάδες του Βελγίου έχουν μπει στο «κυνήγι» της απόκτησης του Γιάννη Σκόνδρα. Τον Φέργκιουσον περιμένουν Ατρόμητος και Μακέντα.

Ετοιμάζει πρόταση η Μπριζ για Σκόνδρα
Η Κλαμπ Μπριζ είναι ο νέος σύλλογος από το Βέλγιο που μπήκε στο «παιχνίδι» της απόκτησης του Γιάννη Σκόνδρα από τον Ατρόμητο.

Το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί το όνομα της Άντερλεχτ, όμως η ομάδα του Γαρίδο παρουσιάζεται διατεθειμένη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις των Περιστεριωτών (500.000 ευρώ).

Η SportDay γράφει ότι αναμένεται επίσημη πρόταση, ενώ σύμφωνα με κάποιες χθεσινές πληροφορίες η πρόταση αυτή έχει ήδη φτάσει. Εν τω μεταξύ, αν αποχωρήσει ο αρχηγός, τότε θεωρείται δεδομένο ότι θα αποκτηθεί αντικαταστάτης του.

Μάλιστα, με δηλώσεις του ο Γερμανός μπακ, Γιάν Τάουερ, του Ηρακλή Ψαχνών ανέφερε ότι έχει δεχτεί πρόταση από τους «κυανόλευκους».

Όσον αφορά το θέμα του Μακέντα, η πλευρά του παίκτη υποστηρίζει ότι περιμένει την απόφαση του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος θέλει να τον στείλει σε αξιόλογη ομάδα που θα πάρει συμμετοχές.

«Έρχεται ο Μιχαήλ, αποφασίζει ο Ντε Βινσέντι»

21/12/2012
 Δεδομένη η συμφωνία με τον Αλέξη Μιχαήλ, αλλά δύσκολη η παραμονή του Τόμας Ντε Βινσέντι για τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως δήλωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χριστόπουλος.

«Έρχεται ο Μιχαήλ, αποφασίζει ο Ντε Βινσέντι»
Τη συμφωνία του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αλέξη Μιχαήλ για να αποτελέσει τη μοναδική μεταγραφή της ομάδας άνω των 24 ετών επιβεβαίωσε ο Γιάννης Χριστόπουλος μιλώντας στον Super FM των Ιωαννίνων. Παράλληλα στάθηκε στις δυσκολίες για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Τόμας Ντε Βινσέντι.

Αναλυτικά, ο προπονητής των Ηπειρωτών μίλησε για:

-τη συμφωνία με τον Αλέξη Μιχαήλ: «Ο Αλέξης μου είχε πει ότι θα μου απαντούσε πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μου απάντησε θετικά, αλλά δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι αν δεν πέσουν οι υπογραφές. Η ομάδα ετοιμάζει με τον μάνατζέρ του το καινούργιο συμβόλαιο».

-την προώθηση παικτών από τους Νέους στην πρώτη ομάδα: «Ασχολούμαι με τις ομάδες υποδομών και περισσότερο με την Κ-20, γνωρίζω αρκετά παιδιά, ήδη 2 έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και θα ήθελα από τώρα να ανέβουν στην πρώτη ομάδα».

-το συμβόλαιο του Τόμας Ντε Βινσέντι: «Ο Τόμας είναι σημαντικός για μας. Χωρίς τον Τόμας θα έχουμε άλλο στυλ, αλλά πάλι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Να σας θυμίσω τους αγώνες με Λεβαδειακό και Πανθρακικό που τους κερδίσαμε. Σίγουρα τον θέλουμε ως το καλοκαίρι στην ομάδα μας, εγώ θα τον ήθελα και μετά, αλλά οι φιλοδοξίες του καθενός είναι πάνω απ' όλα. Ο Τόμας έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και είναι λογικό να σκέφτεται όλες τις περιπτώσεις. Εμείς του δείξαμε πόσο πολύ θέλουμε να μείνει στην ομάδα. Από εκεί και μετά αυτός θα πάρει την απόφαση. Έχει τις δυνατότητες και τώρα να παίξει σε μεγάλο club. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ευφυής, ταλαντούχος. Έχει βρεθεί από μικρός σε ξένη χώρα. Έχει περάσει καλές και δύσκολες στιγμές. Είναι σε μια φάση που ψάχνει το επόμενο βήμα».

-τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης: «Το όνειρό μου είναι να δημιουργηθεί ένα προπονητικό κέντρο, που θα περιέχει 2 γήπεδα με φυσικό χόρτο και ένα γήπεδο πλαστικό που να είναι σκεπαστό με μπαλόνι. Εντυπωσιάστηκα από ένα γήπεδο που σκεπάζεται έτσι στον Πανθρακικό. Νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα. Έχω προτείνει στον πρόεδρο από πού μπορούμε να εξοικονομήσουμε κάποια χρήματα, ότι είναι να γίνει ας γίνει άμεσα. Βρισκόμαστε σε δύσκολη εποχή, είναι δύσκολο να βρεθούν κεφάλαια τη στιγμή μάλιστα που προσπαθεί ο πρόεδρος να κλείσει παλιές πληγές. Υπάρχουν όμως τρόποι να εξοικονομήσουμε χρήματα. Για παράδειγμα να δώσουμε το καλοκαίρι 2-3 παίκτες με μεταγραφή. Μπορούμε να μειώσουμε το μπάτζετ άλλες 200-250 χιλιάδες. Ίσως θα μπορούσε μια εταιρία να δώσει το όνομά της στο προπονητικό κέντρο. Το προπονητικό κέντρο θα βάλει τις βάσεις να εξελιχθεί η ομάδα και να γίνει πραγματικά μεγάλη».

-τους στόχους του ΠΑΣ για το μέλλον: «Τελειώνοντας η χρονιά, όλοι θα έχουν όνειρο η ομάδα να κάνει μεταγραφές για να πάει ψηλότερα. Η δικιά μου φιλοσοφία είναι η ομάδα να μείνει για έναν ακόμα χρόνο ταπεινή, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αγωνιστικά, επενδύοντας όμως σε υποδομές και Ακαδημίες. Όταν επενδύσουμε εκεί, τότε το επόμενο βήμα θα είναι η δυνατή ομάδα, που όχι μόνο θα κοιτάει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά θα απαιτεί και αποτέλεσμα απ' αυτόν».

-τις βλέψεις για την καριέρα του: «Θα είμαι απόλυτος. Ο κ. Χριστοβασίλης μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο και ταυτόχρονα να περάσω τις ιδέες μου και τη φιλοσοφία μου. Από την άλλη ο κόσμος με αγκάλιασε και το εκτιμώ. Θα ήθελα να φύγω όταν θα κουράσω τον κόσμο και τον πρόεδρο».

Ζήτησε τον Καλτσά

21/12/2012
 Την πόρτα της Βέροιας για τον δανεισμό του Νίκου Καλτσά χτύπησε ο Άρης, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Ζήτησε τον Καλτσά
Την πόρτα της Βέροιας για τον δανεισμό του Νίκου Καλτσά χτύπησε ο Άρης, όπως γράφει σήμερα η SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι οι «κίτρινοι» βρίσκονται στην αναζήτηση ενός περιφερειακού φορ και ο 22χρονος παίκτης ανταποκρίνεται σε αυτά τα στοιχεία.

Μάλιστα, ποντάρουν στο γεγονός ότι δεν χρησιμοποιείται αρκετά από τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Η «βασίλισσα του Βορρά» δεν παρουσιάζεται αρνητική, όμως το θέμα «κολλάει» στο γεγονός ότι οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν ακόμα φορολογική ενημερότητα.

Φουρτούνες στην Κέρκυρα

21/12/2012
 Την επιθυμία του να αποχωρήσει από το νησί των Φαιάκων εξέφρασε ο Γιάννης Καραλής, ο οποίος μάλλον δεν θα είναι και ο τελευταίος.

Φουρτούνες στην Κέρκυρα
Μπορεί η Κέρκυρα να πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να άλλαξε το κλίμα στην ομάδα, το οποίο είναι βαρύ μετά τα άσχημα αποτελέσματα στη Σούπερ Λίγκα.

Το φραστικό επεισόδιο που είχαν μετά την ήττα από τον Πανθρακικό οι Καραλής και Κοντοδήμος, οδήγησαν τον τελευταίο στη λύση της συνεργασίας του με την Κέρκυρα, ενώ την επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα έχει εκδηλώσει και ο Καραλής.

Ο παίκτης φαίνεται πως βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ και τις επόμενες ημέρες αναμένεται στο νησί ο μάνατζερ του, ώστε να συζητήσει με τη διοίκηση των Φαιάκων.

Οι διοικούντες την ΠΑΕ σχεδιάζουν να καταβάλουν άμεσα το ποσό που οφείλουν στον παίκτη, ώστε να αποφύγουν την προσφυγή.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το τελευταίο πρόβλημα για τους Φαίακες, οι οποίοι μάλλον θα «χάσουν» και τον Αγρίτη, καθώς πληροφορίες τον θέλουν να αποχωρεί από το νησί του Ιονίου.

Προς παραμονή ο «Φέτφα»

21/12/2012
 Περισσότερο πιθανό να συνεχίσει στον Ολυμπιακό είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης παρά να δοθεί δανεικός. Αντίθετα είναι τα δεδομένα για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο. Ξεκαθαρίζει του «Τόρο».

