ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Εθνικός Αλεξ. - Ολυμπιακός 3-1

Εθνικός Αλεξ. - Ολυμπιακός 3-1
  29 Οκτωβρίου 2010 23:11
Ντροπιαστική ήττα για τον Ολυμπιακό από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με 3-1 σετ και "2 στα 2" στις φετινές ήττες στην Α1 βόλεϊ ανδρών.
Εθνικός Αλεξ. - Ολυμπιακός 3-1
Κατάφερε να... σπάσει μια υπέρ του παράδοση 14 ετών ο Ολυμπιακός, που υπέστη ντροπιαστική ήττα με 3-1 σετ από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στον Έβρο και πλέον μετράει "2 στα 2" απώλειες στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ ανδρών. Με 35 λάθη, υποδοχή της πλάκας και μηδέν συγκέντρωση σε όλες σχεδόν κρίσιμες στιγμές, οι ερυθρόλευκοι τα έκαναν μαντάρα και πλέον σε δυο αγώνες μετρούν... ένα πόντο, μένοντας πίσω στην βαθμολογία. Αν μη τι άλλο, κάκιστη συγκομιδή για τους περσινούς πρωταθλητές, που δεν είχαν σε καλή βραδιά ούτε τον προπονητή τους με τις "αλχημείες" του σε αρκετά σημεία του ματς. Πολύ καλός ο Ντεσπέιν με 27 πόντους για τους ερυθρόλευκους, με αρκετά λάθη όμως στο κομμάτι της υποδοχής.

Εκτός και με ΑΕΚ ο Μαυροκεφαλίδης

Εκτός και με ΑΕΚ ο Μαυροκεφαλίδης
  29 Οκτωβρίου 2010
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν θα παίξει με την ΑΕΚ, διότι δεν ξεπέρασε ακόμα το διάστρεμμα στο δεξί του πόδι.
Εκτός και με ΑΕΚ ο Μαυροκεφαλίδης
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα λείψει από ένα ακόμη παιχνίδι του Ολυμπιακού, καθώς ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα στο δεξί του πόδι από τον τραυματισμό στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του πριν το παιχνίδι με την Μπάμπεργκ. Ως εκ τούτου, δεν θα αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή στο ΣΕΦ (19:00, ΕΤ1) και έτσι ο Ντούσαν Ίβκοβιτς καλείται να βρει τις λύσεις εκ των έσω, αν και δεν αναμένεται να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα απέναντι σε έναν σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο

ΠΡΟΙΣΤΟΡΙΑ ΝΙΚΩΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ (photos+videos)

 Η μεγάλη ώρα για το "Clásico" του ελληνικού ποδοσφαίρου πλησιάζει και ας ταξιδεψουμε στο παρελθόν των αναμετρήσεων που έγιναν στην έδρα του Παναθηναϊκού μέσα από αριθμούς, φωτογραφίες και βίντεο.

                                               Σαραβάκος και Αμανατίδης από τα μέσα της δεκαετίας του '90

Τιμωρία για τον Θρύλο με το "έτσι θέλω"

Τιμωρία για τον Θρύλο με το "έτσι θέλω"
Πάλι τιμώρησαν τον Ολυμπιακό με χρηματικό πρόστιμο για την... συμπεριφορά των φίλων του στο ματς με τον Άρη.

Με 2.000 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για την... συμπεριφορά των φίλων του στο παιχνίδι με τον Άρη στο "Γ. Καραϊσκάκης", μάλλον γιατί έκαναν... φασαρία και διατάραξαν την κοινή ησυχία των κατοίκων του Φαλήρου. Έλεος με την υπερευαισθησία των υπευθύνων με τον ερυθρόλευκο κόσμο. Παίζει και να είχαν βγάλει από πριν την τιμωρία και απλά να την ανακοίνωσαν οι αρμόδιοι, διότι ήταν μια άψογη ατμόσφαιρα απ' όλες τις απόψεις.

Αναφορά της UEFA στο ντέρμπι

 

Αναφορά της UEFA στο ντέρμπι

Η επερχόμενη αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό κεντρίζει το ενδιαφέρον της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης και εκτός συνόρων. Αναφορά στο ντέρμπι των «αιωνίων» γίνεται και στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.

