ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Η κριτική των παικτών

Η κριτική των παικτών

Μετρια εμφάνιση για την ομάδα. Κορυφαίοι οι Ιμπαγάσα και Μιραλάς. Σε ρηχά νερά η άμυνα.

Εναντίον του Λεβαδειακού ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε όσο κακός ήταν με τον Ατρόμητο και πολύ περισσότερο με τη Δόξα Δράμας, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι εντυπωσίασε κιόλας. Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν την νίκη με 3-1 αλλά σε γενικές γραμμές κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα, με εξαίρεση τους Μιραλάς και Ιμπαγάσα. Δείτε την κριτική των παικτών του Θρύλου από το RedPlanet.gr.


Μέγκιερι: Τελικά ο νεαρός Ούγγρος δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ με τα περισσότερα λεπτά με ανέπαφη εστία. Βέβαια, δεν φέρει καμία ευθύνη στο γκολ που δέχθηκε αφού ο Ναπολεόνι ήταν εντελώς μόνος του. Μέχρι εκείνη τη στιγμή ο Μπαλάς είχε μια σωτήρια επέμβαση στην αντεπίθεση του Λεβαδειακού στο 9', αλλά και μεγάλες αποκρούσεις στην μίνι πολιορκία των φιλοξενούμενων πριν το γκολ τους. Πολύ καλός.

Μοδέστο: Με πολλά νεύρα ο Κορσικανός κινήθηκε σε ρηχά νερά, αλλά δεν ήταν αρνητικός για την ομάδα. Λίγο έλειψε να χριστεί σκόρερ στην καρφωτή κεφαλιά που έπιασε στο 71ο λεπτό.

Μέλμπεργκ: Ο Σουηδός προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα στην άμυνα του Ολυμπιακού που γενικότερα έδειχνε ευάλωτη στις αντεπιθέσεις των Βοιωτών. Είχε μια δυνατή κεφαλιά στο 8ο λεπτό αλλά και ένα σωτήριο τάκλιν στα πόδια του Ναπολεόνι στο 59'. Ίσως ο μοναδικός διασωθείς στην "ερυθρόλευκη" αμυντική γραμμή.

Μαρκάνο: Ο Ισπανός από την αρχή έδειχνε ότι δεν ήταν σε καλή ημέρα. Μόλις στο 15' είχε μια λάθος αντίδραση που λίγο έλειψε να βάλει σε μπελάδες τον Ολυμπιακό, ενώ είχε πολύ αργές επιστροφές στις αντεπιθέσεις που έβγαζαν οι φιλοξενούμενοι. Δεν ήταν καλός ο Μαρκάνο.

Χολέμπας: Πάνω κάτω ισχύουν τα ίδια με τον Μαρκάνο. Ναπολεόνι και Αλεξίου έβγαινα συνεχώς από την πλευρά τους, ενώ ο "Γερμανός" έδειχνε να είναι εκτός ρυθμού. Έκανε, ωστόσο, τα "γνωστά" τρεξίματα του και έβγαλε το πάθος που τον χαρακτηρίζει.

Μακούν: Δεν ήταν κακός ο Καμερουνέζος. Ούτε καλός, ωστόσο. Ο Καμερουνέζος πρέπει να παίζει πολύ καλύτερα για να αναγκάσει τον Ολυμπιακό να πληρώσει τη ρήτρα και να τον κρατήσει στο λιμάνι. Μέτρια εμφάνιση και ορθώς αντικαταστάθηκε. Μοναδική δικαιολογία η μεγάλη απουσία του λόγω τραυματισμού.

Ιμπαγάσα: Ο "εγκέφαλος" του Θρύλου για ένα ακόμα ματς. Η μπάλα περνούσε από τα πόδια του σχεδόν σε όλες τις επιθέσεις του Ολυμπιακού. Από δική του εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, μετά από δική του ασίστ ο Μιραλάς έκανε το 2-0 και γενικά ήταν το βασικός μοχλός της ανάπτυξης του Ολυμπιακού. Όσο περνούσε η ώρα έπεφτε η απόδοσή του, γεγονός αναμενόμενο αν συνυπολογίσουμε την μεγάλη αποχή του, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Έγινε αλλαγή στο 84'. Πάντως, ο Αργεντινός είναι "άλλη" κλάση.

Μανιάτης: Το πέρασμα του Έλληνα παίκτη από το δεξί άκρο της άμυνας στην μεσαία γραμμή ίσως ήταν η πιο έξυπνη του Ερνέστο Βαλβέρδε κατά τη φετινή περίοδο, καθώς ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει μια πολύτιμη μονάδα και αυτό φάνηκε σε ακόμα ένα παιχνίδι. Ο Μανιάτης ήταν πολύ καλός τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Έβγαλε και την ασίστ στον Μιραλάς, στο τρίτο "ερυθρόλευκο" γκολ.

Μιραλάς: Ο κορυφαίος των "ερυθρολεύκων" μαζί με τον Ιμπαγάσα. Κίνδυνος- θάνατος για την άμυνα του Λεβαδειακού, σκόραρε δύο πολύ όμορφα γκολ ενώ όποτε η μπάλα έφτανε στα πόδια του, ο Βέλγος... μοίραζε σακούλες στους αμυντικούς της ομάδας της Βοιωτίας. Παραλίγο να πετύχει και τρίτο γκολ, αλλά σουτ του απέκρουσε ο Κυριακίδης.

Φουστέρ: Ο Ισπανός έπαιξε και πάλι παθιασμένα στο ματς με τον Λεβαδειακό. Κυνήγησε το γκολ και σε ορισμένες περιπτώσεις έγινε αρκετά επικίνδυνος, αλλά δεν ήταν ψύχραιμος στην τελική προσπάθεια. Δεν ήταν κακός αλλά έχει κάνει και πολύ καλύτερες εμφανίσεις.

Ντιόγκο: Στην επανεμφάνισή του με την "ερυθρόλευκη" και ριγωτή, ο Βραζιλιάνος έδειξε ότι έχει πολλή όρεξη να αποδείξει ότι κάθε άλλο παρά "τελειωμένος" είναι. Κυνήγησε φάσεις, πίεζε τους αντίπαλους αμυντικούς και είχε ένα πολύ καλό σουτ στο 50'. Ωστόσο, έδειξε να μην έχει καλή συνεννόηση με τον Φουστέρ. Όσο περνά ο καιρός θα "μαθαίνει" τους συμπαίκτες του. Βγήκε αλλαγή στο 69΄ και δίκαια χειροκροτήθηκε από τον κόσμο.

Ορμπάιθ: Μπήκε στη θέση του Ζαν Μακούν στο 65' σαν "καινούργια" πνευμόνια στην μεσαία γραμμή. Έδωσε την απαιτούμενη ηρεμία στην ομάδα στην μισή περίπου ώρα που αγωνίστηκε.

Αμπντουν: Μπήκε στη θέση του Ντιόγκο στο 69ο λεπτό. Για ακόμα ένα ματς ο Αλγερινός προσπάθησε, κόπιασε αλλά δεν κατάφερε να προσφέρει κάτι παραπάνω. Ίσως λόγω της έντονης πίεσης που δέχεται, να μην είναι συγκεντρωμένος. Ήταν πάντως δραστήριος.

Γέστε: Πήρε τη θέση του Αριέλ Ιμπαγάσα στο 84' και αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο του Θρύλου. Το κλίμα είναι πολύ αρνητικό για τον Ισπανό πια... Έπαιξε λίγο και είναι άδικο να κριθεί.

www.redplanet.gr

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΩΝ ΓΙΑ
ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ


14/1/2012

Βαλβέρδε: "Μακάρι να είχαμε ένα ντέρμπι!"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχθηκε πως ο Ολυμπιακός δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο μέσα στο 2012, υποστηρίζοντας πως θα ήταν καλό για την ομάδα του να είχε ένα ντέρμπι άμεσα στο πρόγραμμα, καθώς στην πίεση οι ερυθρόλευκοι ανταποκρίνονται καλύτερα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Ντιόγκο Λουίς Σάντο, από τον οποίο έμεινε ικανοποιημένος


Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά το τέλος του αγώνα Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 3-1:

"Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο. Είχαμε την τύχη να σκοράρουμε δύο φορές πριν από το τέλος του πρώτου μέρους, όταν δεν παίζαμε καλά ή μάλλον δεν δημιουργούσαμε τόσες πολλές ευκαιρίες. Επίσης, στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε την κλάση να καταφέρουμε το 2-1 να το κάνουμε πολύ γρήγορα 3-1 και να συνεχίσουμε το ματς με περισσότερη ηρεμία. Υποφέραμε πολύ από τις γρήγορες αντεπιθέσεις του Λεβαδειακού και αυτό για εμάς ήταν πρόβλημα. Ήταν σημαντικό για εμάς να επιστρέψουμε στις νίκες και για αυτό ίσως παρατηρήσατε ένταση και αγωνία από τους παίκτες στο πρώτο μέρος και μέχρι να μπει το πρώτο γκολ. Είδαμε την ανάγκη που ένιωθαν οι ποδοσφαιριστές για τη νίκη. Σε κάθε περίπτωση, το να κερδίζεις ένα ματς είναι πάντα δύσκολο και είμαστε ικανοποιημένοι.