Προς παραμονή ο «Φέτφα»
Πόντους κερδίζει η παραμονή του Γιάννη Φετφατζίδη στον Ολυμπιακό. Αν και ήταν πιθανή η παραχώρησή του σε ομάδα του εξωτερικού (υπήρχαν άλλωστε και ενδιαφερόμενοι), ο νεαρός μεσοεπιθετικός, που σήμερα κλείνει τα 22 του χρόνια, φαίνεται περισσότερο πιθανό να μείνει στο ρόστερ των πρωταθλητών.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν περίμενε την καλή εμφάνιση του «Φέτφα», που αποτέλεσε όαση στο ματς Κυπέλλου με την Παναχαϊκή, αλλά εκτιμά πως μπορεί στο δεύτερο μισό της χρονιάς να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του. Η απουσία του Τζαμέλ Αμπντούν για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής θα προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες στον ποδοσφαιριστή να ξεδιπλώσει τις αρετές του.

Αντίθετα, πιο πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να δοθεί δανεικός ο Παναγιώτης Βλαχοδήμος. Κάτι τέτοιο φέρεται να ζήτησε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι απογοητευμένος από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του. Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ εκτιμά πως ακόμη δεν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να συναινέσει στο δανεισμό του.

Κρίσιμες μέρες για «Τόρο»

Όλα τα θέματα συμβολαίων του Ολυμπιακού δείχνουν να έχουν τακτοποιηθεί. Ακόμη και στις περιπτώσεις των Ρόι Κάρολ και Ράφικ Τζεμπούρ φαίνεται πως εκκρεμούν οι υπογραφές. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο Βασίλης Τοροσίδης. Φαίνεται πως υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές και μένει να φανεί αν είναι ικανή να εμποδίσει την ανανέωση της συνεργασίας τους, που κανονικά ολοκληρώνεται τον Ιούνιο. Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέχρι τις αρχές του 2013.

Προσφυγή ο Καραλής

21/12/2012
 Προσφυγή μέσω της οποίας ζητά τα δεδουλευμένα του, αλλά και μέρος του υπόλοιπου συμβολαίου του κατέθεσε ο Γιάννης Καραλής. Ανοίγει ο δρόμος για να μετακομίσει στην ΑΕΚ.

Προσφυγή ο Καραλής
Συνεχίζονται τα προβλήματα για την Κέρκυρα, η οποία πέρα από την υποτονική απόδοση που έχει στις τελευταίες αγωνιστικές έχει να αντιμετωπίσει και εξωαγωνιστικά θέματα, καθώς σήμερα το πρωί ο Γιάννης Καραλής κατέθεσε προσφυγή.

Ο ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας έχει εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους Φαίακες μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε με τον Δημήτρη Κοντοδήμο.

Ωστόσο, σημαντικό ρόλο στην κίνηση του να καταθέσει προσφυγή φαίνεται πως έχει παίξει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ να τον εντάξει στο δυναμικό της, αφού πρόθεσή του είναι να μην συνεχίσει με τη φανέλα της Κέρκυρας.

Η εν λόγω κίνηση δυσκολεύει τη διοίκηση της Κέρκυρας, η οποία θα πρέπει να καταβάλει το πόσο αν θέλει να κρατήσει τον επιθετικό στο νησί.

Χάνει τη ρεβάνς με την Καλλιθέα ο Αγκάνθο

21/12/2012
 Απών θα είναι ο Νταβίντ Αγκάνθο από τη ρεβάνς Κυπέλλου του Άρη με την Καλλιθέα την Κυριακή. Στη θέση του πιθανότατα ο Αγγελούδης.

Χάνει τη ρεβάνς με την Καλλιθέα ο Αγκάνθο
Χωρίς τον καλύτερο επιθετικό του θα υποχρεωθεί ο Άρης να διεκδικήσει την ανατροπή του 3-1 στο «Ελ Πάσο» και την πρόκριση επί της Καλλιθέας στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στον επαναληπτικό των «32» του Κυπέλλου την Κυριακή (20:00).

Ο Νταβίντ Αγκάνθο ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα και ο γιατρός της ομάδας του συνέστησε να μην επιβαρύνει το πόδι του. Αν και η μαγνητική που έβγαλε χθες ήταν καθαρή, οι ενοχλήσεις στο γόνατο του ποδοσφαιριστή παραμένουν και χρειάζεται ξεκούραση προκειμένου να είναι έτοιμος εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος και της μάχης για παραμονή που θα δώσει η ομάδα του.

Πιθανότερος αντικαταστάτης του Ισπανού φορ είναι ο Νίκος Αγγελούδης, που φαίνεται να έχει προβάδισμα έναντι του Βασίλη Τριανταφυλλάκου.

Έφυγε ο Λίνεν

21/12/2012
 Στη Γερμανία ταξίδεψε σήμερα ο Έβαλντ Λίνεν. Ο τεχνικός της ΑΕΚ είχε προγραμματίσει την αναχώρησή του ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα με την Καβάλα και από το πρωί βρίσκεται στην πατρίδα του.

Έφυγε ο Λίνεν
Ο Λίνεν είχε βγάλει τα εισιτήρια πριν την (εφιαλτική όπως εξελίχθηκε) ρεβάνς του Κυπέλλου.

Εκτός των αντιδράσεων λοιπόν που φοβήθηκε ότι θα μπορούσαν να υπάρξουν εναντίον των παικτών μετά τη νέα ήττα-ντροπή, το ότι ο ίδιος δεν θα έδινε το «παρών» πιθανότατα ήταν ένας ακόμα λόγος που αποφάσισε να μη γίνει η σημερινή προπόνηση.

Ιωάννου: «Να έχουμε ανάλογη συνέχεια»

21/12/2012
 Εμφανώς ικανοποιημένος παρουσιάστηκε ο Ηλίας Ιωάννου κατά την παραλαβή του βραβείου του ως ο πολυτιμότερος παίκτης της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ιωάννου: «Να έχουμε ανάλογη συνέχεια»
Ο επιθετικός της Βέροιας στην 15η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας σκόραρε δύο τέρματα κόντρα στον Παναθηναϊκό και αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης.

Στις δηλώσεις του μετά τη βράβευσή του τόνισε πως πλέον οι απαιτήσεις του κόσμου είναι μεγαλύτερες και αυτό τους αναγκάζει να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε κατά τη βράβευσή του:

«Θέλω να αφιερώσω το βραβείο στην οικογένειά μου που με στηρίζει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω επίσης στους συμπαίκτες μου αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας.

Μετά τις τελευταίες μας εμφανίσεις έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις κόσμου μας και καλούμαστε να έχουμε ανάλογη συνέχεια, αρχής γεννωμένης από το πολύ δύσκολο εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό
».

«Ψαλίδι» και αναμονή…

21/12/2012
 Η διοικούσα επιτροπή του Παναθηναϊκού συνεδρίασε, με τη συζήτηση να αφορά το «κούρεμα» των αποδοχών ποδοσφαιριστών με υψηλά συμβόλαια και την… αναμονή για τον Φεϊζάλ.

«Ψαλίδι» και αναμονή…
Η επιτροπή αποτελείται από τους Γιάννη Αλαφούζο, Λεωνίδα, Πολέμη, Χρήστο Παναγόπουλο και Δημήτρη Γόντικα. Οι τέσσερίς τους, λοιπόν, συζήτησαν για τις επόμενες κινήσεις του Παναθηναϊκού, την ηρεμία που πρέπει να επανέλθει μετά την… μπόρα των τελευταίων ημερών και το πλάνο τους για την επόμενη μέρα. Ετσι, η συζήτηση στράφηκε στους εξής άξονες:

*Να ξεκινήσουν σύντομα οι διαπραγματεύσεις για το «ψαλίδι» σε υψηλά συμβόλαια. Στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι οι Σεμπάστιαν Λέτο και Ζαν Αλέν Μπουμσόνκ. Μαζί τους και οι Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αλλά και Μπρούνο Φορναρόλι, οποίος έχει, μέχρι στιγμής, μηδαμινή προσφορά.

*Να περιμένουν να δουν τι μέλλει γενέσθαι με τον Σαουδάραβα Φεϊζάλ μέχρι τις 4 Ιανουαρίου, όπου είναι και η τελευταία ημέρα που μπορεί ο πρίγκιψ να βάλει τα χρήματα που έχει τάξει. Καταλαβαίνει κανείς ότι αν συμβεί αυτό, τότε τα προβλήματα «σβήνουν». Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού», λοιπόν, έχοντας τεράστια υπομονή είναι στην αναμονή, κάτι που συζήτησαν και σήμερα.

*Τονίστηκε ότι μεταγραφές θα γίνουν, αφού πρώτα γίνουν αποδεσμεύσεις, από τη στιγμή που… ρευστό δεν υπάρχει.

Η διοικούσα επιτροπή έδωσε ραντεβού για τη Δευτέρα, προκειμένου να συζητηθούν εκ νέου οι κινήσεις της ομάδας, σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές…

Έφυγε για Ουγγαρία ο Φούλοπ

21/12/2012
 Για την πατρίδα του αναχώρησε ο Μάρτιν Φούλοπ του Αστέρα Τρίπολης. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας δεν θα παίξει στα παιχνίδια Κυπέλλου Ελλάδας, αφού θα αγωνιστεί ο Γιώργος Μπαντής.

Έφυγε για Ουγγαρία ο Φούλοπ
Ο έμπειρος τερματοφύλακας, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την φανέλα του Αστέρα, έχει να αντιμετωπίσει ένα αιμάτωμα στη μέση και για το λόγο αυτό, αναχώρησε νωρίτερα από το προκαθορισμένο, προκειμένου να ακολουθήσει θεραπείες.