Πλήθος σκάουτερ στο ΟΑΚΑ

Πλήθος σκάουτερ στο ΟΑΚΑ
 Σκάουτερ από έξι ευρωπαϊκές ομάδες θα βρίσκονται το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, για να παρακολουθήσουν το ντέρμπι. Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό δεν αφορά μόνο τους φιλάθλους των «αιωνίων», αλλά και τους ανθρώπους των ομάδων από όλη την Ευρώπη.

Χωρίς Πάντελιτς, αλλά με Μήτρογλου στο ΟΑΚΑ

Χωρίς Πάντελιτς, αλλά με Μήτρογλου στο ΟΑΚΑ

29/10/2010

Την Παρασκευή ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο τεχνικός του Θρύλου, Ερνέστο Βαλβέρδε, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τον ανέτοιμο Μάρκο Πάντελιτς όπως και τους Μπάλας Μέγερι, Γιώργο Γκαλίτσιο, Γιάννη Ποτουρίδη, Γιάννη Παπαδόπουλο, Κριστιάν Νέμεθ και Νίκο Παπαδόπουλο.

Πρόγραμμα Τηλεοπτικών Μεταδόσεων


































Οι παρακάτω μεταδόσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα 30/10/2010

Θρύλος… 7





Θρύλος… 7 

30/10/2010

Θρύλος… 7
Τη νίκη που θα του δώσει αέρα επτά βαθμών από τον Παναθηναϊκό και θα τον βάλει για τα καλά στη θέση του οδηγού του πρωταθλήματος θέλει απόψε (19:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός.

"El clasico"... στην 8η στροφή

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στο ντέρμπι των "αιωνίων"... ένα ματς που με κομμένη την ανάσα η όγδοη αγωνιστική θα κυλίσει στο περιθώριο της μονομαχίας των "πράσινων" με τους "ερυθρόλευκους". Πριν το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, τα βλέμματα στρέφονται σε Λάρισα (ΑΕΛ-Ξάνθη) και "Κλεάνθης Βικελίδης" (Αρης-Ατρόμητος) στην αυλαία της αγωνιστικής.

Στον αστερισμό του "el clasico" βαδίζει όλη η όγδοη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και οι ποδοσφαιρόφιλοι όλη της Ελλάδος και όχι μόνο ετοιμάζονται για μια ακόμα τιτανομαχία γιγάντων στο "αιώνιο" ντέρμπι.

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Τα εισιτήρια για Μάλαγα

Τα εισιτήρια για Μάλαγα 
29 Οκτωβρίου 2010
Τη Δευτέρα ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για το ματς με τη Μάλαγα για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.
Τα εισιτήρια για Μάλαγα
Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Ουνικάχα Μάλαγα της Τετάρτης 03/11/2010 και ώρα 20:00 θα γίνεται από τα εκδοτήρια του ΣΕΦ τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Την Τετάρτη το Ηλιούπολη-Ολυμπιακός

Την Τετάρτη το Ηλιούπολη-Ολυμπιακός 

29/10/2010

Την Τετάρτη το Ηλιούπολη-Ολυμπιακός  
  Για την επόμενη Τετάρτη, 3/11 όριστηκε τελικά να διεξαχθεί ο αγώνας Ηλιούπολη-Ολυμπιακός για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ. Το παιχνίδι είχε προγραμματιστεί για τις 27 Οκτωβρίου, αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, μετά την καταρρακτώδη βροχή. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στον δεύτερο τη τάξει θεσμό, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ετοιμάζει Ιμπαγάσα

29/10/2010 11:56:04

Ετοιμάζει Ιμπαγάσα

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ετοιμάζει τον Αριέλ Ιμπαγάσα για παρτενέρ του Ντουντού στο «ερυθρόλευκο» κέντρο για το Σαββατιάτικο ντέρμπι.

Αρχικά ο Βάσκος τεχνικός έδειχνε να υπολογίζει για βασικό στον Μόισες Ουρτάδο αλλά η αναβολή του παιχνιδιού την Τετάρτη για το Κύπελλο κόντρα στην Ηλιούπολη, άλλαξε τα σχέδια του προπονητή του Ολυμπιακού αφού ήθελε να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Ισπανό μέσο για να είναι έτοιμος.

Έτσι, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον Αργεντίνο άσο ενώ αν ο Μόισες, ο οποίος έχει να αγωνιστεί από τις 19 Σεπτεμβρίου, είχε έστω και ένα παιχνίδι στα πόδια του θα ήταν βασικός αφού ο Βάσκος κόουτς ήθελε έναν καθαρό «κόφτη» στο πλάι του Ντουντού, για να αναχαιτίζει τις επιθετικές προσπάθειες των «πρασίνων».

