ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Ακούσατε ακούσατε...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάθε λιμάνι και καημός στο δικό μας όλοι!!!
Δε μας έφτανε η κλήση του Τοροσίδη για απολογία,ούτε οι έξι αγωνιστικές στο μπάσκετ και μάλλον ούτε η απόφαση για απαγόρευση της εκδρομής μας στην Ξάνθη....έχουν βγάλει τώρα γλώσσα και οι φίλαθλοι του ΟΦΗ...


Αδερφός γνωστού ποδοσφαιριστή,που το όνομα του δε μπορώ να αναφέρω για ευνόητους λόγους,σήμερα σε τηλεφωνική μας επικοινωνία και κατόπιν της άδειας του για δημοσίευση του άρθρου μου ανέφερε τα εξής....

"Ήμουν στο γήπεδο και έβριζαν τους παίχτες του Ολυμπιακού με τέτοια μανία...ήθελα να βγάλω την μπλούζα μου και να πηδήξω μέσα στο γήπεδο...με αυτά που άκουσα σήμερα τρελάθηκα!Ποιούς βρίζετε ρε;Έχουν πάρει και έχουν αλλάξει και συνθήματα του Ολυμπιακού και τα φωνάζουν εναντίον του και πολλές φορές φώναξαν μέσα στην 4 "Γ.....αι ο Θρύλος και ο Πειραιάς" που τρείς παίχτες της ομάδας είναι ερυθρόλευκοι,θα ήθελα να το μεταφέρεις εσύ γιατί καταλαβαίνεις την θέση μου."

Η συζήτηση μας κράτησε αρκετή ώρα και αυτό που δε καταλαβαίνω από τους "μπεσαλήδες" κρητικούς είναι πως βρίζετε μια ομάδα με τέτοια μανία που σας έχει δώσει δανεικούς τρείς πολυ καλούς και αξιόλογους παίχτες όπως ο κος Σοϊλέδης Α. ο κος Νικλητσίωτης Γ. και για δεύτερη χρονιά ο κος Κατσικογιάννης.Μια και ανέφερθηκαμέ και στον Κατσικογιάννη να σας ενημερώσω ότι το παλικάρι μας είχε τραυματιστεί,δεν έβρισκαν τι είχε και μια αξονική δεν του
έκαναν...αναγκάστηκε να γυρίσει πίσω στο λιμάνι για να διαπιστωθεί ότι είχε κάκωση και χρειαζόταν να μείνει ένα μήνα εκτός,αύριο επιστρέφει στην Κρήτη.

Είστε άξιοι της μοίρας σας...θα έλεγα εκεί εκεί στην Β'Εθνική...αλλά σας δώσαμε παίχτες που μπορεί να δώσουν λίγη αξία στην μη υπαρκτή αξιοπρέπεια σας και ομαδούλα σας...ντροπή...
δεν έχω κάτι άλλο να πω....!!!!!!!!






Παγκαλή Παναγιώτα

Νυχιά του Πάνθηρα

09/10/2010

Νυχιά του Πάνθηρα

Με διαφορετικό πρόσωπο παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερό του παιχνίδι στο τουρνουά «Τ.Κουταλιανός» με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από τον Πανιώνιο με 67-65.Οι πράσινοι δεν κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό και γρήγορα βρέθηκαν να κυνηγούν στο σκορ τον Πανιώνιο που στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκε να προηγείται ακόμα και με 12 πόντους (28-16), για να κλείσει το σκορ στο 37-27 της ανάπαυλας.Οι πράσινοι μπήκαν αποφασισμένοι να ανατρέψουν την κατάσταση στην τρίτη περίοδο και χάρη σε ένα σερί 8-0 με διαδοχικούς πόντους του Ντρου Νίκολας και του Αντώνη ΦώτσηΆλεκς Μάριτς έβαλε μπροστά τον Παναθηναϊκό με τη λήξη της περιόδου (48-49). μείωσαν στο δίποντο. Οι Νεοσμυρνιώτες δεν έβρισκαν λύσεις στην επίθεση και με 2/2 βολές ο
Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός έδειχνε ικανός να καθαρίσει το παιχνίδι χτίζοντας κάποιες διαφορές (61-53 στο 36’ και 65-60 1,27” πριν το τέλος), ο Πανιώνιος όμως έβρισκε πάντα τον τρόπο να επιστρέψει και ισοφάρισε σε 65-65 35” πριν τη λήξη. Το τελικό 67-65 διαμόρφωσε με 2/2 βολές ο ΜακΛάουντ.

Τα δεκάλεπτα
: 13-20, 27-37, 49-48, 65-67

Παναθηναϊκός
: Τέπιτς, Μάριτς 7, Περπέρογλου 6, Μπατίστ 6, Φώτσης 7, Σάτο 1, Νίκολας 12, Τσαρτσαρής 6, Διαμαντίδης 10, Βουγιούκας 7, Καλάθης, Καϊμακόγλου 3.

Πανιώνιος
: ΜακΛάουντ 22, Αθανασούλας 6, Γιάνκοβιτς 12, Καββαδάς, Γιαννόπουλος 7, Αθηναίου, Μπατής 6, Ιωάννου 2, Σαρικόπουλος 2, Ελόνου 8, Παραγυιός 2.

