ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Απριλίου 2012

TI AΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΟΥ???

TI AΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΑΚΙΑ ΜΟΥ???

  21/04/2012

 

Πολλα εχω δει και εχω ακουσει 40 χρονια που παρακολουθω ποδοσφαιρο , που διαβαζω αθλητικες εφημεριδες, που παρακολουθω αθλητικες εκπομπες και γενικα οτι αφορα τον χωρο του ποδοσφαιρου περισσοτερο απολα τα αλλα αθληματα....

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΗΚΟΥΣΤΑ...

Το διαβασα και αυτο και ειναι η ανακοινωση του Ενιαίου Φορέα της Θύρας 13 οτι ο Πετρος και ο Σαββας ειναι υποστηρικτες του ΤΖΙΓΓΕΡ...και οτι κρυβονται και πισω απο τις...Παναθηναικες εφημεριδες....ΕΛΕΟΣ ΠΑΙΔΙΑ....Και γω τοσο καιρο ο αδαης βριζω την ΠΡΑΣΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΤΕΡΜΠΥ ΜΟΥ? Επρεπε να με ειχατε ειδοποιησει βρε παιδια να μην το εκανα...αρα η ΠΡΑΣΙΝΗ και η ΝΤΕΡΜΠΥ εχουν ερυθρολευκα αισθηματα/ και μας βριζουν και μας συκοφαντουν για...ξεκαρφωμα??? 

Τι να σας πω? εχετε χασει αυγα και πασχαλια πλεον δυστυχως και δεν ξερω αν πρεπει να κλαψω γελωντας η να γελασω μεχρις δακρυων με αυτα που δημοσιευετε...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ....

ΙΔΟΥ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΥΡΑ 13: “Μόνοι υπερασπιστές σου ο Πέτρος και ο Σάββας”!

Ημερομηνία: 21/04/2012
ΘΥΡΑ 13: “Μόνοι υπερασπιστές σου ο Πέτρος και ο Σάββας”! Μακροσκελέστατη και άκρως επιθετική ανακοίνωση εξέδωσε ο Ενιαίος Φορέας της Θύρας 13 κατά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, τον οποίο για άλλη μια φορά καλεί να παραδώσει τις μετοχές του και να φύγει.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Ενιαίου Φορέα Συνδέσμων της Θύρας 13»:

«Μετά και την προχθεσινή γενική συνέλευση, ο ”ένοχος” για την σημερινή κατάσταση, είναι πλέον κατανοητό ότι είναι ένας και μοναδικός. Όλοι πλέον σύσσωμοι οι μέτοχοι, μεγάλοι και μικροί, η διοίκηση του ερασιτέχνη Παναθηναϊκού καθώς και όλος ο κόσμος της ομάδας μας, ζητάνε από τον ”παρκαδόρο” μεγαλομέτοχο, που κρύβεται εδώ και πολύ καιρό πίσω από τις δήθεν Παναθηναϊκές εφημερίδες και από τους κύκλους του να εμφανιστεί και να λογοδοτήσει για το θέμα του γηπέδου, ώστε να προχωρήσει η ομάδα μας εποχή και να απελευθερωθεί από το παλιό καθεστώς.
Κανείς πλέον δεν θέλει να φαντάζεται και να σκέφτεται την επιστροφή του ραλίστα που κάποια παπαγαλάκια του προσπαθούν να περάσουν σαν πιθανό ενδεχόμενο. Κανείς δεν θέλει πλέον τον άνθρωπο που ανακάλυψε τον τσάκα και τα ΜΟU για να κερδίσει χρόνο στο επικοινωνιακό του παιχνίδι. Κανείς, δεν θέλει αυτόν που πολέμησε την πολυμετοχικότητα όσο κανένας άλλος. Άλλωστε, το 2008, ο κόσμος του ζήτησε να πουλήσει ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ, και όχι το μισό, άρα ποτέ δεν έγινε αυτό που ο κόσμος ζήτησε. Αν είχε φύγει τότε, τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά σήμερα σε όλα τα επίπεδα. Κανείς, λοιπόν, δεν θέλει αυτόν που άφησε την ομάδα τόσα χρόνια απροστάτευτη απέναντι στις ορέξεις του πράκτορα και της παράγκας του και που δεν κατάφερε τίποτα με το γήπεδο τόσα χρόνια παρά να τρέχει και να απειλείται τώρα με αγωγές.
Το μόνο που ζητάει όλος ο Παναθηναϊκός, από αυτόν τον άνθρωπο είναι να αναλάβει τις ευθύνες του για το θέμα του γηπέδου και να σηκωθεί να φύγει. Όταν γίνει αυτό η ομάδα, να είστε σίγουροι όλοι ότι θα τον βρει το δρόμο της. Όσο και να προσπαθεί με την προπαγάνδα να αποδείξει το αντίθετο, αυτός είναι ο υπεύθυνος, αν όχι σε απόλυτο ποσοστό, σε τουλάχιστον πολύ μεγαλύτερο από το ποσοστό των μετοχών του. Άλλωστε, και με την κοινή λογική να το πάρουμε, όταν μία εταιρία χρεοκοπεί ή φτάνει κοντά στη χρεοκοπία, κύριος υπεύθυνος είναι αυτός που είναι μεγαλομέτοχος και όχι αυτοί που έχουν το δέκα ή το πέντε τα εκατό. Πόσο μάλλον, όταν ο μεγαλομέτοχος υποσκάπτει με κάθε τρόπο τη λειτουργία και την επιβίωση της εταιρίας του.
Όσο και να προσπαθείς να πείσεις τον κόσμο για κάτι άλλο, οι περισσότεροι πλέον καταλαβαίνουν το μέγεθος των ευθυνών σου. Είσαι ανίκανος να διαχειριστείς μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό, ακόμα δεν το έχεις καταλάβει; Όταν μόνοι που σε υπερασπίζονται είναι ο Πέτρος Κόκκαλης και ο Σάββας Θεοδωρίδης τότε ξεφτιλίζεσαι ακόμα περισσότερο στα μάτια του κόσμου, κάτι δεν πάει καλά. Σε υπερασπίζονται γιατί όσο ήσουνα εσύ έκαναν ότι ήθελαν και αν όχι οι ίδιοι, τότε ο πράκτορας. Το πρόβλημα το έχει ο κόσμος μαζί σου και όχι τόσο με την υπόλοιπη οικογένεια σου.
Αν ζούσε κάποιο μέλος της που ζούσε μέχρι το 1996, σήμερα θα ήταν τελείως διαφορετική η κατάσταση. Εσύ, όμως, είσαι κάτι διαφορετικό. Είσαι ανίκανος, ζεις σε μία ”γυάλα” μαζί με όποιους θες εσύ και ακούς μόνο αυτούς. Η αλήθεια είναι αυτή που σου λένε οι ”τουλούμπες” και οι φίλοι του γιατί φυσικά τους πληρώνεις. Παλιά, τα παίρναμε από τον Γιαννακόπουλο, μετά από τον Πατέρα, μετά από τον Βγενόπουλο, αύριο από τον Αλαφούζο. Ο κόσμος δεν έχει ποτέ δίκιο, μόνο τα πέντε άτομα γύρω σου. Δεν θα καταλάβεις ποτέ ότι όλος ο κόσμος δε σε θέλει και ότι πρέπει να αλλάξει σελίδα για την ομάδα.
Το ξέρουμε ότι στις 8 Μαΐου δεν πρόκειται να εμφανιστείς στη γενική συνέλευση γιατί δεν μπορείς να απαντήσεις τίποτα στα ερωτήματα που θα σου απευθύνουν, άλλωστε τόσο καιρό κρύβεσαι. Και μη λες ψέματα ότι δεν ασχολείσαι με την ομάδα, όλη την ημέρα με τον Παναθηναϊκό, ασχολείσαι αλλά όχι με τον τρόπο που θα έπρεπε. Αν είσαι άντρας, εμφανίσου και διέψευσε μας. Έλα, απάντα σε όλες τις ερωτήσεις παρουσία δημοσιογράφων να δούμε ποιός λέει αλήθεια, ποιός ψέματα και ποιός χρειάζεται υποβολέα για να μιλήσει. Όπως και να έχει εμφανίσου, όπως είσαι υποχρεωμένος, ανέλαβε τις ευθύνες σου για το γήπεδο (και όχι της ΓΗΠΕΛ, όπως έχεις δηλώσει, αφού η ΓΗΠΕΛ είναι θυγατρική της ΠΑΕ και όλες τις οι υποχρεώσεις σε αδυναμία πληρωμής μεταβιβάζονται σε αυτήν) και φύγε οριστικά από τη ζωή μας.
Σε αντίθετη περίπτωση, σε αυτήν που δεν έρθεις πάλι, ο Παναθηναϊκός, θα πτωχεύσει και θα υποστεί τις συνέπειες στα χέρια σου. Η ευθύνη θα είναι όλη δική σου. Ακόμα και την ύστατη στιγμή που χρήματα είχαν βρεθεί, οι παραιτήσεις των μελών σου στο Δ.Σ., οδήγησε στο να μην μπορεί να παρθεί καμία απόφαση για την ομάδα, ούτε για το παραμικρό έξοδο. Οι συνέπειες για σένα και για την οικογένεια σου θα είναι τεράστιες εκτός του ότι το όνομα της οικογενείας σου θα γραφτεί στην πιο μαύρη σελίδα της ιστορίας της ομάδας μας και του ότι θα σε βρίζουν μέχρι και τα δισέγγονα μας. Και εκτός από αυτό, οι αντιδράσεις του κόσμου θα είναι πρωτοφανείς εις βάρος σου.
Το ξέρουμε, ότι τα κάνεις όλα από εκδίκηση στον κόσμο και στους υπόλοιπους μετόχους, αλλά τα σχέδια σου δεν θα ολοκληρωθούν. Ο τσάκας ήταν ένα από αυτά, κέρδισες χρόνο, τώρα τι άλλο θα σκεφτείς; Τους παλαίμαχους; Πόσο ακόμα ζημιά θα κάνεις στον Παναθηναϊκό μέχρι να φύγεις; Κανείς, δεν σε θέλει εκτός του Σάββα, του Πετράκη, του τουλούμπα και της παρέας του. Έχεις πλάκα που βάζεις τα παπαγαλάκια σου να μας πούνε ότι θα σε παρακαλάμε να γυρίσεις πίσω. Σε ποιόν κόσμο ζεις;;; ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΦΥΓΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΑΛΛΟ. Η εποχή σου τελείωσε. Αρκετή ζημιά έχεις κάνει. Ξεμπέρδεψε την ομάδα από την υπόθεση του Βοτανικού που μας έμπλεξες και πάρε δρόμο…».
www.soccerplus.gr

LIVE SPORT η νεα αθλητικη εφημεριδα....

