ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Μπαρτζώκας: «Παμε για το 2-1 και βλέπουμε...»

Μπαρτζώκας: «Παμε για το 2-1 και βλέπουμε...»

19/04/2014
 
 
Το σύνθημα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα έδωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μέσω της SportDay, και εξήγησε τον λόγο που δεν κατάφερε η ομάδα του να κάνει το διπλό στη Μαδρίτη.
To συναίσθημα της χαρμολύπης στο πρόσωπο του Γιώργου Μπατζώκα μετά τον δεύτερο προημιτελικό με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Από τη μία, η χαμένη ευκαιρία για ισοφάριση από τον Ολυμπιακό και από την άλλη το εμφανές «σημάδι» ανάκαμψης στο δεύτερο ημίχρονο, που δείχνει ουσιαστικά τον δρόμο σε αυτόν και την ομάδα του.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διεκδικήσουν τις όποιες πιθανότητές τους για την πλήρη ανατροπή, αρχικά από τον επόμενο αγώνα στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 49χρονος τεχνικός στη SportDay

Για το πώς βλέπει τη συνέχεια της σειράς και το τι πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να… επιστρέψει:


«Εχω την αίσθηση πως μπορούμε να πάρουμε το παιχνίδι της Δευτέρας. Μόνο αυτό μας νοιάζει τώρα και από εκεί και πέρα να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο. Αν έχουμε την ίδια κυκλοφορία μπάλας με το δεύτερο ημίχρονο και είμαστε το ίδιο δημιουργικοί, όλα είναι πιθανά. Το επιθετικό μας παιχνίδι θα πρέπει να έχει την ίδια φιλοσοφία κόντρα σε μία πολύ καλή άμυνα όπως της Ρεάλ. Το ότι βγάλαμε τόσα ελεύθερα σουτ, συν το ότι πήγαμε αρκετές φορές σωστά την μπάλα κοντά στο καλάθι λέει πολλά. Θα πρέπει να μην επαναλάβουμε τα "νεκρά" διαστήματα όπως αυτό του πρώτου δεκαλέπτου στην άμυνα, παρόλο που έχω την αίσθηση πως η κακή επίδοσή μας, οφείλεται και στην εκνευριστική ευστοχία της Ρεάλ, ακόμα και με παίκτες όπως ο Ρέγες που πέτυχε δύο τρίποντα».

Για τα «μελανά» σημεία του δεύτερου παιχνιδιού:

«Ο τρόπος που ξεκίνησε το παιχνίδι με τη Ρεάλ να ευστοχεί από παντού ήταν για μας πολύ κακός. Πιστεύω πως μόνο ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να σταθεί όρθιος και να μην καταρρεύσει σε μία τόσο δυνατή έδρα. Με μία αλλαγή στην άμυνά μας στο δεύτερο ημίχρονο, είχαμε εξαιρετική τύχη να πάρουμε το παιχνίδι, δυστυχώς όμως χάσαμε δώδεκα βολές και πολλά “ανοικτά” σουτ. Για να κερδίσεις στη Μαδρίτη, είσαι υποχρεωμένος να τα βάλεις. Η προσπάθειά μας ήταν αξιοσημείωτη, χρειαζόταν ένα κλικ παραπάνω στην επίθεση για να κάνουμε το 1-1».

Για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος το γεγονός πως ο Ολυμπιακός έχασε μία... ντουζίνα ελεύθερες βολές, στις οποίες αν ήταν εύστοχος, θα είχε πετύχει τον στόχο του:

«Αν μία ομάδα χάνει βολές, το χειρότερο που έχεις να κάνεις είναι να το επισημαίνεις κάθε μέρα και να δίνεις έμφαση. Δεν κάνει καλό στην ψυχολογία των παικτών αυτό. Εχει σχέση με τους παίκτες που σουτάρουν τις βολές και τι ποσοστό έχουν γενικά, αλλά και την πίεση του αποτελέσματος».

Για τα ευεργετικά αποτελέσματα που θα έχει στην αγωνιστική ωρίμανση των νέων παικτών του αυτή η σειρά:

«Εχουμε επτά καινούργιους παίκτες που δεν έχουν παίξει ποτέ ξανά στην Ευρωλίγκα. Στην πεντάδα μας ξεκινούν νέα παιδιά, ενώ ακόμα και αυτοί που έχουν πάρει δύο τρόπαια, παραμένουν “άγουροι” σε ηλικία. Κομβικός για αυτά τα παιχνίδια και όχι μόνο, ήταν ο τραυματισμός του Λο. Είναι μία πρωτόγνωρη κατάσταση για πολλά μέλη μας. Ξέρω πως δεν θα ακουστεί όμορφα για μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό που το ζητούμενο είναι οι τίτλοι, αλλά το ότι συμμετέχουν αυτοί οι παίκτες σε τέτοια παιχνίδια, τους κάνει μεγάλο καλό».


ALEX WEB RADIO/TV

Επιστρέφει στη Βιγιαρεάλ ο Πέρες

Επιστρέφει στη Βιγιαρεάλ ο Πέρες

19/04/2014
 
 Στη συμφωνία που είχε υπογράψει τον περασμένο Γενάρη ο Ολυμπιακός με τη Βιγιαρεάλ για τη μεταγραφή του Ερνάν Πέρες είχε προβλεφθεί ειδική ρήτρα για ενδεχόμενο τραυματισμό του Παραγουανού εξτρέμ.

Επιστρέφει στη Βιγιαρεάλ ο Πέρες

Ο τραυματισμός του Ερνάν Πέρες τον αφήνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Σύμφωνα με την SportDay, o Ολυμπιακός είχε προβλέψει την τοποθέτηση ειδικής ρήτρας στη συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ, όταν απέκτησε τον Παραγουανό μεσοεπιθετικό τον περασμένο Ιανουάριο.

Αυτό οφείλεται στο ιστορικό που είχε ο διεθνής άσος και έλαβαν στα υπ’ όψιν τους προτού προχωρήσουν στην απόκτησή του. Έτσι ο Πέρες θα επιστρέψει στη Βιγιαρεάλ, όπου θα χειρουργηθεί από τον γιατρό της ομάδας, και εφόσον επανέλθει, τότε οι Πειραιώτες θα έχουν τη δυνατότητα να τον αποκτήσουν εκ νέου.

Πρόκειται για σύνθετη συμφωνία που έκαναν οι πρωταθλητές Ελλάδας με τους Ισπανούς και έρχεται στην επιφάνεια μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Πέρες.



ALEX WEB RADIO/TV

"Δεν καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με αυτούς"

"Δεν καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι με αυτούς"

O Oλυμπιακός απορρίπτει την πρόταση Ανδριανού να καθίσουν στο τραπέζι μαζί με Σαββίδη και Αλαφούζο! "Να πάτε εσείς στον τελικό της Ουγκάντα", τονίζουν χαρακτηριστικά οι Πειραιώτες.
Στον Ολυμπιακό, δεν συζητούν καν το ενδεχόμενο  να "δεχτούν" την πρόσκληση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γ. Ανδριανού, προκειμένου να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι με τους άλλους προέδρους των ΠΑΕ και ιδιαίτερα με τον Ιβάν Σαββίδη και τον Γιάννη Αλαφούζο.

Έκπληκτοι άκουσαν στον Ολυμπιακό ότι η μοναδική αντίδραση της Πολιτείας, αλλά και της ΕΠΟ για τα σημεία και τέρατα της Τούμπας ήταν μια τυπική κοινότυπη δήλωση του Υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανού.

Περιορίστηκε σε πολιτικά ευχολόγια, παρότι στην Τούμπα έγιναν πρωτοφανή περιστατικά στα χρονικά του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γι' αυτό και ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει περίπτωση να αποδεχτεί μια τέτοια πρόσκληση.

"Με ποιους να καθίσουμε μαζί; Με αυτούς που δεν είχαν το θάρρος να ζητήσουν έστω μια συγγνώμη για την ντροπή της Τούμπας; Για αυτούς που δεν είχαν την ευθιξία έστω να καταδικάσουν τα έκτροπα;

Με επαγγελματίες συκοφάντες που για να καλύψουν τις αδυναμίες των ομάδων τους, ρίχνουν λάσπη με το… κιλό στον Ολυμπιακό; Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση", έλεγαν οι Πειραιώτες δείχνοντας ξεκάθαρα τις προθέσεις τους.

"Και σε ποια βάση λοιπόν να γίνει κουβέντα;" ήταν οι πρώτες σκέψεις στο λιμάνι.

Και λίγο νωρίτερα προηγήθηκε η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου ότι τα "επεισόδια ήταν αναπόφευκτα έπειτα από τη συμπεριφορά που είχε δεχθεί ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Δεν ήταν σωστό, αλλά όπως έστρωσες θα κοιμηθείς. Θυμηθείτε τι είχε γίνει και με μας. Στη Ριζούπολη". 

Μίλησε για τη Ριζούπολη όπου οι Πράσινοι είχαν μαζί οπαδούς του, για το ματς που ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε χωρίς καμία διακοπή, χωρίς ούτε μια φάση για να θυμάται κανείς τον διαιτητή (αλήθεια ποιός ήταν;)

Οι ερυθρόλευκοι που ήταν στην Τούμπα δεν τα έχουν με τον κόσμο των Θεσσαλονικιών, αλλά με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. "Αν όλα αυτά είχαν γίνει στο Καραϊσκάκη θα ζητούσαν την βίαιη προσαγωγή της δικής μας διοίκησης για δεκάδες ποινικά αδικήματα. Ποιος δημιούργησε όλο το κλίμα τρομοκρατίας; Ποιος μοίρασε τα βεγγαλικά και τα δακρυγόνα; Ποιος έκανε τις… εξυπνάδες με τα ψάρια στον πάγκο; Ποιος έβαλε τους "φουσκωτούς" στη φυσούνα και τα αποδυτήρια για να χτυπούν και να βρίζουν τους ποδοσφαιριστές;" αναρωτιούνται οι Πειραιώτες.

Και συμπλήρωσαν "αντί η Κυβέρνηση με την ΕΠΟ να αποφασίσουν την απαγόρευση του τελικού και να αναζητήσουν τους πραγματικούς ενόχους για να "χτυπήσουν" στα αλήθεια τη βία, ετοιμάζουν… γιορτή. Τον τελικό κυπέλλου… Ουγκάντας 2014".


