ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Στον Εισαγγελέα οι… κολλητοί

2/11/2010 14:22:47

Στον Εισαγγελέα οι… κολλητοί

Ενώπιων του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σημιτζόγλου, αναμένεται να ανακριθούν οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Νικόλας Πατέρας για τα όσα έχουν συμβεί μετά το Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη. Αρχικά ο Αθλητικός εισαγγελέας θα καλέσει για διευκρινίσεις τον πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, Βαγγέλης Μαρινάκη, όπου θα του ζητήσει να απολογηθεί για τα όσα υποστήριξε σχετικά με τον περσινό πρωτάθλημα που κατέκτησε ο Παναθηναϊκός και την διαιτησία.

Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και με τον πρόεδρο της «πράσινης» ΠΑΕ καθώς ξεκίνησε την Πέμπτη πόλεμο με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός με την επιστολή την οποία έστειλε στην Σούπερ Λιγκ αλλά και την ανακοίνωση που εξέδωσε λίγες ώρες αργότερα.

Ωστόσο παραμένει ακόμα άγνωστο το πότε θα επισκεφτούν τον κύριο Σημιτζόγλου στα γραφεία του οι δύο… κολλητοί, όπως δηλώνουν κατά καιρούς, φίλοι με τον πιθανότερο να είναι πως οι συναντήσεις θα γίνουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να κληθούν και άλλοι παράγοντες της Σούπερ Λιγκ
χωρίς να είναι τίποτα βέβαιο ακόμα.

Σταθερά στην κορυφή οι Έφηβοι

Σταθερά στην κορυφή οι Έφηβοι
13 Νοεμβρίου 2010
  Τραίνο πάνε οι Έφηβοι του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, καθώς απέδρασαν και από την έδρα του Πανιωνίου με 1-0.
Σταθερά στην κορυφή οι Έφηβοι
Οι πρωτοπόροι του βαθμολογικού πίνακα ξεπέρασαν ένα ακόμα εμπόδιο στον δρόμο προς τον τίτλο, αυξάνοντας ακόμα περισσότερο την απόσταση από τον δεύτερο Εργοτέλη.

Το χρυσό γκολ για τους ερυθρόλευκους σημείωσε ο Βέργο στο 60' σε ένα ματς που οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς ανώτεροι από τους αντιπάλους τους.

Πανιώνιος: Βασιλειάδης, Μπαστάνης (66’ Κολίτσης), Κοτσαλάς, Ζυγογιάννης, Ρουσάκης, Νικολαΐδης (88’ Δημητρακόπουλος), Τριάντος (77’ Γκούμας), Δήμας, Αρώνης (72’ Μπεγλεντζής), Πολύμος, Μπότης (63’ Γκέζος).

Ολυμπιακός: Πάντος, Μουσκάι, Τζανετόπουλος, Ρουγκάλας, Σωτηράκος, Παιδάκης (59’ Σούκιας), Κρητικός, Γκίνο, Παρσόπουλος (77’ Κουκουράκης), Βουτσιώτης (88’ Γκούτσιος), Βέργος.

Στέλνουν Εντέλ οι Γάλλοι ( video)

Στέλνουν Εντέλ οι Γάλλοι 
13 Νοεμβρίου 2010
Στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού είναι ο Απούλα Εντέλ σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Γαλλίας (videos).
Στέλνουν Εντέλ οι Γάλλοι
Όπως αναφέρει με δημοσίευμα της η "Le Parisien", οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του 24χρονου Καμερουνέζου τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος.

Πρόκειται για έναν πορτιέρο, ο οποίος μετράει 14 συμμετοχές φέτος με την φανέλα των "πρωτευουσιάνων", ωστόσο δεν φημίζεται για την σταθερότητα του. Ο Εντέλ, που έχει αγωνιστεί επίσης στις Πιούνικ Ερεβάν και τη Ραπίντ Βουκουρεστίου, πρόσφατα δικαιώθηκε από μία δικαστική διαμάχη που είχε με τον πρώην ατζέντη του, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι έχει παρουσιάσει ο παίκτης ψευδή ατομικά στοιχεία.

Συγκεκριμένα, τόνιζε ότι ήταν 29 ετών, ενώ το όνομα του επίσης ήταν αναληθή. Μετά από έρευνα των αρμόδιων γαλλικών αρχών, ο Καμερουνέζος δικαιώθηκε, καθώς δεν διαπιστώθηκε τίποτα το μεμπτό. 

Ο ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ......

Ο  ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ......
Μετα τα οσα βλεπουμε τα τελευταια 24ωρα ...τις δηλωσεις επι δηλωσεων των προεδρων διορισμενων και μη,τις επιστολες πανταχωθεν,  τα δημοσιευματα που μετα ανακαλουνται, την αποφαση της NOVA να σταματησει τους σχολιασμους με τους αντικειμενικους εμπειρογνωμονες , τις επιλεκτικες μετακινησεις οπαδων ,  το βαπτισμα των μετακινησεων κατοπιν συνενοησης των δυο ΠΑΕ χωρις εκει να παιρνει μερος ακομη μια φρα η Πολιτεια  λεγοντας ...δεν πατε να κοψετε το λαιμο σας λεω εγω??? τα δημοσιευματα περι στημενων αγωνων σε ολες τς κατηγοριες του αμοιρου Ελληνικου Ποδοσφαιρου βγαζοντας στην δημοσιοτητα αρχικα ονοματων παραγοντων, διαιτητων, παικτων,και δεν ξερω κιεγω  ποιων αλλων, χωρις αυτο να ελεγχεται απο που τα βρηκαν αυτα τα στοιχεια οι δημοσιογραφοι και τα παρουσιαζουν???

Υποτιθεται οτι ολα τα στοιχεια ειναι ακομη υπο ερευνα και δεν μπορουν να δουν το φως τη δημοσιοτητας και οπως ολοι ξερουμε υπαρχουν και ποινικες ευθυνες για αυτο....ναι...αλλα σε αλλη χωρα!!!!Να μην ξεχασουμε βεβαια τις επιλεκτικες εφοδους σε συνδεσμους ομαδων οπου σε καποιους να βρισκουν πολεμικο υλικο και σε φιλικα προσκειμενους....τιποτε απολυτως, την ατιμωρησια συληφθεντων για επεισοδια, για ραντεβου θανατου και οτι αφορα αυτο...ηδη προχτες συνεληθφησαν αλλοι 22 οπαδοι του ΠΑΟ για καρτερι σε οπαδους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στον αγωνα βολλευ με την Κηφισια και λιγα 24ωρα πριν τα επεισοδια μεταξυ οπαδων ΠΑΟ και ΑΕΚ οπου οι πρασινοι ειχαν κανει πορεια με τα μηχανακια μεσα στην Αθηνα και εστησαν καρτερι στους αλλους οπαδους και για να συμπληρωθει το story μετα πηγαν και μεχρι το Ηλιον στον συνδεσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ....ουτε και θα ξαναβγουν στην δημοσιοτητα το αν τιμωρηθηκαν η οχι....