Σίγουρα αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δουλέψουμε περισσότερο. Είναι ξεκάθαρο πως τη νέα χρονιά δεν παρουσιάζουμε το ίδιο ποδόσφαιρο όπως αυτό του πρώτου μισού της σεζόν. Η απόδοσή μας δεν έχει την ίδια λάμψη. Πρέπει να αναγνωρίσουμε πως η αγωνιστική περίοδος είναι μεγάλη και άλλοτε θα παίζεις καλύτερα και άλλοτε χειρότερα. Μακάρι όταν βρισκόμαστε σε άσχημη κατάσταση να συνεχίζουμε να κερδίζουμε. Έχουμε παίξει και πολύ καλά παιχνίδια, τα οποία δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Είχαμε απόψε τις ευκαιρίες που χρειάζονταν για να φτάσουμε στη νίκη.

Σίγουρα δεν θα είναι εύκολο να επιστρέψουμε στα γνώριμα επίπεδα απόδοσής μας. Μακάρι να είχαμε ένα ντέρμπι στο πρόγραμμά μας, αν και το παιχνίδι στην Ξάνθη που ακολουθεί είναι πολύ δύσκολο. Η ιστορία, μας έχει δείξει πως όταν έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πιεζόμαστε, έχουμε ανταποκριθεί καλύτερα.

Ήταν ένα δύσκολο ματς για τον Ντιόγκο, καθώς στην πρώτη φορά που βρέθηκε στην αποστολή έπαιξε στη βασική εντεκάδα. Στάθηκε καλά, περιμένουμε να εγκλιματιστεί περισσότερο και ελπίζουμε να μας βοηθήσει".

Παράσχος: "Μπορούσαμε να αγχώσουμε περισσότερο τον Ολυμπιακό"

Ο Γιώργος Παράσχος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση του Λεβαδειακού, αλλά έμεινε με το παράπονο πως η ομάδα του θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το ματς με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής των νεοφώτιστων υποκλίθηκε στη δυναμική του Ολυμπιακού και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παραμονή του Λεβαδειακού στη Super League.

"Έμεινα ικανοποιημένος από την ομάδα μου, παρά τις αλλαγές που είχαμε. Από την στιγμή, όμως, που χάσαμε κραυγαλέες ευκαιρίες και δεν σκοράραμε, μετά είχαμε φυσιολογικά πρόβλημα. Δεχθήκαμε δύο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους, χωρίς ο Ολυμπιακός να έχει σημαντική ευκαιρία. Στο δεύτερο μέρος, μειώσαμε, αλλά είμαστε κακότυχοι. Όποιο λάθος κάνουμε, ο αντίπαλος το κάνει γκολ. Δεν είμασταν συγκεντρωμένοι και για τρίτο σερί ματς (σ.σ. ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός) δεχόμαστε εύκολα γκολ. Μπορούσαμε να αγχώσουμε περισσότερο τον Ολυμπιακό, που έχει απεριόριστες δυνατότητες, εξαιρετικό υλικό και θα βρει ξανά το δρόμο του.

Έχουμε τις δυνατότητες ως ομάδα και δείχνουμε καλή εικόνα. Έχουμε ένα πειθαρχημένο σύνολο κκαι ενισχυθήκαμε τον Γενάρη με δύο-τρεις παίκτες που θα μας βοηθήσουν. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα μπορέσουμε να αντέξουμε τόσα συνεχόμενα παιχνίδια. Για πρώτη φορά στην καριέρα μου βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Πρέπει να διατηρήσουμε την φυσική μας κατάσταση σε υψηλά επίπεδα και να μην έχουμε τραυματισμούς για να αντέξουμε. Είμαι αισιόδοξος και θα πρόκειται για τεράστιο κατόρθωμα για τη Λιβαδειά, αν μπορέσει να σωθεί".

Φουστέρ: "Πήραμε αυτό που θέλαμε"

Ο Ισπανός μέσος του Ολυμπιακού, Νταβίδ Φουστερ, μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό και τόνισε ότι το ζητούμενο ήταν η νίκη και οι "ερυθρόλευκοι" κατάφεραν να την πάρουν.

Ο Νταβίδ Φουστέρ μίλησε για την νίκη του Ολυμπιακού επί του Λεβαδειακού, για τον Αριέλ Ιμπαγάσα αλλά και για την επανεμφάνιση του Λουίς Ντιόγκο με τα "ερυθρόλευκα".

Πιο αναλυτικά, ο Ισπανός είπε στην NOVA:

"Ποτέ δεν μπορούμε να πούμε ότι ένα παιχνίδι είναι εύκολο, μιας και ο κάθε αντίπαλος προσπαθεί να μας δυσκολέψει. Το σημαντικό όμως είναι ότι πήραμε αυτό που θέλαμε και αυτό ήταν η νίκη. Όταν χάνεις βαθμούς σε ματς που θέλεις να κερδίσεις, είναι ένα χτύπημα για την ψυχολογία, αλλά δεν έχουμε χρόνο θα πρέπει να κερδίζουμε το κάθε ματς και παίρνουμε τους βαθμούς".

Για τον Ιμπαγάσα:

"Πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς ο Ιμπαγάσα και θέλουμε να είναι καλά και να μας βοηθάει., σήμερα ένα γκολ από δική του πάσα και ένα από δικό του φάουλ. Μακάρι να συνεχίσει έτσι".

Για τον Ντιόγκο πρόσθεσε:

"Είναι ένας παίκτης πολύ ικανός και γρήγορος. Αν είναι να βοηθήσει καλώς μας ήρθε. Εμείς από την πλευρά μας θα τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί όσο γίνεται πιο γρήγορα".

WWW.REDPLANET.GR

O ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΛΕΦΤΕΡ

 O ΘΡΥΛΙΚΟΣ ΛΕΦΤΕΡ
14/1/2012

Ο Λευτέρης Αντωνιάδης, που αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες δόξες του τουρκικού ποδοσφαίρου και πέρασε κι ένα φεγγάρι από την ΑΕΚ (σ.σ.: 5 ματς, 2 γκολ) έφυγε από τη ζωή στα 87 του χρόνια.
Ο «Λεφτέρ» νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης και άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα (13/01) λίγο πριν τις 20:00 το απόγευμα. Η είδηση του χαμού του έγινε πρώτο θέμα στη γειτονική χώρα, ενώ στην ιστοσελίδα της Φενέρμπαχτσε, στην οποία μεγαλούργησε, όπως και στις περισσότερες αθλητικές ιστοσελίδες όλοι μιλούν για τον θάνατο του Λευτέρη Αντωνιάδη που άφησε το στίγμα του στο τουρκικό ποδόσφαιρο.
«Εφυγε» ο «Λεφτέρ»
Ο Λευτέρης Αντωνιάδης γεννήθηκε το 1925 στην Κωνσταντινούπολη από Ελληνα πατέρα και Τουρκάλα μητέρα Τουρκάλα, ενώ είχε άλλα 10 αδέρφια. Στην Φενέρ σημείωσε μεγάλες επιτυχίες και κατάφερε να πάρει το 1951 μεταγραφή για τη Φιορεντίνα, όντας ο πρώτος ποδοσφαιριστής από την Τουρκία που κατάφερε κάτι ανάλογο. Το 1952 αγωνίστηκε στην Νις της Γαλλίας και στη συνέχεια επέστρεψε στην Φενέρμπαχτσε.
Με την ομάδα της Πόλης σκόραρε 432 φορές σε 615 παιχνίδια (!), ενώ το 1964 πέρασε κι από την ΑΕΚ. για λογαριασμό της ΑΕΚ.

Η Ελλάδα, όπως όλοι οι φίλαθλοι γνωρίζουν, έχει μετάσχει μόλις μία φορά σε τελική φάση ενός παγκοσμίου κυπέλλου ποδοσφαίρου.
Το 1994 στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών, όπου δέχθηκε σε τρία παιχνίδια συνολικά δέκα γκολ χωρίς ποτέ να ανταποδώσει ούτε ένα.
Η ομάδα του Αλκέτα Παναγούλια δεν πέτυχε τότε ούτε το γκολ της τιμής.
Χάσαμε με 4-0 από την Αργεντινή και την Βουλγαρία και με 2-0 από την Νιγηρία.
Και όπως είπε τότε ο Χάρι Κλυν "παίξαμε στις ΗΠΑ το σύστημα 4-4-2".
Με λίγα λόγια, το εθνικό μας συγκρότημα δεν έχει σκοράρει ποτέ σε Μουντιάλ και περιμένουμε να πέσει η παράδοση σε λίγες ημέρες στην Νότιο Αφρική.
Να δούμε δηλαδή ποιος θα είναι ο πρώτος παίκτης με τη γαλανόλευκη φανέλα που θα ανοίξει το λογαριασμό μας στο θεσμό.
Και λέμε με γαλανόλευκη φανέλα επειδή υπάρχει ένας Έλληνας με γκολ από Μουντιάλ στο ενεργητικό του.
Ο περίφημος επιθετικός της Φενέρ Μπαχτσέ και της εθνικής Τουρκίας, ο Λευτέρης ή Λεφτέρ Κιουτσούκ (μικρός) Αντωνιάδης που ακόμα και σήμερα, στα 85 του χρόνια, λατρεύεται σαν θεός στη γειτονική χώρα.
Ο Λευτέρης αγωνίστηκε με τα χρώματα της Τουρκίας στο παγκόσμιο κύπελλο του 1954 όπου σκόραρε δύο φορές πριν τον οριστικό αποκλεισμό της.
Πέτυχε ένα γκολ σε βάρος της Νοτίου Κορέας (7-0) και άλλο ένα σε βάρος της Γερμανίας (2-7) που κατέκτησε και το τρόπαιο.
Ο Κιουτσουκ Αντωνιάδης σημείωσε συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο Τουρκίας 423 γκολ σε 615 παιχνίδια.
Το 2009, σε μια λαμπρή εκδήλωση για την επέτειο των 102 χρόνων από την ίδρυση της Φενερ Μπαχτσέ, ο Δήμος Κωνσταντινούπολης ύψωσε, προς τιμήν του, άγαλμα του Λευτέρη στο Καντίκιοι, την Χαλκηδόνα για τους Έλληνες της Πόλης.

