ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Απέκτησε και το woop.gr του Αλαφούζου ο Μαρινάκης

Απέκτησε και το woop.gr του Αλαφούζου ο Μαρινάκης


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει μπει για τα καλά στον χώρο των ΜΜΕ και “χτυπάει” σε όλα τα μέτωπα.
Μετά την τηλεόραση (ΣΚΑΪ, προσπάθεια για SPORT TV), τις εφημερίδες (Stadio by metro, “Καρφί”), o ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, σύμφωνα με την εφημερίδα “ΦΩΣ” και το ρεπορτάζ του Ν. Μαυρομμάτη, απέκτησε το www.woop.gr.
Πρόκειται portal του ομίλου Αλαφούζου, το οποίο εκτός των άλλων θα μεταδίδει ζωντανά και τα εντός έδρας παιχνίδια του Ολυμπιακού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, εκτός από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού, το woop θα δείχνει και ένα παιχνίδι από την Ισπανία, ενώ θα “χτυπήσει” και άλλα τηλεοπτικά δικαιώματα.
Μάλιστα τα γραφεία του portal μεταφέρονται πια στην Κηφισίας μαζί με την METRO.
(Πηγή) soccerplus.gr

Το «όχι» του Μαρινάκη στην περίπτωση του Ροναλντίνιο!



Το «όχι» του Μαρινάκη στην περίπτωση του Ροναλντίνιο!


Ο Ροναλντίνιο (ξανά)προτάθηκε στον Ολυμπιακό από τον αδερφό του, αλλά ο Μαρινάκης έκανε πίσω. Το «μεγάλο» συμβόλαιο και κάποιες άλλες παράμετροι που τον οδήγησαν στην απόφαση.
Ο μεσογειακός τρόπος ζωής φαίνεται ότι δεν αφήνει αδιάφορο τον «Ρόνι», αφού μετά την Ιταλία ψάχτηκε να έρθει και στην Ελλάδα. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ο αδερφός του και μάνατζέρ του, τον πρότεινε στον Ολυμπιακό.

Ο ρόλος αστυνομίας και ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη για τους Χούλιγκανς

Ο ρόλος αστυνομίας και ΜΜΕ στη Θεσσαλονίκη για τους Χούλιγκανς


Οι χούλιγκαν έχουν μετατρέψει τους δρόμους της Θεσσαλονίκης σε πεδίο μάχης και δεν φαίνεται ότι η κατάσταση μπορεί να εκτονωθεί. Ποιος είναι ο ρόλος της Αστυνομίας και των ΜΜΕ στην συμπρωτεύουσα;
Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ-έρευνα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για το σκηνικό βίας που έχει στηθεί στη Θεσσαλονίκη με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή.
Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Αποθέωση ΠΑΟ με… πάσα Παπανδρέου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποθέωση ΠΑΟ με… πάσα Παπανδρέου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έστω και από σπόντα, ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στην... Τουρκία, στη διάρκεια της επίσκεψης του Γιώργου Παπανδρέου έπειτα από την πρόσκληση του Ταγίπ Ερντογάν για την ετήσια σύνοδο των Τούρκων πρεσβευτών, η οποία διεξάγεται στο Ερζερούμ.
Αποθέωση ΠΑΟ με… πάσα Παπανδρέου! (ΒΙΝΤΕΟ)
Οι δύο πρωθυπουργοί παρέστησαν στην τελετή εγκαινίων της Παγκόσμιας Πανεπιστιμιάδας, που φιλοξενείται στην ίδια πόλη.

Όταν πήρε το λόγο ο Γιώργος Παπανδρέου, ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κύριο Ερντογάν που ήρθε στην Αθήνα και υπογράψαμε μαζί στο Παναθηναϊκό Στάδιο τη συμφωνία της Ολυμπιακής Εκεχειρίας", με τον Ερντογάν να προσθέτει: "Ήταν ωραία η εμπειρία του Παναθηναϊκού".

Μέσα, λοιπόν, από αυτό το μπέρδεμα του Ερντογάν (ανέφερε το Καλλιμάρμαρο λες και είναι η έδρα του Παναθηναϊκού) προέκυψε αποθέωση για το «τριφύλλι»...

Τέλος στα σενάρια επιστροφής του έβαλε ο Νικόλας Πατέρας!

Τέλος στα σενάρια επιστροφής του έβαλε ο Νικόλας Πατέρας!


Όπως σας έχει γράψει το gazzetta.gr, ο Νικόλας Πατέρας δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Από τη στιγμή μάλιστα που οι… πολυμετοχικοί δεν μιλάνε μεταξύ τους, δεν μπορούν ούτε ΔΣ να κάνουν!
Ο Τζόνι Βεκρής μετράει μέρες. Για την ακρίβεια μέχρι τις 17 Ιανουαρίου. Μετά αποχωρεί και παραδίδει τη σκυτάλη στον «Άγνωστο Χ». Μάλιστα το σκέφτεται και αν θα παραμείνει σαν απλό μέλος του ΔΣ.
Από την άλλη ούτε ο Γόντικας επιθυμεί να πάρει στα χέρια του το «καράβι» μέχρι το καλοκαίρι, αλλά αν ο Γ. Βαρδινογιάννης θέλει να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό και μείνει δίπλα στην ομάδα, τότε το σκέφτεται.

"Η ΑΕΚ είναι στην χειρότερη θέση από όλους!"

"Η ΑΕΚ είναι στην χειρότερη θέση από όλους!"

Κώστας Παπαντωνίου | 7/1/2011 21:09

Ο Μηνάς Γκέκος έκανε την αρχή και ξέσπασε… Προχώρησε στη χρήση μίας ασυνήθιστης φρασεολογίας για τον ίδιο, αλλά είπε τα πράγματα με το όνομα τους: "Η ΑΕΚ είναι μπουρδέλο!". Και γιατί να το κρύψουμε άλλωστε; Η ομάδα που είναι η τελευταία, που έσπασε την κυριαρχία του Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα, δεν μπορεί να καλύψει ούτε τις στοιχειώδεις ανάγκες των παικτών της. Να τους δώσει έναν επίδεσμο, ένα μπουκάλι νερό, λίγο πάγο έστω!