 LIVE SPORT η νεα αθλητικη εφημεριδα....
21/4/2012


Την Δευτέρα 23 Απριλίου θα βρίσκεται στα περίπτερα η νέα αθλητική εφημερίδα LIVE SPORT με το τρέιλερ στέκεται στο ότι η τιμή της θα είναι 90 λεπτά.
Η αλήθεια είναι πως στην συγκεκριμένη χρονική περίοδο μόνο εύκολο δεν είναι να γίνονται νέες προσπάθειες, ειδικά στον χώρο του Τύπου. Από την Δευτέρα ωστόσο θα υπάρχει στα περίπτερα μια νέα αθλητική εφημερίδα με την ονομασία LIVE SPORT. Μια εφημερίδα που θα στοιχίζει 90 λεπτά όπως αναφέρεται και στο παρακάτω τρέιλερ.
Ο ALEX WEB RADIO/TV την καλωσοριζει και ελπιζει να μην ακολουθησει τα πεπραγμενα των αλλων υποτιθεμενων αντικειμενικων η των κακων οπαδικων αθλητικων εφημεριδων.
Εδω θα ειμαστε θα την διαβασουμε και....θα την κρινουμε...
Δειτε το διαφημιστικο τρειλερ της νεας αθλητικης εφημεριδας



ALEX WEB RADIO/TV

Το Pre Game της 30ης αγωνιστικής

Το Pre Game της 30ης αγωνιστικής

 21/4/2012


Κυριακή (όλα στις 19:00)
Ξάνθη - Εργοτέλης: ΝΕΤ
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος: NS1
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ: NS6
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: NS3
Δόξα Δράμας - ΑΕΚ: NHigh
Άρης - Κέρκυρα: NS4
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα: NS1
Ατρόμητος - Ολυμπιακός: NS2

Το ποινολόγιο της 30ης αγωνιστικής

ΑΕΚ: Καφές, Μάκος
Άρης: Καζναφέρης, Νέτο, Σανκαρέ, Φατί
Αστέρας Τρίπολης: Μπαρτολίνι
Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας
Δόξα Δράμας: Παπαδόπουλος
Εργοτέλης: Γιαλούσης, Γιοβάνοβιτς
Λεβαδειακός: Βιάνα, Ιωάννου, Σουμπίνιο, Τομάς
Ολυμπιακός: Αμπντούν
ΟΦΗ: Γεωργίου, Κάλαϊτζις, Παπουλής, Σίσιτς
Παναθηναϊκός: Κατσουράνης, Κλείτον, Μαρίνος, Σιμάο
Παναιτωλικός: Γκόλιας, Μητρόπουλος, Χαριστέας
ΠΑΣ Γιάννινα: Μπεσέρα, Ντάσιος
ΠΑΟΚ: Έτο, Σαλπιγγίδης, Σταφυλίδης
Ξάνθη: Πλατέλλας, Στάσιακ

Στατιστικά Superleague

Νίκες γηπεδούχων: 113 (48,71%)
Ισοπαλίες: 54 (23,28%)
Νίκες φιλοξενούμενων: 65 (28,02%)
Τρόπος που μπήκαν τα γκολ
Με κεφαλιά 90 (17.86%)
Με πέναλτι 41 (8.13%)
Με σούτ 341 (67.66%)
Με κόρνερ 2 (0.40%)
Με φάουλ 16 (3.17%)
Με αυτογκόλ 14 (2.78%)
Under/Over
Λιγότερα απο 2,5 γκολ: 149 (64,22%)
Περισσότερα απο 2,5 γκολ: 83 (35,78%)

ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ
1) Τρία γκολ θέλει ο Κέβιν Μιραλάς για να πιάσει τον Σισέ
2) Αήττητος είναι ο Άρης εντός με την Κέρκυρα
3) Τέσσερις σερί νίκες μετρά ο Παναθηναϊκός χωρίς να δεχθεί γκολ
4) Τις προηγούμενες τρεις είχε χάσει χωρίς να σκοράρει
5) Μόλις 4 νίκες μετρά εκτός έδρας η ΑΕΚ φέτος
6) Με πολλές απουσίες βασικών θα υποδεχθεί την Κέρκυρα ο Άρης
7) Η Κέρκυρα έχει τη χειρότερη άμυνα με 43 γκολ παθητικό
8) Ο Λεβαδειακός είτε κερδίζει 2-0, είτε χάνει με το ίδιο σκορ
9) Τέσσερις βασικοί παίκτες λείπουν από τον Παναθηναϊκό λόγω τιμωρίας
10) 5 γκολ υπέρ και 5 γκολ κατά μετρά η ΑΕΚ τις τελευταία 5 αγωνιστικές
11) Δυο νίκες σε πέντε ματς στα Πηγάδια μετρά ο Εργοτέλης
12) Το σκορ 1-0, 0-1 έχει έρθει στα τελευταία 4 ματς της Ξάνθης με τον Εργοτέλη
13) Μία νίκη σε εννέα αγωνιστικές μετρά ο ΟΦΗ
14) Τρεις αγωνιστικές αήττητη παραμένει η Κέρκυρα
15) Ένα γκολ σε έξι αγωνιστικές έχει πετύχει η Δόξα
16) Ο Αστέρας έχει δυο σερί νίκες με τον Πανιώνιο με τουλάχιστον 3 γκολ υπέρ
17) Ο ΠΑΟΚ κερδίζει φέτος πολλές φορές με σκορ 2-0 εκτός έδρας
18) Δυο νίκες στις τελευταίες δυο επισκέψεις στην Λιβαδειά μετρά ο ΠΑΟΚ
19) 11 ισοπαλίες μετρά στο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος
20) Τέσσερις σερί νίκες με την Δόξα μετρά η ΑΕΚ που σκοράρει πολύ
21) Δέκα χρόνια έχει να χάσει από τον ΠΑΣ εντός ο ΟΦΗ στην Α Εθνική
22) Ο Ολυμπιακός περνάει εύκολα από το Περιστέρι. Πέρσι πάντως έχασε
23) Πέντε γκολ πέτυχε ο Παναιτωλικός την 23η αγωνιστική όσα είχε βάλει μαζί στις προηγούμενες 7!
24) Τρεις βαθμούς θέλει ο Αστέρας για να σπάσει το προσωπικό του ρεκόρ στην Superleague

Προϊστορία αναμετρήσεων

Ξάνθη - Εργοτέλης: ΝΕΤ
Μοιρασμένα τα πράγματα. Η Ξάνθη μετρά 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες. Την περσινή σεζόν ο Εργοτέλης πέρασε από τα Πηγάδια. Τα τελευταία τέσσερα ματς στην Ξάνθη έχουν έρθει είτε 1-0, είτε 0-1.
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος: NS1
Ο Αστέρας δεν έχει πρόβλημα με τον Πανιώνιο, καθώς μετρά 3 νίκες και 1 ήττα. Ο Αστέρας στα τελευταία δυο ματς έχει πετύχει από 3 γκολ.
Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ: NS6
Μοιρασμένα κι εδώ τα πράγματα. Ο Λεβαδειακός έχει μικρό προβάδισμα με 4 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Ο ΠΑΟΚ πάντως στις τελευταίες δυο επισκέψεις στην Λιβαδειά έχει κάνει δυο νίκες χωρίς να δεχθεί γκολ.
Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: NS3
Δεν έχουμε προϊστορία τα τελευταία χρόνια
Δόξα Δράμας - ΑΕΚ: NHigh
Η ΑΕΚ τα πάει καλά με την Δόξα. Μετρά 7 νίκες, 8 ισοπαλίες και 5 ήττες. Τέσσερις σερί νίκες στην έδρα της Δόξας μετρά η ΑΕΚ και σχεδόν όλες με 3+ γκολ.
Άρης - Κέρκυρα: NS4
Ο Αρης δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Κέρκυρα εντός, καθώς μετρά δυο νίκες και μία ισοπαλία. Και στις δυο νίκες του το έχει κάνει με δυο γκολ διαφορά.
ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα: NS1
Ο ΟΦΗ είναι κυρίαρχος στις αναμετρήσεις με τον ΠΑΣ. Μετρά 11 νίκες, 3 ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Η προηγούμενη ήττα ήταν πριν δέκα χρόνια με σκορ 1-2.
Ατρόμητος - Ολυμπιακός: NS2
Ο Ολυμπιακός δεν έχει πρόβλημα στο Περιστέρι, αφού μετρά 8 νίκες και 2 ήττες. Την περσινή σεζόν πάντως ο Ατρόμητος νίκησε με 3-1.


ΑLEX WEB RADIO/TV

Έβγαλε την… υποχρέωση

Έβγαλε την… υποχρέωση 

21/4/2012

Έβγαλε την… υποχρέωση  
Πρόκριση… αγγαρεία.

Χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του, ο Ολυμπιακός πήρε τη δεύτερη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, με σκορ 68-61 και πέρασε στην ημιτελική φάση των play offs, όπου θα αντιμετωπίσει τον Πανιώνιο.

Σε αντίθεση με το πρώτο ματς στο ΣΕΦ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» έδειξε περισσότερη διάθεση στην Πυλαία, όμως δεν αποδείχθηκε αρκετή για να αποτρέψει τη νέα ήττα από τους «ερυθρόλευκους».

Κορυφαίοι για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς οι Σπανούλης και Άντιτς με 15 και 12 πόντους αντίστοιχα, ενώ Τζόι Ντόρσεϊ πρόσθεσε άλλους 11 πόντους. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Παππάς, ο οποίος είχε 15 πόντους.

Το ματς

Με… λανθασμένη εντύπωση ξεκίνησε ο Ολυμπιακός το ματς, καθώς οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς θεωρούσαν πως με την ίδια ευκολία που επικράτησαν στο πρώτη αναμέτρηση, το ίδιο θα έκαναν και στην Πυλαία. Το σκορ ήταν στο 10-11 στα τέσσερα πρώτα λεπτά, με αυτό να είναι και το τελευταίο προβάδισμα των «ερυθρολεύκων» στην πρώτη περίοδο. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι γηπεδούχοι με πρωταγωνιστή τον Παππά πέρασαν μπροστά, διατηρώντας το προβάδισμά τους, σχεδόν μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου (20-17). Όμως, ο Άντιτς είχε μπει για τα καλά στο παιχνίδι και με δικό του καλάθι και φάουλ, διαμόρφωσε το 20-20.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει στο +4 (26-22), εκμεταλλευόμενος την αδράνεια των παικτών του Ολυμπιακού. Όμως, αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι αποφάσισαν να ανεβάσουν στροφές και με ένα σερί 9-0, ανέκτησαν το προβάδισμα (26-31). Στη συνέχεια, ο Ντικούδης με τρίποντο έφερε το ματς στον πόντο (31-32), με τους Πειραιώτες να κάνουν ένα νέο σερί (5-0) και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με σκορ 31-37.