Από το ιατρικό επιτελείο των Αρκάδων, υπολογίζεται πως ο παίκτης θα είναι έτοιμος για την έναρξη του δεύτερου γύρου, κόντρα στη Λάρισα, στις 5/1.

Τέλος, στον επαναληπτικό με τη Λάρισα, για το Κύπελλο Ελλάδας, στη ρεβάνς του 0-0 θα αγωνιστεί και πάλι ο Μπαντής, ενώ στον πάγκο θα είναι ο Γεωργακόπουλος.

Φεύγει ο Σισοκό

21/12/2012
 Στην προεπιλογή της Ακτής Ελεφαντοστού για το προσεχές Κόπα Άφρικα βρίσκεται ο Ιμπραΐμ Σισοκό, με τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού να πρέπει να αποχωρήσει από την Ελλάδα στις 5 Ιανουαρίου.

Φεύγει ο Σισοκό
Οι πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Ιβοριανός άσος με τη φανέλα του «τριφυλλιού» δεν άφησαν ασυγκίνητο τον ομοσπονδιακό της εθνικής του, γι’ αυτό και δέχθηκε κλήση. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να φύγει από τη χώρα μας στις 5 Ιανουάριου, ανήμερα του παιχνιδιού των «πράσινων» με τον Λεβαδειακό για την 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Δεδομένα δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον Χουάν Ρότσα η μελλοντική απουσία του Σισοκό, με τους «πράσινους» να έχουν ήδη κινήσει επαφές, προκειμένου ο παίκτης να αναχωρήσει για την πατρίδα του μια μέρα αργότερα, ούτως ώστε να αγωνιστεί τουλάχιστον κόντρα στους Βοιωτούς.

Αν τελικά καταφέρει να είναι μέσα στη τελική επιλογή και η εθνική του προχωρήσει στη διοργάνωση, είναι πολύ πιθανό ο Παναθηναϊκός να στερηθεί τις υπηρεσίες του μέχρι και τις αρχές Φεβρουαρίου!

Φινάλε με νίκη

21/12/2012
 Τη νίκη για να ολοκληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις μέσα στο 2012 θέλουν στην Ξάνθη στην ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου.

Φινάλε με νίκη
Ο τεχνικός του συλλόγου, Μαρίνος Ουζουνίδης, θέλει να δει από τους παίκτες του πάθος και δύναμη στο τελευταίο ματς της χρονιάς που διανύουμε, προκειμένου να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, προκειμένου να περάσουν ευχάριστα τις διακοπές των Χριστουγέννων στη ρεβάνς που θα γίνει την Κυριακή (23/12) στην Ξάνθη.

Κατά τα άλλα στην προπόνηση της Παρασκευής (21/12) ο Έλληνας τεχνικός έβαλε τους ποδοσφαιριστές του αρχικά να κάνουν ασκήσεις προθέρμανσης και νευρομυικού συντονισμού, ενώ στη συνέχεια έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην τακτική. Το πρόγραμμα της αποθεραπείας του συνέχισε για άλλη μία μέρα ο Σάντος Γκλέισον.

Μοίρασε χαμόγελα ο Πανθρακικός

21/12/2012
 Χαμόγελα και δώρα στα παιδιά του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, μοίρασαν οι παίκτες του Πανθρακικού.

Μοίρασε χαμόγελα ο Πανθρακικός
Αντιπροσωπία που αποτελούνταν από τον Πρόεδρο της ομάδας, παραβρέθηκε ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης και οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Μίνγκας, Δημήτρης Σκλιοπίδης, Χουάν Μουνάφο, Άντριαν Λουσέρο, Λεωνίδας Κυβελίδης και Μαραμά Βαΐρουα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Τα παιδιά που φοιτούν στο Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ.) Κομοτηνής, επισκέφθηκε αντιπροσωπία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Πανθρακικού, με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Δημήτριο Τζελέπη. Πέρα από τον Πρόεδρο της ομάδας, παραβρέθηκε ο προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης και οι ποδοσφαιριστές Χρήστος Μίνγκας, Δημήτρης Σκλιοπίδης, Χουάν Μουνάφο, Άντριαν Λουσέρο, Λεωνίδας Κυβελίδης και Μαραμά Βαχίρουα.

Η επίσκεψη ήταν στο πλαίσιο της δράσης της Super League, «Μια μπάλα για τα παιδιά», με ένα μέρος από τις μπάλες που είχαν συγκεντρωθεί να χαρίζεται στους μαθητές του σχολείου. Τα παιδιά, με τη σειρά τους, δώρισαν στην ομάδα ημερολόγια που είχαν ετοιμάσει με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους. Τα ημερολόγια παρέλαβε ο προπονητής του Πανθρακικού, Παύλος Δερμιτζάκης.

Οι μαθητές είχαν ετοιμάσει και μια έκπληξη στους προσκεκλημένους καθώς μετά τα δώρα τραγούδησαν τα κάλαντα εισπράττοντας το δικαιολογημένο χειροκρότημα.

Ο Πρόεδρος του Πανθρακικού, κ. Δημήτριος Τζελέπης, δήλωσε ότι «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς μα πάνω από όλα τα παιδιά για τις υπέροχες 2 ώρες που περάσαμε. Είναι μεγάλη μας χαρά, αυτές τις γιορτινές μέρες, με μια μπάλα και ένα μπλουζάκι να δίνεις χαρά στα παιδιά. Το βλέμμα τους και η ζεστασιά που μας έδωσαν μας γεμίζουν με αισιοδοξία.

Ο Αντριάν Λουσέρο, βρίσκεται σε κάθε επίσκεψη που αφορά παιδιά, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που προσφέραμε δώρα και χαρά στα παιδιά. Περάσαμε όμορφα και ελπίζω να τα πούμε και στο γήπεδο. Την περσινή χρονιά είχαν έρθει στο αθλητικό κέντρο και μας έδωσαν τις ευχές τους και στο τέλος κατακτήσαμε το πρωτάθλημα. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά υγεία και στους δασκάλους να συνεχίσουν την φανταστική δουλειά τους».

Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα με τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ να κερδίζουν με σκορ 4-3 τους ποδοσφαιριστές του Πανθρακικού. Ο μαθητής του σχολείου, Διονύσης, χάρισε την νίκη στην ομάδα του με δυνατό σουτ».

«Διαζύγιο» Πανιωνίου-Μπέκα

21/12/2012
 Τη λύση της συνεργασίας του με τον γυμναστή, Βαγγέλη Μπέκα ανακοίνωσε την Παρασκευή ο Πανιώνιος.

«Διαζύγιο» Πανιωνίου-Μπέκα
Οι Νεοσρμυρνιώτες εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιούν το «διαζύγιο» τους με τον μέχρι πρότινος γυμναστή της ομάδας, του ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον γυμναστή Βαγγέλη Μπέκα, τον οποίο ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

«Θα τον ήθελα και του χρόνου, αλλά…»

21/12/2012
 Δύσκολο να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Τόμας Ντε Βινσέντι, είναι σύμφωνα με τον Γιάννη Χριστόπουλο. Ακόμα, ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε και στην πορεία του στον ΠΑΣ.

«Θα τον ήθελα και του χρόνου, αλλά…»
Εκτός από τον Αργεντινό μέσο, ο κ. Χριστόπουλος αναφέρθηκε στην επικείμενη συμφωνία ανανέωσης του συμβολαίου του Μιχαήλ, την προώθηση παικτών από την ομάδα Νέων, αλλά και τους στόχους που έχει τόσο για την ομάδα, όσο και για τις εγκαταστάσεις του συλλόγου.

Αναλυτικά όσα είπε στο Sport FM Iωαννίνων:

Για τη συμφωνία με τον Αλέξη Μιχαήλ: «Ο Αλέξης μου είχε πει ότι θα μου απαντούσε πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, μου απάντησε θετικά, αλλά δεν μπορούμε να ανακοινώσουμε κάτι αν δεν πέσουν οι υπογραφές. Η ομάδα ετοιμάζει με τον μάνατζέρ του το καινούργιο συμβόλαιο».

Για την προώθηση παικτών από τους Νέους στην πρώτη ομάδα: «Ασχολούμαι με τις ομάδες υποδομών και περισσότερο με την Κ-20, γνωρίζω αρκετά παιδιά, ήδη 2 έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μου και θα ήθελα από τώρα να ανέβουν στην πρώτη ομάδα».

Για το συμβόλαιο του Τόμας Ντε Βινσέντι: «Ο Τόμας είναι σημαντικός για μας. Χωρίς τον Τόμας θα έχουμε άλλο στυλ, αλλά πάλι θα είμαστε ανταγωνιστικοί. Να σας θυμίσω τους αγώνες με Λεβαδειακό και Πανθρακικό που τους κερδίσαμε. Σίγουρα τον θέλουμε ως το καλοκαίρι στην ομάδα μας, εγώ θα τον ήθελα και μετά, αλλά οι φιλοδοξίες του καθενός είναι πάνω απ' όλα. Ο Τόμας έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και είναι λογικό να σκέφτεται όλες τις περιπτώσεις. Εμείς του δείξαμε πόσο πολύ θέλουμε να μείνει στην ομάδα. Από εκεί και μετά αυτός θα πάρει την απόφαση. Έχει τις δυνατότητες και τώρα να παίξει σε μεγάλο club. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ευφυής, ταλαντούχος. Έχει βρεθεί από μικρός σε ξένη χώρα. Έχει περάσει καλές και δύσκολες στιγμές. Είναι σε μια φάση που ψάχνει το επόμενο βήμα».