Με τον έλληνα τεχνικό όπως ήταν αναμενόμενο συμφώνησε και ο Αβραάμ Καλλινικίδης με συνέντευξη του στο sport.gr. Ο έμπειρος φόργουορντ αναφέρθηκε στις φανερές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα, αλλά και στα καθημερινά προβλήματα, με τα οποία πρέπει να συμβιβαστεί ο καθένας από όσους έχουν απομείνει στον δικέφαλο. Τα όσα περιγράφει ο έλληνας άσος απεικονίζουν το πώς μία Βασίλισσα κατάφερε να φτάσει να φοράει κουρέλια και να παλεύει για μία στάλα αξιοπρέπεια. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Internet, η μεγάλη αγωνία των παικτών της ΑΕΚ!

Internet, η μεγάλη αγωνία των παικτών της ΑΕΚ!

Ρε παιδιά, ξέρετε ποιο είναι το μεγαλύτερο άγχος που έχουν κάθε φορά οι περισσότεροι παίκτες της ΑΕΚ όταν ταξιδεύουν αποστολή για εκτός έδρας παιχνίδι, όπως καλή ώρα αύριο που θα πάνε στις Σέρρες για το κυριακάτικο ματς; Κι αυτή τη φορά δεν εννοούμε τα στοιχήματα.
Internet, η μεγάλη αγωνία των παικτών της ΑΕΚ!
Αν έχει ίντερνετ! Αυτή είναι η μεγάλη τους αγωνία.

Και κάνουν, μάλιστα, και σαματά αν δεν υπάρχει σύνδεση στο ξενοδοχείο. Καίγονται, δηλαδή, αν θα έχουν facebook τα παιδιά στα δωμάτια για να επικοινωνούν με τον έξω κόσμο. Κι ένας θεός ξέρει τι ώρα πέφτουν για ύπνο.

Ούτε ένας, ούτε δυο ξυπνάνε με κόκκινα μάτια το πρωϊ από τις οθόνες. Κι από το playstation, βέβαια. 

ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ALEX WEB RADIO/TV KAI NA ENHMEΡΩΘΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG TOY....ΚΑΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΣΑΣ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝ LINE PES 11ΑΠΟ ΤΟ PC......

Ο Καλόπουλος στο gazzetta!

Ο Καλόπουλος στο gazzetta!

Από Λευτέρης Ντανοβασίλης | Παρασκευή, 07 Ιανουαρίου 2011 
Ο Καλόπουλος στο gazzetta!
Σχεδόν πάντα μιλούν οι άλλοι για τους διαιτητές. Το gazzetta.gr ανατρέπει τον συντηρητισμό που απαγορεύει στους διαιτητές να απαντούν, σπάει τα... καλούπια και μιλάει με τον διεθνή διαιτητή Δημήτρη Καλόπουλο για όλα!
Ο Δημήτρης Καλόπουλος μιλάει για τον... τέλειο διαιτητή, το κατά πόσο επηρεάζεται, τι κάνει και τι δεν κάνει πριν τα παιχνίδια, πώς προετοιμάζεται, αν αντέχει την πίεση, αλλά και τη... διατριβή Πανεπιστημίου για το 50-50 στους ποδοσφαιρικούς αγώνες!

Συνάντηση Μαρινάκη με τους αρχηγούς

Συνάντηση Μαρινάκη με τους αρχηγούς


Ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, το μεσημέρι της Παρασκευής συναντήθηκε με τους αρχηγούς του ποδοσφαιρικού τμήματος του Θρύλου, Αντώνη Νικοπολίδη και Βασίλη Τοροσίδη.

Ο ισχυρός άντρας του συλλόγου μίλησε με τους δύο ποδοσφαιριστές για τις λεπτομέρειες του εσωτερικού κανονισμού, όπως και για τα πριμ που θα πάρουν οι "ερυθρόλευκοι" παίκτες όταν θα σηκώσουν πρωτάθλημα και κύπελλο.

Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενημερώθηκε και για την κατάσταση της ομάδας αφού ακολουθούν πολλά και δυνατά ματς για το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Έτσι ο πρόεδρος του Θρύλου θέλησε να μάθει την αγωνιστική κατάσταση των "ερυθρολεύκων".

Η μεγάλη επιστροφή

Η μεγάλη επιστροφή

Μετά από 8 μήνες ταλαιπωρίας ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος επανέρχεται στην ενεργό δράση. Ο Ντούσαν Ιβκοβιτς είδε ότι ο Βασιλόπουλος είναι έτοιμος και τον συμπεριέλαβε στην 12άδα για το παιχνίδι του Σαββάτου με την Καβάλα. Ετσι είναι πολύ πιθανό για κάποιο χρονικό διάστημα να δούμε και πάλι τον Βασιλόπουλο να πατάει το παρκέ του ΣΕΦ με την ερυθρόλευκη...

Πανιώνιο ή Γερμανία ο Μήτρογλου!

Πανιώνιο ή Γερμανία ο Μήτρογλου!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε στην πλευρά του Κώστα Μήτρογλου πως δεν πρόκειται να παραχωρηθεί δανεικός σε άλλη ελληνική ομάδα, πλην του Πανιωνίου. Η λύση της Γερμανίας και το ενδεχόμενο παραμονής του παίκτη στο μεγάλο λιμάνι. Αν αποχωρήσει δανεικός ο 23άχρονος επιθετικός, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση στράικερ.
Όπως σας αποκάλυψε το απόγευμα της Παρασκευής (7/1) ο Ερυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr, η συνάντηση ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και την οικογένεια Μήτρογλου (πατέρα και γιο) διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και αποφασίστηκε τη Δευτέρα (10/1) να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του 23άχρονου επιθετικού.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός διεμήνυσε στον διεθνή παίκτη πως ή θα συνεχίσει την καριέρα του στο Πανιώνιο για τους επόμενους έξι μήνες ή να αναζητήσει μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες ομάδα στη Γερμανία για να δοθεί με τη μορφή δανεισμού. Σε άλλη ελληνική ομάδα, πλην Πανιωνίου, δεν πρόκειται να παραχωρηθεί δανεικός.

