ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

3 XΡΟΝΙΑ ALEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ (video+photos)

3 XΡΟΝΙΑ ALEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ (video+photos)

24/12/2011




Φιλες και φιλοι ευχομαι απο καρδιας σε ολες και ολους ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΓΑΠΗ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ !!!!!
Η χτεσινη ερυθρολευκη εορταστικη τηλεοπτικη εκπομπη για τα τρια χρονια ALEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ειχε πολυ μεγαλη επιτυχια...καλεσμενος της εκπομπης ο Γραμματεας των Βετερανων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΛΥΚΑΣ οπου με τον μοναδικο δικο του αφηγηματικο λογο μας ταξιδεψε κυριολεκτικα στο ερυθρολευκο συμπαν με τις ερυθρολευκες ιστοριες  του απο την ενδοξη και μεγαλειωδη ΘΡΥΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ...


Χαρμα οφθαλμων και ωτων ο αγαπημενος φιλος δικος μου οσο και του ALEX WEB RADIO/TV οπου συνεπηρε ολους τους φιλους της εκπομπης ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ με τις αφηγησεις του για την μεγαλη κοινη μας λατρεια...τον ΘΡΥΛΟ μας!!!!


Ολοι οσοι παρακολουθησαν την εκπομπη πραγματικα το ευχαριστηθηκαν απο καρδιας και τα μυνηματα ερχονταν βροχηδον στο ερυθρολευκο chat του σταθμου.


Μας εδωσε για καλα να καταλαβουμε ποσο σημαντικο ειναι το φιλανθρωπικο εργο των Βετερανων του ΘΡΥΛΟΥκαι βεβαια δεν ελειψαν και οι αποκλειστικες ειδησεις για τον ALEX WEB RADIO/TV....κατι που παντα κανει ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΛΥΚΑΣ οποτε βρισκεται στο studio μας...
Πρωτη ειδηση....για τον αγωνα που θα γινει στο Καραισκακη μεταξυ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΚΑΙ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΘΥΡΑΣ 7 για τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ τον αφελφο μας απο την ΘΥΡΑ 7 ΠΕΙΡΑΙΑ για να καλυφθουν τα υπολοιπα εξοδα νοσηλειας του αλλα και για την αποθεραπεια του μολις επιστρεψει με το καλο στον Πειραια.
Μια κινηση πραγματικα αξιολογη που μονο ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μπορουσε να κανει.
Η δευτερη ειδηση μας αφησε  κυριολεκτικα αφωνους ..και εμενα αλλα και τους φιλους που βρισκονταν αυτην την υπεροχη βραδυα στο STUDIO αλλα και ολους οσους παρακολουθουσαν την εκπομπη...ο λογος για την δημιουργια CHAMPIONS LEGUE BΕΤΕΡΑΝΩΝ απο ολη την ΕΥΡΩΠΗ!!!
Μια ιδεα του ΑΝΤΩΝΗ ΓΛΥΚΑ οπου εχει γινει αποδεκτη και απο αλλες Ευρωπαικες ομαδες...οπως η ΑΡΣΕΝΑΛ Η ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ, η ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ η ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και πολλες αλλες..
μια πραγματικα εξαισια ιδεα και πρωτοβουλια οπου ετσι και συμβει στην πραγματικοτητα θα μας κανει να τα χασουμε βλεποντας ξανα ολους τους μεγαλους ποδοσφαιριστες του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ να κλωτσανε μπρος στα ματια μας ξανα το τοπι χαριζοντας μας υπεροχο θεαμα αλλα και να μας γυριζουν πισω στο χρονο με τις υπεροχες αναμηνησεις που εχουμε απο τοσο μεγαλους και πρωτοκλασατους ποδοσφαιριστες !!!

Και βεβαια δεν σταματαμε εδω...οσον αφορα την συνεργασια του ALEX WEB RADIO/TV με τους ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ..θα πρεπει να περιμενετε παρα πολα αυτην την χρονια...πολλοι ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θα επισκεφτουν την εκπομπη ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ και θα μας καταπληξουν με τις υπεροχες ιστοριες τους απο την ΕΝΔΟΞΗ ΘΡΥΛΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Επισης εγινε αποδεκτη απο τον ΑΝΤΩΝΗ ΓΛΥΚΑ στον αερα η προσκληση για την κοπη της πιτας και τον αποκριατικο χορο της ΠΕΦΟ ΣΙΦΝΟΥ στις 28/1/2012 οπου θα προσπαθησω να ειμαι και εγω εκει αφου το εχω υποσχεθει στον Προεδρο της ΠΕΦΟ και φιλο μου Γιαννη Καλογηρου και στον επισης φιλο μου Αντιπροεδρο Γιαννη Λεμονη .

Ενα μεγαλο EΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο εμενα στην ΠΕΦΟ ΣΙΦΝΟΥ για την συμετοχη και στηριξη για ολα αυτα τα χρονια της εκπομπης αλλα και για την χτεσινη τουρτα που μας εστειλαν με την εξαιρετικη αφιερωση...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ALEX WEB RADIO/TV...
 
 Καλεσμενοι στο studio ηταν...η φιλη μου και συνεργατιδα RED SWSW



η καλη μου φιλη ΡΕΝΑ ΣΕΡΕΝΑΤΑ,

ο φιλος και συνεργατης ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ,

και ο νεος φιλος και συνεργατης ο Λαμπρος οπου με το ψευδωνυμο LAMBET απο την νεα χρονια θα σας ενημερωνει για ολα οσα αφορουν το στοιχημα με τις προβλεψεις του μεσα απο το BLOG TOY ALEX WEB RADIO/TV αλλα και με την ζωντανη τηλεοπτικη εκπομπη απο την νεα εφαρμογη του ALEX WEB RADIO.BET TV...


o LAMBET θα σας κρατα συντροφια και θα σας ενημερωνει ζωντανα κατα την διαρκεια των αγωνων και θα σας ενημερωνει για οσα θα συμβαινουν , τα LIVE SCORE, τα προγνωστικα του και τις προβλεψεις του...ολα αυτα σε λιγες ημερες για τους φιλους του στοιχηματος.
Κλεινοντας... θελω να σας ευχαριστησω ολους και ολες και να υποσχεθω πως την τεταρτη χρονια του ALEX WEB RADIO/TV και της ραδιο-τηλεοπτικης ερυθρολευκης εκπομπης ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ εγω και οι συνεργατες του σταθμου θα κανουμε οτι ειναι δυνατον για την καθημερινη σας αθλητικη ενημερωση, εγκυρα και εγκαιρα , ερυθρολευκα και οπαδικα με ολες τις ειδησεις που αφορουν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αλλα και το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ , ΜΠΑΣΚΕΤ κλπ...

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΤΕΣΙΝΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΒΡΑΔΥΑ...








 ΔΕΙΤΕ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΗ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Watch live streaming video from alexwebradio at livestream.com




ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ALEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Σας ευχομαι απο καρδιας να ειστε ολοι καλα με υγεια ευτυχια αγαπη πολλα λεφτα, ερυθρολευκες επιτυχιες για την ομαδα μας και οτι αλλο επιθυμειτε να γινη πραγματικοτητα το 2012 !!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥΣ !!!
ALEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ...ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!!!!!!









Μένουν Περιστέρι Μήτρογλου, Τάτος

Μένουν Περιστέρι Μήτρογλου, Τάτος

23/12/2011
Στον Ατρόμητο θα παραμείνουν, δανεικοί από τον Θρύλο, έως το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, οι Κώστας Μήτρογλου και Ανδρέας Τάτος, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου.

Συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ιωάννη Βρέντζο είχε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Τεχνικός Διευθυντής του Ατρομήτου, Γιάννης Αγγελόπουλος.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν για το μέλλον των Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Τάτου. Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, ο δανεισμός των δυο παικτών από τους «ερυθρόλευκους» στο σύλλογο των δυτικών προαστίων ανανεώθηκε μέχρι το τέλος της σεζόν που διανύουμε. Έτσι, θα παραμείνουν κάτοικοι Περιστερίου μέχρι και τον προσεχή Μάιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ατρόμητος

Ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας μας Γιάννης Αγγελόπουλος συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Ιωάννη Βρέντζο.

Αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε το μέλλον των ποδοσφαιριστών μας Κώστα Μήτρογλου και Ανδρέα Τάτου που αγωνίζονται υπό τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αποφασίστηκε να ανανεωθεί ο δανεισμός τους στην ΠΑΕ Ατρόμητος μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν 2011-12.

www.thrylos.gr/

«Βρήκα το λιμάνι μου στον Ολυμπιακό»

«Βρήκα το λιμάνι μου στον Ολυμπιακό»