Ολα αυτα που προανεφερα δυστυχως φιαχνουν ενα κλιμα πολεμου που κανεις δεν ξερει που θα καταληξει και αυτο που απευχομαι εγω προσωπικα αλλα και καθε υγιης σκεπτομενος φιλαθλος-οπαδος οποιασδηποτε ομαδας να μην καταληξει σε επεισοδια και οδομαχιες μεταξυ οπαδων γιατι αυτοι που θα πληρωσουν την νυφη θα ειναι οι ιδιοι και τα τριγυρω καταστηματα αυτοκινητα και η περιουσια τριτων που ισως να μη ασχολουνται κιολας με το ποδοσφαιρο....και το χειροτερο απο ολα????ΝΑ ΜΗΝ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΠΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ γυρω απο τον βωμο της αδιαφορας ολων οσων στην τελικη αναλυση εχουν την ιερα υποχρεωση να  περιφρουρησουν την εννοια του αθλητισμου αλλα και της νομιμοτητας.
Ειτε αυτοι λεγονται παραγοντες, ειτε το επισημο κρατος που δεν υπαρχει πουθενα δυστυχως και που επιλεκτικα και για τα ψηφαλακια πραττει αναλογα .

Πλεον σε αυτην χωρα δεν λειτουργει οχι μονο το κρατος  αλλα τιποτε απολυτως.....ουτε καν οι τα ΜΜΕ που ειναι φιλικα προσκειμενα παντα στην μια πλευρα η την αλλη και προς ιδιο οφελος,οι θεσμικοι αθλητικοι παραγοντες ειναι επισης φιλαρακια, συνεταιρακια, κουμπαρακια και δεν ξερω κι εγω τι αλλο λειτουργουν αναλογα με τις υποδειξεις των μεγαλοπαραγοντων  και οι ιδιοι οι μεγαλοπαραγοντες κινουν τα νηματα στις κατευθυνσεις που επιθυμουν χωρις φοβο να τιμωρηθουν γιατι κανεις δεν ελεγχει τιποτε απολυτως.
Και απο πανω βγαινουν με περισιο θρασος και κανουν δηλωσεις οτι εμας δεν μας αγγιζουν αυτα, εμεις θελουμε το καλο του Ελληνικου Ποδοσφαιρου και το παραληρημα συνεχιζεται και διαιωνιζεται....

Δυστυχως φιλες και φιλοι σε αυτην την χωρα δεν προκειται να αλαξη τιποτε απολυτως....και μιας και μιλαμε για τον αθλητισμο γενικοτερα και εδικοτερα για την μεγαλη μας αγαπη τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας
ας φροντισουμε τουλαχιστον εμεις να διαφυλαξουμε την ομαδα μας απο ολα αυτα που συμβαινουν τριγυρω μας γιατι δεν προκειται να σταματησουν ποτε...δυτυχως .
Να ειμαστε προετοιμασμενοι και πιο πονηρεμενοι θα ελεγα στις πονηρες ενεργειες των αντιπαλων και των συνεργατων τους γιατι απο συνεργατες πανε πολυ καλα και ανηκουν σε ολες τις ταξεις και επγγελματα αυτης της χωρας και συνεργαζονται αψογα και ενορχηστρωμενα.

Ας φροντισουμε εμεις να μην τσιμπησουμε στις προκλησεις τους οσο και αν μας εχουν αγανακτησει γιατι οι μοναδικοι που θα τιμωρηθουν θα ειμαστε εμεις και μονο εμεις.
Αυτο το βλεπουμε εδω και δεκαετιες και δεν προκειται να αλλαξη τωρα γιατι πλεον η βρωμια η σαπιλα και η διαφθορα της εξουσιας εχει γινει θεσμος.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

ALEX WEB RADIO/TV

ΑΥΤΟΣ...ΤΟ ΒΙΟΛΙ ...ΒΙΟΛΑΚΙ ΤΟΥ...Αδαμίδης: «Δεν είμαστε λαγοί και συνεταιράκια»

Αδαμίδης: «Δεν είμαστε λαγοί και συνεταιράκια» 

12/11/2010

Ευθεία επίθεση κατά Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Δεν είμαστε λαγοί και συνεταιράκια. Πρέπει να καταλάβουν ότι το πρωτάθλημα δεν είναι για δύο. Όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες δείχνουν ότι το ποδόσφαιρο είναι υπό διάλυση».

Ο κ. Αδαμίδης τόνισε ότι το θέμα των ανανεώσεων θα τελειώσει μέσα στο Δεκέμβριο, ενώ αποκάλυψε ότι τα μηνύματα για γήπεδο στη Ν. Φιλαδέλφεια είναι θετικά.

Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης στους Γιάννη Καραλή και Γιάννη Κυφωνίδη:

Χωρίς "κριτές", "κρινόμενους" και "διαιτητικές" αναλύσεις

Σε μια προσπάθεια να αλλάξει την νοοτροπία των αθλητικών εκπομπών και να καταλαγιάσει τα "ταραγμένα νερά" στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου η συνδρομητική τηλεόραση της Nova, με επιστολή της προς όλες της ομάδες της Σούπερ Λίγκα και την διοργανώτρια αρχή, επισημάνει τα βήματα για την πρόοδο του αθλήματος μέσω των εκπομπών της και ζητάει την συνεργασία όλων.
Η συνδρομητική τηλεόραση της Nova θέλοντας να αλλάξει τα όσα διαδραματίζονται στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν προάγουν το αθλητικό γίγνεσθαι και με σκοπό να προβάλει τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που είναι οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές προέβη σε μια καινοτομία.Με επιστολή της στη Σούπερ Λιγκ ξεκαθαρίζει πως στόχος της είναι η αναβάθμιση του ποδοσφαίρου και επισημάνει τα βήματα που κάνει για να το πετύχει αυτό, ενώ ζητάει και τη συνεργασία όλων έτσι ώστε ο θεατής να παρακολουθεί πραγματικό θέαμα.

Αναλυτικά η επιστολή:

Σύγκληση έκτακτου Δ.Σ.

Σύγκληση έκτακτου Δ.Σ.
12 Νοεμβρίου 2010
Έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου συγκάλεσε ο πρόεδρος της Super League, Ευάγγελος Μαρινάκης, για την ερχόμενη Τρίτη (16/11).
Σύγκληση έκτακτου Δ.Σ.
Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: "Σε συνέχεια ανακοίνωσης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις 11/11/2010, η θέση της Σούπερ Λίγκα παραμένει σταθερή σε όσα αποτυπώθηκαν κατά την ανακοίνωση του Συνεταιρισμού της ίδιας μέρας και ο πρόεδρος αυτού θα συγκαλέσει έκτακτο Δ.Σ. την Τρίτη 16/11 με αποκλειστικό θέμα τα αιτήματα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Αθλητικού Εισαγγελέα για παράδοση του ηχητικού υλικού της τελευταίας συνεδρίασης του Δ.Σ.".

ΖΗΤΗΣΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ Η GOAL NEWS..........

Στο σημερινο της πρωτοσελιδο η εφημεριδα GOAL NEWS και ο δημοσιογραφος Κωστας Καισαρης  που δημοσιευσε τις υποτιθεμενες δηλωσεις του Βαγγελη Μαρινακη ζητησε συγγνωμη για το λαθος του
Ιδου και το πρωτοσελιδο...


Εξώδικο Μαρινάκη σε εφημερίδα

Εξώδικο Μαρινάκη σε εφημερίδα
Δημοσίευση: 12 Νοεμβρίου 2010
Ο Ευάγγελος Μαρινάκης απέστειλε εξώδικο στην "Goal News" για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, την Παρασκευή (12/11). Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός και Πρόεδρος της Super League εκφράζει την οργή του για το εν λόγω δημοσίευμα και δηλώνει έτοιμος να καταφύγει στις αρμόδιες αρχές.
Εξώδικο Μαρινάκη σε εφημερίδα
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Κατόπιν σημερινού δημοσιεύματος της εφημερίδας "Goal News", ακολουθεί η Εξόδικη Δήλωση-Πρόσκληση-Διαμαρτυρία του Αντιπροέδρου της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Προέδρου της SuperLeague, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη:

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ
ΕΞΩΔΙΚΗ
ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Ευάγγελου Μαρινάκη του Μιλτιάδου, επιχειρηματία, Μεγαλομετόχου και Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και Προέδρου της SUPER LEAGUE, κατοίκου Πειραιά, οδός Ιάσωνος αριθμ.3
KATA

Tης ανώνυμης εκδοτικής εταιρίας με την επωνυμία «SPORT PLUS A.E.E.», που εδρεύει στην Μεταμόρφωση Χαλανδρίου Αττικής, οδός Μπενάκη αριθμ. 5, και εκπροσωπείται νόμιμα και η οποία εκδίδει την καθημερινή αθλητική εφημερίδα με τον τίτλο «GOAL NEWS».

Λέεκενς: "Έχει ανέβει επίπεδο ο Κέβιν"

Λέεκενς: "Έχει ανέβει επίπεδο ο Κέβιν"
  13 Νοεμβρίου 2010
Τον επιθετικό του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς, αποθέωσε με δηλώσεις του ο προπονητής του Βελγίου, Ζορζ Λέεκενς με αφορμή την κλήση του πρώτου στο αντιπροσωπευτικού του συγκρότημα.
Λέεκενς: "Έχει ανέβει επίπεδο ο Κέβιν"
Ο Ζορζ Λέεκενς, όπως τόνισε στον "Πρωταθλητή" ποντάρει πολλά στον 23χρονο στράικερ του Θρύλου, ενώ υποστήριξε ότι θα προτιμούσε ο παίκτης να μείνει στο γαλλικό πρωτάθλημα, επειδή είναι πιο ανταγωνιστικό από το ελληνικό.

"Ελπίζω σε αίσιο τέλος" (video)



"Ελπίζω σε αίσιο τέλος" (video)
12/11/2010
Την ελπίδα να υπάρξει αίσιο τέλος για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Κέβιν Μιραλάς στις δηλώσεις του με αφορμή την βράβευσή του ως καλύτερο παίκτη της 9ης αγωνιστικής και για το καλύτερο γκολ: "Εύχομαι ότι είναι να γίνει να γίνει σύντομα. Ελπίζω να υπάρξει ένα καλό τέλος. Για μένα θα ήταν σημαντικό γιατί θα σταματήσουν οι εφημερίδες να ασχολούνται συνεχώς και θα είμαστε συγκεντρωμένοι". Για την βράβευσή του ο Μιραλάς τόνισε: "Θα μπορούσα να πω πως είναι από τα πιο σημαντικά γκολ στη καριέρα μου αφού το έβαλα σε μια ομάδα που μου αρέσει να παίζω. Είναι το πιο σημαντικό".

Δεν δίνει εισιτήρια σε ΠΑΟΚ

Δεν δίνει εισιτήρια σε ΠΑΟΚ
Δεν δίνει εισιτήρια σε ΠΑΟΚ
Δημοσίευση: 12 Νοεμβρίου 2010
Αρνητική ήταν η απάντηση του Ολυμπιακού στο αίτημα του ΠΑΟΚ να βρεθούν οπαδοί του στο "Γ. Καραϊσκάκης" την επόμενη αγωνιστική.
Οι ερυθρόλευκοι για ευνόητους λόγους, επίσημα αρνήθηκαν να δώσουν εισιτήρια στον ΠΑΟΚ για το ματς που θα διεξαχθεί στις 21/11 στο φαληρικό γήπεδο.

Να θυμίσουμε ότι ανάλογη ήταν η απάντηση των Πειραιωτών και στο προ μερικών εβδομάδων αίτημα του Άρη, ο οποίος επίσης ζήτησε εισιτήρια.

Το πλάνο νίκης του Βαλβέρδε στην Κρήτη

Το πλάνο νίκης του Βαλβέρδε στην Κρήτη
12 Νοεμβρίου 2010
O Bαλβέρδε ετοιμάζει το πλάνο νίκης του Ολυμπιακού εναντίον του Εργοτέλη (17:15, Novasports 1) στο "Παγκρήτιο", βασικός ο Μοδέστο, σε ρόλο "κόφτη" ο Ουρτάδο, μέσα ο Φετφατζίδης, στην κορυφή ο Μιραλάς.
Το πλάνο νίκης του Βαλβέρδε στην Κρήτη
O Oλυμπιακός έχει να κερδίσει τον Εργοτέλη στην Κρήτη από τις 25 Φεβρουαρίου του 2007, όταν και είχε επικρατήσει επί των "κιτρινόμαυρων" με σκορ 1-2, χάρις τα γκολ των Παππά και Σέζαρ. Η παράδοση, λοιπόν, δεν είναι υπέρ των ερυθρολεύκων, καθώς έχουν περάσει τρία χρόνια δίχως νίκη στο Ηράκλειο και το απόγευμα (17:15, Novasports 1) του Σαββάτου (13/11) στο "Παγκρήτιο", oι Πειραιώτες θέλουν το "διπλό" για να ξορκίσουν τα "φαντάσματα" του παρελθόντος, αλλά και για να παραμείνουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της Superleague, λίγο πριν το επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ (21/11) στο Φάληρο.

ΠΑΝΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΙΡΑΙΑΣ !!!!!!!!!!!! (photos+video)

Aποθέωση στο Ηράκλειο
Δημοσίευση: 12 Νοεμβρίου 2010
Περίπου 300 φίλαθλοι του Ολυμπιακού, αποθέωσαν την ερυθρόλευκη αποστολή στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στην Κρήτη. Oι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών έγιναν δέκτες της αγάπης των οπαδών τους από την επαρχία, εντυπωσιάστηκαν κυρίως οι νέοι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι χάρηκαν από την εντυπωσιακή υποδοχή που τους ετοίμασαν. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες.
H αποστολή της ομάδας του Ολυμπιακού έφτασε περίπου στις 18:30 το απόγευμα στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου της Κρήτης και περίπου 300 φίλαθλοι της ομάδας, αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, κατά την διάρκεια της άφιξης τους. Τόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε, όσο και οι αθλητές των ερυθρολεύκων, έγιναν δέκτες της αγάπης των οπαδών τους από την επαρχία, με τους νέους παίκτες να εντυπωσιάζονται από την θερμή υποδοχή που τους ετοίμασαν στην μεγαλόνησο. Συνθήματα ακούστηκαν όχι μόνο για τον Ισπανό τεχνικό, αλλά και για τον Μάρκο Πάντελιτς, "τρέλα" για τον Μιραλάς.

Iστορία αναμετρήσεων με Εργοτέλη (videos)

Iστορία αναμετρήσεων με Εργοτέλη
13 Νοεμβρίου 2010
Ο Εργοτέλης μπορεί να μην έχει πολλά χρόνια ζωής, ωστόσο έχει αποδειχτεί σκληρό καρύδι για την μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Σε 5 ματς, ο Θρύλος έχει 1 νίκη, 2 ήττες και 2 ισοπαλίες στην Κρήτη (videos).
Iστορία αναμετρήσεων με Εργοτέλη
Κακός δαίμονας αποτελεί για τον Ολυμπιακό, ο Εργοτέλης και το Παγκρήτιο. Οι ερυθρόλευκοι παραδοσιακά αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην Κρήτη, όταν τίθενται αντιμέτωποι με τους κίτρινους, οι οποίοι έχουν να γνωρίσουν την ήττα τα τελευταία τρία χρόνια.

Βέβαια, οι παραδόσεις είναι για να σπάνε και κάποια στιγμή και η μικρή διαφορά που υπάρχει δείχνει ότι είναι θέμα χρόνου η πλάστιγγα να γείρει υπέρ των Πειραιωτών.

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους διαιτητές της 10ης αγωνιστικής

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους διαιτητές της 10ης αγωνιστικής 

2/11/2010

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τους διαιτητές της 10ης αγωνιστικής
Το www.sport-fm.gr ανοίγει και αυτή την εβδομάδα το αρχείο της διαιτησίας και σας αποκαλύπτει: Την επιβράβευση του Κάκου για τη διαιτησία του στο ντέρμπι των «αιωνίων», τον Γιάχο που σφυρίζει στο Παγκρήτιο αλλά δεν φέρνει ποτέ «διπλό», την περίεργη προϊστορία του Λαμπρόπουλου με τον Αστέρα, την τιμωρία του Καλόπουλου πριν τρία χρόνια στη Β’ Εθνική, τα under του Σιδηρόπουλου και την επιστροφή του Σταθόπουλου στον τόπο του… δήθεν εγκλήματος!

Αναλυτικά όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους διαιτητές των αγώνων της 10ης αγωνιστικής:

Σαν στο σπίτι του… (video)

Σαν στο σπίτι του…13/11/2010

Σαν στο σπίτι του…
Με περίπου 8.000 φιλάθλους στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός θέλει σήμερα το απόγευμα (17:15, Novasports 2) να βάλει τέλος στη δυσμενή παράδοση απέναντι στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και να παραμείνει στη θέση οδηγού στη Σούπερ Λίγκα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αντιμετωπίζει τρία σοβαρά προβλήματα, καθώς εκτός έμειναν οι τραυματίες Μέλμπεργκ, Μπράβο και Ιμπαγάσα, ενώ παρότι ο Τοροσίδης προπονήθηκε κανονικά χθες, είναι αμφίβολο αν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Ο Βάσκος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα και υπάρχουν ερωτηματικά για 2-3 θέσεις.

ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Πρόγραμμα Τηλεοπτικών Μεταδόσεων

Οι παρακάτω μεταδόσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα 13/11/2010

Superleague 10η Αγωνιστική

Άντε πάλι!

Οι εκλογές ξανάρχονται και 
σπάνε και πάλι στα δύο την αγωνιστική!

Και να ‘ταν η μόνη… ζημιά!

Οι «δικέφαλοι» (ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) θέλουν να σπάσουν καρδιές…

Ο Ολυμπιακός να σπάσει την «κακοδαιμονία» που του ‘χει φτιάξει ο Εργοτέλης στην Κρήτη.

Ο Παναθηναϊκός να ΜΗ «σπάσει τα μούτρα» του με τη Λάρισα.

Δείτε αναλυτικά τη «ζημιάρα» 10η αγωνιστική, που φυλά για το τέλος το ντέρμπι Ηρακλή-Άρη

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Πρόστιμο 3 εκ. ευρώ στον "ύποπτο" μάνατζερ

Τελευταία ενημέρωση: 12.11.2010 | 10:03
Πρόστιµο ύψους 3 εκατ. ευρώ επέβαλλε το ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης, στον µάνατζερ ποδοσφαίρου Α.Τ., που διατηρούσε στον τραπεζικό του λογαριασµό αδήλωτες καταθέσεις που προήλθαν από "ύποπτες πηγές".
Οπως προέκυψε από την άρση του τραπεζικού απορρήτου και αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ", τα χρήµατα προέρχονταν είτε από εµβάσµατα αθλητικών παραγόντων είτε από κέρδη στο ποδοσφαιρικό στοίχηµα, ενώ είχε διαπιστωθεί ότι ποσά στον λογαριασµό κατέθεταν ακόµη και διαιτητές, στοιχείο που δηµιουργεί υπόνοιες για στηµένα παιχνίδια.

Βλέπει Κοντσάνζο ο Ντάρκο (video)

Βλέπει Κοντσάνζο ο Ντάρκο 
12 Νοεμβρίου 2010
Δίχτυα στην Ελβετία ρίχνει ο Ολυμπιακός, ο οποίος χτενίζει την Ευρώπη για να βρει τον άξιο διάδοχο του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος το καλοκαίρι θα κρεμάσει τα... γάντια του.
Βλέπει Κοντσάνζο ο Ντάρκο
Ο υπεύθυνος μεταγραφών της ΠΑΕ, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Γαύρος" θα παρακολουθήσει τον πορτιέρο της Βασιλείας, Φράνκο Κονστάνζο στην αναμέτρηση με την Τουν.

Ο Κάκος δεν παίζει με ΠΑΟΚ

Ο Κάκος δεν παίζει με ΠΑΟΚ
Επιμέλεια: Ο Ερυθρός Κατάσκοπος
  11 Νοεμβρίου 2010

Έπιασαν τόπο οι κινήσεις του Ολυμπιακού και ο Τάσος Κάκος δεν θα διευθύνει τον αγώνα Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, την μεθεπόμενη Κυριακή (21/11). Ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr έχει το θέμα.
Ο Κάκος δεν παίζει με ΠΑΟΚ
Να που για μία ακόμη φορά έπιασαν τόπο οι κινήσεις της διοίκησης του Ολυμπιακού. Ο Τάσος Κάκος δεν θα παίξει στο ντέρμπι της άλλης Κυριακής (21/11), μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη! Από την στιγμή που ορίστηκε στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ αυτής της αγωνιστικής.

Πρόστιμο 2.500 ευρώ

Πρόστιμο 2.500 ευρώ
11 Νοεμβρίου 2010
Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Super League τιμώρησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός με πρόστιμο 2.500 ευρώ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της πειραϊκής ομάδας, στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο (6/11, 5-0).
Πρόστιμο 2.500 ευρώ
Την Πέμπτη (11/11) ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με πρόστιμο ύψους 2.500 ευρώ για το ματς του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" κόντρα στον Πανιώνιο, όπου οι ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν με το εντυπωσιακό 5-0.

Σύμφωνα με την ετυμηγορία της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League, η ποινή επιβλήθηκε "για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της ΠΑΕ Ολυμπιακός".

Στα δικαστήρια πάνε την διοίκηση οι βολεϊμπολίστες του Παναθηναϊκού!

Μετά από μαραθώνιες συζητήσεις οι παίκτες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να στραφούν νομικά κατά του προέδρου του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιου και του προέδρου του ΤΑΑ, Θοδωρή Λιακόπουλου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού. Μετά από πολύωρες συζητήσεις οι παίκτες πήραν την απόφαση να στραφούν νομικά κατά των παραγόντων που έβαλαβ τις υπογραφές στα συμβόλαια τους.
 
Οι βολεϊμπολίστες του “τριφυλλιού” είναι αποφασισμένοι να οδηγήσουν στα δικαστήρια τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Μιχάλη Κίτσιο και τον πρόεδρο του ΤΑΑ Θεόδωρο Λιακόπουλο, προκειμένου να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα όχι μόνο της σεζόν που τρέχει αλλά και της περιόδου 2009-10.

Ο αρχηγός της ομάδας, Σωτήρης Πανταλέων ενημέρωσε τον Λιακόπουλο ότι οι αθλητές δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη προς την παρούσα διοίκηση του Ερασιτέχνη, καθώς αθέτησε διαδοχικές συμφωνίες που έχουν γίνει από τον περασμένο Ιούνιο.
 
Την Παρασκευή, μάλιστα, αναμένεται να βγάλουν ανακοίνωση όπου θα εξηγούν την στάση τους.

ΤΟΝ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ ΤΟΝ ΡΟΥΚΑΒΙΝΑ?????

Γυαλιά – καρφιά” έγιναν τα αποδυτήρια της Ντίναμο Ζάγκρεμπ μετά από επεισόδιο που είχε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού με τον συμπαίκτη του, Αντέμι.

 
Η κόντρα των δύο παικτών ξέσπασε στον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο τη Ζαντάρ, για μια λάθος πάσα. Το παιχνίδι… χόντρυνε στα αποδυτήρια, αφού ο Ρουκάβινα περίμενε τον Αντέμι με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια.Η διοίκηση της ομάδα της Κροατίας εξετάζει την τιμωρία των δύο παικτών, ενώ βέβαιο θεωρείται πως θα λείψουν από τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με την Σπλιτ.

Νέες αποκαλύψεις για τα λεγόμενα Μαρινάκη στη Super League

Νέες αποκαλύψεις για τα λεγόμενα Μαρινάκη στη Super League


Νέες αποκαλύψεις για τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη στη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ και σε τετ α τετ που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη. Τι λέει ο Νίκος Πατέρας για τον Δαλούκα.
Νέες αποκαλύψεις σήμερα σε δημοσίευμα του «Goal News» για τα λεγόμενα του Βαγγέλη Μαρινάκη στην συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να είπε: «Όχι μόνο ξέρω τι έκανε πέρυσι ο Παναθηναϊκός, αλλά μέχρι και τι έγινε στα παιχνίδια Πανσερραϊκού – ΟΦΗ στην Β’ εθνική.
Μάλιστα χθες το βράδυ ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού έλεγε: «Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν με καλέσει ο εισαγγελέας, θα πάω να πω όλα όσα ξέρω».
Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ο Νίκος Πατέρας περνάει στην αντεπίθεση λέγοντας: «Μόνο εγώ ξέρω για ποιους λόγους τα βάλανε με τον Δαλούκα. Όχι για το Άρης – Παναθηναϊκός. Για άλλη δουλειά».
Τέλος κατά την συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ ο Μαρινάκης φέρεται να είπε στον Σταύρο Αδαμίδη της ΑΕΚ, σε τετ α τετ που είχαν: «Εγώ θα είμαι άλλα είκοσι χρόνια στον Ολυμπιακό, εσύ του χρόνου μπορεί να είσαι υπάλληλος σε κάποιο δικηγορικό γραφείο. Γιατί για να έχεις δικό σου δεν μπορείς».
Οι τόνοι ανεβαίνουν επικίνδυνα και μένει να δούμε που θα οδηγήσει αυτή η κόντρα που έχει ανοίξει μεταξύ των τριών ομάδων του λεκανοπεδίου.

Εννέα ευρωπαϊκοί σύλλογοι «βλέπουν» Φετφατζίδη!

Εννέα ευρωπαϊκοί σύλλογοι «βλέπουν» Φετφατζίδη!


Προσηλωμένος στον Ολυμπιακό και αποφασισμένος να δουλέψει σκληρά κλείνοντας τ’ αυτιά του στις «σειρήνες» από το εξωτερικό δηλώνει ο Γιάννης Φετφατζίδης.
«Ευχαριστώ, αλλά εδώ καλά-καλά δεν έχω παίξει στον Ολυμπιακό. Αφήστε πρώτα να παίξω στην ομάδα μου. Να παίξω φέτος, του χρόνου και μέχρι τότε δεν μπορούμε να συζητάμε τέτοια θέματα», είναι η απάντηση που δίνει ο «Φέτφα» στις κρούσεις των μάνατζερ, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφημερίδας «SportDay».
Πολλοί οι «μνηστήρες»
Την ίδια ώρα, ο νεαρός άσος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, βρίσκεται υπό στενή παρακολούθηση από εννέα ομάδες της Ευρώπης. Πρόκειται για τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Βαλένθια από Ισπανία, τις Ντόρτμουντ, Αμβούργο από τη Γερμανία, τη Μάντσεστερ από την Αγγλία (θα βρεθεί στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ), τη Μίλαν από την Ιταλία, τη Ρόμα από την Ιταλία και τις Λυών, Μπορντό από τη Γαλλία.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Στο πόδι το νησί

Στο πόδι το νησί 
 Βασίλης Λαπατάς12 Νοεμβρίου 2010
Σε "Γ. Καραϊσκάkης" αναμένεται να μετατρέψουν το Παγκρήτιο Στάδιο οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι έτοιμοι να καταρρίψουν το ρεκόρ της σεζόν 2004-05. Ο Μιραλάς και η παρέα του ρίχνουν στα σχοινιά τον "Ρίμπο".
Στο πόδι το νησί
Βροντερό "παρών" αναμένεται να δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού στον Σαββατιάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη. Η Κρήτη βρίσκεται στο... πόδι, καθώς τα 8.000 εισιτήρια που δόθηκαν από τον Εργοτέλη έχουν αποδειχτεί λίγα με τους ερυθρόλευκους φιλάθλους να ψάχνουν με κάθε τρόπο ένα μαγικό χαρτάκι προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά την αρμάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Και οι Νέοι για το διπλό

Και οι Νέοι για το διπλό
11/11/2010 21:02:23
Ανακοινώθηκε η αποστολή της ομάδας Νέων για τον αγώνα με τον Εργοτέλη. Ο Αλέξης Αλεξανδρής έχει συμπεριλάβει στην αποστολή τους: Λεάντρο, Πάνουελ, Βάντερσον, Αποστολόπουλος, Αριανούτσος, Βλάχος, Γκαβασιάδης, Διαμαντάκος, Διβανές, Ιατρού, Κλωνάρης, Κοτσαρίδης, Λυκογιάννης, Μπάμποβιτς, Πετρόπουλος, Ρέτζο, Σιώπης και Σούλης. Ο αγώνας διεξάγεται το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι.

Απίστευτο δημοσιεύμα!

Απίστευτο δημοσιεύμα!
11/11/2010
Δεν είναι φωτομοντάζ ούτε τρικ. Πρόκειται για πραγματικό δημοσίευμα σε εφημερίδα πράσινης απόχρωσης το οποίο αναφέρει τα... καλύτερα για τον Μιραλάς. Σε σημερινό κείμενο λοιπόν αναγράφεται: "Αύριο θα βραβευτεί ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος, όπως συνηθίζει, μοιράζει σπέρμα προς κάθε κατεύθυνση"! Τα ίχνη του δημοσιογράφου αγνοούνται...

"Εμείς μιλάμε με πράξεις"

"Εμείς μιλάμε με πράξεις"
ΛΑΜΠΡΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ 11/11/2010
ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟΣε αντίθεση ότι συμβαίνει τις τελευταίες ώρες στον Παναθηναϊκό, στον Ολυμπιακό ρίχουν τους τόνους για το θέμα της Σούπερ Λίγκας και βάζουν τα πράγματα στην θέση τους, μετά τα όσα ακούστηκαν.

«Εμείς στηρίζουμε την ενότητας της Σούπερ Λίγκας το έχουμε αποδείξει με πράξεις. Δεν μασάμε τα λόγια μας και ότι είχαμε να πούμε το είπαμε δημόσια κοιτόντας τους όλους στα μάτια. Δεν μένουμε σε αντιπαραθέσεις».

Αυτή είναι η γραμμή πλεύσης στον Ολυμπιακό για το εξώδικο που απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στη Σούπερ Λίγκα. Η ερυθρόλευκη διοίκηση δεν θέλει να δυναμιτίσει, το κλίμα, ότι έχει να πει το λέει με πράξεις και εκεί θέλει να μείνει.

Στα χέρια της Δικαιοσύνης τα στημένα (video)

1/11/2010 17:38:57

Στα χέρια της Δικαιοσύνης τα στημένα

 
Tελειωμό δεν έχει η υπόθεση σχετικά με τα «στημένα» παιχνίδια αφού πλέον  θα λάβει δράση η Δικαιοσύνη και ο ΣΔΟΕ με τον «φάκελο» να περιλαμβάνει 15 αγώνες από τους οποίους οι τρεις είναι της περσινής Σούπερ Λιγκ. Το πρωί της Πέμπτης ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής, ξεκαθάρισε πως ο δικαιοσύνη και ο ΣΔΟΕ θα επιληφθεί της κατάστασης ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, εξέδωσε ανακοίνωση όπου δεν κάνει γνωστό το πότε παρέδωσε η ΟΥΕΦΑ τον φάκελο με τα ύποπτα ματς σε ελληνικά χέρια.

Απάντηση στο εξώδικο του Παναθηναϊκού

Απάντηση στο εξώδικο του Παναθηναϊκού
11 Νοεμβρίου 2010
H Διοργανώτρια αρχή του Πρωταθλήματος απάντησε στο εξώδικο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάνοντας λόγο για ενότητα και κοινή πορεία στο τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League.
Απάντηση στο εξώδικο του Παναθηναϊκού
Απάντηση στη εξώδικο που απέστειλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έδωσε η Super League, στην οποία κάνει λόγο για ενότητα και κοινή πορεία στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ., ξεκαθαρίζοντας, παράλληλα, πως το αίτημα του "τριφυλλιού" για να πάρει τα αντίγραφα των πρακτικών του Δ.Σ. θα τεθεί επί τάπητος στην επόμενη συνεδρίαση του.

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

"Θέλει να μείνει ο Τόρο, ενδιαφέρον για Μόρα"

 
"Θέλει να μείνει ο Τόρο, ενδιαφέρον για Μόρα"
  11/11/2010

Για ένα ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό και έναν άλλον που αγωνίζεται στους "ερυθρόλευκους" μίλησε ο μάνατζερ Γιώργος Καζιάνης.

Ο Έλληνας ατζέντης που βρίσκεται στην Ιταλία για συνάντηση με τη διοίκηση της Μπολόνια για τον πελάτη του Βαγγέλη Μώρα, μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, αλλά και για τον Βασίλη Τοροσίδη, τον οποίο επίσης εκπροσωπεί.

"Θέλει να μείνει"

Σχετικά με τον Βασίλη Τοροσίδη, ο κ. Καζιάνης τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να φορά τα "ερυθρόλευκα" και προανήγγειλε συνάντηση με τη διοίκηση.

Μένει εκτός ο Μέλμπεργκ

Μένει εκτός ο Μέλμπεργκ
11 Νοεμβρίου 2010
Ο Όλοφ Μέλμπεργκ έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν προλαβαίνει εκτός απροόπτου το ματς με τον Εργοτέλη το Σάββατο. Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Τοροσίδης, όλα καλά με τον Νέμεθ.
Μένει εκτός ο Μέλμπεργκ
Αν και... βράχος, εντούτοις στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να δικαιολογήσει τον χαρακτηρισμό του. Ο Όλοφ Μέλμπεργκ έκανε ατομικό πρόγραμμα την Πέμπτη στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπερ σημαίνει ότι ελαχιστοποιούνται οι ελπίδες του για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι του Σαββάτου (17:15) με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο για την 10η αγωνιστική της Super League.

NΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΠΑΤΕΡΑ

Το παιχνίδι των "αιωνίων" έχει χοντρύνει πλέον για τα καλά. Μετά τα όσα φέρεται να είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης στο ΔΣ της Σούπερ Λίγκας για τον τρόπο που κατέκτησε το περυσινό πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, οι πράσινοι πέρασαν στην αντεπίθεση και ζήτησαν τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του διοικητικού συμβουλίου.

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα φέρεται να είπε κατά τη διάρκεια του ΔΣ και ενώ τα μικρόφωνα και οι κάμερες είχαν κλείσει ότι ο Παναθηναϊκός πέρυσι κατέκτησε ένα πρωτάθλημα που δεν ήταν καθαρό, ενώ απαντώντας σε ερώτηση που του έκανε ο Γιάννης Βεκρής πρόσθεσε ότι ο Κύριος Πατέρας επηρέαζε τους διαιτητές.
 
Ο Παναθηναϊκός πέρασε στην αντεπίθεση και θέλοντας να διαπιστώσει επίσημα αν αυτά που δημοσιεύονται στον Τύπο έχουν ειπωθεί από τον κύριο Μαρινάκη έστειλε εξώδικο στη Σούπερ Λίγκα ζητώντας τις απομαγνητοφωνημένες συζητήσεις που έγιναν στο ΔΣ.

Εισιτήρια για το Καραϊσκάκη ζήτησε ο ΠΑΟΚ

Εισιτήρια για το Καραϊσκάκη ζήτησε ο ΠΑΟΚ


Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε εγγράφως από τον Ολυμπιακό εισιτήρια, ώστε φίλαθλοι του Δικεφάλου να βρεθούν στο «Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής.
Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης επιθυμεί ο κόσμος να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας στο Φάληρο σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα της Σούπερ Λιγκ. Έτσι, σήμερα ο ΠΑΟΚ ζήτησε και εγγράφως από τους Ερυθρόλευκους να του παραχωρηθούν εισιτήρια για το ματς της 11ης αγωνιστικής.
Αν ο Ολυμπιακός δεχθεί το ποσοστό των εισιτηρίων που θα δώσει θα φθάνει στο 5%, δηλαδή 1500 εισιτήρια. Βέβαια αν υπάρξει συμφωνία θα δώσει και ο ΠΑΟΚ εισιτήρια για το ματς του δεύτερου γύρου στην Τούμπα.

ΕΠΟ «Όλα στο φως για τους ύποπτους αγώνες»!

ΕΠΟ «Όλα στο φως για τους ύποπτους αγώνες»!


Θέση για τα στημένα πήρε η Ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με ανακοίνωση την οποία εξέδωσε την Πέμπτη (11/11). Η ΕΠΟ εξηγεί γιατί απευθύνθηκε στη τακτική δικαιοσύνη και όχι την αθλητική και επιμένει στην δημιουργία Ανεξάρτητης Αρχής/Επιτροπής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η θέση της ΕΠΟ για τα ύποπτα παιχνίδια είναι σαφής και καθαρή: όλα στο φως και όποιος ευθύνεται να πληρώσει. Από κει και πέρα,  κάθε στοιχείο που έχει ληφθεί από την UEFA για ύποπτους στοιχηματικά αγώνες, πήρε χωρίς δεύτερη σκέψη το δρόμο προς την τακτική δικαιοσύνη.

Στις 21,22, και 23 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Στις 21,22, και 23 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

ΦΩΤΟ NEWSIT
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το σύστημα διεξαγωγής, στην πέμπτη φάση, οι 16 ομάδες θα δώσουν 8 απλούς αγώνες στο γήπεδο της ομάδας που θα κληρωθεί γηπεδούχος. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα γίνει επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου, ενώ τα εκτός έδρας γκολ δεν μετρούν διπλά.
 
Το πρόγραμμα της φάσης των “16”:

21/12
Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραϊκός 15:30
Ατρόμητος – Καβάλα 17:30
 
22/12
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 15:30
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός 17:30
Παναθηναϊκός – Τρίκαλα 20:00
 
23/12
Εθνικός Αστέρας – Διαγόρας 15:30
Ηρακλής – Κέρκυρα 17:30
Λάρισα – ΑΕΚ 20:00

Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από το CONN-X TV Sports.

Εξώδικο Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα!

Εξώδικο Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα! 

11/11/2010, 12:50

Εξώδικο Παναθηναϊκού στη Σούπερ Λίγκα!  
 
Για δημιουργία εντυπώσεων μέσω «διαρροών» προς τον Τύπο κατηγορεί τη Σούπερ Λίγκα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και απέστειλε εξώδικο για όσα κυκλοφόρησαν από τους διαλόγους στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΔΣ της διοργανώτριας αρχής. «Οι ανέξοδοι λεονταρισμοί πίσω από κλειστές πόρτες και εκτός πρακτικών με επιλεκτικές και αποσπασματικές διαρροές με στόχο τη δημιουργία εντυπώσεων πρέπει κάποια στιγμή είτε να σταματήσουν είτε να συνοδεύονται και από το ανάλογο κόστος», αναφέρουν οι «πράσινοι» σε ανακοίνωσή τους.

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών
Επιμέλεια: Στέλιος Κυριάκογλου
10 Νοεμβρίου 2010

Το RedPlanet.gr αναλύει την αγωνιστική παρουσία των παικτών του Ολυμπιακού, στη νίκη επί της Σαρλερουά με 86-78, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Euroleague.
Η κριτική των παικτών
«Επαγγελματική» νίκη για τον Ολυμπιακό απέναντι στην Σαρλερουά, 86-78, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν ως και 19 πόντους, αλλά ουδέποτε πάτησαν πραγματικά το γκάζι. Πάμε να δούμε τι έκανε ο καθένας ξεχωριστά.

Νίλσεν: "Κάναμε καλή δουλειά" (video)

Νίλσεν: "Κάναμε καλή δουλειά"
  10 Νοεμβρίου 2010
Ευχαριστημένος από την εικόνα του Ολυμπιακού στα πρώτα 30 λεπτά του ματς με την Σαρλερουά έμεινε ο Ματ Νίλσεν, αν και τόνισε ότι πρέπει να διορθωθούν τα λάθη της τελευταίας περιόδου. Δείτε το βίντεο.
Νίλσεν: "Κάναμε καλή δουλειά"
Ο Ματ Νίλσεν μίλησε μετά το τέλος του αγώνα, ξεκαθαρίζοντας ότι τα λάθη της τελευταίας περιόδου πρέπει να διορθωθούν, αν και δεν αμαυρώνουν τα υπόλοιπα 30, όπου ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος από την Σαρλερουά.

Οι δηλώσεις από τα αποδυτήρια (video)

Οι δηλώσεις από τα αποδυτήρια
11 Νοεμβρίου 2010
3 Oι Νεστέροβιτς και Λούκας, μίλησαν μετά το τέλος του αγώνα, στα αποδυτήρια της ομάδας. O Σλοβένος σέντερ, τόνισε, πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να βρεί τσ σωστά σχήματα στις πεντάδες του και τόνισε πως έχει σαν στόχο να φτάσει στο Final-4. Η κάμερα του RedPlanet.gr, βρέθηκε εκεί, δείτε τα βίντεο.
Οι δηλώσεις από τα αποδυτήρια
Ο MVP της αναμέτρησης, ήταν χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Ράσο Νεστέροβιτς, ο οποίος σημείωσε στον αγώνα 18 πόντους, δίχως να χάσει σουτ στο παιχνίδι, καθώς πέτυχε 8/8 δίποντα, ενώ είχε και 2/2 βολές. O Σλοβένος σέντερ, ο οποίος μάζεψε παράλληλα και 6 ριμπάουντ, έχοντας κυριαρχήσει κάτω και από τις δύο ρακέτες, δίχως να αντιμετωπίσει πρόβλημα από τους ψηλούς της Σαρλερουά, μίλησε μετά το τέλος του αγώνα στο αποδυτήρια του Ολυμπιακού, όπως και ο Τζαμόντ Γκόρντον.

Oλυμπιακός - Σαρλερουά 86-78 (video)

Oλυμπιακός - Σαρλερουά 86-78
Επιμέλεια: Νότης Ψιλόπουλος
  10 Νοεμβρίου 2010

Με... σβηστές μηχανές ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του και νίκησε πανεύκολα στο ΣΕΦ με 86-78 την Σαρλερουά, φτάνοντας τους έξι βαθμούς έπειτα από τέσσερις αγώνες στον δεύτερο όμιλο. Εξαιρετικός ο Ράσο Νεστέροβιτς με 18 πόντους και 8/8 δίποντα, ενώ ο Σπανούλης είχε 15 πόντους.
Oλυμπιακός - Σαρλερουά 86-78
Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 3η του νίκη στην Ευρωλίγκα, νικώντας την Σαρλερουά στο ΣΕΦ με σκορ 86-78, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής. Οι ερυθρόλευκοι δεν εντυπωσίασαν, αλλά κρατούν το αποτέλεσμα, έχοντας για MVP στην αναμέτρηση τον κορυφαίο Ράσο Νεστέροβιτς, ο οποίος σημείωσε 18 πόντους, δίχως να χάσει σουτ (8/8δ, 2/2β) στην αναμέτρηση, ενώ μάζεψε και 6 ριμπάουντ. Εξαιρετική εμφάνιση και από τον Βασίλη Σπανούλη, πέτυχε 15 πόντους (10/10β.) και οργάνωσε ιδανικά το παιχνίδι των ερυθρολεύκων, μοιράζοντας 8 ασίστ. Λίγος κόσμος στο ΣΕΦ, περίπου 3.500 και το γεγονός προβλημάτισε.

Ετοιμάζει μπάσιμο για τον Μανιάτη ο Ολυμπιακός!

Ετοιμάζει μπάσιμο για τον Μανιάτη ο Ολυμπιακός!


Ο Γιάννης Μανιάτης αποτελεί σύμφωνα με τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού μία πολύ καλή λύση για τη δεξιά πλευρά των «ερυθρολεύκων» σε περίπτωση που δεν «τρέξουν» οι περιπτώσεις των Νεγκό και Φοφανά.
Μία αξιόπιστη λύση για τη δεξιά πλευρά της αμυντικής του γραμμής ψάχνει ο Ολυμπιακός και πλέον στο «μπλοκάκι» των Πειραιωτών έχει προστεθεί και το όνομα του αρχηγού του Πανιωνίου, Γιάννη Μανιάτη.
Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν φυσικά και τις περιπτώσεις των Λοϊκ Νεγκό της Ναντ και του Γουεϊντά Φοφανά της Χάβρης αλλά τις τελευταίες ώρες ο 24χρονος Έλληνας δεξιός οπισθοφύλακας δείχνει να… ανεβαίνει στις προτιμήσεις των ιθύνοντων του Ολυμπιακού.
Όπως είναι γνωστό, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αποκτήσουν έναν ακόμη δεξί αμυντικό, ώστε με δεδομένη και την παρουσία του Βασίλη Τοροσίδη να υπάρχει υπεροπλία στην συγκεκριμένη θέση.
Αξίζει να σημειωθεί, λοιπόν, ότι αν οι άνθρωποι του Πανιωνίου δεν ζητήσουν… λαγούς με πετραχήλια, τότε ίσως γίνει κίνηση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη.

Μπόχα! «Στημένα» ματς και στην Super League!

Μπόχα! «Στημένα» ματς και στην Super League!


Η φημολογία των τελευταίων ημερών επιβεβαιώνεται. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm, η ΕΠΟ έχει ήδη παραδώσει στον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή ένα νέο (τον τέταρτο κατά σειρά) φάκελο που απέστειλε η ΟΥΕΦΑ και περιλαμβάνει ύποπτα να έχουν στηθεί παιχνίδια. Συγκεκριμένα, πρόκειται για 15 ματς της περσινής σεζόν, εκ των οποίων τα τρία φέρονται να είναι της Σούπερ Λίγκας και τα υπόλοιπα 12 της Β’ Εθνικής. Τον δρόμο προς την Εισαγγελία παίρνει ο φάκελος.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για 15 ματς της περσινής σεζόν, εκ των οποίων τα τρία φέρονται να είναι της Σούπερ Λίγκας και τα υπόλοιπα 12 της Β’ Εθνικής. Τον δρόμο προς την Εισαγγελία παίρνει ο φάκελος.
Τα 15 ύποπτα παιχνίδια που παρέδωσε η ΕΠΟ στη ΓΓΑ, θα παραδοθούν την Πέμπτη ή την Παρασκευή στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και θα προστεθούν στα υπόλοιπα 27 που έχουν ήδη σταλεί από πέρυσι (οι εισαγγελικές αρχές έχουν στα χέρια τους τα 23 εκ των 27).
Όπως προαναφέραμε, από τα 15 ματς που περιλαμβάνει ο τέταρτος κατά σειρά φάκελος, τα τρία φέρονται να είναι παιχνίδια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Θυμίζουμε πως δεν είναι τα πρώτα της μεγάλης κατηγορίας που χαρακτηρίζονται από την ΟΥΕΦΑ ως ύποπτα. Σύμφωνα με τη λίστα που δόθηκε πέρυσι στη δημοσιότητα και παραδόθηκε στη Βουλή, ερευνώνται ήδη οι αναμετρήσεις Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννινα 1-2 (10/1/2010) και Πανθρακικός-Πανιώνιος 0-1 (14/3/2010) που χαρακτηρίστηκαν από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία ως «ελαφρώς ύποπτα».