Άλλο ένα νωθρό ξεκίνημα έκανε ο Ολυμπιακός στο ματς, αυτή τη φορά στο τρίτο δεκάλεπτο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ να φέρει το ματς στα ίσα, μέσα σε τρία λεπτά, κάνοντας ένα σερί 6-0 (37-37). Ο Μάντζαρης με δίποντο «ξεκόλλησε» τους φιλοξενούμενους (37-39), ενώ παράλληλα από εκείνο το σημείο και ύστερα οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς… σοβαρεύτηκαν, «εκτοξεύοντας» τη διαφορά στο +14 (41-55), περίπου ένα λεπτό πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν το σκορ σε 46-55.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, στο τέταρτο δεκάλεπτο (49-57), αλλά ο Ολυμπιακός δεν τον άφησε, πηγαίνοντας και πάλι τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (49-59). Έτσι, χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερη αντίσταση από τους γηπεδούχους μέχρι την τελευταία κόρνα από τη γραμματεία, οι Πειραιώτες έφτασαν στη δεύτερη νίκη τους, αυτή τη φορά με σκορ 68-61.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 31-37, 61-68

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μπόγιοβιτς, Στίγκερς 5 (1) Αράπης, Άλεξιτς 5 (8ριμπ.), Ντούβνιακ 5, Ντικούδης 12 (1), Πέτγουεϊ 4 (8ριμπ.), Παππάς 15 (1), Γιαννακίδης 2, Καλλές 13, Τσακαλέρης, Καλαμπάκας.

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 4, Λο 9, Άντιτς 12 (1), Σπανούλης 15, Βασιλόπουλος, Ντόρσεϊ 11 (8ριμπ.), Πελεκάνος 4, Γκετσεβίτσιους, Πρίντεζης 2, Παπανικολάου 2, Μάντζαρης 6, Σλούκας 3.

www.sport-fm.gr/

Θέλει κάτι δυνατό ο πρόεδρος

Θέλει κάτι δυνατό ο πρόεδρος 

21/4/2012

Στον Ολυμπιακό ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους ότι προέχουν τα αγωνιστικά και μετά τον τελικό του Κυπέλλου θα υπάρξει κινητικότητα στο θέμα του προπονητή, των μετεγγραφών και των ανανεώσεων. Για το πρώτο θέμα, δε, δηλαδή αυτό του διαδόχου του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε λόγο για εξελίξεις μετά τις αρχές Ιουνίου.

Όπως και να 'χει, στο λιμάνι θέλουν να φέρουν ένα γερό όνομα και ο πρόεδρος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά, ώστε να υπάρξει η κατάλληλη διάδοχη κατάσταση και να έρθει ένας σπουδαίος τεχνικός στον πάγκο του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν.

Ήδη στην λίστα του Θρύλου υπάρχουν πολλά ονόματα και ο 41χρονος Ουνάι Έμερι είναι αυτός που φαίνεται να έχει προβάδισμα, αλλά καλό θα είναι να περιμένουμε και να μην είμαστε όλοι τόσο βιαστικοί. Άλλωστε, δεν είναι ο μοναδικός κόουτς στον πλανήτη ο εν λόγω...
Όπως αναφέρει σημερινό ρεπορτάζ του «Πρωταθλητή», στο μυαλό του προέδρου υπάρχει πάντα η περίπτωση ενός μεγάλου ονόματος που θα προκαλέσει αίσθηση και κάτι τέτοιο δεν προκύπτει τυχαία. «Κάτι δυνατό που ετοιμάζει ο πρόεδρος και στο θέμα του προπονητή» τονίζουν στο λιμάνι και περιμένουμε να δούμε το προσεχές διάστημα.

Πάντως, το δουλεύει το θέμα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και θα προσπαθήσει να φέρει τον καλύτερο στον πάγκο της ομάδας.

www.thrylos.gr/

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ερνέστο

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ερνέστο 

21/4/2012

Ετοιμάζει αλλαγές ο Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Ισπανός προπονητής αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ ως τώρα, ώστε να έχει πιο ξεκούραστους τους βασικούς για τον τελικό του Κυπέλλου στις 28 Απριλίου με τον ίδιο αντίπαλο. Να έχει κρυμμένους και κάποιους άσους στο μανίκι του...

Τα δεδομένα συγκλίνουν στο ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης θα πάρει φανέλα βασικού, εξαργυρώνοντας και το εκρηκτικό 20λεπτο με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" την περασμένη Τετάρτη.

Από εκεί και πέρα, χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν και οι Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Μόνχε, Φέισα και Ντιόγκο, ενώ στο τέρμα θα δούμε σίγουρο τον Ρόι Κάρολ, όπου θα υπερασπιστεί την εστία του Θρύλου και στον τελικό.

Στην σημερινή τελευταία προπόνηση θα φανούν για τα καλά οι προθέσεις του Βαλβέρδε, αλλά όλα τα δεδομένα οδηγούν ότι θα κάνει μερική ανανέωση της 11άδας την Κυριακή. Μένει να το δούμε και στην πράξη βέβαια...
 
www.thrylos.gr/

Λέει adios και ο Ορμπάιθ

Λέει adios και ο Ορμπάιθ 

 21/4/2012

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Πρωταθλητής", ο Πάμπλο Ορμπάιθ δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό μετά το καλοκαίρι, όταν και λήγει ο δανεισμός του από την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο Βάσκος αμυντικός μέσος, φαίνεται να έχει πάρει απόφαση να μην παρατείνει την παραμονή του στην χώρα μας, ειδικά μετά το "αντίο" του Ερνέστο Βαλβέρδε, χάρη στον οποίο άλλωστε ήρθε στο λιμάνι.

Μένει να δούμε βέβαια το τι θα πράξει η ΠΑΕ και αν θα προσπαθήσει να κρατήσει τον Ορμπάιθ στο λιμάνι, αλλά τα δεδομένα αυτή την στιγμή είναι στο να φεύγει ο παίκτης από τον Ολυμπιακό και να επιστρέφει οριστικά στην πατρίδα του.
 
www.thrylos.gr/

"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους"

"Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους" 

21/04/2012

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στους παίκτες του Ολυμπιακού στην προπόνηση της Παρασκευής, ανακοινώνοντάς την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα μετά το καλοκαίρι.

Ο Βάσκος τους τόνισε πως οι προσωπικοί λόγοι δεν του επιτρέπουν να μείνει κι άλλο μακριά από την οικογένεια του.
«Όπως ήδη θα μάθατε, από του χρόνου δεν θα είμαι προπονητής του Ολυμπιακού. Δυστυχώς, πρέπει να φύγω από την Ελλάδα, λόγω κάποιων προσωπικών θεμάτων.
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Και τους πιο παλιούς από εσάς, που είμαστε μαζί από την πρώτη φορά που ήρθα στον Ολυμπιακό, αλλά και όσους δουλέψαμε φέτος για πρώτη φορά μαζί», είπε αρχικά ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος στην συνέχεια τους ζήτησε να παραμείνουν συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

www.thrylos.gr/

Ήττα και «αντίο» πρωτάθλημα

Ήττα και «αντίο» πρωτάθλημα 

21/4/2012

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε ο Ολυμπιακός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, για την 30η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-20. Η ομάδα του Σίνισα Γκόγκιτς παρά το γεγονός ότι ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού δεν τα κατάφερε και έτσι βγαίνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου.

Οι ερυθρόλευκοι παρατάχθηκαν στην αναμέτρηση χωρίς τον Λυκογιάννη (κάρτες) και μόλις στο 13' βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από αμφισβητούμενο πέναλτι που δόθηκε υπέρ των γηπεδούχων και εκτέλεσε εύστοχα ο Κουτσογιαννόπουλος. Στο 28' από λάθη της ερυθρόλευκης άμυνας προήλθε το 2-0 για τον Ατρόμητο με σκόρερ τον Μακρή. Το μόνο που κατάφερε ο Ολυμπιακός ήταν να μειώσει με τον Σταμόγιαννο στο 33' για το τελικό 2-1.

Ατρόμητος: Μπάρκας, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουλακάρης, Νικολακόπουλος, Μακρής, Σιμίτσης, Δαβίλας (76' Μιχαλάκης), Βασιλείου (61' Σέμπρος - 89' Καρράς), Κουτσογιαννόπουλος, Πολυχρόνης, Μπεκατώρος

Ολυμπιακός: Χουτεσιώτης, Σιώπης, Ρουγκάλας, Σούλης, Δημακάκος, Παιδάκης, Σταμογιάννος, Γκόγκιτς (87' Βουτσιώτης), Ιωαννίδης (65' Βέργος), Σούκιας (71' Κοτσαρίδης), Διαμαντάκος.

www.thrylos.gr/

Με Μήτρογλου, Τάτο ο Ατρόμητος

Με Μήτρογλου, Τάτο ο Ατρόμητος

 21/4/2012

Με τρεις απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος στο Περιστέρι στο κυριακάτικο (19:00, 22/4) ματς με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, ο Δώνης δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Σκόνδρα και Ιτάνζ, αλλά και στον τραυματία Γιαννούλη, με τους Τάτο και Μήτρογλου, των οποίων τα δικαιώματα ανήκουν στους «ερυρθόλευκους» να βρίσκονται στην αποστολή.

Ετσι στην αποστολή βρίσκονται οι: Καραγκιολίδης, Ράντμαν, Μπρίτο, Τάτος, Ζουέλα, Τόμας, Μπάλλας, Μήτρογλου, Καραμάνος, Νάστος, Iγκλέσιας, Φυτανίδης, Καραγκούνης, Επστάιν, Δημούτσος, Οικονόμου, Σφακιανάκης, Πίτου, Αναστασάκος, Αθανασίου.
 
 
www.thrylos.gr/

Εντολή προέδρου

Εντολή προέδρου 

21/4/2012

Τα πάντα κάνει ο πρόεδρος για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων
Αυτός είναι ο λαός του Θρύλου. Η δίψα τους για κούπες είναι πολύ μεγάλη. Και το έδειξαν και σήμερα, πρώτη ημέρα της διάθεσης των εισιτηρίων, για τον τελικό του Κυπέλλου, με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Απο το πρωί έγινε χαμός με τους φίλους του Θρύλου, να σπεύδουν για να προμηθευτούν τα "μαγικά χαρτάκια". Η προσέλευση ήταν τέτοια που με εντολή του προέδρου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, άνοιξε και 4ο εκδοτήριο. Έτσι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού, εξυπηρετούνται καλύτερα, αφού υπάρχουν 14 ταμίες για να δίνουν τα εισιτήρια, κάτι που βοήθησε σημαντικά μετά την απρόσμενη κοσμοπλημμύρα της πρώτης μέρας.
Όπως είναι γνωστό προτεραιότητα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, που είναι αυτοί οι οποίοι εξυπηρετούνται σήμερα, πρώτη μέρα τις διάθεσης των εισιτηρίων, αύριο, αλλά και την Δευτέρα.

www.olympiacos24.gr/

Τρέλα για το νταμπλ!