ALEX WEB RADIO/TV

Φιλικό με τον Πανιώνιο

Φιλικό με τον Πανιώνιο

19/04/2014

Φιλικό με τον Πανιώνιο

Τη Δευτέρα οι «ερυθρόλευκοι» επανέρχονται στις προπονήσεις μετά το τριήμερο ξεκούρασης από τον Μίτσελ. Τις επόμενες ημέρες, με δεδομένο ότι έχουν ολοκληρωθεί οι επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, το πρόγραμμα θα είναι διαφοροποιημένο.
Επειδή είμαστε ακόμα στον Απρίλιο και οι πρωταθλητές θα κάνουν προπονήσεις έως και τα μέσα Μαΐου περίπου, θα γίνουν προσπάθειες παράλληλα με τις προπονήσεις στο Ρέντη να γίνουν και κάποια φιλικά.
Το πρώτο προγραμματίστηκε για την προσεχή Παρασκευή 25 Απριλίου. Αντίπαλος θα είναι ο Πανιώνιος με την αναμέτρηση να διεξάγεται στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης». Η σέντρα έχει οριστεί για τις 13:00, ενώ θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.


ALEX WEB RADIO/TV

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα αίσχη της Τούμπας

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα αίσχη της Τούμπας

 19/04/2014

Έπεσαν οι μάσκες όλων αυτών που υποτίθεται ότι θέλουν να εξυγιάνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο.
 
 


Σήμερα είδαμε όλοι πώς ονειρεύονται το ποδόσφαιρο οι ¨εξυγιαντές¨ του.
Θέλουν το ποδόσφαιρο των ψαριών, των μπανανών, του ξύλου, της αλητείας των μπράβων, των ρατσιστικών συμπεριφορών, των αστυνομικών που αντί να προστατεύουν, έδερναν τους παίκτες μας, των παρατηρητών που έκλειναν τα μάτια τους, των εισαγγελέων που αδιαφορούσαν προκλητικά μπροστά σε αισχρές και έκνομες συμπεριφορές, της ¨έντιμης¨ διαιτησίας του κ. Μάνταλου και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο πιο διεστραμμένος νους.
Σήμερα, παρακολουθήσαμε το ποδόσφαιρο που οραματίζονταν αυτοί που ντρέπονταν και αηδίαζαν όλο τον χρόνο. Συγχαρητήρια.
Αφιερώνουμε αυτή τη παρωδία, στους κυρίους της ΕΠΟ, στον κύριο Σαββίδη, τον κύριο Αλαφούζο, τον ΣΚΑΙ, τους προκλητικούς σχολιαστές του ΟΤΕ ΤV που ¨διαφήμιζαν¨ την αλητεία και τα έκτροπα και τους λοιπούς ¨αντικειμενικούς¨ δημοσιογράφους που βιάζουν το ποδόσφαιρο καθημερινά.
Απέναντι στο σημερινό σκηνικό της ντροπής, η απάντηση είναι μία και μόνη. Σας αφήνουμε στην μιζέρια σας.
Εμείς, όχι μόνο θα συνεχίσουμε να επενδύουμε ακόμη περισσότερα στην μεγάλη μας αγάπη, τον Ολυμπιακό μας , αλλά με τους παίκτες και τον κόσμο μας, θα σταθούμε απέναντι σε αυτούς που επιχειρούν τον εξευτελισμό του ποδοσφαίρου κερδίζοντας και αυτή την μάχη.
ΥΓ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, που σ’ αυτή την ζούγκλα έδειξαν πόσο επαγγελματίες και παλικάρια είναι.


ALEX WEB RADIO/TV

Μένει ο Μιτσελ και χτίζει τον νέο Ολυμπιακό

Μένει ο Μιτσελ και χτίζει τον νέο Ολυμπιακό

  19/04/2014
 
Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες ο Μίτσελ να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, με τη διοίκηση να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν με βάση την παραμονή του Ισπανού κόουτς. Αποφασισμένος για ενίσχυση ο Μαρινάκης.

Μένει και χτίζει τον νέο Ολυμπιακό

Την παραμονή του στον πάγκο του Ολυμπιακού είχε προαναγγείλει ο Μίτσελ, αν και υπάρχουν αμφιβολίες για αυτό μετά τα όσα έγιναν στην Τούμπα και τις δηλώσεις του Ισπανού πως με τέτοια περιστατικά είναι αδύνατο να υπάρξει πρόοδος για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο 51χρονος προπονητής θα έφευγε… χθες μόνο ερχόταν μία πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήδη έχει ακουστεί το όνομά του για τη Σουόνσι από την Premier League, ενώ από την Ισπανία υπάρχουν πληροφορίες πως εξετάζει την περίπτωσή του η Σεβίλλη.

Ωστόσο, θεωρείται δύσκολο να φύγει από τους Πειραιώτες, από τη στιγμή που και του χρόνου συμμετέχουν στους ομίλους του Champions League και υπάρχει το μεγάλο τουρνουά στις ΗΠΑ, το οποίο έχει ξεχωριστό κύρος.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως οι διοικούντες την ΠΑΕ δεν βλέπουν πιθανό να «σπάσει» το συμβόλαιο των δύο πλευρών που λήγει του χρόνου και αποδεσμεύει φέτος τη μία ή την άλλη πλευρά με μία υψηλή ρήτρα.

Από εκεί και πέρα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρουσιάζεται αποφασισμένος και πεισμωμένος μετά τα όσα έγιναν στον δεύτερο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ για την περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Συγκεκριμένα, αναμένεται να υπάρξουν προσθήκες σε όλες τις γραμμές, με την απόκτηση ποδοσφαιριστών με ηγετικές ικανότητες.

Πρόθεση του ισχυρού άνδρα του συλλόγου είναι ο Ολυμπιακός να παρουσιαστεί το ίδιο ανταγωνιστικό και δυνατός στην Ευρώπη, κατακτώντας παράλληλα ακόμη ένα πρωτάθλημα, το 42ο στην ιστορία του.

Μάλιστα, οι κ.κ. Βρέντζος, Καρεμπέ και Ισά αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τις σχετικές επαφές, ώστε να υπάρξει η αναμενόμενη ενίσχυση και να αποχωρήσουν κάποιοι παίκτες από το υπάρχον ρόστερ.

Μέσα σε αυτές τις επαφές υπάρχουν και περιπτώσεις των δανεικών, που θέλουν να κρατήσουν οι πρωταθλητές Ελλάδας. Ήδη έχουν ξεκινήσει τις προσπάθειες για τον Τζόελ Κάμπελ, με την υπόθεση του Κοσταρικανού άσου της Άρσεναλ να παρουσιάζει αρκετές δυσκολίες.

Συζητήσεις θα υπάρξουν και με την Μονακό για τον Εντινγκά, τον οποίο θέλει ο Μίτσελ και θα γίνει προσπάθεια να τον πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» με λιγότερο από 3 εκατ. ευρώ που προβλέψει η οψιόν που είχαν συμφωνήσει οι δύο σύλλογοι.


ALEX WEB RADIO/TV

Ισόβιος αποκλεισμός για Κατσουράνη, Τζαβέλλα (pic+video)

Ισόβιος αποκλεισμός για Κατσουράνη, Τζαβέλλα (pic+video)

 19/04/2014
Αποφασισμένη η τεχνική Επιτροπή της ΕΠΟ για παραδειγματική τιμωρία της αλητείας. Αναδημοσιεύουμε  δημοσίευμα του έγκυρου και ενημερωμένου soccergreece.blogspot.gr, σύμφωνα με το οποίο η ΕΠΟ είναι αποφασισμένη να τιμωρήσει σκληρά και παραδειγματικά τα πρωτοπαλίκαρα της Τούμπας, Κατσουράνη και Τζαβέλλα, ως εκ των πρωταγωνιστών στα αίσχη της Τούμπας.
Το συγκεκριμένα ρεπορτάζ, έχει ως εξής: «Αποφασισμένη είναι η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία να επιβάλλει κυρώσεις σε κάθε υπεύθυνο γιά τα ντροπιαστικά επεισόδια της Τούμπας. Με βάση το φύλλο αγώνα και τις εκθέσεις των παρατηρητών, ελέγχονται επιστάμενα όλες οι λεπτομέρειες και διαχωρίζονται οι ευθύνες ενός εκάστου αναμεμιγμένου στα γεγονότα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ντροπή της Τούμπας θα έχει άμεσες επιδράσεις και στην Εθνική μας ομάδα, αφού στα επεισόδια αναμίχθηκαν και διεθνείς ποδοσφαιριστές, βασικά στελέχη της αντιπροσωπευτικής μας ομάδας.
Αμέσως μετά το Πάσχα, πρόκειται να συνεδριάσει η Τεχνική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, με επικεφαλής τους συμβούλους κ. κ. Αργύρη Βούλγαρη (πρόεδρο ) και Μάνο Γαβριηλίδη ( αναπληρωτή ) η οποία και θα επιληφθεί σε ό,τι αφορά την εξευτελιστική συμπλοκή μεταξύ των ποδοσφαιριστών Κατσουράνη, Τζαβέλλα και Μανιάτη.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, από το υπάρχουν υλικό (βίντεο του αγώνα) έχει ξεκαθαρίσει ότι υπαίτιος της συμπλοκής είναι ο Κώστας Κατσουράνης, πού απειλείται με ισόβιο αποκλεισμό από την Εθνική ομάδα.
Υποψήφιος γιά ποινή αποικλεισμού είναι και ο Τζαβέλλας, του οποίου οι συμπεριφορές (προκλητικότητα, έφεση συμμετοχής σε επεισόδια κ.α. ) τόσο στον συγκεκριμένο αγώνα, όσο και σε προηγούμενους του πρωταθλήματος, απάδουν του ήθους πού πρέπει να χαρακτηρίζει ποδοσφαιριστές των Εθνικών μας ομάδων».