ΑLEX WEB RADIO/TV

Τον αποχαιρέτησαν στα ελληνικά και στα τούρκικα!

Τον αποχαιρέτησαν στα ελληνικά και στα τούρκικα!

14/1/2012

Με πανό στα ελληνικά και στα τούρκικα αποχαιρέτησαν οι οπαδοί της ΑΕΚ τον Λευτέρη Αντωνιάδη, τον θρύλο του τούρκικου ποδοσφαίρου και της Φενέρμπατχτσε ο οποίος έφυγε την Παρασκευή από τη ζωή!

Τον αποχαιρέτησαν στα ελληνικά και στα τούρκικα!
Οι φίλαθλοι της Ένωσης δεν ξεχνούν τον θρυλικό Λεφτέρ που είχε αγωνιστεί και στην ΑΕΚ για μια μικρή περίοδο της καριέρας του.
Ανάρτησαν πανό στο παιχνίδι με την Ξάνθη, στο οποίο αποχαιρέτησαν τον αείμνηστο Λεφτέρ στα ελληνικά και τα τούρκικα!
«Αντίο κυρ Λευτέρη», έλεγε στα ελληνικά,«Ver leftere yazsin deftere», έγραφε στα τούρκικα που σημαίνει, "βάλε τον Λευτέρη να γράψει στο τεφτέρι".

ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Πάλι... Σκόντα-ψε η ΑΕΚ, ανάσα ο ΟΦΗ

Πάλι... Σκόντα-ψε η ΑΕΚ, ανάσα ο ΟΦΗ

14/1/2012
Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ματς χωρίς νίκη για την ΑΕΚ που έμεινε στο 1-1 με την Ξάνθη στην 17η αγωνιστική. Στο ΟΑΚΑ η αήττητη στα τελευταία 9 πλέον ματς, Skoda Ξάνθη, προηγήθηκε με τον μόνιμο σκόρερ της Μάρκο Μαρκόφσκι στο 29ο λεπτό και οι «κίτρινοι» κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πέναλτι-ανακάλυψη του διαιτητή Ζαχαριάδη σε βουτιά του Καφέ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

Την ίδια ώρα στο «Γεντί Κουλέ»,η εκπληκτική ενέργεια του Παναγιώτη Ζορμπά και η ασίστ στον Παπουλή (47’), ήταν αρκετή για να ξεκλειδώσει την άμυνα της Δόξας και να χαρίσει, ουσιαστικά, τη νίκη στον ΟΦΗ. Με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, του Έλληνα επιθετικού (86’) διαμορφώθηκε το τελικό 2-0. Χωρίς ουσιαστική ευκαιρία η Δόξα, ενώ παράλληλα έσπασε την… γκίνια των τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς τρίποντο για την ομάδα του Αναστόπουλου.
 
www.thrylos.gr/a

Πλέον σκεφτόμαστε την Ευρωλίγκα» (video)

Πλέον σκεφτόμαστε την Ευρωλίγκα» (video)

14/1/2012 
ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣΕπέστρεψε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και το χάρηκε με μια νίκη. Ο Δημήτρης Κατσίβελης, άφησε πίσω του τον τραυματισμό στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, δίνοντας το παρόν στην σούπερ νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ.
«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για μας. Δεν παίξαμε καλή άμυνα στην πρώτη περίοδο, αλλά στην συνέχεια βελτιωθήκαμε και αυτό μας βοήθησε να ανοίξουμε την διαφορά με καλύτερη εμφάνιση και στην επίθεση. Κρατάμε την νίκη και τα καλά μας διαστήματα και πλέον σκεφτόμαστε την Ευρωλίγκα», είπε ο νεαρός άσος.




www.olympiacos24.gr/

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τζόι Ντόρσεϊ στο olympiacos24 (video)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Τζόι Ντόρσεϊ στο olympiacos24 (video)

14/1/2012 
Το νέο απόκτημα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ είναι ο Αμερικανός σέντερ Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος μετά τον πρώτο του αγώνα με την ομάδα κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε στην κάμερα του olympiacos24.
Αναλυτικά τι μας είπε:
Για τα συναισθήματά του με τη νέα του ομάδα και το νέο του ξεκίνημα:
ΝΤΟΡΣΕΪ«Νιώθω ενθουσιασμένος, όπως είπα και στους συμπαίκτες μου. Δεν έχω αγωνιστεί εδώ και δυόμιση εβδομάδες και ήταν υπέροχα που έπαιξα σήμερα. Έχω κάνει μόλις δύο προπονήσεις με την ομάδα και ακόμα δεν έχω προλάβει να μάθω τα συστήματά της. Αλλά με βοήθησαν να γνωριστώ με τους νέους μου συμπαίκτες και σήμερα ενθουσιάστηκα που βγήκα στο παρκέ. Ένιωθα σαν παιδί σε μαγαζί με γλυκά
Σχετικά με την προηγούμενη γνωριμία του με τον Χάινς και αν τον βοήθησε να προσαρμοστεί στην ομάδα τόνισε:
«Ναι, πριν που είχα μπει στα ντραφτ προπονούμασταν κάθε μέρα μαζί με τον Κάιλ και τώρα το ότι είμαι στην ίδια ομάδα μαζί του είναι πολύ σημαντικό. Είναι κάποιος με τον οποίο μπορώ έχω σχέσεις και να μιλάμε και είναι πολύ καλός συμπαίκτης βοηθώντας πολύ την παραμονή μου στον Ολυμπιακό».
Αναφορικά με το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την Ευρωλίγκα:
«Δεν ξέρω και πολλά ακόμα. Ο προπονητής εστίασε στο σημερινό παιχνίδι στις δύο προπονήσεις που έχω κάνει με την ομάδα. Ξέρω ότι είχαμε ένα κακό παιχνίδι στο πρωτάθλημα πριν έρθω (με Ηλυσιακό), και μου μιλούσε συνέχεια στην προπόνηση για άμυνα και «πικ εν ρολ». Αυτά έπρεπε να κάνω, να παίξω καλά τα «πικ εν ρολ». Στην αυριανή προπόνηση πιστεύω ότι θα εστιάσουμε στον αγώνα της Τετάρτης».
Για τους προσωπικούς του στόχους με τη νέα του ομάδα είπε:
«Έχω πολλούς στόχους. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με στόχους και αυτό μου ταιριάζει. Με την παρουσία μου εδώ θέλω να βοηθάω την ομάδα να νικά, να γίνω ο παίκτης-κλειδί, στον αμυντικό τομέα, στα ριμπάουντς, και να σκοράρω. Απλά θέλω να νικάω».
Και το μήνυμα του στου οπαδούς της ομάδας είναι:
«Σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε εδώ, είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στον Ολυμπιακό, δε θα σας απογοητεύσω».
Δείτε το video.
www.olympiacos24.gr/

«Να τα γνωρίζει αυτά η ΚΕΔ!»

«Να τα γνωρίζει αυτά η ΚΕΔ!»

14/1/2012 
ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣΟ εκ των αντιπροέδρων του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα με τον Λεβαδειακό, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του και την απορία του για τα σφυρίγματα του Δασκαλόπουλου και τα υπερβολικά πολλά φάουλ που καταλόγησε στον Ολυμπιακό, όταν η ομάδα μάλιστα είναι το 60% (!) της κατοχής μπάλας:
«Στο ματς έχουμε 60% κατοχή και τα φάουλ να είναι 14-18, αν είναι δυνατόν μαθηματικά. Ένα γήπεδο σε ένα παιχνίδι χωρίς καμία δυσκολία, ακόμα και το γκολ που δεχτήκαμε μετά από ένα λεπτό βάλαμε εμείς άλλο οπότε δεν υπήρχε κανένα θέμα για τους φιλάθλους, γιούχαρε τον διαιτητή. Αυτά για να τα γνωρίζει η ΚΕΔ, επιτέλους ας ξυπνήσουν. Εμείς δεν θέλουμε τίποτε άλλο από το 50-50, το επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά».

www.olympiacos24.gr/

Ο Μανιάτης ψηφίζει …Ντιόγκο!

Ο Μανιάτης ψηφίζει …Ντιόγκο!