Τρέλα για το νταμπλ! 

21/4/2012

Σύντομα θα γίνει sold out

Ήταν κάτι που φαίνονταν απο καιρό. Οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν σαν τρελοί να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του νταμπλ. Γι αυτό και είχαν ήδη δείξει το ενδιαφέρον τους για τα εισιτήρια του τελικού του Κυπέλλου, με τον Ατρόμητο.
Γι αυτό και στην σημερινή, πρώτη μέρα κυκλοφορίας τους, έγινε ένας χαμός στο Καραϊσκάκη. Απο νωρίς το πρωί είχαν σημειωθεί ουρές έξω απο τα εκδοτήρια, για ένα «μαγικό χαρτάκι» του μεγάλου τελικού με τον Ατρόμητο στις 28 του μήνα.
Έτσι τα 34.500 εισιτήρια αναμένεται να κάνουν πολύ γρήγορα «φτερά» και φυσικά το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι κατακόκκινο.
Δεν αποκλείεται μάλιστα να έχουμε σύντομα sold out αν συνεχιστεί η εισροή του κόσμου με τον ίδιο ρυθμό, κάτι που θα οδηγήσει και στην ακύρωση της διάθεσης εισιτηρίων τις επόμενες ημέρες.
Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ξανά τις λεπτομέρειες διάθεσής τους

www.olympiacos24.gr/

Προσέχει για να έχει... του χρόνου

Προσέχει για να έχει... του χρόνου

Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ορμπάιθ, Μανιάτης και Μιραλάς βρίσκονται στο όριο καρτών και ο Βαλβέρδε ενδέχεται να μην τους χρησιμοποιήσει στο ματς της Κυριακής (22/4) με τον Ατρόμητο, θέλοντας να τους προφυλάξει για του χρόνου. Παπάζογλου, Φέισα, Ντιόγκο, Φετφατζίδης διεκδικούν θέση στην βασική ενδεκάδα.
Έξι παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται στο όριο καρτών και κινδυνεύουν με τιμωρία εφόσον δεχθούν ακόμη μια. Πρόκειται για τους Τοροσίδη, Μανιάτη και Ορμπάιθ που έχουν από τρεις, ενώ οι Αβραάμ, Χολέμπας, Μιραλάς από έξι.

Έτσι ο Ερνέστο Βαλβέρδε προβληματίζεται για το αν θα πρέπει να τους χρησιμοποιήσει στο ματς πρωταθλήματος της Κυριακής (22/4) κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στην τελευταία αγωνιστική της Super League.

Και αυτό διότι αν δεχθούν ακόμη μια, τότε αυτομάτως η ποινή τους θα μεταφερθεί για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

Έτσι ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται στο ενδεχόμενο να τους συμπεριλάβει μεν στην αποστολή αλλά μην τους έχει στη βασική ενδεκάδα. Ίσως μόνο ο Ορμπάιθ να αγωνιστεί, καθώς ο Βάσκος μέσος είναι πολύ δύσκολο να βρίσκεται στον Ολυμπιακό και τη νέα χρονιά.

Παράλληλα ο Βαλβέρδε είναι βέβαιο πως θα δώσει χρόνο συμμετοχής, πιθανότατα από την αρχή, στους Παπάζογλου, Φετφατζίδη, Ντιόγκο και Φέισα.

www.redplanet.gr/

Με τους διεθνείς στη Μελβούρνη

Με τους διεθνείς στη Μελβούρνη

Κανονικά με τους διεθνείς του αναμένεται να ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Αυστραλία για το φιλικό με την Μέλμπουρν Βίκτορι. Στις 15 Μαΐου "πετάει" η αποστολή, σε ένα ταξίδι 24 ωρών.
Υπήρχε ένα θέμα στον Ολυμπιακό, σχετικά με την παρουσία των διεθνών του ποδοσφαιριστών στο φιλικό με την Μέλμπουρν Βίκτορι στις 19 Μαΐου καθώς η προετοιμασία των Εθνικών συγκροτημάτων για το Euro ξεκινά στις 20/5.

Τελικά αυτό διευθετήθηκε και οι Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Χολέμπας, Φετφατζίδης και Μέλμπεργκ θα πάνε κανονικά με την ομάδα στην Αυστραλία. Οι μόνοι που δεν θα ταξιδέψουν θα είναι οι τραυματίες.

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, η αποστολή του Ολυμπιακού θα "πετάξει" για την Αυστραλία στις 15 Μάη και το ταξίδι θα έχει διάρκεια περίπου 24 ωρών. Εκεί οι Πειραιώτες θα πάρουν μέρος σε μια σειρά από εκδηλώσεις, ενώ θα υπάρξει και ανοικτή προπόνηση για να παρακολουθήσουν οι ομογενείς.

Μέχρι στιγμής έχουν διατεθεί 12.000 εισιτήρια για το φιλικό και αναμένεται να υπάρξει sold out και στα 50.000 που υπάρχουν προς πώληση. Παρούσα στο ματς θα είναι και η σχολή του Ολυμπιακού που εδρεύει στο Σίδνεϊ.

www.redplanet.gr

Φέισα: "Να βοηθήσω του χρόνου"

Φέισα: "Να βοηθήσω του χρόνου"

Ο Λιούμπομιρ Φέισα αγωνίστηκε σαν αλλαγή κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα και σε δηλώσεις του τόνισε πως αισθάνεται καλά, προχωράει βήμα - βήμα και θέλει να είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν.
Ο Σέρβος μέσος στάθηκε άτυχος την φετινή σεζόν, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα τραυματισμών, ωστόσο πήρε χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και στις δηλώσεις του τόνισε πως αισθάνεται καλά, προχωράει βήμα - βήμα και θέλει να είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό την επόμενη σεζόν.
"Για μένα είναι κατά κάποιο τρόπο και αναγνωριστικά αυτά τα παιχνίδια, όπως με τον ΠΑΣ. Είναι πολύ σημαντικό που παίρνω χρόνο συμμετοχής, γιατί φέτος ήμουν τραυματίας στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Ευτυχώς που εδώ και πάνω από δύο μήνες δεν αισθάνομαι την παραμικρή ενόχληση. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν και κακός ο αγωνιστικός χώρος και πρόσεχα λίγο. Για το αν θα παίξω με τον Ατρόμητο δεν το ξέρω. Ο προπονητής είναι αυτός ο οποίος θα αποφασίσει κάτι τέτοιο, εγώ δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό. Πηγαίνω βήμα - βήμα. Σίγουρα για μένα έχει σημασία να μπω δυνατά στην προετοιμασία για του χρόνου, αλλά επαναλαμβάνω ότι πηγαίνω βήμα - βήμα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω του χρόνου τον Ολυμπιακό", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Φέισα και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον άλλο άτυχο της φετινής χρονιάς, Μάρκο Πάντελιτς:

"Ο Πάντελιτς είναι στη Σερβία και συνεχίζει το πρόγραμμά του. Μιλάω σχεδόν σε καθημερινή βάση μαζί του. Μου έχει πει ότι δεν πονάει, ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και πως θα γυρίσει δυνατός. Θα έρθει την άλλη εβδομάδα για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου".

www.redplanet.gr/

Αποθέωση για «Φέτφα»

Αποθέωση για «Φέτφα» 

21/4/2012

Αποθέωση για «Φέτφα»
 
Την αποθέωση από εκατοντάδες φίλους του Ολυμπιακού γνώρισε ο Γιάννης Φετφατζίδης, το Σάββατο (21/4) στο RED STORE.

Ο διεθνής μέσος επισκέφτηκε το επίσημο κατάστημα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ -που βρίσκεται στο γήπεδο Καραϊσκάκη- προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα και να βγάλει φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους… πιστούς της ομάδας του Πειραιά.

Μπορεί η ώρα άφιξης του Γιάννη Φετφατζίδη στο RED STORE, να ήταν προγραμματισμένη για τις πέντε το απόγευμα, ωστόσο από νωρίς οι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν σχηματίσει ουρές, για δουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τον νεαρό άσο των «ερυθρόλευκων».

Με το που έκανε την εμφάνισή του ο διεθνής μέσος, στο επίσημο κατάστημα της ΠΑΕ, οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του, ενώ παράλληλα ζητούσαν την κατάκτηση του νταμπλ από τον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια, ο Γιάννης Φετφατζίδης εμφανώς ευδιάθετος υπέγραψε εκατοντάδες αυτόγραφα, ενώ δεν χάλασε -σε κανέναν από αυτούς- το χατίρι για μία φωτογραφία.
www.sport-fm.gr/

Βασικός ξανά ο «μικρός»

Βασικός ξανά ο «μικρός»

21/4/2012

Βασικός ξανά ο «μικρός»  
Ευκαιρίας δοθείσης ο Λάζλο Μπόλονι ετοιμάζεται να χρησιμοποιήσει ξανά βασικό με τον ΠΑΟΚ τον Κώστα Παναγιωτούδη.

Ο Ρουμάνος τεχνικός έμεινε -όπως όλοι άλλωστε- εντυπωσιασμένος από την εμφάνιση του 17χρονου μέσου κόντρα στην Δόξα Δράμας και θα τον ξεκινήσει ξανά κόντρα στον Λεβαδειακό στο φινάλε της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας.

Βασικός στον άξονα δίπλα στον Πάμπλο Γκαρσία ο νεαρός άσος.