Δειτε και το video


entasi maniati katsourani 


ALEX WEB RADIO/TV

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Μια απο τα ιδια...Ελεύθεροι οι επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στην Τούμπα

Μια απο τα ιδια...Ελεύθεροι οι επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στην Τούμπα

18/04/2014


Ελεύθεροι οι επτά οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στην Τούμπα

Λοιπον? τι εχετε να πειτε τωρα? Αναβληθιηκε η υποθεση λογω της απουσίας μαρτύρων κατηγορίας και θα δικαστουν εκ νεου, και τα καλοπαιδα αφεθηκαν ελευθερα.
Ουτε προφυλακιστηκε κανεις , ουτε η Αστυνομια που τους συνελαβε ειναι μαρτυρας για τα οσα εκαναν? τοτε γιατι τους συνελαβε αφου δεν εκαναν τιποτε και ταλαιπωρουνται παιδια?Ειναι καποιοι λεει ανηλικοι...σοβαρα τι λες? υπαρχουν και φυλακες ανηλικων ετσι δεν ειναι? να πανε φυλακη και οι γονεις τους που δεν γνωριζαν εκεινη την στιγμη που χουλιγκανιζαν τα...βλασταρια τους.ετσι παει...Η ανοχη η ασυλια και ατιμωρησια ειαναι στον μεγιστο βαθμο για τον μπαοκ στην Θεσσαλονικη.
Ομπρελα προστασιας στηνουν ολοι ειδικα οταν προκειται για επεισοδια με τον Ολυμπιακο, πολιτικοι δινουν εντολες στους Αρχηγους της Αστυνομιας στους Εισαγγελεις και οπου τελος ποαντων χρειαζεται για να προστατευσπουν τους μαου-μαου του Ελληνικου ποδοσφαιρου και σιγουρα για να το κανουν αυτο ολο και καποιο οφελος θα υπαρχει ετσι? ο τσαμπας ...πεθανε εδω και πολλα χρονια αλλωστε...οι πολιτικοι ψηφαλακια, οι αστυνομικοι για γαλονακια οι εισαγγελεις για προαγωγογουλες οι δημοσιογραφοι για χαρτζηλικια και παει λεγοντας.Αυτο ειναι το μπουρδελο Κρατος που ζουμε και στο...κρατος της Θεσσαλονικης οπως οι ιδιοι το ονομαζουν, υπαρχχουν αλλοι νομοι και δεν ισχυουν οι ιδιοι με την υπολοιπη Ελλαδα αποτι φαινεται...απλα και απλι δεν θα τους κανουν τιποτε και η ζωη συνεχιζεται...
 Ιδου τι εγινε λοιπον...
Στην εισαγγελέα Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν σήμερα (17/4) το μεσημέρι οι επτά συλληφθέντες οπαδοί του ΠΑΟΚ για τα χθεσινοβραδινά επεισόδια στον αγώνα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τούμπας.

Τρεις από τους επτά αφέθηκαν ελεύθεροι και παραπέμφθηκαν, για να δικαστούν στο δικαστήριο ανηλίκων.

Στους υπόλοιπους τέσσερις, μεταξύ των οποίων και ο οπαδός που πέταξε ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού, ασκήθηκε ποινική δίωξη για παράβαση του νόμου περί φωτοβολίδων και βεγγαλικών, περί αθλητικής βίας και κατά περίπτωση για διατάραξη κοινής ειρήνης και απόπειρα πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η υπόθεση αναβλήθηκε λόγω της απουσίας μαρτύρων κατηγορίας και θα εκδικαστεί εκ νέου την Τετάρτη 23 Απριλίου, στις 12.00.

 
ALEX WEB RADIO/TV

Σαρώνει και στα social media ο Γιάννης Μώραλης

Σαρώνει και στα social media ο Γιάννης Μώραλης

18/04/2014

Σαρώνει και στα social media ο Γιάννης Μώραλης!

Έντονη παρουσία αναπτύσσει ο Γιάννης Μώραλης σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά έχει προσωπική σελίδα στο Facebook και λογαριασμό στο Twitter, ενώ στο προσωπικό κανάλι που διατηρεί στο YouTube μπορεί κανείς να δει το video του συνδυασμού.

Δείτε εδώ το Facebook
Δείτε εδώ το Twitter
Δείτε εδώ το κανάλι στο Youtube

 Η επισημη σελιδα του συνδυασμου

http://peiraiasnikitis.gr/


ALEX WEB RADIO/TV

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ρέαλ Μαδρίτης

Τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός - Ρέαλ Μαδρίτης

Με ανακοίνωση της η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε την διάθεση των εισιτηρίων για το τρίτο ματς των playoffs κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, που θα γίνει την Δευτέρα (21/4) του Πάσχα (20:00).
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, με επίσημη ανακοίνωση της, γνωστοποίησε την διάθεση των εισιτηρίων για το τρίτο ματς των playoffs της Euroleague κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, ματς το οποίο θα διεξαχθεί την Δευτέρα (21/4) του Πάσχα (20:00).



Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα των Playoffs της Euroleague, OLYMPIACOS BC – REAL MADRID, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα 21 Απριλίου 2014 με ώρα έναρξης 20:00 θα πραγματοποιηθεί ως εξής:


•    Μέσω του  INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από την Μεγάλη Τρίτη 15/04/2014 στις 09.00.

 
•    Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από την Μεγάλη Τρίτη 15/04/2014 στις 09.00 (εορταστικό ωράριο: Μεγάλη Τρίτη – Μεγάλη Πέμπτη 09:00 – 21:00, Μεγάλη Παρασκευή 09:00 – 18:00, Μεγάλο Σάββατο 09:00 – 18:00, Δευτέρα το Πάσχα 09:00 – 19:30)

 
•    Μέσω των καταστημάτων ΓΕΡΜΑΝΟΣ από την Μεγάλη Τρίτη 15/04/2014 (εορταστικό ωράριο: Μεγάλη Τρίτη – Μεγάλη Πέμπτη: 09:00 – 21:00, Μεγάλη Παρασκευή 12:00 – 21:00, Μεγάλο Σάββατο 09:00 – 16:00 – εκτός των καταστημάτων που βρίσκονται στο Mall και κλείνουν στις 20:00)

 
•    Από το Επίσημο Κατάστημα της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Καραολή κ’ Δημητρίου 8, ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ) από την Μεγάλη Τετάρτη 16/04/2014 στις 09:00 (εορταστικό ωράριο: Μεγάλη Τετάρτη και Μεγάλη Πέμπτη 09:00 – 21:00, Μεγάλη Παρασκευή 12:00 – 19:00, Μεγάλο Σάββατο 09:00-18:00 και τέλος Δευτέρα του Πάσχα 12:00 – μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα).

 
•    Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Μεγάλη Τετάρτη 16/04/2014 ως και την Μεγάλη Παρασκευή 18/04/2014 και ώρες 10:00 – 18:00, Δευτέρα του Πάσχα, 21/04/2014 από τις 10:00 μέχρι την ώρα έναρξης του αγώνα ή μέχρι εξαντλήσεως τους. Αν τα εισιτήρια εξαντληθούν νωρίτερα, τότε θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση και τα εκδοτήρια δεν θα λειτουργήσουν.

Κάθε φίλαθλος έχει δικαίωμα αγοράς μέχρι δύο (2) εισιτηρίων με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10, 15, 20, 25, 30 και 40 ευρώ.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600.

Συνεχίζεται και φέτος το πρόγραμμα αγοράς και εκτύπωσης του εισιτηρίου “Print at home”. Με αυτόν τον τρόπο, ο κάθε φίλαθλος μπορεί να εισέρχεται στο γήπεδο χωρίς καμία άλλη διαδικασία, προσκομίζοντας απλά στη θύρα το εισιτήριο που θα έχει τυπώσει ο ίδιος. Έτσι θα αποφεύγεται η ταλαιπωρία της παραλαβής των εισιτηρίων από τα εκδοτήρια, ο συνωστισμός της τελευταίας στιγμής και θα διευκολύνεται η είσοδος των φιλάθλων στο γήπεδο.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον αγώνα με την REAL MADRID της 21/04/2014 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Μεγάλη Παρασκευή 18/04/ 2014, ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

•    Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους

•    Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8


ALEX WEB RADIO/TV

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 82-77

Ρεάλ Μαδρίτης - Ολυμπιακός 82-77

Στα 65'' πριν το τέλος ο Ολυμπιακός μείωσε σε 79-75 με το κρεσέντο του Λοτζέσκι (13π, 4ασ), αλλά οι Πειραιώτες στο τέλος δεν κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ, χάνοντας την ευκαιρία για το break, γνωρίζοντας την ήττα με 82-77 από την Ρεάλ. Οι ερυθρόλευκοι ήταν καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο ματς, αλλά τους κόστισε η κακοδαιμονία με τις χαμένες βολές (15/27-55%). Ξεχώρισαν Σπανούλης (18π) και Πέτγουεϊ (12π), έκαναν την "ζημιά" οι Μπουρούσης (19π, 10ρ) και Ρούντι (15π, 6ρ).

Για το δεύτερο ματς της προημιτελικής σειράς των playoffs της Euroleague ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στην Μαδρίτη με 82-77 και πλέον η Ρεάλ προηγείται με 2-0 νίκες στη σειρά. Οι Πειραιώτες παρουσιάστηκαν καλύτεροι σε σχέση με το πρώτο ματς, όντας βελτιωμένοι στην άμυνα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, κόντραραν στα ίσα τους γηπεδούχους, αλλά τους κόστισε η κακοδαιμονία με τις χαμένες βολές, μία... γάγγραινα που συνεχίζεται στην ομάδα, πετώντας στα σκουπίδια 12 από αυτές (15/27-55%). Οι γηπεδούχοι ξέφυγαν με 41-27 στη δεύτερη περίοδο, οι φιλοξενούμενοι ακολούθως πλησίασαν στο σκορ με 55-52 στο 23' ύστερα από τα "καυτά" τρίποντα του Σπανούλη, ενώ έχασαν την ευκαιρία ώστε να γυρίσουν το ματς και να κάνουν το break στα τελευταία δευτερόλεπτα. Στα 65'' πριν τη λήξη, ύστερα από το επιθετικό κρεσέντο του Λοτζέσκι, οι ερυθρόλευκοι μείωσαν σε 79-75, έφτασαν κοντά στο να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα στην διοργάνωση, αλλά στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω, με τον Ντάνστον να αστοχεί σε προσπάθεια του να μειώσει σε 80-77.



Οι Πειραιώτες υπέπεσαν για ένα ακόμη ματς σε αρκετά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας, έχοντας αρνητικό πρόσημο στον συσχετισμό ασίστ/λάθη (14/16), πήραν την μάχη των ριμπάουντ αυτή την φορά (28-36, με τον Ολυμπιακό να μαζεύει 17 επιθετικά αλλά ελάχιστα αξιοποίησε), ενώ τα ποσοστά τους στην επίθεση δεν ήταν ικανοποιητικά (19/38δ-48%, 8/21τρ-38%, 15/27β-55%). Οι Μαδριλένοι στο ξεκίνημα του αγώνα ήταν εντυπωσιακά εύστοχοι από την περιφέρεια, μετρώντας 9/13 τρίποντα (17/34δ, 11/21τρ, 15/21β) βάζοντας μεγάλα και δύσκολα σουτ στην επίθεση τα οποία τους έδωσαν ψυχολογία, με τον συσχετισμό τους στον τομέα ασίστ/λάθη να είναι θετικός (17/12). Το τρίτο ματς της σειράς θα διεξαχθεί την Δευτέρα του Πάσχα (21/4, 20:00) στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός είχε για πρώτο του σκόρερ στο ματς τον γεμάτο ορμή Σπανούλη που μέτρησε 18 πόντους (2/5δ, 3/7τρ, 5/8β, 5ρ, 2ασ, 4λ), βάζοντας "καυτά" τρίποντα στην τρίτη περίοδο. Εξαιρετική εμφάνιση από τον Πέτγουεϊ, ο οποίος έβγαλε μπόλικη ενέργεια και στις δύο πλευρές του παρκέ (12π, 3ρ, 2κλ), ήταν εξαιρετικός στην τελευταία περίοδο ο "ζεστός" Λοτζέσκι όντας πρωταγωνιστής στην ερυθρόλευκη αντεπίθεση (13π, 4/6δ, 0/3τρ, 5/6β, 4ρ, 4ασ) αν και νωρίτερα έχασε ελεύθερα σουτ, ενώ έδωσε μάχες κάτω από το καλάθι ο Ντάνστον (12π, 9ρ).