Προβλέπει νίκη του Ολυμπιακού!


Προβλέπει νίκη του Ολυμπιακού!

29/10/2010

Το ντέρμπι των "αιωνίων" αντιπάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου προκαλεί το ενδιαφέρον και εκτός Ελλάδας! Η ξένη ιστοσελίδα insidefutbol φιλοξενεί ένα μεγάλο αφιέρωμα με την προαναγγελία του αγώνα.

Αυτό ξεκινά από την απορία αν το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ θα είναι η τελευταία παράσταση του Νίκου Νιόπλια, λόγω της πίεσης που υπάρχει στον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρεται και στην τούμπα που έκανε ο Ελληνας τεχνικός μετά το ματς με τον Εργοτέλη. Όταν παραιτήθηκε, αλλά δεν έφυγε ποτέ.

Από εκεί και πέρα, κρίνοντας με ποδοσφαιρικά κριτήρια και βάση της εικόνας των δύο ομάδων, η ιστοσελίδα στην πρόβλεψή της για τον αγώνα βλέπει νίκη του Ολυμπιακού με 2-1 στο Ολυμπιακό Στάδιο, έστω και δύσκολα.

Αναφορικά με το ποιον ποδοσφαιριστή ξεχωρίζει το δημοσίευμα από τον Ολυμπιακό, αυτός είναι ο Αλμπέρτ Ριέρα.

Πρόγραμμα Τηλεοπτικών Μεταδόσεων

  Οι παρακάτω μεταδόσεις είναι προγραμματισμένες για σήμερα 29/10/2010

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ…

Όλα για όλα για την νίκη ο Θρύλος

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ… Στην τελική της ευθεία βρίσκεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα της Αλεξανδρούπολης απέναντι στον τοπικό Εθνικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Volleyleague. Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την απρόσμενη ήττα της πρεμιέρας με 2-3 από τον ΠΑΟΚ, και ως εκ τούτου, η νίκη στο ματς με τον Εθνικό θεωρείται αυτοσκοπός.

Το πάθος των οπαδών, τους έχει πεισμώσει!

Το πάθος των οπαδών, τους έχει πεισμώσει!

28/10/2010

Αρκετοί ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού στο δεν γνωρίζουν τι σημαίνει ντέρμπι μεταξύ του Θρύλου και του Παναθηναϊκού. Παρόλα αυτά όμως έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν μερικά πράγματα και να μπαίνουν στο κλίμα της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ.

Άλλωστε πολλοί από τους παίκτες της ομάδας έχουν πεισμώσει για νίκη το Σάββατο στο ΟΑΚΑ μετά και από τις εκδηλώσεις του κόσμου. Από τη στιγμή που έχουν δει οι "ερυθρόλευκοι" τους οπαδούς να ζητούν τόσο επίμονα τη νίκη δεν θέλουν να τους χαλάσουν το χατήρι και δουλεύουν αρκετά στις προπονήσεις για να είναι έτοιμοι να πάρουν το διπλό στο Ολυμπιακό στάδιο.

Δεν αλλάζει ο Βαλβέρδε

Δεν αλλάζει ο Βαλβέρδε

  28/10/2010



Μπορεί ο Μοϊσές Ουρτάδο να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο, αλλά δύσκολα φαίνεται πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποφασίσει να τον ρίξει στα βαθιά. Είναι ξεκάθαρο πως ο Ισπανός μέσος μπορεί να προσφέρει «ασφάλεια» στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, αλλά η αναβολή του ματς κυπέλλου με την Ηλιούπολη, άλλαξε τα πλάνα.

Το ιδανικό για τον Βαλβέρδε θα ήταν να δει έστω κι ένα ημίχρονο τον Ουρτάδο και στη συνέχεια, να πάρει την απόφασή του για το ΟΑΚΑ. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη λόγω της βροχής, κι έτσι η λογική λέει ότι το Σάββατο θα δούμε και πάλι το δίδυμο Ντουντού-Ιμπαγάσα. Σίγουρα, δεν είναι και ό,τι καλύτερο αμυντικά, αλλά από την άλλη, μπορεί να κάνει… θαύματα. Ειδικά με την ποιότητα που έχουν επίσης και οι συμπαίκτες του.

Ρέντη και μετά ΟΑΚΑ...