Ο Χαλκιάς θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, δεξιά στην άμυνα ο Αποστολόπουλος (τιμωρημένος ο Έτο), αριστερά ο Λίνο (επίσης τιμωρημένος ο Σταφυλίδης), σέντερ μπακ οι Μαλεζάς-Τσιρίλο, αμυντικά χαφ οι Παναγιωτούδης-Γκαρσία, πιο μπροστά τους θα κινείται ο Λάζαρ, στα δεξιά θα μετατοπιστεί ο Φωτάκης (απουσιάζει ο Σαλπιγγίδης), στα αριστερά ο Νιμανί και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Να αναφέρουμε ξανά την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους: Χαλκιά, Γλύκο, Αθανασιάδη, Αποστολόπουλο, Γεωργιάδη, Γιάννου, Μαλεζά, Μπαλάφα, Παναγιωτούδη, Παπάζογλου, Πόποβιτς, Φωτάκη, Λίνο, Τσιρίλο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λάζαρ, Νιμανί και Σνάουτσνερ.

www.sport-fm.gr/

«Γκούντι»… is back!

«Γκούντι»… is back! 

21/4/2012

«Γκούντι»… is back!  
Το ευχάριστο νέο που αναμενόταν -και τόσο εκλείπει γενικώς στην ΑΕΚ- επεφύλασσε η ανακοίνωση της αποστολής για το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας.

Μετά από έξι μήνες, ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν συμπεριλήφθηκε σ’ αυτή και παίρνοντας ενδεχομένως και χρόνο συμμετοχής, ελπίζει να δώσει αποδείξεις στα πλέι-οφ για το… τι έχασε η «Ένωση» που τον στερήθηκε απ’ τον Οκτώβρη.

Η βασικότερη πηγή αισιοδοξίας για τους φίλους της ΑΕΚ το καλοκαίρι που πέρασε, στέρεψε πριν καν περάσουν έξι αγωνιστικές. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, όμως, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις 15 Οκτωβρίου (ακριβώς την περίοδο που φαινόταν να παίρνει κάπως τα πάνω του) ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν είναι και πάλι εδώ.

Ο Ισλανδός, λοιπόν, κρίθηκε έτοιμος πλέον από τον Κωστένογλου και συμπεριλήφθηκε -έπειτα από έξι μήνες- στην αποστολή του αγώνα για τη Δόξα Δράμας. Εκεί όπου δεν αποκλείεται να πάρει και χρόνο συμμετοχής, στην προσπάθεια να ενισχύσει με την (αναμφισβήτητη) ποιότητά του την ούτως ή άλλως προβληματική, επίθεση της ΑΕΚ στα πλέι-οφ.

Πριν φτάσει εκεί, όμως, η «Ένωση» έχει (ή μάλλον πρέπει) να φύγει με τη νίκη την Κυριακή από το «Καυταντζόγλειο». Όχι μόνο για να κατακτήσει το πρώτο της διπλό από του… Άη-Γιαννιού, αλλά και για να αφαιρέσει ενδεχομένως το βαθμολογικό χάντικαπ Ατρόμητου και ΠΑΟΚ (αν βολέψουν και τα δικά τους αποτελέσματα) ενόψει πλέι-οφ.

Στην προσπάθεια αυτή, πάντως, η ΑΕΚ θα έχει και πάλι πολλές απουσίες, καθώς στη Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψαν οι τιμωρημένοι Μάκος και Καφές, οι τραυματίες Κοντοές, Σιαλμάς και Ρίκκα και ο ανέτοιμος Δέλλας (άπαντες έκαναν ατομικό πρόγραμμα στην τελευταία προπόνηση). Αντίθετα, κανονικά θα βρεθούν εκεί ο Μπουγαΐδης (που ξεπέρασε την κάκωση που τον ταλαιπωρούσε) και ο Κλωναρίδης (παρόλο που δεν προπονήθηκε λόγω μιας ίωσης το Σάββατο).

Έτσι, η πιθανότερη ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η «Ένωση» την Κυριακή θα έχει τερματοφύλακα τον Κωνσταντόπουλο και στην άμυνα (από αριστερά προς τα δεξιά) τους Καράμπελα, Μπουγαΐδη, Μανωλά και Γεωργέα. Στα χαφ ο Φούντας πιθανότατα θα ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός, δίπλα στον Βάργκας, ένας εκ των Γκερέιρο και Κάρλος θα πάρει ρόλο επιτελικού και οι Λεονάρντο-Κλωναρίδης θα πλαισιώσουν στην επίθεση τον Λυμπερόπουλο που επιστρέφει.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Δόξα: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Τσίτας, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Εγγλέζου, Κλωναρίδης, Φούντας.

www.sport-fm.gr

ΘΡYΛΟΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

 ΘΡYΛΟΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ
21/4/2012
Δείτε τι δήλωσαν οι Ρόι Κάρολ και Γιάννης Φετφατζίδης για το φιλικό του Ολυμπιακού κόντρα στη Melbourne United, στις 19 Μαΐου.


ALEX WEB RADIO/TV

«Ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα» (video)

«Ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα» (video)

21/4/2012

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μίλησαν στη συνέντευξη Τύπου για το ταξίδι του Ολυμπιακού στην Αυστραλία.


  Ερνέστο Βαλβέρδε
«Αυτό το ταξίδι είναι μία ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα μέρος που δεν έχουμε ξαναβρεθεί που είναι αρκετά μακριά και δύσκολο να πας. Είμαστε χαρούμενοι που θα πάμε εκεί, γιατί θα δώσουμε στους Ολυμπιακούς της Αυστραλίας την ευκαιρία να δουν την αγαπημένη τους ομάδα σε ένα μακρινό μέρος. Ξέρουμε πώς η ελληνική παροικία είναι σημαντική εκεί. Είναι πολλοί Έλληνες που δεν είχαν την ευκαιρία να δουν τον Ολυμπιακό και για εμάς είναι σημαντικό το γεγονός ότι από τη στιγμή που τελειώσαμε τις υποχρεώσεις μας, έχουμε τον χρόνο να βρεθούμε εκεί και είμαστε περήφανοι που θα το κάνουμε αυτό για να δώσουμε τη δυνατότητα στον κόσμο του Ολυμπιακού να βρεθούν εκεί».
Αγωνιστικά μπορεί να κερδίσει κάτι από αυτούς τους αγώνες; «Η πραγματικότητα είναι ότι επειδή έχουμε πολλούς διεθνείς ποδοσφαιριστές, πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε σε φόρμα. Πρέπει να προπονούνται μέχρι να αρχίσουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις. Αυτό το παιχνίδι βοηθάει. Όπως η περίπτωση του Όλοφ Μέλμπεργκ. Οπότε με αυτή την έννοια βοηθάει αυτό το ταξίδι να συνεχίσουμε τις προπονήσεις μας για να παίξουμε ένα παιχνίδι. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι θα πάμε εκεί για τους ομογενείς της Αυστραλίας που θέλουν να δουν αυτή την ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πρέπει να έχει την ευαισθησία απέναντι σε αυτόν τον κόσμο».
Πέρσι στην Κύπρο είχατε πάρει ποδοσφαιριστές που έπαιζαν δανεικοί. Σκοπεύετε να έχετε στην Αυστραλία κάποιους επιπλέον παίκτες από αυτούς που είχατε πέρσι; «Θα είναι οι παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στην ομάδα. Μπορεί να έρθει κάποιος παίκτης μαζί μας για την προπόνηση, αλλά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη όλους τους παίκτες που έχουμε».
Πόσο δύσκολο είναι για εσάς να πείσετε τους παίκτες σας να παίξουν ένα καλό ποδόσφαιρο και να παρουσιάσουν μία εικόνα που θα ικανοποιήσει τους ομογενείς; «Κατ' αρχήν θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε καλά, να δούμε στα ρολόγια μας τι ώρα είναι, να προσαρμοστούμε και μετά να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι».

Ροι Κάρολ
«Έχω έρθει εδώ για να μιλήσω για το φιλικό στη Μελβούρνη. Είναι κάτι το οποίο όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία. Είναι η ώρα να παίξουμε καλά για όλο αυτόν τον κόσμο που βρίσκεται εκεί, για το κοινό, όλοι οι ποδοσφαιριστές ξέρω ότι είναι κάτι που το θέλουν. Θα είναι το τέλος της σεζόν, όλοι θέλουμε να παίξουμε καλά και να γυρίσουμε με μία νίκη».
Με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει πάει ποτέ στην Αυστραλία; «Είναι η πρώτη φορά που θα πάω και ανυπομονώ για αυτό».
Κίνητρο για εσάς υπάρχει για ένα τέτοιο παιχνίδι; «Φυσικά θα είναι δύσκολο, γιατί είναι το τέλος της σεζόν. Όμως θέλουμε να το κάνουμε που έχουν τόσο καιρό να μας δουν. Θα πάνε στο γήπεδο για εμάς και επειδή είμαστε επαγγελματίες, οφείλουμε να παίξουμε για αυτούς».

Γιάννης Φετφατζίδης
«Εμείς από την πλευρά μας οι ποδοσφαιριστές είμαστε χαρούμενοι που θα πάμε στην Αυστραλία και θα δώσουμε χαρά στους ομογενείς. Θα δώσουμε και θα πάρουμε χαρά. Θα δώσουμε και τον καλύτερό μας εαυτό για να ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο».

Τέλος μίλησε και ο εκ των οργανωτών του παιχνιδιού, κ. Χρήστος Γάτσης: «Ουσιαστικά οι πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που θα κάνουμε χαρούμενους τους ομογενείς. Είναι 600 χιλιάδες οι Έλληνες ομογένειας στην Μελβούρνη και ένα εκ. σε όλη την Αυστραλία. Πάμε για να δώσουμε, αλλά και να πάρουμε χαρά γιατί θα συναντήσουμε ανθρώπους που είναι πολύ συγκινητικό να δουν τον Ολυμπιακό από τόσο μακριά. Δεν πρέπει να υποβαθμιστεί μία τέτοια διοργάνωση. Έχει και κοινωνικό περιεχόμενο η επίσκεψη στην Αυστραλία. Όλοι ανυπομονούν, επειδή έχω καθημερινή επαφή με την Αυστραλία, να δουν τον Ολυμπιακό. Για εμάς είναι τιμή να συμμετέχουμε σε αυτή την προσπάθεια».
www.olympiacos.org/

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ...

H EYΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ... 

21/4/2012

Το Clásico, Μπαρτσελόνα - Ρεάλ, φυσικά δεσπόζει στην Ευρώπη, αλλά υπάρχουν και τα Άρσεναλ - Τσέλσι, Γιουβέντους - Ρόμα, η ενδεχόμενη στέψη της Ντόρτμουντ και ντέρμπι κορυφής σε Τουρκία, Βέλγιο και Κύπρο. Αναλυτικά το πρόγραμμα...
Το Clásico διεξάγεται στο "Καμπ Νόου" το βράδυ του Σαββάτου στις 21:00 και κλέβει φυσικά την παράσταση σε όλη την αγωνιστική δράση στην Ευρώπη, αλλά και στον πλανήτη ολόκληρο.
Η Ρεάλ έχει +4 στην κορυφή, μετά το ματς θα απομένουν 4 αγωνιστικές, έτσι αν πάρει το "διπλό" θα έχει κατακτήσει τον τίτλο κατά 99%.
Σε περίπτωση ισοπαλίας η "βασίλισσα" διατηρώντας το +4 θα έχει κατακτήσει τον τίτλο κατά 80% (λέμε τώρα...), ενώ αν νικήσει η Μπαρτσελόνα, οι 4 τελευταίες αγωνιστικές θα είναι "κόλαση" με την διαφορά στον έναν βαθμό!
Αγγλία, Ιταλία και Ντόρτμουντ
Στην Αγγλία, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι θέλουν νίκη πριν το μεγάλο μεταξύ τους ντέρμπι την άλλη εβδομάδα.
Το ντέρμπι αυτής της αγωνιστικής όμως είναι λονδρέζικο, με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Τσέλσι και αν την νικήσει θα την φέρει σε ακόμη δυσκολότερη θέση για είσοδο στην 4άδα.
Στην Ιταλία η Γιουβέντους στην "μάχη" για να διατηρηθεί πάνω από την Μίλαν υποδέχεται την Ρόμα στο Τορίνο, ενώ οι "ροσονέρι" φιλοξενούν την Μπολόνια.
Στην Γερμανία, αν η Ντόρτμουντ νικήσει την Γκλάντμπαχ θα κάνει φιέστα τίτλου, αλλά ακόμη και αν χάσει θα σηκώσει το τρόπαιο, αν δεν νικήσει στην Βρέμη η Μπάγερν.
Ντέρμπι κορυφής σε Τουρκία, Βέλγιο και Κύπρο
Ντέρμπι κορυφής δεν υπάρχει μόνο στην Ισπανία, αλλά και σε Τουρκία, Βέλγιο και Κύπρο.
Στο Βέλγιο η κατάσταση είναι πιο οριακή, με την Μπριζ να υποδέχεται την πρωτοπόρο, Άντερλεχτ, έχοντας μόνο έναν βαθμό λιγότερο.
Στην Τουρκία η πρωτοπόρος, Γαλατάσαράι, υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε, έχοντας 5 βαθμούς περισσότερους, έτσι αν νικήσει, σχεδόν τελειώνει η "μάχη".
Κάπως έχει είναι τα πράγματα και στην Κύπρο, καθώς η πρωτοπόρος, ΑΕΛ, φιλοξενεί το ΑΠΟΕΛ επίσης με +5 και νικήσει δεν χάνει με τίποτα τον τίτλο, καθώς θα απομένουν μόνο 3 αγωνιστικές.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Premier League - 35η αγωνιστική


Σάββατο
Άρσεναλ - Τσέλσι (14:45)
Άστον Βίλα - Σάντερλαντ (17:00)
Μπλάκμπερν - Νόριτς
Μπόλτον - Σουόνσι
Φούλαμ - Γουΐγκαν
Νιούκαστλ - Στόουκ
ΚΠΡ - Τότεναμ (19:30)
Κυριακή
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Έβερτον (14:30)
Λίβερπουλ - Άστον Βίλα (18:00)
Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι


Serie A - 34η αγωνιστική


Σάββατο
Πάρμα - Κάλιαρι (19:00)
Κιέβο - Ουντινέζε
Κατάνια - Αταλάντα (21:45)
Νάπολι - Νοβάρα
Κυριακή
Φιορεντίνα - Ίντερ (13:30)
Μίλαν - Μπολόνια (16:00)
Λάτσιο - Λέτσε
Τσεζένα - Παλέρμο
Τζένοα - Σιένα
Γιουβέντους - Ρόμα (21:45)


Primera Division - 35η αγωνιστική


Σάββατο
Μαγιόρκα - Σαραγόσα (19:00)
Χιχόν - Ράγιο Βαγεκάνο
Μπαρτσελόνα - Ρεάλ (21:00)
Σεβίλλη - Λεβάντε (23:30)
Κυριακή
Γρανάδα - Χετάφε (13:00)
Σοθιεδάδ - Βιγιαρεάλ
Σανταντέρ - Μπιλμπάο (17:00)
Ατλέτικο - Εσπανιόλ (19:00)
Βαλένθια - Μπέτις (22:30)
Δευτέρα
Οσασούνα - Μάλαγα (22:00)


Bundesliga - 32η αγωνιστική


Παρασκευή
Μάιντς - Βόλφσμπουργκ (21:30)
Σάββατο
Χόφενχαϊμ - Λεβερκούζεν (16:30)
Βέρντερ - Μπάγερν
Νυρεμβέργη - Αμβούργο
Χέρτα - Κάιζερσλαουτερν
Κολωνία - Στουτγκάρδη
Ντόρτμουντ - Γκλάντμπαχ (19:30)
Κυριακή
Άουγκσμπουργκ - Σάλκε (16:30)
Ανόβερο - Φράιμπουργκ (18:30)


Ligue 1 - 33η αγωνιστική


Σάββατο
Μπρεστ - Ρεν (20:00)
Καέν - Σεντ-Ετιέν
Ντιζόν - Λιλ
Εβιάν - Τουλούζ
Μονπελιέ - Βαλανσιέν
Νις - Οσέρ
Μπορντό - Μαρσέιγ (22:00)
Κυριακή
Αζαξιό - Νανσί (18:00)
Παρί Σεν-Ζερμέν - Σοσό
Λιόν - Λοριάν (22:00)


Eredivisie - 31η αγωνιστική


Παρασκευή
Μπρέντα - Ρόντα (21:00)
Σάββατο
Χέρενφεν - Φιτέσε (19:45)
Βάαλβαϊκ - Ουτρέχτη (20:45)
Ντε Χράαφσχαπ - Χεράκλες
Εξέλσιορ - Τβέντε (21:45)
Κυριακή
Ντεν Χάαχ - Φέγενοορντ (13:30)
Αϊντχόφεν - Νάιμεχεν (15:30)
Άλκμααρ - Φένλο
Άγιαξ - Χρόνινχεν (17:30)


Primeira Liga - 27η αγωνιστική


Παρασκευή
Πάσος Φερέιρα - Μπράγκα (22:15)
Σάββατο
Μπενφίκα - Μαρίτιμο (19:00)
Γκιμαράες - Λεϊρία (21:15)
Πόρτο - Μπέιρα-Μαρ (23:15)
Κυριακή
Ζιλ Βισέντε - Ρίο Άβε (18:00)
Φεϊρένσε - Σετούμπαλ
Νασιονάλ - Σπόρτινγκ (21:15)
Δευτέρα
Ακαντέμικα - Ολιανένσε (22:15)


SüperLig - 36η αγωνιστική (2η των play-offs)


Σάββατο
Τράμπζονσπορ - Μπεσικτάς (19:00)
Κυριακή
Γαλατάσαράι - Φενέρμπαχτσε (19:00)

*αναφέρεται μόνο το group τίτλου (πρώτη 4άδα)


Jupiler League - 35η αγωνιστική (5η των play-offs)


Σάββατο
Κόρτραϊκ - Γάνδη (21:00)
Κυριακή
Μπριζ - Άντερλεχτ (19:00)
Γκενκ - Σταντάρ Λιέγης (21:30)

*αναφέρεται μόνο το group τίτλου (πρώτη 6άδα)


Scottish Premier League - 34η αγωνιστική (1η των play-offs)


Σάββατο
Σεντ Τζόνστοουν - Νταντί Γιουνάιτεντ (14:30)
Χαρτς - Ρέιντζερς (17:00)
Ινβερνές - Αμπερντίν
Σεντ Μίρεν - Ντανφέρμλιν
Κυριακή
Μάδεργουελ - Σέλτικ (16:00)
Χιμπέρνιαν - Κιλμάρνοκ (17:00)


Κύπρος - 29η αγωνιστική (3η των play-offs)


Σάββατο
Απόλλων - ΑΕΚ (17:00)
Νέα Σαλαμίνα - Αλκή
Ομόνοια - Ανόρθωση
Κυριακή
Εθνικός - Ολυμπιακός (17:00)
ΕΝΠ - Άρης
ΑΕΛ - ΑΠΟΕΛ (19:00)

ΑLEX WEB RADIO/TV

ΤΑ ΧΩΣΕ Ο ...ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPER LEAGUE

 ΤΑ ΧΩΣΕ Ο ...ΠΑΠΟΥΤΣΑΚΗΣ  ΓΙΑ ΤΗΝ SUPER LEAGUE
21/4/2012
Με βαρείς χαρακτηρισμούς για το ελληνικό ποδόσφαιρο, μίλησε ο πρόεδρος της Superleague και του Εργοτέλη Απόστολος Ππαπουτσάκης, αναφερόμενος στις πιθανότητες υποβιβασμού της ομάδας του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στο ραδιοσταθμό «Metropolis»
papoutsakis diaitisiaΓια την φιλοσοφία και το ποιόν των ανθρώπων που περιτριγυρίζουν τον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Και πρωθυπουργός να γινόμουν κανένας δεν θα μου άλλαζε την φιλοσοφία που έχω. Εγώ προσωπικά για παράδειγμα δεν γνωρίζω ποιος είναι ο κύριος Δούρος, γιατί πιστεύω ότι είναι θέμα της ΕΠΟ να τον γνωρίζει. Μπορεί να είμαι ρομαντικός αλλά είναι αυτή η φιλοσοφία μου. Μπορεί η άλλοι να έχουν άλλη φιλοσοφία, αλλά εγώ δεν θα τους μοιάσω ποτέ».
Για το τι επικρατεί στη Σούπερ λίγκα: «Έχουμε ένα πρωτάθλημα που μας αξίζει για αυτό που είμαστε. Εγώ όταν βγήκα πρόεδρος είπα ότι αυτοσκοπός μου είναι να καταλάβει και να πιστέψει ο λαός ότι μπαίνοντας στο γήπεδο βλέπει αυτό συμβαίνει πραγματικά. Δυστυχώς πολλά γίνονται έξω από το γήπεδο και η κατάσταση αυτή συνεχίζει και ισχύει. Κρίμα που δεν μπορέσαμε να τα καταφέρουμε ώστε να αλλάξουμε την κατάσταση. Έρχονται στα αυτιά μου οι συζητήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες 10 μέρες και έχω τρελαθεί».
Για το ότι η υπόθεση παραμονή δεν είναι στα χέρια του Εργοτέλη: «Εμένα ότι μου έκαναν μου το έκαναν. Εγώ θα κατέβω στην Ξάνθη ως Εργοτέλης να παίξω την μπάλα μου για να κερδίσω και αν ο Άρης κερδίσει την Κέρκυρα έχει καλώς, αλλιώς θα πέσουμε κατηγορία. Έτσι απλά. Το γεγονός όμως ότι πολλά παίζονται στο παρασκήνιο με γεμίζει οργή. Απορώ πως δεν έβγαλαν όλους τους παίκτες του Άρη προχθές με τον Παναιτωλικό. Είναι για γέλια η κατάσταση. Αν εμείς οι ίδιοι απογοητεύουμε αυτό που πουλάμε δεν μπορούμε να περιμένουμε από τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Έγιναν 2-3 σκάνδαλα φέτος καραμπινάτα. Τα σκάνδαλα που έγιναν είναι πολλά αλλά κάποια βγάζουν μάτια. Η ιστορία είναι για γέλια. Εμείς που πληρώνουμε κανονικά θα πρέπει να πάμε στα σπίτια μας και να αφήσουμε τους άλλους να κάνουν ότι κάνουν».
Για το αν θα παραμείνει στην προεδρία της Λίγκας μετά τα όσα δήλωσε ότι γίνονται στο ποδόσφαιρο: «Αυτό εξαρτάται, θα το δούμε. Θα τον δείτε τον Παπουτσάκη σε 2-3 μέρες. Ως τώρα έχετε δει μόνο τον πράο τον Παπουτσάκη γιατί έτσι είμαι στη ζωή μου, αλλά τώρα θα τον δείτε και από την άλλη πλευρά».
Για το ότι έσπρωξαν τον Εργοτέλη στην Football League και για τις τοποθετήσεις Μπιτσαξή: «Είναι κρίμα που την σαμποτάρανε αυτή την ομάδα για να πέσει, αλλά όλοι αυτή που το κάνανε δεν θέλουν το καλό του ποδοσφαίρου. Εγώ δεν είμαι θέατρο σκιών όπως λέει ο Μπιτσαξής, αλλά έχω και πρόσωπο και λόγο σε σχέση με άλλους που δεν έχουν ούτε μούρη και αυτοί είναι πολλοί. Η ώρα σιμώνει…».

