ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Θρίλερ

Θρίλερ 

8/12/2011

    Από τη στιγμή που ο αρχηγός του, Βασίλης Σπανούλης (21 πόντους) βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα, ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να ηττηθεί από την Κάχα Λαμποράλ μέσα στο ΣΕΦ. Έτσι επικράτησε με 84-82 και έκανε ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας. Τώρα χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη επί της Καντού στο ΣΕΦ, στην έδρα του όπου πάντοτε τα καταφέρνει στη φετινή σεζόν.

    Το κακό είναι ότι ο Ολυμπιακός... αυτοκτο-νίκησε διότι δεν κάλυψε τη διαφορά των δύο πόντων της ήττας του στην Ισπανία, παρότι ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος ήταν μπροστά με επτά πόντους. Ένα λάθος όμως στην επαναφορά κι ένα τρίποντο στην εκπνοή έκαναν το τελικό +2 και άφησαν μια γλυκόπικρη γεύση στο φινάλε, αφού χάθηκε ο δεύτερος μεγάλος στόχος του παιχνιδιού.

    Η ήττα στον πρώτο γύρο στη Βιτόρια με 81-79 έδινε τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να ψάξει τη νίκη ακόμη και με το λίγο +3, που για τον ίδιο θα ήταν χρυσό. Για 39'58''' όλα κυλούσαν κατ' ευχήν, μέχρι τη λάθος πάσα του Δημήτρη Κατσίβελη, την οποία δέχτηκε με μεγάλη χαρά ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο, που με τρίποντο στην εκπνοή μείωσε σε 84-82 και βάσει της άμυνας κράτησε το πλεονέκτημα στη μεταξύ τους ισοβαθμία.
    Ακόμη κι έτσι η ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς δικαιούται να ονειρεύεται την πρόκριση. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Καντού βρίσκονται στο 5-3, αυτή μαζί με την Κάχα Λαμποράλ στο 4-4 κι από κάτω υπάρχουν Μπιλμπάο και Νανσί στο 3-5. Στις 15/12 το απόρθητο ΣΕΦ (4Χ4 και συνεχίζει) θα υποδεχτεί την Καντού και με νίκη που θα καλύψει το υπερβολικά εύθραυστο 64-63 της Ιταλίας θα συνεχίσει στο ΤΟΡ 16, αφού η Μπιλμπάο των Κατσικάρη, Βασιλειάδη και Μαυροειδή δε θα μπορεί να τον απειλήσει, ενώ έχει και +13 (91-78) απέναντι στη Νανσί, στην έδρα της οποίας θα φιλοξενηθεί στην αυλαία της πρώτης φάσης.
    Κορυφαίος του Ολυμπιακού ο Σπανούλης, με άξιους συμπαραστάτες τους Χάινς, Πρίντεζη. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παρκέ του ΣΕΦ και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα με τον Μίρσα Τελέτοβιτς να κάνει ότι θέλει την άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Βόσνιος φόργουορντ ήταν πολύ εύστοχος με αποτέλεσμα οι Ισπανοί να έχουν ένα μικρό προβάδισμα και τον Ντούσαν Ίβκοβιτς να τα έχει με τους παίκτες του και την αμυντική τους εικόνα. Έτσι η πρώτη περίοδο ολοκληρώθηκε με την Κάχα Λαμποράλ να έχει το προβάδισμα με 26-19. Από την πλευρά της ομάδας του Πειραιά πάντως ο Βασίλης Σπανούλης με τον Πέρο Άντιτς έκαναν ότι μπορούσαν στον επιθετικό τομέα για να κρατήσουν την ομάδα τους κοντά στο σκορ.

    Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός αποφάσισε να βελτιώσει την αμυντική του εικόνα με τον Κώστα Παπανικολάου να κάνει εξαιρετική δουλειά. Μάλιστα χάρη στην άμυνά του και ένα τρίποντο του Πρίντεζη οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 31-31 στο 13’ και στη συνέχεια να περάσουν μπροστά στο σκορ και να κρατήσουν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Τελέτοβιτς βγήκε εκτός ρυθμό με αποτέλεσμα το πρώτο μισό του αγώνα να ολοκληρωθεί με 46-41 υπέρ του συγκροτήματος του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

    Οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να γίνουν και πάλι επικίνδυνοι, χάρη στον Μίρσα Τελέτοβιτς και πάλι με τον «Ντούντα» να μην βρίσκει ακόμα λύσεις στο μαρκάρισμά του. Ο Ολυμπιακός έβρισκε εύκολα τον δρόμο προς το… πλεκτό, ωστόσο ο φόργουορντ της ισπανικής ομάδας ήταν εκεί για να κρατήσει την Κάχα σε απόσταση… αναπνοής.  Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως δεν έχασαν το προβάδισμα μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, παρά τις προσπάθειες του Τελέτοβιτς, καθώς το τρίτο δεκάλεπτο ολοκληρώθηκε με 65-62 υπέρ της ομάδας του Πειραιά.

    Στην τελευταία περίοδο ήρθε η ώρα του Βασίλη Σπανούλη να πάρει την ομάδα πάνω του, να βρει τις λύσεις στον επιθετικό τομέα και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στη νίκη. Ο Τελέτοβιτς ήταν ασταμάτητος, αλλά ο Σπανούλης από την άλλη είχε στο πλευρό του και τους υπόλοιπους συμπαίκτες του οι οποίοι τον βοήθησαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμά, έτσι ώστε η ομάδα του Πειραιά να φτάσει στην κατάκτηση των δύο υπερπολύτιμων βαθμών. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 84-82, αν και στο τέλος δεν πήρε και το χάντικαπ από το λάθος απειρίας του Κατσίβελη.

    Τα δεκάλεπτα: 19-26, 46-41, 65-62, 84-82.

    Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): 11 (6ρ., 2λ.), Λούκας 3 (1/2τρίπ.), Άντιτς 8 (2/5τρίπ., 5ρ., 2λ.), Σπανούλης 21 (3/6δίπ., 2/4τρίπ., 9/10β., 5ασ., 4λ.), Πελεκάνος 3 (1/2τρίπ.), Παπαδόπουλος 5 (3ασ.), Γκετσεβίτσιους 5 (1/1τρίπ.), Πρίντεζης 11 (1/3τρίπ., 6ρ.), Παπανικολάου 12 (0/1τρίπ., 5ρ.), Σλούκας, Κατσίβελης 5 (1/3τρίπ., 3λ.)

    Κάχα Λαμποράλ (Ιβάνοβιτς): Ρίμπας 7 (1/2τρίπ., 3ασ.), Πριτζιόνι 8 (0/1τρίπ., 6ρ., 6ασ., 4κλ., 2λ.), Ντόρσεϊ 4, Σαν Εμετέριο 14 (1/4τρίπ., 6ρ., 2ασ., 2κλ.), Γκολούμποβιτς, Ερτέλ 4 (0/2τρίπ.), Όλεσον 9 (1/2τρίπ.), Τελέτοβιτς 32 (7/16δίπ., 5/8τρίπ., 3/4β., 7ρ., 2ασ., 2κλ.), Μπιέλιτσα Ν. 4 (0/1τρίπ.)
    Συνολική στατιστική:
    Ολυμπιακός: 21/35δίπ., 9/21τρίπ., 15/22β., 22-10ρ., 11ασ., 3κλ., 2κοψ., 13λ.
    Κάχα Λαμποράλ: 26/46δίπ., 8/20τρίπ., 6/10β., 22-7ρ., 15ασ., 11κλ., 3κοψ., 9λ.
    Α' ΟΜΙΛΟΣ
    8η αγωνιστική
    Μπιλμπάο-Καντού 64-67
    Νανσί-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 53-73
    Ολυμπιακός-Κάχα Λαμποράλ 84-82
    Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ
    1. Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 5-3
    2. Καντού 5-3
    3. Κάχα Λαμποράλ 4-4
    4. Ολυμπιακός 4-4
    5. Μπιλμπάο 3-5
    6. Νανσί 3-5
    9η αγωνιστική
    Κάχα Λαμποράλ-Νανσί 14/12
    Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ-Μπιλμπάο 15/12
    Ολυμπιακός-Καντού 15/12
    10η αγωνιστική
    Μπιλμπάο-Κάχα Λαμποράλ 22/12
    Νανσί-Ολυμπιακός 22/22
    Καντού-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ 22/12
    Το βίντεο της αναμέτρησης
     


    www.thrylos.gr/

    Ζήτησε συγνώμη ο Μπιτσαξής

    Ζήτησε συγνώμη ο Μπιτσαξής

    8/12/2011
    Φοβερά πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες με τον ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή και τη Βουλιαγμένη. Ο κ. Μπιτσξής έστειλε στην ΚΟΕ συγχαρητήρια επιστολή για την ανάδειξη της Αλεξάνδρας Ασημάκη ως κορυφαίας πολίστρια του κόσμου για το 2011.

    Στην επιστολή αναφέρονταν πως είναι διεθνής πολίστρια όχι όμως πως ανήκει στη Βουλιαγμένη. Έτσι οι άνθρωποι της Βουλιαγμένης δυσαρατσήθηκαν και διέρρεαν πως δεν περίμεναν τέτοια αντιμετώπιση χωρίς όμως να βγάλουν ανακοίνωση. Μετά από αυτό ο κ. Μπιτσαξής συμμορφώθηκε και έστειλε νέα επιστολή στην οποία παραδέχεται την παράβλεψη του! Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά.
     
    www.thrylos.gr/

    Πρόστιμο στο Θρύλο

    Πρόστιμο στο Θρύλο

    8/12/2011
    Με νέο χρηματικό πρόστιμο, αυτή τη φορά ύψους 2.500 ευρώ, τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λιγκ τον Ολυμπιακό, για την συμπεριφορά των οπαδών των "ερυθρόλευκων" στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

    Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 12ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

    Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

    Β) ΠΑΕ Άρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

    Γ) ΠΑΕ Λεβαδειακός: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

    Δ) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

    Ε) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ.

    *Οι υποθέσεις των ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, ΠΑΕ ΟΦΗ, ΠΑΕ Παναιτωλικός-Β. Αλεξίου και ΠΑΕ Εργοτέλης-Σ. Λαμπράκης αναβλήθηκαν για την επόμενη δικάσιμο μετά από αίτημα των δικηγόρων των ομάδων.

    Η κάτωθι απόφαση αφορούν την 11η αγωνιστική

    ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

    Η κάτωθι απόφαση αφορά την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20.

    Άρης, Α. Ζαμπέτας (Εκπρόσωπος): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Α. Ζαμπέτα: απαλλάσσονται.

    Η κάτωθι απόφαση αφορά την 10η αγωνιστική.

    ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: χρηματική ποινή δύο χιλιάδων ευρώ.

    Η κάτωθι απόφαση αφορά τον εξ' αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής.

    ΠΑΕ Λεβαδειακός, Γ.Κασναφέρης (Εκπρόσωπος): Για τη συμπεριφορά του εκπροσώπου κ. Γ. Κασναφέρη: επιβάλλει στην ΠΑΕ Λεβαδειακός χρηματική ποινή τριών χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Γ. Κασναφέρη α) ποινή αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους για δύο (2) αγωνιστικές και β) τη χρηματική ποινή των τριών χιλιάδων ευρώ.
     
    www.thrylos.gr/

    Μεσημέρι με Πιερικό

    Μεσημέρι με Πιερικό

    8/12/2011
    Στις δύο το μεσημέρι (14:00) θα διεξαχθεί η αναμέτρηση για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου μεταξύ Ολυμπιακού και Πιερικού την Τετάρτη 21 του μήνα, όπως ανακοίνωσε η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση:

    «Η Επιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας, αφού έλαβε υπόψη της τα αποτελέσματα των αγώνων της 3ης φάσης (7-12-2011) και τα σχετικά αιτήματα ομάδων, προέβη σε αλλαγές, καθώς επίσης στην συμπλήρωση του αγωνιστικού προγράμματος της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος:

    Τετάρτη 21-12-11 Δημοτικό Καισαριανής
    16.00 Εθνικός Αστέρας ΓΑΟ – ΠΑΟΚ

    Τετάρτη 21-12-11 Δημοτικό Σερρών
    15.30 Πανσερραϊκός ΜΓΣ- Eργοτέλης

    Πέμπτη 22-12-11 Δημ. Ρόδου «ο Διαγόρας»
    14.00 Διαγόρας ΓΣ – ΠΑΣ Γιάννινα

    Τετάρτη 21-12-11 1ο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Κατερίνης
    14.00 Πιερικός ΣΦΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ

    Τετάρτη 21-12-11 «Γρ. Λαμπράκης»
    16.00 Καλλιθέα ΓΣ – Δόξα Δράμας
     
    www.thrylos.gr/

    Έξι μήνες φυλακή στους παραχαράκτες εισιτηρίων του Ολυμπιακού

    Έξι μήνες φυλακή στους παραχαράκτες εισιτηρίων του Ολυμπιακού

    8/12/2011 
    ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΤην Τετάρτη βράδυ συνελήφθησαν από την αστυνομία παραχαράκτες των εισιτηρίων του αγώνα με την Άρσεναλ. Ο Ολυμπιακός σήμερα παρέστη ως πολιτική αγωγή στη δίκη, τόσο για να διαφυλάξει τα συμφέροντά του, όσο βέβαια και για να προστατεύσει τον κόσμο του από απατεώνες που πωλούν στη μαύρη αγορά εισιτήρια τα οποία δεν περνούν από το barcode των θυρών του «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
    Είναι άλλωστε γνωστό τοις πάσι ότι η ΠΑΕ Ολυμπιακός το υπενθυμίζει σε κάθε επίσημη ανακοίνωσή της, ότι ζητά από τον κόσμο να αγοράζει τα εισιτήρια από τα εκδοτήρια του γηπέδου, προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να μην διακινδυνεύουν σε οικονομικά χαλεπούς καιρούς να χάσουν τα χρήματα από το υστέρημά τους, αγοράζοντας από απατεώνες πλαστά εισιτήρια.
    Οι συλληφθέντες από την αστυνομία τιμωρήθηκαν με 6 μήνες φυλάκιση.

    www.olympiacos24.gr/

    Παιδί του Δούρου…

    Παιδί του Δούρου…

    8/12/2011 

    ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣΟ Γιώργος Δασκαλόπουλος ως γνωστόν, είναι ο άρχοντας του αγώνα Κέρκυρα-Ολυμπιακός και στον Πειραιά έκαναν ένα λιτό, αλλά ενδεικτικό  σχολιο…
    Από τους κύκλους του Ολυμπιακού, ο διαιτητής της επικείμενης αναμέτρησης της ομάδας σχολιάστηκε ως “το παιδί του Δούρου, εκ Κορίνθου…”, χωρίς να έχουν ουσιαστική διάθεση να ασχοληθούν περαιτέρω, πόσο μάλλον να ανεβάσουν τους τόνους…

    www.olympiacos24.gr/

    Προκαλούν οι Γάλλοι!

    Προκαλούν οι Γάλλοι!

    8/12/2011 
    MARSEILLEΓια θεωρίες συνωμοσίας έκανε λόγο ΜΜΕ της Μασσαλίας ρίχνοντας λάδι στην φωτιά. Πιο συγκεκριμένα η «La Provence» αναφέρθηκε στα σχόλια των ελληνικών εφημερίδων που ακολούθησαν την ήττα της Ντόρτμουντ από την Μαρσέιγ και τον άδικο αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.  Ιδιαίτερη μνεία έγινε σε «Sportday» και «Goalnews» με την γαλλική εφημερίδα να αναφέρεται σε θεωρίες συνωμοσίας προτρέποντας τους Έλληνες να κοιτάξουν τα «δώρα» που έκανε η Άρσεναλ στον Ολυμπιακό…
    Μόνο ως αστείοι μπορούν να αντιμεπιστούν οι χαρακτηρισμοί των Γάλλων αφού υπάρχουν άπειρα παραδείγματα ομάδων που έχουν χρησιμοποιήσει αναπληρωματικούς σε παιχνίδια που δεν έχουν και τόσο μεγάλο ενδιαφέρον. Αντίθετα παιχνίδια που παίρνουν άλλη τροπή ξαφνικά, στην διάρκειά τους,  εξυπηρετώντας τον αντίπαλο, μόνο επιλήψιμα μπορούν να χαρακτηριστούν.

     www.olympiacos24.gr/

    Να πως απαντά ο ΘΡΥΛΟΣ στη ΜΠΟΧΑ της UEFA! (HD videos με ΦΥΣΙΚΟ ήχο!)

    Να πως απαντά ο ΘΡΥΛΟΣ στη ΜΠΟΧΑ της UEFA! (HD videos με ΦΥΣΙΚΟ ήχο!)

    8/12/2011
    ΓΚΟΛ ΤΖΕΜΠΟΥΡ ΑΡΣΕΝΑΛΑηδιασμένος ο κόσμος παρακολουθεί τα τεκταινόμενα στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο με τις σκανδαλώδεις προκρίσεις στο Champions League από τις Μαρσέιγ και Λυών.
    Η UEFA αποφάσισε απόψε, συνεχίζοντας τις προκλήσεις, να μη διεξαγάγει έρευνα, τη στιγμή που οι Γερμανικές εφημερίδες κραυγάζουν στα πρωτοσέλιδα με εμφανή υπονοούμενα για την απόδοση της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ταυτόχρονα, ο Μισέλ Πλατινί κλείνει μάτια και αυτιά σε δημοσιεύματα με ύποπτα νοήματα παικτών στον αγώνα Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Λυών, αφού, βλέπετε, ήταν και οι δύο Γαλλικές ομάδες που πέρασαν στους “16” του Champions League.
    Εμείς λοιπόν, σαν olympiacos24.gr αφιερώνουμε στους παραχαράκτες του αγαπημένους μας σπορ, τα παρακάτω videos. Γιατί ο Ολυμπιακός έχει πάντα ΓΙΟΡΤΗ, καθαρή και ξάστερη, όταν αγωνίζεται. Και στην κερκίδα, ο κόσμος του, δίνει φτερά και ώθηση με το ασταμάτητο τραγούδι του στα καμάρια του. ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΥΣΟΣΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΤΕ!
    Σας τα ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ!




    www.olympiacos24.gr/

    Με τον κόσμο στο πλευρό του στη Λιβαδειά

    Με τον κόσμο στο πλευρό του στη Λιβαδειά

    Ο Ολυμπιακός εξασφάλισε 2.300 εισιτήρια για την εξ αναβολής εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό (14/12, 18:00).
    Με τον κόσμο στο πλευρό του, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Λεβαδειακό την επόμενη Τετάρτη (14/12) στη Λιβαδειά.
    Η πειραϊκή ΠΑΕ εξασφάλισε 2.300 εισιτήρια για το εξ αναβολής παιχνίδι, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Super League.
    www.redplanet.gr/

    Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

    Οι παίκτες στηρίζουν τον Κομπουαρέ

    Οι παίκτες στηρίζουν τον Κομπουαρέ

    8/12/2011
    Οι παίκτες στηρίζουν τον Κομπουαρέ (Gettyimages/Idealimages)
    Στο πλευρό του Αντουάν Κομπουαρέ τάχθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν. Το τελευταίο διάστημα ο 48χρονος τεχνικός βρίσκεται υπό κρίση από τους ιδιοκτήτες της ομάδας από το Κατάρ, οι οποίοι φέρονται να αναζητούν έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας.

    Παρόλα αυτά, ο Ζερεμί Μενέζ τόνισε πως εκείνος και οι συμπαίκτες του θεωρούν ότι ο Κομπουαρέ είναι ο κατάλληλος προπονητής για την γαλλική ομάδα.

    «Μας ζήτησε να μην σκεφτόμαστε τα όσα ακούγονται αλλά να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ποδόσφαιρο και για μένα είναι ο κατάλληλος προπονητής για την Παρί. Κάνει σπουδαία δουλειά. Τον στηρίζουμε όλοι και πολλές φορές το πρόβλημα σε μια ομάδα δεν είναι ο προπονητής», τόνισε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός.
    www.sport-fm.gr

    Πάει για τον Μασεράνο η Μίλαν!

    Πάει για τον Μασεράνο η Μίλαν!

    8/12/2011
    Πάει για τον Μασεράνο η Μίλαν!
    Ενδιαφέρον για την περίπτωση του Χαβιέ Μασεράνο φέρεται να έχει εκδηλώσει η Μίλαν, σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «milannews.it» αναφέρει ότι στο Μιλάνο, εκτός από τον Κάρλος Τέβες, θέλουν να κάνουν την έκπληξη με την απόκτηση του Αργεντινού χαφ.

    Συγκεκριμένα, οι «ροσονέρι» θέλουν να αντικαταστήσουν τον Μαρκ Φαν Μπόμελ με τον 27χρονο παίκτη, του οποίου το συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα λήγει το καλοκαίρι του 2014.

    Τη φετινή σεζόν ο Μασεράνο έχει παίξει σε 18 ματς (1620 λεπτά συμμετοχής) σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα».
    www.sport-fm.gr

    «Θα ξοδέψουμε για μεταγραφές, όχι όμως για Τέβεζ»

    «Θα ξοδέψουμε για μεταγραφές, όχι όμως για Τέβεζ»

    08/12/2011

    Διατεθειμένοι να ξοδέψουν χρήματα για μεταγραφές τον Ιανουάριο, αλλά όχι τόσα, όσα θα αξίωνε ένας ποδοσφαιριστής όπως ο Κάρλος Τέβεζ, είναι οι διοικούντες την Ίντερ, όπως τόνισε στην «Gazzetta dello Sport» ο Μάσιμο Μοράτι.

    «Δεν είμαι απογοητευμένος που δεν επήλθε συμφωνία με τον Τέβεζ το καλοκαίρι, γιατί δεν ήταν δυνατό να κάνουμε αποδεκτούς τους όρους που έθετε ο παίκτης» τόνισε αρχικά ο πρόεδρος των «νερατζούρι» που δεν είναι διατεθειμένος να ασχοληθεί εκ νέου με τον Αργεντινό επιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι. «Θα δούμε πώς θα κινηθούμε, σίγουρα θα κάνουμε κάτι» πρόσθεσε ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
    www.sport-fm.gr