Δύο αγωνιστικές ο Μανιάτης

Δύο αγωνιστικές ο Μανιάτης

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε με δεδομένες τις απουσίες των Ντουντού Σεαρένσε και Μοϊσές Ουρτάδο θα ήθελε να έχει στην διάθεση του τον Γιάννη Μανιάτη, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, καθώς έχει "προίκα" δύο αγωνιστικές τιμωρίας.
Όπως ενημερώθηκαν οι Πειραιώτες, ο Πανιώνιος είχε δηλώσει τον Γιάννη Μανιάτη να εκτίσει την ποινή του, λόγω καρτών την 17η και την 18η αγωνιστική της Super League.
Ο ΚΑΠ, όμως, δεν ξεκαθαρίζει αν αυτή η τιμωρία μπορεί να τον ακολουθήσει και την επόμενη ομάδα του.

Μοίρασαν χαρά... (video)



Μοίρασαν χαρά... (video)

Για άλλη μία φορά οι παίκτες του Θρύλου μοίρασαν δώρα αλλά και χαρά σε μικρά παιδιά στο νοσοκομείο Τζάνειο. Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ούρκο Πάρντο και Νταβίντ Φουστέρ επισκέφθηκαν το μεσημέρι το νοσοκομείο και υπέγραψαν αρκετά αυτόγραφα. Μαζί τους και ο εκπρόσωπος της διοίκησης κ. Νίκος Καραχάλιος.

SUPER LEAGUE 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

SUPER LEAGUE 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

08/01/2011

 
Μετά την εμβόλιμη αγωνιστική, που έκανε «ποδαρικό» στη Superleague, το τόπι τσουλάει για πρώτη φορά φέτος στο καθιερωμένο… timing!

Αφού, λοιπόν, ο Παναθηναϊκός ανοίξει την αυλαία με τον Άρη, θα προσφέρει στον Ολυμπιακό -είτε το δικαίωμα να ανοίξει τη διαφορά -είτε… άγχος για το ταξίδι στην Κέρκυρα. Από αυτό θα έχει μπόλικο η «στριμωγμένη» ΑΕΚ στις Σέρρες, την ίδια ώρα που ο Αστέρας θα προσπαθεί να το μοιράσει σε ΠΑΟΚ και Τούμπα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Φραστικό επεισόδιο του Τζιμπούρ με τους Δημητριάδη και Αδαμίδη!

Φραστικό επεισόδιο του Τζιμπούρ με τους Δημητριάδη και Αδαμίδη!


Φραστικό επεισόδιο είχαν στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ Τζιμπουρ – Αδαμίδης και Δημητριάδης. Ο παίκτης πήγε στα Σπάτα για να δείξει συνέπεια στις υποχρεώσεις του απέναντι στην ΠΑΕ και τα άκουσε από τους παράγοντες της ΑΕΚ!
Ο Αλγερινός κατόπιν συμβολής του δικηγόρου του και για να μην κατηγορηθεί ότι δεν είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις του απέναντι στην ΑΕΚ, μετά το απολογητικό του υπόμνημα και την προσφυγή, πήγε σήμερα Παρασκευή στα Σπάτα για να προπονηθεί με την ομάδα.
Ο Σταύρος Αδαμίδης και ο Βασίλης Δημητριάδης, όταν είδαν το παίκτη, σύμφωνα με το περιβάλλον του Τζιμπούρ, του επιτέθηκαν φραστικά.
Ο παίκτης δεν αντέδρασε στα λεγόμενα των δύο ανδρών, προκειμένου να αποφύγει την όποια προσωπική προστριβή μαζί τους και απομακρύνθηκε χωρίς να τους πει τίποτα.
(Πηγή) soccerplus.gr

Τα είχε πει ο Αλέφαντος για Τζιμπούρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα είχε πει ο Αλέφαντος για Τζιμπούρ (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίστευτο και όμως ο Νίκος Αλέφαντος είχε προβλέψει από τα Χριστούγεννα το θέμα που θα δημιουργηθεί με τον Αλγερινό στην ΑΕΚ.«Άστον να φύγει! Τι να τον κάνεις! Εγώ έδιωξα τον Μαύρο και έκανε ομάδα η ΑΕΚ μετά», μερικές από τις χαρακτηριστικότερες ατάκες του «Αλέ».
Τα είχε πει ο Αλέφαντος για Τζιμπούρ (ΒΙΝΤΕΟ)
Δύο ημέρες μετά τα Χριστούγεννα, ο Νίκος Αλέφαντος σε αθλητική εκπομπή στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ είχε εκφράσει την αντίθεσή του για το γεγονός ότι ο Τζιμπούρ συνεχίζει να βρίσκεται στην ΑΕΚ.

Ο Σταθόπουλος «σφυρίζει» το Παναθηναϊκός – Άρης

Ο Σταθόπουλος «σφυρίζει» το Παναθηναϊκός – Άρης


Ο Γιώργος Σταθόπουλος θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Αρη στο άδειο ΟΑΚΑ, ενώ ο Ανδρέας Παππάς αυτό στην Κέρκυρα, ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ολυμπιακό.
Αναλυτικά οι διαιτητές της 17ης αγωνιστικής:

Μήτρογλου για Πλατεία ή μήπως για… Τούμπα;

Μήτρογλου για Πλατεία ή μήπως για… Τούμπα;


Σήμερα τελικά θα φανεί που θα δοθεί δανεικός για έξι μήνες ο Μήτρογλου, με τον Πανιώνιο να είναι το φαβορί και τον ΠΑΟΚ να καραδοκεί. Οι Πειραιώτες θέλουν να τον παραχωρήσουν στον Πανιώνιο ως αντάλλαγμα για την απόκτηση των Μανιάτη και Κουμορτζί, όμως υπάρχει και ο ΠΑΟΚ.
Ο Δικέφαλος του Βορρά, θέλει τον νεαρό σέντερ φορ, δεν το έχει όμως εκφράσει επίσημα κι αν αυτό συμβεί, ίσως τα δεδομένα αλλάξουν.
Πάντως, το πρόβλημα του Κώστα Μήτρογλου δεν είναι ο Πανιώνιος, αλλά γενικά το να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής επιθετικός, θέλει να παραμείνει στο μεγάλο Λιμάνι και να πείσει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα που ανήκει.