Ο Σίμονς, ο οποίος έκανε καλή εμφάνιση στο πρώτο ματς, δεν αγωνίστηκε στο ματς καθώς είχε τραυματισμό στους προσαγωγούς, βοήθησε για όσο αγωνίστηκε ο Κόλινς, με κορυφαία στιγμή το κλέψιμο στον Φερνάντεθ και την ασίστ του στον Πέτγουεϊ που κάρφωσε στον αιφνιδιασμό. Βοήθησε στην επίθεση ο Πρίντεζης στα περίπου 12 λεπτά που έπαιξε (10π, 4/8δ), σε... ρηχά νερά ο Σλούκας (3π, 3ασ), προσέφερε σε άμυνα και δημιουργία ο Μάντζαρης (2π, 4ασ), ενώ από τους Ισπανούς έκαναν την "ζημιά" οι Μπουρούσης (19π, 7/10τρ, 10ρ), Γιουλ (11π, 7ασ) και Ρούντι (15π, 5ρ, 3κλ).


 
Καλό ξεκίνημα, στη συνέχεια του κόστισαν τα χαμένα ριμπάουντ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι έχοντας στην πεντάδα τους Μάντζαρη, Σπανούλη, Παπαπέτρου, Πέτγουεί και Ντάνστον, απέναντι στους Γιουλ, Φερνάντεθ, Ντάρντεν, Μίροτιτς και Μπουρούση, με τους Πειραιώτες να παίρνουν το προβάδισμα στο σκορ με 2-4, ύστερα από μακρινό σουτ του "Παπ". Το ματς είχε αποκτήσει πολύ γρήγορο ρυθμό, με τις δύο ομάδες να παίζουν μπάσκετ πάνω-κάτω και τους ερυθρόλευκους να βγάζουν μπόλικη ενέργεια σε άμυνα και επίθεση, με μπροστάρη τον δραστήριο Πέτγουεϊ. Με τρίποντο του Σπανούλη οι φιλοξενούμενοι πήγαν στο +5 (6-11), έχοντας βρει ρυθμό, αλλά η Ρεάλ κατάφερε να αντιδράσει φέρνοντας το ματς στα ίσα (13-13) στο 5'.Οι Πρωταθλητές Ευρώπης είχαν μπει δυνατά στο ματς, έχοντας πραγματοποιήσει καλό ξεκίνημα, σε αντίθεση με το κακό που είχαν πραγματοποιήσει στον πρώτο προημιτελικό, και θα μπορούσαν να είχαν ξεφύγει στο σκορ αν γλίτωναν και ορισμένα βιαστικά λάθη στο παιχνίδι.

Ο Ντάνστον ύστερα από επιθετικό ριμπάουντ "έγραψε" το 15-15, ενώ ο εξαιρετικός Πρίντεζης νίκησε στο low-post τον Μίροτιτς (18-17). Οι Μαδριλένοι συνέχιζαν να βάζουν δύσκολα μακρινά σουτ, μετρώντας 4/4 τρίποντα στο ματς, όντας μάλιστα υπό πίεση, με τον Μίροτιτς από μακρινή απόσταση να ευστοχεί σε ένα ακόμη σουτ (23-19). Πρίντεζης-Πέτγουεϊ μέτρησαν νωρίς δύο φάουλ και αποχώρησαν, με τον Μπαρτζώκα να βάζει στο "4" τον Ντάνστον και στο "5" τον Σερμαντίνι. Ο Λοτζέσκι μείωσε σε 25-21, αλλά ο Ολυμπιακός έχανε συνεχώς τα ριμπάουντ στην άμυνα, γεγονός το οποίο τιμωρούσαν κάθε φορά οι γηπεδούχοι, με τους Ισπανούς να εκτοξεύουν την διαφορά στο +9 (30-21) με γκολ-φάουλ του Μπουρούση. Στην τελευταία φάση του δεκαλέπτου ο Μάντζαρης έδωσε έξυπνη ασίστ στον Ντάνστον, με το 30-23 να είναι το σκορ της πρώτης περιόδου.

Ασταμάτητος ο Ρέγε, θετικός ο Κόλινς, "καυτοί" από την περιφέρεια οι Ισπανοί

Ο Σλούκας στην δεύτερη περίοδο αντικατέστησε τον κουρασμένο Σπανούλη, ενώ ο Ρέγες με τρίποντο ανέβασε την διαφορά στο +10 (33-23). Η Ρεάλ είχε βελτιωθεί στην άμυνα, με αποτέλεσμα να αναγκάζει τον Ολυμπιακό να μένει με την μπάλα στα χέρια στο τέλος των επιθέσεων. Ο Κόλινς μπήκε για πρώτη φορά στη σειρά, ο Ρέγες συνέχισε να βρίσκει τον στόχο από τα 6.75 μέτρα (36-23), με τους γηπεδούχους να μετρούν 7/10 (!) τρίποντα. Οι Μαδριλένοι έπαιζαν μπάσκετ με αυτοπεποίθηση, με τον Ρέγες να δείχνει ασταμάτητος στην επίθεση, ενώ ο Μεζρί έκοψε εντυπωσιακά τον Σερμαντίνι που πήγε να καρφώσει, με την ομάδα του Λάσο να προηγείται με 38-24 στο 13'. Οι Πρωταθλητές Ευρώπης δυσκολευόντουσαν να σκοράρουν, με τον Κόλινς να δίνει... ανάσα ευστοχώντας με τρίποντο, αλλά με τον ίδιο τρόπο απάντησε και ο Ροντρίγκεθ (41-27), με τους φιλοξενούμενους να μην προλαβαίνουν να σταματήσουν τους Ισπανούς, οι οποίοι κινούνταν με τρομερή ταχύτητα.

Με τα τρίποντα των Πέτγουεϊ και Σλούκα ο Ολυμπιακός μάζεψε λίγο την διαφορά (43-35), ο Ντάνστον έβγαζε άμυνες, αλλά η Ρεάλ ήταν εντυπωσιακά εύστοχη από την περιφέρεια, με τον Ροντρίγκεθ να "γράφει" το 46-35, μετρώντας 9/13 τρίποντα στο ματς. Στη συνέχεια ο μαχητικός Κόλινς έκλεψε το... πορτοφόλι του Ροντρίγκεθ και αμέσως έτρεξε στον αιφνιδιασμό, δίνοντας ασίστ στον Πέτγουεϊ που κάρφωσε με επιβλητικό τρόπο (46-37) μες στα μούτρα του Μπουρούση, πανηγυρίζοντας με ένταση την φάση, εκνευρίζοντας τον Έλληνα σέντερ. Οι διαιτητές στη συνέχεια έδωσαν αντιαθλητικό φάουλ πάνω στον Κόλινς σε άμυνα του στον Ροντρίγκεθ, με τους ρέφερι να υπερβάλουν στην απόφαση τους, όντας επηρεασμένοι από τους θεατρινισμούς του Ρούντι. Ο δραστήριος Πέτγουεϊ με τρίποντο μείωσε σε 49-40, με το παιχνίδι να έχει αποκτήσει αρκετά γρήγορο ρυθμό και τις επιθέσεις να εκτελούνται με ταχύτητα, με το ημίχρονο να βρίσκει τους γηπεδούχους να προηγούνται με 53-44.


 
Τα τρίποντα του Σπανούλη και οι 4/11 βολές στην 3η περίοδο

Ο Ολυμπιακός επανήλθε στο παρκέ με την βασική του πεντάδα, με τον Ντάνστον απ' το low-post να βρίσκει τον δρόμο προς το καλάθι, ενώ ακολούθως ανέλαβε δράση ο "καυτός"  Σπανούλης, ο οποίος με δύο σερί τρίποντα από τα 8.5 μέτρα περίπου μείωσε σε 55-52 στο 23', με τον Ντάνστον να κάνει καλά σκριν στον αρχηγό. Στη συνέχεια, όμως, ανέλαβε δράση ο τρομερός Φερνάντεθ, ο οποίος με δύσκολα σουτ έφερε την Ρεάλ στο +8 (60-52). Οι Πειραιώτες ήταν άστοχοι στις επόμενες προσπάθειες τους, ο Γιουλ έβαλε και τις τρεις βολές, με την Ρεάλ να ξεφεύγει και πάλι στο σκορ φτάνοντας στο +11 (63-52) στο 25'. Η ερυθρόλευκη μάστιγα με τις χαμένες βολές συνεχίστηκε, με τους Πρίντεζη-Ντάνστον να αστοχούν σε τέσσερις σερί βολές.

Ο Πρίντεζης με το περίφημο πεταχτάρι του μείωσε σε 63-54, ο Σπανούλης έχασε βολή (1/2), ο Λοτζέσκι αστόχησε από την περιφέρεια, ενώ ο Γιουλ κάνοντας περίπατο μέσα στην ρακέτα διαμόρφωσε το 67-55. Ο Σπανούλης στο γκολ-φάουλ που κέρδισε έχασε την βολή, με το ποσοστό να έχει πέσει στο 50% (8/16), με τον Μπουρούση να έχει κάνει την "ζημιά" στον Ολυμπιακό, καθώς με τρίποντο έφτασε τους 17 πόντους, ανεβάζοντας την διαφορά στο +13 (70-57) για τους Μαδριλένους. Οι ερυθρόλευκοι συνέχισαν να σπαταλούν βολές (11/20 σύνολο, 4/11 στη 3η περίοδο.), αλλά παράλληλα βελτιώθηκαν στην άμυνα και πήραν τα ριμπάουντ, μειώνοντας σε 70-62 με τον Πρίντεζη, ύστερα από καλή κυκλοφορία της μπάλας, το οποίο και ήταν το σκορ ου αγώνα στο 30'.

Έφτασε στο 79-75 στα 65'' πριν το τέλος, αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή

Ο Ολυμπιακός στην τελευταία περίοδο μπήκε στο ματς με τους Μάντζαρη, Σλούκα, Λοτζέσκι, Πρίντεζη και Σερμαντίνι, με τους Πειραιώτες να σπαταλούν συνεχόμενες επιθέσεις ώστε να ροκανίσουν περισσότερο την διαφορά (72-62), χάνοντας σουτ από την περιφέρεια, υποπίπτοντας και σε λάθη. Ο Σπανούλης αντικατέστησε τον Μάντζαρη και ο Πέτγουεϊ τον Πρίντεζη, με την Ρεάλ να εκμεταλεύεται την αδράνεια των Πειραιωτών, φτάνοντας ξανά στο +12 (74-62) με τον Ντάρντεν. Οι Πειραιώτες για τρία λεπτά ήταν δίχως σκορ στο τέταρτο δεκάλεπτο για τρία λεπτά, μέχρι τη στιγμή που ο Ντάνστον έβαλε μία βολή (1/2), με τους ερυθρόλευκους να παίζουν καλή άμυνα, αλλά να αδυνατούν να σκοράρουν, συνεχίζοντας να ρίχνουν... τούβλα στο καλάθι. Το σκορ στο 35' ήταν 75-63, με τους φιλοξενούμενους να μετρούν μόλις ένα πόντο σε 4.5 λεπτά! Ο Πέτγουεϊ με τρίποντο έδωσε... ανάσα στον Ολυμπιακό (75-66), ο Μίροτιτς απάντησε με γκολ-φάουλ το οποίο και αξιοποίησε, με τους Πειραιώτες να δείχνουν να έχουν ξεμείνει από οξυγόνο, μη έχοντας αντοχές και υπομονή στην επίθεση, κάνοντας βιαστικές επιλογές στο ματς.

Το κακόγουστο αστείο με τις χαμένες βολές συνεχίστηκε αυτή την φορά με τον Λοτζέσκι (1/2β, 13/24 σύνολο), ενώ ο Σπανούλης με ντράιβ σημείωσε το πρώτο δίποντο για τους Πρωταθλητές Ευρώπης στην τέταρτη περίοδο. Ακολούθως ο Λοτζέσκι στον αιφνιδιασμό μείωσε σε 78-71 στα 2'06'' πριν το τέλος της αναμέτρησης, με τον Ολυμπιακό να έχει μία τελευταία ευκαιρία ώστε να παλέψει για τη νίκη. Οι Πειραιώτες στη συνέχεια έβαλαν καλή άμυνα με τον Πέτγουεϊ και αξιοποίησαν τον Λοτζέσκι στο low-post (78-73), με τον Μίροτιτς να πηγαίνει στις βολές βάζοντας τη μία (79-73). Ο "καυτός" Λοτζέσκι έδωσε ξανά λύση στους φιλοξενούμενους ευστοχώντας σε σουτ με ταμπλό, μειώνοντας σε 79-75 στα 65'' πριν τη λήξη. Ο Ντάνστον έκανε φάουλ πάνω στον Ροντρίγκεθ, ο οποίος και πήγε στις βολές στα 47'' πριν το τέλος, βάζοντας τη μία (80-75), αλλά στην επόμενη επίθεση ο Ντάνστον δεν κατάφερε να ευστοχήσει απ' το low-post. Στη συνέχεια χάθηκε χρόνος, άργησε να γίνει φάουλ και όταν έγινε ο Μπουρούσης έβαλε και τις δύο βολές (82-75). Οι Πρωταθλητές Ευρώπης ηττήθηκαν στο τέλος με σκορ 82-77, έχοντας αυτή την φορά την ευκαιρία να κάνει το break αλλά δεν τα κατάφερε.

Τα δεκάλεπτα: 30-23, 53-44, 70-62, 82-77
Ανά δεκάλεπτο: 30-23, 23-21, 17-18, 12-15

Ρεάλ Μαδρίτης (Λάσο): Φερνάντεθ 15 (2), Ρέγιες 8 (2), Ντίεθ, Μίροτιτς 14 (2), Ροντρίγκεθ 11 (2), Ντάρντεν 2, Γιουλ 11 (2), Μπουρούσης 19 (!), Σλότερ 2, Μέχρι.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Πέτγουεϊ 12 (3), Σερμαντίνι, Ντάνστον 12 (9ριμπ), Σπανούλης 18 (3), Παπαπέτρου 4, Σλούκας 3, Κόλινς 3 (1), Πρίντεζης 10, Μάντζαρης 2, Λοτζέσκι 13.

Αναλυτικά τα στατιστικά της Ρεάλ στο ματς:


Αναλυτικά τα στατιστικά του Ολυμπιακού στο ματς:


Τα highlights της αναμέτρησης

 


Highlights: Real Madrid-Olympiacos Piraeus... από Euroleague_Basketball  

 

 

ALEX WEB RADIO/TV

Πρώτη βουτιά για τίτλο


Πρώτη βουτιά για τίτλο

18/04/2014
 
 Την Τρίτη (22/4) θα ξεκινήσουν τα παιχνίδια της δεύτερης φάσης των πλέι οφη της Α1 πόλο, με τα ματς του τίτλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη να ξεχωρίζουν. Την ίδια μέρα και οι θέσεις 3-4.

Πρώτη βουτιά για τίτλο
Την πρώτη βουτιά για τη μάχη του τίτλου ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη θα δώσουν οι δυο ομάδες την ερχόμενη Τρίτη (22/4).

Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 19.00 στην έδρα των «ερυθρόλευκων» σε ματς κεκλεισμένων των θυρών, ποινή για την οποία έχει καταθέσει έφεση ο Ολυμπιακός.

Την ίδια μέρα θα ξεκινήσουν και οι μάχες για τις θέσεις 3-4, με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να μάχονται στις ευρωπαϊκές θέσεις στο Ιλίσιο κολυμβητήριο, σε σειρά αγώνων που κρίνεται στις δύο νίκες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:
Τρίτη, 22/4

Θέσεις 1η – 2η
19.00 (Κολ. Εθν. Πειραιά) Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη
(Σταυρίδης, Αχλαδιώτης)

Θέσεις 3η – 4η
17.00 (Κολ. Ιλίσιο) Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
(Κουρέτας, Κυράνης)

Πέμπτη, 24/4
Θέσεις 1η – 2η
19.30 (Κολ. ΝΟΒ Λαιμός) Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός
(Σταυρόπουλος, Μπιράκης)

Θέσεις 3η – 4η
19.00 (Κολ. Ποσειδώνιο) ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
(Σκαλοχωρίτης, Κατσαρός)

Κυριακή, 27/4
Θέσεις 1η – 2η
17.00 (Κολ. Εθν. Πειραιά) Ολυμπιακός-Βουλιαγμένης
(Μοίραλης, Μπουδραμής)

Δευτέρα, 28/4
Θέσεις 3η – 4η (Αν χρειαστεί)
17.30 (Κολ. Ιλίσιο) Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ

Τρίτη, 29/4
Θέσεις 1η – 2η (Αν χρειαστεί)
20.00 (Κολ. ΝΟΒ, Λαιμός) Βουλιαγμένη-Ολυμπιακός

Τετάρτη, 30/4
Θέσεις 1η – 2η (Αν χρειαστεί)
20.00 (Κολ. Εθν. Πειραιά) Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη

Σημειώνεται ότι στα παιχνίδια για την 3η θέση, η διαδικασία τελειώνει όταν μία ομάδα πετύχει δύο νίκες και για την 1η θέση όταν μία ομάδα πετύχει τρεις νίκες.


ALEX WEB RADIO/TV

Ρεπό μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα

 Ρεπό μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα

18/04/2014
 
 Ρεπό μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα πήραν από τον Μίτσελ οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Ώρα για ξεκούραση
Μετά από όσα έγιναν στο  παιχνίδι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ οι παίκτες του Ολυμπιακού έδωσαν κανονικά το «παρών» στο προπονητήριο του Ρέντη για να προπονηθούν.

Ήταν η τελευταία τους προπόνηση μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα καθώς ο Μίτσελ έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ρεπό για τις ημέρες μέχρι και την Δευτέρα του Πάσχα.

Το πρόγραμμα διήρκεσε περίπου μιάμιση ώρα και περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους έπαιξαν στο ματς της Τούμπας και προπόνηση σε φουλ ρυθμούς για τους υπόλοιπους.

Το βάρος έπεσε στην κυκλοφορία της μπάλας και το πρέσινγκ προς τον αντίπαλο και στη συνέχεια οι παίκτες που ήταν στο γήπεδο χωρίστηκαν σε τρία γκρουπ και έπαιξαν διτεραμτάκια σε μικρό χώρο.

Στο ομαδικό πρόγραμμα δεν συμμετείχε ο Χολέβας και ο Βέργος οι οποίοι έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα το πρωί στις 11:00.


ALEX WEB RADIO/TV

Η ώρα των καταγγελιών

Η ώρα των καταγγελιών

18/04/2014
 
 Ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει έτσι όσα έγιναν στην Τούμπα. Επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης στέλνουν οι «ερυθρόλευκοι», που πιθανώς να προχωρήσουν σε καταγγελία στην UEFA.

Η ώρα των καταγγελιών
Η οργή ξεχειλίζει στις τάξεις του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν στον επαναληπτικό ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Και οι «ερυθρόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους τόσο για να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι, όσο και για να μην επαναληφθούν ποτέ ανάλογες σκηνές στο μέλλον.

Η διοίκηση της ΠΑΕ μετά από συνεργασία του Βαγγέλη Μαρινάκη με τους συνεργάτες του αποφάσισε να στείλει επιστολή διαμαρτυρίας στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, με την οποία ο Ολυμπιακός απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των υπευθύνων και λήψη μέτρων προκειμένου να μην βρεθεί άλλη ομάδα στη θέση των Πειραιωτών. Οι «ερυθρόλευκοι», παράλληλα, στηλιτεύουν τους τρεις εισαγγελείς, τους παρατηρητές του αγώνα, αλλά και την αστυνομία για τη στάση τους κατηγορώντας πως δεν έκαναν τίποτα για να αποτρέψουν τα όσα συνέβησαν και δεν προστάτεψαν την αποστολή.

Παράλληλα, όλα δείχνουν πως θα γίνει-αν δεν έχει ήδη γίνει-επίσημη καταγγελία στην UEFA για την μπανάνα που πέταξαν από την κερκίδα στον Λεάντρο Σαλίνο. Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, που είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα ρατσιστικών επιθέσεων, φημολογείται πως ήδη έχει ζητήσει να της σταλούν βίντεο και φωτογραφίες από τα όσα δυσάρεστα έγιναν στην Τούμπα για να επιληφθεί του θέματος.

Τέλος, στον Ολυμπιακό «βράζουν» και με την ΕΠΟ. Θεωρούν πως ο Γιώργος Σαρρής κοίταζε απαθής τα όσα συνέβησαν, οι παρατηρητές δεν έκαναν το καθήκον τους και ο διαιτητής Μάνταλος δεν έπρεπε να επιτρέψει την ολοκλήρωση του αγώνα υπό τέτοιες συνθήκες.


ALEX WEB RADIO/TV

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Για τα ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ γιατι δεν εκανες ουτε καν μια δηλωση κυριε Μιχαλολιακο?

Για τα ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ γιατι δεν εκανες ουτε καν μια δηλωση κυριε Μιχαλολιακο?


17/04/2014

Πραγματικα δεν ξερω ορισμενες φορες αν ο ανθρωπινος νους ειναι αδαης η αδιαφορος για ολα οσα συμβαινουν γυρω του.
Και αναφερομαι στο προσωπο των ημερων τον απερχομενο Δημαρχο Πειραια Βασιλη Μιχαλολιακο οπου πολυ κουβεντα εχει γινει αν ειναι Ολυμπιακος η βαζελος κλπ.Αυτο βεβαια ειναι αποδεδειγμενο πλεον οτι ειναι βαζελος αλλα δεν ειναι απι της παρουσης το φλεγον θεμα.
Ολοι ειδαμε οσα εγιναν στην Τουμπα και φριξαμε αηδιασαμε αγανακτισαμε, οχι μονο σαν Ολυμπιακοι αλλα γενικωτερα σαν φιλαθλο κοινο.Κανεις υγιης νους δεν μπορει να αποδεχτει αυτα τα αισχη που συνεβησαν και αμαυρωσαν τηνΕλλαδα και τον αθλητισμο της.
Ενας μονο επεινε απαθης και αδιαφορος για αυτα τα αισχη...ο Βασιλης Μιχαλολιακος..
Ουτε σαν Δημαρχος απλα και μονο να βγαλει μια ανακοινωση που να καταδικαζει τα αηδιαστικα γεγονοτα που συνεβησαν στην Τουμπα,ουτε σαν οπαδος του Ολυμπιακου που ισχυριστηεκ καποια στιγμη οτι ειναι....αλλα ακομα και σαν Παναθηναικος η γενικωτερα σαν φιλαθλος ουετα καν αηδιασε και να βγαλει εστω τυποις μια ανακοινωση και να καταδικασει τα γεγονοτα που συνεβησαν.
ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ....ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΝ ΑΝ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.
Ε, ΟΧΙ...ΤΕΤΟΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΥΡΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ.
Οπως δεν νοιαστηκε για πολλους στον Πειραια ετσι δεν νοιαστηκε και για την ομαδα που κανει υπερηφοανο οχι μονο τον Πειραια αλλα ολοκληρη την Ελλαδα και ενχωρια αλλα και στην Ευρωπη.
Τι αλλο θα μπορουσα να κανω απο το να τον μαυρισω στις επερχομενες Δημοτικες εκλογες
οχι οπαδικα αλλα μονο και μονο επειδη ειναι αναισθητος και δεν ενδιαφερεται για την προστασια των αθλητικων ινδαλματων αλλα και του μεγαλυτερου αθλητικου οργανισμου του Πειραια και ολης της Ελλαδας, του πολυπληθεστερου συλογου σε αθλητικα τμηματα στον κοσμο.
Εισαι ααναισθητος και αδιαφορος κυριε Δημαρχε και δεν σεβαστηκες την ψηφο των χιλιαδων Ολυμπιακων αλλα και την ψηφο οσων δεν ειναι Ολυμπιακοι απο την στιγμη που δεν ενδιαφεθηκες καν για την μεγαλη ομαδα του Πειραια και να ζητησεις την παραδειγματικη τιμωρια αυτων που της φερθηκαν τοσο ασχημα και βρωμικα.
Και αυτο για να ξερουμε τι λεμε δεν το εκανες οχι μονο τωρα αλλα ολα τα χρονια επι Δημαρχιας σου στον βρωμικο πολεμο που δχεται ο πιο ενδοξος συλογος της Ελλαδας και του Πειραια.
Το μονο που σε ενοιζε ηταν να φωτογραφιζεσαι και να πηγαινεις στις ερυθρολευκες εκδηλωσεις και να παιρνεις ποντους με το να στεκεσαι απλα και μονο σε πραγματικους αγωνιστες και οχι πουθεναδες σαν εσενα.

Συγχαρητηρια για την αδιαφορια σου....
Να εισαι σιγουρος πως κανεις Ολυμπιακος αλλα και σοφρων πολιτης του Πειραια δεν θα μεινει αδιαφορος στην παγερη αδιαφορια σου.


ALEX WEB RADIO/TV

Ο Ολυμπιακος προβαλει τον Ελληνικο αθλητισμο παγκοσμια και εσεις ξεφτυλιζετε και την Ελλαδα και τον αθλητισμο της

Ο Ολυμπιακος προβαλει τον Ελληνικο αθλητισμο παγκοσμια και εσεις ξεφτυλιζετε και την Ελλαδα και τον αθλητισμο της

17/04/2014

Ετσι και διαβασει καποιος τα σχολια απο τα Διεθνη ΜΜΕ το μονο που θα νοιωσει θα ειναι ντροπη και αηδια .Εγω προσωπικα νοιωθω αηδια αλλα και αγανακτηση απο την αδικια που υφισταται ο Ολυμπιακος.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν ειναι αυτος που κραταει την Ελλαδα και την Εθνικη ομαδα ψηλα στην Παγκοσμια καταταξη η κανω λαθος?
Ιδου και ο συνδεσμος δια του λογου το αληθες 
Εαν δεν σας νοιαζει εσας για τον Ελληνικο αθλητισμο μας νοιαζει εμας...εαν δεν σας νοιαζει για το ποιο ειναι το δικο σας προσωπο στην νΕυρωπη μας νοιαζει εμας,αλλωστε ξερουν ολοι τι εχετε κανει και στις λιγοστες Ευρωπαικες αναμετρησεις σας και τις τιμωριες σας.Τι εχετε προσφερει εσεις στην Ελλαδα απο Ευρωπαικες αναμετρησεις?Δεν συγκρινεται με ολα οσα εχει προσφερεο ο Ολυμπιακος εδω και δεκαετιες.
Ακομη μια φορα κανατε ρεζιλι την Ελλαδα και τον αθλητισμο της  και δεν θα ειναι ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια,γιατι εσεις δεν προκειται να αλλαξετε νοοτροπια ποτε.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΣ.
Δειτε τον αντικτυπο που ειχαν στα Διεθνη ΜΜΕ τα ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Τον γύρο του κόσμου έκανε ο ημιτελικός του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό με τα γραφόμενα στα ξένα ΜΜΕ να είναι άκρως καυστικά.

Αναλυτικά δημοσιεύματα του εξωτερικού

AFP (Γαλλία): «O Ολυμπιακός είναι έξαλλος με τα γεγονότα στον επαναληπτικό κυπέλλου. Ο αγώνας ξεκίνησε με πάνω από μία ώρα καθυστέρηση γιατί οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έβαλαν φωτιά στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας».

Yahoo: «Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός καθυστέρησε να αρχίσει 75 λεπτά εξαιτίας του γιγαντιαίου σύννεφο καπνού από φωτοβολίδες αλλά και ψαριών που πετάχτηκαν στον πάγκο των φιλοξενούμενων. Δεν κάνουμε πλάκα. Το δεύτερο ημίχρονο σημαδεύτηκε από αψιμαχίες μεταξύ των παικτών, ενώ τελείωσε με 15 λεπτά καθυστέρηση».

METRO (Αγγλία): «Καλώς ήρθατε στην κόλαση! Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δημιουργούν εκφοβιστική ατμόσφαιρα για τον Ολυμπιακό. Κυρίες και κύριοι, καλώς ήρθατε στο ελληνικό ποδόσφαιρο».












Businees Insider (Αυστραλία): «Αυτό είναι από τα πιο τρελά πράγματα που έχουμε δει ποτέ σε επαγγελματικό αγώνα ποδοσφαίρου».

SB Nation: «Δαχτυλίδια φωτιάς και νεκρά ψάρια; Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι τρομακτικοί. Τρέξε Ολυμπιακέ τρέξε. Ξέρετε τι είναι τρομακτικό; Η φωτιά. Ξέρετε τι είναι πραγματικά τρομακτικό; Δαχτυλίδια φωτιάς. Ξέρετε τι είναι σούπερ-ντούπερ τρομακτικό; Δαχτυλίδια φωτιάς από ανθρώπους που σε μισούν. Ξέρετε πιο είναι το πιο τρομακτικό; Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ! Μπράβο στους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν τα έκαναν πάνω τους. Τρομακτικό, τσεκ. Κίνδυνος τραυματισμού, τσεκ. Στόχευση αντίπαλης ομάδας, τσεκ. Συγχαρητήρια οπαδοί του ΠΑΟΚ. Είστε αληθινά τρομακτικοί και μην μας πλησιάσετε ποτέ».

Spiegel (Γερμανία): «Οι ταραχές επισκίασαν το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη. Οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν φωτοβολίδες καίγοντας τον πάγκο του Ολυμπιακό. Ο ΠΑΟΚ έχει ήδη προσελκύσει την προσοχή αρνητικά αρκετές φορές στο παρελθόν από τις πράξεις των οπαδών του. Έτσι, μετά από την τιμωρία της UEFA, έπαιξε το καλοκαίρι χωρίς κόσμο στον προκριματικό του Champions League με την Σάλκε».

Sports (Γαλλία): «Το παιχνίδι ξεκίνησε με 75 λεπτά καθυστέρηση μετά τις υπερβολές των οπαδών του ΠΑΟΚ που πέρα από τα παραδοσιακά καπνογόνα έβαλαν και εκατοντάδες ψάρια στον πάγκο του Ολυμπιακού».

Βiobio Chile (Χιλή): «Πετάχτηκαν... αντζούγιες στον πάγκο του Ολυμπιακού. Υπάρχουν και οι δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη που μίλησε για υπέρτατη ταπείνωση και τρομοκρατία».



 ALEX WEB RADIO/TV

Τα πλανα απο την υποδοχη του Βαγγελη Μαρινακη στην αποστολη του Ολυμπιακου ( video)

Τα πλανα απο την υποδοχη του  Βαγγελη Μαρινακη στην αποστολη του Ολυμπιακου 
(video)
  
17/04/2014
 Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα να αδικεισαι και κατεξακολουθησιν και να μην μπορεις να βρεις το δικιο σου πουθενα...ολοι το εχουμε βιωσει στο πετσι μας σε αυτην την χωρα απο αυτο το μπουρδελο Κρατος που μας κυβερνα.
Κατι παρομοιο λοιπον συμβαινει και για τον Ολυμπιακο μας, την ομαδα που προσφερει τοσα στον Ελληνικο αθλητισμο γενικωτερα σε Ελλαδα , Ευρωπη αλλα και παγκοσμιως εδω και δεκαετιες.
 Μονο τις εκφρασεις να δειτε του προεδρου και των παικτων θα αντιληφθειτε ποσο ενοχλημενοι και δυσαρεστημενοι ηταν απο την αδικια που βιωσαν ,γιατι δυστυχως πλεον ο Ολυμπιακος δεν μπορει να βρει το δικιο του πουθενα στον βρωμικο πολεμο που δεχεται απο το κοινο μετωπο εναντιον του ουτε στην Πολιτεια ουτε στους θεσμικους παραγοντες και τα ΜΜΕ ειναι βαζελοκρατουμενα και γραφουν κατα παραγγελιαν και κατεντολην.
Ας  δουμε λοιπον ιδιοις ομασι την αληθεια απο τις εκφρασεις των αδικημενων πρωταγωνιστων, ειναι κατι το οποιο ειναι εμφανες στις εκφρασεις των προσωπων τους.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βρέθηκε τα ξημερώματα το «Ελ. Βενιζέλος» και υποδέχθηκε την ομάδα, που μόλις είχε επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη, μετά το επεισοδιακό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δείτε τα πλάνα.

Το βίντεο της υποδοχής Μαρινάκη στην ομάδα
Μπορεί να μην ακολούθησε την αποστολή του Ολυμπιακού μέχρι τη Θεσσαλονίκη, αλλά ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το «παρών» στα Σπάτα και μίλησε στην ομάδα λίγες ώρες μετά την ήττα-αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και έδειξε πως δεν έχει παράπονο από αυτήν.

Ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε στους παίκτες πως δεν μπορούσε να περιμένει κάτι παραπάνω από αυτούς λόγω των συνθηκών που επικράτησαν στο γήπεδο της Θεσσαλονίκης



ALEX WEB RADIO/TV

Αρχισε ηδη η ψευτικη προεκλογικη προπαγανδα

Αρχισε ηδη η ψευτικη προεκλογικη προπαγανδα

17/04/2014

 

 

Ειδαν οτι φευγει το εδαφος κατω απο τα ποδια τους και χανουν το παιχνιδι , και οτι συνστρατευονται στο πλευρο του Γιαννη Μωραλη ονοματα ηχηρα οπως των δυο πετυχημενων προηγουμενων Δημαρχων Πειραια,Χριστου Αγραπιδη και Ανδρεα Ανδριανοπουλου αλλα και πληθος απο πρωην και νυν Δημοτικους συμβουλους που κατεβαινουν και αυτοι υποψηφιοι με τον συνδυασμο νικης και επιστρατευσαν τα μεγαλα μεσα...την ψευτικη προπαγανδα.

Σημερα βλεπω γραμμενο οτι οι ερυθρολευκοι συνδεσμοι μετατρεπονται σε προεκλογικα κεντρα και οτι η Θυρα 7 αντιδρα σε αυτην την ενεργεια με το γνωστο...ΝΟ POLITICA και αυτο για να δημιουργησουν διχονοια στους συνδεσμους και αντιπαθεια στο προσωπο του Βαγγελη Μαρινακη.

Αναφερουν οτι αντιδρουν οι εξης συνδεσμοι

- Θύρα 7 Πειραιά  (Ελευθερίου Βενιζέλου 65 και Γρηγορίου Λαμπράκη, Πειραιάς)
-  Θύρα 7 Καμινίων – Π.Κοκκινιάς – Ρέντη, (Αγίου Ελευθερίου 87, Πειραιάς)
- Θύρα 7 Παλαιού Φαλήρου (Νεφέλης 6-8)
- Ερυθρόλευκη Στρατιά Πειραιά (πίσω από το γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης)

 Για να ξεκαθαρισουμε τα πραγματα και να τα βαλουμε στην θεση τους...

1) Το ΝΟ POLITICA ισχυει για μεσα στο Γ.Καραισκακης και οχι εξω απο αυτο...ολοι κατι ψηφιζουν μεσα στο γηπεδο δεν υπαρχουν ουτε πολιτικα πανο η συνθηματα και ολοι ασχολουνται αποκλειστικα και μονο με τον Ολυμπιακο.Αρα δεν υφισταται θεμα ΝΟ POLITICAκαι οτι γραφεται και λεγεται ειναι εκ του πονηρου.

2)Οσον αφορα τους συνδεσμους ...

Ειδατε καποια ανακοινωση αντιδρασης απο κανεναν συνδεσμο που να εκφραζει την δυσαρεσκεια τιυ? οχι βεβαια...και οι συνδεσμοι της Θυρας 7 οταν εχουν κατι να πουν το ανακοινωνουν χωρις φοβο και παθος.Αρα, και αυτο ειναι ψευδες και εκ του πονηρου.Ας μας δειξουν καποια τετοια ανακοινωση αν υπαρχει.

3) Αναφερονται σε συνδεσμους που δυο απο αυτους δεν υπαρχουν

- Θύρα 7 Παλαιού Φαλήρου (Νεφέλης 6-8)

- Ερυθρόλευκη Στρατιά Πειραιά (πίσω από το γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης)

Πως ειναι δυνατον να μην υπαρχουν και να υπαρχουν αντιδρασεις συνδεσμιακες?

Και οι αλλοι δυο δεν εχουν βγαλει ουτε μια ανακοινωση

- Θύρα 7 Πειραιά  (Ελευθερίου Βενιζέλου 65 και Γρηγορίου Λαμπράκη, Πειραιάς)

-  Θύρα 7 Καμινίων – Π.Κοκκινιάς – Ρέντη, (Αγίου Ελευθερίου 87, Πειραιάς)

 Αρα, οτι γραφεται ειναι επισης εκ του πονηρου...

Και τελος...υπαρχει αναφορα οτι την εντολη εδωσε ο Βαγγελης Μαρινακης...

Ας μας δειξουν καποια δηλωση του που να το επιβεβαιωνει και να ξερουν ολοι πως οι συνδεσμοι μπορει να υποκεινται στον Ολυμπιακο αλλα ντολες δεν δεχονται απο κανεναν και αυτο το γνωριζουν και οι πετρες.

Αρα, και αυτο ειναι εκτου πονηρου.

Πολλα θα ακουσουμε και θα διαβασουμε ολες αυτες τις ημερες της προεκλογικης περιοδου και πρεπει ολοι μας να ειμαστε συσπειρωμενοι αλλα προετοιμασμενοι για ολα αυτα που θα δουμε και θα ακουσουμε.Να ενημερωνεστε απο μεσα που ειναι εμπιστα και εγκυρα και οσον αφορα τον Ολυμπιακο μονο σε επισημες ανακοινωσεις απο την ΠΑΕ και τους συνδεσμους και οσον αφορα τον συνδυασμο του Γιαννη Μωραλη μονο απο τις επισημες ανακοινωσεις του συνδυασμου και των ιδιων των υποψηφιων του.

Ιδου τι γραφτηκε....

Σε προεκλογικά κέντρα του συνδυασμού του Μώραλη μετατρέπει ο Μαρινάκης τους συνδέσμους του ΟΣΦΠ στον Πειραιά!

to-deksi-xeri-tou-marinaki-katebainei-gia-upopsifios-ston-peiraia-

Σε επίσημα προεκλογικά κέντρα του συνδυασμού του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη στον οποίο ως γνωστόν συμμετέχει και ο ίδιος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, αποφάσισε να μετατρέψει τους συνδέσμους του Ολυμπιακού που βρίσκονται εντός του δήμου Πειραιά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης.
Αναστέλλεται η λειτουργία όλων των πειραιώτικων συνδέσμων του ΟΣΦΠ μέχρι τις εκλογές!
Οι χώροι που στεγάζονται οι εν λόγω σύνδεσμοι θα χρησιμοποιούνται πλέον αυστηρά και μόνο για διανομή ψηφοδελτίων του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη
Αντιδράσεις από την ΘΥΡΑ 7 που επικαλείται το NO Politica!
Η κίνηση αυτή του Βαγγέλη Μαρινάκη να ρίξει στην προεκλογική μάχη όλους τους οργανωμένους οπαδούς του Ολυμπιακού στον Πειραιά έχει ήδη προκαλέσει  μεγάλες αντιδράσεις σε όλη την ΘΥΡΑ 7 η οποία έχει ταχθεί εδώ και καιρό κατά της πολιτικοποίησης και κομματοποίησης της ερυθρόλευκης κερκίδας προτάσσοντας ως κεντρικό σύνθημά της το περίφημο No Politica το οποίο και θέτει τον Ολυμπιακό Υπεράνω κάθε πολιτικής προπαγάνδας.
Δεν είναι μάλιστα λίγοι οι οργανωμένοι οπαδοί του πειραιώτικου συλλόγου οι οποίοι είχανε ταχθεί εδώ και πολλές μέρες κατά της υποψηφιότητας του Γιάννη Μώραλη στον Πειραιά θεωρώντας πως με την υποψηφιότητα αυτή η ΘΥΡΑ 7 μετατρέπεται άθελά της σε ένα ιδιότυπο εκλογικό μαντρί του προέδρου.
Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός από την προσεχή Δευτέρα μέχρι την εκλογική μάχη στον Δήμο Πειραιά, αναστέλλεται η λειτουργία όλων των ακόλουθων συνδέσμων του Ολυμπιακού:
- Θύρα 7 Πειραιά  (Ελευθερίου Βενιζέλου 65 και Γρηγορίου Λαμπράκη, Πειραιάς)
-  Θύρα 7 Καμινίων – Π.Κοκκινιάς – Ρέντη, (Αγίου Ελευθερίου 87, Πειραιάς)
- Θύρα 7 Παλαιού Φαλήρου (Νεφέλης 6-8)
- Ερυθρόλευκη Στρατιά Πειραιά (πίσω από το γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης)
Όπως διευκρίνησε ο πρόεδρος της κόκκινης ΠΑΕ από την προσεχή Δευτέρα μέχρι την μεγάλη βραδιά των εκλογών στο Δήμο, όλοι οι παραπάνω σύνδεσμοι θα λειτουργούν αυστηρά και μόνο για τις ανάγκες της προεκλογικής καμπάνιας του ερυθρόλευκου δημοτικού συνδυασμού.
Ειδικότερα, πρόκειται να σταματήσει η πώληση εισητηρίων για αγώνες του Ολυμπιακού καθώς και κάθε είδους αξεσουάρ της ΘΥΡΑΣ 7 από τους συγκεκριμένους συνδέσμους οι οποίοι και θα έχουνε πλέον το δικαίωμα να διανέμουνε αποκλειστικά και μόνο ψηφοδέλτια του κόκκινου δημοτικού συνδυασμού!