14/1/2012 

ΝΤΙΟΓΚΟ ΜΑΝΙΑΤΗΣΟ Γιάννης Μανιάτης πρόσθεσε άλλη μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του και μετά το τέλος του ματς, εμφανίστηκε…αλτρουιστής: «Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα όχι τι κάνω εγώ στον αγώνα. Το θετικό είναι ότι κερδίσαμε, αν και δυσκολευτήκαμε να σκοράρουμε. Ωστόσο, πετύχαμε τρία γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ήταν πολύ σημαντικά τα δύο γκολ στα τελευταία λεπτά γιατί μπαίνεις με άλλη ψυχολογία στα αποδυτήρια. Ο Λεβαδειακός είναι πολύ καλή ομάδα και μπορεί να πετύχει τον στόχο της σωτηρίας».
Για το αν υπάρχει ή όχι άγχος στα τελευταία ματς του Ολυμπιακού, ο Μανιάτης υποστήριξε: «Ναι, υπάρχει λίγο άγχος το τελευταίο διάστημα και θα πρέπει να μπαίνουμε μέσα δυνατά και να καθαρίζουμε όσο γίνεται πιο νωρίς τα παιχνίδια».
Ο Μανιάτης κλήθηκε επίσης να σχολιάσει την επιστροφή Ιμπαγάσα και… Ντιόγκο: «Έκανε δύο ασίστ και πήραμε το παιχνίδι. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης και θα μας βοηθήσει για την συνέχεια. Δίνεις την μπάλα στον Ιμπαγάσα και ξέρεις πως θα κάνει μια ενέργεια και μια ασίστ και θα κερδίσουμε το παιχνίδι.
Ο Ντιόγκο προσπαθεί στις προπονήσεις και πιστεύω πως θα μας βοηθήσει στην συνέχεια».

www.olympiacos24.gr/

«Θα βρει την θέση του ο Ντιόγκο»!

«Θα βρει την θέση του ο Ντιόγκο»!

14/1/2012 

ΝΤΙΟΓΚΟΟ Ντιόγκο ήταν το νέο πρόσωπο του Ολυμπιακού, αναφορικά με την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο Βραζιλιάνος στράικερ επέστρεψε σε αποστολή του Ολυμπιακού μετά απο σχεδόν 1,5 χρόνο και μοιραία τα μάτια ήταν στραμμένα πάνω του.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε όχι όμως όχι μόνο του εμπιστεύθηκε μια θέση στην αποστολή, αλλά τον έβαλε και βασικό.
Γι αυτή την επιλογή του μίλησε ο Βάσκος τεχνικός, μετά το τέλος του αγώνα.
«Σίγουρα ήταν δύσκολο για τον Ντιόγκο. Ήταν βασικός στην πρώτη συμμετοχή του σε αποστολή του Ολυμπιακού, μετά την επιστροφή του απο την Βραζιλία.
Στάθηκε καλά σε γενικές γραμμές και αναμφίβολα μένει να εγκλιματιστεί περισσότερο. Όταν βρει και την θέση του μέσα στην ομάδα, τότε θα μπορέσει να βοηθήσει και αυτός», είπε ο Βαλβέρδε

www.olympiacos24.gr/

Αποχωρούν Χάουαρντ και Λούκας

Αποχωρούν Χάουαρντ και Λούκας

Μετά την απόκτηση των Τζόι Ντόρσι και Έϊσι Λο, οι Ματ Χάουαρντ και Κέιλιν Λούκας θα δουν την πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό.
Ματ Χάουαρντ και Κέιλιν Λούκας αποχωρούν από τον Ολυμπιακό, μετά το διπλό μεταγραφικό χτύπημα της ομάδας του Πειραιά, που απέκτησε τους Τζόι Ντόρσι και Έϊσι Λο.
Μάλιστα, ο Ντόρσι αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά το Σάββατο (14/1) κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο του Πρωταθλήματος.

Ο Χάουαρντ ήταν αναμενόμενο να αποτελέσει παρελθόν μετά την απόκτηση του Τζόι Ντόρσι. Αντίθετα, η άλλη θέση "παιζόταν" μέχρι την τελευταία στιγμή ανάμεσα στους Κέιλιν Λούκας και Μάρκο Κέσελ.

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να αποκτήσει τελικά τον Αλεξάνταρ Ράσιτς (στην περίπτωση αυτή θα αποχωρούσε ο Κέσελ) και κινήθηκε για Αμερικανό γκαρντ, με αποτέλεσμα ο Λούκας να είναι αυτός που θα κουνήσει μαντήλι.

Πάντως, μόνο σίγουρη δεν θεωρείται η παραμονή στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν του Μάρκο Κέσελ, ο οποίος κέρδισε χρόνο, αλλά αν δεν αλλάξει σύντομα αγωνιστικό πρόσωπο τα νέα δεν θα είναι ευχάριστα για τον ίδιο

www.redplanet.gr/

Τεσσάρα οι Νέοι

Τεσσάρα οι Νέοι

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βέργο, οι Νέοι του Ολυμπιακού, επικράτησε με σκορ 4-1 του Λεβαδειακού, για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ20.
Οι παίκτες του Σίνισα Γκόγκιτς, ανώτεροι σ' όλη της διάρκεια του παιχνιδιού, επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους και πανηγύρισαν στο τέλος, δίκαια, το θετικό αποτέλεσμα.
Τον χορό των τερμάτων άνοιξε στο 19' ο Διαμαντάκος, με εύστοχη εκτέλεση πέλαντι, που κέρδισε ο Παιδάκης.

Οι φιλοξενούμενοι, όμως, αντέδρασαν και στο 39' έφεραν το ματς στα ίσα. Η χαρά τους δεν κράτησε πολύ, καθώς στο 6 λεπτά αργότερα ο Λυκογιάννης έκανε την σέντρα και ο Παιδάκης με ωραίο πλασέ έδωσε εκ νέου προβάδισμα στον Θρύλο.

Στο 84' ο Βέργος έγραψε το 3-1, ενώ ο ίδιος παίκτης ένα λεπτό αργότερα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ολυμπιακός: Μπάμποβιτς, Γκίνο, Δημακάκος, Ρουγκάλας, Σούλης, Σταμογιάννος, Κοτσαρίδης, Γκόγκιτς, Παιδάκης, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος.

www.redplanet.gr/

Πάντελιτς: "Με έσωσε ο Θεός"

Πάντελιτς: "Με έσωσε ο Θεός"

Με λεπτομέρειες αναφέρθηκε στον τραυματισμό του στο ματς με τον Θρασύβουλο, ο Μάρκο Πάντελιτς, ο οποίος όπως τόνισε γλίτωσε από τα χειρότερα.
Ο Σέρβος στράικερ του Ολυμπιακού, παραχώρησε δηλώσεις στην εφημερίδα "Sport Novosti", υποστηρίζοντας πως ο Θεός τον έσωσε από τα χειρότερα.
"Ήμουν σε θέση να πετύχω το 4-0 και ο αμυντικός του Θρασύβουλου το μόνο που μπορούσε να κάνει για να με σταματήσει ήταν να με ανατρέψει. Έπεσε και με τα δυο πόδια πάνω στο γόνατο μου, το οποίο άνοιξε σχεδόν 15 ίντσες.

Έσκισε το μυ, που άνοιξε πιο γρήγορα και από ότι προλαβαίνει κανείς να ανοιγοκλείσει το στόμα του", είπε αρχικά ο Πάντελιτς και συμπλήρωσε: "Προσπάθησα με τα χέρια μου να κλείσω την πληγή, οι συμπαίκτες μου δεν ήθελαν να δουν το σκηνικό και έτρεξε μια ιατρική ομάδα για να με βοηθήσει.

Είχαν μαζευτεί πολλοί πάνω από το κεφάλι μου, αλλά ευτυχώς αποδείχθηκαν τα πράγματα καλύτερα τα πράγματα από όσο νόμιζα. Με έσωσε ο Θεός από τα χειρότερα.

Για να κλείσει η πληγή χρειάστηκαν 9 ράμματα, τα οποία θα τα έχω για μια εβδομάδα, και τότε θα αρχίσω να γυμνάζομαι, αλλά προσεκτικά".

www.redplanet.gr/

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 90-60

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 90-60

"Στον Περαία το λιμάνι είναι βαθύ" και ο Ολυμπιακός "κέρασε" με μια 30άρα τον ανήμπορο να αντιδράσει ΠΑΟΚ, κερδίζοντάς τον με 90-60 για την 14η αγωνιστική της Α1. Κορυφαίοι Πρίντεζης, Άντις και "Γκέτσε". Θετικό το ντεμπούτο του Ντόρσι.
Με τον Γιώργο Πρίντεζη να πραγματοποιεί ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση και άξιους συμπαραστάτες τους Άντιτς και Γκετσεβίτσιους, ο Θρύλος δεν δυσκολεύτηκε να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΟΚ, ρίχνοντας μια ξεγυρισμένη "τριαντάρα" και τελειώνοντας το ματς με 90-60. Πολύ καλή άμυνα από το 10ο λεπτό και μετά από τους "ερυθρόλευκους". Θετικό το ντεμπούτο του Ντόρσι.
Ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι μουδιασμένος και βρέθηκε να χάνει με 12-7 στα πρώτα λεπτά. Οι "ερυθρόλευκοι απάντησαν με ένα 8-0 σερί και έκαναν το 15-12. Ο Θρύλος έπαιζε τραγική άμυνα με ένα από τα γνωστά του "νεκρά" διαστήματα έδωσε την ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να τελειώσει το α' δεκάλεπτο όντας μπροστά στο σκορ με 23-20.

"Έδεσε" την άμυνα

Ωστόσο, φαίνεται ότι το παρολίγον πάθημα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ηλυσιακό, έγινε μάθημα για τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ξεκίνησε το β' δεκάλεπτο με τους Πρίντεζη, Γκετσεβίτσιους, Σλούκα, Χάινς και Πελεκάνο με σαφείς προσανατολισμούς να "τρέξει" το παιχνίδι στον αιφνιδιασμό. Και η έμπνευσή του πέτυχε.

Ο Ολυμπιακός με ένα σερί 15-2 μετέτρεψε το 20-25 σε 35-27 περνώντας μπροστά στο σκορ με μια αξιόλογη διαφορά, την οποία και κράτησε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων. Ο ΠΑΟΚ γύρισε την άμυνα του σε ζώνη "2-3", με αποτέλεσμα να δώσει ακόμα ένα λόγο στον Ολυμπιακό να επιλέξει το γρήγορο παιχνίδι. Οι "ερυθρόλευκοι με επιμέρους σκορ δεκαλέπτου 25-13 πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ στο 45-36 υπέρ τους.

