ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...

Η Ευρωπη παιζει μπαλλα...


Φινάλε σε πρωταθλήματα 6 χωρών και 4 τελικοί κυπέλλου αυτό το Σαββατοκύριακο. Ξεχωρίζει η "μάχη" τίτλου, Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο, ενώ όλοι περιμένουν ντεμπούτο Μαστούρ με Μίλαν



Τελευταίο Σαββατοκύριακο δράσης αυτό στην Ευρώπη για την σεζόν 2013-2014. Τα πρωταθλήματα ολοκληρώνονται σε Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Τουρκία, Βέλγιο και Κύπρο, ενώ τελικοί κυπέλλου διεξάγονται σε Αγγλία, Γερμανία, Πορτογαλία και Σκωτία.

Για την ισοφάριση το Σάββατο στον Πειραιά

Για την ισοφάριση το Σάββατο στον Πειραιά

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, η οποία θα την κρατήσει ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου, η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού φιλοξενεί το Σάββατο (19:00, Novasports3) στο Κολυμβητήριο του Πειραιά τη Βουλιαγμένη στον 2ο τελικό του Πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε με 7-6 στον 1ο τελικό στο Λαιμό και θέλει την ισοφάριση για να… παίξει τα ρέστα της στον 3ο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί τη Δευτέρα στο Λαιμό.


Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Χάρης Παυλίδης, δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και τονίζει εν όψει του 2ου τελικού:

"Η ομάδα μας θα είναι καλύτερη στον 2ο τελικό και φυσικά πάμε για τη νίκη και για την ισοφάριση. Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και θα είμαστε έτοιμοι. Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο να μας σπρώξει στη νίκη".


ALEX WEB RADIO/TV

«Θέλει Σεντουριόν ο Ολυμπιακός»

«Θέλει Σεντουριόν ο Ολυμπιακός»

17/05/2014
 
 Ένα νέο όνομα φέρνουν στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό οι Ιταλοί. Σύμφωνα με τους γείτονες, οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται –και μάλιστα έντονα- για την απόκτηση του 21χρονου Ρικάρντο Σεντουριόν.

«Θέλει Σεντουριόν ο Ολυμπιακός»
Συνεχίζεται η «παρέλαση» ονομάτων γύρω απ’ τον Ολυμπιακό. Έγκυρος δημοσιογράφος του «Sky Italia» μετέδωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής πως οι «ερυθρόλευκοι» ενδιαφέρονται έντονα –όπως χαρακτηριστικά έγραψε- για την απόκτηση του Ρικάρντο Σεντουριόν.

Προς Ιταλία ο Μήτρογλου


Προς Ιταλία ο Μήτρογλου

17/05/2014
 
 Πιο πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο ιταλικό πρωτάθλημα είναι ο Κώστας Μήτρογλου.

Προς Ιταλία ο Μήτρογλου
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Sky Italia», οι Ιντερ και Νάπολι έχουν στρέψει το βλέμμα τους στον διεθνή επιθετικό της Φούλαμ, που δεν κατάφερε να βοηθήσει τους «κόττατζερς» να παραμείνουν στην Premier League, αφού αντιμετώπισε πολλά προβλήματα τραυματισμού.

Ο συντάκτης του συγκεκριμένου κειμένου αναφέρει πως οι «νερατζούρι» έχουν τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού ψηλά στη λίστα τους, ενώ οι «παρτενοπέι» σκέφτονται την επόμενη κίνησή τους, όσον αφορά τον «Μητρογκόλ».

ALEX WEB RADIO/TV

Γλιτώνει το νυστέρι ο Γιορντάνοφ


Γλιτώνει το νυστέρι ο Γιορντάνοφ

17/05/2014
 
 Δε θα χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ για να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον ώμο.

Γλιτώνει το νυστέρι ο Γιορντάνοφ
Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Βούλγαρος διαγώνιος του Ολυμπιακού έδειξαν πως χρειάζεται να ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ώστε να αποκατασταθεί η ρήξη τένοντα στο συγκεκριμένο σημείο.

Έτσι, ο Γιορντάνοφ σε δύο μήνες θα είναι πανέτοιμος να ξεκινήσει προετοιμασία με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στους νταμπλούχους Ελλάδος, όμως δε θα αγωνιστεί σίγουρα στο Παγκόσμιο Λιγκ και πιθανόν και στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Πολωνία με την εθνική του ομάδα.


ALEX WEB RADIO/TV

Τους…δένει για το μέλλον

Τους…δένει για το μέλλον

17/05/2014
 
 Έτοιμος να… δέσει τους Κώστα Μανωλά και Ανδρέα Σάμαρη είναι ο Ολυμπιακός, ύστερα από τη διαφαινόμενη συμφωνία με τον Μπάλαζ Μέγιερι. Τι γίνεται με Πουλίδο και Ντιόπ. «Ο.Κ.» ο Ολαϊτάν!

Τους… δένει για το μέλλον
Εκτός από την ενίσχυση με τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών, στον Ολυμπιακό ασχολούνται και με τις ανανεώσεις των συμβολαίων των ποδοσφαιριστών που μπορούν να προσφέρουν τα επόμενα χρόνια.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Μπάλαζ Μέγιερι, με τον οποίο υπάρχει προφορική συμφωνία μέχρι το 2017. Εκτός από τον Ούγγρο τερματοφύλακα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε επαφή και με άλλους δύο πολλά υποσχόμενους παίκτες.

Πάει για «μπαμ»

Πάει για «μπαμ»

17/05/2014
 
Για τρεις καλές μεταγραφές έκανε λόγο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, για την ενίσχυση του Ολυμπιακού. Τα σενάρια για Ετό, Ντιέγκο, Φαν Ντερ Φάαρτ και Ροζίτσκι.

Πάει για «μπαμ»
«Αυτή τη στιγμή πιστεύουμε ότι τις επόμενες 10-15 ημέρες, μετά τον τελικό του Champions League, θα ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα, θα κινηθούμε για τρεις πολύ καλές μεταγραφές. Η μία θέση, την ξέρετε, είναι ο σέντερ φορ, η δεύτερη θέση, πάλι την ξέρετε, είναι στην επίθεση και μία θέση στο κέντρο», ήταν η απάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, όταν ρωτήθηκε για τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού εν όψει της επόμενης σεζόν.

"O Πειραιάς αποφασισε ποιον θελει Δημαρχο"

 "O Πειραιάς αποφασισε ποιον θελει Δημαρχο"

Πλήθος κόσμου στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Μώραλη στο Πασαλιμάνι, με 5000 πολίτες του Πειραιά να δίνουν το παρών!
Δύο 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κεντρική προεκλογική ομιλία του Γιάννη Μώραλη στο Πασαλιμάνι, με 5000 πολίτες του Πειραιά να δίνουν το παρών!  "Και απόψε ο Πειραιάς μίλησε, αποφάσισε, ψήφισε! Απόψε στέλνετε μήνυμα. Μήνυμα για έναν Πειραιά Νικητή!", τόνισε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά.




Αναλυτικά η ομιλία του Γιάννη Μώραλη:

"Σας ευχαριστώ απ’ την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ για την παρουσία σας, για την υποδοχή σας. Σας ευχαριστώ γιατί αγκαλιάσατε αυτή την προσπάθεια. Σας ευχαριστώ γιατί στις γειτονιές του Πειραιά ενώσαμε δυνάμεις και είμαστε σήμερα όλοι εδώ. Στέκομαι μπροστά σας με σεβασμό, αλλά και υπερηφάνεια. Σεβασμό γιατί έτσι έμαθα στη ζωή μου να αντιμετωπίζω τους ανθρώπους. Έτσι έμαθα να λειτουργώ και να επικοινωνώ με σεβασμό χωρίς έπαρση, αλαζονεία και μεγαλοστομίες. μΥπερήφανος γιατί είμαι ένας από εσάς. Και οι Πειραιώτες είναι υπερήφανοι και πρέπει να ξαναγίνουν υπερήφανοι και για την πόλη τους. Γιατί αυτό είναι το λιγότερο που μας αξίζει.

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

O προπονητης των Πρωταθλητων εξομολογειται στον ALEX WEB RADIO/TV το οραμα του για τον Πειραια

 O προπονητης των Πρωταθλητων εξομολογειται στον ALEX WEB RADIO/TV το οραμα του για τον Πειραια

16/05/2014


Oταν συναντας ανθρωπους που εχουν προσφερει τοσα στον Ελληνικο αθλητισμο και σε ενα αθλημα οπως η κολυμβηση οπου εκτος του οτι ειναι ενα αθλημα που χρειαζεται πολυς κοπος και θυσιες , αυτοσυγκεντρωση και γνωριζοντας απο την αρχη ο καθε αθλητης της πως ποτε δεν θα τυχει της αναγνωρισης αλλα ουτε των οικονομικων απολαβων ενος ποδοσφαιριστη επι παραδειγματι, αλλα το κανει μονο και μονο για να ακουσει τον Εθνικο Υμνο της χωρας του να παιανιζει στα περατα της Γης και να κανει ξακουστο παντου τον Ελληνικο αθλητισμο..

Αντωνάκου και Δανομαρας εξομολογουνται στον ALEX WEB RADIO/TV το οραμα τους για τον Πειραια

Αντωνάκου και Δανομαρας εξομολογουνται στον ALEX WEB RADIO/TV το οραμα τους για τον Πειραια

15/05/2014 

 

Οταν συναντιεσαι με ανθρωπους που εχουν οραμα και ακους τις αποψεις τους για τα οσα συμβαινουν αλλα και για οσα θα ηθελαν να συμβουν στον Πειραια και αυτα ανταποκρινονται στα αυτονοητα πραγματα που θα ηθελε καθε Πειραιωτης/σσα , μια συγχρονη πολη που θα περιεχει στον ιστο της ολα οσα μας ελειψαν τοσα χρονια οσο σε αυτους αλλα και σε ολους εμας.Συγχρονοι και καλα οργανωμενοι χωροι αθλησης για μικρους και μεγαλους που θα περιλαμβανουν τα περισσοτερα αθληματα και θα μπορει να εχει προσβαση ο καθε Πειραιωτης ανεξαρτητου ηλικιας αλλα πολυ περισσοτερο απο την νεα γενια αυτης της πολης.Επισης, μια πολη που φημιζεται για την Ναυτιλια της και περιτριγυριζεται απο θαλλσα στο μεγαλυτερο μερος της να μην εχει ενα μεγαλο και συγχρονο κολυμβητηριο για τα αθληματα της αλλα και συγχρονες υποδομες για τα υπολοιπα ναυτικα αθληματα της.Εναν δημο που θα εχει πραγματικη Κοινωνικη πολιτικη και οχι ψηφοθηρικη και θα σκυβει πραγματικα πανω απο το προβλημα του καθε πολιτη με ανθρωπους εμπειρους σωστα εκπαιδευμενους για να αντιμετωπισουν πασης φυσεως κατασταση.Με την ιδια συμπονοια που θα δειχνουν στους ανθρωπους να αντιμετωπιστει και το θεμα της αληθινης ζωοφιλιας και οχι η εξαφανιση των αδεσποτων οπως συνηθιζεται μεχρι σημερα.

Αυτα ηταν λιγα απο αυτα που συζητησα με την Σταυρουλα Αντωνακου και τον   Βαγγελη Δανομαρα υποψηφιοι και δυο για τον Δημο Πειραια με τον συνδυασμο Πειραιας Νικητης του Γιαννη Μωραλη.

Το όραμά της για τον Πειραιά η πολίστρια του Εθνικού, Σταυρούλα Αντωνάκου, που είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Πειραιάς Νικητής».
Ειπαμε παρα πολλα αλλα θα σταθουμε σε δυο πολυ ενδιαφεροντα σημεια που απασχολουν τον Πειραια...και ειναι και στους τομεις και των δυο υποψηφιων αντιστοιχα...τον αθλητισμο και την Ναυτιλια

Χάθηκε μια... μάχη, η προσπαθεια συνεχιζεται...

Χάθηκε μια... μάχη, η προσπαθεια συνεχιζεται...

16/05/2014

Χάθηκε μια... μάχη, η κούπα όμως θα έρθει!

Πρώτος τελικός της Α1 πόλο Γυναικών στο Λαιμό και οι "ερυθρόλευκες" δεν τα κατάφεραν. Ηττήθηκαν 7-6 και ο ΝΟΒ έκανε το 1-0 στη σειρά.

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 84-58

Ολυμπιακός - Πανιώνιος 84-58

Ο Ολυμπιακός κέρδισε και πάλι εύκολα τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ με σκορ 84-58, έκανε το 2-0 στα ημιτελικά των playoffs και θέλει μία ακόμη νίκη ώστε να προκριθεί στους τελικούς. Κορυφαίος του αγώνα ο Περπέρογλου (16π).Την Δευτέρα (19/5, 18:00) το τρίτο ματς της σειράς.
Για το δεύτερο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς των playoffs, ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0, καθώς κέρδισε ξανά τον Πανιώνιο στο ΣΕΦ με σκορ 84-58. Πλέον, χρειάζεται μία νίκη ακόμη ώστε να πάρει την πρόκριση στους τελικούς της Basket League. Το τρίτο ματς θα διεξαχθεί την Δευτέρα (19/5, 18:00, Novasports) στη Νέα Σμύρνη.



O Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο είχε εξαιρετικά ποσοστό από την περιφέρεια, μετρώντας κάποια στιγμή 8/13 τρίποντα, αν και προς το τέλος χάλασε τα στατιστικά του (15/24β-63%, 18/33δ-55%, 11/29τρ-38%). Οι Πειραιώτες έτρεξαν αρκετές φορές στο ανοιχτό γήπεδο, βγάζοντας πολλά fast-break, ολοκληρώνοντας το ματς με 9/11 αιφνιδιασμούς.

Ο Ινς και τα…σενάρια

Ο Ινς και τα…σενάρια

16/05/2014
 
 Ο Ολυμπιακός δεν έχει εγκαταλείψει την περίπτωση του Τόμας Ινς, που… αρέσει πολύ. Κλεισμένος ο Πουλίδο, κοντά και οι Ντιόπ, Φορτούνης και Καθάριος. Σενάρια για Ντιέγκο και Ρατ.

Ο Ινς και τα… σενάρια
Μεταγραφές που θα ισχυροποιήσουν τον Ολυμπιακό προανήγγειλε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Άλαν Πουλίδο, για τον οποίο απομένουν διαδικαστικές λεπτομέρειες, θα είναι μόνο η αρχή.

Σπανούλης υπέρ…Μώραλη

Σπανούλης υπέρ…Μώραλη

16/05/2014
 Υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη τάχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης σε δήλωσή του μετά τέλος του αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο ΣΕΦ!

Σπανούλης υπέρ… Μώραλη
Υπέρ της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη τάχθηκε ο Βασίλης Σπανούλης σε δήλωσή του μετά τέλος του αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο τον Πανιώνιο, στο ΣΕΦ!

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Οι τελικοί των Ευρωπαίων

Οι τελικοί των Ευρωπαίων


Η φιναλίστ της Euro League, Βουλιαγμένη υποδέχεται τον κάτοχο του LEN Trophy, Oλυμπιακό την Πέμπτη (15/5, 18.00, live από το Sport24.gr) στον πρώτο τελικό της Α1 Γυναικών.
Σε αντίθεση με τις ανδρικές ομάδες των δύο συλλόγων οι γυναικείες ομάδες της Βουλιαγμένης και του Ολυμπιακού δεν έχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ τους. Επιπλέον η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει πως το πλεονέκτημα έδρας δεν μετράει... στο τέλος.

Έτοιμος για το 2-0

Έτοιμος για το 2-0


Ο Ολυμπιακός συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει Πανιωνίου δίχως προβλήματα. Πανέτοιμοι οι Πειραιώτες ώστε να κάνουν το 2-0 στην ημιτελική σειρά. Ικανοποίηση για την αγωνιστική άνοδο του Κόλινς.

Τα αποτελεσματα των play offs (videos)

 Τα αποτελεσματα των play offs (videos)

15/05/2014

Αστέρας Τρ. - ΠΑΟΚ 1-0

Αποχαιρετά το Champions League ο ΠΑΟΚ μετά την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς αρκεί πλέον 1 βαθμός στον Παναθηναϊκό για την πρωτιά. Στα χέρια των Αρκάδων το καλό εισιτήριο του Europa!
Το πιο κακό αγωνιστικό πρόσωπό του, στο πιο κρίσιμο ματς των πλέι οφ έδειξε ο ΠΑΟΚ που έχασε δίκαια με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης, μετά από ένα παιχνίδι με ελάχιστες φάσεις και ένα γκολ του Καράσκο δευτερόλεπτο πριν την ανάπαυλα να καθορίζει την εξέλιξή του. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν υποδειγματική άμυνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, απειλήθηκαν, ουσιαστικά, μόνο μία φορά στην κεφαλιά του Κλάους στο 64΄, ενώ προς το τέλος έχασαν ευκαιρίες να σημειώσουν και άλλο τέρμα.

Πότε παίζουν στην Ευρώπη οι ελληνικές ομάδες

Πότε παίζουν στην Ευρώπη οι ελληνικές ομάδες

Ξεκαθάρισε το τοπίο για το Champions League μετά την πρωτιά του Παναθηναϊκού και πλέον έμειναν ανοιχτές οι θέσεις του Europa για Αστέρα, ΠΑΟΚ και Ατρόμητο. Δείτε πότε ξεκινάνε τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις οι "4" των πλέι-οφ και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός.

Όλα τα σενάρια για τα εισιτήρια του Europa

Όλα τα σενάρια για τα εισιτήρια του Europa


Διαβάστε όλα τα σενάρια που ισχύουν ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ του πρωταθλήματος και τι ισχύει για τις ομάδες.

Τελικος Europa League: Σεβίλλη - Μπενφίκα 0-0 (4-2 πέν.)

Τελικος Europa League: Σεβίλλη - Μπενφίκα 0-0 (4-2 πέν.)

15/04/2014


Η Σεβίλλη νίκησε με 4-2 την Μπενφίκα στον τελικό του Europa League και πήρε το τρίτο της τρόπαιο στην διοργάνωση σε ισάριθμους τελικούς! Δεν έσπασε την κατάρα η Μπενφίκα που μετρά 8 σερί χαμένους τελικούς! Ήρωας ο Μπέτο με δύο αποκρούσεις πέναλτι

Η Σεβίλλη κατέκτησε το Europa League 2013-2014, καθώς νίκησε με 4-2 στην διαδικασία των πέναλτι την Μπενφίκα στον τελικό του "Juventus Stadium" στο Τορίνο, με την κανονική διάρκεια και την παράταση να ολοκληρώνονται χωρίς σκορ.
Η ισπανική ομάδα κατακτά το τρόπαιο για 3η φορά στην ιστορία της σε ισάριθμες συμμετοχές σε τελικούς. Οι δύο πρώτες ήταν το 2006 και το 2007 (ως UEFA Cup), ενώ με τις κατακτήσεις πλέον έφτασε στην κορυφή της σχετικής λίστας τις Γιουβέντους, Λίβερπουλ και Ίντερ.
Ήρωας ήταν ένας Πορτογάλος, ο τερματοφύλακας, Μπέτο, ο οποίος απέκρουσε τις εκτελέσεις πέναλτι των Όσκαρ Καρντόσο και Ροντρίγκο (ο δεύτερος μάλιστα είναι Ισπανός).

Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

«Χτυπάει» Ντιάτσκοφ ο Ολυμπιακός

«Χτυπάει» Ντιάτσκοφ ο Ολυμπιακός

14/05/2014
 
 Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν, που είναι κοντά στο να αποκτήσει τον μέχρι πρότινος ακραίο του Φοίνικα Σύρου, Αντρέι Ντιάτσκοφ.

«Χτυπάει» Ντιάτσκοφ ο Ολυμπιακός
Έτοιμος να δυναμώσει κι άλλο είναι ο Ολυμπιακός.

Ετοιμάζουν βαλίτσες για Ελλάδα

Ετοιμάζουν βαλίτσες για Ελλάδα

  14/05/2014
 
 Την ώρα να μετακομίσει στην Ελλάδα δεν βλέπει η σύζυγος του Ντιόπ, με τον Σενεγαλέζο μέσο να ανυπομονεί να ακούσει τον ύμνο του Champions League φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού!

Ετοιμάζουν βαλίτσες για Ελλάδα!
Στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι η μεταγραφή του Πάπε Ντιόπ είναι ανοιχτή και δεν έχει κλείσει ακόμα, όμως η στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay αποκαλύπτει σήμερα πως η γυναίκα του Σενεγαλέζου μέσου έχει αρχίσει ήδη το πακετάρισμα!

Zουρ(λ)αρις...ο διανοουμενος μαιντανος των media

 Zουρ(λ)αρις...ο διανοουμενος μαιντανος των media

14/05/2014

Σιγα να μην μπορουμε εμεις τωρα οι..αδαεις να πιασουμε στο στομα μας τον εναν, τον μοναδικον, τον ανεπαναληπτον , τον τιτανοτεραστιον...Κωσταν...Ζουραρις!!!

Μιλαμε..οτι οταν βλεπω κατι μουτσουνες διανοουμενους με υφος μπλαζε..που ολη την υπολοιπη Γη την εχουν για εξαιρετικα χαμηλου IQ  και οτι αυτοι ειναι που τα ξερουν ολα αλλα δυστυχως εμεις σαν αδαεις που ειμεθα και λογω του οτι δεν μπορουμε να τους αντιληφθουμε  τι λενε και γιαυτο καταστρεφεται ολη η Ελλαδα συγκεκριμενα..δεν φταινε βεβαια ποτε αυτοι αλλα ολοι οι υπολυποι εμεις οι αδαεις επαναλαμβανω...βγαινει ο ανθρωπος σαν μαιντανος απο media  σε media και τα λεει τα ξαναλεει..μπας και ξυπνησουμε οι μπαγλαμαδες αλλα που εμεις..?

Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Φορτούνης

Πλησιάζει στο Λιμάνι ο Φορτούνης

Ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να υπογράψει 4ετές συμβόλαιο με τον Φορτούνη, ξοδεύοντας 1.000.000 ευρώ στην Καϊζερσλάουτερν. Μέσα στις επόμενες μέρες έρχεται ο παίκτης στον Πειραιά ώστε να μιλησει με την ομάδα.
Κοντά στην μεταγραφή του 22χρονου (16/10/1992) Έλληνα διεθνή μεσοεπιθετικού, Κώστα Φορτούνη, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες είναι σε επαφή τόσο με τον ατζέντη του παίκτη, όσο και με την Καϊζερσλάουτερν, σύλλογος στον οποίο και ανήκει ο ποδοσφαιριστής.

Το συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη με την γερμανική ομάδα, η οποία αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία της χώρας, ολοκληρώνεται το 2015. Η Καϊζερσλάουτερν είναι θετική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Έλληνα μεσοεπιθετικού με τις δύο πλευρές να φημολογείται πως έχουν ήδη συμφωνήσει κοντά στο 1.000.000 ευρώ για την μετακίνηση του ποδοσφαιριστή. Αυτό που απομένει για να οριστικοποιηθεί το "deal" είναι να υπάρξει συμφωνία και με την πλευρά του παίκτη. Μόλις ολοκληρωθούν οι υποχρεώσεις του Κώστα Φορτούνη με την Καϊζερσλάουτερν, ο αθλητής θα έρθει στον Πειραιά μέσα στις επόμενες μέρες ώστε να συζητήσει και από κοντά με τον Ολυμπιακό.

Μώραλης: "Προτεραιότητα ένα νέο υπερσύγχρονο κολυμβητήριο στον Πειραιά"

Μώραλης: "Προτεραιότητα ένα νέο υπερσύγχρονο κολυμβητήριο στον Πειραιά"

Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, εξήγησε με ποιο τρόπο θα βοηθήσει στη μείωση την ανεργίας, στην αναβάθμιση του Πειραιά, και αποκαλύπτει πως προτεραιότητα στο τομέα του αθλητισμού είναι η ανέγερση ενός υπερσύγχρονου κολυμβητηρίου, αλλά και η δημιουργία χώρου στίβου.
Αναλυτικά η συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά, Γιάννη Μώραλη στην κάμερα της Nova:

-Κύριε Μώραλη, η πολύχρονη ενασχόλησή σας με το δύσκολο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, αποτελεί την καλύτερη προετοιμασία σας για την είσοδό σας στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, που είναι εξίσου δύσκολος;

"Το ποδόσφαιρο δεν είναι καθόλου εύκολος χώρος. Κρίνεσαι καθημερινά και μάλιστα αυστηρά ακόμα και από τους δικούς σου υποστηρικτές, έχει πάθη, φανατισμό, έχει απρόοπτα, έχει δύσκολους χαρακτήρες και - δεν υπάρχει λόγος να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας - κατά περιόδους έχει φιλοξενήσει διάφορα «μπουμπούκια». Το να έχεις διοικητικό ρόλο σε αυτό το χώρο απαιτεί και ικανότητες, αλλά και τσαγανό.

Πρώτος τελικός στο Λαιμό

Πρώτος τελικός στο Λαιμό

Η Βουλιαγμένη "φιλοξενεί" την Πέμπτη (18:00) τον Ολυμπιακό στον 1ο τελικό του Πρωταθλήματος Πόλο της Α1 Γυναικών.
Στο Κολυμβητήριο του Λαιμού στη Βουλιαγμένη αρχίζουν την Πέμπτη (18:00) οι τελικοί του Πρωταθλήματος της Α1 Πόλο Γυναικών.

Η Βουλιαγμένη «φιλοξενεί» τον Ολυμπιακό στον 1ο τελικό της διοργάνωσης και οι «ερυθρόλευκες» θέλουν να … σπάσουν την έδρα της περσινής πρωταθλήτριας. Τον τίτλο θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει στις τρεις νίκες.

Νέα επένδυση με Κεφαλιανό

Νέα επένδυση με Κεφαλιανό

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ενισχύει τα τμήματα υποδομής του. Συμβόλαιο συνεργασίας με τους Πειραιώτες υπέγραψε ο 16άχρονος αριστερός μπακ Μανώλης Κεφαλιανός.
Την Τρίτη (13/5), ο Ολυμπιακός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Μανώλη Κεφαλιανό, ο οποίος αγωνιζόταν στον Ανταγόρα και τη μικτή Δωδεκανήσου.



Ο 16άχρονος αριστερός μπακ βρέθηκε στα γραφεία του Ολυμπιακού, την Τρίτη (13/5), συνοδεία του μάνατζερ του και του προπονητή από την σχολή του Α.Ο. Αθλοπαιδιών, Γιάννη Μανούσογλου, για να υπογράψει και επίσημα, καθώς υπήρχε προφορική συμφωνία εδώ και αρκετό διάστημα. Από τη νέα σεζόν, ο Κεφαλιανός θα αγωνίζεται στην ομάδα κάτω των 17 ετών του Ολυμπιακού, ξεκινώντας την προετοιμασία του τον Ιούλιο.

Πήρε και Πελεκούδα ο Ολυμπιακός

Πήρε και Πελεκούδα ο Ολυμπιακός

14/05/2014
 
 Εντατικά συνεχίζεται η μεταγραφική ενίσχυση του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού, που μετά την απόκτηση του Κώστα Προύσαλη, ανακοίνωσε και αυτή του Παναγιώτη Πελεκούδα.

Πήρε και Πελεκούδα ο Ολυμπιακός
Παίκτης του Ολυμπιακού για τον επόμενο χρόνο θα είναι ο Παναγιώτης Πελεκούδας, ο οποίος αποτελεί το δεύτερο μεταγραφικό απόκτημα της φετινής περιόδου μετά τον Κώστα Προύσαλη.

«Πλημμύρισε» παιδιά το Καραϊσκάκη

«Πλημμύρισε» παιδιά το Καραϊσκάκη

14/05/2014
 
 Χιλιάδες παιδιά έδωσαν το «παρών» στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» για την ημερίδα «Ευ Αγωνίζεσθαι» της ΕΘΝΟΑ. Παρόντες ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Γιάννης Μώραλης!

«Πλημμύρισε» παιδιά το Καραϊσκάκη
Παιδιά… πλημμύρισε σήμερα το πρωί το Καραϊσκάκή στο πλαίσιο της ημερίδας «Ευ Αγωνίζεσθαι» της ΕΘΝΟΑ.

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Και ο Μιχαλολιάκος ψηφίζει Μαρινάκη

Και ο Μιχαλολιάκος ψηφίζει Μαρινάκη

13/05/2014

Και ο Μιχαλολιάκος ψηφίζει Μαρινάκη! (pics)

Πολύ γέλιο έπεσε σήμερα στην περιοδεία του υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, στο Νέο Φάληρο.

Μπαρτζώκας: "Δεν θα έχουμε εύκολο έργο"

Μπαρτζώκας: "Δεν θα έχουμε εύκολο έργο"

Οι Μπαρτζώκας και Κόλινς μίλησαν ενόψει του αγώνα κόντρα στον Πανιώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:30, NEΡΙΤ) της Τρίτης (12/5) στο ΣΕΦ.
Για τον πρώτο ημιτελικό αγώνα της Basket League, ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ τον Πανιώνιο. Το ματς θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:30, NEΡΙΤ) της Τρίτης (13/5), ενώ και το δεύτερο παιχνίδι είναι προγραμματισμένο να γίνει και πάλι στον Πειραιά την Πέμπτη (15/5) το βράδυ (21:30, NEΡΙΤ). Οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Μάρντι Κόλινς μίλησαν για λογαριασμό των ερυθρολεύκων ενόψει της αναμέτρησης.
 
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είπε τα εξής: "Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε τις δυσκολίες της σειράς με τον Πανιώνιος και σε καμία περίπτωση δεν πιστεύουμε ότι θα έχουμε εύκολο έργο. Θα αντιμετωπίσουμε το κάθε παιχνίδι της σειράς ξεχωριστά και τη δεδομένη στιγμή το μυαλό μας είναι μόνο στον αγώνα της Τρίτης".

"Για δοκιμή στον Ολυμπιακό ο Μπούρκ"

"Για δοκιμή στον Ολυμπιακό ο Μπούρκ"

Ιστοσελίδα του εξωτερικού αποκαλύπτει πως ο Ολυμπιακός θα δοκιμάσει τον 18χρονο Κοσταρικανό άσο Μπέρνι Μπούρκ. Επιβεβαιώνουν ο μάνατζερ του παίκτη και ο πρόεδρος του συλλόγου που ανήκει. Τι λένε οι πληροφορίες του RedPlanet.gr.
"Ο Ελληνικός σύλλογος Ολυμπιακός θα δοκιμάσει τον νεαρό Κοσταρικανό ποδοσφαιριστή Μπέρνι Μπουρκ, σε ένα trial επτά ημερών. Το κλαμπ ψάχνει έναν παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά του Τζόελ Κάμπελ. Το γεγονός επιβεβαιώνει ο ατζέντης του Χοακίμ Μπατίκα και ο πρόεδρος της Σάντος Ντε Χουάπιλες, Φρανσίθκο Άλβαρες", τονίζει αρχικά η "everardoherrera.com" και συνεχίζει:



"Ο Μπουρκ είναι μεσοεπιθετικός και το παιχνίδι του μοιάζει ακριβώς με αυτό του Κάμπελ. Αναμένεται στην Ελλάδα μέσα στις επόμενες ώρες".

Γιάχος στη Λεωφόρο, Παππάς στην Τρίπολη

Γιάχος στη Λεωφόρο, Παππάς στην Τρίπολη

13/05/2014
 
 Ο Θανάσης Γιάχος (Χίου) ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση Παναθηναϊκός-Ατρόμητος για την 5η αγωνιστική των play-offs της Σούπερ Λίγκας. Στο Αστέρας Τρ.-ΠΑΟΚ θα σφυρίξει ο Ανδρέας Παππάς (Αθηνών).

Γιάχος στη Λεωφόρο, Παππάς στην Τρίπολη
Τους διαιτητές των αναμετρήσεων της 5ης αγωνιστικής των play-offs της Σούπερ Λίγκας, που θα διεξαχθούν την προσεχή Τετάρτη (14/05), γνωστοποίησε η ΕΠΟ. Στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ατρόμητος στο «Απόστολος Νικολαΐδης» θα σφυρίξει ο Αθανάσιος Γιάχος του συνδέσμου Χίου και στο Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης», άρχων του αγώνα θα είναι ο Ανδρέας Παππάς από τον σύνδεσμο Αθηνών.

Αναλυτικά:

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (14/05, 17:00)


Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)
Α’ Βοηθός: Ιωάννης Τουμπακάρης (Αθηνών)
Β’ Βοηθός: Στυλιανός Τσολάκης (Αθηνών)
4ος Διαιτητής: Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
Παρατηρητής: Μιχαήλ Καλαθενός (Δωδεκανήσου)

Παναθηναϊκός-Ατρόμητος (14/05, 19:15)

Διαιτητής: Αθανάσιος Γιάχος (Χίου)
Α’ Βοηθός: Χασάν Κούλα (Ξάνθης)
Β’ Βοηθός: Νικόλαος Φαντόπουλος (Πειραιά)
4ος Διαιτητής: Γεώργιος Κύζας (Δράμας)
Παρατηρητής: Ηλίας Μαζαράκος (Άρτας)


ALEX WEB RADIO/TV

Στον Ολυμπιακό ο Προύσαλης

Στον Ολυμπιακό ο Προύσαλης

13/05/2014
 
 Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα αγωνίζεται από τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Κωνσταντίνος Προύσαλης ο οποίος σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια.

Στον Ολυμπιακό ο Προύσαλης
Στην ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού ανήκει από σήμερα ο Κωνσταντίνος Προύσαλης.

Ο διεθνής Έλληνας βολεϊμπολίστας υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών όπως ανακοίνωσαν και επίσημα οι ερυθρόλευκοι.

Μώραλης: «Έτσι θα γίνει δυνατός ο Πειραιάς»

Μώραλης: «Έτσι θα γίνει δυνατός ο Πειραιάς»

13/05/2014
 
 Τη δημιουργία Διεθνούς Ναυτιλιακού Κέντρου, στα πρότυπα του City του Λονδίνου, προαναγγέλλει τη Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά και επικεφαλής του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», Γιάννης Μώραλης.

Μώραλης: «Έτσι θα γίνει δυνατός ο Πειραιάς»
Στον Τουρισμό και τη Ναυτιλία εστιάζει τη Δευτέρα ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης προκειμένου, όπως αναφέρει, το μεγάλο λιμάνι να αποκομίσει τα μεγάλα οφέλη που δεν μπόρεσε να έχει στο παρελθόν.

Οι διαιτητές των ημιτελικών των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ


Οι διαιτητές των ημιτελικών των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ

  13/05/2014
 
Η δεύτερη φάση των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ ξεκινά την Τρίτη και η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη Δευτέρα τους διαιτητές των τριών πρώτων αγώνων Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-Πανιώνιος.

Οι διαιτητές των ημιτελικών των πλέι οφ της Α1 μπάσκετ

Αναλυτικά:

«Ακόμα πιο δυνατός Ολυμπιακός»

«Ακόμα πιο δυνατός Ολυμπιακός»

13/05/2014
 
 Διαβεβαιώσεις ότι ο Ολυμπιακός θα ‘ναι ακόμα καλύτερος την επόμενη σεζόν έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δείτε τι είπε στους κατόχους των διαρκείας για τις μεταγραφές, τα επεισόδια και το παράπονό του.

«Ακόμα πιο δυνατός Ολυμπιακός»
Βέβαιος ότι ο Ολυμπιακός θα δημιουργήσει μια ακόμα καλύτερη ομάδα από τη φετινή παρουσιάστηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στη συνάντησή του με τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, ο πρόεδρος των πρωταθλητών σημείωσε πως θα γίνουν όσες κινήσεις χρειάζεται για να ενισχυθεί ο σύλλογος.

Κλείνει Καθάριο, «δένει» και Μέγιερι

Κλείνει Καθάριο, «δένει» και Μέγιερι

13/05/2014
 
 Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Παύλος Καθάριος, με την μεταγραφή του να ολοκληρώνεται εντός της ημέρας. Επίσης, τα τυπικά απομένουν για την ανανέωση του συμβολαίου του Μπάλαζ Μέγιερι.

Κλείνει Καθάριο, «δένει» και Μέγιερι
Ο Ολυμπιακός δεν επιθυμεί να σταματήσει το… παιδομάζωμα των καλύτερων νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Σύμφωνα με μερίδα του Τύπου, οι Πειραιώτες προχωρούν τις διαδικασίες που αφορούν την απόκτηση του Παύλου Καθάριου.

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Μάλιαρακ: "Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό"

Μάλιαρακ: "Θέλω να μείνω στον Ολυμπιακό"

12/05/2014

Μετά από δύο νταμπλ σε ισάριθμες χρονιές ο Μπλάι Μάλιαρακ μιλώντας στο Sport24.gr, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει κάτοικος Πειραιά (videos).
Ο Μπλάι Μάλιαρακ με τα 187 εκατοστά ύψος του αντιπροσωπεύει το... δώρο του Βαγγέλη Μαρινάκη στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Βλέπετε ο Ισπανός περιφερειακός κατάφερε να μείνει στον Ολυμπιακό φέτος, όταν προσφέρθηκε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ να καλύψει το συμβόλαιο του.


Ο αριστερόχειρας από τη Τζιρόνα εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στους "ερυθρόλευκους" για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αμέσως μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη. Αν πάλι αυτό ήταν το τελευταίο του ματς στον Ολυμπιακό, δεν ήταν καλό αποχαιρετιστήριο δώρο.

Τα αποτελεσματα των play offs (video)

 Τα αποτελεσματα των play offs (video)

 12/05/2014

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-2

Ο ΠΑΟΚ έδειξε χαρακτήρα και με το πρώτο διπλό του μετά από τρεις μήνες κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο, κρατώντας στα... πόδια του την πρωτιά στα πλέι οφ. Σπουδαίοι ο Λίνο με δύο πάρε βάλε σέντρες και ο Γλύκος που έπιασε πέναλτι του Παπαδόπουλου στις καθυστερήσεις.
Το πιο συναρπαστικό ματς των φετινών πλέι οφ έγινε στο Περιστέρι, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει σπουδαίο διπλό (το πρώτο μετά τις 13 Φεβρουαρίου όταν είχε κερδίσει 0-3 στη Ριζούπολη για το Κύπελλο), κάνοντας ανατροπή και έχοντας στο ενεργητικό του απόκρουση του Γλύκου σε πέναλτι που εκτέλεσε ο Παπαδόπουλος στις καθυστερήσεις.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος, εκμεταλλεύτηκαν την αδυναμία του ΠΑΟΚ στα στημένα και προηγήθηκαν με τον Ταυλαρίδη στο 37', όμως, στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι με αντεπίθεση διαρκείας και τους Σαλπιγγίδη (74') και Αθανασιάδη (78') πέτυχαν την ανατροπή την οποία κράτησε ο Γλύκος με την επέμβασή του στο πέναλτι που έδωσε ο Στυλιάρας σε... σπρώξιμο του Κουλούρη στον Λαζαρίδη σε μία φάση που χωρά πολλή συζήτηση.
Ετσι, ο Βολιώτης τερματοφύλακας εξιλεώθηκε για το γκολ που είχε δεχθεί στην Τούμπα στον ημιτελικό με τους Περιστεριώτες την σεζόν 2011-12.
Ο ΠΑΟΚ, πλέον, κρατά την τύχη στα... πόδια του εάν περάσει με διπλό και από την Τρίπολη την Τετάρτη αφού υποδέχεται την τελευταία αγωνιστική τον Παναθηναϊκό.

Με Σερμαντίνι και Λοτζέσκι

Με Σερμαντίνι και Λοτζέσκι

Σερμαντίνι και Λοτζέσκι υπολογίζονται ενόψει Πανιωνίου καθώς επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας, με τους Πειραιώτες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους για τον πρώτο ημιτελικό στο ΣΕΦ.
Όπως το Σάββατο έτσι και την Κυριακή (11/5), οι Γιόργκι Σερμαντίνι και Ματ Λοτζέσκι έλαβαν κανονικά μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ. Ο Γεωργιανός σέντερ αντιμετώπισε μία κάκωση στο αριστερό του γόνατο, ενώ ο Αμερικανός είχε ενοχλήσεις στον ορθό μηριαίο, αλλά αμφότεροι ξεπέρασαν τα προβλήματα τους και έχουν τεθεί στην διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα.



Κατά πάσα πιθανότητα, τόσο ο 25χρονος σέντερ, όσο και ο 29χρονος σουτέρ (είχαν μείνει εκτός αποστολής στο Αλεξάνδρειο), θα επιστρέψουν στην δωδεκάδα της ομάδας για την αναμέτρηση της Τρίτης (13/5, 19:30, NEΡΙΤ), στην οποία οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο στον Πειραιά, για τον πρώτο ημιτελικό των playoffs της Basket League. Το δεύτερο ματς είναι προγραμματισμένο για την Πέμπτη (15/5, 21:30, ΝΕΡΙΤ) στο ΣΕΦ, με την πρόκριση στους τελικούς να κρίνεται στις τρεις νίκες. 

Νέο μέλος στο δίκτυο Σχολών του Θρύλου

Νέο μέλος στο δίκτυο Σχολών του Θρύλου

12/05/2014

Νέο μέλος στο δίκτυο Σχολών του Θρύλου
Με ανακοίνωσή της η ακαδημία ποδοσφαίρου Sportland fc  Ασπροπύργου γνωστοποίησε  την συνεργασία της με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και αποτελεί πλέον μέλος του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου των ερυθρολεύκων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: "Η ακαδημία ποδοσφαίρου Sportland fc Ασπροπύργου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία της με την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Πλέον η ακαδημία με  τις καλύτερες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Δυτική Αττική αποτελεί μέλος του δικτύου σχολών ποδοσφαίρου της κορυφαίας ελληνικής ομάδας.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε μας,
Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 17:00 έως 21:00
Διεύθυνση: θέση Ζούνο, Ασπρόπυργος
Τηλέφωνο: 2105570665"


ALEX WEB RADIO/TV

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ; ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ...

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ; ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ...

12/05/2014

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ; ΔΥΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ...

Μια αγωνιστική στον Ολυμπιακό για ένα ποτήρι, δυο αγωνιστικές για δυο μολότοφ! Ο ορισμός της «δικαιοσύνης»! Δεν ξέρουμε ποιά φωτεινά μυαλά έβγαλαν αυτή την απόφαση, αλλά αποκλείεται να είναι τόσο... φωτεινά όσο η ΛΑΜΨΗ της ΜΟΛΟΤΟΦ που φώτισε όλο το πέταλο της Λαγοφόρου!
Δεν το βάζει ανθρώπινος νους, ότι στο ίδιο γήπεδο, οι ίδιοι άνθρωποι, πήγαν να ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ και πάλι και τελικά θα παίξουν απλά δυο παιχνίδια χωρίς κόσμο!

Στις Ακαδημίες του Ατρομήτου Πειραιά ο Μαρινάκης

Στις Ακαδημίες του Ατρομήτου Πειραιά ο Μαρινάκης

12/05/2014
 
 Στις Ακαδημίες του Ατρόμητου Πειραιά στα Καμίνια βρέθηκαν σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στις Ακαδημίες του Ατρομήτου Π. ο Μαρινάκης
Στις Ακαδημίες του ομάδας του Ατρόμητου Πειραιά στα Καμίνια βρέθηκαν σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Βαγγέλης Μαρινάκης, καλεσμένοι στη συγκέντρωση του προέδρου της ομάδας Χρήστου Σδρένια, ο οποίος είναι επίσης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής».

Ο κ. Μώραλης αναφέρθηκε στην κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το γήπεδο των Καμινίων και δεσμεύτηκε για την ανακατασκευή του, παρουσιάζοντας το πλάνο του Συνδυασμού για τα παιδιά και τον αθλητισμό. Ο κ. Μαρινάκης από την πλευρά του ανέφερε ότι ο ίδιος και ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα κοντά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Πειραιά με ηθική και υλική βοήθεια.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χρήστης Σδρένιας αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία αλλά και στα καθημερινά προβλήματα των κατοίκων των Καμινίων.

ALEX WEB RADIO/TV

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Τα εισιτήρια με Πανιώνιο-Επέστρεψαν Λοτζέσκι-Σερμαντίνι

Τα εισιτήρια με Πανιώνιο-Επέστρεψαν Λοτζέσκι-Σερμαντίνι

11/05/2014

Τα εισιτήρια με Πανιώνιο

Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου (10/5) ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τους αγώνες Play off με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ, οι οποίοι θα διεξαχθούν την Τρίτη 13/05/2014 με ώρα έναρξης 19:30 και την Πέμπτη 15/05/2014 ώρα έναρξης 21:30, πραγματοποιείται  ως εξής:

Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο (video)

Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο (video)

 11/04/2014

Ακόμα πιο κοντά στον τίτλο (video)

Το πιο σπουδαίο βήμα για το φετινό τίτλο έκανε ο Ερυθρός Αστέρας. Οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα από την έδρα της Σλόμποντα με 2-0.
Ένα αποτέλεσμα που διαμορφώθηκε στο πρώτο ημίχρονο όταν ο Ερυθρός Αστέρας σημείωσε και τα δύο τέρματά του. Κι αυτή η νίκη του δίνει τεράστιο προβάδισμα για την κούπα.

Στον τελικό ο Θρύλος

Στον τελικό ο Θρύλος

Ο Ολυμπιακός νίκησε 5-4 στα πέναλτι τον ΠΑΟΚ στον ημιτελικό του Final-4 των ομάδων Κ-17 και θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (12/4) την Ξάνθη, διεκδικώντας τον τίτλο του πρωταθλητή!
Την πρόκριση στον τελικό του πρωταθλήματος Super League Κ17 πήρε ο Ολυμπιακός, ο οποίος στον ημιτελικό του Σαββάτου νίκησε τον ΠΑΟΚ με 5-4 στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια και η παράταση), σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, διαφήμιση για το ποδόσφαιρο!

Πριν την έναρξη του ματς ο κ. Στορκ προέβη σε δηλώσεις και μεταξύ άλλων τόνισε: «Παίξαμε καλά κατά τη διάρκεια της σεζόν και βρεθήκαμε εδώ. Σήμερα είναι ένα ιδιαίτερο ματς, ζήτησα από τους ποδοσφαιριστές μου να το χαρούν και να παίξουν το ποδόσφαιρό τους, με στόχο να πάνε στον τελικό και να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Πρέπει να πιστεύουμε στους παίκτες μας και να τους παίρνουμε στην πρώτη ομάδα, όταν έχουμε τη δυνατότητα. Δεν θα πρέπει να παίζει μεγαλύτερο ρόλο η ηλικία, αλλά η απόδοση. Και όταν έχουμε καλή απόδοση, θέλουμε να την τονίζουμε. Είμαι ικανοποιημένος που ο κ. Μαρινάκης κάνει πράξη τα λόγια του και επενδύει στο μέλλον. Είδαμε ότι φέτος πήραν τις ευκαιρίες τους ο Βούρος, ο Βέργος, ο Σάλιακας. Είναι κάτι πολύ ευχάριστο».