Ρέντη και μετά ΟΑΚΑ...
Κώστας Σαμοθράκης 28/10/2010
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ...Έχουν αρχίσει και μπαίνουν για τα καλά σε ρυθμούς ντέρμπι στον Ολυμπιακό. Και αυτό φαίνεται από τις συζητήσεις αλλά και τις κινήσεις που γίνονται, η θα γίνουν. Αρχικά ο μεγαλομέτοχος Βαγγέλης Μαρινάκης θα πάει την Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του γηπέδου του Ρέντη και αφού παρακολουθήσει την προπόνηση θα μιλήσει στους παίκτες.

Ο κύριος Μαρινάκης θέλει να περάσει το δικό του μήνυμα και να προετοιμάσει όλους για το τι θα ακολουθήσει το Σάββατο και φυσικά να δώσει να καταλάβουν όλοι τι εστί αυτό το ματς για τον Ολυμπιακό, τον κόσμο και την διοίκηση. Φυσικά και θα μιλήσει και με τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους συνεργάτες του, αν και τα πολλά λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις περισσεύουν.

Όπως έγινε γνωστό ο Μαρινάκης το Σάββατο το βράδυ θα πάει στο ΟΑΚΑ και θα είναι κοντά στην ομάδα και μαζί με άλλα μέλη της διοίκησης θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από τον χώρο όπου έχει παραχωρήσει η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Αγωγή Ολυμπιακού κατά Γκαλέτι

Αγωγή Ολυμπιακού κατά Γκαλέτι
28 Οκτωβρίου 2010 23:07
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι ζητάει τρελά πράγματα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και η διοίκηση των ερυθρολεύκων είναι έτοιμη να καταθέσει αγωγή στον Αργεντινό ποδοσφαιριστή. Ο Ερυθρός Κατάσκοπος έχει το θέμα.
Αγωγή Ολυμπιακού κατά Γκαλέτι
Τόσο καιρό ο Ολυμπιακός το πάει το θέμα του Λουτσιάνο Γκαλέτι με ήπιους τόνους, εκτιμώντας την προσφορά του Αργεντίνου όσο έπαιξε στην ομάδα. Αλλά από την στιγμή που ο Γκαλέτι εξακολουθεί να έχει τρελές απαιτήσεις, πλέον γυρίζει το χαρτί και η ΠΑΕ. Με πολύ πιο σκληρή τακτική

Ερυθρόλευκες ιστορίες από τον πόλεμο


Ερυθρόλευκες ιστορίες από τον πόλεμο
  28 Οκτωβρίου 2010
Η ιστορία με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού το 1940, αλλά και ο συγκλονιστικός Νίκος Γόδας, ο οποίος ζήτησε λίγο πριν τον σκοτώσουν να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα ως τελευταία του επιθυμία.
Ερυθρόλευκες ιστορίες από τον πόλεμο
Η ομάδα του Ολυμπιακού, έχοντας ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά το πειραϊκό πρωτάθλημα (7-0 τον Κεραμεικό, 2-0 τον Εθνικό και 4-0 τη Θύελλα) ετοιμαζόταν να πάρει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, θέλοντας να σπάσει την κυριαρχία της ΑΕΚ που είχε πάρει τους δύο τελευταίους τίτλους.

Στις 27 Οκτωβρίου 1940 οι περισσότεροι παίκτες των "ερυθρολεύκων" πήγαν στην Πάτρα για να παίξουν με τη μικτή Πειραιά εναντίον της μικτής Πάτρας, για το πρωτάθλημα πόλεων. Τελικά δεν πρόλαβαν όχι μόνο να παίξουν αλλά ούτε καν να γυρίσουν στο σπίτι τους, αφού ξεκίνησε ο πόλεμος. Μάλιστα και από την οικογένεια του Ολυμπιακού χάθηκαν παίκτες σε εκείνα τα δύσκολα χρόνια και αργότερα στα Δεκεμβριανά. Ο Στέλιος Αναματέρος στη μάχη των Εξαρχείων το Δεκέμβριο του 1944 και ο Νίκος Γόδας.

Αυτά πονάνε (video)



Αυτά πονάνε (video)
28/10/2010
Τα ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό είναι διαχρονικά και σίγουρα αποτελούν αφορμή για πειράγματα αλλά και για όμορφες μνήμες. Γκολ που έγραψαν την χρυσή ιστορία και αξίζει να τα θυμηθούμε. Γκολ που γλύνακαν τον Θρύλο και πόνεσαν τον ΠΑΟ...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΑΠ


ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΠΑΠ

Πανθρακικός- ΑΕΚ 1-5

Με σόου του Μπλάνκο ο οποίος πέτυχε τρία γκολ, η ΑΕΚ πέρασε θριαμβευτικά από την Κομοτηνή επικρατώντας με 5-1 του Πανθρακικού για την Δ' Φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ 
 


Εορδαϊκός - ΠΑΟΚ 0-1

Ο ΠΑΟΚ πέρασε δια πυρός και σιδήρου στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφού κέρδισε στο 119' της παράτασης τον Εορδαϊκό με χρυσό σκόρερ τον Γιώργο Φωτάκη. Μοιραίος για τον Δικέφαλο ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΑΠ

Βέροια-Κέρκυρα 0-1

Χάρη σε μία κοντινή κεφαλιά του Γιώργου Μακρή στο 8', η Κέρκυρα νίκησε με 1-0 στη Βέροια την τοπική ομάδα και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΠΑΠ.

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Με Μιραλάς στην επίθεση στο ΟΑΚΑ (video)

Με Μιραλάς στην επίθεση στο ΟΑΚΑ
O Bαλβέρδε προτιμάει τον Μιραλάς αντί του Πάντελιτς για την κορυφή της επίθεσης στο ΟΑΚΑ, όχι μόνο γιατί ο Σέρβος είναι ανέτοιμος, αλλά γιατί ο Βέλγος με την ταχύτητα του μπορεί να κάνει ζημιές.
O Eρνέστο Βαλβέρδε, ακόμη και αν ο Μάρκο Πάντελιτς ήταν ετοιμοπόλεμος, θα κατέληγε και πάλι στο να επιλέξει στην κορυφή της ερυθρόλευκης γραμμής κρούσης τον Κέβιν Μιραλάς, καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες σκέψεις του Ισπανού τεχνικού, ο 23άχρονος στράικερ, παραμένει φαβορί να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Σαφώς και ο "Βάσκος" έχει σε εκτίμηση τις δυνατότητες του Σέρβου σέντερ φορ και την ικανότητα του να γίνεται αποτελεσματικός όταν βρίσκεται μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά εκτιμά πως η ταχύτητα σε συνδυασμό με την τεχνική κατάρτιση του Βέλγου στράικερ, θα προκαλέσουν μεγαλύτερα προβλήματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Κανονικά ο Φουστέρ, ανεβαίνει ο Πάντελιτς

28/10/2010


Ο Θρύλος, που βρίσκεται σε ρυθμούς προετοιμασίας για το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό, προπονήθηκε το πρωί (11:00) της Πέμπτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Τα ευχάριστα νέα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν διπλά! Από τη μία είδε τον Νταβίντ Φουστέρ να προπονείται κανονικά, χωρίς κάποια ενόχληση, και να δηλώνει παρών για το μεθαυριανό ντέρμπι. Από την άλλη ο Βάσκος είδε τον Μάρκο Πάντελιτς να ανεβάζει ρυθμούς και να ακολουθεί μεγάλο μέρος της προπόνησης της ομάδας. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι, αλλά η ετοιμότητα του θα κριθεί
τη  Παρασκευή.
Ο Σέρβος στη συνέχεια έκανε ενδυνάμωση στο γυμναστήριο, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Νίκο Παπαδόπουλο, που συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί.
Οι "ερυθρόλευκοι" θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους την Παρασκευή με απογευματινή προπόνηση που θα αρχίσει στις 19:00.

Με Αντώνη στο ΟΑΚΑ

Με Αντώνη στο ΟΑΚΑ
Κώστας Σαμοθράκης 28/10/2010
Ο ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ...Ποιος θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπυ του Σαββάτου; Μπορεί να βάζουμε ερωτηματικό, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ο Ερνέστο Βαλβέρδε δείχνει να το έχει πάρει απόφαση να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Αντώνη Νικοπολίδη. Φυσικά και δεν έχει κανένα παράπονο από τον Πάρντο που και στα δυο παιχνίδια με Ξάνθη και Άρη τα πήγε περίφημα, αλλά τα δεδομένα αλλάζουν τώρα και σε αυτό το ματς θα παίξει σημαντικό ρόλο η εμπειρία και η προσωπικότητα. Και αυτός είναι ο λόγος που ο Βάσκος τεχνικός δείχνει να καταλήγει σε αυτή την απόφαση, να ξεκινήσει με τον Αντώνη, που παραμένει πάντα ένας μεγάλος τερματοφύλακας έστω και αν τα χρόνια έχουν περάσει.

Ήδη έχει κάνει μια συζήτηση και με τους δυο και φάνηκε ότι έχει πάρει την απόφαση αυτή. Και για να λέμε την αλήθεια τέτοια ματς είναι για τους μεγάλους παίκτες, αλλά και τους Έλληνες….όπως λέει και ένας παλιός παίκτης του Ολυμπιακού , αφού μπαίνουν στο πνεύμα των ντέρμπι και καταλαβαίνουν καλύτερα την σημασία ενός τέτοιου αγώνα.

Επιστροφή Αντώνη Νικοπολίδη λοιπόν στην ενδεκάδα και μετά βλέπουμε…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εφαγαν μαζί Κόκκαλης-Μαρινάκης



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Εφαγαν μαζί Κόκκαλης-Μαρινάκης
Λάμπρος Μπαλάφας 28/10/2010
Δύο 24ωρα πριν από το μεγάλο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης έφαγαν μαζί σε γνωστό εστιατόριο της Αθήνας. Οι δύο ισχυροί άνδρες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στον «Μύλο» στο Hilton το μεσημέρι της Πέμπτης και είχαν την ευκαιρία να τα πουν για αρκετή ώρα, μεταξύ τυριού και αχλαδιού… Σίγουρα η συζήτησή τους περιελάμβανε… αρκετό ντέρμπι αφού ο Σωκράτης Κόκκαλης έχει φάει με το κουτάλι αυτά τα παιχνίδια και έχει αρκετά να συμβουλεύσει τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος ως ηγέτης των ερυθρολεύκων για πρώτη φορά θα τεθεί αντιμέτωπος του αιωνίου αντιπάλου. Αλλωστε ο κ. Μαρινάκης σκοπεύει να βρεθεί στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά τον Θρύλο…

Στριπτίζ από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ (video)

Στριπτίζ από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ (video)

28/10/2010

Στριπτίζ από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ (video)
Είπαμε… να λαμβάνουν μέρος οι αθλητές σε χορευτικά προγράμματα. Μέχρι και ο «Iron Mike» Ζαμπίδης το επιχείρησε και τα πήγε περίφημα (σ.σ. μη φάμε και ξύλο…). Όμως ο Μιγκέλ Ρεμπόσιο το παράκανε.

Ο 34χρονος αμυντικός, που προ τετραετίας είχε ένα πολύ σύντομο πέρασμα από τον ΠΑΟΚ, συμμετέχει στην… περουβιανή version του «Dancing with the Stars» στην πατρίδα του και στην τελευταία του εμφάνιση δεν δίστασε να μείνει μόνο με τα απολύτως απαραίτητα κάνοντας στριπτίζ με την παρτενέρ του.

Σημειωτέον, ο 60 φορές διεθνής άσος, που έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Σαραγόσα και Αλμερία, βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας. Πιο εύκολα θα βρει δουλειά σε στριπ-κλαμπ.

Ο Πηλοϊδης στο ΣΕΦ

Ο Πηλοϊδης στο ΣΕΦ

27/10/2010

Ο άνθρωπος που έκανε το ελληνικό μπάσκετ να μάθει τον όρο "non call" είναι ένας εκ των τριών διαιτητών που θα διευθύνουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ για τη 2η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Στο παιχνίδι της Κυριακής θα βρεθούν οι Πηλοΐδης, Μάνος, Θεονάς.

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τους διαιτητές για το τριήμερο, οι οποίοι είναι οι:

Σάββατο 30 Οκτωβρίου
16:00 Μαρούσι-Κολοσσός (Σπυρίδωνος, Φούφης, Ανδρικόπουλος)
17:00 Πανελλήνιος-Άρης (Τανατζής, Αναστόπουλος Π., Καλδίρης)
17:00 Περιστέρι-Καβάλα (Γκόντας, Κορομηλάς, Διαμαντής)

Κυριακή 31 Οκτωβρίου
12:30 Ηλύσιακός- Παναθηναϊκός ( Μπήτης, Μητσόπουλος, Δεσλής)
19:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ (Πηλοΐδης, Μάνος, Θεονάς)
20:30 ΠΑΟΚ-Ηρακλής (Χριστοδούλου, Καρακατσούνης, Πουρσανίδης Κ.)