Αυτά τι είναι;

Αυτά τι είναι;
7 | 1 | 2011

Πολλές φορές, με το παραμικρό, έχουν κατηγορήσει τον κόσμο του Ολυμπιακού. Φέτος στο ΟΑΚΑ, έχει στηθεί… πάρτι. Είτε παίζει ο Παναθηναϊκός είτε η ΑΕΚ. Στο πλαίσιο του αγώνα της Ένωσης με την Κέρκυρα, κυκλοφόρησαν δύο βίντεο που δείχνουν επεισόδια μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ με την αστυνομία. Δεν χρειάζονται άλλες αναλύσεις. Δείτε τα και τα συμπεράσματα δικά σας!

ΑΕΚ: Προσφυγή ο Rafik Djebbour

ΑΕΚ: Προσφυγή ο Rafik Djebbour



rafik djebbour prosfigiΠροσφυγή εναντίον της ΑΕΚ κατέθεσε στην ΕΠΟ ο Rafik Djebbour αξιώνοντας το ποσό των 1,2 εκ. ευρώ και την ελευθερία του. Στα άκρα είναι διατεθειμένος να οδηγήσει το θέμα με την Ένωση ο Αλγερινός επιθετικός καθώς θεωρεί ότι το επεισόδιο με το Manolo Jimenez, μετά από το οποίο ο Ισπανός ζήτησε την αποπομπή του από την ομάδα, δεν ήταν τόσο σοβαρό όσο παρουσιάστηκε από τη διοίκηση και τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Djebbour έχει ήδη κινηθεί δικαστικά εναντίον της ομάδας του, ζητώντας ένα πολύ μεγάλο ποσό, το οποίο, όπως υποστηρίζει του οφείλεται από δόσεις συμβολαίου. Βέβαια, η ΠΑΕ ΑΕΚ υποστηρίζει ότι είναι εντάξει στις υποχρεώσεις της απέναντι στον ποδοσφαιριστή και εκφράζεται η απορία από πού προκύπτει το συγκεκριμένο ποσό.

Διάψευση Κανέλλη για προεδρία

Σε διάψευση της φημολογίας που την ήθελε να είναι υποψήφια για πρόεδρος του Παναθηναϊκού προχώρησε η Λιάνα Κανέλλη.
Με δηλώσεις της στο "Sentra 103,3", η βουλευτής του ΚΚΕ τόνισε πως δεν θα μπορούσε ποτέ να αναλάβει ένα τέτοιο πόστο, τόσο για ιδεολογικούς, όσο και πρακτικούς λόγους.

Επιπλέον, δήλωσε πως οι Πατέρας και Βγενόπουλος έκαναν πολύ μεγάλα λάθη για όσο διάστημα ασχολήθηκαν ενεργά με τα διοικητικά του "τριφυλλιού".
Τέλος, ευχαρίστησε όσους τη σκέφτηκαν για το συγκεκριμένο πόστο, χαρακτηρίζοντάς το τιμή για εκείνη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Τέλος η αποχή για την ομάδα πόλο

Τέλος η αποχή για την ομάδα πόλο
ΟΜΟΦΩΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ…Το μεγαλείο της Ολυμπιακής τους ψυχής απέδειξαν για ακόμα μία φορά οι αθλητές της ομάδας πόλο, καθώς, μετά την σημερινή τους συνάντηση, αποφάσισαν πως θα δώσουν κανονικά το παρών στις υποχρεώσεις της ομάδας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Παρτιζάν, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ετοιμάζεται υποδοχή


Ετοιμάζεται υποδοχή

ΘΑ "ΚΑΕΙ" Η ΚΕΡΚΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ...Μία φορά τον χρόνο ο Ολυμπιακός πάει στην Κέρκυρα και αυτό το περιμένουν πως και πως στο κόκκινο νησί. Οι φίλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονται στην Κέρκυρα ετοιμάζουν υποδοχή στην αποστολή της ομάδας που θα βρεθεί εκεί από το απόγευμα του Σαββάτου. Πραγματική υποδοχή. Όχι 50 άτομα που μαζεύτηκαν όταν πήγε ο Παναθηναϊκός και είχαν να το λένε. Θα βουλιάξει το νησί από την υποδοχή των ερυθρόλευκων…

Ποιο πέναλτι ρε Ουζουνίδη; (video)



Ποιο πέναλτι ρε Ουζουνίδη; (video)

Κάποια στιγμή οι προκλήσεις πρέπει να σταματήσουν μέσα στο Καραϊσκάκη. Δεν μπορεί για μία φάση-θέατρο να ξεσηκώνονται αντιδράσεις, να διαμαρτύρονται και να βγαίνουν ανακοινώσεις. Δηλαδή εάν η φάση δεν ήταν καθαρή και εμφανής, τότε τι θα γινόταν; Καθιστική διαμαρτυρία; Απεργία πείνας; Θα έβγαιναν στους δρόμους; Και αυτός ο Ουζουνίδης ήταν και παραμένει αντιολυμπιακός. Πάντα με το μυαλό στην πρώην του ομάδα, τον Παναθηναϊκό. Του έδωσε όμως την απάντηση που έπρεπε ο Μητρόπουλος…

Χάνουν Θρύλο οι Βιτόλο και Ζουέλα

Χάνουν Θρύλο οι Βιτόλο και Ζουέλα

Χωρίς τους Βιτόλο και Ζουέλα θα παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό στον πρώτο αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου στο Φάληρο (19/1).
Δυο σημαντικές απουσίες θα έχει ο ΠΑΟΚ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" στις 19 Ιανουαρίου, καθώς ελέω τραυματισμών θα απουσιάσουν οι Βίκτορ Βιτόλο και Φρανσίσκο Ζουέλα.
Κατ' αρχάς, ο Ισπανός "κόφτης" βρίσκεται αυτή την περίοδο στην πατρίδα του και την Τενερίφη και όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους του "Δικεφάλου του Βορρά", το τραύμα στο γόνατό του μολύνθηκε με αποτέλεσμα να παραταθεί ο χρόνος παραμονής του εκεί. Μάλιστα, το προσεχές διάστημα θα μεταβεί στην Ισπανία ο γιατρός του ΠΑΟΚ, ώστε να συνομιλήσει με τους γιατρούς του Βιτόλο και να αποφασίσουν από κοινού τι θα γίνει με την περίπτωση του Ισπανού.