24/12/2011 
Ο Χοσέ Χολέμπας δήλωσε ότι είναι πολύ ικανοποιημένος στον Θρύλο και πως είναι περήφανος ως Ελληνας
Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει το πρωτάθλημα δηλώνει ο Χοσέ Χολέμπας, ενώ συγχρόνως επισημαίνει πως του αρέσουν τα δύσκολα και παράλληλα είναι περήφανος ως Έλληνας.
ΧΟΛΕΜΠΑΣΕπίσης, μίλησε για τις φιλοδοξίες του, για τη φιλοσοφία του Βαλβέρδε ξεκαθαρίζοντας ότι… έχει βρει το λιμάνι του στον Θρύλο
Αναλυτικά η συνέντευξη στη Real News:
Σε μια περίοδο που αρκετοί Έλληνες μπορεί και να επέλεγαν την γερμανική υπηκοότητα λόγω οικονομικής κρίσης, εσύ διάλεξες να γίνεις Έλληνας. Γιατί;
«Όπως είναι γνωστό, έχω Έλληνα πατέρα, που με άφησε όταν ήμουν μικρός. Όντως η ελληνική γλώσσα είναι δύσκολη, ειδικά όταν δεν μεγαλώνεις με τον πατέρα σου να σου μιλάει συχνά και να μαθαίνεις. Είναι ενοχλητικό γιατί δεν μπορείς να καταλάβεις τη γλώσσα. Μπορώ να πω ότι το είχα απωθημένο. Οι ρίζες μου είναι εδώ. Δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση. Ήθελα να γίνω Έλληνας».
Αισθάνεσαι περήφανος ως Έλληνας;
«Φυσικά και είμαι περήφανος. Δεν είχα κρύψει ποτέ ότι είχα Έλληνα πατέρα όταν ήμουν στη Γερμανία. Όταν μου έκανε την πρόταση ο κ. Λίνεν να έρθεις την Ελλάδα είπα αμέσως ναι παρά το ότι είχα πρόταση από τη Γερμανία και ομάδες όπως η Έσεν και άλλες. Ήταν εύκολη η απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό. Εκτός του ότι ήθελα να έρθω στη χώρα που έχω ρίζες, ήταν και η πρόκληση μιας τόσο μεγάλης ομάδας. Ο Ολυμπιακός η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, με διεθνείς υποχρεώσεις. Ήταν κίνητρο. Όπως είπα, ήταν εύκολη απόφαση για μένα., προσωπικά, αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο.»
Σου άρεσαν τα Τρίκαλα (βρέθηκε πρόσφατα για να τελειώσει τα γραφειοκρατικά και να πάρει το ελληνικό του διαβατήριο); Θα αγοράσεις κανένα σπίτι εκεί να πηγαίνεις διακοπές ή έχεις ήδη;
«Είναι όμορφα εκεί. Είναι όμορφη πόλη, μικρή .Το σπίτι είναι το τελευταίο που σκέφτομαι αυτή τη στιγμή. Εξάλλου, έχουμε συγγενείς. Οταν τελειώσω την καριέρα μου εδώ, θα πρέπει να γυρίσω Γερμανία όπου είναι η κόρη μου.»
Πριν από αρκετά χρόνια αναγκάστηκες να σταματήσεις το ποδόσφαιρο και να δουλέψεις και να ζήσεις την οικογένειά σου, θα έπαιρνες ξανά μία τέτοια απόφαση αν χρειαζόταν;
«Τότε ήμουν 18 χρονών και εκ των πραγμάτων ήμουν αναγκασμένος να το κάνω. Έπρεπε να βγάλω χρήματα για την κόρη μου, την οικογένειά μου. Την πήρα δύσκολα, αλλά συνειδητά την απόφαση αυτή. Ήταν τέτοιες οι συνθήκες στη ζωή μου, που έπρεπε να το κάνω. Τώρα θα πρόσεχα να μην έρθω σε αυτή την ανάγκη και να μη χρειαστεί να σταματήσω το πόδοσφαιρ0».
Όσον αφορά το πρωτάθλημα, φοβάσαι τον ΠΑΟ; Κερδίζει συνέχεια…
«Τι πάει να πει να φοβηθώ; Δεν φοβάμαι ποτέ και τίποτα στο ποδόσφαιρο. Είμαστε δυνατή ομάδα. Πιστεύω σε εμάς. Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει συνεχόμενες νίκες, αλλά δεν θα συνεχίσει έτσι. Αποκλείεται να μείνει σε αυτό το επίπεδο μέχρι το τέλος. Θα έχει απώλειες, όπως είχε με τον Άρη. Εμείς πρέπει να είμαστε εκεί να τις εκμεταλλευτούμε. Είμαστε πρώτοι. Θα πρέπει να κοιτάμε τις δικές μας εμφανίσεις. Θα πρέπει να μείνουμε στο επίπεδο που είμαστε τώρα. Αν κερδίσουμε εμείς τα παιχνίδια μας, τα άλλα θα συμβούν από μόνα τους».
Στα δύσκολα ματς παίζεις στα χαφ, όπως παλιά. Σου αρέσει ή προτιμάς να παίζεις στην άμυνα;
«Η θέση μου είναι στην άμυνα. Εκεί αισθάνομαι καλά. Σε κάποια ματς έπαιξα μπροστά. Ο προπονητής πίστεψε ότι μπορώ να προσφέρω εκεί. Θα παίξω όπου μου πει. Η θέση που αισθάνομαι όμως πιο άνετα είναι στην άμυνα».
Το συμβόλαιό σου τελειώνει σε ενάμιση χρόνο, ενώ παίζεις ήδη το ίδιο διάστημα στον Ολυμπιακό. Τι σκέφτεσαι; Τι θες να γίνει; Φαντάζεσαι τον εαυτό σου να μένει εδώ για πολλά χρόνια;
«Αισθάνομαι πολύ ωραία. Είμαι πολύ ικανοποιήμενος. Έχω βρει το λιμάνι μου εδώ. Από εκεί και πέρα,δεν εξαρτάται μόνο από μένα, αλλά και από τη διοίκηση. Πρόθεσή μου, αναμφισβήτητα, είναι να μείνω εδώ για πολλά χρόνια».
Ποιο είναι το πιο ωραίο πράγμα που σου έχει πει οπαδός του Ολυμπιακού στο δρόμο;
«Στον δρόμο μου λένε διαφορά. Ένας όμως μου είπε μια μέρα. Παιχταρά μου, πρέπει να μείνεις στην ομάδα για χρόνια, έστω κι αν σε δέσουν με αλυσίδες».
Πόσο κοντά είναι η φιλοσοφία σου με αυτή του Βαλβέρδε;
«Είναι ξεκάθαρος ως προπονητής. Έχει τις απόψεις του. Είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που ζητάει από κάθε παίκτη. Ξέρει τι θέλει. Η δική μου φιλοσοφία δεν ξέρω αν είναι η ίδια με τη δική του. Η δική μου φιλοσοφία λέει: δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να κάνω. Δεν… κωλώνω πουθενά. Θα προσπαθήσω με όλη την ψυχή και τη δύναμή μου για να καταφέρω οτιδήποτε».

www.olympiacos24.gr/

«Ερυθρόλευκες» μπασκετικές ευχές! (video)

«Ερυθρόλευκες» μπασκετικές ευχές! (video)

24/12/2011 
Το τμήμα μπάσκετ του Ολυμπιακού νδημιούργησε ένα πολύ ωραίο βιντεάκι με ευχές των παικτών για Καλα Χριστούγεννα.
Δείτε το στο ακόλουθο video:
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ


www.olympiacos24.gr/

Βαλβέρδε: "Εύκολη η Ρουμπίν;"

Βαλβέρδε: "Εύκολη η Ρουμπίν;"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε δηλώσεις του τόνισε πως η Ρουμπίν Καζάν δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, ενώ δήλωσε ικανοποιημένος από την απόδοση των "παγκίτων" στον αγώνα με τον Πιερικό.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, έμεινε ικανοποιημένος από το πρόσωπο που έδειξαν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς με τον Πιερικό για το Κύπελλο Ελλάδας, ενώ δεν ενστερνίσθηκε την άποψη περί εύκολης κλήρωσης στο Europa League.
Αναλυτικά, ο "Βάσκος" είπε:

Για τον αγώνα με τον Πιερικό:

"Όλοι οι αγώνες αυτού του είδους είναι έτσι. Η γηπεδούχος ομάδα παίζει με τεράστιο κίνητρο και εμείς δεν έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε το παραμικρό λάθος. Αυτοί έπαιζαν μπροστά στο κοινό τους και περίμεναν εδώ και καιρό τους αγώνες του Κυπέλλου, είχαν προετοιμαστεί ψυχολογικά για ματς με μεγαλύτερο αντίπαλο. Από την εμπειρία που έχω πάντα τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολα και έχουν πολλά γκολ.

Η ομάδα της πρώτης κατηγορίας είναι δύσκολο να έχει το ίδιο κίνητρο με μια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας που μπαίνει δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Γι' αυτό και είμαι ευχαριστημένος που κερδίσαμε τον Πιερικό και προκριθήκαμε".

Για την εμφάνιση των παικτών του στο ματς:

"Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση όλων. Είναι παίκτες που δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής ως τώρα αλλά και άλλοι που είχαν παίξει αρκετά όπως ο Αμπντούν, ο Ποτουρίδης, ο Μόνχε... Παίκτες που δεν είναι πάντα βασικοί αλλά παίρνουν χρόνο. Προσπαθούμε να δίνουμε ευκαιρίες σε όλους και λίγο πολύ όσοι έχουν κληθεί να βοηθήσουν τα καταφέρνουν.

Επίσης να αναφερθώ στον Σήφη Δασκαλάκη που έπαιξε το πρώτο του ματς. Ήταν δύσκολο γι' αυτόν γιατί δεν είχε αγωνιστεί καθόλου όμως ανταποκρίθηκε καλά. Επίσης τα πήγε καλά και ο Παπάζογλου. Είναι παίκτες που πρέπει να τα δίνουν όλα και να βοηθάνε όποτε τους ζητηθεί".

Για τους στόχους της ομάδας:

"Πολλοί λένε ότι η κλήρωση που είχαμε στο Europa League είναι εύκολη και εμένα προσωπικά αυτό μου φαίνεται ανεξήγητο. Ο κόσμος εδώ στην Ελλάδα τα βλέπει όλα εύκολα. Ρουμπίν Καζάν; Έλα, είναι πολύ εύκολα, πολύ εύκολα. Έτσι δεν λέτε; Ξεχνάτε όμως ότι η Ρουμπίν Καζάν είναι ομάδα που έχει εμπειρία από Champions League. Πρέπει να έχουμε ως στόχο μας να περάσουμε στον επόμενο γύρο σε αυτές τις αναμετρήσεις με την Καζάν αλλά θα είναι δύσκολο.

Στόχος μας είναι όπως πάντα η κατάκτηση του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου επίσης. Το κύπελλο είναι μια διοργάνωση την οποία θέλουμε να κερδίσουμε. Ξέρουμε ότι θα έχουμε πολλά μαζεμένα και δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας αν προχωρήσουμε σε όλες τις διοργανώσεις. Στο κύπελλο θα περιμένουμε την κλήρωση τώρα αλλά η κατάκτησή του είναι ένας από τους φετινούς μας στόχους".

www.redplanet.gr/

Συναγερμός στη Ρουμπίν

Συναγερμός στη Ρουμπίν

Με... αποψίλωση κινδυνεύει η αμυντική γραμμή της Ρουμπίν Καζάν, καθώς οι Κριστιάν Ανσάλντι και Σαλβατόρε Μποκέτι βρίσκονται στο στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων. Στο στόχαστρο της ρωσικής ομάδας οι Τούρκοι Γιλμάζ και Τσετίν.
Η Ρουμπίν Καζάν είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους "32" του Europa League και πρόκειται για ένα δυνατό αντίπαλο με πολλούς αξιόλογους παίκτες. Ήδη δύο από αυτούς βρίσκονται στο μεταγραφικό στόχαστρο ευρωπαϊκών συλλόγων και συμπτωματικά πρόκειται για δύο από τους τέσσερις βασικούς αμυντικούς της ρωσικής ομάδας.
Ο λόγος για τους Κριστιάν Ντανιέλ Ανσάλντι και Σαλβατόρε Μποκέτι. Ο πρώτος είναι Αργεντινός και αγωνίζεται στα άκρα της άμυνας, έχει ύψος 181 εκατοστά και είναι 25 ετών. Πρόκειται για ένα full back αφού αρέσκεται να ανεβοκατεβαίνει όλη την πλευρά. Για τον Ανσάλντι υπάρχει πρόταση της Μπενφίκα που ξεπερνά τα 5 εκ. ευρώ. Ο 25χρονος Μποκέτι είναι στόπερ με ύψος 1.78 και διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν αρκετά σενάρια επαναπατρισμού του. Ωστόσο ο πρόεδρος της Ρουμπίν, Ντμίτρι Σαμαρένκιν, δεν δείχνει διάθεση να τους παραχωρήσει, αφήνοντας όμως ένα παράθυρο ανοιχτό: "Δεν είναι δυνατόν να πουλήσουμε στα μέσα της σεζόν δυο τόσο σημαντικούς παίκτες. Αυτό θα γίνει μόνο αν έρθει κάποια εξωπραγματική πρόταση...", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο ισχυρός ανήρ του ρωσικού συλλόγου.

Στη Ρουμπίν πάντως είναι αμφίβολο το μέλλον του Μάρτινς, ενώ είναι γεγονός πως με τις εμφανίσεις του δεν έχει ικανοποιήσει ούτε ο Βαλντές. Ένας από τους δύο θα αποτελέσει σίγουρα παρελθόν (ίσως και οι δύο), αλλά η ρωσική ομάδα δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια καθώς εξετάζει την πιθανότητα να ενισχυθεί μέσω... Τουρκίας. Οι Μπουράκ Γιλμάζ (κανονιέρης της Τραμπζονσπόρ, δεινός εκτελεστής και πρώτος σκόρερ του τουρκικού πρωταθλήματος με 16 γκολ) και Σερβέτ Τσετίν (ο διεθνής στόπερ της Γαλατά) βρίσκονται στα υπόψιν των Ρώσων, εφόσον αποχωρήσει ο Μποκέτι από την άμυνα ή κάποιος εκ των δύο επιθετικών της ομάδας.

www.redplanet.gr/p

Το Ασάφενμπουργκ τιμά τον Χολέμπας

Το Ασάφενμπουργκ τιμά τον Χολέμπας

Μια ξεχωριστή γιορτή ετοιμάζουν οι κάτοικοι της γενέτειρας του Χολέμπας προκειμένου να τιμήσουν τον παίκτη του Ολυμπιακού για όσα κατάφερε μέσα στο 2011.
Ο Χοσέ Χολέμπας γεννήθηκε στη μικρή πόλη του Ασάφενμπουργκ στη Γερμανία. Από Έλληνα πατέρα και μητέρα Ουρουγουανή, ξεκίνησε την καριέρα του από την Βικτόρια Καλ και στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Μόναχο 1860.
Ο Έβαλντ Λίνεν τον έφερε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010, ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον πίστεψε και τον καθιέρωσε στην ενδεκάδα της ομάδας. Το καλοκαίρι που 2011, ο Χοσέ πήρε το ελληνικό διαβατήριο και έγινε... Ιωσήφ, ενώ κλήθηκε και στην Εθνική Ελλάδος, φορώντας την φανέλα με το εθνόσημο. Με τον Ολυμπιακό έπαιξε για πρώτη φορά στο Champions League και μάλιστα σκόραρε το παρθενικό του γκολ στη διοργάνωση εναντίον γερμανικής ομάδας (Ντόρτμουντ). Για όλους αυτούς τους λόγους, ο Χολέμπας θα τιμηθεί από από την τοπική κοινωνία του Ασάφενμπουργκ με τους πολίτες της γερμανικής πόλης να έχουν ετοιμάσει μια ξεχωριστή εκδήλωση για εκείνον.

 www.redplanet.gr/

Διάκριση για τον Μέγκιερι

Διάκριση για τον Μέγκιερι

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μπάλας Μέγκιερι, αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης της Εθνικής Ουγγαρίας U21, μακράν του δεύτερου.
Τιμητική διάκριση για τον νεαρό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Μπάλας Μέγκιερι, αφού σε ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε στην πατρίδα του αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ουγγαρίας κάτω των 21 ετών.
Ο "ερυθρόλευκος" παίκτης συγκέντρωσε πάνω από 2,5 χιλιάδες ψήφους από τους συμπατριώτες του και βγήκε άνετα κορυφαίος, με τον δεύτερο να είναι πολύ μακριά. Οι εμφανίσεις του τόσο με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουγγαρίας, όσο και με τη φανέλα του Ολυμπιακού, έχουν κάνει τον Μέγκιερι πολύ αγαπητό στο φίλαθλο κοιτό της πατρίδας του και η ανάδειξή του σε κορυφαίο είναι η απόδειξη επ' αυτού.

www.redplanet.gr/

Το εορταστικό ωράριο του Μουσείου

Το εορταστικό ωράριο του Μουσείου

Η διοίκηση του Μουσείου του Ολυμπιακού στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" ανακοίνωσε το ωράριο για την περίοδο των εορτών.
Γιορτινές ημέρες ζει η χώρα μας, αφού τα Χριστούγεννα διαδέχεται η Πρωτοχρονιά και αυτήν, τα Θεοφάνια. Το Μουσείο του Ολυμπιακού ανακοίνωσε το ωράριο που θα ακολουθήσει κατά την εορταστική περίοδο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το Μουσείο του Ολυμπιακού για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα είναι ανοιχτό για τους επισκέπτες:

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 10:00-17:00
Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 10:00-17:00
Τρίτη 3 Ιανουαρίου 10:00-17:00
Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 10:00 – 19:00 (μισή ώρα πριν την έναρξη του Αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ)
Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 10:00-17:00
Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 10:00-17:00

Στις 25, 26, 27, 30, 31 Δεκεμβρίου και 1,2,6 Ιανουαρίου το Μουσείο θα παραμείνει κλειστό.

Από τις 8 Ιανουαρίου το Μουσείο θα λειτουργεί κανονικά για τους επισκέπτες:

Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη 10:00-17:00
Παρασκευή 13:00-22:00
Σάββατο-Κυριακή 11:00-15:00

Καλές Γιορτές!"

ALEX WEB RADIO/TV

Με τον Θρασύβουλο ο Ολυμπιακός

Με τον Θρασύβουλο ο Ολυμπιακός

Τον Θρασύβουλο σε νοκ - άουτ παιχνίδι στο "Γ. Καραϊσκάκης" θα αντιμετωπίσει στην φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας ο Ολυμπιακός. Στις 10 ή 11 ή 12 ή 18 Ιανουαρίου ο αγώνας.
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε νοκ - άουτ αγώνα στο "Γ. Καραϊσκάκης" τον Θρασύβουλο στις 10 ή 11 ή 12 ή 18 Ιανουαρίου.

Δείτε αναλυτικά όλα τα ζευγάρια:
Ολυμπιακός - Θρασύβουλος
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
Ατρόμητος - Άρης
Κέρκυρα - Δόξα Δράμας
Ξάνθη - Πανσερραϊκός
ΠΑΟΚ (ή Εθνικός Αστέρας) - ΑΕΚ
Παναιτωλικός - ΟΦΗ
ΠΑΣ Γιάννινα - Αστέρας Τρίπολης

www.redplanet.gr/

Βοϊβοντίνα και Ερυθρός Αστέρας για Κατάι

Βοϊβοντίνα και Ερυθρός Αστέρας για Κατάι

Ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Κατάι δανεικό στον ΟΦΗ το περασμένο καλοκαίρι, αλλά ο Σέρβος χαφ δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής στην Κρητική ομάδα. ΜΜΕ από την Σερβία θέλουν τον παίκτη να βρίσκεται στο στόχαστρο των Βοϊβοντίνα και Ερυθρού Αστέρα, με τον ποδοσφαιριστή να επιθυμεί την επιστροφή του στην πρώην ομάδα του.
Λιούμπομιρ Φέισα, Πέταρ Γκρμπιτς και Αλεξάνταρ Κατάι ήταν τα ψώνια του Ολυμπιακού από την σερβική αγορά το περασμένο καλοκαίρι, με την θερμή εισήγηση και του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.
Κι αν ο πρώτος κέρδισε σχεδόν αμέσως την εμπιστοσύνη του Βαλβέρδε, οι άλλοι δύο δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα να παραχωρηθούν δανεικοί, ο Γκρμπιτς στον Λεβαδειακό και ο Κατάι στον ΟΦΗ. Ο Μαυροβούνιος αγωνίζεται με την ομάδα της Λιβαδειάς, αντίθετα με τον Σέρβο που δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής ούτε στην Κρήτη. Τις τελευταίες ώρες έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία σε σερβικά ΜΜΕ που κάνουν λόγω για μετακίνηση του παίκτη σε Βοϊβοντίνα ή Ερυθρό Αστέρα. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα "www.danas.rs" σε άρθρο της αναφέρει τα εξής: "Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ρόμπερτ Προσινέτσκι παραδέχτηκε πως δεν υπολογίζει στον Μέντες, ο οποίος έχει τοποθετηθεί στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, ακόμη κι αν ο ποδοσφαιριστής αποτύχει να βρει ένα σύλλογο να συνεχίσει την καριέρα του κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Οι Κροάτες αναφέρουν πως ο Προσινέτσκι είναι ευχαριστημένος με τις προσθήκες των Μλαντένοβιτς, Μιλιβόγεβιτς και Πέροβιτς και ελπίζει στην άφιξη του Μαξίμοβιτς από την Σλόμποντε Κασάλιτσα. Είναι πιθανό οι ερυθρόλευκοι (σ.σ. Ερυθρός Αστέρας) να φέρουν πίσω και τον Τόσιτς, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσουν δανεικό και τον Κατάι από τον Ολυμπιακό".

Στο ίδιο μήκος κύματος και η "www.sportal.rs", η οποία υποστηρίζει πως ο Ερυθρός Αστέρας θα μπορούσε να κερδίσει τον Κατάι από την Βοϊβοντίνα με την βοήθεια του Ντάρκο Κοβάσεβιτς:

"Ο Αλεξάνταρ Κατάι υπέγραψε τον Ιούνιο του 2011 τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, αλλά λόγω του σκληρού ανταγωνισμού μετακόμισε στον ΟΦΗ με τη μορφή δανεισμού. Ο ποδοσφαιριστής ψάχνει για ένα νέο περιβάλλον όπου θα μπορεί να αγωνίζεται και να μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην Εθνική Σερβίας. Η Βοϊβοντίνα είναι η πρώτη που ενδιαφέρθηκε, με τον Ερυθρό Αστέρα να ακολουθεί. Οι δύο σύλλογοι θέλουν να αποκτήσουν δανεικό τον Κατάι. Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη και σε 2-3 ημέρες θα υπάρχουν νεότερα, σύμφωνα με την πηγή του Sportal.rs. Ο Κατάι έγινε γνωστός στο σερβικό κοινό από την Βοϊβοντίνα και είναι λογικό να επιστρέψει στο Νόβι Σαντ. Ωστόσο ρόλο - κλειδί στην υπόθεση για τον Ερυθρό Αστέρα μπορεί να παίξει ο πρώην στράικερ της σερβικής ομάδας και τώρα Αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Ντάρκο Κοβάσεβιτς".

Και η "www.mondo.rs" ασχολείται με το θέμα και μάλιστα φιλοξενεί δηλώσεις του Κατάι:

"O 20χρονος μέσος μετακόμισε στον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και στη συνέχεια πήγε δανεικός στην Κρήτη και τον ΟΦΗ, όπου δεν έχει χρόνο συμμετοχής. Η Βοίβοντίνα φαίνεται έτοιμοι να πάρει πίσω τον Κατάι με τη μορφή δανεισμού από την ελληνική ομάδα", αναφέρεται αρχικά στο δημοσίευμα και στη συνέχεια υπάρχουν οι δηλώσεις του Κατάι: "Αναρωτιέμαι για το μέλλον μου στον Ολυμπιακό, καθώς έχω πενταετές συμβόλαιο και η τελική απόφαση ανήκει στην ομάδα μου. Με ανησυχεί γιατί δεν θέλω τον μισό χρόνο να βρίσκομαι αλλού και να μην παίζω. Θα καλωσόριζα μια επιστροφή μου στη Βοϊβοντίνα, όπου βέβαια κανείς δεν μπορεί να μου εγγυηθεί μια θέση στην βασική ενδεκάδα. Στην Κρήτη πίστευα πως θα έχω μια ευκαιρία και γι΄αυτό πήγα στον ΟΦΗ, αλλά έχω παίξει μόλις σε δύο ματς".

Στο άρθρο της σερβικής ιστοσελίδας αναφέρεται το ενδιαφέρον και του Ερυθρού Αστέρα για τον παίκτη και η  πεποίθηση των ανθρώπων του πως ο Κοβάσεβιτς θα έδινε το "πράσινο φως" για την μετακίνηση του παίκτη στον Αστέρα.

www.redplanet.gr/

«Παιχνίδι» με Βιεϊρίνια και ο Αργεντινός

«Παιχνίδι» με Βιεϊρίνια και ο Αργεντινός

24/12/2011 Δεδομένη θεωρείται η επιθυμία του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, εφόσον ο ΠΑΟΚ θελήσει να πουλήσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό. Την ίδια ώρα, φήμες στην Αργεντινή αναφέρουν ότι οι Πειραιώτες «κοιτάζουν» την περίπτωση του Αουγκούστο Φερνάντες. Τι σκέφτονται οι πρωταθλητές Ελλάδας για τη θέση του τερματοφύλακα.

Η υπόθεση του Βιεϊρίνια

Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στη Θεσσαλονίκη και αφορά τον Αντελίνο Βιεϊρίνια. Συγκεκριμένα, στη συμπρωτεύουσα υποστηρίζουν ότι ο Ολυμπιακός έχει κινηθεί ήδη για την απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν επιβεβαίωναν τα συγκεκριμένα σενάρια.

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» ψάχνονται για ρευστό, όμως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν προτίθενται να πουλήσουν τον 25χρονο παίκτη. Αν οι «ασπρόμαυροι» παρουσιαστούν θετικό στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον Βιεϊρίνια σε μία ανταγωνιστική ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, τότε θεωρείται σίγουρο ότι οι Πειραιώτες θα κάνουν τη δική τους κίνηση.

Προτάθηκε ο Αργεντινός

Ενδιαφέρουσα χαρακτηρίζεται η περίπτωση του Αουγκούστο Φερνάντες, ο οποίος προτάθηκε στον Ολυμπιακό. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός αγωνίζεται ως δεξί εξτρέμ στη Βελέζ Σάρσφιλντ και μοιάζει ιδανική η περίπτωσή του, όμως οι Πειραιώτες – σύμφωνα με τον «Γαύρο» - φέρονται να προτιμούν να αποκτήσουν κάποιον ποδοσφαιριστή με τη μορφή δανεισμού για να αποφύγουν τις πιθανότητες αποτυχίας (όπως είχε συμβεί με τον Ντιόγο).

Ο 25χρονος παίκτης είχε κληθεί στα δύο φιλικά ματς που είχε δώσει η εθνική Αργεντινής και τη φετινή σεζόν έχει παίξει σε 30 ματς (2273 λεπτά συμμετοχής), έχοντας 6 γκολ και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2013 και η περίπτωσή του θεωρείται «τσουχτερή», ενώ τον παρακολουθεί και η Γιουβέντους.

Τι γίνεται με τον τερματοφύλακα

Στον Ολυμπιακό παρουσιάζονται ικανοποιημένοι από την παρουσία του Μπάλας Μέγιερι, ο οποίος βούτηξε στα βαθιά και έδειξε ότι έχει τις ικανότητες να σταθεί κάτω από τα δοκάρια μιας μεγάλης ομάδας. Παρόλα αυτά, οι Πειραιώτες θεωρούν ότι δεν μπορούν να μείνουν μόνο με τον 21χρονο τερματοφύλακα και βρίσκονται στην αναζήτηση ενός καλού μπακ-απ ή ενός γκολκίπερ πρώτης γραμμής.

Ψηλά στη σχετική λίστα παραμένουν τα ονόματα του Κάρλος Καμενί, του Ντούσαν Κούτσιακ, του Μιχάλη Σηφάκη και εκείνο του Αντρέας Ίζακσον. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ζητήσει ο υποψήφιος πορτιέρο να μην είναι περίπου 28 ετών και να ξέρει μπάλα, επειδή η άμυνα της ομάδας πιέζει αρκετά ψηλά και ο τερματοφύλακας θα λειτουργεί ως… λίμπερο.

www.sport-fm.gr/

Ζήτησε επιθετικό, αλλά…

Ζήτησε επιθετικό, αλλά…

24/12/2011
Ζήτησε επιθετικό, αλλά… 
Την απόκτηση ενός επιθετικού υπό δύο προϋποθέσεις ζήτησε ο Νίκος Κωστένογλου στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη και τον Άρναν Γκρέταρσον στα Σπάτα.

Όπως γράφει η «Ώρα των Σπορ», η πρώτη είναι να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ της ΑΕΚ και η δεύτερη αν υπάρξει κάποια πώληση παίκτη τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός που φαίνεται ότι υπάρχουν πιθανότητες να πουληθεί τον Ιανουαρίου είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Έβερτον. Πάντως, ο 41χρονος προπονητής τόνισε ότι αν η διοίκηση καταφέρει να κάνει κάποια μεταγραφή αυτή πρέπει να είναι του επιθετικού.

Τελικά θα υπάρξει απαρτία

Την προσεχή Τετάρτη (28/12) αναμένεται να πραγματοποιηθεί η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ ΑΕΚ. Την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν κάποιες αρνητικές εκτιμήσεις όσον αφορά την απαρτία που χρειάζεται να υπάρχει από τους μετόχους της ομάδας. Ωστόσο, ο Σταύρος Αδαμίδης θα εκπροσωπήσει τον Νίκο Νοτιά, παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν στις τάξεις των Supporters και της Ερασιτεχνικής.

Όλα δείχνουν ότι πάνω από το 70% των μετοχών θα είναι ενεργό και θα γίνει κανονικά η ΓΣ στα Σπάτα. Φήμες αναφέρουν ότι στη Συνέλευση θα γίνει κουβέντα για επικείμενη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίο και η τιμή της μετοχής θα φτάσει το 1,2 ευρώ.

Παράλληλα, θεωρείται απίθανο το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά ο Γιάννης Βλάχος, ο οποίος θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις στην «Ένωση» και εκείνος με την πλευρά του τον υποψήφιο επενδυτή που εκπροσωπεί.

  Την προσεχή Τρίτη θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι πήραν κάποιες μέρες άδεια από τον Νίκο Κωστένογλου. Μοναδική εξαίρεση είναι οι ποδοσφαιριστές (Βάργκας, Κάλα, Χοσέ Κάρλος) που ταξίδεψαν στο εξωτερικό και θα επιστρέψουν την Τετάρτη στις προπονήσεις.

www.sport-fm.gr/

Η κρίση φέρνει ενδιαφέρουσες «λύσεις»!

Η κρίση φέρνει ενδιαφέρουσες «λύσεις»!

24/12/2011
Η κρίση φέρνει ενδιαφέρουσες «λύσεις»! Ο Σταφυλίδης. (Photo: Action Images)
Έτοιμοι παρουσιάζονται στον ΠΑΟΚ μετά τις αποχωρήσεις του Λεονάρντο και του Ντιέγκο Αρίας, αλλά και τη διαφαινόμενη αποδέσμευση του Τζουλιάνο Σπαντάτσιο. Συγκεκριμένα, ο Λάζλο Μπόλονι σκέφτεται να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη δεύτερη ομάδα του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο Λεονάρντο, αν και ήταν οικονομική λύση, δεν έδειξε κάτι φοβερό το διάστημα που έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Ξαφνικά ο Κώστας Σταφυλίδης κλήθηκε να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας του ΠΑΟΚ και έδειξε ότι διαθέτει τις ικανότητες να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο. Ο 18χρονος μπακ παίζει αρκετά ώριμα για την ηλικία του, διαθέτει καλή τεχνική κατάρτιση, είναι γρήγορος και αποτελεσματικός στις κινήσεις του.

Και ο Αρίας αποτελεί παρελθόν για τους Θεσσαλονικείς, όμως όλοι στην ομάδα λένε ότι υπάρχει ο Κώστας Παναγιωτούδης. Αρκετοί στον ΠΑΟΚ πιστεύουν τον 17χρονο παίκτη και τον θεωρούν ότι θα είναι μέσος του μέλλοντος στην ομάδα. Συγκεκριμένα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θυμίζει τον τρόπο που αγωνίζεται ο Πάμπλο Γκαρσία και διαθέτει σπουδαία τεχνική κατάρτιση.

Όσον αφορά τον αντικαταστάτη του Τζουλιάνο Σπαντάτσιο, ακούει στο όνομα Δημήτρης Πέλκας. «Καλός παίκτης, έχει ταλέντο στον δημιουργικό τομέα, ενώ διαθέτει και εκτελεστικές δυνατότητες», αναφέρει το ρεπορτάζ της SportDay. Αν οι «ασπρόμαυροι» καταφέρουν να πάρουν θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, τότε θεωρείται σίγουρο ότι ο Λάζλο Μπόλονι θα του δώσει χρόνο συμμετοχής.

www.sport-fm.gr/

«Καλά Χριστούγεννα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης! (video)

«Καλά Χριστούγεννα» από τη Ρεάλ Μαδρίτης! (video) 

24/12/2011

Καλά Χριστούγεννα σε ολόκληρο τον κόσμο ευχήθηκαν ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο Ζοσέ Μουρίνιο και οι τέσσερις αρχηγοί (Κασίγιας, Ράμος, Μαρσέλο και Ιγκουαΐν) της Ρεάλ Μαδρίτης, μέσω βίντεο που αναρτήθηκε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του ισπανικού συλλόγου.

«Νίκες και τρόπαια», ήταν η ευχή όλων για τα όσα θέλουν να πετύχουν μέσα στο 2012. «Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένας σύλλογος που γεννήθηκε για να κερδίζει και θέλουμε να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας», συνεχίζουν.

«Είμαστε ευγνώμονες για την στήριξη, την πίστη και την αγάπη που δεχθήκαμε από τους οπαδούς της ομάδας μέσα στο 2011. Αυτοί είναι η δύναμή μας. Πάντα προσπαθούμε με μοναδικό γνώμονα να εκπληρώσουμε τα όνειρα της Ρεάλ Μαδρίτης», είναι το μήνυμα των έξι ανδρών των Μαδριλένων.

Δείτε το σχετικό βίντεο


www.sport-fm.gr/

«Έχουν τεράστιες δυνατότητες»

«Έχουν τεράστιες δυνατότητες»

24/12/2011
«Έχουν τεράστιες δυνατότητες» 
Μετά από τον Βλάση Τσάκα στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ της Κυριακής» φιλοξενείται μια συνέντευξη του εκπροσώπου των νέων επενδυτών για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Πρόκειται για τον Μοχάμεντ Αλ Καχτάνι ο οποίος υποστηρίζει ότι είναι υπαρκτό το ενδιαφέρον των Αράβων για την απόκτηση των μετοχών των πράσινων, πώς οι οικονομικές δυνατότητες είναι ισάξιες με αυτές του σεϊχη, Αλ Μανσούρ της Μάντσεστερ Σίτι και, τέλος, πλέκει το εγκώμιο του Βλάση Τσάκα, χαρακτηρίζοντάς τον ως άνθρωπο-κλειδί για την υπόθεση.

Αναλυτικά, η συνέντευξη:
-Ακούμε και διαβάζουμε διάφορα σενάρια για τους νέους επενδυτές.
«Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να μιλήσουμε για την ταυτότητά τους. Όμως, ο κόσμος του Παναθηναϊκού μπορεί να είναι ήσυχος».

-Ας μιλήσουμε για τις δυνατότητές τους.
«Είναι τεράστιες. Μπορούν και θέλουν να κάνουν οτιδήποτε χρειαστεί για να φτάσει ο Παναθηναϊκός πολύ ψηλά στην Ευρώπη. Να γίνει μια από τις δέκα καλύτερες ομάδες, αν όχι η καλύτερη».

-Πιστεύετε πως είναι σε θέση να συναγωνιστούν επενδύσεις-μαμούθ, για παράδειγμα όπως την αντίστοιχη του Μανσούρ στην Μάντσεστερ Σίτι;
«Ο σεϊχης Μανσούρ του Κατάρ δεν είναι γνωστός για τις επενδύσεις του. Οι άνθρωποι που έρχονται στον Παναθηναϊκό είναι από τους μεγαλύτερους επενδυτές στον αραβικό κόσμο. Αυτό σημαίνει πολλά».

-Μα επένδυσαν περισσότερα από 500 εκατ. ευρώ για να φτάσει στο σημείο η Σίτι να πρωταγωνιστεί στην Premier League.
«Η κάθε επένδυση χρειάζεται χρόνο για πιάσει τόπο. Άλλωστε, οι άνθρωποι που έρχονται θέλουν μόνο να βοηθήσουν τον Παναθηναϊκό και όχι να βγάλουν χρήματα. Επαναλαμβάνω πως θα διαθέσουν όσα χρειαστούν, γιατί όχι και περισσότερα από όσα επενδύθηκαν στην Μάντσεστερ Σίτι, προκειμένου να κάνουν πανίσχυρο τον Παναθηναϊκό».

-Θεωρείτε πως έχουν μακροπρόθεσμο πλάνο ή μπορεί να απογοητευτούν και να τα παρατήσουν αν τα πολλά χρήματα δεν φέρουν γρήγορα τις επιτυχίες;
«Το πλάνο τους για τον Παναθηναϊκό δεν έχει ημερομηνία λήξης. Θέλουν να φτιάξουν μια ομάδα πολύ δυνατή, οικονομικά και αγωνιστικά, να της δώσουν αυτό που της αξίζει. Είμαι βέβαιος πως, αν κριθεί απαραίτητο, θα διπλασιάσουν ή θα τριπλασιάσουν την επένδυση για να πετύχουν τα σχέδιά τους και δεν θα κάνουν πίσω».

-Έχετε άποψη για τα μεταγραφικά σχέδια των επενδυτών;
«Όχι, αυτά είναι δικά τους θέματα. Όταν αναλάβουν, πιστεύω ότι θα έχετε τη σχετική ενημέρωση».

-Παρόλα αυτά ενημερώνεστε για τον Παναθηναϊκό, διαβάζετε τα νέα, μαθαίνετε τις εξελίξεις. Άρα ξέρετε και για τον Σισέ και για τον Ροναλντίνιο.
«Για τον Σισέ ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλός παίκτης και πως τώρα αγωνίζεται στην Ιταλία. Φυσικά, γνωρίζω και τον Ροναλντίνιο. Αν θέλετε τη γνώμη μου, κορυφαίος παίκτης του κόσμου είναι ο Μέσι. Προσωπικά, θεωρώ κορυφαίο παίκτη του κόσμου τον Μέσι».

-Ωραία, λοιπόν, ας φτιάξουμε ένα τραβηγμένο σενάριο. Αν η Μπαρτσελόνα αποφασίσει να πουλήσει τον Μέσι, οι νέοι επενδυτές έχουν την εμβέλεια να αντέξουν ένα τέτοιο τίμημα και να προσπαθήσουν να φέρουν στον Παναθηναϊκό παίκτη τέτοιου επιπέδου;
«Έχουν και τη θέληση και τη δυνατότητα να το κάνουν. Να είστε σίγουροι για αυτό. Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να μπει σε...
διαστημόπλοιο και να εκτοξευτεί».

-Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα ήθελε να δει ξανά τον Σισέ στην ομάδα.
«Το γεγονός ότι οι φίλαθλοι αγαπούν τον Σισέ ίσως προσθέσει ακόμη ένα λόγο στη νέα ηγεσία για να τον φέρουν πίσω».

-Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών εξελίχθηκαν όπως θέλατε; Υπήρξε κάποια στιγμή που ανησυχήσατε μήπως ναυαγήσει η υπόθεση;
«Μέχρι σήμερα όλα πήγαν πολύ καλά. Πήραμε την υπόσχεση πως θα προχωρήσει το θέμα του νόμου, πράγματι κατατέθηκε το νομοσχέδιο στην Βουλή και πιστεύω ότι όλα θα κυλήσουν θετικά μέχρι το τέλος. Δεν φοβήθηκα σε καμιά στιγμή για την υπόθεση. Παρότι υπήρξαν δύσκολες στιγμές, τις ξεπεράσαμε και τώρα φτάνουμε στη στεριά».

-Τι έγινε με τον Σουλτάν Αλ Σαούντ και χάθηκε από την κούρσα της διεκδίκησης των μετοχών; Πιστεύετε ότι είναι πιθανό να επανέλθει στο προσκήνιο;
«Στο διάστημα που είχε στη διάθεσή του συνέπεσαν πολλές αργίες στη χώρα (Σαουδική Αραβία). Σε συνδυασμό με την απειρία συμβούλων του, οδηγήθηκε εκτός χρονοδιαγράμματος και έχασε τις προθεσμίες. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο για τον Σουλτάν».

-Το σίγουρο είναι ότι το θέμα έμεινε στον αέρα για τρεις μήνες και αυτό είχε ως συνέπεια να το αντιμετωπίσει ο κόσμος με δυσπιστία. Υπήρξαν καθυστερήσεις, αναβολές, αλλαγές.
«Εδώ στην Ελλάδα ζείτε και αντιλαμβάνεστε διαφορετικά τις καταστάσεις από ότι στην Σαουδική Αραβία. Δεν φταίνε οι Άραβες επενδυτές για τις καθυστερήσεις. Όλοι είχαν πάντα το φόβο για την απαγόρευση του νόμου. Αυτό τους έκανε να περιμένουν, να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και να μην νιώθουν σιγουριά. Άκουγαν για την πιθανότητα να αλλάξει ο νόμος, αλλά συνέχισαν να κινούνται προσεκτικά γιατί δεν γνώριζαν το πώς μπορεί να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα. Το φυσιολογικό για έναν επενδυτή όταν μπαίνει σε μια επιχείρηση είναι ο νόμος να είναι με την πλευρά του και όχι εναντίον του».

-Πώς θα χαρακτηρίζατε το ρόλο του κ. Τσάκα;
«Είναι ο άνθρωπος κλειδί για ό,τι έχει γίνει μέχρι σήμερα. Βοήθησε τα μέγιστα για να φτάσουμε ως εδώ. Οι ικανότητές του στις διαπραγματεύσεις, η υπομονή, η επιμονή και η σκληρή δουλειά του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο για να είμαστε ένα βήμα από τη συμφωνία».

-Η δική σας θέση στην ιστορία περιορίζεται σε αυτήν του μεσολαβητή μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και του κ. Βαρδινογιάννη;
«Το σωστό είναι να με αποκαλείτε «άνθρωπο των επενδυτών» και όχι της βασιλικής οικογένειας. Στη Σαουδική Αραβία υπάρχουν επιχειρηματίες που δεν ανήκουν στη βασιλική οικογένεια και διαθέτουν μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Λίγοι από τη βασιλική οικογένεια ασχολούνται με επενδύσεις».

-Πιστεύετε ότι είναι πρόσφορο το έδαφος στη χώρα μας για επενδύσεις;
«Θέλω να βοηθήσω τους Άραβες επενδυτές να κάνουν δουλειές στην Ελλάδα. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει η χώρα σας να επιστρέψει πολύ δυνατή και οι επενδυτές μπορούν να παίξουν σπουδαίο ρόλο σε αυτήν την προσπάθεια. Μπορούν να γίνουν επενδύσεις, για παράδειγμα από μεγάλες κατασκευαστικές εταιρίες. Υπάρχει και η δυνατότητα για συνεργασία των δύο χωρών σε πολλούς τομείς. Στην Σαουδική Αραβία υπάρχει πολύ ισχυρή, οικονομικά, βάση και ευνοϊκοί νόμοι για τους ξένους επενδυτές. Μπορεί να είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο που δεν βαραίνει με φόρους τους ξένους. Οι Σαουδάραβες έχουν βγει εκτός συνόρων και επενδύουν πολλά χρήματα αν τους το επιτρέπουν οι νόμοι. Στην Ελλάδα αν το προβλέψει ο νόμος, θα έρθουν επενδυτές από όλο τον κόσμο, όχι μόνο από την Σαουδική Αραβία. Είστε η μεγαλύτερη χώρα στον τουρισμό. Οι Αραβες αγαπάνε τον πολιτισμό σας και την ιστορία σας. Στα σχολεία μιλάνε συχνά για την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα».

-Τι πιστεύετε ότι φταίει για την κρίση;
«Είναι πολιτικό το θέμα. Όμως ας δούμε τη λύση, όχι το πρόβλημα. Και η λύση είναι να ανοίξουν οι αγορές για τους ξένους επενδυτές».

-Θα σας ενδιέφερε να επενδύσετε στην Ελλάδα γύρω από τη δουλειά σας;
«Σκέφτομαι να βοηθήσω ώστε να γίνουν πολλά φεστιβάλ στην Ελλάδα και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες».

-Ποιος θα ήταν ο καλύτερος τίτλος για το έργο «Άραβες και Παναθηναϊκός»;
«Οι Άραβες βοηθούν την οικονομία της Ελλάδας την ώρα που οι Ευρωπαίοι το αποφεύγουν».

 www.sport-fm.gr/

Ίδρυμα στην μνήμη του Σιμοντσέλι

Ίδρυμα στην μνήμη του Σιμοντσέλι

24/12/2011
Ίδρυμα στην μνήμη του Σιμοντσέλι
Δύο μήνες μετά τον θάνατο του Μάρκο Σιμοντσέλι στην πίστα της Μαλαισίας, η οικογένεια του έκανε πράξη την ιδέα του μάνατζερ του, Κάρλο Πέρνατ και δημιούργησαν το «Ίδρυμα Μάρκο Σιμοντσέλι». Στη διοίκηση του Ιδρύματος, βρίσκεται η οικογένεια του, καθώς επίσης η σύντροφός του και ο μάνατζερ του.

«Ολοκληρώσαμε με τη γραφειοκρατία σε πολύ σύντομο χρόνο και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε δουλειά. Έχουμε αρκετές ιδέες. Για παράδειγμα στις 20 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιηθεί μία συναυλία για τα γενέθλια του γιού μου, όπως εκείνος θα ήθελε. Θα υπάρξουν κωμικοί στην σκηνή, ενώ πολλοί φίλοι του Μάρκο από το Moto GP αναμένεται να παρευρεθούν.

Επίσης, ετοιμάζουμε μία έκθεση αφιερωμένη στον Μάρκο, στην πόλη Κορίανο, η οποία θα βρίσκεται υπό τη διαχείριση του Ιδρύματος.

Σκοπός του Ιδρύματος είναι μέσω της προσπάθειας να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη του Μάρκο να μπορέσουμε να
βοηθήσουμε αυτούς που είναι σε χειρότερη θέση από εμάς. Είναι δύσκολο να πως και που θα διανεμηθούν τα κεφάλαια, καθώς δεν μπορώ να ξέρω τι θα γίνει όσο περνάει ο καιρός. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, θα προσπαθήσω να τα διαχειριστώ ως καλός πατέρας
», ήταν τα λόγια του πατέρα του αδικοχαμένου Μάρκο, Πάολο Σιμοντσέλι.

www.sport-fm.gr/

Κύπελλο Ισπανίας: Στα προημιτελικά το clasico

Κύπελλο Ισπανίας: Στα προημιτελικά το clasico

23/12/2011
Κύπελλο Ισπανίας: Στα προημιτελικά το clasico

Αυτή την χρονιά τελικό στο Κύπελλο Ισπανίας ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα έχει. Οι οπαδοί και ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων θα συναντηθούν δύο φάσεις νωρίτερα, δηλαδή, στην προημιτελική για να λύσουν τις διαφορές που έχουν…

Μέχρι τότε, η «Μπάρτσα» θα αντιμετωπίσει την Οσασούνα και η Ρεαλ Μαδρίτης την Μάλαγα. Από τα ζευγάρια του Κυπέλλου Ισπανίας για τη φάση των 16 ξεχωρίζει η πολύ μεγάλη μονομαχία της Βαλένθια με την Σεβίλλη.

Τα ζευγάρια:
Μάλαγα – Ρεάλ Μαδρίτης
Μπαρτσελόνα – Οσασούνα
Βαλένθια – Σεβίλλη
Ρεάλ Σοσιεδάδ – Μαγιόρκα
Εσπανιόλ – Κόρντομπα
Λεβάντε – Αλκορκόν
Αλμπαθέτε – Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ρασίνγκ Σανταντέρ – Μιραντές

Η επόμενη φάση
(18 Ιανουαρίου – 25 Ιανουαρίου)
Α. Κόρντομπα ή Εσπανιόλ – Μιραντές ή Ρασίνγκ Σανταντέρ
Β. Ρεάλ Μαδρίτης ή Μάλαγα – Μπαρτσελόνα – Οσασούνα
Γ. Βαλένθια ή Σεβίλλη – Αλκορκόν ή Λεβάντε
Δ. Αλμπαθέτε ή Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ρεάλ Σοσιεδάδ ή Μαγιόρκα

Ημιτελικά:
(1η Φεβρουρίου – 8η Φεβρουαρίου)
Νικητής Α – Νικητής Δ
Νικητής Γ – Νικητής Β

Τελικός 25 Μαϊου

www.sport-fm.gr

Πλήγμα με Ινιέστα

Πλήγμα με Ινιέστα

23/12/2011
Πλήγμα με Ινιέστα

Η Μπαρτσελόνα θριάμβευσε με 9-0 επί της Χοσπιταλέτ για το Κύπελλο Ισπανίας, αλλά έχασε τον Αντρές Ινιέστα. Ο Καταλανός μέσος αποχώρησε με θλάση στον αριστερό δικέφαλο στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης και υπολογίζεται ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες. Έτσι είναι αμφίβολο αν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι της Βαρκελώνης με την Εσπανιόλ εκτός έδρας στις 8 Ιανουαρίου για την Primera Division.

Πρόκειται για τον δέκατο μυϊκό τραυματισμό που πλήττει ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα την τρέχουσα περίοδο.

www.sport-fm.gr


Μπαρτσελόνα… εννιά αστέρων!

Μπαρτσελόνα… εννιά αστέρων!

23/12/2011
Μπαρτσελόνα… εννιά αστέρων!
Ποιος είδε την Μπαρτσελόνα και δεν την φοβήθηκε… Η άμοιρη Οσπιταλέτ έπεσε θύμα των ορέξεων των «μπλαουγκράνα» και συνετρίβη με 9-0 στο δεύτερο μεταξύ τους ματς για τη φάση των «32» του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η ομάδα του Ζόρντι Βίνιαλς πήγε στο Καμπ Νόου με το όνειρο μιας αξιοπρεπούς εμφάνισης, αλλά αυτό μετατράπηκε γρήγορα σε εφιάλτη, με την «Μπάρτσα» σε ρόλο… μπαμπούλα!

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα χρησιμοποίησε αρκετά πιτσιρίκια από τις ακαδημίες του συλλόγου, αλλά και τους Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Πικέ, Πουγιόλ Φάμπρεγκας, αλλά μπροστά στους παίκτες της ομάδας της τρίτης κατηγορίας όλοι έμοιαζαν με… θηρία.

Τα τέρματα για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Κουένκα (2), Τέγιο (2), Αλκάνταρα (2), Πέδρο, Τσάβι και Ινιέστα.

Πάντως, η πρόκριση αποδείχθηκε «πύρρειος» για τους πρωταθλητές κόσμου, αφού ο Αντρές Ινιέστα τραυματίστηκε και αναμένεται, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες.

Καμία αντίσταση δεν έφερε στη Βαλένθια η Κάντιθ. Οι «νυχτερίδες» νίκησαν 4-0 στο Μεστάγια και, σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου ματς, πέρασαν στους «16» του Copa del Rey.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι μπήκε με διάθεση να «καθαρίσει» το παιχνίδια από την αρχή και πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Ρουίζ στο 5ο λεπτό, με τη συνέχεια να είναι καταιγιστική. Οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Βραζιλιάνο, Ζόνας, στο 27’, για να διαμορφώσει το σκορ ημιχρόνου ο συνήθης ύποπτος, Ρομπέρτο Σολδάδο, στο 41’.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Βαλένθια έριξε ρυθμούς, αλλά και πάλι κατάφερε να συμπληρώσει το «καρέ» με γκολ του Εβέρ Μπανέγα στο 68’, παίρνοντας με… στυλ την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αποτελέσματα της Πέμπτης:

Βαλένθια-Κάντιθ 4-0
(5’ Ρουίζ, 27’ Ζόνας, 41’ Σολδάδο, 68’ Μπανέγα)

Μπαρτσελόνα-Οσπιταλέτ 9-0
(11’ πεν. Πέδρο, 19’ Ινιέστα, 22’, 54’ πεν. Αλκάνταρα, 35’ Τσάβι, 42’, 64’ Τέγιο, 48’, 80’ Κουένκα)
www.sport-fm.gr

Σιμεόνε και επίσημα στην Ατλέτικο

Σιμεόνε και επίσημα στην Ατλέτικο

23/12/2011
Σιμεόνε και επίσημα στην Ατλέτικο

Το τυπικό σκέλος που είχε μείνει σε εκκρεμότητα έκλεισε και έτσι ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 41χρονος Αργεντινός θα είναι ο αντικαταστάτης του Γκρεγκόριο Μανθάνο στον πάγκο των «ροχιμπλάνκος» καθώς όπως ανακοινώθηκε και επίσημα στο σάιτ του συλλόγου, οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία.

Ο Σιμεόνε μέχρι πρότινος ήταν προπονητής στην Ρασίνγκ ενώ έχει εργαστεί επίσης στην προπονητική του καριέρα σε Εστουδιάντες, Ρίβερ, Σαν Λορέντζο και Κατάνια.

www.sport-fm.gr

Θεμέλια στην …πολιτεία των «πολιτών»

Θεμέλια στην …πολιτεία των «πολιτών»

22/12/2011
Θεμέλια στην …πολιτεία των «πολιτών»
Το «πράσινο φως» άναψε το δημοτικό συμβούλιο του Μάντσεστερ για το μεγαλεπήβολο σχέδιο της Μάντσεστερ Σίτι για την …πολιτεία ποδοσφαίρου που θέλει να δημιουργήσει. Οι εργασίες για την κατασκευή του προπονητικού κέντρου της ομάδας και των εγκαταστάσεων των ακαδημιών θα αρχίσουν άμεσα.

Η Σίτι είχε ανακοινώσει το Σεπτέμβριο τα σχέδια για την «πολιτεία» ποδοσφαίρου που θέλει να δημιουργήσει σε κοντινή από το «Ίτιχαντ» απόσταση.

Πλέον, ο δρόμος άνοιξε, αφού το δημοτικό συμβούλιο της πόλης έδωσε την έγκριση του. Μάλιστα, ο Δήμος δεσμεύτηκε ότι θα γίνουν και συγκεκριμένες τροποποιήσεις στις οδικές αρτηρίες που οδηγούν στην περιοχή που θα ανεγερθεί το συγκρότημα των «πολιτών».

Υπενθυμίζεται ότι η έκταση που θα καλύπτουν οι νέες εγκαταστάσεις του συλλόγου θα ξεπερνά τα 80 στρέμματα και θα περιλαμβάνει 17 γήπεδα ποδοσφαίρου, όπως και ένα γήπεδο για τα παιχνίδια των ακαδημιών, χωρητικότητας 7.000 θέσεων. Μάλιστα, το «Ίτιχαντ» θα συνδέεται με το νέο προπονητικό κέντρο του συλλόγου με γέφυρα η οποία θα κατασκευαστεί όταν ολοκληρωθούν οι ετοιμασίες.
www.england365.gr

Μειώνονται οι συλλήψεις στα αγγλικά γήπεδα

Μειώνονται οι συλλήψεις στα αγγλικά γήπεδα

23/12/2011
Μειώνονται οι συλλήψεις στα αγγλικά γήπεδα
Σημαντική μείωση παρουσιάζει, στη Βρετανία, ο αριθμός των συλλήψεων, που σχετίζονται με το χώρο του ποδοσφαίρου. Το 9% αγγίζει η πτώση της παραβατικότητας με τις Αρχές να δηλώνουν ικανοποιημένες, χωρίς, ωστόσο, να εφησυχάζουν.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στο φως του Υπουργείο Εσωτερικών, οι συλλήψεις που έγιναν μέσα στο 2011 στα αγγλικά και ουαλικά γήπεδα έφτασαν τις 3.089, την ώρα που ο αντίστοιχος αριθμός την περασμένη χρονιά ήταν 3.3391.

«Είναι μια μεγάλη επιτυχία και φαίνεται η πρόοδος που έχει γίνει, τόσο σε διεθνές επίπεδο, όσο και στο εσωτερικό», τονίζουν αξιωματούχοι του Υπουργείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο αριθμός είναι ο μικρότερος από τη σεζόν 1984-1985, ενώ αναλογεί σε μια σύλληψη ανά αγώνα. Ταυτόχρονα, στο 70% των αναμετρήσεων δεν παρατηρήθηκε το παραμικρό επεισόδιο που να προκαλέσει την επέμβαση της αστυνομίας και των αντρών ασφαλείας. Το Υπουργείο Εσωτερικών της Αγγλίας έκανε ειδική αναφορά και στη διαδικασία συμμόρφωσης και σωφρονισμού, αφού το 92% των φιλάθλων που έχουν συλληφθεί, από το 2000 και μετά, δεν έχουν προκαλέσει έκτοτε κανένα πρόβλημα.
www.england365.gr

Πρώτα το ξεκαθάρισμα

Πρώτα το ξεκαθάρισμα

23/12/2011
Πρώτα το ξεκαθάρισμα
Τους στόχους για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, εξέφρασε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι να μην αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα, ωστόσο γνωρίζουν πως πρέπει να χαλιναγωγήσουν τα έξοδα τους.

Ο τεχνικός των «πολιτών», τόνισε πως προς το παρόν η Σίτι δεν σκοπεύει να κινηθεί μεταγραφικά.

«Θα πρέπει να πουλήσουμε κάποιους παίκτες, πριν κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Μετά από αυτό ίσως να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια επιλογή», ήταν τα λόγια του Μαντσί
www.sport-fm.gr

Σε καλό δρόμο του Τέβες!

Σε καλό δρόμο του Τέβες!

23/12/2011
Σε καλό δρόμο του Τέβες!

Εξαιρετική και άκρως εποικοδομητική χαρακτηρίστηκε από τους διοικούντες τη Μίλαν, η συνάντηση με τους αντίστοιχους της Μάντσεστερ Σίτι για τη μετακίνηση του Κάρλος Τέβες στο «Σαν Σίρο»!

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για την υπόθεση του ποδοσφαιριστή το βράδυ της Πέμπτης και από τη μεριά των «ροσονέρι» έγινε τοποθέτηση για μέρος όσων ειπώθηκαν και την πρόοδο που σημειώθηκε έπειτα από τη συζήτηση που έλαβε χώρα!

«Όλα βαίνουν καλώς. Η συνάντηση κύλησε σε εξαιρετικό κλίμα. Βέβαια, δεν είμαι μάγος και δεν μπορώ να ξέρω την κατάληξη των διαπραγματεύσεων, αλλά μπορώ να πω ότι αυτή τη στιγμή όλα βαίνουν καλώς» ήταν τα λόγια του αθλητικού διευθυντή της Μίλαν, Αριέντο Μπραΐντα.

Υπενθυμίζεται πως η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί να πουλήσει από τώρα τον Κάρλος Τέβες, τη στιγμή όμως που η πρόταση της ιταλικής ομάδας αφορά απόκτηση του Αργεντινού με δανεισμό μέχρι το καλοκαίρι και έπειτα με κανονική μεταγραφή.

www.sport-fm.gr

Το λέει η καρδιά του Γκιγκς!

Το λέει η καρδιά του Γκιγκς!

23/12/2011
Το λέει η καρδιά του Γκιγκς!
Τι κι αν πάτησε τα 38 του χρόνια; Τι κι αν άλλοι ποδοσφαιριστές στην ηλικία του θεωρούνται απλά «τελειωμένοι»; Ο Ράιαν Γκιγκς διανύει μια μόνιμη… εφηβεία και ανυπομονεί να καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και τη διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την ανανέωση της συνεργασίας τους!

Ο Ουαλός αστέρας που μετά το ματς με τη Φούλαμ έγινε κάτοχος ακόμη ενός ρεκόρ, καθώς έχει σκοράρει πλέον σε όλες τις αγωνιστικές περιόδους της παρουσίας του στην Πρέμιερ Λιγκ, αισθάνεται καλύτερα από ποτέ. Απολαμβάνει το ποδόσφαιρο περισσότερο κι απ’ ότι το έκανε στα νιάτα του και θεωρεί πως έχει ακόμη ένα χρόνο ποδοσφαιρικής καριέρας στο ανώτατο επίπεδο.

Η επιθυμία του για επέκταση του συμβολαίου του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι σαφής και έχει ειπωθεί αρκετές φορές, αλλά δεν έχασε την ευκαιρία και επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα της συνεργασίας του με τον αγαπημένο του σύλλογο.

«Είναι καιρός να καθίσω και να συζητήσω τόσο με τον προπονητή όσο και με τη διοίκηση και να δούμε αν οι ιδέες και οι απόψεις μας ταυτίζονται και μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί. Αυτή την περίοδο αισθάνομαι υπέροχα και απολαμβάνω πράγματα περισσότερο απ’ όσο τα απολάμβανα στο παρελθόν. Θα πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει. Λατρεύω να παίζω ποδόσφαιρο» υποστήριξε ο «γερόλυκος» Ράιαν Γκιγκς.
www.sport-fm.gr

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑLEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ (VIDEO)

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑLEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ (VIDEO)

23/12/2011
Δειτε μαγνητοσκοπημενη την εορταστικη ερυθρολευκη τηλεοπτικη εκπομπηγια τα τρια χρονια ΑLEX WEB RADIO/TV-ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ

Watch live streaming video from alexwebradio at livestream.com
ALEX WEB RADIO/TV

«Δημήτρη σε ευχαριστούμε»

«Δημήτρη σε ευχαριστούμε»

22/12/2011
Ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός με αποδέκτη τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και με αφορμή την απόφασή του να ολοκληρώσει την καριέρα του.

Το περιεχόμενό της:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με αφορμή την απόφαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να ολοκληρώσει τη μεγάλη και γεμάτη επιτυχίες παρουσία του ως ποδοσφαιριστής, θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον οποίο άλλωστε αγάπησε από μικρό παιδί και από τα φυτώρια του οποίου προέρχεται.

Του εύχεται καλή επιτυχία στα όποια μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια».

Το περιεχόμενό της:

«Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, με αφορμή την απόφαση του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να ολοκληρώσει τη μεγάλη και γεμάτη επιτυχίες παρουσία του ως ποδοσφαιριστής, θέλει να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τον οποίο άλλωστε αγάπησε από μικρό παιδί και από τα φυτώρια του οποίου προέρχεται.

Του εύχεται καλή επιτυχία στα όποια μελλοντικά επαγγελματικά του σχέδια».
 
www.thrylos.gr/

Μαρινάκης και οργανωμένοι μια ΓΡΟΘΙΑ!

Μαρινάκης και οργανωμένοι μια ΓΡΟΘΙΑ!

23/12/2011

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΕΑΟ πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης με αντιπροσωπεία των οργανωμένων φίλων της ομάδας, με τη συζήτηση να διεξάγεται σε εγκάρδια και γιορτινή ατμόσφαιρα!
Ο ισχυρός άνδρας των “ερυθρολεύκων” εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη στάση των οργανωμένων, ενώ τους ζήτησε να συνεχίσουν την υποδειγματική συμπεριφορά τους, εντός και εκτός γηπέδων!
Οι φίλοι του Θρύλου συζήτησαν και το θέμα των μεταγραφών, με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού να τονίζει ότι ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για κάτι το εξαιρετικά χρήσιμο για την ομάδα, που θα κάνει τη διαφορά και θα ανεβάσει κι άλλο τον Ολυμπιακό
Σε επίμονες ερωτήσεις των φίλων του Ολυμπιακού για την περίπτωση Κοστάντσο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν κατηγορηματικός:
“Αν ο Κοστάντσο δεν καθίσει στο συμβόλαιο του, τότε θα αποχωρήσει από την ομάδα”.
Σε κάποιο σημείο της συζήτησης, οι οργανωμένοι ρώτησαν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για τον Παναθηναϊκό και τους διάφορους επενδυτές που αναφέρουν τα ρεπορτάζ, για να πάρουν την εξής απάντηση:
«Δε μας ενδιαφέρει αν θα είναι οι επενδυτές από τη Σαουδική Αραβία, την Κίνα ή τις Φιλιππίνες. Το θέμα είναι να μην είναι καραγκιόζηδες. Ας είναι σοβαροί, με πραγματικό επενδυτικό σκοπό για το ποδόσφαιρο, όπως κάνουμε εμείς στον Ολυμπιακό”.
Εκεί, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πρόσθεσε:
«Πολλοί δεν με σεβάστηκαν, μου έκαναν πόλεμο και μου κάνουν ακόμα, αλλά μην ανησυχείτε, εγώ δεν φοβάμαι κανέναν και είμαι εδώ. μαζί είμαστε ισχυροί για τον Ολυμπιακό».
Στην ολοκλήρωση της συνάντησης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχημένη πορεία της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

www.olympiacos24.gr/

Σούπερ νίκη οι Έφηβοι!

Σούπερ νίκη οι Έφηβοι!

22/12/2011 

ΕΦΗΒΟΙΣτην Κρήτη βρέθηκε η εφηβική ομάδα του Θρύλου. Εκεί έδωσε ματς με τον ΟΦΗ τον οποίο συνέτριψε με 6-0, για το πρωτάθλημα της Superleague K17. Έτσι ξέφυγαν με 6 βαθμούς από τον δεύτερο Πανιώνιο.
Τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Καρκασίνας (15’, 85’), Βέργος (35’, 55’), Πασχάλης (60’), Ποτουρίδης (75’).
Ήταν η τελευταία αναμέτρηση της ομάδας των Εφήβων για το 2011.
www.olympiacos24.gr/

Θλάση ο Μάντζαρης, τράβηγμα ο Λούκας

Θλάση ο Μάντζαρης, τράβηγμα ο Λούκας

Άτυχος στάθηκε ο νεαρός πλέι μέικερ του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μάντζαρης, αφού υπέστη θλάση και τίθεται νοκ άουτ για 15-20 μέρες.
Δεν λέει να αφήσει στην ησυζία του τον Ολυμπιακό η κακοδαιμονία. Μετά τον Λάζαρο Παπαδόπουλο και τον Βασίλη Σπανούλη, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα πρέπει να μην υπολογίζει για περίπου 15-20 μέρες και τον Βαγγέλη Μάντζαρη.
Ο νεαρός πλέι μέικερ ήταν άτυχος σε μια άμυνα, καθώς πήγε να κλέψει μια μπάλα και έριξε όλο του το βάρος στο δεξί του πόδι, με αποτέλεσμα να υποστεί θλάση δεξιό δικέφαλο. Αυτό σημαίνει ότι τίθεται νοκ άουτ για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ενώ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός στην αποθεραπεία, ώστε να μην ταλαιπωρηθεί μέσα στην χρονιά.

Ο Μάντζαρης θα χάσει σίγουρα το ματς με τον Πανιώνιο στις 4/1.

Επίσης, ελαφρά τραυματίστηκε και ο Λούκας, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον πίσω μηριαίο, αλλά δεν εμπνέει κάποια ιδιαίτερη ανησυχία.

www.redplanet.gr/

Στόχος η μείωση του μπάτζετ

Στόχος η μείωση του μπάτζετ

23/12/2011
Στόχος η μείωση του μπάτζετ 
Ξεκάθαροι είναι οι στόχοι στον ΠΑΟΚ για την μείωση του μπάτζετ της ομάδας. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε με τους Βρύζα-Κωνσταντινίδη, οι οποίοι έχουν το πιο δύσκολο έργο τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στον «Δικέφαλο του Βορρά». Οι δύο παράγοντες της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ είχαν αρκετές επαφές με μάνατζερ και παίκτες, προκειμένου να διερευνήσουν τις προθέσεις τους.

Οι στόχοι του ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει η SportDay είναι οι εξής

1) Πρέπει να φύγουν κάποια συμβόλαια για να μειωθεί το μπάτζετ
2) Οι πωλήσεις παικτών συζητούνται, αφού η ΠΑΕ χρειάζεται άμεσα ρευστό
3) Αναζητούνται ήδη πιθανοί αντικαταστάτες ποδοσφαιριστών που μπορεί και να αποχωρήσουν από την ομάδα.

Μέχρι στιγμής δεν μπορούν να γίνουν ασφαλείς προβλέψεις για το αν θα υπάρξουν αποχωρήσεις ή παραμονές στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να σημειωθούν ανακατατάξεις και αρκετές αλλαγές στην ομάδα, η οποία θα είναι διαφορετική στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Εν τω μεταξύ, οι κ.κ. Βρύζας και Κωνσταντινίδης αναμένεται να μιλήσουν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, όταν επιστρέψουν από την άδεια που πήραν για τις γιορτές των Χριστουγέννων. Αυτό θα γίνει στις 30 Δεκεμβρίου, όταν και τελειώνει η συγκεκριμένη άδεια.

Την ίδια ώρα, ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο φέρεται να είναι μια… ανάσα από την Στεάουα Βουκουρεστίου. «Ο Μπεκάλι (πρόεδρος της ρουμάνικης ομάδας) προσπαθεί να κάνει ένα καλό χτύπημα στη μεταγραφική αγορά και διαπραγματεύεται την απόκτηση του πρώην ποδοσφαιριστή της Ραπίντ, Τζουλιάνο Σπαντάτσιο», έγραψε ιστοσελίδα στη Ρουμανία.

www.sport-fm.gr/