ΑLEX WEB RADIO/TV

Θέλει 100.000 ευρώ το ΟΑΚΑ για τον τελικό

Θέλει 100.000 ευρώ το ΟΑΚΑ για τον τελικό 20/4/2012

Το ποσό των 100.000 ευρώ με τη μορφή χορηγίας από τον ΟΠΑΠ, περιμένει η διοίκηση του ΟΑΚΑ για την ασφαλή διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο.

Οι διοικούντες το ΟΑΚΑ βρίσκονται σε επαφή με την πολιτεία για το ενδεχόμενο χρηματοδότησης από πλευράς ΟΠΑΠ, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί λύση.

Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια των συσκέψεων επανήλθε η επιθυμία του Ολυμπιακού για να πάρει επιπλέον 1.000-1.500 εισιτήρια και το θέμα έμεινε ανοιχτό.
 
www.thrylos.gr/

«Δεν σταματάμε εδώ!»

«Δεν σταματάμε εδώ!» 

20/4/2012

Τυχερός που βίωσε όλη την προσπάθεια του Ολυμπιακού να φτάσει στο φάιναλ-φορ της Κωνσταντινούπολης δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος βρίσκεται στη λίστα των δέκα κορυφαίων παικτών της Ευρωλίγκα.

«Για εμένα το καλύτερο βραβείο είναι η πρόκριση της ομάδας στο Final 4. Το να ζω καθημερινά την προσπάθεια και την πρόοδο όλων ήταν μια μοναδική εμπειρία και είμαι τυχερός που την βίωσα ως μέλος αυτής της ομάδας. Το ότι είναι επιτυχία για εμάς η πρόκριση σημαίνει ούτε ότι είμαστε ικανοποιημένοι ούτε ότι σταματάμε εδώ.

Εμείς στην Κωνσταντινούπολη θα πάμε για να τα δώσουμε όλα ώστε να κερδίσουμε δύο παιχνίδια. Θέλω να ευχαριστήσω, όπως και μετά την πρόκριση επί της Σιένα, όλα τα παιδιά, όλους τους προπονητές, τους εργαζόμενους, τους φιλάθλους μας και φυσικά τους προέδρους για αυτή τη σπουδαία προσπάθεια που γίνεται φέτος», τόνισε ο αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού.
 
www.thrylos.gr/

Οι... εκλεκτές πτήσεις για Πόλη

Οι... εκλεκτές πτήσεις για Πόλη 

20/4/2012

Η Ευρωλίγκα προβαίνει σε μία ενέργεια που όμοια της δεν έχει ξαναγίνει στο παρελθόν εν όψει του Final-4 της Κωνσταντινούπολης.

Όπως ανακοίνωσε, η διοργανώτρια αρχή, οι Turkish Airlines θα διαθέσουν ιδιωτικές πτήσεις τσάρτερ για όλες τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Final-4 της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η Μπαρτσελόνα και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αφιχθούν την Τετάρτη 9 Μαίου στην Κωνσταντινούπολη και θα επιστρέψουν στις βάσεις τους την Δευτέρα 14/5 με Boeing 737-800.

Τα συγκεκριμένα τσάρτερ θα φιλοξενήσουν τους παίκτες και τις οικογένειες τους, το προσωπικό των ομάδων, VIP επισκέπτες καθώς και «εκλεκτούς» δημοσιογράφους.
 
www.thrylos.gr/

Στον ΣΚΑΪ ο τελικός

Στον ΣΚΑΪ ο τελικός 

20/4/2012

Συμφωνία υπήρξε την Παρασκευή ανάμεσα στον ΟΤΕ και τον ΣΚΑΪ και ο δεύτερος θα μεταδώσει (παράλληλα με το ΟΤΕ TV Sport 1) τον τελικό του ποδοσφαιρικού Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ατρόμητο που θα γίνει στις 28 Απριλίου στο ΟΑΚΑ.

Θα πρέπει να τονιστεί πως την τηλεοπτική παραγωγή θα αναλάβει εξ' ολοκλήρου ο ΟΤΕ και ο ΣΚΑΪ θα πάρει την εικόνα, θα είναι το ελεύθερης εμβέλειας κανάλι που θα κάνει τη μετάδοση. Θυμίζουμε ότι πέρυσι, το ΑΕΚ-Ατρόμητος, είχε μεταδώσει (παράλληλα με τον ΟΤΕ) η ΕΡΤ.
 
www.thrylos.gr/

Θεοδωρίδης: "Βαλβέρδε, ο καλύτερος"

Θεοδωρίδης: "Βαλβέρδε, ο καλύτερος"

Ο Σάββας Θεοδωρίδης χαρακτήρισε τον Ερνέστο Βαλβέρδε ως τον καλύτερο προπονητή στην ιστορία του Ολυμπιακού, ενώ αποκάλυψε τι είπε στον Ισπανό τεχνικό.
Παράλληλα, ο εκ των αντιπροέδρων της πειραϊκής ΠΑΕ υπογράμμισε πως καλό θα είναι η διάδοχη κατάσταση να προέρχεται από την Ισπανία.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Σάββα Θεοδωρίδη στον "Sentra 103,3":

Για τη συναισθηματική φόρτιση στο αντίο του Ερνέστο Βαλβέρδε: "Η χθεσινή μέρα ήταν ιδιαίτερη. Προσωπικά, είναι ακόμη συγκινημένος, γιατί ο Βαλβέρδε είναι η μεγάλη μου συμπάθεια από την πρώτη φορά. Είχα αποχωρήσει, άλλωστε, λόγω Βαλβέρδε γιατί δεν είχα συμφωνήσει με τον τρόπο που είχε φύγει. Καταλαβαίνετε, λοιπόν, τι συγκίνηση είχαμε οι πάντες. Πρόκειται για εξαίρετο άνθρωπο, καταπληκτικό προπονητή, έναν πραγματικό κύριο που αποτελεί πρότυπο. Είναι ευγενέστατος, δεν έθιξε ποτέ αντίπαλο παίκτη ή προπονητή, δεν ασχολήθηκε με τη διαιτησία τον ενδιέφερε μόνο η δουλειά του".

Για τη δουλειά του Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό: "Τον παρακολουθούσα στις προπονήσεις και παντού. Δούλευε συστηματικά με το επιτελείο του και προσπάθησε να μεταφέρει στην ομάδα το σύστημα που παίζει και που το ακολουθούν η Μπαρτσελόνα και όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Μπορεί να μην το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό, αλλά κατάφερε αρκετά πράγματα. Να πιέζει ψηλά, να βγαίνουν κρυφοί παίκτες από τα πλάγια κλπ. Ποτέ δεν είδα τον Ολυμπιακό να παίζει τόσο ωραίο ποδόσφαιρο και αυτό δεν το αμφισβητεί κανένας. Πετύχαμε πέντε συνεχείς νίκες στην Ευρώπη και αποκλειστήκαμε τυχαία".

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του:θες ο πρόεδρος άφησε ανοικτή την πόρτα. Ήταν ένα συγκινητικό αντίο από ένα μεγάλο πρόεδρο και είναι η πρώτη φορά που βλέπω τέτοια συμπεριφορά προέδρου σε προπονητή. Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, μείναμε ακόμη μια ώρα και συζητούσαμε. Του είπε ότι η πόρτα είναι ορθάνοικτη και από εκείνον εξαρτάται όποτε θέλει να την περάσει και πάλι. Γι' αυτό και ο Βαλβέρδε δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη γιατί είδε πώς του φέρθηκαν οι πάντες και κυρίως ο πρόεδρος που τον διάλεξε και στάθηκε δίπλα του. Εμένα μου στοίχισε πολύ η αποχώρησή του. Πιστεύω ότι άφησε πολύ μεγάλο έργο και πρέπει να συνεχίσουμε από την ισπανική σχολή".

Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: "Είναι άρρωστος Ολυμπιακός σαν και μένα. Μην ξεχνάμε ότι οι πατεράδες μας ήταν πρωτεργάτες στα πέτρινα χρόνια της ομάδας. Ο Βαγγέλης έχει μεγαλώσει από μικρό παιδί με τον Ολυμπιακό, ο γιος του είναι Ολυμπιακός, όπως και οι δικοί μου".