Ντεμπούτο Ντόρσι

Στην επανάληψη, ο κόσμος του Ολυμπιακού που βρέθηκε στο φαληρικό στάδιο (περίπου 1500 φίλαθλοι) παρακολούθησαν την πρώτη συμμετοχή του Τζόι Ντόρσι με τα "ερυθρόλευκα". Ο "Ντούντα" ξεκίνησε το γ' δεκάλεοπτο με τον νέο Αμερικάνο σέντερ και τους Σπανούλη, Άντιτς, Μάντζαρη και Παπανικολάου. Ο 28χρονος παίκτης έδειξε σε καλή κατάσταση και έδωσε μάχες μέσα στις δύο ρακέτες (τέλειωσε με 6 ριμπάουντ). Ο Ολυμπιακός συνέχισε ακόμα πιο δυνατά στην άμυνα, αφού δέχθηκε σε όλο το δεκάλεπτο μόλις 9 πόντους. Μάλιστα, στην επίθεση σκόραρε 22 και τέλειωσε την περίοδο με τη μεγαλύτερη διαφορά έως εκείνη τη στιγμή, στο +22 (67-45).

Το τελευταίο δεκάλεπτο ήταν καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα. Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ένα σερί 6-0, όμως εκεί ανέλαβε ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους και ψαλίδισε κάθε ελπίδα των φιλοξενούμενων. Ο Λιθουανός πέτυχε 8 μαζεμένους πόντους με 2 τρίποντα και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό σε όλη τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου, ενώ ο Πέρο Άντιτς με 7 συνεχόμενους πόντους στο τέλος διαμόρφωσε το τελικό 90-60 για τον Θρύλο.

Τα δεκάλεπτα: 20-23, 45-36, 67-45, 90-60

Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Χάινς 6, Άντιτς 17(1), Σπανούλης 7(1), Ντόρσι 2, Πελεκάνος 2, Γκετσεβίτσιους 14(2), Γλυνιαδάκης 6, Πρίντεζης 19(1), Παπανικολάου 8(1), Μάντζαρης, Σλούκας 7(1), Κατσίβελης 2.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Γκίντενς 2, Στίγκερς 7, Αράπης, Άλεξιτς 4, Ντικούδης 17, Καλαμπόκης 7, Ράιτ 5(1), Γιαννακίδης 7, Καλλές 6, Καλαμπάκας 5(1), Τσακαλέρης.

Αναλυτικά τα στατιστικά των παικτών του Ολυμπιακού:



Τα στατιστικά των παικτών του ΠΑΟΚ:



www.redplanet.gr/

Σκληρή στάση απέναντι στην Nova

Σκληρή στάση απέναντι στην Nova

Η αντίδραση του μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, απέναντι σε ρεπόρτερ της NOVA είναι ενδεικτική του κλίματος που επικρατεί στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο απέναντι στο συνδρομητικό κανάλι.
Στον Ολυμπιακό έχουν φοβερά παράπονα από την συνδρομητική τηλεόραση. Και αυτό είναι απολύτως δικαιολογημένο, αφού η αντιμετώπιση του καναλιού απέναντι στην ομάδα του Πειραιά είναι τις περισσότερες φορές αρνητική ή ακόμα και ύποπτα συκοφαντική. Κάτι που συμβαίνει εδώ και χρόνια.
Στην πλατεία Αλεξάνδρας τα... έχουν πάρει κανονικά με το συνδρομητική τηλεόραση κάτι που φάνηκε καθαρά και στην αντίδραση της "κορυφής" του διοικητικού σχήματος της ΠΑΕ, που δεν είναι άλλος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μόλις ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εισήλθε στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για να παρακολουθήσει το παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Superleague με τον Λεβαδειακό, ένας ρεπόρτερ της Nova τον πλησίασε ζητώντας του να πει δύο λόγια για λογαριασμό του καναλιού.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρνήθηκε ευγενικά, ωστόσο είπε χαρακτηριστικά πως "δεν θα κάνουμε ποτέ πια δηλώσεις στην συνδρομητική τηλεόραση", κάτι που δείχνει καθαρά το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Ο Ολυμπιακός υπέγραψε συμβόλαιο με το συνδρομητικό κανάλι, όντας η μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και η "ναυαρχίδα" του αθλητικού τμήματός της Nova, ωστόσο η αντιμετώπιση που τυγχάνει είναι επιεικώς απαράδεκτη.
 
www.redplanet.gr/

Πώς να βγάλεις έναν… ρέκορντμαν;

Πώς να βγάλεις έναν… ρέκορντμαν;

14/1/2012
Πώς να βγάλεις έναν… ρέκορντμαν;
Την ώρα που το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού αναφέρει ότι η διοίκηση επιμένει να αναζητά τερματοφύλακα, ο Μπάλας Μέγερι δίνει την δική του απάντηση μέσω… ρεκόρ! Ο Ούγγρος γκολκίπερ δέχθηκε τέρμα μετά από εφτά ματς που είχε κρατήσει ανέπαφη την εστία του, στο 65ο λεπτό του αγώνα με τον Λεβαδειακό και με τα 715 αγωνιστικά λεπτά που έφτασε χωρίς να δεχτεί γκολ, πλασαρίστηκε στην έκτη θέση του σχετικού πίνακα όλων των εποχών.

Ο 21χρονος γκολκίπερ είχε ήδη ξεπεράσει τον Νίκο Σαργκάνη πριν την σέντρα του αγώνα με τον Λεβαδειακό καθώς είχε να δεχθεί γκολ 650 λεπτά, ενώ ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είχε 625 από την σεζόν 1980-81.

Τα 715 λεπτά που διατήρησε ανέπαφη την εστία του ο Μέγερι, τον φέρνουν στην 6η θέση της σχετικής λίστας:

Συνοπτικά ο σχετικός πίνακας:

1. Οικονομόπουλος ΠΑΟ 1.088
2. Κωνσταντίνου ΠΑΟ 988
3. Βάντσικ ΠΑΟ 906
4. Βάντσικ ΠΑΟ 873
5. Κωνσταντίνου ΠΑΟ 847
6. Μέγερι Ολυμπιακός 715

Ο Μέγερι βέβαια έχασε με το σημερινό γκολ του Ναπολεόνι την ευκαιρία να διεκδικήσει το απόλυτο σχετικό ρεκόρ καθώς πλέον δεν μπορεί να κυνηγήσει το απόλυτο ερυθρόλευκο ρεκόρ των 812 λεπτών απαραβίαστης εστίας. Αυτό ισχύει από την περίοδο1973-74 με το ρεκόρ να μοιράζεται σε δυο τερματοφύλακες, τους Κελεσίδη-Πουπάκη.

www.sport-fm.gr/

Ολοκληρώθηκε του Καμενί στην Μάλαγα

Ολοκληρώθηκε του Καμενί στην Μάλαγα

14/01/2012
Ολοκληρώθηκε του Καμενί στην Μάλαγα

Τη συμφωνία της με τη Μάλαγα για την πώληση του Κάρλος Καμενί ανακοίνωσε η Εσπανιόλ. Ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας, που είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό συμφώνησε με την ομάδα της Ανδαλουσίας για δυόμισι χρόνια και αποχωρεί από το σύλλογο της Βαρκελώνης μετά από επτάμισι χρόνια.

Το κόστος της μετακίνησης του 27χρονου γκολκίπερ δεν έγινε γνωστό, παρά μόνο πως η Εσπανιόλ θα εισπράξει σημαντικά μπόνους ανάλογα με τις συμμετοχές του και το πόσο ψηλά θα τερματίσει στο πρωτάθλημα η Μάλαγα.

www.sport-fm.gr

Πάει για τέλη καλοκαιριού του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

Πάει για τέλη καλοκαιριού του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα

14/01/2012
Πάει για τέλη καλοκαιριού του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα
Την απόφαση να γίνει παίκτης της Μπαρτσελόνα στο τέλος του καλοκαιριού έχει πάρει ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sport» υποστηρίζει ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Σάντος δεν θέλει να χάσει χρόνο και θέλει σύντομα να συνεργαστεί με τον Μέσι, τον Τσάβι και τα άλλα παιδιά.

Ωστόσο, κάποια πράγματα καθυστερούν την μεταγραφή του διεθνούς στράικερ στους «μπλαουγκράνα». Πρώτα από όλα ο 19χρονος επιθετικός θέλει να κατακτήσει το τρίτο πρωτάθλημα Paulista με τη φανέλα της Σάντος, η οποία καλείται να ξεπεράσει ομάδες όπως η Κορίνθιανς, η Σάο Πάολο, η Παλμέιρας και η Μποταφόγκο.

Επίσης, θέλει να είναι παρών στα 100α γενέθλια της Σάντος και να γιορτάσει μία ακόμη επιτυχία στα μέσα του καλοκαιριού (αρχές Ιουλίου), κατακτώντας το Κόπα Λιμπερταδόρες με τους «Άγιους».