Για τις δύσκολες συνθήκες προπόνησης: «Το όνειρό μου είναι να δημιουργηθεί ένα προπονητικό κέντρο, που θα περιέχει 2 γήπεδα με φυσικό χόρτο και ένα γήπεδο πλαστικό που να είναι σκεπαστό με μπαλόνι. Εντυπωσιάστηκα από ένα γήπεδο που σκεπάζεται έτσι στον Πανθρακικό. Νομίζω ότι υπάρχει η δυνατότητα. Έχω προτείνει στον πρόεδρο από πού μπορούμε να εξοικονομήσουμε κάποια χρήματα, ότι είναι να γίνει ας γίνει άμεσα. Βρισκόμαστε σε δύσκολη εποχή, είναι δύσκολο να βρεθούν κεφάλαια τη στιγμή μάλιστα που προσπαθεί ο πρόεδρος να κλείσει παλιές πληγές. Υπάρχουν όμως τρόποι να εξοικονομήσουμε χρήματα. Για παράδειγμα να δώσουμε το καλοκαίρι 2-3 παίκτες με μεταγραφή. Μπορούμε να μειώσουμε το μπάτζετ άλλες 200-250 χιλιάδες. Ίσως θα μπορούσε μια εταιρία να δώσει το όνομά της στο προπονητικό κέντρο. Το προπονητικό κέντρο θα βάλει τις βάσεις να εξελιχθεί η ομάδα και να γίνει πραγματικά μεγάλη».

Για τους στόχους του ΠΑΣ για το μέλλον: «Τελειώνοντας η χρονιά, όλοι θα έχουν όνειρο η ομάδα να κάνει μεταγραφές για να πάει ψηλότερα. Η δικιά μου φιλοσοφία είναι η ομάδα να μείνει για έναν ακόμα χρόνο ταπεινή, να προσπαθήσουμε για το καλύτερο αγωνιστικά, επενδύοντας όμως σε υποδομές και Ακαδημίες. Όταν επενδύσουμε εκεί, τότε το επόμενο βήμα θα είναι η δυνατή ομάδα, που όχι μόνο θα κοιτάει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά θα απαιτεί και αποτέλεσμα απ' αυτόν».

Για τις βλέψεις για την καριέρα του: «Θα είμαι απόλυτος. Ο κ. Χριστοβασίλης μου έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία να δουλέψω σε υψηλό επίπεδο και ταυτόχρονα να περάσω τις ιδέες μου και τη φιλοσοφία μου. Από την άλλη ο κόσμος με αγκάλιασε και το εκτιμώ. Θα ήθελα να φύγω όταν θα κουράσω τον κόσμο και τον πρόεδρο».

Περνάει… με αλλαγές

21/12/2012
 Την ευκαιρία να ξεκουράσει βασικούς και να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές με πιο λίγο χρόνο συμμετοχής θα έχει ο Γιώργος Δώνης στην αυριανή (22/12, 20:00) ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Αιγινιακό.

Περνάει… με αλλαγές
Μετά το 3-1 στον πρώτο αγώνα, ο επαναληπτικός στην Τούμπα μοιάζει με τυπική διαδικασία. Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του Βορρά» θα προχωρήσει σε αλλαγές, ενώ ούτως ή άλλως εκτός αποστολής είναι οι Χακόμπο, Γλύκος, Λάζαρ, Κατσικάς, Έτο, Κωνσταντινίδης και Γκαρσία. Επανέρχεται ο Γεωργιάδης.

Σύμφωνα με τις δοκιμές που έχει κάνει αυτές τις μέρες, οι «ασπρόμαυροι» θα παραταχθούν με τερματοφύλακα τον Γιακουμή (ντεμπούτο), δεξιά στην άμυνα τον Αποστολόπουλο, αριστερά τον Σταφυλίδη, στόπερ τους Βιβιάν, Ιντζίδη, στο κέντρο της μεσαίας γραμμής τους Κίτσιου, Παναγιωτούδη, δεξί χαφ τον Πέλκα, αριστερό τον Ρομπέρ και επιθετικό δίδυμο τους Λόρενς, Γιάννου.

Μετά την διαφαινόμενη πρόκριση στους "16" του θεσμού, τεχνικό τιμ και παίκτες θα έχουν κάποιες μέρες ξεκούρασης μαζί με τις οικογένειές τους.

Η 18μελής αποστολή: Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιακουμής, Γιάννου, Γλύκος, Ιντζίδης, Κίτσιου, Παναγιωτούδης, Πέλκας, Πόποβιτς, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης, Φωτάκης, Κάτσε, Κουμάλο, Λόρενς, Ρομπέρ, Βιβιάν

Τέλος ο Πρίττας

21/12/2012
 Παρελθόν από τον Πανθρακικό, αποτελεί ο Σάκης Πρίττας. Ο έμπειρος μέσος… δεν «ταίριαξε» με την φιλοσοφία της ομάδας και έλυσε το συμβόλαιό του, κάτι το οποίο ακουγόταν καιρό.

Τέλος ο Πρίττας
Ο Πρίττας, ήρθε σαν μεταγραφικό βόμβα το περασμένο καλοκαίρι, όμως λίγο οι τραυματισμοί, λίγο τα όσα ήθελαν ο Σάββας Παντελίδης, στην αρχή και ο Παύλος Δερμιτζάκης ύστερα, δεν άφησαν τον παίκτη να αγωνιστεί στον Πανθρακικό.

Έτσι, μετά το τέλος του πρώτου γύρου και αφού αγωνίστηκε μόλις τρεις φορές, έβαλε την υπογραφή του στη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα της Κομοτηνής και πλέον, είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αθανάσιο Πρίττα, τον οποίο και εύχεται ότι καλύτερο για την συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας».

Συνάντηση με Βιεϊρίνια

21/12/2012
 Έστω και με ανεπίσημο τρόπο το «ψηστήρι» στον Αντελίνο Βιεϊρίνια από τον ΠΑΟΚ συνεχίζεται.

Συνάντηση με Βιεϊρίνια
Ο Πορτογάλος βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τη βάφτιση της κόρης του και σήμερα συναντήθηκε με τους Γκέρμαν Τσιστιακόφ και Μαρία Γκοντσάρεβα που θέλησαν να μάθουν τόσο τι θέλει ο ίδιος, όσο και τι συμβαίνει στη Βόλφσμπουργκ.

Η επιστροφή του είναι κάτι που επιθυμούν διακαώς στον ΠΑΟΚ, με τους ανθρώπους του Ιβάν Σαββίδη να επιχειρούν και αυτοί με τη σειρά τους να εξαντλήσουν τις πιθανότητες για να γίνει αυτή η κίνηση. Έτσι, λοιπόν, με την ευκαιρία της παρουσίας του στην πόλη γευμάτισαν σήμερα (21/12) μαζί του.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα προσπαθήσουν να τον φέρουν πίσω, έστω κι ως δανεικό. Μένει να φανεί τι στάση θα κρατήσει η Βόλφσμπουργκ, που ακόμα δεν έχει καταβάλει τα χρήματα για τις πρώτες 15 επίσημες συμμετοχές του Βιεϊρίνια.

«Το όνομα δεν σώζει κανέναν»

21/12/2012
 Όσο βαριά και αν είναι η φανέλα μιας ομάδας στη Σούπερ Λίγκα, δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό, αν η παρουσία της στο γήπεδο δεν είναι η πρέπουσα, όπως τόνισε ο Κώστας Τσάνας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το όνομα δεν σώζει κανέναν»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα εντυπώσεις του από το φετινό πρωτάθλημα και σχολίασε πως ο δίκαια ο Ολυμπιακός είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ αποτελεί ερωτηματικό η αντίδραση του Παναθηναϊκού μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στο σύλλογο.

Ο Έλληνας προπονητής υποστήριξε πως κακώς ένας ποδοσφαιριστής ηλικίας 23 ετών χαρακτηρίζεται πολλές φορές ως ταλέντο, καθώς είναι ήδη ολοκληρωμένος παίκτης, ενώ κατέληξε πως οι ομάδες πρέπει να εμπιστεύονται τους νεαρούς για να αγωνίζονται σε άκρως ανταγωνιστικό επίπεδο και να βελτιώνονται.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Κώστας Τσάνας στους 94,6 και την εκπομπή «Βάσει Σχεδίου» με τον Τόλη Χριστοφοράκη:

Για τη φετινή Σούπερ Λίγκα: «Το φετινό πρωτάθλημα έχει πάρα πολλά πράγματα να σχολιάσεις. Ομάδες που δημιουργήθηκαν τη τελευταία στιγμή, άλλες που ήταν καλά προετοιμασμένες, άλλες με ιστορία που παλεύουν για την παραμονή του. Ομάδες που είναι ψηλά στη βαθμολογία και τα τελευταία χρόνια έχουν δείξει πως κάνουν βήματα προς τα πάνω. Ο Ολυμπιακός σίγουρα ήταν το πρώτο φαβορί, φαινόταν ότι είχε την ποιότητα λόγω ρόστερ και δείχνει πως δίκαια βρίσκεται στην πρώτη θέση».

Για την πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος: «Ο Παναθηναϊκός δεν έχει φτάσει ακόμα στην 5άδα και δεν ξέρουμε πως θα μπορέσει να αντιδράσει και με τις τελευταίες εξελίξεις στο σύλλογο. Αποτελεί ερωτηματικό. Υπάρχουν παίκτες αναγνωρισμένης αξίας, που αυτή τη στιγμή είναι αβέβαιο αν θα συνεχίσουν στο σύλλογο. Δεν θέλω να πω ποιος θα ξεφουσκώσει και ποιος όχι. Υπάρχουν άλλωστε παραδείγματα, Πανιώνιος και Κέρκυρα που ξεκίνησαν πολύ καλά και έχουν κάνει μια… κοιλιά. Ομάδες που ψάχνονται και δεν δημιουργήθηκαν νωρίς, δεδομένα έχουν προβλήματα να σταθεροποιηθούν».

Για τον κίνδυνο υποβιβασμού ιστορικών ομάδων: «Το όνομα δεν μπορεί να σώσει ποτέ κανέναν, όταν οι εμφανίσεις των ομάδων δεν είναι αντάξιες. ΑΕΚ και Άρης προσπάθησαν να δημιουργήσουν ομάδες με παίκτες νέους, που μπήκαν στα… βαθιά πολύ νωρίς και γι’ αυτό έχουν τεράστια προβλήματα. Υπάρχουν φυσικά και διοικητικά προβλήματα, τα οποία έχουν αντίκτυπο στον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να είσαι ομάδα τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. Ο κόσμος πρέπει να είναι ενωμένος, οι παίκτες να μην… πονοκεφαλιάζουν με γεγονότα μη αγωνιστικά».

Για τις ευκαιρίες στους Νέους ποδοσφαιριστές: «Οι καλοί νέοι που θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα θα είναι πολύ καλό για και για την Εθνική Ελπίδων. Μπορεί ένας μικρός να παρουσιάσει καλό πρόσωπο και να γίνει μέλος της Εθνικής. Διαφορετικά είναι ένα παιδί να παίζει στην Εθνική και διαφορετικό σε ένα σύλλογο. Το κριτήριο σε αυτές τις ηλικίες είναι ο τρόπος που αγωνίζονται. Αυτοί που χρησιμοποιούν τη λέξη ταλέντο σε 23χρονους παίκτες, είναι στο κατά πόσο βολεύει τις ομάδες. Ένας που έχει φτάσει 21 ετών πρέπει να είναι έτοιμος να βρίσκεται σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Κανονικά μια ομάδα πρέπει να έχει παρόμοιες απαιτήσεις από τους ποδοσφαιριστές της, ανεξαρτήτου ηλικίας. «Πρέπει να τους δοθεί η δυνατότητα να μπουν σε μια μεγάλη ομάδα, να τους δείξουν οι σύλλογοί τους έμπρακτα πως τους εμπιστεύονται, να αναπτύξουν το ταλέντο τους και να βελτιωθούν».

Η ΑΕΚ για τη Μυρτώ…

21/12/2012
 Το κοινωνικό πρόσωπο που (σε αντίθεση με το αγωνιστικό) δεν έχει αλλοιωθεί καθόλου έδειξε η ΑΕΚ. Έτσι, αντιπροσωπεία παικτών της έδωσε το «παρών» στο χριστουγεννιάτικο Bazaar για την άτυχη Μυρτώ.

Η ΑΕΚ για τη Μυρτώ…
Στην αξιέπαινη πρωτοβουλία που πήρε το 1ο Λύκειο Νέας Χαλκηδόνας προκειμένου να βοηθήσει την άτυχη κοπέλα η οποία έπεσε θύμα κακοποίησης το καλοκαίρι στην Πάρο η ΑΕΚ δεν θα μπορούσε να απουσιάζει.

Εκτός της φανέλας λοιπόν με υπογραφές των παικτών της που παραδόθηκε στους υπευθύνους για να δημοπρατηθεί, κάποιοι απ’ αυτούς βρέθηκαν και στο bazaar που διοργανώθηκε στο χώρο του παλιού εργοστασίου.

Έτσι, οι Μιχάλης Παυλής, Γιώργος Κατίδης, Ανδρέας Σταματής και Κώστας Κοτσαρίδης (συνοδευόμενοι από τους φροντιστές Νίκο Κορομηλά και Γιώργο Σίμο) επισκέφθηκαν την εκδήλωση, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά.

Αγόρασαν και οι ίδιοι, δε, κάποια από τα πράγματα που πωλούνται στο bazaar -το οποίο θα συνεχιστεί ως την Κυριακή, με τα έσοδα να κατατίθενται στη 15χρονη μαθήτρια που συνεχίζει να δίνει τη δική της μάχη.

Μοίρασε χαρά ο ΠΑΟΚ

21/12/2012
 Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε ο ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς επισκέφτηκαν το παιδοογκολογικό τμήμα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου και μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά.

Μοίρασε χαρά ο ΠΑΟΚ
Το μεσημέρι της Παρασκευής, το τεχνικό επιτελείο και οι παίκτες της ομάδας, συνοδευμένοι από τους Ζήση Βρύζα, Μαρία Γκοντσάρεβα και Γκέρμαν Τσιστιακόφ πήγαν στο παιδοογκολογικό τμήμα του και έδωσαν ιδιαίτερη χαρά στα παιδιά, μέσα στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Φυσικά υπέγραψαν αυτόγραφα, ενώ ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η επίσκεψη του Πάμπλο Γκαρσία στον Κοσμά Σπυρίδη, αφού ο μικρός είχε όνειρο να συναντήσει από κοντά το ίνδαλμα του, τον Ουρουγουανό άσο του «Δικέφαλου του βορρά».

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις…

21/12/2012
 Μετά τον Δημήτρη Κοντοδήμο, ακόμα ένας παίκτης αποτελεί παρελθόν από την Κέρκυρα. Ο Θοδωρής Καραπέτσας αποτελεί και επίσημα… ιστορία από τους Φαίακες.

Συνεχίζονται οι αποχωρήσεις…
Την Παρασκευή ο κερκυραϊκός σύλλογος ανακοίνωσε τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον 22χρονο άσο.

Ο Έλληνας μέσος είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι, ωστόσο δεν έπεισε τον Άκη Μάντσιο και αποχώρησε, έχοντας μόλις τρεις συμμετοχές στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ γνωστοποιεί την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Θοδωρή Καραπέτσα. Η κερκυραϊκή ΠΑΕ ευχαριστεί τον παίκτη για την προσφορά του, στο διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

«Τίποτα σοβαρό για τον Κοντοέ»!

21/12/2012
 Σε διάψευση του Τζίτζι Μπεκάλι ότι έχει… πάρει ήδη τον Γιάννη Κοντοέ και επιβεβαίωση των πληροφοριών που θέλουν τον μπακ της «Ένωσης» να μην έχει συμφωνήσει με τη Στεάουα προχώρησε ο μάνατζέρ του.

«Τίποτα σοβαρό για τον Κοντοέ»!
Μετά τις νέες δηλώσεις του προέδρου του ρουμανικού συλλόγου ότι τα έχει βρει σε όλα με τον Κοντοέ «για συνεργασία έξι μηνών και μισθό 10.000 ευρώ», ο εκπρόσωπός του, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, εμφανίστηκε να έχει πλήρη άγνοια για το θέμα.

Μιλώντας λοιπόν στη ρουμανική ιστοσελίδα «prosport.ro» αναρωτήθηκε «πώς βγαίνουν στη δημοσιότητα τέτοιες προτάσεις για 10.000 ευρώ τον μήνα στον Κοντοέ».

Κι αφού τόνισε ότι «ο μισθός του στην Ελλάδα είναι τρεις φορές μεγαλύτερος, οπότε δεν υπάρχει λόγος να το θεωρήσει δέλεαρ», ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αν η Στεάουα θέλει τον παίκτη, περιμένω να μου τηλεφωνήσει. Μέχρι τώρα όμως δεν υπήρξε τίποτα σοβαρό».

Όλα αυτά οδήγησαν την ιστοσελίδα στο συμπέρασμα ότι «η μεταγραφή έχει λίγες πιθανότητες επιτυχίας» και (δεδομένων των λεγομένων του Κοντοέ στους καταληψίες οπαδούς ότι δεν θέλει να φύγει) δεν αποκλείει το ενδεχόμενο εφόσον πληρωθεί κάποια από τα οφειλόμενα, να μείνει στην ΑΕΚ.

«Προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης ενημέρωσης»

21/12/2012
 Με κοινή ανακοίνωσή τους ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ καταδικάζουν την παρέμβαση του Κώστα Καραπαπά κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής εκπομπής, χαρακτηρίζοντάς την «προσπάθεια φίμωσης».

«Προσπάθεια φίμωσης της ελεύθερης ενημέρωσης»
Η παρέμβαση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποιήθηκε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ μετά τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με την Παναχαϊκή για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η ανακοίνωση ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ καταδικάζουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο και δηλώνουν την πλήρη αντίθεσή τους στην προσπάθεια φίμωσης και λογοκρισίας που επιχειρήθηκε από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστα Καραπαπά, μέλος του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ, κατά του συναδέλφου δημοσιογράφου της ΕΡΑ ΣΠΟΡ Τάσου Αντωνίνη, το βράδυ της Πέμπτης 19 Δεκεμβρίου 2012 στο αέρα του κρατικού ραδιοφώνου.

Ο κ. Καραπαπάς παρενέβη σε εκπομπή της ΕΡΑ ΣΠΟΡ για να εκφράσει την αντίθεσή του στο περιεχόμενο των δελτίων ειδήσεων των 23:00 και 0:00 του κρατικού ραδιοφώνου, που αναφερόταν στα γεγονότα της Πάτρας και στον αγώνα κυπέλλου Παναχαϊκής-Ολυμπιακού, την ευθύνη σύνταξης των οποίων είχε ο συνάδελφος Τάσος Αντωνίνης.