Για τον αντικαταστάτη του Βαλβέρδε: "Δεν συζητείται ότι το ισπανικό ποδόσφαιρο είναι το καλύτερο στον κόσμο. Οι τρεις Ισπανοί παίκτες που έχουμε είναι πολύ καλοί και καταπληκτικά παιδιά, ο προπονητής είναι καταπληκτικός άνθρωπος, δίδαξε όσα δίδαξε και πρέπει να συνεχίσουμε με πρότυπο το ισπανικό ποδόσφαιρο. Όπως παλιά υπήρχε το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας, τώρα υπάρχει η Ισπανία. Πρέπει να προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Ο Βαλβέρδε θα γίνει μεγάλος πρεσβευτής του Ολυμπιακού στο εξωτερικό και θα το δείτε. Έχει προβλήματα που πρέπει να λύσει. Εύχομαι να του πάνε όλα καλά και θα μας βοηθήσει σε όλους τους τομείς".

Για τη βοήθεια του Ολυμπιακού στον Βαλβέρδε: "Γι' αυτό ακριβώς θα τον βοηθήσει κι εκείνος. Ο Ολυμπιακός του στάθηκε πολύ. Όταν ήρθε δεν ήξερε τίποτε για την ομάδα, αλλά μετά δέθηκε και έχει τρελαθεί με τον κόσμο και όλους τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα του. Ποτέ δεν δημιούργησε κάποιο επεισόδιο, δεν έγινε το παραμικρό. Και γι' αυτό έκλαιγε και να ξέρετε ότι είναι δύσκολο να συγκινηθεί ο Βαλβέρδε".

Για το ποιος μπορεί να συγκριθεί μαζί του σε προσφορά: "Για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, ο Βαλβέρδε είναι ο υπ' αριθμόν ένα προπονητής, μακράν απ' όλους τους άλλους. Και στις δύσκολες εποχές επί Μπάγεβιτς η ομάδα ανέβηκε για τα δεδομένα της εποχής, και ο Σόλιντ ήταν καλός, αλλά τη δουλειά του Βαλβέρδε δεν την έχει κάνει κανείς".

Για το αν υπάρχει κάποιο ψεγάδι στη δουλειά του: "Δεν είχαμε την τύχη στα οκτώ τελευταία λεπτά του παιχνιδιού με την Μέταλιστ, όπου δεχθήκαμε δύο γκολ. Θα πηγαίναμε πολύ καλά κι αν περνούσαμε δεν ξέρω τι θα γινόταν. Θα μπορούσε να φτάσει πολύ ψηλά. Δεν τον μέμφεσαι, βέβαια γι' αυτό, αφού έτσι είναι η μπάλα. Ένας κερδίζει κι ένας χάνει. Γι' αυτά τα οκτώ λεπτά, η ομάδα θα μπορούσε να κάνει υπέρβαση και το ευρωπαϊκό της όνειρο, πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει στη γραμμή που χάραξε ο Βαλβέρδε. Η συγκίνηση θα περάσει και θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Ο βασιλεύς απέθανε, ζήτω ο βασιλεύς".

Για το τι του είπε μετά τη συνέντευξη Τύπου: "Του είπα πως δεν θέλω να πιστεύω ότι θα φύγεις από Ολυμπιακό. Ήταν πολύ συναισθηματική η κατάσταση. Οι άνθρωποι συνδέονται και ιδιαίτερα όταν έχεις απέναντί σου έναν τέτοιου είδους άνθρωπο. Θέλω να συγχαρώ τον πρόεδρό μας που ήταν καταπληκτικός. Μακάρι όλοι οι πρόεδροι να φέρονται έτσι στους προπονητές. Δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει προπονητής που δεν θα θέλει να έρθει στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας πώς θα του συμπεριφερθεί ο πρόεδρος".

www.redplanet.gr/

Δώνης: "Πανίσχυρος ο Ολυμπιακός"

Δώνης: "Πανίσχυρος ο Ολυμπιακός"

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ατρόμητου για το ματς με τον Ολυμπιακό στην αυλαία του πρωταθλήματος και υποστήριξε πως οι ερυθρόλευκοι είναι πανίσχυροι σε όλα τα επίπεδα, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια στον Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο Περιστέρι την Κυριακή (22/4), στην αυλαία του πρωταθλήματος της Super League, με τις δύο ομάδες να συγκρούονται ξανά το Σάββατο 28/4 στο ΟΑΚΑ, στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του και στάθηκε στην σημασία του αγώνα για τον Ατρόμητο υποστηρίζοντας παράλληλα πως οι οι ερυθρόλευκοι είναι πανίσχυροι σε όλα τα επίπεδα, ενώ αναφέρθηκε με ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια στον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη:

"Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με υψηλό κίνητρο από τη δική μας πλευρά. Και είναι σημαντικό γιατί αυτή τη στιγμή διατηρούμε ένα βαθμό στα πλέι - οφ και θα είναι πολύ μεγάλο πλεονέκτημα αν τον διατηρήσουμε και την Κυριακή το βράδυ.

Ξέρουμε όμως ότι κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο γιατί έχουμε μπροστά μας τον πρωταθλητή Ολυμπιακό που δίκαια κατέκτησε τον τίτλο, μια ομάδα που είναι πολύ δύσκολο να την κερδίσεις.

Ο Ολυμπιακός έχει πληρότητα στο ρόστερ του, είναι πανίσχυρος σε όλα τα επίπεδα, έχει ένα προπονητή ο οποίος έχει παρουσιάσει πολύ ωραία πράγματα στην Ελλάδα και με σοβαρότητα πάνω απ' όλα. Πέρα από κάθε αμφιβολία, ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που αυτή την στιγμή έχει τις μεγαλύτερες δυνατότητες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εμείς βλέπουμε το Κυριακάτικο παιχνίδι εντελώς διαφορετικά από εκείνο του τελικού γιατί είναι εντελώς διαφορετικό το κίνητρο.

Περιμένουμε από τον κόσμο μας να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια, όπως μας έχει συνηθίσει στη φετινή περίοδο, και να νιώσουμε από την κερκίδα μια έντονη δυναμική που θα αποτελέσει την προετοιμασία όλων μας πριν από τον τελικό".

www.redplanet.gr/p

Προανήγγειλε το "αντίο" ο Έμερι

Προανήγγειλε το "αντίο" ο Έμερι

Ο Ουνάι Έμερι θα αποχωρήσει από την Βαλένθια στο τέλος της σεζόν, κάτι που ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές των "νυχτερίδων".
"Ελπίζουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση ενός τίτλου και να προκριθούμε στο ερχόμενο Champions League, αν και τη νέα σεζόν δεν θα είμαι εδώ", ήταν τα λόγια του Έμερι στα αποδυτήρια, όπως αποκαλύπτει στην ηλεκτρονική της έκδοση η μαδριλενικη "As".

Όπως μάλιστα υπογραμμίζει το εν λόγω μέσο, το διαζύγιο ήταν η μοναδική λύση εδώ και καιρό στον ορίζοντα: από τη στιγμή που ούτε η διοίκηση της Βαλένθια του είχε προτείνει ανανέωση ούτε ο ίδιος ήταν θετικός σε περίπτωση που του γινόταν τέτοια πρόταση.

Όπως είναι λογικό η διαφαινόμενη αποχώρηση του Έμερι από τη Βαλένθια δεν αφήνει αδιάφορο τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που τα σενάρια φέρνουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν τον Ισπανό τεχνικό στις πρώτες θέσεις της λίστας για διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Να σημειωθεί ότι στα τέσσερα συνολικά χρόνια του στις "νυχτερίδες", ο Έμερι δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο (ηττήθηκε στο ισπανικό Super Cup του 2008 από τη Ρεάλ Μαδρίτης) αλλά τις δύο τελευταίες χρονιές έβγαλε την ομάδα του στο Champions League.

Επιπλέον, τη φετινή σεζόν έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας ενώ την ερχόμενη εβδομάδα θα διεκδικήσει με τη Βαλένθια το εισιτήριο για τον τελικό του Europa League απέναντι στην Ατλέτικο.

Η ήττα πάντως με 4-2 στον πρώτο ημιτελικό από τους Μαδριλένους προκάλεσε την οργή μερίδας οπαδών της Βαλένθια, με τον Έμερι και τους παίκτες του να αντικρύζουν ένα περίεργο θέαμα φτάνοντας την Παρασκευή για προπόνηση.

Αυτό ήταν ένα... πανό που είχε κρεμαστεί λίγο έξω από το προπονητικό κέντρο "Ciudad Deportiva de Paterna", το οποίο έγραφε "Εκπροσωπείτε τα όνειρά μας, μισθοφόροι".

www.redplanet.gr

Γυρίζουν και κρίνονται

Γυρίζουν και κρίνονται

Οι Τάτος, Μήτρογλου, Ζαραδούκας και Σουμπίνιο επιστρέφουν στο Ρέντη το καλοκαίρι, ενώ στις νέες αφίξεις θα πρέπει να προστεθεί και αυτή του Σιόβα. Όλους θα τους τσεκάρει ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού και θα αποφασίσει για το μέλλον τους.
Αναχωρήσεις, νέες αφίξεις και επιστροφές θα υπάρξουν το ερχόμενο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό. Παίκτες θα φύγουν και παίκτες θα προστεθούν στο ρόστερ της ομάδας, ενώ υπάρχουν και αυτοί που είναι και δεν... είναι.

Στην κατηγορία αυτοί ανήκουν και οι Ανδρέας Τάτος, Κώστας Μήτρογλου, Γιάννης Ζαραδούκας, Σουμπίνιο και Δημήτρης Σιόβας.

Όλοι τους ανήκουν στον Ολυμπιακό (ο Σιόβας ουσιαστικά αποκτήθηκε τον Ιανουάριο και έμεινε στον Πανιώνιο για να ολοκληρώσει τη σεζόν) αλλά κατά τη διάρκεια της σεζόν αγωνίστηκαν δανεικοί σε άλλους ελληνικούς συλλόγους.

Άπαντες θα επιστρέψουν στο Ρέντη το καλοκαίρι, μόλις τελειώσουν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στις ομάδες που ανήκουν.

Εκεί όπου προφανώς θα τους τσεκάρει ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού και θα αποφασίσει για το μέλλον τους στον Πειραιά και αν θα συμπεριληφθούν στο ρόστερ της νέας χρονιάς. Τα πάντα είναι στον "αέρα" τη δεδομένη στιγμή, μετά την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με ασφάλεια ποιοι από τους παίκτες που θα γυρίσουν από τον δανεισμό τους θα παραμείνουν τελικά στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο άνθρωπος που θα διαδεχτεί τον Ισπανό προπονητή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να πάρει τις αποφάσεις του, ενώ ρόλο αναμένεται να παίξει και η έκθεση που θα παραδώσει στην διοίκηση του συλλόγου φεύγοντας ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

www.redplanet.gr/