Νέα νίκη και 11/11


09/10/2010

Νέα νίκη και 11/11

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εκ νέου του ΠΑΟΚ που παρουσιάστηκε πιο σοβαρός από την Παρασκευή όπως μαρτυρά και το τελικό 80-74.Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου πήραν βαριά την…βαριά ήττα της Παρασκευής και παρουσιάστηκαν σοβαρότεροι και πεισμωμένοι, παλεύοντας για τη νίκη μέχρι το τέλοςΟλυμπιακός (73-72 1’ πριν το τέλος). Η διαφορά ποιότητας όμως ήταν μεγάλη κι έτσι ο πήρε τελικά τη νίκη.
Εκτός δωδεκάδας ξανά ο Μίλος Τεόντοσιτς λόγω τενοντίτιδας καθώς και οι Χαλπερίν, Γλυνιαδάκης και Βασιλόπουλος ενώ ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δημήτρης Κατσίβελης είδε 28 λεπτά στο παρκέ.Η αναμέτρηση διεξήχθη παρουσία των αδελφών
Αγγελόπουλων και μετά τη λήξη ακολούθησε η επίσημη φωτογράφηση της ομάδας. Στους παίκτες δόθηκε ρεπό την Κυριακή και την Τετάρτη αρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις τις ομάδας για το Κύπελλο με τον Πανελλήνιο. 
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-16, 38-35, 55-48, 80-74 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαλουκάς 5, Νεστέροβιτς 8, Σπανούλης 16, Μπουρούσης 8, Κέσελ 6, Μαυροκεφαλίδης 12, Πελεκάνος, Νίλσεν 9, Παπανικολάου 6, Έρτσεγκ 1, Κατσίβελης 9, Γκόρντον. 
ΠΑΟΚ: Γκρέι 12, ΜακΓκράθ 16, Δέδας 2, Σιμς 4, Μάρσαλ 10, Αποστολίδης 2, Παπαδόπουλος 18, Καλλές, Γκετσέφσκι 10, Γιαννακίδης.

ΕΤΣΙ...ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ.....

Σαρωτικός και με σερί 10-0…

Σαρωτικός και με σερί 10-0…
8/10/2010
ΤΟ 10/10 ΣΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΣΚΟΡ 83-57, ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΤΟ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ…Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του ΠΑΟΚ στο πρώτο από τα δυο φιλικά που θα δώσουν οι δυο ομάδες στο ΣΕΦ. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν από την αρχή ποιος είναι το αφεντικό και μετά το αρχικό 11-0 όλα έγινα πολύ πιο εύκολα με την διαφορά να φτάνει ακόμα και τους 31 πόντους (76-45). Ο Μπουρούσαρος που επέστρεψε στις προπονήσεις την περασμένη Δευτέρα ύστερα από μεγάλη απουσία, αγωνίστηκε κανονικά και ήταν ο πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 24-10, 54-28, 62-41, 83-57

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιβκοβιτς): Παπαλουκάς 9(3), Σπανούλης 7(1), Μπουρούσης 17, Κέσελ 11(3), Μαυροκεφαλίδης 3, Γλυνιαδάκης 4, Νίλσεν 5, Παπανικολάου 2, Έρτσεγκ 5(1), Κατσίβελης 2, Χαλπερίν 7(1), Γκόρντον 11(1)

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Γκρέι, ΜακΓκραθ 8(2),Αράπης, Καλαμπάκας, Δέδας 6(2), Σιμς 8, Αποστολίδης 2, Παπαδόπουλος 19, Καλλές, Γκετσέφσκι 7, Γιαννακίδης

ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΡΕ ΛΑΓΟΚΟΤΕΣ????????????????? (photo+video)


Καλημερα συνγαβροι!!!
Οπως βλεπετε κι εσεις ιδιοις ομασι το θεατρο του παραλογου συνεχιζεται...κατι που δυστυχως δεν θα σταματησει ποτε  και αν θυμαστε το λεω και το ξαναλεω μεσα απο την εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ.

Ισα ίσα πριν το ντέρμπι

Ισα ίσα πριν το ντέρμπι
8/10/2010 19:39:47
1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΚΑΒΑΛΑΣ...Με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών την γλύτωσε ο Παναθηναϊκός για τα επεισόδια των οπαδών του στο παιχνίδι στην Καβάλα. Ισα ίσα δηλαδή για να προλάβει το ντέρμπι τιμωρήθηκε. Μία αγωνιστική την οποία θα εκτίσει στο επόμενο παιχνίδι για την 6η αγωνιστική με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα οι πράσινοι τιμωρήθηκαν και με πρόστιμο 45.000 ευρώ. Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην επιβληθεί πρόστιμο και στον Ολυμπιακό (το συνηθίζουν για κάθε αγωνιστική στην λίγκα είτε υπάρχει λόγος είτε όχι) αφού για συμπεριφορά των οπαδών του (!!!) οι ερυθρόλευκοι δέχθηκαν πρόστιμο 4.000 ευρώ.

Μία αγωνιστική στον Παναθηναϊκό!

Μία αγωνιστική στον Παναθηναϊκό! 

08/10/2010

Μία αγωνιστική στον Παναθηναϊκό!  
 
Χωρίς τον κόσμο του θα δώσει ο Παναθηναϊκός το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το επόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, καθώς η πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας του επέβαλε ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και 45.000 ευρώ πρόστιμο, για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στην Καβάλα την 3η αγωνιστική. "Εκτεταμένα" και όχι "ευρείας κλίμακας" χαρακτηρίστηκαν τα επεισόδια. Κατά πλειοψηφία (2-1) η απόφαση! Ελπίζουν οι "πράσινοι" σε εξαφάνιση της ποινής μέσω έφεσης. Παρά το γεγονός ότι κατά την ακροαματική διαδικασία είχε διαφανεί πως ο Παναθηναϊκός θα την έβγαζε «λάδι», δίνοντας έμφαση στις ευθύνες της αστυνομίας για τα επεισόδια στην Καβάλα πριν και μετά το ματς με την τοπική ομάδα, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν έτσι.
Η πειθαρχική επιτροπή της διοργανώτριας επέβαλλε μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 45.000 ευρώ πρόστιμο στο «τριφύλλι» και «στέλνει» τους «πράσινους» να παίξουν χωρίς κόσμο στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.
Αυτό θα ισχύσει, αν προηγουμένως η ποινή δεν «πέσει» στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, όπου είναι βέβαιο πως θα προσφύγει ο Παναθηναϊκός. Παράλληλα, θα χρειαστεί να κινηθούν τάχιστα, τόσο οι «πράσινοι», όσο και η δευτεροβάθμια επιτροπή, ώστε να εκδικάσουν την υπόθεση και να εκδώσουν απόφαση εντός της επόμενης εβδομάδας.
Να σημειωθεί πως η απόφαση για τον Παναθηναϊκό πάρθηκε κατά πλειοψηφία (2-1) και όχι ομόφωνα, μιας και μειοψήφισε ο Γιώργος Στεφανάκης (μέλος της Επιτροπής), που πρότεινε μονάχα πρόστιμο και όχι ποινή έδρας.
Εξάλλου, σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, τα επεισόδια χαρακτηρίστηκαν εκτεταμένα και όχι μεμονωμένα (που θα ήταν μικρότερη η ποινή) ή ευρείας κλίμακας (που ενδεχομένως να ήταν βαρύτερη).
Ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε βάσει του άρθρου 15 παρ. 4 εδ. α',γ' του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, το οποίο προβλέπει: "Σε περίπτωση δημιουργίας εκτεταμένων επεισοδίων προ, κατά την διάρκεια ή μετά την λήξη του αγώνα, επιβάλλονται οι ακόλουθες ποινές: α) Χρηματική ποινή ύψους 20.000 έως 100.000, εάν τα επεισόδια έγιναν στον εν γένει χώρο του γηπέδου…….. γ) Στις ανωτέρω περιπτώσεις α) και β) και ανάλογα με την βαρύτητα των επεισοδίων, το δικαιοδοτικό όργανο σωρευτικά με την χρηματική ποινή δύναται να επιβάλλει και ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές".
Η ανάλυση της ποινής έχει ως εξής: "α) πειθαρχική ποινή της επίπληξης για την είσοδο φιλάθλων), β) πειθαρχική χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για το άναμμα πυρσών, γ) πειθαρχική χρηματική ποινή 2.000 ευρώ για τις ρίψεις πυρσών, δ) πειθαρχική χρηματική ποινή 1.000 ευρώ για υβριστικό σύνθημα, ε) πειθαρχική χρηματική ποινή 5.000 ευρώ για ρίψεις αντικειμένων και, στ) πειθαρχική χρηματική ποινή 40.000 ευρώ ομοφώνως και την ποινή διεξαγωγής ενός αγώνα χωρίς θεατές, κατά πλειοψηφία, για τα εκτεταμένα επεισόδια. Καθορίζει συνολική πειθαρχική χρηματική ποινή 45.000 ευρώ".

Από την άλλη, ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με ελαφρύ ( ΑΚΟΥ ...ΕΛΑΦΡΥ!!!) πρόστιμο ύψους 4.000 ευρώ, για τα όσα έγιναν στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες.
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης τιμωρήθηκε με μια απλή επίπληξη για τη φραστική επίθεση στον διαιτητή, Μιχάλη Κουκουλάκη, ενώ η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με 2.000 ευρώ για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της Σούπερ Λίγκας για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος:

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ, Σ. Αδαμίδης (Πρόεδρος): Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου της κ. Σ. Αδαμίδη: δύο χιλιάδες ευρώ στην ΠΑΕ ΑΕΚ. Στον κ. Αδαμίδη επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης.

Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δύο χιλιάδες πεντακόσια ευρώ.

Γ) ΠΑΕ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τρεις χιλιάδες ευρώ.

Δ) ΠΑΕ Καβάλα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: δύο χιλιάδες ευρώ.

Ε) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τέσσερις χιλιάδες ευρώ.

ΣΤ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και συνολική χρηματική ποινή σαράντα πέντε χιλιάδες ευρώ.

Ζ) ΠΑΕ Πανσερραϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδες ευρώ.

Η) ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τρεις χιλιάδες ευρώ.

* Η εκδίκαση της υπόθεσης της ΠΑΕ Πανιώνιος αναβλήθηκε για την επόμενη δικάσιμο.

Αποθεώθηκε ο "Φέτφα" στο ντεμπούτο του

Αποθεώθηκε ο "Φέτφα" στο ντεμπούτο του

  08/10/2010

Όσο περνάει ο καιρός όλο και καλύτερα πηγαίνουν τα πράγματα για τον Γιάννη Φετφατζίδη του Ολυμπιακού. Ο μικρός του Θρύλου έχει καθιερωθεί πλέον στους "ερυθρόλευκους" και πάντα έχει χρόνο συμμετοχής στα ματς του πρωταθλήματος από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, είτε ως αλλαγή είτε ως βασικός.

Την Παρασκευή ο αριστεροπόδαρος μέσος του Ολυμπιακού πραγματοποίησε και το ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας στην πρώτη του κιόλας κλήση από τον προπονητή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, Φερνάντο Σάντος.
  Ο"Φέτφα" μπήκε στο 83ο λεπτό της αναμέτρησης με την Λετονία αντί του Νίνη και παρά τα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε πραγματοποίησε δύο με τρεις ενέργειες που έκανε... χαζούς τους Λετονούς. Μάλιστα ο Φετφατζίδης κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οδηγίες του Ερνέστο για το ρεπό...

Οδηγίες του Ερνέστο για το ρεπό...

  08/10/2010

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού το Σαββατοκύριακο θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, αφού ο τεχνικός τους Ερνέστο Βαλβέρδε τους χορήγησε διήμερο ρεπό. Παράλληλα, ο Ισπανός κόουτς συμβούλεψε τους παίκτες του να μην... ξεφύγουν στο ρεπό και να ακολουθήσουν τις οδηγίες που έχουν προμηθευτεί από το τεχνικό τιμ.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός των "ερυθρολεύκων" ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να τηρήσουν τα... κιλά που έχουν και να μην γυρίσουν με παραπάνω βάρος, καθώς κάτι τέτοιο θα δείχνει ότι δεν πρόσεξαν καθόλου και σε καμία περίπτωση δεν ακολούθησαν το πρόγραμμα ατομικής προπόνησης.

Εξάλλου δεν θα πρέπει κανείς να ξεχνάει πως όταν επιστρέψουν οι παίκτες από το ρεπό τους θα ξεκινήσουν την προετοιμασία για την ερχόμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος, εκτός έδρας με την Ξάνθη.

Συγγελίδης: "Έτσι ήρθε το αδιέξοδο"

Συγγελίδης: "Έτσι ήρθε το αδιέξοδο"
08 Οκτωβρίου 2010
O Γιάννης Συγγελίδης "έσπασε" την σιωπή του και μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Ο πρόεδρος, αναφέρθηκε στα τμήματα πόλο και βόλεϊ των ερυθρολεύκων και έδωσε απαντήσεις για το αδιέξοδο στο οποίο έχουν φτάσει οι Πειραιώτες.
Συγγελίδης: "Έτσι ήρθε το αδιέξοδο"
Αναλυτικά η συνέντευξη του στο Sport24.gr:

"Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή και από τις 11 Οκτωβρίου 2008 , όταν ανέλαβα πρόεδρος μετά την παραίτηση του Πέτρου Κόκκαλη» ξεκίνησε ο Γιάννης Συγγελίδης και πρόσθεσε: "Η προώθηση μου στην θέση του προέδρου έγινε ομόφωνα αποδεκτή από τη διοίκηση και τη γενική συνέλευση και παρέλαβα έναν προϋπολογισμό 6 εκατομμυρίων, που αποδείχθηκε υπερτιμημένος. Ομολογώ ότι δεν παρέλαβα χρέη, αλλά ο προϋπολογισμός ήταν πολύ υψηλός για τα δεδομένα της εποχής, γι αυτό και μετά την πρώτη περίοδο άφησε χρέος που το κουβαλάμε ως τώρα, παρά τις γενναίες περικοπές που κάναμε όλα αυτά τα χρόνια"

Για δες ποιος μιλάει… (video)

Για δες ποιος μιλάει… (video)
8/10/2010
Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ…Από εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι μας… Αυτό αναφέρει η λαϊκή ρήση που βρίσκει απόλυτη εφαρμογή στην περίπτωση κάποιων που δυσφόρησαν με τη μείωση της ποινής του Ολυμπιακού από εννέα σε έξι αγωνιστικές και άρχισαν να διαρρέουν ότι κανονικά όχι μόνο θα έπρεπε να παραμείνουν οι εννέα αγωνιστικές αλλά να αφαιρεθούν και οι δύο βαθμοί! Ώπα ρε μάγκες… Να σας κάνουμε και την απονομή μαζί με την κλήρωση του πρωταθλήματος! Άλλωστε δεν είχε και μεγάλη διαφορά η φετινή κλήρωση από μια απονομή στον Παναθηναϊκό…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ?????? Ευρωπαίοι Κάκκος και Κουκουλάκης


Ευρωπαίοι Κάκκος και Κουκουλάκης

Η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ενημέρωσε την ΕΠΟ με έγγραφο της, πως θα χρειαστεί τους Τάσο Κάκκο και Μιχάλη Κουκουλάκη.
Ο μεν Κάκκος κλήθηκε να διαιτητεύσει τον αγώνα του Europa League στις 21 Οκτωβρίου ενώ ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα διευθύνει τον αγώνα μπαράζ μεταξύ της Ιταλία με την Λευκορωσία στις 8/10 στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 2011.


 
 
Ο Δημήτρης Σαραϊδάρης θα είναι ο βοηθός του Τάσου Κάκου μαζί με τον Λεωνίδα Βασιλειάδη και τέταρτο τον Τάσο Σιδηρόπουλο με επιπρόσθετους τους Κουκουλάκη και Τριτσώνη.

Βοηθοί του Μιχάλη Κουκουλάκη θα είναι και πάλι ο Σαραϊδάρης μαζί με τον Δημήτρη Μποζατζίδη και τέταρτο τον Σταύρο Τριτσώνη.

Φουστέρ, το αγαπημένο παιδί του κόουτς



Φουστέρ, το αγαπημένο παιδί του κόουτς

09/10/2010

Φουστέρ, το αγαπημένο παιδί του κόουτς 
Είθισται όλοι οι προπονητές να έχουν κάποιες συμπάθειες. Κάποιους παίκτες που δύσκολα βγαίνουν από το αρχικό σχήμα, αρέσει δεν αρέσει στον κόσμο της ομάδας. Στον Ολυμπιακό του Βαλβέρδε λοιπόν, ο παίκτης αυτός είναι ο Νταβίδ Φουστέρ. Σίγουρα δεν κάνει το «κλικ» στους φίλους της ομάδας που (ενδεχομένως) θα ήθελαν κάποιον άλλον στη θέση του Ισπανού, ωστόσο οι αριθμοί δικαιώνουν τον Βάσκο τεχνικό για την επιλογή του. Σειρά παίρνουν και οι Ζαϊρί, Νέμεθ.

Απαγορεύτηκε η μετακίνηση μας στην Ξάνθη...ΟΡΙΣΤΕ?


'Οχι...δε θα σας περάσει!!!

Ο κύριος Μπιτσαξής αποφάσισε να κάτσουμε καναπέ το Σάββατο 16/10/10 στον αγώνα με την Ξάνθη...για μισό λεπτό...ίδια απόφαση δεν είχαν πάρει και για τον ΠΟΑ για το παιχνίδι στην Κρήτη με τον Εργοτέλη...να θυμηθούμε λίγο τι έγινε...2000 οπαδοί κύριε αντικειμενικέ με πράσινα μπλουζάκια και πανό...μια οργανωμένη κερκίδα απο βαζελάκια!!!
Χαρακτηριστικά το leoforos.gr γράφει "...περίπου 2000 οπαδοί του Παναθηναϊκού στο Παγκρήτιο κράτησαν συμβολικά 13 λεπτά σιγής..." , "...μετά το πέρας των 13 λεπτών το Παγκρήτιο έγινε...Λεωφόρος." ....
Και εσύ θες να μας απογορευσείς τι ακριβώς???
Ας θυμηθούμε λίγο και την ανακοίνωση της ΠΑΕ Δ.Ε.Εργοτέλης
"Η ΠΑΕ Διεθνής Ένωσις Εργοτέλης, μετά την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, καθώς και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου ανακοινώνει ότι στον αγώνα Εργοτέλης-Παναθηναϊκός δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όλες τις θύρες του γηπέδου, σε φιλάθλους ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας που θα φέρουν διακριτικά του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (κασκόλ, μπλούζες, σημαίες- πανό κλπ).
Παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι προκειμένου να αποφύγουν την όλη ταλαιπωρία ελέγχου να προσέρχονται στο γήπεδο τηρώντας τις παραπάνω αποφάσεις και τις οδηγίες των αστυνομικών και των υπευθύνων της security του σταδίου".