Οι χαρακτηρισμοί, όμως, που χρησιμοποιήθηκαν κατά του συναδέλφου της ΕΡΑ ΣΠΟΡ ήταν βαρύτατοι και πρωτοφανείς και πέραν αυτών, είναι προφανές ότι τον στοχοποιούν. Αποτελούν δε μια πρωτοφανή απόπειρα φίμωσης της ελεύθερης ενημέρωσης, την οποία δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανένα, όπως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε κανενός είδους λογοκρισία ή απόπειρα αυτής, απ’ όπου και αν προέρχεται.

Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι όλοι έχουν το δικαίωμα της παρέμβασης και της κριτικής, αλλά πάντα εντός των ορίων της ευπρέπειας και ειδικά όταν πρόκειται για δημοσιογράφους που έχουν αναλάβει την εκπροσώπηση ΠΑΕ, θα πρέπει να κινούνται πάντα και εντός των ορίων του κώδικα δεοντολογίας που σε κάθε περίπτωση ισχύει για αυτούς».

Απάντηση Καραπαπά σε ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ

21/12/2012
 Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού τοποθετήθηκε για τα όσα του προσάπτουν.

Απάντηση Καραπαπά σε ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ
Στην κοινή ανακοίνωση με την οποία ο ΠΣΑΤ και η ΕΣΗΕΑ καταδίκαζαν τη συμπεριφορά του, σε παρέμβαση του σε ραδιοφωνική εκπομπή, απάντησε ο Κώστας Καραπαπάς με γραπτή δήλωση του.

Σε αυτή την τονίζει ότι μέσω εκείνου επιχειρούν να βλάψουν τον Ολυμπιακό.

Η δήλωση του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός


Χωρίς την παραμικρή έκπληξη διάβασα την κοινή ανακοίνωση των Δ.Σ. του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ, την οποία θεωρώ κατάπτυστη και συκοφαντική για το πρόσωπο μου. Και δεν θα έμπαινα καν στον κόπο να απαντήσω δημοσίως, αν δεν θεωρούσα ότι μέσω εμού επιχειρούν να προκαλέσουν ζημιά και στον Ολυμπιακό, τον οποίο έχω την τιμή να εκπροσωπώ ως διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ.

Η κοινή ανακοίνωση ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ αναφέρει ότι σε παρέμβαση μου στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, "στοχοποίησα" τον εκφωνητή των ειδήσεων Τάσο Αντωνίνη και επιχείρησα τη "φίμωση" και τη "λογοκρισία" του. Δεν είναι αυτή η αλήθεια.

Η αλήθεια είναι, ότι το βράδυ της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου και στο ταξίδι της επιστροφής μου απο την Πάτρα άκουσα με έκπληξη τον κύριο Αντωνίνη στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, του κρατικού ραδιοφώνου, να παραμορφώνει την πραγματικότητα στο δελτίο που ο ίδιος συνέταξε και εκφώνησε. Και τα όσα εκφωνούσε απήχαν απο την αλήθεια, πολύ περισσότερο απο όσο απέχει η Αγία Παρασκευή και τα στούντιο της ΕΡΑ (εκεί δηλαδή που βρισκόταν ο κ. Αντωνίνης το βράδυ της Τετάρτης) απο την Πάτρα (εκεί δηλαδή που βρισκόμουν εγώ το ίδιο βράδυ).

Και το μόνο που έκανα, ώς όφειλα, ήταν να παρέμβω και να δηλώσω, δημιοσίως, ότι η εικόνα που παρουσιάζει το δελτίο της ΕΡΑ ΣΠΟΡ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και προφανώς ο κύριος που επιμελήθηκε το δελτίο είναι επηρεασμένος απο τη χολή που χύνει καθημερινά μέσα απο τις σελίδες της εφημερίδας "Η ΠΡΑΣΙΝΗ" κατά του Ολυμπιακού...

Με άλλα λόγια, είπα απλώς την αλήθεια, που μάλλον (και σύμφωνα με το πως αντιλαμβάνονται ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ τη "δημοσιογραφία") δεν είναι τελικά τόσο σημαντική.

Προσωπικά, έχω στοχοποιηθεί απο την εφημερίδα του κυρίου Αντωνίνη πολλές φορές αλλά δεν είδα -και δεν ζήτησα- την ίδια αντιμετώπιση απο ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ. Επίσης, βλέπω καθημερινά να στοχοποιούνται αθλητές, παράγοντες, οπαδοί, διαιτητές, αλλά η ευαισθησία της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ είναι απενεργοποιημένη.

Γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες εκστρατειών λάσπης και ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ μένουν στην αδράνεια και ξαφνικά ευαισθητοποιήθηκαν επειδή άκουσαν, δημόσια και επώνυμα και όχι ανώνυμα και μέσω "παρασκηνίων", την προσωπική μου άποψη. Την άποψη ότι ένας δημοσιογράφος δεν μπορεί να είναι αντικειμενικός απέναντι σε μια ομάδα όταν καθημερινά γράφει χιλιάδες λέξεις εναντίον της.

Τέλος, σε ότι αφορά στο "αυστηρό" ύφος της ανακοίνωσης τους, ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ ας το κρατήσουν για τους εργοδότες που απολύουν καθημερινά δημοσιογράφους.

Εγώ, κύριοι του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ πήγα στα δικαστήρια εναντίον της εταιρείας που εργαζόμουν (με κίνδυνο να χάσω τη δουλειά μου, κάτι που τελικώς συνέβη) για να υπερασπίσω συναδέλφους μου. Και μάλιστα τρείς φορές και όχι μία. Αλλά πήγα στο δικαστήριο γιατί είχαν δίκιο. Και όχι γιατί ήταν δημοσιογράφοι! Θα πήγαινα και αν ήταν ηλεκτρολόγοι ή τηλεφωνητές. Αυτό λέει ο δικός μου "κώδικας δεοντολογίας". Και τα μαθήματα, κρατήστε τα για τους εαυτούς σας...

ΥΓ.: Μετά το πρόσφατο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ κρανιοφόροι και κουκουλοφόροι βρέθηκαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία του σταδίου. Ενώ καθ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟ είχαν στρογγυλοκαθήσει στα δημοσιογραφικά θεωρεία δίπλα στους έντρομους δημοσιογράφους! Υπάρχει και βίντεο, σε περίπτωση που κάποιος αμφιβάλλει... Γι αυτά φυσικά ο ΠΣΑΤ και η ΕΣΗΕΑ δεν έχουν την ίδια ευαισθησία... Αντίθετα ενοχλήθηκαν που στο "Γ. Καραισκάκης" κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού φώναξαν κατά των δημοσιογράφων για δυο λεπτά... Επιλεκτική ευαισθησία...


ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΠΑΠΑΣ
Διευθυντής Επικοινωνίας
Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Να κλείσει καλά τη χρονιά

21/12/2012
 Τελευταίο παιχνίδι για το 2012 για τον Ατρόμητο, η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Οι «κυανόλευκοι», στη ρεβάνς του 1-1, πάνε για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Να κλείσει καλά τη χρονιά
Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Μπάγεβιτς, αφού έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Έτσι δεν αποκλείεται η ενδεκάδα να μην έχει πολλές διαφοροποιήσεις σε σχέση με αυτή που έπαιξε κόντρα στην ΑΕΚ. Εκτός έμειναν μόνο οι Σουμπίνιο και Ταυλαρίδης.

Οι 19 παίκτες που θα διανυκτερεύσουν στο ξενοδοχείο είναι οι: Ιτάνζ, Ράντμαν, Γιαννούλης, Σκόνδρας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπρίτο, Καλλέργης, Καραμάνος, Καραγκούνης, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Μπέλιτς, Γκαρσία, Κούτσι, Αθανασίου, Επστάιν.

Η ανακοίνωση για τα εισιτήρια: «Το Σάββατο, οι ώρες λειτουργίας του Γραφείου Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι από τις 12.00 μέχρι τις 17.00. Από τις 18.00 μέχρι την έναρξη του αγώνα στις 20.00 η πώληση των εισιτηρίων θα μεταφερθεί στα εκδοτήρια του γηπέδου. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

10 ευρώ στη Θύρα 7.
15 ευρώ στις Θύρες 2 και 4.
30 ευρώ στη Θύρα 3.
10 ευρώ για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας στη Θύρα 5.

Παιδικό εισιτήριο 5 ευρώ. Η αγορά του παιδικού εισιτηρίου γίνεται ΜΟΝΟ με την αγορά και εισιτηρίου ενήλικα, εκτός και αν ο συνοδός είναι κάτοχος κάρτας διαρκείας.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος καλεί τους φιλάθλους του Περιστερίου να στηρίξουν την ομάδα μας στο τελευταίο παιχνίδι του 2012!».

Τα βρίσκουν με Μπουμσόνγκ

21/12/2012
 Πολύ κοντά στο «διαζύγιο» βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, μετά και τη νέα επικοινωνία που είχε η πλευρά του «τριφυλλιού» με τον ατζέντη του Γάλλου αμυντικού.

Τα βρίσκουν με Μπουμσόνγκ
Την Παρασκευή οι «πράσινοι», μέσω του Δημήτρη Γόντικα επικοινώνησαν με τον εκπρόσωπο του «Μπουμ», Φρεντερίκ Γκερά, στον οποίο έγινε γνωστή η νέα πρόταση της ΠΑΕ, ούτως ώστε να δοθεί οριστική λύση και να... χωρίσουν φιλικά οι δρόμοι των δύο πλευρών.