Πάντελιτς: "Η ομάδα είναι φανταστική"

Πάντελιτς: "Η ομάδα είναι φανταστική"

Απόλυτα ικανοποιημένος από τους πρώτους του μήνες στον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Μάρκο Πάντελιτς σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε σε σέρβικη εφημερίδα. "Η ομάδα είναι φανταστική", είπε μεταξύ άλλων.
Μεγάλη συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του παραχώρησε ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος εξέφρασε την τεράστια ικανοποίησή του για αυτούς τους πρώτους τέσσερις μήνες στον Ολυμπιακό, δηλώνοντας πως "η ομάδα είναι φανταστική".
Ο 32χρονος Σέρβος φορ των Πειραιωτών, μίλησε στην "Sportski Zurnal" και είπε πως τα πάντα είναι τέλεια στον Ολυμπιακό, ότι θέλει να κατακτήσει πολλούς τίτλους και να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Βέβαια, έκανε και το παραπονάκι του πως θα ήθελε να παίζει παραπάνω απ' ότι μέχρι σήμερα "αλλά δεν παραπονιέμαι και είμαι έτοιμος να αρπάξω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί".

Το ψάχνει για "κόφτες"

Με δεδομένες τις απουσίες των Ντουντού Σεαρένσε και Μοϊσές Ουρτάδο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε "πονοκεφαλιάζει" για τον παίκτη που θα πλαισιώσει κόντρα στην Κέρκυρα τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Φαβορί ο Μοδέστο.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε δεν έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την απόδοση του Γιάννη Παπαδόπουλο στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Ηρακλή.
Ο νεαρός κεντρικός μέσος με εξαίρεση κάποια μικρά διαστήματα στο πρώτο μέρος, κολύμπησε σε... ρηχά νερά απόδοσης.

Πρόγραμμα… λουκούμι!

Πρόγραμμα… λουκούμι!

07/01/2011

Πρόγραμμα… λουκούμι! 
Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό -μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος- ήταν να διατηρήσει το +5 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό. Στόχος, λοιπόν, επετεύχθη και πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να εκμεταλλευτούν το βατό πρόγραμμα που έχουν (πριν αρχίσουν τα δύσκολα…), προκειμένου να διατηρήσουν τη διαφορά από τον «αιώνιο» αντίπαλό τους και αν τους το… επιτρέψουν οι «πράσινοι», να την αυξήσουν κιόλας.

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Αθώοι οι χούλιγκαν, φταίει ο διαιτητής!

Αθώοι οι χούλιγκαν, φταίει ο διαιτητής!

Έμειναν με ανοιχτό το στόμα όσοι άκουσαν τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ στη σύσκεψη για τη βία στα γήπεδα του μπάσκετ.
Αθώοι οι χούλιγκαν, φταίει ο διαιτητής!
Εμειναν με ανοιχτό το στόμα όσοι συμμετείχαν στη σύσκεψη της Τετάρτης για τη βία στα γήπεδα του μπάσκετ. Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, δηλαδή της αρχής που διοργανώνει το πρωτάθλημα, απάλλαξε από τις ευθύνες τους κάφρους και κατηγόρησε τον διαιτητή του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, Χρήστο Χριστοδούλου, για όσα έγιναν στην Πυλαία.

Μήνυμα… πρώτον «2011 κλωτσιές θα φάτε»!

Μήνυμα… πρώτον «2011 κλωτσιές θα φάτε»!


Η νέα τραγική εμφάνιση της ΑΕΚ προκάλεσε την αγανάκτηση των περίπου 5.000 οπαδών της ομάδας που βρέθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης (05/01) στις εξέδρες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση με την Κέρκυρα.
Από το 75ο λεπτό οι φίλοι της Ένωσης άρχισαν να γιουχάρουν, ενώ από την θύρα των οργανωμένων ακούστηκε το σύνθημα: «Άμα δεν κερδίσετε, δεν φεύγετε από εδώ». Περίπου 10 λεπτά αργότερα, στο πέταλο που βρίσκεται από την πλευρά της οδού Κηφισίας αναρτήθηκε ένα πανό στο οποίο αναγραφόταν: «2011 κλοτσιές θα φάτε. Αφού δεν σέβεστε, θα μας φοβάστε».
Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν μετά την λήξη του αγώνα. Μάλιστα, κατά την επιστροφή τους στα αποδυτήρια οι παίκτες της ΑΕΚ αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς που βρίσκονταν στα επίσημα, ενώ ορισμένοι προτίμησαν να τους χειροκροτήσουν ειρωνικά. Οι Κιτρινόμαυροι κατέβασαν το κεφάλι και δεν αντέδρασαν.
(Πηγή) exedrasports.gr

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ…ΡΙΑΛΙΤΙ ΣΟΟΥ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΚΑΙ ΑΔΑΜΙΔΗ!

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ…ΡΙΑΛΙΤΙ ΣΟΟΥ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΚΑΙ ΑΔΑΜΙΔΗ!


Η κατάσταση στην ΑΕΚ έχει ξεφύγει με τον Σταύρο Αδαμίδη να έχει χάσει την ψυχραιμία του για τα καλά. Ο πρόεδρος της «Ένωσης» αντάλλαξε… γαλλικά με χορηγό της ομάδας για τα μάτια του… Τζιμπούρ! Το έκαναν… ριάλιτι σόου στο τέλος του αγώνα με την Κέρκυρα, ενώ ζητήθηκε μέχρι και η συμβολή της αστυνομίας!
Τι συνέβη χθες στα επίσημα του ΟΑΚΑ με τον πρόεδρο της ΑΕΚ και γνωστό οπαδό-χορηγό της ομάδας; Πού κολλάει ο Τζιμπούρ;

O ALEX WEB RADIO/TV ΛΕΕΙ... ΑΝΤΕ...ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΑ...ΠΑΛΙΑ!!!(VIDEO)

ΑΝΤΕ....ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ....