Τέλος, θέλει να διακριθεί με τη Βραζιλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου (είναι προγραμματισμένοι από τις 25 Ιουλίου μέχρι τις 11 Αυγούστου). Σημαντικό ρόλο παίζουν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και η αθλητική εταιρεία που ντύνει τον Νεϊμάρ θα συμβάλει την υλοποίηση της μεταγραφής.
www.sport-fm.gr

Μασεράνο: «Το θέμα είναι ποιος το θέλει περισσότερο»

Μασεράνο: «Το θέμα είναι ποιος το θέλει περισσότερο»

14/01/2012
Μασεράνο: «Το θέμα είναι ποιος το θέλει περισσότερο»
Κάποια μέρα η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταφέρει να κερδίσει την Μπαρτσελόνα, όπως δήλωσε ο Χαβιέ Μασεράνο στον ισπανικό Τύπο. Ο Αργεντινός χαφ τόνισε ότι η «βασίλισσα» διαθέτει εξαιρετικό σύνολο, όμως όλα εξαρτώνται από την επιθυμία των δύο ομάδων να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα.

«Έχει σπουδαίο σύνολο και οι παίκτες της είναι αποφασισμένοι για όλα, δε πρόκειται να χάσουν έτσι εύκολα. Κάποια μέρα θα χάσουμε από τη Ρεάλ. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν είναι η αγωνιστική φόρμα που μετράει, αλλά το ποιος θα παλέψει περισσότερο, αυτός κερδίζει», ανέφερε αρχικά ο διεθνής ποδοσφαιριστής και πρόσθεσε:

«Τα ματς αυτά καθηλώνουν ολόκληρο τον πλανήτη, οι φίλαθλοι ζούνε για αυτά τα παιχνίδια. Πάντως πριν τη Ρεάλ είναι η Μπέτις, εκεί πρέπει να συγκεντρωθούμε αρχικά».

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες για το Κύπελλο Ισπανίας ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν οριστεί στις 18 και τις 25 Ιανουαρίου.
www.sport-fm.gr

Μουρίνιο: «Προτεραιότητα το πρωτάθλημα»

Μουρίνιο: «Προτεραιότητα το πρωτάθλημα»

14/01/2012
Μουρίνιο: «Προτεραιότητα το πρωτάθλημα»
Προτεραιότητα για τη Ρεάλ Μαδρίτης αποτελεί ο αποψινός αγώνας με τη Μαγιόρκα για το πρωτάθλημα και όχι εκείνος με την Μπαρτσελόνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ισπανίας, όπως δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στον ισπανικό Τύπο.

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Μουρίνιο

«Έχουμε τον αγώνα με τη Μαγιόρκα και εσείς μιλάτε για εκδίκηση με την Μπαρτσελόνα», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος τεχνικός και μίλησε για τον Κακά:

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα. Θα είμαστε με τους ίδιους παίκτες από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα της σεζόν. Η μεταγραφική περίοδος είναι ανοιχτή, αλλά δεν ενδιαφερόμαστε για αγορά, πώληση ή παραχώρηση».

Για την κατάσταση του Ντι Μαρία: «Είναι πιθανό να παίξει στο επόμενο ματς με τη Μαγιόρκα. Αν δεν παίξει, δεν θα είναι επειδή δεν αξίζει, αλλά επειδή δεν μπορεί…».

Ερωτηθείς για την αναποτελεσματικότητα του Κριστιάνο Ρονάλντο, απάντησε: «Έχετε στατιστικά στοιχεία από ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων; Έχετε στατιστικά στοιχεία άλλων επιθετικών; Θέλετε να συγκρίνουμε τα συνολικά στατιστικά στοιχεία του Κριστιάνο Ρονάλντο με άλλων ποδοσφαιριστών. Θα καταλάβετε ότι θα πάει για τη “Χρυσή Μπάλα”».
www.sport-fm.gr

Δίνει 30 εκατ. ευρώ για Αζάρ η Τσέλσι!

Δίνει 30 εκατ. ευρώ για Αζάρ η Τσέλσι!

14/01/2012
Δίνει 30 εκατ. ευρώ για Αζάρ η Τσέλσι!
Έτοιμη να κινηθεί για την απόκτηση του Εντέν Αζάρ παρουσιάζεται η Τσέλσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Equipe» υποστηρίζει ότι η αγγλική ομάδα φέρεται διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 30 εκατ. ευρώ για να πάρει τον Βέλγο μεσοεπιθετικό από τη Λιλ.

Ο 21χρονος παίκτης έχει προσελκύσει, επίσης, το ενδιαφέρον των Άρσεναλ, Μπάγερν Μονάχου, Ίντερ, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, οι «μπλε» του Λονδίνου δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν το καθοριστικό βήμα για τη μεταγραφή.

Τη φετινή σεζόν ο διεθνής έχει παίξει σε 27 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 8 γκολ και 10 ασίστ σε 2232 λεπτά συμμετοχής.
www.sport-fm.gr

Έτοιμος για «Άνφιλντ» ο Εβρά

Έτοιμος για «Άνφιλντ» ο Εβρά

14/01/2012
Έτοιμος για «Άνφιλντ» ο Εβρά
Ψυχολογικά έτοιμος για να αγωνιστεί στο «Άνφιλντ» κόντρα στη Λίβερπουλ σε δύο εβδομάδες για το Κύπελλο Αγγλίας είναι ο Πατρίς Εβρά σύμφωνα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επηρεάζεται από το θέμα της τιμωρίας του Λουίς Σουάρες.

Τελευταία φορά στο εν λόγω γήπεδο ο Εβρά είχε έρθει σε σύγκρουση με τον Σουάρες και μετά από καταγγελία του πρώτου, ο Ουρουγουανός επιθετικός τιμωρήθηκε με 8 αγωνιστικές. Οι οπαδοί της Λίβερπουλ φέρονται να ετοιμάζουν «θερμή» υποδοχή στον Εβρά, αλλά ο Σκωτσέζος τεχνικός πιστεύει ότι ο παίκτης του δεν πτοείται από κάτι τέτοιο:

«Μια χαρά είναι ψυχολογικά. Δεν έχω αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσω αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα για εκείνον. Μπορεί να μην έχει τη φυσιογνωμία του Ρίο Φέρντιναντ αλλά είναι ηγέτης και οι παίκτες των σέβονται. Είναι δημοφιλής στα αποδυτήρια και τα πάει καλά με όλους».
www.sport.fm.gr

Φέρντιναντ: «Καθαρή κόκκινη»

Φέρντιναντ: «Καθαρή κόκκινη»

14/01/2012
Φέρντιναντ: «Καθαρή κόκκινη»
Δεν βρίσκει λόγο για αντιπαράθεση ο Ρίο Φέρντιναντ στη φάση της αποβολής του Βινσέντ Κομπανί στο ντέρμπι του Μάντσεστερ. Ο αμυντικός της Σίτι είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα για το μαρκάρισμά του στο Νάνι και οι συζητήσεις στην Αγγλία κρατούν μέχρι τώρα, χωρίς όμως λόγο όπως τονίζει ο Φέρντιναντ.

Ο στόπερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τονίζει ότι οι διαιτητές στο ξεκίνημα της σεζόν περιοδεύουν από σύλλογο σε σύλλογο και εξηγούν τους κανονισμούς στους παίκτες και ειδικά τους κανονισμούς εκείνους που επιβάλλουν την κόκκινη κάρτα. Η νίκη της Γιουνάιτεντ και η αποβολή του Κομπανί σύμφωνα με τον Φέρντιναντ είναι απολύτως δίκαιες και λόγος είναι απλός:

«Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζεται όλη αυτή η κόντρα. Είναι καθαρά γραμμένο στους κανονισμούς και στο λένε οι διαιτητές που έρχονται για σεμινάρια στις ομάδες: ένα τάκλιν με τα δύο πόδια είναι κόκκινη κάρτα. Είναι τόσο απλό. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για διαφωνίες και συζητήσεις. Είναι ξεκάθαρη η φάση».
www.sport-fm.gr

«Σπιρούνι» έστω και με το ζόρι!

«Σπιρούνι» έστω και με το ζόρι!

14/01/2012
«Σπιρούνι» έστω και με το ζόρι!
Αποφασισμένος να κρατήσει τον Ζερμέν Ντεφό στην Τότεναμ είναι ο Χάρι Ρέντναπ που δεν πτοήθηκε ούτε από το αίτημα του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή να επιστρέψουν στον πελάτη του να φέρει πρόταση για να φύγει!

Ο Άγγλος τεχνικός είναι αποφασισμένος να φερθεί στον Ντεφό σαν να έχει απέναντί του τον Μόντριτς, ακόμη κι αν ξέρει ότι τα δεδομένα είναι διαφορετικά από την περίπτωση του Κροάτη μέσου. Ο Μόντριτς είχε ζητήσει το καλοκαίρι να φύγει. Τελικά έμεινε και εκείνος με το ζόρι όμως σε αντίθεση με τον Ντεφό, αποτελεί βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της Τότεναμ.

Ο Άγγλος επιθετικός έχει σκουριάσει στον πάγκο και επιθυμία του δεν είναι να φύγει για καλύτερη ομάδα με περισσότερα χρήματα αλλά, για ομάδα, ακόμη και χειρότερη, που θα του προσφέρει θέση βασικού. Ο Ρέντναπ φυσικά γνωρίζει όλα τα δεδομένα, όμως επιμένει όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι ο παίκτης φέτος τουλάχιστον δεν παραχωρείται αφού η χρονιά είναι μεγάλη και ο πάγκος πρέπει να είναι βαθύς για να συνεχίζει να φαίνεται στην άκρη του τούνελ το τρόπαιο του πρωταθλήματος.
www.sport-fm.gr

Απομακρύνεται ο Μόρισον

Απομακρύνεται ο Μόρισον

14/01/2012
Απομακρύνεται ο Μόρισον
Όλο και πιο μακριά από το «Ολντ Τράφορντ» δείχνει ο Ράβελ Μόρισον, μιας και οι συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανανέωση του συμβολαίου του έχουν φτάσει σε αδιέξοδο.