Αυτή περιλαμβάνει προκαταβολή στον παίκτη και ειδικό διακανονισμό σε δόσεις των οφειλών που υπάρχουν προς το πρόσωπό του από τα μέχρι τώρα δεδουλευμένα. Ο Γκερά εμφανίστηκε θετικός και πλέον καλείται να μεταβιβάσει την πρόταση στον πελάτη του, ο οποίος θα πάρει και την οριστική απόφαση τις προσεχείς ημέρες.

Όλα δείχνουν ότι η αποχώρηση του Μπουμσόνγκ από τον Παναθηναϊκό είναι… προ των πυλών, αφού το οικονομικό «αγκάθι» δείχνει να ξεπερνιέται.

«Στηρίξτε και στο δεύτερο γύρο»

21/12/2012
 Μπορεί το ξεκίνημα του πρωταθλήματος να μην έφερε αμέσως βαθμούς στον Λεβαδειακό, όμως με το πέρασμα των παιχνιδιών η ομάδα του Γιώργου Παράσχου βρήκε ρυθμό και ήρθαν και τα θετικά αποτελέσματα.

«Στηρίξτε και στο δεύτερο γύρο»
Πλέον, μετά το τέλος του πρώτου γύρου, στην Λιβαδειά θα βγάλουν και διαρκείας για τον δέυτερο γύρο, όπου θα μπορεί ο κόσμος να δει τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αλλά φυσικά και τις μάχες για το Κύπελλο Ελλάδας, στο οποίο συμμετέχει ο σύλλογος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο «κλείνει» το 2012 για την Ομάδα μας. Ο Λεβαδειακός βρίσκεται μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος, έχοντας ταυτόχρονα προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου.

Είναι φυσικό λοιπόν οι προσδοκίες μας να μεγαλώνουν και στην παρούσα φάση χρειαζόμαστε περισσότερο την δυναμική παρουσία του κόσμου, που έως τώρα τόσο ένθερμα μας έχει στηρίξει.

Η ομάδα μας δημιούργησε τις mini κάρτες διαρκείας σε πολύ προνομιακές τιμές που αφορούν στους εφτά (7) εντός έδρας αγώνες μας – για την ΘΥΡΑ 1 η mini κάρτα ανέρχεται στα 60€ και για τα VIP στα 150€.

Σε κάθε κατηγορία ο φίλαθλος αγοράζει εισιτήριο για 10 αγώνες τουλάχιστον πληρώνοντας τους 3!

Οι mini κάρτες διαρκείας αφορούν στους 7 αγώνες του Πρωταθλήματος, τους φιλικούς αγώνες καθώς και αγώνες Κυπέλλου της ομάδας μας.

Η πώληση των mini καρτών διαρκείας ολοκληρώνεται την 10η Ιανουαρίου 2013.
Σημεία πώλησης καρτών διαρκείας και ώρες λειτουργίας :

ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΓΙΑΚΟΥ (ΤΑΜΠΑΧΝΑ), ΛΙΒΑΔΕΙΑ, TK 32100

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη : 9.30-13.30 & 17.30 – 20.00
Τρίτη & Παρασκευή: 9.30 – 13.30
Τηλ. Επικοινωνίας : 22610 88088 – 22620 89234

«Δεν υπάρχει πρόταση για Σκόνδρα»

21/12/2012
 Το hot όνομα αυτή την εποχή στον Ατρόμητο, είναι του Γιάννη Σκόνδρα. Ο νεαρός άσος, έχει «τραβήξει» τα βλέμματα πολλών συλλόγων, όμως όπως τονίζεται από επίσημα χείλη δεν υπάρχει επίσημη πρόταση.

«Δεν υπάρχει πρόταση για Σκόνδρα»
Από την εγχώρια αγορά το όνομα του Σκόνδρα «έπαιξε» πολύ για τον Ολυμπιακό, με σχεδόν καθημερινές αναφορές στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ. Μάλιστα, πολλοί συνέδεαν την περίπτωση του αρχηγού του Ατρόμητου με την έκβαση της υπόθεσης του Βασίλη Τοροσίδη.

Σε περίπτωση που ο «Τόρο» δεν ανανέωνε το συμβόλαιό του (εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι), τότε ο Σκόνδρας θα ήταν το νούμερο ένα στην σχετική λίστα, κάτι που φυσικά, παραμένει ακόμα ανοιχτό.

Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν πως για τον παίκτη έχει εκδηλωθεί ενδιαφέρον και από το εξωτερικό και συγκεκριμένα το Βέλγιο. Μάλιστα, γίνεται λόγος για «μάχη» ανάμεσα σε Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ.

Μέχρι στιγμής, το μόνο δεδομένο, είναι αυτό που λένε στον Ατρόμητο, πως επίσημη πρόταση για τον παίκτη δεν υπάρχει. Αυτό σημαίνει πως ο παίκτης παραμένει στην ομάδα, κάτι το οποίο θέλει και ο ίδιος. Εξάλλου, ο νεαρός άσος, δίνει προτεραιότητα στο εξωτερικό, για να συνεχίσει την καριέρα του.

Βιντιάδης… από Δευτέρα

21/12/2012
 Οι φίλοι της ΑΕΚ ξέρουν πια ότι η αναβλητικότητα του «από Δευτέρα» δεν ισχύει μόνο για τις… δίαιτες. Το απροχώρητο της κατάστασης όμως κι η επιστροφή Βιντιάδη απ' την Κίνα φέρνουν πιθανότατα εξελίξεις

Βιντιάδης… από Δευτέρα
Η απουσία του Έλληνα εφοπλιστή στην Ασία φέρεται να είχε σχέση (και) με την υπόθεση της «Ένωσης». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, δε, αντικείμενο πολλών από τις επαφές που είχε στην Κίνα αφορούσε στην προσπάθεια εξασφάλισης χορηγιών ώστε να συμπληρωθεί το κεφάλαιο που θεωρεί απαραίτητο για να μπει στην ΑΕΚ.

Το γεγονός ωστόσο ότι η κατάσταση στην ΠΑΕ έχει αρχίσει να μην… παλεύεται (σε νέα λεγόμενά του σήμερα προς τους καταληψίες οπαδούς ο Ανδρέας Δημητρέλος επανέλαβε ότι η εταιρεία δεν μπορεί να τρέξει χωρίς χρήματα και ότι σε κάθε περίπτωση ο ίδιος θα εμμείνει στην παραίτησή του στις 17 Ιανουαρίου) κάνει απαραίτητη μια τοποθέτησή του -έστω- για το θέμα της εισόδου στην ΠΑΕ.

Κάτι που φέρεται να έχει καταλάβει ο ίδιος και το οποίο διαρρέεται από το περιβάλλον του πως θα προσπαθήσει να λύσει. Είτε με δημόσια δήλωσή του, είτε με συνάντηση με την ORIGINAL, είτε (στην ιδανικότερη περίπτωση) κάνοντας και τα δυο.

Όπως και να ‘χει, μια ειλικρινής εξήγηση από την πλευρά του επίδοξου επενδυτή (την ώρα που οικονομικές πηγές διαβεβαιώνουν πως θα περάσει η απαραίτητη ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο σε 46 δόσεις) είναι το λιγότερο που θα περιμένει από Δευτέρα ο κόσμος και το μόνο που μπορεί ν’ αυξήσει για λίγο ακόμα την υπομονή του.

Θέλει Μπαργκάν ο Λίνεν, αλλά…

22/12/2012
 … είναι μια δύσκολη περίπτωση, αφού για τον Έλληνα (από την Ξάνθη) μεσοεπιθετικό της Βέροιας, το αφεντικό της μακεδονικής ομάδας ζητάει ζεστό χρήμα και η ΑΕΚ, πολύ απλά, δεν έχει!

Θέλει Μπαργκάν ο Λίνεν, αλλά…
Οπότε, το ενδιαφέρον που εκδήλωσε ο Γερμανός προπονητής θα μείνει σε σκέτο ενδιαφέρον αφού αποκλείεται να προχωρήσει η υπόθεση.

Έτσι, ακόμη ένας παίκτης που ενδιαφέρεται από την ελληνική αγορά ο Λίνεν για να τονώσει την Ένωση μεσοεπιθετικά, δεν γίνεται να αποκτηθεί.

Ο μοναδικός τρόπος να γίνει ο 24χρονος μεσοεπιθετικός στην Ένωση είναι με συνιδιοκτησία, προσφέροντας επιπλέον στη Βέροια και έμψυχα ανταλλάγματα, πράγμα που αυτή τη στιγμή μοιάζει αδύνατο.

Μήτρογλου: «Με βοήθησε πολύ ο Δώνης»

22/12/2012
 Στην συμβολή του Δώνη στην καριέρα του στάθηκε με δηλώσεις του ο Κώστας Μήτρογλου που υποστήριξε πως μπορεί να συνεργαστεί άψογα με τον Τζεμπούρ.

Μήτρογλου: «Με βοήθησε πολύ ο Δώνης»
Στη Real News μίλησε ο Κώστας Μήτρογλου. Ο Έλληνας διεθνής αναφέρθηκε στην περυσινή του εμπειρία με το δανεισμό του, για τη συνεργασία του με τον Ραφίκ Τζεμπούρ, αλλά και τους στόχους του Ολυμπιακού στο Europa League.