Βλεπω η νεα χρονια μπαινει με το...λαγο-ποδαρικο σας και οπως σ αρμοζει...κανενας δεν αναλαμβανει την προεδρια....βγαλατε και την γλαστρα τον Κωνσταντοπουλο ξαναβαλατε την παλια γλαστρα τον Πατερα (αυτος ηταν γλαστρα που ειχε βαλει και λεφτα) και τωρα...ειστε ετοιμοι για την μεγαλη κινηση...την ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΟΑΔΟ ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ...ΕΤΣΙ...ΓΟΥΣΤΑΡΩ!!!!

Και στην κορφή… Κανέλλη!




6/01/2011 09:26:5

Και στην κορφή… Κανέλλη!

Το όνομα της γνωστής οπαδού του «τριφυλλιού» και βουλευτού του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη συζητείται ως πιθανή περίπτωση, για να αναλάβει την προεδρεία της πράσινης ΠΑΕ. Μπροστά στο διοικητικό αδιέξοδο που βρίσκεται την παρούσα χρονική στιγμή ο Παναθηναϊκός και έχοντας ως δεδομένη την άρνηση όλων των μετόχων να αναλάβουν το προεδρικό άχθος, στις συζητήσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» αυτόν τον καιρό εμπλέκονται και ονόματα ανθρώπων που δεν έχουν σχέση με τη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ.

Είναι βάζελος; (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι βάζελος; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί με το παρακάτω βιντεάκι στο youtube που παρουσιάζει τον σύμβουλο προέδρου και εκτελεστικό διευθυντή της ΑΕΚ, κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη, ως οπαδό του Παναθηναϊκού!
Είναι βάζελος; (ΒΙΝΤΕΟ)
Το εν λόγω βίντεο παρουσιάζει τον κ. Κωνσταντινίδη να τραγουδά συνθήματα του Παναθηναϊκού σε αγώνα μπάσκετ του «τριφυλλιού» στο ΟΑΚΑ. Δείτε και θα καταλάβετε…

Η φάση του Σολτάνι! (video)

Η φάση του Σολτάνι! (video)

| Τετάρτη, 05 Ιανουαρίου 2011 
Η φάση του Σολτάνι! (video)

Δείτε το βίντεο με την ανατροπή του Σολτάνι από τον Ποτουρίδη, για το οποίο διαμαρτύρεται ο Ηρακλής τόσο για παράβαση όσο και για την αποβολή από τον ρέφερι Κωνσταντινέα.

Από το ριπλέι, πάντως, φαίνεται ότι ο διαιτητής έχει πάρει την σωστή απόφαση. Η φάση, λοιπόν, είναι στη διάθεση σας για να μπορέσει ο καθένας να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα...

Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός 68-71 (VIDEO)

Κολοσσός Ρόδου - Ολυμπιακός 68-71

Με τον Βασίλη Σπανούλη να κάνει "παπάδες", τελειώνοντας τον αγώνα με 30 πόντους, ο Ολυμπιακός πέρασε "δια πυρός και σιδήρου" από τη Ρόδο με 68-71, κάνοντας το 10 στα 10 στην φετινή Α1.
Με τέτοιο μπασκετικό... κολοσσό, έστω και ο κακός Ολυμπιακός δεν χάνει. Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε όργια μέσα στη Ρόδο και με 30 πόντους οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Πειραιώτες στη νίκη επί της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου με 68-71. Τεράστια εμφάνιση του Red Bill, που ξεκίνησε ορεξάτος τη νέα χρονιά.
Οι ερυθρόλευκοι το μόνο που δεν έκαναν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ήταν να παίξουν μπάσκετ αξιώσεων μέσα στο "σμαραγδένιο νησί", αλλά με τέτοιο V-Span δεν θα μπορούσαν να χάσουν. Πιο σωστά, δεν θα το επέτρεπε ο ίδιος ο Έλληνας παικταράς του Θρύλου, ο οποίος με τρίποντη "βόμβα" 5,9'' πριν το τέλος, έκανε το 67-70 και... ξέρανε τους πάντες. Μα τους πάντες...

Όλα καλά με Μιραλάς

Όλα καλά με Μιραλάς

Δεν ήταν κάτι ανησυχητικό το θέμα με τον Κέβιν Μιραλάς προς το τέλος του αγώνα, καθώς επρόκειτο για μια απλή κράμπα και τίποτα παραπάνω.
Δεν είχε τελικά κάτι ανησυχητικό ο Κέβιν Μιραλάς και όλα είναι καλά, αφού αποδείχτηκε πως έπαθε απλά μια κράμπα και τίποτα παραπάνω.
 
Ο Βέλγος επιθετικός του Ολυμπιακού λογικό ήταν να... παγώσει τον κόσμο της ομάδας και τον προπονητή του, αλλά υπήρξε ιατρική διαβεβαίωση πως δεν υπάρχει πρόβλημα και ο παίκτης θα είναι κανονικά στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τις επερχόμενες υποχρεώσεις τω

Φουστέρ: "Να αυξήσουμε την διαφορά" (VIDEO)

Φουστέρ: "Να αυξήσουμε την διαφορά"

Ο Νταβίδ Φουστέρ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή και είπε πως αισθάνεται υπερήφανος που πήρε και πάλι τον τίτλο του MVP, ενώ τόνισε πως τα πάντα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα.
Ο σκόρερ του πρώτου γκολ του Ολυμπιακού κόντρα στον Ηρακλή και συνάμα MVP του αγώνα, Νταβίδ Φουστέρ, τόνισε πως αισθάνεται υπερήφανος για την βράβευσή του, ενώ είπε πως στόχος είναι να αυξηθεί η διαφορά από τον Παναθηναϊκό.