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου
18:00 Ίκαρος Καλλιθέας-Πανιώνιος (Σχινάς, Σώμος, Γεωργιάδη

Λύθηκε η απεργία

Λύθηκε η απεργία
27/10/2010
ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ...Η παραίτηση του Λάζαρου Παπαδόπουλου από την προεδρία του Δ.Σ. του ΠΣΑΚ και η συνάντηση με τον κ. Νικιτιάδη έφεραν την λύση της απεργίας όπως ανακοίνωσε ο σύνδεσμος των καλαθοσφαιριστών: "Η Εκτελεστική Επιτροπή του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπεται από το άρθρο 26 του καταστατικού μας αποφάσισε ομοφώνως τη λύση της απεργίας".

Ανέλαβε τις ευθύνες της η ΕΛ.ΑΣ… (video)

Ανέλαβε τις ευθύνες της η ΕΛ.ΑΣ… (video)
27/10/2010
ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ…Μπορεί να μειώθηκε η ποινή του Ολυμπιακού από τις εννέα αγωνιστικές στις έξι ωστόσο στον Ολυμπιακό μόνο ικανοποιημένοι δεν είναι και το δηλώνουν με κάθε ευκαιρία.
Στον Πειραιά δεν σταμάτησαν από την πρώτη στιγμή να υποστηρίζουν ότι τη μεγαλύτερη ευθύνη για τα επεισόδια την έχει η Αστυνομία και μάλιστα αυτό υποστήριξαν τόσο στον Αθλητικό Δικαστή όσο και στο ΑΣΕΑΔ.
Όταν δε η αστυνομία πριν από λίγες εβδομάδες είχε στείλει επιστολή στο ΣΕΦ ζητώντας να γίνουν έργα που θα βοηθήσουν στην αποφυγή επεισοδίων στο λιμάνι έκαναν λόγο για ηθική δικαίωση.
Λίγες εβδομάδες μετά, ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γεώργιος Βλάχος σε συνέντευξή που έδωσε στον Flash και στους Σταματόπουλο και Κύρτσο παραδέχθηκε ότι δεν υπήρχε σωστός σχεδιασμός στο ΣΕΦ.


Ίβκοβιτς: «Ξυπνήστε…»

Ίβκοβιτς: «Ξυπνήστε…»
27/10/2010
ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΝΤΟΥΝΤΑ… Μόνο ικανοποιημένος δεν ήταν ο «Σοφός» τόσο από το αποτέλεσμα όσο και από την εμφάνιση του Ολυμπιακού κόντρα στους Γερμανούς…«Νομίζω ότι η Μπάμπεργκ άξιζε τη νίκη. Το θετικό ήταν πως ο Παπαλουκάς δημιουργούσε σε κάποια φάση, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό. Ήξερα πως ήταν δύσκολο να μαρκάρουμε τον Χάινς. Δεν περίμενα, όμως, πως θα είμαστε τόσο κακοί. Εμείς έχουμε ένα ματς και η Μπάμπεργκ, έξι. Δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο. Πρέπει όλοι να καταλάβουν τι έγινε και να ξυπνήσουν». Αναφορικά με τον Παπανικολάου τόνισε… «Είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης, όπως και ο Κέσελ. Είναι ταλέντο και πρέπει να βοηθούμε τέτοιους παίκτες να γίνονται καλύτεροι». Τέλος μίλησε και για τη γερμανική ομάδα… «Ξέρω τη νοοτροπία των γερμανικών ομάδων και για μένα δεν είναι έκπληξη. Για τον κόσμο μπορεί να είναι, για μένα όχι».

«Διδακτική» ήττα…(video)

«Διδακτική» ήττα…(video)
27/10/2010
ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ ΜΕ 73-61…Οι ερυθρόλευκοι χωρίς να πείσουν με την απόδοση τους σε κανένα σημείο της αναμέτρησης με τους Γερμανούς γνώρισαν την ήττα «προδομένοι» από τα δικά τους λάθη και την κακή επιθετική λειτουργία. Οι παίκτες του Ντούντα δεν κατάφεραν να βρουν ρυθμό και έτσι έπεσαν θύματα έκπληξης πληρώνοντας ουσιαστικά τα πολύ λίγα επίσημα παιχνίδια που έχουν στα πόδια τους. Παρόλα αυτά, η συγκεκριμένη ήττα σε καμία των περιπτώσεων δε μπορεί να έχει συνέπειες παρά μόνο «ευεργετικού» χαρακτήρα, προκειμένου να μην επαναληφθούν ποτέ ξανά τα ίδια λάθη.

"Γλεντήστε τον Παναθηναϊκό"

"Γλεντήστε τον Παναθηναϊκό"

  27/10/2010 

Ο κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να μη μπόρεσε να θαυμάσει την ομάδα του να παίζει μπάλα στο "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" κόντρα στην Ηλιούπολη, αλλά έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του Θρύλου ενόψει ντέρμπι.

Οι οπαδοί των "ερυθρολεύκων", που δεν καταλαβαίνουν από βροχές, έδωσαν βροντερό παρών στο γήπεδο του Αιγάλεω για την αναμέτρηση της 4ης φάσης του Κυπέλλου. Ο αγώνας αναβλήθηκε, λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου, όμως αυτό δεν αποθάρρυνε τους άρρωστους Γαύρους στις εξέδρες.
Το ντέρμπι με τον "αιώνιο" πελάτη γίνεται το Σάββατο, ο κόσμος είναι πολύ ζεστός και το απόγευμα της Τετάρτης ένα πράγμα ζητούσε επίμονα από τους παίκτες, να... γλεντήσουν τον αντίπαλο στο ντέρμπι.
Δείτε βίντεο του gavros.gr από το "Σταύρος Μαυροθαλασσίτης" με τους οπαδούς του Θρύλου να ζητούν τη νίκη από τους παίκτες:

Σενάρια για Κασάεφ (video)

Σενάρια για Κασάεφ
27 Οκτωβρίου 2010
Για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον 24χρονο μέσο της Ρουμπίν Καζάν, Άλαν Κασάεφ κάνει λόγο ο ρωσικός Τύπος (video).
Σενάρια για Κασάεφ
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Ρωσίας, οι ερυθρόλευκοι είναι διατεθειμένοι να δαπανήσουν 6.500.000 ευρώ για να εντάξουν στο δυναμικό τους, τον 24χρονο μέσο που αγωνίζεται στη Ρουμπίν. Μάλιστα, οι Ρώσοι υποστηρίζουν πως άνθρωποι του Ολυμπιακού παρακολούθησαν τον πρώην παίκτη της Κούμπαν Κράσνονταρ διά ζώσης στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό. Ο Κασάεφ έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τους "Tatary" μέχρι το 2012, ενώ μετρά 24 συμμετοχές και πέντε γκολ στο φετινό πρωτάθλημα.Επίσης έχει συμμετοχή σε δύο φετινά ματς της Ρουμπίν Καζάν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο βραχύσωμος μέσος δεν έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στην εθνική Ρωσίας.
Δείτε εν δράσει τον Κασάεφ:



Ο Κάκος στο ΟΑΚΑ !!!!!! ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.....

Ο Κάκος στο ΟΑΚΑ 
27 Οκτωβρίου 2010
Ο Αναστάσιος Κάκος του συνδέσμου Κέρκυρας θα διευθύνει το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.
Ο Κάκος στο ΟΑΚΑ
Επιβεβαιώθηκαν, πλήρως οι πληροφορίες που ήθελαν τον Τάσο Κάκο να είναι ο διαιτητής που θα σφύριζε το ντέρμπι των αιωνίων αντιπάλων. Ο Κερκυραίος θα διευθύνει για πρώτη φορά την φετινή σεζόν παιχνίδι των Πειραιωτών και ευχή όλων στο "στρατόπεδο" του Πειραιά είναι να μοιράσει το... καρπούζι στη μέση. Βοηθοί του θα είναι οι Χρήστος Ακρίβος (ΣΔΠ Αθηνών) και Δημήτρης Τάτσης (ΣΔΠ Ηπείρου). Τέταρτος θα είναι ο Ηλίας Σπάθας του ΣΔΠ Πειραιά, ενώ παρατηρητής του αγώνα ορίστηκε ο Κύρος Βασάρας.

Γι' αυτό είσαι Θρύλος (video)

Γι' αυτό είσαι Θρύλος
27 Οκτωβρίου 2010
Από την σεζόν 1959-60, ο Ολυμπιακός είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, με τους ερυθρόλευκους να κυριαρχούν σε θριάμβους, γκολ και εκτός έδρας νίκες. Το RedPlanet.gr καταγράφει τα ιστορικά γεγονότα τις "αιώνιες" αναμετρήσεις με αριθμούς και βίντεο.
Γι' αυτό είσαι Θρύλος
Από τη σεζόν 1959-1960, όπου θεσπίστηκε για πρώτη φορά η Α' Εθνική στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός είναι και σε αυτή την περίοδο ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα ντέρμπι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.