ALEX WEB RADIO/TV

Θρύλε μπορείς

Θρύλε μπορείς

17/04/2014
Επέστρεψε από το -19 στον τελικό της Πόλης και από το -17 σε αυτόν του Λονδίνου. Ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει μία ακόμη ανατροπή ξεκινώντας από την… ισοφάριση της σειράς απόψε απέναντι στη Ρεάλ.

Θρύλε, μπορείς!
Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε. Όχι όμως ο Ολυμπιακός…

Μετά την ήττα της Μεγάλης Τρίτης στο «Παλάθιο ντε Ντεπόρτες», ο Ολυμπιακός έχει απόψε (20:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) μία δεύτερη ευκαιρία να σπάσει την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης και να επιστρέψει στην Αθήνα για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Final Four με τους δικούς του όρους και μπροστά στο δικό του κοινό.

Θα είναι δύσκολο, δεδομένου ότι η «βασίλισσα» φέτος είναι αήττητη σε 26 ματς στην έδρα της και συν τοις άλλοις θα απουσιάσει ο εμπύρετος Περπέρογλου. Όμως δεν είναι αδύνατο. Όχι για την ομάδα που κόντρα σε όλα τα προγνωστικά κατέκτησε την Ευρωλίγκα τα δύο προηγούμενα χρόνια.

Θα πρέπει, ωστόσο, να διορθωθούν πολλά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Πρωτίστως χρειάζεται αποφυγή των λαθών, που επέτρεψαν στη «βασίλισσα» να τρέξει στο δικό της τρελό ρυθμό και να πετύχει εύκολα καλάθια. Εν συνεχεία περισσότερη συγκέντρωση στο επιθετικό κομμάτι, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως οι κακές επιθέσεις των «ερυθρόλευκων» βοήθησαν τη Ρεάλ να ξεφύγει. Σαφώς καλύτερη αμυντική συμπεριφορά, όπου απαιτείται προσήλωση στο πλάνο, μεγαλύτερη διάθεση και περισσότερη σκληράδα, έστω κι αν αυτή οδηγεί σε φάουλ. Περισσότερη ψυχραιμία απέναντι στα μεγάλα καλάθια των ή ενίοτε και τις προκλήσεις των αντιπάλων. Και, ασφαλώς, καλύτερο πρόσωπο από αρκετούς παίκτες που υστέρησαν, καθώς με εξαίρεση τους Σπανούλη, Πρίντεζη και Σίμονς, οι υπόλοιποι δεν έφτασαν στα συνήθη επίπεδα απόδοσης.

Στον αντίποδα, η Ρεάλ έχοντας ξορκίσει τα φαντάσματα του Λονδίνου θέλει να φορτώσει τις αποσκευές της για την Αθήνα με δεύτερη νίκη. Η ψυχολογία πλέον είναι με το μέρος της, αλλά γνωρίζει καλά πως τα πάντα μπορούν να γυρίσουν «τούμπα» στο δεύτερο ματς της σειράς. Συν τοις άλλοις, ο Πάμπλο Λάσο βλέπει το rotation του να κονταίνει επικίνδυνα, αφού ο Ντοντέι Ντρέιπερ τέθηκε εκτός για το υπόλοιπο της σειράς με κάταγμα στο χέρι, ενώ ο Τζέισι Κάρολ ακόμη δεν είναι 100% έτοιμος για να προσφέρει.

Ο τίτλος του αουτσάιντερ ταιριάζει στον Ολυμπιακό. Καλείται, λοιπόν, και πάλι να επιβεβαιώσει πως είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει. Κι όπως επέστρεψε στον τελικό της Πόλη από το -19 ή όπως από αυτόν του Λονδίνου από το -17, έτσι και τώρα να ανατρέψει το… 0-1 και μαζί τα προγνωστικά που τον θέλουν τελειωμένο.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Γκουερίνο Τσέρεμπουχ (Ιταλία), Τολγκά Σαχίν (Ιταλία) Σάσα Μάριτσιτς (Σερβία).

Στο μεταξύ, στις 22:00 (Novasports 1) η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Γαλατάσαραϊ στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς μετά τη νίκη της με 88-61 τη Μεγάλη Τρίτη. Εκτός πλάνων για τους φιλοξενούμενους είναι ο τραυματίας Κάρλος Αρόγιο.


ALEX WEB RADIO/TV

Eσυ και ο Αλαφουζος με το κοινο μετωπο εναντιον του Ολυμπιακου καταστρεψατε το Ελληνικο ποδοσφαιρο

 Eσυ και ο Αλαφουζος με το κοινο μετωπο εναντιον του Ολυμπιακου καταστρεψατε το Ελληνικο ποδοσφαιρο

 17/04/2014

 

Οριστε...διαβαστε δηλωσεις προεδρου μεγαλης ΠΑΕ υποτιθεται....τους λεει και μπραβο..εγινε ξεφτυλα ολοκληρη η Ελλαδα και αυτος εχει το θρασσος να μας λεει για το καλο του Ελληνικου ποδοσφαιρου. 

AYTO EINAI TO KAΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΥΛΑ?

Τι λεει ρε ο ξεφτυλας? πες και μπραβο στους μαου μαου σου που παρα λιγο να σκοτωσουν τους ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακου.

Εσας ποιος σας πειραξε στο Καραισκακης ρε Χατζημουσια? Οτι ειναι η δευτερη φορα που επιβαλεστε με τρομοκρατια και σφυριχτρα δεν τρεχει τιποτε ετσι? εσυ εκει κανει οτι γουσταρεις επειδη εμεις εδω γιναμε πολιτισμενοι? μολις γινουμε εμεις ξανα μου-μαου θα δει πραγματα που δεν θα τα εχεις δει ποτε Χατζατζαρη του Βορρα...Το αντευχομαι αυτο γιατι δεν θελω να πεσουμε στο επιπεδο σας ξεφτυλες.

Ιδου τι δηλωσε...

Σαββίδης: «Έπρεπε να τιμωρήσουμε τον Ολυμπιακό»

Ως τιμωρία του Ολυμπιακού για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου είδε την πρόκριση του ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης. «Να φέρουμε την κούπα στην Θεσσαλονίκη», πρόσθεσε. Αποκάλυψε τηλεφώνημα στον Μαρινάκη!

Σαββίδης: «Έπρεπε να τιμωρήσουμε τον Ολυμπιακό»
Για την τιμή του ΠΑΟΚ και την... τιμωρία του Ολυμπιακού, προς όφελος του ελληνικού ποδοσφαίρου, αγωνίστηκε ο «δικέφαλος του βορρά» στον ημιτελικό, όπως τόνισε ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο ιδιοκτήτης της ασπρόμαυρης ΠΑΕ αποκάλυψε πως πήρε τηλέφωνο τον Βαγγέλη Μαρινάκη, προκειμένου να τον πείσει να κατέβουν κανονικά οι «ερυθρόλευκοι» στον αγώνα, μετά τα «παρατράγουδα» πριν την έναρξή του.

«Σήμερα είπα στους παίκτες μου ότι δεν είναι ορφανά και πως εγώ θα βρω τρόπο να τους προστατεύσω», πρόσθεσε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό: «Ελπίζω οι οπαδοί μας να μας ακολουθήσουν στην Αθήνα και μαζί τους να φέρουμε την κούπα στην Θεσσαλονίκη».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ:

«Ήμασταν μια ομάδα. Παλέψαμε για την αξιοπρέπεια και την τιμή του ΠΑΟΚ. Ήταν ένας πραγματικός αγώνας. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς που με άκουσαν όταν κατέβηκα στον αγωνιστικό χώρο. Είχα εγγυηθεί ότι όλα θα πάνε καλά, έτσι κι έγινε", είπε αρχικά ο ισχυρός άνδρας του "δικεφάλου. Κατά τη δική μου άποψη, ο Θεός δεν μας γύρισε την πλάτη. Έπρεπε να τιμωρήσουμε τον Ολυμπιακό. Ήταν πολύ σημαντικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλοι βλέπετε τη διαφορά στις συμπεριφορές. Θα ήμουν πιο ευτυχισμένος αν έβλεπα το ματς από τη Θύρα 4. Αναγκάστηκα να κατέβω για να διατηρήσω την ασφάλεια».

Για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό, πρόσθεσε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ όσους ήταν μαζί μας. Ελπίζω να μας ακολουθήσουν στην Αθήνα και μαζί τους να φέρουμε την κούπα στην Θεσσαλονίκη. Σήμερα στο γήπεδο ήρθαν φίλαθλοί μας από την Αυστραλία, την Αμερική, την Βραζιλία, την Ρωσία... Ο ΠΑΟΚ δεν είναι μικρή ομάδα».

Στη συνέχεια αποκάλυψε πως τηλεφώνησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Πήρα τηλέφωνο τον κ. Μαρινάκη και του είπα ότι η αν η ομάδα του δεν βγει να αγωνιστεί, τότε θα φύγουμε εμείς από το πρωτάθλημα. Μας στεναχώρησαν αυτά που έγιναν, αλλά θα βάλουμε τάξη. Σίγουρα δεν ήταν ωραία αυτά που συνέβησαν με τα ψάρια κτλ, δεν ξέρω ίσως να τα έριξαν και οι ίδιοι. Όταν κατέβηκα, πάντως, ήταν καθαρά αν και υπήρχε μία μικρή μυρωδιά».

Και κατέληξε: «Μίλησα με το διευθυντή του Ολυμπιακού και τον ρώτησα: 'Τι παράπονα μπορείτε να έχετε από εμάς; Χτυπήσατε τον προπονητή του Παναθηναϊκού". Για ποια τάξη μιλάμε; Με προσέβαλε το γεγονός ότι στο ματς του Καραϊσκάκη επιτέθηκαν στον Αθανασιάδη. Σήμερα είπα στους παίκτες μου ότι δεν είναι ορφανά και πως εγώ θα βρω τρόπο να τους προστατεύσω. Με στεναχώρησε, επίσης, που είδα συμπαίκτες στην Εθνική να τσακώνονται».

ALEX WEB RADIO/TV