Για την πορεία του σε Πανιώνιο και Ατρόμητο ως δανεικός, είπε: «Είμαι πολύ πιο ώριμος έπειτα από το χρονικό διάστημα που έπαιξα σε Πανιώνιο και Ατρόμητο. Με βοήθησαν οι προπονητές που είχα, Και ο κ. Δώνης με βοήθησε πολύ. Έχω αλλάξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι μου και νομίζω πως με βοήθησε όλη αυτή η διαδικασία να ωριμάσω γενικότερο. Είμαι πιο ώριμος στο παιχνίδι μου».
Για τον Τζεμπούρ τόνισε: «Ταιριάζουμε και συνεργαζόμαστε πολύ καλά. Μπορούμε να κάνουμε μαζί ωραία πράγματα. Πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλά μαζί με τον Ραφίκ. Το δείξαμε τώρα σε δύο ματς. Ο Ραφίκ είναι πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής. Έχουμε μία πολύ θετική συνεργασία».

Για το ρόλο του στον αγωνιστικό χώρο, πρόσθεσε: «Προσπαθώ με κάθε τρόπο να βοηθήσω την ομάδα. Μπορώ να δώσω και ασίστ. Όταν είναι κάποιος σε καλύτερη θέση, πρέπει να δώσω την μπάλα για να σκοράρει εκείνος. Αυτό που προέχει είναι το καλό της ομάδας».

Για τη συνέχεια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είπε: «Αξίζαμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League. Με εννέα πόντους το αξίζαμε χωρίς καμία αμφιβολία. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε μακριά, να κάνουμε καλή πορεία. Δείξαμε στο Champions League ότι είμαστε μία πραγματικά καλή ομάδα. Έχουμε σπουδαίο κόσμο στο πλευρό μας και όποιος και να έρθει στο Καραϊσκάκη, εμείς θα τον κερδίσουμε».

Για τους προσωπικούς του στόχους, κατέληξε: «Πιστεύω ότι μπορώ να παίξω καλύτερα,. Το σίγουρο, αυτό που μπορώ να υποσχεθώ, είναι ότι θα δουλέψω για να γίνω καλύτερος. Αυτός είναι ο στόχος μου, να βελτιώνομαι κάθε φορά».

Σοβαρές μειώσεις σε Λέτο και Βύντρα

22/12/2012
 Το… σκληρό «μείωση 50%» θα προταθεί από τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό στους Λέτο και Βύντρα αναφορικά με τα συμβόλαια τους. Μικρότερες μειώσεις για Κουίνσι και Φορναρόλι, ακολουθεί του Λάζαρου.

Σοβαρές μειώσεις σε Λέτο και Βύντρα
Οι αλυσιδωτές αντιδράσεις από την ήττα στην Βέροια είναι πολλές. Οι προτάσεις για μείωση στα συμβόλαια κάποιων ποδοσφαιριστών, περισσότερες, με το… μπαρούτι να μυρίζει σε κάθε γωνιά στην Παιανία.

Στον Λέτο που αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι» αφού δεν δέχεται να λύσει το συμβόλαιό του εάν δεν πληρωθεί όχι μόνο τη φετινή αλλά και μεγάλο μέρος της επόμενης χρονιάς θα είναι να του προταθεί από 1,2 εκατ. ευρώ που ήταν να πάρει, να το ρίξουν στα 600.000 ευρώ! Εάν θα το αποδεχθεί, άλλο θέμα, αφού ο Λέτο δεν δείχνει και πολύ δεκτικός…

Ίδια μείωση και για τον Λουκά Βύντρα, του οποίου θα του προταθεί (μετά την αλλαγή στάσης της διοίκησης που ήθελε διακαώς να τον διώξει) να πέσει από τα περίπου 700.000 ευρώ «καθαρά», στα 350.000! Ανάλογη πρόταση (με μείωση 40%) του έγινε τον Αύγουστο δίχως να τη δεχθεί και με ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδρασή του, ειδικά για όσα άκουσε τις τελευταίες μέρες.

Για τον Κουίνσι που αμείβεται με περίπου 650.000 ευρώ, θα γίνει προσπάθεια να δοθεί δανεικός. Εάν δεν επιτευχθεί, πράγμα που είναι και το πιθανότερο, θα του γίνει πρόταση για μεγάλη μείωση του τύπου 30%. Με τον Αφρικανό να δείχνει οτί ούτε καν το συζητάει. Στην ίδια λογική με τον Κουίνσι, θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός και για τον Φορναρολι των 400.000 ευρώ. Ενός παίκτη που αποκτήθηκε το καλοκάιρι… Για να δούμε…

Η… μαύρη λίστα του Λίνεν

22/12/2012
 Μέχρι την Κυριακή θα δοθεί η… μαύρη λίστα του Λίνεν στους διοικούντες την ΑΕΚ για ποιους παίκτες δεν επιθυμεί στο ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

Η… μαύρη λίστα του Λίνεν
Την... μαύρη λίστα του Έβαλντ Λίνεν με τους παίκτες που δεν υπολογίζει και θα αποχωρήσουν από την ομάδα, περιμένουν στην ΑΕΚ και αναμένεται να έχει δοθεί ως την Κυριακή.

Μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα και τον άδοξο αποκλεισμό της Ένωσης, ο Γερμανός τεχνικός είχε κάνει ξεκάθαρο ότι ορισμένοι παίκτες δεν θα συνεχίσουν και στον δεύτερο γύρο να φορούν τα κιτρινόμαυρα. «Κάποιοι από εσάς θα φύγετε από την ΑΕΚ», είχε πει ο Λίνεν και εξελίξεις όπως φαίνεται θα έχουμε άμεσα.

Στην ΑΕΚ περιμένουν το... email του Γερμανού, αφού ο ίδιος βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του από το πρωί της Παρασκευής, απ' όπου και θα στείλει τη σχετική λίστα στους ιθύνοντες του συλλόγου. Εκείνοι που θα επιλέξει ο Λίνεν να μη συνεχίσουν να προπονούνται με την ομάδα, είτε θα μείνουν ελεύθεροι, είτε θα παραχωρηθούν δανεικοί.

Τρεις στο «στόχαστρο»

22/12/2012
 Προσπάθειες για την απόκτηση των Βίκτωρα Κλωναρίδη, Γιάννη Καραλή και Δημήτρη Ανάκογλου καταβάλουν στην ΑΕΚ. Δύσκολη η υπόθεση του πρώην «κιτρινόμαυρου» και εν αναμονή εξελίξεων με τους άλλους δύο.

Τρεις στο «στόχαστρο»
Τρεις ακόμα μεταγραφές ετοιμάζουν στην ΑΕΚ για την περίοδο του Ιανουαρίου, έχοντας ουσιαστικά συμφωνήσει με τον Μητρόπουλο και τον Πετρόπουλο.

Η προσπάθεια να ενισχυθεί το αδύναμο ρόστερ της Ένωσης συνεχίζεται, αν και τα διαθέσιμα χρήματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα ταμεία της ΠΑΕ δεν επιτρέπουν άμεσες κινήσεις.

Την ίδια ώρα, οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» βρίσκονται σε αναζήτηση… κεφαλαίων, ενώ συζητούν με τους παίκτες που μπορούν να προσφέρουν άμεσα τις υπηρεσίες του και να βοηθήσουν την ομάδα να σηκώσει κεφάλι.

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται το όνομα του Βίκτωρα Κλωναρίδη, με τους «κιτρινόμαυρους» να εξετάζουν τις πιθανότητες δανεισμού του από τη Λιλ.

Η υπόθεση είναι δύσκολη, αφού η ΑΕΚ έχει περιοριστικούς όρους στις μεταγραφές και χρειάζεται να δαπανήσει περισσότερα από 100.000 ευρώ για να τον φέρει στην Ελλάδα μέχρι το καλοκαίρι.

Η Ένωση θα συνεχίσει για λίγες μέρες ακόμα τις προσπάθειές της, αφού έχουν ως διαπραγματευτικό όπλο την επιθυμία του 20χρονου μεσοεπιθετικού να επιστρέψει στα Σπάτα αντί να παίξει με τη μορφή δανεισμού στο Βέλγιο.

Την ίδια ώρα, τον «Δικέφαλο» απασχολεί η περίπτωση του Γιάννη Καραλή. Ο 24χρονος φορ μπορεί να φανεί χρήσιμος στα χέρια του Έβαλντ Λίνεν, αφού με την ταχύτητά του μπορεί να ανοίξει τις αντίπαλες άμυνες.

Την Τετάρτη κατέθεσε προσφυγή εις βάρος της Κέρκυρας, προκειμένου να εξασφαλίσει τα χρήματα που του οφείλονται και να μείνει ελεύθερος. Στην ΑΕΚ περιμένουν να μην τραβήξει πολύ η υπόθεση, αν και έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του και μόλις μείνει ελεύθερος θα τον αποκτήσουν.

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που απασχολεί την ΑΕΚ είναι ο Δημήτρης Ανάκογλου, το συμβόλαιο του οποίου με τον Πανσερραϊκό ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ήδη έρθει σε επαφή με την πλευρά του 21χρονου μέσου, όμως πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα έχουν νέα συνάντηση με τον εκπρόσωπό του, που θα ταξιδέψει από την Ισπανία. Στην Ένωση ελπίζουν ότι ο Πέτρος Θεοδωρίδης δεν θα έχει τρελές απαιτήσεις, αφού δεν υπάρχουν πολλά χρήματα προς διάθεση.

Ξέχωρα από τις περιπτώσεις που προαναφέραμε, στην ΑΕΚ έχουν πάντα στα υπ' όψιν περιπτώσεις παικτών που μπορούν να αποκτηθούν, όπως ο Σοϊλέδης ή ο Νικλητσιώτης. 


ALEX WEB RADIO/TV