Λοιπόν αν κάποιος κάτσει σπίτι του,σίγουρα δε θα είμαστε εμείς...εκτός αν οι "δίκαιες" αποφάσεις του γενικού γραμματέα αθλητισμού ισχύουν μόνο για τον Ολυμπιακό μας...αν την περασμένη
Κυριακή παίζαμε εμείς και η κερκίδα ήταν κατακόκκινη και ανέμιζαν τα πανό μας στο Ηράκλειο...θα μιλούσατε για αλητεία...και θα ζητούσατε και τιμωρία...


Ε Λ
ΟΙΠΟΝ ΟΧΙ...!!!!
ΔΕ
ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ...!!!!

ΥΓ.Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τονίζουν πως ότι έγινε στο Ηράκλειο την περασμένη
Κυριακή,θα πρέπει να συμβεί και στην Ξάνθη.Αναμένουμε για εξελίξεις.

Παγκαλή Παναγιώτα

Τρίποντο με γκολάρα Τοροσίδη



Τρίποντο με γκολάρα Τοροσίδη
Την πρώτη της νίκη στα προκριματικά για το EURO 2012 σημείωσε η Εθνική μα ομάδα κόντρα στην Λετονία με σκορ 1-0 στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Mεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος με ένα εκπληκτικό σουτ στο 58' "εκτέλεσε" τον αντίπαλο τερματοφύλακα, σημειώνοντας ένα εντυπωσιακό γκολ, το οποίο έκρινε και την αναμέτρηση. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού ήταν ο MVP του παιχνιδιού, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση καθ' όλη την διάρκεια του αγώνα, καθώς ήταν δραστήριος, παίρνοντας αρκετές πρωτοβουλίες επιθετικά. Ο "Τόρο" ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα του Φερνάντο Σάντος, μαζί με άλλους δυο παίκτες του Ολυμπιακού, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Κώστα Μήτρογλου. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 83' της αναμέτρησης, ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών, Γιάννης Φετφατζίδης, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Ανδρών, παίρνοντας την θέση του Σωτήρη Νίνη.  
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: Ελλάδα: Σηφάκης, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης (89' Καφές), Νίνης (83' Φετφατζίδης), Σαμαράς, Μήτρογλου (78' Σαλπιγγίδης) Λετονία: Βάνινς, Κλάβα, Αστάφιεβς, Γκορκς, Λάιζανς (84' Περεπλότκινς), Ιβάνοβς, Ζίρνις, Κάουνα, Βερπακόβσκις, Ρούμπινς (66' Ζιγκάιεβς), Ρούντνεβς (74' Κάρλσονς) Η γκολάρα του Τοροσίδη:

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Το ευχαριστώ του «Βασιλό» στους Αγγελόπουλους… (video)

Το ευχαριστώ του «Βασιλό» στους Αγγελόπουλους… (video)
8/10/2010
Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ…Οι πολύ δύσκολες ημέρες για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο πέρασαν και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό και έτοιμος να προφέρει στην ομάδα. Ο Έλληνας άσσος μεταξύ άλλων έκανε ιδιαίτερη μνεία στην στάση που τήρησαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος απέναντι του και για αυτό δεν παρέλειψε να τους ευχαριστήσει…

Στο Βατικανό ο Ουρτάδο!

Στο Βατικανό ο Ουρτάδο!
8/10/2010
ΚΛΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ Την ώρα που ο Μόισες Ουρτάδο προσπαθεί να επανέλθει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων και να τεθεί στην διάθεση του Βαλβέρδε για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Ξάνθη στα Πηγάδια, ο άσος του Ολυμπιακού δέχθηκε μια πρωτότυπη πρόταση από το Βατικανό!
Όχι για να παραστεί σε κάποια λειτουργία όπως μπορεί αρκετοί να φαντάστηκαν, αλλά για να συμμετάσχει στην ομάδα που δημιουργείται στην έδρα του Πάπα. Συγκεκριμένα κλήθηκαν ποδοσφαιριστές που έχουν σπουδάσει σε Καθολικά Πανεπιστήμια για να δώσουν κάποια φιλικά ματς φιλανθρωπικού χαρακτήρα και ο Ουρτάδο συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία.
Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού το σκέφτεται και ίσως απαντήσει θετικά, εφόσον φυσικά ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στη φτέρνα. Στην ίδια ομάδα έχει κληθεί και ένας πρώην ερυθρόλευκος ο Χεσούς Ντάτολο.

Σε απολογία και ο Τοροσίδης

Σε απολογία και ο Τοροσίδης 

08/10/2010

Σε απολογία και ο Τοροσίδης
Στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κλήθηκε να απολογηθεί την επόμενη εβδομάδα ο Βασίλης Τοροσίδης, έπειτα από την παραπομπή του από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα της ομοσπονδίας, Ανδρέα Φάκο. Αφορμή, στάθηκαν οι δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ότι έπρεπε να αποβληθεί τόσο ο ίδιος που έπιασε απ' το λαιμό τον Μόνχε, όσο και ο αντίπαλος του. Σε απολογία είχε ήδη κληθεί και η ΠΑΕ Ολυμπιακός για την απάντηση μέσω... κύκλων προς το Νικόλα Πατέρα το περασμένο Σάββατο.

Στις 15/10 φιλικό με Λίβερπουλ

Στις 15/10 φιλικό με Λίβερπουλ
  08 Οκτωβρίου 2010
Συνάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ με αντικείμενο συζήτησης το φιλικό των βετεράνων του Ολυμπιακού με την θρυλική Λίβερπουλ, με παίκτες που έπαιξαν τη δεκαετία του '80.
Στις 15/10 φιλικό με Λίβερπουλ
Στη συνάντηση, παρόντες ήταν οι Δαρίβας και Γλύκας από τους παλαίμαχους, ενώ τη Λίβερπουλ αντιπροσώπευσε ο Μπράουν. Από την ΠΑΕ, συμμετείχαν στην κουβέντα, οι Μώραλης, Σπυρόπουλος, Βασιλειάδης, Στασινόπουλος και Γιαννακόπουλος. Το φιλικό θα διεξαχθεί την Παρασκευή (15/10) στις 19:00 (πιθανή τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝΕΤ), ενώ η τιμή των εισιτηρίων συμφωνήθηκε να είναι συμβολική (5 και 10 ευρώ στις θέσεις VIP), ενώ τα διαρκείας θα ισχύουν κανονικά.Ο αγώνας θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, ενώ ο κόσμος αναμένεται να δει και πάλι τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, να παράει ξανά το χορτάρι του "Γ. Καραϊσκάκης". Μάλιστα, από το ματς-γιορτή δεν θα λείψουν και οι Κοβάσεβιτς, Γιαννακόπουλος, Γεωργάτος και Γκόγκιτς.

Εν αναμονή της απόφασης…


Εν αναμονή της απόφασης…

Η Πειθαρχική Επιτροπή θα αποφασίσει την Παρασκευή για τα επεισόδια που έγιναν την 3η αγωνιστική στην Καβάλα και δεν αποκλείεται να επιβληθεί στον Παναθηναϊκό ποινή αποκλεισμού της έδρας μιας αγωνιστικής.

Αν συμβεί αυτό, τότε το «τριφύλλι» θα αναγκαστεί να υποδεχτεί τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι χωρίς κόσμο ενώ υπάρχει και ένα ακόμα χειρότερο σενάριο, που θέλει το ΟΑΚΑ να παραμένει κεκλεισμένων των θυρών για δύο αγωνιστικές.

Αν πάρει αναβολή η εκδίκαση της υπόθεσης, τότε η όποια τιμωρία θα ισχύσει για το επόμενο εντός έδρας  παιχνίδι, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει ενδεχόμενο το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό να γίνει χωρίς κόσμο, σενάριο που δεν θέλουν ούτε να το σκέφτονται στον Παναθηναϊκό.

Από την ΠΑΕ, θεωρούν πως τα επεισόδια δεν είναι ευρείας κλίμακας, αφού έγιναν κάποιες μικροσυμπλοκές εκτός γηπέδου οι οποίες διήρκησαν δυο με τρία λεπτά, ενώ στον Παναθηναϊκό περιμένουν την απόφαση για να απαντήσουν στο αίτημα του ΠΑΟΚ, που έχει ζητήσει εισιτήρια για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής.

"Υποχρεωμένοι να κερδίζουμε"

"Υποχρεωμένοι να κερδίζουμε"
8/10/2010
Ο ΜΟΪΣΕΣ ΟΥΡΤΑΔΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ...Για τους προσωπικούς του στόχους αλλά και του Ολυμπιακού μίλησε το τελευταίο, χρονικά, μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Μόϊσες Ουρτάδο, στην εφημερίδα Goal: «Δυστυχώς, υπάρχει ένα πρόβλημα τραυματισμού και αυτό που με απασχολεί πάνω απ' όλα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο είναι να το ξεπεράσω, να επανέλθω στο 100% των δυνατοτήτων μου ώστε να μπορέσω να βοηθήσω ξανά την ομάδα.

Βαλβέρδε: «Ναι, θα είμαστε έτοιμοι»!

Βαλβέρδε: «Ναι, θα είμαστε έτοιμοι»! 

08/10/2010

Βαλβέρδε: «Ναι, θα είμαστε έτοιμοι»! 
Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός θα είναι έτοιμος την κατάλληλη χρονική στιγμή εμφανίστηκε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε συζήτηση που είχε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την ομάδα Νέων του συλλόγου. Ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ θέλησε να ενημερωθεί για όσα αφορούν την ομάδα και ζήτησε τη γνώμη του Ισπανού για τα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα.
«Δουλεύουμε καλά και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών», ανέφερε αρχικά ο 46χρονος προπονητής και πρόσθεσε: «Προβλήματα δεν έχουμε. Πέρα από της καθημερινότητας. Κάποιοι τραυματισμοί, που τους ξεπερνάμε, και τέτοια θέματα. Καλά είμαστε».

Ντουντού: «Είναι στο DNA του Ολυμπιακού»!

Ντουντού: «Είναι στο DNA του Ολυμπιακού»!

08/10/2010

Ντουντού: «Είναι στο DNA του Ολυμπιακού»!
«Πεινασμένος» να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό εμφανίστηκε ο Ντουντού Σεαρένσε, μιλώντας στην εφημερίδα «SportDay».

«Είμαι πεινασμένος σαν λύκος για να σηκώσω την "κούπα". Θέλω να γυρίσω και να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος χαφ. «Ο Ολυμπιακός έχει το πνεύμα και τη νοοτροπία νικητή, κάτι που δεν υπάρχει ακόμα στο DNA του Παναθηναϊκού», πρόσθεσε.

Στο Αιγάλεω με Ηλιούπολη

Στο Αιγάλεω με Ηλιούπολη
7/10/2010
Την Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου και ώρα 20.00, στο δημοτικό γήπεδο «Στ. Μαυροθαλασσίτης» στο Αιγάλεω, θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας της 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, Ηλιούπολη-Ολυμπιακός. Το παιχνίδι είχε αρχικά οριστεί να λάβει χώρα στις 14.00, στο γήπεδο Α’ Ηλιούπολης.

"Αποφασισμένος για να φτάσει ψηλά η ομάδα"

Έτοιμος να παλέψει για να φτάσει ψηλά ο Ολυμπιακός είναι ο Βασίλης Σπανούλης, όπως δήλωσε στην εκδήλωση για την παρουσίαση της ομάδας των "ερυθρόλευκων".
Ο έμπειρος γκαρντ που είπε ότι: "Έχω έρθει αρκετές φορές να παίξω σαν αντίπαλος στο ΣΕΦ, όμως τώρα είναι διαφορετικά", στη συνέχεια τόνισε ότι: "Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά".

O Παπαλουκάς στο RedPlanet.gr


RedPlanet.gr - Παπαλουκάς
Ανέβηκε από redplanetgr. - Βίντεο από μπάσκετ, μπέιζμπολ και πάλη.
O Θοδωρής Παπαλουκάς μίλησε στην κάμερα του RedPlanet.gr για τον νέο Ολυμπιακό, για την έλευση του Σπανούλη, την απώλεια των Τσίλντρες και Κλέιζα, για την επιστροφή του Ίβκοβιτς, ενώ ο αρχηγός έστειλε το δικό του μήνυμα στους φιλάθλους των Πειραιωτών.

"Δίπλα στην ομάδα, σε ό,τι χρειαστεί"

"Δίπλα στην ομάδα, σε ό,τι χρειαστεί"

08/10/2010

Τη δυνατότητα να συναντήσει τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, και να συνομιλήσει μαζί του είχε ο μεγαλομέτοχος των Πειραιωτών, Βαγγέλης Μαρινάκης, στο περιθώριο της φιλικής αναμέτρησης της πρώτης ομάδας με τους Νέους.
Σχετικά με το αν είναι καλυμμένος ο Βάσκος ή αν χρειάζεται κάτι, ανέφερε ότι: "Οχι, δεν χρειαζόμαστε τίποτε.

Ενισχυμένος ο ρόλος του Γ. Μώραλη

Ενισχυμένος ο ρόλος του Γ. Μώραλη

07/10/2010


Συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Σε αυτή παραβρέθηκαν οι κύριοι Μαρινάκης, Κομινάκης, Μώραλης, Μητρόπουλος, Βαλβέρδε, Κοβάσεβιτς και Δουρέκας.

Στη συνέχεια, όπως ενημέρωσε επίσημα ο Ολυμπιακός, γνωστοποιήθηκε στο τεχνικό και διοικητικό επιτελείο ότι το Ποδοσφαιρικό Τμήμα θα υπάγεται πλέον στις αρμοδιότητες του Δ΄ Αντιπροέδρου των «ερυθρολεύκων», Γιάννη Μώραλη.

Κάλεσμα στήριξης από τον κόσμο

Κάλεσμα στήριξης από τον κόσμο

  07/10/2010

Κάλεσμα για στήριξη στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό έκαναν οι φίλοι της ομάδας, μέσω της ιστοσελίδας των Ultras. O τίτλος της ανάρτησης στο site είναι: "Στήριξη στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό!".

Το περιεχόμενο της ανάρτησης αναφέρει:

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Χατ τρικ ο Πάντελιτς

Χατ τρικ ο Πάντελιτς
7/10/2010
Ο ΜΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ. 3 ΓΚΟΛ ΣΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ...Ο Μάρκο Πάντελιτς έστειλε το μήνυμά τους προς πάσα κατεύθυνση πετυχαίνοντας χατ τρικ στην φιλική νίκη με 4-2 επί της ομάδας νέων, παρουσία και του μεγαλομετόχου της Π.Α.Ε. Βαγγέλη Μαρινάκη, στον αγώνα (διάρκειας 60 λεπτών) που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Αποκάλυψη Μπουρούση για τους διαιτητές... (video)

Αποκάλυψη Μπουρούση για τους διαιτητές... (video)
7/10/2010
Ο ΑΣΣΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΚΟΛΛΗΤΟ» ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΤΕΛΙΚΟ…Ο Μπουρούσης είναι ψυχάρα και αυθόρμητος και μπορεί τις «μικροπαρεξηγήσεις» να τις ξεχνάει την ίδια στιγμή, ωστόσο δεν ξεχνάει όλους όσοι έχουν αδικήσει τον ίδιο αλλά και τον Ολυμπιακό. Έτσι, λοιπόν, μήνες μετά θυμήθηκε τον τρίτο τελικό με τον Παναθηναϊκό, το τι του είπαν Τανατζής και Χριστοδούλου αλλά και το τι θα πει ο ίδιος στον Βασιλακόπουλο για τα όσα άκουσε… Ο Μπουρούσαρος δεν ανέχεται την αδικία και το λέει, όπως λοιπόν είπε στον Βασιλακόπουλο θα παίξω ακόμα και με σπασμένο χέρι έτσι θα του πει και τα υπόλοιπα. Επειδή , όμως, είναι και παλικάρι με όλη την σημασία της λέξης, ζήτησε και συγγνώμη που έπαιξε με δική του ευθύνη στην Εθνική παρόλο που από τον γιατρό του Ολυμπιακού είχε άλλες οδηγίες. Εξ άλλου, ο Γιάνναρος μίλησε για πρώτη φορά και για τον κολλητό του, Βασίλη Σπανούλη…

Ηγέτες με... "φρύδια" οι Αγγελόπουλοι! (video) 7/10/2010

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΡΑΚΟΣ            7/10/2010 
ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΑΓΓΕΛΟΥΣ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ…Μόνο αντρίκιες, Πειραιώτικες και καθαρές κουβέντες ειπώθηκαν κατά την διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι διοικητικοί ηγέτες των ερυθρόλευκων μίλησαν για όλους και για όλα χωρίς περιστροφές και έδειξαν τις προθέσεις τους ώστε να πάει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του…


Τελικά..."ΜΑΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ" !!!

Κανείς απο εμάς δεν έχει ξεχάσει και δεν θα ξεχάσει την πρώτη τιμωρία της ομάδας μας στο μπάσκετ για τα επισόδεια με τον ΠΟΑ στο ΣΕΦ...αυτή των 9 αγωνιστικών η οποία μας άφησε άφωνους μιας και είναι και η μεγαλύτερη στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ!!!!!!



Πήρανε λοιπόν τις αποφάσεις τους και από 9 αγωνιστικές...θα μας κλείσουν το σπίτι για 6...νομίζω όλοι καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό...θα μπούμε μέσα 15 Ιανουαρίου το 2011!!!
HAPPY NEW YEAR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα μπορούσα να γράψω πολλά γιατί...να φέρω πολλά παραδείγματα για ανάλογα περιστατικά που έχουν συμβεί μέσα στο ΟΑΚΑ και οι "δίκαιοι" δεν ήταν τόσο "δίκαιοι"....η πράσσινη παράγκα δούλεψε μια χαρά μετά και από την έφεση....ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Υ.Γ.1 Οι πράσινοι "φίλοι" μας αγανάκτησαν με τη μείωση,βέβαια!Υποστήριξαν ότι όχι απλά δεν έπρεπε να μειωθεί....αλλά θα έπρεπε και πρωτοδίκος να είχε επιβληθεί και αφαίρεση βαθμών...όλα αυτά με κάποια ειρωνικά σχόλια...!!!

Υ.Γ.2 ΠΡΟΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ : Μήπως να σας δώσουμε και το πρωτάθλημα από τωρα...χωρίς να παίξουμε...???


Παγκαλή Παναγιώτα

Κυκλοφορούν τα συνδεσμιακά εισιτήρια του Ερασιτέχνη

Κυκλοφορούν τα συνδεσμιακά εισιτήρια του Ερασιτέχνη

07/10/2010

Στην κυκλοφορία τέθηκαν τα συνδεσμιακά εισιτήρια διαρκείας του Ερασιτέχνη για τους οπαδούς του Θρύλου, με την τιμή τους να έχει οριστεί στα 50 ευρώ.

Kάθε φίλος της ομάδας που επιθυμεί να αποκτήσει εισιτήριο μπορεί να ενημερωθεί στους κατά τόπους συνδέσμους. Ο κάτοχος διαρκείας του Ερασιτέχνη αποκτά πρόσβαση σε όλα τα τμήματα.

Απολογήθηκαν ΟΣΦΠ, ΑΕΚ

07/10/2010

Απολογήθηκαν ΟΣΦΠ, ΑΕΚ

Με τον δικηγόρο Βασίλη Γκαγκάτση και με επιστολή υπομνήματος έγινε η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη σχετικά με το πέναλτι που έδωσε ο Δαλούκας στους «πράσινους».

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση της Θύρας 7

Δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση της Θύρας 7
7/10/2010
Τις τελευταίες ώρες αναδημοσιεύεται σε λοιπά site μία ανακοίνωση η οποία φέρεται να έχει εκδοθεί από την Θύρα 7 και αφορά τα θέματα του ερασιτέχνη. Οι οργανωμένοι της Θύρας 7 τονίζουν ότι καμία τέτοια ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί επίσημα και αυτή που αναδημοσιεύεται δεν υπογράφεται από την Θύρα 7. Πρόκειται για φίλους του Ολυμπιακού οι οποίοι έχουν ερασιτεχνικό site για την ομάδα και δημοσιεύουν τις απόψεις τους. Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας.

Βάλτε πλάτη για ένα μεγάλο Ολυμπιακό!

Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον κόσμο του. Τα εκατομμύρια των ερυθρόλευκων φιλάθλων καλούνται να πράξουν τα δέοντα και να βάλουν "πλάτη" στην δύσκολη αυτή συγκυρία για το καλό του συλλόγου που διατρανώνουν ότι αγαπούν.
Βάλτε πλάτη για ένα μεγάλο Ολυμπιακό!
Τώρα όσο ποτέ άλλοτε είναι ανάγκη να μπει μπροστά ο ερυθρόλευκος κόσμος και να δείξει τον δρόμο. Όσο περισσότεροι γραφτούν μέλη στον Ερασιτέχνη, τόσο το καλύτερο για ολόκληρο τον Σύνδεσμο και τα τμήματά του, διότι έτσι θα δοθεί το ερέθισμα και στους υγιώς σκεπτόμενους επιχειρηματίες να στηρίξουν την προσπάθεια. Έναν εγκαταλελειμμένο Ολυμπιακό κανέναν δεν τον ελκύει, όμως έναν Ολυμπιακό με στήριξη του λαού του αυτόματα τον μετατρέπει σε πόλο έλξης! Ας αφήσουν όλοι τα παχιά τα λόγια τα μεγάλα και ας προχωρήσουν σε πράξεις για το ευοίωνο "αύριο" του Θρύλου.

Η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τα μέλη:

"O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ενημερώνει τους φιλάθλους του και τα μέλη του ότι η εγγραφή/ανανέωση της συνδρομής μέλους πραγματοποιείται καθημερινά (09:00 έως 17:00) από τα γραφεία του Συνδέσμου μας(Πλατεία Αλεξάνδρας, Πειραιάς).

Πλησιάζει η πρεμιέρα


07/10/2010

Πλησιάζει η πρεμιέρα

Σε μια εβδομάδα θα γίνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού για φέτος, με τον Πανελλήνιο για τους «8» του Κυπέλλου, όπου θα γίνουν και τα αποκαλυπτήρια της δουλειάς του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τους «ολυμπιονίκες» στη Λαμία και ουσιαστικά θα κάνουν μια πρώτης τάξεως πρόβα για την πρώτη αγωνιστική της Euroleague με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ.