ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Τέλος στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός

Τέλος στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός

 12/04/2014

Ένα ματς που διεξαγόταν επί σειρά ετών ρίχνει την... αυλαία του. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα γίνει φέτος το Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός!
Τέλος στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός!

Με βάση νεότερη ενημέρωση οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού που συγκροτούν κυρίως την ομάδα του Βραδυποριακού έπειτα από σχετική απόφαση του Συνδέσμου Βετεράνων της ομάδας αποφάσισαν να μην μετάσχουν στο ιστορικό ματς με τους παλιούς άσους του Ταλαιπωριακού, δηλαδή της Προοδευτικής.

Οι ερυθρόλευκοι παλαίμαχοι για πολύ συγκεκριμένους λόγους που έχουν να κάνουν και με την αποδοχή του φίλαθλου κοινού (σ.σ. το παιχνίδι δεν το αγκάλιαζε όσο έπρεπε ο κόσμος) και της παλαιότητας του θεσμού καθώς και άλλων σημαντικών παραμέτρων που έχουν να κάνουν με ζητήματα συμπεριφοράς και λογικής κάποιων πραγμάτων έκριναν σκόπιμο να μην ξανακατέβουν σε τέτοιο ματς, οπότε εκτός απροόπτου η φετινή αναμέτρηση της Μεγάλης Παρασκευής δεν μπορεί να γίνει πράξη.
Μάλιστα έχει διαρρεύσει πως την ερχόμενη Δευτέρα ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού θα εκφράσει επισήμως τις θέσεις του για το εν λόγω παιχνίδι με σχετική ανακοίνωσή του. Το ματς Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός διεξαγόταν ανελλιπώς από το 1961 κάθε Μεγάλη Παρασκευή, με μια διακοπή το 1967 λόγω συγκυριακής απαγόρευσης, μιας και συνέπεσε με την επικράτηση της δικτατορίας στις 21 Απριλίου 1967. Γίνεται πάντα στο γήπεδο της Προοδευτικής, στη Νίκαια Πειραιά, εκτός από το 1968 που φιλοξενήθηκε στο γήπεδο Νεάπολης, του Ιωνικού, επειδή στο γήπεδο Νικαίας γίνονταν έργα. Αγωνίζονταν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού (Βραδύποροι) και της Προοδευτικής (Ταλαίπωροι), ενισχυμένοι κάποιες φορές και από παλιούς παίκτες άλλων σωματείων.
Κυρίως όμως ήταν Βετεράνοι Ολυμπιακού vs Βετεράνων Προοδευτικής. Όλα δείχνουν λοιπόν πως το ματς αυτό δεν θα γίνει φέτος αλλά ούτε και στα επόμενα χρόνια, εκτός και εάν αλλάξει κάτι δραματικά και δραστικά μέσα στα επόμενα 24ωρα. Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού προσανατολίζονται να μεταφέρουν ένα μεγάλο μέρος της δράσης τους στο Καραϊσκάκη, διοργανώνοντας άλλα μεγάλα ματς. Όπως εκείνο με τους παλαιμάχους του Εθνικού που θα γίνει για πρώτη φορά στην ιστορία, αλλά και διάφορους άλλους αγώνες εντός αλλά και εκτός Αττικής.

ALEX WEB RADIO/TV

Oι υποψηφιοι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη

Oι υποψηφιοι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη

12/04/2014




ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Οι πρώτοι υποψήφιοι του Γιάννη Μώραλη

Ηχηρά ονόματα στο ψηφοδέλτιο νίκης

Έναν ιδιαίτερα δυναμικό συνδυασμό διαμορφώνει ο Γιάννης Μώραλης στον Πειραιά αφού μία σειρά από σημαντικά πρόσωπα της πειραϊκής κοινωνίας έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητά τους με τον συνδυασμό του.
Έχει ανακοινώσει τη συστράτευσή του ο Μιχάλης Κουλιζάκος και ο Ηλίας Σκαφιδάς ενώ προχθές προηγήθηκε μπαράζ ανακοινώσεων. Εξαιρετικά κομβικές θεωρούνται οι προσθήκες του Παναγιώτη Ζερβουλάκου και της Κορίνας Λαουλάκου, αντιδημάρχων της δημοτικής αρχής Μιχαλολιάκου αλλά και του Γιάννη Μελά, πρώτου σε σταυρούς εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου. Στο συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη θα συμμετάσχουν ακόμα ο Γιάννης Κουβάτσος, ένας από τους μακροβιότερους δημοτικούς συμβούλους, η Πόπη Αστεριάδη, ο Στέλιος Μπρατσόλης, πρόεδρος της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά καθώς, το μέλος της ΠΕ της ΝΔ, Χριστόφορος Ντίζος και ο ΟΝΝΕΔίτης Παναγιώτης Κυρίμης.

Αν στα ονόματα αυτά προστεθούν η Μαρία Μπουκουβάλα, ο Γιάννης Παπαγγελής και η Μαρία Τσακμάκη που ανακοινώθηκαν πρώτα μπορούμε να μιλάμε για ένα πολύ δυνατό ψηφοδέλτιο ήδη από την πρώτη μέρα που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη.
Στα νέα ονόματα που θα συμμετάσχουν ως δημοτικοί σύμβουλοι στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Μώραλη, προστέθηκαν και το όνομα του ο Γιάννης Βουγιουκλάκης, μέλος της κεντρικής επιτροπής ΟΝΝΕΔ και στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επί πολλά χρόνια στα ΤΕΦΑΑ, αλλά και ο Νίκος Μουσελής, Τραπεζικός, τ. Πρόεδρος Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Πειραιά και Νήσων, τέως διαμερισματικός σύμβουλος, εκλεγμένος εκπρόσωπος των εργαζομένων στην ΟΤΟΕ.
Ακόμα τρεις υποψήφιοι ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους με τον Γιάννη Μώραλη, πρόκειται για την Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Νίκο Μαντούβαλο και τον Γιώργο Δαβάκη.



Ένα από τα ικανότερα στελέχη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, ο Νίκος Μαντούβαλος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη. Ο team manager της ομάδας βόλεϊ ανδρών είναι κυριολεκτικά γέννημα θρέμμα του Ολυμπιακού. Είναι ο γιός του αείμνηστου Χάρη Μαντούβαλου του επί σειρά ετών διαχειριστή του συλλόγου. Μόλις ολοκλήρωσε τις σπουδές και τη στρατιωτική του θητεία ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τον Ολυμπιακό, από το οικονομικό τμήμα του συλλόγου.
Το 2010 σε μία δύσκολη αγωνιστική περίοδο για την ομάδα βόλεϊ γυναικών ο Νίκος Μαντούβαλος αναλαμβάνει team manager της ομάδας και τελικά η χρονιά στέφεται με απόλυτη επιτυχία καθώς ο Ολυμπιακός κατακτά το κύπελλο Ελλάδας που ήταν ο πρώτος τίτλος του συλλόγου στο άθλημα.  Ακολουθεί ένα ακόμη κύπελλο με την ομάδα βόλεϊ γυναικών και στη συνέχεια ο Νίκος Μαντούβαλος μεταπήδησε στην αντίστοιχη θέση της ομάδας βόλεϊ ανδρών στην οποία παραμένει με απόλυτη επιτυχία έως σήμερα. Είναι χαρακτηριστικό πως στην πρώτη του χρονιά (πέρυσι) στη θέση του επικεφαλής των ανδρών, ο Ολυμπιακός κατέκτησε όλους τους εγχώριους τίτλους, το σούπερ καπ, το λιγκ καπ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ελλάδας.
stavroula antonakou

Στο πλευρό του Γιάννη Μώραλη στην διεκδίκηση του δήμου Πειραιά βρέθηκε και η Σταυρούλα Αντωνάκου.

Η πρωταθλήτρια κόσμου με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών στη Σαγκάη το 2011, στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με θέματα του τομέα Αθλητισμού και Νεολαίας στο δήμο Πειραιά. Επίσης ήταν επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Κοινωνικής Συμφωνίας της Λούκα Κατσέλη στις εκλογές του 2012.

Σε ανάρτησή της στον επίσημο λογαριαμσό της στο facebook ανακοίνωσε την απόφασή της ως εξής:
"Αφού ο Πειραιάς είναι η μεγάλη μου αγάπη, η πόλη που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω και έκανα την καριέρα μου σαν αθλήτρια (Ολυμπιακός Πειραιώς-Εθνικός Πειραιώς) ήρθε η ώρα αυτήν την αγάπη να τη δείξω και έμπρακτα. Μετά από την τιμητική πρόταση που μου έγινε απο τον κύριο Mώραλη και τον κύριο Mαρινάκη δέχτηκα να είμαι υποψήφια δημοτικός σύμβουλος με κύρια αρμοδιότητά μου τον αθλητισμό, την ανάπτυξή του, τα παιδιά και την νεολαία. Θέματα που ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να κάνω αυτήν τη προσπάθεια! Ωρα κάτι ν'αλλάξει...Πειραιάς-Νικητής,λοιπόν!"


O ALEX WEB RADIO/TV λεει για την Σταυρουλα Αντωνακου

Οτι και να πει κανεις για την Σταυρουλα Αντωνακου ειναι πραγματικα πολυ λιγο...μιλαμε για οτι αν δεν την γνωρισεις απο κοντα και δεν ακουσεις τις αποψεις της, δεν δεις ποσο συγκροτημενη σκεψη εχει γενικα για τον αθλητισμο, την πολιτικη την κοινωνια γενικωτερα δεν θα μπορεσεις να καταλαβεις για τι ατομο προκειται .


Ειναι ενα χρυσο κοριτσι απο Μανιατικη οικογενεια , Πειραιωτισσα με τα ολα της αγωνιζεται για ολα οσα πιστευει απο μικρη και το μονο που δεν μπορει να ισχυριστει κανεις ειναι οτι δεν τα εχει καταφερει.
Ενδοξη πορεια στην υδατοσφαιριση με τον Ολυμπιακο με πολλες κατακτησεις τιτλων και τον αργοτερα στον Εθνικο σε συλογικο επιπεδο . Παγκοσμια Πρωταθλητρια με την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών στη Σαγκάη το 2011.

Μεγαλη μου τιμη που ειχα καλεσμενες την Σταυρουλα Αντωνακου και την Φιλιω Μανωλιουδακη στο studio του ALEX WEB RADIO/TV στην εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ  οπου πρωτη προβαλε τα προβληματα της προηγουμενης διοικησης του Ερασιτεχνη Ολυμπιακου με την αρχηγο τοτε της ομαδας να εκομολογειται τα πραγματικα μεγαλα προβληματα αλλα και τις επιτυχιες παρολες τις αντιξοες συνθηκες που υπηρχαν τοτε για ολον τα τμηματα του Ερασιτεχνη.Ν α σημειωσουμε οτι τοτε η Σταυρουλα Αντωνακου πρωτοστατουσε και παρουσιαζε τα προβλητα της τοτε διοικησης και μιλουσε για ολους τους αθλητες  και οχι μονο για τον εαυτο της η το γυνακειο τμημα.
Αυτο και μονο εδειχνε οτι ηταν και συνεχιζει να ειναι ενα ατομο που αγωνιζεται ακομη και υποσυνθηκες  ασχημης οικονομικης διαβιωσης γιατι οπως ειναι γνωστο στον Ερασιτεχνικο αθλητισμο τα ποσα δεν εχουν καμμια σχεση με τον επαγγελματικο αθλητισμο.Παρολα αυτα ομως τιμησε την προσωπικοτητα της τον Ολυμπιακο που υπεραγαπα , την Εθνικη ομαδα σε ολον τον πλανητη και εδωσε σε ολους μας τηνικανοποιηση και την υπερηφανεια που περιμεναμε απο αυτην.
Και κλεινοντας να πω πως ουτε στον Ερασιτεχνη τιμηθηκε οπως πρεπει για την προσφορα της ουτε το γυναικειο τμημα υδατοσφαιρισης τιμηθηκε απο την Πολιτεια για τα οσα προσφερε ποτε αλλα μια αθλητρια και αγωνιστρια οπως η Σταυρουλα Αντωνακου δεν καταλαβαινει απο αυτα, συνεχιζει προσηλωμενη στον σκοπο της και φτανει μεχρι τελους.

Ε, ΤΕΤΟΙΑ ΑΤΟΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ.

Προσωπικα μακαρι να ψηφιζα και με τα δυο χερια ....Σταυρουλα διπλα θα ψηφιζα.
Δειτε το λινκ απο την εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ και τα video και θα καταλαβετε για τι ατομο μιλαμε και αν αξιζει και εχει τις αξιες να προσφερει στον Πειραικο λαο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ...Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!! 
 
 
 
 
ΑLEX WEB RADIO/TV

Αυτά που θέλει ο Μίτσελ…

Αυτά που θέλει ο Μίτσελ…

12/04/2014
 
Την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Μίτσελ, με τους Πειραιώτες να επιβεβαιώνουν ότι συνεχίζουν μαζί του. Οι αλλαγές που θέλει ο 51χρονος τεχνικός για την επόμενη σεζόν.

Αυτά που θέλει ο Μίτσελ…
Στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού θέλει να παραμείνει ο Μίτσελ, όπως δήλωσε πρόσφατα στο Novasports, με την προϋπόθεση να τον θέλει και ο σύλλογος.

Από την πλευρά τους, οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ξεκαθάρισαν ότι ο Ισπανός προπονητής θα συνεχίσει στην ομάδα και, μάλιστα, υποστήριξαν ότι ήδη έχει αρχίσει να ετοιμάζει τα πλάνα της επόμενης σεζόν.

Ο 51χρονος τεχνικός περιμένει να υπάρξει επίσημη τοποθέτηση από τον σύλλογο, ενώ στις δηλώσεις του έκανε λόγο για τις συναντήσεις που θα γίνουν, για τις παραμέτρους που θα συζητηθούν κι αυτές αφορούν στην ομάδα και τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Ο Μίτσελ γνωρίζει πολύ καλά ότι ο πήχης για την Ευρώπη έχει ανέβει αρκετά, ύστερα από τη φετινή πορεία που πραγματοποίησαν οι πρωταθλητές Ελλάδας στο Champions League και λίγο έλειψε να φτάσουν μέχρι τους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Για αυτό ξέρει ότι του χρόνου τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα και ένα από τα βασικά «θέλω» του έχουν να κάνουν με το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Άλλωστε, φέτος όποιες εισηγήσεις και αν έκανε του βγήκαν με ελάχιστες εξαιρέσεις, αφού κάποιοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους έδωσε.

Εκτός από την ενίσχυση του ρόστερ σε θέσεις που εκείνος κρίνει να υπάρξουν μεταγραφές, ο Ισπανός θα ζητήσει να δουλέψει και με κάποιους «πιτσιρικάδες», καθώς ήδη έχει αρχίσει και βάζει νεαρούς (Βέργος, Βούρος, Σάλιακας).

Όλα αυτά, όμως, τα θέματα θα συζητηθούν εκτενώς ανάμεσα στον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Μίτσελ μετά το τέλος της σεζόν, αφού υπάρχει το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο επαναληπτικός του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με την ενδεχόμενη συμμετοχή της ομάδας στον τελικό της διοργάνωσης.


ALEX WEB RADIO/TV

Ειχα γραψει πριν λιγες μερες στο facebook κατι και δικαιωθηκα...

Ειχα γραψει πριν λιγες μερες στο facebook κατι και δικαιωθηκα...

12/04/2014

 Ετσι ειναι ακριβως, ειχα γραψει κατι προειδοποιωντας τους Πειραιωτες ψηφοφορους αλλα και τους ερυθρολευκους τι σημαινει αυτην την φορα να ψηφισουμε στις Δημοτικες Εκλογες Πειραια ανθρωπους αξιους και αποδεδειγμενα καλοπροαιρετους και με προθεση να προσφερουν στον Πειραεικο λαο.

Το γεγονος οτι ΟΛΟΙ ΜΑΣ ψηφιζαμε κομματικα η πελατειακα παει και τελειωσε...και να θυμαστε οτι αυτο με τον καιρο θα επεκταθει εκτος απο τα εδρανα του Δημου Πειραια και στα εδρανα της Βουλης των Ελληνων καποια στιγμη.Οι επαγγελματιες  πολιτικοι σιγα σιγα θα εκλειψουν και την θεση τους θα παρουν καταξιωμενοι ανθρωποι που θα θελουν να προσφερουν στον συνανθρωπο τους.

Η υποψηφιοτητα των ερυθρολευκων υποψηφιων ειναι μια καινοτομια στα εκλογικα δρωμενα.Τοσα χρονια ολοι οι επαγγελματιες πολιυευτες εκτος ορισμενων εξαιρεσεων  που ειναι πραγματικοι γαυροι,εκμεταλευονταν το λαμπρο ονομα του Ολυμπιακου και οταν ο συλογος λασπολογειτο και αδικειτο σαν τον πιο κοινο εγκληματια ολοι αυτοι εκαναν τις...κουνελες, ηρθε ομως η ωρα να φανει η πραγματικη δυναμη του ερυθρολευκου Πειραεικου λαου και οχι μονο αλλα ολων των Πειραιωτων να στηριξουν υγιεις δυναμεις και ανθρωπους που δεν εχουν σκοπο να παρουν πολιτικη συνταξη στα 60 τους αλλα εχουν και χρηματα για να διαθεσουν και οι ιδιοι απο τις τσεπες τους αν χρειαστει, κατι πρωτοφανες για τα Ελληνικα εκλογικα χρονικα.

Επισης,το πρασινο καραβι του Δημου Πειραια βουλιαζει και πολλοι σπευδουν να σταθουν διπλα στις ισχυρες προσωπικοτητεςτου ερυθρολευκου ψηφοδελτιου αντιλαμβανομενοι και οι ιδιοι ποιο ειναι το συμφερον του Πειραια...

Δειτε τι ειχα γραψει λοιπον και μετα διαβαστε και το δημοσιευμα.

Ιδου και το δημοσιευμα

Η αλήθεια για Γιώργο Σιδέρη, Γιούτσο, Κελεσίδη

Η αλήθεια για Γιώργο Σιδέρη, Γιούτσο, Κελεσίδη
 
 
ΤΟ έναυσμα για την σημερινή έρευνα της στήλης, έδωσε ένα μήνυμα του αγαπητού φίλου – αναγνώστη Σπύρου Σιδέρη, ο οποίος με ρώτησε : * «ΔΕΝ το γράφω δημοσίως, αλλά θέλω να μάθω αν αυτό ισχύει» * ΚΑΙ με παρέπεμπε σε μία διεύθυνση πειραϊκού siteπού προφανώς ανήκει, ή έχει σχέση με τον σημερινό δήμαρχο, τον κ. Μιχαλολιάκο * Ο ΤΙΤΛΟΣ αυτού του δημοσιεύματος, είναι πραγματικά … ερεθιστικός : «Εμφύλιος στον Ολυμπιακό : Γιούτσος και Σιδέρης με Μιχαλολιάκο, κόντρα στον Μαρινάκη» ! * ΚΑΙ αποκάτω, ένα κείμενο γεμάτο ψεύδη, αοριστίες και προπαντός, αβάντες στον ΜΙχαλολιάκο, πού δεν αξίζει τον κόπο να αναδημοσιευθεί
ΤΟ έψαξα λοιπόν το θέμα και ιδού τι ανακάλυψα * ΟΤΑΝ ο κ. Μιχαλολιάκος αποφάσισε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, σε μία εκδήλωση πού προσπάθησε να την κάνει όσο πιο λαμπερή και αστραφτερή γινόταν, έβαλε λυτούς και δεμένους να καλέσει να δώσουν το παρών ΣΕ ΑΥΤΗ και μόνον, και κάποιους βετεράνους του Ολυμπιακού * Ο ΠΡΩΤΟΣ τον οποίο σκέφτηκε, ήταν ο Γιώργος Σιδέρης, ο παλιός μεγάλος κανονιέρης του Θρύλου * ΚΑΙ γιατί ο Σιδέρης ; * ΔΙΟΤΙ, όπως ακούγεται, ο «φόντακας» χρωστούσε κάποια χάρη, από κάποια «προσωπική εξυπηρέτηση» στον δήμαρχο
ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ο Σιδέρης δέχτηκε πρόθυμα να πάει ( βλέπετε, ακόμη δεν είχε εκδηλωθεί και το ενδιαφέρον των κ. Μαρινάκη - Μώραλη για την δημαρχία ) * ΚΑΙ μάλιστα, για να μην πάει μόνος του, τηλεφώνησε ( ο Σιδέρης ) και στον Νίκο Γιούτσο και του ζήτησε να τον συνοδεύσει στην εκδήλωση του Μιχαλολιάκου * Ο ΓΙΟΥΤΣΟΣ, με τη σειρά του, είπε να μη χαλάσει το χατίρι του φίλου του κι’ έτσι, πήγε κι’ αυτός

*** ΑΠΟ εκείνη την ημέρα, πέρασαν κάποιες εβδομάδες και οι εξελίξεις πού ακολούθησαν, με την υποψηφιότητα Μώραλη, διαμόρφωσαν ένα διαφορετικό σκηνικό στις εκλογές του Πειραιά * ΟΙ προθέσεις των δύο βετεράνων, είναι λίγο ως πολύ κατατεθειμένες * ΟΥΤΕ καν πέρασε από το μυαλό του Γιούτσου να κατέβεοι υποψήφιος και δη, με τον συνδυασμό του «ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ» ( όπως εκδηλώνεται τελευταία ), Μιχαλολιάκου * ΑΥΤΟ διαβεβαίωσε και διαβεβαιώνει όσους τον ρωτούν

*** ΑΛΛΑ και από την πλευρά του Σιδέρη δεν επιβεβαιώθηκε η πιθανότητα ότι θα μετάσχει στο ψηφοδέλτιο Μιχαλολιάκου * ΤΟ αρνήθηκε και ο ίδιος σε κάποιες επαφές πού είχε * ΚΑΙ εδώ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Σιδέρης τα τελευταία χρόνια δεν είναι και πολύ «κοντά» στον Ολυμπιακό, όπως οι περισσότεροι βετεράνοι της εποχής του ή νεώτεροι και παλαιότεροι * ΟΧΙ δηλαδή ότι … «δεν είναι Ολυμπιακός», ή ότι «δεν αγαπάει τον Ολυμπιακό», αλλά να, πώς να το κάνουμε, ανέκαθεν ο φόντακας δεν ήταν και πολύ «εκδηλωτικός» και «επικοινωνιακός» * ΘΥΜΑΜΑΙ, ότι η τελευταία επίσημη ενασχόληση του Σιδέρη ( πού εγκατέλειψε την ενεργό δράση το 1972 ) με τον Ολυμπιακό, ήταν στις αρχές του 1996 * ΤΟΤΕ, με απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη είχε αναλάβει καθήκοντα γενικού αρχηγού * Σ’ ΑΥΤΗ τη θέση όμως, δεν έμεινε παρά λίγο περισσότερο από δύο μήνες * ΥΣΤΕΡΑ παραιτήθηκε και έκτοτε δεν έχει ξαναασχοληθεί, απορροφημένος στα επαγγελματικά του προβλήματα

*** ΨΕΜΑΤΑ λοιπόν τα δημοσιεύματα στο site πού … λατρεύει τον κ. Μιχαλολιάκο και δεν ξέρω αν ήταν ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ του το μέγεθος των ψευδών * ΜΙΛΑΜΕ για ασύστολα ψέματα σκοπιμότητας, πού πράγματι σκοπό έχουν αυτό ακριβώς πού εμφανίζουν σαν «γεγονός» * ΟΤΙ δηλαδή, οι δύο τιμημένοι βετεράνοι θα κατέβουν υποψήφιοι σε αντιολυμπιακό ψηφοδέλτιο, προκαλώντας … «εμφύλιο» στον Ολυμπιακό * Ο ΜΟΝΟΣ «εμφύλιος» πάντως πού φαίνεται ότι υπάρχει και … μαίνεται αυτή την εποχή, είναι αυτός στα κρανία των εμπνευστών του δημοσιεύματος

*** ΕΝΑΣ άλλος ένδοξος βετεράνος του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, κατεβαίνει στις εκλογές ως υποψήφιος, αλλά με άλλο συνδυασμό, είναι ο Παναγιώτης Κελεσίδης * ΘΑ είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του κ. Ιωσήφ Βουράκη, γιού του αξέχαστου διαιτητοπαράγοντα Βασίλη Βουράκη, πού δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή


ALEX WEB RADIO/TV

H ενωμενη οικογενεια του Ολυμπιακου

H ενωμενη οικογενεια του Ολυμπιακου

12/04/2014

Η πρώτη εφετινή παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας συνοδεύτηκε με νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού και την πανηγύρισε σαν μικρό παιδί με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο. Απολαύστε την ιστορική φωτογραφία.

 

Ο γουρλής Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στο ΣΕΦ, λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα και κάθισε δίπλα στους αδελφούς Αγγελόπουλους, στην προεδρική καρέκλα, στο κέντρο του γηπέδου, λίγα μέτρα έξω από τις τελικές πλάγιες γραμμές. Παραδίπλα ήταν και ο γιός του Μίλτος, με κασκόλ του Ολυμπιακού.

 

Οι αδελφοί Αγγελόπουλοι τον υποδέχθηκαν εγκάρδια και στο ημίχρονο τον φιλοξένησαν στον χώρο των VIP. Κατά τη διάρκεια του αγώνα αντάλλασσαν απόψεις για το ματς και πανηγύριζαν τα κρίσιμα καλάθια. Το αποκορύφωμα ήταν στο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη, όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αγκάλιασε τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ενώ ο Γιώργος κατευθύνθηκε προς τον αγωνιστικό χώρο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κάλεσε μάλιστα τους Αγγελόπουλος στην κυριακάτικη φιέστα για να τους φιλοξενήσει στη σουίτα, μαζί τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Γιώργο Σκινδήλια, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν παρών και στο Final-Four του Λονδίνου, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το ευρωπαϊκό τρόπαιο.

Κατά την αποχώρησή του φωτογραφήθηκε με φιλάθλους του Ολυμπιακού, ενώ στο ΣΕΦ ήταν παρών και ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, μαζί με τον επίτιμο Πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Παρόντες και οι ποδοσφαιριστές Τζόελ Κάμπελ, Αριέλ Ιμπαγάσα, Ρομπέρτο, Μπάλας Μέγκιερι, αλλά και ο βολειμπολίστας των ερυθρολεύκων, Λεονάρντο Καλντέιρα.

Ο Ολυμπιακός είναι ενωμένος σε όλα τα σπορ!




ALEX WEB RADIO/TV 

Ο Τσορι προσκαλει τον κοσμο του Ολυμπιακου στην Φιεστα για την κατακτηση του 41ου Πρωταθληματος (video)

 Ο Τσορι προσκαλει τον κοσμο του Ολυμπιακου στην Φιεστα για την κατακτηση του 41ου Πρωταθληματος (video)

12/04/2014



Ο Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ σας προσκαλεί στην φιέστα της ομάδας μας για την κατάκτηση του 41ου πρωταθληματος!

Δείτε το βίντεο που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός:



ΑLEX WEB RADIO/TV

Tι ειπε ο Μάντζαρηςγια τον...«Kill Bill» για το τρίποντο

Tι ειπε ο Μάντζαρης για τον...«Kill Bill» για το τρίποντο

12/04/2014
 
Στο… μεγαλείο του Βασίλη Σπανούλη υποκλίθηκε ο Βαγγέλης Μάντζαρης, ο οποίος μίλησε στη SportDay για τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού.

«Το τρίποντο του Μπιλάρα...»
Eίναι μία από τις πλέον αθόρυβες μεταγραφές του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια. Οταν τον απέκτησαν οι Πειραιώτες, το φθινόπωρο του 2011, ελάχιστοι ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Οταν, όμως, ο πρώην παίκτης του Περιστερίου μπήκε στο παρκέ και άρχισε να δείχνει τι μπορεί να κάνει, τα δεδομένα άλλαξαν.

Πλέον, στα 24 του, ο Μάντζαρης τρέχει τον τρίτο του χρόνο στο λιμάνι και όλοι οι μπασκετικοί μιλάνε για έναν παίκτη, που δύσκολα βρίσκεις.

Η δουλειά, που κάνει μέσα στις τέσσερις γραμμές, είναι σπουδαία και ορισμένες φορές δεν αποτυπώνεται στους αριθμούς. Προχθές, πάντως, στην τεράστια νίκη επί του Παναθηναϊκού ο Μάντζαρης είχε και αριθμούς, από τη στιγμή, που τελείωσε το ματς με 11 πόντους, 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Με τον διεθνή γκαρντ μίλησε η SportDay αμέσως μετά τον σχηματισμό του 68-65 στα ταμπλό του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, και όσον αφορά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς για τη νίκη, είχε να μας τους αιτιολογήσει ως εξής:

«Κατ' αρχάς με τον Παναθηναϊκό είναι πάντα ιδιαίτερο παιχνίδι, είναι ντέρμπι, το θέλουν οι παίκτες, θέλουν τη νίκη οι φίλαθλοι, είναι το μεγαλύτερο παιχνίδι όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Συν τοις άλλοις προερχόμασταν από τρεις συνεχόμενες ήττες από τον αντίπαλό μας κι αυτό ήταν ένα επιπλέον κίνητρο για μας. Είχαμε άγχος, αλλά παλέψαμε μέχρι το τέλος και πετύχαμε τον στόχο μας με το τρίποντο του Μπιλάρα (σ.σ.: Σπανούλης). Κρατάμε τη μεγάλη νίκη, δεν κατακτήσαμε κάποιο τρόπαιο και προχωράμε».

Τι ειπώθηκε στο τάιμ άουτ του Ολυμπιακού για την τελευταία φάση ή μάλλον για τη φάση, που ο Σπανούλης έδωσε τη νίκη με το τρίποντο;

«Η εντολή ήταν μία: να πάρει την μπάλα ο Βασίλης και να αποφασίσει αυτός τι θα γίνει. Είτε δηλαδή να κάνει ντράιβ, είτε να σουτάρει, είτε να πασάρει. Πέτυχε τελικά το μεγάλο σουτ και νικήσαμε. Ποιος άλλος να έπαιρνε την τελευταία φάση; Ο Βασίλης είναι ηγέτης, είναι μεγάλος παίκτης και το απέδειξε για μία ακόμη φορά».

Τι έγινε μετά το 53-60, με το οποίο προηγήθηκε ο Παναθηναϊκός κι έδειχνε ότι δύσκολα θα χάσει το ματς; Ο Μάντζαρης είχε τις απαντήσεις:


«Βγάλαμε πολλή ενέργεια στο παρκέ στην τελική ευθεία του παιχνιδιού. Και κάναμε πράγματα, που δεν είχαμε κάνει στο προηγούμενο διάστημα. Τρέξαμε, παίξαμε, δηλαδή, στο ανοιχτό γήπεδο, προσέξαμε πολύ περισσότερο την άμυνά μας, ενώ βεβαίως βάλαμε και τα μεγάλα σουτ. Πήραμε και μεγάλη βοήθεια από τον κόσμο μας, ο οποίος ήταν συγκλονιστικός. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη συμπαράστασή του, είμαστε πολύ χαρούμενοι, που τον κάναμε ευτυχισμένο, και να είναι όλοι σίγουροι ότι κάθε μέρα παλεύουμε για το καλύτερο. Παλεύουμε για το καλύτερο του Ολυμπιακού και για να είναι ο κόσμος μας περήφανος».

Οταν δόθηκε αυτή η συνέντευξη από τον Μάντζαρη, δεν ήταν γνωστό ποια από τις Ρεάλ, ΤΣΣΚΑ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός.


Παρ' όλα αυτά «είναι σίγουρο ότι για να περάσουμε στο φάιναλ φορ, πρέπει να σπάσουμε την αντίπαλη έδρα. Από κει και πέρα, όμως, πρέπει να πούμε ότι ο βασικός μας στόχος, που ήταν η πρόκριση στην οκτάδα, υλοποιήθηκε. Οταν μία ομάδα έχει πάρει δύο συνεχόμενες φορές την Ευρωλίγκα, τα πράγματα δυσκολεύουν. Εμείς αυτό, που κάνουμε και θα κάνουμε, είναι να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά με στόχο το καλύτερο δυνατό».

Ο Μάντζαρης άγγιξε το τέλειο με την προχθεσινή του εμφάνιση, ενώ γενικά αποτελεί ένα ξεχωριστό είδος παίκτη. Πλέι μέικερ με τα χαρακτηριστικά του 24χρονου είναι δύσκολο να βρεις ανά την Ευρώπη.

Μυαλό, άμυνα, σουτ και άλλα πολλά συνθέτουν το αγωνιστικό προφίλ του Περιστεριώτη, ο οποίος τελευταίως έχει βελτιώσει πολύ κάτι, που αποτελούσε μειονέκτημά του: αρχίζει με επιτυχία να κάνει ντράιβ:

«Αυτό, που έχει σημασία είναι ότι είμαι καλά. Περυσι ταλαιπωρήθηκα από τον τραυματισμό μου, αλλά δόξα τω Θεώ πλέον δεν έχω θέμα. Φτου, φτου! Εννοείται, όμως, ότι αυτό, που με νοιάζει πάνω από όλα δεν είναι αυτή καθ' αυτή η απόδοσή μου, αλλά το πώς θα φθάσουμε τον Ολυμπιακό όσο το δυνατόν ψηλότερα και να κάνουμε τον κόσμο μας υπερήφανο», τόνισε ο 24χρονος γκαρντ.




ALEX WEB RADIO/TV

Η φιέστα ΖΩΝΤΑΝΑ στο OlympiacosTV

Η φιέστα ΖΩΝΤΑΝΑ στο OlympiacosTV

12/04/2014

Παρακολουθήστε ΖΩΝΤΑΝΑ από το OlympiacosTV την φιέστα της ομάδας μας την Κυριακή 13/04 στις 21:00.


Το olympiacos.org και φέτος σας μεταφέρει με εικόνα και ήχο όλες τις εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στο πλαίσιο της φιέστας της ομάδας μας.
Το ΖΩΝΤΑΝΟ πρόγραμμα του OlympiacosTV θα ξεκινήσει μετά την ολοκλήρωση του αγώνα Ολυμπιακός - Απόλλων Σμύρνης, που γίνεται στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.
Για να δείτε και εσείς την φιέστα ΖΩΝΤΑΝΑ μπείτε ΕΔΩ.


ALEX WEB RADIO/TV

Κοντά στον κόσμο μέσω της Puma (pics+video)

Κοντά στον κόσμο μέσω της Puma (pics+video)

12/04/2014

Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου Ιμπαγάσα, Εντινγκά και Μπονγκ βρέθηκαν κοντά στους φιλάθλους, στο κατάστημα της Puma, στο κέντρο του Πειραιά!


Αρωγός στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός μας να στηρίξει τη UNICEF και να βοηθήσει στον εμβολιασμό 50.000 παιδιών στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο είναι και η Puma. Οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου μας, Αριέλ Ιμπαγάσα, Ντελβίν Εντινγκά και Γκαετάν Μπονγκ έδωσαν το απόγευμα της Παρασκευής το παρών σε εκδήλωση της αθλητικής εταιρείας και μοίρασαν πολλά χαμόγελα στον κόσμο που ήρθε να τους συναντήσει από κοντά!

Οι τρεις άσοι πέρασαν στο κατάστημα της Puma στο κέντρο του Πειραιά μία ευχάριστη ώρα, υπογράφοντας πολλά αυτόγραφα και βγαίνοντας πολλές φωτογραφίες, μαζί με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές τους! Στο τέλος του event ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε δηλώσεις, μέσω των οποίων στάθηκε στη σημαντική βοήθεια που προσφέρει και η Puma στο έργο που κάνει ο Θρύλος για τη UNICEF!
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά την Puma, για τη βοήθεια που προσφέρει στον Ολυμπιακό και τη UNICEF με τις 200 συλλεκτικές φανέλες, προκειμένου να εμβολιαστούν 50.000 παιδιά. Είναι μία πολύ σπουδαία κίνηση αυτή που γίνεται και την υποστηρίζουμε όλοι!
Περιμένουμε το Καραϊσκάκη να είναι γεμάτο στη φιέστα μας! Είναι μεγάλη η προσπάθεια που κάνει ο Ολυμπιακός μας να στηρίξει τη UNICEF, προσφέροντας τα έσοδα από τον αγώνα αυτό. Είναι κάτι ιδιαίτερο και θέλουμε όλο τον κόσμο να είναι κοντά μας, προκειμένου να μας στηρίξει», ήταν τα λόγια του Αργεντινού «προφέσορα»!

Δείτε ΕΔΩ φωτογραφίες από την εκδήλωση.


 Δείτε το video από την εκδήλωση.






ALEX WEB RADIO/TV

Προειδοποιητική ανακοίνωση από Ξάνθη

Προειδοποιητική ανακοίνωση από Ξάνθη

12/04/2014
 
 Ανακοίνωση με την οποία ζητά σε όποιον επιτήδειο προτίθεται να πάει στα Πηγάδια για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Skoda Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό να μην το πράξει εξέδωσε η ακριτική ΠΑΕ.

Προειδοποιητική ανακοίνωση από Ξάνθη

Πληροφορίες στην Ξάνθη θέλουν αρκετούς επιτήδειους οπαδούς να σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Skoda με τον Παναθηναϊκό, εισερχόμενοι στο γήπεδο με πλαστές προσκλήσεις.

Θέλοντας να προλάβει τέτοια κρούσματα η ακριτική ΠΑΕ εξέδωσε προειδοποιητική ανακοίνωση, ενημερώνοντας πως όποιος προχωρήσει σε τέτοιες ενέργειες θα υπάρξουν συλλήψεις και προσαγωγές στο αυτόφωρο.

Η ανακοίνωση


«Συμβουλεύουμε τους όποιους φιλάθλους και οποιουσδήποτε τρίτους, προσπαθήσουν να εισέλθουν με πλαστές προσκλήσεις στο γήπεδο, να μην το επιχειρήσουν γιατί θα υπάρξει άμεση σύλληψή τους και προσαγωγή στο αυτόφωρο».

ALEX WEB RADIO/TV

Βαζελας:«Να εφαρμόζουν το 50-50 οι διαιτητές»(εδω γελανε..)

Βαζελας:«Να εφαρμόζουν το 50-50 οι διαιτητές»(εδω γελανε..)



Σε αυτό το πνεύμα κινείται και η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σχετικά με το τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου της Σούπερ Λιγκ, όπου οι «πράσινοι» φιλοξενούνται από την Ξάνθη με την ακριτική ομάδα να θέλει νίκη ώστε να παραμείνει στην κατηγορία.

Στην ανακοίνωση ουσιαστικά οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» αναφέρονται στη διαιτησία του αγώνα, δείχνοντας πως φοβούνται ακόμη και προβοκάτσια, δηλαδή ακόμη και κάποιο ευνοϊκό γι’ αυτούς σφύριγμα που θα μπορούσε να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Η ανακοίνωση:

«Με αφορμή φήμες και δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τις τελευταίες μέρες η ΠΑΕ Παναθηναϊκός απαιτεί, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής στην Ξάνθη, οι διαιτητές που θα ορίζονται να στέκονται στο ύψος των περιστάσεων αντιμετωπίζοντας τις ομάδες επί ίσοις όροις και εφαρμόζοντας το «50-50». Επομένως, οποιαδήποτε αδικία εις βάρος της ομάδας μας ή ακόμη και εύνοια υπέρ της θα θεωρηθεί ότι γίνεται εκ του πονηρού».


ALEX WEB RADIO/TV

Το σαββατοκύριακο κρίνεται του Πρίντεζη

Το σαββατοκύριακο κρίνεται του Πρίντεζη

12/04/2014
 
 Κρίσιμες για την συμμετοχή του Γιώργου Πρίντεζη στους δύο πρώτους προημιτελικούς της Ευρωλίγκας με την Ρεάλ στη Μαδρίτη, είναι οι δύο προπονήσεις που θα κάνει ο Ολυμπιακός το σαββατοκύριακο.

Το σαββατοκύριακο κρίνεται του Πρίντεζη
Ο Ολυμπιακός έμαθε την αντίπαλό του στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, που θα είναι η Ρεάλ Μαδρίτης μετά την ήττα της από την Ζαλγκίρις και από αύριο (12/4) αρχίζει η προετοιμασία του για τις αναμετρήσεις με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, περιμένει με αγωνία να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Γιώργος Πρίντεζης, για να ξέρει αν θα μπορεί να τον υπολογίζει στα ματς της Μεγάλης Τρίτης και της Μεγάλης Πέμπτης.

Η κατάσταση του διεθνούς φόργουορντ μετά τον τραυματισμό του στα πλευρά έχει βελτιωθεί σε μεγάλο βαθμό και οι αισιόδοξες προβλέψεις κάνουν λόγο για συμμετοχή του κόντρα στους «μερένχες». Όλα όμως θα κριθούν αύριο και μεθαύριο, αφού δεν αποκλείεται αν δεν μπορέσει να προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, να μπει μεν στην αποστολή, αλλά να παίξει στο δεύτερο παιχνίδι.


ALEX WEB RADIO/TV

Οι αντίπαλοι των «αιωνίων»η κωλοτουμπα της Ρεαλ και τι γραφει η...Μarca

Οι αντίπαλοι των «αιωνίων»η κωλοτουμπα της Ρεαλ και τι γραφει η...Μarca

12/04/2014
 
Με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ολυμπιακός και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Παναθηναϊκός, οι δύο ελληνικές ομάδες θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στο Final-4 της Ευρωλίγκας. Οι μέρες των ματς.

Οι αντίπαλοι των «αιωνίων»

 Μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης απ’ την Ζαλγκίρις Κάουνας, οριστικοποιήθηκαν οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ο τρίτος Ολυμπιακός πέφτει πάνω στο δεύτερο του άλλου ομίλου, τους Ισπανούς δηλαδή, ενώ ο τέταρτος Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με την πρώτη, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η σειρά των Πειραιωτών ξεκινά την Μεγάλη Τρίτη στην Ισπανία, ενώ αυτή των «πράσινων» μια μέρα αργότερα (Μεγάλη Τετάρτη) στη Ρωσία. Οι «αιώνιοι» θα παίξουν και το δεύτερο ματς τους εκτός έδρας (Μεγάλη Πέμπτη και Παρασκευή αντίστοιχα), ενώ μετά από μια μίνι παύση λόγω Πάσχα, οι αγώνες θα συνεχιστούν απ’ την Δευτέρα του Πάσχα.

Και μάλιστα παράλληλα! Διότι την ίδια μέρα σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ θα δοθούν οι τρίτοι αγώνες των δύο σειρών, ενώ για την Τετάρτη του Πάσχα είναι προγραμματισμένοι οι τέταρτοι, εφόσον βέβαια χρειαστούν και δεν υπάρξει κάποια... σκούπα. Αν τυχόν τα δύο εισιτήρια για τα Final-4 κριθούν στα πέντε ματς, τότε οι σειρές θα επιστρέψουν στις έδρες των αντιπάλων των δύο ελληνικών ομάδων την Παρασκευή.

Η κωλοτουμπα της Ρεαλ...

Κάνοντας το χειρότερό της παιχνίδι στην φετινή Ευρωλίγκα, η Ρεάλ Μαδρίτης ηττήθηκε 87-80 από την χειρότερη ομάδα του Top 16, Ζαλγκίρις στο Κάουνας και διάλεξε αντίπαλο τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά.

Διάλεξαν Ρεάλ και… Ντέντμον
Σε ένα παιχνίδι που θα συζητηθεί για χρόνια και θα βάλει (;) την Ευρωλίγκα σε σκέψεις αναφορικά με το πότε θα πρέπει να διεξάγονται τα παιχνίδια που έχουν ενδιαφέρον για πρόκριση ή κατάταξη (ίδια μέρα και ώρα δηλαδή), η Ζαλγκίρις Κάουνας των χιλίων προβλημάτων και των μόλις δέκα διαθέσιμων παικτών, επικράτησε της… πυραυλοκίνητης μέχρι σήμερα Ρεάλ με σκορ 87-80, αποχαιρετώντας με ψηλά το κεφάλι την διοργάνωση.

Αγνώριστη και προκλητικά αδιάφορη η Ρεάλ, κατετάγη δεύτερη στον 6ο όμιλο και διάλεξε, ουσιαστικά, αντίπαλο στα προημιτελικά τον Ολυμπιακό, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Κορυφαίος του αγώνα ο Ντέντμον -έκανε ρεκόρ εύστοχων τριπόντων σε μία σεζόν με 74 εύστοχα-.

Marca: «Η Ρεάλ επέλεξε Ολυμπιακό»

«Η Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξε Ολυμπιακό», είναι ο τίτλος της Marca για την ήττα της ισπανικής ομάδας από την Ζαλγκίρις Κάουνας.

Marca: «Η Ρεάλ επέλεξε Ολυμπιακό»
Η ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από την Ζαλγκίρις Κάουνας προκάλεσε εντύπωση και στους Ισπανούς!

Χαρακτηριστικός ο τίτλος της ιστοσελίδας της Marca, η οποία εμμέσως πλην σαφώς παίρνει αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θεωρεί λογικό το στραβοπάτημα της ομάδας της Μαδρίτης.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την τρίτη ήττα της στην Ευρωλίγκα και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας πραγματοποιώντας σήμερα το χειρότερό της παιχνίδι απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως η Ζαλγκίρις η οποία μέχρι σήμερα είχε μόνο μια νίκη στο Top 16», αναφέρει στην αρχή το σχετικό δημοσίευμα το οποίο στη συνέχεια σχολιάσει την… απάθεια και την έλλειψη κινήτρου των παικτών της ισπανικής ομάδας, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει για να καταλήξει…

«Μας κάνει να πιστέψουμε ότι επέλεξε τον Ολυμπιακό του Σπανούλη στα προημιτελικά. Όσο δύσκολο μπορεί αυτό να φαίνεται», υπογραμμίζει.

 TΩΡΑ...ΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ...ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ !


ALEX WEB RADIO/TV

Πρόστιμα σε Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Άρη

Πρόστιμα σε Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Άρη

 
12/04/2014
 
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ επέβαλε πρόστιμα σε Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Άρη (μεταξύ άλλων).

Πρόστιμα σε Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Άρη
Με πρόστιμο 3.000 ευρώ τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Τάσου Κάκου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (2-1), ενώ παράλληλα οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να ανακαλέσουν την επίμαχη ανακοίνωση. Παράλληλα πρόστιμα επιβλήθηκαν σε ΟΦΗ και Άρη μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

1. Δέχεται ότι η εγκαλούμενη ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτή πειθαρχική παράβαση. Επιβάλλει χρηματική ποινή οκτακοσίων (800) ευρώ με την παράλληλη υποχρέωση ανάκλησης των δυσμενών κρίσεων, εντός 20 ημερών, που εκφέρονται στη δημοσιευθείσα ανακοίνωση κατά τα εκτιθέμενα, ειδικότερα, στο σκεπτικό της παρούσας (ανακοίνωση στις 9/3).

2. Κατακυρώνει τον ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας Γυναικών, ο οποίος είχε οριστεί να διεξαχθεί στο γήπεδο Μουρνιών Χανίων στις 22-3-14, μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΧΑΝΙΑ και ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 υπέρ της ομάδας ΑΟ ΧΑΝΙΑ με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0) και βαθμούς τρεις (3) έναντι μηδενός (0). Αφαιρεί από το σωματείο ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 δύο (2) βαθμούς από τον βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και δύο (2) βαθμούς από τον πίνακα βαθμολογίας του επόμενου πρωταθλήματος. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

3. Κηρύσσει αθώο τον εγκαλούμενο Λουκά Κούρο, προπονητή του σωματείου ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (αγώνας Κυπέλλου Ερασιτεχνών ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ στις 13/3).

4. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την εγκαλούμενη
Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. και επιβάλλει σε αυτή χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ. Υποχρεώνει την εγκαλούμενη, να ανακαλέσει την επίμαχη ανακοίνωση κατά τα ειδικότερα, διαλαμβανόμενα στο σκεπτικό της παρούσας (ανακοίνωση στις 9/3).

5. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την εγκαλούμενη Π.Α.Ε. Ο.Φ.Η. και επιβάλλει σ’ αυτή χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ (αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΟΦΗ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στις 19/3).

6. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέους την ΠΑΕ ΑΡΗΣ και τον Λάμπρο Σκόρδα. Επιβάλλει στην πρώτη εγκαλούμενη χρηματική ποινή χιλίων (1.000) ευρώ και στον δεύτερο εγκαλούμενο χρηματική ποινή τριών χιλιάδων (3.000) ευρώ. Υποχρεώνει τους ως άνω εγκαλούμενους να ανακαλέσουν τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (δηλώσεις στις 23/2).

7. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέα την εγκαλούμενη ΠΑΕ ΑΡΗΣ και επιβάλλει σ' αυτή χρηματική ποινή δυο χιλιάδων (2.000) ευρώ. Υποχρεώνει την ως άνω εγκαλούμενη να ανακαλέσει τις επίμαχες δηλώσεις κατά τα ειδικότερα στο σκεπτικό της παρούσας διαλαμβανόμενα (ανακοίνωση στις 16/2).

8. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον τραυματιοφορέα του σωματείου ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΑΟ, Νικόλαο Αγριοδήμο. Επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.

9. Κηρύσσει πειθαρχικά ελεγκτέο τον εκπρόσωπο της ομάδας ΑΟ ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΔΟΜΟΚΟΥ, Κωνσταντίνο Τρούμπουλο. Επιβάλλει σε αυτόν χρηματική ποινή ύψους τετρακοσίων (400) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) μήνες.

10. Δικάζει παρόντος του εγκαλουμένου σωματείου ΑΧΑΪΚΗ ΑΕ και κηρύσσει αυτό πειθαρχικά ελεγκτέο για τα αναφερόμενα στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.

11. Δικάζει απόντος του σωματείου ΔΙΓΕΝΗΣ ΛΑΚΚΩΜΑΤΟΣ και κηρύσσει αυτό πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ.

12. Κηρύσσει τον εγκαλούμενο Αθανάσιο Γεωργιάδη, εκπρόσωπο του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑΣ, πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει την χρηματική ποινή των τριακοσίων (300) ευρώ, διπλασιαζόμενη λόγω υποτροπής, ήτοι χρηματική ποινή εξακοσίων (600) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο δύο (2) μηνών.

13. Δικάζει απόντος του εγκαλουμένου σωματείου ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ και κηρύσσει αυτό πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό παράπτωμα και του επιβάλλει χρηματική ποινή πεντακοσίων (500) ευρώ .

14. Δέχεται ότι ο εγκαλούμενος ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΖΙΑΣ, διερμηνέας του σωματείου ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ, τέλεσε το αποδιδόμενο σ΄ αυτόν πειθαρχικό αδίκημα. Επιβάλλει χρηματική ποινή χιλίων πεντακοσίων (1500) ευρώ. Απαγορεύει στον ίδιο την είσοδο στους αγωνιστικούς χώρους επί δύο (2) μήνες
».

ALEX WEB RADIO/TV

Οι σφυριχτρες της 34ης αγωνιστικής της Superleague

Οι σφυριχτρες της 34ης αγωνιστικής της Superleague

11/04/2014
 

Ο Ηλίας Σπάθας θα διαιτητεύσει το παιχνίδι Ξάνθη-Παναθηναϊκός για την 34η αγωνιστική της Superlague. Ο Γιάχος θα είναι στη Νέα Σμύρνη, ο Σιδηρόπουλος στο Καραϊσκάκη και ο Παππάς στη Βέροια.

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για τη «μάχη» της παραμονής στη Superlague με την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ΚΕΔ όρισε τον Ηλία Σπάθα του συνδέσμου Πειραιά για να διευθύνει το παιχνίδι Ξάνθη-Παναθηναϊκός, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Λάζαρος Δημητριάδης (Μακεδονίας) και Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών).

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος από τα Δωδεκάνησα θα «σφυρίξει» το Ολυμπιακός- Απόλλων, έχοντας μαζί του, τους Αλέξανδρο Γρεβενή (Χαλκιδικής) και Λεωνίδα Φραγκιαδάκη (Δωδεκανήσου).

Στο Πανιώνιος-Πλατανιάς θα είναι ο Αθανάσιος Γιάχος από τη Χίο, με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Ποντίκη (Πρέβεζας) και Ιορδάνη Δημητριάδη. Το Βέροια-Αστ. Τρίπολης θα διαιτητεύσει ο Ανδρέας Παππάς από την Αθήνα και οι βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος και Νικόλαος Γεωργαράκος από τον ίδιο σύνδεσμο.

Αναλυτικά

Κυριακή (13/4, 19:00)


Βέροια-Αστέρας Τρίπολης (Παππάς)
Άρης-πας Γιάννινα (Αμπάρκιολης)
Πανιώνιος-Πλατανιάς (Γιάχος)
Ολυμπιακός-Απόλλων (Σιδηρόπουλος)
Παναιτωλικός-ΟΦΗ (Δημητρόπουλος)
Εργοτέλης-Καλλονή (Βοσκάκης)
Skoda Ξάνθη-Παναθηναϊκός (Σπάθας)
Πανθρακικός-Ατρόμητος (Κομίνης)
Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ (Δελφάκης)


ALEX WEB RADIO/TV

Το προφιλ της Ρεάλ

Το προφιλ της Ρεάλ

12/04/2014
 
 Εκείνη, η κατά τεκμήριο καλύτερη ομάδα της Ευρώπης φέτος. Εκείνος, ο πρωταθλητής Ευρώπης. Πριν τις μάχες του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ,σας αναλύουμε τα πάντα για τη «βασίλισσα».

Αυτή είναι η Ρεάλ
Ο δρόμος για την υπεράσπιση του τίτλου του, περνά για τον Ολυμπιακό πάνω από την ομάδα απέναντι στην οποία τον κατέκτησε. Η Ρεάλ Μαδρίτης, ομάδα με την καλύτερη εικόνα στη φετινή Ευρωλίγκα και με το πλεονέκτημα έδρας δείχνει αποφασισμένη να πάρει ρεβάνς, αφού κατά τις ενδείξεις τον επέλεξε σαν αντίπαλο στα play offs. Όμως οι πρωταθλητές Ευρώπης δεν θα αποχωριστούν τόσο εύκολα το στέμμα τους.

Η «βασίλισσα» διανύει μία απίθανη σεζόν, με θεαματικό όσο και ουσιαστικό μπάσκετ. Έχει καλύτερη ισορροπία μεταξύ άμυνας κι επίθεσης, μεγαλύτερη πληρότητα και περισσότερη… σοφία σε σχέση με πέρσι. Διατήρησε τον πολύ καλό κορμό της κάνοντας μερικές σημαντικές προσθήκες. Μεγάλη της δύναμη είναι η περιφερειακή της γραμμή. Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ είναι ο κορυφαίος πλέι μέικερ φέτος στην Ευρώπη, καθώς αποτελεί το μυαλό της Ρεάλ, σκοράρει, δημιουργεί και γνωρίζει πότε θα πρέπει να ανοίξει το ρυθμό. Δίπλα του υπάρχει ο Σέρχιο Γιουλ με τα απίθανα αθλητικά προσόντα, που κάνει την καλύτερη χρονιά στην καριέρα του, ο… αχώνευτος πλην όμως υπερταλαντούχος Ρούντι Φερνάντεθ, ο απίθανος σουτέρ Τζέισι Κάρολ και από το βάθος του πάγκου έρχεται ο Ντοντέι Ντρέιπερ ως χρυσή εφεδρεία. Ο Τρεμέλ Ντάρντεν έχει ανεβάσει κατακόρυφα την ποιότητα της ομάδας στις θέσεις «2» και «3» με την εξαιρετική δουλειά που κάνει σαν ρολίστας και την πολύ καλή του άμυνα. Ο Νίκολα Μίροτιτς μοιάζει πιο ώριμος από ποτέ, δεν το.. κουνά από τη θέση «4» και δείχνει έτοιμος για τους Μπουλς και το ΝΒΑ, ενώ η front line έχει αναβαθμιστεί αισθητά σε σχέση με πέρσι, αφού δίπλα στον πανέξυπνο Φελίπε Ρέγες και τον πολύ αθλητικό Μάρκους Σλότερ υπάρχουν αντί του… Μπέγκιτς ο δικός μας Γιάννης Μπουρούσης και ο Σαλάχ Μεχρί, δύο σέντερ με ύψος και τεχνική.

Τι κάνει φέτος

Την καλύτερη σεζόν στην ιστορία της διανύει η Ρεάλ. Μετρά 26 νίκες σε ισάριθμα ματς στην ACB, ενώ έχει κατακτήσει ήδη το Κύπελλο νικώντας με τρίποντο του Σέρχιο Γιουλ στο φινάλε την Μπαρτσελόνα. Στην Ευρωλίγκα ήταν αήττητη στην πρώτη φάση και στη δεύτερη γνώρισε μόλις τρεις ήττες, όλες μακριά από τη Μαδρίτη, από ΤΣΣΚΑ (85-71), Μπάγερν (85-83) και Ζαλγκίρις (87-80).

Η στατιστική σύγκριση

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπερέχει σε όλες (!) τις στατιστικές κατηγορίες του Ολυμπιακού. Και πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά, αφού είναι πρώτη στις περισσότερες, από την επίθεση, την ευστοχία στις βολές, τα αμυντικά ριμπάουντ και τις τάπες, μέχρι και την αξιολόγηση. Επίσης έχουν συναντηθεί δις σε προημιτελικές σειρές έχοντας από μία πρόκριση.

Κατηγορία (Ολυμπιακός-Ρεάλ)

Επίθεση: 77,9 (7ος) – 86,6 (1η)
Άμυνα: 72,1 (5ος) – 70,8 (3η)
Ευστοχία στις βολές: 70,1% (18ος) – 81,2% (1η)
Ευστοχία στα δίποντα: 54,1% (6ος) – 54,2% (5η)
Ευστοχία στα τρίποντα: 37,8% (6ος) – 40,3% (2η)
Ριμπάουντ: 34,5 (7ος) – 35,4 (3η)
Αμυντικά ριμπάουντ: 24,6 (3ος) – 25,3 (1η)
Επιθετικά ριμπάουντ: 10 (13ος) – 10,1 (12η)
Ασίστ: 17,5 (7ος) – 18,7 (2η)
Λάθη: 12 (18ος) – 10,3 (22η)
Κλεψίματα: 5,3 (17ος) – 7,7 (3η)
Τάπες: 3,7 (2ος) – 3,8 (1η)
Φάουλ κατά: 21,1 (17ος) – 17,2 (24η)
Φάουλ υπέρ: 21,1 (4ος) – 21,8 (2η)
Index: 88 (4ος) – 108,9 (1η)

Η προϊστορία

Ο Ολυμπιακός μετρά 14 νίκες σε 27 αναμετρήσεις απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη σε τελικό της Ευρωλίγκας, η μεν «βασίλισσα» το 1995 στη Σαραγόσα, οι δε «ερυθρόλευκοι» πέρσι στο Λονδίνο. Στην έδρα τους οι Μαδριλένοι έχουν δέκα νίκες και τρεις ήττες, ενώ επί ελληνικού εδάφους οι Πειραιώτες έχουν δέκα νίκες και δύο ήττες.

Αναλυτικά:

1978-79 (Ημιτελικά Ομίλων Πρωταθλητριών): Ρεάλ -Ολυμπιακός 113-72
1978-79 (Ημιτελικά Ομίλων Πρωταθλητριών): Ολυμπιακός-Ρεάλ 97-101
1992-93 (Φάση Ομίλων Ευρωλίγκας): Ρεάλ-Ολυμπιακός 92-74
1992-93 (Φάση Ομίλων Ευρωλίγκας): Ολυμπιακός-Ρεάλ 63-62
1993-94 (Φάση Ομίλων Ευρωλίγκας): Ρεάλ-Ολυμπιακός 57-58
1993-94 (Φάση Ομίλων Ευρωλίγκας): Ολυμπιακός-Ρεάλ 75-73
1994-95 (Τελικός Final 4 Σαραγόσα): Ρεάλ-Ολυμπιακός 73-61
1995-96 (Προημιτελικά Ευρωλίγκας, α’ αγώνας): Ολυμπιακός-Ρεάλ 68-49
1995-96 (Προημιτελικά Ευρωλίγκας, β’ αγώνας): Ρεάλ-Ολυμπιακός 80-77
1995-96 (Προημιτελικά Ευρωλίγκας, γ’ αγώνας): Ρεάλ-Ολυμπιακός 80-65
1997-98 (Φάση Ομίλων Ευρωλίγκας: Ρεάλ-Ολυμπιακός 77-78
1997-98 (Φάση Ομίλων Ευρωλίγκας): Ολυμπιακός-Ρεάλ 82-75
2000-01 (Φάση Ομίλων Ευρωλίγκας): Ρεάλ-Ολυμπιακός 75-73
2000-01 (Φάση Ομίλων Ευρωλίγκας): Ολυμπιακός-Ρεάλ 91-84
2002-03 (Φάση Ομίλων Ευρωλίγκας): Ρεάλ-Ολυμπιακός 73-66
2002-03 (Φάση Ομίλων Ευρωλίγκας): Ολυμπιακός-Ρεάλ 71-68
2004-05 (Φάση Ομίλων Ευρωλίγκας): Ρεάλ-Ολυμπιακός 76-62
2004-05 (Φάση Ομίλων Ευρωλίγκας): Ολυμπιακός-Ρεάλ 75-83
2007-08 (Top 16 Ευρωλίγκας): Ρεάλ-Ολυμπιακός 80-70
2007-08 (Top 16 Ευρωλίγκας): Ολυμπιακός-Ρεάλ 72-63
2008-09 (Προημιτελικά Ευρωλίγκας, α’ αγώνας): Ολυμπιακός-Ρεάλ 88-79
2008-09 (Προημιτελικά Ευρωλίγκας, β’ αγώνας): Ολυμπιακός-Ρεάλ 79-73

2008-09 (Προημιτελικά Ευρωλίγκας, γ’ αγώνας): Ρεάλ-Ολυμπιακός 71-63
2008-09 (Προημιτελικά Ευρωλίγκας, δ’ αγώνας): Ρεάλ-Ολυμπιακός 75-78
2010-11 (Πρώτη Φάση Ευρωλίγκας): Ολυμπιακός-Ρεάλ 82-66
2010-11 (Πρώτη Φάση Ευρωλίγκας): Ρεάλ-Ολυμπιακός 82-68
2012-13 (Τελικός Final 4 Λονδίνου): Ολυμπιακός-Ρεάλ 100-88


ALEX WEB RADIO/TV

Το πρόγραμμα των «αιωνίων» στα πλέι οφ

Το πρόγραμμα των «αιωνίων» στα πλέι οφ

12/04/2014
 
Δείτε αναλυτικά τις ώρες και τις μέρες όπου Ολυμπιακπός και Παναθηναϊκός θα επιδιώξουν να πετάξουν εκτός Final-4 Ευρωλίγκας τις Ρεάλ Μαδρίτης και ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα.

Το πρόγραμμα των «αιωνίων» στα πλέι οφ

Το ότι ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Παναθηναϊκός την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας το ξέραμε.

Και τις μέρες που θα δώσουν τους αγώνες τους εντός κι εκτός Ελλάδας το γνωρίζαμε.

Με την ολοκλήρωση του top-16 (τη νίκη της Μάλαγα επί της Αρμάνι), μάθαμε και τις ακριβείς ώρες όπου θα γίνουν οι αγώνες, με τους Πειραιώτες να ξεκινούν την Μεγάλη Τρίτη στις 22:00 και τους «πράσινους» μια μέρα μετά, στις 19:00.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των πλέι οφ:

1ος αγώνας

15/4
22.00 Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός (ΔΤ)
20.00 Μπαρτσελόνα-Γαλατάσαραϊ
16/4
19.00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός (NovaSports)
21.45 Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι Τελ Αβίβ

2ος αγώνας
17/4
20.00 Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός (NovaSports)
22.00 Μπαρτσελόνα-Γαλατάσαραϊ
18/4
19.15 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός(ΔΤ)
21.45 Αρμάνι Μιλάνο- Μακάμπι Τελ Αβίβ

3ος αγώνας
20/4
20.00 Γαλατάσαραϊ-Μπαρτσελόνα
21/4
19.30 Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης
21.45 Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
21.05 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αρμάνι Μιλάνο

4ος αγώνας (αν χρειαστεί)
22/4
21.45 Γαλατάσαραϊ-Μπαρτσελόνα
23/4
21.45 Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης
19.30 Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
21.05 Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αρμάνι Μιλάνο

5ος αγώνας (αν χρειαστεί)
25/4
21.45 Μπαρτσελόνα-Γαλατάσαραϊ
21.45 Ρεάλ Μαδρίτης-Ολυμπιακός
19.00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας-Παναθηναϊκός
21.45 Αρμάνι Μιλάνο-Μακάμπι Τελ Αβίβ


ALEX WEB RADIO/TV

Ολυμπιακοκρατείται το Top 10 της Euroleague (video)

Ολυμπιακοκρατείται το Top 10 της Euroleague (video)

12/04/2014
 
Τρεις φάσεις από τον Ολυμπιακό και τη νίκη του βρίσκονται στο Top 10 της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των 16 στην Ευρωλίγκα.

Ολυμπιακοκρατείται το Top 10 (video)
Νίκη και θέαμα συνδύασε ο Ολυμπιακός απέναντι στον Παναθηναϊκό την Πέμπτη. Τρανή απόδειξη για το δεύτερο αποτελεί η παρουσία τριών φάσεων στο Top 10 των πιο εντυπωσιακών της αγωνιστικής.

Στην κορυφή δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται το νικητήριο τρίποντο του Βασίλη Σπανούλη. Στο «2» ο Πέτγουεϊ σαν πασαδόρος στο βόλεϊ σερβίρει στον Ντάνστον που καρφώνει εντυπωσιακά, ενώ στο «5» ο Σλούκας είναι αυτός που πασάρει στον «Air Georgia» που απογειώνεται για να κρεμαστεί από τη στεφάνη.


ALEX WEB RADIO/TV

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Exουν ξεφυγει τελειως οι βαζελες του...Δημου Πειραια...δειτε και φριξτε

Exουν ξεφυγει τελειως οι βαζελες του...Δημου Πειραια...δειτε και φριξτε

10/04/2014


ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΝΕΙ...ΚΑΛΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΚΑΛΑ ΗΤΑΝΕ...ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ...

Ενταξει βρισκονται υπο πανικο, μην τους παρεξηγειτε...με το που ακουστηκε οτι ο Πειραιας θα εχει πραγματικο ερυθρολευκο ψηφοδελτιο ,χεστηκαν πανω τους.
Τοσα χρονια ηταν ολοι αυτοι που καπηλευονταν και εκμεταλευονταν το ονομα του Ολυμπιακου αν και βαζελες πηγαιναν στις ερυθρολευκες εκδηλωσεις για ψηφαλακια, τοπαιζαν γαυροι και οταν εβλεπαν κανενα champions league και εχανε ο Θρυλος πανηγυριζαν..ηρθε η ωρα της αλλαγης στον Πειραια ομως και πολιτικα αλλα και η ωρα ολοι αυτοι που εμεις οι Πειραιωτες τους καναμε μαγκες και επαιρναν και μισθουλακια καθε μηνα απο εμας και ικανοποιουσαν και την ανικανη αυταρεσκεια τους περπατωντας καμαρωτοι-καμαρωτοι στον δρομο του Πειραια με το κεφαλι ψηλα λες και ηταν ο Μεγας Αλεξανδρος...και για να ξερετε..επειδη εχω την δυνατοτητα να το γνωριζω...οι γαυροι βουλευτες, δημοτικοι συμβουλοι και πολιτευτες γενικωτερα ηταν παραγκωνισμενοι ακομα και απο τα τοπικα ΜΜΕ του Πειραια, με εντολες ανωθεν...αστα να πανε..
Τωρα βγηκε προχτες ο Κατσαφαδος με προφιλ καραβαζελου στο face book να μας κανει και κυρηγμα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΦΡΟΣΥΝΗΣ...
Παλι καλα που δεν τον βοηθησα καποτε...οταν παρακαλουσε μεσω αλλου τηλεφωνικα για να τον βοηθησω...εγω βοηθησα γαυρο,ξερει ποιος ειναι...
Λοιπον Κατσαφαδο αγορι μου..λυπαμαι αλλα μολις καηκες...μην ξανακατεβεις τσαμπα θα πανε τα εξοδα στο λεω...
Ιδου ο βαζελας Κατσαφαδος...






ALEX WEB RADIO/TV

Αποκλεισμός για Ολυμπιακό

Αποκλεισμός για Ολυμπιακό

10/04/2014
 
 Εκτός του φάιναλ 6 της Ευρωλίγκας πόλο των ανδρών έμεινε ο Ολυμπιακός, που έχασε με 6-12 από την Προ Ρέκο στο «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Αποκλεισμός για Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός έχασε 6-12 από την ιταλική Προ Ρέκο στον Πειραιά, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής των ομίλων της Ευρωλίγκας πόλο των ανδρών και αποκλείστηκε οριστικά και μαθηματικά από το φάιναλ 6 της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Αντίθετα, η ιταλική ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην πρόκρισή της, ούσα σαφώς ανώτερη από την αρχή της αναμέτρησης, παίρνοντας διαφορές +5 στα δυο πρώτα οκτάλεπτα και, διατηρώντας σταθερά ένα +3 με +4 στην υπόλοιπη διάρκεια της αναμέτρησης.


ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-3, 1-3, 2-3, 2-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Δεληγιάννης, Δελακάς, Γούνας, Καπότσης 1, Φουντούλης I. 1, Βλαχόπουλος 1, Ποντικέας, Ντόσκας, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Μάλιαρακ 1, Σχίζας 1, Γαλανίδης

ΠΡΟ ΡΕΚΟ (Τζουζέπε Πόρτσιο): Τεμπέστι, Λαπένα 1, Μάνταρας, Φιλιόλι 1, Τζωρτζέτι 1, Φελούγκο 2, Γιάνοβιτς 2, Αϊκάρντι, Φίγκαρι, Γιόκοβιτς, Ίβοβιτς 4, Τζιάκοπο 1, Παστορίνο


ALEX WEB RADIO/TV

Champions League : Τα αποτελεσματα της Τεταρτης (videos)

Champions League : Τα αποτελεσματα της Τεταρτης (videos)

10/04/2014

Η 4άδα του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπάγερν Μοναχου και Τσέλσι είναι οι τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα μπουν στην κληρωτίδα την Παρασκευή στη μία το μεσημέρι

Δύο ομάδες από την Μαδρίτη, η Ρεάλ και Ατλέτικο, μαζί με τις Μπάγερν Μονάχου και Τσέλσι είναι αυτές που αποτελούν την τετράδα των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης για την σεζόν 2013-2014.
Η κλήρωση για τα ημιτελικά του Champions League θα διεξαχθεί την Παρασκευή στη μία το μεσημέρι, ενώ τα ματς 22, 23 Απριλίου (πρώτοι αγώνες) και 29, 30 του ίδιου μήνα (ρεβάνς).

Ημιτελικά, τελικοί και τρόπαια

*Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται στα ημιτελικά για 25η φορά και έχει 9 τρόπαια σε 12 τελικούς.
*Η Τσέλσι βρίσκεται στα ημιτελικά για 7η φορά και έχει ένα τρόπαιο σε 2 τελικούς.
*Η Μπάγερν βρίσκεται στα ημιτελικά για 16η φορά και έχει 5 τρόπαια σε 10 τελικούς.
*Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται στα ημιτελικά για 4η φορά και έχει έναν χαμένο τελικό (1974 από Μπάγερν).

Οι κατακτήσεις


Ρεάλ Μαδρίτης 9 (1956, 1957, 1958, 1959, 1960, 1966, 1998, 2000, 2002)
Μίλαν 7 (1963, 1969, 1989, 1990, 1994, 2003, 2007)
Μπάγερν Μονάχου 5 (1974, 1975, 1976, 2001, 2013)
Λίβερπουλ 5 (1977, 1978, 1981, 1984, 2005)
Μπαρτσελόνα 4 (1992, 2006, 2009, 2011)
Άγιαξ 4 (1971, 1972, 1973, 1995)
Ίντερ 3 (1964, 1965, 2010)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 (1968, 1999, 2008)
Μπενφίκα 2 (1961, 1962)
Γιουβέντους 2 (1985, 1996)
Νότιγχαμ Φόρεστ 2 (1979, 1980)
Πόρτο 2 (1987, 2004)
Τσέλσι 1 (2012)
Σέλτικ 1 (1967)
Αμβούργο 1 (1983)
Στεάουα Βουκουρεστίου 1 (1986)
Μαρσέιγ 1 (1993)
Φέγενοορντ 1 (1970)
Άστον Βίλα 1 (1982)
Αϊντχόφεν 1 (1988)
Ερυθρός Αστέρας 1 (1991)
Ντόρτμουντ 1 (1997)

Ανά χώρα


Ισπανία 13 (9)
Ιταλία 12 (14)
Αγγλία 12 (7)
Γερμανία 7 (10)
Ολλανδία 6 (2)
Πορτογαλία 4 (5)
Γαλλία 1 (5)
Σκωτία 1 (1)
Ρουμανία 1 (1)
Γιουγκοσλαβία 1 (1)
Ελλάδα 0 (1)
Βέλγιο 0 (1)
Σουηδία 0 (1)

*σε παρένθεση οι χαμένοι τελικοί

Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 1-0

Με γκολ του Κόκε η Ατλέτικο νίκησε με 1-0 την Μπαρτσελόνα στην Μαδρίτη και προκρίθηκε στους "4" της Ευρώπης μετά από 40 χρόνια
Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε με 1-0 την Μπαρτσελόνα στο "Βιθέντε Καλντερόν" και σε συνδυασμό με το 1-1 στην Βαρκελώνη πριν 8 βράδια προκρίθηκε στους "4" της Ευρώπης μετά από 40 ολόκληρα χρόνια.
Η ομάδα του Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε άνοιξε το σκορ με τον Κόκε στο 5ο λεπτό, όντας εντυπωσιακή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, ενώ άντεξε στην πίεση της Μπαρτσελόνα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.
Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι "μπλαουγκράνα" μένουν εκτός της ημιτελικής φάσης μετά από 6 συνεχόμενες παρουσίες και μάλιστα σε όλες τις προηγούμενες αποκλείστηκαν από τον μετέπειτα πρωταθλητή Ευρώπης (4 από τις 6, στις 2 πήραν το τρόπαιο)!
Η Ατλέτικο θα παίξει στα ημιτελικά για 4η φορά στην ιστορία της. Την τελευταία, το 1974, είχε καταφέρει να περάσει στα μοναδικό τελικό της ιστορίας της, στον οποίο είχε χάσει με 0-4 από την Μπάγερν Μονάχου.
Οι "ροχιμπλάνκος" εκτός του γκολ είχαν και τρία δοκάρια μέχρι στο 19ο λεπτό, το πρώτο βέβαια από τον Αντριάν στην φάση του γκολ του Κόκε, ενώ τα άλλα δύο ήταν του Νταβίντ Βίγια, ο οποίος εξακολουθεί να μην έχει σκοράρει στο Champions League με την Ατλέτικο.
Στα τέσσερα προηγούμενα ματς φέτος των Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα το αποτέλεσμα ήταν ισόπαλο, δύο φορές με 0-0 και δύο με 1-1, με τους "μπλαουγκράνα" να μην καταφέρνουν να προηγηθούν σε καμία από τις πέντε αναμετρήσεις!


 

Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 1-0


Σκόρερ: 5' Κόκε
Γήπεδο: "Βιθέντε Καλντερόν", Μαδρίτη
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)
Μόλις στο 4ο λεπτό το σουτ του Ραούλ Γκαρθία πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 5' η Ατλέτικο είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς και μάλιστα κατάφερε στην συνέχεια της φάσης να ανοίξει το σκορ με τον Κόκε να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο Champions League.

Ο αντικαταστάτης του Ντιέγκο Κόστα στην 11άδα, ο Αντριάν Λόπεθ, έπιασε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή και τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Πίντο, ο Βίγια όμως εν συνεχεία "μάζεψε" την μπάλα και έκανε την σέντρα, ο Αντριάν πήρε την κεφαλιά βγάζοντας ασίστ στον Κόκε, ο οποίος από κοντά πλάσαρε και έκανε το 1-0.
Στο 8' Πίντο ξάφνιασε τους πάντες αλλά κατάφερε να ντριπλάρει τον Αντριάν, ενώ στο 11' ήρθε και δεύτερο δοκάρι, αυτήν την φορά με τον Βίγια να σουτάρει από αριστερά μέσα στην περιοχή και την μπάλα να χτυπά ψηλά στο δεξί δοκάρι.
Η φάση ξεκίνησε από λάθος της άμυνας των "μπλαουγκράνα" που προκάλεσε η πίεση του Γκάμπι, ενώ ο Κόκε έκανε την εξαιρετική τελική πάσα στον Βίγια.
Δύο λεπτά αργότερα ο Λιονέλ Μέσι έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία της Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό να πιάνει καρφωτή κεφαλιά από σέντρα του Ντάνι Άλβες, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κουρτουά που απλά την παρακολουθούσε.


Το τρίτο δοκάρι για την Ατλέτικο και δεύτερο για τον Νταβίντ Βίγια ήρθε στο 19ο λεπτό, με τον πρώην άσο της "Μπάρτσα" να πιάνει φοβερό σουτ από πλάγια δεξιά, έπειτα από κεφαλιά-πάσα του Ραούλ Γκαρθία, αλλά χτύπησε στο οριζόντιο του Πίντο.
Ο Νεϊμάρ στο 24' έκανε τρομερή προσπάθεια από αριστερά, πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του Τιάγκο Μέντες και έβγαλε τον Μέσι μόνο λίγο έξω από την μικρή περιοχή, όμως ο Αργεντινός αστόχησε, κάνοντας πλασέ που δεν συνηθίζει.
Απίστευτη διπλή ευκαιρία έχασε η Μπαρτσελόνα στο 48', με τον Τσάβι να βγάζει εξαιρετική πάσα στον Νειμάρ, ο οποίος προσπάθησε να περάσει τον Κουρτουά, αλλά ο Βέλγος βρήκε την μπάλα με το χέρι και έσωσε την ομάδα του, όμως εν συνεχεία μετά από σέντρα του Ντάνι Άλβες ο Βέλγος πορτιέρε γλίστρησε, αλλά οι αμυντικοί πρόλαβαν και έδιωξαν πριν πλασάρει ο Μέσι.


Η κεφαλιά του Τσάβι από την σέντρα του Ντάνι Άλβες ήταν άστοχη, ενώ στο 70' η Ατλέτικο έφτασε κοντά σε 2ο γκολ με τον Γκάμπι, αλλά το πλασέ του ήταν κακό στο τετ-α-τετ με τον Πίντο, ο οποίος απέκρουσε με το πόδι, αν και είχε πέσει πριν πλασάρει ο Ισπανός.
Νέα τεράστια ευκαιρία με κεφαλιά έχασε η Μπαρτσελόνα στο 78', αυτήν την φορά με τον Νεϊμάρ από σέντρα του Πέδρο και την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ από την ρίζα του δεξιού δοκαριού του Κουρτουά.
Ο Κριστιάν Ροντρίγκες στο 90' είχε την ευκαιρία να "τελειώσει" την πρόκριση και λεπτά των καθυστερήσεων να μην έχουν σημασία, αλλά ο Πίντο απέκρουσε το σουτ στο τετ-α-τετ με τον Ουρουγουανό.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Κουρτουά, Χουανφράν, Μιράντα, Γκοντίν, Φιλίπε Λουίς, Γκάμπι, Τιάγκο Μέντες, Κόκε, Ραούλ Γκαρθία, Αντριάν Λοπεθ (62' Ντιέγκο), Βίγια (79' Κριστιάν Ροντρίγκες).
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Πίντο, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα (72' Πέδρο), Νεϊμάρ, Μέσι, Φάμπρεγκας (61' Αλέξις Σάντσες).


 

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των προημιτελικών:


Τρίτη
Ντόρτμουντ - Ρεάλ 2-0 [0-3]
Τσέλσι - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-0 [1-3]

Τετάρτη
Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 1-0 [1-1]
Μπάγερν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1 [1-1]

Ο πίνακας των σκόρερς


14 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

10 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

8 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

7 γκολ
Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)

6 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

5 γκολ
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)
Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)
Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)
Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ)
Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ)

4 γκολ
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)
Ρόμπιν φαν Πέρσι (ManUtd)
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)
Ραούλ Γκαρθία (Ατλέτικο)
Έντινσον Καβάνι (Παρί ΣΖ)
Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν)
Χουλκ (Ζενίτ)
Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα)

*ΑΣΙΣΤΣ: 8 Ρούνεϊ (ManUtd), 5 Ντι Μαρία (Ρεάλ) και Μπενζεμά (Ρεάλ), 4 Νασρί (Σίτι), Φαν ντερ Βιλ (Παρί), Οσκάρ (Τσέλσι), Ρόμπεν (Μπάγερν), Κρ.Ρονάλντο (Ρεάλ), Γκάμπι (Ατλέτικο) και Τιάγκο Μότα (Παρί)

Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 1-0 (highlights)


Koke Goal (1:0) Atlético Madryt - FC Barcelona... από Goals_Highlights  

 

Μπάγερν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1

Η γκολάρα του Πατρίς Εβρά "ξύπνησε" την Μπάγερν, η οποία νίκησε με 3-1 την ManUtd και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 3η σερί χρονιά
Η Μπάγερν νίκησε με 3-1 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, κάνοντας ανατροπή μετά την γκολάρα του Πατρίς Εβρά και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League για 3η συνεχόμενη χρονιά και 16η φορά στην ιστορία της.
Ο αποκλεισμός των "κόκκινων διαβόλων" σημαίνει πως δεν θα παίξουν τη νέα σεζόν στο Champions League, έπειτα από 18 συνεχόμενες χρονιές παρουσίας!
Η ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες ήταν εξαιρετική αμυντικά στο πρώτο ημίχρονο και ουσιαστικά δεν επέτρεψε στην πρωταθλήτρια Ευρώπης να δημιουργήσει μεγάλη ευκαιρία.
Στο 57' ο Πατρίς Εβρά πέτυχε ένα φοβερό γκολ, αλλά αυτό "ξύπνησε" την ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, που είχε την τύχη να απαντήσει δύο λεπτά αργότερα με τον Μάντζουκιτς, ενώ ο Τόμας Μίλερ ολοκλήρωσε την ανατροπή στο 68' και ο Άριεν Ρόμπεν διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 76'.
Εκτός από 3η σερί παρουσία της Μπάγερν στα ημιτελικά είναι και 4η στα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ και στις 3 προηγούμενες είχε περάσει στον τελικό!



 

Μπάγερν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1

Σκόρερς: 59' Μάντζουκιτς, 68' Τόμας Μίλερ, 76' Ρόμπεν / 57' Εβρά
Γήπεδο: "Fußball Arena München", Μόναχο
Διαιτητής: Γιόνας Έρικσον (Σουηδία)
Ο Γουέιν Ρούνεϊ παρά τον πόνο στο δάχτυλο ξεκίνησε στην 11άδα και στο 8ο λεπτό είχε την πρώτη καλή ευκαιρία, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά άργησε να σουτάρει, όταν το έκανε η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και μετά την κεφαλιά του εν συνεχεία μπλόκαρε ο Νόιερ.
Σπουδαία φάση το πρώτο ημίχρονο δεν είχε και σημειώνονται μόνο 4 άστοχα σουτ των Βαυαρών με τους Άριεν Ρόμπεν (14' και 16'), Φρανκ Ριμπερί και Τόνι Κρόος (38').


Το πρώτο σοβαρό σουτ των Άγγλων ήρθε στο 55' με τον Σίνζι Καγκάουα και τον Νόιερ να μπλοκάρει, αλλά δύο λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας της εθνικής Γερμανίας δεν γινόταν να αποτρέψει το 0-1.
Ο Αντόνιο Βαλένσια έκανε την προσπάθεια από δεξιά και την σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Εβρά που έπιασε αριστερό σουτ-κεραυνό λίγο έξω από την περιοχή και την έστειλε στο απέναντι "γάμα" του Νόιερ, ανοίγοντας το σκορ στο 57'.
Λιγότερο από δύο λεπτά αργότερα, αλλά τυπικά στο 59', η Μπάγερν απάντησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με την κοντινή κεφαλιά του Μάριο Μάντζουκιτς, έπειτα από την προσπάθεια του Μάριο Γκέτσε από αριστερά και την σέντρα του Φρανκ Ριμπερί.
Ο Γάλλος ήταν άστοχος από κοντά στο 61', ενώ στο 62' από πάσα του Γουέλμπεκ ο Ρούνεϊ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν κατάφερε να πιάσει καλά το σουτ ("τσαφ").


Οι Βαυαροί ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 68' με τον Τόμας Μίλερ να κάνει το 2-1 με κοντινό πλασέ, έπειτα από πάσα του Ρόμπεν που "υπνώτισε" τους Άγγλους από δεξιά.
Στο 76' ήταν η σειρά του Ολλανδού να χριστεί σκόρερ, καθώς έκανε το 3-1 με μία από τις κλασικές του προσπάθειες και σουτ με το αριστερό, αλλά και με αρκετή τύχη, καθώς η μπάλα κόντραρε στον Βίντιτς και κατέληξε στα δίχτυα του Ντε Χέα.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Τζερόμ Μπόατενγκ, Ντάντε, Αλάμπα, Κρόος, Γκέτσε (65' Ραφίνια), Τόμας Μίλερ (84' Πισάρο), Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάντζουκιτς.
MANUTD: Ντε Χέα, Φιλ Τζόουνς, Σμόλινγκ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Φλέτσερ (74' Χαβιέρ Ερνάντες), Βαλένσια, Καγκάουα, Γουέλμπεκ (81' Γιανουζάι), Ρούνεϊ.


 

Τα αποτελέσματα των ρεβάνς των προημιτελικών:


Τρίτη
Ντόρτμουντ - Ρεάλ 2-0 [0-3]
Τσέλσι - Παρί Σεν-Ζερμέν 2-0 [1-3]

Τετάρτη
Ατλέτικο - Μπαρτσελόνα 1-0 [1-1]
Μπάγερν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1 [1-1]

Ο πίνακας των σκόρερς


14 γκολ
Κριστιάνο Ρονάλντο (Ρεάλ)

10 γκολ
Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί ΣΖ)

8 γκολ
Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα)

7 γκολ
Ντιέγκο Κόστα (Ατλέτικο)

6 γκολ
Σέρχιο Αγκουέρο (Μάν. Σίτι)
Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι (Ντόρτμουντ)

5 γκολ
Άλβαρο Νεγκρέδο (Μάν. Σίτι)
Αρτούρο Βιντάλ (Γιουβέντους)
Τόμας Μίλερ (Μπάγερν)
Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ)
Μάρκο Ρόις (Ντόρτμουντ)

4 γκολ
Γκονσάλο Ιγκουαΐν (Νάπολι)
Ρόμπιν φαν Πέρσι (ManUtd)
Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ)
Ραούλ Γκαρθία (Ατλέτικο)
Έντινσον Καβάνι (Παρί ΣΖ)
Άριεν Ρόμπεν (Μπάγερν)
Χουλκ (Ζενίτ)
Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα)

*ΑΣΙΣΤΣ: 8 Ρούνεϊ (ManUtd), 5 Ντι Μαρία (Ρεάλ) και Μπενζεμά (Ρεάλ), 4 Νασρί (Σίτι), Φαν ντερ Βιλ (Παρί), Οσκάρ (Τσέλσι), Ρόμπεν (Μπάγερν), Κρ.Ρονάλντο (Ρεάλ), Γκάμπι (Ατλέτικο) και Τιάγκο Μότα (Παρί)

Μπάγερν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1 (highlights)




Bayern Munich 3-1 Manchester United | All Goals... από gronextv


ALEX WEB RADIO/TV