Ο ταλαντούχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» που λογίζεται ως ο καλύτερος της νέας γενιάς της ομάδας αρνήθηκε την πρόταση της Γιουνάιτεντ για νέο συμβόλαιο με 15.000 λίρες την εβδομάδα. Ο Φέργκιουσον που δείχνει επηρεασμένος και από τα εξωαγωνιστικά παραπτώματα του παίκτη ο οποίος έχει προβλήματα με τη δικαιοσύνη και έχει λείψει αναίτια από κάποιες προπονήσεις, άφησε αιχμές για το μάνατζερ του ποδοσφαιριστή:

«Ο ατζέντης του δουλεύει σκληρά για να του βρει ομάδα. Του προσφέραμε συμβόλαιο που αρνήθηκε. Οι απαιτήσεις του είναι εξωφρενικές. Αρνηθήκαμε και μία προσφορά από την Νιούκαστλ».

Ο Μόρισον βρίσκεται για άλλη μία φορά στα πρωτοσέλιδα, αφού φέρεται να έχει κλέψει ένα πανάκριβο ρολόι του Ρίο Φέρντιναντ στα αποδυτήρια της ομάδας. Στο twitter του πάντως διευκρινίζει ότι κατηγορείται άδικα.
www.sport-fm.gr

Ανακοίνωσε Έισι Λο

Ανακοίνωσε Έισι Λο

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του 27χρονου Αμερικανού πρώην γκαρντ της Παρτιζάν, Έισι Λο, μέχρι το τέλος της χρονιάς. (vids)

Ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν, Έισι Λο, είναι ο εκλεκτός του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την ενίσχυση στην περιφερειακή γραμμή του Θρύλου.


Ο 27χρονος (25/1/85) γεννήθηκε στο Ντάλλας του Τέξας και ήταν το αστέρι της ομάδας του κολεγίου του κατά την τετραετία (2003-07) που παρέμεινε στο Texas A&M. Τελείωσε με 18,1 πόντους στην "σίνιορ" σεζόν του. Το 2007 επιλέχθηκε στο νούμερο 11 του ντραφτ από τους Ατλάντα Χοκς, όπου αγωνίστηκε συνολικά σε 116 παιχνίδια. Στην συνέχεια είχε ένα πέρασμα από Ουόριορς, Μπομπκατς, Μπουλς και Γκρίζλις, πριν ξαναγυρίσαει στους Ουόριορς.

Το λοκ άουτ τον έστειλε στην Ευρώπη στην αναζήτηση συμβολαίου, το οποίο του το πρόσφερε η Παρτιζάν. Εκεί έκανε καλές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα έχοντας 12,7 πόντους ανά παιχνίδι. Με την λήξη του λοκ άουτ επέστρεψε στις Ηνωμένες Πολιτίες, όμως δεν κατάφερε να βρει συμβόλαιο στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, ενώ η Παρτιζάν δεν τον ήθελε πια, αφού αποκλείστηκε από την Ευρωλίγκα. Το γεγονός αυτό εκμεταλλεύτηκε ο Ολυμπιακό, που μετά την εμπλοκή στην περίπτωση του Ράσιτς προχώρησε στην απόκτησή του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ συμφώνησε με τον καλαθοσφαιριστή Acie Law ως το τέλος της σεζόν.

Who is Who…

Hμ. Γεν.: 25/1/1985

Τοπ. Γεν.: Ντάλας, Τέξας

Θέση: Γκαρντ

Ύψος: 1.91

Πρ. Ομάδες: Texas A&M (2003-07), Atlanta Hawks (2007-09), GS Warriors – Charlotte Bobcats – Chicago Bulls (2009-10), Memphis Grizzlies – GS Warriors (2010-11), Partizan (2011).

Διακρίσεις: Νούμερο 11 επιλογή στο ντραφτ του 2007 από τους Ατλάντα Χοκς".

Τα στατιστικά του Λο:





www.redplanet.gr

Τα είπε όλα ο πρόεδρος του Θρασύβουλου!

Τα είπε όλα ο πρόεδρος του Θρασύβουλου!

Ο Σωτήρης Μασούρης "άδειασε" τον παίκτη της ομάδας του, Νίκο Βασιλείου, υπογραμμίζοντας πως το θέμα θεωρείται λήξαν.

Την δική του άποψη για την καταγγελία του Νίκου Βασιλείου ότι δέχθηκε επίθεση στο "Καραϊσκάκης" στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο πρόεδρος του Θρασύβουλου, Σωτήρης Μασούρης.


Ο "ισχυρός" άνδρας της ομάδας της Φυλής, τόνισε πως "ό,τι συμβαίνει θα πρέπει να επιλύεται με διασυλλογικό τρόπο κι όχι με δημοσιεύματα και δημιουργία εντυπώσεων" και πως το θέμα θεωρείται λήξαν.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μασούρης είπε στο "Sentra 103,3":

Για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε: "Είχαμε ακρόαση Θεού... Πριν από λίγο δια χειρός ιατρών πήραμε το εξιτήριο από το νοσοκομείο και θα ακολουθήσουμε την αποθεραπεία και Θεού θέλοντος να επιστρέψουμε στα καθήκοντά μας και στην εργασία μας. Από το προηγούμενο Σάββατο ήμουν στο νοσοκομείο ενισχυμένης θεραπείας και δεν είχα επαφή με τον έξω κόσμο, είστε το πρώτο τηλέφωνο που μιλάω".

Για τον Νίκο Βασιλείου: "Πριν λίγο μου το είπαν. Ο Βασιλείου είναι σημαία της ομάδας, από τα 14 του, από Γ' τοπικό κι έφτασε να παίζει στα μεγάλα σαλόνια και το ήθος του το γνωρίζουν όλοι κι αναφέρονται σ' έναν αδαμάντινο χαρακτήρα και πολύ καλό παιδί κι αθλητή".

Για το τι ακριβώς έγινε: "Έχει πολύ λίγη σημασία. Ούτε ξέρω τι έγινε. Επικοινώνησα μαζί του και θεωρώ ότι τα θέματα αυτά επιλύονται με διαφορετικό τρόπο".

Για το τι του είπε ο Βασιλείου στην επικοινωνία που είχαν: "Μου είπε ότι έγινε μια ψιλοένταση και γνωρίζετε ότι γίνονται διάφορα μικροπεριστατικά σε ποδοσφαιρικά γήπεδα. Περισσότερα δεν μπορώ να πω".

Για τις σχέσεις του με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη: "Ζήτησα βοήθεια από τον κ. Μαρινάκη και το σωματείο του πέρυσι που μπήκα στο χώρο του ποδοσφαίρου και με βοήθησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γιατί δεν πρέπει να υπερτονίζουμε σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία μόνο τα όσα κακά συμβαίνουν. Ό,τι συμβαίνει θα πρέπει να επιλύεται με διασυλλογικό τρόπο κι όχι με δημοσιεύματα και δημιουργία προβλήματα μεγαλύτερα απ' αυτά που επιλύονται".

Για το αν θεωρεί το θέμα λήξαν: "Σε καμιά των περιπτώσεων. Κι αναλαμβάνω εξ ολοκλήρου την ευθύνη ανεξάρτητα αν μπορούσα ή δεν μπορούσα να εκτελώ τα καθήκοντά μου, λόγω υγείας. Ανεξάρτητα απ' όλα είμαι ξεκάθαρος κι απέναντι σε όλα τα σωματεία και στον Ολυμπιακό το λαοφιλέστερο, που αυτή τη στιγμή λειτουργεί κι από τα στοιχεία που βλέπουμε και δίνονται με τον πιο υγιή τρόπο, θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με περισσότερο σεβασμό κι όχι με επιπόλαιο τρόπο που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στον χαρακτήρα που διαμορφώνουμε ως σύλλογος".

Για το αν επικοινώνησε με κάποιον από τον Ολυμπιακό: "Έχω άριστες σχέσεις με την ομάδα. Αν είχε γίνει το οτιδήποτε, φανταστείτε ότι πέρυσι είχα τρεις παίκτες δανεικούς από τον Ολυμπιακό και φέτος θέλαμε να προχωρήσουμε σε άλλου είδους συνεργασία. Σε βάθος με νέους ποδοσφαιριστές κι όχι μόνο με τον Ολυμπιακό και με άλλες ομάδες που έχουν δυνατότητες κι έχουν αναφορά σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο τις οποίες εμείς δεν έχουμε".

Για τον τρόπο που προσεγγίζει το ποδόσφαιρο: "Κάνουμε προσπάθεια κι επενδύουμε στον ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Με απόλυτη ευλάβεια υπηρετούμε το ποδόσφαιρο. Είμαι ένα χρόνο στον χώρο κι όποιος έρχεται στη Φυλή του παρέχουμε ό,τι μπορούμε για να αποδώσει καλύτερα κι ο φίλαθλος να έχει την καλύτερη φιλοξενία. Ολοι απολαμβάνουν την αθλητική φιλοξενία και το πλαίσιο αθλητικού πολιτισμού.

Αυτός είναι ο στόχος μας κι αν δεν μπορέσω μ' όλα αυτά που αντιμετωπίζω και ήταν ένας από τους λόγους που μπήκα και στο νοσοκομείο, αν δεν τα καταφέρω θα θέσω την παραίτησή μου στη διάθεση των μετόχων. Μπήκα για να δώσω κάποια πράγματα που στην χώρα μας δεν υπάρχουν κι αναφέρομαι στο έλλειμμα του αθλητισμού πολιτισμού και στην χροιά ακόμα του επεισοδίου αυτού που αναφέρεται το δημοσίευμα.

Αλλά έτσι δεν πάμε μπροστά, πρέπει να είμαστε πιο ειλικρινείς κι όταν θέλουμε να αλλάξουμε πράγματα να γυρίζουμε να τα βλέπουμε και να εξαντλούμε τα όρια επικοινωνίας και των δυνατοτήτων που μας επιτρέπονται για να είμαστε πραγματιστές και ουσιαστικοί".

Για το συμβάν: "Δεν μπορεί μετά από 48 ώρες να γίνεται η καταγγελία και να μην έχει καταγγελθεί στον πρόεδρο ή όποιον τον αντικαθιστούσε και να βγαίνει αυτό το δημοσίευμα. Κι από έναν ποδοσφαιριστή του ήθους του Νίκου Βασιλείου. Εγώ δεν μπαίνω στη διαδικασία να αντιδικήσω μειώσω η να αυξήσω.

Η προσέγγιση η δική μου είναι εντελώς διαφορετική, αν δεν ξεχωρίζουμε τα μείζονα από τα ελάσσονα ασχολούμαστε με τα πίτουρα και μας τρων οι κότες. Και το θεωρώ πολύ πίτουρο αυτό που συμβαίνει κι αδικεί την όλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας και που κάποιοι δεν αντιλαμβάνονται και ζουν σε κόσμους προπολεμικούς.

Για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν και με οποιαδήποτε άλλη ομάδα συνέβαινε το ίδιο θα έκανα, όχι μόνο με τον Ολυμπιακό. Θα το δείτε οπουδήποτε κι αν έχω πάει. Στο ποδόσφαιρο ακούς πολλά. Η αύρα που βγάζει κάποιος και που μπορεί αυτό να δημιουργήθηκε και γιατί εγώ έλειπα και βγήκα τώρα γιατί το θεωρώ κορυφαίο για την φυσιογνωμία των χαρακτηριστικών της ομάδας.

Δεν θα είχαμε φτάσει σ' αυτό το σημείο αν το επιλύαμε με τον δικό μου τρόπο. Ο Ν. Βασιλείου παρασύρθηκε από κάποιους ανθρώπους που δεν έχουν επαφή με το τι ακριβώς γίνεται ή δεν έχουν αντιληφθεί τον τρόπο που ενεργούμε για να βελτιωθούμε".

Για τα όσα γίνονται κατά καιρούς στα γήπεδα: "Δεν έχετε πάει στα γήπεδα; Ας μην υποκρινόμαστε. Ψιλές στα αποδυτήρια δεν έχετε δει να πέφτουν; Εκτός κι αν εγώ έχω άλλου είδους παραστάσεις. Δεν είπα ότι δεν πρέπει να μην το λέμε και δεν ξέρω ποια είναι η έκτασή του, αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίζεται διαφορετικά.

Δηλαδή πώς να το αντιμετωπίζαμε; Αν ενημερωνόταν για παράδειγμα ο πρόεδρος ή όποιος τον αναπληρώνει θα μπορούσαμε να το επιλύσουμε το θέμα διαφορετικά και να δώσουμε λύση ουσιαστική ή να δημιουργήσουμε εικόνα κι άλλου είδους παραστάσεις που εξυπηρετούν άλλου είδους συμφέροντα;

Επειδή δεν έχω μιλήσει, πήρα τηλέφωνο τον Νίκο, θα βρεθώ μαζί του γιατί δεν έχει φύγει η αποστολή θα επικοινωνήσω με τον ομόλογό μου και θα διαπιστώσω ποιες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα κι αν έχει συμβεί και δεν πιστεύω ότι θα υπάρχει κανένα άλλο πρόβλημα".

www.redplanet.gr

Ντεμπούτο Ντόρσι με ΠΑΟΚ

Ντεμπούτο Ντόρσι με ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ το απόγευμα του Σαββάτου (14/1, 17:00, ΝΕΤ, RedPlanet.gr). Τι δήλωσαν Αγγέλου και Κατσίβελης. Ντεμπούτο Ντόρσι.

Ο νέος σέντερ του Ολυμπιακού, Τζόι Ντόρσι, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον ΠΑΟΚ.


Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς άφησε εκτός αποστολής τους Ματ Χάουαρντ, Κέιλιν Λούκας, Μάρκο Κέσελ, αλλά και τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Λάζαρο Παπαδόπουλο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Αγγέλου, δήλωσε: "Μετά το άσχημο πρώτο ημίχρονο με τον Ηλυσιακό, παραμονές της πρεμιέρας του Τοπ-16, πρέπει να κάνουμε ένα παιχνίδι με συγκέντρωση και αμυντική προσήλωση, στοιχεία απαραίτητα για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ. Ο ΠΑΟΚ είναι σε ένα στάδιο προσαρμογής μετά τις αλλαγές στο ρόστερ του και περιμένουμε ένα παιχνίδι που θα εξαρτηθεί η εξέλιξη του από τη δική μας απόδοση".

Από την πλευρά των παικτών μίλησε ο Δημήτρης Κατσίβελης, λέγοντας: "Πιστεύω ότι στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό καταλάβαμε καλά ότι δεν πρέπει να χαλαρώνουμε ούτε λεπτό απέναντι στον οποιοδήποτε αντίπαλο. Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να έχουμε ως οδηγό και απέναντι στον ΠΑΟΚ που είναι σίγουρα πιο δύσκολος αντίπαλος για μας. Θέλουμε να φτάσουμε στη νίκη χωρίς να υπάρξει καμία απώλεια γιατί η συνέχεια είναι πάρα πολύ δύσκολη για μας".

www.redplanet.gr

Επίσημα στην Ορντουσπόρ ο Χαβίτο

Επίσημα στην Ορντουσπόρ ο Χαβίτο

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον εξάμηνο δανεισμό του Φρανθίσκο Χαβίτο στην τουρκική Ορντουσπόρ.

Ο Φρανθίσκο Χαβίτο αποκλείστηκε από την αποστολή του εντός έδρας αγώνα με τον Λεβαδειακό και αργά το βράδυ ανακοινώθηκε ο δανεισμός του στην Ορντουσπόρ μέχρι το τέλος της σεζόν.


Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα που προπονεί ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στον Άρη.

Ο 29άχρονος ποδοσφαιριστής δεν πήρε τις ευκαιρίες που ίσως άξιζε στον Ολυμπιακό, έχοντας μόλις πέντε συμμετοχές (τέσσερις στο Πρωτάθλημα και μία παρουσία στο Κύπελλο) με τη φανέλα της πειραϊκής ομάδας και ένα γκολ κόντρα στη Δόξα Δράμας (μέτρησε και μία ασίστ στο ίδιο ματς).

Ο Χαβίτο αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε στο μεταγραφικό παζάρι (θυμίζουμε πως ο παίκτης είχε "κλείσει" από τον Γενάρη του 2011, αλλά ενσωματώθηκε στην πειραϊκή ομάδα τον Ιούλιο του ίδιου έτους), αλλά ο Ισπανός προπονητής άρχισε τον συμπατριώτη του μόλις δύο φορές στη βασική εντεκάδα (και, μάλιστα, σε θέση δεξιού οπισθοφύλακα), ενώ ο πρώην παίκτης του Άρη δεν δηλώθηκε καν στη λίστα του Champions League.

Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός έχει συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή έως το καλοκαίρι του 2014. Όσο για την Ορντουσπόρ παλεύει για την παραμονή της στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού Πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στη 15η θέση με 19 βαθμούς έπειτα από 19 παιχνίδια.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της παραχώρησης, με τη μορφή δανεισμού για έξι μήνες, του ποδοσφαιριστή Φρανθίσκο Χαβιέ Περάλ Περιάνε (Χαβίτο), στην τουρκική ομάδα Ορντουσπόρ"
www.redplanet.gr

Η αποστολή του Λεβαδειακού

13/01/2012

Με αρκετές απουσίες θα αντιμετωπίσει αύριο (14/01) ο Λεβαδειακός τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League. Η προετοιμασία της ομάδας της Βοιωτίας ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (13/01), με τον Γιώργο Παράσχο να έχει αρκετούς πονοκεφάλους. Στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε ο Μελισσάς, ο οποίος είναι τιμωρημένος, καθώς και οι τραυματίες Τομάς, Κοτίτσας και Μπουντόπουλος. Στην αποστολή του Λεβαδειακού συμπεριλήφθηκαν οι Στρατηλάτης, Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Αλεξίου, Ιωάννου, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Μεντί, Κόρμπος, Ναπολεόνι, Βιάνα, Μαχαίρας, Κοιλιάρας, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Ζουρούδης, Βασιλείου και Πόποβιτς.

www.thrylos.gr

Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ


Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΛΑ 

14/1/2012


Δειτε το αγωνιστικο προγραμμα των ομαδων στην Ερωπη

                                                           



ΑLEX WEB RADIO/TV

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ

O KAIΡΟΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ 

14/1/2012

Δειτε τις καιρικες συνθηκες που θα επικρατουν το Σαββατοκυριακο 14+15/1/2012 για την 17η αγωνιστικη της SUPER LEAGUE












ΑLEX WEB RADIO/TV