Επίσημη διαβεβαίωση για Κουμορτζί

Επίσημη διαβεβαίωση για Κουμορτζί

Ο Γιάννης Μώραλης επιβεβαίωσε ότι ο Κουμορτζί τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει, διαβεβαίωση και για τον Βέλλιο.
Από τα επίσημα χείλη του Γιάννη Μώραλη επιβεβαιώθηκε πως ο Μπερνάρ Κουμορτζί θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.
Ο Γιάννης Μώραλης σε πηγαδάκι του με δημοσιογράφους, τόνισε πως ο Γκανέζος μέσος του Πανιωνίου θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα σε λίγες ημέρες, όταν ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τη νέα διοίκηση των κυανέρυθρων.

Το... γήρας φταίει (VIDEO)

Το... γήρας φταίει

Ντροπιαστική ανακοίνωση του Ηρακλή κατά της διαιτησίας του Κωνσταντινέα, ζητώντας... πέναλτι στην φάση του Σολτάνι.
Φαίνεται πως ο πανδαμάτωρ χρόνος άρχισε να επηρεάζει τον Ηρακλή, αλλιώς δεν εξηγείται η πρεσβυωπία, η μυωπία και το ξεμώραμα μαζί που έχουν αρχίσει να επηρεάζουν την... κρίση των ανθρώπων της ομάδας αυτής σε ορισμένα θέματα που άπτονται των αγώνων που δίνει για το πρωτάθλημα.
 
Πέφτει ο Σολτάνι στο 73', κάνει μια "μαϊμουδιά" για την οποία θα έπρεπε να πάει μόνος του στον Κωνσταντινέα, να πάρει την κάρτα από το τσεπάκι του και να την δείξει στον εαυτό του, όμως όχι μόνο δεν συνέβη αυτό (εντάξει, θα ήταν και λίγο αφύσικο...), αλλά έβγαλαν και ανακοίνωση οι "ροπαλοφόροι" κατά του διαιτητή. Γιατί; Γιατί ήθελαν με το "έτσι θέλω" να σφυρίξει την εσχάτη των ποινών γι' αυτό το "πράγμα".

Προφανώς το "ρίξε λάσπη, όλο και κάτι θα μείνει..." του Γκέμπελς το γνωρίζουν πολύ καλά στον "γηραιό", που καλά θα κάνουν να κοιταχτούν λίγο στον καθρέφτη και να γελάσουν με τον εαυτό τους. Στην καλύτερη των περιπτώσεων, διότι μπορούν να κάνουν και κάτι διαφορετικό. Άκου εκεί πέναλτι...

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Τελειώνει του Μήτρογλου, υπογράφει ο Κουμορτζί

Τελειώνει του Μήτρογλου, υπογράφει ο Κουμορτζί

Κρίσιμο το ραντεβού με την πλευρά του Κώστα Μήτρογλου, ώστε να πειστεί να πάει στον Πανιώνιο, υπογράφει και ο Μπερνάρ Κουμορτζί στον Ολυμπιακό.
Κρίσιμο είναι το σημερινό ραντεβού (6/1) ανάμεσα στην πλευρά του Ολυμπιακού και αυτή του Κώστα Μήτρογλου, ώστε να οριστικοποιηθεί ο δανεισμός του στον Πανιώνιο στο πλαίσιο της μετακίνησης των Γιάννη Μανιάτη και Μπερνάρ Κουμορτζί στον Ολυμπιακό.
 
Η ερυθρόλευκη διοίκηση θέλει να μεταπείσει τον 23χρονο φορ προκειμένου να δεχτεί να πάει στους κυανέρυθρους, καθώς ο ίδιος φέρεται να προτιμάει είτε την Θεσσαλονίκη (ΠΑΟΚ) είτε την Γερμανία (Βέρντερ Βρέμης) για να αγωνιστεί ως δανεικός. Έτσι, λοιπόν, στην συνάντηση με τον πατέρα του θα τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος και υπάρχει αισιοδοξία ότι εντέλει θα επέλθει συμφωνία.

Μανιάτης: "Πλέον, υπάρχουν άλλες απαιτήσεις"(VIDEO)

Μανιάτης: "Πλέον, υπάρχουν άλλες απαιτήσεις"

Ο Γιάννης Μανιάτης δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος που ανήκει πλέον στην οικογένεια του Ολυμπιακού, ενώ υπερτόνισε πως οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές απ' ότι στον Πανιώνιο.
Ο Γιάννης Μανιάτης έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού και τόνισε ότι είναι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι πλέον θα παίζει στον Θρύλο, ενώ εξήγησε ακόμα πως οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές απ' ότι στον Πανιώνιο.
Ο 24χρονος πρώην αρχηγός των κυανέρυθρων, που έπαιξε για 6,5 χρόνια στην ομάδα της Πλατείας και για τα επόμενα 3,5 θα είναι παίκτης των Πειραιωτών, τόνισε χαρακτηριστικά:

Βαλβέρδε: "Έχουμε φιλοσοφία νικητή" (VIDEO)

Βαλβέρδε: "Έχουμε φιλοσοφία νικητή"

Στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή, ο Ερνέστο Βαλβέρδε τόνισε πως ο "γηραιός" δυσκόλεψε τον Ολυμπιακό, ενώ αυτό που θέλει να κρατήσει από την ομάδα είναι η ενότητά της και η φιλοσοφία του νικητή.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε στάθηκε στην συνέντευξη Τύπου στο πόσο δυσκόλεψε ο Ηρακλής την ομάδα του, αλλά έμεινε ευχαριστημένος από τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Αρχικά, ο προπονητής του Ολυμπιακού σχολίασε: "Για εμάς σήμερα το ματς ήταν δύσκολο από την αρχή, γιατί το πρώτο ματς του χρόνου είναι πάντα δύσκολο. Είχαμε πρόβλημα στην άμυνα και στο κέντρο λόγω τραυματισμών. Οπότε είχαμε δυσκολίες, καθώς ο Ηρακλής ήταν καλά τοποθετημένος και έτσι είμαστε ευχαριστημένοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς".

Ντύνεται στα ερυθρόλευκα ο Χαβίτο

Ντύνεται στα ερυθρόλευκα ο Χαβίτο

Ολοκληρώνεται η μετεγγραφή του Χαβίτο στον Ολυμπιακό, καθώς ο Ισπανός αναμένεται ακόμα και σήμερα (6/1) να υπογράψει για το καλοκαίρι στους Πειραιώτες, αφού μένει ελεύθερος από τον Άρη.
Μπορεί τα χειμερινά "ψώνια" να είναι συγκεκριμένα και γίνονται στην ώρα τους, αλλά ο καλός ο νοικοκύρης προνοεί για να έχει και αργότερα... Σαν τέτοιος, λοιπόν, ο Ευάγγελος Μαρινάκης, κλείνει ένα-ένα τα "μέτωπα" στο μετεγγραφικό κομμάτι και μετά τον Μανιάτη (που υπέγραψε) και τον Κουμορτζί (που θα υπογράψει μάλλον σήμερα), σειρά παίρνει ο Χαβίτο ενόψει του καλοκαιριού.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός του Άρη, που παίζει κατά κύριο λόγο στην δεξιά πτέρυγα, αλλά με ευκολία κινείται σε όλους τους χώρους της μεσαίας γραμμής και αγωνίζεται και πίσω από τον επιθετικό, αποτελεί διακαή πόθο του Ερνέστο Βαλβέρδε, αρέσει και στον διοικητικό ηγέτη της ερυθρόλευκης ΠΑΕ και έτσι θα οριστικοποιηθεί το deal, αφού υπάρχει συμφωνία με την πλευρά του.

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Ο Χρήστος Μεγγλίδης κριτικάρει τους παίκτες του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Ηρακλή (2-0) για την 16η αγωνιστική της Super League.
Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στο 2-0 επί του Ηρακλή στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 16η αγωνιστική της Super League.
ΠΑΡΝΤΟ: Από τα πιο εύκολα βράδια της καριέρας του στον Ολυμπιακό. Δεν χρειάστηκε να κάνει κάποια δύσκολη απόκρουση, ενώ ήταν γρήγορος και αποτελεσματικός στις ελάχιστες φορές που η μπάλα πλησίασε στην εστία του από σέντρες των φιλοξενούμενων.

Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0

Ολυμπιακός-Ηρακλής 2-0

Μία ημέρα μετά το νικηφόρο πέρασμά του Παναθηναϊκου από την Ξάνθη και το 2-0 επί της Skoda, ο πρωταθλητής χειμώνα Ολυμπιακός "απάντησε" με τον ίδιο τρόπο, καθώς επιβλήθηκε με 2-0 του Ηρακλή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πιάνοντας καλή απόδοση μόνο κατά διαστήματα.



Σκόρερς για τους Πειραιώτες ήταν ο Φουστέρ στο 32' και ο Πάντελιτς στο 83', ο οποίος βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα σε ένα ακόμα ματς που μπήκε ως αλλαγή, με τον Ηρακλη από την πλευρά του να μη χάνει ούτε μία κλασική ευκαιρία σε 90 λεπτά και να μένει στο 73' με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σολτάνι.

SUPER LEAGUE Αναλυτικά, τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα (VIDEO)



Αναλυτικά, τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα:

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

«Ψήνεται» η μεγάλη επιστροφή του Ζιοβάνι στον Ολυμπιακό!

«Ψήνεται» η μεγάλη επιστροφή του Ζιοβάνι στον Ολυμπιακό!


Ο Ολυμπιακός θα ενισχύσει το τμήμα σκάουτινγκ και ο «μάγος» είναι ο… ειδικός, σύμφωνα με τους «ερυθρoλεύκους» και τα όσα έμαθε ο σκύλος, για την Λατινική Αμερική.
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει πεισθεί ότι η ανεύρεση ποδοσφαιριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό είναι ιδιαίτερα λεπτή υπόθεση και γι’ αυτό έχει ενημερώσει τους συνεργάτες του ότι ένα από τα θέματα που πρέπει να φροντίσουν άμεσα είναι αυτό της στελέχωσης του τμήματος σκάουτινγκ.

Ολλανδία: Στον πάγκο του Άγιαξ ο… Γιάννης Αναστασίου!

Ολλανδία: Στον πάγκο του Άγιαξ ο… Γιάννης Αναστασίου!


Οι πληροφορίες περί επιστροφής του Γιάννη Αναστασίου στον Άγιαξ επιβεβαιώθηκαν. Ο Έλληνας τεχνικός συμφώνησε με τους υπεύθυνους τον Αίαντα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της «δεύτερης» ομάδας.

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 22 συλληφθέντες οπαδοί

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι 22 συλληφθέντες οπαδοί


Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, αφέθηκαν και οι 22 οπαδοί που συνελήφθησαν μετά τα επεισόδια στη Θεσσαλονίκη. Το δικό τους πάρτι, έχουν στήσει οι οπαδοί του “γηραιού” έξω από τα Δικαστήρια.
Για δικαίωση κάνουν λόγο οι άνθρωποι του Ηρακλή και οι νομικοί που υπερασπίστηκαν τους 22 οπαδούς που απολογήθηκαν σήμερα και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Super League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (video)

Super League: Τα αποτελέσματα και τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (video)


super league apotelesmata 16 agonistikiΟ Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες στη 16η αγωνιστική της Super League, την πρώτη του 2011 και του δεύτερου γύρου, επικρατώντας της Ξάνθης με 2-0 στα Πηγάδια. Το παιχνίδι κρίθηκε στο γρήγορο γκολ του Cisse – στο 31ο δευτερόλεπτο – ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Χριστοδουλόπουλος. Ο Ατρόμητος βύθισε ακόμα περισσότερο τη Λάρισα. Οι Περιστεριώτες επιβλήθηκαν των «βυσσινί» με 3-0, πετυχαίνοντας δύο τέρματα στα πρώτα 15΄ με τους Νάστο και Saganowski και το 3-0 «έγραψε» ο Sarmiento στο 81΄. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της Τρίτης, ο Άρης με σκόρερ τον Ruiz στο 3΄ πήρε το τρίποντο κόντρα στην Καβάλα.


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής στη Super League: