ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Θεοδωρίδης: «Μας περιμένει δύσκολο ματς»

Θεοδωρίδης: «Μας περιμένει δύσκολο ματς»

27/10/2012

Θεοδωρίδης: «Μας περιμένει δύσκολο ματς» 
Τους τόνους μέσα στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετά τη σπουδαία νίκη στην έδρα της Μονπελιέ προσπάθησε να ρίξει ο Σάββας Θεοδωρίδης εν όψει της μεθαυριανής αναμέτρησης με τον Άρη. Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ θύμισε στους παίκτες ότι μετά το «διπλό» στη Γαλλία επί της Μαρσέιγ ηττήθηκαν από τον Αστέρα στην Τρίπολη.

«Τέρμα τα γλέντια και τα πανηγύρια. Τώρα κάτω τα κεφάλια γιατί μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, με μία καλή ομάδα στο σπίτι της. Άρης έδειξε στο ΟΑΚΑ ότι ανεβαίνει, έχει νέα παιδιά που κυνηγάνε το κάθε παιχνίδι και το αποτέλεσμα και πάνω από όλα έχει μεγάλο κίνητρο», τόνισε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας – σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος» και πρόσθεσε:

«Διότι η ίδια η πολύ καλή πορεία του Ολυμπιακού και φέτος, αποτελεί μεγάλο κίνητρο για κάθε αντίπαλό μας, που θέλει να μας κερδίσει για να έχει να λέει ότι αυτός πρώτος σταμάτησε τον Ολυμπιακό. Όμως ακριβώς κι εμείς πρέπει να έχουμε το κίνητρο να συνεχίσουμε αυτή την πορεία μας».

www.sport-fm.gr/

Λυκογιάννης: "Έχετε να δείτε πολλά ακόμα από εμένα"(pics+video)

Λυκογιάννης: "Έχετε να δείτε πολλά ακόμα από εμένα"(pics+video)

Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης έδωσε το "παρών" στο Red Store του "Γεώργιος Καραϊσκάκης", το μεσημέρι του Σαββάτου (27/10), και υποσχέθηκε πως ο κόσμος του Ολυμπιακού θα δει πολλά περισσότερα πράγματα από τον ίδιο.
Περίπου διακόσιοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο κατάστημα, όπου είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τον Χαράλαμπο Λυκογιάννη.
"Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι ήρθαν σήμερα εδώ για να με δουν από κοντά. Δεν περίμενα ότι θα μπω ως αλλαγή στο παιχνίδι με τη Μονπελιέ.

Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάρω και άλλες ευκαιρίες στο μέλλον.

Η νίκη μας είναι αφιερωμένη σε όσους μας ακολούθησαν στη Γαλλία", είπε αρχικά ο 19άχρονος ποδοσφαιριστής και συμπλήρωσε:

"Ως Ολυμπιακός πάντα έχουμε υψηλούς στόχους. Τώρα πρέπει να πάμε στην έδρα του Άρη, να νικήσουμε και να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις".


 
Τέλος, έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού: "Έχετε να δείτε πολλά ακόμα από εμένα".

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στην μπουτίκ, ο Λυκογιάννης ξεναγήθηκε στο Μουσείο της ομάδας, όπου είχε την ευκαιρία να δει πάμπολλα αντικείμενα και φωτογραφίες από την ερυθρόλευκη ιστορία, τους τίτλους, τις διακρίσεις, τους μεγάλους ποδοσφαιριστές του παρελθόντος, αλλά και τη Θύρα 7.
 Πλάνα από την επίσκεψη του Χαράλαμπου Λυκογιάννη στο Red Store



ALEX WEB RADIO/TV

Παπανικολάου: "Νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα"

Παπανικολάου: "Νωρίς για οποιοδήποτε συμπέρασμα"

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για το φετινό Πρωτάθλημα και την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού.
Ο Έλληνας φόργουορντ υπογράμμισε πως ακόμα η ομάδα δεν έχει βρει τα πατήματά της στην άμυνα, η οποία και οδήγησε τον Ολυμπιακό πέρυσι στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Κώστα Παπανικολάου στην εφημερίδα "Real News":

Για την εικόνα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: "Το σημαντικότερο όλων είναι να βρούμε τα πατήματά μας στην άμυνα. Αμυντικά ήμασταν εξαιρετικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό στο πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι και πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτόν τον ρυθμό. Θα είναι ιδανικό να παίζουμε την άμυνα που παρουσιάσαμε πέρυσι. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτή μας έφτασε στην κορυφή. Η σκληρή δουλειά πρέπει να συνεχιστεί. Η αλήθεια είναι ότι στα λόγια όλοι μπορούν να αποδειχθούν καλοί. Το θέμα είναι τι κάνουμε στην πράξη. Στο γήπεδο θα φανεί τι μπορούμε να κάνουμε. Εμείς θέλουμε να μπαίνουμε στο παρκέ και να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας, το ταμείο μας, να δούμε τι βγήκε τελικά".

Για την έκβαση του φετινού Πρωταθλήματος: "Είναι νωρίς να βγάζουμε οποιοδήποτε συμπέρασμα. Τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο Παναθηναϊκός, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της Α1, ακόμα ψάχνονται και προσπαθούν να βρουν τον καλό τους χαρακτήρα. αυτό που θα μετρήσει είναι ποιος θα είναι χαρούμενος στο τέλος της χρονιάς, δηλαδή ο νικητής του πέμπτου τελικού. Η νίκη στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ήταν πολύ μεγάλη. Αυτό είναι αναμφισβήτητο. Δεν λέμε “εντάξει κερδίσαμε, δεν έγινε και τίποτα”. Ήταν ένα σημαντικό διπλό, που μας δίνει πολύ μεγάλη δύναμη για τη συνέχεια. Είναι πολύ νωρίς όμως ακόμα να μιλήσουμε για την πρωτιά στην κανονική περίοδο. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια στη συνέχεια, καυτές έδρες όπου πρέπει να περάσεις. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καμία ομάδα, διότι μπορεί να βρεθούμε προ εκπλήξεως".

www.redplanet.gr/

Ψυχραιμία, δεν ήρθε η συντέλεια!

Ψυχραιμία, δεν ήρθε η συντέλεια!

Ούτε πανικός χρειάζεται, ούτε όλα έγιναν ξαφνικά μαύρα και άραχνα στην ομάδα για δυο άσχημα αποτελέσματα και για έναν προβληματικό χαρακτήρα (Ντόρσεϊ). Με ψυχραιμία και νηφαλιότητα θα γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις και όλα θα μπουν και πάλι στον ίσιο δρόμο.
Υπάρχει ένα ρητό που αναφέρει ότι "ας μη μου δώσει ο Θεός όσα μπορώ να αντέξω".

Εν ολίγοις, δεν χρειάζεται πάντα να δοκιμάζονται οι αντοχές του ανθρώπου, ούτε είναι απαραιτήτως το ζητούμενο. Κανείς δεν θέλει να μάθει τα όρια της ανθεκτικότητάς του, όμως αυτό δεν παύει να συμβαίνει και σε αυτές τις περιπτώσεις μπαίνουν σε εφαρμογή οι αυτοάμυνες. Αυτές που χρειάζεται να θέσει σε λειτουργία τώρα ο Ολυμπιακός, ώστε να ξεπεράσει όσο πιο ανώδυνα γίνεται τους "κραδασμούς" από τις δυο απανωτές (εύκολες) ήττες στην Ευρωλίγκα και το θέμα που προέκυψε με τον "αλλού γι' αλλού", Τζόι Ντόρσεϊ.

Λογικό είναι ο κόσμος να ανησυχεί και να περιμένει καλύτερα πράγματα από μια ομάδα που πέρυσι σάρωσε τα πάντα στο διάβα της και φέτος είναι ποιοτικά καλύτερη λόγω ομοιογένειας, μεγαλύτερης εμπειρίας και ενίσχυσης με δυο εξαιρετικές προσθήκες, των Περπέρογλου και Μαυροειδή αντί των Κέσελ και Παπαδόπουλου.

Μην ξεχνάει κανείς όμως και ας ακούγεται τετριμμένο, πως ακόμα είναι ξεκίνημα της χρονιάς και πάντα η όποια σύγκριση πρέπει να γίνεται με το αντίστοιχο περσινό διάστημα. Καλύτερα τώρα τα "χαστούκια", ώστε να αφυπνιστούν οι πάντες και να δρομολογηθούν οι αλλαγές που θα βάλουν και πάλι τον Ολυμπιακό στον ίσιο δρόμο, παρά στην συνέχεια. Αν, δε, νομίζει κάποιος ότι κυλάει ρόδινα για την οποιαδήποτε ομάδα στον πλανήτη όλη η χρονιά, τότε δεν έχει ιδέα από αθλητισμό και καλύτερα ας ασχοληθεί με κάτι άλλο. Το περσινό παράδειγμα αποτελεί την καλύτερη απάντηση...

Βγαίνουν κάποιοι και κράζουν τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Για άλλους είναι "σοφτ" χαρακτήρας, για άλλους δεν είναι Ντούσαν Ίβκοβιτς (ούτε παρουσιάστηκε σαν τέτοιος), ενώ σε άλλους δεν κάνει... κλικ το όνομά του για κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης. Ήδη μάλιστα, σε σάιτ, ραδιόφωνα και Μέσα κοινωνικής δικτύωσης πολλοί είναι αυτοί που φωνάζουν μέχρι και για απομάκρυνσή του. Θυμάται κανείς τους Αγγελόπουλους να έχουν στείλει... αδιάβαστο κανένα προπονητή με δυο άσχημα αποτελέσματα; Όχι, άρα τέτοιο θέμα δεν υπάρχει, ούτε θα πρέπει να υπάρχει καν στο τραπέζι της συζήτησης, διότι μόνο κακό κάνει.

Εδώ στήριζαν οι πρόεδροι τους προπονητές ακόμα την περίοδο που δεν έρχονταν οι τίτλοι, θα αλλάξουν στάση τώρα που βλέπουν τους κόπους τους να πιάνουν τόπο; Άρα για ποιο λόγο να γίνεται μια επιπόλαιη κουβέντα για ένα τέτοιο ζήτημα, που είναι εκ των ουκ άνευ. Αναπολούν πολλοί τον Ντούντα, λες και ήταν επιλογή της διοίκησης να φύγει. Ο ίδιος το αποφάσισε, τον ευχαρίστησαν για την προσφορά του, αλλά η ζωή συνεχίζεται και ο Ολυμπιακός προχωράει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ένας κανονικός προπονητής, που έχει κάνει σοβαρή δουλειά όπου και αν δούλεψε, είναι άριστος γνώστης του μπάσκετ, απλά είναι και για τον ίδιο η πρώτη φορά που κοουτσάρει ομάδα τέτοιου επιπέδου. Λογικό είναι, λοιπόν, να ψάχνει και αυτός την "περπατησιά" του. Ναι μεν κριτική να γίνεται, αλλά καλόπιστα και όχι με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα απ' όλους το τι πρέπει να γίνει και ας μην το παίζουν όλοι Φιλ Τζάκσον και Γκρεγκ Πόποβιτς.

Μετά την (ομολογουμένως οδυνηρή) ήττα από την Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, προέκυψε το θέμα του Ντόρσεϊ, το οποίο προφανώς και δεν ξεκίνησε μετά το τέλος του αγώνα, αλλά προϋπήρχε και απλά την Πέμπτη υπήρξε το ξέσπασμα. Εδώ ισχύει το "το μοναστήρι να 'ναι καλά...", διότι καλός, χρυσός, άγιος και με προσφορά μεγάλη, αλλά με το ζόρι γάμος δεν γίνεται, ούτε ο Ολυμπιακός είναι ψυχοθεραπευτική μονάδα για να ασχολείται όλη την ώρα με το πως αισθάνεται ο καθένας και αν του λείπει η πατρίδα του και οι δικοί του. Οι λοιπές δικαιολογίες του Αμερικανού σέντερ ήταν "να 'χαμε να λέγαμε..." και η αδικαιολόγητη αποχή από την προπόνηση της Παρασκευής ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Ψυχραιμία... Ούτε πανικός, ούτε διάλυση, ούτε τίποτα. Όπως πέρυσι βρέθηκε ο Ντόρσεϊ και "κούμπωσε" ιδανικά με την ομάδα, έτσι και τώρα θα βρεθεί ο κατάλληλος να τον αντικαταστήσει. Ήδη έχει ξεκινήσει να ψάχνει ο Ολυμπιακός και θα το καλύψει το όποιο κενό. Πιστεύει κανείς ότι δεν θα κάνουν τα κουμάντα τους οι Αγγελόπουλοι; Δεν είναι ούτε χθεσινοί, ούτε άσχετοι με το άθλημα. Θα δουν τις περιπτώσεις που υπάρχουν και μαζί με τον προπονητή θα βρουν τον καλύτερο διάδοχο. Το σίγουρο είναι πως έχουν μάθει και εκείνοι από τα λάθη του παρελθόντος και χωρίς πανικό θα φέρουν και πάλι τη νηνεμία. Έτσι κάνουν οι καλοί "καπετάνιοι"...

Μην ξεχνάμε ακόμα ότι οι Πειραιώτες έχουν ήδη μια επιπλέον θέση ξένου που μπορούν να καλύψουν, άρα να περιμένουμε κινήσεις-ματ, που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την εικόνα των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης. Τώρα είναι που χρειάζεται ψυχραιμία και αντιμετώπιση των όποιων "κραδασμών" με σύνεση, νηφαλιότητα και ηρεμία. Ο κόσμος να στηρίζει τους παίκτες και την διοίκηση και εκείνοι με τη σειρά τους θα τον βρουν τον δρόμο τους.

Ναι, πιθανότατα δεν έφτανε το ένα "χαστούκι" με την Εφές και χρειαζόταν και δεύτερο, για να διαφανεί ότι οι νίκες θα έρθουν μόνο με κόπο και ιδρώτα και όχι στο "σβηστό" και με τον... τίτλο "Πρωταθλητές Ευρώπης". Πάντα προκύπτουν σκαμπανεβάσματα μέσα στη σεζόν για όλες τις ομάδες και τώρα περνάει μια τέτοια φάση ο Ολυμπιακός. Ούτε Μαϊάμι Χιτ έγιναν οι Πειραιώτες με τη νίκη στο ΟΑΚΑ, ούτε "BAO Fibran" (που τον θυμήθηκα...) επειδή έχασαν από Εφές και Ζαλγκίρις. Ψυχραιμία λοιπόν, καμία διάθεση ισοπέδωσης και όλα θα γίνουν...

www.redplanet.gr/

Πάρτι με τον πελάτη

Πάρτι με τον πελάτη 

27/10/2012

Βόλεϊ υψηλού επιπέδου...
Στο  ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α1 βόλεϊ γυναικών με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί.

Τα κορίτσια του Τέλη Σωτήρχου επικράτησαν με 3-0 σετ στο «Μελίνα Μερκούρη» και παραμένουν στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος, έχοντας πετύχει 3 στα 3 και πλέον ο τίτλος του φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος τους έχει αποδοθεί δικαίως.

Παίζοντας βόλεϊ υψηλού επιπέδου οι «ερυθρόλευκες» ισοπέδωσαν τις «πράσινες», ολοκληρώνοντας το πρώτο  σετ με 25-20 με κορυφαία την Ράντι Τένεβα και τις Μπλάνκο και Λούκοβιτς να ακολουθούν σε απόδοση την Βουλγάρα ακραία.

Στο δεύτερο σετ οι «πράσινες» προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά χωρίς καμία τύχη καθώς ο Ολυμπιακός μετέτρεψε το εις βάρος του αποτέλεσμα που είχε δημιουργηθεί από 16-19 σε 26-24 και 2-0 σετ.
 
Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός έκανε ότι ήθελε στο τάραφλεξ και με τις Λούκοβιτς, Μπλάνκο και Καββαδά να στήνουν το δικό τους  πάρτι στον πελάτη, ολοκλήρωσαν με συνοπτικές διαδικασίες το ματς με 25-13 στο τρίτο σετ.
 
Τα σετ: 25-20, 26-24, 25-13

www.olympiacos24.gr/

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Νίκο Πανούτσο

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Νίκο Πανούτσο

Ο Ολυμπιακός ΣΦΠ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα συλλυπητήρια του για την απώλεια του Νίκου Πανούτσου.
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ΣΦΠ:

"Το Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. και το Δ.Σ. του Τ.Α.Α. Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Νίκου Πανούτσου για την οδυνηρή απώλειά του. Ο διεθνής διαιτητής υπηρέτησε για πολλά χρόνια το άθλημα του βόλεϊ και θα θυμόμαστε για πάντα το ήθος και την αξιοπρέπειά του.

Ολυμπιακός Σ.Φ.Π."


www.redplanet.gr/

Οι προσευχές του Αμπντούν

Οι προσευχές του Αμπντούν

Ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι ένας βαθιά θρησκευόμενος μουσουλμάνος, τόσο που τις Παρασκευές πηγαίνει σε αυτοσχέδιο τζαμί στον Νέο Κόσμο και προσεύχεται. Μαζί του πολλές φορές εκτός από τον απλό κόσμο (Πακιστανοί, Αφγανοί κτλ) πηγαίνει και ο Τζεμπούρ.
Δεν είχαν περάσει περισσότερες από 40 ώρες από τη στιγμή που ο Τζαμέλ Αμπντούν έβγαζε τη σέντρα στο νικητήριο γκολ του Μήτρογλου στο Μονπελιέ και ο Αλγερινός εξτρέμ βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας για να προσευχηθεί. Ο άσος του Ολυμπιακού είναι πιστός (με όλη τη σημασία της λέξης) μουσουλμάνος και ακολουθεί κατά γράμμα όλους τους κανόνες του Ισλάμ και γενικότερα όσα λέει το κοράνι.

Για τους Μουσουλμάνους είναι αμαρτία για έναν άνδρα να μην πηγαίνει στην προσευχή της Παρασκευής και ο Αμπντούν δεν θα μπορούσε να μην ακούει πιστά τους κανόνες που έχει ορίσει ο Θεός που πιστεύει. Έτσι και την Παρασκευή (χθες δηλαδή) λίγο μετά την προπόνηση, ο 26άχρονος άσος πήρε την 5άχρονη κόρη του και πήγε να προσευχηθεί μαζί με τους υπόλοιπους πιστούς. Φόρεσε τον απαραίτητο μανδύα, έβγαλε τα παπούτσια του, έπλυνε τα χέρια του και αφού άκουσε το κήρυγμα του ιμάμη, προσευχήθηκε με αφοσίωση.

Όχι, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός και χιλιάδες μουσουλμάνοι δεν προσεύχονται σε κάποιο τζαμί, αφού δεν υπάρχει στην Αθήνα και αναγκάζονται να μαζεύονται σε αυτοσχέδιους χώρους προσευχής που δημιουργούν σε σπίτια. Έτσι και ο Αμπντούν όταν ρώτησε και η έμαθε από την ΠΑΕ πως υπάρχει χώρος για να προσευχηθεί σ' ένα υπόγειο στον Νέο Κόσμο, δεν έχασε χρόνο και πηγαίνει τις Παρασκευές μαζί με χιλιάδες πιστούς που είναι μετανάστες στην Ελλάδα.

Κι αν για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι... πρότυπο, στο αυτοσχέδιο χώρο προσευχής είναι απλά ένας πιστός όπως εκατοντάδες (Αφγανοί, Πακιστανοί κτλ) και ποτέ κανείς δεν τον ενοχλεί. Γι' αυτό είναι κατά κάποιον τρόπο το ησυχαστήριο του.

"Όταν ο Αμπντούν έρχεται εδώ, έρχεται για να προσευχηθεί. Για εμάς είναι ένας ακόμη πιστός, τίποτε άλλο. Διακρίσεις στην προσευχή δεν υπάρχουν και βέβαια ούτε περιθώρια για κουβέντες. Όποιος μπαίνει εδώ, μπαίνει για να προσευχηθεί", υπογράμμισε στο "Πρώτο Θέμα" ο Ναΐμ Ελγαντούρ, πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος.

Μαζί με τον Αμπντούν, αρκετές φορές πηγαίνει για προσευχή και ο Ράφικ Τζεμπούρ. Ο "τρομοκράτης" του Ολυμπιακού δεν είναι τόσο συνεπής και τυπικός, καθώς επιλέγει να πηγαίνει όταν το θέλει ο ίδιος. "Ο Ραφίκ έρχεται όταν θέλει. Άλλος άνθρωπος ο ένας, διαφορετικός ο άλλος", υπογραμμίζει ο Ελγαντούρ.

Όπως σε όλες τις ομάδες που υπάρχουν μουσουλμάνοι αθλητές, έτσι και στον Ολυμπιακό, υπάρχουν άλλα προγράμματα και η ομάδα καλείται να βγάλει κάποιες υποχρεώσεις. Ο Αμπντούν για παράδειγμα δεν τρώει χοιρινό κρέας, ενώ κατά τη διάρκεια του ραμαζανιού ακολουθεί αυστηρή νηστεία.

Η διαφορετικότητα είτε στην θρησκεία, είτε στην πατρίδα δεν πρέπει να τρομάζει και να παραξενεύει κανέναν, γι' αυτό και οι ομάδες σέβονται απόλυτα τα ήθη και τα έθιμα των παικτών τους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Λυκογιάννης: "Έζησα το όνειρό μου στο Μονπελιέ"

Λυκογιάννης: "Έζησα το όνειρό μου στο Μονπελιέ"

Ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης μίλησε για το ντεμπούτο του στο Champions League, το οποίο συνδυάστηκε με εκτός έδρας νίκη επί της Μονπελιέ, ενώ αναφέρθηκε και στο ρεκόρ που κυνηγάει ο Ολυμπιακός στη Θεσσαλονίκη κόντρα στον Άρη.
Ο 19άχρονος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο μεγάλο "διπλό" του Ολυμπιακού στο Μονπελιέ, όπου πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν, έχοντας συμμετοχή στο νικητήριο γκολ που σημειώθηκε στο 91ο λεπτό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χαράλαμπου Λυκογιάννη στην κάμερα της Nova:

Μπάμπη, στη Γαλλία ο προπονητής σου σε έβαλε για λίγα λεπτά στο ματς με την Μονπελιέ, κάνοντας έτσι ντεμπούτο σε Ελλάδα και Champions League. Πώς ήταν αυτή η εμπειρία;

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο σε παιχνίδι Champions League. Δεν έχω παίξει στο πρωτάθλημα. Ήταν ό,τι καλύτερο. Και ευχαριστώ τον προπονητή μου που μου έδωσε αυτήν την ευκαιρία".

Περίμενες πως θα σε χρησιμοποιούσε ο προπονητής σου; Σου είχε μιλήσει; Σε είχε προϊδεάσει;

"Όχι, δεν το περίμενα. Με είχε σηκώσει για ζέσταμα. Περίμενα να με βάλει έστω και για λίγα λεπτά".

Μάλιστα, η φάση του γκολ της νίκης ξεκίνησε από δικό σου κλέψιμο. Τί σου είπαν οι συμπαίκτες σου στα αποδυτήρια; Είχες συνειδητοποιήσει πως κύλησαν τα τελευταία λεπτά;

"Στην αρχή δεν το είχα συνειδητοποιήσει πως έκλεψα την μπάλα. Αλλά στο τέλος του παιχνιδιού ήρθαν όλοι και μου έλεγαν συγχαρητήρια, μπράβο. Όλα ήταν μία χαρά".

Αλήθεια, πριν ξεκινήσει η περίοδος, περίμενες πως ο προπονητής σου θα σου έδειχνε τέτοια εμπιστοσύνη;

"Δεν το πίστευα, γιατί στην αρχή έπαιζα με την Εθνική και δεν ήμουν έτσι με την ομάδα. Μετά απ' την Εθνική, ο προπονητής με έβαζε στα φιλικά. Και απ' ό,τι κατάλαβα, με εμπιστευόταν".

Αν σου ζητήσω να μας πεις το μεγάλο σου ποδοσφαιρικό όνειρο, θα το μοιραστείς μαζί μας;

"Το έζησα την Τετάρτη. Ήταν να κάνω συμμετοχή στο Champions League".

Τώρα, έχετε υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Πόσο δύσκολη είναι η επιστροφή στη Σούπερ Λίγκα όταν έχει προηγηθεί ένας αγώνας Champions League;

"Τώρα έχουμε αφήσει στην άκρη το παιχνίδι στη Γαλλία. Κάναμε το διπλό. Στρέφουμε το βλέμμα μας στον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη για να κάνουμε το οκτώ στα οκτώ".

Η όγδοη νίκη σε ισάριθμες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα που θα είναι ρεκόρ στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, είναι ένα επιπλέον κίνητρο;

"Ναι, είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς. Πρέπει να κάνουμε το οκτώ στα οκτώ. Και να συνεχίσουμε με νίκες".
       
Για τον Άρη τί εικόνα έχεις. Προέρχεται από ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, όπου ισοφάρισε, ενώ έπαιζε με παίκτη λιγότερο.

"Όπως ξέρουμε, ο Άρης είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα παίξουμε σε μία δύσκολη έδρα. Πρέπει να δουλέψουμε στις προπονήσεις για να είμαστε έτοιμοι τη Δευτέρα, να δώσουμε μία μάχη".

www.redplanet.gr/

Επέστρεψε ο Αβραάμ

Επέστρεψε ο Αβραάμ

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε στην Ελλάδα από την Αμερική το Σάββατο (27/10), μαζί με τον γιατρό του Ολυμπιακού, Χρήστο Θέο.
Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός παρέμεινε για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα στην Αμερική και σε ειδικό κέντρο της Νέας Υόρκης για την αποθεραπεία του.

Πλέον, ο Αβραάμ θα συνεχίσει το πρόγραμμα που ακολουθεί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη και αναμένεται αρχές Δεκεμβρίου να αρχίσει προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

www.redplanet.gr/

Έκανε... παρέλαση!

Έκανε... παρέλαση!

Ο Ολυμπιακός, για το πρωτάθλημα Νέων, πέρασε "αέρας" από την Θεσσαλονίκη κερδίζοντας με 3-0 τον Άρη. Συνεχίζουν αήττητοι οι ερυθρόλευκοι και χωρίς να έχουν δεχθεί τέρμα.
"Χτυπώντας" στην αρχή και το τέλος της αναμέτρησης, η ομάδα Κ-20 του Ολυμπιακού επιβλήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-0 της αντίστοιχης του Άρη, για το πρωτάθλημα υποδομών της Super League.

Ο Κυριάκος Δημακάκος μόλις στο 6ο λεπτό του παιχνιδιού έβαλε τους ερυθρόλευκους μπροστά στο σκορ (1-0), με τον Ολυμπιακό να αποκτά εκτός από προβάδισμα και καλή ψυχολογία, γεγονός που επέτρεψε στους παίκτες του να ελέγξουν τον ρυθμό του ματς. Οι Πειραιώτες σκόραραν ξανά στο τέλος του 90λεπτου, με τον Ιωαννίδη να κάνει το 2-0 στο 87' και τον Παπασάββα να ολοκληρώνει τον θρίαμβο της ομάδας του "γράφοντας" το 3-0 στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Άρης: Παπαδόπουλος, Λιάρος, Ποζίδης (65’Μπελούλης), Κοπαλίδης, Μπιμπισίδης, Αντωνιάδης, Σταυρόπουλος, Λεμονής (82’Κρυστάλλης), Παλιάτσιος, Ρένια, Καραγιάνης.

Ολυμπιακός: Βλάχος, Καραγκούνης, Δημακάκος, Ρουγκάλας, Λεάντρο, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης (89' Πασαλίδης), Βουτσιώτης (63' Γκίνο), Ιωαννίδης, Σούκιας (63' Παπασάββας), Λύρας.


www.redplanet.gr/

Θεραπεία ο Τζεμπούρ

Θεραπεία ο Τζεμπούρ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ ακολούθησε θεραπεία στην προπόνηση του Σαββάτου (27/10) και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το ματς με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.
Το πρωί του Σαββάτου (27/10) οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Δευτέρας (29/10) με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη.

Θεραπεία έκαναν ο Ράφικ Τζεμπούρ (οίδημα στο δεξί γόνατο) και ο Νταβίντ Φουστέρ (θλάση στον προσαγωγό). Ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε ατομικό, αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο και μέρα με τη μέρα ανεβάζει ρυθμό. Ο Αλγερινός επιθετικός είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς, από το οποίο θα απουσιάσουν σίγουρα ο Ισπανός μεσοεπιθετικός και ο Αργεντινός μέσος.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενδυνάμωσης, τεχνικής και τελειώματα φάσεων. Παράλληλα, οι ερυθρόλευκοι έκαναν και δίτερμα, δουλεύοντας στο κομμάτι της τακτικής. Θα επανέλθουν στο γήπεδο το πρωί της Κυριακής (28/10) στις 10:30, για την τελευταία τους προπόνηση πριν αναχωρήσουν για τη Θεσσαλονίκη.

www.redplanet.gr/

Σε καραντίνα ο Ντιόγκο!

Σε καραντίνα ο Ντιόγκο!

Ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό ο Ντιόγκο, ο οποίος από εδώ και στο εξής θα προπονείται μόνος του και θα κληθεί σε απολογία. Πρόκειται για απόφαση του προπονητή λόγω αδιαφορίας.
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στέλνει τον Ντιόγκο στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό. Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδας αποφάσισε πως από εδώ και στο εξής ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα προπονείται μόνος του "λόγω αδιαφορίας"!

Ο Πορτογάλος τεχνικός ενημέρωσε τον 25άχρονο ποδοσφαιριστή, του οποίου η εικόνα στις προπονήσεις δεν συμβαδίζει με τα "θέλω" του 38άχρονου κόουτς και τη φιλοσοφία της ομάδας. Μην ξεχνάμε, βέβαια, και το επεισόδιο που είχε ο Βραζιλιάνος με τον Μάρκο Πάντελιτς στα αποδυτήρια, τον Σεπτέμβριο που μας πέρασε...

Ο Ντιόγκο θα κληθεί σύντομα σε απολογία από τη διοίκηση του Ολυμπιακού για τη γενικότερη συμπεριφορά του στην ομάδα. Θυμίζουμε πως οι ερυθρόλευκοι είχαν κάνει προσπάθειες το καλοκαίρι για να παραχωρήσουν τον Βραζιλιάνο επιθετικό, αλλά δεν βρέθηκε ομάδα που να καλύπτει το "βαρύ" συμβόλαιο του παίκτη.

Μάλιστα, ο Ντιόγκο Λουίς Σάντο δηλώθηκε κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα για το Champions League, αλλά στα πρώτα δέκα επίσημα παιχνίδια της ομάδας πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις επτά λεπτά ως αλλαγή, στην εκτός έδρας αναμέτρηση Πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο.

Είναι προφανές πως ο ποδοσφαιριστής αποτελεί ξένο σώμα για τον Ολυμπιακό. Η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν, αλλά όλα δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς ο Ντιόγκο δεν υπολογίζεται. Μία αποτυχημένη επένδυση και μεταγραφή θα... τελειώσει μία ώρα αρχύτερα. Είτε θα γίνει προσπάθεια μήπως και προκύψει ενδιαφερόμενη ομάδα για να αποχωρήσει ο παίκτης τον Γενάρη είτε θα βρεθεί μία συμβιβαστική λύση προκειμένου να λύθει το συμβόλαιο που "δένει" Ολυμπιακό και Ντιόγκο.

www.redplanet.gr/

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

O καιρος στα Ελληνικα γηπεδα

27/10/2012
Ενημερωθειτε για τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν στα Ελληνικα γηπεδα για την 8η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE











ALEX WEB RADIO/TV

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

Oι αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις του Σαββάτου

27/10/2012

 

Ενημερωθείτε για τις live αθλητικές τηλεοπτικες μεταδόσεις για να ξέρετε τι σας γίνεται και τηλεοπτικά...

Σούπερ Λίγκα

17.15 Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης (novasports2/2HD)
17.15 Πανθρακικός-Πανιώνιος (novasports3)
19.30 Κέρκυρα-ΠΑΟΚ (novasports2/2HD)

Bundesliga

16.30 Σάλκε-Νυρεμβέργη (OTE Sport1/HD)
16.30 Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ (OTE Sport2)

Primera Division
(OTE Sport1/HD)
19.00 Μπέτις-Βαλένθια
21.00 Θέλτα-Ντεπορτίβο Λα Κορούνια
23.00 Βαγιεκάνο-Μπαρτσελόνα

Formula 1
(Ινδία) (OTE Sport3/HD)
08.20 Ελεύθερα δοκιμαστικά 3
11.20 Κατατακτήριες δοκιμές

Serie A
(OTE Sport2)
19.00 Σιένα-Παλέρμο
21.45 Μίλαν-Τζένοα

Τουρνουά Τένις Swiss Indoors Basel

Στις 15.30 & 17.30 (OTE Sport3)

06.50 MotoGP (Φίλιπ Άιλαντ): Κατατακτήριες δοκιμές (OTE Sport2/HD)
14.45 Premier League: Άστον Βίλα-Νόριτς (novasports1/1HD)
17.00 Πρωτάθλημα Βόλεϊ Α1 Γυναικών: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (novasports4)
21.00 Τουρνουά Τένις Valencia Open 500 (OTE Sport3)
03.45 Moto3 (Φίλιπ Άιλαντ): Κύριος αγώνας (OTE Sport2)

ALEX WEB RADIO/TV

Η ιστορία του ποδοσφαίρου

Η ιστορία του ποδοσφαίρου

27/10/2012

Η ανάγκη δημιουργίας ενός κανονισμού για το άθλημα που σήμερα ονομάζουμε ποδόσφαιρο γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα. Οι προσπάθειες ευοδώθηκαν στις 26 Οκτωβρίου 1863.
Η ιστορία του ποδοσφαίρου
Η ανάγκη δημιουργίας ενός κανονισμού για το άθλημα που σήμερα ονομάζουμε ποδόσφαιρο γεννήθηκε στα μέσα του 19ου αιώνα, προκειμένου να οριοθετηθεί το παιχνίδι σε σχέση με άλλα παρόμοια, όπως το ράγκμπι, που παίζονταν στα δημόσια σχολεία της Αγγλίας.
Οι πρώτοι κανόνες τέθηκαν στο περίφημο κολέγιο του Κέιμπριτζ το 1848, σε μία συνεδρίαση στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι από τα κολέγια Ίτον, Χάροου και Ράγκμπι. Εννέα χρόνια αργότερα, το πρώτο ποδοσφαιρικό σωματείο, η Σέφιλντ, προσέθεσε τους δικούς της και διαφοροποίησε κάποιους άλλους.

Όλες αυτές οι προσπάθειες κορυφώθηκαν το 1863. Στις 26 Οκτωβρίου, αντιπρόσωποι ομάδων κι ενός κολεγίου συγκεντρώθηκαν στην Ταβέρνα των Μασόνων στο Λονδίνο, όπου συμφώνησαν στην ίδρυση της Ένωσης Ποδοσφαίρου Αγγλίας και στη δημιουργία των κανονισμών που διέπουν το άθλημα έως σήμερα. Τότε γεννήθηκε και ο όρος «soccer», όπως ονομάζεται το ποδόσφαιρο στ' αγγλικά. Η λέξη προέρχεται από τη σύντμηση δύο λέξεων: Social Ceremony, που στα ελληνικά σημαίνει «κοινωνική τελετή».

Σήμερα, υπεύθυνη για την τροποποίηση των κανονισμών είναι η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, η γνωστή μας FIFA, που ιδρύθηκε στις 21 Μαΐου του 1904 στο Παρίσι. Τιμήν ένεκεν, για την προσφορά της στο άθλημα, η Βρετανία είναι η μόνη χώρα που διατηρεί τέσσερις εθνικές ομάδες, αυτές της Αγγλίας, της Σκοτίας, της Ουαλίας και της Βόρειας Ιρλανδίας.

ALEX WEB RADIO/TV

"Για υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο"

"Για υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο" 

27/10/2012

Ο Χοσέ Χολέμπας τόνισε ότι μπορούν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ
Για μια μεγάλη νίκη έκανε λόγο και ο Χοσε Χολέμπας, αναφορικά με την επικράτηση του Θρύλου στην Γαλλία. Ο άσος των νταμπλούχων Ελλάδας, τόνισε ότι πρέπει να επικρατήσουν της Μονπελιέ και στο ματς μέσα στον ΝΑΟ. Παράλληλα επεσήμανε τις τεράστιες δυνατότητες που έχει η ομάδα, η οποία μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, κάτι που θα γίνει σταδιακά με την πάροδο του χρόνου. 
Έχουμε την δυνατότητα να παίξουμε υψηλής ποιότητας ποδόσφαιρο, αλλά χρειάζόμαστε χρόνο. θυμηθείτε τι κάναμε και πέρσι στο Τσάμπιονς Λιγκ", είπε και συνέχισε αναφορικά με τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ: "Όλα είναι πιθανά. Ακόμη και το να βγούμε πρώτοι στον όμιλο.Το να νικήσουμε την Μονπελιέ ήταν πολύ σημαντικό. Το επόμενο παιχνίδι με την Μονπελιέ είναι ακόμη πιο σημαντικό. Εάν χάσουμε ή δεν νικήσουμε στο "Γ. Καραϊσκάκης", η νίκη που κάναμε στην Γαλλία μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα".

Στην συνέχεια ο Χολέμπας αναφέρθηκε και στην γενικότερη εμφάνιση του Θρύλου, στην Γαλλία: "Στο πρώτο ημίχρονο ένιωσα ότι δεν σκεφτόμασταν την νίκη. Ήμασταν πάρα πολύ στατικοί, δεν παίξαμε καλά. Ωστόσο, ισοφαρίσαμε αρκετά νωρίς, στο δεύτερο ημίχρονο, μετα απο το γκολ που δεχθηκαμε και μετά από μια απίστευτη προσπάθεια από τον Αμπντούν και τη φανταστική πάσα που έβγαλε στον Κώστα πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη".

www.olympiacos24.gr/

"Τα πάντα γι αυτόν τον κόσμο"!

"Τα πάντα γι αυτόν τον κόσμο"! 

27/10/2012

Ο Τζαμέλ Αμπντούν είναι τρελός για τον Θρύλο και τον λαό του
Είναι και φέτος ένα απο τα μεγάλα όπλα του Θρύλου. Ο Τζαμέλ Αμπντούν έχει ξεκινήσει ορεξάτος την σεζόν, έχοντας πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο Αλγερινός μέσος είναι τρελαμένος με τον Θρύλο και τον κόσμο του και όπως δήλωσε στην "Real News" θα δίνει και την ψυχή του για τους "ερυθρολευκους".

Αναλυτικά όσα είπε ο Αμπντούν:

Για την προσπάθεια του Ολυμπιακού με την Μονπελιέ: «Είτε παίζω για ένα λεπτό είτε για ενενήντα, θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαι παίκτης της ομάδας και κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για τον Ολυμπιακό. Αυτό σκέφτομαι μόνο. Χαίρομαι πραγματικά που βοήθησα να κερδίσουμε αυτό το ματς. Όσο παίζω θα δίνω και την ψυχή μου».

Σχετικά με την μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση: «Ναι, μπορούμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Το δείξαμε και στο Λονδίνο με την εμφάνισή μας, αλλά και με τη νίκη στο Μονπελιέ. Θέλει σοβαρότητα σε κάθε ματς και φυσικά να προχωρούμε παιχνίδι με παιχνίδι. Ο όμιλος είναι ανοικτός και θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να προκριθούμε».

Για την ασίστ που έδωσε στον Μήτρογλου: «Μου αρέσει να δίνω ασίστ. Θέλω πολύ να βγάλω όσες περισσότερες γίνεται κατά τη διάρκεια της σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μου αρέσει να προσφέρω στους συμπαίκτες μου και την ομάδα».

Όσο για την συμπαράσταση των οπαδών στην Γαλλία: «Θέλω να πω, μέσα από την καρδιά μου, ευχαριστώ στον κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν και στο Μονπελιέ και μας βοήθησε πολύ. Ούτε όταν χάναμε δεν σταμάτησαν να φωνάζουν. Γι’ αυτούς αξίζει να κάνεις τα πάντα». 


www.olympiacos24.gr/

Νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι

Νίκη και στο δεύτερο παιχνίδι

Με 13 – 1 νίκησε ο Ολυμπιακός την Εθνική Ελλάδας Νέων στο 2ο παιχνίδι του στο τουρνουά του Σ.Ε.Δ.Υ.
Το αξιοσημείωτο της αναμέτρησης είναι ότι και τα 14 γκολ πέτυχαν παίκτες του Ολυμπιακού, καθώς το μοναδικό τέρμα των μικρών διεθνών το έβαλε ο διεθνής πολίστας των Πειραιωτών, Μανώλης Πρέκας.

Τα γκολ της ομάδας του Θοδωρή Βλάχου: Φουντούλης 5, Μάλιαρακ 4, Μάζης 1, Ποντικέας 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης 1.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-0, 4-1, 1-0.

Η συνέχεια του τουρνουά που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελληνων Διαιτητών Υδατοσφαίρισης:

26 Οκτωβρίου

Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου
17:00 Ηλιούπολη – Πανιώνιος
18:30 Χανιά – Παλαιό Φάληρο
20:00 ΠΑΟΚ – Εθνική Ελλάδας εφήβων
21:30 Χίος – Ολυμπιακός

Σάββατο 27 Οκτωβρίου
Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου
09:00 Πανιώνιος – Χανιά
10:30 Παλαιό Φάληρο – Αργοστόλι
12:00 Εθνική Ελλάδας  εφήβων – Χίος
13:30 Βουλιαγμένη – ΠΑΟΚ
17:00 Αργοστόλι – Πανιώνιος
18:30 Χανιά – Ηλιούπολη
20:00 ΠΑΟΚ – Χίος
21:30 Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός

Κυριακή 28 Οκτωβρίου
Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου
09:00 Α1 – Β2
10:30 Β1 – Α2
12:00 Α3 – Β3 (5-6)
13:30 Α4 – Β4 (7-8)
15:00 Α5 – Β5 (9-10)

17:30 Μικρός Τελικός
19:00 Μεγάλος Τελικός


www.redplanet.gr/

Δοκιμές ποδοσφαιριστών στην Καβάλα

Δοκιμές ποδοσφαιριστών στην Καβάλα

Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δοκιμών ποδοσφαιριστών στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στην Καβάλα.
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ανακοινώνει τη διεξαγωγή δοκιμών ποδοσφαιριστών στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στην Καβάλα.

Οι δοκιμές αφορούν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές γεννημένους από το 1997 έως το 2001 και θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις της επίσημης Σχολής Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στην περιοχή των Αμισιανών Καβάλας.

Στις δοκιμές θα παραστούν και θα αξιολογήσουν ποδοσφαιριστές, ο Τεχνικός Σύμβουλος και Scout της Ακαδημίας του Ολυμπιακού κ. Γιώργος Αμανατίδης, ο Προπονητής της Ακαδημίας κ. Φώτης Παπαπαναγής και ο Προπονητής Τερματοφυλάκων της Ακαδημίας κ. Βασίλης Αλεξούδης.

Ώρα έναρξης δοκιμών: 15:00

Για περαιτέρω πληροφορίες και εγγραφές στις δοκιμές ποδοσφαιριστών στη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού στην Καβάλα:

Υπεύθυνος Σχολής: κ. Παπανδρέου Γιώργος,  τηλ: 6974409412
Διεύθυνση: Αμισιανά Καβάλας, έβδομο χλμ οδού Καβάλας – Ελευθερούπολης".


www.redplanet.gr/

"Κόκκινο" της ΓΓΑ για μετακίνηση οπαδών στην Θεσσαλονίκη

"Κόκκινο" της ΓΓΑ για μετακίνηση οπαδών στην Θεσσαλονίκη

Δίχως τον κόσμο στον πλευρό του θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αφού σύμφωνα με πληροφορίες η ΓΓΑ βάζει STOP στη μετακίνηση των οπαδών της πειραϊκής ομάδας.
Με φιλάθλους μόνο του Άρη θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (29/10, 19:30), καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η ΓΓΑ μπλοκάρει την μετακίνηση οπαδών της πειραϊκής ομάδας.

Οι Πειραιώτες είχαν ζητήσει 800 εισιτήρια για το ματς στο "Κλεάνθης Βικελίδης", αίτημα το οποίο έκανε δεκτό η ΠΑΕ Άρης, αλλά όλα ήταν στο χέρι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η ΓΓΑ πρόκειται να απαντήσει αρνητικά και να μπλοκάρει την μετακίνηση των οπαδών του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη.


www.redplanet.gr/

Αρνητικός για Σοσιεδάδ ο Βαλβέρδε

Αρνητικός για Σοσιεδάδ ο Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε απέρριψε πρόταση συνεργασίας από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο.
Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έκανε πρόταση στον Ερνέστο Βαλβέρδε για την ανάληψη την τεχνική ηγεσία της, αλλά ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού απέρριψε τη συγκεκριμένη προοπτική.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα "Noticias de Guipuzkoa", η Σοσιεδάδ προσέγγισε τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος απάντησε αρνητικά.

Ο Βαλβέρδε δεν έχει βρει ακόμα αυτό που επιθυμεί για να συνεχίσει την προπονητική του καριέρα.

www.redplanet.gr/

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.....


 H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.....

27/10/2012

Τα μεγάλα αγγλικά ντέρμπι, Τσέλσι - ManUtd και Έβερτον - Λίβερπουλ, ξεχωρίζουν στην Ευρώπη αυτό το Σαββατοκύριακο. Μαρσέιγ - Λιόν και Φέγενοορντ - Άγιαξ τα άλλα μεγάλα ματς. Αναλυτικά το πρόγραμμα...
Η Αγγλία θα τραβήξει τα περισσότερα βλέμματα και αυτό το Σαββατοκύριακο στην ποδοσφαιρική Ευρώπη.
Συγκεκριμένα, την Κυριακή διεξάγονται δύο μεγάλα ντέρμπι στο νησί, με την πρωτοπόρο Τσέλσι να υποδέχεται την δεύτερη, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ νωρίτερα θα έχει διεξαχθεί η "μάχη" του Μέρσεϊσαϊντ μεταξύ Έβερτον και Λίβερπουλ.
Από το πρόγραμμα στα υπόλοιπα πρωταθλήματα της Ευρώπης ξεχωρίζουν στην Γαλλία το Μαρσέιγ - Λιόν και στην Ολλανδία το Φέγενοορντ - Άγιαξ.

Το πρόγραμμα των σημαντικότερων πρωταθλημάτων:

Premier League - 9η αγωνιστικη


 
  






  Σάββατο
Άστον Βίλα - Νόριτς (14:45)
Άρσεναλ - ΚΠΡ (17:00)
Ρέντινγκ - Φούλαμ
Στόουκ - Σάντερλαντ
Γουίγκαν - Γουέστ Χαμ
Μάντσεστερ Σίτι - Σουόνσι (19:30)
Κυριακή
Έβερτον - Λίβερπουλ (15:30)
Νιούκαστλ - Γουέστ Μπρομ (17:00)
Σαουθάμπτον - Τότεναμ
Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)


Serie A - 9η αγωνιστική














Σάββατο
Σιένα - Παλέρμο (19:00)
Μίλαν - Τζένοα (21:45)
Κυριακή
Κατάνια - Γιουβέντους (13:30)
Μπολόνια - Ίντερ (16:00)
Φιορεντίνα - Λάτσιο
Πεσκάρα - Αταλάντα
Σαμπντόρια - Κάλιαρι
Τορίνο - Πάρμα
Νάπολι - Κιέβο (21:45)
Ρόμα - Ουντινέζε

Primera Division - 9η αγωνιστική











Σάββατο
Εσπανιόλ - Μάλαγα (17:00)
Μπέτις - Βαλένθια (19:00)
Θέλτα - Ντεπορτίβο (21:00)
Ράγιο Βαγιεκάνο - Μπαρτσελόνα (23:00)
Κυριακή
Σαραγόσα - Σεβίλλη (13:00)
Λεβάντε - Γρανάδα (17:00)
Μπιλμπάο - Χετάφε (18:50)
Ατλέτικο - Οσασούνα (20:45)
Μαγιόρκα - Ρεάλ (22:30)
Δευτέρα
Βαγιαδολίδ - Σοθιεδάδ (22:30)

Bundesliga - 9η αγωνιστική












Παρασκευή
Αουγκσμπουργκ - Αμβούργο (21:30)
Σάββατο
Σάλκε - Νυρεμβέργη (16:30)
Φράιμπουργκ - Ντόρτμουντ
Μάιντς - Χόφενχαϊμ
Γκρόιτερ Φιρτ - Βέρντερ
Φορτούνα - Βόλφσμπουργκ
Κυριακή
Στουτγκάρδη - Φρανκφούρτη (16:30)
Μπάγερν - Λεβερκούζεν (18:30)
Ανόβερο - Γκλάντμπαχ

Ligue 1 - 10η αγωνιστική 



  

 

 

 

 

Παρασκευή

Σεντ-Ετιέν - Ρεν (21:45)
Σάββατο
Λιλ - Βαλανσιέν (18:00)
Νανσί - Παρί Σεν-Ζερμέν (21:00)
Σοσό - Εβιάν
Μονπελιέ - Νις
Ρεμς - Τρουά
Τουλούζ - Μπρεστ
Κυριακή
Λοριάν - Αζαξιό (15:00)
Μπαστιά - Μπορντό (18:00)
Μαρσέιγ - Λιόν (22:00)

Primeira Liga - 7η αγωνιστική












Παρασκευή
Γκιμαράες - Σετούμπαλ (21:15)
Σάββατο
Μπέιρα-Μαρ - Πάσος Φερέιρα (18:00)
Ολιανένσε - Μορεϊρένσε
Ζιλ Βισέντε - Μπενφίκα (22:30)
Κυριακή
Ρίο Άβε - Νασιονάλ (18:00)
Μαρίτιμο - Μπράγκα (20:00)
Εστορίλ - Πόρτο (22:15)
Δευτέρα
Σπόρτινγκ - Ακαντέμικα (22:15)

Eredivisie - 10η αγωνιστική












Παρασκευή
Ουτρέχτη - Χρόνινχεν (21:00)
Σάββατο
Ντεν Χάαχ - Βίλεμ (19:45)
Νάιμεχεν - Ρόντα (20:45)
Φένλο - Μπρέντα (21:45)
Κυριακή
Φέγενοορντ - Άγιαξ (13:30)
Τσβόλε - Αϊντχόφεν (15:30)
Χεράκλες - Χέρενφεν
Βάαλβαϊκ - Τβέντε
Φιτέσε - Άλκμααρ (17:30)

SüperLig - 9η αγωνιστική

 









Παρασκευή
Ελάζιγκσπορ - Εσκίσεχιρσπορ (20:00)
Κασίμπασα - Μπεσικτάς
Σάββατο
Μερσίν - Ιστανμπούλ (16:00)
Σίβασπορ - Μπελεντίγεσπορ (19:00)
Γαλατάσαράι - Κάισερισπορ
Κυριακή
Καράμπιουκσπορ - Γκεντσλέρμπιρλιγί (16:00)
Γκαζιάντεπσπορ - Όρντουσπορ (19:00)
Τράμπζονσπορ - Μπούρσασπορ
Δευτέρα
Φενέρμπαχτσε - Αντάλιασπορ (20:00)

Jupiler League - 12η αγωνιστική












Παρασκευή
Σταντάρ Λιέγης - Σερκλ Μπριζ (21:30)
Σάββατο
Σαρλερουά - Άντερλεχτ (19:00)
Γάνδη - Μονς (21:00)
Μπίρσχοτ - Λόιβεν
Μέχελεν - Λιρς
Βάασλαντ-Μπέβερεν - Ζούλτε-Βάρεχεμ
Κυριακή
Κόρτραϊκ - Γκενκ (15:30)
Μπριζ - Λόκερεν (19:00)

Scottish Premier League - 11η αγωνιστική








Παρασκευή
Μάδεργουελ - Χιμπέρνιαν (21:45)
Σάββατο
Αμπερντίν - Νταντί (17:00)
Σέλτικ - Κιλμάρνοκ
Χαρτς - Ρος Κάουντι
Ινβερνές - Σεντ Τζόνστοουν
Σεντ Μίρεν - Νταντί Γιουνάιτεντ

Κύπρος - 7η αγωνιστική









Σάββατο
Ομόνοια - ΕΝΠ (18:00)
Απόλλων - Δόξα (19:00)
Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ
Κυριακή
Αλκή - ΑΕΠ (18:00)
Εθνικός - ΑΕΚ
Ολυμπιακός - Ανόρθωση (19:00)
Δευτέρα
Αγία Νάπα - ΑΕΛ (19:00)

 ALEX WEB RADIO/TV